Kapal perang Rusia bakal nampa meriam artileri sing dipandu

43
Kapal perang Rusia bakal nampa meriam artileri sing dipandu

Kapal tempur Angkatan Laut Rusia, bersenjata karo gunung artileri 100-mm A-190-1, bakal nampa cangkang artileri sing dipandu ing mangsa ngarep. Georgy Zakamennykh, direktur jenderal Institut Riset Pusat Burevestnik, ngumumake iki ing wawancara karo TASS.

Miturut Zakamennykhs, gunung artileri 100-mm A-190-1 disedhiyakake menyang kapal-kapal Rusia. armada wiwit 2012 lan wis buktiaken efektifitas dibandhingake sistem artileri gaya Soviet. Pangembangan gunung bedhil anyar ditindakake kanthi instruksi saka komando utama Angkatan Laut Rusia kanggo ngganti gunung meriem AK-176, sing paling gedhe ing armada kasebut. Kanggo instalasi anyar, proyektil dipandu dikembangake.



Praktek nggunakake A-190-01 sajrone latihan ngonfirmasi efektifitase, sing bakal nambah luwih akeh kanthi introduksi amunisi generasi anyar, kalebu sing dipandu. Iki prakara ing mangsa cedhak.

- ngandika direktur umum Burevestnik.

Miturut statement Zakamennykh, anyar A-190-1 artileri gunung Ngartekno ngluwihi AK-70 dikembangaké ing pungkasan 176s saka abad pungkasan, potensial modernisasi kang wis kesel, ing syarat-syarat ciri sing paling penting.

A-100-190 01-mm shipborne artileri gunung dirancang kanggo lengen kapal permukaan kanthi pamindahan 500 ton utawa luwih kanggo numpes sawetara saka sudhut target online, segara lan pesisir.

Gun iku bedhil rifled karo sumber rong arah amunisi (ing kiwa lan tengen tong minyak) karo mekanisme pendulum padha digunakake ing bedhil instalasi AK-176. Bobot dijupuk - 15.6 kg. Jarak pandang: target permukaan - luwih saka 20 km, target udara - nganti 15 km. Tingkat geni nganti 80 puteran saben menit, dawane bledosan terus-terusan yaiku 80 puteran.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    43 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -15
      Juli 20 2020
      Kapal tempur Angkatan Laut Rusia, bersenjata karo gunung artileri 100-mm A-190-1, bakal nampa cangkang artileri sing dipandu ing mangsa ngarep. Georgy Zakamennykh, direktur jenderal Institut Riset Pusat Burevestnik, ngumumake iki ing wawancara karo TASS.

      Lan apa rega projectiles dipandu banjur? Amerika ora narik, nanging banjur bakal njupuk karo "cilik" (20 inci)?
      Inggih, yen kita narik, banjur apa wae. Nanging malah mangu-mangu.
      1. Maz
        0
        Juli 20 2020
        Kutipan: Jack O'Neill
        Kapal tempur Angkatan Laut Rusia, bersenjata karo gunung artileri 100-mm A-190-1, bakal nampa cangkang artileri sing dipandu ing mangsa ngarep. Georgy Zakamennykh, direktur jenderal Institut Riset Pusat Burevestnik, ngumumake iki ing wawancara karo TASS.

        Lan apa rega projectiles dipandu banjur? Amerika ora narik, nanging banjur bakal njupuk karo "cilik" (20 inci)?
        Inggih, yen kita narik, banjur apa wae. Nanging malah mangu-mangu.

        Ya, ana rudal sing dipandu kanggo tank, kenapa ora ana ing instalasi angkatan laut?
        1. -8
          Juli 20 2020
          Mungkin ora kaya TOUR, nanging kaya jinis Excalibur? Ya, lan 20 inci kanggo TOUR ...
        2. +1
          Juli 20 2020
          Proyektil sing dipandu kanggo nembak target segara / darat yaiku siji, liyane kanggo target udara ...
          1. -4
            Juli 20 2020
            Apa sampeyan aku utawa Mazu?
      2. +4
        Juli 20 2020
        Amerika ora narik

        Lan Italia njupuk lan ditarik, lan malah ing kaliber cilik. Iku isin, ta?
        1. -4
          Juli 20 2020
          Lan Italia njupuk lan ditarik, lan malah ing kaliber cilik. Iku isin, ta?

          Pasta cheaters, ora wonder.
      3. +1
        Juli 20 2020
        Kutipan: Jack O'Neill
        "cilik" (Inci 20)

        belay Nefig dhewe cilik!!!! Yamato duwe 18 inci .... recourse Nyuwun
        1. -4
          Juli 20 2020
          Nefig dhewe cilik!!!! Yamato duwe 18 inci ....

          0.20 inci *
          1. +5
            Juli 20 2020
            Kutipan: Jack O'Neill
            0.20 inci *

            Kanggo akurat banget, iku 4 inci !!!
            1. -5
              Juli 20 2020
              Kanggo akurat banget, iku 4 inci !!!

              Oh, lan aku nganggep 76.2mm. Ahaha.))
              1. +7
                Juli 20 2020
                Kutipan: Jack O'Neill
                Oh, lan aku nganggep 76.2mm. Ahaha.))

                Ahaha ... wah, sapa sing narik ilatmu? 1 inci iku 2,54 cm, mungguh 7,62 cm iku 3..TELU inci!!!!
                1. +6
                  Juli 20 2020
                  Kita ora ngerti carane akeh millimeters ing inch, nanging kita ngomong bab amunisi dipandu kene. :)
                2. -4
                  Juli 20 2020
                  Iki kabeh pendidikan Soviet. Apa sing kudu ditindakake.
      4. +2
        Juli 20 2020
        20 inci kira-kira 500 mm. Chet sampeyan ngaco.
        1. -5
          Juli 20 2020
          20 inci kira-kira 500 mm. Chet sampeyan ngaco.

          Ya, aku ora nggambar nol.
    2. +6
      Juli 20 2020
      Bobot dijupuk - 15.6 kg.

      Iki bobote proyektil, ora dijupuk, prabédan iku dingerteni, Mugi?

      Tembakan artileri - sakumpulan unsur amunisi artileri kanggo produksi siji tembakan. Unsur utama - cangkang, sekring, ngisi bubuk, penyala muatan (lengan primer), kotak kartrid.
      Tembakan UOF-58 kalebu proyektil OF-58 kanthi bobot 15,6 kg.
    3. +3
      Juli 20 2020
      Tembung "ing mangsa cedhak" iki bisa ateges apa wae! Lan "ing sawetara dina" lan "ing sawetara taun"! wong bodho Sampeyan bisa ngomong kapan persis - utawa meneng wae! hi
    4. -1
      Juli 20 2020
      Dhiskusi liyane babagan basis rembulan ing 2015.
    5. +2
      Juli 20 2020
      Aku wonder apa nandur modhal ing konsep - projectile dipandu?
      1. Maz
        +1
        Juli 20 2020
        Kutipan saka Pavel57
        Aku wonder apa nandur modhal ing konsep - projectile dipandu?

        Cobra (indeks kompleks - 9K112 (-1), rudal - 9M112 (M), miturut klasifikasi Departemen Pertahanan AS lan NATO - AT-8 Songster, secara harfiah "pevun") minangka sistem senjata sing dipandu tank Soviet (KUVT). ) kanthi pandhuan komando radio, dirancang kanggo tank tempur, kendaraan lapis baja, target cilik kayata bunker, bunker lan helikopter sing mabur sithik. Shooting bisa digawa metu saka biasa smoothbore 125-mm gun 2A46 tank T-64 lan T-80.
      2. -1
        Juli 20 2020
        Kutipan saka Pavel57
        Aku wonder apa nandur modhal ing konsep - projectile dipandu?

        Pitakonan apik apik, sing ngendi sampeyan kudu miwiti. Aku sing iki ora bab ngatur projectile, lan projectile karo detonasi sing dikontrol.
        1. -1
          Juli 20 2020
          Ora angel - dheweke bakal nulis babagan detonasi sing dikontrol. Ing kaliber iki, sampeyan bisa nggawe detonasi sing dikontrol lan kontrol koreksi / penerbangan. Dadi, paling kamungkinan, gumantung ing jinis projectile, loro pisanan (yen perlu) lan kaloro.
          Sampeyan bisa ngleksanakake analog saka KUVT, mung carane bisa lan ekonomi sabdho iku? Ing kapal, sanajan cilik, ana sel UVP: bisa diisi karo rudal jarak menengah, rudal anti-kapal, lan PLRK.
          Tujuan utama instalasi bakal ditindakake ing lemah lan ing udhara - ing kene luwih migunani saka sudut pandang. biaya bakal nggunakake mung projectiles dipandu.
          1. 0
            Juli 21 2020
            Kutipan saka vVvAD
            Ora angel - dheweke bakal nulis babagan detonasi sing dikontrol.

            Wartawan kerep nggawe kesalahan. Mulane, aku nganggep yen kita isih ngomong babagan proyektil kanthi detonasi sing dikontrol. Ing mratelakake panemume, kanggo projectile 100 mm dipandu, iki dudu topik. Apa iku 130 utawa malah 152 mm
            1. -1
              Juli 22 2020
              Ora, kanthi teknologi kabeh bakal pas. Lan apa sing ana ing pikirane - pungkasane bakal jelas mung sawise kasunyatan.
              Lan babagan blunder, sanajan ing publikasi khusus, aku setuju banget. ya
              1. 0
                Juli 22 2020
                Kutipan saka vVvAD
                ... kanthi teknologi, kabeh bakal pas.

                Secara teknologi - ya, nanging amarga alasan praktis - aku ora ngerti maksude. Proyektil 100 mm banget "cilik" babagan bahan peledak.
    6. +2
      Juli 20 2020
      Utawa sistem ATGM sing dipasang ing tank utawa misil sing dipandu.
      1. 0
        Juli 20 2020
        Apa iku ATGM kanggo 20 km. tembak?
    7. +4
      Juli 20 2020
      Lan apa rega projectiles dipandu banjur? Amerika ora narik, nanging banjur bakal njupuk karo "cilik" (20 inci)?
      "
      20 inchi???? 100mm kira-kira 4 bener ...
    8. + 13
      Juli 20 2020
      Gunung artileri A-190-1 sacara signifikan ngluwihi AK-70 sing dikembangake ing pungkasan taun 176-an ing abad pungkasan kanthi ciri sing paling penting.

      Dadi dheweke duwe kaliber sing beda.
    9. +2
      Juli 20 2020
      Oke, wektu bakal ngandhani apa sing bisa kita lakoni.
      Akeh sing ngomong babagan amunisi cerdas. Ora akeh wong sing bisa mbayar kanthi jumlah sing signifikan.
    10. +2
      Juli 20 2020
      "ing mangsa cedhak bakal nampa meriam meriam dipandu"
      Apa tryndet babagan masa depan? Dheweke bakal nindakake lan menehi ngerti apa sing diduweni.
    11. +7
      Juli 20 2020
      Nyatane, rudal dipandu diprodhuksi lan dilebokake ing meh kabeh negara kanthi teknis maju, kalebu AS lan USSR / RF. Nanging ora cukup dhuwit ing Amerika Serikat kanggo cangkang kanggo Zamvolt, nanging iki bodho kaya Zamvolt dhewe. Amerika teka karo amunisi sing dawane luwih saka 2 meter lan bobote 102 kg (kanggo bedhil 155 mm, ya) yaiku roket sing diluncurake kanthi tembakan meriam lan mabur 150 km. Lan technobrad iki (rudal biasa kanthi karakteristik kinerja kaya ngono bakal larang regane) pancen larang banget, lan misil sing dipandu konvensional ing Amerika Serikat cukup kanggo awake dhewe ...
      1. -1
        Juli 20 2020
        Ora ketompo carane dadi saiki, ing pungkasan, projectile kanggo nembak NLC luwih larang tinimbang rudal murah karo RKTU kaya Pantsyrevskys.
        1. -1
          Juli 20 2020
          Kanggo tembak ing CC, wis ana cangkang karo sekring radar kanggo dangu.
          1. -1
            Juli 20 2020
            Sampeyan ora bakal pracaya! Aku ngerti manawa kita duwe proyektil 57 mm kanthi sekring radar wiwit taun 60-an. abad kaping 20. Banjur armada wiwit nampa bedhil kembar lan quadruple ZiF-31/71/75 ...
        2. 0
          Juli 20 2020
          Nanging ana ngendi wae manawa proyektil sing dipandu digawa menyang kita kanggo ditembakake ing NLC? :))))))) Aku mikir bakal nggawe sing biasa kanggo ndhukung pendaratan.
          1. -1
            Juli 20 2020
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Aku padha bakal sijine rampung biasa kanggo ndhukung landing


            Aku ora weruh titik, nanging aku ora weruh titik ...
    12. 0
      Juli 20 2020
      Luwih bisa dibenerake. Target kudu disorot.
    13. 0
      Juli 20 2020
      Kutipan: huntsman650
      Luwih bisa dibenerake. Target kudu disorot.


      Apa pancene bisa nyorot target ing 20 km?
      1. 0
        Juli 20 2020
        Ya, saka drone utawa pengintaian, ing mburi garis mungsuh)))
    14. 0
      Juli 20 2020
      Senapan mesin sing menarik kanthi kaliber 100 mm. Ya, malah karo projectiles dipandu. Mung kanggo armada Banderlog. Siji antrian lan armada wis rampung.
    15. 0
      Juli 20 2020
      Kutipan: huntsman650
      Ya, saka drone utawa pengintaian, ing mburi garis mungsuh)))


      Dadi UAV uga kudu diselehake ing kapal.
      Lan ing endi mburi skuadron mungsuh?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"