Loro-lorone UDC lan kapal selam: Sedina kapal perang dianakake ing Rusia

110
Loro-lorone UDC lan kapal selam: Sedina kapal perang dianakake ing Rusia

Presiden Rusia Vladimir Putin njupuk bagéyan ing laying saka loro Newest universal landing kapal ing Crimea. Upacara solemn dianakake ing perusahaan galangan kapal Zaliv ing Kerch.

Minangka kacarita, UDC anyar nampa jeneng "Ivan Rogov" lan "Mitrofan Moskalenko", lan ora kanggo pakurmatan saka kutha-kutha pahlawan, minangka sadurunge dianggep. Presiden Rusia njupuk bagéyan ing instalasi saka Papan dhasar saka UDC "Ivan Rogov", Papan dhasar saka bagean saka operator helikopter kapindho Mitrofan Moskalenko dipasang dening Wakil Perdana Menteri Yuri Borisov, Wakil Menteri Pertahanan Alexei Krivoruchko, Panglima- Panglima Angkatan Laut Nikolai Evmenov.



UDC nampa jeneng pimpinan militer Soviet nalika Perang Donya II. Sajrone Perang Patriotik Agung, Kolonel-Jendral Layanan Pesisir Ivan Vasilyevich Rogov melu ngembangake rencana kanggo mbebasake Crimea saka penjajah Nazi. Kolonel Jenderal Layanan Pesisir Mitrofan Ivanovich Moskalenko melu ngembangake rencana kanggo nyedhiyakake panganan kanggo Leningrad sing dikepung.

Ing wektu sing padha, Putin melu liwat link video ing upacara groundbreaking ing Severomorsk lan St. Peletakan rong kapal selam nuklir multi-tujuan proyek Yasen-M (proyek 885-M) kanthi jeneng Voronezh lan Vladivostok ditindakake ing pabrik Sevmash ing Severodvinsk. Miturut direktur umum Sevmash, kapal selam nuklir proyek 885M dilengkapi karo hipersonik. gaman.


Presiden Rusia ngandhani buruh galangan kapal, dheweke ngucapake salam marang para karyawan lan kanca-kancane saka St. armada". Ing wektu sing padha, presiden ora nolak ngluwihi seri UDC ing mangsa ngarep, ujar manawa keputusan kasebut bakal ditindakake adhedhasar asil operasi kapal kasebut.

Ing wektu sing padha, peletakan rong fregat proyek modernisasi 22350 ditindakake ing St.

Loro fregat saka proyek modern 22350 dilebokake ing Severnaya Shipyard, kapal kasebut dijenengi "Admiral Yumashev" lan "Admiral Spiridonov". Kepala Departemen Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov lan gubernur St. Petersburg Alexander Beglov melu upacara laying lan nginstal papan laying ing bagean kapal.

Kaya sing wis dilaporake sadurunge, loro-lorone fregat kasebut kalebu ing seri kapindho saka project 22350 frigates lan bakal nggawa 24 Kaliber, Onyx utawa Zircon rudal jelajah, ora kaya seri pisanan bersenjata karo 16 rudal jelajah.

Elinga yen kaputusan kanggo lay mudhun loro liyane frigates saka project 22350 digawe sawise asil operasi saka kapal timbal saka seri, Laksamana Gorshkov, porsi ing Armada Utara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    110 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -32
      Juli 20 2020
      ya, jeneng bdk ngirim ...
      Mitrofan Moskalenko - iki tinimbang 1174 daur ulang?
      1. + 56
        Juli 20 2020
        Dina iki mung preian! apik ombenan
        1. + 22
          Juli 20 2020
          Kutipan saka OrangeBig
          Dina iki mung preian! apik ombenan

          Ora kowe! Kabeh didol, kabeh dicolong. Iku bakal luwih apik yen padha menehi kanggo pensiunan ... Inggih, luwih mudhun dhaftar.
          1. 0
            Juli 20 2020
            menarik. Sapa sing bakal tetep ing Armada Segara Ireng?
            BDK Moskalenko njabat ing Armada Lor.
            BDK Rogov ing Armada Pasifik. Ra cetho...
          2. -15
            Juli 20 2020
            carane sampeyan bakal bungah nalika laying 7x 70 000 ton saka VI operator pesawat
            luwih becik nggunakake hypersound kanthi radius 10 km
            1. + 10
              Juli 20 2020
              Napa ora Lintang Pati?
              1. -2
                Juli 21 2020
                luwih becik nggunakake hypersound kanthi radius 10 km

                --palung sing luwih murah saben 70 ton ..... ngetung kopecks dudu kanggo wong Moreman, nanging kanggo para PENDIDIKAN D \ SADIKOV LAN M \ SISTERS IN FAPs
                1. 0
                  Juli 22 2020
                  Kutipan: antivirus
                  --palung sing luwih murah saben 70 ton ..... ngetung kopecks dudu kanggo wong Moreman, nanging kanggo para PENDIDIKAN D \ SADIKOV LAN M \ SISTERS IN FAPs

                  Lan ing basa Rusia?
                  1. -1
                    Juli 22 2020
                    Moremans ora ngetung sepeser pun kanggo roti raja sing gratis, kaya tutor lan perawat.
                    ora sopan, nanging bener.
                    banjur bakal ngomong - militer militer mbayar pensiun sethithik kanggo pensiunan, lan pira sing entuk dhuwit ing taman kanak-kanak lan FAP minangka masalahe.
                    1. 0
                      Juli 22 2020
                      Kutipan: antivirus
                      kasar nanging bener

                      90s, perestroika lan screams sing kita ora perlu tentara lan angkatan laut. Aku eling.
                      1. -1
                        Juli 22 2020
                        kanggo pembangunan, urip negara perlu kabeh, Nanging luwih penting BANTUAN MADU PRIMER saka manis lan pendidikan ing umur awal - "Spanking nalika anak diselehake tengen toko."
                        Armada nglindhungi taman kanak-kanak lan FAP lan ora kosok balene - layanan sosial nglayani militer.
                        Wong urip beda-beda, dudu sing kuwat
                        jaringan sosial cilik iku armada cilik.
                        1. 0
                          Juli 23 2020
                          Kutipan: antivirus
                          Wong urip beda-beda, dudu sing kuwat

                          Kaya sing dakkandhakake persis mantra taun 90-an. Mung wong sing wis pinter wiwit iku..
                        2. -1
                          Juli 23 2020
                          90s, perestroika lan screams sing kita ora perlu tentara lan angkatan laut. Aku eling.

                          sing utama ora kanggo rumple iki "saka sektor sosial" nalika dibagi pensiun mangsa
                        3. +1
                          Juli 23 2020
                          Kutipan: antivirus
                          nalika dibagi pensiun mangsa

                          Lan wis kedaden.
        2. -28
          Juli 20 2020
          Kapal-kapal iki ora bakal bisa mlebu ing pelabuhan apa wae ing donya, miturut hukum segara.
          1. + 16
            Juli 20 2020
            Apa sampeyan kuwatir babagan Odessa? ngguyu belay
          2. +9
            Juli 20 2020
            nanging menyang pantai liar wong liya, dheweke bakal teka ing pesisir (!) Tanpa takon
          3. +7
            Juli 20 2020
            Sapa sing kuwat bener. Pesenan kasebut ing abad kaping 21. Thanks States.
            Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti sapa sing ora mlebu Konvensi Hukum Laut? nglirik
          4. +4
            Juli 20 2020
            Ek, kenek sampeyan ora kaya neraka, sampeyan wis tau ndeleng booklet karo MMP ing mripatmu. Lan lunga kana!!!
          5. +4
            Juli 20 2020
            Sakcepete gigimon bakal babakan, lan padha melolong ing lomba ... Nanging Kostya, mbok menawa, mung bakal nggawa scows karo mullet kanggo Odessa.
      2. + 36
        Juli 20 2020
        Apa sing ditindakake Putin ...!!! Ah ah ah! A diktator, dening Gusti Allah diktator! Iku ora apik kanggo nindakake iki ing negara demokratis! Ora enak... ngguyu
        1. + 17
          Juli 20 2020
          Kurang prelu nggatekake polemik delusional babagan diktator lan negara demokrasi.
          Iki kabeh propaganda bodho.Pelabelan kanthi tujuan nyata kanggo ngapusi kesadaran masyarakat kanggo tujuane dhewe.
          1. + 33
            Juli 20 2020
            Sampeyan ngerti, aku wis adoh banget - saka sperma sing ngambang kanthi tentrem nganti mrentah unit militer sing kapisah - supaya aku bisa mbayar sawetara keluwihan ing statementku! ngguyu
            1. + 17
              Juli 20 2020
              Kutipan: Zyablitsev
              Sampeyan ngerti, aku wis adoh banget - saka sperma sing ngambang kanthi tentrem nganti mrentah unit militer sing kapisah - supaya aku bisa mbayar sawetara keluwihan ing statementku! ngguyu

              Ya, ing situs iki - ana akeh sing bisa "bisa" dhewe. Kenapa presentasi kaya ngono? Kabar apik banget! Kanggo Kapal lan Pelaut! ombenan
            2. +4
              Juli 20 2020
              Kutipan: Zyablitsev
              saka sperma ngambang kanthi tentrem

              Sing jelas spermatozoon lagi gelut. Ayo ngambang kanthi tentrem nglirik ombenan
            3. +5
              Juli 20 2020
              "Lan mulane aku bakal ringkes - sethithik, kanggo pitsunda lan kukan!" (C)
              1. +3
                Juli 20 2020
                Pokrovsky ing siji wektu padha menarik kanggo maca!
        2. + 17
          Juli 20 2020
          Kutipan: Zyablitsev
          Apa sing ditindakake Putin ...!!! Ah ah ah! A diktator, dening Gusti Allah diktator! Iku ora apik kanggo nindakake iki ing negara demokratis! Ora enak... ngguyu

          Armada ambruk, lsp)))) Soko "kita" para demonstran, kabeh meneng ..))))
          Inggih, kanggo kawentar saka Angkatan Laut Rusia! ombenan
          1. +4
            Juli 20 2020
            Kanggo Tentara lan Angkatan Laut - ora tau dosa! ombenan Guba - lan ing lambe, aku lungguh ... ngguyu
            1. +2
              Juli 20 2020
              Kutipan: Zyablitsev
              Kanggo Tentara lan Angkatan Laut - ora tau dosa! ombenan Guba - lan ing lambe, aku lungguh ... ngguyu

              Petugas nyata kabeh kudu ngunjungi guardhouse (lambe) paling ora sepisan! hi Rasakake efek pendidikan, supaya bisa ngomong, lsp.
          2. +2
            Juli 20 2020
            Kutipan saka Guba
            Soko protes "kita", kabeh meneng ..))))

            Mungkin dheweke duwe dina libur)
            1. +6
              Juli 20 2020
              Quote: IGOR GORDEEV
              Kutipan saka Guba
              Soko protes "kita", kabeh meneng ..))))

              Mungkin dheweke duwe dina libur)

              Dheweke nggawe protes kanggo Furgal))))) Ana sing tenang ing kono ..
              Yen ora, wong-wong mau mesthi wis ngethok galangan kapal iki lan kapal kanggo logam kethokan yen kerusuhan wiwit kaya taun 90-an. ngguyu
              1. Komentar wis dibusak.
            2. +4
              Juli 20 2020
              Quote: IGOR GORDEEV
              Kutipan saka Guba
              Soko protes "kita", kabeh meneng ..))))

              Mungkin dheweke duwe dina libur)

              Padha mbokmenawa durung nampa manual.
              1. +5
                Juli 20 2020
                Kutipan: Vladimir_6
                Padha mbokmenawa durung nampa manual.

                Mbokmenawa, yen ora ana sing ngomong babagan sing padha akhir-akhir iki "We are Furgal" .. ngguyu
                Iku apik tanpa wong-wong mau kanggo saiki .. Banjur carane padha bakal fly ing malah liyane viciously! dadi nalika kita ngaso lan komunikasi tanpa iki minuses udan nglirik
                1. +2
                  Juli 21 2020
                  Kutipan saka Guba
                  Mbokmenawa, yen ora ana sing ngomong babagan sing padha akhir-akhir iki "We are Furgal" ..

                  Sawise janjian saka gubernur akting Wilayah Khabarovsk Mikhail Degtyarev, anggota partai Furgal, lan pernyataan Zhirinovsky: "Partai Demokrat Liberal ngucapke matur nuwun marang presiden amarga milih wakil saka partai kita Mikhail Degtyarev minangka gubernur akting ing Wilayah Khabarovsk, "Intensitas hawa nafsu bakal suda. nglirik
          3. +6
            Juli 20 2020
            Kutipan saka Guba
            Soko protes "kita" - kabeh meneng

            Dheweke lungguh ing diskusi artikel babagan PD-2 sing tenggelam 50 taun kepungkur.
        3. -3
          Juli 20 2020
          wis dadi diktator, nanging durung nganggo jaket khaki.
          apa sing bakal kelakon ing 2026 nalika kapal ditugasake
          1. 0
            Juli 20 2020
            Kutipan: antivirus
            apa bakal ing 2026 g nalika nampa kapal menyang layanan
            nganti 2026, paling ora giliran teka menyang "Amelko" "kanggo sijine menyang layanan" ...?! ....paling ora!!!
      3. + 11
        Juli 20 2020
        Mitrofan Moskalenko - iki tinimbang 1174 daur ulang?


        Dadi Ivan Rogov dismantled ing 2004. Dadi kesinambungan katon. Alexander Nikolaev manggon.
    2. + 13
      Juli 20 2020
      Mulané awaké déwé ngentèk-entèkké bab khusyuk nglebokké kapal. Hayuk kawan! Saiki mung ngenteni komisioning armada kasebut.
      1. + 12
        Juli 20 2020
        Vladivostok lan Voronezh bakal diluncurake ing taun 6. Ing 2026. Nanging iki minangka periode konstruksi normal kanggo kapal selam kelas iki. Virginia uga dibangun kanggo 6 taun. Frigate 22350 bakal dibangun luwih cepet. Nanging aku mikir bakal pas ing 23 taun.
        1. + 10
          Juli 20 2020
          Frigates 22350 bakal dibangun luwih cepet

          Pasrahna marang Gusti Allah. Nanging umume wis ana 6 ing bangunan kasebut. Aku mangu-mangu yen bakal dibangun luwih cepet ing 2026, nanging sanajan kapal dioperasikake saben taun, iki uga ora bakal dadi asil sing ala.

          PS: Lan apa jenenge fregat?
          1. + 11
            Juli 20 2020
            Yumashev lan Spiridonov
          2. +6
            Juli 20 2020
            Ing St.
            Dheweke bakal mbangun luwih cepet tinimbang 2026. Proyek wis dikuasai, produksi kabeh sistem kunci, sing ora bisa dikandhakake babagan proyek 23900. Kabeh sing menarik mung diwiwiti, kalebu masalah sistem propulsi turbin gas.
            Kasenengan nyata ing antarane para analis asing disebabake dening peletakan rong kapal pendarat universal (UDC) proyek 23900 ing galangan kapal ing Kerch. Kanthi pamindahan saben 25 ewu ton, loro kapal banyu sing njanjeni proyek anyar 23900 iki kanggo Angkatan Laut Rusia ( Kategori Surf) dilebokake ing galangan kapal Zaliv ". Biaya saben unit tempur kira-kira 40 milyar rubel. Kapal timbal saka seri kasebut bakal ninggalake saham ora luwih saka 2027. Kapal anyar bakal adhedhasar rotorcraft: Ka-52K Katran, Ka-27, Ka-29 lan Ka-31.

            https://zvezdaweekly.ru/news/t/2020692352-ugE2a.html
        2. +5
          Juli 20 2020
          Laksamana Armada Uni Soviet Gorshkov - ditetepake 01.02.2006/28.07.2018/XNUMX, ing layanan XNUMX/XNUMX/XNUMX
          Armada Laksamana Kasatonov - ditetepake 26.11.2009/21.07.2020/XNUMX, ing layanan XNUMX/XNUMX/XNUMX
          Admiral Golovko - dilebokake ing 01.02.2012/12.2022/XNUMX, ing layanan XNUMX/XNUMX (direncanakake ora ana kasunyatan)
          Laksamana Armada Uni Soviet Isakov - ditetepake 14.11.2013/12.2023/XNUMX, ditugasake XNUMX/XNUMX (padha karo Golovko)
          Kanthi frigates saka project 22350, iku langsung ngelingi carane kacepetan construction wis akeh - saka 12 kanggo 10 taun.
          Kanggo proyek 885/885M. Yen kita lali babagan Severodvinsk, sing butuh 21 taun kanggo mbangun, banjur:
          K-561 "Kazan" - dilebokake ing 24.07.2009/12.2020/XNUMX, ing layanan ing XNUMX/XNUMX (maneh, rencana-rencana-rencana, tanggal wis diganti luwih saka sepisan)
          K-573 "Novosibirsk" - dilebokake ing 26.07.2013, ing layanan 12.2021 (dinilai saka sajarah "Kazan" ora jelas manawa iki minangka rencana utawa impen)
          Inggih, luwih mudhun dhaftar.
          Minangka kanggo UDC anyar, crita bab BDK pr 11711 teka ing atine.
          Siji entuk kesan yen USC nganggep konstruksi kapal perang kaya jinis - proses kasebut ndadekake luwih seneng, nanging asile ora menarik.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
          2. _M_
            -1
            Juli 22 2020
            "Inggih, luwih mudhun dhaftar ..." Apa padha ora nerusake banjur?

            Mesthi, tanpa njupuk menyang akun "Yuri Dolgoruky". Muga-muga alesan sing jelas kanggo kabeh wong)

            955 Borey "Alexander Nevsky" Bookmark: 19.03.2004/23.12.2013/9 Ing layanan: XNUMX/XNUMX/XNUMX XNUMX taun
            955 Borey "Vladimir Monomakh" Bookmark: 19.03.2006/19.12.2014/8 Ing layanan: XNUMX/XNUMX/XNUMX XNUMX taun
            955A Borey "Pangeran Vladimir" Bookmark: 30.07.2012/12.06.2020/8 Ing layanan: XNUMX/XNUMX/XNUMX XNUMX taun
            955A Borey "Pangeran Oleg" Tetenger: 27.07.2014/16.07.2020/6 Keturunan: XNUMX/XNUMX/XNUMX XNUMX taun (konstruksi)

            Sing, construction "saka lan kanggo" ing 8 taun kapal penggedhe pasukan kapal selam saka kelas iki, njupuk menyang akun transisi menyang project modern 955A, lan tanpa nambah wektu - iki "uga, lan luwih mudhun daftar..?
            Lan konstruksi SSBNs 24 ton kanthi rata-rata 000 taun - yaiku "- proses kasebut ndadekake luwih seneng, nanging asile ora menarik"?

            Senadyan kasunyatan manawa, ya, Amerika Serikat mbangun kapal penjelajah sing padha (kanthi kapasitas gawe kapal!) Rata-rata 5 taun.
            Inggris (mung duwe 4 unit, ton 15) - rata-rata 000 taun
            Prancis (mung 4 unit, ton 14) - rata-rata 000 taun

            Iki dadi pitakonan: apa sampeyan kanca Navalner?

            Kabar mung tonggak sejarah utawa proyek sing gagal. Ngerti "ora weruh" arah liyane. Utawa, kaya, "ora nyekel", sing bias bisa digawe ing replenishment (replenishment) saka kelas liyane sing luwih prioritas ing wayahe. Utawa mung njupuk metu saka konteks. Apa ora propaganda subversif iki?
            1. 0
              Juli 22 2020
              Lan saben wong sing ngritik apa sing kedadeyan kudu dadi penggemar Navalny?
              Lan brainwash banget lan ngerti manawa ana sudut pandang liyane?
    3. + 12
      Juli 20 2020
      Hayuk kawan! Sugeng kabeh sing melu ing Angkatan Laut Rusia lan tenan patriot saka situs web VO.
      1. +2
        Juli 20 2020
        Kutipan saka: tralflot1832
        Hayuk kawan! Sugeng kabeh sing melu ing Angkatan Laut Rusia lan tenan patriot saka situs web VO.

        Aku uga melu! Lan kesel banget maca siji negatif ing kene lan kabeh wis ilang lan kita bakal metu saka negara iki .. Ugh sial
        Ngadeg Kanggo Rusia Kanggo Armada Rusia sing dibangkitake sanajan kabeh whiners lan Russophobes liyane! ombenan
    4. +8
      Juli 20 2020
      Paratrooper dhewe luwih cedhak karo 071/De Witt. Inggih, klompok helikopter ora luwih saka 8 mobil, tinimbang 4-6
      1. + 13
        Juli 20 2020
        gambar iki salah. Luwih akurat:
      2. +2
        Juli 20 2020
        Mung cermin. Dek bakal liwat
      3. _M_
        +9
        Juli 20 2020
        Aku ora yakin. Kanthi pamindahan 28, mung 000-4 unit penerbangan ??)
      4. + 11
        Juli 20 2020
        Foto sing disedhiyakake dening UDC.
        1. +3
          Juli 20 2020
          Inggih, malah ing kene, pulo iki mung gigantic ... Ing babagan persentase wilayah, luwih kaya SanGiorgio.

          Wong Tionghoa wis kurang



          Lan Mistral
          1. +2
            Juli 20 2020
            Iku menarik sing loro UDCs padha glethakaken bebarengan, biasane siji kapal timbal glethakaken, lan banjur seri.
    5. +6
      Juli 20 2020
      Kita padha seneng karo jeneng kapal. Lan iku bener ...
      Lan ana sing nerangake babagan kabijakan liyane babagan jeneng kapal armada Soviet-Rusia. Apa fregat kanggo pakurmatan saka Admiral Gorshkov disebut "Admiral Gorshkov". Lan sakperangan alesan, kapal kanggo ngurmati Kolonel Jenderal Rogov diarani "Ivan Rogov", utawa kapal kanggo pakurmatan saka Rear Admiral Rogachev kanggo sawetara alesan disebut "Dmitry Rogachev"!
      Kabeh iku salah. Kapal kanggo ngurmati para pahlawan armada lan komandan militer, miturut pendapatku, kudu diarani sedhela "Jeneng Jeneng". Yagene siji kapal kanggo pakurmatan saka admiral dijenengi sawise pangkat militèr lengkap, liyane uga dijenengi admiral liyane kanggo sawetara alesan mung - jeneng lan surname.
      Kebijakan penamaan kapal kudu cukup ...
      1. + 10
        Juli 20 2020
        Lan ana sing nerangake kawicaksanan liyane babagan jeneng kapal

        Frigate diarani "admirals". Kapal kebangkrutan rada prasaja.
        1. +4
          Juli 20 2020
          Lan ing ngendi luwih gampang utawa ora luwih gampang. Mesthi ana sawetara standar. Kita menehi jeneng kapal kasebut kanggo ngurmati kabeh sing melu pangkat utawa jabatan militer, utawa kabeh wong kanthi jeneng ngarep lan mburi. Lan bakal bener.
          1. +9
            Juli 20 2020
            Kutipan: Cyril G...
            Mesthi ana sawetara standar. Salah siji,,, utawa kabeh mung ... Lan bakal bener.

            Nanging urip beda. nglirik
            Aturan sampeyan, lan udakara atusan yuta warga negara kanthi panemu dhewe. hi

            Kepiye sampeyan seneng karo tampilan iki
            Kutipan saka Avior
            Ing kasus iki, jeneng rampung mbaleni jeneng BDK Soviet

            1. -4
              Juli 20 2020
              Lan iki piye wae njawab pitakonan tartamtu sing luwih bisa dingerteni
              Yagene siji kapal kanggo pakurmatan saka admiral dijenengi sawise pangkat militèr lengkap, liyane uga dijenengi admiral liyane kanggo sawetara alesan mung - jeneng lan surname.

              ?????
      2. +6
        Juli 20 2020
        Ing kasus iki, jeneng rampung mbaleni jeneng BDK Soviet
    6. + 22
      Juli 20 2020
      Dina laying kapal njupuk Panggonan. ngenteni apik
    7. -28
      Juli 20 2020
      Mugi operator helikopter metu ora Samsaya Awon saka Mistrals
      Aku ora ngandel mesin lan elektronik kita
      1. _M_
        +7
        Juli 20 2020
        Dadi njupuk Mistrals, sampeyan ora bakal salah Nyuwun
    8. +1
      Juli 20 2020
      Apik ngomong ombenan
    9. +3
      Juli 20 2020
      Rogov lan Moskalenko kanthi jelas dijenengi sawise BDK Soviet pr1174 cipher Rhino
      Penulis anonim kudune ngerti kaya ngono :(
      1. 0
        Juli 20 2020
        Lan frigates kanggo pakurmatan saka BDK.
        1. +4
          Juli 20 2020
          Luwih khusus, BOD.
          Nanging proyek beda.
          Umumé, kesinambungan jeneng saka Angkatan Laut Soviet katon kanthi jelas
          1. +6
            Juli 20 2020
            Luwih tepate, BOD

            Oh kabeh. Kayane wis wayahe aku istirahat :)
    10. -35
      Juli 20 2020
      bakal - karo sapa kanggo perang, iku bakal luwih apik yen padha supaya padha pindhah menyang medicine, nyerahke menyang buruh hard, residents Khabarovsk? ana foto Putin, ing teori kudu micu.
      1. + 21
        Juli 20 2020
        bakal - karo sapa kanggo perang, iku bakal luwih apik yen padha supaya padha pindhah menyang medicine, nyerahke menyang buruh hard, residents Khabarovsk?

        Iku bakal luwih apik yen sampeyan mulang basa Rusia ing sekolah.
      2. + 14
        Juli 20 2020
        Kutipan: serzh.kost
        diwènèhaké marang wong sing kerja keras

        Thanks kanggo pesenan kasebut, mesthi bakal entuk dhewe, kanthi bentuk gaji, bonus ...
        Kutipan: serzh.kost
        Khabarovsk?

        Lan padha khusus? Kanggo ngurmati apa sing menehi dhuwit kanthi gratis?
        1. -15
          Juli 20 2020
          mula kabeh Rusia saiki ndeleng wong-wong mau (warga Khabarovsk) lan ngarep-arep.
          kaya-kaya slogan-slogan kuwi ora keprungu saka sarang liberal. nanging ternyata ora, padha ora micu ing topik militèr. padha duwe pena dhewe ing VO))
          1. +9
            Juli 20 2020
            Kutipan: serzh.kost
            mula kabeh Rusia saiki ndeleng wong-wong mau (warga Khabarovsk) lan ngarep-arep.

            Lan apa sing dikarepake?
          2. Ora kabeh, untunge. Adoh saka kabeh.
      3. +5
        Juli 20 2020
        Kutipan: serzh.kost
        iku bakal luwih apik yen padha supaya padha pindhah menyang medicine, disebaraké kanggo buruh hard, residents Khabarovsk

        Wong-wong sing ora gelem ngopeni tentarané dhéwé bakal ngopeni wong liya.
    11. +8
      Juli 20 2020
      Acara sing apik, dina sing apik!
    12. +6
      Juli 20 2020
      Miturut logika acara, sawetara kabar apik liyane kudu nunggu kita nyedhaki dina Angkatan Laut. Apa sampeyan mikir bisa dadi?
      1. +3
        Juli 20 2020
        Apa sampeyan mikir bisa dadi?

        Cuaca apik?
      2. -1
        Juli 20 2020
        Lan apa sing bisa ditebak RCC Zircon dikonfirmasi karakteristik lan dilebokake ing layanan!
        1. +8
          Juli 20 2020
          Ora. Dheweke bakal nyoba Zirkon sajrone 2-3 taun maneh. Iki warta kanggo Dina Angkatan Laut.
          Perancang Biro Desain Lor terus nggarap kapal proyek 22350M sing janjeni, proses kasebut ana ing jadwal, Viktor Chirkov ngandhani publikasi kasebut sawise upacara penandatanganan sertifikat panampa saka Frigate Admiral Armada Kasatonov.


          Kapal frigat Project 22350M bakal duwe pamindahan udakara 8000 ton lan bakal bisa nggawa nganti 48 rudal jelajah Kaliber. Arsenal kasebut uga kalebu misil hipersonik Zircon. Pembangkit listrik bakal rampung Rusia.

          https://flotprom.ru/2020/%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%84%D1%8C26/
          1. +5
            Juli 20 2020
            Zircon bakal miwiti pangiriman ing 2021-2022. Tanggal liyane ora dijenengi.
        2. +2
          Juli 20 2020
          Diadopsi - iku mamang, nanging kasunyatan sing sawetara tataran penting testing kasil rampung bakal menarik banget.
      3. +3
        Juli 21 2020
        Kutipan saka codetalker
        Miturut logika acara, sawetara kabar apik liyane kudu nunggu ...
        ya. umpamane, masalah ing perusahaan Zvezda-Reductor pungkasane dirampungake, lan - bisa tenan rhythmically ngirim kothak gear dhewe kanggo DGTA-M55R (RO55R), nganti rong set mobil saben taun !!! iki bakal nambah kacepetan construction saka seri 22350, laying ing podo karo, saka 2 kanggo 4 Unit ing padha "Yantar" (ing 2-3 taun)... Oh, aku kepengin banget !!
    13. _M_
      +9
      Juli 20 2020
      Muga-muga dheweke bakal dadi pengganti sing pantes kanggo para raksasa lawas ing taun 1174. Kajaba iku, dheweke njupuk jeneng. Jaman iku wis rampung. Ora ketompo carane sedih padha dikirim menyang logam. Pitu kaki kanggo pandherekipun misi sing!
    14. +6
      Juli 20 2020
      Inggih, minangka padha ngomong karo Gusti Allah! Good luck kanggo tukang kapal kita!
    15. +2
      Juli 20 2020
      Kabar apik.
      Lan kanggo kula, sing ora kompeten, sampeyan bisa takon: "Sapa Laksamana Yumashev lan Spiridonov?" Ana kekurangan ing kapal, nanging iki minangka pakurmatan.
      1. +4
        Juli 20 2020
        Yumashev mrentah Armada Laut Ireng lan Armada Pasifik, sawetara wektu dheweke dadi Panglima Angkatan Laut (1947-1951), Spiridonov mrentah Armada Pasifik, tiwas kanthi tragis ing kacilakan pesawat.
        1. -3
          Juli 20 2020
          Iku kasebut ing video. Pitakonan iku carane admiral pantes nelpon kapal sawise wong-wong mau. Aku ora duwe apa-apa marang wong-wong mau, minangka wong. Nanging .... Laksamana terkenal kuwi? Aku ngerti, saiki para laksamana bakal "memalu" jeneng kapal kanggo awake dhewe.
          1. +6
            Juli 20 2020
            Yen lurung-lurung ing Sevastopol lan Vladivostok dijenengi miturut admiral kasebut, mula mesthine wong sing pantes lan pantes.
            1. 0
              Juli 21 2020
              ah! Vaughn apa!
    16. -13
      Juli 20 2020
      Penjualan emas dening Rusia ing luar negeri saya tambah luwih saka 12 kaping pirang-pirang wulan kepungkur. Nambah bathi saka adol gas (kaping pisanan ing luwih saka 30 taun) Pitakonan kenapa kabeh iki?
      1. +9
        Juli 20 2020
        Kanggo udan Kenging punapa malih? nglirik
      2. +3
        Juli 20 2020
        Quote: jancok lawas
        Penjualan emas dening Rusia ing luar negeri saya tambah luwih saka 12 kaping pirang-pirang wulan kepungkur. Nambah bathi saka adol gas (kaping pisanan ing luwih saka 30 taun) Pitakonan kenapa kabeh iki?

        Ojo udan.. Ora ono udan..
      3. +3
        Juli 20 2020
        Lan sparrows mabur kurang
    17. +4
      Juli 20 2020
      Apa Wakil Presiden Prancis, Hollande, ngerti babagan iki? Kanca bakal bungah kanggo kita.
    18. +1
      Juli 20 2020
      Kita ngenteni UDC ing taun 2030 minangka bagéan saka armada
    19. +1
      Juli 20 2020
      Sing liyane kita sijine ing, luwih kita bakal miwiti! Luwih akeh sing diluncurake, luwih akeh kita bakal ngenalake Angkatan Laut! Hurrah, Sugeng Liburan!
    20. + 16
      Juli 20 2020
      Sugeng kabeh perwira angkatan laut! apik Cepet ombenan
    21. +2
      Juli 20 2020
      Rusia entuk momentum ing gawe kapal!!! Mung maju!!! )))
    22. +4
      Juli 20 2020
      Video cilik babagan topik kasebut
    23. -1
      Juli 20 2020
      Kutipan: Cyril G...
      Mesthi ana sawetara standar.

      Lan dheweke ora. Jeneng-jeneng sing diwenehake Gusti Allah, utamane kanggo kapal kelas BOD, cruiser, lan landing .... Ya, paling ora ana sawetara pesenan nganti tingkat perusak. Lan supaya tradhisi kasebut isih ditindakake. Menehi jeneng BDK sing wis ana

      Kutipan saka Hermit21
      Zircon bakal miwiti pangiriman ing 2021-2022. Tanggal liyane ora dijenengi.

      Salah siji test wis lulus, utawa bakal karo NK ing mangsa cedhak. Kapindho. Nalika bakal nyoba karo kapal selam lan carane bakal pindhah isih durung dingerteni. Lan sampeyan bakal miwiti layanan ing taun 2021 ... Ya, yen produksi ing taun 2025 ...

      Kutipan saka mmax
      Iku kasebut ing video. Pitakonan iku carane admiral pantes nelpon kapal sawise wong-wong mau. Aku ora duwe apa-apa marang wong-wong mau, minangka wong. Nanging .... Laksamana terkenal kuwi? Aku ngerti, saiki para laksamana bakal "memalu" jeneng kapal kanggo awake dhewe.

      Inggih. yen sampeyan ora seneng jeneng Spiridonov lan Yumashev, ayo nelpon jeneng admiral liyane, uga kondhang kanggo dangu, "Admiral Kolchak", contone ... ngguyu
      1. -4
        Juli 20 2020
        Quote: lawas26
        Inggih. yen sampeyan ora seneng jeneng Spiridonov lan Yumashev, ayo nelpon jeneng admiral liyane, ....
        Oktober?!
    24. -2
      Juli 20 2020
      Nalika sampeyan lay kapal, supaya sampeyan mbangun iku.
      Tetenger kasebut ditransfer kaping 3, Saiki kabeh wong bakal ndeleng kacepetan konstruksi lan desahan ....
      Kanggo bungah, mesthi.
    25. +3
      Juli 21 2020
      Halo kabeh! Aku duwe pitakonan.
      Apa kapal UDC iki, operator helikopter, bakal tundhuk watesan ing dalan liwat Bosphorus, Dardanelles?
      1. +1
        Juli 21 2020
        Kapkan

        Pitakonan mesthi menarik! Nanging nganti saiki ora ana sing mangsuli!
    26. + 16
      Juli 21 2020
      Saiki sampeyan bisa mikir babagan laying corvettes.
    27. +2
      Juli 21 2020
      Kasunyatan sing nyenengake! Utamané ing tab UDC ing Crimea! Kanggo ngetutake kabeh jinis "paman sing disetujoni" wassat
      Aku elinga carane jeneng UDC diarani babagan meh mutusake - "Sevastopol" lan "Vladivostok". Ing defiance saka Franks .. Nanging padha tenan diamati tradisi armada Russian - jeneng sing anyar tinimbang sing ninggalake Angkatan Laut.
    28. +7
      Juli 21 2020
      Sugeng kita para tukang kapal!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"