Review militèr

Leonid Ivashov: "Obama kudu nglaporake babagan kamenangan ing Suriah kanthi pemilihan, ing Nopember taun iki"

66
Leonid Ivashov: "Obama kudu nglaporake babagan kamenangan ing Suriah kanthi pemilihan, ing Nopember taun iki"Kasunyatan bilih Kofi Annan mangkat mung sawetara minggu sadurunge pungkasan mangsa resmi ing jabatan kasebut nuduhake kegagalan misi kasebut.

Rusia lan China pancen ana ing pertahanan

Mbok menawa dheweke pancen pengin nerjemahake proses intervensi bersenjata eksternal lan perang sipil ing Suriah dadi arus utama pemukiman politik. Nanging saiki, mantan Sekretaris Jenderal PBB mbokmenawa nemokake yen pranata dhasar keamanan internasional Piagam Organisasi dilanggar nang endi wae, utamane dening Barat, monarki Arab, lan dheweke ngerti yen ora ana partisipasi. Iki, ketoke, njalari dheweke lunga. Kajaba iku, dheweke ngerti manawa serangan gedhe marang rezim Siria bakal nyebabake tiba utawa dibuwang kanthi kekuwatan, lan dheweke mung ora pengin melu tumindak sing ora apik iki, ing agresi bersenjata marang negara merdika. Mula, kanggo nylametake jenenge kanggo masa depan, ora ngrusak acara ing mangsa ngarep, dheweke ninggalake jabatane luwih dhisik tinimbang jadwal.

Kanthi wakil saka Gedhung Putih, sing nyalahake inaction saka Rusia lan China ing pemukiman Siria kanggo departure Annan, aku mung setuju ing bagean sing ora tumindak. Rusia lan China mblokir resolusi Dewan Keamanan PBB, nanging padha, minangka anggota permanen saka Dewan, padha kapekso kanggo njaluk convening saka Dewan lan ing rapat-rapat apa badan iki kanggo mundhakaken kanggo pertimbangan masalah nglanggar PBB. Piagam, utamane paragraf 7 saka Artikel 2, sing nglarang campur tangan apa wae ing urusan internal negara sing berdaulat. Ing kene, Rusia lan China pancen, kaya mangkene, njupuk posisi defensif, meneng, ngidini AS lan pejabat liyane nyatakake intervensi, nyedhiakake dana kanggo para pemberontak, nyuplai. gaman, lan spesialis CIA - kanggo koordinasi tumindak para pemberontak.

AS nunjuk Annan ing ngarep

Nyatane, protes politik ing Suriah wis diganti dening tentara bayaran, militan, kalebu saka Al-Qaeda lan organisasi teroris liyane. Oposisi politik dipindhah kanthi cara sing padha. Dina iki ora ana sing bisa diajak ngobrol. Ana bandit sing bersenjata. Oposisi apa iki yen duwe tentara dhewe kanthi gaman abot, terus-terusan dipakani amunisi, sarana teknis liyane, lan liya-liyane? Dadi, sayangé, Rusia lan China nutup mripat kanggo kabeh iki.

Annan disaranake dening AS. Dheweke butuh layar: misale jek, ing samodra lan ing Eropa, dheweke nyoba ngrampungake proses bersenjata sipil iki kanthi cara politik. Annan ditugasake kanggo layar. Ing tutupe, nyatane, klompok bersenjata ilegal digawe. Mulane, iki minangka tiron saka proses negosiasi. Ora ana kedadeyan anyar ing kene. Persis padha ing Yugoslavia, nalika klompok NATO wis mlebu operasi kasebut penerbangan dimuat karo amunisi, flights padha digawa metu ing arah Yugoslavia. Aku ngomong babagan 1999. Nalika lagi nggoleki solusi politik ing Rambouillet, GXNUMX muter kaya Six, lan Milosevic nampa macem-macem utusan, mula rencana operasi militer ditindakake. Lan ora ana rembugan lan janji sing nyuda operasi militer sajrone sedina utawa jam. Ing kene padha.

Kahanan ing Suriah kritis

Kofi Annan nandurake pangarep-arep ing pimpinan Siria lan pendapat umum ing donya, lan ing wektu iku militan nyiapake ing Turki, Qatar lan negara liyane, kemah digawe, senjata disiapake. Proses latihan lan peralatan teknis ditindakake tanpa nggatekake kegiatan Annan, kabeh perjanjian lan liya-liyane.

Aku ora ngerti yen bakal ana utusan khusus anyar, amarga kahanan ing Suriah kritis. Annan njaluk mungkasi permusuhan. Bashar al-Assad mrentahake penegak hukum lan pasukan militer kanggo mungkasi permusuhan, lan sing disebut "oposisi", kelompok bersenjata, sebaliknya, nggunakake istirahat cendhak kanggo nyiapake serangan, kanggo ngatur pasukan lan wiwit nyerang. Ing wektu iki, tuduhan dirungokake saka Washington mung marang rezim sing ngatur. Kabeh wis rampung kanggo mesthekake yen operasi iki, ngrancang lan diatur ing Washington, sukses. Saiki tumindak sing paling ora sopan ditindakake kanthi terbuka, amarga Obama kudu nglaporake babagan kamenangan ing pemilihan, ing wulan November taun iki, kanggo mbuwang rezim Assad menyang perbendaharaan kasuksesan.
Sumber asli:
http://www.km.ru
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 6 Agustus 2012 12:16
    + 20
    Assad dudu wedhus, dheweke bisa uga ngelingi nasib Milosevic, Hussein lan Gaddafi lan ora mungkin pengin mbaleni kanthi sukarela.
    1. Pakdhe
      Pakdhe 6 Agustus 2012 12:58
      +7
      Gaddafi lan Hussein uga duwe gagasan sing jelas babagan prospek, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Dadi ram Assad utawa ora, ora akeh gumantung marang dheweke.
      1. Churchill
        Churchill 6 Agustus 2012 13:26
        + 15
        Kanggo ngeculake perang sadurunge pemilihan kanggo Obama minangka resiko gedhe, nanging kepiye yen peti mati menyang Amerika?!
        1. John
          John 6 Agustus 2012 17:53
          + 15
          Churchill,, lan yen coffins menyang Amerika ?!.

          padha kudu lan mesthi bakal pindhah ana! Mungkasi ibu kita ngubur putrane! Aku luwih yakin manawa kanthi kerugian kaping sewu, Yankees lan NATO bakal nganggo celana! Pancen ora ana rugine, wong Rusia wis suwene rong puluh taun urip kaya sapi, nanging padha mati kanthi kamulyan. Anggere wong-wong sing liwati saka Afghanistan lan perang sakteruse ing Kaukasus isih urip, Rusia bakal ngadeg ing kabeh sampah Western iki ing tenggorokan karo saham! Lan kanggo kula pribadi, luwih cepet perang global diwiwiti, luwih apik. Yen ora, para penyayang omah-2 bakal nyerahake kabeh tanpa perang.
          1. gerome
            gerome 6 Agustus 2012 20:49
            0
            Aku pengin menehi tandha plus ing kiriman sampeyan, nanging ora sengaja menet minus.

            Aku upvote kene!
          2. Pertapa
            Pertapa 7 Agustus 2012 01:50
            + 10
            Kutipan: John
            padha kudu lan mesthi bakal pindhah ana!


            Aku bakal nambah sethitik positif ing topik sedih kuwi
            1. Che
              Che 7 Agustus 2012 10:55
              0
              Pertapa,
              Rumangsa luwih becik wassat
        2. Grenadier
          Grenadier 6 Agustus 2012 20:07
          +5
          Dheweke sinau perang kanthi proksi (skenario Libya). Paling kamungkinan mung bakal bom karo losses minimal kanggo awake dhewe.
        3. Spesialis-
          Spesialis- 6 Agustus 2012 20:15
          +4
          Kutipan: Churchill
          lan yen coffins menyang Amerika

          Iku ora bakal cukup kanggo wong-wong mau! Luwih becik yen kabeh armadane mudhun.
        4. Pertapa
          Pertapa 7 Agustus 2012 01:29
          +6
          Kutipan: Churchill
          Ngeculake perang sadurunge pemilihan minangka risiko gedhe kanggo Obama, nanging kepiye yen peti mati menyang Amerika?!


          Dheweke bakal dikubur kanthi pakurmatan ing Arlington Cemetery, sanak-sedulure bakal ditutupi tumpukan kertas ijo, lan sapa wae sing wani ngucapake minangka organisasi FBI sing paling "demokratis" kanggo iki.
          Miturut Ordo Eksekutif Presiden Obama tanggal 16 Maret 2012 (EO), Presiden lan Menteri sing ditunjuk saiki duwe kekuwatan kanggo ngrebut kabeh sumber daya nasional AS, kalebu panganan lan banyu. SW uga nyatakake yen Presiden lan para Menteri nduweni wewenang kanggo ngrampas kabeh bentuk transportasi, energi, lan infrastruktur ing Amerika Serikat, uga meksa enlist / conscript warga Amerika menyang layanan militèr. SW uga ngandhut referensi samar kanggo nggunakake pegawe warga Amérika kanggo tujuan nyukupi “kebutuhan tenaga kerja” kanggo kabutuhan pertahanan negara.[/b
          Saiki, pendaftaran militer ing Amerika Serikat ditindakake liwat sistem layanan militer sing disebut kanggo warga individu (Selective service system). Militer AS wis direkrut kabeh kanthi kontrak wiwit taun 1973, nalika wajib militer dibubarake, nanging yen diterusake maneh, Departemen Pertahanan njaga rekor militer permanen saka wong lanang umur 18 nganti 25, warga AS lan sing duwe. ijin panggonan. Saiki, udakara 14 yuta wong sing kadaptar.
          Registrasi militer wajib. Warga sing ora kadhaptar ing militer bisa tundhuk denda 250 ewu dolar, utawa penolakan sawetara keuntungan, ora bisa mlebu layanan umum, lan liya-liyane. bakal ditolak kewarganegaraan yen padha aplikasi kanggo nampa.
          kaca webku
      2. Pertapa
        Pertapa 7 Agustus 2012 01:58
        +6
        Quote: Pakdhe
        Gaddafi lan Hussein uga duwe gagasan sing jelas babagan prospek, nanging ora bisa nindakake apa-apa.
        1. Che
          Che 7 Agustus 2012 10:59
          0
          Pertapa,
          Muga-muga para amers mlebu ing jebakan kaya ngono. kelas. wassat
    2. Abang 015
      Abang 015 6 Agustus 2012 13:46
      +3
      Nasib Assad akeh banget gumantung ing Rusia saiki, yen kita menehi dalan, mula dinane bakal diitung
      1. UAZ Patriot
        UAZ Patriot 6 Agustus 2012 16:40
        + 11
        "Yen kita menehi dalan, dinane bakal diwilang" Ayo kula nambahi komentar sampeyan. Yen kita menehi dalan, banjur dina kita bakal diitung. Aku ora weruh apa-apa ing kawicaksanan saka Amerika Serikat, Britain, Israel ing Afrika Lor lan Timur Tengah liyane saka preparation saka basis sumber daya lan foothold kidul ing 2017-20, nalika ring pertahanan rudal posisi 4 teka menyang operasi. Apa mikir kene kabeh wis cetha minangka dina Gusti Allah!!!
        1. Shulz-1955
          Shulz-1955 6 Agustus 2012 20:10
          0
          UAZ Patriot. Apa sampeyan mikir sampeyan sing pertama ngerti iki?
          1. UAZ Patriot
            UAZ Patriot 6 Agustus 2012 22:06
            0
            Mugi ana akeh!
    3. Spesialis-
      Spesialis- 6 Agustus 2012 20:14
      -1
      Quote: Sakhalin
      ora mungkin mbaleni kanthi sukarela

      Kapten minangka sing pungkasan ninggalake kapal lan ngiyanati kru - dheweke ora bisa.
  2. DNA
    DNA 6 Agustus 2012 12:21
    + 21
    Inggih, inggih, punika leres, mesthi, Amerika Serikat bakal ana kanggo armed mercenary lan teroris, amarga wong biasa ora bakal perang kaya mengkono kanggo dangu, padha bakal nandhang kraman. Iki minangka konfirmasi liyane yen CIA nggarap organisasi teroris, utamane karo Al-Qaeda, lan perang karo Al-Qaeda minangka kinerja kaya ngono.
    1. viktorrymar
      viktorrymar 6 Agustus 2012 15:05
      + 22
      CIA ora kerja karo organisasi teroris - nggawe lan mbiayai.
      1. Ruff
        Ruff 6 Agustus 2012 15:39
        + 24
        Kutipan saka viktorrymar

        CIA ora kerja karo organisasi teroris - nggawe lan mbiayai

        Isih luwih primitif; CIA minangka organisasi teroris! ombenan
        1. Gagak1972
          Gagak1972 6 Agustus 2012 20:37
          +8
          + Kanggo sampeyan ... CIA lan Al Qaeda minangka sedulur selawase ... ya
        2. alexng
          alexng 6 Agustus 2012 20:44
          +8
          NATO uga minangka organisasi teroris. Iki dibuktekake kanthi huruf pungkasan saka singkatan lan tumindak pungkasan saka "Garnization" iki.
          1. Sergh
            Sergh 7 Agustus 2012 02:58
            +4
            Alah Akbar ora nulungi militan. Ora usah digowo...

  3. Roman Skomorokhov
    Roman Skomorokhov 6 Agustus 2012 12:25
    + 15
    Kofi Turtle dudu ninja. Sayange!

    Mbok menawa dheweke pancen pengin nerjemahake proses intervensi bersenjata eksternal lan perang sipil ing Suriah dadi arus utama pemukiman politik.

    Ya, lan sadurunge iku murni dabbled ing roti ... Apa tegese, "dheweke wanted soko ana"? Sapa sing takon? Sing sijine iku - knthi angel. Mulane, perawatan kasebut mung minangka upaya kanggo nylametake pasuryan. Katon kaya ngono.

    Nanging saiki, mantan Sekretaris Jenderal PBB mbokmenawa nemokake yen pranata dhasar keamanan internasional Piagam Organisasi dilanggar nang endi wae, utamane dening Barat, monarki Arab, lan dheweke ngerti yen ora ana partisipasi.

    Ya iku, wiwit 1.01.1997/XNUMX/XNUMX, dadi Sekretaris Jenderal PBB, dheweke ora weruh utawa ora weruh apa-apa ... Iku lucu ... Lan dheweke ora katon wuta ... mandheg menehi dhuwit?

    Mula, kanggo nylametake jenenge kanggo masa depan, ora ngrusak acara ing mangsa ngarep, dheweke ninggalake jabatane luwih dhisik tinimbang jadwal.


    Iku bakal soko kanggo nyimpen ... Ajining diri saka Washington Bobby, boten liyane. Ya, lan ora ana papan kanggo ngremehake maneh ...

    Saiki tumindak sing paling ora sopan ditindakake kanthi terbuka, amarga Obama kudu nglaporake babagan kamenangan ing pemilihan, ing wulan November taun iki, kanggo mbuwang rezim Assad menyang perbendaharaan kasuksesan.


    Terus, ana apa ... Tikus pisanan mlayu saka kapal, countdown diwiwiti.
    1. Pakdhe
      Pakdhe 6 Agustus 2012 13:01
      + 13
      Aku setuju! Nalika jaman Anan iki, PBB malih dadi wayang Amerika Serikat. Miturut cara, kadurjanan getih militer Amerika ditindakake kanthi berkah saka PBB lan Anan uga.
      1. Roman Skomorokhov
        Roman Skomorokhov 6 Agustus 2012 13:57
        +4
        Lan suwene suwene sampeyan pungkasan ketemu dheweke? Dheweke ujar manawa dheweke diberkahi nganti dadi ireng kabeh ....
    2. Pertapa
      Pertapa 7 Agustus 2012 01:41
      +8
      Kutipan saka Banshee
      Kofi Turtle dudu ninja. Sayange!


      Mission Kofi ngelingake siji "guyonan jenggot"

      Bojo lan bojo lagi nyopir ing mobil.
      - Sampeyan ngerti, sayang, nanging mantune mlaku.
      Suami kanthi tenang:
      - Iku masalah dheweke.
      - Ya, nanging dheweke ngapusi anak kita.
      - Iki masalah kang.
      - Nanging dheweke mbeling karo sampeyan!
      - Iki masalahku.
      Hampir nangis:
      - Lan kepiye aku?
      - Iku masalah sampeyan
  4. Skiff
    Skiff 6 Agustus 2012 12:28
    + 14
    Gusti Allah ngalang-alangi ing panggonan Assad, nanging yen aku padha pinned ing tembok, Aku bakal racun Amerika lan geyropa karo senjata kimia kanggo Kadurjanan fasis marang bangsa lan negara.
    1. Elgato
      Elgato 6 Agustus 2012 12:43
      0
      Sampeyan bakal Hung munggah mudhun, nanging Assad isih pengin manggon, bisa uga ora ing Suriah, nanging manggon.
    2. Tirpitz
      Tirpitz 6 Agustus 2012 12:45
      +1
      Apa sampeyan nulis? Kepiye cara ngilangi Eropa lan Amerika? Gusti Allah ngalang-alangi, siji bacillus bakal tiba, banjur bakal bisa maca babagan Siria lan wong Siria mung ing buku sejarah: lanskap rembulan iku sing bakal tetep ana ing panggonan Siria, yen sampeyan ana ing panggonan Assad.
      1. OdinPlys
        OdinPlys 6 Agustus 2012 14:50
        +6
        Kutipan saka Tirpitz
        Apa sampeyan nulis? Kepiye cara ngilangi Eropa lan Amerika? Gusti Allah ngalang-alangi, siji bacillus bakal tiba, banjur bakal bisa maca babagan Siria lan wong Siria mung ing buku sejarah: lanskap rembulan iku sing bakal tetep ana ing panggonan Siria, yen sampeyan ana ing panggonan Assad.


        Salah siji lanskap rembulan bakal tetep ing planet Bumi ... utawa Zionis bakal mundur ...
        1. Spesialis-
          Spesialis- 6 Agustus 2012 20:20
          +2
          Kutipan saka OdinPlys
          Salah siji lanskap rembulan bakal tetep ing planet Bumi ... utawa Zionis bakal mundur ...

          More kaya 1 sayangé. Ora ana papan kanggo mundur, iku masalahe. Sapa sing bakal mangan. Lan padha urip apik banget.
          Dadi, kita siyap-siyap kanggo wiwitan pungkasaning jagad - sanajan iki ora mungkin. Vanga sing padha ora prédhiksi iki. Dheweke ujar manawa Suriah bakal tiba nangis lan perang gedhe bakal miwiti, sawise kang Golden Age manungsa bakal teka. Ing ngendi Rusia lan China bakal dadi negara adidaya anyar, lan Rusia bakal dadi Pusat Budaya Donya.
          Amerika, kaya aku ngerti, ora bakal ana maneh.
          Iki kudu ditindakake kanthi serius - Vanga ngerti apa sing diomongake. Lan Stalin mangerténi - sapisan tindak menyang dheweke. Lan ora mung.
          1. valokordin
            valokordin 6 Agustus 2012 20:40
            -5
            Lan apa sampeyan, Spesialis, percaya karo ramalan sing digawe dening kanca cedhak lan scammers Vanga? Aku kaget yen Rusia ora bakal dadi superpower maneh, ora ana bahan manungsa. Ati nurani lan semangate wong ambruk, budaya ing sisihe. Manunggaling bangsa, kaya sing dibutuhake kanggo mulihake negara ora. Negara dijarah-rayah, rakyat jelata dibuwang. Sing terakhir yaiku kediktatoran.......
            1. gerome
              gerome 6 Agustus 2012 20:56
              +1
              Churchill ing taun 1917 uga ngira yen Rusia wis dadi kirdyk. eseman
          2. gerome
            gerome 6 Agustus 2012 21:02
            +6
            Casey uga prédhiksi bab sing padha. Aku dudu clairvoyant, nanging aku ora mangu yen Gusti Allah bakal ngukum Amerika amarga cynicism lan srakah tanpa wates.
    3. jagal
      jagal 6 Agustus 2012 12:58
      +1
      Kutipan saka Skiff.
      Gusti Allah ngalang-alangi ing panggonan Assad, nanging yen aku padha pinned ing tembok, Aku bakal racun Amerika lan geyropa karo senjata kimia kanggo Kadurjanan fasis marang bangsa lan negara.

      apa sampeyan ndeleng senjata kimia, iku apik, nanging angin, etc. Lan lemah ing panggonan aplikasi kanggo 20 taun bakal jenuh karo wong-wong mau. Ing Irak Falluja, sawise Amerika ngebom wanita nganggo fosfor, dheweke dilarang nglairake anak. Aku ora mikir Assad bakal nglakoni.
      1. gerome
        gerome 6 Agustus 2012 21:06
        +2
        Amerika pancen nemokake sarana pemusnah massal ing Irak, jebule senjata kimia Amerika sing digunakake kanggo nglawan wong Irak ing kutha Fallujah.
        1. Pertapa
          Pertapa 7 Agustus 2012 02:04
          +5
          Kutipan saka Gerome
          Amerika pancen nemokake sarana pemusnah massal ing Irak, jebule senjata kimia Amerika sing digunakake kanggo nglawan wong Irak ing kutha Fallujah.

          Iki hakekate
          1. Che
            Che 7 Agustus 2012 11:06
            0
            Pertapa,
            Muga-muga Rusia ora dadi pelatuk ing kabeh crita iki.
    4. Bashkaus
      Bashkaus 6 Agustus 2012 13:01
      +8
      Aku setuju, kok padha isin? Ora kabeh wong ngerti yen perang ora mung kanggo kapentingan, nanging kanggo urip. AS kudu mandheg kanthi cara apa wae!
      1. Pertapa
        Pertapa 7 Agustus 2012 02:08
        +6
        Quote: Bashkaus
        AS kudu mandheg kanthi cara apa wae!
  5. ing cadangan
    ing cadangan 6 Agustus 2012 12:30
    +7
    Apa Assad kepengin utawa ora, dheweke bakal mbaleni nasib Milosevic, Hussein lan Gaddafi ing kasus apa wae yen Rusia lan China ora langsung campur tangan ing konflik kasebut. Lan yen ana masalah ing negarane dhewe, prajurit mati, tangisan para ibu, kenapa biaya finansial gedhe campur tangan ing perang, lsp.
    1. Bashkaus
      Bashkaus 6 Agustus 2012 13:10
      + 19
      Sampeyan ngerti, kita teka ing jagad iki ora kanggo ngonsumsi, kita teka ing jagad iki kanggo nggawe, menehi awake dhewe. Yen kita mikir kabeh wektu supaya bokong kita anget lan weteng kebak, kita bakal dadi hedonis, makhluk sing ora ana hubungane karo wong. Wong duwe gagasan, cita-cita, tujuan sing ditindakake. Ana tujuan kanggo mabur menyang angkasa, kanggo mbangun pangkalan ing kana, lan wong bakal ngupayakake iki sanajan kabeh. Ana tujuan kanggo nambani wong, wong bakal nindakake. Ana tujuan kanggo ngonsumsi, mula wong bakal ngonsumsi kabeh lan kabeh lan ora ana sing bakal mandheg.
      Oyod saka konflik modern ora ing demokrasi utawa siksa (inscribe panguwasa dikarepake), Iku ora malah bab krisis ekonomi. Oyod masalah kasebut ana ing firmware mentalitas wong, supaya bisa ngomong. Ana penghancur-konsumen, ana pencipta-altruis. Kene, sawetara nindakake kanggo awake dhewe, liyane kanggo ide! Antarane rong pandangan jagad iki, ketegangan saiki saya mundhak. Kula badhe matur satunggal, bokmanawi kula piyambak badhe katimbalan ing ngajêng saha kadhawahan dhatêng ing Siria supados pêjah tanpa sabab, kula badhe tindak, punika kuwajiban kula dhatêng nagari kula. Mungkin ing dina pisanan dheweke bakal mateni aku lan awakku bakal rusak ing endi wae ing srengenge panas, lan mabur bakal mabur lan aparysh bakal nyusup. Nanging sing bisa dakkandhakake, yen wong mikir babagan awake dhewe, mula ora ana papan kanggo wong liya ing jagade. Gagasan saka wong sing ngupayakake sinau lan nambah jagad iki, nggawe panemuan ilmiah anyar lan berkembang ing kabeh wilayah iku alamiah, mula luwih kuwat tinimbang hedonisme sing sederhana. Napa kita urip, kenapa kita mung nindakake hadiah kanggo ngganti jagad iki? Apa rasa urip? Dadi perang sing bakal teka bakal ditindakake kanthi eksklusif kanggo makna urip.
      1. wong liyo595
        wong liyo595 6 Agustus 2012 14:15
        +4
        Apa rasa urip? Pramila perang ingkang badhe dipun lampahi namung kangge makna gesang .................................. kula nyengkuyung kanthi sanget
      2. Gagak1972
        Gagak1972 6 Agustus 2012 20:41
        +1
        + Sampeyan, aku setuju karo saben tembung .... Ekonomi konsumen minangka cabang buntu pembangunan manungsa ....
  6. Apollo
    Apollo 6 Agustus 2012 12:37
    + 36
    Kutipan saka imfa-............amarga Obama kudu nglaporake babagan kamenangan pemilu, ing November taun iki.............



    Ing rapat GXNUMX, David Cameron, kanggo ngganggu Putin, ujar:
    - Lan dina iki aku ngimpi yen aku diangkat dadi Presiden Bumi!
    Obama ngucap:
    - Lan aku ngimpi yen aku diangkat dadi Presiden Universe!
    Putin alon-alon nyedhot kopi lan mangsuli kanthi tenang:
    - Lan aku ngimpi yen aku ora nyetujoni sapa wae.
    1. dimon media
      dimon media 6 Agustus 2012 12:55
      +2
      ngguyu apik ))))))))))))
  7. patriot2
    patriot2 6 Agustus 2012 12:43
    +9
    Apa kabar saka Tartus lan saka kelompok angkatan laut kita ing Mediterania? Apa kapal Cina wis teka?
    Apa ora wektu kanggo ndandani ing Tartus? Ya, lan paratroopers tetep suwe banget.
    Inggih, kamenangan Obama dudu kasunyatan sing bakal nyebabake eskalasi konflik. Dheweke duwe celana sing kebak masalah ing negara-negara.
    1. Pakdhe
      Pakdhe 6 Agustus 2012 13:06
      +5
      Kamenangan bisa larang, banjur meh kalah. Kaya Vietnam, Korea.
      1. Shulz-1955
        Shulz-1955 6 Agustus 2012 19:59
        +5
        Banjur sup karo kucing. Kamenangan dibutuhake saiki, banjur bakal kasep, kita bakal perang ing ngarep
    2. Tersky
      Tersky 6 Agustus 2012 13:27
      +7
      Kutipan: patriot2
      Apa ora wektu kanggo ndandani ing Tartus? Ya, lan paratroopers tetep suwe banget.

      Kolega, dheweke bakal njagong suwene ngenteni provokasi marang pangkalan dening "oposisi". Sampeyan butuh alesan, nanging durung ana (utawa gawe dhewe)
      1. Alexei
        Alexei 6 Agustus 2012 17:12
        0
        Kabeh bakal diputusake tanggal 19 Desember 2012! nglirik
        1. Ymydzh
          Ymydzh 6 Agustus 2012 20:43
          +6
          Kutipan saka Alexey

          Kabeh bakal diputusake tanggal 19 Desember 2012

          Dyg, apa padha ngomong kaya tanggal 21 Desember? Nyuwun
  8. bremest
    bremest 6 Agustus 2012 12:56
    +6
    Obama minangka pilihan paling ala kanggo kepentingan Rusia. Obama ngunggahake wewenang Amerika Serikat menyang tingkat sing dhuwur, sing ndadekake bisa nindakake tumindak kasebut tanpa nesu donya. Obama iku pinter, licik lan mulane mbebayani. Iku penting kanggo Obama kanggo slip "babi", supaya Mitt Romney menang. Iki Reagan, George W. Bush Jr. lan McCain digulung dadi siji, sing bakal mimpin Amerika Serikat menyang bosok awal .... Kanggo Rusia, iki luwih apik.
    1. klimpopov
      klimpopov 6 Agustus 2012 13:17
      +4
      Patriotik Amerika luwih kamungkinan kanggo milih Romney - amarga
      dheweke ngadeg kanggo kabeh sing Bush Jr. Iki minangka plus mutlak, amarga iki babak anyar balapan senjata, sing saiki, oh, carane ora duwe bathi kanggo Amerika Serikat, amarga padha ora duwe dhuwit, nanging mung utang lan kewajiban sing ora bisa ditindakake. Romney mung bakal menang yen nguwuh babagan nimbali rudal ing Eropah lan karusakan panyiapan demokrasi ing Rusia, Iran, etc. Wajib pajak Amerika saiki ora wedi karo negara ekonomi Amerika Serikat, nanging karo bruwang ala lan nggegirisi sing bersenjata fanatik saka Iran.
      Iki minangka kasempatan kanggo Rusia lan jagad liyane kanggo mbuwang belenggu dolar, nanging perjuangane bakal serius banget, akeh sing dipertaruhake.
  9. T72B
    T72B 6 Agustus 2012 12:57
    +1
    Sayange, Ivashov minangka wong ing abad pungkasan.

    "Rusia lan China pancen ana ing pertahanan.
    AS ditugasake Annan ing ngarep.
    Kahanan ing Suriah kritis."


    Analytics ngagetake. Iki "kabar" misale jek dadi warta mung kanggo Ivashov piyambak.
    Lan "analis" iki tanggung jawab GRU? Ora nggumunake terus-terusan ngalahake buntut kanthi "analis" kaya ngono.
    1. strategi
      strategi 6 Agustus 2012 13:18
      +1
      Lan nalika Ivashov mimpin GRU?
  10. Pakdhe
    Pakdhe 6 Agustus 2012 13:05
    +4
    Kutipan saka bremest
    Obama ngunggahake wewenang AS menyang tingkat dhuwur

    Kepiye perasaan sampeyan babagan legalisasi perkawinan sodom ing AS ing konteks bosok? Apa sampeyan ora mikir manawa luwih akeh demokrasi kaya iki ing AS, luwih cepet dheweke bakal nandhang nasib Kakaisaran Romawi?
  11. MC
    MC 6 Agustus 2012 13:08
    +1
    Ora suwe, rauh bakal diwiwiti ... Jembatan wis meh disiapake. Sanalika tentara Siria njupuk Alepo, lan dheweke njupuk, "oposisi" bakal reassure malah luwih, Lan mesthi shitcrats gagah berani saka Amerika Serikat lan NATO bakal rush kanggo bantuan.
  12. 53-Sciborskiy
    53-Sciborskiy 6 Agustus 2012 13:15
    +4
    "Nuremberg precedent" kanggo Amerika saiki
  13. gunung
    gunung 6 Agustus 2012 13:16
    +7
    Aku setuju yen Kofi Annan mung layar.
    Sampeyan mung perlu kanggo nggawe tampilan kesiapan Barat kanggo dialog.
    Nyatane, Gedung Putih pancen yakin yen misi kasebut bakal gagal.
    Amarga hubungane karo oposisi, ora angel mbayangake kepiye Gedung Putih ngobrol karo Annan lan "njaluk" pemukiman, banjur ngobrol karo para militan lan nglarang dheweke ketemu.

    AS pancene nyekel kita kanggo bodho.
  14. Letnan kolonel
    Letnan kolonel 6 Agustus 2012 13:22
    -1
    ** Saiki tumindak sing paling ora sopan ditindakake kanthi terbuka, amarga Obama kudu nglaporake kamenangan kanthi pemilihan, ing wulan November taun iki, mbuwang rezim Assad menyang perbendaharaan suksese. ** - Ivashova ora setuju karo kesimpulan iki!
    Mung ngelawan mengkono!
    Kasunyatane yaiku kanthi alesan apa wae, Barat nyoba nuduhake konflik iki minangka pemberontakan rakyat lan salah sawijining alasan kanggo non-intervensi militer AS ing babagan iki yaiku pemilihan sing bakal teka !! Wiwit Amerika ngerti yen Iran bakal ora ninggalake Suriah kanggo mburi kanggo alesan lan perang bakal nyeret ing, lan pemilihan bakal * irung * AS ora cepet-cepet!
    1. Odessa
      Odessa 6 Agustus 2012 13:34
      +6
      Hai Alibek! Sampeyan bener maneh
      !Amarga Amerika ngerti manawa Iran ora bakal ninggalake Suriah nganti pungkasan kanthi alesan apa wae lan perang bakal saya suwe, lan pemilihan ing * irung * Amerika Serikat ora cepet-cepet!

      Nanging, sawetara dina kepungkur, aku nemokake dokumen sing ditandatangani dening administrasi AS babagan penarikan parsial kontingen militer saka Afghanistan. Tanggal kasebut fluktuasi nganti 2024-2025, sanajan salah informasi, ora masalah, AS. plans kanggo Suriah lan Iran kabeh padha, malah yen drags ing kanggo taun, AS bakal nambah bahan bakar kanggo geni kabeh ndonya, miturut "pakulinan lawas apik".
  15. Che
    Che 6 Agustus 2012 13:25
    +4
    Ngormati Ivashov, sayangé dheweke ora ana ing bisnis. Sapa sing bakal nglilani dheweke mlebu? Pamaréntah kita ing wusana amers. Mulane, kekacoan donya.
    1. Odessa
      Odessa 6 Agustus 2012 13:36
      +4
      Che,
      Pamaréntah kita ing wusana amers.

      Apa sampeyan nulis saka Suriah ing sawijining wektu? Apa sampeyan wis ninggalake bendera Rusia?
      1. Che
        Che 6 Agustus 2012 13:59
        +2
        Odessa,
        Aku mbantah ora ana sing kaya ngono, aku wong Rusia. Aku dadi wong-wong mau lan bakal mati.
        1. Odessa
          Odessa 6 Agustus 2012 14:08
          + 12
          Che,
          Aku mbantah ora ana sing kaya ngono, aku wong Rusia. Aku dadi wong-wong mau lan bakal mati.

          Aku ngomong babagan liyane. Rusia, iki kahanan pikiran. Lan ing gendéra apa sing bakal mati, iki wis dadi urusan pribadi kanggo saben wong. Ing negara manca, nanging kanggo Tanah Air, utawa ing omah. kertu pos!
    2. Shulz-1955
      Shulz-1955 6 Agustus 2012 20:03
      0
      Iku misale jek kaya kanggo sampeyan
  16. vladimir64ss
    vladimir64ss 6 Agustus 2012 13:27
    +1
    Obama kudu milih kanggo pemilihan, ing November taun iki, kanggo laporan ing kamenangan, ---------- dening November, thanks kanggo Rusia lan China, padha ora duwe wektu. Mulane padha ngalih perang saka "oposisi" kanggo teroris. Islamists mung pigura, meksa padha perang bodho. Nganti kahanan ing Amerika Serikat ditemtokake.
  17. Pakdhe
    Pakdhe 6 Agustus 2012 13:28
    +2
    Kutipan saka Yarbay
    Wiwit Amerika ngerti yen Iran ora bakal ninggalake Suriah nganti pungkasan kanthi alasan apa wae

    Apa dheweke bakal lunga? Kita ora kudu ninggalake dina iki, kita ora kudu ngenteni serangan udara NATO sing akeh banget. Apa sing ditindakake Iran saiki ing konteks ndhukung Suriah. Ora worth ngomong babagan statement lisan, kasus kosong. Apa persis?
  18. Shooter308ful
    Shooter308ful 6 Agustus 2012 14:17
    + 13
    A statement saka kasunyatan - bali ing spring taun iki, miturut subjek Rusian sing manggon ing Suriah minangka garwa Siria, ngandika sing Damaskus iku sawijining kutha relatif kalem, nanging wis ing pinggiran iku mbebayani kanggo katon lan ngomong sing iku. Rusian.
    Apa sing kita deleng saiki - benteng Bashar pungkasan - Damaskus wis sebagian dilebokake ing geni perang. Ora ana sing bisa njamin delegasi kita (kaya sing kedadeyan bubar) kanthi jaminan keamanan.
    Saka iki aku nyimpulake: Nganti saiki, alon-alon nanging terus-terusan, Bashar dikalahake, lan kanthi organisasi saiki Amerika Serikat liwat CIA saka pasokan senjata, tentara bayaran lan dolar ijo "selawase" + tumindak sing teratur kabeh media. kanggo "denounce" Bashar lan tentara Siria, lan kosok balene, publikasi saka "heroism" saka mercenary, pemberontak lan bandit, kang diwenehi metu kanggo diwenehake ing tataran donya. Kabeh tumindak kasebut terus-terusan nyebabake karusakan lengkap pimpinan sah saka negara merdika Suriah ing pimpinan Bashar ing wektu iki. Lan yen pasukan katelu saka njaba ora ngintervensi: Rusia nganggo utawa tanpa China, banjur kita bakal ngelingi kamardikan Suriah, kang Suriah wis ing wayahe, minangka Gaddafi dipatèni karo Libya united, utawa minangka Hussein digantung karo tenang. Irak, terus ora bakal.
    Ing wayahe, ing kahanan iki, kudu diakoni yen Bashar terus-terusan kalah. Senajan aku wong pancene pengin ngelawan. Kita ndeleng jagad sing digantung ing Suriah, kaya tipis (yen ora luwih tipis) ing Iran. Kemungkinan, intervensi NATO ing Suriah ora dibutuhake, intervensi disiapake kanggo Iran.
    1. Sergh
      Sergh 6 Agustus 2012 21:49
      +2
      Kutipan saka Shooter308ful
      alon-alon nanging ajeg Bashar kalah... kudu diakoni yen Bashar kalah ajeg

      Mungkasi-mandheg, ngendi iki ah-sighs utawa Al-Jazeera katon cukup? Nanging kadhangkala aku duwe kabar sing luwih apik saka Suriah ing basa Rusia:



      Lan ora ana sing percaya ing propaganda iki, nanging kabeh populasi lanang gelut lan cukup sukses, utamane, aku weruh, sawise serangan teroris ing Kementerian Pertahanan. Mung wae omong-omongan wis rampung, wayahe mbayar utang marang sapa wae, langsung ngusir "tentara gedhang". Mungkin ing kesempatan iki "Kopi" langsung mlayu?




      Delengen dhewe lan waca kanthi ati-ati!

      http://anhar.livejournal.com/1847186.html#cutid1
      1. UAZ Patriot
        UAZ Patriot 6 Agustus 2012 23:00
        -1
        Kanggo saluran YouTube "Syria Today" tambah akeh - Aku wis suwe nggoleki sumber informasi sing objektif !!! apik
      2. igor67
        igor67 7 Agustus 2012 07:26
        0
        Sergh,
        Perdana Menteri Suriah Riyad Hijab mlayu karo kulawargane menyang Yordania lan ngumumake pembelotan menyang oposisi.

        Ing statement sing dirilis tanggal 6 Agustus, Hijab nyebut rezim Presiden Suriah Bashar al-Assad "teroris" lan ujar manawa wiwit dina iku dheweke nganggep awake dhewe "prajurit revolusi rahayu," laporan Radio Liberty.

        Jilbab mung makarya minangka kepala pamaréntahan kurang saka rong sasi, miturut televisi negara negara. Sadurunge dadi Perdana Menteri, dheweke njabat dadi Menteri Pertanian.

        Nanging, miturut saluran TV Al Jazeera, Hijab lan anggota kulawargane mlayu menyang luar negeri, bisa uga menyang Turki utawa Yordania.

        Wakil Hijab Omar Galavanji wis ditunjuk minangka perdana menteri sementara, laporan layanan warta BBC.

        Perwakilan pemberontak "Tentara Siria Gratis" ujar manawa bebarengan karo mantan perdana menteri, telung menteri liyane pindhah menyang sisih oposisi. terus mentri kok mlaku yen kabeh apik?
  19. Pakdhe
    Pakdhe 6 Agustus 2012 14:41
    +3
    Kutipan saka Shooter308ful
    nanging wis mbebayani kanggo katon ing pinggiran kutha lan ngomong sing Russian

    Dadi sampeyan wong Rusia lan manggon ing kutha sing dikepung? Sing dadi pahlawan, utawa malah pahlawan, lan dudu sing ditembangake dening Gromova. Good luck, Guardian Angel!
  20. ketemu
    ketemu 6 Agustus 2012 15:43
    +3
    Analisis "ngagetake" !!!))) keprungu
    Aku wedi malah nggoleki oyod saka tembung iki!
    Utawa wartawan ngomong ngono? (((
  21. Delink
    Delink 6 Agustus 2012 19:38
    +5
    Kita butuh tumindak tartamtu, lan kita njupuk posisi sing dikarepake. Dheweke nonton apa sing bakal ditindakake amers. Pertahanan paling apik yaiku serangan.
    Rusia biasane nindakake lan banjur mikir. Ing kene sampeyan kudu nglakoni sing padha. Drive amers menyang tailspin a.
    1. valokordin
      valokordin 6 Agustus 2012 20:44
      +1
      Assad kudu disimpen ing sembarang biaya cukup.
  22. jagdpanzer
    jagdpanzer 6 Agustus 2012 20:49
    0
    ana Rusia ana, lan apa kita ora bisa mlebu ana ing pretext masuk akal iki? utamané wiwit Suriah mung bakal seneng babagan iki? yen ora, kaya ing kabeh "demokrasi" bakal amarga prakara iki crawling menyang iki
  23. Vadim Ragalevich
    Vadim Ragalevich 6 Agustus 2012 21:53
    0
    Aku wonder kok Ivashov, lan dudu presiden, mangertos inti saka masalah?!!! Utawa apa awake dhewe ora kuwat nganti ora bisa "blather" maneh?
  24. v53993
    v53993 6 Agustus 2012 22:31
    +1
    Amerika wis ngalami akeh masalah ing saindenging Timur Tengah, mula yen mung kedutan menyang Suriah, dheweke bakal langsung nampa pukulan ing pangkalane ing Irak, Afghanistan, Pakistan, Turki. Israel uga bakal tiba ing distribusi, kang diputer dadi luwih sing outwitted dhewe dening mbangun tong minyak nuklir (saka 200-300 biaya), lan lungguh ing iku mikir sing aman, lan iki karo wilayah lan lingkungan "loropaken". . Ing kene Turki, kanthi rezim wayang, bisa digunakake minangka wedhus lanang sing bisa dibuang. Nanging kita kudu cepet-cepet karo iki, amarga. wong Turki tambah pinter luwih cepet tinimbang panguwasa sing dadi bodho.