Review militèr

Kahanan ing Suriah tetep ora mesthi

218
Kahanan ing Suriah tetep ora mesthi Senator Republik AS sing berpengaruh John McCain lan Lindsey Graham, uga kolega independen Joseph Lieberman, njaluk administrasi AS kanggo miwiti "dhukungan aktif kanggo oposisi bersenjata ing Suriah." Miturut panemune, keengganan Gedung Putih kanggo nyerang Suriah nyumbang kanggo kasunyatan manawa konflik sipil dadi luwih "dawa-dawa lan berdarah." Para senator negesake manawa "ora kasep kanggo AS ngganti dalane." Kanggo nindakake iki, perlu kanggo nyedhiyakake pitulungan aktif marang oposisi bersenjata, kalebu kanthi nyedhiyakake gaman, ngirim informasi intelijen lan nyiapake personel sing dibutuhake. Kajaba iku, pamrentah AS kudu menehi pitulung marang wilayah kasebut ing ngendi mungsuh rezim Bashar al-Assad wis kuwat. Para senator percaya yen ora perlu nggunakake pasukan darat AS kanggo ngalahake "tirani", nanging panggunaan winates Angkatan Udara lan "aset Amerika liyane" bisa uga.

Pernyataan iki nandheske kegagalan operasi militan ing Damaskus lan Aleppo. Ing wektu sing padha, Republik sing striking ing gambar saka Barack Obama ing Kawa saka pemilihan presiden. Panguwasa Siria ing dina Minggu entuk kontrol penuh ing ibukutha negara kasebut lan kasil ngrusak kanthong perlawanan ing Aleppo. Para militan maneh gagal nggawe "Benghazi Suriah". Bubar, sawise gagal solusi diplomatik kanggo masalah Siria, kabeh diputusake kanthi prioritas pasukan. Kegiatan Kofi Annan ngidini para militan, kanthi bantuan saka Kulon, monarki Arab lan Turki, nggawe struktur organisasi kanthi fungsional. Panyedhiya "pakan meriam" sing terus-terusan wis diatur (ora mung warga sipil wingi, wong sing ngungsi lan bandit langsung nglawan pasukan Assad, nanging uga akeh militan sing cukup terlatih saka luar negeri), sistem kanggo nyedhiyakake senjata lan amunisi. . Yen ing musim dingin jumlah pemberontak aktif kira-kira 2-3 ewu bayonet, saiki mung 5-15 ewu militan sing diitung ing cedhak Aleppo. Para pemberontak ora mung duwe senjata cilik, nanging uga senjata abot.

Perang saka attrition terus. Saiki, umume tentara bayaran diwenehake dening Libya, Mesir lan Libanon. Ora ana kekurangan Chaos Infantry. Pamrentah Siria ora duwe pilihan kajaba numpes militan lan ing wektu sing padha njaga kemampuan tempur tentara. Ing wektu sing padha, pitakonan babagan basis ekonomi muncul. Para militan duwe tatanan lengkap babagan masalah iki - dheweke duwe sumber daya finansial Arab Saudi lan Qatar. Damaskus luwih angel. Mulane, Suriah nguripake menyang Rusia kanggo bantuan ekonomi. Saka sudut pandang militer, Damaskus nindakake kabeh kanthi bener lan cukup bisa numpes kraman dhewe. Kelemahane Damaskus ana ing kahanan finansial lan ekonomi sing angel. Miturut Wakil Perdana Menteri Siria Kadri Jamil, Rusia lan Suriah wis sarujuk babagan pasokan sumber daya energi.

Iki minangka langkah sing bener saka Rusia. Kita duwe kapentingan kanggo njaga kepemimpinan saiki ing Suriah. Kita ora bisa perang kanggo wong Siria, nanging cukup cukup kanggo nyedhiyakake dhukungan informasi, diplomatik lan ekonomi. Kita wis perang karo Kulon lan monarki Arab. Bener, nganti saiki mung informasi. Militan sing perang ing Suriah bisa uga ana ing tapel wates Rusia. Luwih akeh sampah sing dirusak ing Suriah, luwih apik kanggo kita.

Sawise menehi pitulungan marang Damaskus ing bidang finansial lan ekonomi, kita bisa ngenteni wektu nalika kekacauan bakal ngatasi negara-negara agresor. Kita ngomong babagan Turki lan Arab Saudi. Wong Turki wis ngadhepi intensifikasi gerakan Kurdi ing wilayahe lan serangan saka Kurdistan Irak. muncul ing 5 Agustus kabar iku bab perang ing Turki kidul-wétan. Wong Kurdi nyerang pos tentara. Sajrone bentrokan kasebut, 19 wong tiwas: 11 militan Kurdi, 6 prajurit Turki lan 2 warga lokal. Lan rong minggu sadurunge serangan iki, tentara Turki nindakake operasi militer utama ing wilayah kasebut nglawan pasukan PKK. Kajaba iku, Damaskus wis menehi wilayah Kurdish otonomi owahan, lan padha ndhukung mesthi kanggo ngreksa Suriah saiki. Oposisi internal, sing ora puas karo dalane Erdogan, uga dadi luwih aktif ing Turki. Pembersihan elit militer uga ngonfirmasi anané rasa ora puas internal ing negara kasebut. Dadi, sawetara dina kepungkur, dheweke ngumumake pemecatan 50 jenderal lan laksamana, sing umume dicekel amarga tuduhan nglawan pamrentah Recep Erdogan.

Ing wektu sing padha, ana kerusuhan ing provinsi Wétan Arab Saudi. Contone, ing pungkasan Juli, pasukan keamanan Saudi mbebasake para demonstran Syiah sing nuntut pembebasan tahanan politik lan hak sing padha karo Sunni. Miturut informasi awal, sawetara demonstran tatu lan ditahan. Iki dudu sing sepisanan ketemu. Sing terakhir kedadeyan ing awal Agustus. Kahanan sing angel banget ing Arab Saudi lan ing antarane klompok kekuwatan. Ketoke, struktur kekuwatan negara kasebut melu konflik internal. Serangan teroris ing tanggal 22 Juli sing dikabarake nyebabake nyawane Pangeran Bandar, banget indikasi.

Mulane, perlu kanggo mbantu Damaskus tuku wektu. Iran lan China bisa mbantu Rusia ing babagan iki. Tehran wis njupuk langkah menyang arah kasebut. Republik Islam ing 9 Agustus bakal nganakake rapat negara-negara sing njupuk "posisi berprinsip lan nyata" ing Suriah. 10 negara bakal melu ing rapat iki.
Pengarang:
218 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 7 Agustus 2012 08:22
    + 39
    Sing utama. supaya Rusia lan China ora nguripake gear mbalikke. Yen iki ora kelakon, NATO ora bakal njaluk menyang Suriah, majeng crap-makers tenan ora seneng yen coffins mulih, lan ora prajurit ... padha duwe bangkekan ngeculke ing ngarepe pamilih saka prospek kuwi, minangka uga pamisahan gas involuntary lan urination menyang penet mengkono, kang kabeh bisnis iki menehi metu kanggo Triumph saka shitokrasi.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 7 Agustus 2012 09:40
      + 23
      Quote: Sakhalin
      Sing utama. supaya Rusia lan China ora nguripake kuwalik

      Заднию не включим,но даже если Сирия устаит это не решит проблем в общем характере. Амеры будут идти на пролом не в Сирии так в других местах,новые очаги будут возникать постоянно,пока существует америка кровь будет лится рекой. Они уже многое сделали ,человеческая жизнь превратилась в самый дешевый в мире продукт . Идет воина на уничтожения не только не угодных правительств но и человеческих ценностей.
      1. Hysnik-Tsuzoi
        Hysnik-Tsuzoi 7 Agustus 2012 10:20
        +3
        Kutipan: Alexander Romanov
        Amer bakal pindhah menyang nerbitake


        Dheweke ora bakal lunga yen ngerti yen sawise invasi, kargo 200 bakal digawa menyang Amerika Serikat.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 7 Agustus 2012 10:50
          + 13
          Kutipan: Hysnik-Tsuzoi
          Dheweke ora bakal lunga yen ngerti yen sawise invasi, kargo 200 bakal digawa menyang Amerika Serikat

          Apa sampeyan ndeleng akeh rong atus ing conto Libya lan Suriah? Ana akeh mayit, nanging ora Amerika, nanging sampeyan bisa nyithak dhuwit lan nyewa akeh tentara bayaran Arab kanggo wong-wong mau, sing bakal nggawa demokrasi ing donya kanthi bengok-bengok saka Allah Akbar. Trep banget lan tangan mesthine resik, mula bakal lunga, kepiye carane! Macan ora mbebayani nganti dheweke nyoba manungsa. Amers ing kasus iki ora bakal nyerah pangan favorit, wong jahat ora bakal dadi apik lan ora bakal ngganti. Mulane, aja nyenengi dhewe kanthi pangarep-arep - iku naif Nyuwun
      2. baron.nn
        baron.nn 7 Agustus 2012 10:23
        + 14
        Alexander Romanov:
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ana prajurit kanggo ngrusak ora mung pamrentah sing ora dikarepake, nanging uga nilai-nilai manungsa.

        Amerika wis ngrusak nilai-nilai manungsa kanthi contone dhewe! Sampeyan ndeleng cara urip lan pikirane ... Debauchery, vulgarity, permissiveness, goroh - iku kabeh babagan Americanism!
        1. s1n7t
          s1n7t 8 Agustus 2012 23:57
          +1
          Nanging apa ora iki norma kanggo "swarga" kita? Lan liya-liyané padha nututi. Dadi, sayangé, kita ora beda banget karo wong-wong mau. Lan iki kabeh babagan kita (masyarakat) uga. Lan manggon ing masyarakat lan bebas saka iku ... sampeyan ngerti. Sing utama ing kene yaiku nemtokake tujuan. Lan banjur wong-wong mau dhewe bakal nguripake gunung supaya overfulfill (. Senajan aku ora nyana iki saka pedunung USSR, karo upbringing, pendidikan. Kita bisa ngomong sing Federasi Rusia wis dadi kolom 5th saka Amerika Serikat kabeh. ing saindenging jagad. Mbokmenawa dheweke nyiapake kita supaya disembelih dening China? X ".z., nanging aku ora seneng karo kedadeyan kasebut. Sing paling penting yaiku kekurangan ide nasional. Iki minangka dalan sing ora ana. A wong tanpa pasuryan. Massa bodho ... Pedhet emas wis mbubarake Eropah. Kita ing baris sabanjure. Nanging, kita wis setengah ilang - sawise kabeh, akeh sing wareg karo kamenangan United Russia lan mayoritas ndhukung "stabilitas" Putin. Dadi aturan AS, nanging aku ora seneng karo dheweke, aku digedhekake wiwit cilik - iki mungsuh kita. Kayane ing salawas-lawase. Nanging aku ora pengin gabung karo partisan) Mungkin yen 95% downvote, apa kita wis rampung karo iki?
          1. alexdol
            alexdol 9 Agustus 2012 22:26
            0
            s1n7t RU
            Я вас во многом поддерживаю, я тоже не доверяю нынешним властям! Единственное, что нас отличает - несмотря на свои 60 лет я бы встал на путь открытой борьбы с этим режимом, скажем так - мягко, но не вижу реальной организации способной возглавить эту борьбу, к сожалению... Пока борюсь только своими стихами, вот даю адрес страницы http://stihi.ru/avtor/alexdol
    2. baron.nn
      baron.nn 7 Agustus 2012 10:21
      +5
      Sakhalin:
      Anggere kepemimpinan kita ngadeg. Nanging ing endi jaminan manawa kedadeyan sing padha ora bakal kedadeyan kaya pasokan S-300 menyang Iran? Kerusuhan Kurdi ing Arab Saudi, misale jek kula, ora diwiwiti tanpa alesan ... Penulis kanthi tepat nyathet - perang attrition ...
      1. Oleg0705
        Oleg0705 7 Agustus 2012 11:40
        +2
        Warga situs sing dihormati, ati-ati lan sopan banget karo Yarbay, Vaf (angkatan udara veteran), lan marshal novel lan tim setuju karo kabeh lan setuju, dheweke mesthi bener, ora preduli apa sing diomongake dening embun Gusti, lan malah yen salah siji saka wong-wong mau kentut, ngandika sing ora stink, nanging mambu Chanel 5 contone. Yen ora, iku bakal kaya karo kula sampeyan bakal minus ing lengkap
        Aku nulis iki amerga kelakuanku sing ala, bodho lan bodho.
        1. Letnan kolonel
          Letnan kolonel 7 Agustus 2012 11:49
          -1
          Olezhka histeria liyane babagan bintang sampeyan?)))
          Sampeyan ngomong sampeyan ora peduli !!

          Kutipan: Oleg0705
          Aku nulis iki amerga kelakuanku sing ala, bodho lan bodho.

          Dadi coba dadi luwih pinter, luwih pinter !!
          1. Oleg0705
            Oleg0705 7 Agustus 2012 11:59
            -2
            sampeyan dhewe nulis yen dheweke ora peduli karo aku, mula dheweke ngganti pikirane?
            minangka, kabeh padha, nanging apa sing sampeyan lakoni ora apik lan wong situs bakal ngormati, sampeyan dudu sing bisa nggawa aku histeris, percaya ngguyulan pikiran iku kabeh mine
            1. Letnan kolonel
              Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:02
              0
              opo aku berubah pikiran???
              Sampeyan iki sing histeris yen sampeyan dirampas * penghargaan pemerintah * telung tape recorder, loro jaket suede, aku kepingin weruh apa sing bakal kelakon sabanjure)))
              Ayo ndeleng tantrum cilik sampeyan !!)
              1. Oleg0705
                Oleg0705 7 Agustus 2012 12:09
                -3
                sampeyan biasane histeria cilik, lan penghargaanku dadi mine lan ora kanggo sampeyan ngomong babagan, sampeyan ora pantes, aku ngomong babagan nyata.
                1. Letnan kolonel
                  Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:13
                  -1
                  Lho kok nangis Oleg??
                  Sampeyan duwe penghargaan, Sugeng!
                  Nalika aku upvote sampeyan, sampeyan ora malah matur nuwun, aku rumangsa sampeyan ora peduli !!
                  Lan saiki minuse wis ilang dadi sampeyan nangis kaya bocah cilik, ngina lan dadi gelo !!
                  Cilik kowe Oleg, cilik!!
                  1. Oleg0705
                    Oleg0705 7 Agustus 2012 12:24
                    -7
                    Letnan kolonel,

                    sampeyan ora ngadili dhewe, beda karo sampeyan, aku ora menehi panjaluk sing minus aku
                    1. Letnan kolonel
                      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:33
                      -2
                      Aku takon marang sapa?
                      Kok ngapusi??
                      Paling ora sapisan ing situs iki aku nesu utawa takon wong sing minus kula ??
                      Aku mbaleni gendéra kanggo sampeyan lan kabeh kanca ing tangan, MINUS lan yen aku nesu utawa ora seneng, ngidoni aku !!
                      Я буду только РАД!!
                      Sampeyan sing nangis saben-saben para marshal minus sampeyan utawa minus sampeyan kanggo apa-apa !!!
                      Kowe kaya bocah SMA sing murahan!!
                      1. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 12:44
                        -8
                        Letnan kolonel,
                        lan sampeyan ngomong yen aku histeris. sugeng rawuh wonten ing GYMNASIST CLUB!! nglirik
                      2. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:57
                        -1
                        uga, yen mung kanggo njupuk sampeyan menyang film, Aku bakal teka piye wae, thanks kanggo undhangan!
                      3. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 23:35
                        -3
                        Kutipan saka Yarbay
                        uga, yen mung kanggo njupuk sampeyan menyang film, Aku bakal teka piye wae, thanks kanggo undhangan!


                        ora konvensional? opo
                      4. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 23:54
                        -1
                        Apa ora konvensional ngundang siswa SMA saka GYMNASIST CLUB menyang bioskop ??
                      5. Kommunar
                        Kommunar 8 Agustus 2012 15:20
                        -1
                        yarbey, oleg0705 bullyed loro karo skirmish bocah-bocah
                  2. Kommunar
                    Kommunar 8 Agustus 2012 15:15
                    -1
                    yarbey tersinggung, ngina, nangis - Aku nelpon kabeh Slavophiles dadi melek, status obliges ngguyu
            2. Kommunar
              Kommunar 8 Agustus 2012 14:01
              -1
              uga, mung siji jawata ing lapangan, menehi kula siji liyane plus
          2. ING JAMINAN
            ING JAMINAN 8 Agustus 2012 17:24
            0
            Kutipan saka Yarbay
            tantrum liyane babagan bintang sampeyan

            Aku njaluk ngapura kanggo pitakonan bodho, nanging kanggo lintang, apa dhuwit padha menehi? eseman
        2. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 7 Agustus 2012 11:50
          +1
          Kutipan: Oleg0705
          lan marshal novel

          Para rawuh ingkang minulya ing situs punika, kula saestu ngurmati panemu sampeyan, nanging yen paling ora ana siji sing ora setuju karo aku, aku bakal nambah Gusti Allah yen sampeyan ora setuju, kabeh iku Khan kirdyk. Dadi luwih becik sampeyan setuju, utawa malah luwih apik tuku mobil saka kula ngguyuNyalahke, aku bakal menehi sampeyan plus saiki, kok tambah, nanging sampeyan ora nulis yen sampeyan ora setuju karo komentarku ing artikel iki, ngapura kula nangis
          1. Oleg0705
            Oleg0705 7 Agustus 2012 11:54
            -5
            Alexander Romanov,

            ya.. kupluke maling kobong !!!? ngguyu
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 7 Agustus 2012 12:08
              +1
              Olezhka, piye kabarmu, topiku murub, aku butuh bantuan, apa sampeyan bisa nemokake wektu kanggo mateni? Karo aku plus, saiki aku bakal sijine, nyekel ya
          2. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:03
            -1
            Aku kerep ora setuju karo sampeyan!
            Nggawe kirdyk))))))))))))
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 7 Agustus 2012 12:09
              +1
              Alibek, aja dikurangi, ayo ngomong, yen ora aku menehi plus, mung supaya dheweke ketinggalan. ombenan
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:15
                +1
                Ora Alexander!
                Wong kudu tanggung jawab marang omongane!
                Dheweke ngomong apa wae!
                Aku pengin ndeleng !!
                Kajaba iku, dheweke ngina aku sadurunge, lan aku bakal ngerti sebabe!
                Dina iki aku duwe akeh wektu lan sabar kaya gajah!
                1. Oleg0705
                  Oleg0705 7 Agustus 2012 12:21
                  -6
                  Letnan kolonel,
                  Sampeyan ngerti, aku pengin moyoki sampeyan ing urip nyata, nanging mbokmenawa dudu nasib sampeyan prajurit virtual
                  1. Letnan kolonel
                    Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:34
                    +1
                    Yen sampeyan pengin dadi luwih, hubungi kula ing wong, Aku bakal menehi sampeyan kasempatan kuwi!
                    1. Oleg0705
                      Oleg0705 7 Agustus 2012 23:32
                      0
                      Kutipan saka Yarbay
                      Yen sampeyan pengin dadi luwih, hubungi kula ing wong, Aku bakal menehi sampeyan kasempatan kuwi!


                      maneh omongan kosong
            2. Oleg0705
              Oleg0705 7 Agustus 2012 12:12
              -5
              ya, sampeyan graze kula, iku cetha worth apa kanggo nulis supaya sampeyan kene, carane apik sampeyan bisa rampung kene !!! aja nyerah apa-apa, terus maju
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:23
                -1
                Oleg, nalika aku nggawe sampeyan dadi letnan jenderal amarga salah sawijining komentar sampeyan sing nangis, kenapa sampeyan ora nesu karo koherensi tumindak kita ???
                Sampeyan bajingan!!!!
                Banjur aku mbaleni maneh, sampeyan ora matur nuwun!
                Aku pancene mikir sampeyan ora peduli karo pagon kardus sing murah!
                Lan sampeyan dadi murah banget, luwih murah tinimbang pagon iki !!
                Sampeyan gampang tuku lan luwih gampang adol!
                1. Oleg0705
                  Oleg0705 7 Agustus 2012 12:31
                  -6

                  Yarbay (6) GB Dina iki, 12:23 ↑

                  mula kabeh hakekatmu sing ora pati penting metu, sing kudu dibuktekake
                  padha tuku wong kaya sampeyan wis kaping pirang-pirang sampeyan nyoba kanggo gelombang kula lan aku tansah marang sampeyan ora cecek iku dudu aku, aku ora kaya sampeyan, aku ora pengin diwajibake kanggo sampeyan lan sampeyan seneng sampeyan, apa sampeyan fitnah? kalbu iku masa lalumu sing isin?
                  1. Letnan kolonel
                    Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:48
                    -2
                    Oleg, apa inti cilikku utawa sampeyan?)))))))))))
                    Dadi aku waved sampeyan sawise tantrum whiny padha kaya saiki!
                    Ya, sampeyan ngomong ora, nanging aku nindakake !!
                    lungguh telung jam lan plused sampeyan gun .. ing !!
                    Lan sampeyan malah ora ngucapake matur nuwun minangka manungsa !!
                    Я действительно подумал что тебе все равно и зря я тебе помог!!
                    Banjur, amarga minus, dheweke nganakake kinerja sing murah lan narik kawigaten para pedunung planet, situs kasebut, pangguna situs sing dikasihi !!
                    Промолчал бы если тебе минусы и плюсы по фиг!!
                    Когда плюсовали гордо молчал,как минусанули устроил истерику и показал кто ты есть на самом деле!
                    Мне даже не жаль тебя!
                    KOWE MURAH!!!!!!!
                    Lan sampeyan isih duwe utang marang aku !!
                    1. Oleg0705
                      Oleg0705 7 Agustus 2012 12:53
                      -6
                      Yarbay (6) AZ Dina iki, 12:48 pm

                      KOWE BODOH UTAWA PALSU AKU ORA TAKON KOWE LAN MATUR SUWUN OPO KOWE SING DIPENG KOWE NDELOK SUPPORTER KOWE? AKU NGERTI KOWE dudu AKU SING KOWE GOLEK SUPPORT PENDIDIKANKU BEDA "GARDASH"

                      YES KOWE BENER AKU KUDU POLISH MORONGANMU PIYE?

                      OPO KOWE SABAR KOYO GAJAH? ngguyu
                      1. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 12:59
                        +3
                        sisih ing pasuryan sampeyan ??
                        sampeyan mbayangno dhewe!
                        Aku mesakke kowe, kowe malah nangis!!
                        lan kenapa aku ora nindakake iki kanggo wong liya, ora golek panyengkuyung !!??
                        Mung sampeyan Pak sing wicaksana, lan sampeyan ngetung kanthi apik !!
                        Я разве что то у тебя в личико просил??
                        apa sampeyan njaluk apa wae ?? nulis kanggo sampeyan ??
                        Ora ana apa-apa, aku bakal ndandani !!
                        Lan sabarku ora owah.
                      2. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:04
                        -4
                        Letnan kolonel,
                        welas asih marang awakmu, KOWE uwis dikoreksi karo wong palsumu dadi 21000
                        GOOD LUCK TO YOU IN IKI ngguyu
                      3. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 13:06
                        +1
                        Sampeyan isih utang kula Olezhka!!!!
                        UTANG ora dibayar!!
                        Nganti sampeyan meneng ndeleng minus anyar, uga plus, ing jumlah sing padha utang kula utawa ing ngarepe kabeh anggota forum, sujud ing sikilku lan matur nuwun !!
                        Banjur aku bakal lali lan aku ora bakal minus!
                        Apa sampeyan mikir apik ?? mungkin 20 789?))))))))))
                      4. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:09
                        -3
                        Letnan kolonel,
                        Impen, impen, endi manismu? ngguyu
                        KOWE MANUNGSA nggegirisi ngguyuLAN BODO KARENA
                      5. igor67
                        igor67 7 Agustus 2012 13:17
                        +4
                        Oleg0705,
                        kok ngenyek?
                      6. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:22
                        -2
                        igor67,
                        Igor, adil lan aja nyerah marang naluri komplotan, aku ora ngina paling ora sing pisanan
                      7. igor67
                        igor67 7 Agustus 2012 13:27
                        +5
                        Oleg0705,
                        Aku pracaya yen aku paling asring adil, yen ora karo rong tengkorak aku ora bakal tekan negara saiki, Nenya lan Romanov ora tau nyenengi, nanging ora tekan penghinaan pribadi.
                      8. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 13:24
                        +3
                        Igor apik!
                        Aja kuwatir lan aja download dhewe !!
                      9. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:35
                        -6
                        Letnan kolonel,
                        Apa sampeyan isih bisa njaluk ngapura babagan penghinaan?
                      10. Krumbumbes
                        Krumbumbes 8 Agustus 2012 03:21
                        0
                        Oleg0705,
                        Letnan kolonel,
                        Alexander Romanov,

                        fu, fu, fu... di gawe santa barbara neng kene, aku wis kesel nggulung))
                      11. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 17:56
                        +5
                        Supaya moderator duwe apa-apa ... bocah cilik, dening golly ...
                      12. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:01
                        0
                        nanging soko modder mung ngurus aku))))) ora masalah Banshee, aku ora gelo))
                      13. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 23:43
                        0
                        Maneh, ngapusi sampeyan, padha karo Oleg0705.
                      14. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 23:52
                        +1
                        Banshee, aku nulis yen aku ora gelo!
                        Sampeyan nindakake apa sing kudu dilakoni!
                        Aku ora keluhan!
                      15. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:34
                        -3
                        Kutipan saka Yarbay
                        Apa sampeyan ngetung apik ??mungkin 20 789?)))))))))

                        Ora ana apa-apa, aku bakal ndandani !!


                        kang dibutuhake kanggo mbuktekaken uga sing ora bocor dhewe kanggo kula keprungu
                      16. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 13:42
                        -8
                        yarbay,,
                        Kok suwe ora mangsuli? Utawa maneh, miturut kirimanku, mlaku-mlaku kepungkur? nglirik
                      17. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 14:25
                        +2
                        Aku pengin sampeyan terus-terusan kuwatir)))))))))
                      18. Kommunar
                        Kommunar 8 Agustus 2012 16:06
                        0
                        anggota forum sujud ing sikilku lan blog!

                        luwih ngerti karo pungkasan kriya, raja
                2. Kommunar
                  Kommunar 8 Agustus 2012 15:39
                  -1
                  yarbay
                  dadi apa gendéra sampeyan, kanca jenderal sawetara tentara?
              2. Armata
                Armata 7 Agustus 2012 12:28
                +6
                Kutipan: Oleg0705
                Warga situs sing dihormati, ati-ati lan sopan banget karo Yarbay, Vaf (angkatan udara veteran), lan marshal novel lan tim.

                Олег. Я вот сейчас просто смотрю коменты и никак не могу понять. К чему был этот ваш комент? Что кто то накидал на этой ветке кому то минусов незаслуженно, или это просто настроение у Вас такое?
                1. wong liyo595
                  wong liyo595 7 Agustus 2012 13:13
                  + 11
                  koyo aku nang pasar ngguyu
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 7 Agustus 2012 13:14
                    +5
                    Kutipan saka: strannik595

                    koyo aku nang pasar

                    Sing apik banget +++++++++++++++++++
                  2. 101
                    101 7 Agustus 2012 23:45
                    +1
                    Lan aku sinau akeh perkara sing menarik babagan situs kasebut. Aku ora ngerti sebabe dheweke downvote utawa extol kaya mesias. Thanks guys
                  3. s1n7t
                    s1n7t 9 Agustus 2012 00:00
                    0
                    Utawa ing omah bordil ngguyu
              3. 755962
                755962 7 Agustus 2012 22:27
                +2
                Kutipan: Oleg0705
                ya, sampeyan graze kula cetha worth apa kanggo nulis

                УPara pengguna situs sing dihormati, ati-ati lan sopan banget kayata Yarbay, Vaf (angkatan udara veteran), lan marshal novel lan tim.

                Oleg, yen komentar sampeyan diwiwiti kanthi provokasi, sampeyan ora bakal bisa ndeleng asil liyane ....
            3. Oleg0705
              Oleg0705 7 Agustus 2012 14:05
              -5
              Kutipan saka Yarbay
              Nggawe kirdyk))))))))))))

              iki bukti liyane "kesopanan" sampeyan ngguyuiki kang kanggo accomplice "Marsekal" Romanow
              1. Odessa
                Odessa 7 Agustus 2012 14:16
                +6
                Badut, terus? Dina kaping telu?
                Oleg, apa kowe durung bosen nyumet omong kosong?
                Miturut cara, stubbornness ora sipat karakter ala, yen sampeyan nggunakake wisely Nanging ora kaya sampeyan. Serangan kuwi ora ditrima kene, sampeyan nggunakake apa ing situs bakal vygreb ing lengkap, malah ana.
                Sampeyan, Alibek, kanthi rekam jejak sampeyan, ora ngetung sampeyan ing pribadi?
                Dadi, Olezhka, tutup cangkeme lan tulisake topik kasebut. Apa sampeyan setuju? nglirik
                1. Letnan kolonel
                  Letnan kolonel 7 Agustus 2012 14:23
                  +4
                  Ester!!
                  TK setuju karo sampeyan ing kene!
                  Lan karo rekaman trek aku muter wong-wong sing ora indifferent kanggo kula, utamané ing pasuryan!
                  1. vorobey
                    vorobey 7 Agustus 2012 14:35
                    +6
                    Waduh, apa aku ora kejawab sing menarik maneh?
                  2. Odessa
                    Odessa 7 Agustus 2012 14:36
                    +4
                    Letnan kolonel,
                    Kajaba iku, aku lunga menyang topik kanggo mangerteni apa sing ana ing Suriah, lan ing kene padha tau ana ing arena, padha, Oleg mutusaké kanggo Gulat, nanging ora ana, sungu lan taring durung thukul. sedulur
                    1. Letnan kolonel
                      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 14:41
                      +2
                      Jujur Ester!
                      Aku ora bakal ngintip sesuk yen aku tangi tanpa tarif kene, aku sumpah !!
                      Aku bisa uga ora sok dong mirsani!
                      Iku cilik banget!!
                      Kosok baline, dheweke dhewe takon luwih saka sepisan kanggo ngreset tarifku, banjur akeh sing takon, malah Sparrow, aku elinga takon akeh, Zhenya takon lan akeh !!
                      Aku ora ngerti babagan taringe, nanging aku ngerti manawa aku ora bakal pengin pengintaian karo dheweke !!
                  3. Oleg0705
                    Oleg0705 7 Agustus 2012 23:19
                    -2
                    Kutipan saka Yarbay
                    Lan karo rekaman trek aku muter wong-wong sing ora indifferent kanggo kula, utamané ing pasuryan!


                    пустомеля кто тебе поверит считай себя обманул
                2. Oleg0705
                  Oleg0705 7 Agustus 2012 23:21
                  -3
                  Odessa,

                  sampeyan bakal lunga adoh maneh apik
                  1. Odessa
                    Odessa 7 Agustus 2012 23:23
                    0
                    Oleg0705,
                    sampeyan bakal lunga adoh maneh

                    Sampeyan ngerti banget yen sampeyan salah, aku adoh, aku wis lunga, lan yen perlu, dheweke bakal nggawa ing tanganku, kaya aku.
              2. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 7 Agustus 2012 14:43
                +6
                Kutipan: Oleg0705
                вот еще одно доказательство вашей "порядочности" это он своему подельнику "маршалу" романоу

                Alibek, dheweke nulis aku minangka accomplices, ana kasus nglirik njupuk sethitik, jotosan soko munggah lan njagong mudhun kanggo 10 taun strictly ngguyu
                1. Letnan kolonel
                  Letnan kolonel 7 Agustus 2012 14:56
                  +7
                  Ya, sanajan kita ora akur banget !!
                  Kene aku jujur ​​​​ngakoni sampeyan Alexander, aku kerep minus sampeyan lan kadhangkala aku pengin gelut karo sampeyan, tanganku gatel)!!
                  Nanging sampeyan bisa njupuk bebarengan.
                  Mung sampeyan ora perlu menyang pakunjaran))) kita bakal njupuk amers))
                  1. Odessa
                    Odessa 7 Agustus 2012 15:02
                    +6
                    Letnan kolonel,
                    Mung sampeyan ora perlu menyang pakunjaran))) kita bakal njupuk amers))

                    Pemenang ora diadili, utamane ing Kantor Oval? wassat
                  2. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 7 Agustus 2012 15:05
                    +5
                    Kutipan saka Yarbay
                    o Aku ngaku Alexander, aku kerep minus sampeyan lan kadang aku pengin gelut karo sampeyan, tanganku gatel)

                    Alibek, aku ora kepinginan kanggo perang, nanging aku sijine saperangan saka telung minus aran
                    Kutipan saka Yarbay
                    kita bakal njupuk amers
                    Aku wedi yen kita bakal entuk kesempatan kaya ngono, kewan ing omah putih wis ngalami masalah serius, sampeyan bakal urip kanthi tentrem. Ora nyinggung kanggo minuses. Salam ombenan
                    1. Roman Skomorokhov
                      Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 17:58
                      +8
                      LUPA KOWE!!! Apa, ing pribadi ora bisa ngatasi kabeh? oke, sampeyan ora tresna saben liyane, kanggo neraka karo sampeyan, nanging kok neraka kudu liyane maca iki?
                      Ngerti.
                      1. bacut
                        bacut 7 Agustus 2012 18:10
                        +3
                        Lho Banshee, ana siji maneh. Terserah kowe sing nglanggar apa ora, nanging miturut aturan situs, iki banjir. Banjir iki ora ngganggu aku pribadi, nanging aku ora. Aku ora ngerti kenapa sawetara pangguna diukum amarga tembung "shat" - mung kanggo siji tembung, lan apa sampeyan mbujuk wong liya supaya tenang lan ora nulis "artikel" ing artikel kasebut? Iki minangka titik penting, ora pribadi
                      2. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 19:49
                        +2
                        Sapa sing dakwenehi bebaya kanggo tembung "shat"?
                        Apa sampeyan duwe keluhan babagan aku?

                        Dene topik iki ya banjir. Nanging amarga kebodohan kaya ngono kanggo ngenyek ...
                      3. bacut
                        bacut 7 Agustus 2012 20:21
                        +3
                        Sampeyan nulis bebaya kanggo tembung "shat", bebarengan karo telu liyane. Amarga aku ora bisa ngakses situs kasebut. Saiki aku nyatakake tuntutanku marang sampeyan lan mbaleni - Apa sampeyan netepake tingkat kesalahan lan paukuman kanthi beda? Tembungku "shat" apa luwih reged tinimbang "banjir" ing ndhuwur?
                        ya iku fluff. Nanging amarga bodho kuwi kanggo stoop kanggo moyoki
                        kok mudhun, malah sadurunge moyoki? Apa ana aturan ing situs? Dadi? Apa paukuman kanggo banjir?
                        Pitakonan ora dadi luwih kanggo claims sandi, nanging kanggo objectivity
                      4. igor67
                        igor67 7 Agustus 2012 20:29
                        +3
                        bacut,
                        Apa iki pancene masalah, aku duwe loro tengkorak, mung mimpin baris dhewe, kita kene kanggo sisih paling kanggo komunikasi, lan cons sing pluss saka concomitant
                      5. bacut
                        bacut 7 Agustus 2012 20:33
                        +3
                        igor67
                        Aku ora ngerti kekurangan lan plus apa sing sampeyan omongake, pecahan sampeyan masalah sampeyan, sampeyan mutusake dhewe, nanging mengko
                      6. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:08
                        +3
                        Bachast, dheweke uga menehi bebaya marang aku nalika nesu banget amarga sepele, bebarengan karo penghinaan ing pasuryane!
                        Aku menehi saran supaya sampeyan hubungi Smirnov ing kasus kaya mengkono!
                        Dheweke bakal nimbang yen sampeyan bener lan mbatalake keputusan kasebut!
                      7. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 23:34
                        +1
                        Bukak lembar cathetan lan delengen. Peringatan kasebut ora diwenehake kanggo tembung "shat", nanging kanggo ekspresi "sampeyan shat". Yen sampeyan ora nganggep minangka penghinaan - hak sampeyan. Aku ora mikir. Sampeyan mikir yen aku salah - ana admin, hubungi wong-wong mau, padha bakal mbusak.
                      8. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:06
                        +3
                        ну Банши из за своего друга пытатаеться меня забанить всеми правдами и неправдами не первый день,но это его право!
                        Aku malah ora ngarepake perawatan sing adil saka dheweke!
                      9. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 23:38
                        0
                        Kutipan saka Yarbay
                        Ya, Banshee, amarga kancane, wis nyoba nglarang aku kanthi pancing utawa crook luwih saka sedina.


                        Kowe ngapusi. Kok ora ngerti. Kasunyatan yen sampeyan ora sopan karo kabeh wong lan aku menehi bebaya katon saka dhaptar apa sing sampeyan entuk. Aku ora kalebu klompok lokal, mula aku ora nggawe pengecualian kanggo sapa wae. Lan kancaku sing kaya apa - ala, iki fiksimu.
                      10. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 23:56
                        +1
                        Banshee aku ora tau ngapusi!
                        Pungkasan, sawise regejegan karo pangguna siji, sampeyan nulis layang kanggo aku sing menehi peringatan kanggo apa-apa, ngina aku ing dalan!
                        Aku noleh marang Vadim Smirnov sing dihormati lan dheweke mbatalake bebaya bias sampeyan !!
                        Apa ora???
                        Iki ideku??
                        Sampeyan ora mung moderator sing ngancam aku, aku wis biasa !!!
                      11. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 00:05
                        -2
                        Kutipan saka Yarbay
                        Aku ora tau ngapusi!


                        wassat
                      12. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 00:17
                        -3
                        Jenderal TNI
                        online
                        Yarbay 9 Juni 2012 02:00 | Sugeng rawuh!!

                        Sugeng judhul liyane !!
                        Желаю счастья ,здоровья и удачи!!
                        Aku rada kesel, nanging sajujure aku ora menehi sampeyan plus kaya ngono, nanging aku maca kabeh lan seneng banget !!
                        Aja nyalahake aku amarga sawetara masalah sing ora bisa daklakoni nganti suwe, yen ora, aku bakal menehi sampeyan pantes !!
                        Sampeyan duwe Honor-I REMEMBER!!
                        Matur nuwun, Alibek!




                        Yarbay 9 июня 2012 01:04 | )))))))))))))))

                        tambah sampeyan lan kelingan tangise kadet wingi)))))))))))
                        Azerbaijan minus SOS))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


                        goroh loro pasuryan, utawa Mungkin siji multifaceted, Aku takon sampeyan? dadi apa nyedhot? Aku nulis kiriman sing padha menyang mburi lan minus aku lan saiki aku ngerti sapa sing sampeyan dudu wong liya, sampeyan pengin kekancan karo aku amarga sampeyan ndeleng esensi sampeyan musuhan karo Rusia.
                      13. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 00:26
                        +1
                        Ya, aku ora mbantah sing nulis layang iki!
                        Aku banjur nulis kanggo sampeyan supaya sampeyan ora duwe kewajiban kanggo kula !!
                        Iku kabeh!!
                        Apa sampeyan mikir yen aku duwe wektu kanggo maca apa sing sampeyan tulis!
                        Aku njaluk pacaran neng endi??
                        Apa ana sing dakkarepake marang kowe?
                        Когда??
                        ngendi??
                        Ing salah sawijining komentar, aku kenek sampeyan banget lan sampeyan ora mangsuli aku kanthi kasar, nanging nulis yen sampeyan duwe pakurmatan!
                        Aku inget banget!!
                        Apa ora mangkono?
                      14. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 00:31
                        -2
                        luwih becik meneng tinimbang wong sing malas wedi mung wedi ngetutake sampeyan wiwit saiki lan kesed
                      15. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 00:37
                        0
                        tapi kok meneng wae??Aku mesakake kowe, kowe nangis terus-terusan yen kowe minus!
                      16. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 00:41
                        -2
                        Letnan kolonel,

                        nuwun sewu, aku ora ngajeni para sycophant, sampeyan ngerti?

                        sampeyan ora perlu duwe mungsuh kaya sampeyan

                        Sumpah Perun Molniyarukim!!!!!!
                      17. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 00:37
                        +3
                        Correspondence kanggo sasi Juni Ing Odessa, ing kasus iki, padha ngomong, wong wadon ngelingi nalika dheweke isih cah wadon, ing taun kepungkur, ora ana apa-apa lan sugeng.
                        Lan ing Timur isih padha ngomong, yen sampeyan pengin nggawe mungsuh, nindakake soko apik kanggo wong!
                      18. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 00:53
                        -2
                        Odessa

                        nalika ketemu aku, asosiasi karo godhong adus katon ngguyupengacara uga
                      19. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 01:06
                        +1
                        Oleg0705,
                        у меня когда ты встреваешь пояляется асоциация с банным листиком адвакатиком тоже

                        Apa sing bisa dakkarepake saka sampeyan kajaba tes urine? Sedikit ngamuk munggah, minus aku nanggepi kaya wong bodho.
                      20. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 01:09
                        -3
                        ninggalake kula piyambak nglirik lan kanggo pujian kita karo sikat nglirik
                      21. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 01:12
                        +1
                        Oleg0705,
                        ninggalake kula piyambak

                        bebarengan, fly dening wassat
                      22. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 01:46
                        -3
                        Lan iki masterpiece ing wangun ancaman saka marshal gedhe ngguyu

                        Alexander Romanov Wingi, 18:37 ↑
                        -1 Kutipan: Oleg0705
                        Takon brigade wong kaya-minded driji durung kesel klik minuses ing clurut

                        Aku upvoted loro komentar pungkasan, kalebu saiki plus sijine iku. Iku luwih apik kanggo maca apa jawaban sampeyan lan apa ing komentar kanggo kula lan tarik kesimpulan ing anjir kang ing situs! lan apa sing dibutuhake, hubungi dheweke lan kaluwihanku ora bakal nulungi sampeyan - dheweke bakal nyuda sampeyan menyang tengkorak, banjur sampeyan bakal ngomong karo neraka, mbusak nesu lan nulis sing wicaksana, bakal ana plus
                      23. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:53
                        0
                        Dadi dheweke marshall gedhe, dudu moderator)))

                        dheweke bisa)) kanthi cara, dheweke dhewe minus mine))
                      24. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 02:01
                        -2
                        Aku kesel sesuk ing pabrik, lan muga-muga sampeyan Alibechik wengi sing ora tenang lan wedi ngetutake sampeyan ing endi wae.
                      25. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:07
                        0
                        Ora masalah!
                        Dikira aku wedi!!
                        Aku wedi tenan!
                        Lan sugeng wengi lan impen manis kanggo sampeyan)
                      26. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 02:19
                        -2
                        тебе верить себя обманывать, но я тебя не прощу знай это,не хотя если приползешь на брюхе то подумаю keprungu
                      27. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:26
                        0
                        Inggih, aku isih berjuang luwih apik)))
                        Wedi karo sampeyan minangka perasaan anyar kanggo aku, aku durung cukup)))
                      28. Oleg0705
                        Oleg0705 8 Agustus 2012 02:37
                        -1
                        Sampeyan pancen bodho ora ana ing ngarepku, sampeyan bakal tansah duwe saka kabeh, sanajan saka laler lan buzzing..
                        Sumpah Perun the Lightning Hand!!
                      29. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:50
                        +1
                        Perun ngomong ngono?))
                        ora bisa turu?)))))
                        oke, aku bakal nyoba ngrasakake))
                      30. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 8 Agustus 2012 01:09
                        0
                        Позволю добавить - и никогда не приводит фактов. Пока одни голословные обвинения.
                      31. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 8 Agustus 2012 01:02
                        +1
                        Kutipan saka Yarbay
                        Banshee aku ora tau ngapusi!


                        Iki tegese sampeyan nindakake kabeh wektu.

                        Kutipan saka Yarbay
                        В прошлый раз после моего спора с одним юзером


                        А чего так мелочимся? Так бы и написали - с унтерменьшем.

                        Kutipan saka Yarbay
                        Sampeyan nulis layang kanggo aku, sing menehi peringatan kanggo apa-apa, ngina aku ing dalan!


                        Hadir, mangga. Ayo kabeh wong katon ing ngendi aku ngina sampeyan. Aku janji njaluk ngapura yen ana wayahe.

                        Kutipan saka Yarbay
                        Sampeyan ora mung moderator sing ngancam aku, aku wis biasa !!!


                        Nggawe ancaman. Aku mikir apa sing ana ing kono.
                      32. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:09
                        0
                        Dadi prasaja. njerit luwih sepi. Sinau basa Rusia, akeh banget kesalahane sing maca njijiki."
                        Kanggo mod liyane, iku dudu urusan sampeyan!
                        Iki sopo unermensh??
                        Vadim Smirnov duwe salinan surat, sampeyan bisa takon, nanging wong liya ora bakal kasengsem!
                      33. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 8 Agustus 2012 14:43
                        0
                        Kula. Lan yen sampeyan pancene duwe akeh kesalahan?

                        We pindhah luwih:
                        Kutipan saka Yarbay
                        Banshee aku ora tau ngapusi!

                        Sampeyan ora mung moderator sing ngancam aku, aku wis biasa !!!


                        Kutipan saka Yarbay
                        Kanggo mod liyane, iku dudu urusan sampeyan!


                        Dadi ing ngendi ancamanku marang kowe? Ora bisa ndeleng. Dadi sampeyan ngapusi. Kanthi kang aku congratulate sampeyan.

                        Kajaba iku, tuduhan bodho sampeyan yen aku nyoba nglarang sampeyan amarga ana wong ing njaba - aku uga nganggep iki minangka penghinaan kanggo aku. Amarga ora ana buktine. Lan umume kanggo njawab bazaar ing perusahaan sing sopan.

                        Umumé, aku nyimpulake: sampeyan ora ana maneh kanggo aku. Yen sampeyan terus ora sopan, aku bakal menehi peringatan.
                      34. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:03
                        +1
                        Banshee, sampeyan moderator, sampeyan bisa uga mbusak utawa ora ??
                      35. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 22:17
                        -2
                        Letnan kolonel,

                        amarga wong malas kaya sampeyan, isin yen nampa peringatan,
                        nanging sampeyan durung ngombe sampeyan, wiwit dina iki, wedi bakal ngetutake sampeyan ing endi-endi, mula stok popok, jarene obat sing bisa dipercaya.
                      36. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:20
                        +1
                        dilat Olezhka))))
                        Apa aku bakal wedi karo sampeyan?
                        ngunu)))
                      37. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 22:24
                        -2
                        Alibechik!!! bayangake sampeyan bakal dadi lan sampeyan bakal njaluk ngapura ing dhengkul, lan aku bakal mikir apa bakal ngapura sampeyan utawa ora, gumantung carane sampeyan bakal fawn ing master iki.
                      38. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:32
                        +1
                        Olezhka-pangan pangarep-arep wong enom ..))
                      39. Oleg0705
                        Oleg0705 7 Agustus 2012 22:38
                        -2
                        Aku bosen karo sampeyan sing males ngomong sing pinter
                      40. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 23:39
                        0
                        Yen aku nindakake tenan ing panas nesu, aku bisa. Nanging nesu karo sampeyan amarga sampeyan ora ngerti carane ngucapake kanthi sopan - sayang.
                      41. Roman Skomorokhov
                        Roman Skomorokhov 7 Agustus 2012 23:45
                        +1
                        Yen aku nindakake tenan ing panas nesu, aku bisa. Nanging nesu karo sampeyan amarga sampeyan ora ngerti carane ngucapake kanthi sopan - sayang.
                      42. Krumbumbes
                        Krumbumbes 8 Agustus 2012 03:23
                        0
                        banshee,

                        LUPA KOWE!!! Apa, ing pribadi ora bisa ngatasi kabeh? oke, sampeyan ora tresna saben liyane, kanggo neraka karo sampeyan, nanging kok neraka kudu liyane maca iki?
                        Ngerti.
                        Aku setuju ombenan
          3. Kommunar
            Kommunar 8 Agustus 2012 15:30
            -1
            apa padha downvoted kanggo? katon kurang rasa humor
        3. 755962
          755962 7 Agustus 2012 22:07
          +1
          Kutipan: Oleg0705
          Aku nulis iki amerga kelakuanku sing ala, bodho lan bodho.

          Lha nadane opo!?Oleg, wis tenang ae kok mati-matian gara-gara matematika iki???topik wis siap-siap.EPT...
          1. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:21
            +1
            нет Евгений)))я уже против))пока я его не доведу не отстану)))))))
            1. Oleg0705
              Oleg0705 7 Agustus 2012 22:28
              -1
              Letnan kolonel,
              sampeyan bakal nggawa dhewe kanggo panos luwih sampeyan ora apik kanggo apa-apa keprungu
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:31
                +1
                Mbok!
                Aku ora mbantah !!
                wektu bakal nuduhake))
            2. Roman Skomorokhov
              Roman Skomorokhov 8 Agustus 2012 01:06
              +1
              Aku ora ngerti carane moderator ngancam sampeyan ana, nanging yen iki ora ancaman kanggo anggota forum, banjur aku ora ngerti apa iku.
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:28
                0
                Podo karo kowe!!
                Ayo njaluk bebaya lan larangan!
                Ora ana sing anyar lan ora ana sing nggegirisi !!
                1. Roman Skomorokhov
                  Roman Skomorokhov 8 Agustus 2012 14:45
                  0
                  Endi kirimanku? Ing endi iki ing pesen pribadi? Ngapusi maneh...
          2. Oleg0705
            Oleg0705 7 Agustus 2012 22:57
            0
            755962,
            Eugene minangka isin kanggo negara kita nalika aku weruh yen ing situs iki aku ora bakal ngomong yen asu ajag ing sandhangan wedhus, tinimbang mung wedhus, nanging dilatih ing wilayah tartamtu lan mesthi banget, nanging padha nindakake pengaruh musuhan karo omong kosong, aku bakal kasengsem sing wedhus iki duwe pangon? Departemen Negara. Sistem utawa wong liya Aku ora looking for support mung pangerten.

            ps kanthi biaya nada, dheweke dijaluk "nggawe jenderal" yen sampeyan nggatekake
            1. 755962
              755962 7 Agustus 2012 23:27
              +3
              Aku ngerti sampeyan kanthi sampurna! Ing omahku (ing ngendi aku manggon ing Vologda) Wong Muslim lan wong Yahudi manggon ing situs sing padha karo aku (kanthi cara, kanca lan masterku minangka tangan emas) wong Azerbaijan nyewa apartemen, lan lantai saka omah saka kabeh volosts, kaya sing dikandhakake. pracaya utawa ora, aku duwe hubungan tetanggan sing apik karo kabeh wong. Aku ngganti pipa (plastik pipa) Mark (Yahudi) nindakake kabeh kanggo aku kanthi cara sing paling apik. - please! Aku .... Apa pancen angel sabar? Jaman saiki ora gampang, mbok menawa angel. NANGING PUTUS !!! "Aku ora bisa! Omongane manungsa iku macem-macem, kaya ing urip, ana. akeh subteks. Guys, ayo urip bebarengan! Lan kita bakal mbantu negara. Kabeh wong, sabisane. .
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 23:41
                +1
                Kutipan: 755962
                Wong lanang, ayo padha urip bebarengan! Lan bakal nulungi negara. Kabeh wong sabisa-bisane. Ora usah sumpah-sumpah.... Cekap semanten.. dari ujung tekan akhir...
                Aku tansah maca komentar karo kapentingan!
                Вы похожи по характеру на моего старшего брата!
                Saran sampeyan wis mbantu aku akeh ing uripku!
                Nalika aku ndeleng lan maca sampeyan, Sergey, Valera, Vadim, Igor, Isaac, Gleb lan akeh kanca liyane, dadi gampang kanggo aku lan aku percaya ing masa depan Tanah Airmu lan ora bisa dicelupake!
                1. Oleg0705
                  Oleg0705 7 Agustus 2012 23:45
                  -2
                  maneh 25 ora slip, sampeyan bisa ngarih-arih ngguyu
                  1. 755962
                    755962 8 Agustus 2012 02:02
                    +3
                    Kutipan: Oleg0705
                    maneh 25

                    Oleg, aku kanggo mungkasi squabbles karo ratings sapisan lan kanggo kabeh. Iki tegese aku nglawan "matematika" (+ lan -) Aku setuju karo Alibek kanggo alesan prasaja sing apa ngandika lan apa aku krungu saka dheweke fellow countrymen kene, dening lan gedhe, bener. Lan kepiye aku ora setuju karo dheweke? Komentar sampeyan, Oleg (wicaksana), uga ora ana gunane, nanging nalika lancar dadi pribadine ..... Nyuwun ORA NGERTI !!!! Sepisan maneh kita gabungake topik ing jejere ... Guyup rukun! Sing ati-ati, WONG! Saben uwong duwe sudut pandang dhewe, iki hak saben wong. Nanging uga ana sing kudu ditindakake. nampa utawa ora. Iki uga hakmu Nalika karton bakal direset menyang nul? Utawa paling ora ing bunder anyar, nanging ing nguber (Utawa ing ngisor iki) tandha yen wong wis "pantes" sawetara jenis tandha. (yaiku, dheweke wis tekan marshal) Ana sing nggawa aku ...
        4. Kommunar
          Kommunar 8 Agustus 2012 13:58
          0
          plus kanggo kejujuran lan pendapat sing beda, sanajan dheweke uga nambah kabeh wong ing ndhuwur, nanging mung amarga dheweke seneng karo pernyataan kasebut, saben wong duwe gandum sing padha.
      2. valton
        valton 7 Agustus 2012 15:34
        0
        Kepemimpinan kita tetep ngadeg. Nanging China lan Iran, kaya ngono, ora ngganti pikirane.
    3. 755962
      755962 7 Agustus 2012 21:40
      +1
      Quote: Sakhalin
      Yen iki ora kelakon, NATO ora bakal menek Suriah

      Salam, Sergey. Kayane wis munggah ...
      Media: Pasukan Turki nyerang Suriah

      Tentara Turki, diiringi sawetara helikopter, mlebu ing kutha Jarablus ing Siria, dumunung ing wilayah sing didunungi dening wong Kurdi, Selasa, saluran TV Iran Press.

      Sadurungé, Perdhana Mentri Turki Recep Tayyip Erdogan ora ngilangi kemungkinan invasi bersenjata ing Suriah. Dheweke nyatakake yen "yen ana ancaman saka organisasi teroris (kalebu organisasi Kurdish lan al-Qaeda sing ana ing Suriah - kira-kira VIEW), Turki bakal tumindak marang wong-wong mau ing Suriah lor."
      http://vz.ru/news/2012/8/7/592261.html
      1. cornel
        cornel 8 Agustus 2012 04:02
        0
        Aja geger):
        "Dina iki, konvoi pasukan Turki nyabrang tapel wates Siria kanggo ngganti penjaga ing bètèng Jaber. Bèntèng iki dumunung ing Suriah, nanging minangka wilayah Turki. Miturut perjanjian Turki-Prancis taun 1921, bèntèng Jaber lan Makam Suleiman Shah, mbah kakungipun Sultan Ottoman Osman 1, minangka enklave Turki ing wilayah SAR. Perlindhungan kasebut diwenehake dening pasukan Turki.
        http://rus.ruvr.ru/2012_08_07/Tureckie-vojska-voshli-v-sirijskij-gorod-SMI/
  2. esaul
    esaul 7 Agustus 2012 08:23
    + 21
    Yagene iku undefined? Kabeh wis jelas - Assad kasil ngusir tikus saka pemukiman, kabeh sing diarani. donya bebas mompa senjata menyang wilayah, nyopir komplotan bar ... militan lan asu rabble liyane, para senator saka negara paling demokratis ing donya nuntut saka presiden kanggo miwiti campur tangan bersenjata, ora maneh ndhelikake konco gendéra sing rukun...
    Yen Assad wis cukup skill lan bakat (lan iku cukup kanggo wong - gen apik bapak. Iku ora kanggo apa-apa sing rama disebut Singa Gurun) kanggo ngrampungake apa kang diwiwiti, lan mungsuh ora duwe dhuwit cukup malah kanggo a nggetak, banjur Siria bakal seneng. Rusia wis nimbang opsi kanggo nyedhiyani Suriah karo sumber energi. Lan rencana bisnis gabungan liyane wis dilebokake ing meja kanthi ngarepake masa depan.
    Wektu iku angel lan angel, nanging kahanan ing Suriah dhasar beda karo Libya. Populasi njupuk senjata lan ngalahake bandit tanpa nyisihake. Ing Damaskus, wilayah kasebut dibebasake saka rabble bayaran amarga milisi ing wektu sing cendhak. Iki spektakuler, wong lanang!
    1. Che
      Che 7 Agustus 2012 08:37
      + 10
      esaul,
      Suku sundel iki kudu diobong nganggo wesi sing panas banget. Nanging, Rusia kudu menehi pitulung marang Suriah.
    2. kapten_21
      kapten_21 7 Agustus 2012 08:57
      + 16
      Kutipan saka esaul
      Ing Damaskus, distrik-distrik kasebut dibebasake saka rabble sing disewa amarga milisi

      esaul, (Valery),
      Aku mikir yen ing kasus iki, kanthi dhukungan saka Amerika lan Kulon, pembebasan negara saka tentara bayaran mung bisa ditindakake kanthi partisipasi milisi! Ing kutha-kutha sing dibebasake, perlu nggawe unit milisi seluler lan bersenjata sing setya marang pamrentah saiki, negara lan Assad!
      1. Vasily79
        Vasily79 7 Agustus 2012 09:13
        +6
        Kutipan saka: captain_21
        Ing kutha-kutha sing dibebasake, perlu nggawe unit milisi seluler lan bersenjata sing setya marang pamrentah saiki, negara lan Assad!

        Hello Alexander ++.
        Это предложение очень действенно не только военной точки зрения но с политической и информационной
      2. esaul
        esaul 7 Agustus 2012 09:23
        + 12
        kapten_21,
        Hello Alexander. Sing paling disenengi ing kahanan iki yaiku para milisi, ngangkat senjata, tanpa nembak ing udara, ngobahake kucing sampah ing ngisor buntut, lan ora mbuyarake kanthi tentrem mangan barbecue, sawise langit kasil ditembak saka bedhil mesin. ninggalake tentara dikebiri kanggo nglawan blok kasebut, amarga kabeh iki kedadeyan ing Libya.

        В своё время у меня был товарищ - офицер Сирийской армии, по имени Фарадж. Толковый парняга ( Знать бы где он сейчас. Судьба - дама не предсказуемая.) И я верю в боеспособность Сирийской армии не по печатным страницам. Конечно в нокаут Сирия НАТО не отправит, но полновесный нокдаун - это пожалуйста...
  3. igor67
    igor67 7 Agustus 2012 08:24
    +6
    Perdana Menteri Suriah Riyad Hijab mlayu karo kulawargane menyang Yordania lan ngumumake pembelotan menyang oposisi.

    Ing statement sing dirilis tanggal 6 Agustus, Hijab nyebut rezim Presiden Suriah Bashar al-Assad "teroris" lan ujar manawa wiwit dina iku dheweke nganggep awake dhewe "prajurit revolusi rahayu," laporan Radio Liberty.

    Jilbab mung makarya minangka kepala pamaréntahan kurang saka rong sasi, miturut televisi negara negara. Sadurunge dadi Perdana Menteri, dheweke njabat dadi Menteri Pertanian.

    Nanging, miturut saluran TV Al Jazeera, Hijab lan anggota kulawargane mlayu menyang luar negeri, bisa uga menyang Turki utawa Yordania.

    Wakil Hijab Omar Galavanji wis ditunjuk minangka perdana menteri sementara, laporan layanan warta BBC.

    A juru wicoro kanggo pemberontak Tentara Siria Free ngandika sing bebarengan karo mantan perdana menteri, telung mentri liyane wis belot menyang sisih oposisi.

    ZMAN.com

    Militer Siria ujar manawa wis nangkep jenderal Turki sing mrentah para pemberontak.

    Agensi warta Iran Fars ngutip pejabat Siria sing ujar manawa jenderal Turki sing mrentah para pemberontak wis ditangkep nalika perang ing Aleppo.

    Miturut sumber Iran, jenderal kasebut wis ditransfer menyang Damaskus, ing ngendi dheweke diinterogasi dening perwakilan layanan keamanan Siria.

    Jeblugan ing bangunan ing ngendi televisi Siria dumunung
    Ing esuk tanggal 6 Agustus, televisi Siria nglaporake yen ana bledosan gedhe ing lantai katelu bangunan kasebut ing ngendi studio radio lan televisi negara dumunung.

    Kacarita ana korban. Menteri propaganda Siria ngandika sawetara wong padha tatu rada.

    Nganti saiki, ora ana sing ngaku tanggung jawab kanggo bledosan kasebut.

    ZMAN.com
    1. kemangi
      kemangi 7 Agustus 2012 10:10
      +1
      "Perdana Menteri Suriah Riyad Hijab wis mlayu" Mbokmenawa mung tuku.
      Ana perang sipil, kahanan ora tenang, tembak! iku luwih apik kanggo njupuk sawetara dhuwit Amérika lan njupuk kulawarga kanggo climes anget. Yen militan ngrusak Assad, mula bisa dadi pimpinan Siria anyar. Logika punika prasaja. Sanajan bisa dadi hoax. We ketemu wong lanang sing katon padha, marang wong "kang" biografi lan lunga.
      "Militer Suriah ujar manawa dheweke nangkep jenderal Turki sing mrentah para pemberontak" Yen Siria mbuktekake, lan wong Turki ngakoni yen iki jenderal lan njaluk bali, banjur iki + kanggo Siria. Yen jenderal iku Turki, nanging Ankara ora ngakoni iki, pejabat militer bakal weruh yen Erdogan ninggalke rakyate dhewe, lan ora ana sing seneng iki. Nanging bisa uga jenderal iku goblok, sanajan aku ragu
  4. Vanek
    Vanek 7 Agustus 2012 08:31
    +1
    Senator Republik AS sing berpengaruh John McCain lan Lindsey Graham, uga kolega independen Joseph Lieberman

    beep...beep...beep...

    Pitakonan kanggo administrasi situs: - Bebaya duwe statute watesan?
  5. Che
    Che 7 Agustus 2012 08:33
    +7
    Bantuan material lan moral dibutuhake banget dening wong Siria ing perang nglawan amers lan tikus. Perlu mbukak lan jujur ​​​​nyedhiyakake Suriah karo kabeh sing dibutuhake kanggo perang nglawan penjahat lan fasis saka Nata lan Pendosia.
    1. Kommunar
      Kommunar 8 Agustus 2012 16:23
      0
      kok terang-terangan lan jujur, luwih apik meneng-menengan, nanging serius, kayane aku durung teka.
  6. sazhka0
    sazhka0 7 Agustus 2012 08:36
    +4
    Интересно. А почему Арабы (все) думают что "весна" обойдёт стороной.? Ведь нефти тоже навалом.Впрочем и денег немеряно. Ку-ку ребята.А_ меры вас не забудут.Придут по позже
    1. kemangi
      kemangi 7 Agustus 2012 08:51
      +2
      До арабов еще далеко, амерам щас интереснее Иран всковырнуть и оттуда уже давить на РФ и Китай. Да и зачем пресовать арабов, если они ведут себя послушно и подпевают штатам. Так что это скорее теоретическая возможность
  7. Shooter308ful
    Shooter308ful 7 Agustus 2012 08:40
    +8
    Ya persis. Perang ing Suriah saya suda. Kanggo njaga kekuwatan lan kedaulatan sing sah ing Suriah, Rusia, China lan Iran saiki kudu luwih aktif melu mbantu Bashar lan, utamane, nyedhiyakake senjata, amunisi, obat-obatan, seragam, lan panganan. Nanggepi pranata praktis mbukak padha bandit lan mercenaries dening negara US lan mongrels sing.
    1. Che
      Che 7 Agustus 2012 10:34
      +2
      Kayane wong biasa ndeleng ngluwihi politisi. Ngendi bantuan saka China, Rusia lan mung wong jujur?
  8. albanec
    albanec 7 Agustus 2012 09:01
    +3
    Sakhalin,
    Suriah kaya ngarep lawang omah sing mung kanca lan sedulur sing diidini mlebu, mula Rusia lan China ora bakal mundur. eseman
  9. Kerariel
    Kerariel 7 Agustus 2012 09:05
    +6
    Aku maca loro komentar lan artikel ... kabeh iki sedih, aku alamiah kanggo daya sah saka Assad, nanging pumping munggah wilayah karo senjata saka 2 sisih, Rusia lan China karo tentara, lan amers saka bandit. .... Masalah sing gedhe banget bisa kedadeyan. Mratelakake panemume, luwih rasional yen nyoba nyetop pasokan senjata kanggo para pemberontak, nutup tapel wates menyang lawang ...
    1. albanec
      albanec 7 Agustus 2012 09:32
      +1
      Watesan dawa banget lan yen sampeyan mblokir, banjur ing sadawane kabeh perimeter, amarga. senjata diwenehake liwat Turki, lan militan saka Libanon lan Irak. sad
      1. v53993
        v53993 7 Agustus 2012 20:07
        0
        Ora bakal ala kanggo mine tapel wates, ninggalake koridor diangkah.
  10. nyawa233
    nyawa233 7 Agustus 2012 09:11
    +4
    Iku misale jek sing foundlings Amérika sijine cons
  11. patriot2
    patriot2 7 Agustus 2012 09:19
    +3
    KerarielYa, sedhih, nanging nalika wong sing ora salah dipateni: wong tuwa, wanita lan bocah-bocah, banjur apa yen bandit duwe senjata paling anyar lan informasi saka amers babagan pasukan Assad, lan dilatih ing kemah khusus? Wong Siria wis nyawiji ing milisi lan njupuk senjata kanggo nglindhungi kulawargane. Kahanan kasebut meh padha karo Spanyol ing taun 30-an. Mung ana sukarelawan Soviet lan bantuan karo senjata. Jerman fasis uga mbantu, nanging fasis Spanyol. Kawontênanipun ing ngriki sami, namung ing papan ingkang beda saha gaman ingkang beda, langkung majêng. Rusia lan China ora kudu kelangan pakurmatan minangka negara sing ndhukung pamrentah Suriah sing sah.
    1. viruskvartirus
      viruskvartirus 7 Agustus 2012 10:39
      +1
      Kasunyatan manawa wong nggawe milisi ... kasunyatan sing paling penting sing bisa dadi titik balik ...
  12. lds040580
    lds040580 7 Agustus 2012 09:31
    0
    10 negara bakal melu ing rapat iki. ---- nanging aku kepengin weruh negara apa?
    uga, bisa dingerteni - Rusia, China, Iran, Suriah - nanging sapa maneh sing wani nantang p ... n ... tawon?
  13. Kerariel
    Kerariel 7 Agustus 2012 09:42
    +2
    Aku mikir negara-negara sing milih nglawan resolusi kasebut
  14. IRBIS
    IRBIS 7 Agustus 2012 09:52
    +4
    Kita wis nglumpukake pirang-pirang gaman lan peralatan ing pangkalan panyimpenan, yaiku karat lan mangan dhuwit kanggo pangopènan. Dadi apa ora nggawe patrap "lebar" lan menehi menyang Assad? Ayo dadi ngawula, yen ora Angkatan Bersenjata kita, banjur paling sabab saka nguatake posisi Rusia ing wilayah iki. Lan biaya bakal mbayar tikel satus!
  15. IV762
    IV762 7 Agustus 2012 09:54
    0
    Тема уже достаточно перетёрта, мотивы и расклады известны, акценеты расставлены....Нет смысла переливать из пустого в порожнее: следующий этап реальных движений начнётся лишь после выборов в пeндocтане..
    1. igor67
      igor67 7 Agustus 2012 09:58
      +1
      Kutipan: Iv762
      gerakan nyata bakal miwiti mung sawise Pemilu ing pendostane

      или после Олимпийских Игр
  16. gerome
    gerome 7 Agustus 2012 10:09
    -2
    Video kasebut meh setaun, nanging isih relevan (kanggo sing ora ngerti babagan iki):
    http://www.youtube.com/watch?v=s4PJH22M9aU
  17. kemangi
    kemangi 7 Agustus 2012 11:05
    0
    Senator Republik AS sing berpengaruh John McCain lan Lindsey Graham, uga kolega independen Joseph Lieberman, njaluk administrasi AS kanggo miwiti "dhukungan aktif kanggo oposisi bersenjata ing Suriah"
    Mungkin banjur Federasi Rusia uga kudu menehi dhukungan karo senjata kanggo para penyerang ing tembok tembok? Para senator iki wis dadi ora sopan nganti pungkasan. Iki minangka propaganda terbuka agresi lan campur tangan ing urusan internal negara. Umumé, ora ana tembung, mung drool lan sumpah
  18. Navodlom
    Navodlom 7 Agustus 2012 11:11
    +1
    Elingi jaman biyen nalika para perintis nglumpukake dhuwit lan rubel sing didol kanthi adol kerajinan kanggo mbantu negara-negara Afrika lan Asia sing keluwen?

    Aku mikir kita kudu miwiti kaya iki. Aja ngarep-arep pilihan negara kanggo Suriah. Rakyat dhewe kudu nuduhake dhukungan kanggo patriot Siria.

    Lan ing ngarepe Kedutaan Besar Amerika ana akeh demonstran nglawan kesewenang-wenangan getih?
    1. Letnan kolonel
      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 13:54
      +2
      Vladimir!
      Aku elinga nulis layang kanggo Mulai ing Israel supaya ora nyiksa Palestina)))
      Aku elinga ing Pioneer Pravda teks sing wis rampung kudu dipotong lan dilebokake ing amplop)))
      Aku kelingan ana tembung nesu babagan Sabra lan Shatila!!
      Aku luwih ngerti babagan politik tinimbang saiki!
      1. Navodlom
        Navodlom 7 Agustus 2012 15:46
        +1
        Dear Alibek,

        iku wektu sing apik)
        Nanging kenapa ora ngatur tumindak umum kanggo ndhukung Suriah?
        Yagene wong Siria kudu ngadili dhukungan Rusia mung kanthi pernyataan pejabat?
        Kabeh dhukungan umum mudhun mung kanggo goyangake Internet ing forum sing, sayangé, ora ana sing maca ing Kulon.
        Нужно валить толпами к посольствам этих кровопийц...
        1. Letnan kolonel
          Letnan kolonel 7 Agustus 2012 15:57
          +3
          Dear Vladimir!
          Sampeyan pancen bener!
          Хотя бы как минимум показать свою гражданскую позицию,а если соберуться миллионы-это может что то изменить!
          Nanging wong wis dadi callous, biasane acuh tak acuh!!
          Mulane, aku ora pracaya ing sukses iki!!
          By the way enggal ing wilayah kita ??
  19. igor67
    igor67 7 Agustus 2012 11:35
    +1
    Media Libanon nglaporake yen ing wayah wengi tanggal 6-7 Agustus, artileri Siria nyerang wilayah lor Libanon. Minangka asil saka shelling, ora ana sing tatu, nanging karusakan materi sing signifikan disebabake.

    Cangkang kasebut ngrusak sawetara omah lan nyebabake gupuh ing antarane penduduk lokal, laporan Naharnet.

    Artileri ditembak ing wilayah persimpangan Bkaya-Jisr al-Kmar. Kajaba iku, sawetara cangkang tiba ing sekitar pemukiman Hekr Janin, Qashlaq lan Ammar al-Baykat.

    Tentara Siria asring nyerang wilayah tapel wates Libanon nalika nguber para pejuang oposisi. Akibat serangan kasebut, sawetara wong tiwas ing wilayah Libanon.

    Sumber-sumber resmi Siria ing kasus kaya mengkono biasane nglaporake manawa ana upaya kanggo nyusup "teroris" menyang Suriah saka wilayah Libanon.
    1. vorobey
      vorobey 7 Agustus 2012 12:08
      +6
      Kutipan saka igor67
      Tentara Siria asring nyerang wilayah tapel wates Libanon nalika nguber para pejuang oposisi. Akibat serangan kasebut, sawetara wong tiwas ing wilayah Libanon.

      Sumber-sumber resmi Siria ing kasus kaya mengkono biasane nglaporake manawa ana upaya kanggo nyusup "teroris" menyang Suriah saka wilayah Libanon.

      Aku nampani Igor, lan matur nuwun kanthi tulus marang varnage.
      Tegese, nyebrang gratis ing tapel wates Libanon kanthi infantri kekacauan iku normal, lan penembakan iku kritis.
      1. igor67
        igor67 7 Agustus 2012 12:15
        +4
        Kutipan saka vorobey
        1

        sugeng enjang utawi sampun sonten, kulo nembe ngepost info niki, mbok menawi langkung kulo piyambak, soale ndalu 2 jam pesawat mboten ngantuk (aku tangi kerja jam 5 esuk) mabur cendhek pas kedaden. ing Siria utawa ing Libanon padha ngunggahake wadya-bala hawa, mulane padha ngubengi enti f 15,16 ing sirahe.
  20. Sanches
    Sanches 7 Agustus 2012 11:41
    0
    Ing Timur Tengah, Stars and Stripes Pacman wis diwiwiti, yen Suriah ora nolak, para militan bakal menyang Iran, kalebu saka wilayahe, banjur, saka Iran, Afghanistan, Turki lan Georgia menyang Kaukasus lan Tengah. Asia. Politisi kita kudu mikir kanthi serius sadurunge Irak
  21. Bairat
    Bairat 7 Agustus 2012 11:41
    +1
    Kutipan saka IRBIS
    Kita wis nglumpukake pirang-pirang gaman lan peralatan ing pangkalan panyimpenan, yaiku karat lan mangan dhuwit kanggo pangopènan. Dadi apa ora nggawe patrap "lebar" lan menehi menyang Assad?

    Aku mikir pangiriman bakal dadi masalah. Helikopter koyone ora teka. Sampeyan kudu ngumpulake konvoi serius lan siyap kanggo apa wae ing dalan.
  22. vorobey
    vorobey 7 Agustus 2012 11:53
    +6
    Hello everyone, lan Varnage punika pribadi. Pancen. sing kudune dadi gajah ora mesti bayi gajah. Dadi aku ora rewel.

    "infantry of chaos" - Samsonov sedhela lan pas banget.

    Saiki Kementerian Luar Negeri lan Rusia dicela amarga ora nuduhake kaku jabatane. Lan mratelakake panemume, ing konfrontasi, kita duwe posisi sing paling nyukupi. Wektu. sapa sing paling dawa sing menang. Iku ora kanggo kauntungan saka negara sing padha duwe pemilu lan pewaris babu pisanan Amérika ing mangu, lan ora mung biografi, nanging uga politik. Perlu wektu kanggo ngembangake antidote. Dadi Turki saiki wis nampa enema lan dheweke ora ngguyu maneh. Nanging ana uga hubungan normal karo Suriah. Yen sampeyan lemes, nanging siap perang, mungsuh mung bisa dikalahake kanthi licik lan kapinteran. Kita bakal ngevakuasi kabeh pernyataan sing ora masuk akal lan kontradiktif saka iki - kita bakal berjuang kanggo pangkalan kasebut. kebangkrutan wis siyap, kebangkrutan durung siap. Kapal mrene-mrene. Saben statement mbutuhake verifikasi, lan sanalika lolongan diwiwiti, kita menehi rollback. Kabar bocor teka saka macem-macem sumber ing MO. Dadi bagean saka game gedhe. luwih akeh aliran informasi saka pihak kita lan luwih kontradiktif lan ora nyukupi, luwih apik


    Ora ana sing perang karo broiler sing dipompa nganggo anabolik? Pranyata metu menarik malah yen nyekel ing Bèntèng lan terus, lan sampeyan ora menehi wong uncalan. banjur sawise nalika otot wiwit wedges, lan banjur wektu kanggo ngalahake.
  23. Samovar
    Samovar 7 Agustus 2012 12:49
    +2
    Para pemberontak ora mung duwe senjata cilik, nanging uga senjata abot.

    Muga-muga Gusti Allah nunggil karo kowé. Senjata abot apa? 1-2 tank sing mung bisa pindhah ing nggeret? Utawa kaleng Toyota karo bedhil mesin?
    Без поддержки авиации и БТТ у боевиков шансов как у овец в волчьем логове. Я уж не говорю об их поддержке населением, которой у них как не было, так и нет.
  24. Beasiswa
    Beasiswa 7 Agustus 2012 13:24
    +3
    bravado biasanipun ing sih saka Pemilu. mung sawise kabeh, McCain Nihan-cingak, ora ngerti sing wajib pajak biasa sing panganan munggah karo warriors iki.
  25. Fidain
    Fidain 7 Agustus 2012 13:49
    0
    <Para militan sing lagi perang ing Suriah bisa uga ana ing wates Rusia. Luwih akeh sampah sing dirusak ing Suriah, luwih apik kanggo kita.> -ora mung bisa, dheweke perang ing Kaukasus Lor nganti pirang-pirang taun, sing nglatih Wahhabi sing durung rampung, sing mbantu nyerang delat lan serangan teroris ...
  26. Yuras222
    Yuras222 7 Agustus 2012 13:59
    +3
    Wong lanang, yen China nyimpulake perjanjian karo Assad babagan pemugaran kutha, dalan, lan liya-liyane, lan uga bakal ngatasi wilayah resort, mula mesthine wis jelas ing kene; oposisi kirdyk, tentara free banget, paukuman pati kanggo teroris, accomplices - Turki, Saudis lan Qatar - aib internasional, losses, kerusuhan, malah bisa dadi revolusi.
  27. Apollo
    Apollo 7 Agustus 2012 14:12
    +7
    Kanca-kanca, ayo padha urip bebarengan, apik utawa ala NANGING WEDI KOLEKTIF!


    Aku ora bakal ngucapake jeneng sapa wae, nanging sapa sing diarani, dheweke bakal ngerti kanthi tembung
    Umar Khayama

    Aja ngganggu wong liya lan aja ngganggu awake dhewe.
    Kita minangka tamu ing jagad fana iki,
    Lan yen ora, banjur tenang.
    Mikir kanthi sirah sing adhem.
    Sawise kabeh, kabeh ing donya iku alam:
    Kejahatan sing sampeyan sinaraken
    Mesthi bakal bali menyang sampeyan


    lan luwih

    Gampang kanggo wong. Apa sampeyan pengin luwih wicaksana
    Aja lara karo kawicaksanan sampeyan.


    Salam
    1. vorobey
      vorobey 7 Agustus 2012 14:22
      +4
      Wis dadi darwis pengemis, sampeyan bakal ngerti dhewe.

      dhewe.
  28. Apollo
    Apollo 7 Agustus 2012 14:32
    +4
    vorobey

    Nuwun sewu, kula mboten ngertos asmanipun, kula matur kanthi julukan kula, kula remen ketemu panjenengan.
    1. vorobey
      vorobey 7 Agustus 2012 15:19
      +5
      Sparrow, mung sparrow.
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 15:32
        +4
        Kaya ing Mimino ??))
        Sampeyan pilot uga ??
        Senajan aku panginten tanker!
        1. vorobey
          vorobey 7 Agustus 2012 15:46
          +5
          Алибек приветствую к счастью не летчик. Быть летчиком ветераном в нашей стране черевато. Крылом Г. зацепишь и взмыть в небо уже тяжко специальные силы только и ждут.
  29. KAZAKHSTANIAN
    KAZAKHSTANIAN 7 Agustus 2012 15:37
    0
    Alexander Romanov kanggo sampeyan pribadi: sampeyan bakal pindhah menyang banAlexander Romanov kanggo sampeyan pribadi: apa sampeyan arep menyang adus
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:01
      +4
      Quote: KAZAKHSTANIAN
      Alexander Romanov kanggo sampeyan pribadi: sampeyan bakal pindhah menyang bathhouse

      Matur nuwun, mesthi, nanging aku ora ndemek sampeyan, mungkin aku gelo sampeyan. Aku ketagihan kanggo gampang.
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:05
        +3
        Aku ngomong Alexander, sampeyan kerep nulis kanthi agresif lan ora ana tembung saka njaba!
        Sham mesti maksude!!
        Aku kerep ora setuju karo sampeyan!
        Mulane aja kelingan yen sampeyan ngelus-elus pedangmu sembarangan))))))))))))
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:13
          +5
          Kutipan saka Yarbay
          Aku ngomong Alexander, sampeyan kerep nulis kanthi agresif lan ora ana tembung saka njaba!

          Alibek, yen ngono Yuuto mung bisa ngomong. Senajan aku mikir iku mergo. Paling ora wong bisa nulis ing pribadi lan ngomong apa sing ora setuju. Paling aku ora ndemek Syam, malah agresif.
          Kutipan saka Yarbay
          Mulane aja kelingan yen sampeyan ngibar-ngibarake sabermu tanpa pandang bulu

          Ya, aku ora bakal bisa alon-alon maneh, aku janji karo moderator, aku kudu netepi janji Nyuwun
          1. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:18
            +3
            Apa sing bakal ditindakake Alexander?
            Carane netepi janji!
            Bromine utawa obat rakyat?)))))
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:22
              +4
              Kutipan saka Yarbay
              Apa sing bakal ditindakake Alexander?

              Ora, aku janji ora bakal nyinggung sapa-sapa, mula luwih becik meneng wae tinimbang melu perang.
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:38
                +1
                kita bakal nonton))) menarik))))
        2. vorobey
          vorobey 7 Agustus 2012 16:27
          +6
          Kutipan saka Yarbay
          Aku kerep ora setuju karo sampeyan!Mulane ojo ngelingi yen sampeyan ngayun pedangmu sembarangan)))))))))

          menehi shovel kanggo Alibek?
          1. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:36
            +3
            ya ora Sparrow))) Aku luwih seneng piso sing apik lan slingshot)))))))
            minangka Abdullah ngandika ing srengenge putih ara-ara samun !!
            Piso iku apik kanggo sing duwe lan ala kanggo wong sing ora duwe ing wektu sing tepat)))
            1. vorobey
              vorobey 7 Agustus 2012 16:44
              +6
              Kutipan saka Yarbay
              Piso iku apik kanggo sing duwe lan ala kanggo wong sing ora duwe ing wektu sing tepat)))


              Iki bener (Kawan Sukhov)
            2. igor67
              igor67 7 Agustus 2012 16:54
              +4
              Letnan kolonel,
              Sawise kabeh, perang diwiwiti kanggo apa-apa lan perang telung dina amarga minuses lan pluses, aku uga nyerang Romanov kanggo minuses, iku bodho kang duwe sesanti dhewe saka wong Yahudi, sing ing kasunyatan: Kahanan ing Suriah punika lagi dirembug
              1. Letnan kolonel
                Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:55
                +2
                Igor setuju!
              2. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:59
                +4
                Kutipan saka igor67
                , Aku uga kudu nyerang Romanov kanggo cons, iku bodho kang duwe sesanti dhewe saka wong Yahudi, nyatane: Kahanan ing Suriah lagi rembugan

                Ana sing bisa ngomong kenapa novel tansah ekstrem? Dheweke nulis iki marang aku kanthi pribadi lan banjur aku nyoba sopan, mung amarga gampang banget dadi wani lan kuwat liwat Internet, lan iki bodho. Nyuwun
                1. igor67
                  igor67 7 Agustus 2012 17:05
                  +4
                  Apa aku nulis sing ala? Ing nalisir, sing kita peacefully sosialisasi, nanging ora ing pelanggaran kanggo dangu aku wanted kanggo nulis ngganti Romanov karo huruf kapital, sepisan maneh ora pelanggaran
                  1. Odessa
                    Odessa 7 Agustus 2012 17:13
                    +6
                    igor67,
                    guyub rukun

                    Соцсуществование,общими стараниями... negatif
                    1. Letnan kolonel
                      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:26
                      +5
                      Super)))))))))))
                    2. igor67
                      igor67 7 Agustus 2012 17:37
                      +1
                      Aku pungkasan kanggo nyenengi, nanging ing karya ana larangan ing YouTube. Lan administrasi perusahaan kita njaluk administrasi perusahaan kita nyerahake desahan. Lan para utusan padha nuthuk
                  2. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 7 Agustus 2012 17:16
                    +6
                    Kutipan saka igor67
                    ,только не в обиду давно хотел написать измени Романов с большой буквы,еще раз не в обиду

                    novel iku jeneng celukan, jeneng asliku Stafeev ombenan
                    1. Odessa
                      Odessa 7 Agustus 2012 17:21
                      +4
                      Alexander Romanov,
                      novel iku jeneng celukan, jeneng asliku Stafeev

                      Sampeyan wis ngomong ing forum, lan sampeyan ora ana ing Odnoklassniki eseman
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 17:27
                        +4
                        Kutipan: Odessa

                        Sampeyan wis ngomong ing forum, lan sampeyan ora ana ing Odnoklassniki

                        Apa sing sampeyan goleki aran Esther, mungkin sampeyan lan aku lungguh ing meja sing padha lan sampeyan ora nglilani aku nulis, Damn, iku mukjijat - Internet, sing ana ing sisih liya? - Bu X
                      2. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 17:38
                        +3
                        Alexander Romanov,
                        Apa sing sampeyan goleki

                        Sampeyan pancene ora ana, kajaba kanthi jeneng lan jeneng sing beda ...
                        Ester, mbok menawa kowe lan aku lungguh ing meja sing padha lan sampeyan ora nglilani aku ngapusi

                        Ora, ora ana pitakonan, ora ana siji-sijia saka Stafeev ing kabeh aliran. Ing taun pinten sampeyan lulus saka sekolah 11 taun?
                        Aku seneng frasa lan film ''Daddy's girls'', nalika Tamara ngomong, aku menyang situs, lan kanca-kancaku ana 100. Apa sampeyan wis rampung sekolah Cina? ngguyu
                      3. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:40
                        +3
                        Yen diprodhuksi wiwit umur sewelas, mula isih ijo))))))))))))))
                      4. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 17:47
                        +3
                        Letnan kolonel,
                        Dadi, taun pinten, Alibek, sampeyan kandha yen sampeyan wis rampung sekolah? keprungu
                      5. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:54
                        +4
                        ing 1989 ohm))))
                        мог бы раньше если бы экзамены разрешали бы экстерном сдать)))))))
                      6. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 17:59
                        +3
                        Letnan kolonel,
                        мог бы раньше если бы экзамены разрешали бы экстерном сдать)))))))

                        Lan ngendi kanggo cepet-cepet, iku? Wektu emas iku taun sekolah ngguyu
                        Aku lulus ing 92 ya
                        Apa Romanov meneng? eseman
                      7. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 18:04
                        +3
                        Sampeyan wis duwe bocah wadon umur setaun))) Sampeyan ijo))))))))
                        Romanoff meneng wae))))))))))
                      8. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 18:17
                        +4
                        Kutipan saka Yarbay
                        Romanoff meneng amarga ana alesan)

                        Mesthi, ora tanpa alesan, pisanan aku nambah sampeyan, maca komentar sampeyan, lan saiki aku mikir aku bisa ngirim foto. opo
                      9. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 18:22
                        +3
                        Alexander Romanov,
                        Aku mbuwang Esther ing pribadi ana lan aku lungguh scratching turnips sandi

                        Aku ora nampa layangmu dina iki.
                      10. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 18:30
                        +4
                        Aku mbuwang siji liyane kanthi pitakonan sing padha lan saiki aku lungguh ngenteni jawaban, muga-muga bener. ya
                      11. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 18:34
                        +1
                        Alexander Romanov,
                        Dikirim siji liyane kanthi pitakonan sing padha.

                        Durung tampa.
                      12. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 18:37
                        +4
                        Kutipan: Odessa

                        Alexander Romanov,
                        Dikirim siji liyane kanthi pitakonan sing padha.
                        Durung tampa.

                        Aku bakal ngenteni limang menit lan aku bakal takon moderator apa neraka.
                      13. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 18:23
                        +5
                        Aku ora ngerti babagan keraguan sampeyan!
                        Nanging aku mikir sampeyan duwe keberanian kanggo nutupi reresik yen mamang nyiksa)))
                      14. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 18:34
                        +2
                        Kutipan saka Yarbay
                        Nanging aku mikir sampeyan duwe audacity kanggo nutupi clearing yen mangu siksa

                        Alibek, yen Ester mangsuli sing bener, aku nutupi reresik ing warung Cina ombenan
                      15. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 18:48
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        kliring ing warung Cina

                        Aku ora lunga menyang restoran kanthi gunpoint, lan luwih akeh ing basa Cina, mula Romanov, dudu nasibe, kita mabuk. eseman
                      16. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 18:53
                        +3
                        Iki miturut Alexander kita !!))
                        Muga-muga ana acara budaya))
                        Sampeyan kudu mbujuk bapake Ester supaya dheweke lunga)))
                      17. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 19:07
                        +1
                        Kutipan saka Yarbay
                        Bakal perlu kanggo mbujuk bapake Èster supaya dheweke lunga.

                        Alibek, dheweke dudu Ester, dheweke duwe jeneng sing beda ya Esther, aku ora ngapusi Alibek nglirik Perawat iku becik lan apikan, mula kudu dideleng ing kaca ing kanca-kancane. ngguyu
                      18. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 19:22
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Алибек,она не Эстер,у нее совсем другое имя Эстер я не обманываю Алибека Медсетричка симпатичная и добрая,надо будет заглянуть к ней на страничку в одноклассниках.

                        Dene, aja nganti bingung karo kakangmu dhewe, terus-terusan gawe bingunge, iya mantri, mung uwis metu saka wadyabala, saiki wis taman kanak-kanak, dadi mantri kepala.
                      19. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 19:42
                        +1
                        Kutipan: Odessa
                        , mung dheweke wis metu saka unit militer, saiki wis TK, dheweke kerja minangka kepala perawat.

                        Dheweke katon luwih enom tinimbang sampeyan, utawa aku salah.
                      20. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:12
                        0
                        Alexander lan sampeyan duwe jeneng liyane)))))))
                        lan akeh wong)))))))))
                      21. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 8 Agustus 2012 00:46
                        +3
                        Kutipan saka Yarbay

                        Alexander lan jeneng sampeyan beda

                        Ora Alibek, ana liyane hi
                      22. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 00:54
                        +1
                        То есть Вы знаете друг друга давно???
                      23. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 01:08
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Ora Alibek, ana liyane

                        Romanov, srengenge, mung tangi lan wis dadi curiga. Apa lan sapa sing bisa duwe liyane, lan umume apa? ngguyu
                      24. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 18:46
                        +3
                        Letnan kolonel,
                        Alibek, sira aja ngarani ijo, ing Israel kene, siji slapstick shied 50, dadi wong edan iki, malah julukan iki, ditutupi jamur, iki wis tembung reged.
                        Aku seneng karo cara Sparrow ngandika - Yen ora ana otak, sampeyan ora bisa mbuwang shovel!
                        Lan kok Romanov meneng?
                      25. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 18:51
                        +1
                        Ester!
                        Aku ora ngerti carane sampeyan ing Israel)))
                        Apike dadi ijo ing kene))) ijo enom)) mung wong tuwa sing nuduhake kabeh wektu, nanging uga nglindhungi))
                        Kanggo Romanov, aku rumangsa kaget))))))
                      26. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 19:09
                        +3
                        Kutipan saka Yarbay
                        Kanggo Romanov, aku rumangsa kaget.

                        Ya, ana satus sing kaget, nanging aku ngira paling ora ana wong sing nglawan aran
                      27. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 18:50
                        +1
                        Kutipan: Odessa
                        ' nalika Tamara

                        Elingi sapa sing nyawang ngguyu
                        Kutipan: Odessa
                        Тебя,там действительно нет

                        Iki bisa diarani wong sing ngerti persis karo sapa sing diajak guneman.
                        Kutipan: Odessa
                        , kita ora duwe siji ing kabeh stream saka Stafeevs

                        Lan Romanov iku? keprungu
                      28. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 18:57
                        +1
                        Alexander Romanov,
                        Lan Romanov iku?

                        Kita ora duwe siji ing kelas, lan iku ora kamungkinan ing stream. Saka kabeh Romanovs sing aku weruh, iki foto saka Imerator pungkasan, lan komentar sampeyan kene ing situs. eseman
                        Dadi, Romanov, sampeyan srengenge, sampeyan ilang, kirim foto sampeyan.
                      29. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 19:11
                        +1
                        Aku bakal ngundhuh saka kaca sampeyan ing kanca sekelas lan ngirim menyang sampeyan ing pribadi keprungu
                      30. Odessa
                        Odessa 7 Agustus 2012 19:25
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Aku bakal ngundhuh saka kaca sampeyan ing kanca sekelas lan ngirim menyang sampeyan ing pribadi

                        Теперь,я не совсем догоняю,мою же фотографию,ты кинешь мне в личку?Мне проще к зеркалу подойти. ngguyu Posting sampeyan, sampeyan dhewe! eseman
                      31. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 7 Agustus 2012 19:44
                        +2
                        Kutipan: Odessa
                        Posting sampeyan, sampeyan dhewe!

                        Sing endi, sesuk ana sing anyar, nanging aku arep cukur rambut dhisik, aku pengin ayu ngguyu
                      32. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 22:14
                        +1
                        Kutipan: Odessa
                        Saiki, aku ora cukup ngetung, fotoku dhewe, sampeyan bakal mbuwang aku menyang pribadi? Luwih gampang aku menyang pangilon. Posting sampeyan, sampeyan dhewe!

                        Aku wis suwe ora ngguyu)))))) sampeyan kudu kerja dadi diplomat ing Suriah))))
                2. Letnan kolonel
                  Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:42
                  +4
                  Jokes guyonan Romanoff))))))))))))
                  Nanging Olezhka kita dadi kolonel, minangka athos ngandika ing musketeers !!
                  Ana telu, siji tatu, nanging bakal ngomong, nanging bakal ngomong yen ana papat)))
                  Blah iku dudu aku, nanging saiki dheweke bakal ngamuk)))

                  Ekstrem lan nulis iku beda))))
                  nemen amarga agresif lan asring ora menyang titik)))
                  nanging dheweke nulis - iki dudu kanggo aku))
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:42
            +5
            Kutipan saka vorobey
            menehi shovel kanggo Alibek?

            Lha iki kahanane maneh, aku janji arep nututi sapu sad Oke, aku bakal jawab kaya kiye . . . . . . . . . . . . . . . . . . .................................. am
            1. Odessa
              Odessa 7 Agustus 2012 16:52
              +2
              Alexander Romanov,
              Nah, kahanan iki maneh.

              metu saka kontrol sedulur
              lan aku janji arep nuruti sapu

              lan suwene sampeyan bakal tahan? eseman
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 7 Agustus 2012 16:55
                +2
                Kutipan: Odessa
                lan suwene sampeyan bakal tahan?

                Ester, aku bakal nyoba sing paling apik. aran
                1. Odessa
                  Odessa 7 Agustus 2012 17:17
                  +5
                  Alexander Romanov,
                  Aku bakal nyoba banget

                  Prospektor eseman Sampeyan luwih apik ndeleng apa kasus apik
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 7 Agustus 2012 17:21
                    +3
                    Kutipan: Odessa
                    Sampeyan luwih apik ndeleng apa kasus

                    A-A-A-A Ester, aku dolanan karo kowe. Adol dhuwit, urgently needed, aku bakal menyang kantor pajak karo wong wassat
                    1. Odessa
                      Odessa 7 Agustus 2012 17:40
                      +4
                      Alexander Romanov,
                      Aku arep menyang kantor pajak karo dheweke

                      Gak usah koyok akuntan, langsung mlebu pleton OMON.
                      Iki kanggo mood sampeyan ...
                  2. Sandov
                    Sandov 7 Agustus 2012 22:02
                    +1
                    Odessa,
                    Круто. Надеюсь нашего изготовления.
            2. vorobey
              vorobey 7 Agustus 2012 16:53
              +5
              Terus aku nesu ping telu karo kowe ............................................ .................................................
              ...................................... ombenan
              1. Odessa
                Odessa 7 Agustus 2012 17:02
                +2
                vorobey,
                Banjur aku ping telu luwih nesu karo sampeyan ...

                Kok nesu, bir? ngguyu ombenan ombenan ombenan
  30. Letnan kolonel
    Letnan kolonel 7 Agustus 2012 15:44
    +1
    Kazakhstani!
    Aku ndhukung sampeyan !!
    Только почему Вы все время по два раза пишите??я давно это заметил!!
    Masalah tikus?
    1. vorobey
      vorobey 7 Agustus 2012 15:47
      +5
      Ora, dheweke mung tegese kaping pindho ing adus.
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 15:53
        +3
        Sparrow!
        Я давно обратил внимание любой текст у Шама повторяеться два раза!!
  31. dobrik10
    dobrik10 7 Agustus 2012 15:53
    0
    Lan ing prinsip, ora ana pihak ing kahanan saiki ora ana dalan maneh.
    Assad rampung, akeh sing kena kanker nanging ora, mula terus pengin dheweke mikir babagan Tanah Air!
    Lan kanggo liyane ana paribasan kaya ing negara kita "apa sing sampeyan tandur, sampeyan bakal panen."
  32. KAZAKHSTANIAN
    KAZAKHSTANIAN 7 Agustus 2012 16:09
    +1
    Yarbai sehat! Aku menyang situs saka ponsel lan kabeh iku Gamelan sadurunge, nanging saiki infèksi "troit", supaya dear Yarbay sehat! Aku menyang situs saka ponsel lan sadurunge kabeh iku persis bener, nanging saiki infèksi "troiting" dadi dear dear :)

  33. Letnan kolonel
    Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:14
    +1
    Dear Sham! aja padha sumelang!
    ora, iku ora masalah gedhe, iku lucu
    Ing omahku, tikus uga kelet, omong kosong, nanging aku bisa ndandani sadurunge ngirim))
    А потом почему не исправляете???
    Sederhana wae..tekan edit terus delete!!
  34. KAZAKHSTANIAN
    KAZAKHSTANIAN 7 Agustus 2012 16:34
    -1
    Romanov isih angsa, kanthi tembung, apricot ... Aku ora maca komentare, ora ana kismis ing wong-wong mau. Aku bakal ngunggahake masalah penurunan pangkat menyang pangkat. pangkat lan file
  35. Slepsoff
    Slepsoff 7 Agustus 2012 16:37
    -1
    Lobi Yahudi wis dadi luwih aktif, padha arep negara kanggo nindakake kabeh karya kanggo Israel.
  36. ngerti
    ngerti 7 Agustus 2012 16:51
    0
    http://news.mail.ru/politics/9838581/?frommail=1
    1. Eraser
      Eraser 7 Agustus 2012 16:53
      0
      Saluran TV Iran "Press-TV" yaiku 99.999999% disinformasi.
  37. wolverine7778
    wolverine7778 7 Agustus 2012 16:51
    0
    Kasunyatan yen Perdana Menteri Suriah Riyad Hijab lolos minangka sukses gedhe kanggo layanan intelijen AS lan Saudi, amarga jenderal lan pejabat politik sing mlayu umume ora pati penting saiki kanggo nggulingake Assad. nglirik
    1. Letnan kolonel
      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 16:59
      +4
      Iku minangka lawas minangka donya!
      Nyogok, meres!
      Wingi dheweke nulis babagan kosmonot pertama Siria, apa sampeyan mikir dheweke mlayu tanpa sebab ??
      Mesthine dheweke dijanjekake dhuwit ing wiwitan, banjur diwedeni, lan rong dina sadurunge, pilot sipil sing kondhang tiwas !!
  38. Pacifist
    Pacifist 7 Agustus 2012 17:03
    +2
    Informasi muncul ing situs web warta kanthi referensi menyang saluran Iran, babagan mlebu pasukan Turki menyang wilayah Siria menyang wilayah sing dikuwasani dening wong Kurdi ... ditulis yen durung ana konfirmasi saka sumber liyane ...
    1. igor67
      igor67 7 Agustus 2012 17:10
      +3
      Pacifist,
      Mungkin bener, kebetulan ora jam kepungkur?
      1. Pacifist
        Pacifist 7 Agustus 2012 17:11
        +2
        Ing warta ing 15:44
        Ing interfax ing 15:32
        babagan penet TV, kanthi alasan sing jelas, aku ora bisa ngomong apa-apa. Arab ora diwulangake.

        ngapura salah ... iki ing basa Inggris, ana informasi saka Sel 7 Agustus 2012 1:6 GMT
        1. Letnan kolonel
          Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:30
          +5
          Irna meneng, saluran utama Turki meneng, malah ora menehi komentar babagan gosip !!!
          1. Pacifist
            Pacifist 7 Agustus 2012 17:33
            +2
            Aneh. Press TV koyone ora dosa karo stuffing, lan apa alesan kanggo saluran Iran ... oke ... ayo ngenteni informasi saka sumber resmi ing Suriah.
            1. Eraser
              Eraser 7 Agustus 2012 17:40
              -1
              Ya, ora dosa, nanging iki, contone, "Pasukan Amerika ing jumlah 12000 wong ndharat ing terminal lenga paling gedhé ing Libya - kutha Marsa el Brega. Tujuan saka kebangkrutan prajurit Amérika, miturut versi resmi, iku kanggo njaga stabilitas ing wilayah lan njamin safety saka populasi wilayah, saluran TV Iran PressTV.
              1. Pacifist
                Pacifist 7 Agustus 2012 17:44
                +2
                Lha, aku ora bakal mecah tumbak, ing kene aku bisa uga salah. Ora bisa maca kabeh informasi sanajan ing teori. Aku isih ora weruh alasan kanggo iki sanadyan. nanging iki IMHO
                1. Letnan kolonel
                  Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:55
                  +4
                  Informasi sampeyan wis diterbitake ing kene ing situs bocah !!
      2. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 7 Agustus 2012 17:15
        +4
        Aku bakal mriksa metu saiki!!
        1. igor67
          igor67 7 Agustus 2012 17:40
          +4
          Mungkin ora suwe, nanging ing wektu iku falcons mabur karo kita lan tenang
  39. jar0512rus
    jar0512rus 7 Agustus 2012 17:06
    +1
    Kayane aku kabeh wis diwiwiti, paling ora ana kabar ala lan saiki kabeh wong kudu mbukak rai lan muter kanthi terbuka!
    Iring-iringan wadyabala Turki, didhukung dening sawetara helikopter, mlebu ing kutha Jarablus ing Siria, dumunung ing wilayah sing didunungi dening wong Kurdi. Interfax nglaporake iki kanthi referensi menyang saluran Iran Press-TV. Pesen kasebut ora nuduhake apa tujuan militer Turki mlebu ing wilayah Suriah. Informasi iki durung dikonfirmasi dening sumber liyane.

    Masalah Kurdi wis muncul ing antarane negara-negara tanggane bubar, lan mung minangka salah sawijining episode pendinginan hubungan antarane Ankara, sing ngukum rezim Assad, lan Damaskus resmi. Sadurungé, ing konteks permusuhan sing ditindakake dening pasukan pemerintah lan oposisi ing Suriah, wong Kurdi Siria nglaporake yen dheweke langsung ngrebut 4 kutha ing sisih lor negara kasebut. Papan kasebut, ujare, diadegake kanggo njamin keamanan.

    Turki, sing wis pirang-pirang dekade nglawan separatisme Kurdi ing wilayahe, nanggepi banget, ujar manawa yen perlu, bakal njupuk langkah-langkah pembalasan marang preseden kasebut. Pasukan Turki wis bola-bali nindakake latihan ing sacedhake tapel wates karo Suriah.
    1. cornel
      cornel 8 Agustus 2012 04:08
      0
      Aku wis nulis lan aku bakal nulis kanggo sampeyan):
      "Dina iki, konvoi pasukan Turki nyabrang tapel wates Siria kanggo ngganti penjaga ing bètèng Jaber. Bèntèng iki dumunung ing Suriah, nanging minangka wilayah Turki. Miturut perjanjian Turki-Prancis taun 1921, bèntèng Jaber lan Makam Suleiman Shah, mbah kakungipun Sultan Ottoman Osman 1, minangka enklave Turki ing wilayah SAR. Perlindhungan kasebut diwenehake dening pasukan Turki.
      Iku babagan pasukan Turki lan menyang ngendi

      "http://rus.ruvr.ru/2012_08_07/Tureckie-vojska-voshli-v-sirijskij-gorod-SMI
      /
  40. Robin_3ON
    Robin_3ON 7 Agustus 2012 17:12
    +1
    Yugoslavia, Irak, Libya. saiki Suriah, banjur Iran, minangka pranala siji chain (utawa web). ngendi siji mburi chain iki ndadékaké cetha kanggo kula - iki Demokrat, ngendi mburi kapindho bakal mungkasi pitakonan.
    1. 755962
      755962 8 Agustus 2012 02:27
      +2
      Kutipan saka Robin_3ON
      ngendi pungkasan kapindho bakal mungkasi pitakonan.

      Dismemberment saka Rusia?
      Nanging kanggo operasi sing bisa ngilangi Rusia, latar mburi internasional uga wis disiapake kanthi bentuk perang ing Timur Tengah. Irak, Libya, Suriah. Sabanjure ing baris Iran, kang program nuklir ngancam Amerika ora luwih saka senjata mitos Saddam pemusnah massal, ngganti panguwasa setya karo ekstremis Muslim. misil. Tujuan kapindho yaiku nyedhiyakake akses menyang sumber daya Siberia, Timur Jauh lan Samudra Arktik. Dismemberment negara mung alat sing paling cocok kanggo iki. Lan njamin yen negara ora bakal lair maneh.
      Wayahe penting? kanggo misahake bagéan Eropah saka Rusia saka sumber lenga lan gas ing Siberia. Tanpa penghasilan saka sumber daya kasebut, Moskow bakal dipeksa perang kanggo kaslametan fisik.

      http://www.newsland.ru/news/detail/id/1010730/
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:29
        0
        Aku duwe pitakonan kanggo sampeyan, Evgeny, apa hubungane Iran lan Suriah kanggo dismemberment saka Rusia ??
        Aku ora ngerti !!
        1. Odessa
          Odessa 8 Agustus 2012 02:37
          +1
          Letnan kolonel,
          Paling kamungkinan ora dismemberment langsung, nanging padha ora setuju. Sawetara dina kepungkur, aku weruh ing YouTube sing saliyane kanggo wong lanang sing ndhukung rezim Assad kene ing situs, ana grup ing Rusia sing nentang regime. link menyang situs web. Nanging aku ora nggawe tetenger, nanging saiki katon ing bummer. Apa sampeyan bakal percaya tembungku?



          lan media Libanon uga nglaporake yen ing wayah wengi tanggal 6-7 Agustus, artileri Siria nyerang wilayah lor Libanon. Minangka asil saka shelling, ora ana sing tatu, nanging karusakan materi sing signifikan disebabake.

          Cangkang kasebut ngrusak sawetara omah lan nyebabake gupuh ing antarane penduduk lokal, laporan Naharnet.

          Artileri ditembak ing wilayah persimpangan Bkaya-Jisr al-Kmar. Kajaba iku, sawetara cangkang tiba ing sekitar pemukiman Hekr Janin, Qashlaq lan Ammar al-Baykat.

          Tentara Siria asring nyerang wilayah tapel wates Libanon nalika nguber para pejuang oposisi. Akibat serangan kasebut, sawetara wong tiwas ing wilayah Libanon.

          Sumber-sumber resmi Siria ing kasus kaya mengkono biasane nglaporake manawa ana upaya kanggo nyusup "teroris" menyang Suriah saka wilayah Libanon.
          1. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:48
            0
            Aku uga maca Esther iki!
            Aku mung kerep nemoni panemu yen kanthi tiba rezim ing Iran lan Suriah, dheweke ujar, ambruk luwih saka Rusia bakal dadi ora bisa dihindari, amarga upaya kanggo nindakake iki bakal luwih sukses!
            Aku sing ya bakal ana kangelan, nanging ing posisi umum ora bakal ngganti!
            Wiwit ing kahanan apa wae kekuwatan ing Iran, isih ora ana ancaman saka Kaukasus Lor !!
            1. sepisanan, ora ana wates tanah!
            2.Islam ing Iran lan Kaukasus Lor dimangerteni beda!
            1. Odessa
              Odessa 8 Agustus 2012 02:59
              +2
              Letnan kolonel,
              Islam ing Iran lan ing Kaukasus Lor mangertos beda!

              Nek ngerti agama islam neng israel, wong arab uripe relatif ayem, kerja, sinau, kabeh kayane wis tertib, apamaneh saiki Romadan, ambune koyo daging goreng neng kampung, bledheg. ngguyu Lan wong-wong Kristen ing kene ana pesta, kembang api lan lagu-lagu sing apik ing lantai desa, ora ana sing perang, urip bebarengan lan tentrem, kene, ing sisih lor Israel, lan polisi ing desa. makarya kanthi becik, ing kene ana Nasarèt, ya, luwih padu, nanging kabeh gumantung ing wong.
              Singkatipun, kula bunder, sugeng dalu dulur! hi
              1. igor67
                igor67 8 Agustus 2012 07:31
                +4
                Odessa,
                Sugeng enjing Ester, aku konfirmasi bebener sing sampeyan tulis, brigade Arab saiki kerja kanggo kita, wong Kristen Arab senior, wong-wong Muslim liyane, padha ngajeni banget, lan dheweke terus ngombe kopi karo aku, nggawa woh-wohan, ing Nasaret ya. Lan kayane dheweke nulis yen sampeyan manggon ing sisih kidul? Nyuwun
                1. Odessa
                  Odessa 8 Agustus 2012 08:02
                  +1
                  igor67,
                  Ing sisih lor, lan ora bingung maneh, ok?! nglirik
                  1. igor67
                    igor67 8 Agustus 2012 08:09
                    +2
                    Odessa,
                    ya, Aku ora bakal, Aku ing sisih lor ing Safed sedulur
                    1. Odessa
                      Odessa 8 Agustus 2012 08:14
                      +1
                      igor67,
                      Kok lucu kowe karo uh-huh ngguyu Nalika aku mangan lan yen aku ngomong ing telpon aku bisa hoot, lan sampeyan nulis langsung. Cekakipun, yen sampeyan sarapan, seneng-seneng. eseman
                      1. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 08:19
                        +1
                        Odessa,
                        dina gedhe, aku wis ing karya wiwit 6, aku panggang kopi kanggo negara, nanging iku pakulinan ala, bapak-ing-hukum teka manggon saka Ukraina, supaya mlaku ing ambegan kabeh wektu UGU, UGU konfirmasi soko kanggo awake dhewe, aku iki mimicking wong, saiki tembung parasit
                      2. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 08:44
                        0
                        igor67,
                        Parasit biasane diracun wassat lan kopi minangka barang sing ora bisa diganti ing wayah esuk apik
                      3. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 08:50
                        +1
                        Odessa,
                        minangka favorit karakter kartun kanak-kanak digunakake kanggo ngomong: Aku mung duwe tumpukan iki (kopi).
                      4. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 08:55
                        +1
                        igor67,
                        Utawa bisa uga semir sepatu mung tumpukan, supaya sampeyan ngirim menyang ngendi wae ngguyu
                      5. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 09:14
                        +1
                        kopi tembung jujur, ora semir sepatu
                      6. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 09:20
                        +2
                        Sing wis esuk saiki, klik ing kertu, iku urip eseman
                      7. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 09:28
                        +2
                        Odessa,
                        kabeh komputerku macet, ing kantor, yen luwih saka 200 pesen, lengkap ........ : duka
                      8. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 14:02
                        +1
                        Ing endi sampeyan nemokake Ester kertu pos kaya ngono?))))
                        Ya, aku mung bisa jam setengah sepuluh, nanging isih apik))
                        Apa ana kertu pos kaya sosis halal?)))
                      9. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 8 Agustus 2012 09:04
                        +2
                        Gunakake ogre sedulur akeh halo! Apa sampeyan mikir patang jam cukup kanggo Ester? ngguyu
                      10. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 09:10
                        +1
                        Alexander Romanov,
                        Aku bakal nyekel eseman
                      11. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 09:12
                        +1
                        sugeng enjang.. 08
                      12. Odessa
                        Odessa 8 Agustus 2012 09:16
                        -1
                        igor67,
                        sugeng enjing.apa bedane wektu antara kita?

                        Nalika sampeyan nulis, nemtokaken marang sapa pitakonan kasebut, ing kene cetha yen ing Israel ora ana bedane antarane Haifa lan Safed.
                        Lan sore ing Romanov eseman
                      13. igor67
                        igor67 8 Agustus 2012 09:21
                        +1
                        Odessa,
                        Inggih, Romanov, mesthi, Lan kita duwe prabédan ing kadohan, 70 km ing sadawane dalan gedhe.
                      14. Armata
                        Armata 8 Agustus 2012 09:26
                        +3
                        Salam kanggo kabeh. Saiki wis jam 3 kanggo Romanov, turu sore iku sak jam.
                      15. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 14:04
                        +1
                        Jam Laksamana
                      16. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 8 Agustus 2012 09:29
                        +3
                        Esther, komentar pungkasan sampeyan wingi jam telu ing Moskow, lan jam wolung esuk sampeyan wis ana ing pos tempur. Lan iki ora sore kanggo kula, wektu iku 16-30
                      17. Letnan kolonel
                        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 14:04
                        +1
                        Kita kayane telung jam!
                        Nanging dina iki aku turu apik!
                  2. Letnan kolonel
                    Letnan kolonel 8 Agustus 2012 14:07
                    +1
                    Esther, sampeyan wanita tangguh!)))
                    ora nulis alon-alon, * sampeyan bisa uga ngganggu Igor *)))
                    Langsung kenek bathuk)))
                    1. Odessa
                      Odessa 8 Agustus 2012 16:22
                      +1
                      Letnan kolonel,
                      Esther, sampeyan wanita tangguh!)))
                      ora nulis alon-alon, * sampeyan bisa uga ngganggu Igor *)))

                      Kenapa nggawe sentimentalitas? wassat
                      Langsung kenek bathuk)))

                      Ora ing bathuk, nanging ing bathuk! ngguyu
  41. KAZAKHSTANIAN
    KAZAKHSTANIAN 7 Agustus 2012 18:03
    0
    Lha, ayo ngomong presiden negara Timur Tengah, kalebu Turki, minangka anak didik Amerika Serikat ... Lan presiden wayang iki menehi komando ngarep marang tentarane, dadi apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong-wong bakal ngethok tenggorokan pinus, ayo ngomong presiden negara-negara Timur Tengah, kalebu Turki, minangka anak didik Amerika Serikat ... Lan presiden wayang iki menehi komando ngarep marang tentarane, dadi apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong bakal ngethok gorokane pepadhamu? Kepriye nalika Perang Salib? Aku ora mungkin ... ahli strategi sing apik ing Kulon ora nggatekake siji titik penting ... kesadaran lan kesadaran manungsa. Kanggo ngapusi massa ing abad kaping 21 lan nyelehake jutaan ing altar dewa perang ora bakal karya, Aku manawa Inggih, ayo kang ngomong présidhèn negara Timur Tengah, kalebu Turki, iku anak didik saka Amerika Serikat ... Lan présidhèn iki wayang menehi printah ngarep kanggo tentara sing, supaya apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong-wong bakal ngethok tenggorokan pinus, ayo ngomong presiden negara-negara Timur Tengah, kalebu Turki, minangka anak didik Amerika Serikat ... Lan presiden wayang iki menehi komando ngarep marang tentarane, dadi apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong bakal ngethok gorokane pepadhamu? Kepriye nalika Perang Salib? Aku ora mungkin ... ahli strategi sing apik ing Kulon ora nggatekake siji titik penting ... kesadaran lan kesadaran manungsa. Kanggo ngapusi massa ing abad kaping 21 lan nyelehake jutaan ing altar dewa perang ora bakal karya, Aku manawa Inggih, ayo kang ngomong présidhèn negara Timur Tengah, kalebu Turki, iku anak didik saka Amerika Serikat ... Lan présidhèn iki wayang menehi printah ngarep kanggo tentara sing, supaya apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong-wong bakal ngethok tenggorokan pinus, ayo ngomong presiden negara-negara Timur Tengah, kalebu Turki, minangka anak didik Amerika Serikat ... Lan presiden wayang iki menehi komando ngarep marang tentarane, dadi apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong bakal ngethok gorokane pepadhamu? Kepriye nalika Perang Salib? Aku ora mungkin ... ahli strategi sing apik ing Kulon ora nggatekake siji titik penting ... kesadaran lan kesadaran manungsa. Kanggo ngapusi massa ing abad kaping 21 lan nyelehake jutaan ing altar dewa perang ora bakal karya, Aku manawa Inggih, ayo kang ngomong présidhèn negara Timur Tengah, kalebu Turki, iku anak didik saka Amerika Serikat ... Lan présidhèn iki wayang menehi printah ngarep kanggo tentara sing, supaya apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong-wong bakal ngethok tenggorokan pinus, ayo ngomong presiden negara-negara Timur Tengah, kalebu Turki, minangka anak didik Amerika Serikat ... Lan presiden wayang iki menehi komando ngarep marang tentarane, dadi apa?! Apa sampeyan mikir bakal ana perang? lan wong bakal ngethok gorokane pepadhamu? kaya apa nalika perang salib? Aku ora mungkin ... ahli strategi sing apik ing Kulon ora nggatekake siji titik penting ... kesadaran lan kesadaran manungsa. Kanggo ngapusi massa ing abad kaping 21 lan nyelehake jutaan ing altar dewa perang ora bakal kerja, aku yakin !!
  42. malera
    malera 7 Agustus 2012 18:48
    -2
    Kutipan saka esaul
    Assad kasil ngusir tikus saka pemukiman,

    Ya, Holmes mbokmenawa wis setengah taun.
    Kutipan saka esaul
    asu asu liyane,

    Rabble asu iki nggawe mayoritas populasi Suriah.
    Kutipan saka esaul
    Wektu iku angel lan angel, nanging kahanan ing Suriah dhasar beda karo Libya. Populasi njupuk senjata lan ngalahake bandit tanpa nyisihake.

    Populasi biasane perang nglawan tentara. Lan malah Perdana Menteri wis mlayu saka Assad. Lan para jenderal mandheg ngatonake pasuryane. Katon kaya pungkasan ora adoh.
    1. Sandov
      Sandov 7 Agustus 2012 22:09
      +2
      malera,
      Breshete amerskaya katahan wadon. Nanging, Assad mesthi kesel suku bangsat sampeyan. Bakal luwih gampang ambegan.
    2. cornel
      cornel 8 Agustus 2012 04:14
      0
      Dene "populasi" sing nglawan tentara:
      "Petugas layanan khusus saka Arab Saudi lan Turki, sing dicekel tentara pemerintah ing kutha Aleppo, Suriah, koordinasi tumindak kelompok militan ing kutha kasebut, lapor saluran TV Libanon Al-Manar, Selasa.
      Ing wayah wengi saka media nglaporake babagan panangkepan ing Aleppo, ing ngendi tentara Siria perang karo geng, klompok perwira saka Turki lan Arab Saudi.
      Miturut saluran TV Libanon, pitu perwira intelijen dicekel sing tanggung jawab kanggo kegiatan geng bersenjata ing kutha kasebut. Miturut saluran TV, penahanan prajurit asing ditindakake sajrone operasi khusus sing ditindakake dening militer Siria rong dina kepungkur ing cedhak bangunan penyiaran radio lan televisi lokal ing Aleppo.
      Adhedhasar asil interogasi lan investigasi, partisipasi klompok perwira iki ing operasi militer wis kabukten, ujare laporan kasebut. Jenenge uga diumumake: Sultan Avladu lan Taher Amnityu saka Turki, Abdel Wahab at-Thani, Abdel Aziz al-Muteiri, Ahmed al-Hadi, Mussa al-Zahrani, Fares al-Zahrani saka Arab Saudi.

      Lan iki:
      Militan Anti-Syria nyerang asrama perusahaan listrik kidul kutha Homs ana lan matèni 16 wong, biasane Alawites lan Kristen, AFP kacarita, kasebut ing London basis Observatorium Siria kanggo Human Rights. "(OSDH).
      Para ekstremis mlebu ing gedhong sing dienggoni karyawan perusahaan lan mbukak geni kanthi ora sengaja, nyebabake enem Alawites, enem Kristen lan papat Sunni.
      Saliyane wong Siria, warga Iran, Jepang lan negara liya manggon ing kompleks omah, nanging mung wong Siria sing tiwas, cathetan OSDH.
  43. W1ld_Bear
    W1ld_Bear 7 Agustus 2012 18:52
    +1
    Pasukan Turki mlebu ing wilayah Siria.
    http://news.mail.ru/politics/9838581/?frommail=1
    Wartawan ing Suriah ngomong babagan bebek.
    http://anhar.livejournal.com/1849706.html?thread=15182442#t15182442
  44. Kshatriya
    Kshatriya 7 Agustus 2012 20:02
    +1
    Это совершенно оправданный шаг со стороны России. Мы кровно заинтересованы в сохранении в Сирии нынешнего руководства. Воевать за сирийцев мы не можем, но оказать информационную, дипломатическую и экономическую поддержку, вполне разумно. Мы уже в состоянии войны с Западом и арабскими монархиями. Правда, пока только информационной. Боевики, которые воюют в Сирии, вскоре могут оказаться на рубежах России. Чем больше отбросов уничтожат в Сирии, тем лучше для нас. ------Полностью поддерживаю этот абзац данной статьи......,а ведь собирался ничего не комментировать.....---не сдержался.....Один вопрос имею ко всем форумчанам Товарищи --просветите мя идиота --КАКАЯ радость жидам от захвата Сирии ссссуууууууууунитами и рад. вахххабиитами????я понимаю ,что мы(Русские всё простим и полтора ляма Русскоговорящих евреев приютим в России --мы своих не бросаем ,а остальные-то куды бечь будут????) один жидёнок статью минуснул даже знаю кто--малера...Что за ник такой ? расшифруйте смысм если кто знает или ааще смысл имеется?
  45. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 20:50
    -3
    gerakan ing wilayah lan serangan saka Kurdistan Irak.
    Это не новость,с курдами воевали всегда,не зависимо от того была война в Сирии или нет.
    50 jenderal lan laksamana, sing paling akeh dicekel amarga tuduhan ngrancang nglawan pamaréntahan Recep Erdogan.
    Semono uga, meh saben taun jendral-jendral iki kecekel lan dituduh konspirasi, militerisasi mbutuhake iki.Kanggo negara Islam, iki wis biasa.
  46. Morani
    Morani 7 Agustus 2012 23:07
    -6
    - Telung anggota layanan intelijen Siria njaluk asylum ing Yordania. Iki, miturut Agence France-Presse, Minggu, 5 Agustus, diumumake dening wakil saka oposisi Tentara Siria Gratis;
    - Kosmonot Siria pisanan, Jenderal Mohammed Faris, mlayu menyang Turki, miturut kantor berita Turki Anatolia. Sadurunge nyabrang tapel wates, Faris ngunjungi markas Tentara Suriah Bebas ing Aleppo lan nyatakake solidaritas karo para pejuang nglawan rezim Bashar al-Assad;
    Ihlam al-Badawi, anggota parlemen Siria saka provinsi Aleppo, mlayu menyang Turki, Reuters kacarita ing dina Jumuah, 27 Juli.
    "Aku mlayu menyang Turki lan ninggalake rezim tiran iki amarga penindasan lan torture brutal marang rakyat, nuntut hak minimal," dheweke marang Sky News Arabia.;
    - Mayor Jenderal Adnan Sillu, sing sadurunge tanggung jawab kanggo program kanggo nggawe lan pangembangan senjata kimia ing Suriah, publicly announced transisi menyang sisih mungsuh saka rezim Bashar al-Assad. Video sing cocog dikirim ing Youtube.
    Ing pidato, jenderal ngumumake yen dheweke gabung karo pemberontakan lan bakal njupuk alih minangka kepala Komando Gabungan Tentara Siria Bebas;
    - Brigadir Jenderal Pengawal Republik Suriah Manaf Tlas, sing ana ing bunder utama Presiden Bashar al-Assad, ninggalake negara kasebut lan lunga menyang Turki. Miturut Reuters, nyatakake situs web pro-pemerintah, jenderal "dadi pembelot."
    Kulawarga Tlass minangka bagéan saka kalangan paling dhuwur ing elit Siria sanajan ana ing sangisoré presiden sadurungé Hafez al-Assad. Rama Jendral Mustafa Tlas, sing mlayu menyang Turki, minangka Menteri Pertahanan ing pamaréntahan bapak kepala negara saiki;
    - Mantan Duta Besar Siria kanggo Belarus Faruk Taha gabung karo oposisi, ora gelem bali menyang Damaskus, laporan koran Turki Hurriyet.
    Sadurungé, duta besar Siria kanggo Irak, Siprus lan Uni Emirat Arab uga ngumumake transisi menyang sisih oposisi.
    "Aku mung bisa ngumumake penerbanganku saiki amarga rezim kasebut nyerang para pembangkang ing njero lan njaba negara," ujare Taha marang saluran Qatari Al Jazeera;
    - Jendral, limang perwira lan 30 prajurit tentara Siria ing dina Senin nyabrang tapel wates antarane Suriah lan Turki kanggo gabung karo pasukan oposisi Siria, lapor Agence France-Presse.
    Bebarengan karo militer, udakara 400 warga sipil ninggalake wilayah Suriah, sing paling akeh bocah lan wanita.
    Miturut agensi kasebut, jumlah total pengungsi Siria ing Turki yaiku 46,5 ewu wong, sing luwih saka 30 minangka jenderal saka macem-macem lembaga penegak hukum.
    Media sadurunge nglaporake yen mantan Perdana Menteri Suriah Riyad Hijab mlayu menyang Yordania kanggo uga gabung karo oposisi.
    lsp. lsp.
    Bet ing "suwene suwene raja Siria ditinggal sadurunge daur ulang"
    1. Letnan kolonel
      Letnan kolonel 7 Agustus 2012 23:50
      +1
      Kenapa bet?
      Lawan Assad ora kalah pantes kanggo jerat tinimbang dheweke !!
      1. Morani
        Morani 8 Agustus 2012 00:14
        -2
        Mungsuh sing kaya mengkono iku wong. Iku ora bakal natoni wong, wong-wong iki kanggo nutup telpon. Bets, minangka tansah, digawe kanggo seneng-seneng.
        1. Letnan kolonel
          Letnan kolonel 8 Agustus 2012 00:21
          +1
          Таки народ?))))))))))
          Inggih, ayo padha nyelehake tembung-tembung dhuwur iki !!
          Soko nalika wong nuntut pengadilan marang pimpinan ing AS, dheweke dudu rakyat !!
          Banjur akeh tentara bayaran Wahabi dadi wong?))))))))
          1. Kshatriya
            Kshatriya 11 Agustus 2012 06:24
            0
            100% - Aku nyetujoni sampeyan.! (wong dibutuhake nalika dibutuhake) .....
    2. s1n7t
      s1n7t 9 Agustus 2012 00:03
      0
      "Wedhus umum"?
  47. Morani
    Morani 7 Agustus 2012 23:27
    -1
    Temuan robot ing Planet Abang bisa ngganti ide wong babagan asal usul urip. Wingi tanggal 6 Agustus, rover Curiosity kasil ndharat ing jero kawah Mars raksasa Gale. Acara iki nggawe komunitas ilmiah ing saindenging jagad - para ahli wis beku kanggo nunggu sensasi saka Planet Abang.
    Ya, negara-negara kasebut alon-alon rusak.
    1. SlavaP
      SlavaP 8 Agustus 2012 00:20
      -1
      Aku wonder yen padha ndharat ing Mars uga ing Bulan?
      Soko lanskap Mars katon luwih mirip Arizona ....
      1. Eugene
        Eugene 8 Agustus 2012 00:30
        -1
        Apa sampeyan ngomong babagan! Penerbangan ruang angkasa ora bisa ditindakake! Roket bakal nabrak langit!!!

        Gambar kasebut minangka asil kaya 3D Max.
    2. Kshatriya
      Kshatriya 11 Agustus 2012 06:17
      0
      Kutipan saka Morani
      Temuan robot ing Planet Abang bisa ngganti ide wong babagan asal usul urip.
      Aku mangsuli wong - (isih wong) ... kawruh kutha cilik emanating saka TORS ... iku cukup bisa kanggo ngganti .... Aku RUS lan aku ngerti Gusti saka kulawarga ... Sapa lan kepiye carane bisa ngganti ide babagan asal usul urip ing planet kita? ???
  48. Ataturk
    Ataturk 8 Agustus 2012 01:18
    +2
    Aku ora ngerti bener apa ora, nanging kabar anyar.

    SERBU MILITER TURKEY menyang SYRIA MILITAN MILITAN KURDISH diwiwiti.

    Luwih saka satus militer Turki, didhukung kendaraan lapis baja lan helikopter, nyabrang tapel wates karo Suriah lan mlebu ing kutha Jerablos.


    Kedadeyan kasebut dumadi ing wilayah sing didunungi dening wong Kurdi, saluran TV Iran Press TV. Ora nuduhake apa tujuan militer Turki mlebu ing Suriah. Ora ana konfirmasi informasi iki saka sumber liyane. Sadurunge, Turki, ing ngendi para pengungsi saka Suriah ditarik, nutup tapel wates karo negara tanggane.

    Sadurungé kacarita wong Kurdi mèlu pambrontakan ing Suriah. Ing tanggal 1 Agustus, Kurdi Siria nguwasani sawetara kutha ing sisih lor negara kasebut kanggo njamin perlindungan dhewe sajrone konflik internal ing negara kasebut. Kita padha nyiapake acara kasebut. Kita duwe pasukan pertahanan diri sipil, lan kanggo nglindhungi populasi Kurdi, wong-wong wis nguwasani kutha-kutha kayata Kobani, Afrin, Dirik lan desa-desa ing jejere. Dina iki, manajemen kutha-kutha iki wis rampung ing tangane wong-wong mau, "ujare Salih Muslim, co-ketua Partai Uni Demokratik (PYD) Suriah, ing wawancara karo stasiun radio Voice of Russia. self-government. Turki, kanggo bageane, nglawan militan Kurdi sing berjuang kanggo kamardikan saka Ankara. Dadi, ing tanggal 5 Agustus, minangka akibat saka serangan Kurdi ing pos militer Turki ing provinsi Hakkari ing kidul-wétan Turki, paling ora 19 wong tiwas.

    Ing Suriah, konfrontasi antarane panguwasa lan oposisi wis luwih saka setahun. Sajrone konflik, nganti 17 ewu wong tiwas.
    1. Letnan kolonel
      Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:25
      +2
      Omar ora dikonfirmasi ing ngendi wae!
    2. tekinoral
      tekinoral 8 Agustus 2012 01:37
      +1
      Ora iku ora bener
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:43
        +1
        Apa ora bener??
        1. tekinoral
          tekinoral 8 Agustus 2012 02:08
          +1
          ora bener yen dheweke nyerang Siria
          1. Letnan kolonel
            Letnan kolonel 8 Agustus 2012 02:12
            +2
            Nah, iki tunggul bening!
            Ora ana konfirmasi !!
  49. tekinoral
    tekinoral 8 Agustus 2012 01:45
    +1
    suriyede turkiyenin topagi var orda her ayin 7 lan 20 askerler deysiyor 15 asker olay bundan ibaret

    selcuklu sultanin turbesi ve kale turk topragi evet bende sizin gibi turkum
    1. Letnan kolonel
      Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:51
      +3
      Sampeyan ngerti Rusia !!
      Tulis nganggo basa Rusia supaya kabeh wong ngerti!
  50. Letnan kolonel
    Letnan kolonel 8 Agustus 2012 01:39
    0
    Siz turkmisiniz!
    Rusca biliyorsuz??
    Suriyada turk torpagi bu vaxtacan niye galib??
    1. tekinoral
      tekinoral 8 Agustus 2012 01:46
      +2
      selcuklu sultanin turbesi ve kale turk topragi evet bende sizin gibi turkum .caber kalesi