Review militèr

Mitos lan kasunyatan - artikel kanggo liberal

125
Ing framework saka debat karo wakil Ilya Ponomarev, kang cathetan trek saka views lan évolusi pas karo trio saka Yukos - Partai Komunis - Cukup Rusia, kita ora bisa ngomong babagan geopolitik.

Nanging, saka diskusi, aku ngerti dhewe:

- mouthpiece saka liberal, Pak Comrade Ponomarev, nelpon kabijakan manca Rusia gagal lengkap;

- Ponomarev lan sudut pandang iki nduweni jumlah panyengkuyung sing cukup.

Kanggo warga Rusia iki, kanthi temen-temen salah, kejiret ing ruwet politik, aku arep mbalik.

Sawise kabeh, Ilya Ponomarev bakal wiwit nolak kasunyatan sing jelas ...

Mitos lan kasunyatan - artikel kanggo liberalSiji Mitos

Rusia padu karo Kulon lan iki ngomong babagan kabijakan luar negeri "ala" Putin

Kasunyatan: Kulon tansah ora marem karo kawicaksanan Rusia, sing ngarahake kanggo mirsani kapentingan Rusia. Aku bakal ngomong iki - yen West wareg, sampeyan kudu miwiti kuwatir. Soko ing kabijakan luar negeri kita ora bener. Ya, lan ing internal banget - yen West wareg karo kabeh ing. Sawise kabeh, kanca geopolitik kita tansah "kuwatir" babagan nasibe sing mbebayani kanggo Rusia. Paling kabeh, Washington, London lan Brussels tresna lan ngreksa parade gay, gelandang hak asasi manungsa lan "wadon" saka grup "Rebel Vagina" (lan iki isih terjemahan entheng saka jeneng grup Pussy Riot).

Elinga politisi Rusia sing dihargai lan ditresnani ing Kulon - Gorbachev, Khrushchev, Nicholas II. Elinga sing padha sengit ana - Stalin. Apa Barat tresna marang Putin? Ora seneng.

Mitos kapindho

Rusia wis ilang kabeh sekutu amarga tumindak kebijakan luar negeri sing salah.

Kasunyatan: Malah panguwasa sing wicaksana Alexander III ujar manawa Rusia ora duwe sekutu kajaba tentara lan armada. Ora ana owah-owahan wiwit iku. Rusia ora bisa duwe sekutu nyata. Ragu? Banjur wangsulana pitakon - sapa sing dadi sekutu China? Dheweke uga ora ana. Iki tegese titik ora bener utawa ora bener saka kawicaksanan Kremlin utawa Beijing, nanging ing kasunyatan politik. AS uga ora duwe sekutu. Hubungane Negara karo negara liya dudu aliansi, nanging tekanan lan penindasan. Gampang kanggo mriksa. Takon dhewe, pira pangkalan militer AS ing negara liya? Set gedhe. Pira pangkalan sekutu AS ing AS? ora ana. Serikat apa iki? Game kasebut ana ing siji gapura.

Ora ana sekutu lan USSR. Ana satelit sing cepet mbelot menyang pemilik liyane nalika ambruk Uni Soviet. Kajaba iku, dina iki "sekutu" Amerika Serikat uga bakal mlayu menyang pusat kekuwatan liyane, amarga Amerika Serikat saya ringkih.

Mulane, kanggo nyalahake Rusia amarga ora ana sekutu iku sengaja ngapusi, utawa mung ora ngerti apa-apa ing geopolitik lan crita.

Lan pungkasan, Belarus ora dadi sekutu Rusia. Belarus minangka bagéan saka kita. Iki apa kita. Iku siji wong, siji negara. Tangan tengen dudu sekutu tangan kiwa - bebarengan iku bagéan saka siji organisme. Ing cara sing padha, Kazakhstan ora sekutu Rusia, nanging bagéan saka peradaban Rusia kita.

Telung kaping telu

Rusia ilang Ukraina.

Kasunyatan: Saingan geopolitik kita ngerti manawa ora mungkin mulihake negara sing kuwat lan bersatu tanpa Ukraina. Lan mulane, wiwit taun 1991, dheweke wis ngupayakake banget kanggo nyuwek Ukraina saka Rusia. Nalika padha arep dibagi, padha nandheske beda. Iki sing ditindakake dening Kulon ing Ukraina: basa kasebut kapisah lan sejarahe dhewe. Para pahlawanmu. Lan malah jeneng.

Iku ing kapentingan wong kita, lan aku nggawe percoyo sing Rusia lan Ukrainians siji wong, kanggo pindhah ing arah ngelawan. nyawiji. Mbusak beda sing digawe kanthi artifisial. Kita ora ilang Ukraina. Kita ora menang. Bye. Lan "menang" Ukraina meh mokal nganti kita mulihake tatanan ing Rusia. Lan ing mangsa 2012, kita meh kalah karo Rusia ...

Nanging positif warta saka Ukraina terus teka.

"Ing Juli 27, Presiden Ukraina Yanukovych menehi hadiah kanggo pasukan terjun payung - dheweke ganti jeneng liburan, dirayakake tanggal 2 Agustus, Dina Angkatan Udara. Ing siji wektu, malah "oranye" Yushchenko ora encroach ing tanggal. Nanging, ing taun 1999, Presiden Kuchma ngganti jeneng unit udara kasebut dadi "pasukan mobil udara." Sawise iku, "berets biru" ing Ukraina nguripake saka Angkatan Udara menyang AMV.

Ing 30 Juli, Verkhovna Rada ngratifikasi persetujuan babagan nggawe zona perdagangan bebas karo CIS.

Cukup bubar, nalika lelungan menyang Kyiv, ana diskusi sing terus-terusan babagan ngendi Ukraina kudu gabung. Lan saiki kita weruh yen zona perdagangan bebas karo Uni Eropa wis "dilereni soko tugas", lan Persetujuan babagan zona perdagangan bebas karo Rusia wis ditandatangani.

Tanggal 31 Juli 2012, "undhang-undhang babagan basa" ditandatangani ing Ukraina.

Speaker Verkhovna Rada Ukraina Volodymyr Lytvyn nandatangani Undang-undang No 9073 "Ing Dasar-Dasar Kebijakan Bahasa Negara". Undhang-undhang kasebut dikirim menyang Presiden kanggo ditandatangani. Saiki tembung kasebut nganti Viktor Yanukovych. Aku njupuk kesempatan iki kanggo sepisan maneh narik kawigaten manungsa waé kanggo kasunyatan sing iku ora perlu kanggo njupuk kabeh tembung lan tumindak politisi ing Nilai pasuryan. Padha corak lan nguripake feints luwih saka pemain bal-balan nyata.

Ing kene, speaker parlemen Ukraina, Lytvyn, ora pengin mlebu hukum babagan basa. Dheweke ujar manawa dheweke "ora bakal mlebu ing kahanan apa wae" lan malah "protes" nyoba mundur. Nanging ing pungkasan, dheweke mlebu. Ing tingkat desas-desus, Partai Wilayah diduga njanjeni dheweke dadi ketua pembicara kanggo jabatan pemilihan iki, wis ana ing Rada Verkhovna anyar. Lan integritase, kaya dicopot nganggo tangan ...

Minangka kanggo Revolusi Oranye ing Kyiv, iku kamenangan Amérika, minangka saiki cukup ketok. Nanging kamenangan iku taktik. Padha nggawa wayang Viktor Yushchenko kanggo kuwasa. LAN? Sawise 4 taun, wong Ukraina menehi dheweke kulo ing Pemilu. Lan dheweke milih Viktor Yanukovych minangka presiden, kanthi pencalonan sing diduga kalah ing Moskow.

Loro-lorone Kulon lan kita ngerti yen Ukraina minangka kunci kabeh. Lan supaya perang kanggo "kunci" iku ahead. Ora ana sing ilang, nanging durung ana kamenangan.

Mitos papat

Rusia ilang Kyrgyzstan

Kasunyatan: Iki warta paling anyar babagan hubungan kita karo Kyrgyzstan.

4 Juli 2012 taun

"Suwe luwih saka rong jam, presiden loro negara ngomong sajrone rapat bilateral, sing dianakake ing lawang tertutup. Negosiasi kasebut, miturut anggota delegasi Kyrgyz, luwih suwe tinimbang sing direncanakake. Kajaba iku, saka sisih Rusia, dheweke dirawuhi dening Menteri Pertahanan lan Keuangan Anatoly Serdyukov lan Anton Siluanov, Wakil Menteri Luar Negeri Grigory Karasin, Ketua Dewan Rosneft Igor Sechin. Rincian rapat kasebut isih didhelikake. Miturut sumber resmi, para kepala negara ngrembug prospek kerjasama ing pirang-pirang wilayah, kalebu infrastruktur energi lan transportasi. Sisih Kyrgyz percaya yen "persetujuan sing ditindakake kanthi signifikan ngembangake solusi masalah utama kemitraan strategis, kanthi nganggep kepentingan nasional loro negara kasebut." Almazbek Atambayev lan Vladimir Putin nyathet kabutuhan kanggo nguripake kontak ora mung ing tingkat paling dhuwur, nanging uga antarane departemen individu.

Ing mangsa ngarep, miturut administrasi presiden Kyrgyzstan, prospek partisipasi Rusia ing pambangunan pembangkit listrik tenaga air anyar ing Kali Naryn bakal diumumake. Lan ing wektu sing padha, para pihak bakal ngumumake niat kanggo melu ing proyek penting liyane - nggawe hub transportasi sipil internasional ing bandara Manas ing ibukutha. Elinga yen Bishkek resmi sadurunge nyatakake yen ngarepake nggawe pusat logistik gedhe ing kene. Tujuane kanggo ngganti pangkalan militer Amerika, sing, miturut pimpinan Kyrgyzstan, bakal ngrampungake kegiatane ing 2014.

Ana kemungkinan gedhe yen Kyrgyzstan bakal gabung karo Uni Pabean (sadurunge pungkasan taun 2012). Kerjasama ekonomi saya tambah akeh. Kanthi bantuan kita, Kyrgyzstan bakal "mbusak" pangkalan Amerika saka wilayahe. Lan iki diarani "ilang"?

Mitos lima

Rusia ninggalake Vietnam lan Kuba ing salawas-lawase, nutup instalasi militer ing kana.

Kasunyatan: Pamindhahan Rusia saka endi wae ing taun 90-an dikondisikake dening total kelemahane negara kita lan ilang kedaulatan kita. Nalika Putin jumeneng ing kepala Rusia, iku babagan njaga integritas Federasi Rusia. Pitakonan kasebut dudu babagan njaga pangkalan ing Lourdas (Kuba) utawa Cam Ranh (Vietnam), nanging babagan njaga Rusia. A sethitik liyane lan Rusia bakal ninggalake Rusia! Putin mbusak masalah ambruk Federasi Rusia saka agenda. Lan saiki wektune bali...

Saka 26 nganti 30 Juli 2012, Presiden Republik Sosialis Vietnam Truong Tan Sang ngunjungi Rusia kanthi undhangan Vladimir Putin.

"Minangka Rusia, kita duwe kerjasama sing wis suwe lan kemitraan strategis. Kemitraan iki bakal terus berkembang. Mulane, kita bakal nyedhiyakake Rusia kanthi kaluwihan ing Cam Ranh, kalebu kanggo pangembangan kerjasama militer, "ujare Presiden Vientham ing siaran radio Voice of Russia.

Lan Kuba?

"Pancen, kita terus kerja kanggo njamin basis pasukan Angkatan Laut ing njaba Federasi Rusia. Minangka bagéan saka karya iki, masalah nggawe titik dhukungan logistik ing Kuba, Seychelles lan Vietnam lagi digarap ing tingkat internasional, "ujare Wakil Laksamana. Sadurunge, Angkatan Laut Soviet duwe pangkalan ing Vietnam (Cam Ranh) lan Suriah. (Tartus). Saiki mung dadi pangkalan ing Tartus. Masalah paling akut babagan basis kapal Angkatan Laut Rusia ing luar negeri muncul sawise 2008, nalika kapal perang Rusia wiwit melu misi anti-pembajakan ing Teluk Aden.

Yaiku, kita ngomong babagan miwiti panyebaran kapal Angkatan Laut kita sing durung ana sadurunge. Amarga ing Kuba ana radar kita, lan dudu pangkalan armada. Lan kita kudu ora lali carane painfully reaksi Amerika Serikat kanggo katon saka militèr Rusia ing Kuba. Bisa dingerteni - Florida gampang digayuh saka kana ...

Mitos enem

Rusia nyerahake Libya, lan saiki nyerahake Suriah.

Kasunyatan: Sampeyan mung bisa nyerahake apa sing dadi duweke sampeyan. Libya ora tau dadi sekutu Rusia, lan malah USSR, Rusia ora duwe kewajiban babagan Libya. Padha Cina. Iki babagan pengkhianatan. Ngomong-ngomong, kenapa China "nyerah" Libya? Apa "pasukan anti-nasional" uga ana ing kana? Ora. Ora ana sing mung bakal ngubungi hegemon donya kanggo kepentingan negara katelu. Politik iku pragmatis. Liyane bab iku hegemon kudu aktif nyegah saka tumindak metu lan sijine kelet ing gembong mesin perang kang. Nanging kabeh iki kudu ditindakake kanthi eseman lan wajib ngucapake mantra babagan hak asasi manungsa lan demokrasi.

Gaddafi kekancan karo Kulon lan mbayar rega kanggo kekancan iki. Nanging mokal ora sok dong mirsani yen diplomasi Rusia ing masalah Libya lan wong Siria minangka rong garis sing beda. Apa bedane? Amarga kabijakan luar negeri kita dadi hak prerogatif presiden. Ing 2011, D.A. dadi presiden. Medvedev, sing kanthi pribadi ujar saka layar TV manawa posisi ing Libya minangka ide pribadine. Ing 2012, Putin dadi presiden. Saben uwong bisa ndeleng prabédan ing pendekatan. Malah media kita saiki ngomong babagan teroris lan bandit, campur tangan saka Kulon, lan ing Libya ana "oposisi" lan "wong mbrontak."

Kita mbantu Suriah sabisa-bisa. Apa sing bakal kelakon sabanjure? Iku gumantung ing akeh faktor, nanging utamané ing Siria piyambak. Yen wis siyap mati kanggo negarane, bakal angel banget kanggo Kulon.

Wektu serangan Barat sing nemtokake ing Suriah alon-alon muncul. Kemungkinan, serangan sing nemtokake bakal diwiwiti sawise asil pemilihan AS diringkes (lan ana ing awal November 2012).

Miturut cara, tanggal iki sing disuarakake dening ... Ilya Ponomarev, sing, miturut dheweke, aktif komunikasi karo politisi Amerika (malah Presiden AS), lan uga ketemu ing kafe karo "ora pejabat intelijen. ” ing wengi rapat umum.

Apa Amerika ora ngandhani Ilya Ponomarev nalika ngarepake "kamenangan demokrasi" ing Damaskus?



PS Iku banget karu kanggo ndeleng carane loro extremes saka spektrum politik Rusia, Ultra-liberal lan Ultra-patriot, nunggu ambruk Suriah karo voluptuousness padha. Kanggo ngumumake yen Kremlin "nyerah" ...
Pengarang:
Sumber asli:
http://nstarikov.ru
125 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. recon
    recon 9 Agustus 2012 06:13
    +7
    Ponomarev isih woh. Artikel kasebut minangka tambahan, sanajan dhaptar sing jelas kanggo wong sing cerdas sing kasengsem ing politik, nanging tetep.
    1. John
      John 9 Agustus 2012 06:31
      + 26
      Belarus dudu sekutu Rusia. Belarus minangka bagéan saka kita. Iki apa kita. Iku siji wong, siji negara. Tangan tengen dudu sekutu tangan kiwa - bebarengan iku bagéan saka siji organisme. Ing cara sing padha, Kazakhstan ora sekutu Rusia, nanging bagéan saka peradaban Rusia kita.

      Penulis bener ngandika ya
      1. bacut
        bacut 9 Agustus 2012 10:26
        0
        Aku pengin ngrungokake jawaban Lukashenka kanggo tembung iki saka penulis, lan Nazarbayev, sing KAZAKHSTAN minangka bagéan saka peradaban Rusia.
        Kajaba iku, Kazakhstan ora sekutu Rusia, nanging bagéan saka peradaban Rusia kita
        Dina iki ana sekutu lan iki kasunyatan
        1. Sanches
          Sanches 9 Agustus 2012 12:45
          +2
          paling Kazakhstan minangka bagéan saka Rusia
          1. bacut
            bacut 9 Agustus 2012 16:12
            +1
            Paling ora ana sing mbantah babagan iki, lan Abishevich, kalebu
            1. Kakang Sarych
              Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:33
              -2
              Apa sampeyan wis nyoba takon Elbasy-sosis? Lan kabeh cabal nasionalis hangers-ing?
      2. Kakang Sarych
        Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:32
        -3
        Belarus minangka negara sing kapisah lan wektune kanggo ngelingi! Wong-wong iku wong sedulur, nanging isih dadi wong sing kapisah...
        1. CC-20a
          CC-20a 10 Agustus 2012 01:23
          0
          ora. Nanging sampeyan kapisah saka sedulur kita saka negara (negara tunggal) Rusia - Ukraina - Belarus
          1. Kakang Sarych
            Kakang Sarych 10 Agustus 2012 09:58
            0
            Ayo Ukraina lan Belarus, bangsa-bangsane, ngomong iki, apa padha arep nyawiji utawa ora, lan ing wangun apa kesatuan iki bakal njupuk!
            Sampeyan mung ora ngerti psikologi manungsa! Utawa sampeyan ora tau komunikasi karo wong Ukrainia utawa Belarusia? Apa sampeyan pengin nyabut identitas nasional? Banjur ora ana persatuan sing kudu dianggep ...
            1. BSSR
              BSSR 10 Agustus 2012 13:37
              -1
              Ayo ngomong wong Belarusia pengin dadi negara sing padha karo Rusia, nanging amarga sawetara alasan wong Rusia seneng karo siji Belarusia.
    2. Nire
      Nire 9 Agustus 2012 08:07
      -19
      Kutipan saka Recon
      Ponomarev isih woh. Artikel kasebut minangka tambahan, sanajan dhaptar sing jelas kanggo wong sing cerdas sing kasengsem ing politik, nanging tetep.

      Ya, apa kekacoan. Kepiye sampeyan bisa gumunggung yen mesthine ora ana sekutu lan kaya ndeleng China, dheweke uga ora duwe sekutu lan kabeh ok. Penulis sengaja ngapusi, contone, China duwe sekutu ing wilayah kasebut lan dheweke ngurmati conto sing padha karo Pakistan. Lan mutiara babagan kasunyatan manawa Amerika ora duwe sekutu umume bisa nyebabake ... lan pitakon kenapa dheweke ujar manawa ana dhasar ing wilayahe lan ora duwe dhasar ing wilayah Amerika Serikat lan kabeh ana gandhengane karo iki .. .Inggih, uga, iki umume ngguyu. Lan kasunyatan manawa Federasi Rusia isih nganggep wilayah negara berdaulat minangka bagean mung nyurung sekutu pungkasan saka Federasi Rusia, aja lali Kaz. Bel. Ukr. iki negara sawijining lan apa sampeyan seneng utawa ora, sampeyan kudu njupuk menyang akun mratelakake panemume lan posisi, lan ora ngandika boss amba lan padha mlayu kanggo nglakokaké. Lulus wektu iku. lol
      1. Funker1981
        Funker1981 9 Agustus 2012 11:53
        +9
        Nire,
        Kutipan saka Nir
        Lan kasunyatan manawa Federasi Rusia isih nganggep wilayah negara-negara berdaulat minangka bagean kasebut mung nyurung sekutu pungkasan adoh saka Federasi Rusia.


        Penulis ngomong babagan siji wong Belarusians, Ukrainians lan Rusia (Nyatane, kita kabeh siji bangsa). Sing sah iki minangka negara merdika, ora ana sing ragu. Ana uga sethitik mangu sing padha nyoba kanggo kasukman dibagi kita. Temtokake carane kita bakal terus urip, perang maneh piyambak, utawa kuwat bebarengan, mung kita bisa bebarengan.
        1. Kakang Sarych
          Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:36
          -1
          Ayo padha ngomong yen wong iku siji, iku nganti wong-wong mau sing mutusaké, lan ora kanggo sampeyan - sing bangsa sampeyan lan sing ora! Kanggo wong-wong kaya sampeyan, wong Rusia-Dagestanis lan Chechen iku wong asing, kenapa wong Mongoloid Kazakh dadi sedulur karo sampeyan?
          1. Funker1981
            Funker1981 10 Agustus 2012 11:19
            0
            Quote: Dhik Sarych
            Ayo padha ngomong yen wong iku siji, iku nganti wong-wong mau sing mutusaké, lan ora kanggo sampeyan - sing bangsa sampeyan lan sing ora!

            1) Aja kleru tembung, aku ora ngomong wong kita ... Aku ngandika yen kita iki wong siji.
            2) Tegese, 2 sadulur bisa mutusake yen dheweke dadi sedulur menyang 3, lan sing nomer 3 ora bisa nemtokake manawa dheweke sedulur 2?))
      2. Direktur
        Direktur 9 Agustus 2012 13:47
        +4
        Nir sampeyan nyampur konsep. Utawa salah paham artine. Kaz. Bel lan Ukr mesthi negara merdika, nanging ora ana sing bakal nulungi kajaba Rusia saiki. Kanggo akèh abad kita wis siji negara lan pribumi kita, Nanging aneh muni, "related" ing West ngerti iki - iki loro. Nanging Rusia ora duwe sekutu, kajaba armada lan tentara, iki mung dogma abad-lawas - iki telu. Lan ngomong sapa sekutu paus???? Pakistan???? Aja ngomong tapel kudaku, kaya sing diomongake jaran.
        1. Gagak1972
          Gagak1972 9 Agustus 2012 14:22
          0
          + Sampeyan ... Utamane babagan Pakistan - asu AS sing paling setya ing wilayah kasebut ...
          1. Kakang Sarych
            Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:37
            -1
            tenan? Taun pinten ing pekarangan? Udah lama ngibul...
            1. Gagak1972
              Gagak1972 9 Agustus 2012 21:00
              0
              Ayo, padha ngidoni .... Kabeh tetep kaya saiki .... Mung Mujahidin sing ora disiapake saiki, malah aku ora yakin ....
              1. Gagak1972
                Gagak1972 9 Agustus 2012 21:21
                0
                Dasar unit 10-10 tetep ana ing Peshawar, lan ora bakal lunga menyang endi wae ....
      3. Morgan Stanley
        Morgan Stanley 9 Agustus 2012 16:29
        -1
        Kutipan saka Nir
        Lan kasunyatan manawa Federasi Rusia isih nganggep wilayah negara berdaulat minangka bagean mung nyurung sekutu pungkasan saka Federasi Rusia, aja lali Kaz. Bel. Ukr. iki negara sawijining lan apa sampeyan seneng utawa ora, sampeyan kudu njupuk menyang akun mratelakake panemume lan posisi, lan ora ngandika boss amba lan padha mlayu kanggo nglakokaké. Lulus wektu iku.

        apik
        Ya, lan Amerika Serikat duwe sekutu - Kanada, lan malah Meksiko. Lan babagan pangkalan ing AS, amarga ora dibutuhake ing kana, ora bakal ana perang ing Amerika kaya ing Eropa ..
      4. sergskak
        sergskak 9 Agustus 2012 19:36
        +1
        Kutipan saka Nir
        Lan mutiara babagan kasunyatan manawa Amerika ora duwe sekutu umume bisa nyebabake ...

        Sebutna paling ora siji, mung merdika. Nyatane, ing ngendi ana pangkalan AS, iki AS. Lan sapa sing kuwasa ing kono, presiden utawa perdana menteri, utawa raja, ora masalah, dheweke isih tetep ' Ora duwe panemu dhewe, dheweke bakal njaluk ijin kaping satus.
      5. Sandov
        Sandov 9 Agustus 2012 21:19
        +2
        Nire,
        Artikel +++ Starikov pinter. Belarusians, Ukrainians iku pemanggih saka wong umum. Kita siji wong - Rusia.
      6. Fokus
        Fokus 9 Agustus 2012 22:27
        +1
        Kutipan saka Nir
        Ya, apa kekacoan. Kepiye sampeyan bisa gumunggung yen mesthine ora ana sekutu lan kaya ndeleng China, dheweke uga ora duwe sekutu lan kabeh ok. Penulis sengaja ngapusi, contone, China duwe sekutu ing wilayah kasebut lan dheweke ngurmati conto sing padha karo Pakistan. Lan mutiara babagan kasunyatan manawa Amerika ora duwe sekutu umume bisa nyebabake ... lan pitakon kenapa dheweke ujar manawa ana dhasar ing wilayahe lan ora duwe dhasar ing wilayah Amerika Serikat lan kabeh ana gandhengane karo iki .. .Inggih, uga, iki umume ngguyu. Lan kasunyatan manawa Federasi Rusia isih nganggep wilayah negara berdaulat minangka bagean mung nyurung sekutu pungkasan saka Federasi Rusia, aja lali Kaz. Bel. Ukr. iki negara sawijining lan apa sampeyan seneng utawa ora, sampeyan kudu njupuk menyang akun mratelakake panemume lan posisi, lan ora ngandika boss amba lan padha mlayu kanggo nglakokaké. Lulus wektu iku.

        - PERSIS NON-BRED
    3. lintang78
      lintang78 9 Agustus 2012 20:27
      +3
      Aku ora ngerti kok Ponomarev utawa penulis echoes Administrasi Presiden, sing Ponomarev, Gudkov, Udaltsov, etc. -iki minangka mungsuh Rusia lan pengin numpes negara Rusia. Pernyataan wong-wong iki yen perlu kanggo numpes negara Rusia ora ono lan ora ana sing bakal nemokake, amarga - ora ana ing alam - iki minangka salah sawijining perkara, lan sing kapindho yaiku babagan kegagalan kebijakan luar negeri Rusia. Ana sawetara bebener iki. Sampeyan malah bisa nambah kegagalan ing politik domestik. Kabeh sejarah kabijakan luar negeri Rusia wiwit taun nineties iku isin saka sisih menyang sisih, banjur kita mbuwang dhéwé menyang tangan NATO, banjur kita meh perang karo NATO, banjur kita ngukum kabijakan saka Amerika Serikat lan satelit ing hubungan. menyang sawetara negara, banjur kita dhewe wiwit nyerang negara kasebut (contone: Iran). Yen sampeyan ngeweruhi sing ing laporan saka Suriah, emphasis wis pindah, saka sejatine sifate pro-Assad wis dadi sawetara jenis netral, i.e. ora ana maneh dhukungan sing ora bisa diowahi kanggo Assad. Dadi enggal vektor kabijakan menyang Assad bakal ganti. Iki minangka rasa isin sing wedi, yen ora kanca lan sekutu Rusia, mula negara paling setya. Minangka kanggo kawicaksanan domestik, pimpinan negara salah siji ora sok dong mirsani utawa ora pengin sok dong mirsani sing ing Tatarstan, Bashkiria kahanan wis escalated kanggo watesan, sing emir wis muncul, sing ngancam saka alas, kang bakal banjir Rusia karo getih. , sing nomer Wahhabi ana mundak akeh saben dina, sing tingkat tension saya akeh antarane populasi liyane, lan iki dudu wong-wong sing lunga menyang Bolotnaya, nanging sing isih lungguh ing pawon lan bonfires Putin lan Pamrentahan, apa jagad iki ngadeg. Iku worth pemerintah kanggo njupuk siji langkah, ie. kanggo mundhakaken umur leren, kanggo nggawe sawetara layanan mbayar tinimbang free, lan kabeh njeblug. Liyane iku kadohan saka wilayah dumunung ngluwihi Urals saka Moscow. Kanggo kabeh Rusia, Moskow minangka kain abang kanggo banteng. Ternyata kaya ing jaman Soviet, nalika Moskow mangan daging karo sosis, lan provinsi nonton. Saiki sejarah mbaleni dhewe, mung rencana sing beda. Saben uwong saiki mangan sosis, nanging kedadeyan ora ana dhuwit. Amarga kabeh dhuwit ana ing Moskow. Minyak diekstrak nganggo gas ing Siberia, lan dhuwit paling apik ing Moskow, lan paling awon ing endi wae ing Kapuloan Marshall, lan conto iki ditrapake kanggo kabeh lan tembaga. lan iwak lan emas. Dadi artikel kasebut setengah bener. Ora perlu nyalahke oposisi kabeh, nanging panguwasa uga kudu didukani. Aku ora seneng karo sing diarani pimpinan oposisi, nanging aku ora seneng kepiye pimpinan lan wakil "kabeh sing dipilih" ngatur negara, lan kabijakan apa sing ditindakake, nanging kita kudu sabar, amarga ora ana. Aku utawa wong liya bisa mengaruhi keputusane sing ora bisa ditindakake. Kita mung bisa mratelakake panemume (anggere diidini) lan nyatakake fakta.
      1. Morgan Stanley
        Morgan Stanley 9 Agustus 2012 21:33
        0
        Mekaten ... Ibukutha Federasi Rusia ing umum kudu dipindhah menyang Siberia, kanggo mbangun ibukutha anyar, aku sampeyan duwe dhuwit cukup. Saka Kremlin kanggo nggawe museum. Urip anyar Federasi Rusia bakal diwiwiti saka ibukutha anyar. Nah, iki pendapat pribadiku.
      2. REPA1963
        REPA1963 9 Agustus 2012 23:12
        -1
        Setuju plus kanggo kebekan!
  2. tan0472
    tan0472 9 Agustus 2012 06:17
    + 14
    Ora ana gunane kanggo nerangake apa wae marang wong liberal. Padha kudu hammered ing.
    1. Vanek
      Vanek 9 Agustus 2012 06:58
      +7
      Kutipan saka: tan0472
      Padha kudu hammered ing.


      Peralatan konstruksi dalan. Chipper. Lha, aspal endi sing dipalu.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 9 Agustus 2012 09:26
        +7
        Hai Ivan, piye kabare sumbu es ing gudang wis rampung opo Leon Trotsky = Leo ponamorev, padha bakal mungkasi cara sing padha.
        1. Gagak1972
          Gagak1972 9 Agustus 2012 14:25
          +2
          Ora, sumbu es ora rampung, mung ana tuang saka beton Amerika ing sirahe - ora bakal njupuk kapak es ... Nyuwun lol
        2. Simargl
          Simargl 9 Agustus 2012 19:06
          +1
          lol Carane uga sijine apik
    2. OperTak
      OperTak 9 Agustus 2012 09:31
      +3
      Kutipan saka: tan0472
      Ora ana gunane kanggo nerangake apa wae marang wong liberal. Padha kudu palu
      - Utawa mung gouge. IMHO.
    3. DEMENSI
      DEMENSI 9 Agustus 2012 11:15
      +9
      tan0472
      Ora ana gunane kanggo nerangake apa wae marang wong liberal. Padha kudu hammered ing.

      uga ngandika + apik
  3. awg75
    awg75 9 Agustus 2012 06:44
    + 10
    Liberal ora perlu diwulang --- kudu diadili lan dikunjara amarga pengkhianat
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 9 Agustus 2012 09:27
      +3
      Kutipan saka awg75
      kudu diadili lan dikunjara

      Krmit liberal ing saindhenging negara, ORA APA-APA!
  4. Vanek
    Vanek 9 Agustus 2012 06:57
    +8
    - Pisanan dheweke bakal ngedol sampeyan, banjur bakal tuku lan adol maneh. Nanging wis luwih larang.
    Aku ora kelingan ngendi.

    Ing kasus apa wae, dheweke (liberal) ora bakal maca artikel kasebut.
    1. Armata
      Armata 9 Agustus 2012 07:35
      +7
      Quote: Vanek
      - Pisanan dheweke bakal ngedol sampeyan, banjur bakal tuku lan adol maneh. Nanging wis luwih larang.

      "Pedhet emas"
      Yagene kita butuh wong-wong mau? We wis cukup kita. Ngenteni saiki tangi lan miwiti argue yen kabeh salah.
      1. Gagak1972
        Gagak1972 9 Agustus 2012 14:26
        +1
        Ora mung padu, nanging mbuktekake kanthi umpluk ing cangkeme ... Apa padha lara rabies, amarga umpluk teka? belay ngguyu
  5. dmitrich
    dmitrich 9 Agustus 2012 07:09
    +4
    artikel pinter, lan Ponomarev dianggo mati *** dhuwit.
  6. Apollo
    Apollo 9 Agustus 2012 07:27
    + 11
    Ing pendapatku babagan sing diarani liberal lan demokrat ORA nggatekake babar pisan.Kanthi menehi manungsa waé kita Panggenan kanggo wong-wong mau, Pitakonan punika, apa kita perlu iku.
    Sampeyan kudu nggulung lengen klambi lan nindakake bisnis lan mbengkongake garis sampeyan.
    Lan sapa Ponomarev, aku ora ngerti, nanging sampeyan? Kajaba iku, masalah ditutup.
  7. igor67
    igor67 9 Agustus 2012 07:33
    + 13
    Aku pengin nulis babagan mitos kaping 3 babagan Ukraina, aku kelingan banget wektu iku, ing kutha kita cedhak panitia kutha ana 2 tenda sing keluwen, panjaluk kamardikan lan gendera kuning-biru, kabeh kutha padha ndeleng. kaya sirkus, iki ora kedadeyan sadurunge. Banjur referendum dipilih kanggo kamardikan PART OF USSR. Lan dumadakan (wis ing karya) supplier Rusia nolak kita ndandani kit kanggo turntable. Ing wektu iku, kita duwe mobil Soviet, yaiku , saka pangkalan RSFSR, uga, mi26 saka Tyumen, aku elinga. Banjur persetujuan antarane Yeltsin lan Kravchuk babagan kerjasama antarane 2 negara lan bla bla, mobil kita mlayu menyang Rusia kanggo ndandani kit, lan ing kana padha nuduhake gedhe lan kandel. siji, sawise menehi tandha persetujuan, kiriman teka menyang perusahaan supaya ora dagang karo Ukraina. Wis pirang-pirang taun, supplier kita tuku suku cadang cilik saka buruh (aku ora ateges blades utawa gearbox), kanthi awis. ngerti carane akeh West kanggo nyalahke, nanging kepinginan saka Belovezhskaya troika dadi Tsars lan ngrusak Uni Slavs.
  8. Mitzhael
    Mitzhael 9 Agustus 2012 07:42
    -12
    "Lan sing pungkasan - Belarus dudu sekutu Rusia. Belarus minangka bagean saka awake dhewe. Iki sapa kita. Iki siji wong, siji negara. Tangan tengen dudu sekutu tangan kiwa - padha bebarengan Semono uga, Kazakhstan dudu sekutu Rusia, nanging bagéan saka peradaban Rusia."

    Lan mbok menawa, Belarus lan Kazakhstan, bagean saka organisme sing padha, terus-terusan nyingkiri pengakuan resmi Abkhazia lan Ossetia Kidul? ngguyu

    "Rusia wis ninggalake Vietnam lan Kuba ing salawas-lawase, sawise nutup instalasi militer ing kana."

    Dadi, miturut pengkhianat Yeltsin, nalika negara kasebut rusak, wong ora entuk gaji nganti pirang-pirang wulan, Rusia njaluk dhuwit saka luar negeri ... ing wektu kasebut, Yeltsin lan rombongan cidra bisa njaga pangkalan ing Kuba lan Vietnam. , nanging iku worth negarawan saka PDB lan saka dhasar teka menyang daya cepet tak nyisihaken saka. Aneh - negara saya kuwat, rega minyak mundhak, kekuwatan vertikal dibangun, negara disimpen saka ambruk lan pangkalan ditutup.
    1. Nire
      Nire 9 Agustus 2012 08:44
      +1
      Quote: Mitzhael
      Lan mbok menawa, Belarus lan Kazakhstan, bagean saka organisme sing padha, terus-terusan nyingkiri pengakuan resmi Abkhazia lan Ossetia Kidul?

      Lan amarga ora bisa nindakake kabijakan luar negeri sing normal, dheweke wis biasa nuduhake, nanging ing wektu sing padha lali yen iki minangka negara sing berdaulat. lan padha ora nindakake kaya sing ... katon ing Kosovo, Amerika Serikat lan kabeh allies meh unanimously dikenali sing iki dudu Tuvalu lan riff-raff liyane. Dadi kita nggawe kesimpulan.
      1. Fokus
        Fokus 9 Agustus 2012 22:40
        +1
        Kutipan saka Nir
        Lan amarga ora bisa nindakake kabijakan luar negeri sing normal, dheweke wis biasa nuduhake, nanging ing wektu sing padha lali yen iki minangka negara sing berdaulat. lan padha ora nindakake kaya sing ... katon ing Kosovo, Amerika Serikat lan kabeh allies meh unanimously dikenali sing iki dudu Tuvalu lan riff-raff liyane. Dadi kita nggawe kesimpulan.
        Nalika Rusia duwe tentara paling kuat ing donya lan ruble dipetik minangka dolar saiki, banjur kita bakal mbandhingake.
    2. vorobey
      vorobey 9 Agustus 2012 10:56
      + 14
      Misha, lan apa sing isih ana ing jamane ElBoNa - perang awal, Kaukasus sing murub. ekonomi adol-metu, Doctors miskin lan luwe lan penambang. Lan ing neraka ing kasus iki, pangkalan ing Kuba lan ing Vietnam yen Rusia ilang.

      Nanging saiki kastil ing London lagi dituku dening wong-wong sing perdagangan gesang kita fellow citizens ing dashing EBA Nanging, sing njupuk Piece pungkasan saka roti saka ibuku, veteran pegawe, lan sijine pensiun saka 2500 rubles. Utawa padha ora narik sampeyan ing voucer?
    3. Direktur
      Direktur 9 Agustus 2012 13:52
      +5
      Minchel nguripake otak.. Yen sampeyan duwe telung jeng, kulawarga lan sampeyan njaluk kanca, sampeyan nyilih, utang mundhak, nanging ing wektu sing padha sampeyan tetep Jeng, lan kulawarga nyedhot tanpa uyah. Banjur sampeyan Yeltsin. Lan nalika sampeyan dikirim mistresses nah n, miwiti kanggo ngombe dhuwit lan sampeyan duwe kulawarga uga-panganan, banjur sampeyan Putin. Nanging sampeyan kudu Yeltsin ...
    4. Sandov
      Sandov 9 Agustus 2012 21:28
      +3
      Mitzhael,
      Nire,
      Oh ya, ternyata trolling. Aku panginten wong jujur.
      1. Nire
        Nire 10 Agustus 2012 09:39
        -2
        Kutipan saka Sandov
        Oh ya, ternyata trolling. Aku panginten wong jujur.

        Lan ing ngendi sampeyan ndeleng trolling ing kene? Aku nulis kaya dear. Utawa ora? Yagene dheweke durung ngerti? 4 taun wis liwati lan wektu iki isih ana lan aku menehi conto liyane nalika Amers nyurung bisnis lan sekutune ndhukung bebarengan. Ngendi trolling kene? Punika kasunyatan, sanadyan ora nyenengake nanging kasunyatan. nglirik
        1. Che
          Che 10 Agustus 2012 11:42
          +1
          Nire,
          Iku ora bab kasunyatan, nanging dening kang padha diatur lan kaleksanan lan gol sing omong kosong iki sijine menyang laku. Lan kabeh bakal tiba ing panggonan.
    5. Fokus
      Fokus 9 Agustus 2012 22:37
      0
      Quote: Mitzhael
      Lan mbok menawa, Belarus lan Kazakhstan, bagean saka organisme sing padha, terus-terusan nyingkiri pengakuan resmi Abkhazia lan Ossetia Kidul?
      Aja ragu-ragu ngakoni, dheweke mung ora pengin nyinggung Amerika maneh.
      Quote: Mitzhael
      Dadi, miturut pengkhianat Yeltsin, nalika negara kasebut rusak, wong ora entuk gaji nganti pirang-pirang wulan, Rusia njaluk dhuwit saka luar negeri ... ing wektu kasebut, Yeltsin lan rombongan cidra bisa njaga pangkalan ing Kuba lan Vietnam.
      Nalika PDB teka, dhasar kasebut mung ana ing kertas, lan dhuwit nyata diwenehake kanggo wong-wong mau, mula dheweke nindakake perkara sing bener - nalika dheweke butuh dhuwit, dheweke nylametake saka dheweke, saiki ana dhuwit - kita bakal mbukak dhasar.
      1. REPA1963
        REPA1963 9 Agustus 2012 23:16
        -5
        Vova ngedol dhasar lan bakal ngedol rashka!
        1. Vbuben2raza
          Vbuben2raza 10 Agustus 2012 02:13
          +3
          Turnip, sampeyan wis diwasa Pakdhe, kok sampeyan ngomong babagan negara sampeyan? Tanah Air lan Rusia dikapitalisasi...!!!
    6. REPA1963
      REPA1963 9 Agustus 2012 23:15
      -4
      Smotryka pancen ora seneng karo patriot ragi!
      1. vorobey
        vorobey 10 Agustus 2012 13:33
        +3
        Luwih becik dadi patriot sing ragi tinimbang kulit sing rusak.
  9. gunung
    gunung 9 Agustus 2012 08:46
    +9
    Ya wis.
    Aku ora seneng liberal. Kabeh padha bajingan.
    Wong-wong mau mung bisa ngelus-elus ilat, nanging ......
    Lan liberal kita umume, dheweke uga siap ngedol negara kasebut kanthi rega 30 sekel.
    Nyopir kabeh nganggo sapu reged saka ngendi wae.
    Liberalisme bakal ngrusak Rusia. Dheweke ora kanggo negara gedhe
  10. Igarr
    Igarr 9 Agustus 2012 08:54
    +6
    Aku seneng cara nulis N. Starikov.
    Banjur, ana sawetara jinis, ora cukup jelas perasaan kanggo kula, sawetara jenis irregularity.
    Iku misale jek sing kabeh cetha, provable, logis.
    Nanging, soko ... ora nari.
    Iku ora malah bab I. Ponomarev. Iku padha .. bawler ing payroll. Mung wae gajine dibayar kanthi cara sing aneh.
    Iku ing logika kahanan.
    Sing paling kabeh mlaku menyang Rusia - Clinton, Baltik lan Qatar. Punika lukisan Vasnetsov "Telung Pahlawan".
    Piye wae iki ora serius, paling ora kanggo Amerika Serikat.
    Iki carane Sherkhan Khan saka Tabaki katon.
    Nanging, asil nyata banget: helikopter (sawise didandani) diuripake, squeal mundhak. Dheweke ora nyedhiyakake S-300 kanggo Iran, lan kita ora bisa nerusake - nanging saiki kita bakal nyusup roti jahe liwat pengadilan.
    Lan ya, ana akeh liyane kanggo ngelingi.
    Kusam, singkatnya.
    1. Panjebak7
      Panjebak7 9 Agustus 2012 10:13
      +8
      Igor welcome!
      Aku setuju banget karo sampeyan, nanging misale jek "kekeruhan" iki amarga kasunyatan sing penulis wiwit kesel mental. Kanggo dangu dadi ing ngarep "koalisi anti-Orange" kanthi jadwal lelungan sing cukup nyenyet ing saindhenging negara lan negara-negara tanggane, lan sing paling penting, kanthi logika, dheweke nyoba nerangake perkara-perkara dhasar babagan kabutuhan kanggo njaga Tanah air, babagan ngurmati sejarah kita lan bab-bab liyane sing JAHAT, asring kanggo wong sing mung bisa ditulungi kanthi lobotomi apa wae, pancen kesel banget. Iku kaya nyoba kanggo nguripake muni umum saka komentar menyang normal, saluran cekap ing c: rambler.
    2. dmb
      dmb 9 Agustus 2012 11:09
      +4
      Semono uga. Ngarepake "paduan swara harmonis saka tragedi Yunani" lan ora ana maksud kanggo nggawe alasan (uga, aku ora butuh), aku ngakoni yen sikapku marang Ponomarev lan kanca-kancane bertepatan karo "paduan suara". Nanging, artikel Starikov ora katon anyar. nanging luwih minangka set slogan saka distrik Agitprop. Kanggo kekurangan papan, aku bakal nyoba ringkes. 1. Kurang katresnan lan padu iku konsep sing beda. . Aku ora ngelingi manawa ana pimpinan negara-negara Barat sing ngomong babagan ora seneng karo Putin, lan kosok balene. . Yen Putin wis kebak kepinginan saka Kulon, kang meh ora bakal tetep ing kuwasa senadyan kabeh loot nandur modhal ing dheweke (alam explosive saka wong kita wis dikenal). 2. Pitakonan sekutu ing komentar wis diurutake. Aku mung bakal nambah yen aku ora duwe informasi yen Kuba wis lunga menyang Amerika Serikat. Saka sumber apa Starikov njupuk iki misteri. 3. Yen Starikov mung weruh yen kamenangan Yushchenko minangka kamenangan kanggo Amerika, mula kabeh omongan babagan kemampuan analitis sing jero bisa rampung ing kono. Kanthi paratroopers ora cetha ing kabeh. Apa sampeyan arep ngomong? 4. Ya, aku ora ngelingi yen "liberal" kita kuwatir banget babagan kelangan Kyrgyzstan utawa ana pangkalan Amerika ing kana. Iki luwih saka posisi patriotik. Lan Starikov mbantah mung karo sing pisanan. Utawa, miturut prinsip, nggawa mudhun kabeh prestasi menyang tumpukan: nyata lan khayalan. Iku langsung teka ing atine: "Partai mulang kita sing gas ngembangaken nalika digawe panas." 5. Iku apik yen sejarah ninggalake durung diwiwiti wiwit wektu "Ochakov lan penaklukan Crimea." Ya, aku ora mikir yen Starikov lali taun-taun ninggalake Kuba lan Cam Ranh. Mesthi, dheweke bisa lan salah babagan pentinge ngganti pusat intelijen elektronik kanthi titik checkmate. nyedhiyakake armada lumahing segara sing ora ana, nanging iki khusus, kita ora bakal ketat. Paragraf 6 disabetake kula karo wahyu jero, saka kang aku sinau sing ing 2011 P. Medvedev, lan ing 2012 wis Putin. Aku gumun banget amarga aku ora langsung nggatekake wacana babagan teroris lan wong sing mbalela. Menapa malih, ora luwih saka esuk iki (lan ing dina sadurunge) ing saluran "Rusia" padha disebut pemberontak, uga, bab padha karo bandit Chechen padha disebut announcers Sorokina lan Mitkov ing 1996.
    3. REPA1963
      REPA1963 9 Agustus 2012 23:17
      -2
      5 tambah!!!!!
  11. abang-ancam
    abang-ancam 9 Agustus 2012 08:56
    +2
    > "bocah-bocah wadon" saka grup "Rebellious vaginas" (lan iki isih terjemahan alus saka jeneng grup Pussy Riot).

    Soft, nanging ora sakabehe akurat. Luwih tepate, bakal dadi "a n ** siji (n ** siji) kerusuhan." ))
    1. Igarr
      Igarr 9 Agustus 2012 10:07
      +2
      Persis..
      Pus - jeneng sing padha karo -pisya- ing basa Rusia, kanggo bocah-bocah wadon.
      Saiki, bayangake wanita diwasa sing wis pipis .. kraman mundhak (Riot - nggero).
      apa kita nelpon wong?
  12. Pertapa
    Pertapa 9 Agustus 2012 10:08
    + 16
    yen West seneng, sampeyan kudu miwiti sumelang. Soko ing kabijakan luar negeri kita ora bener. Ya, lan ing internal banget - yen West wareg karo kabeh ing.

    Barometer sing paling cetha yaiku kabijakan luar negeri Rusia nalika jamane Pak Kozyrev. Barometer kulon nuding kanthi yakin cetha.. Temenan, ing sangisore Pak Lavrov, mendhung cetha kumpul, Kulon mrengut ngarepake angin topan Rusia.

    Rusia wis ilang kabeh sekutu amarga tumindak kebijakan luar negeri sing salah.

    Kita ora kelangan sekutu, nanging sederek cedhak - getih asli Ukraina lan Belarus, lan malah ing wektu nalika liberal ana ing pucuk pimpinan negara, meh ilang dhewe. Lan nalika sampeyan njupuk sirah saka rambute, sampeyan ora nangis

    Rusia ilang Ukraina.
    Rusia lan Ukraina ana ing welas asih saka rezim pendhudhukan njaba, padha dadi gubernur gumantung kaya nalika pendhudhukan Nazi.

    Rusia ilang Kyrgyzstan
    Uga Uzbekistan, Tajikistan, Turkmenistan ... Kayane ana negara lan padha merdika, nanging meh ora ana warga - kabeh wong mangkat kerja ing Rusia.

    Rusia kanthi permanen ninggalake Vietnam lan Kuba, nutup instalasi militer ing kana
    Dadi langgeng? Dheweke mabur, nanging janji bakal bali

    Rusia nyerahake Libya, Saiki nyerahake Suriah
    Apa sing diarani saka sirah perih kanggo sehat, Pranyata West ora ngatur revolusi werna lan zona ora-fly ing Timur Tengah, nanging Rusia mangkono nyerahake satelit sawijining.

    Punika minangka pasuryan cantik liberalisme Rusia.
    1. REPA1963
      REPA1963 9 Agustus 2012 23:18
      -1
      Kowe kok dadi putrine Vova?
  13. vorobey
    vorobey 9 Agustus 2012 10:08
    + 21
    Guru anyar teka ing kelas:
    - Jenengku Abram Davidovich, aku liberal. Saiki kabeh wong ngadeg siji-sijine lan ngenalake sampeyan kaya aku ...
    - Jenengku Masha, aku liberal...
    - Jenengku Styopa, aku wong liberal...
    - Aku Vovochka, aku Stalinis.
    - Vovochka, kenapa sampeyan dadi Stalinis?! !
    - Ibuku iku Stalinis, bapakku Stalinis, kanca-kancaku Stalinis lan aku uga Stalinis.
    - Vovochka, yen ibumu dadi pelacur, bapakmu dadi pecandu narkoba, lan kanca-kancamu padha ami, sampeyan bakal dadi sapa?! !
    - Banjur aku bakal dadi liberal.
    1. Gagak1972
      Gagak1972 9 Agustus 2012 14:34
      +2
      mesem... ngguyu Nanging karakterisasi liberalisme sing akurat banget ... apik
    2. CC-20a
      CC-20a 10 Agustus 2012 01:19
      +1
      ....persis! ngguyu
  14. Vasily
    Vasily 9 Agustus 2012 10:21
    0
    Lan kenapa Kyrgyzstan ing serikat pabean? Kadhangkala nambah jumlah sampah Cina sing diselundupake lan heroin Afghan ing omah kita!
  15. gatto nero
    gatto nero 9 Agustus 2012 11:52
    -12
    Kutipan: Igarr
    Pus - jeneng sing padha karo -pisya- ing basa Rusia, kanggo bocah-bocah wadon. Saiki, bayangake wanita diwasa sing pus .. nuwuhake pambrontakan (Riot - roars). Kepiye carane kita nelpon?

    Pus - ing basa Inggris tegese kucing.
    Wong vulgar nggunakake makna sing sampeyan jelasake. Wong prayoga - tegese kucing.
    Sampeyan ngrujuk marang sapa? Mugi-mugi panjenengan dados tiyang ingkang prayogi.
    Sinau materi. Dadi profesional.
    1. viruskvartirus
      viruskvartirus 9 Agustus 2012 12:33
      +9
      Ing terjemahan saka jeneng Pussy Riot. http://www.snob.ru/profile/10951/blog/46850

      Sawetara terjemahan sing ora akurat ngubengi web. Lan apa sing tepat?

      Miturut aturan basa Inggris, noun sadurunge tembung liyane dadi adjective. Patut, pus kene "peepy". (Refering to peeps eksklusif girlish).

      Riot - ing tataran pisanan

      kerusuhan, kerusuhan, kerusuhan.

      Rerusuh ras - ras rerusuh.

      Apa tegese terjemahan sing bener yaiku

      "[prawan]-pis kerusuhan?".

      Aku ora mikir. Makna liya saka tembung rerusuh yaiku merajalela, ora kendhat.

      Banjur - "[prawan]-pisochny revelry [unbridled]?" Luwih raos. Mung kudu diterjemahake kanthi tembung Rusia "jancok" sing cocog karo makna.

      Inggih, para penikmat sing paling halus bakal mikir babagan makna katelu saka tembung kerusuhan:

      kamulyan, kelimpahan, kerusuhan [warna, contone].

      Ora perlu kanggo ndeleng panggonan sing cocog ing antarane peserta "VIA" iki, nanging yen dheweke dhewe ngumumake iki ing saindenging jagad, mesthine ora tanpa alesan?
      Ing sisih liya, interpretasi apresiasi ora mbantah sing kapindho, sing tepat.

      Nanging, iku iklan sing nyumbang kanggo iki. Apa sampeyan pracaya iklan?

      Sampeyan kudu nyatet ing kesimpulan sing iki bajingan nindakake ing Pedalemané Kristus Juruwilujeng ora liya "jancok" ing pangertèn figurative.

      Salah siji cara utawa liyane, malah ngleboke menyang candhi sembarang wong sing nyebut awake dhewe kanthi gumunggung iku pitenah.

      Ora ketompo njoget ing mimbar lan uyah.

      PS Sing pengin slandered ing kirim bisa tindakake link kanggo ndeleng carane iki "pussies" publicly, kanggo njupuk, copulate. Supaya ora mangu-mangu carane interpretasi jeneng.

      http://plucer.livejournal.com/55710.html
    2. Igarr
      Igarr 9 Agustus 2012 12:47
      +6
      Kucing iku kucing, kucing.
      Sing. kucing sing karo ... pusey, pisey.
      ...
      Apa sampeyan wis tau mbukak kamus, profesional babagan tingkah laku?
    3. gerome
      gerome 9 Agustus 2012 15:53
      +1
      Band punk kanthi tembung "kitty" ing jeneng - boogaha! )))
    4. Sandov
      Sandov 9 Agustus 2012 21:36
      +2
      gatto nero,
      Apa basa miskin wong umum duwe. Makin mlarat basa, makin bobrok masyarakat.
  16. viruskvartirus
    viruskvartirus 9 Agustus 2012 11:57
    +8
    Iku apik tenan kanggo kula carane donya kabeh nglindhungi "pus mbrontak" ... Madonna, Parlemen Eropah, tokoh budaya ... nanging aku maca sethitik lan ketemu metu, contone, ing partisipasi saka Tolokonnikova ngandhut ing grup jinis ing Museum Biologi Moscow http://plucer.livejournal.com/55710 .html lan aku meh muntah ... iki carane akeh sampeyan kudu kelangan idea saka apik lan ala supaya malah kelingan bab omong kosong iki ... ugh ... kita duwe wong bodho Femen dhewe, wah, paling iki luwih ayu ...
    1. Karabin
      Karabin 9 Agustus 2012 12:46
      +3
      Kutipan saka viruskvartirus
      .etozh carane akeh sampeyan kudu ilang idea saka apik lan ala

      Aku setuju, iki ngluwihi pangerten.
  17. gatto nero
    gatto nero 9 Agustus 2012 12:01
    -13
    Kutipan: Ascetic
    Rusia lan Ukraina ana ing welas asih saka rezim pendhudhukan njaba, padha dadi gubernur gumantung kaya nalika pendhudhukan Nazi.

    Lan sapa pasukan sing manggoni - alien saka Alpha Centauri?
    Ana rezim - mung polisi-diktator.

    1. revnagan
      revnagan 9 Agustus 2012 13:01
      +8
      Kutipan saka Gatto Nero
      Lan sapa pasukan sing manggoni - alien saka Alpha Centauri?

      Penjajah ing tanah kita iku oligarki kosmopolitan, kayane wong-wong iki lair lan manggon ing kene, nanging padha nggawe rejeki kanthi njarah-rayah lan ngedol negarane, lan disimpen (rejeki) ing bank-bank Kulon, lan investasi ing ekonomi Kulon. Dene kang padha kandha, ing ngendi kasugihanira, ana ing kono atimu, iya iku ana ing kulon kalawan atine, banget banget, ing tanahe lan marang bangsane, kaya penjajah, lan Kulon wis ditanggepi indulgence ing advance kanggo iki.
    2. Pertapa
      Pertapa 9 Agustus 2012 17:07
      +7
      Kutipan saka Gatto Nero
      Lan sapa pasukan sing manggoni - alien saka Alpha Centauri?


      Inggih, mesthi, kene padha. Gusti Allah sing dipilih alien
      1. Pertapa
        Pertapa 9 Agustus 2012 17:12
        +7
        Lan iki sing duwe sejatine, kondektur pamrentahan jagad.
        David Rockefeller. Ing latar mburi ana Zbigniew Brzezinski lan Henry Kissinger.
      2. Che
        Che 10 Agustus 2012 11:47
        +1
        Pertapa,
        +++ Iku bakal becik yen luwih gedhe.
  18. 8 perusahaan
    8 perusahaan 9 Agustus 2012 12:17
    -4
    Liberal lan Stalinis minangka salah sawijining perusahaan frostbitten. Padha ora menehi peduli bab wong, kanggo wong-wong mau wong dhewe pesawat saka Kripik lan ngawut-awut kanggo realisasi saka gagasan "gedhe". Ora kebeneran yen dheweke malah nglawan Putin bebarengan.
    1. BSSR
      BSSR 9 Agustus 2012 23:47
      -3
      Aku sebagéyan setuju, nanging ana uga klompok patreots padha elek.
      Jujur, aku malah ora ngerti sapa sing duwe tingkat kekurangan sing luwih dhuwur.
      Mbokmenawa Patztreots kanggo trolling wong-wong mau ing Buzz eseman
  19. gatto nero
    gatto nero 9 Agustus 2012 12:35
    -11

    Frostbitten yaiku sing ora pengin kebebasan, nanging luwih seneng njagong ing rantai kanggo soldering. Spit ing wong puterasts lan medveseks. Kanggo nglindhungi maling dadi maling dhewe. Lan gagasan iku prasaja. Saben uwong duwe gagasan dhewe, apik utawa ala. Kabeh sing kita butuhake saka Kremlin yaiku njaluk sing najis menyang tangan sampeyan.
    1. Che
      Che 10 Agustus 2012 11:50
      +1
      gatto nero,
      Ora ana wong umum saka sampeyan, bakal luwih sithik kaya Pusi Riot.
  20. Karabin
    Karabin 9 Agustus 2012 12:42
    -2
    Mitos pitu.
    Putin-Medvedev-United Russia - negarawan sing peduli karo kekuwatan.
    Ing kasunyatan, Pack liberal padha, mung ing daya lan ing trough.
    1. Kakang Sarych
      Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:42
      0
      Menapa malih, enem mitos pisanan gampang dibantah, nanging kapitu ora goyah, kaya watu!
    2. REPA1963
      REPA1963 9 Agustus 2012 23:19
      -3
      10 kanthi akeh kaluwihan !!!
    3. CC-20a
      CC-20a 10 Agustus 2012 01:17
      0
      siji bab sing jelas kanggo wong sing paling bodho, apa sing ditindakake luwih apik tinimbang sing ditindakake dening EBN. Pancen aneh yen ana wong sing nyoba mbantah iki, apa gething pribadi utawa apa sing dijanjekake apik sing ngalangi pikiran lan nurani?
  21. gatto nero
    gatto nero 9 Agustus 2012 12:47
    -12
    Kutipan saka Karabin
    Mitos pitu. Putin-Medvedev-United Russia - negarawan sing peduli karo kekuwatan.

    Woh liya saka reformasi polisi Medveput. Iki diarani - sing paling apik dipilih kanggo polisi.

    Пperwira polisi (kapten) matèni anak ing Laka
    12:09 / 09.08.2012/XNUMX/XNUMX
    Foto: ITAR-TASS

    Ing wilayah Saratov, polisi sing mabuk, nyopir mobil pribadi, nyopir menyang dalan sing bakal teka lan nabrak mobil sing lelungan kulawarga karo bocah-bocah. Akibat saka kacilakan kasebut, wong papat tiwas, kalebu bocah wadon umur rong taun lan bocah lanang umur 13 taun.

    "Miturut investigasi, tanggal 8 Agustus, pejabat 30 taun saka departemen linier Kementerian Dalam Negeri Rusia ing stasiun Rtishchevo, nyopir mobil pribadi, tabrakan karo mobil Volkswagen, nyopir menyang jalur sing bakal teka. Pamriksan medis nuduhake manawa polisi kasebut duwe alkohol ing getihe," ujare laporan kasebut. Kantor Wilayah Komite Investigasi.

    Sopir mobil manca umur 34 taun lan penumpang telu, bocah wadon umur rong taun, bocah lanang umur 13 taun lan wong wadon umur 34 taun, tiwas amarga tabrakan. Wong wadon 36 taun lan bocah wadon sangang taun, sing uga ana ing Volkswagen, dirawat ing rumah sakit kanthi ciloko sing beda-beda.
    1. liwat
      liwat 9 Agustus 2012 13:39
      +9
      Sejatine, ora ana sing kebal saka tragedi kaya ngono, apa polisi utawa mung warga negara. Dadi kanggo nyalahke panguwasa kanggo kasus iki, kaya ora wajar. Apa polisi iki bakal dikunjara apa ora. Ayo dadi wong wadon dikunjara amarga kacilakan fatal ing negara kita, nanging polisi? Apa bakal dipenjara utawa dipecat? Ayo ndeleng putusan pengadilan lan mung banjur bisa ngomong babagan apa wae.
    2. CC-20a
      CC-20a 10 Agustus 2012 01:16
      +4
      Ing Amerika Serikat, polisi mateni lan lunga kanthi tenang, banjur ora digoleki. Kaluputan polisi ing Amerika Serikat ditaksir ora miturut hukum lan akta, nanging kanthi kekandelan dompet korban. Polisi ing wilayah kumuh ing Amerika Serikat bisa nembak kabeh wong lan ora ana sing bakal kelakon. Bubar iki warga siji kutha digebugi, ibu lan bocah dioyak asu ... ora ana polisi siji-sijia sing ditampa.

      + Kanggo warta sampeyan iki, sawetara dina kepungkur, inspektur polisi lalu lintas nyelehake mobil lan nyawane kanggo mungkasi bis sing rusak karo bocah-bocah. Malah sadurunge, kru mati nylametake wong saka truk tanpa rem.
      1. Panjebak7
        Panjebak7 10 Agustus 2012 08:29
        +3
        Kutipan: CC-20a
        + Kanggo warta sampeyan iki, sawetara dina kepungkur, inspektur polisi lalu lintas nyelehake mobil lan nyawane kanggo mungkasi bis sing rusak karo bocah-bocah. Malah sadurunge, kru mati nylametake wong saka truk tanpa rem.

        Nanging sapa sing peduli? Agensi warta kita mung pengin skandal, rereget, vulgar. Dadi ana rasa mung ana siji nistha ing sakubenge.
        CC-20a Sampeyan duwe akeh kaluwihan.
    3. CC-20a
      CC-20a 14 Agustus 2012 01:40
      0
      http://news.mail.ru/incident/9903500/?frommail=1


      Penembakan ing pusat kutha New York mungkasi operasi polisi nglawan wong sing ngganggu perdamaian - kaya iki, kita duwe violators ing Rusia total. dheweke meh nindakake pesenan ing tangane, dheweke mbujuk soko, lan ing dosia pin favorit sampeyan mbukak geni kanggo mateni, kabeh iku n * x, dheweke bodho ditembak.

      Wong nganggur mlaku-mlaku ngubengi Times Square, demonstratif ngrokok mariyuana lan ngacungake piso pawon. Petugas kasebut nanggapi provokasi kasebut kanthi geni kanggo mateni.
      Departemen Polisi New York percaya manawa tanggapane ana ing ukum. belay - lan iki n *** sy mulang kita shitokrasi
      Nanging sederek saka almarhum luwih nesu ora dening kasunyatan saka Rajapati, nanging dening cara iku rampung: ing dalan sing rame, polisi nembak 12 peluru, pitu kang padha kanggo asor.
  22. ShturmKGB
    ShturmKGB 9 Agustus 2012 14:10
    +3
    Artikel panjelasan, media donya adoh saka bebener ...
  23. malera
    malera 9 Agustus 2012 14:32
    -6
    Kutipan: Igarr
    Kucing iku pussycat, pussykat. kucing sing karo ... pus, pus .... Sampeyan, profesional saka prilaku apik, apa sampeyan malah mbukak kamus?

    Dear, sampeyan nggunakake kamus apa?
    Ing kabeh kamus, makna pus minangka kucing luwih dhisik.
    Merriam-Webster
    jamak pussies

    Definisi PUSSY
    1: kab
    2: catkin saka willow pus


    kamus kutha.
    1. Jeneng apik kanggo kucing
    2. Slang kanggo alat kelamin wanita
    3. Pengecut
    1. Aku mung tuku pus saka toko pet
    2. Aku stroked dheweke pus
    3. Dheweke ora mlumpat, dheweke kakehan pus!
    tuku mug pus & kaos
    dening daimo 12 Mei 2003 nuduhake iki nambah video
    video pus

    gambar pus
    aku kelalen cukur pus
    1 saka 15


    2. Pus 41842 munggah, 13225 mudhun
    Kothak kontol mlebu
    tuku mug pus & kaos
    dening anonim Dec 6, 2002 nuduhake iki nambah video
    3. pus 20777 munggah, 7041 mudhun
    tempek wong wadon



    http://dictionary.reference.com/browse/pussy?s=t
    pus•y1 .
    tembung, jamak puss•ies.
    1.
    kucing, utamané kucing.
    2.
    game saka tipcat.
    3.
    potongan kayu sing digunakake ing tipcat.

    pus•sy2 [puhs-ee] Tampilake IPA
    adjektiva, pus•si•er,pus•si•est. kedokteran/medis.
    puslike.

    pus•sy3 [poos-ee] Tampilake IPA
    tembung, jamak pus•sies. Slang: Vulgar.
    1.

    Kutipan saka viruskvartirus
    Miturut aturan basa Inggris, noun sadurunge tembung liyane dadi adjective. Patut, pus kene "peepy". (Refering to peeps eksklusif girlish).

    Aja ngomong babagan sing sampeyan ora ngerti. Banjur sampeyan kudu nerjemahake miturut aturan sing diciptakake

    "Polisi nganggo tameng kerusuhan" minangka petugas sing nganggo tameng kerusuhan. Haha. am nangis
    1. Igarr
      Igarr 9 Agustus 2012 15:41
      +6
      Sampeyan, ing umum, isih ... connoisseurs.
      Kamus Oxford....
      Puss iku kucing, bocah wadon genit ...
      Pus - wis ana akeh makna, kalebu - anting-anting ing willow.
      Pus-cat - kucing wadon, pus, kucing.
      ana uga Puss-in-Boots - Puss in Boots.
      ...
      Pop mripatku (mripat, luwih tepat) - Aku ora ngandel yen Pussy Riot - nerjemahake minangka - kerusuhan anting willow.
      Lan diterjemahake kaya sing dakkira - Rabies saka uterus. Ing basa Rusia.
      ..
      Oke, ayo rampung...linguistik. Iki ora worth iku ... raging kucing.
    2. viruskvartirus
      viruskvartirus 9 Agustus 2012 16:19
      +2
      Nanging bener iki ora mine, tindakake link ... kene karo wong lan rembugan ... Aku bisa ngomong tanpa delving menyang aturan saka basa Inggris, link kapindho http://plucer.livejournal.com/55710. html ngomongake bener pilihan terjemahan kaya "unbridled p...pussies"
      1. Igarr
        Igarr 9 Agustus 2012 16:28
        +2
        Vyacheslav, lan aku, nyatane, ora rembugan karo sampeyan.
        Ikhlas.
        1. viruskvartirus
          viruskvartirus 9 Agustus 2012 17:14
          0
          Igor, aku ora nulis kanggo sampeyan), mangsuli iki "Kutipan: viruskvartirus
          Miturut aturan basa Inggris, noun sadurunge tembung liyane dadi adjective. Patut, pus kene "peepy". (Refering to peeps eksklusif girlish).

          Aja ngomong babagan sing sampeyan ora ngerti. Banjur sampeyan kudu nerjemahake miturut aturan sing diciptakake

          "Polisi nganggo tameng kerusuhan" minangka petugas sing nganggo tameng kerusuhan. Ha ha." Waalaikum salam)
          1. viruskvartirus
            viruskvartirus 9 Agustus 2012 17:59
            +2
            Konco sing ora relevan... Nyuwun
      2. viruskvartirus
        viruskvartirus 9 Agustus 2012 18:06
        +3
        Inggih, kene kanggo apa minus dingerteni ... Tolokonnikova ngandhut ing jinis kelompok lan Tolokonnikova meksa nindakake perkara ing pengadilan ... aran prabédan ugh "Kita ora bisa nangis maneh"
        Lenta.ru nerbitake kutipan saka tembung pungkasan saka anggota Pussy Riot

        "Ing Rebo, 8 Agustus, ing Pengadilan Distrik Khamovnichesky ing Moskow, anggota grup Pussy Riot ngucapake tembung pungkasan. Saben pagelaran rampung kanthi keplok ing aula lan komentar saka hakim Marina Syrova "Kita ora ana ing teater. !" Bailiffs ndesek penonton kanggo njaga emosi sing kanggo awake dhewe. Nalika bocah-bocah wadon padha dituntun adoh, penonton weruh padha mati maneh karo keplok, nanging wis ngadeg "Aku pengin b..t lan sob karo tenderness ...
    3. Che
      Che 10 Agustus 2012 11:54
      +2
      malera,
      Inggris miskin - ora bisa ngomong apa-apa biasane. ---
  24. blackjack
    blackjack 9 Agustus 2012 15:05
    -4
    Quote: liwat
    Sejatine, ora ana sing kebal saka tragedi kaya ngono, apa polisi utawa mung warga negara. Dadi kanggo nyalahke panguwasa kanggo kasus iki, kaya ora wajar.

    Uh, ora, mung nganggo medveput sing bisa nyopir polisi sing ngombe. Kajaba iku, Kremlin nindakake sertifikasi lan reformasi. Aja mbela Kremlin. Yen ora, getihe bocah-bocah bakal ana ing kalbu.
    1. viruskvartirus
      viruskvartirus 9 Agustus 2012 15:32
      +6
      Oh lan omong kosong))) Yen sampeyan mundur saka "medvepots" lan ndeleng Ukraina, mula ora ana idiocy ing jeruk ... utawa luwih ...
    2. urzul
      urzul 9 Agustus 2012 15:43
      +3
      Ojo ngomong. Mangkene gambaran lengkap babagan kekejaman para panguwasa:
      http://afanarizm.livejournal.com/103776.html

      Lan iki sawetara informasi elek: http://www.zr.ru/forum/topic/349948-statistics-accident-already-since-1980-g
    3. gerome
      gerome 9 Agustus 2012 16:38
      +4
      Sampeyan ala ing golek dhuwit! Sampeyan kudu nulis langsung - Putin entuk konco setir, kanthi sengaja ngalahake wong lan menehi dhawuh kanggo njupuk kejahatan menyang polisi. Lan dheweke uga nyoba ngobong mayit sadurunge tekane GUY. Aku bakal sambat babagan sampeyan menyang Departemen Luar Negeri, dheweke bakal ngirim sampeyan menyang Irak kanggo ngembangake demokrasi kanggo karya hack sampeyan)))
    4. liwat
      liwat 9 Agustus 2012 17:35
      +4
      blackjack, ayo ora sijine meksa ing emosi hysterical, kita ora duwe talk show Malakhov kanggo ibu rumah tangga kene, kang diarani ana.
      Aku ora mbela Kremlin kanthi cara apa wae, aku ora milih Yeltsin, utawa Putin, utawa Medvedev, iki dudu kekuwatanku.
      Nanging, luwih becik nyalahake lan nyalahake, kaya-kaya, ora kanthi tangisan histeris, nanging kanthi fakta konkrit lan ora nyenengake kanggo panguwasa.
      Kasunyatan bilih polisi tartamtu ngombe nalika nyopir dudu kejahatan negara, iku kejahatan polisi tartamtu iki, lan kejahatan negara wiwit nalika dheweke sinau babagan fenomena kasebut, nanging ora bener. perang iku, utawa malah nalika kriminal kejiret "ing kandhang" saka struktur negara, status untouchables meneng-menengan diutus.
      Dadi ayo ndelok perkembangane. Yen dheweke menehi polisi iki ukuman digantung, banjur bakal ana 100% kasunyatan sing panguwasa iku anti-wong, lan yen padha bener dilebokake ing kunjara, banjur kita bakal terus ndeleng apa iki kacilakan utawa niat nyata kanggo nambah negara...
  25. Odessa
    Odessa 9 Agustus 2012 15:28
    +7
    Yen artikel kasebut kanggo liberal, mula aku ora duwe apa-apa kanggo nulis ing kene. Aku konservatif tradisional, kaya setengah saka situs "pelempar komentar", amarga akeh sing nyerep konservatisme sajrone serikat, sing mengaruhi cara mikir. Apa konservatisme.
    Konservatisme minangka arah ing politik sing njunjung tatanan negara lan sosial sing ana, minangka lawan liberalisme, sing mbutuhake perbaikan lan reformasi sing perlu ...
    Konservatisme minangka komitmen kanggo kabeh sing wis lawas.
    Konservatisme minangka orientasi ideologi lan gerakan politik sing nentang owah-owahan sosial (perkawinan homophobic), mung mayoritas liberal kanggo, nyengkuyung pelestarian nilai-nilai tradisional lan tatanan. lat.
    Conservatism - prinsip prudence - prinsip sing ditampa sacara umum sing nyebabake tingkat ati-ati tartamtu ing pambentukan pengadilan sing perlu kanggo produksi petungan ing kahanan ...
    Konservatisme minangka sakumpulan tren ideologis, politik lan budaya sing beda-beda adhedhasar gagasan tradhisi lan kesinambungan ing urip sosial lan budaya. Ing sajarah, konservatisme wis entuk macem-macem wujud, nanging umume ditondoi dening ketaatan kanggo sistem lan norma sosial sing wis ana lan mapan, penolakan revolusi lan reformasi radikal, advokasi evolusioner, pangembangan asli masyarakat lan negara. Ing konteks owah-owahan sosial, konservatisme diwujudake kanthi sikap ati-ati kanggo ngrusak tatanan lawas, mulihake posisi sing ilang, lan ngerteni nilai cita-cita jaman kepungkur.
    Ing ngisor iki ana papat ideologi dhasar - (yaiku, duwe tradisi lan terus "makarya" saiki) demokrasi, liberalisme, sosialisme lan konservatisme. "Slogan sosialisme yaiku kesetaraan universal. Slogan demokrasi yaiku anggota lengkap. Liberalisme minangka kebebasan individu. Konservatisme minangka kesatuan tradisional.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 9 Agustus 2012 15:56
      +4
      Hei Esther, sampeyan mateni aku kanthi komentar sampeyan. opo Aku bakal ngrokok lan mbenakake apa sing ditulis hi
      1. Odessa
        Odessa 9 Agustus 2012 16:03
        +2
        Alexander Romanov,
        Hei Esther, sampeyan mateni aku kanthi komentar sampeyan.

        Iki dudu aku, iki INFA saka Wikipedia, aku mung menehi komentar babagan apa wae. hi
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 9 Agustus 2012 16:07
          +5
          Inggih, matur nuwun Gusti, nanging aku wis wedi karo kesehatan sampeyan, aku rumangsa tambah parah, tambah parah nglirik
          1. Odessa
            Odessa 9 Agustus 2012 16:19
            +2
            Alexander Romanov,
            Inggih, matur nuwun Gusti, nanging aku wis wedi karo kesehatan sampeyan, aku rumangsa tambah parah, tambah parah

            Enak yen ana sing wedi karo aku, nanging ora ngono, aku ora seneng komentar sing dawa.
      2. bacut
        bacut 9 Agustus 2012 16:09
        +2
        dipateni

        Lan ora mung sampeyan)) nanging uga setengah sing padha
        Aku konservatif tradisional, kaya setengah saka ''komentar-throwers'' situs
        1. Odessa
          Odessa 9 Agustus 2012 16:22
          +1
          bacut,
          Lan ora mung sampeyan)) nanging uga setengah sing padha

          Suwene sampeyan bakal ana ing Pertempuran Laut, muter? Tatu, tiwas, kepungkur?! Aku ora lali apa jenis Sanka Romanov sampeyan, aku nggawe klip video sawetara dina kepungkur, ana sing kudu dipikirake. hi
          1. bacut
            bacut 9 Agustus 2012 16:24
            +2
            Aku mung mbales komentar sing menarik hi
            (paling ora aku ora ngrancang gelut dina iki)
            Klip kasebut babagan apa?
            menarik uga. tinimbang tersinggung
            1. Odessa
              Odessa 9 Agustus 2012 16:29
              +2
              bacut,
              (paling ora aku ora ngrancang gelut dina iki)

              Aku mandheg sesambungan karo Olezhka, lan bali menyang pemulihan. Ora pikiran lan komentar sing ala, saiki wis rampung!
              1. bacut
                bacut 9 Agustus 2012 16:32
                +2
                Nanging apa hubungane Olezhka? Aku malah ora ngerti dheweke nganti dina iku. Ya, aku ora ngelingi persis saka komentar. Aku nggandhengake sikap sampeyan marang aku karo Olimpiade. Ana dina iki
                polisi nahan penonton amarga dheweke ora mesem)) lungguh ing podium, ora ndemek sapa wae
                http://www.newsru.com/sport/09aug2012/smile.html
                1. Odessa
                  Odessa 9 Agustus 2012 16:46
                  +2
                  bacut,
                  polisi nahan penonton amarga dheweke ora mesem)) lungguh ing podium, ora ndemek sapa wae

                  Yen dheweke Rusia, banjur saiki dheweke bakal nambah smut kanggo polisi ngguyu
                  Oke, materiel, aku ora bakal ndemek sampeyan maneh, nonton Olimpiade sampeyan!
                  1. bacut
                    bacut 9 Agustus 2012 16:52
                    +2
                    Ora, tutul aku! Ora gampang goyangake aku nglirik
                    (Oalah, aku nonton senam tipis, apik tenan! Sampeyan ora kasengsem muspra)
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 9 Agustus 2012 16:24
            +3
            Klip kasebut babagan apa?
            1. Odessa
              Odessa 9 Agustus 2012 16:37
              +2
              Alexander Romanov,
              Klip kasebut babagan apa?

              Nemokake mahakarya komentar iki? ngguyu
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 9 Agustus 2012 16:48
                +3
                Esther, masterpiece, ana akeh video, aku mesthi nonton setengah.
                1. bacut
                  bacut 9 Agustus 2012 16:54
                  +2
                  Alexander mung wanita Odessa sing mbokmenawa njupuk ironi kanggo sawetara jinis pitunjuk, kanthi sawetara makna (bisa uga ganas))
  26. Odessa
    Odessa 9 Agustus 2012 17:03
    +1
    bacut,

    Alexander mung wanita Odessa sing mbokmenawa njupuk ironi kanggo sawetara jinis pitunjuk, kanthi sawetara makna (bisa uga ganas))

    Cukup guyonan ing kene, kabeh wis jelas ing kana tanpa pitunjuk lan tanpa pikiran.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 9 Agustus 2012 17:06
      +2
      Ya apa klim ing cangkemku iki sandal, sapa sing bakal ngomong apa aku bakal bingung nganti esuk. am
      1. Odessa
        Odessa 9 Agustus 2012 17:18
        +1
        Alexander Romanov,
        Ya apa klim ing cangkemku iki sandal, sapa sing bakal ngomong apa aku bakal bingung nganti esuk.

        Ing sadawane dalan, luwih saka siji saka sampeyan kejepit. Batchast bakal bali saka senam irama, banjur dheweke dhewe bakal ngandhani yen dheweke pengin menehi komentar babagan video iki ngguyu
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 9 Agustus 2012 17:20
          +2
          Bacast, menehi kula stroke, apa video am
          1. bacut
            bacut 9 Agustus 2012 18:26
            +1
            Aku ora ngerti apa sing dakkandhakake. Nalika kita mbantah, aku nambahake video karo Tsoi lan karo episode saka "Midshipmen" - iku wae. Mung Odessa mboseni))
            1. Odessa
              Odessa 9 Agustus 2012 18:29
              +1
              bacut,
              Iku mung Odessa bosen))

              Grammotey, Aku malah seneng-seneng, Aku ora bosen, utamané kene karo sawetara badut, utawa komentar Highly intelektual sing. wassat
              1. bacut
                bacut 9 Agustus 2012 18:33
                0
                Ndandani GraMMotey sak bisa lan tenang madam. Ayo ngomong babagan sing ayu. Ha?
                1. Odessa
                  Odessa 9 Agustus 2012 18:46
                  +1
                  bacut,
                  Ndandani GraMMotey sak bisa lan tenang madam. Ayo ngomong babagan sing ayu. Ha?

                  Kanggo meri akeh, dheweke tenang kaya boa constrictor. Lan babagan ayu, sawetara referensi liyane kayata Romanov, lan lengkap ''knockout''. wassat
            2. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 9 Agustus 2012 18:54
              +2
              Kutipan: bachest
              Mung wae Odessa bosen)

              Aku uga bosen, aku lungguh karo dheweke ing pribadi lan nunggu jawaban, lan dheweke sparing komentar kene, ana kaadilan ing donya iki, Ester takon sampeyan Sun.
        2. bacut
          bacut 9 Agustus 2012 18:24
          0
          Ora saka Odessa, nanging langsung Elena ...
          (Omong-omong, bocah-bocah wadon kita ora menehi kesempatan kanggo saingan ing senam. OUR-RUSSIAN lan matur nuwun banget kanggo pelatih YAHUDI, yen iki penting kanggo wong)
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 9 Agustus 2012 18:58
            +2
            Kutipan: bachest

            Ora saka Odessa, nanging langsung Elena ..

            Nah, iki kesimpulan sing bener, mula sampeyan kudu luwih ati-ati
            1. Odessa
              Odessa 9 Agustus 2012 19:07
              +1
              Alexander Romanov,
              Nah, iki kesimpulan sing bener, mula sampeyan kudu luwih ati-ati

              Elena apa sing diomongake? Babagan sing wicaksana? Babagan sing ayu? wassat
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 9 Agustus 2012 19:17
                +2
                Kutipan: Odessa
                Elena apa sing diomongake? Babagan wicaksana? Babagan ayu?

                Nanging, babagan sing angel banget dideleng, sing meneng lan ora ngomong apa-apa, lan yen mangsuli, banjur sethithik lan ora kabeh wong. nangis
                1. Odessa
                  Odessa 9 Agustus 2012 19:32
                  0
                  Alexander Romanov,
                  Aku ora ngerti, ngomong karo bachast babagan topik iki, dheweke miwiti obrolan iki, supaya dheweke menehi pencerahan babagan sing endi.
    2. bacut
      bacut 9 Agustus 2012 18:23
      0
      tresna Nyonya tenang! Aku mung ora ngerti apa ora brainer
  27. gatto nero
    gatto nero 9 Agustus 2012 18:07
    0
    Kutipan: Odessa
    Yen artikel kanggo liberal, banjur aku ora duwe apa-apa kanggo nulis kene.

    Ora ana sing narik kuping, aja nulis.
  28. dekastro
    dekastro 9 Agustus 2012 18:38
    +1
    Iki sing mbingungake aku, kenapa sawetara perkara sing jelas kadhangkala mung kudu dipalu ing sirah kita. Apa kita pancen akeh sing bodho? Aku ora percaya.
    1. CC-20a
      CC-20a 10 Agustus 2012 01:05
      +2
      Internet ora urip nyata, metu saka 100 akun saiki 10 wong nyata .... Dofiga trolls saka Kulon makarya marang Rusia, iki *** bakal obsera sembarang kapentingan Rusia.
      Tegese, kanggo 100 wong saben 10 bakal dadi wong sing padha nampa gaji ing Departemen Luar Negeri. Miturut cara, kabeh iki resmi resmi, malah ana video karo kamera didhelikake ngendi *** kuwi nyewo lan carane padha ngrembug apa trik reged padha nindakake marang Rusia.
  29. Kakang Sarych
    Kakang Sarych 9 Agustus 2012 20:30
    -3
    Artikel punika minus lemak!
    Secara pribadi, aku duwe sawetara poin sing padha karo Ponomarev - aku ora seneng karo dheweke, nanging meh kabeh poin iki aku luwih setuju karo dheweke!
    1. Rusia ora padu karo Kulon, iku nepaki kabeh whims sawijining, lan iku ing pribadi saka pamaréntah Rusia dhewe West wis lackeys paling setya ...
    2. Rusia wis ilang kabeh sekutu - kaya ngono lan ora liya! Toad saka Kulon ora butuh sekutu, lan wektune kanggo ngelingi yen Belarus persaudaraan wis dadi negara SEPARATE luwih saka 20 taun lan ora wajib nandhang kabeh trik sedulur, uga Kazakhstan ...
    3. Rusia ilang Ukraina - apa ora? Ing urip nyata, Ukraina wis suwe dadi negara sing kapisah lan ana pengaruh sing luwih sithik ing politik Ukraina - golek conto sing ngelawan, aku mung bakal bungah ...
    4. Dadi, kepiye Rusia bakal mengaruhi Kyrgyzstan? Ora suwe Rusia pungkasan bakal kasebar saka ing kono, kemungkinan pengaruh pungkasan ilang, kanthi saben "revolusi" anyar kekuwatan dadi luwih adoh saka Rusia ...
    5. Padha pamit Vietnam lan Kuba, padha pamitan piyambak, dianggep hubungan luwih ora duwe bathi - padha gelo, lan padha elinga moyoki, loro-lorone padha duwe watak kaya mengkono, mung ana tembung bab dhasar, ora bakal rampung . ..
    6. Libya nyerah, Suriah uga bakal nyerah, enggal - kabeh gerakan luwih kanggo panggunaan internal, Kulon tenang, kaya boa constrictor lan nindakake tugas ...
    1. REPA1963
      REPA1963 9 Agustus 2012 23:22
      -3
      Inggih Dhik, sampun suwi kula mboten maos komentar panjenengan.
    2. CC-20a
      CC-20a 10 Agustus 2012 01:11
      +1
      1. Banjur ing taun 90-an sapa sing dadi pimpinan negara? "Patriot" piye kabare?
      Argumentasi karo 1 fakta iku bodho, sampeyan mung mbukak awake dhewe minangka ultra-liberal.
      2. Delirium. Belarusians ngandika marang ambruk saka USSR, Belarusians bubar ngandika dening mayoritas ing sih kanggo nyawiji karo Federasi Rusia.
      3. Dofiga conto lan padha ditulis bab kene, iku ora ana guna kanggo sampeyan nulis, Aku weruh kanggo otak.
      4. Minangka kanggo atusan taun pungkasan, kita uga bakal pengaruhe saiki.
      5. Secara pribadi, aku ora kasengsem maca omong kosong sampeyan, aku mung ngerti apa sing bakal kelakon lan pracaya marang aku, iku bakal dadi sing ora cocog karo sampeyan, nanging bakal cocog banget karo Rusia lan Rusia.
      6. Wanted nyerah Syria wis liwati.

      Umumé, coba luwih ultra-liberal, poop sampeyan nglawan Rusia tansah nyenengake kanggo maca kaya sirkus.
      1. Kakang Sarych
        Kakang Sarych 10 Agustus 2012 09:49
        -3
        Lan ing taun 90-an lan ing taun 2000-an, wong-wong sing padha ing kuwasa, lan padha rencana kanggo terus kuwasa!
        Ora mung Belarusians nglawan ambruk USSR, kabeh negara nglawan! Belarusians kanggo negara siji, nanging panguwasa Rusia sing squeamishly nyisihaken ...
        Kabijakan Rusia marang Ukraina mung ora bisa dingerteni, nanging ora ana sing pengin kerja sama ...
        Apa sampeyan wis menyang Kyrgyzstan? Ayo lan ndeleng ...
        Kepiye sampeyan ngerti apa sing cocog karo aku? Ambruk Uni ora cocog karo aku, aku kuwatir babagan aggravation hubungan antaretnis, ambruk ekonomi ing CIS saiki ...
        Kanggo penyesalan sing paling gedhe - dheweke bakal nyerahake, mesthi bakal nyerahake ...
        Wong enom sampeyan ora duwe logika - ing paragraf 4 "Aku ora kasengsem maca", ing pungkasan "seneng maca" ...
        Sampeyan bakal mutusake, bener?
  30. CC-20a
    CC-20a 10 Agustus 2012 01:27
    +2
    Umumé, apa pancene angel kanggo mikir apa sampeyan nulis / ngomong kanthi bener yen iki cocog karo sudut pandang Clinton, Rice, Yushchenko, Sakashvil, Yeltsin, hunchback ...
    Kayane SD!!! yen panemumu padha karo pandelenge mungsuh Rusia, mula kowe uga mungsuh Rusia.
    1. Kakang Sarych
      Kakang Sarych 10 Agustus 2012 09:51
      -2
      Lan yen sampeyan UMUM ora bisa ngerti apa persis sudut pandang kita pas lan padha pas? Carane dadi?