Review militèr

Asil minggu. Nalika kapal angkasa kita ngubengi jagad raya ...

114
Madonna Riot

Iku rampung! "Girl with greetings", minangka subjek sing dihormati, Madonna Louise Veronica Cicone, diarani ing sekolah, dheweke tekan Rusia kanthi program "pendidikan". Lan Rusia entuk kesempatan sing padhang kanggo ndeleng manawa "hello" ora mikir mbubarake saka awak lan nyawa penyanyi saka umur pra-pensiun. Madonna, amarga saiki wis dadi modis kanggo akeh bintang Barat sing ora ngremehake sadurunge (lan ora ngremehake saiki) kanggo ngetokake ciri-ciri seksual utamane saka panggung, miwiti kinerja nggawe jaman kanthi dhukungan kanggo grup PR, sing bubar bubar. wis kaget banget dipromosikan. Kita mbokmenawa ora bakal menehi jeneng lengkap grup iki, amarga bisa natoni raos wong sing bisa nerjemahake sawetara tembung saka Inggris menyang Rusian. Nanging ing jeneng singkat saka grup, mbok menawa, dumunung kabeh makna saka nggawe lan orane.

Asil minggu. Nalika kapal angkasa kita ngubengi jagad raya ...


Nyonya Cicone, sing poster wis digantung ing amben Ksenia Sobchak sajrone 13 taun (miturut Sobchak dhewe ing Twitter), mutusake kanggo ndedonga kanggo kebebasan bocah-bocah wadon sing duwe dina Sabat ing Gréja Ortodoks utama negara kasebut. Penyanyi ngandika, Kutipan: "cah wadon telu iki nindakake soko banget wani" (sanajan wani objektif isih mlumpat tanpa kathok lan karo gitar ing masjid utama kutha Grozny), nuduhake mburi gundhul saka awak karo prasasti cocog kanggo jeneng "PR", lempitan tangan ing pandonga, ngedika bab moralitas lan moralitas, lan terus konser ing cara biasanipun.

Sawise gerakan awak lan basa penyanyi kasebut, politisi Rusia sing kondhang, sing duwe pangkat Wakil Perdana Menteri, dikirim ing Twitter karakter ing ngisor iki: "Saben mantan b. kanthi umur cenderung nyinaoni saben wong babagan moralitas. Utamane nalika wisata lan wisata manca. Politisi Rusia langsung wiwit nanggapi kanca-kanca sing liberal banget: padha ngomong, ngrungokake, sampeyan - tangan Madonna, dheweke minangka bintang!

Nanging kabeh titik yaiku ing tweet Wakil Perdana Menteri Rogozin ora ana sing nyebutake Madonna. Inggih, perlu kanggo mbangun stereotype kuwi, - Rogozin piyambak pitunjuk, - ing tembung "mantan b ..." gambar penyanyi Madonna langsung teka ing atine akeh warga. Ketoke, karya penyanyi kanggo akeh (lan kanggo awake dhewe), tenan, wis dawa burem menyang latar mburi, lan ing Panggonan pisanan padha pr ukuran internasional.

Miturut cara, yen Dmitry Rogozin nyebutake tembung "b" ing njaba tanpa preduli kanggo wong liya, ing kene ana wong sing ora adoh saka wilayah kompleks industri militer Rusia, nanging cedhak karo aktivitas Madonna, Sir Elton. John, supaya langsung nyatakake yen karir Madonna wis rampung amarga dheweke (penyanyi) wis pungkasanipun dadi, Kutipan: "a kurang ajar fairground stripper." Iki uga ngandika minggu kepungkur. Umumé, perang nyata ing bidang bisnis pertunjukan global ...

Wakil Majelis Legislatif St Petersburg Milonov uga nambahake bubuk mesiu ing geni, sing arep nuntut Chikone amarga nglanggar undang-undang sing nglarang propaganda homoseksualitas sajrone konser ing ibukutha Lor. Lan anggota organisasi Parental Control wrote statement marang Madonna kanggo polisi St. Temenan, saiki penulis naskah film kayata "Streets of Broken Lights", "Deadly Force" lan liya-liyane duwe kesempatan kanggo ngeculake paling ora sawetara musim film, ing ngendi Ducalis, "Casanova" lan "Amanitas" bakal diluncurake. dadi operasional cedhak karo Madonna lan "jahit" barang anyar lan anyar ...

Umumé Madonna Riot - ora liya…

Sarkozy main Napoleon

Ketoke, nyadari yen masalah peradilan sing ana hubungane karo carane, sajrone salah sawijining kampanye presiden, miliaran dolar saka kulawarga Gaddafi rampung ing tangane Pak Nicolas Sarkozy, sirna ing latar mburi, mantan presiden Prancis mutusake kanggo ngelingake awake dhewe. . Nyebar wulu lan mbukak cucuk, Sarkozy dumadakan ngritik posisi Presiden Prancis saiki, Francois Hollande, banget banget. Kritik kasebut asale saka kasunyatan manawa Hollande "ora aktif sacara kriminal" ing hubungane karo masalah Siria. Sarkozy kanthi harfiah nuntut saka Hollande supaya dheweke menehi prentah marang pasukan kanggo nyerang Suriah supaya bisa nggulingake Bashar al-Assad. Kaya, sampeyan kudu luwih angel babagan rezim Siria.



Ketoke, Sarkozy nggambarake kekuwatane sing ora dikendhaleni babagan pamboman Libya. Nanging yen mangkono, banjur mantan presiden ora njupuk menyang akun siji faktor pinunjul: kang menehi pesenan kanggo bombing Libya kanggo ngubur informasi bab Financing kampanye presiden dening Muammar Gaddafi ... Nanging Francois Hollande, ketoke, saka Bashar al-Assad dheweke ora nampa dhuwit kanggo kamenangan pribadi ing pemilu, lan mulane Nicolas zeal impulsive ing syarat-syarat bombing anyar sethitik mangertos.

Sarkozy dhewe, temenan, ora pengin tetep mung presiden Prancis modern sing mrentah kanggo ngebom kutha-kutha sing tentrem ing negara liya, amarga iki minangka salah sawijining faktor sing kalah karo Hollande ing pemilihan presiden. Wong Prancis ora bisa ngapura Sarkozy yen tinimbang ngrampungake masalah sosial ing negarane, dheweke mutusake supaya pedhut dadi perang karo "rezim anti-demokratis."

Nanging Hollande, temenan, ora bakal ngulu umpan Sarkozy, lan posisi ing agresi marang Suriah, lan malah bypassing resolusi Dewan Keamanan PBB, tetep luwih saka restrained.

Miturut cara, sajrone kepresidenan Sarkozy, meh ora ana omongan babagan "rezim Assad sing getihen". Kosok baline, Nicolas, kanca kabeh wong Siria lan Libya, kanthi bungah nampani Bashar al-Assad (uga Muammar Gaddafi, kanthi cara) lan janji marang dheweke dhukungan. Apa sawise asor ing pemilu, Sarkozy felt kabeh "bloodyness" saka rezim Siria, utawa apa ex-presiden kepinginan kanggo sijine babi ing Hollande dadi aktif manifested ing mantan presiden ora cetha manawa. Nanging liyane cetha - mantan pemilik saka Champs Elysees mutusaké kanggo nduduhake karakter Napoleon (padha meh padha ing dhuwur Bonaparte, nanging podho mungkasi ana).

Yèn mangkono, banjur iku wektu kanggo Francois Hollande takon karo Her Majesty Elizabeth II bab carane iku saiki ing pulo St Helena (pulo iku Inggris, lan lembah panguburan Napoleon iku Prancis) - ana free nomer kanggo overly mantan politikus Prancis aktif ... Padha ngomong sing ana akeh panggonan, supaya Sarkozy kudu salah siji dasi munggah karo Bonapartism, utawa miwiti packing tas ing advance.

Umum "saka jagad liyane"

Minggu kepungkur, para pejuang sing disebut Free Syrian Army (FSA) ngumumake yen dheweke wis sukses ing macem-macem blitzkrieg Siria nglawan jenderal Rusia dhewe, bebarengan karo penerjemah. Jenderal Vladimir Kodzhiev iki, miturut versi militan Siria, melu konsultasi ing departemen militer sing dikontrol dening Bashar al-Assad. Ing video sing dituduhake dening militan, salah sawijining pimpinan nguwuh-uwuh yen dheweke wis siyap "nyekeli ula Rusia" sing "nyengkuyung rezim getih."



Sawise kabar babagan "karusakan" Kodzhiev muncul ing saluran Arab Al-Arabiya, sing, ketoke, wis ngerti babagan jenderal Rusia, Rusia wiwit golek informasi babagan anané wong kasebut ing barisan Angkatan Bersenjata. saka Federasi Rusia. Ternyata ora ana jenderal Kodzhiev ing Rusia, lan ora ana ing jaman kepungkur, nanging ana pensiunan militèr kanthi jeneng Kuzheev. Vladimir Petrovich Kuzheev, pensiunan jenderal tentara Rusia, sawise krungu babagan "pembunuhan" ing Suriah, dipeksa ketemu karo wartawan lan nampilake awake dhewe ing publik minangka wong sing urip lan sehat ing Rusia. Lan kabeh wong, pancen yakin karo integritas lan safety saka pensiunan prajurit Rusia ...

Nanging yen Kuzheev ana ing Moskow, banjur sapa sing diilangi militan Siria? Kasunyatane, ora ana likuidasi. Ana mung ditemokaké sawetara dokumen ing jeneng V.P. Kuzheev, wadi ing arsip Siria. Jendral Kuzheev, tenan, makarya kanggo wektu tartamtu ing wilayah Suriah minangka penasehat militèr ing syarat-syarat latihan perwira, nanging pindhah menyang Rusia malah sadurunge kerusuhan wiwit ing Republik Arab Suriah.

Temenan, sawise oppositionists Siria nemokake informasi arsip babagan jenderal Rusia Kuzheev, sing makarya ing Suriah, padha mbutuhake clownery karo karusakan triumphant saka jenderal "salah". Pertunjukan buff entre kanthi telpon kanggo numpes accomplices Rusia Assad maneh lan maneh lan poking incessant ing ID Kuzheev nyebabake euforia indescribable ing rangking saka militan democratizing.

Ing babagan iki, kita kudu nyana yen ing mangsa ngarep militan Siria bisa "nyingkirake" wakil liyane saka Federasi Rusia ing wilayahe. Muga-muga sawetara Al-Jazeera karo Al-Arabia bakal menehi materi babagan "likuidasi" ing Suriah wong-wong tartamtu kanthi jeneng kaya Sir Dukes lan Mak Arov. Dadi kabeh wong Rusia sing duwe data konsonan kudu nyiapake alibi luwih dhisik, negesake manawa dheweke durung tuku tur "panas" menyang Republik Siria lan durung sunbathed ing pesisir Siria sing srengenge ing sangisore potret Bashar al-Assad ...

"Aku kudu sinau ing planet alien ..."

Koyone badan legislatif Rusia lagi liburan lan mung nyiapake nulis esai babagan topik "Carane Aku Ngginakaken Musim Panas". Nanging nyatane, industri legislatif nggodhok kaya banyu ing ketel sing ditinggalake ing kompor. Khususé, minggu kepungkur ana informasi babagan inisiatif legislatif anyar, sing tujuane nglarang pendidikan anak-anak PNS Rusia ing njaba Federasi Rusia.



Warga! Inggih, iki carane dadi metu: apa anak saka kelas Russian paling majeng - kelas pejabat - saiki kudu sinau bebarengan karo turunane saka Rusia biasa ing Moscow Moscow State University biasa, MGIMO, MIPT lan universitas supernumerary liyane. Nanging iki arbitrariness, lan ora luwih! Ora kanggo iki pejabat negara nglairake anak-anake supaya bisa dirusak dening guru Rusia Ivanvanych lan Marivanna ...

Inggih, pinten dhuwit sing bisa ditampa dening sekolah sing luwih dhuwur ing Inggris, Prancis lan Amerika yen bocah-bocah pejabat Rusia tetep sinau ing Rusia? Mung parkir sing cedhak karo universitas ora bakal ngetung puluhan Bentley pink lan Maybach ungu sing diwenehake dening pejabat Rusia marang anak-anake ing dina sukses ing universitas Barat.

Iku bakal katon yen iki kahanan sing cedhak kritis, nanging isih penulis Bill ninggalake anak saka pejabat kasempatan. Kasunyatane, yen bocah birokrasi diakoni bakat, mula dheweke bisa nampa beasiswa kanggo sinau ing luar negeri. Lan apa ora ana keraguan yen kabeh anak PNS ing negara kita pancen bakat. Lha, ora bisa kodrat ana ing anake wakil utawa menteri sing paling pinter. ora bisa! Saben putra lan saben putri pejabat ing Rusia, kanthi definisi, luwih saka wong sing duwe bakat, lan mulane entuk dana kanggo sinau ing luar negeri kanggo bocah kasebut minangka kue ... Yen perlu, anak-anak PNS ing Ujian Negara Bersatu bakal menehi 146 poin, sing, tanpa mangu-mangu, bakal mbukak dalan kanggo sawetara Oxford ...

Phew... Lha yen ngono, watu kuwi wis tiba saka jiwane. Iki tegese universitas Barat ora bisa mbongkar kamar kampus kanthi jamban emas lan sofa sing ditutupi kulit anaconda. Iki tegese kapitalisme Barat sing dikutuk ora bakal bosok, amarga bocah-bocah birokrasi sing duwe paspor Rusia bakal teka lan nuduhake apa patriotisme Rusia karo rhinestones ing bendera negara ...

sampah angkasa

Loro satelit Rusia sabanjure, Telkom-3 lan Express-MD2, ora duwe wektu kanggo nggayuh orbit sing ditugasake ing "mode normal", swara yen pimpinan Roskosmos kudu digantung nganggo calluses tumit utawa dikirim menyang panelusuran. peradaban extraterrestrial miturut kekuwatane dhewe, amarga industri angkasa kita mutusake kanggo ndhukung "mitra" Amerika kanthi cara sing aneh.



Kanggo nyegah pihak Rusia supaya adoh banget babagan peluncuran sing gagal, lander Morpheus NASA nganggep njeblug sajrone uji coba penerbangan kasebut. Juru bicara NASA Laura Lichtenberger ujar manawa kabeh tes Morpheus sadurunge luwih sukses, nanging wektu iki salah sawijining instrumen gagal.

Perlu dielingake manawa modul pendaratan Amerika direncanakake digunakake kanggo misi pendaratan menyang Mars lan Bulan.

Iku misale jek dadi bilai pesawat ruang angkasa ing kene lan ing Amerika Serikat. Katon yen reaksi kasebut kudu padha, nanging ora ana. Ing Amerika, kabeh wong ngrungokake Ms. Lichtenberger, ngelingi babagan asuransi lan kontrak, lan wiwit mbenerake kesalahane. Kita, kaya biasane, lunga kanthi cara liya: Perdhana Mentri Medvedev mutusake kanggo njupuk lantai lan nyatakake yen penting kanggo nemokake sing tanggung jawab kanggo kegagalan peluncuran kasebut. Medvedev utamane ujar, kutipan: "Usulan kudu digawe kanggo sapa sing bakal ngukum ..."

Mayoritas sing akeh banget ndhukung gagasan yen ana wong tartamtu sing main peran ing ruang Fantomas lan ngganggu penerbangan satelit Rusia.

Dipandu dening tembung kasebut, ora bisa diragukan manawa wong-wong sing tanggung jawab kanggo peluncuran kapal sing ora sukses karo rong satelit bakal ditemokake ing mangsa ngarep.

Ing akun iki, sampeyan kudu nyoba nggawe sawetara ramalan. Antarane pelakune mesthi bakal dadi tukang las saka salah sawijining perusahaan manufaktur sing ana ing sangisore patronase Roskosmos. Welder iki, ketoke dipandu dening motif ngrusak, undercooked lapisan paling penting, minangka asil saka satelit ora tekan orbit sing dikarepake. Temenan, komisi kasebut bakal nyimpulake yen "tukang las sing ngrusak" sinau miturut program pendidikan Soviet "ngrusak", lan mulane standar pendidikan pendidikan kejuruan dhasar lan menengah kudu dimodernisasi kanthi cepet kanthi ngilangi jam fisika, matématika lan latihan industri. kabeh lan nambah liyane fisik pendidikan lan urip safety piwulang ... Antarane culprits bisa uga ana teknisi sing kanti awon wiped satelit karo "Pak. Propper" sadurunge padha dibukak menyang njaba angkasa, kang thwarted plans saka Roskosmos. Inggih, lan wiwit ana kudu, miturut tradisi, telu kanggo nyalahke, banjur katelu paling kamungkinan wakil tartamtu saka kepala departemen tartamtu, sing bakal muter peran saka pahlawan misuwur saka Golden Calf Fuchs . ..

Roket ing Teluk

Minggu iki ana laporan yen Amerika Serikat terus nyebarake sistem pertahanan rudal ing Teluk Persia. Inggih, pungkasanipun - kita bisa ngomong bab iki ... Yen ora, sampeyan ngerti, padha arep perang kaya rezim Iran, lan padha nyoba kanggo nyelehake anti-rudal ing Romania utawa ing fjord Norwegia. Pungkasan, salah sawijining pejabat pemerintah Amerika nyatakake ing peta donya manawa adoh saka fjord Norwegia lan pinggiran Bucharest menyang istana presiden Mahmoud Ahmadinejad. Ing kene sampeyan mung bisa bungah kanggo "mitra" Amerika. Piwulang geografi disinaoni kanthi "marem" sing padhet!



Nah, iku mung siji sisih. Ing sisih liya, yen Amerika wiwit nyebarake bagean sistem pertahanan rudal liyane ing Teluk Persia sawise upaya Eropa, lan banjur pindhah menyang Asia Tenggara, mula turis saka saindenging jagad kudu lelungan kanthi luwih ati-ati. Sampeyan mung ngadili: ing ngendi wae sampeyan ngidoni - anti-rudal Amerika macet ing endi wae - sampeyan bakal mikir, bingung, nanging kanthi ora sengaja sampeyan bakal nyekel salah sijine. Lan iki, ora kurang saka peluncuran sing ora direncanakake - skandal global, Barack lan Hillary kudu nggawe alesan manawa turis sing ora peduli sing mlaku ing tombol wiwitan, lan Gedung Putih lan Departemen Negara ora ana hubungane.

Mulane kabeh wong sing lagi nyiapake kanggo lelungan donya kudu diwenehi pitutur: malah ing tunggangan ing Central Park of Culture and Culture ing sawetara Arab Saudi utawa Uni Emirat Arab, ati-ati lan ati-ati. Sawise kabeh, ing kene, antarane swings lan carousels bisa diinstal anti-rudal, disguised minangka obyek liyane saka papan kanggo dolanan. Kanggo mbedakake saka atraksi biasanipun, sampeyan mung perlu kanggo njupuk dipikir nyedhaki ing sing cedhak. Yen iki wong wadon lawas - dandelion Gusti Allah, banjur aran gratis kanggo ngidini anak muter, lan yen wong wadon tuwa nganggo boots palsu ing sikil, lan tato ing Inggris "DMB-2012" katon ing pundhak, banjur iku. luwih apik kanggo liwat menyang toko es krim ...
Pengarang:
114 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 12 Agustus 2012 07:06
    + 39
    Review minangka tansah ing limang. Kanthi humor lan ironi.
    Tangis saka prostitusi pop lawas ing dhukungan saka sundel enom sing wis entuk kondhang dening desecrating raos pitados lucu. Padha ngomong iku ora democratically a omben-omben teles bodho tetep ing tsupunder kanggo jumlah cilik kuwi ... lan ngerti, Aku siyap kanggo setuju karo dheweke, nanging ing siji kondisi!
    Yen probl..d lawas iki, bareng karo cah ayu teles telu iki, nindakake shalat punk padha ing masjid tengah Arab Saudi .... wah, utawa paling awon, sanajan apa sing kuru .. ing lemak, nuwun sewu, mesthi, ing siji lemu, supaya paling ing masjid tengah Grozny padha bakal mbaleni iki ing Bis .... mbokmenawa isih bakal ringkih ... lan yen iku banget, supaya padha mangan gruel!

    Srakozya metu.. ketoke, nang endi wae diwutahake salaka marang wong sing mangan kodhok sing lara perang ... aneh yen para priyayi geyropets sing padhang durung ditarik dening tatoid menyang dermaga, amarga presidene disponsori. dening Kadafi innocently dipatèni ... sanajan mbokmenawa yen bocah liwat lan Kadafi nutup mripate ... iki ora count.

    Mesthi, ternyata lucu karo jenderal ing Suriah, nanging mbokmenawa ing sisih kulon, jenderal lan perwira kita, sing tiwas ing fantasi kasar, diitung kanthi ewonan ... karo propaganda kaya sing saiki, aku menang ' Aja kaget yen dheweke ngumumake minggu ngarep yen sawise Putin lan Lukashenko bersenjata karo Berdans lawas, para oposisi sing tentrem kesusu karo bayonet, sing pungkasan ditembak mati ... goroh saka sisih kulon nyebar ing aliran.

    Liyane ora dadi menarik, nanging diwenehi cukup apik. apik
    1. Averias
      Averias 12 Agustus 2012 07:38
      + 27
      Aku setuju karo sampeyan. Bibi sing wis suwe dadi sirkulasi, sing, sanajan isih enom, ora beda karo kabisan vokal - ngganti kanthi kaget, sing sinau rong tembung saru lan nuduhake ing konser ing Ukraina (sing wong akeh nguwuh-uwuh, Pitakonan langsung muncul - apa bab perang nglawan basa Rusia ... Oh, aku digress). Dadi, lan wong sing diluhurake iki nyoba mulang kita carane urip? Aku mung bisa mbayangno buku dongeng sing ditulis kanggo bocah-bocah. Lan ing tangan liyane, dheweke digunakake kanggo mbukak wuda ing muda lan uncalan metu trik (buku ing Bed karo Madonna), supaya ketoke - Semono uga Sindhunata saka wit apel. Ing cendhak, nostalgia nyiksa dheweke.
      1. laksamana
        laksamana 12 Agustus 2012 09:20
        + 44
        Malah si bajingan Elton John jengkel karo kelakuane wong tua....! wassat
        1. vitus
          vitus 12 Agustus 2012 09:43
          + 22
          laksamana, Sugeng dina kanggo sampeyan!
          Aku ora pengin menehi komentar apa-apa dina iki, nanging tembung sampeyan

          Malah si bajingan Elton John jengkel karo kelakuane wong tua....! [/quote]
          mbuwang kula!
          RESPECT TO KOWE! ombenan
          1. mbuwang
            mbuwang 12 Agustus 2012 10:41
            + 32
            Bocah-bocah wadon kudu dibebasake menyang alam bébas, nanging kanthi syarat wajib - nganakake layanan shalat punk ing masjid ing kutha Grozny. Yen dheweke kepengin dadi pahlawan, banjur dadi wong sing numerta nglirik
            1. John
              John 12 Agustus 2012 11:24
              + 21
              senajan wani objektif isih mlumpat tanpa kathok lan nganggo gitar ing masjid utama kutha Grozny.

              Aku maca lan aku isih nangis karo ngguyu nangis sing ana, dheweke bakal ngerti hi
              1. REPA1963
                REPA1963 12 Agustus 2012 22:51
                -6
                Aku ora ngerti kenapa sampeyan kabeh wedi karo Ceko?
                1. Sakhalin
                  Sakhalin 13 Agustus 2012 06:40
                  +4
                  Kutipan saka REPA1963
                  Aku ora ngerti kenapa sampeyan kabeh wedi karo Ceko?


                  Apa sing nggawe sampeyan mikir yen ana wong sing wedi karo dheweke? Iku mung tandha yen dudu X sing mbukak toko roti telek lan narik kathok jero ing kupinge sing ora umum. Saiki sekelyavka iki dianggep manungsa manungsa, kang bodho iki bener ngarep-arep kanggo, yen padha nindakake trik kuwi ing wilayah didominasi dening Islam, padha wis mangan cacing, lan ing yuotube kita mirsani carane wong-wong sing nganggo tutup ireng alon-alon sawed mati sirahe kethul. karo piso kethul padha (iki yen padha begja) ... digunakake, sampeyan ngerti, otak manungsa iku banget canggih ing pemanggih kabeh limo cara kejem nyababaken.
            2. hon
              hon 12 Agustus 2012 18:16
              -19
              Carane pinter sampeyan! Banjur ing wektu sing padha perlu kanggo menehi kantor jaksa saka Republik Chechen informasi babagan perwira sing melu ing operasi militèr. Kadyrov takon banget!
              1. REPA1963
                REPA1963 12 Agustus 2012 22:51
                -11
                Dikumbah urya-patriots!
              2. Sakhalin
                Sakhalin 13 Agustus 2012 06:42
                +4
                Kutipan saka Hon
                Carane pinter sampeyan! Banjur ing wektu sing padha perlu kanggo menehi kantor jaksa saka Republik Chechen informasi babagan perwira sing melu ing operasi militèr. Kadyrov takon banget!


                Ayo miwiti dhaptar:
                1. Ramzan Kadyrov
          2. ing cadangan
            ing cadangan 12 Agustus 2012 11:17
            +8
            Nanging Rogozin ing umum.
            Inggih, perlu kanggo mbangun stereotype kasebut, - Rogozin dhewe menehi pitunjuk, - ing tembung "mantan b ..." gambar penyanyi Madonna langsung ngelingi akeh warga.

            Ya, aku seneng artikel kasebut, aku ora ngerti yen Gaddafi mbiayai kampanye pemilihan Sarkozy kanggo iki lan mbayar regane.
        2. ing cadangan
          ing cadangan 12 Agustus 2012 11:22
          +6
          Lha, apa sing ditulis sing bener yen dheweke pancen kaya ngono. Nanging dheweke ora ngormati upaya Madonna; Kosok baline, dheweke ngomong babagan pertahanan para queers, lan dheweke nulis dheweke minangka "tukang telanjang sing adil".
        3. mbuwang
          mbuwang 12 Agustus 2012 12:32
          +8
          Quote: laksamana

          Malah si bajingan Elton John jengkel karo kelakuane wong tua....!

          Ing kasus iki ing Kulon, wong PR, sing dadi apa ngguyu

          Walikota Reykjavik ngagem busana jambon kanggo ndhukung Pussy Riot

          12:2012, 12 Agustus 07

          Kepala Reykjavik, Jon Gnarr, ngagem busana jambon lan balaclava minangka tandha dhukungan kanggo Pussy Riot lan ngubengi kutha kanthi wujud iki.y, media kacarita ana.

          Miturut wong-wong mau, walikota Reykjavik nggawa poster "Gratis Pussy Riot" ing saindhenging kutha. Tindakan iki diatur minangka bagéan saka festival minoritas seksual ing ibukutha Icelandnyerat Forbes.

          Miturut Ekho Moskvy, Gnarr nitih ing mburi truk. Kajaba iku, lagu Pussy Riot diputer saka speaker, utamane komposisi "Free the Paving Stones".

          Video kinerja wis katon ing Internet.

          Kelingan iku Gnarr ora mung walikota, nanging uga dadi pelawak lan musisi.
          1. Tukang game
            Tukang game 12 Agustus 2012 14:32
            + 14
            Majalah mingguan Jerman Der Spiegel nampilake Nadezhda Tolokonnikova, anggota band punk Rusia Pussy Riot, ing sampul edisi 13 Agustus. Foto cah wadon kasebut diiringi caption "Rusia Putin: ing dalan menyang kediktatoran banyu murni." Ing kolom kasebut, pimpinan editor Georg Mascolo nerangake judhul kasebut. Mantan Kanselir Jerman Gerhard Schroeder nyebat Vladimir Putin minangka "demokrat murni", nanging saiki, miturut wartawan, definisi iki kudu didandani. Sidhang bocah-bocah wadon, Mascolo nyathet, nuduhake apa sing akeh ing Kulon ora siap ngakoni: sifat otokratis saka rezim Putin. - http://news.rambler.ru/15091382/

            Padha koyone kantun Rusia ing umum ... Saben uwong lungguh lan nunggu kabar saka Rusia. nglirik

            Diva pop Amerika Madonna, sawise menehi kinerja sensasional ing 9 Agustus, ora ninggalake ibukutha sisih lor. Miturut Life News, artis kasebut syuting klip video anyar ing "pemandangan" perusahaan industri panganan. Kanggo iki, kabeh staf Simson langsung dipecat tanpa penjelasan. Ratu pop, sing dimaksudake kanggo njupuk karya anyar ing Istana Konstantinovsky, Hermitage utawa Istana Catherine ing Pushkin, dilarang njupuk ing kono. - http://news.rambler.ru/15090793/

            Ing cendhak, Madonna lagi njupuk video ing panggonan salah maneh. Kita ngomong kanthi cetha - sampeyan kudu pindhah menyang Grozny! Sampeyan kudu nyelehake dheweke, ujar manawa Grozny ana ing Georgia ... Sawise iki, rating dheweke bakal munggah menyang swarga ... Anumerta ... nangis
            1. mbuwang
              mbuwang 12 Agustus 2012 14:55
              + 11
              Ayo padha seneng karo kabar apik. apik

              Kapal penghancur AS tabrakan karo kapal tanker minyak ing Teluk Persia

              12:2012, 13 Agustus 50

              Kapal perusak Amerika USS Porter nabrak kapal tanker minyak ing Teluk Persia, Angkatan Laut AS ngandika Minggu.

              Ora ana sing tatu ing tabrakan kasebut. Ing wayahe, karusakan sing disebabake ing kapal Amerika lagi ditaksir, lan penyebab kedadeyan kasebut lagi diselidiki, laporan "Interfax".
              Sabanjure, RIA Novosti, kanthi nyebutake situs web Angkatan Laut AS, nglaporake manawa kapal perusak kasebut ora tabrakan karo Panamanian, nanging karo tanker Jepang Otowasan. Kedadeyan kasebut kedadeyan ing dina Minggu wengi.

              Miturut data awal, minangka asil tabrakan ing cedhak Selat Hormuz, kapal perusak karo tanker Jepang sing lelayaran ing gendéra Panama, ora ana sing tatu. Karusakan sing disebabake tabrakan karo kapal perang Amerika lagi diselidiki. Kaya sing kacathet ing pesen kasebut, kapal kasebut ora ilang kemampuan kanggo mindhah kanthi mandiri.

              Rincian karusakan sing ditindakake dening kapal tanker Jepang durung dirilis.
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 12 Agustus 2012 15:01
                +6
                Sayange dudu banjir kapal Amerika. Sesuk kita bakal weruh kabar yen Iran kudu disalahake kanggo clash, aku ora ngerti apa sing disalahake, nanging mesthi disalahake.
                1. mbuwang
                  mbuwang 12 Agustus 2012 15:03
                  +6
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Sesuk kita bakal weruh kabar yen Iran kudu disalahake kanggo clash, aku ora ngerti apa sing disalahake, nanging mesthi disalahake.

                  Sash, Iran lan Suriah bakal disalahake, uga Assad pribadi ngguyu
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 12 Agustus 2012 15:14
                    +4
                    Quote: spender
                    Sash, Iran bakal disalahake, uga Assad pribadi

                    Alexei, Iran kudu disalahake amarga duwe minyak lan kamardikan ngguyu Salahe Assad mung amarga dheweke lair ing wektu sing salah lan ing papan sing salah ngguyu
                    1. mbuwang
                      mbuwang 12 Agustus 2012 15:18
                      +3
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Iran kudu disalahake amarga duwe minyak lan kamardikan Assad mung disalahake amarga lair ing wektu sing salah lan ing papan sing salah.

                      Utawa tanker kasebut ora nggawa lenga Iran sing demokratis, nanging Assad pribadi dadi pilot lan, ing agregat saka kasunyatan kasebut, pemusnah Amerika sing tentrem sing melu bisnis pariwisata diserang dening tanker sing ora bisa ditemtokake. ngguyu
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 15:22
                        +4
                        Quote: spender

                        Utawa tanker kasebut ora nggawa lenga Iran sing demokratis, nanging Assad kanthi pribadi nyusun piagam pilot lan, adhedhasar sakabehe kasunyatan kasebut.

                        Adhedhasar kombinasi kasunyatan kasebut, ing mangsa ngarep, pengadilan New York City bakal mrentahake kesalahane pihak ing ndhuwur, lan sheriff Florida bakal nemokake bukti yen Assad.
                      2. mbuwang
                        mbuwang 12 Agustus 2012 15:27
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        New York bakal mrentah ing kaluputan saka pihak ndhuwur, lan sheriff Florida bakal nemokake bukti sirno Assad.

                        Ora apa-apa, kapal tanker militan sing ora duwe kewarganegaraan sing ora ditemtokake terus ngubengi Teluk Persia kanggo nggoleki kapal induk mancing "Eisenzhauer" ngguyu
                      3. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 15:44
                        +6
                        Miturut cara, Aleksey, mbayar manungsa waé menyang foto ing artikel ngendi Assad lan Sarkozy mlaku-mlaku, kanca-kanca ora tumpah banyu, yen Assad ngerti carane iku bakal mungkasi, banjur mbokmenawa bakal ana, kaya Desdemona karo dasi. wassat Aku mung ora ngerti yen Suriah duwe rudal sing bakal tekan Prancis utawa ora, yen ora, aku bakal ndeleng Istana Elysee sing murub. ngguyu
                      4. mbuwang
                        mbuwang 12 Agustus 2012 15:50
                        +6
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        , mbayar manungsa waé menyang foto ing artikel, ngendi Assad lan Sarkozy mlaku-mlaku, kanca-kanca ora tumpahan banyu

                        Dheweke lan Gaddafi ing siji wektu ditangani lan passionately ngambung ngguyu Yudas eseman
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Yen Assad ngerti kepiye pungkasane, mesthine dheweke ana ing kana, kaya Desdemona kanthi dasi

                        Tie minangka metode Georgian ngguyu Dheweke bakal dikebiri nganggo keris nominal kanggo ngganggu bojone sing isih enom. Timur minangka masalah sing rumit ngguyu
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku mung ora ngerti yen Suriah duwe rudal sing bakal tekan Prancis utawa ora, yen ora, aku bakal ndeleng Istana Elysee sing murub.

                        Ana akeh martir sing bakal tekan Paris kanthi mlaku ngguyu Miturut cara, dina iki Cossacks nunggang jaran diwiwiti ing Paris saka Poklonnaya Hill, INFA ana ing warta. ngguyu
                      5. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 16:00
                        +7
                        Quote: spender
                        Miturut cara, dina iki Cossacks nunggang jaran diwiwiti ing Paris saka Poklonnaya Hill, INFA ana ing warta.

                        Ya, Cossacks kita wis suwe ora tekan Paris, pungkasane sawise ngunjungi dheweke, wong Prancis nyilih tembung Cepet, aku kepengin weruh apa sing saiki bakal kalebu ing kosakata saben dina Prancis. ngguyu Aku bakal guess, nanging censorship.......
                      6. mbuwang
                        mbuwang 12 Agustus 2012 16:12
                        +6
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku bakal guess, nanging censorship.......

                        Nggih, kula ngertos sampeyan... ngguyu Banshee ora turu lan ndeleng kepiye "Falcon Waspada" sing dijanjekake wingi kanggo ngatur teror moderator dina iki lan malah entuk idin saka Vadim Smirnov (saka tembunge, Banshee) ngguyu
                      7. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 16:20
                        +5
                        Ya, dudu Alexey, Banshee lan Smirnov durung ana ing situs kasebut, supaya sampeyan bisa santai lan nglelebke ing mburi kursi. Kene infa liwati sing Assad wis rampung mati posisi Amerika pungkasan ing Aleppo lan Olimpiade wis rampung, iku menarik sing amers, amarga amers ora bakal turu tentrem, nalika Assad ing panggonan, padha bakal fussing saiki, yen ora ing minggu dheweke bakal ngrampungake liyane.
                      8. Odessa
                        Odessa 12 Agustus 2012 16:13
                        +8
                        Alexander Romanov,
                        Cepet, aku kepengin weruh apa sing saiki bakal kalebu ing kosakata saben dina saka basa Prancis

                        Ing kana, wiwit munculé Cossack, akeh sing owah ing Prancis, saiki, ing basa Prancis, halo, iki salam!
                      9. esaul
                        esaul 12 Agustus 2012 18:49
                        +2
                        Kutipan: Odessa

                        Ing kana, wiwit munculé Cossack, akeh sing owah ing Prancis, saiki, ing basa Prancis, halo, iki salam!


                        Ester, salam, Bu. Sampeyan rada salah. Wingi, krungu saka lambé Patrick - "salamalyam", takon apa jenis expression lan ketemu apa tegese ing slang Prancis saiki - mréntahaké banget courteous utawa banget affectionate kanggo mungsuh ing obrolan. Dadi "salaam alaikum" tetep ing wangun asli lan ekspresi ing leksikon Arab. Kanggo wong Prancis, iki saiki - "FACT OF LANGUAGE", kaya sing kita lakoni, kanthi kekarepan Pak Fursenko, mantan Menteri Pendidikan lan Ilmu Pengetahuan, - "Jam Lima"!
                      10. Odessa
                        Odessa 12 Agustus 2012 15:59
                        + 12
                        Alexander Romanov,
                        Ya Romanov, leluconmu pancen spesifik, kapal gedhe duwe lelungan sing gedhe, cocog karo jiwa Rusia. ngguyu
                        Lan iki Sarokozy karo anan wedi setengah mati. wassat
                      11. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 16:06
                        +6
                        Èster, iya, cêtha marang Aon bab rancangane, sapa bae kang ana ing anareet, lan kraton murub, bakal padha kaget, iku jalaran saka kawicaksanan agresif, ora pribadi, mung mayit.
                      12. Odessa
                        Odessa 12 Agustus 2012 16:11
                        +9
                        Alexander Romanov,
                        Èster, iya, cêtha marang Aon bab rancangane, sapa bae kang ana ing anareet, lan kraton murub, bakal padha kaget, iku jalaran saka kawicaksanan agresif, ora pribadi, mung mayit.

                        Aku sing foto saka Libya ngirim ora dikirim kene, akeh wis weruh kabeh medeni iki tiba saka Libya, lan Rajapati Gadaffi. bisa mungkasi kanggo Suriah.
                      13. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 16:22
                        +5
                        Esther ngirim gambar, Clinton, Aku bakal nyalin lan muter darts. Oalah, kirim PM aku, piye basane Ibrani, wah, omongmu opo, dikongkon, ADA TOPIK. ngguyu
                      14. Odessa
                        Odessa 12 Agustus 2012 16:30
                        +8
                        Alexander Romanov,
                        Esther ngirim gambar, Clinton, Aku bakal nyalin lan muter darts.

                        Ya ora masalah, takon apa dheweke bisa tuku mobil saka sampeyan, dhewe utawa putri, terus-terusan nabrak mobil, tiba turu ing setir. !
                      15. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 16:34
                        +3
                        Kutipan: Odessa

                        Ya ora masalah, takon dheweke apa dheweke bisa tuku mobil saka sampeyan, dheweke utawa putri

                        Ing asas, aku ora bakal ngedol, malah ing rega pindho, nanging kita koyone wis rauh, aku bakal metu saka kutha, supaya ora ngrusak swasana ati, aku bakal mbucal karo mobil.
                      16. hon
                        hon 17 Agustus 2012 14:11
                        0
                        Tiba mung Xu....aku sijine. Moderator, nuwun sewu. [media=http://]
                      17. vitus
                        vitus 12 Agustus 2012 18:23
                        +2
                        Odessa (4) . sugeng sonten. Aku sujud marang rasa humor sampeyan!
                        Aku pengin nambah menyang foto.
                        Nicolas! Tak pikir irungmu tambah rong centimeter!!! tresna
                        Sing duplikat kanggo wong.
                      18. Odessa
                        Odessa 12 Agustus 2012 18:28
                        +7
                        vitus,
                        Nicolas! Tak pikir irungmu tambah rong centimeter!!!
                        Sing duplikat kanggo wong.

                        Kaya ing dongeng babagan Pinokio, nalika dheweke ngapusi, irunge mundhak, lan iki Pinokio Prancis, lan adoh saka dadi tukang crito, Livia isih bakal nyedhaki dheweke.
                      19. vitus
                        vitus 12 Agustus 2012 18:35
                        +3
                        Lan ing mratelakake panemume padha ing Western Mother Europe, ALL CERITA!
                        Aku malah teka munggah karo bagean sastra kanggo wong-wong mau!
                        crita politik. Nanging ing wayah wengi luwih becik ora maca!
                2. Odessa
                  Odessa 12 Agustus 2012 20:06
                  +5
                  Alexander Romanov,
                  Sayange dudu banjir kapal Amerika. Sesuk kita bakal weruh kabar yen Iran kudu disalahake kanggo clash, aku ora ngerti apa sing disalahake, nanging mesthi disalahake.

                  Iku gumantung ing sing nyopir, anekdot ing topik ngguyu
                  Loro lètnan enom, mekanik lan navigator, mutusake kanggo ngganti kiriman
                  kanggo siji watch. Navigator lagi ngadeg ing kamar mesin, lara amarga gumuruh mesin diesel.
                  Sawijining pelaut mlayu nyedhaki dheweke: - Letnan kanca! Diesel tengen digawe panas
                  bantalan dorong utama!
                  - Nguripake jangkah!
                  - Letnan Letnan, ayo lebur bantalan - kita kabeh bakal menyang pengadilan ...
                  - Inggih, neraka karo sampeyan, ayo menyang jembatan, kita bakal takon karo mekanik.
                  Padha munggah menyang wheelhouse. Ana swasana khas, wengi,
                  lampu instrumen sing ringkih. Mekanik miring ing peta,
                  kanthi temen-temen ngeruk mburi sirah. - Rekan Letnan,
                  ana masalah ing mobil - prewangan tikaman utama mesin diesel tengen digawe panas.
                  - Lan ora nggumunake: jam kapindho kita lunga liwat darat ...
              2. Samovar
                Samovar 12 Agustus 2012 20:33
                +3
                Quote: spender
                Ayo padha seneng karo kabar apik.

                Kayane guyonan kuwi
                Bubar, kapal selam Amerika tabrakan karo gunung es lan ambruk. Kru gunung es dianugerahi pesenan lan medali. apik
            2. rubah
              rubah 14 Agustus 2012 20:08
              0
              padha ora bosen, lagi mung nunggu Rusia ing tank teka maneh kanggo nambah demografi.
        4. REPA1963
          REPA1963 12 Agustus 2012 22:50
          -4
          Aku weruh yen fagot iki didhukung dening akeh ing kene, aneh ...
      2. atine1954
        atine1954 12 Agustus 2012 21:14
        +3
        Ya, aku duwe rekaman dheweke, kang aku tuku "kanggo numpuk" ing wusana nalika dheweke
        kita wis dicithak! Dheweke kaget banget karo swarane, sanajan saiki!
        Dheweke menehi kesan wong Italia sing tuwa
        karo sikil cendhak lan kulit ala! Kabeh media Barat dikutip
        dheweke minangka conto sing digawe dhewe lan workaholic! Pitakonan
        bab anane bakat banjur ora dirembug! Dheweke kasebut minangka conto
        sing bisa nggawe "bintang" saka ngeruk !!! Nah, iki kita lan ing omah saiki
        ndeleng kabeh sak!
    2. svs
      svs 12 Agustus 2012 16:48
      +2
      pus
      ['pʌsɪ] purulen (Obat)
      , lan Kerusuhan - kerusuhan, kerusuhan
      kaya iki - ngomong dhewe saka mburi mbrontak iki ...
  2. sazhka0
    sazhka0 12 Agustus 2012 07:19
    +9
    Oh iya Alex. Ah ya anak asu))) Tansah mung +++
    Cantik, dingerteni lan ing topik.
  3. esaul
    esaul 12 Agustus 2012 07:27
    + 10
    review - Sedhela, nanging ringkes

    Iku apik yen review iki kena, kanggo ombone luwih, masalah moral, kiro-kiro saka kinerja sekolah adil kanggo larangan pendidikan "emas" turunan liwat gunung.
    Elton John, senajan isih geishe, tau menek menyang mripate saben wong karo eccentricity, nyoba kanggo mbuktekaken saben wong toleransi super-mega lan turah mbrawah saka katresnan, kang wis ngormati amba! Dheweke nyanyi lan nyanyi, nulis lan nulis, nanging kanthi instruksi moral dheweke ora cepet-cepet menyang biara sing aneh. Ing bab mung sing offends kula ing kabeh iki sing nglumpukake demo dheweke di-push liwat dheweke teka ing St. Petersburg, senadyan swasana ati rodo kuwat marang kabeh pi ... turu.
    Lan Rogozin - uga rampung! Dheweke nyatakake awake dhewe kanthi cara sing para penggemar kkla farce iki diarani sapa!
    Banget manah yen turune "kulawarga bangsawan" bakal diwatesi ing "perjalanan bisnis". Apa rasa patriotisme bisa dibentuk ing makhluk enom nalika sinau ing institusi tertutup manca? Sawise kabeh, yen ing kene dheweke bisa ngrusak otak para pemuda kita kanthi maneka warna Sekolah Tinggi Ekonomi Soros, Sekolah Tinggi Ekonomi lan Sekolah Tinggi liyane, nyopir ide separatisme dadi kepala enom, kaya sing dikenal ing kuliah ing Sekolah Tinggi Ekonomi Krasnoyarsk!
    Mulane, mangga para pejabat, yen sampeyan nganjurake munggahe pendidikan domestik, banjur advokasi karo otak anak-anakmu lan biasa kanggo kasunyatan Rusia.
    Dene Pak Sarkozy, kula wingi wingi kepareng matur kaliyan basa Prancis.
    Yen Sarkozy minangka pembawa paling ora sawetara kecenderungan karismatik, mula Hollande minangka mie lengkap. Wong Prancis, minangka presiden, ora ngerteni dheweke, lan sanajan ing obrolan, kadhangkala dheweke lali jeneng mburi. Njaluk ngubengi interjeksi -! Iki... Piye iki?..."
    Nicolas dhewe isih dadi wong sing bisa ndeleng prestasi kompromi babagan masalah apa wae lan tumindak kanthi sengaja.
    Hollande, ing mratelakake panemume akeh wong Prancis, kepengin mbukak lawang luwih akeh kanggo kemungkinan kanca akeh lan sugih banget. Wong Prancis wis ngerti yen Hollande (Ngomong-ngomong, jenenge asal saka tembung - Dutchman) - presiden - kanggo siji mangsa, lan kanggo wektu iki dheweke katon kanthi tsk ing mripate. Kaya sing diomongake salah sijine kancaku wingi - "... Kapitalis sing rakus, sanajan sosialis ...!"
    1. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 09:24
      +3
      Kutipan saka esaul
      Hollande, ing mratelakake panemume akeh wong Prancis, kepengin mbukak lawang luwih akeh kanggo kemungkinan kanca akeh lan sugih banget.

      Sarkozy mbukak lawang iki kanggo kanca-kancane))
      Kutipan saka esaul
      Nicolas dhewe isih dadi wong sing bisa ndeleng prestasi kompromi babagan masalah apa wae lan tumindak kanthi sengaja.

      Mung Sarkozy luwih ambisius!
      Kutipan saka esaul
      Wong Prancis wis ngerti yen Hollande (Ngomong-ngomong, jenenge asal saka tembung - Dutchman) - presiden - kanggo siji mangsa, lan kanggo wektu iki dheweke katon kanthi tsk ing mripate.

      Wektu bakal ngomong!
      Apa Sarkozy, kanthi kecenderungan karismatik, bisa dipilih kaping pindho ??)))
      Kanca-kanca Prancis sampeyan ora seneng karo Hollande))
      Salam
    2. laksamana
      laksamana 12 Agustus 2012 09:25
      + 19
      Kutipan saka esaul
      Mulane, mangga, tuan-tuan, pejabat, yen sampeyan nganjurake munggah ing pendidikan domestik, banjur advokat karo otak anak-anake lan accuscated kanggo kasunyatan Rusia.

      Ora ana sing bisa ditindakake babagan pejabat saiki! Bocah-bocah wis ana! Iku perlu kanggo murub. Lan rekrut anyar. Mungkin iku sebabe kabeh diwiwiti? ..
      Aku uga bakal nambah klausa kanggo hukum, miturut kang genius sing wis sinau ing luar negeri ora duwe hak kanggo njupuk jabatan umum! Iku misale jek sing kabeh direkrut ing kono.
      1. ketemu
        ketemu 12 Agustus 2012 21:55
        +6
        Quote: laksamana
        Iku perlu kanggo murub lan rekrut anyar.

        Lan dheweke nindakake ing kene, dheweke nutup siji pelayanan, lan mbukak loro liyane !!!
        Bah ... lan maneh kabeh pasuryan padha, sampeyan bisa mindhah horseradish?))) keprungu
        Quote: laksamana
        Aku uga bakal nambah klausa kanggo hukum, miturut kang genius sing wis sinau ing luar negeri ora duwe hak kanggo njupuk jabatan umum!

        Ana sing migunani babagan iki! hi
    3. ketemu
      ketemu 12 Agustus 2012 23:50
      +6
      Kutipan saka esaul
      Lan Rogozin - uga rampung! Dheweke nyatakake awake dhewe kanthi cara sing para penggemar kkla farce iki diarani sapa!

      Kepiye carane sampeyan entuk, wong tuwa, -

      Sampeyan, Eropah, lan sampeyan, Pin.do.snya!

      Kesasar, lik lan paman lancar,

      Mangerteni iman kita dhewe:

      Awaké déwé kepéngin ngepung mungsuh,

      Kita meh ora mangan apa-apa

      Kita ora kena dening wanita tuwa -

      Nurani, welas asih, pangarep-arep lan kamulyan!

      Nguripake, langkah stoop

      Kanggo menehi panganan bajingan sampeyan,

      Kanggo budaya lawas sampeyan

      Uga, ing inti, kodhok lawas
      .


      http://novayagazeta.livejournal.com/802631.html
  4. tan0472
    tan0472 12 Agustus 2012 07:31
    +4
    Artikel sing apik, utamane ing bagean Space Debrisapik

  5. nokki
    nokki 12 Agustus 2012 07:34
    +9
    Matur nuwun Lesha! Utamane - kanggo "b lawas ..." lan kanca-kanca Rusia sing enom, sing sampeyan nemtokake panggonan demo kanthi bener!
  6. Kaa
    Kaa 12 Agustus 2012 07:53
    + 12
    "Ketoke, Sarkozy wis hinting ing rigidity unbridled ing rencana kanggo bom Libya. ."
    Dheweke ngebom Libya, ora entuk bablos maneh, mula kalah kampanye presiden. Carane karo Mayakovsky "Kanggo sapa donat, lan kanggo sapa bolongan saka donat, kene republik demokratis kanggo sampeyan."
    Pawulangan geografi babagan pertahanan rudal nggawe aku seneng - ing kene, asil tes nyata ing pendhidhikan Amer, analog saka USE! Lan liyane babagan pendidikan, sampeyan ora bakal entuk dana sing cukup kanggo kabeh anak pejabat, sawetara kita bakal tetep sinau, saiki Bentleys bakal pamer ing saben sekolah, kabeh bakal dadi luwih nyenengake. Lan supaya bocah-bocah ora bosen, Madonna saiki bakal kerep ngunjungi dheweke saben akhir minggu, dheweke bakal nglindhungi kabeh NPO lan "pelangi", "awis ireng" saka saben konser bakal mulai unfasten. Iki minangka sumber pendanaan anyar kanggo "shitokrasi" sing diomongake Departemen Luar Negeri. Lan bledosan roket Amerika bakal dibayar kanthi nambah sirkulasi media kita, ngrasakake saben kegagalan. Umumé, "sirkulasi omong kosong, yaiku, dolar ing alam"
    1. laksamana
      laksamana 12 Agustus 2012 09:35
      + 11
      Kaa,
      Ketoke, model nilar Sakorzi, dheweke metu menyang Istana Elysee, lan dudu kantor pengacara, mula Napoleon Kolya ora bisa lunga! nglirik
      1. Kaa
        Kaa 12 Agustus 2012 16:23
        +4
        Quote: laksamana
        Model Sakorzi mbuwang,

        Ora ana adonan kanggo kampanye Pemilu, pengadilan tenun, pengacara Prancis larang, banjur ana pembagian properti, bocah-bocah dipotong, nafkah .... Kangen. Sampeyan mung bisa lali dhewe ing ara-ara samun Libya, sing dakkandhani ...
  7. Protey
    Protey 12 Agustus 2012 08:12
    +3
    Artikel sing apik, review lengkap babagan badut minggu iki.
  8. Kshatriya
    Kshatriya 12 Agustus 2012 08:14
    + 10
    “Saben mantan b. kanthi umur cenderung nyinaoni saben wong babagan moralitas. Utamane nalika wisata lan wisata manca.--- Ai Ragozin..!!!!
  9. Alex63
    Alex63 12 Agustus 2012 08:54
    -12
    Lan sapa sing ngambung salib, nutup mripate? Apa sampeyan entuk buzz? Utawa squinted demi fashion? Iku njijiki, dear pengunjung situs. Apa sampeyan ngomong babagan Madonna? Ya, ora ana sing cukup apik kanggo dheweke. Pangenalan kuwi kudu ditampa. Dheweke "Pusek" mbela? Lan sampeyan ndilat tumit Kirill bebarengan karo Putin. Iku njijiki. Kadhangkala ing situs iki sampeyan bisa maca pernyataan sing apik lan sehat. Nanging saiki ana mung sawetara jinis elevasi kekuwatan kita. Krisis "saben wulan" liyane ing antarane gantungan Putin? Kanggo kabeh minus aku duwe ... th. Aku ora peduli babagan peringkat. Aku ngerti siji bab - paukuman bakal teka kanggo kabeh wong sing ngrusak negara kita, ndhelikake ing mburi tumindak murah lan slogan populis, uga kanggo lackeys lan lackeys.
    1. Smirnov Vadim
      Smirnov Vadim 12 Agustus 2012 09:00
      + 10
      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut, utawa sampeyan menehi kritik saka gambar?
      1. laksamana
        laksamana 12 Agustus 2012 09:29
        + 12
        Mung Satanis sing bisa mbandhingake Patriarch karo b inveterate ...! wong bodho
        1. Alex63
          Alex63 12 Agustus 2012 12:22
          +5
          Pengusaha Gundyaev kudu tanggung jawab kanggo ndhelikake penghasilan. Imam Ortodoks sejati ora tumindak kaya ngono. Urip ing kurban saka Ortodoks. Acolytes kang consecrate lan consecrate mobil lan omahé "Rusia anyar" saka cah Russian, lagi ing umpan saka panguwasa negara lan komunitas kriminal. Butuh fakta? Aku bakal nyedhiyani. Dheweke mung ora bakal mbukak mripatmu. blinders ing wong-wong mau ora bisa ditahan. Putinoidy-retribusi ora adoh.
    2. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 09:04
      + 10
      Kutipan: Alex63
      Ya, ora ana sing cukup apik kanggo dheweke.

      Lan apa sing arep dikandhakake?
      Apa sing wis ditindakake kanggo jagad iki, kanggo wong ??
      Paling ora kanggo negara sampeyan?
      Apa sampeyan nyanyi lagu??dadi ing pirang-pirang negara ana penyanyi lan penyanyi??
      Mung dheweke, amarga dheweke wis ilang swara lan popularitas, supaya bisa narik kawigaten ing saben negara, nggawe skandal!
      Ing Prancis, nyinggung kulawarga Le Pen, ing Rusia iku)))
    3. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 12 Agustus 2012 09:36
      + 11
      Kutipan: Alex63
      ? Lan sampeyan ndilat tumit Kirill

      Kanthi mangkono, sampeyan ngomong kabeh babagan sampeyan! Ganti celukan lan aja ngremehake seragam sampeyan.
      1. Alex63
        Alex63 12 Agustus 2012 15:25
        -5
        Sampeyan ora sijine iku ing kula. Lan aku ora ndhelikake avatar kartun. Aku ora isin nuduhake pasuryan. Lan sycophants Putin wedi kanggo nuduhake piyambak. Mung saka gateway, kaya mongrels bisa babakan.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 12 Agustus 2012 15:33
          + 11
          Kutipan: Alex63

          Lan sapa sing ngambung salib, nutup mripate? Apa sampeyan entuk buzz? Utawa squinted demi fashion?

          Aku uga ngambung salib lan wong-wong sing ana ing kono uga nganggo seragam, kaya sampeyan, nanging ana jarak gedhe antarane dheweke lan sampeyan. Kanggo ngungkapake rasa ora hormat marang wong, sampeyan urip kanthi pikiran kaya ngono. Copot seragam sampeyan, nanging nyatane yen aku milih Putin iku urusanku lan hakku.
          1. REPA1963
            REPA1963 12 Agustus 2012 22:56
            -3
            Sampeyan bener, nanging sampeyan, sayangku, aja mitenah wong sing ora pengin ngambung salib iki, iku hak ...
    4. DIMS
      DIMS 12 Agustus 2012 10:16
      + 11
      Dear, cara dheweke "pantes diakoni" ora beda karo pus sing dibela. Mung Madonna duwe promotor sing luwih sugih sing bisa tuku lagu sing apik kanggo dheweke. Miturut cara, iku ora kasunyatan sing pengusaha padha ora bakal menehi hasil karo b ... bocah-bocah wadon sawise kabeh sing kedaden
      1. Tukang game
        Tukang game 12 Agustus 2012 13:44
        +7
        Kutipan: DIMS
        Miturut cara, iku ora kasunyatan sing pengusaha padha ora bakal menehi hasil karo b ... bocah-bocah wadon sawise kabeh sing kedaden

        Bener! Kajaba iku, akeh komposer bakal menehi lagu kanggo dheweke! PUSEY ing geni, kaya penyihir!
    5. Tukang game
      Tukang game 12 Agustus 2012 13:39
      +2
      Kutipan: Alex63
      Lan sapa sing ngambung salib, nutup mripate? Apa sampeyan entuk buzz? Utawa squinted demi fashion?

      Yen sampeyan ngambung kanthi tulus - dipuji! Iman ngluhurake manungsa. Yen ora, Gusti Allah bakal ngadili dheweke.
      Kutipan: Alex63
      Apa sampeyan ngomong babagan Madonna? Ya, ora ana sing cukup apik kanggo dheweke. Pangenalan kuwi kudu ditampa.

      Ayo dheweke undress ing Amerika Serikat. Lan ndhukung homoseksual ana. Aku ora pengin anak-anak kita mikir homoseksual minangka wong normal.
      Kutipan: Alex63
      Lan sampeyan ndilat tumit Kirill bebarengan karo Putin.

      Ing kene aku bakal ndhukung sampeyan. Aku ngerti dheweke bakal downvote kula saiki, nanging ... Nalika, ing pesenan saka Putin, polisi kerusuhan spud kancaku (ing Vladik sak Wit Taun Anyar) - Aku temen maujud sing presiden kita pengecut! Yagene sampeyan mundurake pasukan saka Georgia? Yagene dheweke ngumumake ing saindenging jagad yen kapal selam kasebut "klelep". Yagene dheweke wedi mbukak tuduhan Amerika Serikat nggawe kegiatan teroris ing Suriah? Ing kana, wong Tionghoa, nalika Olimpiade ing Beijing, kanthi blaka nyatakake yen para separatis Uyghur disengkuyung supaya tumindak aktif dening Amerika Serikat (sanajan wong Tionghoa dhewe pancen wiwit nindhes). KENAPA KANGENKU SING LAYANI CHECHNYA 8 TAHUN NANGGO (oh medeni am ) 2500 RUBLE VETERAN??? negatif
      Lan kanthi biaya Cyril - wong Kristen sing bener ora bisa ngomong yen populasi Fr. Haiti pantes lindhu! Sawise kabeh, ora mung wong dosa sing nandhang sangsara, nanging uga bocah-bocah lan wong wadon sing ora luput!
      Nyuwun pangapunten babagan negativitas ing dina perayaan kasebut. Lan kamulyan kanggo RUSIA!!!
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 12 Agustus 2012 14:09
        +6
        Quote: Gemar
        Nalika, ing pesenan Putin, polisi huru-hara spud kancaku (ing Vladik

        Ana kasus, luwih-luwih, OMON dumunung ing cedhak Moskow, lan ora lokal, dheweke ora nyisakke dhuwit kanggo transfer kasebut.
        Quote: Gemar
        Lan kanthi biaya Cyril - wong Kristen sing bener ora bisa ngomong yen populasi Fr. Haiti pantes lindhu!

        Lan apa donya kita, mired ing dosa, pantes, yen katon ing iku obyektif, ngandika apa lan apa wong bakal mikir. Dene bocah-bocah, wong Atlantis uga duwe, nanging ........... apa cangkir lempung bisa nyalahake tukang kubah lan ngomongake ngombe apa sing kudu diwutahake, yen kedadeyan, cangkir kasebut bakal rusak.
        1. REPA1963
          REPA1963 12 Agustus 2012 22:57
          0
          +++++++++
      2. Tukang game
        Tukang game 12 Agustus 2012 14:10
        +6
        Lan luwih! Aku ora pengin situs iki dibagi wong miturut prinsip - pro-Putinists lan anti-Putinists. Aku pengin situs iki kanggo nyawiji wong ing prinsip umum katresnan kanggo Motherland! Kita duwe akeh masalah sanajan tanpa Putin: kecanduan narkoba, alkoholisme, permusuhan nasional. Lan kita bisa ngatasi kabeh iki tanpa Putin. Mbantu wong sing dikasihi kanggo ngatasi kecanduan, nerangake yen padudon antarane Rusia lan Tatar main ing tangan Kulon. Sing nyerahake kursi ing bis marang mbah putri utawa bocah wadon sing lagi ngandhut iku tumindake wong sing apik! Banjur sapa sing kuwasa ora bakal katon ala! hi
        1. mbuwang
          mbuwang 12 Agustus 2012 14:23
          +9
          Quote: Gemar
          Aku ora pengin situs iki dibagi wong miturut prinsip - pro-Putinists lan anti-Putinists. Aku pengin situs iki kanggo nyawiji wong ing prinsip umum katresnan kanggo Motherland!

          Tembung emas!!!
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 12 Agustus 2012 14:37
            +8
            Quote: spender
            Tembung emas!!!

            Tembung-tembung iku emas, nanging kepiye paribasan - babagan bayar lan budak. Politisi padha gelut ing antarane awake dhewe, lan ing kene kita uga berjuang kanggo politikus, sanajan ora kanggo politikus, nanging kanggo kapercayan kita.
            1. REPA1963
              REPA1963 12 Agustus 2012 22:59
              0
              Panci-panci adu-adu lan ubun-ubun para abdi dalêm
        2. SlavaP
          SlavaP 12 Agustus 2012 18:48
          -1
          Sampeyan ba-a-alshoy plus, rowange.
        3. REPA1963
          REPA1963 12 Agustus 2012 22:58
          -2
          kauntungan gedhe
    6. REPA1963
      REPA1963 12 Agustus 2012 22:54
      -2
      Ngajeni lan ngurmati!
  10. gunung
    gunung 12 Agustus 2012 09:27
    + 11
    artikel apik.
    Rogozin iku wong enom.
    Sarkozy minangka jinis gilingan organ murah kanthi kompleks kabeh lan kabeh.
    Madonna minangka lakhudra lawas. Mbokmenawa nampa dhuwit saka pembela hak asasi manungsa.
    Sumangga panjenenganipun nindakaken ing Mekah kados pundi s .... ki.
    Lan papan ya. Kita duwe Bear, astronot sing paling penting. Dheweke ngerti persis apa lan kepiye. Mbokmenawa kudu diganti jeneng. Cosmonautics kanggo Astronautics banjur bakal seneng. Bisa nindakake soko karo wektu. Mungkin Baikonur ana ing zona wektu sing salah. mula kabeh alangan.
    Nah, yen ngganti jeneng lan ngganti wektu ora mbantu, banjur. Kabeh pikirane wis entek. Banjur pecah.
    1. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 09:32
      +8
      Inggih, ing Turki, kanggo gawe kaget wong Turki, dheweke nedahake dhadhane))))))))
      Telung dina koran nulis babagan dheweke ora ngormati wong, yen ora bakal nulis siji artikel lan lali)))
      Kewan sing licik)))))))
      1. laksamana
        laksamana 12 Agustus 2012 10:17
        + 18
        Kapethik saka: Karabekir
        Telung dina koran nulis babagan dheweke ora ngormati wong, yen ora bakal nulis siji artikel lan lali)))

        Nah, kerja apa!!! wassat
        Endi dodo, endi bokong, lan endi kabeh liyane, sampeyan kudu padhang! Aku mung ora ngerti siji bab - apa sing kudu dideleng, ibu sing garing! ora ora ora
        1. Karabekir
          Karabekir 12 Agustus 2012 10:30
          + 10
          laksamana!
          Jujur, aku uga ora ngerti.
          Nanging ketoke iku kekeringan dodo sing nyinggung wong Turki)))))))
      2. DIMS
        DIMS 12 Agustus 2012 10:17
        +2
        Inggih, iku cara dheweke.
  11. rexby63
    rexby63 12 Agustus 2012 09:35
    + 20
    Kanggo paraphrase statement Dmitry Olegovich babagan mantan b.. Aku wani ngomong babagan mantan presiden Prancis:
    1. laksamana
      laksamana 12 Agustus 2012 10:20
      + 14
      Kutipan saka rexby63
      Saben gand..n mbayangno awake dhewe dadi kapal udara

      Plus kanggo kontribusi kanggo perbendaharaan paribasan rakyat lan paribasan! ombenan
  12. OSTAP BENDER
    OSTAP BENDER 12 Agustus 2012 09:35
    +1
    Medvedev minangka "phantomas"! Kene Medvedev lan ngukum!!!
  13. bangsal
    bangsal 12 Agustus 2012 09:39
    +2
    Ing sawijining wektu iku populer ... lintang munggah ing sisih kulon ... lan nyetel ing sisih wétan ... supaya padha ora menyang maneh ... review apik banget ... Aleksey uga rampung ... plus ...
  14. T72B
    T72B 12 Agustus 2012 10:11
    +6
    Lan kok emphasis mung ing pi iki ... diwenehi karo ... kanggo? Ya, kudu ditanam nganti 10-15 taun. Nanging kanggo ngisi kabeh wit, sampeyan kudu ngethok batang ing pangkalan. Napa ora ana sing nyebutake Sema Slepakov iki ing ngendi wae? Inggih, iki "Honduras" punika perducer saka f ... nutty sluts. Mesthine shmok iki kudu turu kanthi tentrem, kaya ora ana apa-apa? Apa 130 yuta wong ora bakal nemokake watu sing cocog kanggo penipu Sema ing dhadhane?
    1. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 10:18
      0
      Halo Pak Mendel!
      Aku pracaya iki fellow miskin kudu dirilis, nanging ing syarat sing padha scrub jubin ing pasamuwan kanggo limalas dina !!
      Banjur kabeh hype iki mung kanggo entuk manfaat!
      Kanggo Sema Slepakov, apa sampeyan bisa menehi pencerahan kanggo pisanan aku krungu babagan dheweke!
      1. T72B
        T72B 12 Agustus 2012 10:46
        0
        Sabahin xeir, ezizim Karabekir!
        Google Semyon Slepakov lan sampeyan bakal begja. Cekakipun, Sema minangka mantan KVNschik, ora jelas sapa lan apa gunane dheweke diangkat dadi produser. Pribadine cilik banget. Katon kaya kondom bekas sing diisi AIDS. Lan pi ... pemberontak iki (padha ora fellow miskin, nanging paling sluts) kudu soldered ing langit-langit, lan bisa uga luwih dhuwur. Sampeyan katon lan bakal ora ngormati wong liya ing panggonan umum kanggo pi ... waving. Secara pribadi, aku wis lara kabeh kabar iki babagan apa jenis celana sing nganggo jaran jaran saiki, karo mantan prima svolochkov sing disambungake, utawa apa sing diadopsi "bayi" sabanjure Alya Borukhovna.
  15. blackjack
    blackjack 12 Agustus 2012 10:16
    +2
    Quote: laksamana
    Mung Satanis sing bisa mbandhingake Patriarch karo b inveterate ...!

    Mesthine, dheweke bisa lan b ... nanging dheweke ora nggawa rokok lan vodka ing sepur menyang Rusia, Lan dheweke tuku barang-barang kanggo awake dhewe nganggo dhuwit dhewe, lan ora nganggo dhuwit parishioners. Miturut imane, Gundyaev nunggu neraka. Mungkin dheweke mung ora percaya lan mung nyolong dhuwit wong percaya.
    Dadi Madonna ora ndhelikake apa sing ditindakake. Gundyaev nindakake kanthi tenang.
    Patriark Gundyaev nindakake kaelokan!
    Dheweke bisa nggawe sing katon ora katon!
    Where ora watch ing tangan kiwa, nanging ana siji ing bayangan ing meja! Ajaib sing nyata, ora liya!
    Senajan, paling kamungkinan, iki mung trik saka diaadmin lokal. Sawise kabeh, ing situs web resmi
    Departemen Hubungan Luar Negeri saka Gréja Ortodoks Rusia jam kanggo 30 000 Euro ing tangan yaiku:


    1. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 10:34
      +5
      Kutipan saka: blackjack
      Gundyaev..Gundyaev....Gundyaev..

      lan kepiye Gundyaev?
      Apa gereja milik pribadi Gundyaev?
      Apa iman Kristen diciptakake dening Gundyaev?
      1. lintang
        lintang 12 Agustus 2012 11:14
        0
        lan kepiye Gundyaev?
        Apa gereja milik pribadi Gundyaev?
        Apa iman Kristen diciptakake dening Gundyaev?

        Pak Gundyaev mung padha lan !!!
        Gréja organisasi - properti pribadi Gundyaev (ora bakal bingung karo Gréja Ortodoks, awak Kristus)!
        Iman ora diciptakake wong. Iku salah siji diwenehi dening Gusti Allah (mung siji bener), utawa dhemit "mrentah" (ing jumlah gedhe).
        Kanggo Pak Gundyaev, ing tanah air spiritual, ing Smolensk, padha, mukjizat sing padha kedadeyan - mung lambang ajaib sing ilang !!! Ing Katedral Assumption "ilang" Kuil utama - ajaib! lambang saka Smolensk Mother of God Hodegetria!!! Kajaba iku, kabeh iconostasis kuna, lan lambang ajaib liyane, "ilang" sadurunge !!! Aja ngandel - teka menyang pahlawan kutha Smolensk sing sabar lan rusak spiritual !!! Aku bakal ketemu sampeyan ... Lan aja ngomong apa-apa bab Gréja Ortodoks Rusia. Aku Ortodoks, lan aku bakal tetep nganti pungkasan ... Smolensk, kaya biasane, gelut ing garis ngarep. Nanging dheweke durung tiba - aku isih urip, lan wong-wong kaya aku. Nanging ana sawetara banget kita!
        PS
        Ing tembung, ora bakal ana punks lan perverts kuwi, Kristus-bakul, yen wong Rusia ing bebener lan tresna marang Gusti Allah!!!
        Dadi, kabeh iki kudu ...
        1. Karabekir
          Karabekir 12 Agustus 2012 12:23
          +6
          lintang
          Kutipan saka: mentheleng
          Pak Gundyaev

          lan saiki, amarga Gundyaev, iku bisa kanggo ngidoni ing nyawa saka pracaya ing pasamuwan????
          Yagene kowe njlentrehake iki marang aku?
          Apa pus-moussies sampeyan menyang omah Gundyaev lan ngrusak omahe?
          Kutipan saka: mentheleng
          Ing tembung, ora bakal ana punks lan perverts kuwi, Kristus-bakul, yen wong Rusia ing bebener lan tresna marang Gusti Allah!!!

          Aku durung maca pendapat sing luwih bodho dina iki!
        2. anconsha
          anconsha 12 Agustus 2012 12:31
          +6
          starded, ya, sampeyan bisa ndeleng apa jenis Ortodoks sampeyan. Lan lambang lan iconostases sing nulis bab dicolong padha karo sampeyan lan diekspor ing luar negeri. Gundyaev ora duwe wektu kanggo njarah-rayah ing ngendi wae ing Rusia
    2. gratis
      gratis 12 Agustus 2012 11:47
      +5
      KEPIYE KOWE DUWE NADA JAMI, ROKOK lsp!!!!!!
      iki bodho!
    3. anconsha
      anconsha 12 Agustus 2012 12:25
      +6
      blackjack Racun muncrat metu saka tutuk ing hubungan kanggo Gundyaev ... Apa toad strangling sampeyan supaya sampeyan ora oleh peparingé kuwi Lan apa sampeyan ora bisa nganggo watch yen diwenehi kanggo wong? Lan biarawati bodho nyoba ndhelikake wong-wong mau kanggo sampah rawa ... Deleng dhewe, ing Sobschachka padha, ing Gudkovs, liberal sing duwe bank, padha cocog karo sampeyan, amarga padha pengin Rusia
      ambruk lan mlarat.
    4. Alex63
      Alex63 12 Agustus 2012 12:29
      +1
      Sampeyan uga minus, nanging aku luwih keren. Putinoids karo Gundyaevites ora bakal tenang nganti mimpin negara ambruk. Bakal angel banget kanggo mungkasi, nanging kita bakal mungkasi. Kita bakal duwe patriark, nanging ora maling lan ora scoundrel saka daya. Kita bakal duwe presiden - nanging warga negarane. Kita bakal duwe perdana menteri - nanging ora tukang game iPhone, nanging wong nyata. Bakal ana wektu - kita isih bakal nelpon menyang akun. Wis kelakon. Dheweke ora bakal duwe wektu kanggo mati lan mbuwang ing kuburan. Kita kudu negor alas utawa nggarap tambang. Ayo dadi minus. Aku mung ndeleng carane akeh Putinoid freaks wis pegatan ing negara. Dheweke uga ora bakal dibuwang dening retribusi.
      1. mekanik33
        mekanik33 12 Agustus 2012 17:06
        +2
        Kutipan: Alex63
        Alex63


        iman saka wong iku bab suci, kene sampeyan entuk bungah, "kabebasan sampeyan ends ngendi kabebasan liyane wiwit" ... uga, pejabat saka Gréja Ortodoks Rusia mung pejabat ing cassocks, lan iku ora ngagetne sing padha duwe. "penyakit" sing padha karo kabeh pejabat ing kabeh negara ing donya .... Gerakan karakteristik tangan Putin kanggo nanggepi upaya "ngambung" ...

        1. Oleg1986
          Oleg1986 14 Agustus 2012 13:05
          +1
          Miturut cara, iki biksu Macedonia. Dheweke kandha, kaya ngono dheweke ngungkapake perasaane rakyat marang Rusia.
        2. Pakdhe
          Pakdhe 14 Agustus 2012 17:20
          +1
          Inggih, Putin punika nggantheng! Dheweke langsung nanggapi, ketoke saka ati. Iki liyane, ngambung tangane, lan wiku, mesthi salah.
    5. Galina
      Galina 12 Agustus 2012 12:40
      + 10
      blackjack
      Mangga menehi komentar babagan sandhangan, urip lan barang-barang pribadi Paus. A comparison kudu digawe. Sampeyan bisa, kanggo nggenepi, kanggo nindakake iki kanggo anggota Sanhedrin (yen sampeyan ngerti sapa iku), nanging kanggo melu ing karusakan saka negara-mbentuk institusi smacks khianat.
      1. NICK
        NICK 12 Agustus 2012 14:18
        -7
        Quote: Galina
        kanggo melu karusakan saka institusi negara-mbentuk - iku smacks ngiyanati.

        Wah, ternyata kita duwe ROC - lembaga pembentuk negara! Suwene aku manggon ing Rusia, aku krungu iki pisanan. Ngomong Goebels dudu mbahmu?
        1. Oleg1986
          Oleg1986 14 Agustus 2012 13:23
          0
          Dideleng saka "tali bahu", Goebels mesthi ora ana ing sisih mungsuh. Ora ana conto upaya ngrusak negara dening Gréja. Luwih, ing nalisir. Lan mulane "pembentuk negara". Mesthine, saka sudut pandang resmi, iki ora bener ing kahanan saiki - mung ndeleng carane akeh wong sing lunga menyang gereja sanajan preian. Nanging akeh imam sing tansah nganjurake negara sing kuwat. Waca ing wektu luang artikel Bapa Alexander Shumsky.
          Nanging sing langsung ngelawan, radikal nemen, kayata Udaltsov, wis ngatur kanggo sujud kanggo separatis Tatarstan.
  16. Pule
    Pule 12 Agustus 2012 10:29
    -2
    Quote: Sakhalin
    Review minangka tansah ing limang. Kanthi humor lan ironi.

    Nuwun sewu, pawarta bab ambrukipun moral ing donya menika langkung gampil dipunmangertosi. Nenek wuda, napoleons ing ngeculke, mburu nosers lan inisiatif Russian liyane ing latar mburi bungah bab gagal saka "mungsuh" lan misil nimbali songs.
    Ora apa-apa, kita kabeh bakal mati ...
  17. blackjack
    blackjack 12 Agustus 2012 10:37
    -1
    Kapethik saka: Karabekir
    Aku percaya yen wong-wong miskin iki kudu dibebasake, nanging kanthi syarat dheweke nggosok lantai ing pasamuwan suwene limalas dina !! Yen ora, kabeh hype iki mung kanggo entuk manfaat.

    Paukuman kudu proporsional. Nem sasi ing pakunjaran iku akeh. Lan sasi liyane ngepel ing endi wae ing rumah sakit bakal pas.
    1. Karabekir
      Karabekir 12 Agustus 2012 11:09
      +4
      Kutipan saka: blackjack
      Lan sasi liyane ngepel ing endi wae ing rumah sakit bakal pas

      Ora ing rumah sakit, nanging ing gréja !!
      1. T72B
        T72B 12 Agustus 2012 11:12
        -7
        Sabahin xeir, ezizim Karabekir. Dheweke ora nglilani aku ngomong karo sampeyan. Bubar, wis dadi modis kanggo ngrusak kirimanku. Apa jeneng mburiku salah? Lan dheweke uga ujar ora ana gangguan ing kolom kaping 5.
        1. andrei332809
          andrei332809 12 Agustus 2012 11:31
          0
          jeneng mburi ora passable. Maryivana ketemu siswa
          sopo jeneng mburimu?
          Aku ora ngomong, dheweke isin
          uga apa
          uga, apa sing sijine ing tutuk
          huh...eykin opo?
          ya ora lozhkin
        2. Smirnov Vadim
          Smirnov Vadim 12 Agustus 2012 12:10
          +3
          Lan sampeyan kerep nyatakake dhewe, umume sampeyan bakal entuk larangan, sampeyan wis duwe telung bebaya!
          1. T72B
            T72B 12 Agustus 2012 12:33
            -4
            Inggih, minangka adoh aku ngeweruhi, padha ditulis ing kene sanajan tanpa kula ing turah mbrawah. Lan ora ana apa-apa, akeh sing durung dibongkar nganti saiki. Lan amarga ekspresi kaya ngono, kirimanku ing Georgia dibusak? Ora ana tembung saru, sanajan ana titik. Iku misale jek kula sing titik kene ora ing ekspresi, nanging luwih ing pangertèn saka kiriman. Apik banget yen sampeyan bisa ngumumake kiriman sing ora cocog karo aturan situs kasebut, tanpa ngganggu inti saka kiriman kasebut. Mesthi wae, sampeyan bisa ngancam kanthi larangan.
            1. Smirnov Vadim
              Smirnov Vadim 12 Agustus 2012 12:39
              +2
              Aku ora ngerti apa sing sampeyan tulis babagan Georgia ana, aku menehi bebaya kanggo mutiara sampeyan ing artikel iki. Mutiara liyane bakal entuk larangan rong dina.
              1. T72B
                T72B 12 Agustus 2012 13:07
                -6
                Apike, aku nampa bebaya khusus kanggo Georgia lan ditandatangani sampeyan. Mbokmenawa ana kesalahan ing situs kasebut? Mengkono.
              2. T72B
                T72B 12 Agustus 2012 13:28
                -4
                Miturut cara, kanca, sing komentar sampeyan dibusak saka kene amarga nggunakake basa saru, ora nampa bebaya. Mbokmenawa uga gagal utawa dheweke saka kasta untouchable?
        3. Karabekir
          Karabekir 12 Agustus 2012 12:27
          +1
          Dear Isaiah sugeng siang!
          isin, sayang, aku ora bisa menehi salam ing basa ibu, nanging aku janji bakal nyiapake rapat sabanjure))
          Sa adoh aku ngerti administrasi situs iki, iki ora bisa kene !!
          lan ing ngisor iki aku ngerteni jawabane Admin kanggo sampeyan, jebul sampeyan nyenengi)))))
          1. T72B
            T72B 12 Agustus 2012 12:46
            -3
            Karabekir, sayang, aku ora muter-muter, mung "Pussy Riot" minangka ekspresi sing apik banget, sanajan terjemahan sing disensor ing basa Rusia ora bisa ditindakake. Sing, bocah-bocah wadon iki bisa mlumpat ing pasamuwan tanpa kathok, lan kita kudu ora wani nelpon apa padha nelpon piyambak? Mesthi, aku wong banget toleran, nanging ora kanggo ombone padha.
            PS
            Sugeng pangkat perwira anyar. Miturut tradhisi, telung lintang ing kaca lan ing ngisor. Ya, aku meh lali, lintang kudu tetep ing tutukmu.
            1. Karabekir
              Karabekir 12 Agustus 2012 13:33
              -1
              Dear Yesaya!
              Minangka wong sing wis lulus sekolah Highly moral saka USSR, aku sampurna ngerti sampeyan!
              Kutipan: T72B
              Sugeng pangkat perwira anyar. Miturut tradhisi, telung lintang ing kaca lan ing ngisor. Ya, aku meh lali, lintang kudu tetep ing tutukmu.

              Matur nuwun, mesthi, sayang, nanging sawise sawetara acara ing situs iki, aku duwe sikap negatif banget marang judhul vertikal lan pesenan !!
              Kajaba iku, aku pengin tali bahu vertikal tansah resik, kaya atiku)))
              py.sy
              Miturut cara, padha dielingake kula unreasonably, banjur padha mbusak bebaya, iku pancene gagal!
              1. T72B
                T72B 12 Agustus 2012 13:42
                -3
                Karabekir, dear, apa sampeyan mutusake yen aku ngucapake selamat babagan gelar virtual sampeyan?
                1. Karabekir
                  Karabekir 12 Agustus 2012 14:54
                  -1
                  Dear Yesaya!
                  Kutipan: T72B
                  Karabekir, dear, apa sampeyan mutusake yen aku ngucapake selamat babagan gelar virtual sampeyan?

                  Kasunyatane, ing komentar sing ditujokake kanggo kula ireng lan putih kasebut ditulis ** Sugeng pangkat perwira sabanjuré **.
                  Ya, yen sampeyan tegese nyata, mula aku duwe meh telung lintang, nanging luwih akeh))))))))
                  1. T72B
                    T72B 12 Agustus 2012 21:23
                    +2
                    Karabekir, sayang, apa sampeyan mikir yen aku bakal ngucapake selamat babagan gelar badut, tali bahu, lan liya-liyane kanthi tinsel virtual? TK iku kabeh lan ora liya. Lan aku ngerti ukurane lintang nyata sampeyan lan ngomong babagan tali bahu sing nyata. Kayane aku mung nggawe kesalahan (nganti saiki) karo nomer lintang sing padha. Lha ora ana apa-apa, muga-muga para atasan bisa mbenerake kabeh supaya ucapan selamatku ora entek.
    2. Pakdhe
      Pakdhe 14 Agustus 2012 17:23
      0
      Ora malah ngukum puskes. Panguwasa lan ROC ora pengin kambuh. Ana akeh pamburu kanggo najisake kuil, nanging ora ana sing nglawan, ora ana basis legislatif. Muga-muga katon.
  18. andrei332809
    andrei332809 12 Agustus 2012 10:38
    +1
    sugeng rawuh, pripun ngaso? para pelanggan, nanging durung katon kemajuan
  19. alex3897
    alex3897 12 Agustus 2012 11:02
    0
    [media=http://warfiles.ru/show-6151-amerikanskaya-mechta.html]

    Iki kanggo wong-wong sing arep pindhah menyang AMERIKA!IMPIAN AMERIKA ing tandha petik!!!
  20. alex3897
    alex3897 12 Agustus 2012 11:03
    0
    [media=http://warfiles.ru/show-6151-amerikanskaya-mechta.html]
  21. alex3897
    alex3897 12 Agustus 2012 11:04
    +6


    AMERICAN DREAM IN KIDS!!!
    1. Alx1miK
      Alx1miK 12 Agustus 2012 14:36
      +2
      Kartun sing menarik. +1
  22. mikhalich
    mikhalich 12 Agustus 2012 11:36
    +4

    Iku misale jek dadi bilai pesawat ruang angkasa ing kene lan ing Amerika Serikat. Katon yen reaksi kasebut kudu padha, nanging ora ana. Ing Amerika, kabeh wong ngrungokake Ms. Lichtenberger, ngelingi babagan asuransi lan kontrak, lan wiwit mbenerake kesalahane. Kita, kaya biasane, lunga kanthi cara liya: Perdhana Mentri Medvedev mutusake kanggo njupuk lantai lan nyatakake yen penting kanggo nemokake sing tanggung jawab kanggo kegagalan peluncuran kasebut. Medvedev utamane ujar, kutipan: "Usulan kudu digawe kanggo sapa sing bakal ngukum ..."



    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu----, aku ora setuju. Nalika modul test njeblug, tegese cacat wis diidentifikasi lan pangembang bakal ndandani. Sing dirancang kanggo tes. IMHO, yen sajrone tes ora bisa goyangake subyek tes, tegese watesan panggunaan piranti kasebut durung dingerteni.

    Lan nalika soko sing kudu bisa (lan makarya!) Kaya jam tiba, iki alesan. Utamane yen tiba ora diisolasi. Utamane nalika kantor, paling kamungkinan guilty saka tiba, bakal monopolize niche RN karo Angara sawijining.

    Ing kene perlu, kanggo tujuan pencegahan, kanggo ngobati weteng para kepala kanthi obyek sing ditusuk lan dipotong.
  23. blackjack
    blackjack 12 Agustus 2012 11:42
    0
    Kapethik saka: Karabekir
    Ora ing rumah sakit, nanging ing gréja !!

    Katedral Kristus Juruwilujeng dudu gereja. Iki minangka pusat bisnis.
    "Kaya sing dingerteni MK, tanggal 4 Juni, Masyarakat Perlindungan Hak Konsumen ngajokake tuntutan hukum karo Pengadilan Distrik Khamovnichesky ing Moskow kanggo mbela bunder konsumen sing ora ditemtokake. Terdakwa minangka organisasi agama Senyawa Patriarch of Moscow lan Katedral Katedral Kabeh Rus 'Kristus Juruwilujeng Gréja Ortodoks Rusia (Moscow Patriarchate)". masyarakat Mikhail Anshakov - Nanggepi keluhan, kita nindakake inspeksi perusahaan perdagangan lan layanan ing Katedral Kristus Juruwilujeng.
    Akibaté, ditemokake yen ing wilayah kasebut ana cuci mobil operasi, pasang ban, layanan mobil, parkir mbayar, kantin, dry cleaning, kios-kios dagang lan pendopo sing adol perhiasan, cinderamata, piring, sendok garpu, sandhangan, lan kapisah. papan candhi disewakake kanggo pesta lan acara perusahaan. Temenan, ngumbah mobil, sing utamane nggunakake imigran saka Asia Tengah, kaya layanan liyane sing padha, dudu ritus agama lan mulane, kudu diatur ora miturut piagam organisasi agama, nanging kanthi undang-undang sekuler.
    http://megashara.com/blogs/post/13448/biznes_tsentrom_nazvali_predstaviteli_obsh
    chestva_zashchity_prav_potrebitelei_territoriyu_hrama_hrista_spasitelya.html
    1. DIMS
      DIMS 12 Agustus 2012 11:45
      +4
      Inggih, MK, mesthi, minangka sumber sing bisa dipercaya.
      1. Galina
        Galina 12 Agustus 2012 14:58
        +4
        DIMS
        Mugi iki ironic. Banjur aku setuju karo sampeyan.
  24. URION
    URION 12 Agustus 2012 12:12
    +3
    Hollande minangka pion sing padha karo kabeh politisi tingkat ndhuwur liyane - dalang ing bayang-bayang
    1. mekanik33
      mekanik33 12 Agustus 2012 15:05
      +3
      Kutipan saka Urion
      Hollande minangka pion sing padha karo kabeh politisi tingkat ndhuwur liyane - dalang ing bayang-bayang


      “Pemilu wis rampung, proses rekrutmen wis diwiwiti. Nicolas Sarkozy utawa François Hollande, ora preduli sapa sing kapilih tanggal 6 Mei, dheweke bakal dadi karyawan Bank Sentral Eropa sing bakal nglaporake kanthi rutin menyang Angela Merkel .... Secara pribadi, aku bakal mundur saka fatamorgana iki. Kita ora duwe apa-apa sing dikarepake saka partai sing ngatur utawa saka sosialis. Iki minangka kapercayan pribadi, "ujare Le Pen, ngandika ing rapat umum May Day ing Paris, wektu pas karo ulang tahun 600th Joan of Arc.
  25. wvivon
    wvivon 12 Agustus 2012 12:28
    -1
    reformasi tentara (pasukan bermotor) ngguyu
  26. inspektur
    inspektur 12 Agustus 2012 12:39
    0
    klip keren. ombenan
  27. blackjack
    blackjack 12 Agustus 2012 13:13
    -5
    Quote: Galina
    blackjack Mangga komentar ing sandhangan, urip lan barang pribadi Paus. A comparison kudu digawe. Sampeyan bisa, kanggo nggenepi, kanggo nindakake iki kanggo anggota Sanhedrin (yen sampeyan ngerti sapa iku), nanging kanggo melu ing karusakan saka negara-mbentuk institusi smacks khianat.


    Konstitusi RF, Pasal 28
    Saben uwong dijamin kamardikan nurani, kamardikan agama, kalebu hak kanggo ngaku kanthi individu utawa bebarengan karo wong liya utawa ora nganut agama apa wae, kanthi bebas milih, duwe lan nyebarake agama lan kapercayan liyane lan tumindak miturut dheweke.
    Dadi ing ngendi sampeyan nemokake ROC minangka lembaga pambentuk negara, aku ora ngerti.
    Aku ora ahli ing Gréja Katulik. Aku mung bisa ngomong yen aku ngerti. Kanthi ngawasi gréja Katulik (Franciscan) lokal.
    1. Ing agama Katulik, kabeh pandhita lan klerus iku bhikkhu (biarawati). Dheweke ora duwe barang-barang pribadi, kabeh dadi prentah, ora ana gunane kanggo ngrampok para pandhita.
    Perawatan, biaya saben dina, pensiun - kabeh biaya gereja.
    2. Ing gréja Katulik, ora ana sing ditindakake kanggo dhuwit. Lilin gratis. Pernikahan iku gratis. lsp. Gréja urip mung saka sumbangan.
    Mbokmenawa kabeh iki uga ditrapake kanggo Paus.
    1. Galina
      Galina 12 Agustus 2012 16:06
      +5
      blackjack "Aku ora ahli ing Gréja Katulik."
      Mekaten. Nanging menehi kritik lan macak babagan sing sampeyan ora ngerti yaiku bravo dijupuk. Lan babagan Katulik, lan babagan Ortodoks. Aku malah ora pengin mbukak liwat kabeh omong kosong sing wrote bab Gréja Katulik. Malah siji pranata bab imam Katulik minangka wiku iku omong kosong lengkap. Ing Katulik, mesthi ana biksu. Nanging para imam dudu bhikkhu. Imam Katolik ora nikah. Iki diarani selibat. Dheweke duwe barang-barang pribadi, lan barang-barange ora kalebu pesenan. Mung bhikkhu sing ora duwe properti. Lan apa wae - sing Katulik, sing Ortodoks, sing Buddha, yen padha manggon ing biara. Kabeh pikiranmu liyane saka angkuh sing padha. Cukup ngomong kanthi jujur ​​yen sampeyan ora seneng Ortodoks, Gréja Ortodoks. Lan banjur kabeh bakal tiba ing panggonan. Banjur jelas kenapa Gundyaev ngganggu sampeyan lan wong liya kaya sampeyan, kenapa MK minangka sumber informasi sing bisa dipercaya kanggo sampeyan. Ya, ing umum, sampeyan bisa nggali akeh perkara ing pers babagan Gréja Ortodoks Rusia. Sampeyan bisa miwiti karo koran pra-revolusioner, padha uga nyoba banget hard ana, ana luwih saka cukup rereget. Sampeyan ora bisa nulis sing anyar. Kutipan saka kono.
      Aku dudu wong militer, sanajan subyek situs kasebut menarik banget kanggo aku. Apa sampeyan bakal ngomong yen aku miwiti ngomong babagan peralatan militer, adhedhasar kawruh luwih saka amatir? Aku mung bakal ngguyu ing kene dening wong militer profesional. Dadi, aku uga menehi saran: sadurunge ngadili Gréja kita, maca literatur (loro kanggo lan nglawan), uga babagan Katulik lan strukture.
      Mesthine, ing pangertene harfiah, ROC dudu lembaga pambentuk negara, ekspresi kasebut ora bener. Nanging kasunyatan manawa Gréja Ortodoks Rusia tansah dadi dhukungan saka Fatherland - ing kene ora ana sing bakal mbantah aku. Lan contone - tembung saka pandonga saben dina - petisi diwaca ing wayah wengi lan saben layanan esuk (ora ngetang layanan pandonga, kang ana bisa akeh), basa Gréja Slavonic:
      Deacon: Kanggo negara kita sing dilindhungi dening Gusti Allah, para panguwasa (panguwasa) lan tentarane (dheweke) ayo padha ndedonga marang Gusti.
      Koro: Dhuh Gusti, nyuwun pangaksama.
      Deacon: Kanggo kutha iki (utawa: desa iki; yen ing biara, banjur: kanggo biara suci iki), saben kutha, negara, lan kanthi iman wong sing manggon ing kono, ayo padha ndedonga marang Gusti.
      Koro: Dhuh Gusti, nyuwun pangaksama.

      Saiki wiwiti mbuwang watu ing Gréja kita, para pejabat. Sapa sing luwih dhisik?
      Kanggo kelainan urip pasamuwan internal, ing kene, kaya ing tentara, kita ngarepake pakurmatan lan bebener. Nanging ora saben prajurit kaya ngono. Uga ing pasamuwan - kene wong, ora malaekat, kabeh saka donya teka karo karep lan virtues. Nanging kita historis ngadili tentara Rusia dening putra paling apik, lan conto saka kelainan, ngiyanati, lan selfishness sing pait kanggo kita. Kajaba iku, Ortodoks kudu diadili dening para suci.
      1. Jupuk
        Jupuk 12 Agustus 2012 20:03
        +2
        Galina,
        Bravo, Galina! Pungkasan, paling ora siji komentar sing waras! apik
        1. Galina
          Galina 12 Agustus 2012 20:22
          +1
          Matur nuwun kanggo dhukungan. ya
          1. Jaromir
            Jaromir 12 Agustus 2012 21:00
            +1
            Galina,
            Aja isin, ngalahake dhemit sing sirahe alus tanpa karuan! Lan banjur aku katon padha tak sarwa, padha weruh Briguet! .. Paus umume bankir, kang bakal luwih resik saka Rothschilds, ora gu-gu bab wong. Ora pesen wis ditampa.
      2. rexby63
        rexby63 12 Agustus 2012 22:22
        -2
        Inggih mangsuli. Apa sing bisa dakkandhakake: wanita Ukrainia yaiku wanita Ukrainia. Nalika dheweke wis tangan ing hips, iku ora Matter carane tutup lenggah ing wong
  28. DERWISH
    DERWISH 12 Agustus 2012 13:20
    +1
    bocah-bocah wadon wanted skandal lan fame, nanging diaktifake metu sing padha kudu ngawula wektu, nanging padha panginten sing padha bisa njaluk adoh karo kabeh! nanging umume, prilaku kaya mengkono iku kanggo kula, Aku bakal kick iku, lan apa iku luwih apik kanggo tekan bench lan 10 lashes amarga padha ora ngina pasamuwan, nanging wong-wong sing ndedonga ana.
  29. Isk1984
    Isk1984 12 Agustus 2012 13:21
    0
    Ya, api unggun Inkuisisi wis slamet, kita wis arep nggawe, ayo dipikirake, aku setuju yen peluncuran kasebut kena masalah lan kudu diukum, nanging kok angel banget, kita diwenehi ukuman digantung. nyolong milyar, Iki pitakonan liyane aku wiwit padha ngidoni ing nyawa saka swiwi tengen (saka ngendi aku pancene ora ngerti carane akeh iku njupuk, sawetara 20 taun kepungkur, nalika miwiti operator roket, clurut ora bakal slavishly ngambong. , nanging rodo pored liwat petungan, lan strove kanggo kawruh sing luwih dhuwur lan ora kanggo edan) lan kasunyatan sing lilin ngedol sawetara nilai liyane Kristen ing donya (sanajan iku bakal katon kaya soko gaib bisa didol), nanging ing XXC sing padha, ing lantai siji ana candhi kanggo kantor ngisor lan garasi, ora nyinggung perasaan sampeyan, pira opium kanggo wong, kabeh padha nggoleki Gusti Allah, lan negara ambruk. Dadi akeh wong sing mati amarga padudon agama, apa pendapate? ing taun-taun kepungkur, rong puluh candhi wis diadegake ing meh saben pojok, dene tingkat pendhidhikan wis mudhun ....
    1. tukang kayu
      tukang kayu 12 Agustus 2012 15:06
      +5
      Kanggo sing mangu-mangu lagu grup "PR" http://ruskline.ru/analitika/2012/08/10/mnenie_specialista_po_8_pesnyam_gruppy_p
      ussy_riot/

      "...-
      5. Naskah puisi No. 5 tanpa irah-irahan (kasus pidana No. 177080, jilid 3, kaca 212, teks sing padha – jilid 4, kaca 41) isine:

      "Asu" pipis "konco tembok abang

      Riot ngumumake Aborsi menyang Sistem!

      Kolom gender menyang Kremlin

      Windows njeblug ing kantor homophobes



      Dipencet kepinginan kanggo revolusi pelangi

      Jeblugan menyang tuntutan konstitusi LGBT

      Bangkekan pelangi ing bathuk

      Bebasan katresnan! Bebasan kanggo protes!



      Negara kasebut pindhah menyang censorship turu

      Jam ora bisa dibalèkaké saka kraman subversif

      Konsentrasi sundel saka rezim seksis

      Nyuwun pangapunten saka wedge feminis



      Ora puas karo budaya histeria lanang

      Kasunyatan kepemimpinan ngrusak otak

      agama Ortodoks hard zakar

      Konformitas ditawakake tinimbang ajaran sesat.



      Lunga metu, nakal ing Red

      Nuduhake kebebasan glasnost sipil"..."
  30. tukang kayu
    tukang kayu 12 Agustus 2012 15:03
    +6
    banget njijiki kanggo nerbitaké, nanging perlu.http://ruskline.ru/analitika/2012/08/10/mnenie_specialista_po_8_pesny
    am_gruppy_pussy_riot/

    Pendapat ahli babagan 8 "lagu" saka grup "Pussy Riot"

    Kapitolina Koksheneva, garis rakyat Rusia

    Pitenah ing Katedral Kristus Juruwilujeng: Kejahatan lan Paukuman / 10.08.2012/XNUMX/XNUMX


    Riset kanggo litigasi…

    Mratelakake panemume saka spesialis (jawaban saka spesialis kanggo pitakonan) ing 8 "lagu" saka grup "Pussy Riot", digawe ing panjalukan saka pengacara M.N. Kuznetsov (pengacara korban V.V. Potankin ing tahap investigasi awal ing kasus pidana No. 177080)

    (Materi kasebut ora dilampirake ing materi kasus pidana)

    Bagean pambuka.

    Panaliten kasebut ditindakake kanthi panyuwunan pengacara M.N. Kuznetsova (pengacara korban V.V. Potankin ing tahap penyelidikan awal ing kasus pidana No. 177080).

    Informasi babagan spesialis

    Koksheneva Kapitalina Antonovna - Doktor Filologi, Profesor, Kepala Departemen Jurnalisme Organisasi Non-Komersial Non-Komersial Pendidikan Non-Negara Pendidikan Profesional Tinggi (NOANOVPO) "Institut Bisnis lan Politik" (Moscow); (pengalaman kegiatan ilmiah - 25 taun, pengalaman kegiatan pakar - 10 taun).

    Bahan ing ngisor iki diajukake kanggo sinau - lirik lagu saka grup "Pussy Riot" (persis kaya sing ditempelake ing aplikasi sing diajukake kanggo sinau, tanpa mbenerake kesalahan gramatikal):

    1. Naskah geguritan No. 1 tanpa irah-irahan (kasus pidana No. 177080, jilid 3, kaca 153) isine:

    "Sterilisasi wong kafir ing plataran informan

    dipeksa memuji vodjas bosok

    mbangun katedral kanggo cassocks abuh

    tiba ing sikile utawa diobong ing neraka



    Kutukan rinci babagan tempek iki

    ing kasus panggunaan sing ora bener

    dijamin kleru wong khotib

    ngandhani wiji

    akeh leaflet ortodoks

    supaya swara siji nangis liwat eskalator

    sumangga sami ngaturaken pawarta

    lan wong akeh padha ngakoni mlarat



    pandhita teka sekolah

    karo wulangan ngendi kanggo njupuk dhuwit



    larangan sanggama larangan prosesi

    resolusi kita revolusi



    ing dewan pungkasan diputusake kanggo nyedhot

    ngirim kabeh gay ing ngiringan kanggo Siberia

    larangan kabeh sanggama, larangan prosesi

    ujarmu, lakonana.”


    Lan sateruse - aku menehi saran supaya maca kanggo disetujoni roh ..
  31. Isk1984
    Isk1984 12 Agustus 2012 16:13
    +1
    Ya, ora ana sing nolak yen dheweke kabeh kepala lan mung pelacur. perang, sing saka sisih Islam, apa bab Kristen ... lan ing ngendi ateis bisa pindhah saiki, kita bisa miwiti kanthi pasukan kanggo mbaptis, iku apik banget kanggo mbusak jam ing fisika, sajarah kimia saka sekolah, lan introduce pasinaon agama. lan ampas liyane, mengko aja ditakoni kok disiram banyu suci ember, ora mabur kaya neraka, mbok menawa intrik setan.
    1. andrei332809
      andrei332809 12 Agustus 2012 17:11
      0
      malah Lomonosov kandha yen kita ora butuh fakultas teosofi, ora kaya Eropa, yen pelajaran agama ditepungake ing sekolah, mula bakal ana aleskaput lengkap.
    2. Galina
      Galina 12 Agustus 2012 20:30
      +1
      Lan ing ngendi sampeyan ndeleng "Kristen militan"? Apa nyekel sampeyan ing sawetara cara? Iki digawe "militan" ing media dening wong "tengen". Lan sampeyan nyanyi bareng karo dheweke.
      1. Jaromir
        Jaromir 12 Agustus 2012 20:56
        +2
        Quote: Galina
        Lan ing ngendi sampeyan ndeleng "Kristen militan"

        Prangko wis wiwit ngomong! .. wong bodho
        Dheweke ngrokok lan ndeleng tentara salib, semangat militan! .. wassat
  32. pribol
    pribol 12 Agustus 2012 18:23
    +1
    Alexey kaya biasane + Review apik, Hooray!!! Rusia menangake bola voli "emas" putra ombenan
  33. SlavaP
    SlavaP 12 Agustus 2012 19:19
    +5
    Jujur, peluncuran kasebut ora pantes luwih saka 15 dina - ora tekan rangking ..
    Sampeyan kudu ngukum, paling ora kanggo kabodhoan, nanging ora kakehan, supaya ora nggawe lambang liyane kanggo saben wong sing prihatin.
    Tumindak kang kaya mangkono iku ora tau diapura.
    Ing Inggris, nalika kerusuhan anyar, siji pahlawan enom mutusake kanggo ngayunake gendéra ing monumèn kanggo prajurit sing tiba kanggo pamer - uga, dheweke ora bisa! Lan ora ana sing squealed lan ora nyithak prasasti ing T-shirts. (Lan, para pahlawan kasebut dadi putrane salah sawijining Pink Floyd ...)
    1. Jupuk
      Jupuk 12 Agustus 2012 20:02
      +3
      Kutipan saka Slava
      Lan ora ana sing squealed utawa dicithak slogans ing T-shirts

      Dadi dhukungan kanggo pussycats iki asalé saka wilayah sampeyan, sanajan mesthi ana cukup wong bodho, nanging Madonna padha squeals kene, nanging tetep sepi ing ngarep! Nah, ing endi "demokrasi lan kebebasan ngomong" Nyuwun ? ..
      1. SlavaP
        SlavaP 12 Agustus 2012 20:33
        +3
        Wong bodho ana ing endi-endi. Banjur ing Rusia ora ana sing uga squeals ing ndhuwur swarane ...

        Ngomong babagan Madonna, aku rada kaget. Penyanyi iku biasa-biasa wae, nanging ing urip dheweke tansah banget cerdas. Duwe IQ kaya Einstein lan krungu sawetara wawancara karo dheweke - muni apik banget. Mbokmenawa wis tuwa ...
        1. Jaromir
          Jaromir 12 Agustus 2012 20:54
          +4
          Kutipan saka Slava
          Wis IQ kaya Einstein

          Kegilaan ora nyisihake sapa wae! Banjur ana kegilaan seksual! ... Shandets IQ ... nangis
  34. mekanik11
    mekanik11 12 Agustus 2012 23:55
    +3
    Kaya biasane, kita narik tiket gampang-pusi-musi sing dirembug, satelit wis tiba, angel banget, ora jelas apa sing kudu dirembug, nanging kabeh wong ahli agama.
  35. suharev-52
    suharev-52 13 Agustus 2012 00:01
    +1
    Matur nuwun kanggo review. Kaya biasane karo humor. Aku ngarep-arep kanggo nerusake. Ikhlas.
  36. Landwarrior
    Landwarrior 13 Agustus 2012 08:37
    +3
    Hehe! Thanks kanggo penulis, sepisan maneh amused ngguyu
    Madonna sepisan maneh menehi ... sing, ing asas, dheweke ora pisanan, EMNIP, ing muda dheweke mbintangi film saka kategori "XXX" lol
    Inggih, apa bab bocah-bocah wadon bodho iki - supaya padha nemu soko kanggo awake dhewe kanggo sawetara taun - padha bakal scribble memoar saka "carane", kang bakal dicithak ing mayuta-yuta salinan - lan ora perlu kanggo ora bisa, ora. sinau. ngguyu

    Inggih, karo Sarkozy uga luwih utawa kurang cetha - akeh amunisi larang wis ngginakaken ing Libya, overrun ing budget metu, ora ana apa-apa kanggo mbayar keuntungan kanggo wong Arab ing Paris. eseman

    Karo pejuang Siria, iku uga topik liwati. ing Libya, bandit weruh memedi tank Russian, lan mitra Siria matèni jenderal Russian virtual. Jebule padha ngrokok nglirik

    Dene anak-anake birokrat, ya malah aku yakin yen bakal bisa, nanging mung sebagian. Anak-anak pejabat provinsi bakal kagolong ing undang-undang iki tanpa pengecualian.Lha, kanggo pejabat ibukutha ... Lha, kabeh aturan kasebut ana pengecualian, pancen. nglirik

    Nyesel maca babagan ruang, jujur. Senajan, ing asas, iku ora ngagetne. Saben uwong pengin nandur modal dhuwit, lan entuk rupiah, supaya bisa nyimpen ing kabeh tahapan. Ya, spasi ora ngapura kesalahan ...

    Lan pungkasanipun, thanks liyane kanggo penulis. Inggih rampung! Edgy lan landhep! nglirik
  37. igor_ua
    igor_ua 13 Agustus 2012 11:13
    +3
    Ing kene kita kabeh ngidoni BLYADONNA, lan konser dheweke dianakake.
    Lan wong-wong padha ngrungokake pesene, ora noleh lan ora ninggalake, ora nesu!
    Dadi ... Iki kabeh njijiki, COMRADES ..
    BLYADONNA IKI SAMPEL TERTENTU IKI PANGIIL REALITY.
  38. deos
    deos 13 Agustus 2012 15:23
    -1
    artikel potreatic liyane, aku njaluk ngapura kanggo ekspresi vycer, pracosmos utamane nyenengake aku, matur nuwun, aku ngguyu
    1. andrei332809
      andrei332809 13 Agustus 2012 15:29
      0
      deos-y
      Sampeyan ora duwe sirah, sampeyan duwe kursi.
      ora cangkeme, nanging pit sampah.
      sijine sampeyan ing tempek
      lan miwiti maneh.
      ora gelo, iki klasik ngandika, nanging cocog karo sampeyan
  39. kentut
    kentut 13 Agustus 2012 20:53
    +2
    Aku langsung ngomong yen aku dudu pendukung "pusek", nanging, xxs, iki dudu papan kultus, ora ana cuci mobil ing papan kultus, lan liya-liyane, dadi sampeyan bisa entuk 7 taun. hooliganisme ing cuci mobil apa wae. babagan "ngomong ing masjid sing nggegirisi" - sampeyan dhewe ora bisu yen implementasine hukum Federasi Rusia gumantung ing papan kinerja? cara mikir lan tumindak saka Chechens lan Arab saka Saudis minangka prilaku becik lan .. uga, pisanan sampeyan kudu watu "freaks" sing pindhah menyang T-shirts utawa "wuda wuda" (uga, wong, Ceko digawe a komentar kanggo kanca-kancaku kanggo awak sing wuda, nanging wektune rada beda - dikirim menyang x lan kabeh kanggo wektu sing cendhak)
    sampeyan, patriot apes, nguwuh "apa yen ing masjid ing Chechnya" kudu ngilingake sing wiwit sampeyan lali sing Chechnya iku bagéan saka Federasi Rusia, mulane, hukum Federasi Rusia kudu aplikasi ana, lan ora Sharia, nanging kasunyatan. yen sampeyan ngujo banget "moral Muslim Chechen" iku minus sampeyan, minangka indikator saka pikiran sing cedhak (aku ora bakal njaluk ngapura) lan ora bisa ngerti tembung sampeyan dhewe.
    Nah, bab paukuman, kabeh sing normal miturut hukum bakal diwenehi 7 taun, tegese 7, kanggo telek.
  40. strategi
    strategi 16 Agustus 2012 11:42
    -2
    Ana proposal kanggo ngganti jeneng situs: masalah militèr lagi rembugan kurang ... utawa ngomong kula carane mbusak akun.
  41. teradimich
    teradimich 16 Agustus 2012 16:43
    -1
    Artikel kasebut dadi overboard kanthi ironi.