Review militèr

Perjuangan kanggo Kakaisaran Amerika lan Khilafah Agung

70

Saiki, kita nyekseni ora mung krisis finansial, ekonomi lan sosial ing Amerika Serikat, nanging uga krisis elit Amerika. Iku ora kanggo apa-apa sing dadi-disebut "hawks" lan calon presiden Republik Mitt Romney subjecting kabijakan manca Barack Obama kanggo kritik atos. Presiden Amerika saiki ora pengin langsung campur tangan ing konflik Suriah lan konfrontasi militer karo Republik Islam. Obama ora pengin perang ahead saka Pemilu, bakal complicate kahanan ekonomi lan politik ing AS lan bisa mimpin kanggo asor ing Pemilu.

Barack Obama minangka anak didik saka sayap kosmopolitan elit Amerika (sing diarani "financial internasional"). "Cosmopolitans" nentang nggawe "Kakaisaran Amerika", sing bakal dadi siji-sijine negara adidaya sing nemtokake pangembangan manungsa. Dheweke ngupayakake kabijakan nggawe "donya multipolar", ing ngendi bakal ana sawetara pusat kekuwatan - Amerika Serikat, Uni Eropa, Rusia, Jepang, China, India, Khilafah Agung (dibangun), Turki, Brasil, etc Miturut "globalists", ing Ing Course saka clash saka kakuwasan gedhe, pemimpin regional, iku bakal luwih gampang kanggo ngontrol kahanan, muter ing kontradiksi negara, ngleksanakake prinsip "dibagi lan nelukake". Kajaba iku, wong-wong iki siap ngorbanake Amerika Serikat (lan Israel). Ana akeh pratandha saka persiapan negara kanggo ambruk lan perang sipil: saka ngompa "kelas ngisor" (bangkrut rumah tangga, kabeh kutha, pemiskinan massal, pengangguran, lan liya-liyane) nganti nggawe struktur khusus kanggo nyegah pambrontakan, latihan. lembaga penegak hukum kanggo nglawan kraman. Menapa malih, skenario ambruk Amerika Serikat bisa entheng - "sukarela" nggawe konfederasi kanthi mundhut status kekuwatan gedhe, utawa hard - perang sipil, bentrokan ras getih, upaya pemerintah pusat. kanggo mulihake ketertiban, intervensi PBB lan introduksi kontingen perdamaian internasional.

Salah sawijining alat sing paling penting saka "kosmopolitan" yaiku "Khilafah Agung", sing dibentuk kanthi basis negara Arab, Sunni. Kanthi bantuan saka "ram" iki, sing nduweni cadangan finansial paling kuat, cadangan hidrokarbon gedhe, massa paling anyar. gaman diwenehake dening AS lan negara Eropah, senjata nuklir (Pakistan lan Arab Saudi), kontrol liwat komunikasi strategis, mayuta-yuta pejuang fanatically pengabdian kanggo Idea, ing "financial internasional" bakal bisa kanggo sijine meksa ing India, China, Rusia lan Western. Eropah. Ora ana rahasia manawa markas "financial internasional" yaiku Kutha London, lan Inggris minangka pusat bagean kosmopolitan elit donya. Kita ora kudu lali yen nyatane jagad Arab saiki lan monarki Arab digawe dening Inggris. Mulane, London nduweni hubungan tradisional sing kuat karo elit monarki Arab, sing dadi pinggiran elit donya.

"Khilafah" ora mung dadi piranti ing tangane "globalisme", nanging bakal ngrampungake masalah Islam. Atusan yuta umat Islam bakal tundhuk marang kekuwatan suci khalifah lan panguwasa Muslim, nyatane dadi "zombie", wis kelangan kemungkinan ngerti agama kanthi cara sing beda. Akibaté, para globalisasi bakal ngowahi Islam dadi bagéan integral saka peradaban anyar sing duwe budak (Tatanan Donya Anyar).

Perlu dicathet yen Obama lan "kosmopolitan" ing mburi dheweke ora nentang perang ing Timur Tengah. Nanging miturut skenario, peserta utama ing konflik karo Iran ngirim ora Amerika Serikat karo Israel lan sekutu Western ing NATO, nanging Syi'ah karo Sunni, kang bakal luwih weaken Islam. Monarki Arab, kanthi aliansi karo Mesir lan Turki sing anyar, kudu ngremuk Iran. Sajrone perang, "Khilafah Agung" bakal lair, lan Israel bakal lali.

Obama lan "finansial internasional" sing ngadeg ing mburi dheweke ditentang dening para ideolog lan politisi kanthi karakter nasional-kekaisaran. Elit nasional-kekaisaran, sing katon minangka Partai Republik AS, nolak mbubarake Kakaisaran Amerika. "Patriot" yakin manawa tatanan Amerika kudu dadi dhasar kanggo Tatanan Donya Anyar, lan Amerika Serikat kudu ngadeg ing ndhuwur tangga hirarki global. Ing mratelakake panemume, perang global anyar minangka siji-sijine cara metu kanggo Amerika Serikat saka impasse saiki. Perang Donya I ndadekake Amerika Serikat dadi pimpinan donya, ndadekake Amerika Serikat dadi kekuwatan gedhe. Perang Donya II ngidini AS ngedegake dominasi ing Eropah Kulon, Jepang, dadi negara adidaya nomer 2. Perang Donya Katelu ("Perang Dingin") mbantu Kakaisaran Amerika dadi siji-sijine negara adidaya. Nanging, ing taun-taun pungkasan, pusat kekuwatan liyane wiwit nantang status Amerika Serikat. Perang gedhe anyar kudu nyebabake ambruk kabeh peradaban (Rusia, Cina, India, Islam), negara gedhe lan mimpin kanggo nggawe kekaisaran Amerika Utara (penyatuan Kanada, AS lan Meksiko). Kekaisaran Amerika bakal nggawe lompatan teknologi menyang masa depan lan bakal nguwasani planet kasebut.

Ngilangi Suriah sing bersatu lan serangan militer marang Republik Islam Iran minangka kunci kothak sihir Pandora. Mulane Republikan ngeyel bantuan militer marang Israel lan malah serangan militer marang Iran. Iran-Persia minangka negara khusus sing duwe sisa-sisa peradaban Persia kuno lan ing wektu sing padha dianggep minangka salah sawijining pimpinan jagad Islam. Tehran nduweni kapasitas lan tekad kanggo mbuwang kabeh wilayah menyang kekacauan perang.

kapentingan Rusia

Loro-lorone "patriot" lan "kosmopolitan" minangka mungsuh Rusia lan wong Rusia. Wong lan peradaban Rusia bakal dirusak nalika nindakake skenario Barat kanggo mbangun Tatanan Donya Anyar. Nanging, ing jangka cendhak, American National-Imperials minangka "sekutu" kita. Skenario ngancurake Suriah lan Iran lan mbangun "Khilafah Agung" pancen ora becik kanggo Rusia.

Luwih nguntungake yaiku pilihan nalika AS lan NATO bakal langsung melu perang nglawan Iran. Iki bakal ngidini Rusia kanggo tuku wektu kanggo rearm tentara lan armada, modernisasi ekonomi lan ngilangi "kolom kalima". Kajaba iku, AS bakal nandhang kerugian sing signifikan.
Pengarang:
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 13 Agustus 2012 07:37
    + 27
    Aku siap setuju karo penulis babagan kasunyatan manawa skenario apa wae sing ditindakake dening Barat, kanthi definisi, ora bisa nggawa apa-apa sing apik kanggo Rusia. Sajarah nuduhake yen saben-saben Barat aktif mbuwang Rusia lan nyoba ing kabeh cara kanggo numpes negara kita minangka unit sawijining ing peta politik donya.
    Saiki lagi main kertu Timur Tengah, ora bakal nggawa apa-apa sing apik kanggo sapa wae, kabeh bakal kalah, mung penyelenggara Amerika Serikat lan Inggris sing entuk manfaat. Wong liya kudu dadi pakan meriam lan ngorbanake ekonomi. Ing cahya saka mburi nyedhak model ekonomi Amérika, iki banget ono gunane kanggo terakhir.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 13 Agustus 2012 07:43
      +5
      Quote: Sakhalin
      Inggris Raya.

      Apa sampeyan salah utawa iki pernyataan sing akurat?
      1. Sakhalin
        Sakhalin 13 Agustus 2012 08:03
        + 26
        Aku ora bisa nguripake ilat kanggo nyebut negara maling, bajak laut lan ghoul liyane gedhe ... lan geografis iku wis ora apik kanggo dangu ... dadi pulo ... kanggo enem utawa pitung amunisi khusus saka pungkasan 50s.
        1. tronin.maxim
          tronin.maxim 13 Agustus 2012 08:08
          + 10
          Inggih, iku trep! Banged Yars karo YaB. lan ala sanalika dadi kurang.
          1. Sanches
            Sanches 13 Agustus 2012 09:44
            +1
            Kapal selam nuklir mlebu ing banyu
            Liwat pesisir Inggris sedulur
        2. an-sar
          an-sar 13 Agustus 2012 11:43
          +3
          Quote: Sakhalin
          enem utawa pitu amunisi khusus saka 50s pungkasan
          Lan ing panggonan iki segara bakal cipratan !!!
        3. Alx1miK
          Alx1miK 14 Agustus 2012 00:18
          +2
          Aku wonder carane akeh wong wis nelpon WB Small Britain. Nanging iki pisanan aku nulis tembung kaya ngono. Senajan xs, Mungkin wong sadurunge kula :) Umumé, aku setuju.
    2. Vadivak
      Vadivak 13 Agustus 2012 09:28
      +1
      Sawetara omong kosong, AS, NATO, Mesir, Khilafah. Sapa kang dhawuh kawicaksanan kang lagi njoged ing Wetan? Bener, dhawuhe, lan dheweke ora lali, nanging dadi dalang lan dheweke mimpin negara adidaya iki kaya sing dikarepake.
      1. Sanches
        Sanches 13 Agustus 2012 09:48
        +4
        monopolists ora duwe sambungan tartamtu kanggo negara, padha karo Amerika Serikat, Papua New Guinea. Dheweke milih negara sing luwih lemu nggunakake metode obah, lan saiki wis ana ing panelusuran anyar
    3. baron.nn
      baron.nn 13 Agustus 2012 09:30
      +7
      Sakhalin:
      Aku setuju karo sampeyan! Mung saka aku aku bakal nambah kesimpulan umum yen Rusia kudu duwe tentara lan angkatan laut sing kuwat kanggo skenario apa wae! Ekonomi kudu dibangun kanthi cara sing berkembang tanpa preduli saka fluktuasi spekulator! Nah, ngobong kolom kaping lima nganggo wesi sing panas-abang !!!
      1. Nose
        Nose 13 Agustus 2012 11:03
        + 11
        baron.nn,
        Nanging ing panemuku, ing Amerika ora ana wong siji-sijia sing bakal nyerahake kakaisaran super, lan Inggris ora dadi alangan kanggo wong-wong mau, kanggo nyirnakake Amerika Serikat tegese nyirnakake wadyabala, lan kabeh gumantung ing wadyabala, tanpa wadyabala. ora ana wong.
        1. baron.nn
          baron.nn 13 Agustus 2012 15:34
          +7
          Irung:
          Dheweke ngrusak tentara kita ... Kanthi gaman sing padha, kudu ditekuk !!!
        2. Morgan Stanley
          Morgan Stanley 13 Agustus 2012 17:55
          +4
          Quote: irung
          Mbusak Amérika Sarékat tegesé mbubrah wadyabala, lan kabèh gumantung ing wadyabala, tanpa wadyabala iku dudu sapa-sapa.

          RF tanpa tentara tegese soko? Ora. Tanpa tentara, kabeh wong ora ana.
        3. Kosyar
          Kosyar 13 Agustus 2012 19:38
          +2
          Tanpa tentara, negara apa wae ora ana ...
          Yen sampeyan ora pengin mangan tentara sampeyan, sampeyan bakal menehi panganan wong liya !!! (aksioma)
  2. John
    John 13 Agustus 2012 07:46
    +7
    Kira-kira 15 taun kepungkur, artikel iki bakal katon kaya ravings wong edan ... http://www.kurdishcenter.ru/index.php?option=com_content&view=art
    icle&id=5991:2012-08-12-09-33-34&catid=94:2012-02-08-17-21 artikel bab khilafah agung. Kremlin, ngukur Nokhchi karo Ingush.
    1. Nose
      Nose 13 Agustus 2012 11:12
      + 10
      John,
      Khilafah gedhe iku impen sing bisa sampeyan mimpin wong-wong Islam, ngetokake dhuwit saka wong-wong mau, lan numpes wong-wong mau nganggo tangan sampeyan dhewe. .Mulane, proses mbentuk khalifah sing lancar bakal luwih akeh fragmentasi wilayah-wilayah Islam, akeh, akeh cilik, Qatar, emirat lan barang-barang cilik liyane sing gampang dikontrol, iki, miturutku, minangka tujuane para neokonservatif.
  3. rinzhak
    rinzhak 13 Agustus 2012 07:55
    +3
    iku perlu kanggo bali donya kanggo arsitektur bipolar: USA iku Rusia, nanging Rusia ora saiki, nanging kekaisaran Rusia. Kajaba iku, sistem politik ora kudu antagonis, nanging simbiosis. Ing tembung liya, rong model komunisme sing beda: komunisme-sosialisme, lan komunisme-kapitalisme.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 13 Agustus 2012 08:02
      +5
      Wis pirang-pirang taun, sampeyan ora bisa bali menyang sing lawas! Kita duwe kapitalisme, yen kita wis ngliwati dalan iki, mula kita kudu pindhah menyang mburi!
      1. rinzhak
        rinzhak 13 Agustus 2012 08:20
        +2
        Kutipan saka tronin.maxim
        Wis pirang-pirang taun, sampeyan ora bisa bali menyang sing lawas! Kita duwe kapitalisme Yen sampeyan wis mudhun ing dalan iki, sampeyan kudu pindhah menyang mburi!

        Aku ora setuju, kita lan sampeyan ora duwe kapitalisme ...
        sauntara kuwi, durung ana siji-sijia kang nggagas alternatif kanggo komunisme, apamaneh kaya kang dakkandhakake ing ndhuwur, komunisme kalebu rong wujud alternatif: model Barat (kapitalisme) lan Timur (sosialisme).
        Iku mung komunisme ing Rusia, minangka jenis kapal penggedhe geopolitik donya ing bawana Eurasia, erroneously, lan mulane muspra, personified karo pribadine saka Comrade. Zyuganov.
        1. Tatar ala
          Tatar ala 13 Agustus 2012 09:32
          +3
          Kutipan saka rinzhak
          Aku ora setuju, kita lan sampeyan ora duwe kapitalisme ...
          sauntara kuwi, durung ana siji-sijia kang nggagas alternatif kanggo komunisme, apamaneh kaya kang dakkandhakake ing ndhuwur, komunisme kalebu rong wujud alternatif: model Barat (kapitalisme) lan Timur (sosialisme).

          Florensky nggambarake sistem ing ngisor iki biyen lan iki dudu komunisme ...
        2. Vadivak
          Vadivak 13 Agustus 2012 09:41
          +4
          Kutipan saka rinzhak
          Sauntara kuwi, durung ana siji-sijia sing bisa nemokake alternatif kanggo komunisme,


          Utopia, wong, minangka pengalaman saka daya Soviet wis ditampilake, warga ing jantung, tetep pemilik lan bagéan paling majeng saka masyarakat komunis, sing, Kepemimpinan cepet utawa mengko bakal ngulungaké cita-cita masyarakat kanthi ngganti menyang tsatski. , pondokan, mobil lan pengalaman tinsel liyane wis ana.
          1. rinzhak
            rinzhak 13 Agustus 2012 09:46
            +2
            Kutipan saka Vadivak
            Utopia, minangka pengalaman saka daya Soviet ing nyawa nuduhake, wong tetep pemilik lan bagéan paling maju saka masyarakat komunis, sing, pimpinan bakal cepet utawa mengko ngiyanati cita-cita masyarakat dening ngganti menyang tsatski, pondokan, mobil lan tinsel liyane, pengalaman wis ana.

            Aku setuju, nanging mulane ana sing diarani. teori lan praktik kekacauan sing dikontrol. Rusia apik kanggo kabeh wong, lan sajarah gedhe, lan budaya gedhe, nanging isih kanggo gain sawetara jenis lampahing saka ideologi ngatur, minangka contone, antarane wong Yahudi lan Amerika. Mulane ora nggatekake ideologi kaya neokonservatisme? Mikhalkov kayane wis nulis babagan konservatisme Rusia (pragmatis). Utawa konservatisme enlightened. Iku ide!
          2. skololo
            skololo 13 Agustus 2012 22:16
            0
            kanggo nindakake iki, sampeyan kudu terus-terusan nggawe masalah lan ngganggu dheweke saka obesitas
      2. baltika-18
        baltika-18 13 Agustus 2012 09:32
        +1
        Kapitalisme ing wangun apa wae iku buntu, dalan sing ora ana ing ngendi wae.Model ekonomi Stalinis cocok kanggo jamane, nyambungake perusahaan-perusahaan negara lan produksi swasta cilik lan menengah. Mulane, kanggo tahap modern, model ekonomi bakal dicocogake kanggo tingkat teknologi modern sabenere model Stalinis saka ekonomi sosialis. Kita bakal teka iki, apa kita seneng utawa ora, awit iki cara obyektif kanggo pangembangan peradaban donya. Versi nyoba njupuk Panggonan ing abad kaping 20 lan nuduhake efektifitas. Temtunipun bakal ana pengulangan lan banget rauh, Aku 100 persen yakin iki.
        1. rinzhak
          rinzhak 13 Agustus 2012 09:37
          +1
          Kutipan: baltika-18
          Kapitalisme ing wangun apa wae iku buntu, dalan sing ora ana.

          Sembarang model ekonomi iku sipate winates. Sampeyan bisa ngandika luwih bener - cyclical. Lan iki minangka conto sing jelas saka sing diarani. Siklus Kondratieff...
          Ana siji titik penting - fase transisi ing owah-owahan arsitektur geopolitik lan ekonomi tansah perang. Lan iki neocons Amerika pancen bener.
      3. pinggiran
        pinggiran 14 Agustus 2012 16:08
        0
        Kita duwe NEP luwih akeh tinimbang kapitalisme
  4. Vasily79
    Vasily79 13 Agustus 2012 08:44
    +4
    Wong lan peradaban Rusia bakal dirusak nalika nindakake skenario Barat kanggo mbangun Tatanan Donya Anyar.

    Aku ora bisa setuju karo statement iki, ya, bakal nandhang sangsara, nanging Sajarah wis nuduhake wong Rusia ora bisa bejat
    1. rinzhak
      rinzhak 13 Agustus 2012 09:42
      +1
      Kutipan: Vasily79
      Wong lan peradaban Rusia bakal dirusak nalika nindakake skenario Barat kanggo mbangun Tatanan Donya Anyar.

      Lan kenapa wong Rusia ora ngetutake dalan sing padha lan mratelakake panemune babagan dominasi donya lan tatanan donya Rusia dhewe? Donya seneng kekuwatan lan Rusia duwe potensi kasebut ...
      1. Nose
        Nose 13 Agustus 2012 11:19
        +6
        Kutipan saka rinzhak
        ora mratelakake panemune babagan dominasi donya

        Kanggo dominasi donya, daya siji, kuat, mandhiri dibutuhake! Sawijining negara iku wis dadi gagasan, nalika iku owah-owahan panguwasa, lan ing negara kita, nanging kaya ing Amerika, saben wong duwe awake dhewe, manungsa dadi serigala kanggo manungsa;
      2. Bekzat
        Bekzat 13 Agustus 2012 11:40
        +3
        Aku kanggo kekaisaran anyar iku (Rusia) sadurunge 1917, kita kudu ekonomi kuwat, independen saka dollar. Lan aku kanggo nggawe tatanan donya ing Rusia karo tangan loro.
      3. baltika-18
        baltika-18 13 Agustus 2012 11:43
        +2
        Kutipan saka rinzhak
        Lan kenapa wong Rusia ora ngetutake dalan sing padha lan mratelakake panemune babagan dominasi donya lan tatanan donya Rusia dhewe?

        Panyangka sing bener. Kabeh bakal diwiwiti karo kita, mboko sithik nutupi wilayah sing paling cedhak. Pemugaran kekaisaran abang ora bisa dihindari, amarga ambruk kapitalisme ora bisa dihindari. Ing mangsa ngarep, aku mikir saka Pasifik menyang Samudra Atlantik, kanthi akses menyang proyek iki. Deleng apa sing kedadeyan ing limang taun.
      4. Vasily79
        Vasily79 13 Agustus 2012 12:33
        +1
        Ya, dudu pitakonan, aku ora ngelingi manawa Rusia ora melu kekacoan lan biasane ora diluncurake dening kita. Assholes kaya wong Amerika ora ngerti apa tegese perang ing wilayah kasebut wiwit jaman manunggal, lan Rusia ngelingi apa iku, perang paling gedhe ing abad pungkasan dumadi ing wilayah kita, lan saya suwe kita ora ditarik menyang perang. , sing kuwat kita dadi.
  5. logika
    logika 13 Agustus 2012 09:06
    +4
    Siji nemu koyo sing AS mung battering ram kanggo Inggris. Tanpa noleh maneh, negara-negara kasebut nyerang kabeh lan nglawan jagad iki. Akibaté, monster iki bakal tabrakan karo liyane saka donya, lan Anglo-Saxon, lungguh quietly ing pulo, ngumpulake kabeh krim ing reruntuhan.
    1. Maju
      Maju 14 Agustus 2012 14:24
      +2
      Kutipan saka: logika
      Kayane AS mung dadi battering ram kanggo Inggris

      Logik, iki dudu rasa, iki kasunyatan sing wis ana wiwit abad 17. ya
  6. vorobey
    vorobey 13 Agustus 2012 09:25
    +2
    Apa inti saka artikel kasebut?
    Sampeyan ora sumunar ing skenario apa wae? Saiki angel, nanging bakal luwih angel?

    Kanthi Lamb, iku wis cetha ngendi oppression lan cenderung. Mungkin banjur Romney luwih disenengi. Hawks ndhukung kekaisaran unipolar, lan luwih agresif lan bisa ditebak. Mung saiki Alexander ora mlaku karo tomat ing arah. Ramalan dudu perkara sing matur nuwun, nanging oh kepiye sampeyan pengin ngrungokake. Kasunyatan bilih negara torpedo Inggris wis cetha kanggo dangu. Mung wong wuta sing ora weruh. Nanging, pembantaian Syi'ah lan Sunni ing donya bakal rampung kanthi tentrem utawa mbentuk aliansi anyar kanggo nyegah pemusnahan.
  7. Apollo
    Apollo 13 Agustus 2012 09:37
    +5
    Amérika Sarékat, kanthi proyèk-proyèké kabèh, olèh donya peradaban kabèh, ya, wong-wong amer ora gelem urip ayem tentrem, ya ora ngerti kasunyatan sing prasaja, yen kanthi ngulandara, ndadèkaké bilai.

    Ing panemuku, para pemimpin Amerika Serikat wis ilang rasa kasunyatan, lali yen kita manggon ing planet sing padha, lan apa sing ditindakake ing eksperimen kasebut bakal teka maneh. kelingan bin laden.
    1. vorobey
      vorobey 13 Agustus 2012 09:41
      +4
      Apollo hello sobat. bin Laden minangka proyek dhewe, lan 911 uga minangka bagean saka proyek kasebut. Awit saka iku, padha nguculi tangané.
      1. Sanches
        Sanches 13 Agustus 2012 09:57
        +2
        "9/11" utawa "Set geni kanggo Reichstag maneh" ing kabeh bioskop negara ngguyu
        1. ketemu
          ketemu 13 Agustus 2012 10:51
          +3
          Kutipan saka Sanchez
          "9/11" utawa "Set geni kanggo Reichstag maneh" ing kabeh bioskop negara

          Semono uga kelanjutane film "RELEASE"!!!
          1. ketemu
            ketemu 13 Agustus 2012 11:21
            +3
            Kutipan saka Sanchez
            "9/11" utawa "Set geni kanggo Reichstag maneh" ing kabeh bioskop negara

            Semono uga kelanjutane film "RELEASE"!!!

            Pengumuman--"RELEASE-2"
    2. Maju
      Maju 14 Agustus 2012 14:28
      0
      Kutipan saka Apollon.
      padha kudu ngelingi bin laden

      Apollon, lan bin laden ora dibutuhake maneh. nglirik
    3. xota
      xota 15 Agustus 2012 08:43
      0
      ora gelem, ora bisa urip ayem tentrem. Lan iki ora mung ditrapake kanggo Amerika Serikat, nanging mung wong Eurasia ngalami kabeh kesenengan urip sing keganggu ing wilayahe, mula dheweke nyoba luwih ati-ati. Umumé, pembangunan apa wae mbutuhake pergolakan, salah sijine yaiku perang.
  8. logika
    logika 13 Agustus 2012 09:53
    +1
    vorobey, Kasunyatan bilih negara torpedo Inggris wis cetha kanggo dangu. Mung wong wuta sing ora weruh
    Banjur pitakonan, yen kabeh wong katon, banjur kok kabeh lading ing arah negara, nanging pulo isih aside.
    1. vorobey
      vorobey 13 Agustus 2012 09:56
      +3
      Kutipan saka: logika
      kabeh lading ing arah negara, lan pulo isih aside

      Nanging iki bakat saka organizer. Sawise kabeh, sampeyan uga, mbokmenawa ngadhepi wong sing nggebug sampeyan, lan ora hasutan.

      Kayane AS mung dadi battering ram kanggo Inggris
      Lan tembung sapa iki?
    2. Maju
      Maju 14 Agustus 2012 14:32
      0
      Kutipan saka: logika
      kok kabeh lading ing arah negara, nanging pulo isih aside

      Logik, gilirane uga bakal teka, aja kuwatir. nglirik
    3. pinggiran
      pinggiran 14 Agustus 2012 16:19
      0
      Muga-muga nalika prentah ngarep diwenehake, saperangan gubernur sing dicukur b / g sing dipisahake bakal dibuwang, lan luwih becik ditindakake dhisik, mula, banjur bali tanah menyang India .... ......
  9. logika
    logika 13 Agustus 2012 10:21
    +1
    Kutipan saka vorobey
    Sawise kabeh, sampeyan, uga, mbokmenawa scouting karo wong-wong sing nggebug sampeyan, lan ora hasutan

    ing tingkat kluwarga, ya. Nanging ing politik gedhe, aku ora percaya yen sampeyan ora bisa ngirim serangan preemptive (dudu militer)
    1. vorobey
      vorobey 13 Agustus 2012 10:28
      +3
      Ayo dipikir logis.
      1. Ing ambruk euro saka cherevat kanggo Uni Eropah?
      2. Apa sebabe anggota Uni Eropa duwe mata uang dhewe. ora euro?
      3. Apa Britain, minangka salah siji saka ekonomi paling kuat ing Eropah, ora njupuk bagéyan aktif, kaya Jerman utawa Prancis, ing nyimpen zona euro, nanging diwatesi kanggo saran praktis.
      1. Nose
        Nose 13 Agustus 2012 11:29
        +8
        vorobey,
        Inggris tansah nglawan Eropah bawana, iki perjuangan karo Spanyol, lan Napoleon, lan karo Hitler sing padha. Jerman tansah makarya luwih apik, lan produke tansah luwih apik lan luwih murah. Lan mata uang dhewe yaiku kamardikan! Lan kejutan, kaya Yunani, Inggris karo pound, ana ing sisih. Ambruk Uni Eropa, umume, iku ono gunane, sampeyan bisa anget tangan ing.
        1. vorobey
          vorobey 13 Agustus 2012 11:36
          +1
          Irung matur nuwun, aku pengin ahli logika maca iki.
          1. Taleyran
            Taleyran 13 Agustus 2012 13:14
            +7
            Kutipan saka vorobey
            Irung matur nuwun, aku pengin ahli logika maca iki.

            Logika ing donya kucing nangis! Inggih, yen mung logika paradoks. Lan Rusia wis ngadeg ing paradoks wiwit jaman biyen, lan bakal ngadeg! ya
      2. pinggiran
        pinggiran 14 Agustus 2012 16:22
        0
        amarga Jerman lan Prancis minangka mungsuh sejarah lan sengit saka sing dicukur. Lan Uni Eropa minangka gagasane .............
  10. logika
    logika 13 Agustus 2012 10:35
    +2
    Ya, pulo kasebut ora mung sacara geografis, lan bisa uga bisa ndeleng kesulitan dhewe, nanging ora bisa diramalake lan injeksi nganggo payung cukup nyata.

    Aku manawa sinyal babagan keterlibatan bisa ing tengah acara minangka peserta aktif ing ontran-ontran umum bakal cukup kanggo kelangan ardor.
  11. IRBIS
    IRBIS 13 Agustus 2012 10:38
    +4
    Inggris duwe pengalaman paling padhet ing diplomasi "undercover" lan mulane kupinge meh ora katon ing obrolan donya umum. Amerika, kanthi otot-otot militèr sing "dipompa" lan negara-negara Arab, kanthi cadangan finansial, mung minangka alat kanggo dolanan politik "tuan-tuan" sing langgeng. Ing kasus apa wae, kita kudu nyiapake kanthi cepet yen tutup saka cauldron sing nggodhok iki mesthi bakal ambruk.
    1. Maju
      Maju 14 Agustus 2012 14:45
      0
      Kutipan saka IRBIS
      tutup saka cauldron nggodhok iki mesthi bakal suwèk mati

      IRBIS, iki ora duwe bathi kanggo Inggris cilik, tutup iki bakal mbanting awake dhewe .. ya
  12. T72B
    T72B 13 Agustus 2012 10:39
    +3
    "Pilihan sing luwih nguntungake yaiku nalika AS lan NATO langsung mlebu perang nglawan Iran. Iki bakal ngidini Rusia tuku wektu kanggo rearm tentara lan angkatan laut, modernisasi ekonomi lan ngilangi "kolom kalima". Kajaba iku, AS bakal nandhang sangsara. kerugian sing signifikan."

    Plot kasebut bengkong. Sing. Apa munculé Yankel sing luwih cedhak karo wates Rusia luwih disenengi tinimbang pilihan liyane?
    Nanging misale jek kula sing iki salah siji saka opsi paling awon, amarga. bener tegese wiwitan pungkasan lengkap Rusia. Sejatine, iki minangka panggilan penulis supaya wedhus mlebu ing kebon. Nanging apa ora luwih gampang, apa wicaksana njlentrehake marang wedhus kanthi cara sing ora pantes nyusup menyang kebon, utawa malah sungu ora bisa dibongkar?
  13. andrei332809
    andrei332809 13 Agustus 2012 10:48
    +2
    kabeh bisa samesthine saka Saxon arrogant, utamané sleaze, nanging aku padha duwe isine weteng lancip kanggo foresee kabeh lan njaga kahanan ing kontrol, utamané ing periode lam.
  14. Protey
    Protey 13 Agustus 2012 11:10
    +6
    Khalifah Agung minangka fiksi. Ora ana kontradiksi ing antarane umat Islam tinimbang ing negara liya, lan yen ana bencana, dheweke bakal mulai ngethok.
    Nganti Amerika Serikat ... film Hollywood lawas "Running Man" teka ing pikiran. Iku mung njelaske nganggo bentuk garis gambar mangsa (mbok menawa ora dadi adoh) saka Amerika Serikat - negara repressive otoriter karo populasi debilitated, kang mung kasengsem ing acara sadis ing televisi. Sedhih yen ora mung Amerika Serikat sing bisa ngetutake skenario kasebut.
    1. Ymydzh
      Ymydzh 13 Agustus 2012 18:22
      +5
      Kutipan saka Prometey
      karo populasi debilitated, kang mung kasengsem ing acara sadis ing televisi

      Aku langsung kelingan Dom2 lan Hell's Kitchen!.. belay
  15. priyayi
    priyayi 13 Agustus 2012 11:29
    -1
    mikir pira yuta opsi kanggo nyekel wétan kulon duwe?senajan ngono wetan pancen meneng wae?ora wetan duwe budaya tinimbang kulon lan kulon wis entuk kabeh sing digayuh saiki berkat wetan.sanajan ana upaya kanggo nangkep lan nggawe jagad multipolar, aku ora mikir yen Rusia bakal njagong lan ngenteni ing segara kanggo cuaca
  16. Ataturk
    Ataturk 13 Agustus 2012 11:41
    +5
    Siji bab sing aku kaget, Inggris nganakake pembantaian nyata ing India, kenapa India meneng? Apa wong Jepang meneng amarga pembantaian dening Amerika Serikat. Apa ora dadi pengecut lan korupsi?
    1. Taleyran
      Taleyran 13 Agustus 2012 13:17
      +6
      Kutipan saka Ataturk
      Siji surprise kula

      Nanging sampeyan ngerti aturan atos kasunyatan modern: Boten pribadi, mung bisnis. Nyuwun
    2. Sanches
      Sanches 13 Agustus 2012 14:09
      +1
      Wong-wong ngelingi pain iki, nanging ora panguwasa. Lan kekuwatane pengecut lan korupsi ing negara apa wae, kaya ngono prinsip pemilihan kanggo kekuwatan NWO. Ing jaman saiki, nalika siji perusahaan bisa kanthi gampang tuku sawetara negara sekaligus, pamrentah sing luwih pengecut lan korup, luwih murah tuku.
  17. Wehrmacht
    Wehrmacht 13 Agustus 2012 12:06
    +4
    Nah, kanca?! Kanthi Khalifah sing bakal teka kanggo sampeyan!))))))))
    1. vorobey
      vorobey 13 Agustus 2012 12:18
      +1
      Magomed, sampeyan menehi kelangan. Ireng, nanging lucu.

      Interpretasi kaya sing dikarepake.
      1. Wehrmacht
        Wehrmacht 13 Agustus 2012 12:24
        +2
        Aku njaluk ngapura marang sing aku gawe gela)))))) nanging iki kasunyatan sing atos nglirik
        1. Taleyran
          Taleyran 13 Agustus 2012 13:16
          +5
          Wehrmacht,
          Lan sapa ing antarane kita sing ngarahake khalifah? .. opo
          1. Ymydzh
            Ymydzh 13 Agustus 2012 18:24
            +4
            Kutipan: Talleyrand
            Lan sapa sing ngarahake khalifah?

            Aku ora ngerti bab khalifah, nanging Hillary Clinton bakal Scheherizada! keprungu
  18. dmb
    dmb 13 Agustus 2012 12:10
    +1
    Siji bisa setuju karo pesen penulis sing Romney lan perusahaan luwih disenengi kanggo Rusia. Nanging, miturut pendapatku, alasan iki rada beda. Sikep sing angel. ngalahake posisi liberal kita (utamane sing duwe kuwasa) lan nggawe wong sing ragu-ragu. Ing wektu iki, salah siji ngapusi mudhun ing Amerika utawa mlebu menyang confrontation karo. Ora ana sing katelu. Mungkin banjur bakal miwiti nglawan korupsi lan nguatake tentara ora kanthi nggawe LLC liyane kanggo ngompa anggaran. Minangka kanggo manut "khalifah", iki wis kedaden ing miniatur ing Chechnya. Ana ing 91. nggawa Dudayev dadi panguwasa, wong bodho lan bajingan ing Kremlin uga duwe tujuan kanggo ngarahake dheweke. Carane rampung wis dingerteni.
  19. lintang
    lintang 13 Agustus 2012 12:27
    -2
    Aku wedi yen korupsi kita ora bisa dikalahake. Lan tentara ... Satelit kita ora bisa lepas, ora ana industri transfer dhuwit ing kene.
    1. OSTAP BENDER
      OSTAP BENDER 13 Agustus 2012 12:48
      -1
      Durung cetha yen sing kuwasa ing Rusia wis nggunakake wektu sing diwenehake kanthi bener! Siji verbiage, nanging apa sing mlebu layanan yaiku gulung ing segara! Medvedev piyambak punika worth soko, kang kudu dikunjara kanggo treason kanggo Motherland, ora kanggo sebutno mentri liyane ana, lan liyane saka riffraff!!!!
  20. Barrel
    Barrel 13 Agustus 2012 14:04
    0
    Maneh Mason, wong Yahudi lan "Anglo-Saxon" (kaya sing dicritakake ing kene) nyiapake konspirasi ing saindenging jagad, mung saiki kanggo ambruk Amerika Serikat lan nggawe Khilafah. Ing endi logika? Sanadyan wong-wong Yahudi utawa negara ora perlu Khilafah!
    1. Sanches
      Sanches 13 Agustus 2012 14:14
      -1
      monopolists ora duwe warga negara, padha mung entrenched piyambak ing AS lan London, nanging iku kanggo saiki. Wong-wong Yahudi, Amerika, lan luwih-luwih Inggris ora ndemek wong-wong mau, iki mung nggodho kanggo kapercayan sing luwih gedhe. Mesthi, Zionis lan Nazi duwe rencana liyane, nanging monopoli luwih penting
    2. OdinPlys
      OdinPlys 13 Agustus 2012 19:22
      +1
      Kutipan saka: laras
      Ing endi logika? Sanadyan wong-wong Yahudi utawa negara ora perlu Khilafah!


      Ora masalah apa sing sampeyan sebut ... sing penting sapa sing bakal mrentah ing "khalifah" iki ... Maksudku administrasi fasis-Zionis supranasional ...
  21. Khusus Fors
    Khusus Fors 13 Agustus 2012 15:25
    +6
    Iku wong Amerika)
    Aku mikir kabeh wong ngerti kursus militer-politik ..
    1. lintang
      lintang 13 Agustus 2012 17:28
      +3
      Ing pangkalan Manas, aku kerep ndeleng dheweke njaga keliling, miturut kesan, ora medeni yen ana masalah karo dheweke. Ing Avgan, wong lanang luwih serius nglawan kita.
      1. Ymydzh
        Ymydzh 13 Agustus 2012 18:26
        +6
        Kutipan saka stari
        miturut tayangan, iku ora medeni kanggo njaluk ala karo wong-wong mau.

        Lan yen ambungan kuwi bakal munggah ?!, belay
        Lan sampeyan ngomong iku ora medeni! ..
  22. albanec
    albanec 13 Agustus 2012 15:34
    -2
    Iku aneh sing sawise "Perang gedhe anyar sing bakal nyebabake ambruk kabeh peradaban (Rusia, Cina, India, Islam), negara gedhe lan mimpin kanggo nggawe kekaisaran Amerika Utara (penyatuan Kanada, AS lan Meksiko). kekaisaran bakal nggawe lompatan teknologi menyang masa depan lan bakal nguwasani planet iki.", nanging yen "AS lan NATO bakal langsung melu perang nglawan Iran. AS bakal nandhang kerugian sing signifikan.".Sing. tumpukan ing donya kabèh, lan malah temonan teknologi, nggawe kaya arep menyang toko kanggo roti, lan gabung perang karo Iran, lan malah kabeh blok NATO, losses gedhe. eseman

    Ya, Iran ora gampang. Lurus supermegasuperpower ngguyu
  23. Afftar
    Afftar 13 Agustus 2012 20:39
    +2
    Penulis, sampeyan duwe masalah sing jelas karo analytics. Apa luwih apik kanggo Rusia yen Amerika ngurus Iran luwih dhisik? Oh iku? Sampeyan mbokmenawa ora weruh manawa umume militan sing perang ing Suriah minangka tentara bayaran saka Libya. Lan yen Amerika Serikat nelukaké Suriah lan Iran, banjur mbayangno carane akeh wong bakal pour metu rezombified dening "pengkhianat" ing pasuryan saka Federasi Rusia? Lan negara-negara sekutu nalika ngadhepi Kyrgyzstan, Tajikistan lan Kazakhstan, kenapa ora cepet-cepet mlayu menyang NATO, ing sangisore sayap sing anget lan moho kuwoso, nalika Tehran ambruk? Apa sampeyan wis mikir babagan iki?

    Sawetara jenis barang troll miturut pendapatku. Nanging mung.
  24. Oleg Rosskiy
    Oleg Rosskiy 13 Agustus 2012 21:58
    +2
    Sekutu sing paling dipercaya kanggo Rusia saiki yaiku wektu, luwih akeh, luwih akeh kamungkinan kanggo nemoni ancaman perang kanthi bersenjata lengkap Ya, ing prinsip, ing ndhuwur dheweke ngerti babagan iki, nanging isih ora. atine ayem, medeni bocah-bocah.
    1. Maju
      Maju 14 Agustus 2012 15:18
      +2
      Kutipan: Oleg Rosskiy
      Sekutu paling dipercaya kanggo Rusia saiki

      Rusia mung duwe rong sekutu sing paling dipercaya:
  25. Boris55
    Boris55 14 Agustus 2012 10:18
    -1
    Strategi Anti-Quran Barat: http://wzglyd.mybb.ru/viewtopic.php?id=24#p44
    Video kasebut lawas, nanging ora ilang relevansi ...
  26. atine1954
    atine1954 14 Agustus 2012 21:54
    0
    Power ing Amerika Serikat belongs kanggo ibukutha, kang olahraga liwat sawijining
    wakil ing legislatif! Presiden mung kepala
    kekuwatan eksekutif, kanthi subordinate menyang legislatif!
    Nanging kita kudu tansah nganggep manawa Amerika Serikat minangka markas
    TransNational Capital, sing kapentingan bisa uga ora pas
    karo bagean saka ibukutha nasional AS. Mula konflik antarane "elit"!
  27. RossMK
    RossMK 15 Agustus 2012 00:36
    +1
    Aku turu lan ndeleng ing ngimpi manis ambruk saka Amerika Serikat. Dadi, AS kanthi aktif saya lemah. Saben negara duwe wektu mudhun lan mundhak. Lan saiki, sawise taun nineties, Rusia pulih lan nyiapake kanggo njupuk, nanging Amerika Serikat, sawise dominasi sing dawa, wiwit ilang dhuwur.
    Umumé, wektune kanggo nulis sekutu katelu sing paling penting, pasukan nuklir strategis. Saiki dheweke ora bakal nglilani sapa wae nyedhaki kita.