Review militèr

Proyek 1143.5 kapal penjelajah abot "Admiral Armada Uni Soviet Kuznetsov"

42
Awal karya desain ing nggawe cruiser saka project 1143.5 - 1978. Karya kasebut ditindakake dening Biro Desain Leningrad. Opsi pisanan yaiku desain awal sing luwih apik saka cruiser mawa pesawat abot 1143. Desain kasebut ditindakake miturut karya riset sing disebut "Order", sing minangka justifikasi militer-ekonomi kanggo cruiser mawa pesawat kanthi instalasi nuklir. proyek 1160.

Proyek 1143.5 kapal penjelajah abot "Admiral Armada Uni Soviet Kuznetsov"


Desain kasebut adhedhasar proyek ing ngisor iki:
- proyek advance 1160 - operator pesawat kanthi pamindahan 80 ton;



- project 1153 - cruiser gedhe karo penerbangan persenjataan (50 pesawat), kanthi pamindahan 70 ton. Ora ana kapal sing dipasang lan dibangun;
- kapal induk proyek sing disaranake dening Kementerian Industri Perkapalan, pamindahan 80 ton, pesawat lan helikopter nganti 000 unit;
- project 1143M - kapal induk sing bersenjata karo pesawat supersonik Yak-41. Iki minangka operator pesawat katelu proyek 1143 - 1143.3. Iki ditetepake ing taun 1975, diadopsi ing taun 1982, dibubarake ing taun 1993;
- project 1143A - project 1143M operator pesawat karo pamindahan tambah. Kapal cruiser mawa pesawat kaping papat dibangun. Ditetepake ing taun 1978, diadopsi ing taun 1982. Wiwit taun 2004, kapal kasebut wis dimodernisasi kanggo Angkatan Laut India. Diakoni ing Angkatan Laut India ing 2012.
- kapal penjelajah abot saka project 1143.5 minangka modifikasi kalima sabanjure proyek 1143 lan kapal penjelajah kalima sing dibangun.

Ing Oktober 1978, kanthi dekrit saka Dewan Menteri USSR, Kamentrian Pertahanan diprentahake kanggo ngembangake tugas taktis lan teknis kanggo proyek kapal 1143.5, Departemen industri galangan kapal kanggo ngetokake rancangan rancangan lan desain teknis dening 1980. Kira-kira wiwitan pambangunan serial kapal proyek 1143.5 yaiku 1981, pungkasane yaiku 1990. Laying lan construction saka kapal - slipway "O" saka pabrik kapal Nikolaev.

Rancangan rancangan disiapake kanggo 1979, ing taun sing padha disetujoni dening Panglima Angkatan Laut S. Gorshkov. Sawetara sasi sabanjure, ing taun 1980, kepala departemen militer, D. Ustinov, nandatangani arahan saka Staf Umum, sing ngomong babagan perlu kanggo ngganti proyek 1143.5. Saiki tenggat wektu kanggo ngrampungake proyek teknis ditundha nganti 1982, konstruksi dadi 1986-91. Ing April 1980, Panglima Angkatan Laut S. Gorshkov nyetujoni tugas taktis lan teknis kanthi owah-owahan ing proyek kasebut. Ing musim panas 1980, kabeh pihak sing melu - Kementerian Industri Perkapalan, Kementerian Industri Penerbangan, Angkatan Udara lan Angkatan Laut ngakoni pangembangan proyek kapal 1143.5 minangka rampung.

Nanging, owah-owahan ing proyek terus. Panggunaan senjata aviation ing kapal saka project 1143.5 digarap miturut dekrit saka Dewan Mentri USSR. Ing pungkasan taun 1980, Central Research Institute of Military Shipbuilding mbenerake spesifikasi taktik lan teknis kanggo proyek kapal 1143.5. Ing wektu sing padha, keputusan digawe kanggo mbangun kapal kapindho proyek 1143.4 (1143A) tinimbang kapal proyek 1143.5. Nanging, ing mangsa ngarep, proyek kasebut dirampungake maneh - proyek teknis 1143.42. Ing awal musim semi 1981, kontrak kanggo produksi pesenan 105 ditampa saka Direktorat Utama Angkatan Laut ing pabrik pembuatan kapal Nikolaev. Ing musim gugur taun 1981, owah-owahan digawe ing desain kapal - pamindahan tambah 10. ewu ton. Owah-owahan ing ngisor iki ditindakake kanggo proyek kasebut:
- instalasi ing kapal rudal anti-kapal "Granit";
- nambah persenjataan pesawat nganti 50 unit;
- springboard lepas landas pesawat tanpa nggunakake catapult;

Desain teknis pungkasan 1143.5 siap ing Maret 1982. Diadopsi dening Keputusan Dewan Menteri USSR No. 392-10 tanggal 7.05.1982 Mei XNUMX.

Tanggal 1 September 1982, kapal proyek 1143.5 dilebokake ing slipway modern "O" saka pabrik pembuatan kapal Nikolaev lan diwenehi jeneng "Riga" kanthi nomer seri 105. Rong sasi sabanjure, kapal kasebut dijenengi "Leonid Brezhnev. ". Ing Desember 1982, instalasi blok 1 saka struktur lambung wiwit. Miturut cara, iku kapal pisanan dumadi saka 24 pamblokiran awak. Blok kasebut jembar awak, dawane 32 meter, dhuwure 13 meter, bobote nganti 1.7 ewu ton. Superstruktur kapal uga dipasang ing wangun blok.

Kabeh propulsion lan sistem daya padha dhawuh kanggo 1983-84. Instalasi lan instalasi wis digawa metu ing awak wis sebagian dipasang, kang mimpin kanggo mbukak saka geladhak lan sawetara bulkheads lan nemen kalem mudhun kabeh proses construction. Foto pisanan kapal anyar, dijupuk saka satelit, muncul ing pers Prancis ing 1984, kesiapan TAKR kanggo taun iki yaiku 20 persen.



Kapal kasebut diluncurake saka slipway ing pungkasan taun 1985, bobote kapal ora ngluwihi 32 ewu ton, kesiapan kapal kira-kira 35.8 persen. Ing taun 1986, P. Sokolov diangkat dadi kepala desainer proyek 1143.5. Ing pertengahan 1987, kapal kasebut diganti jeneng maneh - saiki wis dikenal minangka TAKR "Tbilisi", kesiapan kapal kira-kira 57 persen. Ana wektu tundha ing pambangunan kapal (kira-kira 15 persen) amarga gangguan pasokan macem-macem peralatan. Ing pungkasan taun 1988, kesiapan TAKR kira-kira 70 persen. Biaya kira-kira kapal kanggo taun 1989 kira-kira 720 yuta rubel, sing meh 200 yuta ditundha kanggo nyedhiyakake peralatan lan sistem. Ing taun sing padha, pangareping desainer anyar L. Belov diangkat, kesiapan kapal kasebut kira-kira 80 persen. Kira-kira 50 persen peralatan lan sistem elektronik dipasang ing kapal, umume peralatan teka ing kapal ing taun 1989.

Kaping pisanan metu saka kapal menyang segara digawe ing 20.10.1989/25.11.1989/1.11.1989. Diijini kanthi resmi dening kabeh peserta proyek. Saka solusi sing wis siap ing kapal, klompok udara siap digunakake. Kapal metu saka kapal rampung tanggal 27 November 29. Tes klompok udara diwiwiti tanggal XNUMX November XNUMX - Su-XNUMXK minangka sing pertama mlebu ing dek. Sanalika sawise ndharat, dheweke njupuk saka dek TAKR MiG-XNUMXK.



Rampung kapal kanthi gaman lan peralatan elektronik rampung ing taun 1990, kesiapan lengkap kapal kasebut kira-kira 87 persen. Tes pabrik sing mlaku ditindakake ing musim semi lan musim panas taun 1990. Ing Oktober 1990, kapal kasebut ganti jeneng kanggo pungkasan wektu, sing isih ana nganti saiki - TAKR "Admiral armada Uni Soviet Kuznetsov. Sajrone tahap 1 saka tes sing ditindakake, kapal kasebut kasil nutupi luwih saka 16 ewu mil, luwih saka 450 kali pesawat njupuk saka dek kapal. Tes negara proyek TAKR pisanan 1143.5 rampung ing 25.12.1990/1992/XNUMX, sawise iku ditampa ing Angkatan Laut. Tes luwih saka kapal kasebut nganti taun XNUMX ing Segara Ireng, lan banjur menyang Armada Lor.


Pangembangan desain kapal:
- perbaikan proyek 1143 - limang opsi diusulake, unit utama digarap: catapult, alangan darurat, aerofinisher, KTU. Pamindahan nganti 65 ton. Persenjataan utama: 000 ngluncurake rudal anti-kapal "Granit";



- project 1143.2 - pilihan sabanjuré kanggo nambah kapal. Unit utama sing digarap: rong catapult, hangar sing digedhekake, dek penerbangan. Pamindahan nganti 60 ton. Persenjataan utama: klompok udara 000 pesawat (sawetara bisa uga helikopter);
- versi draf proyek 1143.5 - versi sing diusulake digarap nganti docking bisa. Pamindahan nganti 65 ton. Persenjataan - klompok udara 000 kendaraan (52 pesawat lan 30 helikopter) lan 22 peluncur sistem pertahanan rudal Granit;
- proyek 1143.5 (Ustinova-Amelko) - owah-owahan ing desain kapal kanggo syarat Departemen Pertahanan. Unit sing diteliti: papan loncatan, KTU utawa NPP proyek 1143.4/1144. Pamindahan nganti 55 ton. Persenjataan utama: 000 ngluncurake rudal anti-kapal "Granit" lan klompok udara 12 pesawat jinis Yak-46;
- proyek 1143.5 (TsNIIVK) - proyek revisi saka Central Research Institute of Military Shipbuilding. Pamindahan nganti 55 ton. Unit sing dikembangake: catapult cadangan ditambah, struktur lambung suda, pasokan bahan bakar penerbangan suda. Persenjataan utama: klompok udara sing dumadi saka 000 pesawat (pesawat lepas landas cendhak lan vertikal saka jinis Yak-46).
- proyèk 1143.42 - proyèk revisi kanggo kapal kapindho proyek 1143.4. Pamindahan nganti 55 ton. Node sing digarap: nambah ing dek, catapult. Persenjataan utama: klompok udara sing dumadi saka 000 pesawat (pesawat DRLO saiki), misil anti-kapal "Basalt";
- proyek 1143.42 (imbuhan saka Kementerian Pertahanan) - proyek sing direvisi kanthi keputusan departemen militer. Pamindahan - nganti 65 ton. Node kerja: springboard. Persenjataan utama: 000 ngluncurake rudal anti-kapal "Granit", klompok udara sing dumadi saka 12 pesawat.


Piranti lan desain proyek TAKR 1143.5
Sacara struktur, kapal kasebut dumadi saka 24 blok, bobote kira-kira 1.7 ewu ton. Hull las kanthi 7 geladhak lan 2 platform. Sajrone pambangunan kapal kasebut, rong crane Kane buatan Finlandia digunakake, saben kanthi kapasitas angkat 900 ton. Lambung kapal kasebut ditutupi lapisan penyerap radio khusus. Yen kita mbagi kapal kasebut kanthi kondisional, mula jumlahe bakal dadi 27 lantai. Total, 3857 kamar kanggo macem-macem tujuan digawe ing jero kapal, kang kita Wigati: kabin saka 4 kelas - 387 kamar, cubicles - 134 kamar, kamar panedhaan - 6 kamar, kamar padusan - 50 kamar. Sajrone pambangunan kapal, luwih saka 4 ewu kilometer rute kabel, 12 ewu kilometer pipa kanggo macem-macem tujuan digunakake. Kapal kasebut nampa dek liwat kanthi area luwih saka 14 m000 kanthi springboard kanthi sudut 2 derajat ing busur kapal. fairings profil dipasang ing springboard lan sudhut pojok dek. Pesawat dikirim menyang dek lepas landas kanthi lift 14.3 ton (sisih tengen) menyang busur lan buritan kapal. Jembaré dek - 40 meter. Bagean jalur pendaratan sing dawane 67 meter lan ambane 205 meter ana ing sudut 26 derajat. Lumahing dek ditutupi karo lapisan anti-slip lan tahan panas Omega khusus, lan area take-off / landing vertikal ditutupi piring tahan panas AK-7FM. Ing sisih kiwa lan tengen peluncur ana rong landasan pacu (laju lepas landas 9 meter), sing konvergen ing pucuk ndhuwur springboard. Runway katelu dawane 90 meter (sisih kiwa nyedhaki buritan). Deflektor sing digawe adhem digunakake ing dek kanggo menehi proteksi kanggo personel dhukungan lan pesawat saka pesawat sing njupuk. Kanggo kebangkrutan pesawat ing dek digunakake arresters "Svetlana-180" lan alangi darurat "Nadezhda". Kebangkrutan pesawat ditindakake kanthi bantuan sistem radio pandhu arah jarak cendhak lan sistem pendaratan optik "Luna-2". Hanggar tertutup, dawane 3 meter, ambane 153 meter lan dhuwure 26 meter, nampung 7.2 persen klompok udara biasa. Uga nyimpen traktor, mesin pemadam kebakaran, piranti khusus kanggo nglayani LAC. Ing hangar, sistem semi-otomatis rantai kanggo ngangkut pesawat standar digawe; pesawat diangkut ing dek nggunakake traktor. Hanggar kasebut dipérang dadi 70 kompartemen kanthi lempitan tirai tahan api kanthi kontrol elektromekanis kanggo njamin safety geni. Perlindhungan struktur bagean permukaan kapal jinis sing dilindhungi, alangan protèktif internal - struktur komposit saka jinis baja / fiberglass / baja. Baja kekuatan dhuwur (kekuwatan ngasilake 4 kgf / mm60) dipilih minangka bahan utama. Bahan bakar penerbangan, bahan bakar lan tank amunisi dilindhungi dening waja kothak lokal. Kanggo pisanan ing construction saka kapal domestik digunakake pangayoman struktural jero banyu. Ambane PKZ kira-kira 2 meter. Saka 5 partisi longitudinal, sing nomer loro yaiku jinis multilayer lapis baja. Unsinkability dijamin nalika 3 kompartemen jejer dibanjiri, dawane ora luwih saka 5 meter.


daya - jinis boiler-turbin, dumadi saka 8 boiler uap anyar, 4 unit turbo-gear utama TV-12-4, nyedhiyakake daya total 200 hp. Propulsors - 000 baling-baling fixed-pitch.

Tenogo - 9 turbogenerator kanthi kapasitas total 13500 kW, 6 generator diesel kanthi kapasitas total 9000 kW.

Persenjataan lan peralatan proyek TAKR 1143.5
12 peluncur underdeck saka rudal anti-kapal kejut Granit dumunung ing dhasar springboard. Peluncur ditutupi karo tutup waja sing disiram karo dek. Sistem jamming 4 peluncur PK-10 lan 8 peluncur PK-2M kanthi muatan amunisi 400 puteran (SU "Tertsia").



Persenjataan anti-pesawat kapal kasebut yaiku 4 modul sistem rudal anti-pesawat Kinzhal kanthi muatan amunisi 192 rudal, 8 sistem rudal pertahanan udara Kortik kanthi pasokan amunisi 256 rudal, 48 cangkang. Modul-modul dipasang ing sisih, nyedhiyakake target udara bunder.



Persenjataan artileri kapal kasebut yaiku telung baterei AK-630M kanthi amunisi 48.

Persenjataan anti-torpedo kapal kasebut yaiku rong tunggangan RBU-10 12000-barel, dipasang ing sisih mburi. Amunisi 60 RGB.

Klompok udara - miturut proyek 50 LA. Ing taun 2010, kalebu 18 Su-33, 4 Su-25T, 15 Ka-27 lan 2 Ka-31.

Persenjataan lan peralatan radio-teknis kapal - 58 sistem lan kompleks, sing utama yaiku:
- BIUS "Tukang Kayu";
- SOI "Troinik";
- sebutan target jarak jauh kompleks "Coral-BN";
- radar multifungsi "Mars-Passat" kanthi susunan antena bertahap;
- radar telung koordinat "Fregat-MA";
- radar loro-koordinat "Podkat" kanggo ndeteksi target udhara kurang mabur;
- Komplek pandhu arah "Beysur";
- peralatan komunikasi "Buran-2";
- stasiun gangguan aktif MP-207, MP-407, TK-D46RP;
- radar kontrol pesawat "Resistor";
- Komplek perang elektronik "Cantata-1143.5";
- hydroacoustics Komplek "Polynom-T";
- stasiun sonar "Zvezda-M1", "Amulet", "Altyn";
- stasiun radar navigasi "Nayada-M", "Vaigach-U";
- stasiun komunikasi ing jero banyu "Shtil";
- sistem komunikasi spasi "Kristall-BK";
- sistem kontrol pertempuran pesawat "Tur-434";
- sistem landing televisi "Otvedok-Emansipasi";
- stasiun panuntun dhumateng "Gazon";
- sistem kontrol otomatis "Control";



Piranti antena paling akeh sistem lan kompleks dumunung ing superstruktur kapal. Transceiver radio - luwih saka 50 unit. Iki minangka 80 dalan kanggo nampa lan ngirim informasi lan data, sing paling akeh bisa digunakake bebarengan.

Peralatan tambahan duwe luwih saka 170 item lan kalebu 450 item individu.

Peralatan penyelamat kapal kasebut yaiku prau komando proyek 1404, rong prau proyek 1402-B, loro yawls 6-oared (proyek YAL-P6), 240 PSN-10M (rakit penyelamat ing wadhah).

Karakteristik utama TAKR "Admiral Armada Uni Soviet Kuznetsov":
- dawa - 304.5 meter;
- jembaré KVL / dek - 38/72 meter;
- konsep - 10.5 meter;
- dhuwur saka springboard ndhuwur banyu - 28 meter;
- pamindahan standar / lengkap / max - nganti 46000/59000/67000 ton;
- kacepetan ekonomi / maksimal - 18/32 knot;
- sawetara ekonomi / max travel - 8000/3800 mil;
- otonomi - 1.5 sasi;
- personel awak kapal / awak pesawat - 1533/626 wong.



Taun iki, TAKR "Admiral Armada Uni Soviet Kuznetsov":
- 08 Januari - minangka bagéan saka grup kapal induk pesawat saka Angkatan Laut Rusia, dheweke mlebu saka pelabuhan Siria Tartus ing kunjungan ramah resmi;



- 16 Februari - minangka bagéan saka grup kapal induk pesawat saka Angkatan Laut Rusia, dheweke ngrampungake kampanye ing Segara Mediterania lan bali menyang pangkalan Severomorsk;
- 2012-17 - modernisasi kapal kudu diwiwiti, karya bakal ditindakake dening asosiasi produksi Sevmash.


Sumber informasi:
http://militaryrussia.ru/blog/topic-5.html
http://flot2017.com/item/opinions/55248
http://www.atrinaflot.narod.ru/2_mainclassships/01_takr_11435/0_11435_1.htm
http://www.youtube.com/watch?v=163tmz19FQI
Pengarang:
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 15 Agustus 2012 09:15
    +9
    Aku pancene pengin percaya yen sawise modernisasi, wong nggantheng iki bakal bali menyang jajaran armada kita lan bakal terus dadi sekolah kanggo pilot berbasis operator. Iku tega sing sadulur Kuznetsov saiki lelayaran ing gendéra Cina, lan ndhuwur sekolah nasional kanggo construction saka operator pesawat "Ulyanovsk" durung weruh segara.
    1. Petergut
      Petergut 15 Agustus 2012 10:25
      -4
      Mung tinimbang kapal induk "Ulyanovsk" pangkalan NATO "Ulyanovsk" muncul, Yopt!
      1. Sivan
        Sivan 17 Oktober 2015 22:21
        0
        Kutipan saka Petergut
        Mung tinimbang kapal induk "Ulyanovsk" digambar pangkalan NATO "Ulyanovsk".

        Ora ana pangkalan ing kana, lan ora ana! Iki mung kudu nggawe titik transit ing kana kanggo kargo NATO menyang Afghanistan.
        Nanging iki sing paling penting:
        Ing 18 Mei 2015, ijin kanggo transit senjata NATO lan kargo militer liyane menyang Afghanistan liwat wilayah Rusia dibatalake.

        Kaget banget yen isih akeh sing mbaleni omong kosong iki babagan "BASE NATO ING WILAYAH KITA!

        Nanging operator pesawat "Ulyanovsk" pancene sayang.
    2. Sipil
      Sipil 15 Agustus 2012 10:27
      +4
      Sakhalin,

      sampeyan malah bisa ngomong puncak saka sekolah Soviet mbangun pesawat operator Ulyanovsk ...
    3. lonshakovpetr
      lonshakovpetr 23 Agustus 2012 23:35
      0
      lan loro bisa ngawula kita prajurit
  2. kenvas
    kenvas 15 Agustus 2012 09:24
    +8
    Lan aku pancene pengin pracaya sing operator pesawat nuklir normal karo paling 90-100 pesawat bakal dibangun ing Rusia, oh carane Rusia perlu wong! lan aku pracaya iku bakal!
    1. bosst64
      bosst64 15 Agustus 2012 10:28
      +4
      Kaget, "Kuznetsov" tanpa instalasi nuklir!
    2. Simon
      Simon 2 Oktober 2012 16:45
      0
      Aku percaya yen kita bakal duwe operator pesawat kasebut ing Rusia. Kaya paribasan, ya DURUNG SARI.
  3. maloi3326
    maloi3326 15 Agustus 2012 09:29
    +1
    Tes luwih saka kapal kasebut nganti taun 1992 ing Segara Ireng, lan banjur menyang Armada Lor. - ing Desember 1991. ing Vidyaevo ing dermaga ngadeg
    1. djerel
      15 Agustus 2012 10:03
      +2
      nganti 1992, nanging ora ing 1992, ing pungkasan taun 1991 dheweke teka ing Vidyaevo
  4. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 15 Agustus 2012 09:51
    + 10
    Ehhh ... dudu manawa aku dadi penggemar USSR (adoh saka kabeh sing apik ing kana), nanging saiki Angkatan Laut USSR bakal duwe 4 AV saka jinis Ulyanovsk lan 2 TAVKR saka jinis Kuznetsov ....
    Kaya sing ditulis Bushkov ing salah sawijining "Piranha":
    "Sayang banget yen kabeh rampung karo demokrat janggut ..."
  5. damba
    damba 15 Agustus 2012 09:52
    +3
    We need kuwi 2 ing Armada Segara Ireng supaya padha Segara Mediterania Wétan
    1. ZSU
      ZSU 15 Agustus 2012 10:18
      -3
      Nema denyuh, ayem.
    2. andrei332809
      andrei332809 15 Agustus 2012 10:35
      +1
      granit ora diijini ing KchF Sawetara jenis kontrak
      1. elang_ireng
        elang_ireng 15 Agustus 2012 11:30
        +2
        Miturut kasepakatan internasional, kanggo sawetara shaggy, dalan kapal induk liwat Bosphorus dilarang ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())
        1. andrei332809
          andrei332809 15 Agustus 2012 11:36
          0
          Ya, misale jek ora, Aku ora ngerti manawa, nanging soko bab zona nuklir-free ing Segara Ireng lan Baltik. Lan granit saged mbeta warhead opsi a. Mulane, padha uga dilarang kanggo ekspor.
          1. elang_ireng
            elang_ireng 15 Agustus 2012 13:28
            +2
            Ana konvènsi kaya Montreux saka 1936, ngandika:
            Artikel 11. Negara-negara Segara Ireng bisa ngliwati kapal-kapal ibukutha Selat kanthi ton ngluwihi wates sing diwenehake ing paragraf pisanan Pasal 14, yen padha liwat dhewe, dikawal dening ora luwih saka rong perusak.
            lan luwih:
            (1) Kapal ibukutha kalebu kapal saka rong subkategori ing ngisor iki: (a) Kapal perang permukaan, ora kalebu kapal induk pesawat, kapal tambahan lan kapal sing ana ing subkategori (b), sing pamindahan standar ngluwihi 10 t (000 metrik ton) utawa mawa kaliber bedhil liwat. 10 inci (160 mm);

            (b) Kapal perang lumahing, ora kalebu operator pesawat, sing pamindahan standar ora ngluwihi 8 ton (000 metrik ton) lan mawa bedhil luwih saka 8 inci (128 mm) ing kaliber.

            (2) Kapal induk pesawat yaiku kapal perang, ora preduli saka pamindahan, dibangun utawa diowahi utamane kanggo operasi udara. Yen aksi udhara ora dadi tujuan utama, kapal kasebut ora kudu diklasifikasikake minangka operator pesawat, sanajan duwe dek penerbangan.
            1. Perse.
              Perse. 15 Agustus 2012 17:59
              +2
              Ngomong babagan Konvensi Montreux, wiwit taun 1936, perlu kanggo misahake kapal perang negara-negara Segara Ireng (kalebu Rusia modern) lan negara-negara non-Segara Ireng (sing kalebu Amerika Serikat lan kabeh negara sing ora duwe wilayah dhewe. pesisir Segara Ireng). Dadi, mung negara non-Segara Ireng sing dilarang nggawa kapal induk lan kapal selam, lan kapal perang liyane - ora luwih saka 10000 ton, detasemen kapal ora luwih saka total 15000 ton, kanggo kunjungan menyang segara ora luwih saka 21. dina (Pasal 8-22 Konvensi, pranata IV). USSR bisa nindakake operator pesawat, siji-sijine, sawise selat, penerbangan pesawat basis operator dilarang.
              1. elang_ireng
                elang_ireng 15 Agustus 2012 19:56
                0
                Dadi aku uga nuduhake yen Segara Ireng, tembung pisanan ing Artikel 11, sing ana hubungane karo negara-negara non-Segara Ireng kudu diwaca kanthi kapisah.
  6. kolonel
    kolonel 15 Agustus 2012 10:24
    +8
    Iki foto sing ditemokake ing arsipku:

    Marsekal Kamentrian Pertahanan USSR Uni Soviet D.F. Ustinov ing dek tacre ing latar mburi Yak-38 (bisa diklik).
    1. KuygoroZhIK
      KuygoroZhIK 15 Agustus 2012 22:28
      0
      Matur nuwun Comrade Kolonel!
      1. Eugene
        Eugene 17 Agustus 2012 22:15
        0
        foto menarik, iki dek Tbilisi? Aku ora ngerti sing 38s ana ing.
  7. andrei332809
    andrei332809 15 Agustus 2012 10:39
    0
    lan ing umum mesthi daya!
    Aku nonton film babagan dheweke - dheweke bisa perang bebarengan karo 36 target - permukaan, udara lan pesisir
  8. wong liyo595
    wong liyo595 15 Agustus 2012 11:35
    +3
    Sampeyan kudu ngumumake penggalangan dana kanggo ngunggahake armada domestik, amarga ing pungkasan abad kaping 19, aku mikir Rusia bakal gampang nglumpukake dhuwit kanggo telung operator pesawat, nanging dhuwit kasebut ana ing kontrol panitia umum .. .. lambung kapal bisa digawe ing Inggris, kaya sadurunge revolusi lan padha, nanging kanggo nginstal senjata kita, aviation lan elektronik .............. apa sampeyan mikir?
    1. Oleg1986
      Oleg1986 15 Agustus 2012 12:37
      +2
      Aku mikir akeh sing bakal nandur modal ing bisnis iki. Ya, nanging kanggo ngatur transparansi prosedur kasebut, ketoke, ora realistis. Yen bisa, ing prinsip, kanggo nglacak investasi kasebut, mula kabeh wis suwe banget, lan monumen bakal didegake kanggo wong-wong sing nggawe cara kontrol sajrone urip.
    2. Ilyich
      Ilyich 15 Agustus 2012 15:41
      0
      Lan carane akeh wong nggantheng kuwi bisa biaya, Aku wonder?
      1. Perse.
        Perse. 15 Agustus 2012 18:15
        +1
        Ide iki apik, iku bakal dadi kepinginan saka panguwasa duwe operator pesawat. Wong Tionghoa wis nuduhake carane, sawise tuku siji lambung ("Varangian"), kapal induk bisa rampung. Kajaba iku, pengalaman Perang Donya II nuduhake yen pancen perlu, kapal militer lan sipil diowahi dadi operator pesawat. Nalika "Kuzya" bakal "tujuan" ing modernisasi, iku perlu kanggo nggawe "latihan" operator pesawat paling saka kapal kargo garing utawa tanker. Ing Timur Jauh, awak kapal nuklir Project 1941 ilang, bisa uga, lan kapal penjelajah nuklir Kirov bisa diowahi dadi kapal induk (pembawa helikopter).
        1. Protey
          Protey 15 Agustus 2012 19:39
          0
          Iku ekonomi sabdho kanggo mbangun maneh kapal bekas? Apa Ajaib iki luwih larang tinimbang kapal induk anyar? Biaya sing gigantic, lan asil punika jenis ersatz operator pesawat. Kanggo mbangun supaya anyar, njupuk menyang akun prestasi paling anyar saka ilmu lan teknologi.
          1. Perse.
            Perse. 15 Agustus 2012 22:28
            +2
            Sing masalah, Protey, kabeh wis dadi "ekonom", hucksters, nanging sampeyan uga kudu dadi strategi, politisi. Ing endi kita bisa entuk operator pesawat nuklir anyar saiki, sing dibutuhake wingi? Pancen bener yen kita nggawe kapal penjelajah tambahan saka kapal sipil, kanggo nglayani ing segara dhuwur, nggawe prau patroli saka trawlers, kanggo nglindhungi zona ekonomi. Ayo kula exaggerate, nanging luwih apik kanggo duwe operator pesawat diowahi saka kapal liyane saka boten, nunggu 10-15 taun. Ing "pot" kanggo India, sawise kabeh, iki uga ateges redone, utamané wiwit lambung bisa anyar, lan re-peralatan luwih murah, lan, sing paling Jahwéh, luwih cepet. Malah ing USSR, dheweke nyoba nindakake perkara sing padha (proyek Khalzan), ora mung amarga ambisi sing gedhe banget, saengga Swiss, reaper, lan pemain ana ing pipa (dheweke ora nindakake. narik pelacakan kapal selam amarga swarane mesin "sipil").
            1. Protey
              Protey 16 Agustus 2012 06:42
              +1
              10 - 15 taun kanggo mbangun, iki pancen duweke kita! Lan sing nomer loro, kenapa kesusu? Apa kita butuh operator pesawat kanthi cepet? Apa padha ora nuduhake apa-apa karo Honduras?
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 16 Agustus 2012 07:49
                +1
                Ing "Khalzan", tenan, mung marang Honduras lan perang
              2. Perse.
                Perse. 16 Agustus 2012 09:16
                +1
                Gusti nunggil karo sampeyan, Protey, Honduras, Honduras bakal tetep, nanging Rusia ora bisa dadi tanpa armada kuwat. Mbutuhake wektu suwe kanggo mbangun kapal nganti nggawe proyek kanggo kapal induk anyar, ing taun 2020, lan 10-15 taun kanggo konstruksi ... Aku wedi yen perang wis ana ing ambang, lan luwih apik. saiki duwe tit ing tangan saka sesuk bebek ngisor amben.
            2. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 16 Agustus 2012 07:44
              +3
              Kutipan saka Perse.
              Malah ing USSR, dheweke nyoba nindakake perkara sing padha (proyek Khalzan), ora mung amarga ambisi sing gedhe banget, saengga Swiss, reaper, lan pemain ana ing pipa (dheweke ora nindakake. narik pelacakan kapal selam amarga swarane mesin "sipil").

              Salah, dear. Alesan utama kanggo nilar Halzanovs yaiku mung bisa dibangun ing galangan kapal Nikolaev, tinimbang TAVKRov.
              1. Perse.
                Perse. 16 Agustus 2012 09:05
                +2
                Adhuh, Andrei, kanthi hormat, sampeyan ora bener. Kaping pisanan, kapal proyek Khalzan direncanakake bakal dibangun ing Galangan Kapal Kherson, ing ngendi prototipe dibangun, kapal wadhah rokkler saka proyek 1609 "Kapten Smirnov", 4 unit dibangun. Amarga owah-owahan ing TTZ, sawetara modifikasi digawe kanggo nyukupi syarat-syarat perang anti-kapal selam. Sawise kabeh owah-owahan, pamindahan tambah, lan proyek kasebut bener-bener ditransfer menyang lambung proyek 1143, sing nggawe kompetisi kanggo cruiser mawa pesawat, konstruksi mung bisa ditindakake ing galangan kapal Nikolaev.
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  Andrey saka Chelyabinsk 16 Agustus 2012 14:22
                  +3
                  Ya, ketoke sampeyan bener, nanging aku salah - amarga informasiku nuduhake, mesthi, menyang TTZ sing diowahi.
                  Nanging, yen memori sandi ngawula tengen - TTZ pisanan kasedhiya kanggo awak ro-ro karo meh ora owah-owahan - i.e. ora ana pangayoman konstruktif, ora malah pindho ngisor ... ing umum, dening standar saka shipbuilding sipil. Apa iku apik? Ing panemuku, pratelan para pelaut luwih saka kabeneran.
                  Utawa aku salah maneh?
                  Sincerely,
                  1. Perse.
                    Perse. 16 Agustus 2012 17:11
                    0
                    Aku menehi conto operator serangan amfibi adhedhasar kapal wadhah ro-ro mung kanggo nggambarake kemungkinan ngisi armada ing kahanan darurat. Aku setuju banget yen proyek Khalzan ora becik, nanging bisa uga dadi tambahan sing bisa ditampa kanggo BDK, amarga ing keadilan, kita ditinggal tanpa Khalzan, lan tanpa modifikasi adhedhasar cruiser operator pesawat. Setuju, "Mistral" uga ora becik, nanging padha tuku, kanggo replenish armada. Aku mung ora ngerti perlu kanggo ngirim galangan kapal karo exotics Prancis kuwi, mbuang wektu lan dhuwit ing kualitas pertempuran dubious, tinimbang mbangun kapal perang lengkap. Aku pengin ngerti pendapat sampeyan babagan konversi sawetara kapal dadi operator pesawat, sanajan kanthi hipotesis, minangka "sejarah alternatif" - kapal penjelajah nuklir Kirov lan kapal komunikasi nuklir proyek Ural 1941.
                    1. 77 ing 1973
                      77 ing 1973 16 Agustus 2012 23:09
                      0
                      Perlu ana lambung, tanpa superstruktur, nanging iki gampang banget kanggo Perang Dunia II nalika Jepang mbangun "Shinano" saka kapal perang sing durung rampung!
                    2. Andrey saka Chelyabinsk
                      Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2012 12:05
                      +1
                      Kutipan saka Perse.
                      Aku pengin ngerti pendapat sampeyan babagan konversi sawetara kapal dadi operator pesawat, sanajan kanthi hipotesis, minangka "sejarah alternatif" - kapal penjelajah nuklir Kirov lan kapal komunikasi nuklir proyek Ural 1941.

                      Miturut pendapatku, iki minangka pendhudhukan sing ora masuk akal. Volume restrukturisasi bisa dibandhingake karo nggawe kapal anyar, nanging AB apik isih ora bisa (apa wae sing bisa dikandhakake - lan awak TARKR kita yaiku awak kapal sing bobote 25 ewu ton. AB cilik banget teka. metu), lan amarga awak rusak saiki, bangunan anyar kasebut ora bakal tahan suwe.
                      Umumé, sawise mbuwang dhuwit luwih akeh tinimbang wong India menyang Vikramaditya, kita bakal entuk apa-apa ing tingkat ... ora nganti Vikramaditya.
                      Inggih, yen sampeyan isih pengin duwe sawetara fun - ing urutan saka sajarah alternatif - Aku bisa kurban game pikiran kuwi
                      We njupuk TWO TARKRs lan nggawe kapal induk catamaran adhedhasar mau ngguyu ngguyu ngguyu
                      1. Perse.
                        Perse. 17 Agustus 2012 16:07
                        0
                        Aku mbokmenawa luwih konservatif, kapal induk-catamaran saka loro cruisers tau nyabrang pikiranku. Bodho kanggo mbantah, mesthi, Nimitz ora bakal metu saka Kirov, nanging operator pesawat ringan utawa operator helikopter, cukup. Crita sedih babagan "pangiriman" kapal induk sing dawa, angel lan larang regane kanggo wong India duwe panjelasan dhewe, ing prinsip, mbangun maneh kapal minangka proses sing luwih cepet lan luwih murah tinimbang mbangun saka awal, pengalaman Perang Donya II nandheske iki. . Ngenteni nganti kita nglairake super-carrier anyar, lan banjur mbangun maneh ... Aku mbaleni yen owah-owahan minangka langkah sing perlu, ing mratelakake panemume, kanggo kahanan kita, iku cukup sabdho. Seneng karo gambar kapal kanthi tema sejarah alternatif, mungkin aku bakal kumpul, katrampilan sinau ing sekolah seni lan institusi arsitektur bakal migunani. Matur nuwun kanggo dialog.
                      2. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2012 16:20
                        +1
                        Lan sampeyan teka ing http://alternatistory.org.ua/ - gagasan lan gambar sampeyan (lan ing wektu sing padha sampeyan uga bisa ngira-ngira karakteristik kinerja) bakal migunani banget ing kana :)
    3. lintang
      lintang 15 Agustus 2012 19:08
      0
      sampeyan kudu mbangun omah kanggo entuk pengalaman lan nggunakake kekuwatan, lan sampeyan ora melas kanggo dhuwit sing kaya ngono, nanging mung bakal dijarah !!!
    4. Protey
      Protey 15 Agustus 2012 19:34
      +1
      Saiki dana kanggo bocah-bocah dikumpulake kanggo perawatan, negara "ora cukup" kanggo iki, mung nelpon - "Ayo nglairake, lurusake demografi!".
      Lambung uga kudu digawe dhewe, wektune kanggo bisnis!
    5. ora nggantheng
      ora nggantheng 15 Agustus 2012 22:50
      +2
      Paling kamungkinan, dhuwit bakal dikumpulake, nanging kanggo kontrol, dheweke bakal milih dhewe, banjur miturut tradisi ...
  9. Svistopleaskov
    Svistopleaskov 15 Agustus 2012 13:03
    +2
    Direncanakake kanggo ngganti peralatan radio-elektronik, sistem senjata, lan, ketoke, pembangkit listrik ing cruiser, sing nyebabake akeh keluhan para pelaut militer.
    Kontrak ditandatangani kanggo tuku MiG-29K kanggo Angkatan Laut Rusia. Ing periode saka 2013 kanggo 2015, mbangun lan ngirim menyang Angkatan Laut Rusia 20 pesawat MiG-29K lan papat pesawat MiG-29KUB kanggo ngganti Su-33 lan Su-25UTG.
    1. andrei332809
      andrei332809 15 Agustus 2012 19:48
      +1
      dheweke bakal duwe su-47, umume bakal ana kaendahan
  10. NONI4
    NONI4 15 Agustus 2012 14:12
    +1
    Ganteng! Sayange dodolan kita ((
    1. Saka d
      Saka d 15 Agustus 2012 16:02
      +1
      Sayange barang kita wis didol


      Iku ora tega lan iku apik sing padha didol!
      Iku wektu kanggo pindhah menyang construction saka kapal modern anyar karo pembangkit listrik tenaga nuklir lan ora melu ing pemugaran saka dermis lawas.
      Biyen, Moskvich - 412 minangka mobil sing apik banget, nanging ora ketompo carane modernisasi, tingkat safety lan kenyamanan mobil modern ora bisa digayuh!
      1. Ilyich
        Ilyich 15 Agustus 2012 16:34
        +2
        Ya, Muscovite bakal luwih apik, nanging ing perjalanan, tinimbang ngimpi Mercedes sawise 2020.
        Kajaba iku, "Ulyanovsk" ora Muscovite. Iki dipotong ing awal 90s ing negara 90% siyap, yen aku ora salah. Iku modern, malah dening standar saiki, operator pesawat.
  11. Bismark
    Bismark 15 Agustus 2012 15:46
    0
    Ganteng! Isih ana 6 potongan kasebut kanggo persenjataan ing umum, kaendahan bakal!
    1. Andrey77
      Andrey77 18 Agustus 2012 17:59
      0
      Mikir nganggo sirahmu! "Kuzya" diesel, ora nuklir. Iki carane akeh kapal ngiringan kanggo nindakake kanggo saben. Mungsuh ora perlu nglelebke Kuzya, cukup kanggo nglelebke tanker karo bahan bakar konco Kuzya.
  12. Andrey96
    Andrey96 15 Agustus 2012 16:56
    +1
    Ora ana tembung kanggo kapal induk sing ayu. Kita pengin sawetara liyane kanggo ngrampungake masalah geopolitik saiki.
  13. RossMK
    RossMK 15 Agustus 2012 20:53
    +1
    Ganteng! Iku bakal nampung PAK-FA lan Su-35. Sing bakal dadi link! Muga-muga sawise modernisasi bisa dadi luwih apik lan luwih kuat tinimbang saiki. Rusia mung kudu duwe paling ora rong operator pesawat.
  14. REPA1963
    REPA1963 15 Agustus 2012 20:55
    +1
    Pamindahan punika 45-55 ton, lan amers, ing mratelakake panemume, ana 106 ton, meh 2 kaping luwih lan ana 10, kita kudu nyekel lan nyekel, lan otonomi cilik.
    1. andrei332809
      andrei332809 16 Agustus 2012 06:46
      -3
      ing kahanan serius, operator pesawat ing kahanan serius mung bisa gumantung ing ngiringan, lan ing meh kabeh kasus, pandai besi bisa defend piyambak.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 16 Agustus 2012 07:48
        +3
        Dheweke ora bisa, aja diapusi. Serangan lengkap kanthi penerbangan "sesuai karo kabeh aturan" ora bakal tahan sanajan pertahanan udara "Peter Agung".
  15. Andrey77
    Andrey77 18 Agustus 2012 17:53
    +2
    Daya - jinis boiler-turbine, dumadi saka 8 boiler uap anyar.

    Sampeyan bisa uga ora maca luwih. Iku dudu atom. Dadi ing mburi ana tongkang karo lenga bahan bakar, sing bakal nyetel kacepetan pesenan - 20 knot ... Barge. Lan sampeyan ora bakal nyuwek awak saka tongkang ...
  16. lonshakovpetr
    lonshakovpetr 23 Agustus 2012 23:33
    0
    2 luwih apik tinimbang siji prajurit
  17. Barongan90
    Barongan90 28 Agustus 2012 23:39
    0
    Cantik, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa. Sampeyan kudu nggawe kapal penjelajah sing nggawa pesawat kanthi rudal balistik))) utawa kapal penjelajah jarak jauh ... Bakal ora bisa ditandingi !!!
  18. bugagich
    bugagich 25 Juli 2013 15:52
    0
    Iku menarik kanggo kula, purun, kanggo ndeleng hipotek 1143.5. Ora ana wong, kanthi kasempatan, duwe foto sing ana?
  19. Nross
    Nross 2. november 2014 21:08
    0
    Sayange, aku ora nemokake, supaya bisa ngomong, karakteristik kinerja operator pesawat iki: dikenal manawa klompok serangan saiki kalebu 24-26 su-33. Iki minangka 2 skuadron taktis, nanging sepira suwene Kuznetsov bisa ngunggahake paling ora siji pasukan serangan ora ditulis ing ngendi wae.
    Bener, iki uga dadi pondasi Nimitz. Mesthine, dheweke bakal bisa ngebom target kanthi "loro" ing sawetara republik pisang, nanging paling ora skuadron dibutuhake kanggo ngilangi pertahanan udara sing paling sithik.

    Mungkin ana sing ngerti wektu nalika "Nimitz" lan "Kuzya" ngunggahake 12-16 pesawat ing udara?