Review militèr

Mozaik geopolitik: Menteri Bosnia ngusulake cara metu saka krisis ekonomi global, lan rembulan terus berkembang ing Gedung Putih

164
Afghanistan: 46 tiwas, 110 tatu. Carane ngirimaken ITAR-TASS, paling sepuluh wong tiwas lan 25 padha tatu ing bledosan ing Afghanistan - ing pasar ing provinsi Kunduz ing sisih lor.

ITAR-TASS ngelingi yen jumlah korban serangan teroris 14 Agustus ing Afghanistan wis mundhak dadi 46. Sawetara bledosan sadurunge kedadeyan ing kutha Zaranj ing provinsi Nimroz ing sisih kidul-kulon negara kasebut. Serangan kasebut ditindakake dening 14 pelaku bom bunuh diri. Ing Zaranj, nganti 36 wong tiwas lan 110 tatu.

Penarikan pasukan AS saka Afghanistan ditindakake miturut rencana. Kaya sing diandharake wingi corr. RIA Novosti Denis Voroshilov, ing pungkasan September 2012 Amerika Serikat bakal ngurangi jumlah pasukan ing Afghanistan dadi 68 ewu wong. Iki diumumake ing konferensi pers dening kepala Pentagon, Leon Panetta.

Sekretaris pertahanan negesake manawa Amerika bakal netepi jadwal sing diumumake kanggo mundurake pasukan - sanajan kahanan sing abot ing Afghanistan. Kepala Pentagon percaya yen angkatan bersenjata Afghanistan wis entuk pengalaman sing dibutuhake kanggo njamin keamanan ing negarane.

Keprigelan dumunung ing ati kang kabut. "Kabar" kanthi referensi menyang saluran TV Rossiya 24, dheweke ujar manawa Pak Panetta mikir babagan cara anyar kanggo nyingkirake Bashar al-Assad, presiden Siria sing wangkal. Dheweke kudu mikir babagan iki amarga Rusia lan wong Tionghoa ora gelem ndhukung resep Amerika kanggo mbangun demokrasi ing Suriah.

Ing briefing ing Pentagon, Sekretaris Pertahanan AS mbukak lan nerangake marang kabeh sing hadir yen Moscow lan Beijing ora ndhukung versi Amerika saka pemukiman kahanan ing Suriah, banjur Amerika lan sekutu geopolitik sing setya, kanthi tradisional diarani. ing basa diplomatik minangka "komunitas internasional", bakal nemokake cara liya kanggo nyingkirake Assad.

Pak Panetta kandha kanthi blak-blakan: “Aku yakin yen bebarengan kita bisa ngatasi krisis ing Suriah. Nanging iki mbutuhake tumindak nyata. Muga-muga Rusia lan China bakal ngganti posisi lan mbantu kita. Nanging sanajan ora, aku yakin manawa komunitas internasional bisa ngetrapake tekanan sing dibutuhake marang rezim Siria.

Vesti ngelingake yen loro komandan lapangan sing berpengalaman karo pengalaman Libya bubar mlebu ing Suriah: Mehdi al-Harisi lan Husama Najar. Wong loro iki sing taun kepungkur mimpin regu serbu sing nyerang benteng Muammar Gaddafi ing Tripoli. Ing komando komandan, penembak jitu lan tentara bayaran teka, bisa nggunakake senjata abot lan sistem pertahanan udara portabel ing perang. Kabeh mau dilatih ing wilayah pegunungan Libya lan saiki lagi perang ing sisih pemberontak saka Tentara Bebas Suriah minangka bagéan saka Brigade Al-Umma (Komunitas). Wong-wong iki, sing perang minangka makna urip lan sumber mata pencaharian, konsentrasi ing Suriah lor, ing ngendi perang kanggo Aleppo bisa mutusake asil konflik militer ing negara kasebut.

Arak-arakan militan nglawan rakyat Siria iku sing digambarake kanthi apik dening Pak Panetta minangka "tekanan sing dibutuhake kanggo rezim Siria" sing diprodhuksi dening "komunitas internasional", sing rada bebas saka pengaruhe wong-wong sing bandel saka Moskow lan Beijing.

Miturut cara, ora mung Rusia lan China ing hubungan kanggo Suriah kuwatir Sekretaris Pertahanan AS. Dheweke isih ora nyetujoni tumindak Iran, sing uga ditindakake ing njaba kerangka "komunitas internasional" sing ramah.

"Lenta.ru", referring kanggo "France-Presse", ngirim statement Panetta ing topik Iran. Iran, minangka Sekretaris Pertahanan AS, nggawe unit milisi ing Suriah, dirancang kanggo ndhukung pasukan Bashar al-Assad.

Miturut Panetta, ana "tandha" yen Tehran nggawe milisi pro-pemerintah sing bakal beroperasi ing wilayah Siria. Kepala Pentagon nyathet yen tumindak kasebut dening Iran bakal nyebabake kahanan ing wilayah kasebut, amarga "masa depan wong Siria kudu ditemtokake dening wong Siria dhewe, lan ora dening Iran."

Mesthi, ayo nambah saka awake dhewe, dudu Iran. Lan dudu AS. Lan ora Inggris lan Prancis. Lan dudu pemberontak Libya. Lan dudu wong Saudi. Ora wong Turki. Ora wong Qatar. Singkatipun, dudu "komunitas internasional" sing nempelake irung ing endi "zona penyangga" lan "bantuan kamanungsan."

Leon Panetta ora percaya yen Israel bakal nyerang Iran. Dicritakake babagan corr. RIA Novosti Denis Voroshilov. Sekretaris Pertahanan AS tetep yakin manawa Israel durung nggawe keputusan kanggo nyerang Iran.

Mozaik geopolitik: Menteri Bosnia ngusulake cara metu saka krisis ekonomi global, lan rembulan terus berkembang ing Gedung Putih


"Kaya sing dakkandhakake sadurunge lan aku mbaleni saiki, aku ora percaya yen dheweke (Israel) wis mutusake kanggo nyerang Iran ing wektu iki. Mesthi, dheweke merdika, iki minangka negara sing berdaulat, lan nggawe keputusan kanggo kepentingan keamanan, nanging aku ora yakin manawa dheweke nggawe keputusan kasebut, "ujare Panetta ing konferensi pers Selasa.

Pak Panetta uga ngonfirmasi yen Washington setya marang solusi diplomatik kanggo masalah nuklir Iran.

Koyone kepala Pentagon kanthi umum ngganggu Israel supaya ora raket karo Iran amarga Amerika Serikat saiki ora pengin melu iki. Iki dudu wektu kanggo operasi kasebut. Kaping pisanan, Assad nyurung "pemberontak" ing Suriah, lan Rusia lan wong Tionghoa ing medan perang diplomatik uga ora nyerah; kapindho, ing November ana pemilihan presiden ing Amerika, lan iku ora gampang kanggo Obama miwiti konflik militèr anyar.

Pernyataan Panetta yen Israel minangka "negara berdaulat" bisa diinterpretasikake minangka pitunjuk kanggo Tel Aviv: yen sampeyan mlebu Iran saiki, sampeyan bakal tumindak piyambak. Tanpa Amerika lan "komunitas internasional". Minangka nyata "negara berdaulat".

Kabeh iki nuduhake manawa keputusan kanggo nyerang fasilitas nuklir Iran, ora preduli saka sapa wae, ora bakal ditindakake sanajan ing pungkasan musim gugur 2012. Nanging, sawetara "pergeseran" agresif bakal katon ing awal 2013, nalika presiden anyar bakal mulai mrentah Amerika, lan ing wektu sing padha bakal dadi cetha manawa Iran wis ngrungokake basa diplomasi lan basa sanksi ekonomi.

Wartawan Amerika entuk dokumen Siria. "Lenta.ru" ngutip The Wall Street Journal, sing entuk akses menyang sawetara dokumen pamrentah Siria, ngomong babagan kerjasama Damaskus karo bank-bank Rusia, sing melu dadi mitra penjualan minyak ing luar negeri. Kita ngomong babagan Gazprombank lan Novikombank. Wartawan saka Wall Street Journal percaya yen kanthi bantuan saka Rusia, Damaskus nyoba ngubengi sanksi AS lan EU.

Nanging, ora dingerteni apa transaksi ditindakake liwat bank-bank kasebut. Contone, ing Gazprombank, wartawan Amerika yakin manawa, sanajan bank kasebut wis kerja bareng karo Bank Sentral Suriah ing jaman kepungkur, kerjasama iki ora ditindakake saiki. Transaksi karo Damaskus uga ditolak dening Novikombank.

Kajaba iku, kaya ing ngisor iki saka dokumen sing misterius tiba ing tangan wartawan, panguwasa Siria ngrembug babagan kemungkinan nyewa kapal tanker Rusia lan Singapura kanggo ngirim minyak menyang para panuku. Rusia mesthine nyedhiyakake asuransi kanggo kapal kasebut.

Wall Street Journal uga entuk layang Juli sing dikirim menyang Perdana Menteri Suriah, Riyad Hijab. Pengirim kalebu kepala Bank Sentral Suriah, menteri minyak lan keuangan, lan kepala Sytrol. Saka surat kasebut, negara kasebut bisa ngrampungake sewelas kontrak kanggo ekspor minyak. Nanging, ora jelas sapa sing dadi panuku lan bank-bank sing mbuwang dana kasebut. Jumlah dhuwit uga ora dituduhake.

Para pangirim surat kasebut menehi saran marang perdana menteri supaya menehi kontribusi kanggo ngganti undang-undang: perlu kanggo ngidini kamungkinan nggawe transaksi ekspor liwat perusahaan lepas pantai. Penulis pesen kasebut ngaku manawa perusahaan sing padha digawe ing Rusia lan Malaysia; liwat wong-wong mau ing awal Juli iki mestine kanggo mbukak akun ing bank-bank Russian. Maneh, ora dingerteni manawa Kawan Hijab ngrungokake anak-anake.

Sponsor tuku dolanan anyar kanggo para pemberontak. Negara-negara Kulon lan Arab wis nambah bantuan militer marang Tentara Siria Gratis, nyedhiyakake rong puluh tank T-62 buatan Rusia sing dibayar dening Qatar sing sugih. Kendaraan tempur ditransfer saka Libya. Iki dilaporake MIGnews karo link menyang DEBKAfile.

Sekretaris Negara AS Hillary Clinton mènèhi idin kanggo transfer senjata abot pisanan kanggo pemberontak ing Agustus 13 nalika ing kunjungan singkat menyang Istanbul.

Kajaba iku, administrasi Obama sarujuk kanggo pisanan proposal Turki kanggo nglengkapi Tentara Siria Free karo FIM-92 rudal anti-pesawat "Stinger". Iki dikenal ing 11 Agustus.

Kanthi bantuan Stinger portabel, para pejuang oposisi nembak pesawat tempur MiG-13 Angkatan Udara Siria tanggal 23 Agustus (ing langit ing sisih lor-wétan kutha Deir al-Zur).

Pamrentah Siria nglaporake manawa pesawat kasebut ambruk amarga kerusakan teknis, nanging para pemberontak ngeculake foto pilot sing ditawan, Kolonel Rafik Mohammed Suleiman, diubengi dening militan.

Jerman padha kasengsem ing bebener. Miturut sumber "Pejuang Ortodoks", referring to politikus.ru, agensi warta Jerman NDR nerbitake artikel lan film video dening Gita Datta lan Bastian Berbner babagan alasan distorsi lan falsifikasi sing ana ing "laporan" media Barat saka Suriah.

Salah sawijining pahlawan artikel "Gambar sing Ora Lengkap: Nglaporake saka Suriah" yaiku wartawan foto Jerman Marcel Mettelsifen. Dheweke lunga menyang Suriah kanthi visa turis. Amarga ora isin lan kepengin njaga obyektivitas, dheweke mutusake kanggo njupuk ing kamp pendukung Bashar al-Assad.

Kanggo mayuta-yuta wong Siria, wartawan kasebut nyadari, pamrentah saiki ing negara kasebut minangka jaminan stabilitas, kamakmuran lan keamanan. Nanging jagad iki ora ditampilake ing sisih kulon warta, sanajan dheweke nerangake kenapa Bashar al-Assad isih kuwasa.

Mettelsifen ngandika: "Ora ana sing mbantah yen kasunyatan ing lemah iku bencana, ing wektu sing padha, media Barat nggawe platform sing ngidini para aktivis pambrontakan ngeterake kasunyatan iki menyang layar TV. Asring kedadeyan yen video kasebut palsu, ana exaggerations utawa malah dramatisasi lengkap.

Conto khas sing dikutip dening wartawan yaiku Khaled Abu Sala, aktivis saka Homs sing pantes dadi aktor. Salah siji dheweke tatu parah, banjur rong dina mengko dheweke mlaku-mlaku ing dalan-dalan nganggo kamera video. Sawetara dina sabanjure, dheweke tatu maneh, nanging telung dina sabanjure dheweke wis kebak energi lan ngajak masyarakat donya kanggo mungkasi kekerasan ing Suriah. Kangge, kang "rollers" tiba menyang plot saka warta televisi Western sore.

Wakil Turki diculik dening Kurdi dibebasake. Separatis Kurdi wis ngeculake anggota parlemen Turki, Hussein Aygun, sing diculik 3 dina kepungkur. Kacarita dina iki "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo "France-Presse" lan kantor berita Turki "Anadolu".

Rincian release saka wakil ora diwenehi. Informasi babagan apa pamrentah Turki lagi rembugan karo para militan. Kacathet yen Aigun dibebasake tanpa gawe piala.

Ing "Military Review" kidnapping saka wakil marang ing penultimate "Mozaik Geopolitik".

Kutha kanggo wanita. MIGnews.com wuwus bab inisiatif construction-demokrasi anyar saka pamaréntah Arab Saudi, dianakaké dening negara miturut hukum Sharia atos.

Panguwasa Arab Saudi mutusake kanggo mbangun kutha ing ngendi hukum Syariah lan kepinginan sawetara warga kerajaan kanggo nggawe karir wirausaha ing industri bakal digabungake.

Kaputusan kasebut disetujoni dening Menteri Kotamadya lan Pertanian negara kasebut. Saiki, pejabat wis ditugasake ngembangake desain kutha. Ing 2013, tender bakal dianakake ing antarane perusahaan konstruksi.

Kutha anyar iki bakal dibangun ing tlatah kutha Al-Hofuf ing sisih wétan Arab Saudi. Bakal ana fasilitas produksi sing diduweni dening wanita lan pabrik sing ngasilake produk kanggo jinis sing adil.

Nggawe kira-kira 5000 proyek ing kutha wanita lan narik investasi babagan $133 yuta ora dadi masalah gedhe kanggo Arab Saudi sing sugih. Para ahli percaya yen pusat industri wanita bakal ningkatake citra internasional kerajaan kasebut.

Agen rahasia Roh Suci. Valet Paus Benediktus XVI Paolo Gabriele, sing didakwa karo nyolong sing luwih parah, ngakoni guilty sajrone sidang kanggo nyerahake dokumen internal Takhta Suci marang wartawan nalika ngaku tumindak minangka "agen rahasia Roh Suci." Nulis babagan "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo The Times.

"Agen rahasia" nyerahake dokumen kasebut marang wartawan Gianluigi Nuzzi supaya bisa nylametake gereja saka "ala lan korupsi." Valet nyerahake wong liya sing uga kerja sama karo Roh Suci: dheweke ujar manawa ana 20 wong sing melu bocor dokumen.

Miturut penuntut, Comrade Gabriele wiwit golek rapat karo Nuzzi sawise maca bukune babagan bisnis sing ditindakake Vatikan. Sawise omong-omongan, wartawan nerbitake buku kaping pindho kanthi jeneng "Sang Suci: Surat Rahasia Benediktus XVI", sing adhedhasar dokumen sing dipasrahake dening "agen rahasia".

Makalah sing ditemokake nalika nggoleki apartemen valet bisa uga nuduhake korupsi ing transaksi antarane perusahaan Vatikan lan Italia. Ing tanggal 13 Agustus, ternyata cek 100.000 euro saka Universitas Katolik Guadeloupe, sing digambar kanthi jeneng Paus, ditemokake karo Gabriele. Malah ing apartemen "agen", nugget emas lan edisi Virgil's Aeneid wiwit abad kaping XNUMX ditemokake. Gabriele nyatakake yen dheweke diijini nuduhake buku kasebut marang putrane, nanging konduktor gagasan Roh Suci ora bisa nerangake asal-usul barang-barang liyane.

Akibaté, Gabriela ngadhepi nganti 6 taun penjara. Durung ana informasi apa bapake arep ngapura. Bebarengan karo Gabriele, miturut omongane uwong accomplice Claudio Sharpelletti lagi diadili.Comrade iki, uga cukup cedhak karo Roh Suci, makarya minangka spesialis piranti lunak komputer ing Vatikan.

Penggemar sabanjure "Pusek". Ing sadurunge "Mozaik" ana crita bab walikota homo Reykjavik, sing sijine ing kotang, disandangi ing sugih lan balaclava wong wadon, lan ndamel truk liwat lurung-lurung ing kutha, posing minangka "pus". Penggemar sabanjure bocah-bocah wadon punk sing misuwur ing donya muncul ing Austria. Menapa malih, penyelenggara Viennese "tumindak" ora ngomong ing ngendi wae, nanging ing gereja Ortodoks. Dhiskusi bab iku "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo Ekho Moskvy.

Tindakan kanggo ndhukung "Pussy Riot" dianakake wingi ing Katedral Ortodoks St. Nicholas ing Wina lan ditutupi liwat jaringan "Facebook". Iku katon kaya iki: wong loro ing balaclavas colored unfurled poster ing mimbar karo slogan "Gusti Allah tresna Pussy Riot" ("Gusti tresna Pussy Riot") lan telpon kanggo mbebasake anggota band.

Lenta ngelingi yen bubar Profesor Teivo Teivainen saka Universitas Helsinki nyoba niru kinerja "Pussy Riot" ing gereja ing Katedral Assumption ing Helsinki, nanging "tumindak" kasebut gagal: "pus" lan para aktivis sing ngiringi dheweke mung ora diijini mlebu ing katedral.

Dalan kanggo kamulyan. Sauntara kuwi, ketenaran donya bocah-bocah wadon punk wis berkembang dadi majalah Playboy. "Puska" kanggo Nadezhda Tolokonnikova, wakil saka publikasi warni iki ditawani kanggo njupuk foto kanggo tutup majalah versi Ukrainia. Iki dilaporake "Kabar" karo referensi kanggo Interfax.

Vlad Ivanenko, editor-in-chief saka Playboy versi Ukrainia, ujar: "Pembaca kita aktif nggunakake jaringan sosial ing ngendi Pussy Riot dadi pahlawan utama ing sawetara wulan kepungkur. Kita nganggep Nadezhda Tolokonnikova minangka tokoh seni lan percaya yen penampilane ing sampul Playboy-Ukraine bakal ditampa kanthi positif dening para penonton.

Miturut Ivanenko, dhiskusi kasebut wis ditundha nganti saiki, nanging para panyunting majalah ngarepake bisa nerusake yen "tokoh seni" dirilis tanggal 17 Agustus kanthi keputusan pengadilan.

Playboy Ukrainia ora arep mbayar cah wadon kanggo njupuk foto. Sawise kabeh, perusahaan duwe aturan sing ketat: hubungan kasebut kudu "ora ana dhuwit".

Temenan, ayo nambah kanggo awake dhewe, Tolokonnikova kudu bungah yen gagasan kapitalisme sing jenenge Playboy ora nggawe tagihan bebarengan karo proposal dheweke.

Menteri perdagangan Bosnia wis nemokake cara kanggo nyingkirake krisis ekonomi ing jagad iki. Kaya sing dicritakake corr. RIA Novosti Nikolai Sokolov, Perdhana Mentri Federasi Bosnia lan Herzegovina, Nermin Niksic, ngumumake niat kanggo mecat Menteri Perdagangan, Milorad Bahil.

Kasunyatane Pak Bakhil paring pitedah langsung marang para warga negara babagan kepriye anggone bisa nylametake rega kang tansah mundhak. Iki persis apa sing ditakoni wartawan ing dina liyane. Lan wangsulane karo mesem: "Simpen, aja mangan."

Nermin Niksic, sawise sinau babagan iki, nesu lan ing wawancara karo stasiun radio Sarajevo RSG ujar: "Iki ora bisa dijawab. Iku ora bisa diapura sanajan kita ngomong ing guyon. Perdhana mentri mutusake kanggo ngajak Menteri Perdagangan kanggo nulis layang mundur saka karsane dhewe.

Usul mentri kanggo mungkasi mangan wis kenek ing Internet lan nyebabake bantahan umum. Nanging, Bahil njlentrehake yen dheweke salah paham: frasa kasebut dijupuk metu saka konteks. "Kosok baline," dheweke nerangake marang publik ing statement, "minangka menteri lan wong biasa, kanthi pernyataan sing ora diinterpretasikake marang warga, aku kanthi jelas nuduhake visi babagan kahanan sosial sing angel, nalika wong kudu nyimpen dhuwit lan ora mangan, amarga kudu mbayar saben wulan kanggo gas, listrik, banyu lan pembayaran wajib liyane.

Vesti nemtokake manawa kira-kira 20% saka populasi Bosnia lan Herzegovina urip ing sangisore garis kemiskinan, lan pengangguran ing negara kasebut ngluwihi 40%.

Penjahat Nazi ora bakal diekstradisi menyang Hongaria. Pengadilan Tinggi Australia ora gelem ngekstradisi Charles Tsentai, 90 taun, menyang Hongaria, sing dicurigai tumindak kejahatan Nazi. Kacarita dina iki "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo "France-Presse".

Pengadilan motivasi keputusane kanthi kasunyatan manawa konsep "kadurjanan perang" sing didakwa Czentai ditindakake ora ana ing hukum Hungaria nalika komisi miturut omongane uwong (sajrone Perang Dunia II).

Hongaria njaluk ekstradisi Tsentai ing taun 2005, setaun sawise Pusat Simon Wiesenthal, sing spesialisasine nggoleki penjahat Nazi ing saindenging jagad, wiwit nganiaya dheweke.

Miturut jaksa penuntut, ing taun 1944, Tsentai matèni bocah enom Yahudi ing Budapest. Panyebab pembunuhan kasebut yaiku ora gelem nganggo lintang kuning ing sandhangane.

Ing taun 2009, Lenta ngelingake, pamrentah Australia mutusake kanggo ngekstradisi Tsentai menyang sisih Hungaria, nanging keputusan kasebut diblokir dening pengadilan federal, ing ngendi terdakwa dhewe nglamar. Panguwasa Australia, banjur nyoba kanggo mréntahaké kaputusan saka pengadilan federal ing Mahkamah Agung.

Ora nggumunake yen Tsentai ora gelem menyang sajarah ngarep (lan luwih kanggo menehi hasil karo Wiesenthal Center). Wong iki wis sewidak taun manggon ing Australia. Dheweke ngaku ora guilty kanggo angkara imputed kanggo dheweke.

Rencana pulo militer Jepang. Komando militèr Jêpan ngrêmbag rêncana manawi wontên tiyang Tionghoa ndharat ing Kapuloan Senkaku (Diaoyu). Iki dudu tembung: instruksi sing relevan wis diwenehake marang struktur Kepala Staf Gabungan Jepang. Iki dilaporake "Ndeleng" kanthi referensi kanggo ITAR-TASS.

Regejegan Sino-Jepang ngenani Senkaku (Diaoyu) saya mundhak amarga niat pamarentah Jepang tuku wilayah kasebut saka sing duwe saiki (warga negara Jepang). Beijing ora seneng karo rencana kasebut: dheweke nganggep pulo kasebut duweke dhewe, lan kepengin ngekstrak gas alam ing cedhak pulo kasebut tanpa bareng karo Jepang.

Departemen militèr Jepang ngakoni, nyerat Vzglyad, yen kanthi luwih aggravation saka kahanan, Beijing bisa nampa landing militèr ing Senkaku. Minangka pancegahan ing kasus iki, polisi saka pulo Jepang tetanggan bakal dikirim menyang pulo kasebut.

Nanging sawise kabeh, pasukan polisi bisa uga ora cukup, mula Kepala Staf Gabungan mutusake kanggo njupuk masalah iki kanthi serius. Kajaba iku, ing wulan Juli, Perdana Menteri Jepang Yoshihiko Noda nyatakake ing parlemen yen dheweke ora nolak panggunaan angkatan bersenjata kanggo mungkasi "tumindak ilegal ing Senkaku."

Ing tumindak kasebut, perdana menteri tegese patroli nelayan ing cedhak pulo kasebut. Wong Jepang percaya menawa prau patroli Cina curiga kaya militèr.

Cina hektar. Karepe wong Tionghoa nggedhekake watese nganti tekan Rusia. Ing dina liyane ing Republik Altai, karya rampung mriksa lan mbatesi wates sisih kulon tapel wates negara Rusia-Cina. Ing layanan pers pamaréntah republik menyang kantor berita REGNUM nglapurake yen ing proses demarkasi, ora setuju antarane pihak Rusia lan Cina ing sadawane garis tapel wates negara.

Sisih Tionghoa, nyerat "REGNUM", nuduhake sumber lan nomer sing ilang saka portal resmi Altai, nemokake 17 hektar, sing, miturut pendapate, kudu dicopot saka Rusia kanggo milih RRC fraternal.

Masalah kasebut wis rampung amarga kasunyatan manawa para pihak kasebut nandatangani protokol, sing nyathet persetujuan babagan pertimbangan ing mangsa ngarep saka perselisihan sing muncul ing patemon sabanjure komisi Rusia-Cina kanggo nganakake pemeriksaan bareng ing garis tapel wates negara. . Bakal dianakake ing Gorno-Altaisk ing mangsa ngarep.

Ora ana pasar! Radio "Swara Rusia", ngrujuk marang Interfax, nglaporake manawa panguwasa Venezuela duwe tujuan kanggo nglatih personel militer ing metode perang gerilya ing taun 2013. Iki nyatakake dening wakil Parlemen Venezuela, Maria Corina Machado, menehi wawancara menyang publikasi lokal "Universal".

Miturut dheweke, rencana sing cocog dikembangake yen tentara AS nyerang Venezuela. Rencana kasebut nyedhiyakake pambentukan detasemen partisan sing dilatih kanthi cepet ing negara kanthi jumlah total siji yuta wong. Minangka tujuan strategis kanggo yuta pejuang, Machado ngidentifikasi "nyiptakake doktrin militer anyar Republik Bolivarian." Negara kasebut, miturut dheweke, kudu nyiapake konfrontasi sing dawa karo ekspansi imperialis Amerika Serikat.

Ana bukti yen gagasan reorganisasi parsial pasukan reguler dadi unit gerilya minangka gagasan gabungan saka pimpinan Venezuela lan Kuba. Kanca Raul Castro bakal nyengkuyung Kanca Hugo Chavez kanggo nindakake rencana partisan.

Miturut cara, Fidel Castro bubar ngancik 86 taun.

"Hiu" berlayar ing Teluk Meksiko ... Corr. ITAR-TASS Ivan Lebedev marang dina sing prau selam nuklir Rusia, saged mbeta rudal jelajah jarak adoh, wis ora dideteksi kanggo sasi ing Teluk Meksiko, ora adoh saka pesisir Amérika.

Ing ngarsane kapal selam nuklir Rusia dadi dikenal, minangka kasus karo prau Russian, mung sawise dheweke ninggalake wilayah pandhu arah. Sepira cedhake Rusia karo Amerika dilapurake saiki, nyatakake pejabat Amerika, dening Washington Free Beacon, publikasi elektronik sing diduweni dening Pusat Kebebasan Amerika, utawa luwih, dening Bill Hertz, wong sing dikenal ing kalangan jurnalistik amarga dheweke. cedhak karo Pentagon lan badan intelijen AS.

Pak Hertz percaya yen ana kapal selam nuklir ing Teluk Meksiko, sing disebut NATO "Hiu" (nyatane, iku kapal selam Project 971 "Pike-B").

Kapal selam iki dianggep "sepi" lan angel dipahami radar mungsuh. "Kasunyatan manawa dheweke ora katon ing Teluk Meksiko kuwatir," pejabat AS ngakoni.

Swara telung taun kepungkur, nyerat corr. ITAR-TASS, iki pisanan "Hiu" bisa nyedhaki pesisir Amerika Serikat. Kapal kasebut ana sawetara minggu ing wulan Juni-Juli. Wektu pungkasan Amerika weruh loro prau Rusia ing 2009 ing pesisir wétan.

Washington Free Beacon, kanthi semangat alarmisme modern, ngelingi yen ing taun 2012 para pembom strategis Angkatan Udara Rusia mabur kanthi alasan sing cedhak karo wilayah udara Amerika. Nanging, Pentagon, menehi komentar babagan acara iki, ujar manawa penerbangan kasebut minangka latihan jarak jauh biasa penerbangan.

Angin marang lenga. Kaya sing dilaporake dina iki saka New York Koresponden ITAR-TASS Alexandra Bekreneva, Mitt Romney ngandika: yen dheweke dadi presiden, banjur ing pungkasan mangsa patang taun kapindho - mulane, ing pungkasan 2021 - Amerika Serikat bakal njaluk nyisihaken saka perlu kanggo tuku lenga ing luar negeri. Dheweke ngomong iki nalika ngomong karo para penambang ing desa Belsville, Ohio. Romney ujar manawa Amerika, saiki ngimpor udakara 45% minyak, "ora kudu tuku" emas ireng "ing Venezuela lan Timur Tengah." Politisi kasebut ujar: "Kita kudu nggunakake sumber energi kita dhewe - sumber energi batu bara, gas, minyak, bisa dianyari lan nuklir."

Ngritik energi solar-angin Obama, Romney ujar manawa inisiatif pesaing pemilihan mung ngrusak energi tradisional, lan ing wektu sing padha nyebabake pemotongan kerja.

Obama ketemu soko kanggo mangsuli Pak Romney, sing wis nyepakaké kanggo nglampahi rong istilah ing Gedung Putih lan mbangun program kang njupuk menyang akun ora papat, nanging wolung taun urip ing Kantor Oval.

Incumbent, ing demo kampanye Iowa 3 dina, ngejek mungsuh: "Dheweke ngandika sumber energi anyar kaya angin 'digawe.' Apa sing mbokmenawa ora dingerteni yaiku 20% listrik Iowa asale saka angin.

Kanca Batman lan pelindung para penonton film. RIA News ", nyebutake Associated Press, nglaporake manawa pengadilan Cleveland (Ohio) ngajokake tuduhan nggawa ilegal. gaman Scott Smith, 37 taun. Ing tas sing terakhir ing Kawa saka screening film Batman The Dark Knight Rises, polisi ketemu pistol Glock karo loro majalah lan papat lading.

Miturut polisi, Smith minangka pecandu narkoba lan mulane ora diidini duwe bedhil.

Panelusuran ing omahé Smith ing pinggiran Cleveland nemokake 7 pistol, 12 bedhil lan bedhil, lan amunisi.

Pak Smith nyatakake yen dheweke nggawa senjata menyang bioskop kanggo nglindhungi awake dhewe lan wong liya.

Sadurunge, terdakwa ora duwe masalah karo keadilan.

"Pi" tikel satus yuta. Minangka dilapurake dening corr. ITAR-TASS Alexandra Bekreneva, populasi AS wingi tekan konstanta matematika - nomer "Pi", dikali 100 yuta.

Kepala demografer Biro Sensus AS, Howard Hogan, ujar manawa 314 yuta 159 ewu 265 wong manggon ing Amerika Serikat. Watesan "acara sajarah" liwati ing 18:29 wektu US East Coast.

Moonshiner saka Gedung Putih. Presiden AS Pak Obama brews bir ing panggonan ibukutha ing 1600 Pennsylvania Avenue. Dheweke brews iku ora mung kanggo ngombe ing panggonan, nanging uga kanggo njupuk karo wong ing lelungan kampanye ing saindhenging negara. Ngomong babagan dina iki corr. ITAR-TASS Ivan Lebedev.

Tuku pabrik microbrewery lan dipasang ing Gedung Putih Obama nganggo dhuwitku dhewe. Donya sinau babagan iki ing musim gugur 2011, nalika presiden nambani sersan Amerika sing dianugerahi medali kanggo wani karo bir.

Lan wingi, warga Knoxville, Ohio, ing ngendi Obama patemon karo para pamilih, takon kepiye pabrik bir, lan presiden menehi botol kanthi label "White House Honey Ale." (Ing Georgia, kanggo kasus kaya mengkono, kita nyathet ing kurung, calon presiden bakal dituduh nyogok para pamilih).

Sekretaris pers Gedung Putih Jay Carney ngandhani para wartawan sing penasaran, "Aku mung nyoba cahya, apik banget."

Pabrik bir mini nyiapake sawetara jinis bir, kabeh nganggo aditif madu. Madu dipanen saka sarang tawon ing kebon sayur sing digali ing taman Gedung Putih dening garwane Presiden.

Kanggo angin lan srengenge saka Obama, ayo ditambahake kanggo awake dhewe, pesaing Mitt Romney siap nglawan minyak lan batu bara ing sektor energi. Apa sing bakal ditawakake kanggo "refreshment normal" ing Gedung Putih?

Dideleng dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
164 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tindakake
    Tindakake 15 Agustus 2012 13:37
    + 13
    Oh Pak Obama omah bir! Respect, Aku uga dabbled ing roti iki ing siji wektu eseman
    1. mbuwang
      mbuwang 15 Agustus 2012 13:40
      + 27
      Yen 20 tank dibuwang ing wates, banjur apa iki yen dudu invasi negara sing berdaulat? nglirik
      Lan masalah kanggo kelas 6 kanthi pinten pinten pi pingan jumlahipun supados jumlahipun sami kaliyan utang nasional Amerika? ngguyu
      1. UAZ Patriot
        UAZ Patriot 15 Agustus 2012 14:02
        + 16
        "The Free Syrian Army, wis kasedhiya karo rong puluh tank T-62" - kuwi normal "pemberontak" Oh, aku mambu Nuremberg - 2 kanggo sawetara neo-fasis!

        spender, jawaban kanggo tugas sampeyan "TO A LOT" ngguyu
        1. alexng
          alexng 16 Agustus 2012 15:18
          0
          Lan, kanthi tepat, Gusti Allah ngerti pira, amarga utang Amerika ora bisa disimpen. Nalika sampeyan multiply, iku wis ganti. Bucks mundhak saben milidetik.
      2. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 15:18
        + 10
        Ora perlu ngrusak jeneng sing padhang Pi
        1. Kaa
          Kaa 15 Agustus 2012 15:31
          + 13
          Kutipan saka vorobey
          jenenge padhang pi

          Pi, aku ngerti, mung wiwitan tembung. supaya ora nglanggar aturan situs? aran
          1. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 16:01
            + 10
            Ora, nyatane, Pi minangka nomer 3,14, amarga urip sing rada disederhanakake, sing ora bisa dikandhakake babagan PI kanthi ellipsis.
      3. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 15:35
        +8
        Quote: spender
        kanggo witjaksono jumlah utang nasional Amerika?

        Alexey, sanalika dheweke nyebar pekarangan ing Gedung Putih kanthi suket ajaib, dheweke bakal langsung ngomong babagan rokok. wassat
        1. mbuwang
          mbuwang 15 Agustus 2012 15:41
          +8
          Kutipan: Alexander Romanov
          , pas lagi nandur pekarangan omah putih karo suket ajaib, dheweke langsung ngomong babagan rokok.

          Ya, ngrokok, ngobrol, banjur menyang Oval ing jamban mbayar ngguyu Apa baturmu bakal nandur suket? nglirik
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 15 Agustus 2012 15:49
            +6
            Quote: spender
            Apa baturmu bakal nandur suket?

            Lan kanggo nglindhungi saka sampeyan, sawise moonshine lan mead, sampeyan trample kabeh jamur kanggo kula. Rusak bisnis anyarku ing pucuk ngguyu
            1. vorobey
              vorobey 15 Agustus 2012 16:03
              +8
              Quote: spender
              suket ajaib

              Kutipan: Alexander Romanov
              sawise moonshine lan mead


              anak-anakku, pikiren maneh. Apa conto kanca-kancamu ora mulang apa-apa?
            2. mbuwang
              mbuwang 15 Agustus 2012 16:05
              +8
              Kutipan: Alexander Romanov
              Lan kanggo nglindhungi saka sampeyan, sawise moonshine lan mead, sampeyan trample kabeh jamur kanggo kula.

              Sawise moonshine lan mead, kita ora bakal menehi jancok, kaya budakmu nganggo topi ngguyu lan kita bakal nemokake wong kanggo "trample" ana ing Apartemen nglirik
              Kutipan: Alexander Romanov
              Rusak bisnis anyarku ing pucuk

              Inggih, iku ora kamungkinan sing njupuk dipikir nyedhaki ing gedung Congress, ana wilayah liyane ngguyu sampeyan bisa mbukak dalan bowling lan isih duwe akeh papan kiwa nglirik
              1. Alexander Romanov
                Alexander Romanov 15 Agustus 2012 16:12
                +5
                Quote: spender
                kados pundi abdi dalem ngagem tutup

                Iki abdi-Ku lan bakal Dakpatèni am Nymph karo segelas Kolomna mead bakal nunggu sampeyan ing apartemen Alexey. Kamar ora adoh saka jamban, kanggo penak. Rega cukup..
                Quote: spender
                Ya, ora mungkin sampeyan bakal ndeleng kanthi cetha ing gedung Kongres,

                Ya, aku pengin menehi sampeyan, kaya sampeyan menehi omah kanggo putri sampeyan, uga, sampeyan ora manggon ing dalan. Ora gaya ala, nanging kita bakal menehi sparrow pentagon lan kita bakal tanggi ngguyu
                1. Odessa
                  Odessa 15 Agustus 2012 16:16
                  +6
                  Alexander Romanov,
                  Iki abdi-Ku lan bakal Dakpatèni

                  Ati-ati karo tembung smack, utamané yen wong ngomong babagan wassat
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 15 Agustus 2012 16:20
                    +5
                    Kutipan: Odessa
                    Ati-ati karo tembung flog

                    Ester, aku bakal flog wong kaya wedhus sidorov am Kanthi partupee kulit sing apik, kudu dididik maneh ing kontingen, ya, banjur aku wis suwe ngimpi mlaku-mlaku ing pucuk McCain. duka
                  2. bangsal
                    bangsal 16 Agustus 2012 20:42
                    0
                    Lan aku seneng pikiranmu ... plus ...
                2. mbuwang
                  mbuwang 15 Agustus 2012 16:19
                  +6
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Iki abdi-Ku lan bakal Dakpatèni

                  Figushki, manuk pipit bakal langsung ngajari dheweke tresna marang pemilik kanthi sekop, sampeyan kudu sinau saka kelas master. ngguyu Cukup ati-ati karo gagang, dheweke nyambungake karo Freud wassat
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Nymph karo segelas Kolomna mead bakal nunggu sampeyan ing apartemen Alexey. Kamar ora adoh saka jamban, kanggo penak. Rega cukup..

                  Aku weruh nimfa iki ... Sampeyan nyimpen ing pangan, flayer wassat



                  Kutipan: Alexander Romanov
                  , lan kita bakal menehi pentagon kanggo manuk pipit lan kita bakal dadi tetanggan

                  Ing kene sampeyan nemtokake pemilik sing bener kanggo "gubug" iki ombenan
                  1. vorobey
                    vorobey 15 Agustus 2012 16:26
                    +5
                    Quote: spender
                    nangani liyane kasebut kanthi teliti, nyambung karo Freud


                    Aku ora nyambung nangani karo apa-apa liyane saka shovel. Angen-angen Freud ditinggalake ing fantasi Gore.

                    Quote: spender
                    lan kita bakal menehi manuk sparrow segi lima lan kita bakal dadi pepadhamu

                    Aku setuju.
                  2. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 15 Agustus 2012 16:27
                    +3
                    Quote: spender
                    Aku weruh nimfa iki ... Sampeyan nyimpen ing pangan, flayer

                    Ya, ora, aku ora bakal menehi iki kanggo kanca, nanging eksotis ing wong Michelle Obama bakal kasedhiya. ngguyu Mung ninggalake soko kanggo manuk sparrow. Yen ora, dheweke mung duwe wong ing Pentagon ngguyu
                    1. mbuwang
                      mbuwang 15 Agustus 2012 16:32
                      +6
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Mung ninggalake soko kanggo manuk sparrow. Yen ora, dheweke mung duwe wong ing Pentagon

                      Sial, ana parade wong homo lan lesbian ing kana belay Kene sampeyan ngatur sparrow endah wassat Ing kono sampeyan ora bisa ngobahake shovel, yen mung stalk bakal mbantu ngguyu
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 16:37
                        +2
                        Quote: spender
                        Kene sampeyan ngatur sparrow endah

                        Kabeh kanca sing paling apik wassat .Dheweke bakal ngandhani babagan demokrasi, lan dheweke bakal ngrungokake dheweke, uga, mesthine bakal ngrungokake ngguyu
                      2. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 16:38
                        +5
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Dheweke bakal ngandhani babagan demokrasi, lan dheweke bakal ngrungokake dheweke, mesthine bakal ngrungokake

                        Luwih becik poster wingi ditayangake ngguyu
                      3. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:36
                        +3
                        Quote: spender
                        Luwih becik poster wingi ditayangake


                        Ora, supaya padha ngerti pasuryan sing bener, lan apa tegese tresna ing basa Rusia.
                      4. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:37
                        +3
                        Kutipan saka vorobey
                        Ora, supaya padha ngerti pasuryan sing bener, lan apa tegese tresna ing basa Rusia.

                        Sasha, sampeyan yakin yen wingi sampeyan nuduhake "wajah" sampeyan? ngguyu Lan ndeleng kanthi katresnan menyang sejarah, aja macet ing kana, dheweke ngerteni luwih akeh, malah tresna marang kewan ora kaya ngelus kucing utawa asu ing negara kita. nglirik
                      5. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:33
                        +4
                        Quote: spender
                        Sial, bubar ana parade wong homo lan lesbian, kene sampeyan ngatur manuk pipit sing eksotis.


                        Oh matur nuwun cah. kene padha digawe iku. Luwih lucu tinimbang ceramah Gore babagan analisis Freud.
                      6. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:35
                        +3
                        Kutipan saka vorobey
                        Luwih lucu tinimbang ceramah Gore babagan analisis Freud.

                        Nalika dheweke maca kanggo sampeyan, kita padha menyang lemah nglirik
                      7. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:46
                        +3
                        Quote: spender
                        Lan ndeleng kanthi katresnan menyang sejarah, aja macet ing kana, dheweke ngerteni luwih akeh, malah tresna marang kewan ora kaya ngelus kucing utawa asu ing negara kita.

                        Saiki aku duwe pitutur marang kanca-kancaku saka Pinastolimon.
                  3. UAZ Patriot
                    UAZ Patriot 15 Agustus 2012 16:33
                    +2
                    cah ayu;)
                  4. Odessa
                    Odessa 15 Agustus 2012 17:00
                    +5
                    mbuwang,
                    Nalika mbuwang saka siji ekstrem menyang liyane, luwih apik kanggo tetep ing tegese emas wassat
                    1. mbuwang
                      mbuwang 15 Agustus 2012 17:02
                      +5
                      Kutipan: Odessa
                      Nalika mbuwang saka siji ekstrem menyang liyane, luwih apik kanggo tetep ing tegese emas

                      Adhering kanggo tegese emas, sing utama ora tiba ing "udan emas" ngguyu
                    2. Alexander Romanov
                      Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:03
                      +4
                      Aku ora ngerti kok kotang lancip, lan kathok kapindho opo
                      1. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:04
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku ora ngerti kenapa BH tipis,

                        Supaya dheweke ora bingung karo wong lanang, sawise kabeh, nganggo bra utawa nyopot celana, yen ora, jender ora ditemtokake ngguyu
                      2. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:11
                        +2
                        mbuwang,
                        Dadi, sampeyan wis tau nyelehake sing mati iki, ing forum iki, lan kenapa sampeyan seneng banget karo foto dheweke? ngguyu
                      3. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:12
                        +5
                        Kutipan: Odessa
                        Dadi, sampeyan wis tau nyelehake sing mati iki, ing forum iki, lan kenapa sampeyan seneng banget karo foto dheweke?

                        Aku njupuk Romanoff saka kaku, wingi manuk pipit ndamel dheweke ing lemah karo foto, supaya aku miwiti kanggo solder minangka sabar karo "duduh kaldu pitik" ngguyu
                      4. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:18
                        +2
                        Quote: spender
                        kaldu ayam "solder kab

                        Aja ngomong, wingi jam siji esuk masak pangsit, gugup ngguyu Lan saiki pitik ora mbantu babagan manuk lan antics sing ngelingake aku bir lan bir liyane ombenan
                      5. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:18
                        +1
                        mbuwang,
                        Miturut cara, kabeh ing urutan sampurna karo Romanov, sampeyan ora perlu kanggo mindhah panah kanggo wong, iku dreary kanggo sampeyan saka hangover, supaya padha narik piyambak kanggo duduh kaldu. ngguyu
                      6. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:24
                        +5
                        Kutipan: Odessa
                        iku dreary kanggo sampeyan karo Hangover, supaya padha ditarik piyambak munggah menyang duduh kaldu

                        Sha, wong wadon aku wis pinguin chops kanggo nedha awan ngguyu
                      7. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:30
                        +3
                        Quote: spender
                        Aku duwe chops penguin

                        Aku wis setengah wengi, aku arep nyelehake pangsit ngguyu pinguin chops dumadakan entek recourse
                      8. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:57
                        +3
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku wis setengah wengi, aku arep nyelehake pangsit

                        Romanov, sampeyan ora duwe apa-apa liyane saka ing setengah tengah wengi. demografi bakal luwih apik. Oke, kita duwe mung 18.00.
                      9. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:01
                        +3
                        Kutipan saka vorobey
                        demografi bakal luwih apik.

                        Karo sapa aku bakal nambah, Aku ing ngarep karo asu. oh ngguyu kok aku ngomong sing, saiki gunung bakal teka mlaku lan buyar liwat Freid
                        Kutipan saka vorobey
                        sampeyan ora duwe apa-apa liyane saka ing setengah tengah wengi.

                        Aku pengin mangan, aku pancene ora mangan dina iki wassat
                      10. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 18:03
                        +3
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku pengin mangan, aku pancene ora mangan dina iki

                        Luwih apik kanggo cemilan tinimbang kanggo pengkhianat ngguyu
                      11. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:20
                        +3
                        Quote: spender
                        wingi manuk pipit nyopir dheweke menyang lemah karo fotone


                        Iki carane gosip lair.

                        Undhang-undhang fitnah wis lulus durung?
                      12. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:25
                        +5
                        Kutipan saka vorobey
                        Iki carane gosip lair. Undhang-undhang libel wis lulus?

                        Ya padha nampa, nanging ing ngendi sampeyan ndeleng pitenah? ngguyu Partai kabeh, kumpul kanthi angel, mlayu tanpa wektu kanggo nyerahake iuran pesta. nglirik
                      13. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:39
                        +3
                        Miturut cara, Romanov ndhelik saka wong sedina muput. Aku nggoleki pengacara, bengok-bengok mateni aku. Inggih, aku uga takon apa iki anggota partai. Lan ternyata carane.
                      14. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:40
                        +5
                        Kutipan saka vorobey
                        Miturut cara, Romanov ndhelik saka wong sedina muput. Aku nggoleki pengacara, bengok-bengok mateni aku. Inggih, aku uga takon apa iki anggota partai. Lan ternyata carane.

                        Aku nyoba suket ajaib ing awakku, lan "kanggo pengkhianatan", banjur ana sampeyan karo foto sampeyan ... ngguyu
                      15. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:48
                        +4
                        Quote: spender
                        karo fotomu

                        Lech, kowe bajingan. Njupuk dolanan lan aja nguyuh ing potku.
                      16. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:51
                        +4
                        Kutipan saka vorobey
                        Njupuk dolanan lan aja nguyuh ing potku.

                        San, sawise komentar kasebut, ana gosip ing situs sing dicithak saka siji kamar lan dadi siji pot ... ngguyu
                      17. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:54
                        +3
                        Kabeh jenenge Lech. kabeh goose ora comrade kanggo babi, menehi komputer lan aku miber.
                      18. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:06
                        +4
                        Alexander Romanov,
                        Aku ora ngerti kok kotang lancip, lan kathok kapindho

                        Lan mbayangno apa jenis outerwear sing kapindho - tutup kanggo tank wassat
                      19. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:19
                        +2
                        Kutipan: Odessa
                        mbayangno apa jenis outerwear kapindho - tutup kanggo tank

                        Apa aku kudu tutup aku ora duwe tank lan aku dhewe lancip hi
                      20. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:22
                        +3
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Apa aku kudu tutup aku ora duwe tank lan aku dhewe lancip

                        Njupuk nalika menehi sampeyan, sampeyan bakal ndhelikake kabeh armada ing bra, sampeyan bakal mbukak minimarket ing setengah kapindho ngguyu
                      21. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:32
                        +2
                        Quote: spender
                        , sampeyan bakal ndhelikake kabeh armada ing bra,

                        Ora kabeh bakal pas, aku isih duwe 750 meter kubik yamaha, ing tembung, THING apik
                      22. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:40
                        +3
                        Nanging aku kudu tarub, aku bisa njupuk setengah liyane kanggo aku?
                      23. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:08
                        +5
                        Alexander Romanov,
                        Sugeng San, saiki sampeyan bisa turu luwih tentrem tinimbang sadurunge

                        Watesan wétan Rusia dikuwatake dening sistem pertahanan udara "Tor-M2U"

                        15:2012, 16 Agustus 16

                        Unit pertahanan udara ing Timur Jauh sinau nggarap sistem rudal anti-pesawat canggih (SAM) "Tor-M2U", Letnan Kolonel Nikolai Donyushkin, juru wicoro kanggo layanan pers lan departemen informasi saka Kementerian Pertahanan Rusia kanggo Angkatan Darat, ngandika Rebo.
                      24. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:21
                        +2
                        Quote: spender
                        saiki sampeyan bisa turu luwih apik tinimbang sadurunge

                        Alexey, Aku bakal turu tentrem nalika kantor pajek Burns mudhun ngguyu
                      25. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:26
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        , Aku bakal turu tentrem nalika tax Burns mudhun

                        Apa sampeyan duwe soko karo gendul strained utawa bensin iku tega nglirik
                        Iki kanggo ngyakinake yen dheweke kadhangkala kobong ngguyu

                        Kebakaran ing panitia pajak Atyrau


                        Miturut departemen kasebut, geni sing kedadeyan sedina sadurunge nutupi area 18 meter persegi. Akibaté, ora ana sing lara.

                        25 Maret, geni nyuwil metu ing bangunan telung lantai saka institusi negara "Departemen kanggo koleksi pajak lokal" saka akimat ing Petropavlovsk. Miturut Kamentrian Situasi Darurat republik, kobongan ing lantai loro akimat ing wayah sore. Area geni total 30 meter persegi. Ora ana sing tatu amarga kedadeyan kasebut.
                      26. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:30
                        +3
                        mbuwang,
                        Apa sampeyan duwe soko karo gendul strained utawa bensin iku tega

                        Saiki, kucing bakal mulang sampeyan carane menyang kantor pajak karo koktail Molotov.
                      27. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:32
                        +4
                        Kutipan: Odessa
                        Saiki, kucing bakal mulang sampeyan carane menyang kantor pajak karo koktail Molotov.

                        Aja ngobong kantor, bisnis iki mbutuhake rahasia lan kasepen keprungu
                      28. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:43
                        +2
                        Quote: spender
                        Aja ngobong kantor, bisnis iki mbutuhake rahasia lan kasepen

                        Ora, supaya kabeh wong ngerti. Aku sengit inspektur pajak Terekhov M.P. am
                      29. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:48
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Aku sengit karo inspektur pajak Terekhov M.P.

                        Pesen kaos kanthi tulisan iki lan foto kanggo sampeyan lan kanca-kanca ngguyu Murah lan visual, sampeyan bisa nyumerepi poster ing mobil, iku ora punishable ngguyu
                      30. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:55
                        +3
                        Rong taun kepungkur, aku nulis prasasti iki ing hood. ngguyu
                      31. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:59
                        +3
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Rong taun kepungkur, aku nulis prasasti iki ing hood.

                        Kok saiki sambat, wong lagi nggarap kerudung anyar.
                      32. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:15
                        +2
                        Kutipan saka vorobey
                        wong ing hood anyar apa hard

                        "Wong" iki wis nyopir cruiser anyar, lan miturut deklarasi, aku entuk luwih akeh tinimbang badut iki. am Lan Nenya duwe Camry grumbul.
                      33. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 18:00
                        +5
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Rong taun kepungkur, aku nulis prasasti iki ing hood.

                        Saka kabodhoan sing padha, sampeyan kudu nulis ing kertas, sing mung dipaku menyang hood utawa gendheng kanthi kuku. ngguyu
                      34. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:17
                        +2
                        Quote: spender
                        kuku ing hood utawa gendheng

                        Ing kono sampeyan wis tau karo ide sing apik banget ombenan
                      35. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 18:19
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Ing kono sampeyan wis tau karo ide sing apik banget

                        Kertas stiker ing kaca ngarep uga minangka cara sing apik. Cukup aja nganggo lem. nglirik
                      36. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:26
                        +2
                        Lech, nanging iku pancene mokal kanggo mung njupuk wong aran Kaya sing sampeyan ujar-
                        Quote: spender
                        Keruwetan hukum ing Rusia isih dikurangi kanthi opsional saka implementasine

                        Mungkin iki mung kasus kaya ngono. ngguyu
                      37. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 18:34
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Apa sampeyan ora bisa nembak dheweke?

                        Ora, San dudu cara kita, ora pantes ngguyu
                      38. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:49
                        +2
                        Quote: spender
                        iku ora worth iku

                        Yen sampeyan ngerti sepira regane nangis Aku weruh Navalny, sing kaya IT, mung kaping pindho minangka rakus. negatif
                      39. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:41
                        +2
                        Quote: spender
                        25 Maret, geni nyuwil metu ing bangunan telung lantai saka institusi negara "Departemen kanggo koleksi pajak lokal" saka akimat ing Petropavlovsk.

                        Lha, aku kok apes banget, wah, paling ora petugas pemadam kebakaran cilik, mung sawetara komputer, aku ora butuh maneh. nangis
                      40. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:44
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Lha, aku kok apes banget, wah, paling ora petugas pemadam kebakaran cilik, mung sawetara komputer, aku ora butuh maneh.

                        Ya, iki kabeh omong kosong, kabeh komputer utama kanggo administrasi pajak, sampeyan isih duwe ing Moskow.
                      41. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:47
                        +4
                        Kutipan: Odessa
                        kabeh komputer utama kanggo administrasi pajak isih ana ing Moskow.

                        Nalika ora ana sistem terpusat, kabeh informasi babagan wilayah lan kutha nglirik
                      42. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:51
                        +2
                        mbuwang,
                        Nalika ora ana sistem terpusat, kabeh informasi babagan wilayah lan kutha

                        Ora bisa. Ing Ukraina, ing taun 90, kabeh pajak ditransfer saka wilayah provinsi liwat kantor pajak menyang Kyiv, banjur saka Kyiv menyang karyawan negara kanggo gaji. Romanov, apa Otonomi Okrug? ngguyu
                      43. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:56
                        +4
                        Kutipan: Odessa
                        Ing Ukraina ing taun 90, kabeh pajak ditransfer saka wilayah provinsi liwat kantor pajak menyang Kyiv.

                        Banjur kabeh nganggo kertas saiki TIN lan kesenengan liyane, nanging amarga ukuran negara, infrastruktur sing ora apik ora bisa dipusatake. A kanca marang kula sing lagi ing distrik kotamadya lan banjur karo wektu tundha ngirim data kanggo laporan. Keruwetan hukum ing Rusia isih dikurangi kanthi opsional saka implementasine ngguyu
                      44. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:04
                        +2
                        Kutipan: Odessa
                        Romanov, apa? Okrug Otonom?

                        Romanov duwe dhuwit akeh kanggo mbukak pajak lan nyumbang dhuwit tanpa alesan
                      45. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:52
                        +2
                        Kutipan: Odessa
                        , kabeh padha, sampeyan ana ing Moscow

                        Sing utama yaiku durung ana ing Tel Aviv ngguyu
                      46. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:57
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Sing utama yaiku durung ana ing Tel Aviv

                        Ana loro ibukutha ing Israel, lan Tel Aviv umume negara kapisah, padha guyon kaya ing Israel.
                      47. mbuwang
                        mbuwang 15 Agustus 2012 17:44
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        uga, paling fireman cilik, mung saperangan komputer, Aku ora perlu liyane

                        Kabagjan dhewe ora tiba ing tangan, elinga sing ora bisa rusak "Kita ora bisa ngenteni nikmat saka alam, tugas kita yaiku njupuk saka dheweke" (Aku bisa mikir babagan kutipan kanthi akurat). Golek pegawe ing gedhong lan ora perlu geni, file mung "dibusak" lan iku, apa wae bisa kelakon saka lamers ora ana kawilujengan. nglirik Mung infa sing diduplikasi, lamer kudu wicaksana nglirik
                      48. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:52
                        +2
                        Quote: spender
                        Goleki karyawan ing bangunan kasebut lan ora ana kobongan sing dibutuhake, file kasebut mung "dibusak"

                        Iku ora bakal njupuk hard drive tho, lan laporan seprapatku piye wae mlaku ing Internet. Adol pejabat pajak bocor informasi kanggo wong. Mung awu njamin luck am
                      49. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 17:41
                        +4
                        Quote: spender
                        saiki sampeyan bisa turu luwih apik tinimbang sadurunge


                        saiki ora cilik, nanging bagean gedhe saka pesawat saka pangkalan udhara ing Jepang bakal tiba ing Taman Panjenengan.
                      50. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 17:47
                        +3
                        Kutipan saka vorobey
                        saiki ora cilik, nanging bagean gedhe saka pesawat saka pangkalan udhara ing Jepang bakal tiba ing Taman Panjenengan.

                        Kabar apik, aku nampa logam ora adoh, mung apa sing kudu dilakoni karo pilot Jepang opo Aku arep ngedol pilot Jepang bekas sing jenenge HONDA, regane bisa nego ngguyu
                      51. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 17:55
                        +2
                        Alexander Romanov,
                        Kabar apik, aku nampa logam ora adoh, mung apa sing kudu dilakoni karo pilot Jepang

                        Break tandha-tandha sing digawe ing New Zealand lan nyurung wong-wong mau bebarengan karo bandura mabur menyang Cina, warta iki rembugan ing topik sabanjuré.
                      52. igor67
                        igor67 15 Agustus 2012 18:10
                        +2
                        Ana wong mlaku-mlaku ing pinggir tlaga, dheweke weruh: ana wong sing njupuk banyu saka tlaga nganggo tangane lan ngombe. Wong lanang njerit:
                        - Kowe kok ngombe banyu reged iki, kabeh wong mbuwang sampah ing kene, sampah ditirisake saka pabrik, telek metu saka desa kabeh!
                        - Apa sampeyan ngomong?
                        - Ya, aku ngomong: scoop karo tangan loro!

                        Bojo ngomong marang bojone:
                        - Menyang toko lan tuku endhog kanggo sarapan.
                        Bojo kesed kanggo break adoh saka TV, guyon:
                        - Ya, aku duwe endhog loro, apa cukup?
                        Bojo, uga guyon:
                        - Apa sampeyan bisa mangan?
                        Dheweke:
                        - Sampeyan ora bisa mangan, nanging sampeyan bisa dilat.
                        Dheweke:
                        - Inggih, sing apik! Esuke sampeyan bakal didilat dhewe kanggo sarapan!

                        ora kanggo sinau mlaku lan ngomong nalika isih cilik, supaya yen dheweke nikah, lungguh lan meneng
                        : Ana serangan Gypsy ing Moscow. Ewonan Muscovites ditinggal tanpa masa depan!
                        Nolak nikah sing sopan:
                        Nyuwun pangapunten, nanging piye carane aku ora weruh sampeyan ing gulu.
                      53. valokordin
                        valokordin 15 Agustus 2012 20:19
                        0
                        Igor, 67, lan sampeyan dudu lulusan SVAUL 67, helikopter sing apik banget. Matur nuwun kanggo lelucon
                      54. vorobey
                        vorobey 15 Agustus 2012 18:10
                        +2
                        Aku inspektur tax Terekhova MP, lan sampeyan mbayar tax income pribadi saka Advertisement saka Honda?

                        Kita duwe tangan dawa.
                        Lan jancok sampeyan, dudu pemadam kebakaran.
                      55. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:30
                        +2
                        Kutipan saka vorobey
                        Terekhova M.P.,

                        Oh, guyon sing sampeyan dadi Terekhova, Mikhailo Palych, apa sampeyan pancene ngganti jinis sampeyan, kabar apik. wassat
                    3. andrei332809
                      andrei332809 15 Agustus 2012 17:58
                      0
                      saka Odessa
                      luwih becik nunggang ombak tinimbang nabrak watu
                      1. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 18:02
                        +3
                        andrei332809,
                        saka Odessa
                        luwih becik nunggang ombak tinimbang nabrak watu

                        Apa sampeyan wis perang?
                      2. andrei332809
                        andrei332809 15 Agustus 2012 18:10
                        +2
                        Aku ngaku, aku wis
                      3. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 18:52
                        +2
                        andrei332809,
                        Aku ngaku, aku wis

                        Apa watu isih utuh? wassat
                      4. andrei332809
                        andrei332809 15 Agustus 2012 19:18
                        +2
                        Aku meh njupuk sikilku
                      5. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 19:23
                        +2
                        andrei332809,
                        Aku meh njupuk sikilku

                        Saka watu-watu? Kaya sing dicritakake ing sisih wétan, yen gunung ora menyang wong, mula hookah ilang! wassat
                      6. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 18:09
                        +1
                        Kutipan saka: andrei332809
                        luwih becik nunggang ombak tinimbang nabrak watu

                        Apa iki? Sandi lan apa saran opo Luwih becik dadi bankir ketimbang dadi gelandangan
                      7. andrei332809
                        andrei332809 15 Agustus 2012 18:11
                        +1
                        iki kanggo foto sing dikirim dening wong wadon Odessa
                    4. Kaa
                      Kaa 15 Agustus 2012 20:14
                      +1
                      Kutipan: Odessa
                      luwih becik tetep nganggo tegese emas

                      Tengah, nuwun, antarane apa lan ngendi? aran
                      1. Odessa
                        Odessa 15 Agustus 2012 20:30
                        +1
                        Kaa,
                        Tengah, nuwun, antarane apa lan ngendi?

                        Antarane kene lan kene! wassat
                      2. Kaa
                        Kaa 15 Agustus 2012 21:17
                        +1
                        Kutipan: Odessa
                        Antarane kene lan kene!

                        Misterius lan nggodho, sial! tresna
    2. Alx1miK
      Alx1miK 15 Agustus 2012 13:51
      +4
      Menarik babagan kapal selam nuklir kita. Semono uga, warisan Uni ora dirusak. Pleases, Nanging.
      1. mbuwang
        mbuwang 15 Agustus 2012 14:23
        +7
        Penting banget kanggo ngandhani Jepang supaya ngeculake supertanker liyane, target anyar wis dibentuk nglirik

        Kapal induk US Enterprise mlebu ing Teluk Persia

        15:2012, 13 Agustus 50

        Perusahaan kapal induk nuklir Amerika Enterprise, sing tugas tempur ing Segara Arab, dikawal dening cruiser rudal lan pangrusak, mlebu ing Teluk Persia.

        Pentagon durung resmi ngonfirmasi informasi kasebut, nanging miturut Royal Navy of Great Britain, kapal perusak Inggris Diamond, sing mentas teka ing patroli ing Teluk Persia, gabung karo grup serangan kapal induk Angkatan Laut AS iki, laporan Interfax.
        1. UAZ Patriot
          UAZ Patriot 15 Agustus 2012 14:36
          +5
          lan sampeyan kabeh lucu nglirik
          1. waf
            waf 15 Agustus 2012 16:22
            +1
            Kutipan: UAZ Patriot
            lan sampeyan kabeh lucu


            Kostya, apa maneh?+! ombenan

            Sanajan foto sing diterbitake ing situs resmi Angkatan Laut AS nuduhake manawa kapal perusak Amerika USS Porter (DDG 78) saka kelas Arleigh Burke nampa karusakan sing signifikan ing sisih tengen kapal.



            [img]http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/244355/slide_244355_1367862_free.j
            pg?1344792361000[/img]


            Dikawruhi manawa ora ana kru kapal perusak lan supertanker sing tatu.





            1. UAZ Patriot
              UAZ Patriot 15 Agustus 2012 19:41
              +2
              Atiku lara! saka rasa seneng wis entuk dicokot :)))
        2. andrei332809
          andrei332809 15 Agustus 2012 14:49
          +1
          mbuwang
          lan jeneng karusakan saka rega utawa saka brilliance?
          1. mbuwang
            mbuwang 15 Agustus 2012 14:53
            +3
            NATO bakal tekan dalan saka Afghanistan, nanging PMC lan layanan keamanan perusahaan minyak bakal bali kanthi lengkap, kita maca

            Sawetara perusahaan minyak, sing dipimpin dening Exxon, nuduhake kapentingan ing sumber daya negara, dene liyane dicegah dening perang, korupsi lan ketegangan etnis.

            "Exxon ora bakal pindhah menyang wilayah yen ora katon minangka janji." Mantan menteri minyak Aljazair Shakib Helib ngandhani Reuters yen dhewekeYen raksasa minyak Amerika nggoleki sumber daya Afghan, ngekstrak kasebut ora bakal luwih angel tinimbang ing Arktik.

            Perusahaan Amerika bisa uga nuduhake kapentingan ing minyak Afghan. Informasi kasebut muncul ing Juli ing sawetara media Anglo-Saxon. Tujuan kabeh perusahaan: tender kanggo eksplorasi sumber daya ing cekungan Afghan-Tajik. Ing sisih lor negara kasebut bisa ngemot cadangan emas ireng: 1,9 milyar barel, miturut perkiraan paling anyar saka US Geological Survey.

            Perusahaan bisa ngirim proposal nganti akhir Oktober. Asil bakal diumumake ing pertengahan Desember. Pemenang bakal duwe hak kanggo ndeleng dokumen saka Kementerian Pertambangan Afghanistan lan Survei Geologi AS, sing janji sawetara atus yuta tong minyak ing enem situs. Dheweke banjur bisa ngirim proposal kanthi pangarep-arep bakal menehi tandha persetujuan produksi ing Maret 2013..


            6 situs iki bakal dadi "oases tenang" ing negara sing ana ing squabbles suku lan suku ngguyu Iku lucu yen amers bakal perdagangan plot ing Afghanistan, nanging ya, ing cara, kedadean umum, "ragad kanggo demokratisasi" nglirik
            1. UAZ Patriot
              UAZ Patriot 15 Agustus 2012 16:03
              +2
              yen wis nunggu kita! Alhamdulilah wis berubah pikiran :)
            2. Ilyich
              Ilyich 16 Agustus 2012 16:45
              0
              Quote: spender
              Ing sisih lor negara kasebut bisa ngemot cadangan emas ireng: 1,9 milyar barel, miturut perkiraan paling anyar saka US Geological Survey.

              Iki Anglo-Saxon media massa! Lagi ngapusi maneh, ayo! Paling kamungkinan, padha mung figured metu carane Cut dhuwit saka oilmen ing cara sing gampang. Kaping pisanan, pemerintah bakal ngedol hak ngembangake minyak (lan ora ing negarane dhewe, hehe lol ). Banjur, nalika Exxon ora nemokake telek ana ing kana (lan sing paling mungkin dudu Exxon, nanging sawetara benang bajingan liyane. Exxon mung umpan), dheweke bakal ngangkat pundhak lan ujar: "Inggih, dheweke nggawe kesalahan, ya, kedadeyan kasebut. .” Kita wis ngalami iki kanthi "gas shale" ngguyu
              Ya, aku ora ngandel yen ahli geologi kita ing taun 70-80-an ora nemokake apa-apa ing kana, yen cadangan kasebut "kolosal". Minyak iki bakal langsung diprodhuksi. Kahanan pertambangan ing kana paling gampang: dudu taiga lan dudu tundra.
        3. vorobey
          vorobey 15 Agustus 2012 16:04
          +3
          Lan aku bakal nyiyapake kertu pos biasa kanggo wong-wong mau kanthi tampilan udud.
        4. waf
          waf 15 Agustus 2012 16:21
          +3
          Quote: spender
          Penting banget kanggo ngandhani Jepang supaya ngeculake supertanker liyane, target anyar wis dibentuk


          Lyosha, ++++++!!!!! Wong Jepang nindakake pakaryane kanthi apik! prajurit

          Tanggal 12 Agustus, kira-kira jam 1:00 wektu lokal, ing lawang mlebu Teluk Persia, USS Porter (DDG 78) tabrakan karo supertanker Jepang M/V Otowasan, lelayaran ing ngisor gendéra Panama.



          Markas Armada 5 Angkatan Laut AS mratelakake manawa pangrusak kasebut ora rusak banget.

          1. mbuwang
            mbuwang 15 Agustus 2012 16:23
            +5
            Kutipan saka waf
            Wong Jepang nindakake pakaryan sing apik!

            Ayo padha nggabungake pelajaran sing disinaoni babagan kapal induk. ngguyu Dheweke isih kudu mbales dendam kanggo Hiroshima lan Nagasaki prajurit
          2. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 17:11
            +5
            serge halo. Miturut cara, Porter uga minangka jinis bir. Wong lanang pancen ora weruh tanker ing ngisor bir. Lan Jepang sinau lan sinau. Inggih, sing nabrak kapal ndhuwur waterline.
      2. Pertapa
        Pertapa 15 Agustus 2012 20:48
        +2
        Kutipan saka Alx1miK
        Menarik babagan kapal selam nuklir kita. Semono uga, warisan Uni ora dirusak. Pleases, Nanging.


        skandal babagan lokasi kapal selam nuklir Rusia, sing dadi umum, dibutuhake dening Amerika supaya bisa ngalahake alokasi tambahan saka Barack Obama kanggo program sing ana hubungane karo teknologi lan sistem kanggo ndeteksi kapal selam ing pesisir negara kasebut.
        "Layanan tempur kapal selam nuklir multi-tujuan ing pesisir saka mungsuh potensial minangka bagean normal saka karya tempur sing direncanakake saka pasukan kapal selam armada. Sing ora normal yaiku ing taun 1990-an, Rusia mandheg nindakake operasi kasebut. Lan apa sing kedadeyan nuduhake yen angkatan laut kita bali menyang opsi sadurunge kanggo layanan militer, lan iki pancen bener lan normal.

        I. Korotchenko
        "Tugas utama kapal selam nuklir multi-tujuan yaiku nglacak operator rudal kapal selam saka musuh potensial. Ana pangkalan sing cocog ing pesisir Atlantik, ing ngendi ana bagean saka kapal selam strategis Amerika jinis Ohio kanthi senjata nuklir,

        Kacepetan kapal selam nuklir 5-7 knot nuduhake manawa prau kasebut sepi, mula kahanan kontak hidroakustik kaya ngono, ing sawetara kasus, Amerika pancen ora bisa ngontrol deteksi. Nanging kabeh gumantung ing sawetara faktor: kahanan salinitas banyu, macem-macem kahanan hidrografi lan geografis. Kita mung bisa ngomong ing umum Kapal selam nuklir multi-tujuan Rusia wis nambah siluman lan gangguan, lan Amerika ora mesthi bisa ndeteksi.
    3. v53993
      v53993 17 Agustus 2012 08:10
      0
      Lan omah bordil sing nyurung moonshine
  2. Svistopleaskov
    Svistopleaskov 15 Agustus 2012 13:40
    +8
    Sisih Cina nemokake 17 hektar, sing, miturut pendapate, kudu dicopot saka Rusia kanggo milih RRC fraternal.

    Penting kanggo ngirim TRACTOR lan HARVESTER menyang Altai.
    1. Tukang game
      Tukang game 15 Agustus 2012 14:03
      + 19
      Quote: Siut
      Penting kanggo ngirim TRACTOR lan HARVESTER menyang Altai.

      Lan aku ngerti gabungan lan traktor sing pengin dikirim:

      Kita ngandhani sampeyan babagan kasunyatan sing nggegirisi:
      Ing pinggir Kali Amur, ing tengah lapangan pribumi,
      Traktor tentrem Soviet sing prasaja kita kena
      The shelling saka enem baterei Cina.

      Krungu swarane wong Cina sing ndharat,
      Sopir traktor Soviet, kanthi pangkat starley,
      Wangsulan geni kanthi siji voli sing kuat
      Lan numpes enem baterei Cina.

      Banjur, ngeculake bensin lan miwiti reaktor,
      Dheweke plowed kabeh lan cepet nggawa pupuk.
      Traktor tentrem Soviet kita njupuk menyang langit
      Lan dheweke mabur mulih, menyang peternakan negara sing dikasihi.

      Dina sabanjure, ing wawancara karo koresponden khusus editorial kasebut
      Brigadir Soviet, kanthi pangkat kapten,
      Dheweke ujar manawa ana provokasi kaping pindho
      Ing lapangan, tinimbang traktor, kita bakal ngeculake gabungan!
      1. andrei332809
        andrei332809 15 Agustus 2012 14:56
        +8
        wingi, pesawat Cina nerak tapel wates USSR lan ditembak mudhun dening rudal anti-pesawat saka gabungan.Ing cathetan, pemerintah dielingake yen kedadean iki bola, tinimbang gabungan tentrem, vertikal take-off mowers. arep mlebu lapangan
      2. Svistopleaskov
        Svistopleaskov 15 Agustus 2012 15:03
        +7
        Off!
        Ora ngerti ana kene
        Anekdot iki wis ana ing wacan!
        +++
  3. Simon Bolivar
    Simon Bolivar 15 Agustus 2012 13:40
    +5
    Tetep Assad!
    Lan pusek kudu dikunjara suwene 10 taun, supaya ora dadi kebiasaan kanggo mbaleni maneh, lan nyebarake anti-propaganda ing televisi lan ing Internet, nuduh dheweke goyang kahanan ing negara lan kianat.
    1. UAZ Patriot
      UAZ Patriot 15 Agustus 2012 14:04
      + 12
      Aku kaget karo wanita-wanita kasebut (PR) - sampeyan kudu dadi wong bodho lan anak-anak sampeyan digawa menyang biara. Ing prakara liyane, luwih becik bocah-bocah iki ora duwe ibu tinimbang wong sing kurang ajar - bodho !!!
    2. klimpopov
      klimpopov 15 Agustus 2012 14:05
      +2
      Cukup saka putusan guilty kaya mengkono, lan apa istilah bakal, iku ora Matter, bab utama iku, lan nyata, nanging ing kono padha bakal duwe leniency saka pengadilan amarga anané anak.
      Umumé, iku isin sing telung proshmans..ki menehi alesan kanggo babakan ing Putin saka kulon, kuwi..i.
      1. UAZ Patriot
        UAZ Patriot 15 Agustus 2012 14:38
        -1
        Secara pribadi, umume aku bakal nggawa dheweke wuda menyang Red Square lan ngeculake satus tahanan liyane sing keluwen - ayo padha seneng-seneng !!!
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 15:53
        +3
        Kutipan saka klimpopov
        sing telung proshmans..ki menehi alesan kanggo babakan ing Putin saka kulon, kuwi..lan

        Ya, dudu babagan Putin, dheweke ngolok-olok Rusia, lan Putin minangka alesan kanggo mbukak Rusia minangka negara setan. Mung apa sing sejatine ana lan kaya apa Barat sing bisa dimangerteni kanthi ndeleng sapa sing nglindhungi lan ngurus.
    3. Morgan Stanley
      Morgan Stanley 15 Agustus 2012 14:57
      -2
      Kutipan saka Simon Bolivar
      Lan pusek kudu dikunjara suwene 10 taun, supaya ora dadi kebiasaan kanggo mbaleni maneh, lan nyebarake anti-propaganda ing televisi lan ing Internet, nuduh dheweke goyang kahanan ing negara lan kianat.

      Aku malah ora ngerti kenapa sampeyan kabeh kuwatir babagan Passy Riot ??? Apa sing ditindakake?? Dileksanakake ing gereja? Dadi apa? Ngerti pasamuwan "miskin" sampeyan, aku bakal njupuk ing negara. kontrol, lan bakal ngontrol kabeh sing gerakane ana, digunakake bisnis ana kuwi sing Paus nervously smokes ing sela-sela.
      1. urzul
        urzul 15 Agustus 2012 15:07
        +7
        Bisnis ora ana ing kabeh pasamuwan. Ana imam sing apik banget.
        Lan kanggo bocah-bocah wadon, malah aku (utamane atheis) mesthi bakal ngukum dheweke kanggo iki.
        1. andrei332809
          andrei332809 15 Agustus 2012 20:07
          0
          urzul
          Aku ana ing perjalanan bisnis ing Moskow, tanggal 8 Mei aku lunga menyang Victory Park. Ana, ing meja, lungguh imam kaya - kanthi alami popyar-hefty, jenggot karo shovel salju. Kita ngombe 2 botol karo dheweke, banjur bir , ing umum, banget anget, lan watara polisi huru-hara lumaku, katon miring, nanging ora ndemek. Dheweke mbokmenawa ora pengin melu karo pasamuwan. Ya, lan kita tumindak sopan, ora rowdy, ora. t babi
        2. Shulz-1955
          Shulz-1955 16 Agustus 2012 00:03
          0
          Apa tegese imam sing apik? Apa sing wis mbuktèkké anané Gusti Allah? Nang endi-endi nae.. jupuk banyu resik. Dheweke bisa uga wong sing apik, nanging dheweke martakake apa sing ora dingerteni.
      2. UAZ Patriot
        UAZ Patriot 15 Agustus 2012 16:05
        +4
        Kita duwe pasamuwan-pasamuwan .. hmmm ... umume, pasamuwan, ora kaya USSR, ora bubar !!! sobat ambyar :)
      3. 11Guru11
        11Guru11 15 Agustus 2012 17:09
        +1
        Morgan Stanley
        Dileksanakake ing gereja? Dadi apa?

        Ana bab sing ora bisa "disentuh", kaya ngomong babagan "ibu wong".
        "- Lan ibumu "kaya" lan "kaya"
        - Ya, dheweke kaya ngono, lan saiki teka kene aku bakal ngalahake sampeyan ing pasuryan.
        Wong saka kewan ing mratelakake panemume lan beda-beda ing ngarsane saka nilai spiritual.
        Lan meh ora ana nilai kasebut ing Kulon ... Aku salah, sampeyan ora bisa ngomong babagan minoritas ing kana! Mangkene carane! Iki teka agama anyar: "BEDA!" Lan mentri agama anyar: wong ing nightgowns karo lambé dicet.
        Sial, apa nistha. Aku kepengin weruh yen ana jeneng sing bener kanggo perasaan iki, dudu "homophobia" amarga ana sawetara jinis "wedi marang dheweke", nanging tembung iki kudune. jijik marang wong-wong mau?
        1. lefterlin53rus
          lefterlin53rus 15 Agustus 2012 18:23
          +2
          Yen iki Shluhi Pussi Riot ing tumindak padha bengok-bengok marang, ngomong, Navalny, banjur kabeh liberal bakal ngidoni wong saka sirah kanggo jempol. Lan paukuman sing paling cocog kanggo wong-wong mau yaiku rod sing wis asin, lan aja nganti dadi korban rezim.
        2. Morgan Stanley
          Morgan Stanley 16 Agustus 2012 02:25
          0
          Kutipan: 11Goor11
          Lan meh ora ana nilai kasebut ing Kulon ...

          ... Nanging aku ora weruh sing padha duwe pagelaran ing "panggonan suci", supaya padha isih duwe.
          Kutipan: 11Goor11
          Aku salah, sampeyan ora bisa ngomong ala babagan minoritas ing kono!

          Kaya mayoritas. Oh ya, ing Rusia sampeyan bisa ngomong ala babagan minoritas? Ora. Deputi minangka minoritas, sampeyan ngandhani apa wae, sampeyan bakal weruh reaksi minoritas iki.
          Kutipan: 11Goor11
          Lan mentri agama anyar: wong ing nightgowns karo lambé dicet.
          Apa sampeyan ndeleng sawetara foto saka Internet, apa kabeh padha bebarengan? Ana uga wong normal sing ora nyatakake orientasi kanthi cetha. Apa sing ditindakake kanggo sampeyan yen sampeyan duwe homofobia? digebugi? gelo? Secara pribadi, aku ora peduli apa orientasi wong, yen dheweke cukup, ora bodho degenerate, lan sampeyan bisa ngomong karo dheweke, kenapa aku kudu wedi karo dheweke, utawa aku kudu ora seneng karo dheweke?
          Aku mung ora perlu ngubungake status shnyaga liberal lan liyane kanggo kula saiki, ora kaya sawetara, aku duwe pendapat dhewe, lan aku ndeleng kabeh kanthi alesan.
  4. gunung
    gunung 15 Agustus 2012 13:41
    + 11
    Matur nuwun Oleg.
    Nomer Pi paling cocok kanggo Amerika Serikat. Sapa sing ngomong saiki ora pi....ndos.
  5. Melchakov
    Melchakov 15 Agustus 2012 13:41
    +4
    Apik kaya biasane, utamane:
    Sailed "Hiu" ing Teluk Meksiko
    . ngguyu
  6. Armata
    Armata 15 Agustus 2012 13:44
    +7
    Aku wonder carane 20 nawakke padha nyeret liwat tapel wates karo pengawal tapel wates? Kayane aku iki omong kosong.
    1. vorobey
      vorobey 15 Agustus 2012 13:50
      +8
      Nanotank.
      1. mbuwang
        mbuwang 15 Agustus 2012 13:52
        +6
        Kutipan saka vorobey
        Nanotank.

        San, ngendi bakal padha njupuk nanotankers? ngguyu Utawa, ngetutake conto tikus sappers, apa dheweke ngasilake hamster kanggo tanker? belay
        1. Armata
          Armata 15 Agustus 2012 13:56
          +5
          Kutipan saka vorobey

          Nanotank.

          Quote: spender
          San, ngendi bakal padha njupuk nanotankers?

          Ora lanang, aku serius, piye carane aku bisa liwat? Iki migunani kanggo bisnis sledge, mobil luwih cilik tinimbang tank. aran
        2. vorobey
          vorobey 15 Agustus 2012 14:01
          +5
          Kars melu mesthi. Dheweke adol model tank.

          Quote: spender
          Utawa, ngetutake conto tikus sappers, dheweke ngasilake hamster tanker


          Apa hamster. sampeyan ngomong kanthi logis. tank saka ngendi, saka Libya. Apa sing diarani Gaddafi mungsuh? - Tikus. dadi tanker isih tikus. Iku logis?
        3. Odessa
          Odessa 15 Agustus 2012 14:52
          +5
          mbuwang,
          Utawa, ngetutake conto tikus sappers, dheweke ngasilake hamster tanker

          Lan karo kucing, kabeh teka kanggo mangan, hamster clurut, pour susu? ngguyu
          1. mbuwang
            mbuwang 15 Agustus 2012 15:06
            +5
            Kutipan: Odessa
            Lan karo kucing, kabeh teka kanggo mangan, hamster clurut, pour susu?

            Matur nuwun, aku duwe kulkas kebak penguin seger, susu ora muter, mead durung rampung ngguyu
      2. Odessa
        Odessa 15 Agustus 2012 14:51
        +3
        vorobey,
        Nanotank.

        Nano-blade, remote-kontrol, mung ora ilang remot! ngguyu
        1. Armata
          Armata 15 Agustus 2012 15:03
          +3
          Kutipan: Odessa
          Lan karo kucing, kabeh teka kanggo mangan, hamster clurut, pour susu?

          [
          Kutipan: Odessa
          Nano-blade, remote-kontrol, mung ora ilang remot!

          Inggih, Ester apik teka lan langsung sandal siji ing kumis, liyane ing remot kontrol. ngguyu Hello sedulur
          1. Odessa
            Odessa 15 Agustus 2012 15:19
            +1
            Lokomotif,
            Hello

            Lan sampeyan
    2. Morgan Stanley
      Morgan Stanley 15 Agustus 2012 14:58
      +1
      Liwat Turki mb? Para penjaga perbatasan ditapuk.
  7. vorobey
    vorobey 15 Agustus 2012 13:45
    +9
    Sekretaris Pertahanan negesake manawa Amerika bakal netepi jadwal sing diumumake kanggo mundurake pasukan - sanajan kahanan sing abot ing Afghanistan. kutipan.

    dadi menang opo kalah?

    Populasi AS wingi tekan konstanta matematika, pi dikali 100 yuta.

    Mulane, awalan Pi ora kudu dianggep nyerang nalika ngrujuk marang Pi n dosia

    Presiden Amerika Pak Obama brews bir ing panggonan ibukutha ing 1600 Pennsylvania Avenue. Dheweke brews iku ora mung kanggo ngombe ing titik, nanging uga kanggo njupuk karo wong ing lelungan kampanye ing saindhenging negara.

    Iki aku ngerti minangka wong pisanan saka negara - bisnis dhewe lan ora mbayar sewa. nanging sing kanggo saiki.
    1. mbuwang
      mbuwang 15 Agustus 2012 13:47
      + 10
      Kutipan saka vorobey
      dadi menang opo kalah?

      pesawat menang ngguyu
      Apa sampeyan ngelingi carane ngajar wong Georgia "pesawat bangga sing menang" kanthi peralatan mbuwang ... Saiki dheweke bakal nuduhake kepiye carane nglirik
      1. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 13:49
        +9
        Lan scho, malah mbuwang peralatan? Jerman ing 41 lan malah luwih worth mbalek maneh saka Moscow.


        Mitt Romney ujar manawa yen dadi presiden, banjur ing pungkasan mangsa patang taun kapindho - mulane, ing pungkasan taun 2021 - Amerika Serikat bakal nyingkirake kabutuhan tuku minyak ing luar negeri. Dheweke ngomong iki nalika ngomong karo para penambang ing desa Belsville, Ohio.

        saka tembung iki umume bengok-bengok. Lan apa sing diomongake marang tukang minyak ing Teluk Meksiko?
        1. andrei332809
          andrei332809 15 Agustus 2012 14:11
          +8
          Dheweke tegese ing taun 2021 kabeh lenga ing planet bakal dadi duweke.
          1. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 14:16
            +9
            Inggih, inggih. Bubar, ahli geologi Amerika wis nemokake siji negara Afrika Lor ing lapangan lenga.
        2. vladimir64ss
          vladimir64ss 15 Agustus 2012 14:28
          +7
          Kutipan saka vorobey
          AS bakal nyingkirake kabutuhan kanggo tuku minyak

          Yen ora ana Amerika Serikat dhewe. ing 2021 Umumé, penerus sing pantes kanggo Bush wis samesthine. dheweke ora wedi karo pemilu, matur nuwun kanggo review.
          1. Ilyich
            Ilyich 16 Agustus 2012 16:52
            0
            Kutipan: vladimir64ss
            Yen ora ana Amerika Serikat dhewe.

            Ora, Amerika bakal. Mungkin malah bakal duwe presiden umum - Romney. Nanging dheweke ora butuh lenga mung amarga ing wektu kasebut bakal dadi panas kanthi kayu bakar.
            Nalika aku mbayangno Enterprise utawa Los Angeles ing kayu bakar, Aku wis seneng kanggo wong-wong mau: teknologi paling anyar, peduli iku.
      2. Armata
        Armata 15 Agustus 2012 13:52
        +7
        Quote: spender
        pesawat menang

        Mundur taktis iki menyang posisi sing wis disiapake ing samodra iku salah. Ing cendhak, padha mikir kanggo mbucal lan padha ora Care apa sing diarani. Sing paling nggumunake nalika mlebu ing kono yaiku bengok-bengok yen Rusia ora ngerti perang, saiki kumingsun wis suda.
      3. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 13:53
        +5
        Quote: spender
        carane dheweke mulang wong Georgia "penerbangan bangga sing menang" kanthi nilar peralatan ..


        Lan choral singing ing wektu sing padha.
        1. mbuwang
          mbuwang 15 Agustus 2012 13:57
          +8
          Kutipan saka vorobey
          Lan choral singing ing wektu sing padha.

          Nyanyian paduan suara ngempet ambegan, nek duet kaya ngene iki ngguyu

          1. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 14:07
            +5
            Punika 17 hektar tanah ing wilayah regejegan karo China, iki wis serius.
          2. datur
            datur 15 Agustus 2012 15:14
            +3
            mbuwang, carane akeh rodents heroik dimuat menyang Zhiguli miskin? belay ngguyu
            1. Odessa
              Odessa 15 Agustus 2012 15:21
              +2
              datur,
              etozh carane akeh rodents heroik dimuat menyang Zhiguli miskin?

              Iku luwih apik kanggo takon ngendi dheweke entuk penguin? Apa inspektur lalu lintas ora splurge nalika dheweke weruh kucing nyopir Lada lan salon kebak penguin? wassat
              1. Armata
                Armata 15 Agustus 2012 15:32
                +3
                Kutipan: Odessa
                nalika sampeyan ndeleng kucing nyopir Lada lan interior chock-kebak penguin?

                Pitik sing nyopir, iki mobile. Lan pamuter akordion tombol ing bagasi ora katon ing foto.
              2. vorobey
                vorobey 15 Agustus 2012 15:40
                +7
                Kutipan: Odessa
                salon kebak penguin?


                Sha guyon ing subyek, bab penguin.

                Kulkas arep menyang Moskow. njupuk penguin menyang kebon binatang.
                break mudhun cedhak Moscow, ndamel piye wae menyang pos polisi lalu lintas lan nguripake kanggo inspektur kanggo bantuan. Panas, truk defrosting, penguin wiwit suffocate. Inspektur wiwit alon-alon numpak lan ngirim 2-3 penguin menyang kebon binatang kanthi numpak. Ana papat penguin kiwa, lan minangka luck bakal duwe, ora ana mobil ing dalan. Lan banjur 600 gelding nglangi munggah karo gait unsteady. Aku ndamel metu saka pikiranku. Polisi lalu lintas alon-alon, wong Rusia anyar metu saka kabin lan polisi lalu lintas dadi guilty
                -Wah, wong lanang iku salahe, lha wonge nggolek-golek, kowe njaluk dhuwit?
                - Ora perlu dhuwit bantuan luwih. Sampeyan kudu njupuk penguin menyang kebon binatang.
                - Ora ana pasar, kita bakal nindakake kanthi cara sing paling apik. Dheweke ngemot penguin menyang kursi mburi lan ninggalake.
                - dina sabanjuré, polisi lalu lintas nelpon zoo kanggo mangerteni carane iku arep, lan padha marang sing 4 penguin ilang. Polisi lalu lintas dening sirah - Aku temen maujud sing iki papat pungkasan ing 600 gelding. ayo doyo alamat ing mobil. mulih, bojone kandha yen wis rong dina ora mulih, dheweke kepengin weruh ngendi golek, bojone menehi alamat klub. polisi lalu lintas mabur ana. lumebu ing klub - gambar. A pretzel mendem lagi lungguh, lan watara papat penguin (siji nganggo jaket abang) lagi mangan es krim. polisi lalu lintas bengok-bengok marang dheweke
                Aku njaluk sampeyan njupuk menyang kebon binatang.
                -Komandan TSsSS aja ribut
                Kita wis menyang Taman Kebun Binatang, digawa menyang bioskop, saiki lagi nedha awan lan menyang sauna.
                1. vladimir64ss
                  vladimir64ss 15 Agustus 2012 16:25
                  +1
                  Kutipan saka vorobey
                  , saiki kita bakal nedha awan lan ing sauna.

                  Nah, saiki dheweke bakal ngedol tiket ing bagasi.
      4. datur
        datur 15 Agustus 2012 15:10
        +4
        mbuwang, minangka salah sawijining jenderal Amer ing Korea mangsuli, aku ora weruh mundur (luwih tepate, ngungsi p .... pasukan), aku weruh pasukan maju ing arah liyane !! nglirik
  8. andrei332809
    andrei332809 15 Agustus 2012 13:47
    +2
    Aku seneng maca, matur nuwun.
    lan sampeyan kudu intercede kanggo Gabriele - dheweke uga dadi tahanan ati.
  9. DEMENSI
    DEMENSI 15 Agustus 2012 13:48
    + 10
    Moonshiner saka Gedung Putih. Presiden AS Pak Obama brews bir ing panggonan ibukutha ing 1600 Pennsylvania Avenue. Dheweke brews iku ora mung kanggo ngombe ing panggonan, nanging uga kanggo njupuk karo wong ing lelungan kampanye ing saindhenging negara. Wartawan ngandhani babagan dina iki. ITAR-TASS Ivan Lebedev.

    Paling disenengi!
  10. lelikas
    lelikas 15 Agustus 2012 13:49
    + 10
    Obama sinau profesi anyar yen gagal pemilihan ombenan
    Maca statements saka tokoh Amérika, sampeyan ngerti sing Zadornov iku salah - padha ora bodho, padha luwih kaya bocah-bocah sing ana mung siji sudut pandang - dhewe lan iku tansah bener. Yankees pancen kaget banget - Kepiye sampeyan kabeh ora setuju karo kita ??? Sejatine, akeh senjata sing diduweni dening "bocah" iki.
    Aku ora ngerti apa jenis rudal jelajah jarak jauh sing dibahas ing artikel kasebut ?? Mungkin padha diiseni Pike lan aku overslept ???
    Yankees sing apik - ngitung jumlah PI ing populasi ya , saiki ayo padha nambahake jumlah imigran ilegal, tambahake lan entuk nomer ZDETS. hi
  11. Diktator1412
    Diktator1412 15 Agustus 2012 13:55
    +2
    SimonBolivar Tahan Assad! Lan pusek kudu dikunjara suwene 10 taun, supaya ora dadi kebiasaan kanggo mbaleni maneh, lan nyebarake anti-propaganda ing televisi lan ing Internet, nuduh dheweke goyang kahanan ing negara lan kianat.
    Babagan khianat marang tanah air, sampeyan lishaka! Apa kanggo kita iki pus? Feed wong kanggo 10 taun? Mbuwang metu saka negara tanpa hak bali! Uncalan metu kanggo penggemar lan intercessors. Menarik kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon yen dheweke tampil ing Vatikan? Ing sinagoga? Ing masjid? lsp.
    1. Zabvo
      Zabvo 15 Agustus 2012 14:02
      +3
      Lan aku pancene kaya siji pus minangka wong wadon aran
      1. Goga
        Goga 15 Agustus 2012 14:22
        +4
        Zabvo - Kolega, kepiye sampeyan bisa nelpon koleksi sperma iki - wanita? Sampeyan piye wae luwih mbedakake, yen bisa, yen ora, sampeyan bakal ditarik menyang Valeria Novodvorskaya utawa menyang asu - ngurus dhewe ... hi
        Sincerely, Igor.
      2. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 14:33
        +7
        Quote: Zabvo
        Lan aku pancene kaya siji pus minangka wong wadon

        Kanthi kantong ing sirah utawa tanpa?
        1. Goga
          Goga 15 Agustus 2012 14:44
          +1
          vorobey - Salam, Kolega! Wow, Aku malah ora bisa pracaya iku piye wae, supaya padha pancene duwe kepala ing tas ana? Nanging miturut swara saka ngisor "kantong" - ana panggonan sing beda banget sing didhelikake ... wassat
          1. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 15:01
            +4
            Ora kula, mung kanggo kasunyatan sing kanggo kula salah siji liyane vodka, utawa tas ing sirah.
            1. Goga
              Goga 15 Agustus 2012 15:59
              0
              vorobey - Colleague, karo bagean pisanan saka statement - kutipan - "... liyane vodka" - Aku setuju tanpa syarat, nanging bagean liya - Kutipan - "... tas kanggo sirah." - Aku mung perlu ditambahake: tas kanggo sirah lan daur ulang ing gulu ... lan apa, "hiasan" sing pantes. keprungu
              1. vorobey
                vorobey 15 Agustus 2012 16:18
                +3
                Goga, lan daur ulang ing gulu iku anjir. Kanggo drive watara yard kanggo dhuwit kanggo nuduhake?
                1. Goga
                  Goga 15 Agustus 2012 16:25
                  +1
                  vorobey - Kolega, teknologi iki kaya mangkene:
                  1. kanthong ing sirah;
                  2. gelung ing gulu;
                  3. dhingklik saka ngisor sikilmu;
                  4. bangkai ing tong sampah.
                  Dadi aku kanggo pilihan iki, lan kanggo edification kanggo wong liya - kanggo menehi sawetara wektu kanggo nyumerepi, mambu, supaya isih "kapribaden kreatif" bisa realistis netepke prospek nunggu wong ... sad
                  1. vorobey
                    vorobey 15 Agustus 2012 16:29
                    +3
                    Kutipan: Goga
                    vorobey - Kolega, teknologi iki kaya mangkene:
                    1. kanthong ing sirah;
                    2. gelung ing gulu;
                    3. dhingklik saka ngisor sikilmu;
                    4. bangkai ing tong sampah

                    Apa, luwih apik kanggo nuduhake dhuwit. apa dheweke pengin fame?
                    lan sampeyan bisa memuji dhewe kanggo kamanungsan lan entuk dhuwit.
    2. datur
      datur 15 Agustus 2012 15:18
      +2
      Diktator1412, lan kanggo sapa n ... sampeyan dibutuhake ing kana? padha duwe kabecikan ana kaya rereget. lan ing kabeh lapisan urip! mung jancok semacam rembulan biru!!!!! belay nglirik ngguyu lan juru mudi iku clinton lesbian utama!!! ngguyu
    3. Kshatriya
      Kshatriya 15 Agustus 2012 15:32
      +3
      Kutipan: Diktator1412
      Bakal menarik kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon yen dheweke nindakake

      Kutipan: Diktator1412
      Ing masjid?

      Iki paukuman sing paling apik kanggo wong-wong mau --- kanggo nggawe dheweke nesu ing masjid lan ndharat ing alun-alun ing El Riyadh --- lan ndeleng carane saka eksekusi - mbuwang watu marang kanca-kancane libe-ras-kowe lan pi- te-ras-sampeyan arep nyingkirake???
      1. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 15:44
        +5
        ngirim tur menyang negara-negara ngombe Persia, Arab Saudi. qatar, irak. Libya minangka pembawa nilai lan budaya demokratis.
  12. Zabvo
    Zabvo 15 Agustus 2012 14:01
    +1
    Prau lelayaran ora ditemokake suwene sewulan, mung dikenal sawise ninggalake wilayah AS ... Aku edan !! lol
    1. elang_ireng
      elang_ireng 15 Agustus 2012 14:17
      0
      Aku ora yakin saiki ora ana sing ngambang ing kana)))))))))))))
  13. Kaa
    Kaa 15 Agustus 2012 14:01
    +5
    Urip iku seething, sawetara perangane remet metu luh lanang tegese, saka sawetara - ngguyu histeris.

    "Amerika lan sekutu geopolitik sing kuat, sing biasane diarani ing parlance diplomatik minangka 'komunitas internasional', bakal nemokake cara liya kanggo nyingkirake Assad." Inggih, kabeh wis jelas ing kene, pinten usaha ing Fidel Castro?
    "Panetta uga ngonfirmasi yen Washington setya marang solusi diplomatik kanggo masalah nuklir Iran." Semono uga babagan DPRK, apa Iran wis nggawe amunisi cilik? Banjur ora ana bombing dadi jelas.
    "Kajaba iku, pamrentahan Obama kanggo pisanan setuju karo proposal Turki kanggo nglengkapi Tentara Siria Gratis karo FIM-92 rudal anti-pesawat Stinger. Iki dikenal ing 11 Agustus. Lan ing jejere iku Israel. Bandara internasional
    Jurnalis foto Jerman Marcel Mettelsifen. Dheweke lunga menyang Suriah kanthi visa turis. Amarga ora isin lan kepengin njaga obyektivitas, dheweke mutusake kanggo njupuk ing kamp pendukung Bashar al-Assad. Perlu kanggo mbiayai wartawan kasebut nganti ewonan.Endi kontra-propaganda?
    "Durung ana informasi apa bapake arep ngapura." Nanging kepiye tradhisi kuna dodolan indulgensi? Pira iku ing kurs saiki?
    "Bubar iki, Teivo Teivainen, profesor Universitas Helsinki, nyoba mbaleni kinerja" Pussy Riot "ing pasamuwan ing Katedral Assumption ing Helsinki, nanging "tumindak" dheweke gagal: "pus" lan aktivis sing ngiringi dheweke. mung ora diijini mlebu katedral." -negara demokratis, apa wae sing dikarepake, aku kira polisi uga liberalisasi slurp.
    "Puska" Kanggo Nadezhda Tolokonnikova, wakil saka publikasi warni iki ditawakake kanggo njupuk foto kanggo tutup majalah versi Ukrainia. - lan supaya dheweke gabung karo pangkat "Umen", kanthi arti "Femen"
    "Kapal patroli Cina katon curiga kaya kapal perang." - uga, iki pungkasane saka kategori "traktor Soviet tentrem kanthi lepas landas lan landing vertikal"
  14. Pitbull59
    Pitbull59 15 Agustus 2012 14:05
    0
    Pamrentah Amerika ngganggu aku !!! Saben uwong sing ana ing saubengé kudu disalahake, nanging dheweke ora pengin ngelingi fluff ing moncong!
  15. PARROT
    PARROT 15 Agustus 2012 14:07
    0
    Kanggo Shark, iki minangka game pemilihan Romney, dheweke nggawe "mungsuh sing mbebayani" saka Rusia.
  16. sergey32
    sergey32 15 Agustus 2012 14:08
    +4
    Puski entuk popularitas ing Kulon. Sawise ngladeni wektu, paling kamungkinan bakal ilang ing kono minangka tawanan kalbu. Kabeh bener kabeh bl ... d lan n .... manuk hantu ing sisih kulon !!!
  17. wong liyo595
    wong liyo595 15 Agustus 2012 14:10
    +5
    bir saka Gedung Putih menyang studio! ombenan
    1. vorobey
      vorobey 15 Agustus 2012 14:13
      +4
      kaca inappropriately, lan bir padha presiden. peteng, tanpa bètèng, lan tanpa guna.
      1. wong liyo595
        wong liyo595 15 Agustus 2012 14:16
        +2
        Sampeyan bener, kita ora perlu bir kuwi, pour Pak Presiden nglirik
        1. Odessa
          Odessa 15 Agustus 2012 15:02
          +1
          Barack Obama dadi sing ngerti apa, brothel sing, drive moonshine wassat
          1. vorobey
            vorobey 15 Agustus 2012 15:06
            +4
            Punika warisipun Pakdhe Bens.
        2. valokordin
          valokordin 15 Agustus 2012 20:31
          0
          Tembakan sing apik banget, nanging pitakonane sapa sing nglumpukake botol kanggo utawa saka bir kanggo barak
      2. Odessa
        Odessa 15 Agustus 2012 14:56
        +1
        vorobey,
        kaca inappropriately, lan bir padha presiden. peteng, tanpa bètèng, lan tanpa guna

        Lan miturut avatar, campur vodka liyane karo bir iki, saiki kabeh wong bakal seneng-seneng ing kene?! wassat
        1. vorobey
          vorobey 15 Agustus 2012 15:02
          +3
          Wingi kneaded wis, isih isin.
    2. andrei332809
      andrei332809 15 Agustus 2012 14:16
      +2
      Lha rasane kaya demokrasi, butuh ta?
      1. lelikas
        lelikas 15 Agustus 2012 15:41
        0
        Rasa demokrasi yaiku rasa minyak tanah penerbangan.
  18. Galina
    Galina 15 Agustus 2012 14:25
    +5
    Apa sampeyan ora krungu gludhug saka nesu adil saka ateis kita marang Katolik? Utawa apa padha mbayar dhuwit mung kanggo trampling Gréja Ortodoks Rusia menyang lendhut? Inggih, ayo ngenteni.
    Lan thanks kanggo penulis kanggo review!
    1. andrei332809
      andrei332809 15 Agustus 2012 14:37
      +2
      lan sampeyan ora bakal krungu.
      Gan-don pede-rasta ndeleng saka kadohan, ulama kita paling ora tansah kasengsem ing wanita, lan uskup Katolik karo bapak saben liyane lan lanang.
    2. zatar
      zatar 15 Agustus 2012 17:49
      -1
      Iku mung sing padha wis trampled mudhun, mung siji Ortodoks tetep.
  19. dzvero
    dzvero 15 Agustus 2012 14:37
    0
    "Kapal selam iki dianggep "sepi" lan angel dipahami radar mungsuh." eseman
    radar ora padha, utawa prau ora muncul ...
    1. vorobey
      vorobey 15 Agustus 2012 14:41
      +3
      Ya. lan wektu manggon dheweke ditemtokake dening istilah pakunjaran sing boatswain sing menyang dharat ditampa kanggo scuffle karo polisi lokal.
    2. datur
      datur 15 Agustus 2012 15:21
      +3
      dzvero, lan sapa dheweke muncul ?? aran Dheweke uga apik ing sisih ngisor! ngguyu
      1. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 15:22
        +1
        Lan kok sasi, kok ora telung.
      2. dzvero
        dzvero 15 Agustus 2012 15:40
        +1
        dadi ora katon ing radar eseman
        lan yen lumahing (mung supaya kru bakal sunbathe, nglangi ing segara, etc., etc.) lan ora sok dong mirsani, banjur radar ora padha. utawa operator sing.
        1. vorobey
          vorobey 15 Agustus 2012 15:47
          +4
          Ivo lan surfaced. lan flag Andreevsky diunggahake, lan boatswaine nempuh perang ing gisik. Inggih, ngomongi aku kepiye carane sampeyan bisa narik kawigaten?
          Inggih, kajaba sampeyan miwiti roket?
          1. dzvero
            dzvero 15 Agustus 2012 16:02
            +2
            lan aku panginten sampeyan guyon bab boatswain belay banjur - Aku ora ngerti; Mungkin peluncuran roket ora bakal narik kawigaten.
            senajan yen boatswain sing luwih lemu saben diem lan tunjangan travel, dheweke bisa perang nang endi wae cedhak 1600 Pennsylvania Avenue, DC eseman
  20. Odessa
    Odessa 15 Agustus 2012 14:59
    +4
    Oleg, matur nuwun kanggo review, sampeyan
    1. UAZ Patriot
      UAZ Patriot 15 Agustus 2012 16:06
      -1
      apa dheweke nandhang sangsara? utawa sing mbantu?
      1. vorobey
        vorobey 15 Agustus 2012 16:13
        +3
        Kostya, aja clingak-clinguk marang Ester nganggur.
        1. UAZ Patriot
          UAZ Patriot 15 Agustus 2012 19:44
          0
          Ojo tersinggung, aku mung seneng ngene iki lan ngungkapke perasaanku lewat F :)))
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 15 Agustus 2012 16:17
        +4
        Kutipan: UAZ Patriot
        utawa sing mbantu?

        Inggih, ayo ngomong aku, nanging apa sawetara kangelan?
        1. UAZ Patriot
          UAZ Patriot 15 Agustus 2012 19:45
          0
          Aja kasar karo aku, aku ora maksud ala!
          1. Odessa
            Odessa 15 Agustus 2012 19:51
            +1
            UAZ Patriot,
            Aja kasar karo aku, aku ora maksud ala!

            Ora ana sing ora sopan. Isih ora cukup kanggo sampeyan pengin ala?! Iku mung pitakonan. Kabeh wis tertib!
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 15 Agustus 2012 20:02
            0
            Kutipan: UAZ Patriot

            Aja kasar karo aku, aku ora maksud ala!

            Ora ana rudeness, lan wiwit ora ana ala, banjur ora ana pitakonan, nyekel plus ombenan
    2. Mart
      15 Agustus 2012 16:32
      +2
      ombenan
      Apik banget, Esther. Emas murni langsung. matur nuwun.
  21. genzik161
    genzik161 15 Agustus 2012 15:56
    +2
    Kredit Geguritan KELAS!!!
  22. Andrey96
    Andrey96 15 Agustus 2012 16:33
    +3
    Tindakan kanggo ndhukung "Pussy Riot" dianakake wingi ing Katedral Ortodoks St. Nicholas ing Wina lan ditutupi liwat jaringan "Facebook". Iku katon kaya iki: wong loro ing balaclavas colored unfurled poster ing mimbar karo slogan "Gusti Allah tresna Pussy Riot" ("Gusti tresna Pussy Riot") lan telpon kanggo mbebasake anggota band. CONTOH BAD ITU TERUS! Dheweke mesthi wis nggawe keputusan luwih cepet, babagan bocah-bocah wadon saka "puseks", nanging ora ana sing kesed kanggo ndhukung "neraka neraka". Kabeh ala sing kedadeyan ing Rusia disambut dening Amerika lan sekutune. am
  23. zevs379
    zevs379 15 Agustus 2012 17:00
    +3
    Ing ngarsane kapal selam nuklir Rusia dadi dikenal, minangka kasus karo prau Russian, mung sawise dheweke ninggalake wilayah pandhu arah.



    Disenengi + . Muga-muga ana owah-owahan apik
    1. vorobey
      vorobey 15 Agustus 2012 17:08
      +2
      Kutipan saka zevs379
      Muga-muga ana owah-owahan


      Pi pingan 100 lemons saiki bakal luwih waspada.
      1. Gagak1972
        Gagak1972 15 Agustus 2012 21:08
        +1
        vorobey, Pi dikali 100 lemon saiki bakal luwih waspada.
        Dadi saka ngendi asale gas sing diomongake Romney .... belay ngguyu
        1. Shulz-1955
          Shulz-1955 16 Agustus 2012 00:09
          +1
          Romney iki ngomong bab shale gas padha mestine duwe
  24. Oleg Rosskiy
    Oleg Rosskiy 15 Agustus 2012 18:16
    +1
    Romney ujar manawa Amerika, saiki ngimpor udakara 45% minyak, "ora kudu tuku" emas ireng "ing Venezuela lan Timur Tengah." Politisi kasebut ujar: "Kita kudu nggunakake sumber energi kita dhewe - sumber energi batu bara, gas, minyak, bisa dianyari lan nuklir."
    Mung Pak Romney sing lali nyebutake ing wilayah endi sumber dayane, bisa uga ing Arab Saudi, Qatar, lsp.
  25. Tatanka Yotanka
    Tatanka Yotanka 15 Agustus 2012 18:18
    +2
    Dalan kanggo kamulyan. Sauntara kuwi, ketenaran donya bocah-bocah wadon punk wis berkembang dadi majalah Playboy.

    iku, hooliganisme perverted dadi politik. dheweke bakal napuk hooligan kanthi denda sing apik tenan lan kabeh wong bakal lali babagan dheweke wiwit biyen, yen ora ana buzz kanggo para demokrat lan liberal, panguwasa dhewe promosi dheweke dening pengadilan politik kaya pejuang nglawan rezim.
  26. Oleg Rosskiy
    Oleg Rosskiy 15 Agustus 2012 18:23
    -1
    Penggemar sabanjure "Pusek".
    Isih, iku apik sing ing sawetara masalah Rusia lags konco Kulon, ana kasempatan kanggo ora tindakake path wong bodho.
  27. Tatanka Yotanka
    Tatanka Yotanka 15 Agustus 2012 19:05
    +2
    Kutipan: Oleg Rosskiy
    Penggemar sabanjure "Pusek"

    Apa sing nggawe sampeyan mikir yen aku penggemar? Aku ngusulake kanggo nglalekake wong-wong bodho iki? Sing liyane perhatian marang wong-wong mau, sing liyane squealing ing Kulon kanggo bungahe, ideologists bakal duwe soko kanggo nulis bab, lan lali, ora politisi , ora dibutuhake sapa wae bakal ana ing TPA
    1. Oleg Rosskiy
      Oleg Rosskiy 15 Agustus 2012 22:43
      0
      Quote: Tatanka Yotanka
      saka ngendi sampeyan entuk ide yen aku penggemar?

      Apa sing nggawe sampeyan mikir yen aku ngomong babagan sampeyan? "Para penggemar sabanjure" pusek "" yaiku judhul artikel sing disalin. Komentarku nuduhake wong bodho sing "pr" niru dheweke.
      1. Tatanka Yotanka
        Tatanka Yotanka 16 Agustus 2012 05:57
        0
        Kutipan: Oleg Rosskiy
        Apa sing nggawe sampeyan mikir yen aku ngomong babagan sampeyan?

        kula nyuwun pangapunten
  28. RossMK
    RossMK 15 Agustus 2012 19:29
    0
    Obama nindakake kanthi apik ing kana. Inggih pak! ngguyu
  29. v53993
    v53993 15 Agustus 2012 20:38
    0
    "Hiu" nglangi ing Teluk Meksiko.

    Buntut sing bengkong.
  30. REPA1963
    REPA1963 15 Agustus 2012 20:46
    0
    Siji bisa mbayangno yen amers nulis ing situs sing padha carane akeh prau sing ora diweruhi ing pesisir Rusia.
    1. Oleg Rosskiy
      Oleg Rosskiy 15 Agustus 2012 22:55
      0
      Kutipan saka REPA1963
      Siji bisa mbayangno yen amers nulis ing situs sing padha carane akeh prau sing ora diweruhi ing pesisir Rusia.

      Ya, nanging kita ora nyamar dadi "gendarme jagad", lan demarche iki tegese siji - karusakan bersyarat.
  31. PSih2097
    PSih2097 15 Agustus 2012 21:28
    0
    Kapal selam iki dianggep "sepi" lan angel dipahami radar mungsuh.

    Mungkin kabeh sonars padha? Utawa sistem sonar sonar global "SOSUS" (Sonar Surveillance System - Sound Surveillance System - sawetara garis kontrol akustik sing ditetepake dening Amerika ing dhasar segara kanggo ndeteksi kapal selam ing wektu sing tepat).
    Sanajan ana akeh cara:
    Cara deteksi miturut jinis bidang fisik: akustik, magnetometric, radar, gas, termal, elektrolitik, optik (visual).
  32. Afftar
    Afftar 15 Agustus 2012 21:55
    0
    Dadi sampeyan bakal nyepak Obama lan database.
  33. suharev-52
    suharev-52 15 Agustus 2012 23:14
    +3
    Oleg. Matur nuwun kanggo review. Swasana wis mundhak. Sampeyan tansah pas wektune lan humor. Matur nuwun maneh. Aku ngarep-arep kanggo nerusake. Ikhlas.
    1. Apollo
      Apollo 15 Agustus 2012 23:19
      +5
      Kutipan: suharev-52
      Oleg. Matur nuwun kanggo review. Swasana wis mundhak. Sampeyan tansah pas wektune lan humor. Matur nuwun maneh. Aku ngarep-arep kanggo nerusake. Ikhlas.


      Aku ndhukung, review iki competently singkat lan ringkes.

      Ringkesan +
  34. StrategiG
    StrategiG 16 Agustus 2012 00:27
    0
    Penggemar sabanjure "Pusek". Sadurunge "Mosaic" nyritakake babagan walikota gay Reykjavik, sing nganggo bra, nganggo busana lan balaclava wanita lan nyopir truk liwat lurung-lurung ing kutha, posing minangka "pus"


    Apa sampeyan kabeh nindakake "Puski" "Puski" ... Padha pus! Lan tanpa kuotasi lan nganggo huruf kapital! Aku sangsi padha ora ngerti apa padha nindakake!

    Lan Obama wis rampung. Nanging, supaya wong Yusovites dhewe nyoba bir "ireng".
  35. ora nggantheng
    ora nggantheng 16 Agustus 2012 09:13
    0
    Kaya ing Teluk Meksiko
    Iwakku nglangi
    Babagan ..... Yankees ambek
    Dheweke ora nyekel apa-apa ... apa-apa nglirik
  36. Arsen
    Arsen 16 Agustus 2012 10:19
    0
    20 tank ngliwati tapel wates, wis katon kaya pambuka perang.
  37. KonsDneprovsky
    KonsDneprovsky 16 Agustus 2012 12:24
    0
    Miturut Panetta, ana "tandha" yen Tehran nggawe milisi pro-pemerintah sing bakal beroperasi ing wilayah Siria. Kepala Pentagon nyathet yen tumindak kasebut dening Iran bakal nyebabake kahanan ing wilayah kasebut, amarga "masa depan wong Siria kudu ditemtokake dening wong Siria dhewe, lan ora dening Iran."
    lan ing kono:
    Negara-negara Kulon lan Arab ngunggahake bantuan militer marang Tentara Siria Gratis kanthi nyedhiyakake rong puluh tank T-62 buatan Rusia sing dibayar dening Qatar sing sugih. Kendaraan tempur ditransfer saka Libya. Iki dilaporake dening MIGnews kanthi referensi menyang DEBKAfile.
    Sekretaris Negara AS Hillary Clinton mènèhi idin kanggo transfer senjata abot pisanan kanggo pemberontak ing Agustus 13 nalika ing kunjungan singkat menyang Istanbul.
    Kajaba iku, administrasi Obama sarujuk kanggo pisanan proposal Turki kanggo nglengkapi Tentara Siria Free karo FIM-92 rudal anti-pesawat "Stinger". Iki dikenal ing 11 Agustus.

    Aku ora bisa ngerti yen dheweke pancen bodho utawa mung pura-pura??? Padha bengok-bengok supaya Iran ora ngganggu, amarga wong Siria dhewe kudu mutusake iki, lan langsung menehi senjata marang para pemberontak ... Dalbaye.y ing tembung. Nanging, bom nuklir bakal diwenehake marang "oposisi demokratis ...
  38. peteng
    peteng 16 Agustus 2012 12:51
    0
    Moonshiner saka Gedung Putih.
    A bir lan ora moonshine .... sampeyan kudu diajari kabeh sedulur
  39. bangsal
    bangsal 16 Agustus 2012 20:43
    0
    Dadi, kanthi guyon lan guyon, dheweke urip ing jagad iki sawetara wektu ... kesimpulane saya kuwat ...