Review militèr

Prototipe saka M61 Vulcan yaiku senapan mesin pesawat Jerman "Fokker-Leimberger"

8
"Fokker-Leimberger" yaiku jeneng senapan mesin 12 mm Jerman 7.92-barrel sing dirancang kanggo nglereni pesawat. Senapan mesin dibangun miturut skema "The Nutcracker" (nut cracker), sing minangka turunan saka skema Gatling. Tingkat geni sing diumumake saka bedhil mesin 12 laras yaiku 7 dhuwur / min.

Prototipe saka M61 Vulcan yaiku senapan mesin pesawat Jerman "Fokker-Leimberger"


Senapan mesin Fokker-Leimberger digawe ing taun 1916. Salah siji saka bedhil mesin pisanan nggunakake drive external saka sistem multibarrel gaman. Mung siji prototipe sing dibangun, sing, minangka asil saka kombinasi kahanan, rampung ing Amerika Serikat ing pungkasan taun 20-an, nalika A. Fokker, kepala Fokker Werke GmbH, pindhah menyang Amerika Serikat lan nggawe cabang. perusahaane ing kana. Dheweke ora melu perang. Iki digunakake kanggo nggawe conto pisanan saka Amérika enem barreled machine gun M61 "Volcano".

Gagasan nggawe bedhil mesin asale saka circular rahasia, sing dikirim dening inspektur Korps Udara Prusia, Mayor W. Seigert, menyang perusahaan lan perusahaan sing melu nggawe senjata kanggo instalasi ing pesawat. Dokumen kasebut nyatakake yen bedhil mesin ing layanan karo korps penerbangan ora nyukupi syarat nyata kanggo operasi tempur. Senapan mesin sing dibutuhake kudu bobot entheng, dadi jinis sing bisa dicopot, duwe tingkat geni sing dhuwur saka pesawat kanthi kecepatan luwih saka 200 km / jam, njamin operasi tanpa masalah ing suhu dhuwur lan sub-nol, duwe ukuran cilik. karakteristik sakabèhé lan nyedhiyani kemampuan kanggo murub saka wong vertikal mudhun. Inspektur ngirim proposal kanggo entuk ciri lan prinsip operasi sistem anyar penerbangan bedhil mesin:
- senjata otomatis saka prinsip mekanik - operasi unit utama saka energi tembakan;
- drive gun mesin eksternal sing bakal nggunakake energi mesin pesawat liwat piranti khusus utawa nggunakake drive listrik saka sumber daya dhewe kayata baterei utawa akumulator;
- luwih becik nggawe sistem bedhil mesin saka jinis multi-barrel kanthi pendinginan alami saka klompok tong minyak;

Pangembangan senapan mesin penerbangan anyar uga ditawakake sawetara perusahaan sing ora nggawe senjata kasebut, nanging duwe dhasar sing dibutuhake kanggo iki. Perusahaan kasebut ditawani pitulungan materi lan finansial yen pangembangan senapan mesin pesawat anyar diakoni minangka janji. Inspektur W. Seigert janji bakal nyedhiyakake tenaga kerja, bahan sing dibutuhake, pesawat lan kapal udara kanggo uji coba, lan kesempatan liyane.

Dokumen iki (ora mungkin ora setuju karo pendekatan sing cukup kanggo nyetel tugas) sing dadi katalis sing dibutuhake sing menehi dorongan kanggo nggawe jinis senjata pesawat anyar kanthi prinsip otomatisasi anyar. Perusahaan kayata Fokker, Siemens, Szakatz-Gota lan sawetara perusahaan liyane wiwit berkembang, saliyane, sawetara gagasan lan pangembangan independen diwenehi.

Nanging sacoro prakteke ora gegaman siji digawe sadurunge pungkasan Perang Dunia I, mung sing istiméwa ana perusahaan Siemens, kang bisa kasil nyoba senjata anyar ing perang online nyata. Senapan mesin iki bisa digunakake ing pesawat Jerman ing taun 1919, lan iki sejarah nitahaken saka bedhil mesin bisa teka menyang mburi yen ora kanggo mburi WWI.

Fokker-Leimberger
Perusahaan "Fokker Werke GmbH" uga melu nggawe senapan mesin pesawat sesuai karo syarat circular. Pangembangan kasebut ditindakake dening insinyur utama Libbe, sing dipimpin dening rong desain awal:
- sistem senapan mesin drive langsung adhedhasar mekanisme engkol otomatisasi versi Jerman saka senapan mesin Maxim - MG08;
- Sistem Leimberger - sistem revolusioner nggunakake bundel 12-laras barel cepet-puteran, drive otomatis external lan amunisi ing sabuk dirancang khusus.

Sistem sing terakhir iki dirancang miturut memorandum sing diajukake sadurunge saka Inspektorat Korps Udara Prusia.

Piranti lan konstruksi
12 barel dipasang dadi rotor jinis drum. Kamar klompok tong minyak kasusun saka rong unsur putih, kapisah ing bidang longitudinal lan sistem Breach (loro unsur rotary). Cartridges diwenehi sabuk lebar, sing setengah ngubengi drum.



Drum kasebut katon kaya salinan sproket sepedha sing luwih cilik. Drum puteran mbentang sabuk kartrid, lan kartrid ambruk dadi komora setengah bunderan. Drum dumunung ing ndhuwur klip lan minangka bagéan saka iku. Drum kapindho, ing comora setengah bunderan ngisor sing kartrij tiba, diputer ing arah ngelawan nalika klip dipasang. Sajrone rotasi drum, kartrid dijepit ing comora semicircular (ndhuwur lan ngisor). Skema "Sistem Pelanggaran" kasebut, ing ngendi sabuk kartrid ditarik kanthi rotasi rong drum kanthi setengah kartrid, diarani "The Nutcracker" utawa Nutcracker. Sistem iki ora mbutuhake mekanisme feed tape kapisah. Nalika diperlokaké, kartrid ora dicopot saka sabuk kartrij, lan tetep ana nalika tape metu (lengen klambi tetep ana ing tape).



Fitur liya saka implementasine skema kasebut yaiku ora ana mekanisme ngunci sing kapisah - fungsine ditindakake dening drummer. Sawise mencet sepisanan, dadi miring amarga efek pangilon saka mesin fotokopi, sing digandhengake karo drive mekanik.

syarat operasi
Senapan mesin pesawat anyar dadi prasaja banget, sing nambah linuwih. Ora ana cacat sing ana ing mesin senapan mesin drive eksternal MG08 buatan Jerman. Tingkat geni senapan mesin anyar sacara teoritis diwatesi mung kanthi kacepetan drive, linuwih mekanisme lan bagean senapan mesin, lan kualitas kartrid sing diwenehake.

Senapan mesin Fokker-Leimberger sing dipasang ing pesawat kudu siaga terus-terusan. Mekanisme senapan mesin (sistem 12-laras) kudu ana ing rotasi konstan. Iki amarga wektu akeh sing dibutuhake kanggo muter sistem bedhil mesin multi-laras (nalika blok laras pesawat dibukak, mung mabur liwat target). Kanggo murub saka senapan mesin, perlu kanggo nguripake feed tape kanthi mencet pemicu, uncoupler langsung dipateni lan sabuk kartrid wiwit pindhah. Nalika pemicu diluncurake, uncoupler diuripake, pasokan sabuk kartrid mandheg - tembak mandheg.



Tes senapan mesin
Senapan mesin pesawat "Fokker-Leimberger" minangka prototipe dipasang kaping pirang-pirang ing pesawat Jerman. Senapan mesin dipasang kanthi drive mekanik lan drive listrik. Ora ana informasi sing tepat babagan tembak saka bedhil mesin, lan ora ana ciri balistik saka unit 12-laras. Kartrid Mauser 7.92x57mm sing digunakake nyedhiyakake stabilisasi penerbangan peluru sing cukup, blok tong minyak duwe pendinginan tong minyak alami lan tingkat geni sing sithik saka tong minyak siji. Iki ngidini kita nyimpulake yen kabeh sistem Fokker-Leimberger kanthi sakabehe bisa urip, lan kanthi teoritis, tingkat geni mesin bisa dhuwur banget. Tingkat kinerja geni sing diklaim diwatesi dening kualitas kartrid sing digunakake.

Prototipe senapan mesin pesawat Fokker-Leimberger nandhang utamane saka kartrid sing diwenehake. Kualitas kartrid Jerman ambruk banget ing taun-taun pungkasan Perang Dunia I. Cartridges asring longitudinally ambruk ing wayahe dijupuk iki dijupuk. Desain semi-kamar langsung ana hubungane karo iki lan ndadékaké tambah syarat kanggo amunisi sing digunakake.

Sumber informasi:
http://www.dogswar.ru/oryjeinaia-ekzotika/strelkovoe-oryjie/6274-pylemet-fokker-leimb.html
http://alternathistory.org.ua/pulemet-fokker-leimberger-germaniya
http://raigap.livejournal.com/151707.html
Pengarang:
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mikhado
    Mikhado 16 Agustus 2012 08:37
    -1
    Banget angel kanggo nggawe omong kosong. Cutouts ing wangun kartrid, ya ... A technical buntu - soko ora ana sing wis bola ing 100 taun.
  2. Zerstorer
    Zerstorer 16 Agustus 2012 09:48
    +3
    Hmm... Kadhangkala aku entuk kesan yen kabeh wis diciptakake sadurunge kita.
    1. tukang ngeruk
      tukang ngeruk 16 Agustus 2012 12:41
      +3
      Cukup kanggo ndeleng conto senjata lawas kanggo ngerti yen iki. eseman Iku mung sing banjur padha ora gained popularitas amarga kerumitan produksi, views liyane apa senjata, apa cartridges kudu digunakake, lan ing. Saiki wis dilalekake lan "novelties" wiwit katon, mesthi, ora rampung mbaleni model lawas, nanging njupuk fitur utama saka wong-wong mau.
  3. gregor6549
    gregor6549 16 Agustus 2012 12:27
    +2
    Cara iku. Menapa malih, malah apa iki nemokke ing awal abad kaping 20 durung diwujudake ing logam.
  4. Kakang Sarych
    Kakang Sarych 16 Agustus 2012 13:44
    -1
    Aku ora ngerti apa-apa - aku nulis manawa ora perlu senapan mesin ing pesawat tempur sing bisa ngeculake telung puluh enem kaset ing sawijining menit!
  5. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 16 Agustus 2012 19:21
    +5
    Sawise maneh sampeyan yakin manawa kreatifitas Jerman ing bidang armaments ora ana watesan. Lan amers foaming sing mung idea kanggo masang motor listrik menyang gun Gatling
  6. Lustrator
    Lustrator 16 Agustus 2012 21:18
    +1
    Kutipan saka mikhado
    angel banget kanggo nggawe omong kosong. Cutouts ing wangun kartrid, ya ... A technical buntu - soko ora ana sing wis bola ing 100 taun.

    Lan apa kangelan?
    Apa sampeyan mikir skema stopkontak gas luwih gampang metu? Lan opsi geni kanthi cepet malah luwih angel.
    Gilingan daging Gatling pancen cerdik kanthi kesederhanaan ...
    Dheweke ora mbaleni maneh - amarga ora perlu. Yen kita nimbang bedhil udhara modern adhedhasar rencana desain iki, syarat kanggo tingkat geni bisa diterangake kanthi wektu serangan sing cendhak banget, amarga nggunakake sistem pertahanan udara rudal marang pesawat lan, kanthi mangkono, kecepatan operator dhuwur. .
    Senapan tembak kanthi cepet adhedhasar kapal anti-rudal kudu nyedhiyakake Kapadhetan geni maksimum marang target ukuran cilik sing obah kanthi cepet - misil anti-kapal. lsp. lsp. Nanging dheweke isih seneng nembak infantri saka senapan mesin "single-barreled" - cukup gampang.

    Syarat senjata wis diganti, mula "gilingan daging" bisa digunakake.
    1. Mikhado
      Mikhado 16 Agustus 2012 22:13
      0
      Ngenteni menit - gatlings modern nggunakake skema "nutcracker" ??? karo kartrid loro setengah ??
      Gatlings Soviet malah nyingkiri drive external, padha mimpin saka gas bubuk karo pyrostarter.
      1. angin
        angin 17 Agustus 2012 11:11
        0
        Kutipan saka mikhado
        Gatlings Soviet malah nyingkiri drive external, padha mimpin saka gas bubuk karo pyrostarter.
        Ora kabeh, AK-306 nduweni senapan serbu AO-18L enem laras sing didhukung dening drive listrik eksternal.
  7. LAO
    LAO 19 Agustus 2012 19:09
    0
    Artikel sing apik! Artikel liyane lan luwih rinci (karo diagram).
  8. sasha 19871987
    sasha 19871987 16 September 2012 23:24
    0
    katon ngeri...