Review militèr

Blogger ngirim ing Internet rencana rahasia kanggo serangan Israel marang Iran

47

Blogger Richard Silverstein ngumumake rencana canggih Israel kanggo nyerang Tehran. Miturut blogger sing diarani WikiLeaks Israel, iki bakal dadi serangan terkoordinasi bebarengan karo serangan cyber "unprecedented" sing bakal, ing sawetara menit, mateni "Internet, telpon, radio, TV, komunikasi satelit, serat optik. pranala ing antarane obyek strategis negara" supaya rezim Iran ora ngerti apa sing kedadeyan ing wilayah kasebut.

Blogger kasebut ngirim ing situs web sawijining pecahan saka dokumen rahasia sing dimaksudake kanggo kabinet keamanan, sing nggawe keputusan sing penting banget kanggo negara kasebut. Miturut Silverstein, dossier kasebut diwenehake dening sumber sing nyatakake yen "Bibi (Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu) lan Barak (Ehud Barak, menteri pertahanan Israel) serius banget," tulis Corriere della Sera (terjemahan - Inopressa).

Ing tahap pisanan, mesthine nggunakake teknologi paling maju kanggo mateni infrastruktur lan pangkalan rudal Iran ing Khoramabad lan Isfahan. Pembangkit listrik, ujare dokumen kasebut, bakal lumpuh amarga korsleting nggunakake amunisi serat karbon. Ing tahap kapindho, kapal selam Israel ing Teluk Persia bakal ngluncurake puluhan rudal balistik kanthi jarak 300 km, kanthi busur sing dikuatake, dirancang khusus kanggo penetrasi jero. Dikenal manawa sebagian besar fasilitas nuklir Iran ana ing njero lemah, ora bisa dirusak nganggo bom konvensional, uga fasilitas kasebut nggunakake jaringan Internet sing terisolasi, tulis koran kasebut.

Ing tahap kaping telu, rudal jelajah bakal digunakake kanggo mateni sistem komando lan kontrol, pusat riset lan kompleks omah ing ngendi personel sing melu pengayaan uranium urip, ujare dokumen kasebut. Sanalika sawise iku, satelit pengintaian TecSar Israel bakal mabur liwat wilayah Iran kanggo netepake karusakan sing disebabake obyek kasebut. Informasi kasebut bakal dikirim menyang pesawat Israel sing wis ana ing udhara lan mabur menyang Tehran. Pesawat kasebut dilengkapi teknologi sing umum lan "malah sekutu Amerika kita" ora ngerti apa-apa, "padha ora katon dening radar."

Pesawat kasebut bakal pindhah menyang Iran kanggo ngrampungake misi kasebut - nyerang dhaptar obyek tartamtu. Misi kasebut cetha: numpes kemampuan nuklir Iran lan nyegah serangan balik Iran kanthi ngrusak posisi rudal, koran kasebut rampung.

Sadurungé kacarita ing Israel kabeh wis siyap kanggo konflik militèr sasi karo Iran. Miturut Menteri Perlindhungan Front Home Matan Vilnai, sing dikutip dening media, "perang bakal ditindakake ing pirang-pirang front lan bakal suwene 30 dina. crita". Vilnai ujar manawa saben langkah negara wiwit awal konflik kudu ditimbang kanthi teliti, lan Israel kudu tansah koordinasi aksi militer karo Amerika Serikat.

Sauntara kuwi, sadurungé kepala Pentagon, Leon Panetta, nyathet yen Israel durung nggawe keputusan final babagan masalah kemungkinan serangan ing fasilitas nuklir Iran. "Saka sudut pandangku, kemungkinan ngrampungake masalah nuklir Iran liwat diplomasi isih ana," ujare.

Uga dilapurake yen Tehran ora nganggep serius ancaman Israel kanggo nyerang wilayah Iran. Miturut juru wicoro Kamentrian Luar Negeri Iran, Ramin Mehmanparast, Iran ora bakal ninggalake serangan sing ora dijawab, kalebu gerakan Hizbullah Libanon kanthi ewonan misil, lan saben dina konflik bakal biaya Israel 375 milyar sekel ($XNUMX yuta).

Elinga yen sawetara dina kepungkur dilaporake yen Netanyahu lan Barak pengin nyerang fasilitas nuklir Iran ing musim gugur sing bakal teka, nanging nganti saiki dheweke ora nemokake dhukungan saka komando tentara lan layanan khusus.
Sumber asli:
http://www.rosbalt.ru
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mbuwang
    mbuwang 17 Agustus 2012 10:46
    + 17
    Blogger kaya ngono, dheweke nggawe dhewe lan ngirim ngguyu Dheweke bakal entuk siji perkara: kepala Iran tiba-tiba beku komputer lan langsung roket mabur menyang Israel ngguyu
    Babagan pesawat sing ora katon, dheweke mesthi seneng "Manggo-Manggo"
    "Kita duwe sistem
    Nanging kita ora bakal ngandhani sampeyan babagan dheweke." ngguyu
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 17 Agustus 2012 11:05
      +2
      Alexey, ya, sampeyan dhewe kudu nggawe soko lan ngirim komentar - PLAN rahasia ndhuwur. Lan supaya padha break sirah ing Kremlin lan Washington, apa jenis rencana lan ngendi ngguyu
      1. Dmitry69
        Dmitry69 17 Agustus 2012 11:06
        +3
        WikiLeaks saora-orane nempatake sing luwih utawa kurang kaya kasunyatan, nanging iki ora ngganggu
        1. UAZ Patriot
          UAZ Patriot 17 Agustus 2012 12:58
          +3
          WikiLeaks minangka organisasi sing dikontrol FBI lan makarya kanthi prinsip: Informasi sing bener - informasi sing meragukan - goroh. Nyedhiyakake wong kanthi informasi ing urutan iki ndadekake dheweke mangan. Iki psikologi.
      2. ngeruk
        ngeruk 17 Agustus 2012 11:09
        +3
        Dheweke menarik banget, dheweke nulis yen perang bakal suwene 30 dina. Lan yen Iran terus metu maneh, iku bakal kaya kirdyk ekonomi kanggo Israel? Aku mikir kanggo Israel bakal dadi perang Pyrrhic, dheweke dhewe bakal keselak getih sing dikarepake.
      3. Odessa
        Odessa 17 Agustus 2012 11:16
        +4
        Aja kaget, kanggo Israel, iki dudu kedadeyan sing sepisanan lan dudu sing pungkasan. Sawise, salah sawijining blogger ngirim video babagan carane IDF mbenerake geni sajrone Cast Lead. yen Israel pengin nyerang dheweke (iki sawise nonton a video nem taun kepungkur, dheweke teka menyang kesimpulan iki).Lan sawetara sasi kepungkur, publikasi katon yen Israel ngirim 20.000 pasukan khusus kanggo Siprus (mikir nomer), uga, rakulino kanggo jenis iki guyon, Staff Umum nindakake. ora nanggepi apa wae. Wartawan mutusake kanthi cara iki kanggo ngunggahake rating publikasi kasebut, amarga ana pitakonan kenapa lan kanggo apa. !?
      4. mbuwang
        mbuwang 17 Agustus 2012 11:16
        +6
        Kutipan: Alexander Romanov
        ya, sampeyan dhewe kudu teka munggah karo soko lan ngirim karo komentar - PLAN rampung rahasia. Lan supaya padha break sirah ing Kremlin lan Washington, apa jenis rencana lan ngendi

        Singkate cah, kancaku teka wingi, mendem lan nyritakake rencana penaklukan jagad, aku bakal ngomong kanthi ringkes mung sampeyan menyang sapa wae, Shhh ngguyu
        Kita duwe 2 satelit kanthi pandelengan laser sing mabur ing orbit, lan udakara 000 laser tansah ditujokake kanggo saben pedunung ing Bumi, mung siji tombol ditekan lan mung Rusia sing tetep ana ing saindenging Bumi, nanging sampeyan ora ngandhani sapa wae. mandheg Sadurunge karusakane bangsa-bangsa liya, mesthi bakal ana sinyal "telung peluit ijo", kita ngenteni sinyal lan siyap-siyap kanggo mrentah jagad iki.

        Dheweke janji bakal mlebu dina iki kanggo mabuk lan aku mesthi bakal ngerti saka dheweke babagan rencana kanggo nelukake Semesta, dheweke saiki aktif melu. ombenan
        1. Odessa
          Odessa 17 Agustus 2012 11:21
          +3
          mbuwang,
          Singkate cah, kancaku teka wingi, mendem lan nyritakake rencana penaklukan jagad, aku bakal ngomong kanthi ringkes mung sampeyan menyang sapa wae, Shhh

          Aku mikir yen saben wong duwe kanca kaya ngono (karo imajinasi) utawa tanggane sing digigit bajing sing ngeruk omong kosong kasebut. wassat
          1. mbuwang
            mbuwang 17 Agustus 2012 11:30
            +4
            Kutipan: Odessa
            Aku mikir yen saben wong duwe kanca kaya ngono (karo imajinasi) utawa tanggane sing digigit bajing sing ngeruk omong kosong kasebut.

            Sha, aku blogger sing ngumpulake informasi lan familiarize kabeh generasi progresif karo ngguyu Bajing ora cokotan, nyoba kanggo cokotan Winnie the Pooh ngguyu
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 17 Agustus 2012 11:45
              +6
              Ya, apa sing kudu pinter, iki warta langsung kanggo sampeyan, yaiku, saka aku, miturut sumber ing Staf Umum Rusia, saiki ana papat kapal selam nuklir Angkatan Laut Rusia ing Teluk Hudson, tujuane ngarsane ora diumumake, ora dingerteni apa wae karo krisis Siria, dening media. Ing wayah sore, Obama bakal nyilem ing Hudson ngguyu
        2. Armata
          Armata 17 Agustus 2012 11:45
          +4
          Napa sampeyan nggawe rencana? Kabeh Lech, aku ora ngombe maneh karo sampeyan.
          1. Odessa
            Odessa 17 Agustus 2012 11:48
            +3
            Lokomotif,
            Napa sampeyan nggawe rencana? Kabeh Lech, aku ora ngombe maneh karo sampeyan.

            Oh, dadi sampeyan lan pasangan ngembangake kabar iki? ngguyu Saiki wong ngombe diarani blogger?
            1. ngeruk
              ngeruk 17 Agustus 2012 12:25
              +1
              Lan blogger ora tau dadi teetotalers ngguyu
          2. mbuwang
            mbuwang 17 Agustus 2012 11:49
            +4
            Quote: Lokomotif uap
            Napa sampeyan nggawe rencana? Kabeh Lech, aku ora ngombe maneh karo sampeyan.

            Zhenya, sampeyan murub dhewe, ora ana tembung babagan sampeyan ing komentarku. Teka dina iki ombenan ngomong babagan kapal induk ing segara, sampeyan janji ngguyu
            1. Armata
              Armata 17 Agustus 2012 11:53
              +2
              Kutipan: Odessa
              Oh, dadi sampeyan lan pasangan ngembangake kabar iki?

              Aku dikembangaké, lan treacherously tak kula tahap lan dikirim.
              Quote: spender
              ngomong babagan kapal induk ing segara, sampeyan janji
              Dadi wis dikirim menyang pesisir Amerika. Sampeyan sing ora luwih saka Desember kita bakal dijupuk Washington. Nanging shhh, iki rahasia.
              1. mbuwang
                mbuwang 17 Agustus 2012 11:57
                +3
                Quote: Lokomotif uap
                Aku dikembangaké, lan treacherously tak kula tahap lan dikirim.

                Aku ngombe saka ngisor atiku, nanging dikirim ... aran
                Quote: Lokomotif uap
                Dadi wis dikirim menyang pesisir Amerika. Apa sampeyan yakin bakal nyekel Washington ora luwih saka Desember?

                Apa sampeyan ngandhani anggota forum yen dheweke ana ing trek lan mlayu ing alkohol? ngguyu Para kru nyusup menyang Hudson kanthi mabuk, lan wong Rusia sing mabuk kanthi shovel luwih elek tinimbang wong Arab sing duwe bom nuklir. wassat
                1. Odessa
                  Odessa 17 Agustus 2012 12:13
                  +2
                  mbuwang,
                  Rusia mabuk karo shovel luwih elek tinimbang Arab karo bom nuklir

                  Aku jenis figured metu apa iku! ngguyu
                  1. mbuwang
                    mbuwang 17 Agustus 2012 12:15
                    +3
                    Kutipan: Odessa
                    Aku jenis figured metu apa iku!

                    Sing mbok anggep mendem iku mbebayani karo bobot nglirik
                    1. Odessa
                      Odessa 17 Agustus 2012 12:19
                      +5
                      mbuwang,
                      Sing mbok anggep mendem iku mbebayani karo bobot

                      Apa dheweke juggle mau?
                      1. Armata
                        Armata 17 Agustus 2012 12:47
                        +4
                        Kutipan: Odessa
                        Apa dheweke juggle mau?
                        Dheweke mbuwang wong-wong mau, daya penetrasi kaya sing nawakke ngrokok ing pinggir. ngguyu
                      2. Odessa
                        Odessa 17 Agustus 2012 13:00
                        +2
                        Lokomotif,
                        Dheweke mbuwang wong-wong mau, daya penetrasi kaya sing nawakke ngrokok ing pinggir.

                        Nanging, iku babagan dheweke! ngguyu
                      3. waf
                        waf 18 Agustus 2012 00:05
                        0
                        Quote: Lokomotif uap
                        Dheweke mbalang


                        Bener, +! Utamane nalika.. ombenan

                        Malah sawise demobilisasi, para pelaut ora lali karo tradhisi lawas lan, ing sembarang kesempatan, nduduhake katrampilan, ngasah ... kettlebell mbuwang. apik

                        Mung wong laut sing bisa mbuwang bobot kaya ngono! sedulur


                      4. waf
                        waf 17 Agustus 2012 23:56
                        0
                        Kutipan: Odessa
                        Apa dheweke juggle mau?


                        Ora sayang Ester, ...+! iki klasik... hi

                        ".......Saw, Syura, saw, padha emas ......" sedulur lol

                    2. vorobey
                      vorobey 17 Agustus 2012 15:50
                      +3
                      Quote: spender
                      Sing mbok anggep mendem iku mbebayani karo bobot


                      sampeyan bakal takon manawa aku bakal mulang sampeyan nyulam nganggo salib
            2. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 17 Agustus 2012 11:53
              +3
              Quote: spender
              Teka dina iki

              Lan yen sampeyan ngajak kula, Aku bakal pitutur marang kowe bab rahasia dhasar ing Bulan lan Mars lan menehi jeneng sing matèni Kennedy, iku gampang. ngguyu
              1. mbuwang
                mbuwang 17 Agustus 2012 11:59
                +3
                Kutipan: Alexander Romanov
                Lan yen sampeyan ngajak aku

                Sampeyan ora diijini, sampeyan "ing pengawasan" saka panguwasa pajak, sampeyan bakal mencet bisnis mead sandi bebarengan ngguyu Saben wong sing ora duwe omah ing Moskow ngerti babagan dhasar, mung tuangake lan duwe wektu kanggo nulis babagan planet, komposisi lan gaman. ngguyu
    2. PatriotizTAT
      PatriotizTAT 17 Agustus 2012 11:06
      +3
      mbuwang,
      Dheweke bakal entuk siji perkara: kepala Iran tiba-tiba beku komputer
      ngguyu Lan iki mung spam porno!!! lol
    3. Dmitry69
      Dmitry69 17 Agustus 2012 11:10
      +4
      Miturut cara, Iran uga ajeg mbalang ing crita medeni kuwi. Nalika mungsuh bakal ngerti bebener utawa ora, padha bakal teka munggah karo anyar, lan wektu liwati.
    4. waf
      waf 17 Agustus 2012 11:10
      +3
      Quote: spender
      Blogger kaya ngono, dheweke nggawe dhewe lan ngirim


      Ing ...... iku kaya prau "kapal selam" njaluk menyang Teluk Persia, lan malah karo "rudal super" karo sawetara Bukak minangka akeh minangka 300 (!!!) km? wong bodho


      Quote: spender
      Babagan pesawat sing ora katon, dheweke mesthi seneng "Manggo-Manggo"


      ora Lyosha, kene carane menehi ngombe ... "suket" wis digunakake !!! +! apik


      Quote: spender
      Dheweke bakal entuk siji perkara: kepala Iran tiba-tiba beku komputer lan langsung roket mabur menyang Israel


      Iki 100%. iki wis ancaman langsung, supaya njaluk lan mlebu minangka serangan preemptive ing angkatan udara Israel lan pangkalan angkatan laut ing wangun Sagels prajurit

      Banjur iku manawa pesawat, sing prau bakal ... "ora katon" lol

      1. mbuwang
        mbuwang 17 Agustus 2012 11:18
        +2
        Kutipan saka waf
        Banjur iku manawa pesawat, sing prau bakal ... "ora katon"

        Tiwas resik ngguyu Aku nawakake wisata "Israel sing ora katon" kanthi diskon perlindungan anti-radiasi eseman
        1. mbuwang
          mbuwang 17 Agustus 2012 11:28
          +1
          Pimpinan Israel terus nambah kahanan

          PM Israel: Serangan ing fasilitas nuklir Iran bakal mbenerake dhewe

          17:2012, 10 Agustus 36

          Serangan pencegahan ing fasilitas nuklir Iran bakal mbenerake awake dhewe, sanajan ora bisa dirusak, ngandika Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu.

          «Ing kasus apa wae, implementasine program nuklir Iran bakal mudhun nganti pirang-pirang taun.”, Netanyahu ngendika ing rapat karo kanca-kancane sing cedhak, koran Jerusalem Post nulis ing dina Jumuah, kanthi nyebutake sumber informasi sing cedhak karo perdana menteri.
          1. Nire
            Nire 17 Agustus 2012 14:50
            -2
            Quote: spender
            Pimpinan Israel terus nambah kahanan

            A Spender lan co. terus ngisi udhara karo komentar sing ... Mungkin ing PM sampeyan bakal komunikasi karo saben liyane lan ninggalake forum kanggo manungsa mung nglirik
            1. mbuwang
              mbuwang 17 Agustus 2012 14:53
              +1
              Kutipan saka Nir
              A Spender lan co. terus ngisi udhara karo komentar sing ... Mungkin ing PM sampeyan bakal komunikasi karo saben liyane lan ninggalake forum kanggo manungsa mung

              Penyu menehi saran apa sing kudu ditindakake, nanging aku ora kudu ngandhani apa sing kudu ditindakake lan aku ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi am
              1. Nire
                Nire 17 Agustus 2012 15:58
                0
                Quote: spender
                Turtle menehi saran apa sing kudu ditindakake

                Goth isih waras nglirik lan banjir ora ngisi jinis forum karo komentar babagan mobil Muscovite lan diskusi peserta forum liyane kayata Winnie the Pooh. Apa aku bisa nulis iki ing pribadi, apa ana situs militèr utawa toko mbah putri cedhak lawang? lol
    5. Sipil
      Sipil 17 Agustus 2012 13:44
      +2
      jotosan ora bisa dihindari ing umum ... mung pitakonan nalika ... kanggo nyiapake masyarakat kanggo perang, padha nggawe stuffing kuwi, uga, supaya disorient mungsuh.
  2. waras
    waras 17 Agustus 2012 10:50
    +1
    Pesawat dilengkapi teknologi sing ora dikenal masyarakat umum lan "malah kanggo sekutu Amerika kita", "padha ora katon radar"
    Mesthi wae ngguyu
    1. Ngerti
      Ngerti 17 Agustus 2012 10:52
      0
      Kutipan saka SanE

      Pesawat kasebut dilengkapi teknologi sing umum lan "malah sekutu Amerika kita" ora ngerti apa-apa, "padha ora katon radar"
      Mesthi wae

      lan sing, karo teknologi, padha kabeh tengen.
    2. ngeruk
      ngeruk 17 Agustus 2012 11:12
      0
      Dheweke ora katon ing radar NATO, lan kanggo Soviet lan Rusia, nyorot "ora katon" iki ora bakal dadi masalah tartamtu. Pengalaman Yugoslavia lan Libya mbuktekaken iki
      1. patsantre
        patsantre 17 Agustus 2012 12:43
        +3
        Kita mulang materiel. Ora ana pesawat sing ora katon - ana sing halus. Lan apa sampeyan mikir yen dheweke bisa kebal? "Pengalaman" sampeyan ora ana apa-apa, luwih cedhak karo radar siluman, luwih gampang dideteksi lan tembak mudhun. F-117 ing Yugoslavia miber munggah lan, mesthi, nampa iku. Lan apa pengalaman Libyan mbuktekaken ana, apa sampeyan ora ngelingake kula? Meh ora ana sing ditembak mudhun ing kono, lan ora ana siluman ing kono.
  3. Dmitry69
    Dmitry69 17 Agustus 2012 10:50
    +3
    Ing suket! Layanan khusus lagi ngaso
  4. Ngerti
    Ngerti 17 Agustus 2012 10:51
    +1
    rencana apik
    nanging blogger njupuk saka ngendi Nyuwun
    1. vorobey
      vorobey 17 Agustus 2012 10:54
      +5
      Googled mal.
    2. lotus04
      lotus04 17 Agustus 2012 10:56
      +1
      Quote: Ngerti
      nanging blogger njupuk saka ngendi


      Fantasi. Dheweke kudu nulis buku. Babagan perang Israel karo Iran.
    3. Kapten Vrungel
      Kapten Vrungel 17 Agustus 2012 11:14
      +2
      A superstate karo supermen, bersenjata karo superweapon saka "masa depan" mutusaké kanggo rattle wedi. Iku apik yen Iran dielingake. Ing ngendi bakal kapal selam diesel Israel saiki nalika armada Iran muter ing radius iki, kalebu kapal perangkap ing wangun fishing seiners lan trawlers. Dheweke ora bakal ngidini sampeyan ambegan. Yen kabeh pancen serius, mula kita ngenteni gelombang migran sing kuat saka tanah sing dijanjekake menyang tanah air sing cilik. Dheweke banjur ngrasakake kahanan sing luwih apik tinimbang intelijen apa wae ing jagad iki.
  5. Wong tuwa 1973
    Wong tuwa 1973 17 Agustus 2012 10:53
    0
    Wong lanang temenan main game komputer. Lavra Isaev (utawa sapa wae sing dadi pejabat intelijen paling penting ing negarane) ora diidini turu.
  6. waras
    waras 17 Agustus 2012 11:00
    0
    Ngerti,
    Dheweke ora bakal ndhelikake saka sekutu Amerika nglirik
  7. Ataturk
    Ataturk 17 Agustus 2012 11:10
    0
    Judhul artikel wis ngguyu.
    Tsakhal lan Mossad ora nggawe manawa infa rahasia. Kita mutusake kanggo nyolong informasi saka wong Yahudi :) Ya, malah sawetara blogger. Yen dheweke nulis manawa KGB entuk informasi, aku isih bakal percaya.
  8. Amigo
    Amigo 17 Agustus 2012 11:12
    +1
    Wigati dimangerteni manawa para blogger ngerti kabeh rencana kasebut .. lan Panetta minangka mantan direktur CIA, lan saiki Departemen Pertahanan AS trumpeting yen Israel durung mutusake kanggo nyerang Iran. aran
    1. Odessa
      Odessa 17 Agustus 2012 11:25
      +3
      Amigo,
      Wigati dimangerteni manawa para blogger ngerti kabeh rencana kasebut ..

      Blogger-blogger beda-beda. Iki, sing ngirim informasi super rahasia ing jaringan, biasane umur telulas taun.
      1. Vadivak
        Vadivak 17 Agustus 2012 17:20
        +3
        Kutipan: Odessa
        Blogger-blogger beda.


        Pancen, kepiye carane ngerti masa lalu dheweke? Mbokmenawa saka mantan cyber-military
  9. JonnyT
    JonnyT 17 Agustus 2012 11:17
    0
    Dheweke nggegirisi histeria .... luwih tepat, dheweke nyoba))))))
  10. Karawan
    Karawan 17 Agustus 2012 11:20
    +1
    Ya, wong Yahudi bakal nindakake apa sing dikarepake. Banjur apa? Salam saka Hizbullah bakal mabur menyang wong-wong mau saka Libanon, salam saka Hamas saka Palestina, supaya akeh kertu pos bakal teka saka Suriah lan Iran sing ora bakal ditelan pertahanan udara Telaviv. moralitas! Good ana negara Israel!
    1. Amigo
      Amigo 17 Agustus 2012 11:56
      +1
      Malah ora urip 60 taun ngguyu
      1. Dimon
        Dimon 17 Agustus 2012 12:33
        +2
        ngubur awal, khoronyak ... :))))
    2. Dimon
      Dimon 17 Agustus 2012 12:32
      0
      kita nanggapi kertu pos iki nganggo bingkisan, omong kosong sing dicet iki kedadeyan meh kabeh, nanging kita kabeh lara, sanajan mungsuh ... Kita bakal ngadeg kaya biasane ... :)
      1. Karawan
        Karawan 17 Agustus 2012 13:08
        0
        Kita uga duwe kanca ing Israel! Aja kuwatir! TAPI! ora saben dina wong Yahudi njeblug lapangan udara, bangunan omah lan pembangkit listrik tanggane? Lan ora saben dina tanggi ngirim jawaban sing abot banget kanggo iki! Pira, ujare, biaya kanggo miwiti siji anti-rudal ing Israel? 250 ewu dolar. Saiki bayangake apa sing bakal kelakon sawise tumindak kasebut. Aku bisu babagan kasunyatan sing Israel, ing pasuryan saka masyarakat donya, bakal katon kaya negara aggressor, lan status iki bakal nampa nishtyakov!
        1. Vadivak
          Vadivak 17 Agustus 2012 17:26
          +3
          Kutipan saka Karawan
          Aku meneng babagan kasunyatan sing Israel, ing pasuryan saka masyarakat donya, bakal katon kaya negara aggressor


          Ya, dheweke ora peduli karo komunitas jagad, 10 taun perang informasi total bakal liwati lan dheweke bakal dadi korban ing episode iki.
    3. Vadivak
      Vadivak 17 Agustus 2012 17:24
      +2
      Kutipan saka Karawan
      Salam saka Hizbullah bakal mabur marang wong-wong mau saka Libanon,



      Iku omong kosong yen Israel dhewe nyerang, banjur wong gedhe bakal wis ngadeg konco iku, nanging apa Hizbullah (? Dheweke luwih seneng gnaw tenggorokan saben liyane saka cilaka Israel piye wae.
  11. gunung
    gunung 17 Agustus 2012 11:31
    +2
    apik tenan. Kene wong apik.
    Apa sampeyan duwe kontak karo wong iki?
    Ayo dheweke ngandhani babagan rencana kanggo nyerang Rusia.
    Pesawat sing ora katon, roket super oh-oh-oh!!!!!
    Yen aku ana ing Iran, aku bakal langsung nyerah. Ing ngendi dheweke nglawan kekuwatan kasebut sedulur
  12. ShturmKGB
    ShturmKGB 17 Agustus 2012 11:31
    0
    Iki kemungkinan disinformasi, jeneng blogger (Silverstein) sing ngirim informasi kasebut nuduhake pikirane kaya ngono ... sanajan wong Iran kudu disiapake kanggo kabeh sing kasebut ing ndhuwur ...
  13. PRAVDARUB
    PRAVDARUB 17 Agustus 2012 12:18
    +3
    Rencana punika, mesthi, apik, nanging ana siji bab, nanging ... Iran bakal nonton lan ngetung karusakan chtoli? Swara taun, nalika Iran diancam, negara iki bersenjata nganti untu! Latihan ditindakake kanthi rutin ing segara ing udhara lan ing darat, macem-macem skenario ditindakake, persenjataan pertahanan udara dilengkapi kendaraan buatan Rusia sing sampurna kayata cangkang, tor, beech, lan kemungkinan uga ana telung atus, sing lawas. Komplek wis dimodernisasi dening pertahanan udara Iran, iki minangka jebakan kanggo gajah lan Angkatan Udara Israel adoh saka gajah, mung rubah sing licik! :) Kabeh iki taun, Iran wis churning metu rudal taktis ing pabrik sawijining, lan sing ngerti carane akeh unit Persian ngatur kanggo Simpenan? sewu? kalih? limang ewu? Ngelingi wilayah cilik Israel, udan roket Iran bakal nyirnakake kabeh industri lan ekonomi Israel sajrone sedina lan pesawat-pesawat sing wis mabur ora bakal bisa ndharat yen bali ... Iki bakal dadi perang rudal pisanan, cepet lan ora bakal muncul maneh amarga Israel minangka negara bakal mandheg, lan iki bakal dadi akibat saka kegilaan sing sengaja ditindakake kanthi nganggep kekuwatane lan ngremehake mungsuh.
    1. patsantre
      patsantre 17 Agustus 2012 14:28
      0
      Sampeyan banget exaggerating.
      Quote: PRAVDARUB
      mesin Russian-digawe sampurna kayata cangkang, tor, beech, lan paling kamungkinan ana uga telung atus

      Iki dudu mesin sing sampurna maneh, kita duwe sing luwih adhem, lan umume duwe modifikasi sing sepisanan. Yen ana telung atus, sing ora mungkin, sampeyan bisa ngetung nganggo driji. Ing babagan peralatan teknis, Israel luwih unggul tinimbang Iran. .
  14. andrei332809
    andrei332809 17 Agustus 2012 17:38
    0
    wong cilik diputer karo Toys, utawa Mungkin dhewek teka munggah karo siji bab perang saka "Yahudi bangsawan" lan liyane saka donya durung rampung.
    ok, kita duwe blogger tweeter dhewe, mungkin dheweke bakal menehi komentar babagan apa wae
  15. ril sepur
    ril sepur 17 Agustus 2012 19:00
    0
    Nyuwun kita kudu ngrampungake sing menang ing pertarungan iki lan iku ....
  16. Mung Vovochka
    Mung Vovochka 17 Agustus 2012 22:01
    0
    Salah sawijining kenalanku ngerti manawa udakara 6000 wong wis manggon ing Bumi, sing mangan energi solar lan ing wektu sing padha biasane nindakake kabutuhan alami lan jinis. Bener, dheweke ora ngerti sapa sing lair saka helios iki.