Review militèr

Pejuang kanggo Demokrasi ing Rusia: Poll

283

Apa sampeyan mikir yen oposisi Rusia iku asli, pejuang ideologis kanggo rasa seneng rakyat?

Mesthine pejuang. Tanpa dheweke, pepeteng totalitarianisme lan kekuwatan seumur hidup Putin nunggu kita - 201 (3.32%)
3.32%
Dheweke dudu pejuang. Iki murni politik hucksters. Tanpa dhuwit sponsor lan dhukungan informasi, kalebu Barat, dheweke bakal cepet nyuda bisnis komersial - 5530 (91.21%)
91.21%
Ora kabeh wong ala kaya sing dikira. Ing dhaptar ing ngisor iki, paling ora siji wong sing jujur, ya ana: A. Navalny, I. Yashin, K. Sobchak, S. Udaltsov, L. Ponomarev, L. Alekseeva, G. Kasparov, B. Nemtsov, V. Ryzhkov , M. Prokhorov, A. Kudrin, E. Chirikova, E. Limonov, "Pussy Riot", liyane (ing komentar) - 245 (4.04%)
4.04%
Aku ora ngerti apa-apa bab iki lan kanggo pisanan aku krungu bab Navalny lan liyane kaya dheweke - 34 (0.56%)
0.56%
Liyane (ing komentar) - 53 (0.87%)
0.87%
Nalika wong tani ngangkat garpu sing duwe tanah, sing wis pirang-pirang taun digebugi, lan ngobong omahe, mula revolusi. Ora ana sing takon dhewe: kenapa lan kenapa para petani nindakake iki? Malah mungsuh revolusi sing paling semangat banget jelas babagan alasane. Dheweke uga jelas apa sing bakal ditindakake yen panguwasa ora nindakake reformasi ekonomi lan politik sing dikarepake dening masarakat.

Nalika buruh pabrik ing saindhenging Rusia spontan munggah marang borjuasi ing 1905, pamaréntah tsarist, kanggo kabeh penolakan saka protes lan barikades, sampurna mangertos sing pemberontak pengin urip sing luwih apik (lan ora kudu komunisme lan garwa umum, minangka Marx lan Engels. diwenehi tandha). Mengko, dhuwit Leninis Jerman lan gerbong sing disegel mung dadi katalis kanggo proses kasebut, lan ora ana sababe.

Pejuang kanggo Demokrasi ing Rusia: Poll


Nalika demonstrasi saiki ditindakake ing Rusia nglawan kenaikan tarif biasa kanggo layanan omah lan komunal, kanggo listrik lan gas, lan swara komunis sing nesu marang ambruk industri, para demonstran uga bisa dimangerteni. Lan iku perlu. Amarga industri Soviet pancen rusak, lan tarif pancen mundhak. Perusahaan pasokan energi, umpamane, mundhak kaping pindho saben taun - miturut rencana sing wis disetujoni.

Nanging luwih angel mangertos para oposisi saiki. Nalika kelas menengah - anggota dewan direksi saka macem-macem jinis, ketua saka macem-macem organisasi sing diwenehi dana saka luar negeri, bintang televisi lan wong sugih liyane - njupuk menyang lurung-lurung (ing Moskow, mesthi) lan njaluk soko ana, iki, Aku ngaku, ora nggawe aku mikir babagan revolusi populer sing bakal teka.

Apa pancene ora cukup kanggo para pejuang oposisi kasebut kebebasan lan demokrasi kasebut, amarga umume bisa digunakake ing negara kasebut lan melu wong liya ing kegiatane - utamane sing dicekel ibune nalika isih cilik?

Iku uga nesu, ora kaya wong tani sing paling mlarat, sing shovel apik, pitchfork lan pacul minangka rejeki, pejuang modern kanggo urip sing luwih apik, saliyane omah sing luwih apik ing Moskow, duwe akun bank, lan dhuwit elektronik, lan mayuta-yuta ing brankas apartemen, lan sponsor sugih, kalebu manca, sing periodik unfasten rubles, euro lan dolar. Sapa sing bakal menehi kanggo organisasi rapat umum ing Bolotnaya, sing bakal menehi propaganda ing Rusia yen Kuril - sajarah bagéan saka Jepang, lan sing bakal menehi adoh kaya sing, amarga immaturity politik: mikir sing ana pancene lack saka demokrasi ing Moscow Ring Road.

Ing kene, contone, Pak Navalny - wong nomer siji saka oposisi, misuwur loro kanggo perang nglawan korupsi, kang durung dikirim wong kanggo pakunjaran, lan minangka korban search, kang malah kamera anak kang dicekel saka apartemen.

Sapa wong iki, kepiye uripe? Dheweke dadi anggota Dewan Direksi Aeroflot Airlines, penulis blog sing misuwur ing LiveJournal, proyek RosPil, RosYama lan Kind Machine of Truth (proyek anyar). WHO disponsori aktivitas oposisi kang? Alexander Lebedev, Leonid Parfyonov, Grigory Chkhartishvili (Akunin), Dmitry Bykov lan Moskow liyane sing nandingi Navalny ing fame lan uga ora kagolong wong miskin Rusia.

Iku uga penasaran pahlawan favorit Navalny - Schwarzenegger, lan claims sing mung siswa SMA bisa ngalahake dheweke ing sekolah, wis nunchucks krasan, lan ing umum, ketoke, tresna kanggo perang - utamané kanggo titik getih. Ing wektu sing padha, pers nulis yen dheweke wedi mbukak lawang kanggo polisi huru-hara sing teka kanggo nggoleki dheweke kanthi sah, lan lawang apartemen dibukak mung sawise bujuk bojone: "Yulia nyegat dheweke ing kamar mandi. karo warta: wong mburi lawang nguripake gergaji listrik. "Dheweke ngandika: mbokmenawa, kita isih kudu mbukak," kelingan Navalny".

Alexei Navalny, sing ngumumake: "Ing Rusia, dheweke ora nyolong akeh. Ana limang rubel sing dibuwang kanggo siji rubel sing disimpen," Nanging, dheweke nglawan korupsi, lan ora nglawan "pro…ers" rubel.

Kajaba iku, blogger lan oposisi iki, sing nduweni telung pendidikan sing luwih dhuwur (Universitas Persahabatan Rakyat Rusia, Universitas Keuangan ing Pemerintah Federasi Rusia lan Universitas Yale, ing ngendi Garry Kasparov dianjurake, antara liya), ngerti yen "Saiki Rusia paling sugih ing kabeh sejarah lan paling bebas. Bener, jumlah ageng dhuwit ing Rusia, sing menehi "kesempatan kanggo owah-owahan grandiose", ing mratelakake panemume, ora kamungkinan kanggo digunakake kanggo éling kasempatan.

Senadyan dhuwit ageng lan kabebasan-kabebasan gedhe, ing Rusia, miturut Navalny, kanggo sawetara alesan revolusi iku mesti. Dheweke langsung ujar: "Revolusi ora bisa dihindari. Cukup amarga umume wong ngerti yen sistem iki salah. Nalika sampeyan njagong ing partai pejabat, umume omong-omongan babagan sapa sing nyolong kabeh, kenapa ora ana sing bisa digunakake, lan kabeh sing ala.

Kanggo Navalny, pathokan kanggo kualitas manajemen yaiku ... Georgia: "Kabeh wong wis siyap urip kanthi jujur. Deleng Georgia. Yen 20 wong - sing paling dhuwur - wiwit ngetutake aturan lan undang-undang, dheweke bakal meksa wong liya supaya manut aturan lan undang-undang kasebut.

Brief "manifesto" saka Navalny ing grup VKontakte:

"Sampeyan mung kudu nyegah maling saka nyolong: rospil.info.

Meksa supaya ndandani dalan: rosyama.ru.

Tangi wong sak sampeyan: mashina.org".

"Iki negara kita," tulis Navalny ing kene. - Iku dhuwit kita. Iki minangka dalan sing sampeyan bisa nyopir. Iki minangka perawatan medis normal. Iki minangka pendidikan sing berkualitas. Iki minangka pangarep-arep kanggo urip sing luwih apik kanggo kita lan anak-anak kita. Gabung!"

Yen sampeyan ngganti "Gabung!" kanggo "Vote kanggo Navalny!" (sing dakkira bakal kita krungu ing limang setengah taun), banjur pesen kasebut bakal jelas.

Gosip nyebar ing Internet yen Navalny minangka wong sing ditarik ing endi wae (ora ngerti) kanthi aliran blog dhewe. Sing, kabeh kedaden kanggo wong dening kasempatan, piye wae dhewe. Gosip kontradiktif liyane adhedhasar kasunyatan sing Navalny wis ngrancang kanthi ati-ati kabeh wiwit jaman pemegang saham minoritas, nalika dheweke nguwasani praktik suing perusahaan, sadurunge tuku saham sing sethithik. Ana uga versi sing dadi agen saka CIA, lan ing wektu sing padha FSB, utawa plans kanggo dadi pisanan utawa, paling awon, kaloro. Liyane, pamireng sing paling enlightened, suggest sing iku titah rahasia Putin kang, dadi rahasia sing malah searches cukup nyata saka dheweke - karo penyitaan kothak sabun digital putrane lan jumlah dhuwit 10.000 rubles (kurang saka K. Sobchak, kanthi cara) , sing ngunggahake lolongan ing Internet lan ing koran lan majalah demokratis kertas, kalebu sing diterbitake ing basa Latin.

Sing pengin isih bisa maca ing Internet korespondensi antarane Navalny lan Belykh, dibukak dening hacker Hull. Idin ora kanggo kula.

Lan luwih. FOM bubar nganakake survey regional (1500 responden saka 100 pemukiman kutha lan deso ing 43 subyek federasi), saka ngendi A. Navalny ora dikenal sapa wae kajaba pedunung Internet Moskow. Aku exaggerate, mesthi, nanging ngadili dhewe: mung 8% saka Rusia ndhukung oposisi iki; 12% responden nyatakake pendapat negatif babagan dheweke, lan 63% nyatakake yen dheweke ora ngerti sapa dheweke.

Tokoh liyane sing menarik saka kemah oposisi Rusia saiki yaiku Ksenia Sobchak, mantan bintang TV, mantan host saka skandal lan isih difilmkan seri "Dom-2" (katon sing seri iki malah kadhaptar ing Guinness Book of Records minangka paling awet ing donya).

Iku angel banget kanggo ngomong apa sing cah wadon iki kurang ing uripe. Aman ing apartemen kebak mayuta-yuta, popularitas ing antarane pamirso ing saindhenging negara mung catastrophic (kanggo moralitas Rusian), keamanan kasedhiya paling ora dening kasunyatan sing dheweke putri Sobchak, kang tegese tokoh Putin ora katon. ing awak - kaya pas dheweke nganggo rompi antipeluru. Ora ana "maling" siji-sijine sing nyerbu brankas dheweke, dicecerake ing ndhuwur nganggo amplop karo awis. Lan ora kaya Pak Navalny sing pengecut, Xenia, yawning ing wayah esuk, mbukak lawang kanggo polisi huru-hara karo gampang: mlebu, padha ngomong, housekeeper, Ilyushka Yashin wis trampled kula kene saiki.

Kanggo ngganti urip sing nyenengake kanggo oposisi sing angel? Ora, sawetara wong bakal ngerti Xenia. Dheweke meh ora mirip karo wanita petani sing rusak dening pemilik tanah sing ala karo pitchfork ... Iku tetep mung kanggo nganggep yen mayuta-yuta saka aman, saliyane sawetara yuta sing isih ora dingerteni dening panguwasa, digawa menyang Xenia ora dening Dom-2 lan ora pihak perusahaan, nanging mung aktivitas oposisi generously mbayar, anjog kang, star TV iki cepet dikenali - senadyan reception kadhemen pisanan saka pirsawan werna.

oposisi Ilya Yashin dadi ayem turu ing apartemen Sobchak sing malah mesin gunners sing mlengkung ing dina panelusuran kasebut ing esuk, kang mistook kanggo wong nyewo dening Ksyusha - marga saka prank ing Kawa saka rapat umum.

Yashin beda karo kanca-kancane amarga dheweke ngomong kanthi profesional ing aksi protes: dheweke lulus saka departemen ilmu politik saka Universitas Ilmu Ekologi lan Politik Independen Internasional lan mbela diploma ing metodologi ngatur protes werna.

Bebarengan karo Navalny, dheweke wus ing partai Yabloko, lan, kaya Navalny, diusir saka kono. Dianggo ing Novaya Gazeta, aktif melu ing urip politik ing sisih oposisi. Yashin lan Sobchak, uga oposisi Rusia No. 1 Navalny, uga, ketoke, seneng gelut: "Ing Maret 23, 2012, departemen polisi Moskow mbukak kasus pidana babagan serangan marang loro wartawan portal Life News ing restoran Moskow ing Tverskoy Boulevard; peserta ing konflik padha Ilya Yashin, Ksenia Sobchak lan oppositionists kondhang liyane. Miturut para korban, ing tanggal 12 Maret, dheweke ngerti yen lagi syuting, dheweke ngalahake wartawan lan nyuwil kamera video. Yashin lan Sobchak nolak kasunyatan serangan kasebut, nuntut para wartawan minangka provokasi. Yashin nganggep V. Putin minangka "mungsuh kebebasan" lan nemokake yen dheweke kudu dicopot saka kuwasa.

Liyane "kanca kebebasan" ing Rusia yaiku Lev Ponomarev. Dheweke duwe dalan sing rada beda - dheweke ora mung oposisi, nanging uga aktivis hak asasi manungsa (nanging, Navalny minangka pengacara. Yen aku ora salah, dheweke lulus ujian kanggo gelar bangga iki ing wilayah Kirov).

Ponomarev, ora kaya para pemuda oposisi, wis tuwa (lair ing taun 1941) - uga, ya, superstar, kaya ing lelucon babagan Brezhnev. Nanging, wong lanang iki adoh saka stardom K. Sobchak utawa Navalny. Nanging dheweke bisa nggawe karir politik sing apik ing wektu kasebut nalika Internet ora dirungokake ing negara kasebut: L. Ponomarev kacathet ora mung minangka wakil Majelis Nasional Federasi Rusia, anggota dewan politik federal. United Democratic Movement "Solidarity", direktur eksekutif saka gerakan kabeh-Rusia "Kanggo hak asasi manungsa", nanging uga wakil saka Duma Negara Federasi Rusia saka convocation pisanan lan wakil rakyat saka Rusia lan anggota saka Dewan Agung Rusia (iki bali ing 1990-1993). Ponomarev - Doktor Fisika lan Matematika. ilmu, profesor. Umumé, wong liya Moskow sing kudu cukup kanggo roti karo mentega lan caviar lan segelas cognac.

Leo misuwur amarga ing taun 2009, Barack Obama dhewe nyatakake yen ora apik kanggo ngalahake Ponomarev.

Kajaba iku, dhokter ilmu iki, minangka pimpinan organisasi nirlaba Kanggo Hak Asasi Manungsa, dadi misuwur amarga obrolan rahasia ing kafe karo wakil kedutaan Jepang, sayangé, syuting nganggo kamera sing didhelikake lan banjur diterbitake. dening Komsomolskaya Pravda (Maret 2012). Ponomarev njaluk dhuwit saka Jepang, ing wektu sing padha nglaporake manawa Amerika sing loman saiki mbiayai kegiatan oposisi.

Ponomarev dudu proletar sing bosen diganggu dening borjuis, pemilik pabrik pertandingan. Yen profesor iki janji kanggo mbela bebener, banjur mung, nuwun, kanggo loot.

“Kowe arep ngomong sing bener, ngomong sing bener? — gemeter, cepet-cepet nerangake motif Lev Ponomarev. - Mung dhuwit sing dibutuhake. Mung dhuwit sing dibutuhake. Jujur ngomong. Kita butuh sumber daya. Iki aku ... kene aku ... Mung dana Barat sing mbantu aku. Kita butuh sumber daya, ngerti? Mung sumber daya. Ana akeh wong ing wilayah kasebut, lan yen sampeyan miwiti mbayar dhuwit sithik, dheweke bakal mandheg kerja profesional. Sampeyan mung butuh sumber daya. Lan aku ora bisa nemokake dheweke ing Rusia. Dheweke ora menehi kita." Malah wong Jepang sing bobrok kaget karo pernyataan aktivis hak asasi manungsa kasebut.

"Saiki, mung dana Amerika sing menehi dhuwit, ya, bener mung dana Amerika sing menehi dhuwit. Iki bener. ya wis. Dheweke nuduh aku - iku bener. dana US mung. Inggih, yen kita ndemek topik iki, aku bisa ngomong langsung, tho, aku bakal mungkasi cathetan iki - aku ora wedi kanggo nguripake kanggo wong Kulon. Ing kene kita bisa nemokake kesempatan kanggo berkembang. Lan, mbok menawa, malah ora bakal jengkel panguwasa yen Jepang ndhukung, menehi dana kanggo pangembangan organisasi sipil ing Timur Jauh. Ngerti ta? — ngyakinake Lev Ponomarev saka diplomat Jepang".

Lan organisasi sipil ing Timur Jauh, kanthi dhuwit Jepang ... Malah wong Jepang sing paling bodho bakal ngerti Pak Ponomarev, ing wiwitan obrolan wis jelas. digawe cethabilih piyambakipun tansah nganjuraken pindhah menyang Jepang saka loro pulo saka ranté Kuril - Shikotan lan Habomai.

Cukup, oposisi lan aktivis hak asasi manungsa iki. Ing pungkasan, lan Lenin, miturut Melgunov, sing nyoba banget ora adil, ora ngremehake emas Jerman. Bab liyane yaiku Lenin (para Bolshevik) duwe kahanan sejarah ing tangane, nalika Navalny lan Ponomarev mung duwe dhuwit sponsor ing tangane. Lan iki, sampeyan ndeleng, katon beda banget.
Pengarang:
283 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tronin.maxim
    tronin.maxim 21 Agustus 2012 09:19
    + 75
    Dakkandhani sapa dheweke am , ya, censorship ora ngidini, siji mate! Kanggo tembok kabeh! duka
    1. INTER
      INTER 21 Agustus 2012 09:33
      + 28
      Iku luwih apik kanggo ngresiki manure ing farm kolektif. Yen padha suwene 6 taun ing kirim iki, kita njupuk menyang presiden. Sapa sing setuju???????? ngguyu am
      1. Dmitry69
        Dmitry69 21 Agustus 2012 09:39
        + 16
        Aku nemokake wong bodho, aku kudu kerja ing kana!
        1. INTER
          INTER 21 Agustus 2012 11:00
          0
          Delink,
          Kutipan saka Delink
          Ora ana wektu kanggo mikir ing sawah, panen wis adhem, panen ing irung. Nggawe arit ing tangan lan sheaves.

          Lan aku padha) bakal luwih tenang)
        2. Dobryak Ukraina
          Dobryak Ukraina 23 Agustus 2012 13:29
          +3
          lol Apa iki oposisi?
          Lan aku mikir ing foto kasebut "setelan nyolong perdana menteri - sing kalah"
        3. Kadet787
          Kadet787 25 Agustus 2012 13:33
          +2
          Aku pengin dadi kuwasa, nyolong dhuwit.
      2. Vadivak
        Vadivak 21 Agustus 2012 10:11
        + 21
        Kutipan: INTER
        Iku luwih apik kanggo mbusak manure menyang farm kolektif


        Khan menyang peternakan kolektif kasebut
        1. INTER
          INTER 21 Agustus 2012 10:57
          +2
          Kutipan saka Vadivak
          Khan menyang peternakan kolektif kasebut
          Saka gagal panen, sampeyan kudu mangan cacing tanah saka manure)))))
        2. baron.nn
          baron.nn 21 Agustus 2012 11:33
          +6
          Vadivak:
          Banjur master lor! Ora ana sing bisa dirusak, mung kanggo mbangun!
          1. Ruslan67
            Ruslan67 22 Agustus 2012 03:51
            +4
            nanging sampeyan bisa guess kabeh
          2. lonshakovpetr
            lonshakovpetr 27 Agustus 2012 19:01
            0
            Aku bakal sijine wong ing saham belay
        3. savantol
          savantol 24 Agustus 2012 23:24
          +1
          Saktemene ..... kotorane ora bakal dicopot kabeh, nanging golek sapi sing akeh ngentut. lol
      3. baron.nn
        baron.nn 21 Agustus 2012 11:32
        + 12
        INTER:
        Miturut cara, mung loafers menyang rapat umum Moscow! Wong normal saiki kerja!
        1. 74 rus
          74 rus 21 Agustus 2012 22:32
          +3
          Ya, sampeyan kudu entuk dhuwit kanggo omah, aku umur 20 taun, kanthi gaji 9600 rubel lan biaya rata-rata apartemen ing kuthaku (odnushka) 850 ewu rubel, aku kudu kerja nganti 8 taun. , lan ora mangan apa-apa ...
        2. Protey
          Protey 22 Agustus 2012 07:28
          +4
          "Oalah, mung loafers menyang rapat umum ing Moskow! Wong normal sing kerja ing wektu iki!" -
          Bab sing padha kedadeyan sadurunge revolusi ing awal abad pungkasan, ujare wong tuwa.
        3. Sanmak
          Sanmak 25 Agustus 2012 18:23
          0
          100% setuju
        4. segara
          segara 26 Agustus 2012 15:33
          0
          lan siswa sing pengin njupuk gratis.
      4. sergskak
        sergskak 21 Agustus 2012 13:36
        0
        Kutipan: INTER
        Ayo padha nggawa menyang presiden. Sapa sing setuju????????

        Tanpa bazaar, kita kudu njupuk !!! ngguyu
      5. andrklimanov
        andrklimanov 22 Agustus 2012 22:29
        0
        Kutipan: INTER
        Iku luwih apik kanggo ngresiki manure ing farm kolektif. Yen padha suwene 6

        kanggo presiden, dheweke bakal ngresiki manure luwih suwe (ing politik luwih akeh manure tinimbang ing farm kolektif) sing wis biasa. dadi luwih apik "kanggo tembok" ombenan
      6. KAZAK67
        KAZAK67 26 Agustus 2012 14:21
        0
        ora kanggo presiden, nanging kanggo ketua farm kolektif
    2. Dmitry69
      Dmitry69 21 Agustus 2012 09:42
      + 13
      Apa dheweke peduli apa sing dipikirake ing omah? Sing utama yaiku majikan ndeleng woh-wohan ing ndhuwur bukit
      1. Delink
        Delink 21 Agustus 2012 10:37
        +2
        Ora ana wektu kanggo mikir ing sawah, panen wis adhem, panen ing irung. Nggawe arit ing tangan lan sheaves.
    3. PatriotizTAT
      PatriotizTAT 21 Agustus 2012 09:53
      +5
      Dadi pranyata kita ora duwe apposition sehat, i.e. sing bisa tanpa bantuan Pi .... oke Amerika eseman , lebokake panemu sampeyan menyang monarki Putin?!
    4. Vadivak
      Vadivak 21 Agustus 2012 10:10
      +5
      Sawetara iku kabeh for sale

      Ponomarev menehi saran marang Jepang supaya mbiayai organisasi sipil ing Timur Jauh supaya bisa mbujuk penduduk supaya ngirim Kapuloan Kuril kidul sing disengketakan menyang Jepang,

      Nemtsov, miturut layang dhewe, nampa pitulungan finansial saka Amerika Serikat minangka "NATIONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACY" (NED) lan "INTERNATIONAL REPUBLICAN INSTITUTE" (IRI) kanggo aktivitas oposisi.
      1. Radarik606
        Radarik606 21 Agustus 2012 17:58
        +1
        Medvedev menehi Norwegia wilayah lenga lan gas ing Segara Barents, ing ngendi nganti 100 ewu ton iwak uga kejiret, lan wigati strategis ora ana pitakonan .... uga Medvedev, kanthi persetujuan ing September 2010, bener-bener diakoni. banyu watara Svalbard minangka zona ekonomi Norwegia!
        Putin uga nerusake kebijakan indifference ing hubungan karo persetujuan Baker-Shevardnadze "... Lan aku luwih seneng ngrembug babagan iki tinimbang tembung wong, sing ora nduweni peran khusus!
      2. keju86
        keju86 23 Agustus 2012 08:39
        +1
        lan ora mung dheweke
        ya
        Ing kene dheweke dadi pejuang kanggo hak-hak para pemegang saham
        Mantan anggota SPS Boris Nemtsov lan Presiden Institut Kebijakan Energi Vladimir Milov ing laporan "Hasil Putin", ngrujuk marang para analis, ngelingi versi kasebut ing taun 2002-2003 Bogdanov ngedol sahame menyang wong sing ora dingerteni sing diduga minangka eselon paling dhuwur ing Rusia. daya. Nanging, penulis laporan ora yakin babagan kecukupan asumsi iki, nyatakake yen "durung diuji."

        taun 2008
        Miturut Alexei Navalny, pemegang saham minoritas Surgutneftegaz arep ngupaya saka manajemen perusahaan babagan pambocoran struktur kepemilikan lan klarifikasi hubungane karo pedagang minyak.

        nanging yen sampeyan kelingan taun 2004, dadi jelas sapa sing butuh))))

        Ing Mei 2004, Pengadilan Arbitrase Okrug Otonomi Khanty-Mansiysk nganggep pratelan para pemegang saham minoritas Surgutneftegaz sing arep nebus 62% saham sing dikontrol perusahaan. Tuntutan kasebut diajukake dening klompok pemegang saham sing diwakili dening telung dana investasi Barat - Hermitage Capital Management, Firebird Management LLC lan Prosperity Capital Management.

        Alesan kanggo banding menyang pengadilan yaiku kinerja Surgutneftegaz sing ora nyenengake. Miturut pemegang saham minoritas, ora kaya perusahaan minyak Rusia liyane, Surgutneftegaz mbayar dividen sing sithik, nanging mbuwang dana sing signifikan kanggo eksplorasi celengan, lan nindakake operasi pengeboran skala gedhe.

        _
      3. Vitalievich
        Vitalievich 25 Agustus 2012 14:42
        0
        lan karo terjemahan iku bisa???
        1. keju86
          keju86 26 Agustus 2012 08:16
          +1
          Apa sing gagal ditindakake dening dana asing, Pak Navalny saiki nyoba nindakake,
          sing. Navalny pengin dhuwit perusahaan dadi dividen lan ora ngebor sumur minyak anyar ...
    5. Alx1miK
      Alx1miK 21 Agustus 2012 10:13
      + 10
      ya. Ora preduli sepira kecut Putin, isih luwih apik tinimbang sampah manungsa iki.
      1. vezunchik
        vezunchik 21 Agustus 2012 19:31
        +2
        Ya, kenapa dibandhingake karo sampah, ana patriot ing Rusia !!!
    6. jar0512rus
      jar0512rus 21 Agustus 2012 10:24
      0
      Kanggo titik banget! Utamané sepuluh ndhuwur!
    7. Sakhalin
      Sakhalin 21 Agustus 2012 10:44
      + 18
      Nanging apa sing bisa dakkandhakake, wong-wong iku perek mata uang khas, nanging ora apa-apa mung pelacur, amarga pengkhianat iku sejatine .... gantungan gantungan iki nangis.
      1. Chuck Norris
        Chuck Norris 21 Agustus 2012 17:37
        + 12
        Paribasan demokratis.

        Aja mbukak cangkeme ing hibah wong liya.
        Kanthong Grant ora narik.
        Den Haag bakal mbenerake diktator.
        Departemen Luar Negeri ora Timoshka - dheweke ndeleng sethithik.
        Sing ana ing pikiran Departemen Luar Negeri, aktivis hak asasi manungsa ana ing ilat.
        Demokrat ngusulake lan Departemen Negara mbuwang.
        Wektu advokasi - jam nyenengake.
        dolar sen nyimpen.
        Khodorkovsky dudu kanca Putin.
        Urip tanpa hibah iku mung ngrokok langit
        Departemen Negara Berezhenogo nglindhungi, lan Khodorkovsky njaga konvoi kasebut.
        Ora kabeh dolar sing ijo.
        Putin karo cart - eReF luwih gampang.
        Saka Gosdepovskogo mripat lan Putin kinder.
        Kanggo wedi marang Putin, aja menyang alas Khimki.
        Njupuk bantheng dening sungu, lan dana ing awis!
        Bydlosovok karo bipod, lan aktivis hak asasi manungsa - karo sendok.
        Njupuk nyekeli tug - aja ngomong sampeyan dudu Bush
        Pitu aktivis hak asasi manungsa ora ngenteni siji.
        Chirikova ora bakal nangis - Albats ora ngerti.
        Nedha bengi ana, ing ngendi ana rolas liberal.
        Patang puluh taun - abad Politkov.
        Salomo dudu prajurit ing lapangan ...
        Padha nari, seneng-seneng, dietung, ora ana dana..
        Arab Spring ndadekake saben McFaul seneng ...
        McFaul ora fraer - kang ndeleng kabeh
        Luwih becik dadi Ponomarev ing Duma tinimbang sexton mikir.
        Bangun janji wong-bip...
        Putra ora tanggung jawab kanggo Oskord.
        Menehi scoop handout, sampeyan bakal nyeret gerobak ing Gulag kanggo liyane urip.
        Luwih becik kalah karo gay ketimbang golek karo homo.
        Banjur swarga bakal teka nalika ora ana wong sing lurus.
        Grant saka demokrat feed, lan propaganda Surkov ngrusak.
        Lan Putin ngrungokake lan mangan.
        Lan Himles isih ana.
        Lan ora preduli carane sampeyan lungguh, kanca-kanca, sampeyan ora pantes dadi dissidents.
        Lan dana kasebut mung ditutup.
        Lan ing kana, paling ora Himles ora tuwuh.
        Sobchak karo kreta - luwih gampang kanggo mare.
        Bonner ngandika ing loro.
        Kamlaratan punika kosok.
        Padha lustred kula tanpa kula.
        Gusti Allah nylametaké sing dissident, nanging Chekist njaga konvoi.
        Hibah wis cedhak, nanging sampeyan ora bakal cokotan.
        Departemen Negara menehi, Departemen Negara njupuk.
        Departemen Luar Negeri ora bakal ngetokake, babi ora bakal mangan.
        Departemen Luar Negeri ora Yermoshka - dheweke ndeleng sethithik.
        Departemen Luar Negeri ngarahake nakal.
        Ngalahake kaya Jenny ing es.
        Spaso House apik, nanging Gedung Putih luwih apik.
        Solomon ing taman, lan Yulka ing Kyiv.
        Ing wektu cedhak ing rapat umum, nanging ora gelo.
        Kanggo wedi "kita" - aja menyang McFaul.
        Sampeyan ora bisa mbuwang selendang liwat tutuk demokratis-jurnalistik.
        Aja mikir babagan apa sing kudu ditindakake Departemen Luar Negeri kanggo sampeyan, pikirake apa sing bisa ditindakake kanggo Departemen Luar Negeri.
        Aku njupuk dana, aja ngomong sing ora dibalèkaké.
        Ing hibah, kaya ing sutra.
        Sawise rapat ing "Matryoshka" dheweke ora ngangkat tangane.
        Bonner ngandika ing loro.
        Departemen Negara menehi, Departemen Negara njupuk.
    8. Isr
      Isr 21 Agustus 2012 21:56
      -8
      Wong Rusia ora bisa urip tanpa tsar, "pemilik", pimpinan, cendhak, perlu ana SATU. Sing siji-sijine, kabeh wong bakal ngusir lan ngambung tangane. Ing kasunyatan, ora ana sing salah karo akeh, ponomarevs, sobchaks, lan liya-liyane. Sampeyan ngomong yen dheweke korupsi utawa terus terang bodho, nanging bebener lair ing perselisihan kasebut. Kepiye carane wong sing ngerti yen ing sawetara taun sabanjure bakal dipilih maneh lan diadili yen dheweke nyolong? Nuwun sewu, yen dheweke nyolong, dheweke bakal dibuwang luwih dhisik. Utawa wong sing yakin karo impunity? Kabeh! Kabeh padudon babagan politikus endi sing luwih ala, ora ana gunane, kabeh apik, nanging kudu ora ana stagnasi, owah-owahan, supaya ngerti yen sesuk ora ana. Lan hukum kudu bisa urip tanpa nglanggar, supaya angel kanggo nerak hukum, supaya bisa dikendhaleni. Pengadilan kudu dipotong saka kekuwatan supaya pengadilan bisa ngadili sapa wae, sanajan presiden. Lan sampeyan, carane kabeh iku prasaja karo sampeyan, wis enviable, "Kanggo tembok kabeh." Meh kaya Bulgakov, "njupuk lan dibagi."
      1. Pertapa
        Pertapa 21 Agustus 2012 22:20
        + 21
        Kutipan saka Isr
        Wong Rusia ora bisa urip tanpa tsar, "pemilik", pimpinan, cendhak, perlu ana SATU. Siji-sijine, kabeh wong bakal ngusir lan ngambung tangane. Nyatane, ora ana sing salah karo akeh, Ponomarev, Sobchaks, lsp.


        Pancen, ora ana sing salah yen dheweke pengin meksa kita urip miturut aturane dhewe, kabeh jinis moral. Wis ing wayahe, panguwasa potensial nuduhake sistem saka views, mbela freaks moral, sing, karo sethitik luwih saka satus persen kemungkinan, bakal mundhakaken generasi sabanjuré padha, lan mbokmenawa malah Samsaya Awon kewan laku jina saka anak. Lan pamaréntahan liberal anyar mung bakal nyumbang kanggo iki. Apa sampeyan nyaranake mbucal sampah interracial liyane karo populasi pribumi kaancam bakal punah, dumunung ing vakum moral lan etika, diiseni b.., obatan lan p...mi? Ora, matur suwun.
        Posisi oposisi liberal mung prostitusi sing ngisin-isini ing topik-topik modis supaya bisa ngunggahake rating dhewe kanthi kapitalisasi sabanjure saka sponsor Barat.

        Pyotr Verzilov (dijenengi Petya the faggot, warga Kanada, kanthi cara), Alexei Navalny (suar lan watu persatuan oposisi) lan Zionis sing teguh (mung ngomong Nazi Yahudi) Anton Nosik sing luwih cedhak karo Navalny. kerjasama ing foto
        1. Pertapa
          Pertapa 21 Agustus 2012 22:45
          +5
          Ing video, kabeh kulawarga minangka bagéan saka grup seni "Perang". Wiwit cilik, bocah wis biasa ngerteni jagad liwat prisma kebodohan wong tuwa.

          1. Vitalievich
            Vitalievich 25 Agustus 2012 14:43
            0
            Lan bapak "eksentrik" (kanthi huruf "m") lan bocah kasebut DOWN
        2. Isr
          Isr 22 Agustus 2012 00:04
          -17
          Kabeh sing ditulis ing kene ujar manawa sampeyan minangka Nazi Rusia sing yakin sing pengin meksa kita supaya bisa urip kanthi aturan dhewe, ora sah lan ora sah. Sampeyan kabeh "aneh", "b ...", "pi ... mi", "kewan amoral". Angger-anggering Toret ora nglarang supaya dipilih lan dipilih dening wong sing, ujar, irunge luwih dawa tinimbang sampeyan. Lan umume, negara apa iki ing ngendi wong ora bisa mbuwang bokonge dhewe?
          "Posisi oposisi liberal mung prostitusi isin ing topik modis kanggo mundhakaken rating dhewe karo kapitalisasi sakteruse saka sponsor Western" - disalin saka ngendi wae? saka manual? Basa krama banget, wong normal ora bakal ngomong.
          1. Pertapa
            Pertapa 22 Agustus 2012 02:13
            +9
            Kutipan saka Isr
            yakin Rusia Nazi,


            Soko anyar ing terminologi, malah kene tembung русский profoundly repugnant kanggo ketoke subtle mental organisasi perek propagandists saka irung dawa lan bokong wuda.



            Kutipan saka Isr
            Angger-anggering Toret ora nglarang supaya dipilih lan dipilih dening wong sing, ujar, irunge luwih dawa tinimbang sampeyan. Lan umume, negara apa iki ing ngendi wong ora bisa mbuwang bokonge dhewe?


            Ora bakal ana kompromi. Kita dudu slob kelas menengah. Kita minangka intelektual lan aristokrat kanthi alami ing antarane bangsa manungsa, lan getih biru ora bakal menehi konsesi. Wong-wong sing nglawan kita bakal dibuwang. Kita bakal ngunggahake tentara pribadi sing gedhe kaya Mishima kanggo ngremuk sampeyan. Kita bakal nelukake jagad amarga para prajurit, sing diilhami lan digabung karo katresnan lan rasa hormat homoseksual, ora bisa dikalahake kaya prajurit Yunani kuno.
            Kulawarga, iki sarang goroh, ngiyanati, frailty, hypocrisy lan kekejeman, bakal dibusak. Institusi kulawarga, sing ngracun imajinasi lan ngekang kekarepan bebas, bakal diilangi. Ing laboratorium genetik, bocah lanang sing sampurna bakal dikandung lan dipupuk. Dheweke bakal manunggal ing komune kanthi bimbingan lan bimbingan sing berpengalaman
            Masyarakat canggih sing bakal teka bakal dipimpin dening elit pujangga homo. Salah sawijining syarat utama kanggo pelamar kanggo kantor umum ing masyarakat homoerotik anyar bakal dadi semangat kanggo semangat Yunani. Sapa wae sing kena infeksi heteroseksual bakal kanthi otomatis dicopot saka jabatan tanggung jawab. Kabeh bumpkins sing ngeyel heteroseksualitas bodho bakal diadili dening pengadilan lan dadi ora katon.

            Manifesto Gay: Rampung kaca webku
            Nalika wong gay diarani pi..mi ing Rusia, wong sing cepet-cepet ora bakal nguwasani jiwa anak-anak kita.
            1. Che
              Che 22 Agustus 2012 13:08
              +3
              Pertapa,
              +++ Aku maca Alexei Kungurov "Kievan Rus - kang ora." Inggih, ngandika bab perang aktif wong biasa marang Rusia.
          2. Protey
            Protey 22 Agustus 2012 07:36
            +7
            Kanggo Isr
            ". Lan umume, negara apa iki sing wong ora bisa mbuwang bokonge dhewe?"
            Lha kok ora bisa? Bisa uga sing dituduhake Pusi kanthi ngatur sanggama ing museum zoologi.
            1. hohryakov066
              hohryakov066 22 Agustus 2012 09:35
              +9
              Kanggo isr. Ya, lan kanggo wong umum liyane. Kita dudu Nazi! Kita ora pengin sampeyan urip miturut hukum moral kita! Kita mung pengin hukum lan adat istiadat sampeyan ora dileksanakake marang kita! Lan sampeyan bisa seneng-seneng karo saben liyane. Kuwi urusanmu.
              1. segara
                segara 26 Agustus 2012 15:32
                0
                halo!! 100%
          3. Che
            Che 22 Agustus 2012 13:02
            +1
            Isr,
            Wong normal bakal nyusup wong keblinger kuwi. Kanggo ngelingi apa bokong kanggo. Saben uwong ngerti sebabe nilai-nilai ala sampeyan dileksanakake. Kanggo decomposition saka Slavs saka njero lan karusakan saka memori banget ing sajarah.
            1. elenanikolaevna
              elenanikolaevna 16 april 2014 17:11
              0
              PR krungu yen dheweke ana ing risiko, ngumpulake tes, lan menyang dhokter kanggo mangerteni yen dheweke duwe AIDS utawa ora. Dokter ndeleng tes - Ya, sampeyan duwe AIDS, nanging aku bakal menehi resep rakyat sing wis bukti. Tulis - 330g herring seger, 125g strawberry jam, 7 gram ragi, pour 3 liter banyu lan ninggalake kanggo 4 dina ing panggonan kang anget, banjur ketegangan lan ngombe ing 3 dosis dibagi kanggo jam. dibutuhake.
          4. Isr
            Isr 22 Agustus 2012 18:25
            -4
            Aku langsung mangsuli marang kabeh wong sing ora umum. Jenis tembung aneh. Mbokmenawa ing KGB ana departemen khusus sing menehi julukan sing ngina lan ngremehake kanggo nggawe blok mental ing pikirane wong Rusia. Yen sampeyan ora karo pimpinan (pimpinan utawa sapa wae sing duwe), mula sampeyan "wong umum". Lan iki ala banget. Ya, dadi, sampeyan kabeh kuwatir babagan kesucian bokong sampeyan, apa sampeyan mikir yen ana wong sing nyerbu? Kenapa wedi kaya ngono? Mungkin amarga kerep demo / ndeleng gambar homo lan lesbian? Lan supaya ora ana pretensi kanggo kita babagan kasunyatan manawa sampeyan ora pengin urip miturut ukum dhewe, banjur ganti hukum. Nampa konstitusi anyar, titik metu sing ora saben wong bisa kapilih, nanging mung sing pass test bokong, utawa irung saka dawa dibutuhake. Undhang-undhang kuwi wis ana.
            1. Sandov
              Sandov 22 Agustus 2012 20:02
              +5
              Isr,
              Aku mangsuli kanggo kabeh wong biasa. Lan iki KGB, Departemen Negara sampeyan, NSA lan kantor liyane, institusi sampeyan nglawan kita lan ngrusak kita saka njero. Organisasi nirlaba ngrusak rakyate. Jijik dhasar ngusir kita saka wong biasa. Ing jaman kuna ing Rusia, padha impaled ing stake.
            2. Bairat
              Bairat 22 Agustus 2012 21:41
              +2
              Aku iku ora muspra sing rapat umum oposisi dilarang ing alun-alun triumphal lan diijini ing rawa, saiki jeneng sanalika padha ora sujud. teknolog politik.
              1. Che
                Che 27 Agustus 2012 15:51
                +1
                Bairat,
                Sampeyan perlu kanggo misahake lalat saka cutlets. Rakyat umum pengin ngatur revolusi kanggo kita. Ngatasi maling dhewe.
            3. wul66
              wul66 23 Agustus 2012 17:25
              +1
              Ya, umume, kita ora peduli karo sampeyan, nanging sampeyan ora tenang, sanajan ing kene sampeyan nulis, lan ing antarane garis kasebut diunekake kanthi cathetan instruktif. Sampeyan nyebabake rasa jijik sing terus-terusan ing wong normal.
            4. Sanmak
              Sanmak 25 Agustus 2012 18:55
              +1
              Kanggo isr. Sampeyan homoseksual duwe hak luwih saka wong normal, sampeyan nglarang nganggo salib. Kanthi "shitokrasi" sampeyan, iki minangka keputusan mayoritas penduduk sampeyan. Ora ana kesimpulan sing ambigu - apa mayoritas sampeyan. Mulane kita ora ana ing dalan sing padha. Dadi sampeyan mbuwang bokong ana ing discretion Panjenengan, lan aja munggah menyang biara liyane karo PIAGAM Panjenengan.
          5. klavyr
            klavyr 22 Agustus 2012 21:49
            0
            ora ana sing meksa sampeyan lan wong kaya sampeyan manggon ing Rusia - sampeyan ora bisa ketegangan
          6. Vanek
            Vanek 23 Agustus 2012 06:48
            +2
            Kutipan saka Isr
            . Lan umume, negara apa iki ing ngendi wong ora bisa mbuwang bokonge dhewe?


            Kanggo sampeyan ngguyu ora ana masalah karo iki. Gay ing gay.
          7. anconsha
            anconsha 23 Agustus 2012 12:21
            0
            Kabeh wis jelas karo sampeyan, warga Isr. Dadi sampeyan manggon karo wong-wong sing mbuwang kuldi kanggo tujuan liyane. Iku njijiki malah dadi jejere wong kuwi, sampeyan mbokmenawa uga saka rangking saka orientasi bestial, sanajan sapi isin lan padha ora nindakake iki.
          8. ioann1
            ioann1 24 Agustus 2012 13:52
            0
            sampeyan ngomong .... wong normal, ing pangertèn saka di saka
        3. ioann1
          ioann1 24 Agustus 2012 13:50
          0
          lan ing kene teka perjuangan Yahudi donya nglawan Rusia Suci
      2. Evgen232
        Evgen232 22 Agustus 2012 02:13
        +1
        Kanggo sampeyan, dear, gambar kasebut dhewe lan ing ngendi "sikil tuwuh" saka kabeh masalah manungsa
      3. hohryakov066
        hohryakov066 22 Agustus 2012 09:29
        +1
        Kanthi nuduhake tumindak, wong Yahudi bisa! Padha nyolong ora kurang saka sampeyan, lan minangka kanggo landings, iku piye wae tenang. Mangga aja njupuk iki minangka penghinaan.
        Ing perselisihan karo Navalny, bebener ora bisa lair mung kanthi definisi!
        Dene para panguwasa - yen ana wong ngerti yen masa jabatane 4 taun, mula dheweke ora bakal nindakake apa-apa kajaba nyedhiyakake masa depan ing wektu iki.
        Aku ora bisa ngadili kepiye kegiatan presiden kita katon saka luar negeri, nanging aku mesthi ndeleng wong pertama ing 20 taun kepungkur sing pancen peduli karo masa depan negara.
      4. Che
        Che 22 Agustus 2012 12:56
        0
        Isr,
        Ana perang wong biasa nglawan Rusia. Tugas kita, supaya bisa urip ing kono, yaiku nyingkirake suku tikus iki. Yen ora, wong biasa bakal teka ing omah kita lan kita bakal dirudopekso.
      5. Akuzenka
        Akuzenka 23 Agustus 2012 10:54
        0
        Sampeyan ora kudu cemburu banget. Kita duwe wong sing bisa kita kumpul. Nanging sampeyan ora.
      6. anconsha
        anconsha 23 Agustus 2012 12:15
        +1
        Inggih pak, Isr,. Kabeh iki bisa diterapake ing Rusia mung sawise 100 taun, nalika wong, masyarakat Rusia bakal duwe tampilan khusus dhewe ing donya, lan ora kebingungan kaya saiki. Apa sampeyan ngomong bab wis ana ing Rusia (sanajan ing wangun perverted amarga nglanggar hukum) ing pungkasan 90s, nalika padha Berezovskys lan Nemtsovs mrentah Rusia.
        Lan akeh-komunitas-Parfenovism lan liyane kaya wong-wong mau umpluk ing ndhuwur masyarakat, kang cepet-cepet pengadilan-ana, tanpa dhewe sadhar iku.
      7. SVJTOGOR
        SVJTOGOR 25 Agustus 2012 14:33
        +1
        Sampeyan duwe raja mamon siji, RAJA SEJATI sing sampeyan salib lan dikhianati, saiki sampeyan ngenteni raja sampeyan. Kajaba iku 2 persen wong Yahudi sing manggon miturut angger-anggering Musa, yaiku para putrane Israel sejati saka 12 suku. Sampeyan sengit karo kekuwatan apa wae, sampeyan ngupaya ngrusak sistem negara apa wae, etnis apa wae sing duwe budaya. sampeyan aran nasionalisme patriotisme. Sampeyan ngupayakake nggawe Khazaria anyar ing reruntuhan negara liya karo pimpinan sampeyan, nanging tenggat wektu kanggo dheweke yaiku 42 wulan. Banjur bakal rawuh RAJA LANGGENG kang sira tolak. Wedhus ireng leluhurmu ora teka ing putih, Pangeran Yehuwah ora ngapura dosa lan mateni Putrane Ontang-anting, nyebarake kowe ing saindenging jagad, ngrusak Yerusalem, lan menehi kebon anggur marang wong liya. Ya, kita lara lan isih buyar, nanging kita ora mati lan Gusti Allah nunggil karo kita sing nglawan kita. Lan sampeyan bisa nganggo wong Yahudi iki, menehi ijin panggonan, supaya padha ngujo demokrasi lan parade gay. Sayange ora ana tim kanggo ngresiki de-mo iki.
      8. Sanmak
        Sanmak 25 Agustus 2012 18:36
        0
        Dideleng saka afiliasi sampeyan kanthi gambar gendera, BE SMART AT HOME !!!
      9. AIvanA
        AIvanA 27 Agustus 2012 06:29
        +1
        Dear Israel Jerman, apa sing salah karo otokrasi? Kabeh padha, sampeyan argue ing cara aneh, amarga iki non-warga negara sing mbukak meksa wong, nalika karo support financial, nanging dosa kanggo ndhelikake, mungsuh Rusia kanggo perang sipil, lan iki minangka segara getih lan, mesthi, ambruk, lan ing kahanan iki, negara lengkap, kaya negara integral, lan sampeyan mikir sing iki normal. Ing Israel utawa ing Jerman, manuk garudha hak asasi manungsa sing kaya mangkene wis suwe didhelikake, nanging umume ora ana sing ngerti. Dadi, miturut prinsip demokrasi sampeyan, Rusia minangka mungsuh standar, lan saben wong sing nglawan kanca-kanca sing maju, nanging elinga njupuk lan nuduhake, mula sampeyan uga nindakake karo wong Arab, apa bedane?
    9. alexng
      alexng 23 Agustus 2012 00:39
      0
      Kutipan saka tronin.maxim
      Aku bakal ngomong sing lagi, nanging censorship ora ngidini, siji mate! Kanggo tembok kabeh! nesu


      Semi-bot iku rawa. Apa semi-bot, nanging amarga ora ana otak. Lan amarga ora ana otak, dheweke uga ora duwe masa depan.
    10. mars6791
      mars6791 23 Agustus 2012 00:45
      -1
      Jumlah morons langsung proporsional karo jumlah komentar sampeyan "kanggo". Lan telpon sampeyan bisa uga diarani ekstremis.
    11. rol
      rol 26 Agustus 2012 01:18
      0
      Aku bisa kanthi bener nyatakake ide sampeyan kanthi bener)))) Kanthi tembung sing gampang - GOVNODELY)))
      Njupuk kabeh shitheads iki lan ngirim menyang negara karo kick ing bokong, Aku wonder sing padha bakal kasengsem ing taun ????
    12. Alexander Petrovich
      Alexander Petrovich 27 Agustus 2012 00:24
      0
      kok kurang ajar - iku pengkhianat, lan ing kana, sampeyan bisa ngarani apa wae sing dikarepake, nanging ing antarane wong-wong iku pengkhianat. Lan wektune bakal teka. lan wong-wong mau bakal mbayar dosané, dudu anak-anaké.
    13. AIvanA
      AIvanA 27 Agustus 2012 06:18
      0
      Ningali Nemtsov lan kanca-kancane pancen mung nyabrang tikar. Mungsuh sing blak-blakan saka wong sing ora ndhelikake sapa lan kenapa dheweke isih dibayar gratis, ora, wong lanang, iki omong kosong, lan yen FSB ora weruh iki, mula kita ora duwe KGB, FSB lan mungsuh temen legal, malih, padha nindakake aktivitas saka rostrum dhuwur, Soko bab iki ora aran tengen kanggo kula.
    14. Sipil
      Sipil 27 Agustus 2012 08:16
      0
      ballots voting kuwi - lan HFS saka purun iki mundhak! ora perlu nggawe kesempatan informasi, sinau kanggo nglirwakake bocah-bocah ing papan gambar!
  2. sonyr
    sonyr 21 Agustus 2012 09:20
    + 14
    Saben uwong sing ana ing foto, siji kanggo siji Grant-mangan. GO BYE
    1. segamegament
      segamegament 27 Agustus 2012 08:46
      +2
      Nakal, ngerti ...
  3. PISTOL
    PISTOL 21 Agustus 2012 09:21
    + 18
    Padha kudu dikunjara - kanggo khianat!
    1. keylogger
      keylogger 21 Agustus 2012 12:49
      +5
      Kanggo treason, ora perlu nandur, nanging kudu dieksekusi.
    2. vezunchik
      vezunchik 21 Agustus 2012 19:32
      0
      Aja nandur - nyumerepi! Kaya ing Inggris ...
      1. Sakhalin
        Sakhalin 22 Agustus 2012 00:09
        +1
        Kutipan saka: vezunchik
        Aja nandur - nyumerepi! Kaya ing Inggris ...


        Lan padha ora digantung ing Inggris lawas apik ... padha kalah ing kono. (eksekusi kanthi cara gantung, mbentang, ngeculake entrails lan quartering). Efektif lan sing paling penting ing basa Inggris kanthi manusiawi.
  4. Astronot
    Astronot 21 Agustus 2012 09:27
    +4
    Carane kesel saka wong-wong mau ... Ing Birobidzhan kabeh mau.
    1. Amigo
      Amigo 21 Agustus 2012 09:35
      +4
      Luwih becik langsung menyang Haifa.
    2. andrei332809
      andrei332809 21 Agustus 2012 19:42
      0
      apa sing wis ditindakake para Birobidzhan marang sampeyan?
      1. Astronot
        Astronot 21 Agustus 2012 20:32
        +1
        Ora ana apa-apa, nanging sampeyan wis ngerti apa sing dakkarepake.
        1. andrei332809
          andrei332809 21 Agustus 2012 20:38
          +1
          mbok menawa sampeyan bener.
          kudu ana wong Yahudi ing Daerah Otonomi Yahudi
  5. Bairat
    Bairat 21 Agustus 2012 09:31
    -44
    Artikel iku edan. Anggota akeh dewan direksi Aeroflot - lan apa sabanjure? Aku ngormati Navlny, piyambak diudhek munggah rawa stinking saka birokrasi Rusian, digawa menyang cahya akeh feeders manis, iki ora diapura. Ing kothak TV, padha diwutahake marang dheweke, mesthi, akeh populasi, sing pracaya kabeh sing dikandhakake ing TV, kanthi nesu ngukum Navalny, sanajan ora ngerti sebabe.
    1. amikan
      amikan 21 Agustus 2012 09:43
      + 33
      Lan sing anal sampeyan?
      Mungkin dheweke dadi ilmuwan terkenal, guru, dokter, pungkasane dadi tentara?
      Mungkin dheweke ngerti carane mbangun pabrik, kutha, pesawat, kapal?
      Mungkin dheweke bisa mimpin negara menyang masa depan sing luwih cerah mung dadi pengacara?
      Sapa dheweke?
      Kanggoku, dheweke mung badut media massa biasa sing duwe krama utopis badut sing kepengin dadi pemilik sirkus.
      Sing aneh, sirkus wis suwe lunga, nanging badut tetep.
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 10:08
        -6
        Dheweke nemokake rencana korupsi, ing panggonan sing padha, dudu Amerika sing dirampok, nanging kita Rusia, apa ora cukup kanggo sampeyan? Apa kita kudu mbangun pabrik maneh?
        1. Sibiryak
          Sibiryak 21 Agustus 2012 11:51
          +8
          Kutipan saka Bairat
          Dheweke nemokake rencana korupsi, ing panggonan sing padha, dudu Amerika sing dirampok, nanging kita Rusia, apa ora cukup kanggo sampeyan?

          JENIS APA???
        2. ustaz
          ustaz 21 Agustus 2012 13:13
          +6
          Kutipan saka Bairat
          Dheweke nemokake rencana korupsi, ing panggonan sing padha, dudu Amerika sing dirampok, nanging kita Rusia, apa ora cukup kanggo sampeyan? Apa kita kudu mbangun pabrik maneh?

          Prestasi gedhe, nanging kabeh Rusia ngerti babagan skema kasebut.
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 13:29
            +2
            kepiye dheweke ngerti, para pejabat dhewe ngandhani?
        3. Bronis
          Bronis 21 Agustus 2012 13:50
          +7
          Kanca ora mung metu saka ngendi wae. Dheweke miwiti "mbukak rencana korupsi" adoh saka piyambak, lan adoh saka apa-apa. Sampeyan kudu manggon ing soko nalika sampeyan "mbukak munggah", lan sampeyan ora bisa nindakake iku piyambak, asisten uga pengin mangan.
          Kasunyatan manawa kita duwe akeh masalah sing bener, mula Pak Navalny wis dilebokake ing lapangan iki - luwih gampang entuk rating lan nuduhake "wajah korup rezim sing nggegirisi." Upaya sadurunge ora sukses, wong ora percaya karo "gebnya getih", sing luwih dipercaya dibutuhake. Ing kene ana trik korupsi ... yen ana sing percaya yen Navalny bakal ngatasi korupsi utawa malah nindakake kabeh mung saka filantropi, dheweke salah. Tugase yaiku nyurung pemerintah saiki utawa ngremehake kanthi signifikan (sing luwih cenderung) supaya luwih gampang ngobrol. Sing, nyatane, kabeh. Liyane minangka produk sampingan. Lha yen wis kasil, bisa uga produk sampingan iki ora bakal ilang, lan panguwasa bakal nggawe kesimpulan yen ana sing kudu ditindakake kanthi korupsi. Ora cepet, nanging kuwat lan konsisten. Iki minangka tugas sing angel, nanging kudu ditindakake. Yen ora, jeblugan sosial uga bisa kedadeyan, amarga Navalny lan CO fertilize lemah sak tenane.
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 14:09
            -3
            Nganti saiki, korupsi wis "teguh lan terus berkembang" sajrone 12 taun kepungkur, lan sampeyan pancen bener yen jeblugan sosial ora adoh. Aku ora peduli babagan kualitas moral Navalny, ujare Zhukov uga ora mungkin ing saben dinten, nanging dheweke nindakake perkara sing bener lan perlu.
            1. 11Guru11
              11Guru11 21 Agustus 2012 15:35
              +6
              Bairat
              Nalika korupsi wis "tuwuh kanthi ajeg lan konsisten" sajrone 12 taun kepungkur

              Omonganmu kok tambah akeh korupsi peringkat korupsi, sing asale ora saka kasunyatan korupsi sing nyata, nanging saka "rasa korupsi" dening responden, yaiku wong sing diwawancara,
              "Menurutmu apa korupsi dhuwur ing negaramu?"
              Lan saiki, yen media terus-terusan nggegirisi babagan korupsi iki ing kupinge wong biasa iki, mula dheweke bakal ujar.
              "Ya, dheweke terus-terusan ngomong babagan iki, yen dhuwur!"
              Ing wektu sing padha, nalika ditakoni sepira kerepe sampeyan pribadi nemoni korupsi, apa sampeyan njaluk suap? Apa sampeyan tau menehi suap?" 82% warga Rusia bakal ujar - Ora.

              Punika laporan babagan survey sosial sing luwih rinci tinimbang "rating" Amerika
              http://shcolin.ru/personalnaya-informaciya/za-3-g-lyudi-stali-stalkivatsya-s-kor

              rupciej-znachitelno-menshe-i-eti-zhe-lyudi-govoryat-chto-ona-rastet.html

              Lan ing ngisor iki carane rating Amerika "korupsi Rusia" digawe:
              http://perevodika.ru/articles/21626.html?sphrase_id=129151
              1. Bairat
                Bairat 21 Agustus 2012 17:44
                0
                Pak "Kolonel", sampeyan manggon ing negara apa?
                1. 11Guru11
                  11Guru11 21 Agustus 2012 19:51
                  +4
                  sampeyan manggon ing negara apa?

                  Kowe arep nuduh aku iki?
                  Lan kepiye sampeyan bakal mangsuli pitakon ing survey sosial Rusia iki?

                  Dadi suwene 3 taun kepungkur
                  Cacahe sing ngadhepi panjaluk suap suda meh ping 2, sing ora nemoni panyogok babar pisan mundhak 20%.
                  Sing menehi sogokan suda kaping pindho (saka 30% dadi 15%), sing ora tau menehi suap mundhak saka 67% dadi 82%.
                  Jumlah sing ngukum suap mundhak saka 60% dadi 70%, lan jumlah sing ora ngukum suda kanthi jumlah sing padha.

                  Ing wektu sing padha, 46% saka populasi percaya yen tingkat korupsi saya mundhak, lan mung 6% sing percaya yen tingkat korupsi saya suda. Sawise kabeh, iki carane nulis ing kabeh media, lan kabeh jinis Transparency International / Freedom house lan Caudle liyane.
                  Aku mbaleni: 55 wong ing saindenging negara ditliti, kaping 40 luwih akeh tinimbang jajak pendapat biasa. Dokumen asli ing kene, sampeyan bisa ndeleng lan nggawe kesimpulan dhewe.
                  http://bd.fom.ru/pdf/d18pkr11.pdf
            2. Bronis
              Bronis 21 Agustus 2012 22:56
              +4
              Nanging aku takon sampeyan ora kanggo mbandhingaké karo Georgy Konstantinovich. Skala individu sing ora proporsional lan tumindak sing ditindakake. Zhukov mbangun lan mbela kekaisaran sabisane. Navalny ora duwe tanah kelairan, mung populis sing mutusake kanggo ngethok dhuwit lan nyenengake rasa gedhene dhewe.
            3. hohryakov066
              hohryakov066 22 Agustus 2012 09:41
              0
              Apa sampeyan edan? Bandhingake Zhukov karo Navalny! Aku mikir yen Zhukov ora ngidinke "pahlawan" kasebut ing jejere dheweke sanajan sedhela!
        4. vezunchik
          vezunchik 21 Agustus 2012 19:39
          +1
          Sapa sing nggawe diagram kasebut? Chubais padha lan perusahaan!
      2. Kenari
        Kenari 21 Agustus 2012 10:36
        -8
        Lan Putin mbangun akeh pabrik?
        1. RUS-36
          RUS-36 21 Agustus 2012 11:18
          + 15
          Apa sampeyan kelingan taun 90-an lan mbandhingake saiki ... golek 10 beda ... Apa sampeyan luwih seneng taun-taun "heyday" .... ???
        2. INTER
          INTER 21 Agustus 2012 13:33
          +6
          Ngapa ora! Kabeh industri mobil global ing St. Petersburg lan Kaliningrad. Industri kasebut pulih. Dibandhingake karo apa, ana sing positif)
          1. Gagak1972
            Gagak1972 22 Agustus 2012 22:14
            +1
            Ora mung ing St. Petersburg lan Kaliningrad - kita uga duwe ing Kaluga ... Volkswagen, PSMA RUS (Peugeot-Citroen-Mitsubishi), lan Volvo ... Meh kabeh perusahaan kanthi siklus produksi lengkap ....
        3. Averias
          Averias 21 Agustus 2012 16:44
          +6
          Ya, mung amarga Putin nemokake keberanian ing awake dhewe, ya, ya, keberanian sing nglanggar perjanjian SORP sing slavish lan ngremehake. Dheweke wis pantes diajeni.
          1. julukan 1 lan 2
            julukan 1 lan 2 21 Agustus 2012 17:40
            +4
            Averias,

            Apa sampeyan ngomong babagan? Apa sampeyan bisa luwih spesifik?
            Aku dhewe ngerti yen Putin wis nindakake akeh kabecikan! Lan saiki mung negara - "Ayo - saka akselerator ...!) Bakal pindhah. Kita kudu mutusake prioritas. Supaya ora mbaleni kesalahane scoop nalika sing utama yaiku katon sukses lan ora ana. saka pengangguran!
            Dheweke (Putin) apik amarga dheweke ora BENER kanggo katon ora kompeten "untwist"
            ing negara produksi a kepengin nindakaken karo efficiency maksimum.
            Rong taun sabanjure bakal nuduhake (visiku)
        4. Funker1981
          Funker1981 22 Agustus 2012 13:01
          0
          Lan apa presiden negara kudu mbangun pabrik?
        5. Akuzenka
          Akuzenka 23 Agustus 2012 11:03
          +1
          Sampeyan bisa uga ora kaget, nanging ing sangisore Putin dheweke wiwit mbangun pabrik maneh, nggawe proyek anyar. Sampeyan perlu ora mung kanggo pindhah menyang situs liberal.
      3. RUS-36
        RUS-36 21 Agustus 2012 11:16
        +1
        Umumé, ing ngendi dheweke metu saka Navalny iki ??? Sawise lan ing kene sampeyan ana pusar ... trik kasebut ora bisa ditindakake tanpa pasukan pihak katelu ...
      4. Sandov
        Sandov 21 Agustus 2012 19:21
        +2
        amikan,
        Aja ngomong, ana wong ganteng sing lungguh, kabeh padha demokrat. Lan konco nyawa iku kekosongan utawa mbah Amer. Kanggo Rusia iku perlu kanggo bisa, lan ora nglawan.
      5. Simon
        Simon 21 Agustus 2012 22:24
        0
        Novalny minangka wayang, sing dikontrol dening benang dhuwit saka luar negeri. ya
    2. tanke
      tanke 21 Agustus 2012 09:47
      + 13
      Anggota akeh dewan direksi Aeroflot - lan apa sabanjure?


      Lan nyatane dheweke kanthi terang-terangan nglawan pamrentah Rusia, nalika dheweke kerjane lan entuk luwih saka siji lyam saben wulan, apa ora ngganggu sampeyan ??? Lan kasunyatane kabeh duwe kewarganegaraan dual (aku menang ' t ngomong babagan Navalny mesthi, aku ora ngerti) Lan nalika sampeyan nampa kewarganegaraan Amer, sampeyan sumpah bakal nglayani tanah air kanthi setya lan nepaki kepentingan negara. Dadi kepiye sampeyan bisa dipercaya?
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 09:58
        -1
        Aku bakal njlentrehake, nglawan kekuwatan maling.
        Menehi link menyang gaji multi-yuta dolar.
        Kewarganegaraan dual Bastrykin, salah siji saka pimpinan negara, ora keganggu?
        1. tanke
          tanke 21 Agustus 2012 10:32
          0
          Apa sampeyan mikir dheweke, minangka pemegang saham Aeroflot, nampa 50t.r. saben sasi???
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 10:39
            -3
            Menehi link menyang gaji multi-yuta dolar.
            Kanggo 100 edro sing lungguh ing dewan direksi sing padha, ana siji oposisi, kenapa mung dheweke sing nggegirisi sampeyan?
            1. tanke
              tanke 21 Agustus 2012 11:11
              +2
              http://aeroflot.com/cms/new/17539

              Kanggo 100 edro sing lungguh ing dewan direksi sing padha, ana siji oposisi, kenapa mung dheweke sing nggegirisi sampeyan?

              Amarga iki "jinis" oposisi alon-alon nyoba kanggo mimpin wong kanggo revolusi, lan ora kanggo fungsi normal saka negara, lan kita ngerti ing Rusia, revolusi ora mimpin kanggo apa-apa apik.
              1. Bairat
                Bairat 21 Agustus 2012 11:38
                -1
                Link ora ngomong apa-apa bab ukuran. Saka ngendi asale INFA babagan gaji jutaan, mungkin iki spekulasi sampeyan?
                Fungsi normal kaya nyolong ing kabeh tingkat? Aku uga dudu panyengkuyung revolusi, nanging nalika akeh maling ngedol negara kasebut kanthi kedok crita medeni babagan "revolusi berdarah", iki nyebabake paling ora pitakonan lan nesu ing aku.
                1. bddrus
                  bddrus 21 Agustus 2012 18:39
                  +5
                  sampeyan ndeleng, sampeyan nelpon wong tanpa bukti maling lan sampeyan ing gedhe, lan sampeyan uga nuntut sawetara pranala lan negara "sah"
        2. 11Guru11
          11Guru11 21 Agustus 2012 15:49
          +3
          Bairat
          Kewarganegaraan dual Bastrykin, salah siji saka pimpinan negara, ora keganggu?

          Bastrykin ora duwe kewarganegaraan dual, sampeyan mangan mitos sing Navalny panganan sampeyan lan malah ora mriksa misinformation iki.
          Departemen Luar Negeri nggantung mie ing kuping, Navalny mung cangkeme.
          Dheweke uga sinau ing program "Pemimpin Dunia Anyar"
          Apa sampeyan ora ngerti?

          Program Yale World Fellows minangka program sing ditujokake kanggo mbangun jaringan pimpinan jagad anyar

          Seminar Kurikulum Isu Global [2]

          Globalisasi: Avatar Anyar Saka Proses Kuna
          Strategi Agung
          Tetenger
          Agama lan Politik
          American Exceptionalism lan Hak Asasi Manungsa
          Kewarganegaraan lan Kesetaraan
          Dimensi Internasional Demokratisasi (English International Dimensions of Democratization)
          Pamrentahan Transnasional
          Korupsi, Demokrasi, lan Pembangunan
          Teori Kepemimpinan
          lan liyane.

          Kajaba iku, sajrone saben minggu kanggo siswa sing kepengin sinau babagan subjek sing luwih rinci, kursus gratis dianakake ing macem-macem topik. Kursus sing paling populer ing antarane kanca yaiku: [3]

          Strategi Persaingan (Sekolah Manajemen)
          Workshop Hak Asasi Manusia (Sekolah Hukum)
          Peningkatan Katrampilan Negosiasi (Sekolah Manajemen)
          Nasionalisme, Etnis, lan Perang (Ilmu Politik)
          Masalah ing Teori Demokrat (Ilmu Politik)
          Negosiasi (Sekolah Manajemen)
          Ekonomi Perilaku & Kelembagaan (Ekonomi, Sekolah Manajemen))
          Keuangan Internasional (English International Finance (School of Management))
          Ngembangake Strategi Menang (Sekolah Manajemen)
          Strategy, Technology and War (Eng. Strategy, Technology, and War (School of Management))

          Ing cendhak, makna utama yaiku hegemoni mutlak Amerika lan RosPil lengkap Rusia.
          Apa sampeyan siji karo wong-wong mau?
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 17:41
            0
            Apa Bastrykin dhewe ngomong iki?
            "Sing cendhak, makna utama yaiku hegemoni mutlak Amerika lan RosPil lengkap Rusia"
            Kesimpulan sing kontroversial banget.
          2. Radarik606
            Radarik606 21 Agustus 2012 17:49
            -2
            Artikel kasebut katon kaya propaganda Surkov standar, yaiku segara ing Internet, yen Jerman lan Kasyanov saka Yeltsin lan sebagian jaman Putin minangka kasunyatan, lan nglindhungi sistem penggelapan dhuwit saka macem-macem program uga ora apik, ujare. birokrat miskin dicegah saka nyolong nyoba kanggo mbabarake jeneng jujur ​​sing!

            nalika komunis lan Zhirinovsky ing pesen lan sumber daya Internet ngomong lan nulis layang kanggo procurator, khusus jeneng lan surnames sing nyolong sing robs saindhenging negara, ora ana kang ngrungokake wong, padha wis digunakake kanggo iku!

            banjur akeh katon lan dumadakan wiwit ngganggu!
        3. bddrus
          bddrus 21 Agustus 2012 18:37
          +1
          sampeyan bisa nuduhake link dhewe? babagan akeh, babagan Bastrykin?
          goleki kesalahan ing tender sing dikirim ing domain umum - sapa wae bisa, nanging sakperangan alesan mung promosi akeh
        4. Akuzenka
          Akuzenka 23 Agustus 2012 11:06
          0
          "Kekuwatan maling" iki minangka inti saka proses sing ditindakake dening Amerika ing negara kita ing taun 90-an. Apa wae sing dikarepake, dheweke nindakake. Sing. padha sijine wong ing daya sing purposefully kita Motherland kudu numpes, lan supaya ora repainted, padha nyekel wong ing panggonan paling rawan - dening dompet. Lan dompet ana ing sisih kulon.
    3. Che
      Che 21 Agustus 2012 09:58
      + 12
      Bairat,
      Kepiye carane bisa ngajeni wong sing sengit marang bangsane dhewe, sing ngkhianati negarane. Apa sampeyan ngomong babagan? Artikel ++.
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 10:03
        -3
        Sampeyan ngomong nganggo prangko Kremlin. Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong saka sampeyan dhewe? Kepiye carane dheweke ngulungake sampeyan, bisa uga nyuwek feeder manis?
        1. Sibiryak
          Sibiryak 21 Agustus 2012 11:56
          +5
          Kutipan saka Bairat
          Sampeyan ngomong nganggo prangko Kremlin.

          Dheweke ngomong karo sampeyan nganggo basa akal sehat, sing ora ngerti sampeyan!
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 12:06
            -3
            ngomong dhewe
            1. Sibiryak
              Sibiryak 21 Agustus 2012 12:24
              +2
              Kutipan saka Bairat
              ngomong dhewe

              Kaping pisanan, aja wani lan ambegan kanthi rata, amarga sampeyan wis ngalih menyang sampeyan! Kapindho, aku ngomong babagan prangko kanggo aku dhewe! Apa ora ketok banget kanggo sampeyan? Yen ora, mula bisa dingerteni xy saka xy!
        2. julukan 1 lan 2
          julukan 1 lan 2 21 Agustus 2012 13:40
          + 13
          Bairat,
          Aku kudu ngomong! = ana akeh, akeh penyidik ​​​​jujur ​​sing ndhudhuk pejabat korupsi lan nyuwil kabeh limo rencana, Nanging, padha ora njaluk nggulingaké kuwasa, padha ora nyoba kanggo "nyekel liyane IKAN ing banyu masalah."

          Lan Navalny - nindakake apa sing sampeyan bisa nindakake sing paling apik - mbukak, mbukak, lsp. Lan - Kamulyan bakal nemokake sampeyan! (lan bisa uga dicalonke dadi presiden).

          Dadi ora, Navalny nggoleki keuntungane dhewe, lan liya-liyane! Ora ana siji-sijia ing antarane wong-wong mau sing peduli marang UMAT!
          Sawetara wong rakus! Lan wong ora perlu ngapusi otak, lan destabilisasi ing negara ora perlu!
          Ing taun 90-an, rampung kanthi pengorbanan lan masalah gedhe kanggo rakyat !!!!
          Apa liyane?
          1. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 14:26
            0
            Ora perlu nggawe bencana gedhe saka "nggulingake kekuwatan", ing saindenging jagad iki minangka proses biasa, sing diarani pemilihan sing adil.
            1. mekanik33
              mekanik33 21 Agustus 2012 15:10
              +2
              Kutipan saka Bairat
              ing saindenging jagad iki minangka proses umum, sing diarani pemilihan sing adil

              pemilu sing adil ing AS kanthi cara?
              1. Bairat
                Bairat 21 Agustus 2012 19:21
                0
                Aku ora bakal ngomong babagan AS, aku mung bisa ngomong babagan Federasi Rusia. Guru sastra anakku kanthi pribadi ngeluh: Aku, guru moralitas, dipeksa mbuwang surat suara, ngganggu pengamat, dolanan protokol. Iki dudu dongeng saka Churov, nanging sejatine urip ..
                1. alexng
                  alexng 23 Agustus 2012 01:36
                  +2
                  Penipuan pemilu minangka dongeng kanggo wong sing buta huruf lan sing kalah. Malah kanthi organisasi swara sing cocog ing wilayah kasebut, kurang saka 0,1% swara bakal diketik, lan kurang saka satus persen ing negara kasebut. Dadi sapa sing entuk manfaat saka tosses? Jenis provokasi sing paling gampang yaiku tos demonstratif, nanging uga nuduhake kegagalan prosedur kasebut. Piye wae video nuduhake yen bab 10-20 ballots padha di buwang ing, lan ana luwih saka 2 ewu ballots nyata ing kothak kertu suoro, lan apa bakal persentasi saka jumlah total? Nanging ana luwih saka 92 plot. Banjur pirang guci? Minangka matématikawan Applied, Aku bisa mbuktekaken sing Sejatine mokal kanggo entuk luwih saka sepuluh persen ing tosses. Toss - iki bebek murah saka semi-bot saka rawa.
                  1. alexng
                    alexng 23 Agustus 2012 10:18
                    0
                    Tinimbang tembung B.. ..tos, aku kudu ngganti tos, amarga panyaring situs ora ngidini tembung iki liwati.
            2. andrei332809
              andrei332809 21 Agustus 2012 19:52
              +1
              bairat
              lan ing ngendi wae ing jagad iki sampeyan ndeleng pemilihan sing adil? apa iki kedadeyan? yen asu ajag duwe pimpinan nalika nemtokake
            3. Simon
              Simon 21 Agustus 2012 22:46
              +5
              Sampeyan, kancaku, cukup kudeta kanggo kita, kita nandhang sangsara ing taun nineties. Kita meh ilang Rusia, amarga Putin nggawa negara metu saka kekacauan iki. Lan sampeyan, karo Novalny, maneh pengin nyurung Rusia menyang jurang. Ing ngendi sampeyan kabeh ing Yeltsin? Sanalika urip ing Rusia wiwit apik kanggo wong, sampeyan kabeh crawled metu saka rawa kaya lintah. am
        3. Sandov
          Sandov 21 Agustus 2012 19:25
          0
          Bairat,
          Nalika sampeyan mbukak mripat. Tikus iki mung bisa kanggo awake dhewe. Misha 3% lan abdi liyane sing dipimpin dening mantan gubernur. Numpes Rusia minangka tugas kanggo wong-wong mau saka amers. Mulane, dheweke ora bakal bisa kanggo Rusia.
        4. Che
          Che 22 Agustus 2012 13:28
          +1
          Bairat,
          Aku isih bisa hard kanggo Motherland, lan aku ora perlu feeder Panjenengan, Aku bakal entuk soko lan mangan. Lan aku ora bisa lan ora pengin ngedol Tanah kelairanku sanajan 30 potongan perak saka Amerika.
          1. Bairat
            Bairat 22 Agustus 2012 14:44
            0
            Respect kanggo iku, Aku uga hard. Sayange, dheweke wis ngedol Tanah Air tanpa njaluk idin.
    4. Sibiryak
      Sibiryak 21 Agustus 2012 11:49
      0
      Kutipan saka Bairat
      Aku ngormati Navlny, piyambak diudhek munggah rawa stinking saka birokrasi Rusian, digawa menyang cahya akeh feeders manis, iki ora diapura.

      Banjur enlighten kita, apa menarik sing iki "dermawan" stips munggah ana lan apa highlights? Lan luwih khusus, mangga, supaya ora bisa kaya ing paribasan - "Kandhani sapa kancamu lan aku bakal ngandhani sapa sampeyan!"
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 11:59
        +1
        Dheweke nyorot pesenan kanggo kasur emas kanggo Kementerian Dalam Negeri, pesenan limosin sing larang banget kanggo pejabat, kaya ngono. Sapa sing kepengin ngerti bakal nemokake kabeh dhewe.

        http://rospil.info/
        1. Sibiryak
          Sibiryak 21 Agustus 2012 12:40
          +1
          Kutipan saka Bairat
          Dheweke nyorot pesenan kanggo kasur emas kanggo Kementerian Dalam Negeri, pesenan limosin sing larang banget kanggo pejabat, kaya ngono.

          Babagan kasur emas, jamban, mobil larang, lsp. lan supaya kabeh wong ngerti, dadi apa??? Ing endi jeneng lan jabatan tartamtu saka wong sing tanggung jawab sing pahlawan sampeyan umumake ??? Materi ing pranala sampeyan ora ana apa-apa, sawetara frasa umum!
          1. RUS-36
            RUS-36 21 Agustus 2012 12:53
            +1
            Iku tansah ana, lan ing Uni sekretaris CPSU nyolong, nanging negara ana ing tingkat kuwi ..... Dadi iki ora indikator ..... lan padha bakal dipenjara .. Kabeh wis wektu. .... Moskow ora langsung dibangun ... .
          2. Bairat
            Bairat 21 Agustus 2012 12:58
            0
            kepriye dadi ngerti yen dheweke dhewe tuku jamban?
            1. Sibiryak
              Sibiryak 21 Agustus 2012 13:09
              0
              Aku ora ngarep-arep krungu apa-apa saka sampeyan!
        2. bddrus
          bddrus 21 Agustus 2012 18:43
          0
          Aku ora ngerti bab kasur, nanging sampeyan uga bisa maca ing kaca pengadaan umum, apa Navalny apa karo? senadyan kasunyatane dheweke menehi link menyang situs kasebut?
    5. Ora cetho
      Ora cetho 21 Agustus 2012 12:05
      +6
      Navalny anggota dewan direksi Aeroflot? Aku ngerti. Mulane aku ora mabur karo Aeroflot.
    6. amikan
      amikan 21 Agustus 2012 13:00
      +1
      Ayo dadi bocah silit sing nyata lan ngurus Rusia, lan mbukak rencana, lan ora seneng karo Putin, lan umume tumindak kaya patriot nyata sing berjuang kanggo masa depan sing cerah ing negarane, dheweke paling pinter, paling adoh. -sighted lan umume ora sinau ing Amerika, dheweke ora sinau sekolah borjuis rampung.

      Mungkin aku pracaya iku looking ing profil formidable kang, nanging sanalika piyambakipun mimpin rapat umum ing Bolotnaya lan sijine piyambak bebarengan karo Sobchaks, Ponamarevs lan sundel Western liyane njupuk dhuwit saka mungsuh ...

      Aku iki carane dheweke dhewe ngubur niat apik lan masa depan sing cerah, sing aku ora mangu-mangu.

      PS Iku wektu kanggo mbukak dhewe, patriotik "NavPeel" ngendi tukang mangsa bakal nggawa kanggo ngresiki banyu aset Anal, kono tuku piyambak amben emas lan bidet emas kanggo bojoné, supaya wong weruh sing pahlawan uga seneng urip. ing kemewahan. Lan sapa sing ora seneng? Ing koran Amerika!?
      1. Aventurine
        Aventurine 21 Agustus 2012 13:20
        +6
        Dheweke katon curiga kaya Yeltsin
        Kutipan saka amikan
        Mungkin aku pracaya iku looking ing profil formidable kang

        Aku pribadi malah ora bisa nindakake ing teori.
        1. Bairat
          Bairat 21 Agustus 2012 13:36
          +3
          iku duwe profil, iku inspirasi?
          1. Aventurine
            Aventurine 21 Agustus 2012 13:39
            +2
            oh, iki ngguyu Kita telu. Ketoke aku ora suggestible aran
          2. segamegament
            segamegament 27 Agustus 2012 08:48
            0
            V.V. Zhirinovsky minangka putra asu, nanging iki isih putra asu ... (c)
        2. sergskak
          sergskak 21 Agustus 2012 23:33
          0
          Aventurine,
          Mripat lan irung lan pipi sing padha. recourseSing cah wadon kudu luwih katon.
    7. Aventurine
      Aventurine 21 Agustus 2012 13:07
      + 13
      1. minangka pengacara - ora menang tuntutan hukum siji. Nanging, dheweke mung tuku kerak pengacara. Kanggo dadi pengacara, Navalny ndhaftar sementara ing Kirov ing alamat sing ora ana lan ngirim dokumen palsu babagan pengalamane menyang asosiasi bar wilayah kasebut. Kasunyatan bilih Navalny dudu pengacara sacara ora langsung dikonfirmasi kanthi ora lengkap ing korespondensi surat sing nuduhake kegiatan pengacara. Hubungan karo N. Belykh dicethakaké luwih rinci ing artikel saka klompok pidana diatur "Belykh-Navalny"

      2. minangka pejabat, dheweke ngrusak perusahaan Kirovles sing makmur Minangka penasihat gubernur wilayah Kirov, Navalny "kanthi ngapusi lan penyalahgunaan kepercayaan" meksa direktur Kirovles V. Opalev kanggo nyimpulake kontrak sing ora nguntungake kanggo pasokan kayu. , sing nggawa perusahaan mundhut 1,3 yuta rubel. Navalny janji bakal mbantu dheweke ngrampungake kontrak pemerintah sing nguntungake karo pangadeg Perusahaan Kesatuan Negara, Departemen Kehutanan Wilayah Kirov. Kanggo sawetara alasan, Opalev dhewe ora bisa rembugan langsung karo pejabat. Ing ijol-ijolan, Kirovles mesthine bakal ngrampungake kontrak sing ora nguntungake perusahaan karo Vyatskaya Lesnaya Kompaniya LLC (perusahaan Navalny). Yen ora, Navalny ngancam Opalev supaya dipecat. Minangka asil extortion lan / utawa incompetence - Navalny dadi sugih, Kirovles bangkrut, kasus pidana, lan klien oncat bali menyang Moscow.

      3. minangka "pengusaha jujur" - dheweke duwe perusahaan sing diragukan "pabrik tenun basket Kobyakovskaya". Iki "pabrik" dumunung ing desa Kobyakovo, st. Lesnaya, 31. Perusahaan Navalny and Partners uga kadhaptar ing alamat sing padha. Nanging, blogger Navalny utawa mitra pengacara ora mambu ing kono. Omah gedhong rong lantai sing padhet, diubengi pager dhuwur, paling ora meh padha karo produksi pabrik. Ora mungkin mlebu ing wilayah "pabrik" ... "surat filkin" sing khas, nanging, "perusahaan sing ngasilake produk seni lan kerajinan rakyat" duwe keuntungan pajak sing signifikan. Dadi liwat perusahaan kaya iki, dhuwit ditransfer sing ora ditampa saka adol kranjang anyaman.
      Waca liyane http://pivopotam.livejournal.com/59057.html
      Lan apa asile? Nol minangka pengacara, nul minangka pejabat, nul minangka pengusaha, nul minangka organizer protes, nul ing rosyam, rospil, rosagit, pemilihan federal. Zero nul nul ... Nanging, zeros iki cukup kanggo wong lanang kanggo roti karo caviar ireng. Kagiyatan oposisi malah wong sing kalah kuwi dibayar kanthi apik. Amarga nglawan latar mburi vpopositioners liyane, dheweke katon banget malah ora ana.
      Aku ngormati Navlny
      Dadi zhYzh kanggo apa
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 13:12
        0
        Nalika padha miwiti kanggo nggawa mudhun Yukos, ing kawitan uga ora apik banget karo bukti. Aku elinga kepiye, kanthi serius, saka layar TV dheweke nyebarake babagan "kawin terwelu sing ora dikendhaleni ing peternakan anak perusahaan lan lanskap sing ora cukup ing wilayah obyek (babagan menara ing tundra)
    8. vezunchik
      vezunchik 21 Agustus 2012 19:37
      0
      Lan kenapa? Amarga sing nduweni menehi tugas kaya ngono! Yagene padha ora kapapar ing Yeltsin????
    9. Protey
      Protey 21 Agustus 2012 20:47
      +3
      "Aku ngormati Navlny, dheweke mung ngobong rawa birokrasi Rusia,"
      Lan dheweke uga dibantu kanggo nglakoake rawa dening sundel pus sing ngatur kawin umum ing museum zoologi.
    10. Che
      Che 22 Agustus 2012 13:15
      0
      Bairat,
      Media njaga kepentingane masyarakat umum. Padha bakal angin munggah, iku ora katon cukup. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo sijine panguwasa ing kasekengan kanggo mulihake tatanan. Kanggo wong biasa teka lan dadi master ing omah kita. Kanggo supaya - utawa rampokan lan karusakan saka bangsa.
    11. anconsha
      anconsha 23 Agustus 2012 12:34
      0
      Lha opo gunane kowe nyanyi iki? Apa sing ditawakake Navalny normal? Sapa sing disorot lan didhelikake kanggo korupsi? Kasunyatan bilih pejabat kita maling, ora ana sing mbantah, Navalny dhewe minangka salah sijine. Nanging sing teka ing panggonan birokrasi lan kabeh wong nyoba nyolong saka kas, sanajan dheweke protes. Sampeyan kudu nganggo hukum normal, kanggo milih wong apik minangka wakil, supaya padha nindakake iki. Lan nggawa perselisihan menyang masyarakat, bengok-bengok yen kabeh iku ala lan kabeh wong ora bisa nindakake apa-apa.
  6. amikan
    amikan 21 Agustus 2012 09:31
    + 11
    Lan aku bungah banget yen Rusia begja karo liberal!
    Badut kuwi ora liya mung maca koran wong liya lan ngomong ing rapat-rapat badut, mbaleni lelucon sing padha saben taun, mula nyenengake masarakat, ora bisa nindakake apa-apa maneh.
    1. uralkos
      uralkos 21 Agustus 2012 09:42
      +9
      Inggih, ya, ing asas, padha irritants saka calmness. Senajan iku bisa sing ing podo karo padha nindakake sawetara kegiatan liyane lan ora cukup apik. Dadi aku ora bakal dadi flippant babagan dheweke. Padha kudu dicekel lan dikirim menyang karya fisik hard. Ing mratelakake panemume, iku bakal luwih elek tinimbang pati kanggo wong-wong mau. Elingi politik ing Gulag, iku medeni kanggo wong-wong mau.
  7. Mp
    Mp 21 Agustus 2012 09:35
    +2
    Luwih apik ing Kolyma! :)
  8. Dmitry.V
    Dmitry.V 21 Agustus 2012 09:39
    +4
    Kita ora duwe oposisi, kabeh wong dijinakkan, aku ora mikir yen dheweke peduli karo kesejahteraan rakyat.
    1. lintang
      lintang 21 Agustus 2012 17:50
      +3
      mesthi ora !! Navalny, Nemtsov, Sabchak - sing padha politik pus tengen lan trik lan pelanggan piyambak
  9. Mikado
    Mikado 21 Agustus 2012 09:44
    +2
    Mratelakake panemume, kabeh mau, kanggo siji, minangka proyek Kremlin sing padha, kanggo ngrusak oposisi. Dheweke mbanjiri wong-wong mau, supaya wong-wong bakal kaget saka dheweke lan supaya wong normal ora nyusup ing kana, sing bisa saingan karo Vova.
    1. Roman Dmitriev
      Roman Dmitriev 21 Agustus 2012 14:46
      +1
      Aku uga kerep duwe pikiran iki.
  10. Petrovich-2
    Petrovich-2 21 Agustus 2012 09:45
    +7
    Aku setuju karo Pak Pistol. Nanging carane dikunjara kanggo khianat, yen padha mung ora ngerti bab kuwi?
    Saka ngendi dheweke entuk dana - ana tanah air.
  11. Mikado
    Mikado 21 Agustus 2012 09:45
    -5
    Mratelakake panemume, kabeh mau, kanggo siji, minangka proyek Kremlin sing padha, kanggo ngrusak oposisi. Dheweke mbanjiri wong-wong mau, supaya wong-wong bakal kaget saka dheweke lan supaya wong normal ora nyusup ing kana, sing bisa saingan karo Vova.
  12. sersan1973
    sersan1973 21 Agustus 2012 09:48
    +3
    Usir wong-wong mau metu saka RUSIA kanthi sapu sing reged! Ayo padha babakan konco cardoon! am
  13. Mikado
    Mikado 21 Agustus 2012 09:50
    -6
    Mratelakake panemume, kabeh mau, kanggo siji, minangka proyek Kremlin sing padha, kanggo ngrusak oposisi. Dheweke mbanjiri wong-wong mau, supaya wong-wong bakal kaget saka dheweke lan supaya wong normal ora nyusup ing kana, sing bisa saingan karo Vova.
  14. xmike
    xmike 21 Agustus 2012 09:54
    +1
    Menehi wong kabeh sapu lan sapu - supaya ana ing paling sawetara keuntungan nyata saka wong-wong mau! Lan banjur masyarakat "goyang" tanpa ngerti ngendi kabeh bakal mimpin keprungu
  15. awg75
    awg75 21 Agustus 2012 09:55
    +3
    nganti padha mlayu, kudu dikunjara cepet kanggo khianat
    1. Simon
      Simon 21 Agustus 2012 22:54
      0
      Ora apa-apa yen padha mlayu, kita bakal ngirim Gavriks karo sumbu es sawise wong-wong mau. wassat
  16. Gazprom
    Gazprom 21 Agustus 2012 09:56
    +5
    2 taun kepungkur MHG nampa 400 ewu dolar kanggo bantuan ing pakunjaran, aku wonder yen bakal ana paling 10 wong sing wis bantuan, kajaba kabeh jinis "raging vagina"
  17. gunung
    gunung 21 Agustus 2012 09:57
    +5
    Kabeh iku saka huruf M
    1. Ora cetho
      Ora cetho 21 Agustus 2012 12:22
      +1
      Ya, kabeh padha pussy!! Dheweke ora duwe pakurmatan lan keberanian pejabat. Apa sampeyan bisa, volkan, ngenalake sapa wae menyang jabatan panglima paling dhuwur? Iku lucu. Iki shafkas lan mung hucksters, kang getih mung ana naluri - ngendi iku bakal luwih duwe bathi kanggo pluck lan ngatur. Ora ana liyane ing pikirane makhluk kasebut.
  18. bacut
    bacut 21 Agustus 2012 09:59
    0
    Napa, contone, Kvachkov, Mironov ora ana ing dhaptar?
  19. wul66
    wul66 21 Agustus 2012 10:24
    +4
    Inggih, paling ora ing situs iki, paling ngerti sapa sing. Kaping pindho, nistha saka liberal lan shitcrats iki wis ngrusak negara kita saka njero. Mugi nomer iki ora bisa kanggo kaping telune.
  20. Rezun
    Rezun 21 Agustus 2012 10:29
    +9
    Dheweke dadi revolusioner ing Siberia, ing Kolyma ... lan ora ing tavern ibukutha (mung guyon).
  21. max-02215
    max-02215 21 Agustus 2012 10:31
    +4
    oposisi. ing negara kita, iki wong "kanggo awake dhewe" - terus-terusan ora puas karo panguwasa, uga, kaya ing "12 kursi", aku lali jeneng mburi - Kramarov diputer wong - wektu liwat, nanging wong ora ngganti.
    Ing 17, padha isih ing Duma ..... apa Bolsheviks ngrebut daya, Stalin chimed wong sethitik, nanging ing 90 padha dikembangke maneh - padha mbujuk wong bodho kanggo ngapusi mudhun ing tank, ing tutup saka mabuk utama kabeh wektu, padha ngrampok wong, ngrusak kabeh. apa bisa rusak, nanging padha kebanjiran (sanajan ora kabeh wong ditendhang metu. Redheads padha ditinggal) Saiki. senajan karo dhuwit, nanging metu saka karya, nanging aku pengin, negara ageng, sampeyan isih bisa ngedol carane akeh hoo ..... Nanging padha reged banget, stinks banget, 90 cukup kanggo mripat. Akibaté, ora luwih saka 4% tresna wong-wong mau, lan ketoke saben wong manggon nang Moscow Ring Road.
    Nanging, ing sisih liya, apa sing kudu ditindakake - dheweke entuk sabisane, ana siji perkara sing positif - sing mbayar pajak Amerika
    1. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 21 Agustus 2012 12:57
      +1
      Kutipan: maks-02215
      abang kiwa

      Lan abang, padha ngomong, kanggo dhuwit, sampeyan ora bisa nyinggung ngguyu
  22. wong liyo595
    wong liyo595 21 Agustus 2012 10:37
    +7
    robin crusoe sing malang, sampeyan wis menyang ngendi lan lunga menyang ngendi.......
  23. Brummbar
    Brummbar 21 Agustus 2012 10:45
    +2
    Sayange, dheweke ora bisa dideportasi miturut hukum. Dheweke bisa nemokake kesempatan kanggo ngusir paling ora sing duwe kewarganegaraan ganda saka negara kasebut.
    1. Sandov
      Sandov 21 Agustus 2012 19:31
      +1
      Brummbar,
      Alekseeva wektu dhuwur kanggo amers ing bokong. Apa dheweke ngrokok langit kene. ngguyu
  24. RUS-36
    RUS-36 21 Agustus 2012 11:10
    +3
    Dheweke pancen gratis, lan para pejuang shitokrasi iki pengin lan manggon ing kesejahteraan Amerika ....
  25. dmitreach
    dmitreach 21 Agustus 2012 11:21
    0
    Mesthi, pegulat-grantosuckers. Tanpa dheweke, kita ngenteni pepeteng totalitarianisme lan kekuwatan urip Putin.

    ora bisa mangsuli liya. kanggo ngguyu
  26. bangsal
    bangsal 21 Agustus 2012 11:27
    0
    Kekuwatan ing Rusia kalebu klompok sing rada cilik ... oposisi kita kalebu klompok liya ... sing duwe papan ing palung ... dadi ing kasus iki uga bakal ana ing distribusi ...
    1. lintang
      lintang 21 Agustus 2012 18:03
      0
      Dadi ing 90s, setengah saka wong-wong mau ing setir padha panganan ndhuwur "Yashka Oblique", supaya padha tetep tanpa rudder, lan padha bakal tiba ing distribusi kanggo sapa.
  27. vladimir64ss
    vladimir64ss 21 Agustus 2012 11:34
    +3
    Yashin lulus saka departemen ilmu politik saka International Independent Ecological and Political Science University lan mbela diploma ing metodologi ngatur protes werna.

    Iki lokasine ngendi? Destructive dening definisi. Bisa lan zhivoderno-demokratis ana?
    1. Skavron
      Skavron 21 Agustus 2012 13:01
      +2
      Bisa lan zhivoderno-demokratis ana? (karo)
      yyyyyy)))
  28. Patos89
    Patos89 21 Agustus 2012 11:51
    0
    Jujur, kabeh mau kudu dikirim menyang pabrik sawmill lan mbangun dalan ing Siberia
    1. urhik
      urhik 21 Agustus 2012 13:14
      +2
      Pinten sampeyan bisa ngomong, nanging sampeyan ora perlu ngomong .... nanging ing Siberia, malah ing sawmills.
  29. Biasa
    Biasa 21 Agustus 2012 12:01
    0
    Ora apa-apa, ora apa-apa. mbokmenawa meh kabeh sing ditulis babagan pimpinan gerakan protes duwe panggonan. Inggih, kajaba kanggo Sobchak mesthi; lady cetha ing layanan lan nindakake tugas resmi.
    Nanging apa wong-wong sing saiki kuwasa beda-beda dadi luwih apik? Aku mikir yen owah-owahan kekuwatan (lan bakal cepet diganti), kabar sing nyenengake babagan panguwasa saiki nunggu kita. Lan kabeh sing kita ngerti babagan oposisi non-sistemik bakal katon kaya dolanan bocah ing kothak wedhi.
    1. mamba
      mamba 21 Agustus 2012 13:56
      +4
      Ora mungkin yen wanita iki ana ing layanan kasebut. Adonan dheweke ora diukur. Aku digawe sawetara dhuwit ekstra ing project redneck sandi, lan ing penyayang sugih. Ya, lan ora mung "coffin" tetep saka Paus. Ksyusha pengin kekuwatan. Iku salah siji bab kanggo ngapusi otak pirang-pirang umur Balzac, sing, wis mbukak cangkeme, entuk pengalaman ngembangake kasar, meanness lan vileness. Liyane iku kanggo bubuk otak wong sing protes. Kamulyan Tymoshenko lan paduan suara dheweke haunts.
      Apa ora wektu kanggo mbangun roti ing sirah lan maju - menyang Bolotny Maidan ing spanduk oranye.
      1. Biasa
        Biasa 21 Agustus 2012 23:17
        -3
        Quote: mamba

        Ora mungkin yen wanita iki ana ing layanan kasebut

        Ing layanan - ing layanan ....
        Saben uwong sing ngerti dheweke kanthi pribadi ngomong yen wanita iki pinter banget.
        Quote: mamba
        Ksyusha pengin kekuwatan.

        Persis - dheweke kepengin! Lan aku mikir dheweke bakal. Lan nalika dheweke metu ing seragam FSB. Ing pangkat, aku mikir, ora luwih saka lètnan kolonèl, kanggo nampa penghargaan dhuwur saka Motherland, banjur kabeh wong bakal weruh cetha. Bakal langsung dadi jelas kanggo saben wong yen Ksyusha kerja ing "legenda" lan ora ana wong ing negara sing luwih pantes dadi penerus GDP tinimbang dheweke. Lan Ksenia Anatolyevna Sobchak bakal entuk luwih saka 55% saka swara "FOR" lan menang pemilihan presiden ing babak pisanan. eseman
        1. mamba
          mamba 21 Agustus 2012 23:43
          0
          Oh kaping! Oh moral! Yen mangkono, Stirlitz dhewe bakal iri karo penetrasi jero menyang gambar kasebut.
          1. Biasa
            Biasa 22 Agustus 2012 21:54
            -1
            Quote: mamba
            Stirlitz dhewe bakal iri.

            Stirlitz minangka karakter fiksi, lan kasunyatan tansah ngluwihi fantasi paling liar. Kajaba iku, Ksyusha ora perlu ngetik gambar, iku cara kita ndeleng dheweke. Kabeh ing kene alami lan sejujure, nanging tujuan lan tujuane ora kaya sing kita pikirake.
  30. Ora cetho
    Ora cetho 21 Agustus 2012 12:04
    +2
    Mbusak cangkemmu, menehi komentar lan saran babagan cara ngatasi masalah sing nggegirisi ... Sayange yen negara setya karo penipu kaya ngono. Dheweke kudu diusir saka negara, kaya parasit ing awak - negara kasebut kudu diobati saka parasit kasebut. Demokrasi nyata ing Rusia, wiwit pamaréntah ngidini Geeks iki, maling lan pengkhianat kanggo ambegan ing tlatah negara. Apa maneh sing dikarepake?! Push liwat kapentingan Kulon? Mung tikus sing kudu dicekel, dicekik lan dibuwang menyang tong sampah!
  31. VOLKH
    VOLKH 21 Agustus 2012 12:19
    -7
    Kutipan saka Bairat
    Artikel iku edan. Anggota akeh dewan direksi Aeroflot - lan apa sabanjure? Aku ngormati Navlny, piyambak diudhek munggah rawa stinking saka birokrasi Rusian, digawa menyang cahya akeh feeders manis, iki ora diapura. Ing kothak TV, padha diwutahake marang dheweke, mesthi, akeh populasi, sing pracaya kabeh sing dikandhakake ing TV, kanthi nesu ngukum Navalny, sanajan ora ngerti sebabe.

    ing kene ana wong-wong kaya ngono - kabeh forum, maca warta lan lucu maca omong kosong kasebut ing komentar.
    1. Sandov
      Sandov 21 Agustus 2012 19:33
      +1
      VOLKH,
      Nick apik, nanging ora apik banget. Navalny lan kabeh shelupon iki mungsuh negara. Carane amers menehi hasil karo mungsuh negara. Sing bener - kursi listrik.
  32. urhik
    urhik 21 Agustus 2012 12:51
    +3
    Sampeyan mung kudu tumpukan ing akeh, nglakoake munggah bl .... wong karo gagasan edan.
  33. Skavron
    Skavron 21 Agustus 2012 12:54
    -1
    Kabeh ing kabeh, aku bakal ngomong iki:
    Ana siji klompok wong (geng utawa apa wae sing pengin diarani) sing nyolong saiki ...
    Klompok kapindho wong ngimpi saka palung negara, nanging ora bisa liwat. Mula, siji kudu dadi oposisi sing ala lan ngrebut kekuwatan kanthi bantuan revolusi, nelpon kabeh wong maling, lsp ...
    Ayo Navalny dadi kuwasa lan dheweke bakal nyolong lan mbangun rencanane malah luwih elek tinimbang Vova ... contone Ukraina ora mulang apa-apa marang Rusia ... nuwun sewu.
  34. sergskak
    sergskak 21 Agustus 2012 12:55
    +4
    Apa pancene ora cukup kanggo para pejuang oposisi kasebut kebebasan lan demokrasi kasebut, amarga umume bisa digunakake ing negara kasebut lan melu wong liya ing kegiatane - utamane sing dicekel ibune nalika isih cilik?
    Ora ana sing kudu ditambahake. Tembung emas. apik
  35. Burung hantu
    Burung hantu 21 Agustus 2012 13:04
    +7
    Mungsuh internal banget mbebayani, nampa tugas lan mbayar saka njaba, ketok, mungsuh kuwat. Tugas Amerika Serikat yaiku mbagi Rusia, ngowahi kita dadi wilayah kanggo pangembangan sumber daya alam, nggunakake kita minangka arteri transportasi antarane Eropa lan Asia (Rute Laut Lor, BAM) lan minangka basis kanggo produksi "kotor". (industri nuklir, produksi kimia). Pamrentah Rusia saiki, amarga kabeh korupsi, maling lan ngiyanati, nglawan rencana Amerika Serikat lan Rusia, sing duwe senjata nuklir, ora cocog kanggo agresi eksternal. Kesimpulan: kanthi bantuan "wali kanggo demokrasi" perlu kanggo ngganti kekuwatan ing negara kasebut, dismember negara, ngurangi populasi Rusia dadi 15-20 yuta (tenaga kerja sing perlu). Mungsuh cetha, mungsuh katon, mungsuh ora ndhelik, mung nyamar sathithik. Sampeyan ora bisa ngetutake mungsuh, sampeyan kudu ngetutake Rusia, bakal ana pilihan, pamrentah iki utawa luwih patriotik lan adil - pilihan bisa ditindakake, lan yen sampeyan ngetutake pengkhianat lan mungsuh vokal - pati Rusia lan isin wong Rusia.
  36. sergskak
    sergskak 21 Agustus 2012 13:05
    -2
    Kanggo sing ora ndhaftar kene.
    Mesthine pejuang. Tanpa dheweke, kita ngenteni pepeteng totalitarianisme lan kekuwatan urip Putin
    Dheweke dudu pejuang. Iki murni politik hucksters. Tanpa dhuwit sponsor lan dhukungan informasi, kalebu Barat, dheweke bakal cepet nyuda bisnis komersial
    Ora kabeh wong ala kaya sing dikira. Ing dhaptar ing ngisor iki, paling ora siji wong sing jujur, ya ana: A. Navalny, I. Yashin, K. Sobchak, S. Udaltsov, L. Ponomarev, L. Alekseeva, G. Kasparov, B. Nemtsov, V. Ryzhkov , M. Prokhorov, A. Kudrin, E. Chirikova, E. Limonov, "Pussy Riot", liyane (ing komentar)
    Aku ora ngerti apa-apa bab iki lan kanggo pisanan aku krungu bab Navalny lan liyane
    Liyane (ing komentar)
    Nanging contone, nulis jeneng "Rogozin". Vryatli bakal kadhaptar ing dhaftar kuwi. Aku ora perlu wong ... nanging sakperangan alesan jenenge bisu liyane krungu, lan lanang nyata ing iyub-iyub.
  37. throttle81
    throttle81 21 Agustus 2012 13:06
    +7
    Kenapa ora ana pilihan Pengkhianat menyang Tanah Air ing polling !!!?????
  38. Bairat
    Bairat 21 Agustus 2012 13:22
    +1
    Quote: Owl
    dadi wilayah kanggo pangembangan sumber daya alam,

    wis. Wong-wong mau telat sadar.
    1. Pule
      Pule 21 Agustus 2012 14:06
      +2
      bairat, Aku ora ngerti Navalny pribadi, lan ... Ah, aku ngormati sampeyan, aku mantep terus. Nanging salah sawijining guruku ngendika, yen ing ngarep ana meneng, lan ing mburine gremengan, mbok menawa ana benere? Pendapat sampeyan minangka pendapat, lan pendapat mayoritas minangka keputusan. Nanging nyatane, kaya pager, dicet ing sisih loro kanthi warna sing beda. Wong-wong padha perang, njamin yen warna ing sisihe luwih bener tinimbang liyane, lan intine - pager sing misahake dheweke, yaiku bebener.
      1. Bairat
        Bairat 21 Agustus 2012 14:45
        0
        Matur nuwun kanggo tembung apik. Sayange, aku ora setuju karo sampeyan babagan "hum", "hum" digawe zombie televisi, saben dina padha pour tubs saka slops ing musuh, lan padha ora lali kanggo ningkataké piyambak. Siji amphora sing ora dikarepke ditemokake worth soko, aib. Aku njamin sampeyan, ing sawetara minggu sampeyan bisa pour iki ing "tandem", ora bakal ana panggonan udan kiwa saka ratings.
        1. Sandov
          Sandov 21 Agustus 2012 19:38
          0
          Bairat,
          Sampeyan luwih becik ngarahake energi marang amer lan tikus. Dheweke mesthi dibuwang. Lan ing kene kita, tanpa sampeyan, kita bakal ngerti apa.
  39. INTER
    INTER 21 Agustus 2012 13:30
    0
    Kutipan saka baron.nn
    Miturut cara, mung loafers menyang rapat umum Moscow! Wong normal ing wektu iki

    Dheweke uga pengin gratis, nanging carane digawe panas GRATIS lan kurang ajar IS SWEET !!!!!!!!
  40. wong apik
    wong apik 21 Agustus 2012 13:33
    +5
    Secara pribadi, kanggo aku (lan mbokmenawa ora mung kanggo aku), ekspresi "aktivis hak asasi manungsa", "liberal", "demokrat" nyebabake refleks lelucon ... am
    Dadi, konsep-konsep sing cukup prayoga, wis najisake tumindake dening kabeh jinis aktivis sayap tengen (kita lan ora mung) sajrone 20 taun kepungkur ...
    1. Bairat
      Bairat 21 Agustus 2012 13:42
      -2
      Sampeyan kudu nonton program "Wektu" kurang
      1. wong apik
        wong apik 21 Agustus 2012 13:48
        +1
        Iki dudu babagan program Vremya ... nanging babagan upaya kanggo ambruk negara kanthi sistematis kanthi sekelompok sayap tengen kabeh garis sing terus-terusan nesu kanggo dividen tartamtu ... sad
    2. dmitrijbyko
      dmitrijbyko 21 Agustus 2012 20:44
      +1
      Kutipan saka goodman
      Ekspresi "aktivis HAM", "liberal", "demokrat" nyebabake refleks lelucon ...

      Iki amarga konsep-konsep kasebut wis disalahake dening para toleransi Eropa. Dheweke duwe aktivis hak asasi manungsa sing mbela minoritas seks (wong sing lara, kudu diobati. Dheweke duwe hak siji - diobati), mbela sekring (femen ing basa Ukrainia), lan hak-hak wong normal "iki" dihina. .
  41. Indigo
    Indigo 21 Agustus 2012 14:07
    + 11
    padha kayu, dipotong dening bapake karlush, menyang tungku sejarah Rusia ...
    1. mekanik33
      mekanik33 21 Agustus 2012 15:16
      +4
      Tanpa wates, ala
      Ing game sasi muddy
      Macem-macem setan swirled
      Kaya godhong ing November ...
      Carane akeh wong! ngendi padha mimpin?
      Apa sing padha nyanyi kanthi rame banget?
      Apa padha ngubur brownie
      Apa penyihir nikah?
      keprungu
    2. Sandov
      Sandov 21 Agustus 2012 19:41
      0
      Indigo,
      +++ Apik banget. wassat Anak tikus digambarake langsung menyang titik. Iki prajurit saka Goodwin (McFaul), menehi wong free rein, minangka ing Libya padha bakal miwiti udan loro tengen lan guilty.
  42. tukang ngukir
    tukang ngukir 21 Agustus 2012 14:33
    +8
    Iki Yudas lan penghianat... Iku mungsuhe Tanah Airku.
  43. IV762
    IV762 21 Agustus 2012 14:50
    0
    Iku bakal menarik kanggo sijine polling padha ing hubungan karo mungsuh .... nglirik
  44. Happiness
    Happiness 21 Agustus 2012 14:59
    +2
    Navalny minangka pengacara. Yen ora salah, dheweke lulus ujian kanggo gelar bangga iki ing wilayah Kirov

    "Kebetulan" sing menarik - ing wiwitan dheweke ngganggu karo perusahaan Kirovles, lan banjur lulus ujian kanggo pengacara ing Kirov Nyuwun
  45. Rusian
    Rusian 21 Agustus 2012 15:01
    +2
    Gantung kabeh "oposisi" iki ing tiang lampu (nanging iki IMHO). Mulane, "fuss" alus saka panguwasa karo wong-wong mau superfluous. Saiki Navalny kanggo Kirovles - bakal ngirim alas nyata kanggo Kolyma kanggo 7 taun. Dheweke mung bakal takon Sobchak ing ngendi sampeyan "sh ... va" njupuk dhuwit sing aman lan kanggo ora mbayar pajak - menyang mitra Navalny - ngethok knot. Aku yakin manawa panguwasa duwe "mobil lan gerobak cilik" kanggo kompromi bukti - ing kene dheweke alon-alon "rusak" kanthi serangan sing tepat lan "nggawa metu", nanging bebarengan, kanthi akeh, iku mokal, saka wong-wong mau - langsung ing "donya beradab" "Padha bakal nggawe martir lan korban" rezim Putin ".
    1. Drapper
      Drapper 21 Agustus 2012 15:49
      +1
      Sampeyan nyoba kanggo manggon ing Amerika kanthi aman lengkap dolar unaccounted ngguyu Evasion pajak, kejahatan paling awon ing Amerika Serikat
    2. lintang
      lintang 21 Agustus 2012 18:12
      0
      Kutipan saka Rossyanin
      saka wong-wong mau - bakal langsung nggawe martir ing "donya beradab"

      lan bakal mboseni tanpa wong-wong mau
  46. sxn278619
    sxn278619 21 Agustus 2012 15:02
    +1
    Dhuwite dudu Jerman, nanging Inggris, Lenin njupuk, mbuwang, lan mbuwang Inggris.
  47. Drapper
    Drapper 21 Agustus 2012 15:02
    +1
    Mung bisnis, ora pribadi, iku oposisi.
  48. Fidain
    Fidain 21 Agustus 2012 15:21
    +2
    Sing dibutuhake rakyat mung kudu ngajeni rakyate, supaya rakyat dicukupi kabeh sing perlu, ana papan kanggo pembangunan lan rekreasi, ora kabeh dicantumake ing kene, nanging dhasare ora. prakara carane wong-wong mau disebut komunisme utawa demokrasi utawa kaya sing, sing utama iku carane kenyal wong.
  49. JonnyT
    JonnyT 21 Agustus 2012 15:24
    +4
    Wis wektune kanggo ngirim pejuang shitokrasi iki kanggo nglawan alam ing Siberia. Koreksi liwat tenaga kerja lan karya gratis saben jam bakal nuduhake sapa sing pengin sing paling apik kanggo negara lan rakyate
    1. Simon
      Simon 21 Agustus 2012 23:01
      +1
      Lan Sobchak minangka juru masak. ngguyu
  50. andrey903
    andrey903 21 Agustus 2012 16:03
    -1
    Yen panguwasa menehi papan lan menehi papan sing diarani oposisi ing palung, dheweke bakal langsung meneng, nesu amarga panguwasa nyolong tanpa dheweke.