Review militèr

Euronews wedi karo "Internet Militia"

70
Saluran TV beda-beda. Biasane, patriot Rusia sing sehat ora seneng karo pers Russophobic Kulon. Utamane nalika saben dina beda BBC ora mung "mbukak mata" saka sudut sing tepat menyang Rusia "totalitarian", nanging uga terus terang palsu informasi. Kita kabeh ngelingi wit palem Desember lan koktail Molotov ing dalan-dalan ing Moskow sing ditindakake dening FoxNews.

Wektu iki, saluran TV Euronews mbedakake dhewe kanthi ngilangi asil voting babagan topik putusan Pussy Riot, nalika mayoritas peserta polling nyatakake yen putusan kasebut adil.

Iku kabeh diwiwiti kanthi kasunyatan manawa salah sawijining aktivis "Militia Internet" ngirim link menyang voting sing nembe muncul ing situs saluran Euronews sing paling jabat tangan.
Tumindak langsung diluncurake kanggo milisi, sajrone kabeh wong bisa nyatakake pendapat babagan topik penting.

http://ipolk.ru/blog/about/1803.html

Lan nalika asile mandheg gawe marem para panyunting Euronews:

Euronews wedi karo "Internet Militia"


Sanajan mangkono, rampung mandheg gawe marem para panyunting Euronews: foto



Dheweke mung ilang saka situs web Euronews. Apa iku, pemalsuan utawa upaya kanggo ndhelikake bebener?

http://ru.euronews.com/2012/08/17/pussy-riot-trio-jailed-for-two-years/#poll_1090

loro-lorone. Iki minangka kabijakan editorial.

Cakupan kasus Pussy Riot mung kudu teka saka sudut sing bener.

Kuwi dhawuh saka ndhuwur.

Kita, para pejuang "Internet Militia", kuwi crita mung menehi kekuatan!

Sawise kabeh, kita perang kanggo Bebener! Lan kanggo informasi kedaulatan Motherland kita.

Mula, kita tansah siyaga lan siyaga tumindak. Sawise kabeh, mungsuh ora turu.

Kita ngajak saben patriot kanggo gabung karo "Internet Militia":

http://ipolk.ru/

Sampeyan uga bisa tindakake warta feed blogger sing melu "Internet Militia" liwat jaringan sosial populer:

http://vk.com/ipolk
http://facebook.com/ipolk.ru
http://twitter.com/ru_ipolk
http://ipolk.livejournal.com/
Pengarang:
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. snek
    snek 21 Agustus 2012 07:48
    -28
    Nanging kanggo kita, para pejuang "Internet Militia", crita kaya ngono mung menehi kekuwatan!

    Sawise kabeh, kita perang kanggo Bebener! Lan kanggo informasi kedaulatan Motherland kita.

    Mula, kita tansah siyaga lan siyaga tumindak. Sawise kabeh, mungsuh ora turu.

    Kita ngajak saben patriot kanggo gabung karo "Internet Militia":

    Man (ya, ana wong sing ndhelik ing topeng pejuang sing wis berpengalaman) golek wanita sing luwih apik. Lan yen sampeyan pengin migunani - nyumbang getih, ngatur ngresiki pekarangan ing cedhak omah, nggedhekake anak lan menehi pendidikan lan pendidikan sing apik. Lan kabeh jinis pejuang Internet, siap kanggo calluses getih kanggo njagong bokong ing kursi ing ngarepe komputer, saiki wis cukup.
    1. tan0472
      tan0472 21 Agustus 2012 07:52
      + 32
      Kutipan saka snek
      Lan kabeh jinis pejuang Internet, siap kanggo calluses getih kanggo njagong bokong ing kursi ing ngarepe komputer, saiki wis cukup.

      ora sarujuk. Nalika Internet mambu liberalisme luwih akeh tinimbang patriotisme. Lan sampeyan uga bisa entuk manfaat ing podo karo karo perang Internet. Contone, ora butuh wektu akeh kanggo nggawe anak nglirik
      1. snek
        snek 21 Agustus 2012 07:57
        +6
        Kutipan saka: tan0472
        Contone, ora butuh wektu akeh kanggo nggawe anak

        Kanggo nindakake - ora, nanging mengko kanggo akèh taun kanggo golek wektu kanggo bantuan karo saran, ngajari, etc., lan ora mbucal kabeh kaya aku mabuk, lan supaya wong wadon tuwuh - iki ngendi gunung wektu, kekuatan. lan sabar iku perlu.
      2. bangsal
        bangsal 21 Agustus 2012 11:39
        +2
        Aku ora setuju nggawe bocah-bocah iku pitakonan sing dipikir lan diukur .... cepet-cepet kepepet karo macem-macem komplikasi .... kita mesthi duwe papan kanggo mikir lan ora kesusu ... kita cepet ... kita mlayu .. .lan ngendi kanggo cepet-cepet ... kita njagong lan soko kita mikir ... lan kanggo Internet ... kabeh uap ing singsot ... iki babagan ...
      3. pemadam kebakaran RS
        pemadam kebakaran RS 22 Agustus 2012 00:23
        +1
        Aku ndhukung kanthi lengkap! Perang informasi ditindakake marang Rusia lan politike. Perang iki uga dumadi ing Internet. Mula, inisiatif iki minangka cara sing apik kanggo nglawan.
    2. DIMITRI
      DIMITRI 21 Agustus 2012 08:44
      + 15
      Kutipan saka snek
      Lan kabeh jinis pejuang Internet, siap kanggo calluses getih kanggo njagong bokong ing kursi ing ngarepe komputer, saiki wis cukup.

      Sugeng sonten Nikolay. Aku ora setuju karo sampeyan sethitik liyane saka rampung. Delengen dominasi ing media, unsur pro-Kulon. Ing TV lan ing Internet, ora ana panggonan kanggo ngidoni, supaya ora mlebu liberal. Nanging kanthi cara iki, latar mburi digawe sing ora mungkin manggon ing Rusia, yen kabeh negara tanpa istiméwa mung ngimpi mbuwang saka Rusia menyang AS utawa geyropa. Ing sajarah kita ora ana sing padhang, mung rereget, kekalahan lan getih. Urip dadi mung mokal. Kabeh negara, kalebu bayi, ndhukung rabid pi "d, lan perang Berezovsky, lan malah kebangkrutan saka hodor, iki sungkowo pribadi saben wong. A counterweight kanggo iki perlu kaya udhara !!! Yen ora, kita bakal kelangan kita. bocah-bocah sing dipercaya informasi saka Internet Dadi thanks kanggo wong-wong sing golek wektu lan nyoba kanggo nindakake ing paling soko.Amarga ora ana oposisi ing tingkat negara, iku apik kanggo wong pribadi njupuk munggah iki.
      1. kanggo saiki
        kanggo saiki 21 Agustus 2012 08:56
        +5
        Gaya urip modern sing nggumunake yaiku nyekeli gelut Internet nalika para pejuang Internet sing berpengalaman katon, kesehatane lemes kanthi mripat abang (saka kurang turu) ing mburi kacamata sing kandel lan "driji pompa". ngguyu Wektu kanggo mikir babagan presentasi penghargaan Internet, nanging judhul Internet pungkasan ora anyar nglirik . Kasunyatan manawa para pejuang Internet iki digunakake minangka produk sing bisa digunakake malah ora tekan, dheweke nganggep awake dhewe minangka pejuang ing garis ngarep, lan kasunyatan manawa saliyane "virtual" ana uga urip nyata karo bocah-bocah wadon lan kesenengan liyane mung liwat. dheweke, amarga lagi tugas (ing Claudia, karo pandelengan tetep saka monitor), mungsuh ora bakal pass ...
        Aku kangen wong-wong iki... nangis
        Kanthi kabijakan sing bodho, birokrat Rusia, sing awake dhewe "luwih suci tinimbang Paus", mbantu narik kawigaten lan njamin popularitas donya kanggo pelacur biasa, misale jek aku terus-terusan PR saka "martir" iki asale saka Barat. media, lan Milisi Internet kita mung nyumbang...
        Iku wektu kanggo plunge menyang lalen iki trik setengah-wits, iku bakal luwih bener lan luwih cukup. IMHO hi
        1. Perch_1
          Perch_1 21 Agustus 2012 10:05
          0
          Kasep nalika gangguan lan din wis worth iku, iku tetep mung 125 kaping kanggo mratelakake panemume.
      2. 1 tanki
        1 tanki 21 Agustus 2012 09:08
        +3
        Quote: DYMITRY
        Delengen dominasi ing media, unsur pro-Kulon. Ing TV lan ing Internet, ora ana panggonan kanggo ngidoni, supaya ora mlebu liberal. Nanging kanthi cara iki, latar mburi digawe sing ora mungkin manggon ing Rusia, yen kabeh negara tanpa istiméwa mung ngimpi mbuwang saka Rusia menyang AS utawa geyropa. Ing sajarah kita ora ana sing padhang, mung rereget, kekalahan lan getih. Urip dadi mung mokal. Kabeh negara, kalebu bayi, ndhukung rabid pi "d, lan perang Berezovsky, lan malah kebangkrutan saka hodor, iki sungkowo pribadi saben wong. A counterweight kanggo iki perlu kaya udhara !!! Yen ora, kita bakal kelangan kita. bocah-bocah sing dipercaya informasi saka Internet Dadi thanks kanggo wong-wong sing golek wektu lan nyoba kanggo nindakake ing paling soko.Amarga ora ana oposisi ing tingkat negara, iku apik kanggo wong pribadi njupuk munggah iki.


        Inggih ngandika. Ana akeh karya, ana cukup kuwatir, nanging ana wektu kanggo njagong ing komputer. Milisi Internet migunani, perlu lan pas wektune. Aku ora bakal nglampahi dina ing komputer (lan ora ana sing mbutuhake aku nindakake iki), nanging aku melu milisi. Thanks kanggo penulis kanggo artikel lan link. WASHINGTON lan propaganda Barat kudu dilawan.
      3. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 21 Agustus 2012 09:11
        +1
        Quote: DYMITRY
        Nanging kanthi cara iki digawe latar mburi sing ora bisa manggon ing Rusia

        Lan apa sampeyan mikir wong manca ora teka ing Rusia lan ora weruh gambaran nyata, ana wong biasa lan akeh sing mbedakake nalika padha ngomong sing bener utawa nyumerepi mie ing kuping, mung politisi sing ora peduli mratelakake panemume saka populasi sing milih wong sisih Ya, lan kanggo gay lan sampah liyane, sikap iku adoh saka unambiguous, nanging masalah anak kudu ditanggulangi ing kulawarga, lan yen sampeyan njaluk disambi saka komputer lan njupuk ngurus anak, banjur kabeh bakal apik.
        1. DIMITRI
          DIMITRI 21 Agustus 2012 09:17
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Apa sampeyan mikir wong manca ora teka ing Rusia lan ora weruh gambar nyata

          Ya, piye wae rumiyin telek .... ora peduli apa wong manca ing kono. Propaganda ditujukan kanggo populasi Rusia, utamane kanggo para pemuda. Lan sampeyan mesthi kudu ngurus bocah-bocah. Nanging sampeyan ngerti yen ing umur tartamtu, latar mburi informasi eksternal luwih penting kanggo bocah tinimbang apa sing dicritakake dening wong tuwane. Lan yen kabeh kanca-kanca ing saubengé anak sampeyan liberal, bakal angel banget kanggo mbuktekake liyane.
    3. Oleg1986
      Oleg1986 21 Agustus 2012 09:37
      +5
      Nyatane, minangka sawetara sumber, Internet wis suwe njupuk peran zombie saka TV. Iki kudu ditangani piye wae. Inggih, kanggo lungguh metu celonone - uga, sampeyan, kaya kita, uga nindakake iki ing wayahe.
    4. Perch_1
      Perch_1 21 Agustus 2012 10:04
      +3
      Internet minangka medan perang. Kajaba iku, siji ora ngganggu liyane. Sapa shebutnoy bisa gampang nindakake loro.
      1. Inet fighter
        Inet fighter 21 Agustus 2012 10:44
        -1
        Kutipan saka Perch_1

        Internet minangka medan perang.

        Nganti saiki, sayangé, biasane mung Runet. Nanging kudu tumindak ing zona domain manca, luwih-luwih, kanthi cara sing terkoordinasi lan kompeten, ing basa "tanpa driji" kanggo ngunyah sudut pandang alternatif kanggo dheweke (kita).
        Bubar, sayangé, goroh perusahaan media jaringan Barat wis jelas banget. Ya apa sing kulon, ing zona RU padha nyoba ora kurang! Contone, pindhah menyang situs http://www.ridus.ru/ , maca komentar artikel politik ... Lan ana akeh situs kasebut! Umume wong-wong mau kalebu perusahaan media sing spesifik lan ora tundhuk kualifikasi apa wae! Kebebasan ngomong..tb...Mulane nglakoni apa sing dikarepake karo panemune wong awam. Ya, lan jaringan Gusinsky-Berezovskaya isih urip lan cukup berkembang lan berkembang ing Internet.

        Kutipan: Oleg1986

        Nyatane, minangka sawetara sumber, Internet wis suwe njupuk peran zombie saka TV.

        Internet, kanthi teknologi, ora bisa nindakake peran apa wae, apamaneh zombie. Kajaba, mesthi, pangguna minangka reptil kanthi pamikiran cyclical, sing mikir yen Internet minangka lambang "e" ing desktop utawa kanca sekelas. Internet minangka media transmisi data, nanging apa jenis data sing pengin ditampa utawa dikirim dening klien, gumantung saka pasien kasebut. nglirik
    5. ril sepur
      21 Agustus 2012 10:33
      +2
      ngguyu Mung yen artikel kasebut ditulis kanthi gaya patriotik, nanging aku ora kalebu milisi prajurit
    6. joker
      joker 21 Agustus 2012 11:02
      -3
      Apa nafig pejuang Internet? Ya muga-muga padha nulis apa sing dikarepake, aku pribadi ora nggatekake, jujur, urip kanggo kulawarga, lan ora kanggo mbuktekake marang wong liberal, nggedhekake anak-anakmu kanthi martabat, supaya negara ditresnani lan budaya. , iku bakal dadi yuta kaping luwih efektif saka perang Internet, kanak-kanak sawetara negatif
    7. layangan
      layangan 21 Agustus 2012 12:02
      +5
      Kutipan saka snek
      Man (ya, ana wong sing ndhelik ing topeng pejuang sing wis berpengalaman) golek wanita sing luwih apik.

      - snek, apa saran sampeyan kanggo kabeh peserta forum? basa
      1. snek
        snek 21 Agustus 2012 12:20
        0
        Kutipan: Layang-layang
        - snek, apa saran sampeyan kanggo kabeh peserta forum?

        Inggih, forum minangka papan komunikasi. Aku dhewe lungguh ing kene maca lan unsubscribe, mung nalika tumindak iki pompously disebut perang informasi, lan dhewe minangka "militia Internet" - iki nimbulaké depresi.
        PS wow, kepiye komentar pertama saya ditolak - jelas yen pangkat milisi akeh banget
    8. kotdavin4i
      kotdavin4i 21 Agustus 2012 13:24
      +4
      Perang informasi uga perang! lan saiki, nalika wong pracaya media banget kuwat, iku uga patut gedhe kanggo menang ing lapangan perang informasi! Wong lanang sing apik - terus kerja sing apik! Gusti tulung.
    9. lenga jarak
      lenga jarak 21 Agustus 2012 18:45
      +2
      Kutipan saka snek
      Man (ya, ana wong sing ndhelik ing topeng pejuang sing wis berpengalaman) golek wanita sing luwih apik. Lan yen sampeyan pengin migunani - nyumbang getih, ngatur ngresiki pekarangan ing cedhak omah, nggedhekake anak lan menehi pendidikan lan pendidikan sing apik. Lan kabeh jinis pejuang Internet, siap kanggo calluses getih kanggo njagong bokong ing kursi ing ngarepe komputer, saiki wis cukup.

      ...Kandhane kader Internet Jendral karo nggosok-gosok tangane sing kesel nganggo keyboard... nglirik
  2. Karawan
    Karawan 21 Agustus 2012 07:50
    +3
    Lan aku melu survey iki. Lan ngandika ya! Apa, saiki pendapatku disensor dening media Barat? Ya, aku mung Mbebayani)
    1. snek
      snek 21 Agustus 2012 07:55
      0
      Lha aku uga melu, lan ngomong "ora" lan pendapatku uga disensor, jebule.
      1. Karawan
        Karawan 21 Agustus 2012 07:57
        +2
        Dissident, Nanging!
        1. alexng
          alexng 21 Agustus 2012 08:03
          +9
          Ora, nesu-mati pus, Nanging!
          1. tronin.maxim
            tronin.maxim 21 Agustus 2012 08:46
            +5
            Kutipan saka Karawan

            Lan aku melu survey iki. Lan ngandika ya! Apa, saiki pendapatku disensor dening media Barat? Ya, aku mung Mbebayani)

            Kutipan saka snek

            Lha aku uga melu, lan ngomong "ora" lan pendapatku uga disensor, jebule.

            Umumé, comrades, ora ketompo carane akeh sing ngandika metu, lan censorship Western kesapu kabeh wong ing siji jamur. Nanging ing kasus apa wae, sampeyan mesthi nyuwek informasi sing ngapusi! Apa sing bakal ditindakake, lan sampeyan nyuwil banget! Iki apik. eseman
            1. alexng
              alexng 21 Agustus 2012 15:51
              +1
              Federasi Komunitas Yahudi ora nolak manawa dheweke bisa ditembak amarga tumindak ing sinagoga Pussy Riot.

              dijupuk saka sumber http://www.regnum.ru/news/1562588.html
  3. Karawan
    Karawan 21 Agustus 2012 08:06
    0
    Ava ngomong dhewe
    1. snek
      snek 21 Agustus 2012 08:09
      0
      Ya, ava tenan ing topik ngguyu
      Umumé, saka sudut pandang ateis, pilihan sisih ing perkara iki angel banget - sawetara wong bodho sing mutusake kanggo pamer utawa ROC - yaiku setan ngerti edisi agama apa sing diciptakake kanggo wong buta huruf. petani ing Timur Tengah sawetara ewu taun kepungkur. Eh, yen padha ninggal kolam kono, mesthi ora ana alangan.
      1. Armata
        Armata 21 Agustus 2012 08:21
        +4
        Kutipan saka snek
        Eh, yen padha ninggal kolam kono, mesthi ora ana alangan.
        Lan yen padha telek ing blumbang ing umum, apa iku bakal disebut?
        1. snek
          snek 21 Agustus 2012 08:31
          0
          Quote: Lokomotif uap
          Lan yen padha telek ing blumbang ing umum, apa iku bakal disebut?

          Hooliganisme lan paukuman bakal cocog. Yen mung padha ora telek ing, amarga iku protes marang agama, lan blumbang dudu bangunan agama.
          1. Armata
            Armata 21 Agustus 2012 08:37
            +2
            Kutipan saka snek
            Yen mung padha ora telek ing amarga iku protes marang agama
            Bebek lan kene hooliganism ing panggonan umum, yen sampeyan nonton wong kaya "tumindak", banjur iku cetha ana sing padha ora nglawan agama, nanging marang PDB. Mung njupuk menyang akun kasunyatan sing iki offends raos agama wong, sanajan aku ora menyang pasamuwan, aku ngajeni wong pracaya.
      2. Karawan
        Karawan 21 Agustus 2012 08:33
        +1
        Aku tansah kepingin weruh yen atheis mlebu pesawat tiba, lan kabeh wong ing sakubenge wiwit ndedonga, apa sing bakal ditindakake, lungguh ing kahanan tentrem universal, ngerti yen ora ana dewa, utawa amarga kabeh kekuwatane, ngalami wedi kewan. . Wedi, diresiki saka kabeh gagasan lan saran dhewe babagan iman, bakal ndedonga marang kabeh dewa supaya bisa nylametake awake dhewe lan wong liya?
        1. snek
          snek 21 Agustus 2012 08:41
          +2
          Kutipan saka Karawan
          Aku tansah kepingin weruh yen atheis mlebu pesawat tiba, lan kabeh wong ing sakubenge wiwit ndedonga, apa sing bakal ditindakake, lungguh ing kahanan tentrem universal, ngerti yen ora ana dewa, utawa amarga kabeh kekuwatane, ngalami wedi kewan. . Wedi, diresiki saka kabeh gagasan lan saran dhewe babagan iman, bakal ndedonga marang kabeh dewa supaya bisa nylametake awake dhewe lan wong liya?

          Piye wae ora perlu ana ing pesawat sing tiba. Nanging aku wis ngalami sawetara kahanan sing ala - sampeyan mung pengin manggon ing kono lan nindakake kabeh kanggo nerjemahake kepinginan iki dadi kasunyatan.
          1. Karawan
            Karawan 21 Agustus 2012 08:49
            0
            Inggih, ing kasus iki, apa pracaya ing bab sing luwih dhuwur sing bakal nylametake sampeyan katon?
            1. snek
              snek 21 Agustus 2012 09:09
              0
              Ya, yen rada spesifik - piye wae ambruk saka tebing (ora dhuwur banget, nanging ambruk ora kasil) saka apa sing dakeling-eling - lara banget, aku pengin turu lan lali, nanging ing endi wae ana pangerten yen saiki aku terusake babagan kekirangan iki lan ora nyoba njaluk bantuan (siji ana - wong bodho sing isih enom - apa sing kudu ditindakake), banjur Khan bakal teka. Ora ana pikiran sing luhur babagan apa ana Gusti Allah, Takdir, kenapa kita urip, lsp. ora duwe. Sakit lan aku pengin urip - pungkasan crita.
  4. jawata
    jawata 21 Agustus 2012 08:06
    +3
    Gentlemen Militias, Euronews sysadmins ndeleng alamat IP dudu saka EU lan mutusake yen lagi banjir. Mulane voting dicopot. Lan kabeh swara kasebut, kanthi gampang, ora realistis.
    1. Mikado
      Mikado 21 Agustus 2012 09:25
      +3
      sing nyegah wong-wong mau ninggalake alamat mung saka EU ing voting?
    2. 1 tanki
      1 tanki 21 Agustus 2012 10:35
      +4
      Quote: pejuang
      sysadmins saka Euronews ndeleng alamat IP dudu saka EU lan mutusake yen lagi banjir. Mulane voting dicopot. Lan kabeh swara kasebut, kanthi gampang, ora realistis.

      Peluncuran kasebut nindakake kejahatan ing Rusia, nyinggung perasaan warga ing Rusia. Dheweke dicoba ing Rusia. Lan kenapa wong Eropa mutusake yen dheweke ora bisa nggatekake panemune wong RUSIA? Miturut pendapat sampeyan, mung wong Eropa sing kudu milih kasunyatan iki? Banjur kok malah siaran ing Rusia lan ing Rusia?
      Jawaban sing jelas. Dheweke nuduhke pendapate marang kita lan pengin kita nuruti pimpinane. Wawasan kita babagan masalah kasebut ORA KEPENTINGAN.
      Apa iki yen dudu perang informasi?
      1. jawata
        jawata 21 Agustus 2012 15:51
        -5
        Sampeyan, ketoke, budheg kaya ing tank.
        Telung bocah-bocah wadon saka prilaku dubious ing sasi ngatur kanggo ngrusak citra internasional Rusia luwih saka Yeltsin sak kabeh amanat. Iki minangka kahanan PR krisis. Mung Rusia sing nindakake krisis PR banget. Lan ing kahanan iki, nalika Rusia, pengadilan Rusia lan Gréja Ortodoks Rusia moyoki kabeh wong, saiki, sampeyan mutusake kanggo promosi Euronews kanthi milih. Ide iki ora sukses banget, supaya ora bisa diungkapake kanthi kuat.
        Lan ya, ing Eropa dheweke ora kasengsem karo pendapat sampeyan. Ora ngerti, ta?
        Ora wong-wong sing takon pendapat sampeyan, nanging sampeyan sing pengin nggawa pendapat sampeyan. Napa sampeyan kudu nyatakake pendapat sampeyan?
        Lan amarga yen gagasan Rusia minangka kediktatoran sing ngidak-idak hak-hak warga negara, lan liya-liyane, lan liya-liyane, ditetepake ing kesadaran Eropa, mula wong Eropa bakal setuju karo kabeh langkah nglawan Rusia - finansial, ekonomi, emigrasi, militèr.
        Sampeyan kaya ora ngerti kerumitan kahanan.
        1. MI-AS-72
          MI-AS-72 21 Agustus 2012 21:05
          +1
          Yen ing Eropah panemu kita (maca Rusia) ora ana kapentingan kanggo sapa wae, banjur apa sing sampeyan lakoni ing situs Rusia, lan malah ing bendera Rusia, sinau basa kita, utawa mung kanggo obrolan, sampeyan lunga.
          1. jawata
            jawata 22 Agustus 2012 09:37
            -1
            Kaping pisanan, miturut gendéra Bulgaria dhewe. Sinau bagean gendera.
            Banjur, aku ana ing situs iki amarga aku pengin nggawa pendapatku menyang Rusia.
            Katelu, menyang ngendi lan ngapa aku lunga, dudu urusanmu.
            1. Sandov
              Sandov 23 Agustus 2012 20:44
              0
              jawata,
              Para Donator Muda luwih suci tinimbang Paus. Pira wong kita sing mati kanggo wong-wong sing ora ngucapke matur nuwun iki sajrone sejarahe. Sampeyan gumun.
        2. Sandov
          Sandov 23 Agustus 2012 20:42
          0
          jawata,
          Njupuk stinker euro iki kanggo dhewe. Lan sampeyan uga bisa njupuk 3 bocah wadon. Geyropa ora duwe hak moral kanggo mulang kita carane urip. Ing kepala amers, negara independen gouge - lan sawise sampeyan bakal nambani kita? Lan ing Rusia, dheweke ora kasengsem karo pendapat sampeyan, apa sampeyan ora ngerti iki? ngguyu
    3. ivanovbg
      ivanovbg 21 Agustus 2012 12:53
      +3
      ooh, prajurit, sampeyan crawled metu maneh, mungsuh nglirik

      Aku bungah kanggo ngandhani yen artikel kaping papat "Russophobes ing Bulgaria" mlaku kanthi apik, aku bakal nyoba ngunggah ing situs kasebut sadurunge akhir minggu. sak
      nulis, Aku duwe gagasan janji anyar, aku bakal terus nulis. Apik banget sampeyan menehi motivasi aku pungkasan, matur nuwun banget kanggo manungsa iki.

      Ngundang diskusi sing bakal teka hi
      1. jawata
        jawata 21 Agustus 2012 16:07
        -1
        Sampeyan bakal poke partner homo Russian, pseudo-Bulgarians. am
        Saiki ora ana Russophobia ing Bulgaria. Sikap utama wong Bulgaria marang Rusia yaiku indifference. Elingi Vysotsky "Kita ora ngerti kembang apa sing ana?"
        Kuwi saiki hubungan massa saka Bulgaria kanggo Rusia. Iki mesthi ora apik. Ayo matur nuwun sing ora ana gething aktif uga.
        Dadi ora ana sing butuh artikel sampeyan. Sampeyan ora bisa ngganggu dhewe. Jebule dudu duwekmu.
      2. 1 tanki
        1 tanki 22 Agustus 2012 14:17
        -1
        Kutipan saka ivanovbg
        artikel papat sandi "Russophobes ing Bulgaria" arep uga, Aku bakal nyoba kanggo upload ing situs sadurunge pungkasan minggu. Sajrone nulis, aku duwe gagasan anyar sing janjeni, aku bakal terus nulis


        Tulis, kancaku, bakal menarik kanggo maca apik .
  5. baltika-18
    baltika-18 21 Agustus 2012 09:02
    +4
    Perang informasi uga perang, perang saraf lan akal, sampeyan uga kudu bisa menang.
  6. Pakdhe Seryozha
    Pakdhe Seryozha 21 Agustus 2012 09:04
    +1
    Kutipan saka snek
    Man (ya, ana wong sing ndhelik ing topeng pejuang sing wis berpengalaman) golek wanita sing luwih apik. Lan yen sampeyan pengin migunani - nyumbang getih, ngatur ngresiki pekarangan ing cedhak omah, ngunggahake luwih akeh bocah lan menehi pendidikan lan pendidikan sing apik.

    +1

    Quote: pejuang
    Gentlemen Militias, Euronews sysadmins ndeleng alamat IP dudu saka EU lan mutusake yen lagi banjir. Mulane voting dicopot. Lan kabeh swara kasebut, kanthi gampang, ora realistis.

    +1
  7. klimpopov
    klimpopov 21 Agustus 2012 09:16
    +1
    Kabeh ukara wis diwaca! Aku mikir lan wis nulis babagan iki, dheweke ora obyektif kejem lan kanca-kancaku mikir, malah Batya (USSR) kudu ditunjuk kanggo nggarap candhi sing padha. Minus pasamuwan, pasamuwan kudu ngapura, ing pungkasan Kristus ngapura ... Iki pendapat pribadi.
    TAPI anggere tren iki bakal terus ing Internet, aku mbukak situs favoritku kanggo maca babagan teknologi Perang Dunia II, lan aku weruh jeneng iki sing nyenyamah ing endi wae, aku ora munafik, mung kesel, lara. , kok bahan bakar fuss iki, Aku sampeyan bisa nindakake tanpa iki jenis artikel.
    Minus, aku ora kanggo rating, mung FI kanggo sampeyan ...
    1. laksamana993
      laksamana993 21 Agustus 2012 09:37
      +2
      Kanthi biaya "rewel" - kanthi solidaritas. Wektu kanggo mungkasi PR saka ataara wedhus iki - "dibintangi" \uXNUMXd)
      Ing bab putusan, pangadilan mutusake, iki pisanan, ing tembe bakal ana conto nyata kanggo upstarts liyane, iki kapindho.
      Ing beyo saka pangapunten pasamuwan - dicokot sethitik saka apik. Aku bakal ndeleng perkembangan acara, yen papan eksekusi dudu katedral Ortodoks, nanging masjid Muslim =)))
      1. klimpopov
        klimpopov 21 Agustus 2012 09:51
        0
        Aku pengin nulis nanging banjur aku ngganti pikiranku
  8. laksamana993
    laksamana993 21 Agustus 2012 09:32
    0
    Good luck kanggo para pejuang ing urusan militer!
    1. Elgato
      Elgato 21 Agustus 2012 11:42
      +2
      Ing militer, kasus iki katon sethithik.
  9. segamegament
    segamegament 21 Agustus 2012 11:23
    + 12
    Good luck ing perang nglawan liberal!
  10. mekanik33
    mekanik33 21 Agustus 2012 14:09
    +2
    iku perlu kanggo repulse mungsuh ing kabeh ngarep, lan iku mung bodho ora njupuk menyang akun peran confrontation informasi. Iki uga ditulis ing doktrin militer Federasi Rusia
    12. Ciri-ciri konflik militer modern:
    a) panggunaan terpadu pasukan militèr lan pasukan lan sarana non-militer;
    b)...
    ing) ....
    d) nguatake peran konfrontasi informasi;
    1. snek
      snek 21 Agustus 2012 14:36
      -2
      Srach Internet sing kusam saiki dadi perang informasi. Urip munggah. Banjur trolls minangka jenderal.
      1. mekanik33
        mekanik33 21 Agustus 2012 14:54
        +2
        Kutipan saka snek
        Srach Internet sing kusam saiki dadi perang informasi


        ora ana sing ngomong, asale saka ngendi...?

        Apa sampeyan mikir perang informasi, lan cara apa sing digunakake?
        1. snek
          snek 21 Agustus 2012 16:19
          -1
          Quote: mekanik33
          ora ana sing ngomong, asale saka ngendi...?

          Rembugan warta kaya-kaya babagan
          Quote: mekanik33
          Apa sampeyan mikir perang informasi, lan cara apa sing digunakake?

          Istilah iki bisa diinterpretasikake ing rong makna.
          Kapisan: tumindak khusus sing ditindakake nalika perang kanggo ngrusak morale mungsuh. Iki kalebu: nempel leaflet menyang trenches mungsuh, stasiun radio masquerading minangka dhewe, tumindak punitive demonstrative, etc.
          Kapindho: operasi informasi khusus sing ditindakake ing wektu tentrem. Kanthi angel banget, sing dibahas ing artikel kasebut uga bisa dilebokake ing kene, kanthi ujar, nanging saka segi efektifitas lan pentinge, padha bisa dibandhingake karo mbuwang kulit gedhang ing dalan sing bakal dilewati dening prajurit mungsuh kanthi pangarep-arep. sing siji bakal kepleset lan ngremuk sirahe.
          1. mekanik33
            mekanik33 21 Agustus 2012 16:33
            0
            Kutipan saka snek
            padha dibandhingke karo mbuwang kulit gedhang ing dalan ing ngendi prajurit mungsuh bakal liwat ing pangarep-arep yen salah siji saka wong-wong mau bakal mlumpat lan bruise sirahe.


            saluran Euronews, Fox, lan liya-liyane, nindakake tumindak kaya ngono, mesthine ora mikir ...
  11. taseka
    taseka 21 Agustus 2012 14:55
    +4
    Ora perlu mbengkongake kabijakan sampeyan ing pasamuwan-pasamuwan Rusia - jiwa dielingake ing kono !!!
  12. UzRus
    UzRus 21 Agustus 2012 15:10
    +2
    Kasunyatan tansah pricks mripat, lan pramila iki paltry "Euronews" mbusak voting. Dene “puskam” – miturutku, ukarane alus, bisa wae luwih angel. Tolokonnikova scum padha publicly bajingan ing museum ing Moscow State University ing slogan ambigu, kang ngandhut, ana foto ing net. Lha saiki, *lyat, duwe anak cilik, arep dilebokake ing ngendi? Lan sabanjure scum ing misbyah iki bakal jancok lan banjur apa? Apa sampeyan uga kudu ngapura?
    1. Tambov Wolf
      Tambov Wolf 21 Agustus 2012 18:22
      +1
      ++++++++++++++
  13. Fase
    Fase 21 Agustus 2012 15:58
    +1
    Quote: nganti saiki
    Gaya urip modern sing nggumunake yaiku nyekeli gelut Internet nalika para pejuang Internet sing berpengalaman katon, kesehatane lemes kanthi mripat abang (saka kurang turu) ing mburi kacamata sing kandel lan "driji pompa".


    Persis! apik
  14. uzumaki
    uzumaki 21 Agustus 2012 16:28
    -1
    Hamster Kremlin nggarap dhuwit kaya ngono?
    Lan nalika padha ngeklik ing irung, padha mlayu nangis ing blog?
    Wah... lol
    1. klimpopov
      klimpopov 21 Agustus 2012 16:33
      0
      Lan sampeyan, aku isin takon, sampeyan bakal dadi sapa?
      1. uzumaki
        uzumaki 21 Agustus 2012 16:39
        0
        Bandertoll, saka Banderstadt.
        Lan aku weruh sampeyan nggarap 85 rupee Rusia?
        Utawa sampeyan pengin 200 kanggo kabeh thread?
        1. klimpopov
          klimpopov 21 Agustus 2012 16:50
          0
          Aku takon bature wong, lan ora saka ngendi ...
          Utawa, tindak menyang troll?
    2. Sandov
      Sandov 23 Agustus 2012 20:50
      0
      uzumaki,
      Lan sampeyan bakal dadi hamster. Saka Departemen Luar Negeri kene utawa saka NATO? Utawa dhewe - Bandera? Apa sampeyan ndhelikake gendéra Slavia. Aja ngremehake dheweke.
  15. Magadan
    Magadan 21 Agustus 2012 16:36
    +3
    Kutipan saka snek
    yaiku setan ngerti apa edisi agama sing diciptakake kanggo para petani sing buta huruf ing Timur Tengah sawetara ewu taun kepungkur.

    Mung agama iki kanggo "petani buta huruf" bareng Newton, Pascal, Edison, Ampère, Lomonosov, Cure lan panemu gedhe liyane lan jenius ilmu. Lan 55 pamenang Nobel mlebu kanggo "agama iki kanggo petani buta huruf" ing pesen, ing ngendi dheweke langsung ujar manawa percaya marang omong kosong sing diciptakake para evolusionis - iki minangka tandha pikiran sing cedhak banget.
    Lan sanajan ing superkomputer, rolas taun kepungkur, dheweke ngetung kemungkinan "mutasi sing migunani" (yaiku, umpamane, sikil bisa metu saka sirip), dheweke njupuk wektu kanggo mutasi kasebut dadi puluhan milyar. saka taun. Akibaté, ditemokake manawa kemungkinan angin bakal nyebul ing mbucal kutha lan ing sawetara wulan jet tempur bakal ngumpul "dhewe", "ora sengaja", luwih akeh tinimbang sing disebut "migunani." mutasi".
    Lan uga Charles Darwin, 150 taun kepungkur, nulis manawa dheweke ujar manawa kita durung nemokake spesies transisi saka spesies gedhe nganti kewan modern, nanging para arkeolog mesthi bakal nemokake iki. Lan padha ngomong wong keturunan Pithecanthropus. Akibaté, ora ana spesies transisi sing ditemokake nganti saiki, lan "Pithecanthropus" dipamerake kanthi ora sopan saka Museum Londonamarga ternyata palsu. Rahang kasebut dilebokake saka babi.
    Oalah, wiwit wong kaya Newton lan Pascal lan kabeh ilmuwan paling gedhe liyane, amarga sampeyan mung "petani bodho", banjur wenehana tuladha para ilmuwan gedhe sampeyan, которые "atheis pinter". Banjur aku ora sabar ngenteni.
    1. klimpopov
      klimpopov 21 Agustus 2012 16:39
      -1
      Ing piggy bank sing padha, mutasi ora tetep, ora ing tingkat gen utawa ing tingkat liyane, wis kabukten. Sapa sing ora percaya - ing Google ...
  16. Lazer
    Lazer 21 Agustus 2012 16:37
    0
    Yagene kita terus-terusan nggawe alesan kanggo "demokrasi" Barat sing ora ana sing kudu ditindakake?
    1. uzumaki
      uzumaki 21 Agustus 2012 16:44
      +1
      Komplek pasca-kekaisaran, kancaku!
      Loro Empires nesu, sawise kabeh.
      Iki ing ngendi kompleks inferioritas lan inferioritas Rusia tuwuh, kepinginan kanggo mbuktekake yen Rusia uga "wong kulit putih", lan ora popuases.
      Saka njaba katon lucu))
      1. andrei332809
        andrei332809 21 Agustus 2012 16:49
        +1
        Inggih, ngendi kita Care kanggo Great-Ukrainians, sing isih lelungan watara dinosaurus
        1. uzumaki
          uzumaki 21 Agustus 2012 17:59
          -2
          Ya, Yesus uga wong Ukraina.
          Lan sampeyan terus sinau babagan sejarah Ukraina, kawruh babagan sejarah kita bakal migunani banget kanggo sampeyan. Iku nggedhekake cakrawala sampeyan, sampeyan ngerti.
          1. Sandov
            Sandov 23 Agustus 2012 20:53
            0
            uzumaki,
            Sajarah Ukraina minangka sajarah Rusia, ora ana ukrovs lan RUSIA ing Little Russia lan Great Russia lan ing White Rus '. Aja ngremehake gendera Slavia.
      2. mekanik33
        mekanik33 21 Agustus 2012 16:53
        -1
        Kutipan saka: uzumaki
        Loro Empires nesu, sawise kabeh.
        Iki ing ngendi kompleks inferioritas lan inferioritas Rusia tuwuh, kepinginan kanggo mbuktekake yen Rusia uga "wong kulit putih", lan ora popuases.


        apa jenis kompleks sing diarani wong sing nggawe kerajaan? ...
        1. uzumaki
          uzumaki 21 Agustus 2012 17:56
          0
          Inferioritas.
          Kabeh mau ora kaya wong.
  17. andrei332809
    andrei332809 21 Agustus 2012 16:46
    +1
    Miturut pendapatku, iki ora bakal menehi asil praktis.
    iku wektu kanggo "ngalahake ora ing passport, nanging ing pasuryan" iki bab artikel
  18. Tambov Wolf
    Tambov Wolf 21 Agustus 2012 18:28
    0
    Malah ing kene mungsuh-mungsuh padha ngoyak-oyak, yen kolom kalima lan wong manca sing melu arep perang informasi, ya wis padha tampa, bisa uga kanggo tinsel.
  19. Pilot200809
    Pilot200809 21 Agustus 2012 18:44
    +3
    .... sadurunge sang bl @ di
    1. Alex28
      Alex28 21 Agustus 2012 23:58
      -1
      Sayange padha ora menehi akeh
    2. Sandov
      Sandov 23 Agustus 2012 20:55
      +1
      Pilot200809,
      Wong gemblung adonan padha mbuwang omong kosong lan muddied. Aku bakal tamparan rod ing ngarepe ngarep lan ngirim mulih.