Review militèr

Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut NATO Poseidon 21

75
Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut NATO Poseidon 21

Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut NATO Poseidon-21 sing diwiwiti ing Segara Ireng. Alasan resmi kanggo nolak yaiku wabah koronavirus ing kapal Angkatan Laut Bulgaria. Iki dilaporake dening "Radio Romania".


Mitra Bulgaria duwe masalah sing ana gandhengane karo pandemi, lan mula dheweke nolak melu latihan multinasional

- ujare kepala staf Angkatan Laut Romania, Mihai Panait.

Penolakan kanggo melu latihan kasebut dikonfirmasi dening Wakil Perdana Menteri, Menteri Pertahanan lan Keamanan Bulgaria Krasimir Karakachanov. Miturut dheweke, limang kasus infeksi koronavirus kacathet ing kapal Angkatan Laut Bulgaria, lan banjur diputusake kanggo ninggalake maneuver kasebut.

Sofia ngelingake Bucharest babagan iki seminggu kepungkur

- diterangno mentri.

Latihan angkatan laut Poseidon-21 diwiwiti ing Segara Ireng wingi, kanthi total 700 personel militer, 13 kapal lan 9 pesawat saka Romania, Yunani, Turki, Spanyol, Prancis lan Amerika Serikat (minus Bulgaria), uga grup tumindak tambang pancet NATO SNMCMG2.

Tugas utama latihan kasebut yaiku ngupayakake pertahanan anti-kapal selam lan udara, pengintaian hidrografi, deteksi lan netralisasi tambang laut lan piranti bledosan improvisasi. Pasukan gabungan bakal ngusir serangan kasebut penerbangan, kapal lumahing mungsuh lan kapal selam. Narik kapal sing rusak, ngisi bahan bakar ing segara lan pertolongan pertama uga bakal ditindakake.
75 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg gr
    oleg gr 28 Februari 2021 07:25
    +4
    Coronavirus bisa nindakake kabeh. Muncul, lan partisipasi ing maneuvers mandheg. Utawa bisa uga mung alesan.
    1. Navodlom
      Navodlom 28 Februari 2021 07:38
      -2
      Asosiasi karo ajaran iki:
      pimp ngrawat ngirim bocah-bocah wadon prodigal sing mburu kanggo dheweke kanggo madu. pamriksan
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 28 Februari 2021 07:48
        +1
        Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut
        Iki sing ditindakake dening virus sing menehi urip! nangis
    2. Terenin
      Terenin 28 Februari 2021 10:13
      + 11
      Kutipan saka: oleg-gr
      Utawa bisa uga mung alesan.

      Kita uga ngelingi kepiye prajurit lan perwira Bulgaria ora gelem nembak boneka tentara Rusia ing latihan NATO ing Romania.

      Kene goblok
      1. Temples
        Temples 28 Februari 2021 11:31
        0
        Sayange yen wabah wabah kasebut ora mungkasi latihan NATO.
    3. pytar
      pytar 28 Februari 2021 12:02
      + 12
      Coronavirus bisa nindakake kabeh. Muncul, lan partisipasi ing maneuvers mandheg. Utawa bisa uga mung alesan.

      Ora ana virus korona. Saka 1 Maret ing Bulgaria, mbusak meh kabeh watesan ing urip umum. Panyiapan katering, restoran, diskotik, bar wengi, toko kabeh dadi normal. mode operasi. Negara kasebut kanthi cepet ngalami vaksinasi massal. Dadi aku divaksinasi dina Jumuah.
      Politisi Bulgaria wis bola-bali nyatakake yen dheweke ora melu rencana militer anti-Rusia.
      "07.12.2021 Perdana Menteri: Bulgaria ora melu ing skenario serangan ing Rusia"

      https://rus.bg/obschestvo/obschestvo/31637-premer-bolgariya-ne-uchastvuet-v-stsenarii-napadeniya-na-rossiyu
      Ing media Rusia lan forum / VO ora pangecualian / padha menehi nyawa kanggo saiki Bulgaria minangka mungsuh, nanging yen kita katon ing kasunyatan nyata, kahanan iku temen beda:
      Ing 2015, Bulgaria ora gelem nampa unsur aktif saka sistem pertahanan rudal Amérika ing wilayah sawijining, lan padha disebarake ing Romania.
      Ing 2016, Bulgaria ora gelem melu ing skuadron Segara Ireng anti-Rusia bebarengan karo Turki, Romania, Ukraina lan Georgia. Gagal Bulgaria ngubur kabeh proyek.
      https://topwar.ru/96863-bolgariya-otvetila-otkazom-na-predlozhenie-prinyat-uchastie-v-sozdanii-chernomorskoy-flotilii-nato-my-ne-vidim-dlya-sebya-ugroz-so-storony-rossii.html
      Ing awal 2018, Bulgaria minangka salah sawijining negara sing ora gelem ngusir diplomat Rusia amarga kasus Skripal.
      Ing 2019, Perdana Menteri Borisov mungkasi -"Bulgaria ora bakal ngidini panyebaran pangkalan angkatan laut NATO!"
      https://www.eurointegration.com.ua/rus/news/2019/11/25/7103449/
      Bulgaria ajeg mlebu kontrak kanggo ndandani peralatan militer saka perusahaan Rusia lan Belarusian, senadyan ora seneng Amerika Serikat.
      -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---
      Cathetan: Katon kaya klompok troll-la-la sing digali ing VO ... negatif kang goal kanggo nyetel Rusia marang wong liya lan bali! Nyebar informasi sing salah, spekulasi, provokator iki nggawa bau busuk ing forum! Padha mungsuh! Anggota forum sing dihormati, aja nyerah marang provokasi, wong Bulgaria lan Rusia dudu mungsuh!
      1. Lipchanin
        Lipchanin 28 Februari 2021 12:57
        -2
        Kutipan saka pytar
        "07.12.2021 Perdana Menteri: Bulgaria ora melu ing skenario serangan ing Rusia"

        Iki jenis guyon?
        07 bakal teka mung ing 12 sasi.
        Utawa sampeyan manggon ing wektu sing beda? Nyuwun
        1. pytar
          pytar 28 Februari 2021 13:02
          +4
          Apa iki guyon?07. 12. 2021 bakal teka mung ing sasi 10. Utawa sampeyan manggon ing wektu sing beda?

          Typo aku! Pranyatan Perdana wiwit 07.12.2020
      2. ironis
        ironis 28 Februari 2021 15:01
        0
        Ana wong sing kudu gelut karo wong saka kursi. Dheweke ora bisa urip tanpa gambar mungsuh.
    4. ccsr
      ccsr 28 Februari 2021 13:17
      -1
      Kutipan saka: oleg-gr
      Coronavirus bisa nindakake kabeh. Muncul, lan partisipasi ing maneuvers mandheg. Utawa bisa uga mung alesan.

      Ora perlu - NATO mesthi rampung latihan ing dina Jumuah, lan diterusake ing dina Senin, mula isih ana pamirsa, lan dheweke ngalami nalika Perang Dingin. Lan wong Bulgaria mutusake mung nyimpen latihan - apa sing dibutuhake, utamane amarga ora duwe resesi ekonomi lan dhuwit ekstra kanggo militer, mula dheweke nemokake alasan kanggo nolak.
      1. ironis
        ironis 28 Februari 2021 15:03
        0
        Nanging apa sampeyan ora nganggep kasunyatan sing prasaja yen Baolgaria ora kasengsem ngrusak hubungan karo Federasi Rusia? Iki uga dibayangke ing gelembung.
        1. ccsr
          ccsr 28 Februari 2021 17:58
          -1
          Kutipan saka ironis
          Nanging apa sampeyan ora nganggep kasunyatan sing prasaja yen Baolgaria ora kasengsem ngrusak hubungan karo Federasi Rusia?

          Sawise nolak kanggo nyelehake pipa gas menyang Bulgaria, aku ora nganggep. Lan gabung karo NATO rampung ngrusak hubungane karo Rusia, uga larangan overflight pesawat kita nalika bom Serbia. Dadi, kita tansah eling sapa sing nambani kita lan kepiye ing wektu sing angel. Sampeyan isih ngelingi acara rong ewu taun sejarah, nanging sampeyan menehi kita lali carane Bulgaria ngiyanati kita?
          1. ironis
            ironis 28 Februari 2021 18:33
            0
            Nalika Bulgaria gabung karo NATO, ora ana konfrontasi sing jelas karo Rissia, lan saka sudut pandang prospek, iku cukup kanggo wong-wong mau lan iki bisa dimangerteni. Nolak kanggo lay pipa gas iku hak. Vaughn America ora gelem ngrampungake pipa minyak saka Kanada. Iki mesthi bakal nyebabake graters, nanging ora bakal nggawe mungsuh. Sajrone konflik ing Serbia, wong-wong mau bisa uga ora gelem mbabarake wilayahe menyang tumindak sing bisa nyebabake masalah kanggo kepentingane. Maneh gegandhengan karo anggota NATO. Iki kudu dimangerteni. Mungkin iki maneh nimbulaké graters, nanging ora nggawe mungsuh.
  2. Irit
    Irit 28 Februari 2021 07:26
    +2
    Lan kok padha ora ngajak cah ayu cilik, paling ing prau kembung, paling ing dip saka ekstra? Utawa, apa dheweke wedi yen sawise ngunjungi kapal NATO, mangkuk jamban bakal dibuwang kanthi akeh, paling ora saka kapal? ??
    1. mark2
      mark2 28 Februari 2021 08:31
      +2
      Lan kok padha ora ngajak cah ayu cilik, paling ing prau kembung, paling ing dip saka ekstra?

      Ya, dheweke ora bakal bisa mlayu menyang banyu netral kanthi dayung.
    2. Lipchanin
      Lipchanin 28 Februari 2021 08:34
      -2
      Quote: Irit
      Lan kenapa dheweke ora ngajak asu ajag cilik, paling ora ing prau kembung,

      Ya, nalika lagi baris, latihan bakal rampung lan kabeh bakal mulih
    3. Egoza
      Egoza 28 Februari 2021 09:59
      0
      Quote: Irit
      Lan kok padha ora ngajak cah ayu cilik, paling ing prau kembung, paling ing dip saka ekstra?

      padha bakal diselehake tinimbang target.
    4. kit88
      kit88 28 Februari 2021 11:30
      +7
      Yagene dheweke ora ngajak asu ajag, paling ora ing prau kembung

      Dheweke kandha yen dheweke kepengin banget karo titik maneuver "Peneret kapal sing rusak, ngisi bahan bakar ing segara uga bakal ditindakake. lan sepindah"...
      Dheweke setuju nampa bantuan kanthi awis, uga, utawa kertu ...
    5. Inquisitor
      Inquisitor 28 Februari 2021 14:26
      -1
      Ukroshavka ora duwe satelit lan nginfeksi maneh kabeh wong ing kana.
  3. mouse
    mouse 28 Februari 2021 07:27
    +7
    Tunggul iku cetha ... padha lara ... wassat
    1. Terenin
      Terenin 28 Februari 2021 10:23
      +6
      Kutipan saka Mouse
      Tunggul iku cetha ... padha lara ... wassat

      Awu tunggul, iki "penyakit" bakal nggawe wong apik ya
      Hello Vasily hi
      1. mouse
        mouse 28 Februari 2021 11:03
        +3
        hi Ayo ... dheweke bakal cepet divaksinasi lan ora duwe wektu kanggo kedhip ...
        nglirik
  4. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 28 Februari 2021 07:29
    0
    ngguyu "Sedulur" sepisan maneh "sopan" kaya ing jaman kuna Adolf Aloizych
    mutusake kanthi pretext sing bisa dingerteni kanggo mlumpat saka lokomotif. ngguyu Padha ora bakal ngganti jeneng Varna maneh dening kasempatan menyang kutha "Stalino" ana maneh? ngguyu wassat
    1. bagatur
      bagatur 28 Februari 2021 08:13
      -5
      Ana covid ing kapal, iki nyata. Varna ora bakal dadi Stalin, Putin uga.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. asua164
        asua164 28 Februari 2021 09:06
        +2
        Luwih apik bi Varna diantemi dening Stalin, lan luwih apik dening Putin.
        1. pytar
          pytar 28 Februari 2021 13:28
          0
          Luwih apik bi Varna diantemi dening Stalin, lan luwih apik dening Putin.

          Ora! Ora bakal! Ayo kanca loro iki tetep karo Federasi Rusia. Ora cocok kanggo ekspor ... ngguyu
          1. Komentar wis dibusak.
            1. ironis
              ironis 28 Februari 2021 15:00
              +1
              Sampeyan duwe sawetara bayangan sing terus-terusan ing wilayah gluteal. Lan saliyane tema jamban, apa maneh sing bakal ana?
        2. ironis
          ironis 28 Februari 2021 15:05
          +1
          Apa sampeyan ngusulake kanggo ngganti jeneng kabeh kali menyang Volga?
        3. bagatur
          bagatur 28 Februari 2021 21:18
          +1
          Ya, mimpi...
      3. Terenin
        Terenin 28 Februari 2021 10:20
        +5
        Quote: Bagatur
        Ana covid ing kapal, iki nyata. Varna ora bakal dadi Stalin, Putin uga.

        Bagatur, politisi sampeyan kabeh ana ing sikil mburi sadurunge NATO, lan sampeyan ngerti yen ana ing komando dhuwur NATO tingkat rasa ora percaya marang wong Bulgaria, sing ora diarani muspra, wis tambah, kutipan: "Kuda Trojan Rusia ing NATO" ya
        Ayo, metu saka kulit lan kritik NATO. am
      4. pytar
        pytar 28 Februari 2021 12:25
        0
        Ana covid ing kapal, iki nyata.

        Covid nang endi wae, nanging durung katon ing kene! Awak dites kanthi rutin ing kapal, ora ana kejutan. Iki mung minangka alesan kanggo ninggalake acara kasebut, sing ora ana ing kapentingan Bulgaria.
        Varna ora bakal dadi Stalin, Putin uga.

        Nanging sing mesthi! apik Ayo padha kekacoan karo Stalin lan Putin ing Federasi Rusia! ya
        1. kumuso
          kumuso 28 Februari 2021 14:48
          0
          Apa Siguren si, apa virus korona ing kapal? Wani" wiwit 2 minggu 30% kru ora lara, 2 penjaga sing tugas diganti.
          1. pytar
            pytar 28 Februari 2021 15:52
            0
            Tulis ing basa Rusia, yen ora, dheweke bakal nganggep minangka nglanggar aturan ing situs kasebut. Mesthi wae, aku ora duwe gambaran lengkap babagan kahanan covid ing Angkatan Laut. Sanajan ponakanku ing Angkatan Laut. Aku lara / karo kulawarga / ing Oktober. Aku ing karantina kanggo sasi. Wis bali ing layanan. Dheweke ujar manawa akeh sing lara utawa saiki ana ing karantina. Dadi ora anyar. Dheweke bisa nolak ing pungkasan taun. Mung wae pandhemen minangka alesan sing apik, lan aku nganggep penolakan kasebut cukup, kanggo nggayuh kepentingan Bulgaria. Ora ana sing kudu ditindakake ing kana. Iki dudu perang kita.
            1. kumuso
              kumuso 28 Februari 2021 17:01
              +2
              Lan apa jenis konfrontasi kita, apa kita anggota NATO utawa Departemen Dalam Negeri? Aku ora maca bab sing Bulgaria bakal brawl ing sawetara kutha Rusia, nanging kedadean padha warga Rusia ing Varna sandi iku kedadean umum. Latihan Angkatan Laut, Angkatan Udara, Angkatan Darat banjur ngancam lan nyiapake perang, yaiku, apa sing bakal disiapake yen perang iki diwiwiti sedina. Lan iki ora bisa digunakake ing simulator.
              1. pytar
                pytar 28 Februari 2021 21:41
                0
                Sampeyan ora nerangake kanggo kula. Aku ngerti. Ngomong babagan basa kasebut amarga sampeyan bisa uga dilarang. Iki dianggep minangka nglanggar aturan situs.
                1. kumuso
                  kumuso 28 Februari 2021 22:22
                  +1
                  Ing ergroup 2000, kamulyan disembelih lan ing ngendi wong Rusia nulis ing basa Rusia, nanging aku ora bisa nganggo basa Bulgaria ing kene sanajan padha ngrembug babagan Bulgaria?
                  1. pytar
                    pytar 1. mars 2021 00:10
                    0
                    Ing ergroup 2000, kamulyan disembelih lan ing ngendi wong Rusia nulis ing basa Rusia, nanging aku ora bisa nganggo basa Bulgaria ing kene sanajan padha ngrembug babagan Bulgaria?

                    Bulgaria minangka negara demokratis! Ing situs kita, sampeyan bisa nulis ing basa Rusia lan ing basa sing dikarepake para peserta forum. Iki normal, ora ana masalah. Kajaba iku, umume wong Bulgaria ngerti sawetara basa.
                    Nanging ing VO ora kaya ngono:
                    Ing ngisor iki dilarang banget ing situs kasebut: a) ... b) ... c) ... d) ... e) ... f) Kanthi hormat marang basa liya, basa komunikasi ing komentar kanggo artikel sing diterbitake yaiku Rusia. Sayange, penutur basa liya kerep nggunakake basa kasebut kanggo njlentrehake hubungane, nalika nggunakake basa saru;
                    Link mudhun kaca. Iki biara, aturane. Kareben padha ngajeni pranatan-pranatan kita, lan kita padha ngajeni pranatan-pranatane. Dadi luwih adil. ya
                    1. ccsr
                      ccsr 1. mars 2021 11:33
                      0
                      Kutipan saka pytar
                      Nanging ing VO ora kaya ngono:

                      Nah, yen sampeyan ora seneng karo posisi iki, kenapa nulis ing kene?
                      1. pytar
                        pytar 1. mars 2021 13:05
                        0
                        Nah, yen sampeyan ora seneng karo posisi iki, kenapa nulis ing kene?

                        Sampeyan jelas ora maca kabeh dialog. aku Aku ora mbantah aturan situs. Padha apa lan aku nyoba kanggo tindakake wong. Panjelasanku marang kanca kerja, dheweke nganggep dheweke salah. Iku uga hak dheweke.
  5. Mauritius
    Mauritius 28 Februari 2021 07:30
    0
    Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut NATO Poseidon 21
    Ambune gas luwih manis tinimbang ambune cardite sing diobong. aran
    limang kasus infeksi koronavirus kacathet ing kapal-kapal Angkatan Laut Bulgaria, banjur diputusake kanggo ninggalake maneuver kasebut.
    Aku ngerti, ana luwih saka 5 kapal ing Angkatan Laut Bulgaria, ana uga karo tim sehat. aran
    1. pytar
      pytar 28 Februari 2021 12:31
      0
      Ambune gas luwih manis tinimbang ambune cardite sing diobong.

      Kanggo sawetara alesan, kabeh revolves watara gas! ngguyu Lan Bulgaria duwe kapentingan nasional dhewe! Ora ana kepentingan Bulgaria kanggo ngadhepi tanggi - kabeh ana ing NATO! Ing wektu sing padha, kita ora duwe kontradiksi konflik karo Federasi Rusia. hi
      Aku ngerti, ana luwih saka 5 kapal ing Angkatan Laut Bulgaria, ana uga karo tim sehat.

      Awak dites kanthi rutin ing kapal, ora ana kejutan. Covid mesthi ora "muncul dadakan" sedina sadurunge latihan! Iki mung minangka alesan kanggo ninggalake acara kasebut, sing ora ana ing kapentingan Bulgaria. keprungu
      1. Mauritius
        Mauritius 1. mars 2021 15:19
        0
        Kutipan saka pytar
        Kanggo sawetara alesan, kabeh revolves watara gas! Lan Bulgaria duwe kapentingan nasional dhewe!

        Inggih, iku ora kene, nanging ing Eropah. Padha siap kanggo menehi urip kanggo gas mirah. Lan kapentingan Bulgaria .... hi Padha bisa dadi hub gas Eropah, nanging guts dadi lancip. hi Saiki Türkiye aturan, sesuk Jerman bakal. Lan akeh Bulgaria minangka "piknik pinggir dalan". Nyuwun
        Ora ana kepentingan Bulgaria kanggo ngadhepi tanggi - kabeh ana ing NATO!
        Apa sampeyan ora ana ing NATO? Dadi apa sing sampeyan tindakake? Serbia rusak ... duka Dheweke ora ana ing NATO.
        Ing wektu sing padha, kita ora duwe kontradiksi konflik karo Federasi Rusia. hi
        Matur suwun! hi
        1. pytar
          pytar 1. mars 2021 18:37
          0
          Ayo dideleng fakta lan gawe kesimpulan adhedhasar fakta kasebut! keprungu Dadi...
          Inggih, iku ora kene, nanging ing Eropah.

          Kasunyatan: Topik gas ing ru-media, meh ing saben artikel kaping 3! Ing Eropah, iku kaping 105 ...
          Kesimpulan: Kanggo sawetara alesan, kabeh revolves watara gas!
          Padha siap kanggo menehi urip kanggo gas mirah.

          Kasunyatan: Lan ing Gazprom kanggo ngedol gas kanthi rega sing luwih dhuwur, lan ora mung bakal menehi urip ...
          Kesimpulan: Saben uwong entuk manfaat dhewe, ora ngerti cara kanggo nggayuh.
          Lan kapentingan Bulgaria .... Padha bisa dadi hub gas ing Eropah, nanging guts dadi lancip.

          Kasunyatan: Yuzhny Stream /YuP/ tanpa disetujoni EU dadi total ora nguntungake. Aliran Balkan /BP/ wis dileksanakake lan wis digunakake. Rute SP lan BP pas karo 80%, lan kabeh aliran ngliwati Bulgaria. Kapentingan Bulgaria dilindhungi kanthi cara sing paling apik!
          Kesimpulan: Sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan. Hakim dening ru-media, lan ing wong-wong mau bebener iku cedhak nul.
          Saiki Türkiye aturan

          Aku kene arep takon taksi piye??? Ora nerangake?
          Lan nasibe Bulgaria minangka "piknik pinggir dalan"

          Kasunyatan: Sajrone 30 taun kepungkur, PDB negara wis tikel kaping pindho. Ing 2019, tekan rekor sejarah. Ing "piknik ing bah", warga urip ora luwih ala tinimbang ing negara paling sugih ing donya.
          Kesimpulan: Sampeyan ora ngerti kahanan.
          Apa sampeyan ora ana ing NATO?

          Kasunyatan: Wiwit 2004 ing NATO. Nganti 2014, Rusia lan NATO dadi kanca sing cedhak banget.
          Kesimpulan: Owah-owahan kebijakan tansah bisa.
          Serbia rusak ...

          Kasunyatan: Padha gouged minangka respon. Sadurunge, Serbia wis nindakake akeh trik kotor lan nggawe bentuk pembantaian.
          Kesimpulan: Sampeyan ora ngerti sikap tanggi saka Serbia. Sampeyan mung ngerti versi acara Serbia, sing gampang ditiru dening media Rusia.
          Dheweke ora ana ing NATO.

          Kasunyatan: Ing tanggal 14 Nopember 1951, Yugoslavia lan Amerika Serikat nandatangani prajanjen sing mbukak babagan keamanan bebarengan. Sadurunge, SFRY minangka anggota saka sing diarani. "Balkan Union" bebarengan karo Yunani lan Turki. Mangkono, SFRY minangka anggota ora resmi NATO nganti taun 90-an. Yen ora ana kedadeyan getih lan ambruk Yugoslavia, bakal dadi salah sawijining sing pertama gabung karo NATO.
          https://topwar.ru/103593-tito-i-nato.html
          Kesimpulan: Sampeyan ora ngerti samubarang.
          Matur suwun!

          Muga-muga ijol-ijolan panemu bisa migunani! Lan matur nuwun! hi
  6. Roso 56
    Roso 56 28 Februari 2021 07:33
    -1
    Apa iku pancene wiwit esuke ing wong-wong mau carane iku bisa mungkasi? Lan sing apik.
    1. Navodlom
      Navodlom 28 Februari 2021 07:36
      +1
      Kutipan: Ros 56
      Apa iku pancene wiwit esuke ing wong-wong mau carane iku bisa mungkasi? Lan sing apik.

      mesthi ora
      pimpinan Bulgaria ora bakal duwe semangat kanggo argue karo pemilik
      ketoke ana instruksi babagan virus
      1. LIONnvrsk
        LIONnvrsk 28 Februari 2021 08:41
        0
        Kutipan: Navodlom
        ana instruksi babagan virus

        Apa virus duwe akun dhewe??? belay Apa ing dolar utawa yuan? aran
    2. mouse
      mouse 28 Februari 2021 08:07
      +3
      Apa iku miwiti kanggo njaluk menyang wong?

      Aja nyenengake dhewe karo ilusi ... mung ing tahap iki luwih nguntungake kanggo dheweke .... ya
  7. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 28 Februari 2021 08:20
    -3
    Quote: Bagatur
    Ana covid ing kapal, iki nyata. Varna ora bakal dadi Stalin, Putin uga.

    Akhire pfizer ngguyu Umumé, kanggo Eurekas, cerebellum rusak, mesthine)): wong barbar iki nggawe vaksin lan nyebarake ing saindenging jagad kanthi irama, lan dheweke dhewe divaksinasi, tanpa mbukak mata bulging kanggo dosis gratis. Langsung gambar donya wis luntur)) ngguyu
    1. bagatur
      bagatur 28 Februari 2021 21:22
      0
      Pfizer wis diinstal, ora masalah.
  8. cniza
    cniza 28 Februari 2021 09:23
    +4
    Alasan resmi kanggo nolak yaiku wabah koronavirus ing kapal Angkatan Laut Bulgaria. Iki dilaporake dening "Radio Romania".


    Sofia ngelingake Bucharest babagan iki seminggu kepungkur


    Lan apa sing diprentahake wong Romania ing latihan kasebut?
    1. roket757
      roket757 28 Februari 2021 09:30
      +2
      Salam prajurit
      Rumania koyone lokal, "pemilik" ... utawa Mungkin padha duwe akeh ana ... supaya iku mine, paus minke bakal kemudi everyone.
      1. cniza
        cniza 28 Februari 2021 11:35
        +4
        Wektu sing apik! hi

        Ya, katon kaya ing peternakan kolektif, kabeh padha dadi komandan ...
        1. roket757
          roket757 28 Februari 2021 14:05
          +2
          Lan tembung pungkasan kanggo "brigadir"!
          1. cniza
            cniza 28 Februari 2021 14:54
            +3
            Ya, dheweke ngidini dheweke main ing demokrasi ...
            1. roket757
              roket757 28 Februari 2021 16:15
              +1
              Dermocracy ends nalika "mandor" muntahake "banteng" lan metu saka dhingklik! banjur "kabeh sadulur ing anting-anting lan distributes!"
    2. Terenin
      Terenin 28 Februari 2021 10:25
      +5
      Kutipan saka cniza
      Alasan resmi kanggo nolak yaiku wabah koronavirus ing kapal Angkatan Laut Bulgaria. Iki dilaporake dening "Radio Romania".


      Sofia ngelingake Bucharest babagan iki seminggu kepungkur


      Lan apa sing diprentahake wong Romania ing latihan kasebut?

      Temenan, dheweke, kaya sadurunge, nyedhiyakake infrastruktur kanggo NATO minangka trep ing wilayah kasebut.

      Hello Victor hi
      1. cniza
        cniza 28 Februari 2021 11:38
        +4
        Sugeng dalu Gene! hi

        Menagerie kaya mengkono iku angel diatur, nanging padha latihan hard ...
    3. Nyrobsky
      Nyrobsky 28 Februari 2021 11:26
      +1
      Kutipan saka cniza
      Lan apa sing diprentahake wong Romania ing latihan kasebut?

      Ana, mbokmenawa, pusat koordinasi lan logistik NATO dumunung. nglirik
      1. cniza
        cniza 28 Februari 2021 11:39
        +5
        Katon kaya salah sawijining markas NATO ...
        1. roket757
          roket757 28 Februari 2021 16:17
          +2
          Padha mbangun, Yankees, ana sing bubar ana ... ing cendhak, salib kita ditandhani ing peta.
          1. cniza
            cniza 28 Februari 2021 19:29
            +3
            Lan salib prioritas ...
            1. roket757
              roket757 28 Februari 2021 19:33
              +1
              Ya, yen Yankees wis nested nang endi wae, langsung njupuk wong ing potlot!
              1. cniza
                cniza 28 Februari 2021 20:45
                +2
                Yen ora, dheweke wis ilang rasa wedi, wektune kanggo ngelingake dheweke ing ngendi negarane lan ing ngendi Segara Ireng ...
                1. roket757
                  roket757 28 Februari 2021 21:51
                  +1
                  Ya, ora ana sing ngalahake dheweke, mula Schaub teka ing tailbone. Yen padha munggah menyang Samara, banjur padha milih mungsuh banget.
  9. bar
    bar 28 Februari 2021 09:26
    +2
    Bulgaria ora gelem melu latihan angkatan laut NATO

    Ora mundhut gedhe kanggo NATO. Ingkang utama yaiku dheweke ora nolak nyedhiyakake porte kanggo para peserta. Lan ora ana maneh sing dibutuhake saka dheweke.
  10. stoqn477
    stoqn477 28 Februari 2021 09:57
    0
    Kutipan: Gennady Fomkin
    ngguyu "Sedulur" sepisan maneh "sopan" kaya ing jaman kuna Adolf Aloizych
    mutusake kanthi pretext sing bisa dingerteni kanggo mlumpat saka lokomotif. ngguyu Padha ora bakal ngganti jeneng Varna maneh dening kasempatan menyang kutha "Stalino" ana maneh? ngguyu wassat

    Yen ana kasus nyata saka penyakit kasebut, kenapa kabeh kru bakal ana risiko amarga bisa nyebabake akibat. Saiki dudu wektu kanggo perang nggawe kurban sing ora ana gunane.
    1. Egoza
      Egoza 28 Februari 2021 10:03
      0
      Kutipan saka: stoqn477
      Saiki dudu wektu kanggo perang kanggo nggawe kurban sing ora ana gunane.

      Lan kenapa banjur nindakake latihan ing wektu kasebut? Dumadakan, kru kapal NATO bakal ditutupi virus?
  11. Kelapa
    Kelapa 28 Februari 2021 09:59
    -2
    Aku ora seneng wong Bulgaria ... dheweke mesthi dadi pengkhianat .. ora kabeh, mesthi ..
  12. Kelapa
    Kelapa 28 Februari 2021 10:02
    -2
    yen (Gusti Allah mboten sare) sampeyan kudu milih karo sapa sing arep dibagi jatah .... Aku bakal menehi kanggo Chechen ... padha duwe endhog ..
  13. stoqn477
    stoqn477 28 Februari 2021 10:11
    0
    Quote: Egoza
    Kutipan saka: stoqn477
    Saiki dudu wektu kanggo perang kanggo nggawe kurban sing ora ana gunane.

    Lan kenapa banjur nindakake latihan ing wektu kasebut? Dumadakan, kru kapal NATO bakal ditutupi virus?

    Kaya sing diucapake, saben wong ngerti awake dhewe. Armada kita ora kalebu puluhan ewu wong.
  14. stoqn477
    stoqn477 28 Februari 2021 10:15
    0
    Quote: Kelapa
    yen (Gusti Allah mboten sare) sampeyan kudu milih karo sapa sing arep dibagi jatah .... Aku bakal menehi kanggo Chechen ... padha duwe endhog ..

    Dadi-dadi. Padha cetha duwe bal kanggo chop mati kepala ... Temenan sampeyan wis lali apa padha saged.
  15. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 28 Februari 2021 12:36
    -1
    Dina sadurunge, latihan angkatan laut Poseidon-21 diwiwiti ing Segara Ireng, kanthi total 700 personel militer, 13 kapal lan 9 pesawat saka Romania, Yunani, Turki, Spanyol, Prancis lan Amerika Serikat (minus Bulgaria), uga klompok tumindak tambang pancet NATO SNMCMG2. Tugas utama latihan kasebut yaiku ngupayakake anti-kapal selam lan pertahanan udara, pengintaian hidrografi, deteksi lan netralisasi tambang laut lan piranti bledosan improvisasi. Pasukan gabungan bakal ngusir serangan dening pesawat musuh, kapal permukaan lan kapal selam. Narik kapal sing rusak, ngisi bahan bakar ing segara lan pertolongan pertama uga bakal ditindakake. Inggih, wong Bulgaria ngerti sapa sing kudu dadi sekutu, 2 perang donya konfirmasi iki

    TURKS Endi? ngguyu
  16. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 28 Februari 2021 12:47
    -1
    Kutipan saka: stoqn477
    Quote: Kelapa
    yen (Gusti Allah mboten sare) sampeyan kudu milih karo sapa sing arep dibagi jatah .... Aku bakal menehi kanggo Chechen ... padha duwe endhog ..

    Dadi-dadi. Padha cetha duwe bal kanggo chop mati kepala ... Temenan sampeyan wis lali apa padha saged.

    Erdogan mangga menyang bashi-bazouks. ngguyu
  17. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 28 Februari 2021 13:02
    -1
    Kutipan: Gennady Fomkin
    Kutipan saka: stoqn477
    Quote: Kelapa
    yen (Gusti Allah mboten sare) sampeyan kudu milih karo sapa sing arep dibagi jatah .... Aku bakal menehi kanggo Chechen ... padha duwe endhog ..

    Dadi-dadi. Padha cetha duwe bal kanggo chop mati kepala ... Temenan sampeyan wis lali apa padha saged.

    Erdogan mangga menyang bashi-bazouks. ngguyu

    Mungkin dheweke bakal nyelehake maneh menyang gulu Bulgaria, ing 500 taun, pira sing bakal diketik? ngguyu
  18. potap6509
    potap6509 28 Februari 2021 16:21
    0
    Dina iki ing Rambler: Frigate "Admiral Grigorovich" mlebu ing pelabuhan Sudan, laporan Interfax kanthi referensi kanggo layanan pers Armada Laut Ireng (BSF).
    Kacathet yen kru kapal fregat "Admiral Grigorovich" minangka kapal perang Rusia pisanan sing ngunjungi Port Sudan.
    "Minangka bagean saka kunjungan kasebut, direncanakake kanggo ngisi maneh cadangan bahan fregat lan ngaso personel sawise melu latihan angkatan laut multinasional AMAN-2021 (AMAN-2021) ing Segara Arab," ujare layanan pers.

    Dheweke nambahake yen ing pelabuhan Sudan, miturut persetujuan antarane Rusia lan Sudan, pusat logistik kanggo Angkatan Laut Rusia bakal digawe. Iki dilaporake dening "The Rambler". Salajengipun: https://news.rambler.ru/army/45907236/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
  19. DED_peer_DED
    DED_peer_DED 1. mars 2021 22:37
    0
    Alasan resmi kanggo nolak yaiku wabah koronavirus ing kapal Angkatan Laut Bulgaria.

    "Kelip ing sisih kiwa .... Kelip ing sisih tengen ..." (c)