Review militèr

Pengangkut personel waja nganggo roda ngambang BTR-70

14
Ing taun 1971, prototipe kendaraan tempur infanteri roda GAZ-50 diprodhuksi, dikembangaké dening biro desain Gorky Automobile Plant ing basis saka Unit lan majelis saka BTR-60PB. Kendaraan tempur infanteri roda nduweni persenjataan lan menara sing padha karo BMP-1. Kompartemen pasukan saka kendaraan anyar bisa nampung wolung prajurit infantri. Kanggo macem-macem alasan, kendaraan tempur infanteri GAZ-50 ora diprodhuksi sacara massal, nanging sasis kasebut digunakake kanggo nggawe operator personel lapis baja BTR-70, sing diluncurake ing 21.08.1972/XNUMX/XNUMX.

Pengangkut personel waja nganggo roda ngambang BTR-70


Umumé, tata letak BTR-70 mbaleni BTR-60PB. Kompartemen kontrol karo kursi sopir lan komandan kendaraan dumunung ing ngarep awak waja operator personel. Ing mburi kompartemen kontrol ana kompartemen pasukan, lan kompartemen transmisi mesin ana ing mburi.

Sopir lan komandan kendaraan ing njaba medan perang ngawasi lingkungan liwat rong kaca ngarep, sing dilengkapi piranti pemanas lan wiper. Kacamata ing posisi pertempuran ditutup nganggo tutup waja. Ing kasus iki, komandan mirsani liwat piranti TNPKU-2B lan telung piranti periskop TNP-B, lan driver nggunakake papat TNP-B. Kanggo mlebu ing kompartemen kontrol ana rong lawang ing atap lambung.

Badan tertutup BTR-70 dilas saka lembaran baja lapis baja sing digulung. Kekandelan bagean ngarep yaiku 8-10 milimeter. Turret uga saka konstruksi las lan 6 mm ing ngarep. Dhuwur awak kapal lan armored personel carrier dibandhingake BTR-60PB suda dening 185 milimeter.

Unsur anyar sing penting ing awak yaiku hatches sisih ngisor cilik sing dipasang ing loro-lorone awak antarane pasangan roda katelu lan kaloro. Hatches dimaksudaké kanggo dismounting lan kebangkrutan rahasia. Hatches tambahan uga kasedhiya ing atap kompartemen pasukan.

Kompartemen pasukan bisa nampung enem senapan bermotor. Padha diselehake madhep sisih ing kursi, kang ndadekake iku bisa kanggo murub langsung saka kursi. Ing sisih awak kanggo iki ana enem loopholes, ditutup karo tutup waja. Saka saben sisih kompartemen pasukan, piranti TNP-B dipasang kanggo pengawasan. Paratrooper liyane diselehake ing ngarep, penembak mesin ana ing sisih liyane.



Pengangkut personel lapis baja BTR-70 nduweni persenjataan sing padha karo BTR-60PB: senapan mesin KPVT 14,5 mm lan senapan mesin PKT 7,62 mm dipasang ing menara lapis baja kanthi rotasi bunder. Dheweke uga ngembangake prototipe BTR-70 kanthi peluncur granat otomatis AG-17 sing dipasang ing menara, nanging model iki ora diprodhuksi sacara massal.

Pengangkut personel lapis baja dilengkapi pembangkit listrik kanthi daya tambah. Ing sisih mburi awak ing kompartemen engine ing pigura umum dipasang loro wolung silinder mesin V-shaped karburator GAZ-49B (daya saben 120 hp). Pendinginan lenga ditindakake ing rong penukar panas lan radiator. Panggunaan mesin karburator sing nganggo bensin digandhengake karo bebaya geni sing tambah. Kanggo nyuda bebaya geni, tank bahan bakar dipasang ing kompartemen sing terisolasi, lan operator personel lapis baja uga dilengkapi sistem pemadam kebakaran otomatis. Jog pembalap dilengkapi sistem kanggo medhot transmisi daya saka engine, kang ndadekake iku bisa, ing acara Gagal salah siji mesin, kanggo cepet mateni lan terus nyopir ing engine serviceable.

Sasis, kaya BTR-60PB, digawa metu miturut rumus wheel 8x8. Rong pasangan pisanan bisa diatur, dene radius belokan minimal yaiku 12,6 meter. Suspensi punika torsion bar, rodha duwe pelek pamisah, ban tekanan kurang, tubeless, ukuran 13,00x18 inci. Operator personel lapis baja dilengkapi sistem regulasi tekanan ban terpusat. Ing ngarsane kompresor kuat ing sistem iki ndadekake iku bisa kanggo ngatur meksa gumantung ing kahanan lan ijol kanggo mundhut saka meksa nalika ban dijupuk liwat.

Kacepetan maksimum saka armored personel carrier BTR-70 nalika nyopir ing dalan gedhe 80 km / h. Pengangkut personel lapis baja nduweni kemampuan lintas negara sing dhuwur. Dheweke ngatasi alangan banyu kanthi nglangi kanthi kacepetan nganti 10 km / jam. Gerakan liwat banyu nyedhiyakake propulsi jet banyu rong tahap. Cadangan daya ngambang - 12 jam.

BTR-70 karo menara saka BTR-80


Sajrone pangembangan BTR-70, manungsa waé wis mbayar kanggo peralatan kanggo nindakake operasi ing kahanan nggunakake senjata nuklir. gaman, uga sarana pemusnah massal liyane. Pengangkut personel lapis baja dilengkapi piranti pengintaian radiasi DP-3B, unit filter-ventilasi sing kasusun saka filter absorber lan separator blower, set kanggo peralatan khusus. pangolahan lan piranti kimia militer. intelijen VPHR.

Peralatan saka pengangkut personel lapis baja kalebu: tank interkom, stasiun radio R-123M, mesin ingkang ndamel benter, piranti tarik lan winch kanggo poto-narik (narik pasukan 6 ewu kgf).



Modernisasi militer BTR-70. Abkhazia. 9 Maret 1999
Video dening Vitaly PQ ("Bulletin of Mordovia") http://www.vestnik-rm.ru/



14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bosst64
    bosst64 23 Agustus 2012 11:08
    +2
    "Ana pompa tangan kanggo nambah sirkulasi coolant."
    "ban tekanan rendah kab.

    Imajinasi penulis ora ana watesan.
  2. ora nggantheng
    ora nggantheng 23 Agustus 2012 12:43
    +3
    Aku seneng trunk (utawa kolektor lengen) ing modifikasi Abkhaz apik
    1. at76
      at76 16 Agustus 2016 05:19
      0
      Iki kanggo wong.
      1. at76
        at76 2 Oktober 2016 01:02
        0
        Kanggo pangayoman ekstra.
  3. Mikhado
    Mikhado 23 Agustus 2012 14:30
    +2
    Classics - saiki, mesthi, hopelessly outdated, nanging 40 taun kepungkur iku ing tingkat. Iki mung digawe kanggo perang nuklir Eropa lan diitung babagan tumindak ing wilayah sing kontaminasi lan ngatasi akeh tumpahan saka bendungan sing rusak. Tugas tahan tambang ora disetel - apa jenis tambang sing ana sawise roti sing kuat ...
    Nanging Afghan wis nuduhake kabutuhan transporter infanteri anyar, sing saiki diarani MCI.
  4. joker
    joker 23 Agustus 2012 15:03
    0
    Mangga mbayar manungsa waé kanggo topik ing forum, inovasi sing dibahas ing situs, punika link http://forum.topwar.ru/topic/2832-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1% 82%D0%B8% D0%BD%D0%B3-%D0
    %BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0
    %B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

    Dadi mengko, kaya moderator, ora bisa.
  5. alex86
    alex86 23 Agustus 2012 20:20
    0
    Lan sapa bisa ngomong babagan efektifitas geni saka embrasures onboard ora ing kondisi latihan, nanging ing kahanan nyata?
    1. Alex
      Alex 11 Februari 2014 19:50
      +1
      Kutipan saka: alex86
      Lan sapa bisa ngomong babagan efektifitas geni saka embrasures onboard ora ing kondisi latihan, nanging ing kahanan nyata?
      Aku elinga yen sanajan ing latihan sampeyan ora bisa njupuk akeh (Nanging, aku bakal nggawe reservasi langsung: karo kita, siswa ing camp latihan, panah, kanggo sijine iku entheng, padha ora penting. nglirik ) - visibilitas wis ora dhuwur banget, nanging karo senapan mesin ing abrasion iku pancene ala. Iku misale jek sing embrasures sisih digawe luwih minangka TCTerms diperlokaké tambahan ing kasus ana akeh mungsuh watara. Lan nyatane, armored personel carrier ora kanggo pertempuran, ngandika ing BUSV (saka memori): "Operator personel wojo gerakane konco regu ing kadohan nganti 100 m, ndhukung regu maju karo geni."
  6. Andrei
    Andrei 23 Agustus 2012 20:22
    0
    ya, ing siji wektu, kanggo tugas-tugas sing durung disetel sadurunge, iku apik + thanks kanggo nggunakake 2 mesin karburator (lan ora siji dirancang khusus 2-pikiran witjaksono ing total daya), biaya kurang saka terakhir wis mesthekake. (mratelakake panemume, sawetara modifikasi digunakake "mesin sipil, lan amarga sing terakhir gedhe-gedhe, biaya luwih murah) Kajaba iku, skema kasebut nambah daya tahan ... iku bakal luwih wicaksana kanggo nyelehake MTO ing ngarep, pertempuran ing tengah, lan kebangkrutan mbok menawa bagean dikuwasani pisanan lan sebagian dumunung ing buritan ... nanging banjur perlu sabisa, luwih murah + nalika nggawe ora ana. (uga, utawa meh ora) pengalaman nggunakake operator armored personel ing kondisi pertempuran modern (ing wektu iku) ... lan tugas sing padha ngadhepi perancang saka armored operator personel ... nanging malah saiki, yen sampeyan nindakake modernisasi, sampeyan bisa nggunakake ing eselon kapindho lan katelu minangka tambahan ... bab sing apik kanggo tugas lan wektu !!!
    1. 77 ing 1973
      77 ing 1973 23 Agustus 2012 22:29
      +1
      Mesin saka GAZ-66 digunakake, lan amarga iki, akeh sing isih urip ing Afghanistan!
    2. Alex
      Alex 11 Februari 2014 19:57
      +1
      Quote: Andrey
      thanks kanggo nggunakake 2 mesin karburator .... skema kuwi tambah survivability.
      Iki ngendi aku ora ngerti. Yen tata letak pembangkit listrik ing BTR-70 lan BTR-60PB padha, banjur generator drive dipasang ing sisih tengen, power steering dipasang ing sisih kiwa (iki miturut cara mulang ing VC. universitas, aku ora menek dhewe, aku ora ngerti) lan padha ora diikat, piye wae katon aneh yen mobil bakal bisa mindhah tanpa setir utawa tanpa listrik (uga, ing baterei, Mungkin bakal bisa metu saka perang ing sawetara menit).

      Nanging kanthi biaya produksi serial mesin GAZ, kecanggihan ing produksi lan murah, aku setuju banget. Inggih, wiwit awal, misale jek, gagasan Astrov bisa digunakake - nggunakake apa sing wis ana ing industri mobil kanthi panemuan minimal.
      1. wanderer_032
        wanderer_032 19 Januari 2015 13:07
        0
        Kutipan: Alex
        ing sisih tengen, drive generator dipasang, ing sisih kiwa, power steering


        NSH, sing pompa tekanan kerja menyang power steering, uga njamin operasi silinder hidrolik deflektor gelombang lan damper jet, didorong saka sisih kiwa. dv. sadawane mobil. Miturut singa. tank hydraulic uga diinstal ing Papan.
        Pasokan voltase menyang jaringan onboard diwenehake dening 2 generator sing ana ing loro mesin kasebut. lan total 24V. Kanggo nyuplai voltase operasi kanggo sistem kontak loro mesin. piranti "licik" disebut "divider voltase SE-104A" diinstal. hi
  7. Basque
    Basque 25 Agustus 2012 13:19
    -1
    Sampeyan perlu kanggo nyelehake ing pedestal lan lali iku kanggo pisanan padha wiwit numpak ing waja. .Kanggo taun 60-an, ora elek. Minangka transporter menyang medan perang, nanging ora luwih.
  8. geni
    geni 23 September 2012 20:49
    0
    Pengangkut personel lapis baja ngambang, Video saka Latihan Kavkaz 2012

  9. komandhan8
    komandhan8 23. mars 2021 19:25
    0
    BTR -70 dilengkapi mesin ZMZ 4905, lan dudu GAZ 49 b, sing dipasang ing BTR 60 PB.