Review militèr

Bypass!

185
Kanggo duwe motivasi kanggo keputusan sing bisa nyerang Suriah, Amerika Serikat kanthi terang-terangan ngumumake ora nggatekake keputusan Dewan Keamanan PBB. Kaya, yen ana, kanggo ngrampungake masalah Siria, kita bakal ngubengi Dewan Keamanan.

Retorika agresif kuwi ora dadi ciri khas Obama, sing cenderung mangu-mangu lan nuduhake indecision, ditambah karo tentrem, tinimbang ngumumake rencana militan, lan malah nglawan rencana PBB. Kajaba iku, umume aneh yen krungu pernyataan kaya ngono saka Presiden Amerika Serikat ing wayah wengi pemilihan musim gugur. Mungkin Pak Obama mutusake kanggo ngunggahake rating kanthi cara iki? Sawise kabeh, Amerika tresna marang wong lanang sing perang kaya Mitt Romney - lan Obama cukup bisa ngrebut sawetara poin persentase saka pesaing ing gelombang Siria.

Bypass!


Ing wayah wengi tanggal 21 Agustus, Barack Obama ngetokake statement ing ngendi dheweke ujar manawa Amerika Serikat wis siyap kanggo intervensi militer ing konflik Suriah - ngliwati Dewan Keamanan PBB. Supaya ora nggegirisi donya kanthi ancaman imperialis Amerika lan njaga reputasine minangka wong sing perdamaian, pemenang Bebungah Nobel Perdamaian njlentrehake yen operasi militer nglawan Suriah mung bisa ditindakake yen Damaskus nggunakake bahan kimia utawa biologi. gaman.

"Ing titik iki, aku durung ngetokake pesenan kanggo intervensi militer," jarene Pak Obama. "Nanging masalah senjata kimia lan biologi minangka masalah kritis. Iku ora mung Suriah. Iku mengaruhi kapentingan kita. Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan sing salah. Kanggo kita, iki minangka garis abang. Sanalika kita ndeleng senjata kimia wiwit diangkut ing saindenging negara, kita bakal nimbang maneh posisi kita.

Ya, wong Amerika seneng nggoleki WMD ing saindenging jagad. Conto Irak lan Iran dikenal kabeh wong. Ora mung dheweke seneng golek WMD. Masalahe, biasane ora ketemu.

Apa tujuan Obama? Apa mung kampanye pra-pemilihan, narik para pemilih menyang sisihe kanthi pernyataan saben wengi militan?

Ing kasus iki, ora ana sing agresif ing mburi tembung Obama. Mung wani saka presiden-calon, sing wedi kelangan kesempatan kanggo nglampahi patang taun sabanjuré ing Gedung Putih.

Utawa Obama tenan ngancam Suriah lan tenan arep nyerang, bypassing sanksi saka Dewan Keamanan PBB? Lan agen penyebab anthrax, botulinum toxin lan ricin, sing bakal diwiwiti dening wong "ngubengi negara", mung minangka alesan, lan jelas banget, amarga panguwasa Siria ora bakal nggunakake WMD marang wong-wong dhewe. sing wis bola-bali nyatakake? Sawise kabeh, ana cukup histeria ing media, sing bisa ditindakake Amerika Serikat kanthi cepet, lan sawetara jajak pendapat, ing ngendi mayoritas Amerika bakal ngomongake intervensi ing Suriah, sing mbebayani kanggo kabeh masyarakat donya. Iki kedadeyan ing Irak ing sawijining wektu - ing George W. Bush. Lan presiden ora duwe pilihan kajaba kanggo netepi kekarepane rakyate, yaiku dhewe lan penasehate.

Kanthi penasehat kasebut, utawa luwih, penasihat, calico cukup menarik. Ana pendapat (American, dening cara) miturut kang Pak Obama dinuga nominal mrentah ing Amerika, nanging nyatane Hillary Clinton mbukak Gedung Putih. Banjur: apa retorika Obama ora katon kaya pidato agresif bojone Bill? Nanging, iki minangka kesimpulan saka wartawan Amerika sing kondhang.

Wartawan Amerika Richard Miniter, penggemar investigasi, ing bukune "On the sidelines: an insecure president and advisers who make decisions for him" Aku marang kanggo masyarakat umum babagan indecisiveness Barack Obama lan sing nggawe pancasan kanggo wong.

Minangka conto, wartawan nganggep operasi marang Osama bin Laden. Ing diselidiki, Menteri teka menyang kesimpulan sing Sekretaris Negara H. Clinton sing nggawe percoyo Obama supaya karusakan saka "teroris nomer siji".

Ora, Richard Miniter dudu tukang nulis, rakus kanggo sensasi sen. Dheweke duwe pengalaman ing publikasi utama: The Wall Street Journal, The Washington Times, The Sunday Times, lan ing bukune dheweke nuduhake sumber serius ing komando angkatan bersenjata AS, kalebu ing Komando Operasi Khusus Gabungan.

Ngelingi yen operasi khusus bakal ora kasil, Presiden Obama, miturut Menteri, mbatalake kaping telu: ing Januari, Februari lan Maret 2011. Hubungan cedhak H. Clinton karo Leon Panetta lan David Petraeus mbantu ngyakinake Obama. Sing padha, iku mbokmenawa ora perlu kanggo nerangake.

Saka kene dadi jelas sapa sing nglakokake Kantor Oval lan menehi inspirasi presiden kanthi pikirane monoton babagan intervensi ing Suriah.

Ing kasus pungkasan iki, serangan Amerika marang Suriah ora bisa dihindari. Hillary Clinton bakal entuk dalan. Dheweke butuh menang. Paling ora siji. Nanging gedhe. Ora mung kanggo ngalahake Siria, nanging uga kanggo nyingkirake Rusia. Ora, dheweke ora mikir babagan kekalahan. "Bashar al-Assad kudu lunga" iku duweke. Iki minangka iman lan retorika dheweke; ora ana apa-apa saka Obama ing kene. Kamenangan demokrasi Siria kudu dadi prestasi Hillary. Dheweke bakal nyoba kanggo entuk iki, lan mengko nulis ing memoar dheweke. Lan ya, wanita sing nggegirisi iki bakal mlebu buku pelajaran. Obama bakal tetep crita minangka pemilik saka brewery ing 1600 Pennsylvania Avenue.

Iki ngendi, mbok menawa, werna saka statement sewengi Barack Obama teka saka. Barak henpecked, mung bisa nggawe mead, maca metu apa Hillary duka wis ditulis kanggo dheweke.

Apa Obama percaya apa sing diomongake? Utawa mutusake kanggo ngapusi Sekretaris Negara? Aku bakal ngomong, padha ngomong, nanging aku ora bakal nindakake dhewe. Ya, lan klausa babagan senjata kimia trep banget. Sanajan lemah: sawise kabeh, kita ora ngomong babagan panggunaan WMD, nanging babagan kasunyatan manawa ana wong sing mutusake kanggo ngeterake ing endi wae. Cukup kanggo sawetara wartawan sing seneng kebebasan kanggo nangis manawa gambar satelit wis ditampilake kaya ngono - lan leladen kasebut dadi alesan nyata kanggo miwiti perang. Lan wartawan sing seneng kebebasan iki diwulang dening wong Amerika sing licik kanggo kesenengane dhewe. Bu V. Nuland, bawahan H. Clinton, bubar nyatetsing Amerika, operasi ing Suriah, nglatih "media gratis kanggo counter teknologi ngapusi pemerintah, menehi hasil karo masalah hukum, hukum lan tanggung jawab, lan menehi hasil karo Kadurjanan setya sak konflik." Nuland uga ujar manawa ana program khusus kanggo "mahasiswa aktivis sing njaluk protes kanthi tentrem ing universitas."

Katon yen sekretaris negara lan staf dheweke kanthi tulus percaya marang serangan cedhak ing Suriah, ngliwati sanksi PBB. Kepiye carane presiden ora manut karo host ing Gedung Putih?

Victoria Nuland wis nyetel kanggo nutup owah-owahan politik ing Suriah. Dheweke nyatakake"Kanthi pikiran iki, kita bakal kerja miturut agenda lawas kanggo mungkasi pertumpahan getih ing Suriah lan nggawa owah-owahan politik sing nyata ing kana, bebarengan karo negara-negara sing pengin melu, lan yen perlu, ing njaba Amerika Serikat. Bangsa-bangsa.”

Elinga tembung Obama: "Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan para penjahat."

Nanging ing Suriah, ing guise pejuang kanggo demokrasi, kabeh rabble teroris saka kabeh ndonya kumpul: saka Pakistan, Chechnya, Arab Saudi, Senegal, Uzbekistan, Aljazair, Libya, lan pungkasanipun saka krisis Eropah, ngendi ana akeh sing pengin. kanggo perang kanggo sethitik dhuwit. Makarya ing Suriah lan Al-Qaeda. Jinis janggut sing nggegirisi kuwi teka kanggo "mbantu" para oposisi, sing diwedeni dening oposisi. Sapa wong jahat ing kene lan ing ngendi tangane mulet, Barack Obama, sing tujuane ing Suriah langsung pas karo Al-Qaeda, mesthi ngerti. Lan malah luwih katon Hillary Clinton.

Bisa uga Gedung Putih lan Departemen Luar Negeri percaya yen "penjahat" kasebut minangka teroris Islamis. Miturut logika Demokrat Amerika, Suriah kudu dikalahake supaya senjata kimia ora tiba ing tangan sing salah. Ngalahake Al-Qaeda lan teroris lan tentara bayaran liyane ing Suriah ora kedadeyan karo Obama lan Clinton. Logika ing kepala iki yaiku Amerika. Standar ganda, ireng iku putih, lan kabeh kuwi. Lan nalika kita mikir yen Amerika bodho, lan kita ngguyu bebarengan karo Zadornov, dheweke njupuk negara sawise negara. "Tangan para penjahat" wis suwe tuwuh ing antarane paman lan bibi sing apik banget sing kanthi intensif martakake "nilai" saka pesisir Atlantik ...

Saliyane pilihan saka transporting WMD, makarya metu salah siji dening Obama utawa Clinton, ana akeh alasan liyane kanggo "komunitas donya" kanggo nyerang Suriah. Contone, ing Turki ing sawetara media nimbangmanawa skenario operasi militer nglawan Suriah wis diterangake kanthi rinci. A shootout antarane pengawal tapel wates Turki lan Siria, pati saka sawetara wong Turki, woro-woro Turki nglanggar kadhaulatan sawijining, kasangsaran NATO, pointing driji ing artikel kaping lima saka Prajanjian Atlantik Lor - lan perang ing jeneng tentrem lan kamenangan demokrasi.

Nanging iki NATO. Lan Hillary militan kudu pengin Amerika nyetel nada ing perjuangan demokrasi global. Lan dheweke dhewe takon, Mrs Clinton, sekretaris negara formidable sing kepengin kanggo cast gambar dheweke ing sajarah Amerika ing salawas-lawase. Mula, Bashar al-Assad kudu njaga gudang senjata kimia kanthi apik - ora preduli apa wae provokasi sing metu.
Pengarang:
185 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. PatriotizTAT
    PatriotizTAT 25 Agustus 2012 09:29
    + 15
    Sampeyan ora bakal kaget karo kabar kaya ngono ... utamane sawise dina Jumuah sing angel hi !
    1. klimpopov
      klimpopov 25 Agustus 2012 09:42
      +1
      Plus sampeyan - sing mesthi
      1. sergo0000
        sergo0000 25 Agustus 2012 13:25
        + 27
        Aku welcome Klim! Menopause wanita iku mbebayani lan ora bisa ditebak kanggo wong liya! Lan Menopause Sekretaris Negara minangka ancaman kanggo kabeh komunitas donya! keprungu
        Wanita iki saya tambah ngeling-eling lan digandhengake karo aku minangka kethek karo granat! ngguyu
        Emoticon sing apik lan ora biasa apikKanggo sawetara alasan, aku langsung ngelingi EBNO lan kecukupan kanggo ngrampungake masalah geopolitik. nglirik
        kanggo klimpopov
        1. klimpopov
          klimpopov 25 Agustus 2012 13:58
          +1
          Halo, halo, kreasi iki (esem) luwih nggambarake jagad batinku saiki amarga iku wingi
          1. kanggo saiki
            kanggo saiki 25 Agustus 2012 14:01
            +3
            Kutipan saka klimpopov
            Halo, halo, kreasi iki (esem) luwih nggambarake jagad batinku saiki, amarga wingi

            Mung sawise kelangan barang, sampeyan wiwit ngerti kanthi jelas kepiye apa sing ilang penting lan penting kanggo sampeyan (ngguyu)
            Aku ngomong babagan emoticon, aku ora duwe kesempatan kanggo nyelehake saiki
            1. klimpopov
              klimpopov 25 Agustus 2012 14:10
              0
              Nanging nyatane, kreasi kaya ing Internet ...
        2. nik4950
          nik4950 26 Agustus 2012 12:12
          0
          Pasangan Clinton tansah dadi "kambing hitam" kanggo kahal Amerika. Artikel kasebut ditulis 14 taun kepungkur, nanging "Perang Kahal" sing seger lan lucu: http://duel.ru/199906/?6_4_1
    2. Sakhalin
      Sakhalin 25 Agustus 2012 11:54
      + 24
      Klitoris frail sawise ana ngalami thirst elek kanggo getih ... urdalka njijiki lawas iki break, saka lack saka kesempatan kanggo ngeculaké kali getih, lan cepet-cepet babagan ing nesu, kaya pecandu heroin sawise anané minggu saka dosis.
      Muga-muga dina bakal teka nalika urdalaksha sing ala iki bakal digantung saka tiang lampu ing ususe dhewe.
      1. Trance
        Trance 25 Agustus 2012 19:53
        +5
        Sakhalin,

        Sergey, sampeyan nulis bab elek, nanging aku mung FOR !!! Hang Frail Klitoris kaya Yudas lan nyuwek weteng ombenan
      2. pemadam kebakaran RS
        pemadam kebakaran RS 26 Agustus 2012 08:46
        +1
        Mung Bill saiki wis tuwa sing ala .... Dheweke mbokmenawa duwe wong kanggo break adoh saka, lan wanita tuwa iki dadi edan karo lack ... ba!
        Lan babagan kasunyatan manawa kanggo nyopot dheweke, cukup kanggo nangis babagan sifat setan dheweke ing rapat-rapat Amer sing fantastis, mula aku mikir fanatik agama dheweke bakal nggawa dheweke menyang geni ing tangan putih ....
  2. Zhaman-Urus
    Zhaman-Urus 25 Agustus 2012 09:31
    + 12
    Ya, Clinton kudu "dibuwang ing granit" minangka DAM ngandika. Nanging serius, invasi Suriah = ngidoni Rusia. Alamiah, Rusia ora bakal perang kanggo Suriah, nanging iku pancene mokal kanggo piye wae nuduhake wewenang, yen, mesthi, iku ana lan ora diblokir dening wedi kanggo tagihan lan real estate liwat gunung.
    1. TAN_a_TOS
      TAN_a_TOS 25 Agustus 2012 10:20
      +4
      Ora ana wewenang ...
      1. esaul
        esaul 25 Agustus 2012 18:44
        +8
        Kutipan: TAN_a_TOS
        Mesthi, Rusia ora bakal perang kanggo Suriah, nanging pancene ora bisa nuduhake panguwasa sampeyan, yen mesthi ana

        Kutipan: TAN_a_TOS
        Ora ana wewenang ...


        Wong lanang, aja kesusu kanggo mungkasi Rusia. Luwih becik maca iki

        : Yen Amerika Serikat nganggep manawa bisa miwiti invasi militer ing Suriah, mula Rusia duwe hak kanggo nglawan intervensi Amerika kanthi langsung ing wilayah konflik lan ing saindhenging wilayah liyane sing bisa kontak antarane angkatan bersenjata, armada, lan uga ing bidang geopolitik.


        http://digitalmetro.us/2012/08/22/gosdep-uzhe-ne-xochet-pobedy-v-sirii/

        lan kuwi

        Mbalik ing Desember taun kepungkur, Letnan Jenderal Yuri Netkachev, sing wis suwe dadi wakil komandan Grup Pasukan Rusia ing Transkaukasus, ujar manawa yen ana perang AS skala lengkap nglawan Iran, Rusia bakal golek cara kanggo nyuplai kanthi andal. sawijining basis ing Armenia liwat Georgia. Ing kahanan iki, Rusia kudu nembus blokade transportasi Georgia kanthi kekuwatan lan "nyedhiyakake koridor transportasi menyang Armenia kanthi sarana militer."

        http://oko-planet.su/politik/politikday/134379-nastupayut-surovye-vremena-shutki

        -zakonchilis.html


        Saka iki cetha yen Rusia karo spat ing pasuryan ora arep njagong metu.
        1. Oleg Rosskiy
          Oleg Rosskiy 25 Agustus 2012 21:25
          +1
          Kutipan saka esaul
          http://digitalmetro.us/2012/08/22/gosdep-uzhe-ne-xochet-pobedy-v-sirii/

          Ya, sapa maneh saka "gedhe" - kekuwatan Barat sing bisa ngeklik irunge hegemon, utawa mung bengok-bengok saka mburi?
        2. pemadam kebakaran RS
          pemadam kebakaran RS 26 Agustus 2012 08:53
          0
          Infa penasaran .... Penasaran banget ... Aku mikir yen PDB ora bakal ngidini Rusia entuk gulung cepet ing irung kasebut.
        3. alexng
          alexng 26 Agustus 2012 23:30
          0
          Amerika Serikat saiki wis mimpin dhewe menyang stalemate. Wektu resolusi kurang ajar masalah internasional wis ilang ... Kayane para amers ngalami masalah gedhe lan bisnis.
        4. rumpeljschtizhen
          rumpeljschtizhen 27 Agustus 2012 02:02
          0
          esaul Dear .... Nick ora mungkasi kita, nanging ayo ndeleng kahanan sing waras lan dudu kepiye sampeyan pancen patriotik.
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 25 Agustus 2012 11:31
      + 11
      Quote: Zhaman-Urus
      Alamiah, Rusia ora bakal perang kanggo Suriah, nanging iku pancene mokal kanggo piye wae nuduhake wewenang, yen, mesthi, iku ana lan ora diblokir dening wedi kanggo tagihan lan real estate liwat gunung.

      Dhek wingi ana pratelan saka Iran, yen ana agresi marang Suriah, Iran bakal nyengkuyung Suriah lan melu perang, guyonan wis rampung.
      1. Karish
        Karish 25 Agustus 2012 11:38
        +1
        Kutipan: Alexander Romanov
        Wingi ana statement saka Iran yen ana agresi marang Suriah, Iran bakal njupuk sisih Suriah lan melu perang.

        Dadi pitakonan kanggo backfilling, carane, yen ana 1500 km antarane lan ora ana wates umum? Lan Angkatan Udara Iran mung konyol. Mangga, pilihan sampeyan.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 25 Agustus 2012 12:00
          +3
          Quote: Karish
          .Kepriye? Mangga, pilihan sampeyan.

          Apa serangan pencegahan ing pangkalan lan kapal AS bakal cocog? Sanajan ana pilihan liyane, mung amarga Suriah bakal diterusake kanthi serangan ing Iran. Ing Iran, uga ing situs web kita, iki wis dingerteni, ora ana sing bakal ilang. dening segara, nanging iki luwih angel. Carane bener bakal, kita kabeh bakal weruh rauh, sayangé hi
          1. Karish
            Karish 25 Agustus 2012 12:09
            +2
            Kutipan: Alexander Romanov
            Apa serangan pencegahan ing pangkalan lan kapal AS bakal cocog?

            Ora, ora bakal bisa, amarga ing kasus apa wae (utamane ing kasus serangan preemptive - kaya Pearl Harbor nomer 2), Amerika Serikat mung bakal ngilangi Iran. Dheweke ora bakal ngilangi, nanging tlatah dadi wêdakakêna, aku mikir marshal ora mangu-mangu babagan iki?
            Kutipan: Alexander Romanov
            Transfer pasukan bisa, kanthi udhara lan segara.

            Tulung menehi katrangan luwih lengkap babagan cara-cara kasebut? Kanthi segara liwat Terusan Suez, kaya sing dakmangerteni, lan liwat udhara liwat wilayah negara sing luwih disenengi, Irak, Turki utawa Arab Saudi karo Yordania? prajurit
            Bisa nggali dalan lemah, luwih nyata tinimbang saran sampeyan.
            1. Armata
              Armata 25 Agustus 2012 12:46
              +7
              Quote: Karish
              amarga ing kasus apa wae (utamane ing kasus serangan preemptive - kaya Pearl Harbor nomer 2), Amerika Serikat mung bakal ngilangi Iran. Dheweke ora bakal ngilangi, nanging tlatah dadi wêdakakêna, aku mikir marshal ora mangu-mangu babagan iki?
              salam. Ana mamang. Apa sampeyan mikir Iran bakal ngombe getih sithik saka Yankees? Ngelingi sawise Afghanistan, tutup kasur ora perang ing ngendi wae, ora ana operasi serangan siji, kabeh kanthi proxy. Lan ana negara cilik. Apa sampeyan mikir yen bakal diidak-idak ana ing kono kanthi badai? Aku sangsi banget.
              1. Karish
                Karish 25 Agustus 2012 13:31
                0
                Quote: Lokomotif uap
                salam. Ana mamang. Apa sampeyan mikir Iran bakal ngombe getih sithik saka Yankees?

                Yen sampeyan nggatekake, jumlah tiwas ing Irak, Afghanistan, lsp. ora duwe pengaruh sing signifikan marang panemu Amerika (minangka pemilih) lan iki minangka perang sing diwiwiti Amerika Serikat dhewe (kanthi dhukungan ideologi minimal) Yen ana Iran (preemptive strike), kabeh pendapat umum ing Amerika Serikat bakal cetha - numpes Iran lan tentara bakal ngrampungake tugas iki. Lan para korban ora duwe peran. Umumé, ing Amerika iki luwih gampang. Mratelakake panemume yen tentara disewakake, sampeyan entuk dhuwit, karya kasebut mbebayani - sampeyan bisa mati. nanging iku bagéan saka proyek.
                Quote: Lokomotif uap
                Ngelingi sawise Afghanistan, tutup kasur ora perang ing ngendi wae dhewe

                Inggih, sepisanan, dheweke durung ninggalake Afghanistan, nanging babagan operasi militer
                950-1953 - perang ing Korea.
                April 1961 Amerika nyoba nyerang Kuba
                1965-1973 - Perang Vietnam. Panggunaan paling gedhe saka angkatan bersenjata AS wiwit Perang Donya II.
                1964-1973 - Operasi militer AS ing perang nglawan Laos.
                25 Oktober 1983 - Juni 1985 - Operasi Militer AS Sudden Fury ing Grenada
                April 1986 - . Wilayah pemukiman kutha Tripoli lan Benghazi dibom.
                Desember 1989 - Operasi militer AS Just Cause ing Panama
                17 Januari - 28 Fèbruari 1991 - Operasi militèr AS lan sekutuné kanggo mbebasake Kuwait saka pendhudhukan Irak
                1991-1995, 1998-1999 - perang antar-etnis ing Yugoslavia lan agresi NATO marang Republik Federal Yugoslavia.
                17 Januari 1993 - Amerika Serikat ngluncurake serangan rudal ing fasilitas sing dumunung watara 20 km saka pusat Baghdad.
                26 Juni 1993 - Amerika Serikat ngluncurake serangan rudal ing komando intelijen utama Irak lan kompleks kontrol ing Baghdad
                3 September 1996 - AS ngluncurake serangan rudal jelajah ing Irak
                20 Agustus 1998 - nyerang "sasaran teroris" ing Afghanistan lan Sudan kanggo nanggepi serangan teroris marang kedutaan AS ing Tanzania lan Kenya.
                24 Maret 1999 Serbia - Pasukan Sekutu Operasi.
                7 Oktober 2001 Afghanistan. Amerika Serikat nindakake operasi ing Afghanistan minangka bagean saka Operasi Enduring Freedom,
                20 Maret 2003 Perang Irak -

                Ya, padha perang kabeh wektu, kok, apa, nanging padha duwe cukup pengalaman tempur lan Iran ora mungsuh.
                1. Averias
                  Averias 26 Agustus 2012 07:04
                  +6
                  Aku kaya kanggo nggawe amandemen ora amba, kanggo perang, padha perang, nanging padha ora menang. Utawa aku piye wae salah paham tembung perang. Dheweke mung omong kosong, nggawe kekacoan ing jagad iki sing ora tenang (lan iki uga patut), amarga sejatine dheweke nggawe mungsuh. Lan ing beyo saka pengalaman - iki mangu, ana film apik - Perang (padha dijupuk dening cara) kabeh uga ditampilake ana, uga tiba saka Hawk ireng. Nanging kasunyatane (kanggo nyengir), unit intelijen ing Irak diwenehake ...... Ski lan kamuflase putih ..... :))) Pemandangan optik kanggo instalasi ing bedhil mesin mung cocok kanggo senapan sniper Swedia. Target spotters mung ora bisa ngerteni peta nalika satelit ora bisa digunakake. Pengebom lan pesawat serangan ngeculake amunisi menyang ara-ara samun utawa ing ngendi wae nalika pilot percaya yen pertahanan udara bisa nglawan dheweke. Gagal ing sistem kanca-musuh, lan salvo rudal Tomogawk saka kapal (siji cilik dikenal mesthi) tindak ing arah ngelawan. Lan babagan karya infanteri ing kutha-kutha - ing umum, obrolan kapisah. Yen gagal instrumen taktik lan ora bisa nyinkronake karo satelit, detasemen kasebut dadi komplotan "budheg lan bisu".
                  1. esaul
                    esaul 26 Agustus 2012 07:31
                    +3
                    Averias,

                    Salam, kolega, lan aku pengin nyumbang "lima sen". Iku uga worth nonton film (padha - shtatovsky) "Full Metal Armor". Iki digawe (ESCESSNO!) Kanthi tujuan kanggo ngluhurake prajurit belang, nanging asile banget ngelawan lan, nyatane, konfirmasi saka akeh komentar sampeyan. Plus kanggo sampeyan. Komentar kasebut ambegan lan cukup teliti. apik
                    1. Pakdhe
                      Pakdhe 26 Agustus 2012 23:05
                      0
                      Kutipan saka esaul
                      Armor logam lengkap
                      Aku bakal mbenerake sethithik, dudu waja, nanging cangkang. Maksudku cangkang peluru.
            2. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 25 Agustus 2012 12:47
              +5
              Quote: Karish
              ) AS mung bakal mbusak Iran . Dheweke ora bakal ngilangi, nanging tlatah dadi wêdakakêna, aku mikir marshal ora mangu-mangu babagan iki?

              Aku sersan, sampeyan uga ngerti yen sawise serangan ing Iran, dheweke ora bakal njagong, lan sampeyan ora kudu ngandelake kabeh ing Amerika Serikat. Kabeh bakal gumantung ing kerugian Angkatan Udara AS. Kamentrian Pertahanan Iran dhewe, ing kekacoan sing bakal, Mesir mesthi ora bakal njupuk sisih sampeyan.
              1. nycsson
                nycsson 25 Agustus 2012 13:35
                +3
                Kutipan: Alexander Romanov
                Mesir mesthi ora bakal dadi sisih sampeyan.

                Aku mung yakin yen kahanan ora bakal diwatesi ing konfrontasi antarane Iran lan Amerika Serikat! Kene lan Yordania lan Mesir lan Pakistan! Aku rumangsa bakal nyenengake .........
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 25 Agustus 2012 14:32
                  0
                  Kutipan saka nycson
                  Ing kene lan Yordania lan Mesir lan Pakistan! Aku mikir bakal nyenengake .........

                  Lan sapa sing bakal ana ing kekacoan iki kanggo sapa?
                  1. nycsson
                    nycsson 25 Agustus 2012 15:17
                    +2
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Lan sapa sing bakal ana ing kekacoan iki kanggo sapa?

                    Aku kelalen Georgia karo Azerbaijan lan Saudis karo Qatar lan sawetara liyane. Neraka ngerti! Aku bubar maca artikel menarik babagan topik iki. Kaya Pakistan kanggo Iran lan Suriah. Jordan kanggo wong-wong mau!
                    Sing penting pemerintah ing negara ora nemtokake posisi rakyat. Ayo njupuk Irak! Kekuwatan pro-Amerika! Piye kabare wong-wong? Utawa njupuk Kurdi. Dheweke mesthi bakal pindhah menyang Suriah, nglawan Turki. Mochilovo wis ditindakake ing sisih kidul-wétan Turki ........
                    Aku bakal ngirim tebakanku!
                    AS lan sekutuné:
                    1. Kabeh NATO
                    2. Turki
                    3. Georgia
                    4. Azerbaijan
                    5. Israèl
                    6. Qatar
                    7. Arab Saudi
                    Nglawan wong-wong mau:
                    1. Suriah
                    2. Iran
                    3.Pakistan
                    4. Kurdi!!!
                    5. Yordania
                    Pitakonan:
                    1. Irak
                    2. Afganistan
                    1. Sith Gusti
                      Sith Gusti 25 Agustus 2012 16:12
                      0
                      Turki ing NATO!
                      1. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 17:11
                        +1
                        Quote: Gusti saka Sith
                        Turki ing NATO!

                        Lha yo ngene iki nang taman.... ngguyu
                      2. Sumber cahya
                        Sumber cahya 27 Agustus 2012 03:25
                        0
                        lanjutane...

                        * Bebarengan karo perang iki, tugas liyane bakal dirampungake:
                        - Monarki Arab ora seneng karo kekuwatan ing Aljazair.
                        - Monarki Arab ora seneng karo Syiah. Padha mbokmenawa uga bakal nyerang Kristen. Utamané ing Mesir.
                        - Sudan Kidul bakal nyoba ngilangi wilayah sing duwe minyak ing Sudan Lor.
                        - Pimpinan Korea Utara menehi pitunjuk babagan perang anyar kanggo manunggalake wong Korea.
                        - Kegiatan teroris ing Asia Tengah bakal saya tambah akeh. Ya, lan ora mung kaya ngono, Uzbekistan nundha keanggotaane ing CSTO.

                        Aku nganggep yen perang Timur Tengah iki ora bakal berkembang dadi global. Yen ora, Eropa bakal bersenjata. Lan Amerika Serikat "pindhah" menyang Asia Tenggara. Kene ing Asia padha mung arming. Lan China, lan India, lan Jepang lan Australia. Ketoke, NATO mbutuhake seri revolusi lan perang ing Timur Tengah kanggo netepake kontrol minyak, nggabungake kehadirane ing tengah Asia, ngusir Rusia saka wilayah kasebut, lan ngerti apa sing bakal ditindakake China.
                        Ing Asia, kabeh wis disiapake. Lan iku saka Asia, nanging sethitik mengko, loro global lan nuklir bakal miwiti.
                    2. cornel
                      cornel 25 Agustus 2012 16:34
                      +3
                      Nuwun sewu, mesthi, nanging dhaptar iki omong kosong (maksudku mungsuh).
                      1. Pakistan bakal njagong ing imam roto-roto, padha duwe Perang Suci karo India lan rodo aliansi karo Amerika Serikat, padha nindakake apa-apa nanging protes cathetan malah nalika Amerika padha gouging karo drones lan helikopter ing wilayah dhewe (bab 300 warga sipil). tiwas, nganti atusan prajurit ... xs lope militan). Dadi kenapa dheweke kudu ngadeg kanggo Iran sing sayap kiwa?
                      2. Jordan - pungkasanipun nanging komentar! Saka ing kana, militan menek menyang Suriah kaya kecoak, pilot lan perdana menteri mlayu ing kana, lan, miturut sawetara laporan, ana kamp latihan militan. Lan dumadakan!!! Dheweke bakal miwiti intercede kanggo Suriah lan Iran! Kosok baline, aku percaya
                      3. Irak lan Afghanistan, ora ana pitakonan. Ana pangkalan lan kontingen NATO, kira-kira sapa sing ngatur ing kana?).
                      5. Kurdi lan teroris ing Irak, Afganistan, ya, padha bisa uga bakal wiwit njeblug lan mesthine "mbantu". Mung dheweke bakal nindakake iki dhewe, lan ora bebarengan karo Iran - Suriah (ya, meh saben dina). Umumé, ing Rolling padha Iran, padha ora bakal nggawe cuaca.
                      6. Lan wong liya bakal seneng clap tangan lan bantuan NATO, utawa padha quietly sniff ing 2 bolongan kanggo njagong ngendi lagi lan bungah sing ora duwe.
                      P.S. ing ngisor iki sampeyan nulis babagan wong non-Amerika ... wong, dheweke ora bakal perang dhewe, iki dudu tentara .... maneh, langit-langit kasebut teroris lan tentara bayaran.
                      1. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 17:28
                        0
                        Kutipan saka Corneli
                        Nuwun sewu, mesthi, nanging dhaptar iki omong kosong (maksudku mungsuh).

                        Mungkin bodho...
                        Kutipan saka Corneli
                        ing ngisor iki sampeyan nulis babagan wong non-Amerika ... wong, dheweke ora bakal perang dhewe, iki dudu tentara .... maneh, langit-langit minangka teroris lan tentara bayaran.

                        Ing kana, bocah lanang sing nganggo bedhil mesin "lair"! Lan tentara uga kalebu wong ....
                    3. pav-pon1972
                      pav-pon1972 25 Agustus 2012 16:52
                      +1
                      Ya, Turki wis dadi anggota NATO, wis 6 ...
                      Tajikistan lan Turkmenistan uga bisa ditambahake menyang mungsuh, dheweke duwe perjanjian militer-politik karo Iran ing 2012. mlebu....
                      1. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 19:45
                        0
                        Kutipan saka: pav-pon1972
                        Tajikistan lan Turkmenistan, padha duwe perjanjian militer-politik karo Iran ing 2012. mlebu....

                        Politik militer? Ssylochku pliz paling pesen ing penet. Politik (perdagangan), isih adoh, nanging ora militer.
                    4. Karish
                      Karish 25 Agustus 2012 19:11
                      +2
                      Kutipan saka nycson
                      Nglawan wong-wong mau:
                      1. Suriah
                      2. Iran
                      3.Pakistan
                      4. Kurdi!!!
                      5. Yordania
                      Pitakonan:
                      1. Irak
                      2. Afganistan

                      Pakistan - kabeh tentara adhedhasar Amerika. Amerika ngebom Pakistan nganggo drone, lan umume ora ana reaksi saka Pakistan.

                      Kutipan saka nycson
                      .Kurds!!!

                      Negara apa iki? Sampeyan byesche sawetara desa dikutip minangka conto. Apa wong Kurdi duwe negara? Tentara? Apa jenis Kurdi sampeyan duwe ing Vmdu,. Siria, Turki, Iran, Irak, Azerbaijan, Georgia (sanajan ana sawetara) ngguyu
                      Kutipan saka nycson
                      Yordania

                      Kabeh liwat lan liwat kanggo Amerika. Saka raja, nganti sing nggawa pot kraton.
                      Kutipan saka nycson
                      Irak
                      2. Afganistan

                      Iku mung lucu. Korzai marang Amerika, lan Irak padha wong bodho
                      1. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 20:52
                        -1
                        Quote: Karish
                        Negara apa iki?

                        wong Kurdi ora duwe negara dhewe!
                        Quote: Karish
                        Apa jenis Kurdi sampeyan duwe ing Vmdu

                        Pisanan Turki, banjur liyane bakal gabung! Apa sampeyan ora ngerti yen perang wis ana ing Turki wétan? ngguyu
                        Quote: Karish
                        Pakistan - kabeh tentara adhedhasar Amerika. Amerika ngebom Pakistan nganggo drone, lan umume ora ana reaksi saka Pakistan.

                        Aku setuju, nanging misale jek aku isih ana liyane teka!
                        Quote: Karish
                        Iku mung lucu. Korzai marang Amerika, lan Irak padha

                        Korzai! Yen perlu, dheweke bakal remuk kaya bug! Kabeh bakal gumantung ing amer lan tumindake, uga wong ing negara kasebut. wong bodho
                    5. Trance
                      Trance 25 Agustus 2012 20:02
                      0
                      nycsson, Pitakonan:
                      1. Irak
                      2. Afganistan

                      Alex, pitakonan apa? nglirik , sawise korban lan penghinaan sing dialami wong biasa ing Afghanistan lan Irak, dheweke bakal main bal-balan nganggo kepala Yankee. am
                      1. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 20:11
                        0
                        Kutipan saka Trance
                        , sawise korban lan penghinaan sing dialami wong biasa ing Afghanistan lan Irak, dheweke bakal main bal-balan nganggo kepala Yankee.

                        Lan apa sing ngalangi dheweke saiki?
                      2. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 20:57
                        0
                        Quote: Karish
                        Lan apa sing ngalangi dheweke saiki?

                        Kuil-kuil durung dirusak! Lan Quran sing pungkasan ora dibakar .......
                      3. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 20:55
                        +2
                        Kutipan saka Trance
                        sawise pengorbanan lan penghinaan sing dialami wong-wong biasa ing Afghanistan lan Irak, dheweke bakal main bal-balan nganggo kepala Yankee.

                        Aku ora mangu-mangu yen amers miwiti nglanggar hukum ing Suriah, banjur kabeh negara Arab bakal munggah marang wong-wong mau! Mungkin kajaba Qatar lan Saudis .....
                      4. ustaz
                        ustaz 26 Agustus 2012 09:10
                        0
                        Kutipan saka nycson
                        Mungkin kajaba Qatar lan Saudis .....

                        Arab Saudi wis wiwit kekacoan dhewe, lan yen ana swara ontran-ontran luwih gedhe, geni bakal murub ana ora frail.
                      5. nycsson
                        nycsson 26 Agustus 2012 16:28
                        0
                        Kutipan saka Ustas
                        Arab Saudi wis wiwit kekacoan dhewe, lan yen ana swara ontran-ontran luwih gedhe, geni bakal murub ana ora frail.

                        Aku ngerti yen ana pembantaian ing Turki, nanging aku ora krungu bab Saudi! Yen bisa, menehi kula link, aku bakal maca!
                      6. Opera lintang
                        Opera lintang 29 Agustus 2012 17:50
                        +1
                        nycsson
                        "Aku ora mangu-mangu yen wong-wong amers miwiti pelanggaran hukum ing Suriah, kabeh negara Arab bakal nglawan wong-wong mau! Mungkin kajaba Qatar lan Saudis ...."
                        Aja ngarep-arep. :) Padha ora kebak kanggo (figuratively ngandika) karo darts ing nawakke. :)
                      7. nycsson
                        nycsson 26 Agustus 2012 16:30
                        +1
                        Kutipan saka Trance
                        Alexey, apa pitakonan nglirik, sawise korban lan penghinaan sing ditindakake dening wong biasa ing Afghanistan lan Irak, dheweke bakal main bal-balan karo kepala Yankees.

                        Aku ngarep-arep tenan! Kisah ngobong Al Qur'an minangka konfirmasi sing jelas babagan iki......
                    6. Sober
                      Sober 26 Agustus 2012 11:10
                      -1
                      Kutipan saka nycson
                      Pitakonan:
                      1. Irak
                      2. Afganistan


                      Ya, uga, miturut pitakonan apa, dheweke uga bakal cocog! lan paling kamungkinan FOR Suriah! Miturut cara, China uga nglawan)

                      Kita netral karo India) nanging kaya-kaya minangka standar nglawan NATO)) mesthi ora bakal langsung mlebu, nanging bantuan bisa beda.
                      1. nycsson
                        nycsson 26 Agustus 2012 16:33
                        0
                        [Kutipan = Sober] Kita netral karo India) nanging kaya-kaya standar nglawan NATO)) mesthi ora bakal langsung mlebu, nanging bantuan bisa beda [/ kutipan
                        Aku ora ngerti carane bakal dadi, nanging ala ..........
                    7. Sumber cahya
                      Sumber cahya 27 Agustus 2012 03:23
                      +1
                      Semi-skenario teoritis:

                      Hillary Clinton nampilake laporan fotografi ing Dewan Keamanan PBB babagan transportasi senjata kimia dening militer Siria. Salajengipun...

                      * Amerika Serikat miwiti pamboman Suriah saka wilayah negara tetanggan.
                      * Sabanjure, Suriah lan Iran ngumumake perang marang kabeh sing nyerang.
                      * Wong Iran nyerang armada NATO ing Teluk Persia, mindhah pasukan menyang Suriah liwat Irak lor ing dalan. Yen Turki iku negara tanggane, banjur bakal nyerang.
                      * Armada NATO nyerang Iran. Perang ing Teluk Persia.
                      * Ing Irak, konfrontasi antarane Sunni lan Syiah bakal saya mundhak.
                      * Negara-negara ing Semenanjung Arab mlebu perang ing sisih ala. Lan ing swara saka perang padha bakal miwiti kanggo njaluk nyisihaken saka своего populasi Syiah lokal.
                      * Perang sipil skala lengkap bakal diwiwiti ing Yaman, kanthi keterlibatan pasukan saka monarki tetanggan.
                      * AS nyerang Iran saka Afghanistan.
                      * Pasukan patriotik Afghan bakal uyah Amerika sanalika bisa.
                      * Rusia ngleksanakake apa sing dikandhakake. Pertempuran bakal diwiwiti ing Mediterania ing pesisir Suriah. Georgia sisih wétan bakal dikuwasani kanggo nyedhiyakake Armenia. Pasukan NATO ing Afghanistan uga bakal kena pengaruh. Iku dosa ora njupuk Latvia.
                      * Turki pengin Siria lor lan paling ora Kurdistan Irak. Yen ana perang ing Georgia, dheweke bakal ngirim pasukan menyang Adjara.
                      * Perang Sadulur Libanon.
                      * Israel bakal nyerang Iran, lan bakal perang ing podo karo karo Arab. Libanon bakal ilang saka peta donya. Sawetara pejabat Israel wis ngomong babagan iki.
                      * Sedulur-sedulur Muslim bakal miwiti nggawé ulang kesatuan Mesir lan Suriah.
                      * Yen Azerbaijan melu divisi Iran, Rusia bakal diganti dening Amerika Serikat ing radar. Lan radar iki bakal migunani banget kanggo wong-wong mau.
                      * Georgia ora bakal nyerang Abkhazia lan Ossetia Kidul. Pasukane bakal konsentrasi kanggo nyegah wadyabala Rusia mlebu ing Armenia.
                      * Wong Kurdi bakal mèlu wong sing janji bantuan kanggo nggawe negara. Assad mènèhi otonomi Kurdi lokal, supaya Suriah, Iran, Rusia duwe luwih akeh kanggo menehi.
                      * China bakal nampa minyak saka Iran lan monarki Arab. Lan China uga minangka pasemon babagan carane kethek nonton macan loro. Aku ora mikir bakal tiba saka wit.
                      terus ngisor...
                    8. Filer
                      Filer 27 Agustus 2012 05:24
                      0
                      Irak luwih kamungkinan kanggo trample marang ovs, blackwaters ing siji wektu akeh banget ngrusak wong.
                      Ing ngisor iki sawetara conto:

                      http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D


                      1%81_%C2%AB%D0%91%D0%BB%D1%8D%D0%BA%D1%83%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%C2%BB_%D0%B2_%


                      D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5_%282007%29

                      http://www.dezinfo.net/video/55604-naemniki-iz-blyekuoter-razvlekayutsya-v-irake


                      .html

                      http://islam.com.ua/news/4325/#.UDrad6DQTfA
                2. Karish
                  Karish 25 Agustus 2012 14:52
                  0
                  Kutipan saka nycson
                  Iran karo Amerika Serikat kahanan ora bakal diwatesi! Kene lan Yordania lan Mesir lan Pakistan!

                  Pancen bener, kabeh negara sing sampeyan dhaptar minangka sekutu Amerika Serikat sing wis suwe lan setia.
                  1. nycsson
                    nycsson 25 Agustus 2012 15:20
                    +1
                    Quote: Karish
                    Pancen bener, kabeh negara sing sampeyan dhaptar minangka sekutu Amerika Serikat sing wis suwe lan setia.

                    Sampeyan ora bener! Mungkin pamrentah ing negara kasebut pro-Amerika, nanging dudu rakyat .....
                    1. Karish
                      Karish 25 Agustus 2012 15:44
                      -4
                      Kutipan saka nycson
                      Sampeyan ora bener! Mungkin pamrentah ing negara kasebut pro-Amerika, nanging dudu rakyat .....

                      Daya, wong, omong kosong apa Yordania iku monarki, ora kanggo sebutno hubungan kuwat karo Amerika Serikat lan kabeh gegaman ana Amerika. Mesir - sapa wae sing menehi roti - iku apa daya, aku ora ngomong babagan hubungan sing kuat karo Amerika Serikat lan kabeh senjata sing ana ing Pakistan Amerika - aja lali, iki minangka tenaga nuklir, dadi apriori ora bisa melu. sawetara jenis konflik sing ora ngancam kapentingan vital sawijining, Aku wis aku ora ngomong bab hubungan kuwat karo Amerika Serikat lan kabeh senjata ana Amérika. Seneng utawa ora, nanging mung ana siji pangkalan - nenek, komunikasi lan gaman - saka ngendi kabeh teka?
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 25 Agustus 2012 15:51
                        +3
                        Lha, ing Bahrain lan Saudi uga, kekuwatan Amerika, ya, lan ing Afghanistan, panguwasa njilat tumit para amers, nanging rakyat. am
                      2. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 16:30
                        0
                        Quote: Karish
                        Daya, wong, apa omong kosong.

                        Iki dudu omong kosong! Ana uga kekuwatan ing Afghanistan, nanging prajurit NATO mati ing kana lan helikopter ditembak mudhun .......
                      3. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 19:47
                        0
                        Kutipan saka nycson
                        Iki dudu omong kosong! Ana uga kekuwatan ing Afghanistan, nanging prajurit NATO mati ing kana lan helikopter ditembak mudhun.

                        Ora ana kekuwatan ing Afghanistan. Nanging partisan lan negara iku rong perkara sing beda.
                      4. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 20:59
                        0
                        Quote: Karish
                        Ora ana kekuwatan ing Afghanistan. Nanging partisan lan negara iku rong perkara sing beda.

                        Mekaten! Wayang pro-Amerika lungguh ing kono ........ Aku adoh saka mikir yen paling ora 5% saka populasi ing kono ndhukung Amerika Serikat lan tumindake, kajaba para pengedar narkoba .....
                    2. Alexander Romanov
                      Alexander Romanov 25 Agustus 2012 15:49
                      0
                      Kutipan saka nycson
                      Neraka ngerti!

                      Kutipan saka nycson
                      Mungkin pamrentah ing negara kasebut pro-Amerika, nanging dudu rakyat ..

                      Iku mesthi, lan aja lali kanggo mbucal Mesir ing tumpukan umum
              2. Karish
                Karish 25 Agustus 2012 13:36
                0
                Kutipan: Alexander Romanov
                Dheweke bakal kelangan rolas pesawat lan sampeyan ora bakal bisa ndeleng sajrone seminggu.

                Sampeyan mbokmenawa lali babagan sing diarani serangan preemptive Iran? Amerika ora bakal mandheg nganti ngremukake Iran. Kanggo serangan pisanan, padha duwe cukup Tomogavks lan Stealths kanggo numpes kabeh sistem pertahanan udhara, lan banjur kabeh teknologi wis digarap. Ora perlu njupuk alih Iran. cukup kanggo nggawa wong-wong mau menyang Abad Pertengahan. ngrusak infrastruktur. lan wong sing ora marem bakal nindakake liyane. Utawa apa sampeyan mikir kabeh wong bakal perang kanggo para ayatollah bebarengan. Sampeyan ora ngerti kahanan ing Iran.
                1. nycsson
                  nycsson 25 Agustus 2012 13:54
                  0
                  Quote: Karish
                  Kanggo serangan pisanan, dheweke duwe cukup Tomogavks lan Stealths kanggo numpes kabeh sistem pertahanan udara, banjur kabeh teknologi wis digarap.

                  Pancen bener! Dheweke ora bodho lungguh ing kono lan kabeh wong ngerti babagan kemungkinan, loro dhewe lan wong liya.
                2. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 25 Agustus 2012 14:38
                  0
                  Quote: Karish
                  Amerika ora bakal mandheg nganti ngremukake Iran.

                  Lan apa lan sapa sing bakal nyerang Iran, yen sampeyan mikir yen sampeyan bakal lungguh ing Internet lan ngrembug apa sing kedadeyan. ..
                  1. igor67
                    igor67 25 Agustus 2012 14:43
                    0
                    [media=http://www.zman.com/video/2012/08/21/37720.html]
                  2. Karish
                    Karish 25 Agustus 2012 15:59
                    0
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Lan apa lan sapa sing bakal nyerang Iran, yen sampeyan mikir yen sampeyan bakal lungguh ing Internet lan ngrembug apa sing kedadeyan. ..

                    Iku pancen cetha apa sing bakal kelakon. Iran bakal nabrak terminal minyak Saudi, Qatar, Kuwait, bisa uga Bahrain (aku ora yakin ana 60% Syiah). Uga ing pangkalan negara, kanthi penekanan ing pangkalan angkatan udara ing Saudi, Qatar lan pangkalan ing Bahrain. Iku bakal nyoba kanggo mine Selat Hormuz utawa complicate pandhu arah sabisa. Bakal nyerang Israel, kanthi pangarep-arep serangan balas dendam lan, minangka asil saka solidaritas Islam, ngobong swasana wong akeh lan mbatalake Saudi lan Irak saka konflik kasebut. Banjur nyoba nyeret wektu maksimal, nalika nampa 3,14 lei, ing pangarep-arep saka Soviet tanpa. Nanging, kasunyatan sing bakal jotosan metu kahanan karo pemenang utawa tanpa karusakan iku metu saka pitakonan. Aku ora pracaya ing perang, Iran bakal nyoba kanggo babagan metu minangka akeh wektu sabisa. njaluk senjata nuklir lan tenang, yakin yen ora ana sing bakal ndemek dheweke saiki. (Banjur, nalika kabeh wong tenang) - dheweke bakal terus ngidak-idak, Iran kanthi senjata nuklir minangka * tetanggan sing apik * Rusia.)
                    Nanging nyatane luwih akeh kaya iki, Suriah bakal rusak, Iran bakal kelangan pengaruhe ing BV, mulai gemeter, utawa mundur utawa mlebu bank, supaya paling ora bisa mulihake rasa bangga (sing ilang. pasuryan, supaya ngomong), lan kabeh BV urip dening aturan, kene - sapisan - ora p ... s ora bisa. Dheweke menehi slack - bakal rot. Mulane, bisa uga njupuk kesempatan, nanging asile padha, dheweke dadi juru tulis, mung pitakonan pira wong sing bakal dipateni.
                3. 53-Sciborskiy
                  53-Sciborskiy 25 Agustus 2012 19:04
                  +2
                  Quote: Karish
                  Amerika ora bakal mandheg nganti ngremukake Iran.

                  Suriah, Iran... Sapa sing sabanjure? Mungkin wis cukup retorika militan, kaya-kaya, saka kebijakan agresif presiden wayang AS, musim dingin durung teka ing bal kita kanggo wektu sing suwe.
                  1. vic22lud
                    vic22lud 26 Agustus 2012 12:46
                    -4
                    Apa kowe kabeh padha bodho lan blinkered Tulis bab padha Ora ana sing bisa mikir
                    1. nycsson
                      nycsson 26 Agustus 2012 18:12
                      +1
                      Kutipan saka vic22lud
                      Apa kowe kabeh padha bodho lan blinkered Tulis bab padha Ora ana sing bisa mikir

                      Amarga kita kabeh dadi bisu, nuduhake pikirane babagan topik sing dibahas! Yen sampeyan ngomong A, ngomong B!
                    2. Opera lintang
                      Opera lintang 29 Agustus 2012 18:00
                      +1
                      vic22lud
                      Lho, kok kabeh? :) Sampeyan, contone, pinter lan serbaguna ... :)
                4. Pertapa
                  Pertapa 25 Agustus 2012 22:44
                  +4
                  Quote: Karish
                  Ora perlu njupuk alih Iran. cukup kanggo nggawa wong-wong mau menyang Abad Pertengahan. ngrusak infrastruktur. lan wong sing ora marem bakal nindakake liyane.


                  Kapercayan sampeyan ing superpower saka yus ngelingake aku soko saka..karo getih cilik lan ing wilayah manca(bisa ditambahi wong liya)

                  Nanging apa sawetara "tangan asing" mikir babagan iki
                  D o k25.08.2012 12:20
                  alon-alon nyebar, nanging angel turu ... lan sing ngandhani yen Amerika minangka jinis "penyelamat Israel" ing kabeh wektu, Amerika mung peduli babagan kepentingane dhewe. Senajan - sing bisa ngukum iku. Saben negara kudu ngurus awake dhewe, wargane ... lan mung banjur - jagad liyane. Lan iku bener. Dadi wong-wong, ayo padha ngandelake awake dhewe luwih akeh tinimbang jagad liyane.
                  juara, Ashkelon25.08.2012 10:42
                  Aku ora mikir yen dheweke bakal nerusake arah sing padha sawise pemilihan. Kasunyatan bilih Israel ing bebaya ora rahasia. Lan bebaya, misale jek kula, ora saka senjata nuklir. Bebaya utama kanggo kita ditimbulake dening boltologists kaya Barak, sing ora bisa mbela negara kita.
                  Inggih, inggih25.08.2012 09:12
                  "Yen ora ana dalan liyane" - sing menarik. Nanging ing ngendi garis abang? Ora ana sing menehi label. Sasi sadurunge kasedhiyan plutonium kelas senjata ora ana garis abang? Miturut panemuku, Amerika wis setuju karo senjata nuklir Iran, tegese karo munculé senjata nuklir ing kabeh rezim Islam, lan akibate, kanthi munculé senjata kasebut ing Al-Qaeda. Israel.
                  Komentar ing artikel Romney siap perang karo Iran
                  kaca webku
                  1. Karish
                    Karish 26 Agustus 2012 21:59
                    +1
                    Kutipan: Ascetic
                    Nanging apa sawetara "tangan asing" mikir babagan iki

                    Umume wong beda-beda panemu lan ora apa-apa. Odessa lan aku piye wae saka negara padha, nanging kita katon ing akeh iku beda. Bab iki ndadekake dheweke ala utawa aku apik, dheweke bener, nanging ora aku. Kita mung beda, kita katon beda. Nanging iki ora ngalangi kita kanggo ngormati saben liyane lan tresna negara kita.
                    Pluoralisme apik, bebener lair ing perselisihan.
                    Nalika kabeh wong ngunekke lagu sing padha, iku ala.
              3. sergo0000
                sergo0000 25 Agustus 2012 13:43
                +6
                Alexander Romanov,
                Ya, aku mikir yen Iran bakal nemokake cara kanggo mbantu Suriah. Lan aku wis nemokake, nanging sapa sing bakal mbukak kertu utawa malah sumunar ing game iki! ombenan +
                1. Karish
                  Karish 25 Agustus 2012 14:12
                  0
                  Kutipan saka: sergo0000
                  lan aku sing Iran bakal nemokake cara kanggo bantuan Suriah. Lan aku wis ketemu, nanging sing bakal mbukak kertu utawa malah cahya munggah ing game iki!

                  Rusia, China lan Iran - sekutu utama rezim Bashar al-Assad ing Suriah - wis teka karo kasunyatan sing ora mungkin kanggo ngrampungake konflik ing negara Arab nalika tetep presiden incumbent ing kuwasa. Koran Kuwaiti Ar-Ra'i (Opinion) nyerat bilih kakuwasan punika sarujuk ing rencana kanggo transfer tentrem saka kakuwasan ing Damaskus, njamin urip Assad lan kakebalan.

                  Senajan pendapatku ora bener. Ing kasus apa wae, minoritas Alawit ora bakal entuk kekuwatan, Sunni bakal teka (iki pungkasane hubungan karo Syiah Iran), China umume ora peduli, Suriah umume sisih, nanging Federasi Rusia bakal. ilang kabeh. Dadi, artikel kasebut paling mungkin omong kosong. Rusia kasengsem yen Assad perang nganti pungkasan. Ora ana pilihan liyane
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 25 Agustus 2012 14:31
                    0
                    Quote: Karish
                    Umumé, China ana ing drum,

                    Nanging ing kene sampeyan salah banget, China ora bakal mandheg lan tentarane ing Iran bakal tanpa mangu. China duwe pasukan luwih saka cukup.
                    1. Karish
                      Karish 25 Agustus 2012 14:38
                      0
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Nanging ing kene sampeyan salah banget, China ora bakal mandheg lan tentara ing Iran bakal tanpa mangu

                      Ya, babagan Suriah, nanging uga Iran, apa? Napa China kudu munggah menyang Iran, lan kanggo Iran Pound karo Amerika Serikat. Apa motife? Amerika minangka mitra utama (perdagangan) China, China nyekel luwih saka triliun dolar ing penampilan.. Kenapa dheweke butuh konflik terbuka karo Amerika. China butuh lenga saka Iran, bakal ana pengganti pasokan sing cukup, China bakal tenang.
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 25 Agustus 2012 14:50
                        +1
                        Quote: Karish
                        Napa China kudu munggah menyang Iran, lan kanggo Iran Pound karo Amerika Serikat. Motif apa

                        Lan apa sing kudu ditindakake China nalika selang energine dipotong. China ora bakal bisa ngadeg ing kahanan apa wae. Ing kono masalah dhuwit, sampeyan ora padha, lan menyang ngendi politik, sampeyan ora bisa ndeleng langkah. maju.
                      2. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 15:34
                        -4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Apa sing kudu ditindakake China?

                        Ngalor, akeh barang, nanging jumlahe sithik lan meh ora ana sing dijaga........
                      3. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 25 Agustus 2012 15:54
                        +1
                        Kutipan saka nycson
                        Menyang lor, ana akeh barang, nanging ana populasi cilik lan meh ora ana sing dijaga

                        Oh, Nixon, salah sampeyan. Wong mung sithik, nanging senjata cukup nganti mung awu saka Beijing. Iran luwih murah lan luwih nyata.
                      4. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 16:32
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        .Ing Iran lan luwih murah lan luwih nyata.

                        ora setuju! Apa perang NATO luwih murah lan luwih nyata?
                      5. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 16:05
                        -2
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Lan apa sing bakal ditindakake China nalika selang energi dipotong, China ora bakal bisa nyingkiri skenario apa wae.

                        Sampeyan salah maca kirimanku
                        Quote: Karish
                        China butuh lenga saka Iran, bakal ana pengganti pasokan sing cukup, China bakal tenang.

                        Saiki produksi (luwih tepate, pasokan minyak dening Iran) paling sethithik sajrone 30 taun. Arab Saudi ngimbangi kerugian Iran ing pasar minyak. Iran ora mung pemasok minyak kanggo China.
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        , lan ngendi kabijakan dadi sampeyan ora bisa katon langkah luwih.

                        Mesthi ora bisa wong bodho . lan iki mbokmenawa sebabe kita bisa urip nganti 60 taun kanthi diubengi 800 yuta * kanca *
                      6. cornel
                        cornel 25 Agustus 2012 16:54
                        +2
                        Komentar liyane ing gaya game "Perang Total".
                        China lan Rusia ing Iran mbantu dheweke nglawan NATO?) Lan ngirim pasukan menyang negara sing adoh?) Lan, kanthi mangkono, dheweke entuk Perang Dunia 3! Lan ngomong apa sebabe dheweke nindakake? Ayo njupuk Cina sing ngelak getih ....
                        1. Gusti Allah pirsa pirang-pirang taun dheweke ora bisa nangkep Taiwan cilik, sing ana ing sisihe lan pengin minyak Iran luwih akeh ... kenapa?)
                        2. Yen Rusia lan China, getih saka irung, pengin Iran tamparan NATO ing tangan, padha ora perlu ngirim pasukan kanggo perang: Rusia kudu nyedhiyani nomer akeh pertahanan udara modern lan rudal anti-kapal, lan China. ngirim menehi pesawat sawijining (Su-27 analog) ing kredit ... Kabeh iki bisa rampung quietly ing wektu cendhak, kanggo taun ancaman saka serangan ing Iran supaya sabenere. Banjur, ora ketompo carane bengkong pilot Iran lan penembak anti-pesawat, Schaub ora nulis babagan sampah Cina utawa C 300 utawa SU-27 sing "ora diverifikasi" .... ora bakal cukup kanggo NATO.
                        Dadi ojo nyipta-nyipta .... bakalan tawar-menawar karo wong-wong mau, dheweke bakal menehi dhuwit, wah, bakal akeh bengok-bengok ing PBB .... nanging ora liya, aja ngarep-arep perang.
                      7. igor67
                        igor67 25 Agustus 2012 14:56
                        +1
                        Halo tanah, Iran, China butuh minyak kaya udara, lan ing wektu sing padha, kualitase, Libya wis ilang, minyak Rusia (aku ora khusus) nanging dheweke nulis kualitas sing luwih elek.
                      8. saturnus.mmm
                        saturnus.mmm 26 Agustus 2012 23:59
                        0
                        Kutipan saka igor67
                        lenga Russian (Aku ora khusus) nanging padha wrote kualitas paling awon

                        Sing Rusia saka Segara Kaspia padha karo Iran, saiki Lukoil ngompa, umume, kualitas lenga minangka masalah sing rumit.
                    2. nycsson
                      nycsson 25 Agustus 2012 15:32
                      -1
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      China ora bakal mandheg lan tentarane bakal ana ing Iran tanpa mangu-mangu.

                      Apa sampeyan yakin banget? Nanging dudu aku! China luwih seneng nyerang Rusia tinimbang ngirim pasukane kanggo nglawan NATO! Sapa sing luwih becik perang, karo gajah utawa ...........
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 25 Agustus 2012 16:00
                        0
                        Kutipan saka nycson
                        ! Sapa sing luwih becik perang, karo gajah utawa ...........

                        Iku luwih apik karo wong iku luwih duwe bathi kanggo njupuk soko saka Iran sing ala lan ora njaluk cuffs ing bali, iku dosa yen ora njupuk lan Rusia, uga, nyoba kanggo njupuk, ana akeh wong sing pengin. , akèh balungé sing isih ana ing tanah kita
                      2. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 16:34
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Iku luwih apik karo wong iku luwih duwe bathi, kanggo njupuk saka Iran apa ala lan ora kanggo njaluk cuffs ing bali, iku dosa ora njupuk

                        Alexander, sampeyan bakal nyuwun pangapunten (kayata angel kanggo sampeyan kanthi geografi, banjur Iran ngirim pasukan menyang Suriah, banjur China menyang Iran.) nanging kepiye China bakal ngrebut Iran, yen ora ana wates gabungan? Pasukan udhara bakal dibuwang, utawa marinir Cina bakal didorong kapal. Kanthi ora lengkap basis pasokan ing wilayah kasebut. Mesthi, ana akeh wong Tionghoa, nanging ora akeh sing bakal ngirim amunisi lan pranata saka China menyang Iran kanthi rantai.
                        Yen sampeyan ndeleng peta lan ndeleng ngubengi Iran, kandhanana siji negara (paling ora) sing ora ana pangkalan Amerika. ngguyu
                      3. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 16:34
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Iku luwih apik karo wong iku luwih duwe bathi, kanggo njupuk saka Iran apa ala lan ora kanggo njaluk cuffs ing bali, iku dosa ora njupuk.

                        Maksudmu ngomong ing sisih NATO?!
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Lan Rusia, uga, coba njupuk, ana akeh wong sing pengin, akeh balung sing isih ana ing tanah kita.

                        Sampeyan ora bisa mbantah. Nanging saiki kahanan luwih serius tinimbang sadurunge ...
                      4. RETX
                        RETX 25 Agustus 2012 16:43
                        0
                        Serangan ing Rusia ora ana gunane, ana jarak ageng kanggo lapangan lenga lan gas - tentara Rusia bisa ngatur kanggo wong Tionghoa mlaku-mlaku liwat taiga tanpa mata pencaharian. Minangka pegawe, aku bisa ngomong yen impen hamster Rusia "babagan pemukiman wong Tionghoa ing sisih lor" ora bisa diwujudake. iku panemuku
              4. Karish
                Karish 25 Agustus 2012 14:49
                0
                Kutipan: Alexander Romanov
                , ing kekacoan sing bakal, Mesir mesthi ora bakal sisih sampeyan.

                Mesir duwe hubungan sing angel banget karo Iran, utawa mung ala. Saiki ora ana sing bisa dipangan ing Mesir, lan yen Amerika lan Saudi ora menehi dhuwit, kerusuhan panganan bakal diwiwiti (amarga Mesir minangka importir gandum paling gedhe ing donya, lan roti minangka panganan pokok wong miskin Mesir - yaiku kurang saka 30 yuta). Mulane, Mesir ora mung ora kedutan, nanging sanajan dheweke kepengin, ora bakal kedutan. Aku ora ngomong yen kabeh senjata ing Mesir iku Amerika
                .
                Kutipan: Alexander Romanov
                .Lan ing sadawane dalan, luwih becik sampeyan takon karo Kementerian Pertahanan Iran dhewe

                Lan apa, lan supaya iku cetha, iku cukup kanggo katon ing peta.
                Umumé, Iran duwe sekutu - Suriah, Libanon (ing sawetara ombone kanca), Venezuela lan iku.
                Aku ora mikir Rusia kudu digandhengake karo sekutu - ayo ngomong kanca, bebarengan karo Belarus, China, Korea Lor. Sawetara rezim Amerika Latin liyane sing ora sopan lan mung kuwi. Ora dhaftar sugih, bab utama iku Iran wewatesan piye wae ora karo kanca-kanca, Aku bakal ngomong supaya.
                Yen aku kelalen sawetara sekutu penting, mbenerake aku. Mungkin sampeyan duwe info sing luwih anyar.
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 25 Agustus 2012 15:03
                  0
                  Quote: Karish
                  ). Mulane, Mesir, ora persis ora bakal twitch

                  Luwih saka debatable, kabeh bakal gumantung ing kahanan.
                  Quote: Karish

                  Lan kok, lan dadi cetha

                  Utawa mungkin sampeyan kudu mikir lan ndeleng kemungkinan pangembangan kahanan saka macem-macem sudut
                  1. Karish
                    Karish 25 Agustus 2012 16:13
                    +2
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Luwih saka debatable, kabeh bakal gumantung ing kahanan.

                    Aku dhewe ora banget melek, nanging Mesir (ditulis nganggo huruf T ing mburi - iki minangka cara) Mesir ora mental. utawa politik. ora disambungake dening iman karo Iran. Lan karo sapa Mesir bakal perang, karo AS - dheweke nggawe aku ngguyu.
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Utawa mungkin sampeyan kudu mikir lan ndeleng kemungkinan pangembangan kahanan saka macem-macem sudut

                    Kahanan iku prasaja. ora ketompo carane akeh asu ajag sampeyan feed. lan gajah luwih kenthel.
                    Para ayatollah wedi yen Al Jazeera lan liya-liyane kaya dheweke bakal mimpin para pemuda (lan ana luwih saka 60% ing Iran kanggo mbrontak, Iran bakal bisa ngatasi iki), yen ora ana campur tangan asing. lan iki mung bisa dijamin dening senjata nuklir. Sing perlu kanggo nylametake rezim Yatollah. Lan Israel mung tutup, minangka dening cara, nangis Israel babagan ancaman Iran. Israel nyopir gelombang ing panjalukan saka Amerika Serikat, lan sing ing tekanan saka Arab Saudi. Iku kabeh yen sampeyan ndeleng kahanan sing luwih gedhe.
                    1. Alexander Romanov
                      Alexander Romanov 25 Agustus 2012 16:19
                      0
                      Quote: Karish

                      Kahanan iku prasaja. ora ketompo carane akeh asu ajag sampeyan feed. lan gajah luwih lemu

                      Oh, Alex, sampeyan salah. Get it, nanging bakal kasep. Aduh.
                      1. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 16:36
                        +1
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Oh, Alex, sampeyan salah. Sampeyan bakal, nanging bakal kasep. Alas

                        Aku Alexander, kaya sampeyan. Nanging aku pengin krungu panjelasan sing luwih logis. Ikhlas hi
                      2. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 25 Agustus 2012 16:47
                        +2
                        Quote: Karish
                        Nanging aku pengin krungu panjelasan sing luwih logis

                        Alexander, lan logika iku prasaja, sampeyan ora bisa ngebom lan matèni karo impunity, minangka amers nindakake, denouement bakal sedih banget kanggo amers lan Israel. We are looking ing kahanan saka sudhut sing beda, nanging asil siji. prajurit!
                      3. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 17:13
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        We are looking ing kahanan saka sudhut sing beda, nanging asil siji jawata!

                        Kita ora katon saka sudhut sing beda, kita ndeleng prasyarat lan asil sing beda. Aku ora mikir yen bakal ana perang, lan yen ana, Rusia mesthi ora kena pengaruh. Babagan impunitas - titik moot. Amerika ngebom Afganistan, amarga ing kana Taliban ngatur * ngebom * pusat perbelanjaan ing New York karo bin Laden. Rusia ngebom Georgia, kanggo Abkhazia. Ana tansah alesan kanggo ketemu. Elinga carane Perang Donya II wiwit, wong Jerman nganggo busana Polandia nyerang para pengawal tapel wates Jerman.
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        denouement bakal sedhih banget kanggo amers lan Israel

                        Kanggo Amerika, aku ora mikir. kanggo Israel - kaya ing paribasan --- Pans sumpah, lan serfs retak forelocks. We are ing pinggiran kabeh wektu. kita ora biasa.
                        hi
                      4. 53-Sciborskiy
                        53-Sciborskiy 25 Agustus 2012 19:48
                        +1
                        Quote: Karish
                        Aku ora mikir yen bakal ana perang, lan yen ana, Rusia mesthi ora kena pengaruh.
                        Ana politisi kondhang ing Amerika sing pracaya yen milyar wong kudu tetep ing bumi, milyar iki kalebu residents saka Amerika, Eropah lan Israel, ing Rusia, ing mratelakake panemume, mung 15 yuta kudu tetep kanggo layanan ing kothak lenga lan hard liyane. kerja. Rusia duwe 40% saka cadangan mineral ing donya, ing mratelakake panemume, ora pantes. Perang bakal mengaruhi Rusia apa wae, napsu teka karo mangan, lan Amerika duwe napsu kaya gajah lan ngelak kaya kewan iki.
                      5. Karish
                        Karish 25 Agustus 2012 19:59
                        0
                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Ana politisi kondhang ing Amerika sing percaya yen milyar wong kudu tetep ing bumi, milyar iki kalebu warga Amerika, Eropa lan Israel,

                        Kang politisi , jeneng please . IE Australia karo Selandia Anyar lan Afrika poherili padha. China kabeh ana ing kuburan. Pakistan, India, Indonesia, Asia Tenggara kanggo pakan iwak hiu, nanging ing Rusia, 15 yuta ngladeni sumur. Kayane sampeyan, bebarengan karo politikus iki (yen ana), Napoleon lan Caesar ing kamar sing padha.
                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Rusia duwe 40% cadangan mineral ing donya, miturut pendapate, ora pantes

                        Lan carane pantes nduweni mineral. Qatar menang juara pisanan ing gas, padha ora pantes.

                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Perang ing sembarang Rusia bakal mengaruhi

                        Lha yen mung wujud bathi super saka rega lenga sing mundhak regane.
                      6. 53-Sciborskiy
                        53-Sciborskiy 26 Agustus 2012 07:39
                        +1
                        Quote: Karish
                        Kang politisi , jeneng please . IE Australia karo Selandia Anyar lan Afrika poherili padha. China kabeh ana ing kuburan. Pakistan, India, Indonesia, Asia Tenggara kanggo pakan iwak hiu, nanging ing Rusia, 15 yuta ngladeni sumur. Kayane sampeyan, bebarengan karo politikus iki (yen ana), Napoleon lan Caesar ing kamar sing padha
                        Karish, porish sampah sing. Minangka jeneng politisi, ana Pak Brzezinski, padha karo Zhirinovsky kita ing statements thoughtless.
                      7. Tatar ala
                        Tatar ala 26 Agustus 2012 12:19
                        +1
                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Minangka jeneng politisi, ana Pak Brzezinski, padha karo Zhirinovsky kita ing statements thoughtless.

                        Rzhunemagu ... Apa iki pernyataan Zhirinovsky sing ora dipikirake?
                        Sajrone karir politik, Zhirinovsky nerbitake akeh prakiraan politik lan liyane lan metode keputusan, akibat saka tumindak utawa ora tumindak, gegayutan karo ramalan kasebut, saka macem-macem struktur kekuwatan ing macem-macem negara ...
                        90% saka ramalan dheweke utawa wis kelakon. utawa iku worth pracaya padha bakal kayektenan ing wektu sing tepat ... Lan epotage Zhirinovsky mung nandheske ngarsane karisma kang.

                        53-Sciborskiu, Sergey, sadurunge nulis bab kuwi khusus bab Zhirinovsky, siji kudu mikir kanggo awake dhewe ing awal, nanging kanggo mikir kudu paling ngerti soko.
                      8. Karish
                        Karish 26 Agustus 2012 22:07
                        -1
                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Karish, porish sampah sing. Dene jenenge politisi, ana Pak Brzezinski kaya ngono

                        Inggih, pisanan, sampeyan ngandika - politisi kondhang (jamak), banjur sampeyan nyebut Brzezinski minangka conto, mangu-mangu kecukupan dhewe (sanajan aku pengin ndeleng link kanggo statement babagan milyar), minangka aku digunakake kanggo operate karo kanyatan

                        Kutipan: 53-Sciborskiy
                        Inggih, aku ora kasengsem ngomong karo sampeyan luwih, amarga sampeyan wis lali carane mikir.

                        Inggih, apa giliran menarik, lan kabeh sing takon kanggo klarifikasi.
                        Ya, pancen, aku mbokmenawa ora duwe apa-apa ing kothak wedhi sampeyan.
                      9. Pertapa
                        Pertapa 25 Agustus 2012 23:09
                        +6
                        Quote: Karish
                        Kanggo Amerika, aku ora mikir. kanggo Israel - kaya ing paribasan --- Pans sumpah, lan serfs retak forelocks. We are ing pinggiran kabeh wektu. kita ora biasa.


                        Dhukungan dijamin Israel dening Amerika Serikat ora ana maneh kasunyatan. Jawa 2007: Wong Israèl bakal ngétung prekara iki: Tsahal ora bakal bisa perang nganti suwé. Taktik utama ing kene yaiku njupuk saka kabeh sing bisa, aja nyimpen roket lan cangkang, amarga sing anyar bakal langsung digawa saka AS. Dadi, yen padha mandheg nggawa anyar, Tsakhal bakal cukup kanggo perang sasi. Kajaba iku, Perang Libanon II ing XNUMX gagal,
                        Nanging banjur ora malah perlu kanggo perang nglawan negara, nanging mung marang militan Hizbullah. Perang kasebut dumadi 34 dina lan tentara Israel wis kesel banget wektu iki. Israel kudu Wigati dhewe sing organisasi Hizbullah wis Ngartekno ditambahake lan kuantitatif noticeably dikuwati
                        Israel, mesthi, nduduhake tekad kanggo menehi hasil karo Iran "siji-siji", nanging iku ora bakal pindhah luwih saka demonstrasi, "kabeh uap dadi menyang singsot." Kajaba iku, wong Israel nglawan tumindak marang Iran dhewe. ora kabeh mesthi, nanging paling mau wis mesthi katon data saka urutan 60% nang endi wae. iki tegese jumlah "evaders" bakal nambah ing Tsakhal.
                        Ing teater khayal iki, kabeh wong nyoba ngapusi siji liyane ing driji lan rake panas kanthi tangan sing salah, seniman saka Pentagon wis "sibuk ing pirang-pirang produksi" ing teater iki, sing tegese rombongan badut saka Israel sabanjuré ing baris kanggo langkah ing bal lan banjur nyerang ing donya kabeh sing nemen
                      10. Karish
                        Karish 26 Agustus 2012 22:15
                        0
                        Pertapa, aku ora bakal mbantah usulan-usulan kasebut, kabeh sing sampeyan tulis iku omong kosong. Gagasan sampeyan babagan Israel bisa diringkes karo anekdot Yahudi lawas. Abram ketemu Heim

                        Aku ora ngerti kenapa wong seneng karo Caruso iki? Ora swara, palsu, burr, lisp!
                        - Apa sampeyan krungu dheweke nyanyi?
                        - Ora, nanging sawetara repertoar dheweke ditembangake dening Rabinovich

                        Dadi, sampeyan nyoba nggawe sawetara analisis tanpa ngerti babagan topik kasebut.
                      11. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 26 Agustus 2012 06:54
                        0
                        Quote: Karish
                        Aku ora mikir yen bakal ana perang, lan yen ana, Rusia mesthi ora kena pengaruh.

                        Staf Umum kita mikir yen ora, persenjataan ulang massive lan prioritas kabeh jinis lan cabang militer ing arah kidul ngomongake dhewe.
                        Quote: Karish
                        Babagan impunitas - titik moot.

                        Negara utawa kekaisaran apa sing bisa ngindhari tanggung jawab kanggo getih sing tumpah. Ora ana wong sing kaya ngono ing sejarah jagad. Wektune teka lan sampeyan kudu mbayar tagihan.
                        Quote: Karish
                        . Amerika ngebom Afghanistan, amarga ing kana Taliban ngatur * ngebom * pusat perbelanjaan ing New York karo bin Laden.

                        Ya, Taliban ora salah, lan carane mupangati sampeyan sok dong mirsani babagan Pentagon, elinga babagan mesin Boeing sing ilang, sing mabur ing ndhuwur lemah kanthi kecepatan 800 km saben jam, mbantah hukum aerodinamika. ketok, minangka sawetara ing Washington wanted Kenedy banget Mungkin Bin Laden dunked.
                        Quote: Karish
                        Rusia ngebom Georgia, kanggo Abkhazia

                        Ora, ora kanggo Abkhazia, nanging kanggo mateni para penjaga perdamaian lan warga Rusia sing manggon ing Ossetia Kidul.
                        Quote: Karish
                        Elinga carane Perang Donya II wiwit, wong Jerman nganggo busana Polandia nyerang para pengawal tapel wates Jerman.

                        A komentar banget bener, lan saiki elinga carane agresi amers marang Vietnam wiwit lan ing wektu sing padha serangan teroris ing World Trade Center ing New York lan Pentagon, apa analogi menarik.
                        Quote: Karish
                        Kanggo Amerika aku ora mikir

                        Apa sampeyan salah, ora mung kanggo Amerika, nanging kanggo kabeh jagad, kabeh wis adoh banget lan dudu Rusia, dudu China, dudu AS sing bakal mundur, lan kepiye kabeh bakal rampung? Sampeyan bakal lungguh ing bunker tanpa Internet lan elinga tembung sandi, iki paling hi
                      12. Karish
                        Karish 26 Agustus 2012 22:18
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Sampeyan bakal njagong ing bunker tanpa Internet lan elinga tembungku - iki paling ora

                        Lha kowe mung kewan wassat banjur, oke, ing bunker, nanging tanpa Internet ???? Cukup getihen lan sadis
                2. cornel
                  cornel 25 Agustus 2012 16:56
                  +1
                  Sing lucu, nalika jaman kerajaan Romawi/Bizantium, Tunisia lan Mesir dadi lumbung-lumbunge, meh kabeh roti kuwi asale saka kono ..... Endi bumine (
            3. Pertapa
              Pertapa 25 Agustus 2012 22:25
              +4
              Quote: Karish
              Ora, ora bakal bisa, amarga ing kasus apa wae (utamane ing kasus serangan preemptive - kaya Pearl Harbor nomer 2), Amerika Serikat mung bakal ngilangi Iran. Dheweke ora bakal ngilangi, nanging tlatah dadi wêdakakêna, aku mikir marshal ora mangu-mangu babagan iki?


              Padha mbusak soko Afghanistan kanggo dangu lan ora mbusak iku .. Ombak mbokmenawa rampung,
              kita malah menehi wong karo basa kanggo pangiriman wêdakakêna ngumbah kanggo kathok ketat putih saka G.I.
              Lan histeria tugas saka Departemen Luar Negeri ing kasus iki minangka analog saka "kanvas ing lemari Carlo lawas." Ana lukisan ing kanvas perapian sing ora ana, nanging ing mburi ana lawang rahasia, kunci sing ora bakal dipercaya Clinton utawa Nuland. Departemen Luar Negeri kudu nyuwara lan ngipat-ipati wong, sing ditindakake, nanging ora sukses.
              Sapa sing paling ngganggu Iran?
              Apike kanggo dicathet yen salah sawijining sing paling nyurung Pentagon kanggo perang yaiku Senator Demokrat saka West Virginia, salah sawijining Jay Rockefeller. Dheweke terus terang mencet Pentagon amarga ora gelem perang. Ing kene kita bisa ndeleng sapa sing butuh perang iki. Rincian sing menarik, ing pangrungon babagan masalah iki, ing ngendi Pak Rockefeller duwe pakurmatan kanggo nuduhake kepinginan banget kanggo ngeculaké getih wong sing ora salah, wakil saka lembaga penegak hukum: Kepala Intelijen AS James Clapper, Letnan Jenderal Intelijen Angkatan Darat AS Ronald Burgess, Kepala FBI Robert Mueller nggawe front sing meh bersatu nglawan Rockefeller, ujar manawa kahanan kasebut kaya ngono. dhukungan eksternal saka Rusia lan China ora njamin sukses operasi nglawan Iran.
              .
          2. pav-pon1972
            pav-pon1972 25 Agustus 2012 16:41
            +1
            Alexander Romanov, http://za-iran.ru/
        2. ssla
          ssla 25 Agustus 2012 12:45
          +1
          Takon pimpinan Iran --- ringkih? . Inquisitive sampeyan "kita".
        3. Andrey_K
          Andrey_K 25 Agustus 2012 13:01
          +1
          Iran bisa nyerang Turki (sing ora bakal mandheg lan bakal melu perang karo Suriah).
          1. nycsson
            nycsson 25 Agustus 2012 13:27
            0
            Kutipan: Andrey_K
            Iran bisa nyerang Turki (sing ora bakal mandheg lan bakal melu perang karo Suriah).

            Nanging kita kudu nyerang Georgia! Lan kanggo menehi ultimatum menyang Azerbaijan, dheweke ujar manawa sampeyan bakal menyang Iran ..................
          2. Karish
            Karish 25 Agustus 2012 13:38
            0
            Kutipan: Andrey_K
            Iran bisa nyerang Turki (sing ora bakal mandheg lan bakal melu perang karo Suriah).

            Haha, tentara Turki mesthi luwih kuwat tinimbang Iran, ditambah Turki dadi anggota NATO - kepiye cara ngatasi?
            1. lintang
              lintang 25 Agustus 2012 14:34
              +1
              Quote: Karish
              Haha, tentara Turki mesthi luwih kuwat tinimbang Iran, ditambah Turki dadi anggota NATO - kepiye cara ngatasi

              Lan yen Iran duwe gerakan liyane? Kabeh padha kaya ing ngisor iki! Dadi ing meta karo Suriah iku luwih larang. Ya, lan padha ora digunakake kanggo butting karo aliansi liyane lan liyane siji ing wektu! lan kabeh wong ngadeg kaya wedhus lan ngenteni giliran.
        4. Bismark
          Bismark 25 Agustus 2012 15:36
          0
          Ya, Angkatan Udara Iran ora kuwat dibandhingake karo NATO, nanging pertahanan udara kita ana, mula aku ora bakal cepet-cepet ujar. Nanging nyatane yen NATO isih bisa ngrusak pertahanan udara negara kasebut, mula warga lokal mesthi bakal ngatur sambutan khusus kanggo dheweke. Siji-sijine masalah yaiku komunitas jagad iki meneng utawa ndamu bebarengan karo Amerika Serikat. Negara-negara tilas CIS banget banget kanggo nindakake apa-apa, mula dheweke asring meneng utawa mlengkung ing Amerika Serikat (Ukraine, Georgia).
          1. Karish
            Karish 25 Agustus 2012 16:22
            -2
            Kutipan saka Bismark
            nanging pertahanan udara kita ana, mula aku ora bakal cepet-cepet ujar.

            Ing Suriah, pertahanan udara padha saka Federasi Rusia, nanging iki ora nyegah Israel saka quietly bombing reaktor lan mabur liwat kraton Assad.
            Israel, ing proses latihan ing Siprus, sinau kanggo nyuda S-300 (iku ing layanan karo wong-wong mau) Apa sampeyan mikir yen Amerika kurang sarana lan pasukan? Kajaba iku, Iran ora duwe S-300. Pertahanan udara Iran babagan apa sing diduweni Saddam. Asil dikenal.
            Kutipan saka Bismark
            banjur warga lokal mesthi bakal ngatur sambutan khusus kanggo wong-wong mau

            Lan ora perlu, kok mlebu Iran, ngrusak infrastruktur lan populasi lokal ora bakal duwe wektu kanggo ketemu penjajah. bakal padha sibuk ngumpulake kayu bakar. nyeret banyu. lan sikil ekstra bakal nguripake generator, supaya ing Al Jazeera padha bisa krungu apa jenis juru tulis wis teka kanggo wong-wong mau.
            Kutipan saka Bismark
            Siji-sijine masalah yaiku komunitas jagad iki meneng utawa ndamu bebarengan karo Amerika Serikat.

            Mungkin masyarakat donya kadhangkala bener babagan apa wae?

            Kutipan saka Bismark
            Negara-negara tilas CIS banget banget kanggo nindakake apa-apa, mula dheweke asring meneng utawa mlengkung ing Amerika Serikat (Ukraine, Georgia).

            Kanggo ngangkat tangan ing PBB. sampeyan ora perlu akèh daya. dheweke mung ora setuju karo Rusia, apa sing ngalangi Belarus kanggo ngenali Abkhazia lan Ossetia Kidul. Mesthi ora USA.
            1. lintang
              lintang 25 Agustus 2012 19:59
              0
              Quote: Karish
              bakal padha sibuk ngumpulake kayu bakar. nyeret banyu. lan sikil ekstra bakal nguripake generator

              Ing Afghanistan, ora ana prasarana, nanging bocah-bocah wis meh 30 taun ngukir, lan ing wektu sing padha bisa nggawa banyu.
              1. Karish
                Karish 25 Agustus 2012 20:07
                0
                Kutipan saka stari
                Ing Afghanistan, ora ana prasarana, nanging bocah-bocah wis meh 30 taun ngukir, lan ing wektu sing padha bisa nggawa banyu.

                Lha, apa sing ditindakake ora bisa diarani perang, lan yen Iran padha karo Afganistan, banjur jelas sapa sing mrentah ing Afganistan. Lha ya iki penjelasane bocah cilik.
                Afghan urip ing abad kaping 16 lan tansah urip kaya, kanggo wong lack saka infrastruktur ora soko anyar, nanging kasunyatan. Iran minangka prakara sing beda. Pateni banyu ing Teheran suwene 3 dina lan ya, ambruk.. Nyirami wong luwih angel tinimbang menehi pakan, sistem saluran pembuangan wis mati (tanpa banyu) tikus-tikus padha mangan. penyakit, ora ana listrik ing iklim panas carane nyimpen pangan? Iki dudu desa Afghan, nanging kutha lan populasi urbanisasi. Akeh sing ora tau weruh sapi sajrone urip. Ora mung kanggo susu, kanggo feed. nandur kebon.
            2. saturnus.mmm
              saturnus.mmm 27 Agustus 2012 00:15
              0
              Quote: Karish
              Ing Suriah, pertahanan udara padha saka Federasi Rusia, nanging iki ora nyegah Israel saka quietly bombing reaktor lan mabur liwat kraton Assad.

              sampeyan bisa njlèntrèhaké ing liyane rinci carane Israel calmly bombed reaktor, menarik banget.
      2. Armata
        Armata 25 Agustus 2012 12:08
        +2
        Hello Sanya.
        Kutipan: Alexander Romanov
        Lawakan wis rampung

        Lawakan wis suwe. Kabeh jagad iki nuju perang. Lan maneh kita durung siyap. Malah Iran wis siyap. Lan kita kabeh ngedol gaman tinimbang nganggo senjata. Kepiye carane kabeh iki bakal rampung?
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 25 Agustus 2012 12:45
          +2
          Halo Zhenya, ya, aku ngomong iki kaping satus, nanging ana sing ngomong kenapa kita butuh BMD 4, ora bakal ana konflik ing 10 taun sabanjure lan liya-liyane. Kabungahan kanggo mlebu kontrak Angkatan Udara ing luar negeri utamane kaget. Tinimbang mbuwang kabeh pasukan kita menyang rearmament Angkatan Udara kita, kita ngirim menyang neraka ngerti sapa.
          1. Armata
            Armata 25 Agustus 2012 13:04
            +1
            Sanya, percaya ora mung Angkatan Udara nanging uga Angkatan Laut saiki nindakake luwih akeh kanggo Vietnam.
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 25 Agustus 2012 13:06
              0
              Quote: Lokomotif uap
              ora mung Angkatan Udara nanging uga Angkatan Laut saiki nindakake luwih akeh kanggo Vietnam.

              Iki bisnis kurang ajar lan ora ana sing PERSONAL.
              1. nycsson
                nycsson 25 Agustus 2012 14:03
                +1
                Kutipan: Alexander Romanov
                Iki bisnis kurang ajar lan ora ana sing PERSONAL.

                Aku setuju, yen sampeyan ndeleng saka posisi kompleks militer-industri! Sampeyan kudu slamet piye wae! Nanging yen katon saka posisi keamanan Federasi Rusia - iki kabodhoan lengkap! Ora mung kuwi, kanthi kahanan sing saya rusak ing jagad iki, kita ora nyedhiyakake pasokan senjata, nanging uga wiwit tuku senjata manca!
            2. nycsson
              nycsson 25 Agustus 2012 13:59
              0
              Quote: Lokomotif uap
              Sanya, percaya ora mung Angkatan Udara nanging uga Angkatan Laut saiki nindakake luwih akeh kanggo Vietnam.

              Kenging punapa? Dheweke ora nggatekake, mesthine ora mikir! Nyuwun
          2. nycsson
            nycsson 25 Agustus 2012 13:22
            0
            Kutipan: Alexander Romanov
            Halo Zhenya, ya, aku ngomong iki kaping satus, nanging ana sing ngomong kenapa kita butuh BMD 4, ora bakal ana konflik ing 10 taun sabanjure lan liya-liyane. Kabungahan kanggo mlebu kontrak Angkatan Udara ing luar negeri utamane kaget. Tinimbang mbuwang kabeh pasukan kita menyang rearmament Angkatan Udara kita, kita ngirim menyang neraka ngerti sapa.

            Sampeyan wis lali babagan tuku peralatan militer asing !!! Vektor manca-politik negara kita, kanthi gampang, ora jelas kanggo aku! Aku rumangsa, mesthi, nanging ......
        2. nycsson
          nycsson 25 Agustus 2012 13:25
          0
          Quote: Lokomotif uap
          Lawakan wis suwe. Kabeh jagad iki nuju perang. Lan maneh kita durung siyap. Malah Iran wis siyap. Lan kita kabeh ngedol gaman tinimbang nganggo senjata. Kepiye carane kabeh iki bakal rampung?

          Lan sampeyan takon GDP idola sampeyan kenapa kita durung siyap? Uga, pinten umur dheweke kudu munggah saka dhengkul?
          1. Armata
            Armata 25 Agustus 2012 13:30
            0
            Kutipan saka nycson
            Lan sampeyan takon GDP idola sampeyan kenapa kita durung siyap?
            Mungkasi muntahake empedu. Utawa sing stands metu involuntarily saka sampeyan? Yen mangkono, ngidoni bojomu, lan yen ora ana, adus, bisa uga luwih apik.
            1. nycsson
              nycsson 25 Agustus 2012 13:44
              -5
              Quote: Lokomotif uap
              Mungkasi muntahake empedu.

              Aku ora ngidoni empedu, sanajan aku bakal ngidoni sampeyan!
              Quote: Lokomotif uap
              Utawa sing stands metu involuntarily saka sampeyan?

              Babar pisan ora ketok, beda karo bodho lan bodhomu.......
              Quote: Lokomotif uap
              Yen mangkono, ngidoni bojomu, lan yen ora ana, adus, bisa uga luwih apik.

              Aku bakal ngomong menyang ngendi sampeyan kudu lunga, nanging aku ora bakal, dheweke bakal nglarang aku ........
              1. Armata
                Armata 25 Agustus 2012 13:59
                0
                Kutipan saka nycson
                Aku ora ngidoni empedu, sanajan aku bakal ngidoni sampeyan
                Iki conto kanggo sampeyan
                Kutipan saka nycson
                Lan sampeyan takon GDP idola sampeyan kenapa kita durung siyap?

                Aku ora nate ndhukung dheweke, mung sawetara keputusane.
                Kutipan saka nycson
                Ora ketok banget kanggoku, beda karo bodho lan bodhomu ...
                Apa ora empedu?
                Kutipan saka nycson
                Aku bakal ngomong menyang ngendi sampeyan kudu lunga, nanging aku ora bakal, dheweke bakal nglarang sampeyan ...
                Utawa iku? Wisuh lan tenang. Yen sampeyan pribadi ora seneng karo aku. Banjur aja nulis kanggo kula, sampeyan mung bisa downvote kaya sing wis digunakake (aku ora peduli). Miturut cara, yen sampeyan ora ngeweruhi, banjur aku ora minus mungsuh ing situs. Mung trolls.
                1. nycsson
                  nycsson 25 Agustus 2012 14:14
                  -1
                  Quote: Lokomotif uap
                  Iki conto kanggo sampeyan

                  Ora eling.......
                  Quote: Lokomotif uap
                  Aku ora nate ndhukung dheweke, mung sawetara keputusane.

                  Ya, sampeyan mesthi ndhukung dheweke! Ora usah la-la!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Apa ora empedu?

                  Iki dudu empedu, nanging bebener babagan sampeyan!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Wisuh lan tenang.

                  Ya, aku tenang!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Yen sampeyan pribadi ora seneng karo aku.

                  Aku ora seneng karo tata krama sampeyan: "Aja ngidoni empedu. Utawa ora sengaja metu saka sampeyan? Yen mangkono, ngidoni bojomu, lan yen ora ana, adus, bisa uga luwih apik."
                  Sampeyan nyaring pasar sampeyan, sampeyan ngerti! Mungkin kanggo sampeyan, ngidoni bojomu iku normal! Aku uga bisa menehi tuladha ....... ora lali?
                  Quote: Lokomotif uap
                  Banjur aja sms aku

                  Ora, sampeyan pengin mudhun gampang!
                  Quote: Lokomotif uap
                  sampeyan mung bisa downvote kaya biyen (aku ora peduli).

                  Aku munggah lan mudhun kaya sing dakkarepake ... ...
                  Quote: Lokomotif uap
                  Mung trolls.

                  Lan carane sampeyan mbedakake? ngguyu
                  1. Armata
                    Armata 25 Agustus 2012 14:20
                    +2
                    Kutipan saka nycson
                    Aku munggah lan mudhun kaya sing dakkarepake ....

                    Oh carane aku seneng nggawe sampeyan nesu. Ayo pangguna forum ngadili sapa sing bener. ngguyu Miturut cara, menehi paling 3 conto nalika aku mbukak ndhukung dheweke. Siji maneh kanggo sampeyan. AKU MUNG Ndukung SOLUSI-SOLUSINYA. Ketoke kanggo wong-wong sing nglawan kabeh sembrono, banget obyektif.
                    1. nycsson
                      nycsson 25 Agustus 2012 14:46
                      0
                      Quote: Lokomotif uap
                      Oh carane aku seneng nggawe sampeyan nesu.

                      HA! nesu! Apa sampeyan ora mikir banget babagan awak dhewe?
                      Quote: Lokomotif uap
                      Ayo pangguna forum ngadili sapa sing bener.

                      Ayo padha ngadili! Aku ora ketompo.......
                      Quote: Lokomotif uap
                      AKU MUNG Ndukung SOLUSI-SOLUSINYA.

                      Muga-muga wae . . . . . . .
                2. sergo0000
                  sergo0000 25 Agustus 2012 14:18
                  +1
                  Sugeng rawuh Eugene!Lokomotif,
                  Mungkasi butting karo wong! Wong iku cupet lan boor kanggo padha! keprungu
                  1. nycsson
                    nycsson 25 Agustus 2012 14:47
                    0
                    Kutipan saka: sergo0000
                    Wong iku cupet lan boor kanggo padha!

                    Dhuh, aku sing pisanan ora tau kasar, beda karo Lokomotif! Saenipun panjenengan sedaya cekap semanten..........
                    1. Alexander Romanov
                      Alexander Romanov 25 Agustus 2012 16:04
                      +3
                      nycsson,
                      Nixon, iku apik kanggo mbukak menyang Zhenya am
                      1. Armata
                        Armata 25 Agustus 2012 16:14
                        +3
                        Sanya, Sergei. Matur nuwun kanggo dhukungan, nanging aku bisa ngadeg kanggo sudut pandangku. Lan angel kanggo nggawa aku mudhun. Utamane karo dheweke wis lulus. Dheweke wis janji bakal ngresiki pasuryan ing pribadi ngguyu Bocah lucu.
                      2. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 16:39
                        -4
                        Quote: Lokomotif uap
                        Lan angel kanggo nggawa aku mudhun.

                        Sapa sing butuh kowe....
                        Quote: Lokomotif uap
                        Dheweke wis janji bakal ngresiki pasuryan ing pribadi

                        Apa sampeyan muter ing umum? Kanggo ngenyek kaya ngono, dheweke ora mung ngalahake rai ......
                        Quote: Lokomotif uap
                        Bocah lucu.

                        Saling-seling..... ngguyu
                      3. nycsson
                        nycsson 25 Agustus 2012 16:36
                        0
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Nixon, iku apik kanggo mbukak menyang Zhenya

                        Aja nganti dheweke lunga dhisik! am
      3. nycsson
        nycsson 25 Agustus 2012 13:28
        -1
        Kutipan: Alexander Romanov
        Dhek wingi ana pratelan saka Iran, yen ana agresi marang Suriah, Iran bakal nyengkuyung Suriah lan melu perang, guyonan wis rampung.

        Posisi normal negara iki! Pertahanan paling apik yaiku serangan!
      4. Kadet787
        Kadet787 25 Agustus 2012 13:51
        0
        Pend-siya iku mungsuhe manungsa kang nggegirisi.
      5. vic22lud
        vic22lud 26 Agustus 2012 12:41
        0
        Dheweke durung miwiti.
    3. Alx1miK
      Alx1miK 25 Agustus 2012 11:45
      +3
      Sing ala tansah bali. Iki karma. Kita ngenteni kaadilan kanggo menang lan Amerika Serikat bakal ditinggalake karo sawetara negara merdika.
    4. 1976AG
      1976AG 25 Agustus 2012 12:45
      0
      Rusia uga kudu nylametake jagad iki - ngirim Marinir lan ngontrol senjata kimia.
      1. Armata
        Armata 25 Agustus 2012 12:55
        +1
        Kutipan: 1976AG
        Rusia uga kudu nylametake jagad iki - ngirim Marinir lan ngontrol senjata kimia.
        Apa sampeyan durung mangan mayit wong ing Chechnya? Utawa sampeyan Marine sing bakal perang ahead saka wong?
        1. nycsson
          nycsson 25 Agustus 2012 13:19
          +1
          Quote: Lokomotif uap
          Apa sampeyan durung mangan mayit wong ing Chechnya?

          Iku babagan integritas negara kita! Utawa apa sampeyan mikir yen perlu "nglilani dheweke lunga" saka Federasi Rusia?
          Quote: Lokomotif uap
          Utawa sampeyan Marine sing bakal perang ahead saka wong?

          Ayo pesen lan ayo! Negara kita ora duwe akeh pilihan. Apamaneh karo guide kaya ngene iki....
          1. Armata
            Armata 25 Agustus 2012 13:33
            +1
            Kutipan saka nycson
            Ayo pesen lan ayo! Negara kita ora duwe akeh pilihan. Apamaneh karo guide kaya ngene iki....
            Opa wis dadi Marine. Inggih, mati ing tanah manca lan kanggo kapentingan wong liya.
            Kutipan saka nycson
            Iku babagan integritas negara kita! Utawa apa sampeyan mikir yen perlu "nglilani dheweke lunga" saka Federasi Rusia?
            Lan apa sing luwih gampang kanggo sampeyan? Rusia mati ana, nanging ketoke sampeyan ora peduli, sampeyan revel ing pati wong Rusia. Apa sampeyan Rusia dhewe?
            1. nycsson
              nycsson 25 Agustus 2012 13:51
              +1
              Quote: Lokomotif uap
              Opa wis dadi Marine. Inggih, mati ing tanah manca lan kanggo kapentingan wong liya.

              Aku ora ngomong yen aku iki Marine! Ya, ora kanggo wong liya, nanging kanggo sampeyan dhewe! Lha kowe ora paham....
              Quote: Lokomotif uap
              Lan apa sing luwih gampang kanggo sampeyan?

              Mesthi luwih gampang! Rusia ing watese!
              Quote: Lokomotif uap
              Rusia mati ana, nanging ketoke sampeyan ora peduli, sampeyan revel ing pati wong Rusia.

              Mungkasi omongan bodho iki! Wong lanang mati ora mung kaya ngono, nanging kanggo negarane! Kaya ing Ossetia lan ing Afghanistan lan Vietnam, padha mati!
              Quote: Lokomotif uap
              Apa sampeyan Rusia dhewe?

              Mesthi Rusia!
              1. Armata
                Armata 25 Agustus 2012 14:07
                -2
                Kutipan saka nycson
                Mungkasi omongan bodho iki! Wong lanang mati ora mung kaya ngono, nanging kanggo negarane! Kaya ing Ossetia lan ing Afghanistan lan Vietnam, padha mati!

                Lan sampeyan seneng babagan iki. Piyambakipun, kadospundi bab ngawula ing Chechnya? Wong-wong sing perang kene ing situs malah ora ngandika kanggo iku. Padha tansah nglawan. Ketoke aku bener, sampeyan seneng karo semboyan sampeyan "Matilah kanggo integritas Tanah Airku"
                Kutipan saka nycson
                Mesthi luwih gampang! Rusia ing watese
                Go ahead lan nglindhungi dheweke. Chezh proxy kanggo integritas Rusia kanggo bengok-bengok.
                Kutipan saka nycson
                Mesthi Rusia!
                Inggih, matur nuwun Gusti. Iku mung sing ora weruh sing Care banget kanggo Motherland lan wong-wong sing manggon kene lan ngawula. Aku ngomong babagan sikapmu marang uripe prajurit. Utawa padha ora Russian? Utawa kaya sing diomongake Nazi, "Bakal akeh getih, nanging sejarah Rusia ora bakal rampung ing kono." Banjur elinga taun-taun pasca perang negara kasebut, nalika ana 1 wong kanggo 10 wanita. Saiki kita duwe 1 wong kanggo 7 wanita. Dadi ayo padha mati. Patriot sialan.
                1. nycsson
                  nycsson 25 Agustus 2012 14:40
                  +2
                  Quote: Lokomotif uap
                  Lan sampeyan seneng babagan iki

                  Apa sampeyan mikir kaya ngono?
                  Quote: Lokomotif uap
                  Piyambakipun, kadospundi bab ngawula ing Chechnya? Wong-wong sing perang kene ing situs malah ora ngandika kanggo iku. Padha tansah nglawan.

                  Ya ora! Yen dipesen, aku bakal ngladeni, aja kuwatir.
                  Quote: Lokomotif uap
                  Go ahead lan nglindhungi dheweke. Chezh proxy kanggo integritas Rusia kanggo bengok-bengok.

                  Apa sampeyan normal utawa ora? Kayane ora? Aku nglindhungi dheweke, ora kaya sampeyan! Lan sing kudu nglindhungi dheweke ing mratelakake panemume, kajaba kanggo lanang Russian? Apa sampeyan tau dadi tentara? Kanthi views iki, misale jek ora! Aku ngenteni jawaban kanggo pitakonan iki!

                  Quote: Lokomotif uap
                  Aku ngomong babagan sikapmu marang uripe prajurit.

                  Uripe prajurit iku larang regane! Nanging kadhangkala, kaya ing Perang Patriotik Agung utawa ing Chechnya lan Afghanistan, wong lanang dikirim kanggo perang. Iki ditindakake kanggo mbela kepentingan negara kita. Sapa, yen dudu prajurit, perwira lan panji, apa sampeyan mikir sing kudu nindakake iki? Iki kanggo tentara!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Saiki kita duwe 1 wong kanggo 7 wanita.

                  Lan iki tanpa perang! Napa sampeyan ora takon pitakonan kasebut? Sakcepete kita ora bakal duwe lanang utawa wadon!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Dadi ayo padha mati.

                  Aku ora ngomong! Lan nalika perlu kanggo mbela Tanah Air, dheweke bakal lunga!
                  Quote: Lokomotif uap
                  Patriot sialan.

                  Aku nganggep aku patriot negara! "pinter" jebule....
                  1. Armata
                    Armata 25 Agustus 2012 15:50
                    +2
                    Kutipan saka nycson
                    Apa sampeyan normal utawa ora? Kayane ora? Aku nglindhungi dheweke, ora kaya sampeyan! Lan sing kudu nglindhungi dheweke ing mratelakake panemume, kajaba kanggo lanang Russian? Apa sampeyan tau dadi tentara? Kanthi views iki, misale jek ora! Aku ngenteni jawaban kanggo pitakonan iki!
                    Aku njabat 3 taun, lan suwene sampeyan? Lan aku ora pengin getih. Normalitasku ora kanggo sampeyan priksa.
                    Kutipan saka nycson
                    Aku nganggep aku patriot negara! "pinter" jebule....

                    Apa patriot. Kabeh nganti mati, lan yen dijaluk, aku bakal ndhukung sampeyan?
                    Kutipan saka nycson
                    Aku ora ngomong! Lan nalika perlu kanggo mbela Tanah Air, banjur padha lunga
                    Sampeyan mbengok Siria. Apa iki omahmu?
                    Kutipan saka nycson
                    Lan iki tanpa perang! Napa sampeyan ora takon pitakonan kasebut? Sakcepete kita ora bakal duwe lanang utawa wadon.
                    Inggih, inggih. Aku mandheg mangu-mangu. Kanthi patriot kaya ngono, mesthi ora bakal kelakon.
                    Kutipan saka nycson
                    Uripe prajurit iku larang regane! Nanging kadhangkala, kaya ing Perang Patriotik Agung utawa ing Chechnya lan Afghanistan, wong lanang dikirim kanggo perang. Iki ditindakake kanggo mbela kepentingan negara kita. Sapa, yen dudu prajurit, perwira lan panji, apa sampeyan mikir sing kudu nindakake iki? Iki kanggo tentara!
                    Oh, carane kelangan kanggo mutusake urip personil militer ing komputer.
                    Kutipan saka nycson
                    Mungkasi omongan bodho iki! Wong lanang mati ora mung kaya ngono, nanging kanggo negarane! Kaya ing Ossetia lan ing Afghanistan lan Vietnam, padha mati!

                    Konsisten yaiku tembung sampeyan. Iki jawaban kanggo sampeyan
                    Kutipan saka nycson
                    Aku ora ngomong! Lan nalika perlu kanggo mbela Tanah Air, dheweke bakal lunga!

                    Aja mandheg lan konsisten. Miturut cara, apa sing sampeyan ngandika ing ndhuwur. Aku isih nglayani Tanah Airku Rusia kanthi ngembangake kontrol senjata anyar, kontrol kapal, tegese nguji awak pesawat lan tank. Lan apa sing wis ditindakake kanggo Rusia?
                    1. nycsson
                      nycsson 25 Agustus 2012 16:50
                      0
                      Quote: Lokomotif uap
                      Aku njabat 3 taun, lan suwene sampeyan?

                      13 taun!
                      Quote: Lokomotif uap
                      Lan aku ora pengin getih.

                      Lan sapa sing kepengin? Aku uga. Ana profesi kasebut - kanggo mbela Tanah Air!
                      Quote: Lokomotif uap
                      Apa patriot. Kabeh nganti mati, lan yen dijaluk, aku bakal ndhukung sampeyan?

                      Aku ora ngomong ngono.
                      Quote: Lokomotif uap
                      Sampeyan mbengok Siria. Apa iki omahmu?

                      Ora, ora mine! Nanging iki minangka tapel wates pungkasan sadurunge Tanah Airku! Apa sampeyan ora ngerti manawa Iran bakal ana ing mburi Suriah, lan ing mburi Kaukasus lan Asia Tengah?
                      Quote: Lokomotif uap
                      Inggih, inggih. Aku mandheg mangu-mangu. Kanthi patriot kaya ngono, mesthi ora bakal kelakon.

                      Ya, ora karo patriot kaya ngono, nanging kanthi kepemimpinan sing kaya ngono ...............
                      Quote: Lokomotif uap
                      Oh, carane kelangan kanggo mutusake urip personil militer ing komputer.

                      Ora kaya ngono, percaya! Iki kabeh spekulasi sampeyan ...
                      Quote: Lokomotif uap
                      Aja mandheg lan konsisten.

                      Lan aku ora cocog! Aku mbela sudut pandangku.
                      Quote: Lokomotif uap
                      Aku isih nglayani Tanah Airku Rusia kanthi ngembangake kontrol senjata anyar, kontrol kapal, tegese nguji awak pesawat lan tank.

                      Aku njupuk topi kanggo sampeyan .... hi
                      Quote: Lokomotif uap
                      Lan apa sing wis ditindakake kanggo Rusia?

                      Aku ngabdi marang negaraku.........
                      1. Armata
                        Armata 26 Agustus 2012 09:34
                        +1
                        nycsson STOP LYING. Yen ora, aku bakal nerbitake korespondensi ing PM.
                      2. nycsson
                        nycsson 26 Agustus 2012 16:21
                        0
                        Quote: Lokomotif uap
                        STOP LYING.

                        Lan ing ngendi sampeyan mikir aku ngapusi?
                        Quote: Lokomotif uap
                        Yen ora, aku bakal nerbitake korespondensi ing PM.

                        Ya, kanggo bug! Namung panjenengan rumiyin nglestarekaken tulisan panjenengan, ing pundi panjenengan ngina kula, supados para anggota forum saged mangertosi reaksi kasar kula dhateng “wong” panjenengan!
                      3. Armata
                        Armata 26 Agustus 2012 18:01
                        0
                        Inggih, lay out. Sapa sing ora menehi sampeyan? Aku ora isin apa-apa. Aku mung wis ngomong sampeyan. Yen sampeyan ora seneng, aja mangsuli aku, aku ora nggatekake komentar sampeyan.
                      4. nycsson
                        nycsson 26 Agustus 2012 18:22
                        0
                        Quote: Lokomotif uap
                        Inggih, lay out. Sapa sing ora menehi sampeyan? Aku ora isin apa-apa. Aku mung wis ngomong sampeyan. Yen sampeyan ora seneng, aja mangsuli aku, aku ora nggatekake komentar sampeyan.

                        Aku ora ngandika bakal! Sampeyan ngancam kula, padha ngomong lay metu! Dadi sampeyan ora mangsuli pitakonku, ngendi aku ngapusi? Inggih, nglirwakake! Lan aku ora bakal nglirwakake sampeyan! Wong normal, ing panggonan sampeyan, mesthi njaluk ngapura!
                      5. Armata
                        Armata 26 Agustus 2012 20:00
                        0
                        Lan sapa sing ngomong yen aku wiwit ngina sampeyan? Ora liya aku dhewe. Oh, sampeyan ora konsisten. Sampeyan kesel aku. Lungguh wae ora usah mangsuli komentare wong liya, yen ora kesel omong kosong karo kowe.
        2. JonnyT
          JonnyT 25 Agustus 2012 15:17
          +1
          Apa wae sing diomongake, perang ora bisa dihindari !!!!!! Yen sampeyan ora ndhukung Suriah lan Iran saiki, Amerika Serikat lan antek-antekne bakal "nggosok dadi bubuk", banjur aliran teroris internasional kanthi pasokan tentara NATO bakal cepet-cepet menyang wates kita !!!! Riffraff rawa lan kolom kaping lima langsung diaktifake. Lan banjur invasi NATO skala penuh. Yen sampeyan ora nemokake "Afghanistan" kaping pindho saiki, mengko bakal ana mayit luwih akeh, lan bisa uga kabeh wong bakal dipateni. Ing catur, kadhangkala pion dikorbanake kanggo entuk keuntungan lan menangake game kasebut. Regane dhuwur banget - masa depan negara kita, Tanah Air !!!
    5. Sakhalin
      Sakhalin 25 Agustus 2012 13:54
      +2
      Quote: Zhaman-Urus
      Ya, Clinton kudu "dibuwang ing granit" minangka DAM ngandika


      luwih apik kanggo pour ing beton am
      1. kanggo saiki
        kanggo saiki 25 Agustus 2012 14:12
        +2
        Quote: Sakhalin
        luwih apik kanggo pour ing beton

        Aku luwih seneng: "Drow in the shit!!!" Sawise sajarah "WOW!" nalika matine Gaddafi, dheweke ora pantes entuk bagean sing luwih apik ...
        1. Sakhalin
          Sakhalin 25 Agustus 2012 16:15
          +1
          Quote: nganti saiki
          Aku luwih seneng: "Drow in the shit!!!" Sawise sajarah "WOW!" nalika matine Gaddafi, dheweke ora pantes entuk bagean sing luwih apik ...


          Ide sing menarik apik , nanging sampeyan ngerti, misale jek kula ritus Turki kuna saka pemurnian saka nyolong bakal cocog karo dheweke ngguyu menawi wonten ingkang mboten ngertos.... tong sampah dilebokake ing gerobak, pahlawan acara dilebokake ing tong minyak, janissari karo pedhang lan jam pasir dilebokake ing sisih telung nganti limang menit. .. mungguh wedhi wis rampung, janissari ngobahake pedhang lan yen lungguh ing laras endah pahlawan wusana ora nyilem sirahe mabur menyang alun-alun .... dening cara, padha ora njupuk. kanggo dina dawa))) nanging ing panas ... supaya iku ... lan sawise dina skating kuwi, aku isih bakal duwe dheweke ing guts dhewe Hung.
        2. cornel
          cornel 25 Agustus 2012 17:00
          0
          Aku mikir yen pati sing padha karo Gaddafi cukup normal kanggo dheweke .... lan ora perlu tenggelam ing endi wae) Mb sing uga bakal ngomong "wow" thread, ndeleng
    6. esaul
      esaul 25 Agustus 2012 18:41
      +3
      Quote: Zhaman-Urus
      Mesthi, Rusia ora bakal perang kanggo Suriah, nanging pancene ora bisa nuduhake panguwasa sampeyan, yen mesthi ana


      Jaman, hello. Yen sampeyan nyoba ora kantun informasi babagan Suriah, artikel sing ngemot garis-garis kasebut ora bakal digatekake kanggo sampeyan.

      kanggo statement Obama yen Suriah nggunakake WA marang pemberontak, banjur Obama bakal nimbang maneh posisi ing hubungan kanggo confrontation ing Suriah. Ing keadilan, iki ora kudu diarani konfrontasi, nanging bandit paling gedhe saka Barat sing ana hubungane karo negara sing berdaulat.

      Pranyatan iki sing ditanggapi dening Kementerian Luar Negeri Rusia, informasi iki ora dimaksudake dening pihak Rusia kanggo media. Mula tembunge luwih kasar. Ing kasunyatan, statement saka sisih Rusia katon banget agresif: Yen Amerika Serikat nganggep bisa kanggo dhewe kanggo miwiti invasi militèr ing Suriah, banjur Rusia nduweni hak kanggo nglawan campur tangan Amerika loro langsung ing wilayah konflik lan ing saindhenging liyane. wilayah bisa kontak antarane angkatan bersenjata, armada, lan uga ing lapangan geopolitik.

      http://digitalmetro.us/2012/08/22/gosdep-uzhe-ne-xochet-pobedy-v-sirii/

      Saka pratelan kasebut, miturut pendapatku, jelas yen Rusia ora duwe niat kanggo njupuk kabeh jinis idu kanthi santai. Lan, saliyane pernyataan kasebut, ana informasi babagan rencana taktik khusus "militer Rusia" yen fase aktif konfrontasi Siria-Iran-NATO diwiwiti. Punika info lan link


      Mbalik ing Desember taun kepungkur, Letnan Jenderal Yuri Netkachev, sing wis suwe dadi wakil komandan Grup Pasukan Rusia ing Transkaukasus, ujar manawa yen ana perang AS skala lengkap nglawan Iran, Rusia bakal golek cara kanggo nyuplai kanthi andal. sawijining basis ing Armenia liwat Georgia. Ing kahanan iki, Rusia kudu nembus blokade transportasi Georgia kanthi kekuwatan lan "nyedhiyakake koridor transportasi menyang Armenia kanthi sarana militer."

      http://oko-planet.su/politik/politikday/134379-nastupayut-surovye-vremena-shutki
      -zakonchilis.html

      Iku misale jek kanggo kula sing Rusia ora arep lungguhan karo spat ing pasuryan.

      Quote: Zhaman-Urus
      Mesthi, Rusia ora bakal perang kanggo Suriah, nanging pancene ora bisa nuduhake panguwasa sampeyan, yen mesthi ana

      Jaman, hello. Ana! Yen ora, ora bakal ana informasi kasebut

      http://digitalmetro.us/2012/08/22/gosdep-uzhe-ne-xochet-pobedy-v-sirii/

      http://oko-planet.su/politik/politikday/134379-nastupayut-surovye-vremena-shutki
      -zakonchilis.html
      1. nycsson
        nycsson 25 Agustus 2012 18:53
        0
        Kutipan saka esaul
        http://digitalmetro.us/2012/08/22/gosdep-uzhe-ne-xochet-pobedy-v-sirii/

        Aku maca, menehi pangarep-arep ...
        Kutipan saka esaul
        http://oko-planet.su/politik/politikday/134379-nastupayut-surovye-vremena-shutki

        -zakonchilis.html

        Aku uga maca iki sadurunge. Gusti mberkahi! Kita mung bisa spekulasi babagan kahanan sing bakal ditindakake ....
    7. segara
      segara 25 Agustus 2012 21:11
      0
      Ya, kanggo properti, sawetara nyewa kabeh.
  3. klimpopov
    klimpopov 25 Agustus 2012 09:41
    +3
    Menara Hilary diunekake nganti pungkasan, katon paranoia - diobati, mbak hilary. Pungkasane, Suriah mung dadi kunci kanggo Iran, dheweke ora butuh Suriah dhewe ...
    1. vitus
      vitus 25 Agustus 2012 09:51
      +3
      klimpopov,Salam. ombenan
      Kutipan saka klimpopov
      Suriah minangka kunci kanggo Iran

      Ora mung kanggo Iran, iku uga springboard kanggo nemtokke lan nguber kabijakan ing KAUKASUS lan ASIA!
      Ing pungkasan, FRIENDLY marang kita!
      1. klimpopov
        klimpopov 25 Agustus 2012 09:56
        +1
        Salam ombenan
        Lha, paling-paling, wis suwe banget nguwasani politik ing Kaukasus, mung wong-wong ing Kaukasus wis kesel, pengin urip tentrem, aku mikir yen Suriah minangka indikator kanggo loro-lorone. kita lan wong-wong mau - mulane padha bakal pindhah menyang mburi, denouement bakal rauh, banjur kabeh lan arep.
        Nanging sing ora bisa dicopot saka amers yaiku kemampuan analitis, dheweke wis suwe ngerti babagan Rusia yen ora bisa ditindakake, mula dheweke njupuk kunci ...
        1. vitus
          vitus 25 Agustus 2012 10:04
          +2
          Ya, sampeyan pancen bener babagan tes lakmus! Kekacoan iki bakal nyelehake kabeh ing panggonane lan masyarakat bakal ngerti sapa HU! Ora pengin kuciwane pait liyane!
          1. Delink
            Delink 25 Agustus 2012 10:22
            +1
            Hello Vito! Mugi pikiran kita padhang ora ngidini iki. Yen ora, kabeh bakal angel ing donya iki. Panggonan wis dicawisake kanggo Rusia. Lan digawa menyang iki, ora tanpa partisipasi para panguwasa lan oposisi.
            1. vitus
              vitus 25 Agustus 2012 10:37
              +2
              Delink (4), Sugeng dina kanggo sampeyan sayang! hi
              Kanggo sawetara alasan, aku entuk kesan yen pikiran sing padhang tansah telat nggawe keputusan! Perlu kanggo nanggepi acara geopolitik kanthi luwih cetha lan cepet, mbokmenawa Kremlin uga duwe departemen analitis lan penasehat saka macem-macem pangkat. Iku kabeh babagan kekarepan lan tekad saka ndhuwur.
              Minangka oposisi, aku bisa ngomong yen ing jumlah cilik, lan perlu supaya panguwasa ora dadi tembaga, nanging kabeh apik ing moderat! Sawise kabeh, kahanan sing bener mung muncul kanthi panemu lan perselisihan sing beda.
              1. klimpopov
                klimpopov 25 Agustus 2012 10:43
                +2
                Lan elinga Agustus 2008, amarga keputusane ora pas wektune, kabeh padha ngenteni, nanging ing sauntara ana rencana, nanging banjur aja ragu-ragu, bisa uga para penjaga perdamaian kita isih urip? Iki sing dakkarepake kanthi kasunyatan manawa saiki padha, kabeh wong ngerti kabeh, nanging isin ana apa wae ...
                1. klimpopov
                  klimpopov 25 Agustus 2012 10:50
                  +1
                  Keputusan sing pas wektune dening pimpinan nylametake akeh nyawa, iki wis dikonfirmasi ing Rusia luwih saka sepisan.
                2. vitus
                  vitus 25 Agustus 2012 10:53
                  +1
                  Ya, iki minangka conto sing paling nglarani sing wis diwenehake. Luwih sithik pasukan perdamaian kita sing bisa mati, lan kabeh sing kudu ditindakake tanpa wektu tundha yaiku serangan preemptive nganggo pesawat lan rudal jelajah!
                  Memori cahya kanggo prajurit sing gugur !!!
                  1. klimpopov
                    klimpopov 25 Agustus 2012 11:01
                    +2
                    Umumé, mung banjur weruh yen sawise transformasi ora ana interaksi antarane pasukan, padha uga ilang TU-22 kanggo FIRST TIME, apa iya ana ing kabeh, lan mesthi kanggo sinau saka kesalahane, nanging rega kanggo kesalahan kuwi dhuwur banget. Saiki lan ing mangsa ngarep, tugas kanggo nyegah kesalahan kasebut, lan kanggo iki sampeyan kudu tetep driji ing pulsa.
                    Pasukan perdamaian kita bisa uga ora mati, kudu dievakuasi nganggo helikopter, lan roket lan serangan bom kudu diluncurake, lan pendaratan umume minangka perkara pungkasan, sanajan kanthi dhukungan udara normal lan tentara Ossetia bakal cukup. , Deleng Israel lan NATO, padha dadi tenaga kerja sing diidini ing pungkasan, lan sadurunge, maksimal serangan rudal lan bom, kenapa ora nggunakake pengalaman kasebut? Nanging roket luwih larang tinimbang prajurit ing negara kita ...
                    1. REPA1963
                      REPA1963 26 Agustus 2012 00:36
                      0
                      Kita ora tau ngormati nyawa prajurit, Yankees gouged Irak kanggo sasi lan banjur mung tank, lan kita pisanan duwe meriam fodder lan pluru? Embuh ora ana utawa sayange kaya ngene iki.
                3. REPA1963
                  REPA1963 26 Agustus 2012 00:37
                  -1
                  Mesthi ana rencana ing Afghanistan, lan kepiye?
    2. ssla
      ssla 25 Agustus 2012 12:48
      +1
      Ora menara dheweke sing dibongkar, nanging lumbung sing digawe saka patang puluh bosok ngguyu
    3. lelikas
      lelikas 25 Agustus 2012 12:58
      +1
      Iki dudu paranoia, iki umur tuwa - mbahku wis umur 65 taun, lan dheweke dadi misuwur mung amarga kantor lisan lan kalah ing pemilihan. Ora ana liyane sing sumunar kanggo dheweke, lan pujian saka Iron Lady ngganggu dheweke. Aku ora bakal ngucapake - nanging dokter duwe definisi dhewe kanggo wanita kasebut.
      1. Apollo
        Apollo 25 Agustus 2012 13:14
        +3
        Quote: lelikas
        iki wis tuwa - mbahku wis 65 taun



        Dear Lelikas! Lan ing kene dheweke umur 65 taun, aku ora pengin ngomong, nanging sampeyan meksa aku, saliyane Vanity, Hilary duwe masalah seksual, nyatane sawise crita Bill lan Monica, dheweke ketoke ngalami stres lan banjur, mbokmenawa, wong mandegake mbayar manungsa waé kanggo dheweke, Empu venting dheweke nesu ing everyone.
  4. Rashid
    Rashid 25 Agustus 2012 09:43
    +6
    Logika, mesthi, ironclad "kita kudu ora ngidini senjata kimia kanggo tiba ing tangan wong jahat." Wiwit padha nyatakake Presiden Assad minangka penjahat utama, mula senjata kimia ana ing tangane. Lan yen wong jahat iku sing bersenjata lan didhukung dening Amerika Serikat, banjur kok ndhukung. Mbokmenawa mung otak Amerika sing bisa ngerti logika iki.
    Sampeyan uga menarik carane pasukan khusus bakal nyekel sawetara obyek ing wilayah Suriah. Perlu mabur mrana, ndharat para pejuang, numpes para pengawal, lsp. Lan ora bakal dadi film. Banjur apa? Dadi dheweke bakal nglindhungi gudang saka penjahat?
    1. bangsal
      bangsal 25 Agustus 2012 10:10
      +6
      Nanging pitakonane yaiku apa kepemilikan senjata kimia dening Suriah minangka faktor sing nyegah Amerika Serikat lan perusahaan kasebut nyerang .... artikel plus ...
      Mbokmenawa kabeh padha, ana apa-apa ing iki ... kaya karo Korea Utara, nganti saiki kabeh diwatesi kanggo Kamancha nari ngubengi geni ... plus ..
      1. klimpopov
        klimpopov 25 Agustus 2012 10:16
        0
        Faktor pencegah kanggo Amerika Serikat yaiku anané sistem tentara lan pertahanan udara sing luwih utawa kurang siap tempur ing Suriah, ditambah sawetara hubungan karo Rusia, saéngga ana sawetara faktor pencegah ...
        1. Iku ndemek
          Iku ndemek 26 Agustus 2012 01:13
          0
          Aku mbaleni (aku nulis sadurunge ing topik liyane), ing kasus iki, siji-sijine pencegahan kanggo amers yaiku senjata pembalasan (waca senjata nuklir Rusia). Pertahanan udara Siria ora dadi penghalang kanggo amers - pertahanan udara bakal mateni peluncur rudal saka jarak sing aman (iki masalah wektu, yaiku, mung biaya finansial), banjur miturut skenario Libya. Kamentrian Luar Negeri Rusia bisa uga menehi tandha marang negara-negara babagan prospek pembantaian serius - saiki nunggu reaksi: para amers bakal ngalangi utawa luwih maju.
  5. Apollo
    Apollo 25 Agustus 2012 10:16
    + 10
    Miturutku, iki dudu artikel sing sepisanan lan dudu artikel pungkasan ngenani “Mbak.” H. Clinton............. jujur ​​aku mikir lan nganalisis suwe-suwe kok. Hilary ora bakal tenang, iku kabeh wektu climbs ing rampage, rages kabeh wektu lan ing umum apa mengkono kanggo dheweke.
    Kayane aku wis nemokake jawaban kanggo pitakonan iki, ayo padha mikir.
    Iki minangka dhaptar Sekretaris Negara AS paling anyar:

    Henry Kissinger, Cyrus Vance, Alexander Haig, George Schultz, James Baker, Laurence Eagleberger, Warren Christopher, Madeleine Albright, Colin Powell, Condoleezza Rice lan William Burns.


    Ing Nopember, pemilihan presiden AS lan aku luwih yakin manawa kanthi asil pemilihan, ( lan yen Obama menang, dheweke ora mungkin ninggalake dheweke ing posisi dheweke). Clinton mesthi ora duwe apa-apa kanggo sumunar.

    Akeh kita ngerti apa Vanity, nanging kita bakal sedhela manggon ing konsep iki.

    Vanity - iki minangka cara kanggo ngapusi dhewe, sawise nampa kepuasan saka khayalan keagungan sampeyan dhewe. Ing tataran majengVanity tuwuh dadi mriyang lintang lan luwih menyang megalomania - ngakak paranoia, karo wong saka ngeruk mbayangno daya dhewe, kaendahan lan genius. Kabeh iki minangka sisih liya saka asor. Vanity punika baseness exalted.

    Diagnosis kanthi apik, kaya siji-siji bertepatan karo diagnosis ing ndhuwur.
    Ninggalake tandha ing sejarah lan ngluwihi sekretaris negara liyane kanthi "kamulyane" - iku sing ndadekake Hilary.

    Ya, Hilary sukses lan malah ngluwihi kabeh wong sing lunga jejak getih ing sajarah Aku luwih yakin manawa ora ana wong liya sing bisa ngalahake Hilary ing mangsa ngarep ora lanang ora wadon

    Sapa dheweke .............................. tenan ngadili sampeyan kanca?!.

    PS Miturut cara, miturut majalah Forbes, Angela Merkel ana ing posisi pisanan ing antarane wanita ing babagan pengaruh. Apa sampeyan mikir iki tegese, lan iki tegese kita ana ing sasi sing bakal teka ndeleng liyane ing akeh histeria Hilary.
    1. lintang
      lintang 25 Agustus 2012 14:01
      0
      Aku setuju ing kabeh, mung iki kabeh akibat saka drama kulawarga, gelo lan isin dening kabeh donya, wong wadon tuwa mutusaké kanggo nuduhake donya iki yen dheweke ora kaya.
    2. Pertapa
      Pertapa 25 Agustus 2012 23:32
      +2
      Kutipan saka Apollon.
      Ing Nopember, pemilihan presiden AS lan aku luwih yakin manawa kanthi asil pemilihan, (lan yen Obama menang, dheweke ora bakal ninggalake dheweke ing kantor). Clinton mesthi ora duwe apa-apa kanggo sumunar.


      Ing kene aku ora setuju, paling mungkin sebaliknya. Bisa uga yen Obama kapilih maneh, dheweke bisa nduweni kualifikasi kanggo jabatan Wakil Presiden AS sing luwih dhuwur. Nanging dheweke nindakake pakaryan utama ing uripe, dadi kanggo akeh ibu rumah tangga sing khas minangka perwujudan impen Amerika,
      Putri saka produsen tekstil cilik saka Chicago, dheweke ngerti wiwit cilik yen masa depan dheweke yaiku politik. Lan kedaden. Paradoks, ing politik Hillary Rodin nyadari awake dhewe minangka wanita. Lan - minangka wanita - dheweke nggawe politik saka bojone. Iki diakoni dening kabeh wong, kalebu Bill Clinton dhewe, sing ora gelo nalika diarani "Pak Billary", lan ing kabeh wawancara dheweke ujar: tanpa dhukungan saka garwane, dheweke ora bakal dadi Presiden Amerika Serikat kaping 42.
      .
  6. stas57
    stas57 25 Agustus 2012 10:20
    +2
    Hillary mbales kabeh sing ngguyu dheweke lan wong lanang?
  7. Alexey Prikazchikov
    Alexey Prikazchikov 25 Agustus 2012 10:26
    0
    Kayane aku iki kabeh kampanye pemilihan. Uga buku pasukan khusus babagan mateni Bin Laden. Shatats ora bakal trample menyang Suriah. Resistance sing dhuwur banget bakal nyebabake. Ya, lan marang PBB shove dhewe luwih larang. Malah kandel kaya Mit Romney ngerti iki.
  8. vladimir64ss
    vladimir64ss 25 Agustus 2012 10:38
    +2
    Yen basis ing Tartus dikuwatake, banjur pitakonan saka invasi njaba bisa dibusak. Nanging perang sabotase bakal intensif, uga, perang informasi. Kita kudu golek imbangan saka kekuatan lan kabisan kita dhewe. Ing kasus apa wae, nguras Suriah iku biasa-biasa wae lan bodho. Lan apa karo Clinton, howls lan wipes dhéwé.
    1. REPA1963
      REPA1963 26 Agustus 2012 00:22
      0
      Manawi sampun prajanjian kalihan Siria bab Tartus, ing tanahipun botên wontên ingkang nêmpuh, namung dhatêng pager, ing sanès-sanèsipun, mangga sadaya sami sami.
  9. RossMK
    RossMK 25 Agustus 2012 11:31
    +1
    Iku perlu kanggo nutup Clinton karo Zhirinovsky. Psikoterapi bakal mbantu wanita iki.
    1. bangsal
      bangsal 25 Agustus 2012 11:46
      +4
      Utawa mungkin kita bakal mbujuk Valuev ... banjur dheweke mesthi agen pengaruh kita ... guyon ... plus ...
      1. RossMK
        RossMK 25 Agustus 2012 13:11
        0
        Ora ana serangan psikis sing luwih apik ing Rus' tinimbang Zhirinovsky)) Sampeyan bisa nutup McCain karo dheweke, yen ora, dheweke nesu karo pernyataan edan. Lan ngomong kaya-kaya nyekeli soko mburi pipine. ngguyu
        1. yak69
          yak69 25 Agustus 2012 15:01
          0
          Kanca-kanca, saiki wis ngerti yen Zhirinovsky dudu jenenge, iki DIAGNOSIS! ...
          1. RossMK
            RossMK 26 Agustus 2012 00:28
            0
            Zhirinovsky iku loro ing siji
        2. REPA1963
          REPA1963 26 Agustus 2012 00:10
          -1
          Aku wis ngerti pikun iki wiwit muncul, saben pemilu ngocok omong kosong lan dheweke kulit sing korupsi, fraksine mesthi milih rampasan.
  10. banz
    banz 25 Agustus 2012 12:16
    0
    Hilary ora bakal tenang, dheweke luwih elek tinimbang Candoleezza. Yen Rusia ora campur tangan, mula bakal ngremuk Suriah uga Libya lan Irak. Wong Siria bisa perang kanggo sawetara wektu, nanging ... Ing Suriah, ing acara musuhan karo amers, kolom kaping lima bakal ngrusak kabeh lan jenderal maneh bakal mlayu kanggo nyerah karo unit, padha ngipat-ipati Assad, etc. Kabeh iki wis liwati. Lan aku kaya kanggo ndeleng jawaban pantes kanggo Amerika, nanging iki ing saurutan.
  11. maestro123
    maestro123 25 Agustus 2012 12:27
    +1
    Iku tetep kanggo Amerika, ing guise wong Siria, nggunakake senjata kimia lan "elang demokratis" bakal wiwit nyebar endhog saka langit.
  12. Emas
    Emas 25 Agustus 2012 12:38
    +1
    bakal banget kuciwo yen Amerika Serikat miwiti bombing, lan pamaréntah kita sing dihormati mung bisa ngeruk ilat
    1. segara
      segara 25 Agustus 2012 21:28
      0
      paling kamungkinan bakal.
  13. Samsebenaume
    Samsebenaume 25 Agustus 2012 12:57
    +8
    "Lan nalika kita mikir yen Amerika bodho, lan kita ngguyu bebarengan karo Zadornov, dheweke njupuk negara sawise negara menyang tangane .."

    Mokal ora setuju. Amarga ora ana maneh Kekaisaran Agung USSR lan ora ana sing bisa ngangkat ajiné ing irung.
    Apa Rusia saiki ora dadi alangan kanggo dheweke.
    Yen iki terus, bakal dadi bilai gedhe kanggo kita.
    Stalin butuh ora luwih saka 10 taun kanggo ngunggahake negara sing rusak, amarga dheweke ngerti yen ora duwe wektu, bakal ana perang.
    1. nycsson
      nycsson 25 Agustus 2012 13:16
      +3
      Quote: Samsebenaume
      Stalin butuh ora luwih saka 10 taun kanggo ngunggahake negara sing rusak, amarga dheweke ngerti yen ora duwe wektu, bakal ana perang.

      Ya! Lan kita kanthi cepet lan abad ora cukup ...................
      1. REPA1963
        REPA1963 26 Agustus 2012 00:07
        0
        Jaman iku esuk lan sore ora ana sing ngrembug artikel, kabeh padha mluku, lan ing kene esuk-esuk wong mung makarya kanggo kabecikan Tanah Air? sore, malah ing akhir minggu Mungkin wong bakal nuduhake rahasia kaya kabeh dina kanggo uncalan Eropah karo yars lan poplars, lan malah ing wektu sing padha, iku ala kanggo manggon.
    2. sergo0000
      sergo0000 25 Agustus 2012 14:09
      +3
      Samsebenaume,
      Wah, aku ora setuju karo sampeyan! nglirik Yen Rusia ora dadi alangan kanggo wong-wong mau, Suriah minangka negara ora bakal ana maneh! Kaya, mesthine, permusuhan wis kedadeyan ing Iran, saiki ora dicolong utawa dirusak. Lan kasunyatan lan kesadaran saka mayoritas pedunung negara kita saka malapetaka sing kedaden kanggo kita lan kepinginan wong ing kabeh biaya kanggo mungkasi lawlessness iki aktif, sampeyan ngerti, menehi kula sawetara pangarep-arep sing kita isih bisa rauh kanggo nuduhake imperialisme donya - ibu Kuz'kin, karo kabeh akibate!!! eseman
      1. Samsebenaume
        Samsebenaume 25 Agustus 2012 14:49
        +2
        Rahayu wong sing pracaya ... Nanging, urip ing beyo saka mantan cadangan ngandika kekirangan lan incapacity saka sistem birokrasi. Aku ora weruh prospek kanggo masa depan, ing kahanan iki. Lan aku wis suwe metu saka umur naif lan ora nglirwakake obrolan lan janji kosong.
      2. nycsson
        nycsson 25 Agustus 2012 15:01
        0
        Kutipan saka: sergo0000
        Yen Rusia ora dadi alangan kanggo wong-wong mau, Suriah minangka negara ora bakal ana maneh!


        Kutipan saka: sergo0000
        Kaya-kaya ing Iran wis ana permusuhan.

        Apa sampeyan yakin XNUMX% babagan iki?
        Kutipan saka: sergo0000
        Ibune Kuz'kin, kabeh akibate !!!

        Kabeh iki mung tembung ........ Lan sapa sing ngganggu, ayo nuduhake ........
  14. baltika-18
    baltika-18 25 Agustus 2012 13:55
    +1
    Bebener lawas yaiku dhuwit nguwasani jagad, utawa luwih tepat sing nyetak. Ing Suriah lan Iran, bank sentral lan mata uang nasional dikontrol dening negara. Alesan utama karusakane negara-negara kasebut. kontrol dening kelompok financial Rothschilds, Morgans, Warburgs, Lazars, etc. Saka kene sampeyan bisa ndeleng sapa sing ngurus politik donya. Rusia ing wangun saiki, kanthi ketergantungan finansial marang dolar, ora nyebabake bebaya kanggo panggedhe internasional. Struktur pamrentah kita, media, oligarki. dikontrol dening elit finansial global. ora luwih saka layar, tawar-menawar kanggo kue sing luwih manis kanggo kekasihmu ing sesuk pasca-kapitalis "padhang". Kahanan iki ora mung ing negara kita, kedadeyan ing endi wae. Iki kudu dilawan , yen ora bakal ana bilai gedhe.
  15. APASUS
    APASUS 25 Agustus 2012 14:02
    +5
    Obama the peacemaker - mbahmu.........!!!
  16. dimon media
    dimon media 25 Agustus 2012 14:06
    +2
    Tuan-tuan pen..dosy bakal rampung muter ing demokrasi. Cepet utawa mengko, iku bakal backfire ing wong. Sampeyan kudu mbayar kabeh.. nanging ora mbayar. Apa utang nasional 16.000.000.000.000 rubel Amerika guyon? Dheweke urip ngluwihi kemampuane (sampeyan bisa digunakake kanthi cepet) nanging ora bisa nindakake kanthi cara liya. Njaga konflik lokal minangka konsep industri pertahanan lan ekonomi. Ora bakal ana gelut, tegese ora bakal ana game demokrasi ing Timur Tengah. Kabeh wis jelas lan bisa dingerteni: - salawase pen..dosia isih urip, bakal ana perang lan provokasi, uga kudeta lan revolusi negara ing negara-negara dunia ketiga.. lan bisa uga ora mung ing negara-negara dunia katelu. Dheweke duwe telung kertu trump - dheweke duwe pengalaman kanggo nandurake nilai-nilai pro-Kulon palsu babagan urip, nyogok kulit korup sing pangkat dhuwur saka eselon ndhuwur kekuwatan lan kemampuan kanggo nuduhake kepiye "apik" urip ing film Hollywood. , ngojok-ojoki para mudha negara liya supaya bisa owah, nuduhake cara urip.. Senajan sejatine negarane sing dianggep "kuat" ekonomi ing donya iku negara sing paling mlarat, negara sing ngembara lan ngemis. Katelu saka populasi manggon ing kertu nedha awan. Piyambakipun mati keluwen, nanging vytrepyvayutsya.. chtoli mentality? Siji neraka Enteni .. njaluk apa padha pantes.
    1. REPA1963
      REPA1963 26 Agustus 2012 00:02
      -1
      Paling ora sapratelon duwe kertu, lan kita duwe 80 persen populasi ing ngisor garis kemiskinan lan tanpa kertu, dheweke dhewe grundelan, luwih becik sampeyan kuwatir babagan negara sampeyan, nanging dheweke uga duwe kumis, kenapa sampeyan peduli. ?Eh?
  17. nycsson
    nycsson 25 Agustus 2012 14:25
    +1
    Militer Rusia dilereni soko tugas nguji tank roda Italia "Centaur"
    Print
    25.08.2012 11: 16
    Tes kendaraan lapis baja berat Italia "Centauro" (centauro) - "Centaur" - minangka bagéan saka transisi tentara saka dilacak menyang kendaraan roda, bakal ditindakake tanpa partisipasi personel militer Rusia.
    Kamentrian Pertahanan nglaporake manawa tes kasebut diatur dening Oboronservis holding. Ing wektu sing padha, komando Angkatan Darat (SV) utawa pimpinan direktorat lapis baja utama ora diundang kanggo mriksa kendaraan tempur, koran Izvestia nulis.
    Departemen militer Rusia nyathet yen, nyatane, tank roda manca bakal dipriksa dening wong sing ora ana hubungane karo pasukan, lan iki katon "aneh." Nanging, minangka wakil saka Kamentrian Pertahanan disaranake, pisanan "Oboronservis" bakal mangerteni kabisan kendaraan lapis baja dituku, lan banjur melu militèr kanggo testing luwih.
    Ing wektu sing padha, saiki ora ana subdivisi lan unit ing struktur organisasi lan staf Angkatan Darat ing ngendi Centaurs bisa disebarake. Kendaraan lapis baja Italia ora cocok kanggo kabeh jinis brigade lemah Rusia.
    Ing wektu sing padha, Viktor Murakhovsky, ahli militèr lan editor-in-chief saka majalah "Arsenal of the Fatherland", percaya yen tank roda Centauro bisa kalebu ing kekuatan pertempuran brigade medium. Miturut dheweke, militer Rusia utamane kasengsem ing solusi transmisi, lineup, lokasi amunisi lan kru ing teknologi Italia. Sadurunge, Murakhovsky nerangake yen kendaraan roda luwih mobile tinimbang kendaraan sing dilacak.
    Wakil Direktur Pusat Analisis Strategi lan Teknologi Konstantin Makienko nyathet yen pangiriman loro "Centaurs" liyane tegese tank roda Italia bakal terus diuji kanggo kompatibilitas karo kasunyatan Rusia. Kajaba iku, sadurunge tuku kendaraan lapis baja, kudu diuji kekuwatane, ujare.
    Nanging, Makienko nerangake manawa wong Italia ora nyoba nguji kendharaan kanggo kekuatan, sing tegese ngrusak lan ngrusak Centaurs. "Lan posisi iki ora mungkin diganti," ujare.
    Tes karakteristik nyopir mesin Centauro ditliti kabeh musim panas ing papan latihan Alabino ing wilayah Moskow. Sajrone mriksa, rong kendaraan lapis baja digunakake - siji kanthi meriam 105 mm, sing liyane nganggo bedhil 125 mm. Tank rodha didorong dening kru pabrikan iveco.
    Temenan, militèr Italia biasa bakal ngatur peralatan sing mentas teka. Iki dibuktekake kanthi tandha-tandha taktis lan nomer registrasi ing awak "Centaurs".
    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia durung menehi komentar resmi.
  18. yak69
    yak69 25 Agustus 2012 14:38
    0
    Wiwit skandal babagan "sing nyedhot ing kondom kabeh Amerika" Aku duwe kepinginan kanggo Pick munggah nits H. Clinton. Lan kepinginan iki tambah kuwat saben dina.
    Lan apa, sedulur, bisa "dhawuh" Clinton menyang sawetara kartel Kolombia. Ayo mbuwang kabeh jagad, lan kita bakal "dhawuh". Mesthi, sampeyan bisa nyewa wong lanang, nanging asu Klint iki reged banget, aku ora pengin wong lanang kita dadi reged babagan dheweke!
  19. Neutral
    Neutral 25 Agustus 2012 14:43
    +9
    Kangge
    Amerika Serikat dumadakan ngirim kapal induk USS Stennis menyang Teluk Persia

    Amerika Serikat (AS) dumadakan ngirim kapal induk USS Stennis menyang Teluk Persia. Iki dilaporake dening situs web Iran Asriran.com.

    Miturut informasi kasebut, Sekretaris Pertahanan AS Leon Panetta ujar manawa pengiriman kapal induk menyang Teluk Persia 4 wulan luwih awal tinimbang sing direncanakake amarga "Amerika Serikat wis siyap kanggo ancaman sing ana saka Iran lan krisis Siria." ."

    "Kita siyap nglawan ancaman apa wae sing teka saka Iran," ujare kepala Pentagon AS, menehi komentar babagan perkembangan ing wilayah kasebut.

    A sethitik liyane Siria urip saben dina

    "Tutup amarga dheweke lunga kanggo ngabdi marang tanah air lan pimpinane.
    Kita bakal bali, kanthi pitulungan saka Gusti Allah."
    1. nycsson
      nycsson 25 Agustus 2012 14:56
      +4
      Quote: Netral
      "Tutup amarga dheweke lunga kanggo ngabdi marang tanah air lan pimpinane.
      Kita bakal bali, kanthi pitulungan saka Gusti Allah."

      Tembung patriot sejati .........
  20. kulpin
    kulpin 25 Agustus 2012 15:23
    +3
    Ninggalake emosi "ing subyek" saka "aggressiveness saka pin" dos, pitakonan counter muncul babagan ompong domestik lan diplomasi lan militer. Ora ana senjata "mutlak" lan ora ana gerakan politik "mutlak". Contone, badhan Pak Obama bab nasib OV saka arsenals Siria , politisi aktif bakal nanggapi karo proposal (mesthi, disinterested) kanggo njupuk ing "pangayoman lan kontrol" iki arsenals banget dening "pasukan internasional". (uga, carane bisa dadi tanpa internasionalitas ing kuwi lan kuwi prakara?) Lan ing patlikur jam kanggo nampa kelompok serangan udhara ing wilayah cocok Angkatan Bersenjata Rusia lan, ngomong, Belarus (iki kanggo lengkap lan asli "internasionalitas. ") Iku misale jek kula ing patlikur jam sabanjuré kahanan "ing Suriah" miraculously bakal mutusake masalah dhewe.
    1. nycsson
      nycsson 25 Agustus 2012 15:40
      0
      Kutipan saka kulpin
      lan militèr.

      Aja ngomong kaya ngono! Ora ana sing gumantung marang dheweke! Padha ngomong - go ahead lan pindhah! Dene liyane, aku setuju.
      1. kulpin
        kulpin 25 Agustus 2012 20:39
        0
        Iki nuduhake kepemimpinan militer-politik. Mesthine buruh bangunan mung bisa "salut" ... sing pokoke sedhih. Wiwit wektu memori ala Nikolasha II, tentara kita ora mung apolitis, nanging mung buta huruf politik lan (politik) ora duwe daya. Kanggo alesan apa, lan kapapar dening unscrupulous (dening definisi) "strut" politisi minangka jenis universal "kambing hitam".
    2. REPA1963
      REPA1963 25 Agustus 2012 23:56
      0
      Sampeyan mung misale jek. Iki minangka wilayah manca lan sampeyan ora bisa nggunakake senjata nuklir amarga iki dudu serangan ing Rusia, contone, lan tanpa senjata nuklir, bocah-bocah kita bakal dadi perahu sing lengkap, pengalaman tempur sithik, senjata paling anyar mung ana ing kertas, lan sampeyan kudu bisa nggunakake. Bener, perang limang menit karo pupuasia mbuktekaken (08.08.08.)
      1. nycsson
        nycsson 26 Agustus 2012 16:17
        0
        Kutipan saka REPA1963
        Iki minangka wilayah manca lan sampeyan ora bisa nggunakake senjata nuklir amarga iki dudu serangan ing Rusia, umpamane, lan tanpa senjata nuklir, bocah-bocah kita bakal dadi kayuk lengkap, ana pengalaman pertempuran cilik, senjata paling anyar mung ing kertas, lan sampeyan kudu bisa nggunakake. Bener, perang limang menit karo pupuasia mbuktekaken iki (08.08.08.)

        Aku setuju! Lan sing paling penting - iku siji taun layanan! am
  21. vezunchik
    vezunchik 25 Agustus 2012 16:15
    +2
    Sampeyan ndeleng - sampeyan ora bisa nyelehake wanita ing posisi kepemimpinan! Tumindak kasebut gumantung marang fisiologi! Ora mung ora marem, nanging malah menopause ....
  22. TOG026
    TOG026 25 Agustus 2012 17:23
    +1
    Mbah edan wae! Dheweke ngrasakake panguwasa, saiki dheweke pengin nyopir kabeh wong, sanajan kasunyatane wong sing ora salah mati amarga iki!
  23. sergeylost
    sergeylost 25 Agustus 2012 17:24
    +3
    Nalika makhluk iki bakal mungkasi menopause? Iki soko elek, sanalika wong wadon, utawa rodo setengah panggang wadon (utawa lesbian ora ing kabeh, kaya kethek bokong ireng ing ngarepe dheweke) lungguh ing kursi Sekretaris Negara Amerika, soko. elek wiwit kelakon. Siji kepengin getih Rusia ing expanses Siberia, elinga statements saka Albright dwarf, liyane dadi nang metu karo Ossetia, kepengin kanggo ngombe getih, wis ing Kaukasus, siji iki wanted kanggo rasa getih Siria .. Iki ora politik . Iki minangka variasi licik lan licik kanggo ngrebut jagad iki.
  24. AIpot
    AIpot 25 Agustus 2012 17:36
    +1
    Amerika bakal nempel maneh irunge ing papan sing ora kudune, lan cokotan maneh
  25. APASUS
    APASUS 25 Agustus 2012 17:59
    +3
    Sing repot, kita ora bakal wani padu karo Amerika, nanging kudu diwulang pelajaran kaya ing Vietnam !!!
    1. REPA1963
      REPA1963 25 Agustus 2012 23:50
      -2
      Ing kana, dheweke nglawan wajib militer lan saiki dadi pro, padha sinau saka kekalahan, ora kaya kita.
      1. APASUS
        APASUS 26 Agustus 2012 12:14
        +1
        Kutipan saka REPA1963
        Ing kana, dheweke nglawan wajib militer lan saiki dadi pro, padha sinau saka kekalahan, ora kaya kita.

        Ya, ya, padha perang karo shovel ing kono, nglawan Vietnam sing bersenjata akeh, melasi wong Amerika sing mlarat, amarga kudu nyeret kertas jamban ing saindenging jagad !!!!!
        Apa pro iki mbuwang saka Afghanistan ???
        Bisa ngomong???
  26. Alexey Pototsky
    Alexey Pototsky 25 Agustus 2012 18:44
    +7
    Babi tuwa iki minangka setan ing daging ... am
    1. psdf
      psdf 29 Agustus 2012 10:17
      +2
      Luwih mangkono.
  27. kn54
    kn54 25 Agustus 2012 18:51
    0
    Ya, saka iki sampeyan ora mung menyang Monica ...
    Lan pasif bisa nyebabake asil sing mbebayani. Skenario pungkasan taun 80-an, nalika wong Arab nurunake rega minyak, bisa uga bola-bali. Kanthi tiba ing Suriah, dheweke bakal miwiti narik pipa gas menyang Eropa kanthi gas murah (lan Yankees mbengkongake wong Arab).
    Lan perlu?
    1. REPA1963
      REPA1963 25 Agustus 2012 23:48
      0
      Maksude ambruk serikat?
  28. pavlo007
    pavlo007 25 Agustus 2012 18:58
    +1
    Aku ngerti yen Amerika mutusake kanggo nambani sawetara kutha karo pejuang kamardikan nganggo sarin.
    Metode wiwit self-detonation saka cruiser Maine wis ora diganti.
  29. pinacet
    pinacet 25 Agustus 2012 19:29
    0
    yen kabeh padha muter Suriah, banjur bakal ana Iran ...?!, banjur padha bakal njupuk Belarus, banjur kita ......
  30. lilin
    lilin 25 Agustus 2012 20:53
    0
    Dheweke adoh saka Thatcher lan Albright. Analogi ora menehi istirahat, nanging dadi karikatur.

    Dheweke adoh saka Thatcher lan Albright. Analogi ora menehi istirahat, nanging dadi karikatur.
  31. Bazilevs
    Bazilevs 25 Agustus 2012 22:18
    +3
    Ya, aku weruh Rusia saya kurang wektu, siyap-siyap bocah-bocah olahraga, sinau seni bela diri lan bakal ana "liburan" ing dalan sampeyan ... ngenteni kita dipuji lan ditampani ing pundhak apa gunane kanca-kanca sampeyan ing wektu iki, iku mung bodho kita kudu wani lan tumindak murni kanggo kapentingan nasional, banjur padha bakal miwiti kanggo ngormati lan wedi, sampeyan ndeleng, lan bakal ana tentrem ing bumi.
    1. nycsson
      nycsson 26 Agustus 2012 16:37
      0
      Kutipan saka Bazilevs
      enteni dipuji lan ditapuk mburi, wong apik apa sampeyan saiki, mung bodho yen kita kudu luwih wani lan tumindak murni kanggo kepentingan nasional, mula bakal hormat lan wedi, sampeyan ndeleng. , lan bakal tentrem ing bumi

      Aku setuju banget! Iku kaya guyon: Apa sampeyan wedi karo aku? Aku wedi! Dadi ngormati!
  32. REPA1963
    REPA1963 25 Agustus 2012 23:46
    -1
    Nanging apa bener ana uga rabble saka Chechnya, utawa iku, kanggo tembung abang kita ora bakal nyisakke rama kita?
  33. Bekzat
    Bekzat 26 Agustus 2012 00:25
    0
    "Ing wektu iki, aku durung mrentah intervensi militer," ujare Pak Obama. "Nanging masalah senjata kimia lan biologi minangka masalah kritis. Iku ora mung Suriah. Iku mengaruhi kapentingan kita. Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan sing salah. Kanggo kita, iki minangka garis abang. Sanalika kita weruh yen senjata kimia bakal diangkut ing saindhenging negara, kita bakal nimbang maneh posisi kita." - Waugh ngandika!!! Pitakonanku, banjur kenapa amers ora nyerang DPRK? Sawise kabeh, miturut panemu lan konsep, pranyata DPRK "EVIL", lan ora nyerang dheweke supaya "ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan penjahat" Gut tipis?
    1. Akuzenka
      Akuzenka 26 Agustus 2012 14:16
      +2
      Dadi DPRK wis duwe bom nuklir, mula ora nyerang. Nanging dheweke nyoba ngupayakake perang antarane Korea. Elinga kabeh skandal kasebut. Lan padha titah kuwi eseman Ora gelem adu-adu. Kaya India lan Pakistan.
  34. suharev-52
    suharev-52 26 Agustus 2012 01:37
    +1
    Iran ngandika yen ing acara saka serangan ing Suriah, iku bakal njupuk sisih Suriah. Rusia ujar manawa yen ana serangan ing Suriah, bakal njupuk kabeh langkah sing bisa kanggo ndhukung perang adil rakyat Siria lan nyedhiyakake Iran karo S-300 kanggo ngusir sanksi. Ikhlas.
  35. klavyr
    klavyr 26 Agustus 2012 02:24
    -1
    PERANG DIBUKA!!! Mati para penjajah!!!

    mati kuping kuldi!!!!

    kuping saka kuldi mati!!!
  36. Voin sveta82
    Voin sveta82 26 Agustus 2012 10:04
    0
    Presiden lan henpecked))) ....... lan uga wakil saka negara .... Wirang.
  37. Yuri11076
    Yuri11076 26 Agustus 2012 10:58
    0
    Amers mung golek alesan, sing ora penting kanggo nyerang Suriah ...
  38. qwqw
    qwqw 26 Agustus 2012 12:59
    -4
    pangembangan piranti lunak grafis komputer http://expertics.ru

    pangembangan piranti lunak grafis komputer [media=http://www.expertics.ru]
  39. vlad.1924
    vlad.1924 26 Agustus 2012 13:17
    0
    Yen kepala Departemen Luar Negeri AS diunekake, mesthine Presiden Obama durung! Dheweke, prajurit Amerika, ana ing Irak lan Libya lan Afganistan, uga, yen padha mlebu ing Suriah, dheweke bisa uga ora narik lan overstrain ... Mungkin bakal menek menyang Suriah kanthi tangan sing salah, lan Rusia bisa menehi tangan kasebut marang Iran. lan China kanthi bantuan Suriah ...
  40. strategi
    strategi 26 Agustus 2012 20:43
    +1
    Negara-negara sing golek alesan, lan dheweke teka. Elang iki ora bakal nyerah keputusan lan rencana. Yen Rusia, China, Iran njaga posisine nganti siap nggunakake sarana militer, mung iki sing bisa nyuda napsu agresif Amerika.
  41. DDT_1976
    DDT_1976 27 Agustus 2012 05:57
    +2
    Artikel kasebut bener. Marat Musin, ing wawancara ing 25/08, uga ujar manawa Departemen Luar Negeri bakal nyoba ngatur provokasi ing Suriah kanthi senjata kimia minangka pretext kanggo intervensi. Yen ora, kabeh operasi "gunung lan lindhu" mudhun ing saluran - tikus militer mung disigar dadi vinaigrette cilik.
  42. RUSIA75
    RUSIA75 27 Agustus 2012 21:18
    +1
    Alexey Vasiliev, 26-08-2012 18:54 (pranala) Iki spam
    Bypass pamblokiran situs sana.sy
    Sawise sawetara dina ora bisa diakses, situs web SANA mutusake kanggo ngerteni apa sing salah. Ternyata jeneng domain mung ilang saka dhaptar sing dikenal ilmu pengetahuan. Kaya sing sampeyan ngerteni, Amerika Serikat sing demokratis banget "ngangon" Internet ing negara kita, mula alasane jelas. Kabeh wis ditanggulangi kanthi gampang - http://208.43.232.81 Luwih, kanthi tradisional, tindakake pranala menyang basa sing dikarepake lan kaca sing menarik.

    Maksudku, wong-wong sing kasengsem ing warta saka media resmi Siria bisa ndeleng lan maca saka sumber asli.