Review militèr

Babagan gaya seni bela dhiri Rusia

86
Nalika tentara kita dibandhingake karo Amerika lan tentara liyane ing donya, aku tansah eling critanesing kedaden sak layanan ing klompok pasukan Soviet ing Jerman bab telung puluh taun kepungkur.

Ing taun pitung puluhan, ana adat kanggo ngatur kompetisi antarane tentara sing ramah. Aku banjur dadi tentara meriem lan yen aku kelakon ana ing kejuaraan, sing dianakake antarane unit kita lan unit Jerman fraternal, sing bersenjata karo bedhil lan traktor sing padha.

Saliyane lengen gabungan sing mlaku lan njupuk, program kasebut kalebu latihan ing ngisor iki: traktor, sawise ninggalake titik wiwitan lan nyopir 50 meter, kudu diuripake supaya bedhil katon menyang mungsuh, kru mlumpat saka traktor, unhooks bedhil, uncovers iku, nyebar kasur support, ngarahke ing target, biaya, fires dijupuk, kang kudu mencet target. Standar kanggo kabeh yaiku 45 detik. Mung ana siji baris kanggo ngrampungake latihan iki, supaya padha nindakake ing siji, sing luwih cepet - stopwatch mutusaké. Miturut lot, pisanan Jerman, banjur kita. Loro-lorone divisi sing saiki, rooting kanggo dhewe.

Stopwatch diklik. Jerman wis lunga. Padha tumindak kanthi cetha, sampeyan bakal tresna. Traktor digarap mlumpat menyang posisi. Petugas ngadeg ing pinggir karo teropong, ora ngganggu apa-apa. Sersan paring dhawuh, prajurit tumindak kaya gaman otomatis, amben dipisahake, tutupe dicopot, cangkang ana ing laras. ditembak. Sasarane kena. 41 detik. Jerman padha bungah. Kanggo 4 detik standar diblokir! asil banget.

Saiki kita. Traktor mabur menyang posisi, bedhil meh tip liwat nalika ngowahi, ngadeg ing siji wheel, mikir kanggo wayahe apa bakal tiba ing sisih utawa bali menyang posisi apa. Lulus - ambruk minangka ngirim. Pitungan wong akeh mlayu menyang dheweke. Sersan paring tendhangan, punggawa nyekel amben, nyelehake teropong, kang remuk ing bingung, tikar-remote, loading meh kesandhung, Ajaib ngirim projectile menyang breech ing tiba, ditembak! Sasarane kena. 17 detik.

Nalika iku aku ngerti sebabe Jerman kalah perang. Padha ora saged super efforts ing kahanan nemen. Lan kabeh urip kita minangka kahanan sing ekstrem, lan super- efforts minangka norma prilaku ing perang. Bodhone para jendral tansah diimbangi dening kaprawirane para prajurit. Kita ora diwenehi panganan - mula kita wis biasa ing wektu tentrem. Tangki pecah? Lan kita bakal mbuwang perusahaan pengintaian ing tank kasebut. Wong kanggo pindhah menyang pengintaian? Apa pramuka ing ngisor tank mati? Sukarelawan - rong langkah maju! Iki minangka gaya seni bela diri Rusia.

Ing tentara donya apa urusan militer isih dipentasake kaya iki? Jerman iku bangsa sing disiplin, seneng lan ngerti perang. Lan menyang ngendi wong Amerika? cukup kanggo ngelingi pambrontakan Marinir AS ing Somalia. Dheweke ora gelem melu operasi tempur nganti lemari garing dikirim menyang dheweke. Syarate pancen adil. Toilet lapangan saka jinis kita ing wilayah tropis minangka dalan langsung menyang epidemi. Lan Amerika seneng urip. Nanging kanggo mbayangno yen Marinir Rusia ora gelem nindakake operasi militer, kanthi alasan apa wae (ora ana sing kepengin weruh), aku ora bisa ngipi elek. Lan muga-muga aku ora bakal bisa ndeleng wektu nalika prajurit lan perwira kita katon kaya wong Amerika. Ana obrolan khusus babagan jenderal ...
Pengarang:
Sumber asli:
http://www.vrazvedka.ru
86 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sakhalin
    Sakhalin 23 Agustus 2012 12:28
    + 18
    Apa ..... iki mentalitas tartamtu kita ... kemampuan kanggo kurban lan nggedhekake bali iku bisa kita kauntungan genetis liwat wong-wong sing nelpon piyambak ing Eropah beradab.
    1. Armata
      Armata 23 Agustus 2012 12:35
      + 10
      Ya, kita minangka bangsa sing nduweni rasa ngorbanake diri sing maju banget. Nanging yen sampeyan mikir babagan iki, kita bakal duwe disiplin lan ketertiban sing luwih cilik.
      1. Vanek
        Vanek 23 Agustus 2012 12:37
        +5
        Quote: Lokomotif uap
        kita kudu disiplin sethitik liyane lan dhawuh.


        kita kudu disiplin sethitik liyane lan urutane

        nglirik
      2. Aventurine
        Aventurine 23 Agustus 2012 12:54
        + 10
        Quote: Lokomotif uap
        kita bakal duwe sethitik liyane disiplin lan supaya

        Sayange, banjur Kita ora bakal dadi KITA maneh.... Lan sanajan ing kahanan iki, kita isih dadi sedulur lan wong sing ditresnani.
        1. Trance
          Trance 23 Agustus 2012 19:22
          +1
          AventurineSayange, banjur Kita ora bakal dadi KITA maneh.... Lan sanajan ing kahanan iki, kita isih dadi sedulur lan wong sing ditresnani.

          Julia, bener. ombenan , Rusia kita Mungkin, ora ana sing ngerti nglirik
      3. Fidain
        Fidain 23 Agustus 2012 12:55
        + 10
        Ora ana tembung, nggantheng apik
      4. Sakhalin
        Sakhalin 23 Agustus 2012 13:09
        +5
        Aku ora ngelingi kesimpulane sapa ... nanging para pemikir Eropa militer ing abad kepungkur ujar manawa mung Rusia kanthi fatalisme alam, Jerman kanthi disiplin lan militansi, Jepang kanthi fanatisme lan kadhangkala Inggris. karo ratune...
        Kanggo sing terakhir, aku setuju, nanging mung karo leladen ora kanggo perang ing darat.
        1. datur
          datur 23 Agustus 2012 21:40
          0
          Sakhalin,
          kadang inggris karo ratune...
          Sing terakhir, aku setuju, nanging mung karo leladen ora kanggo perang ing darat --- sing mesthi, kanggo pembajakan ing segara !!!!! nglirik ngguyu
      5. Ribwort
        Ribwort 23 Agustus 2012 13:14
        +3
        Quote: Lokomotif uap
        Ya, kita minangka bangsa sing nduweni rasa ngorbanake diri sing maju banget.

        Nanging, kanthi rasa keadilan sing luwih dhuwur. Lan, nalika pamrentah kita ngelingi pengorbanan diri lan kepahlawanan wong Rusia, aspek kapindho amarga sawetara alasan (sengaja?) diabaikan. opo
      6. segamegament
        segamegament 23 Agustus 2012 18:59
        + 10


        Mangkene crita babagan prajurit Yankee sing wani lan keberanian prajurit Rusia ...
        1. bacut
          bacut 23 Agustus 2012 19:05
          +2
          Video apik!
        2. lintang78
          lintang78 23 Agustus 2012 20:26
          +3
          Apa sing bisa dakkandhakake - Prajurit Rusia, Sailor ora bisa dikalahake! Bojoku adhine ngentekake setengah umur ing helikopter ing PBB lan dheweke ngomong babagan Amerika, lan Inggris, lan riff-raff liyane. Sanalika dadi medeni utawa mbebayani kanggo mabur nang endi wae, banjur kabeh iki "jaga wani" menyang bushes, padha njaluk diare lan scabies, lan kabeh bebarengan, lan kita: "Iku perlu! Saka baling-baling! "Lan miber. Yen medeni, banjur sawise rawuh kaca alkohol lan kabeh lunga. Dadi kabeh dongeng babagan prajurit NATO minangka dongeng.
    2. gojesi
      gojesi 23 Agustus 2012 13:24
      +2
      Quote: Sakhalin
      iki kauntungan genetis kita bisa liwat wong-wong sing nelpon piyambak beradab

      Kowe bener! Lan uga motto Russian, kang akeh ewu taun lan kang Kristen, Duwe dicolong, appropriated kanggo awake dhewe - ora ana katresnan luwih saka yen wong nyeleh mudhun urip kanggo kanca-kanca!
      Ing Perang Vietnam, ana uga penasaran Amerian ... - padha ora gelem perang, amarga padha ora nggawa es krim menyang alas ..., nanging mesthine ing kontrak :)
      1. Lampung
        Lampung 23 Agustus 2012 17:25
        0
        Kutipan saka gojesi
        Ing Perang Vietnam, ana uga penasaran Amerian ... - padha ora gelem perang, amarga padha ora nggawa es krim menyang alas ..., nanging mesthine ing kontrak :)


        Ya, titik ing kene ora yen dheweke ora dadi pejuang tanpa es krim, nanging dheweke mung nesu .. lunga, mula dheweke kejiret ing kontrak. ngguyu
    3. joker
      joker 23 Agustus 2012 15:04
      0
      Mangga mbayar manungsa waé kanggo topik ing forum, inovasi sing dibahas ing situs, punika link http://forum.topwar.ru/topic/2832-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1% 82%D0%B8% D0%BD%D0%B3-%D0
      %BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0
      %B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

      Dadi mengko, kaya moderator, ora bisa.
    4. menteri
      menteri 23 Agustus 2012 23:22
      +1
      Eropah, ing Abad Pertengahan, ora adus ing daging nganti pungkasan abad kaping 19, nanging "wong barbar" ngandika marang kita.
  2. Vanek
    Vanek 23 Agustus 2012 12:32
    +4
    Ana obrolan khusus babagan jenderal ...

    Rincian bakal dikarepake.

    Padha ora saged super efforts ing kahanan nemen. Lan kabeh urip kita minangka kahanan sing ekstrem,

    Lan sampeyan ora bisa mbantah.
    1. wul66
      wul66 23 Agustus 2012 16:57
      +2
      Umumé, aku setuju, nanging kabeh jenderal siji ukuran pas kabeh, ing mratelakake panemume, iku salah. Tentara Rusia duwe sejarah sing apik lan supaya sampeyan bisa ngelingi JENERAL sing pantes. Ya, lan saiki kita dumadakan isih normal. Ing cendhak, aku nglawan indiscriminateness.
  3. Liyane
    Liyane 23 Agustus 2012 12:34
    +1
    Lan apa sing kudu ditambahake, ora ana tembung.
  4. ariy_t
    ariy_t 23 Agustus 2012 12:35
    +7
    Rusia mbokmenawa minangka salah sawijining negara ing ngendi wong ngladeni pakurmatan lan kalbu.
  5. Charon
    Charon 23 Agustus 2012 12:37
    +5
    Crita kasebut ora anyar, nanging menehi piwulang.
    Mesthine, iki minangka kauntungan kompetitif sing serius nalika perang karo mungsuh.
    Masalahe yaiku kanggo mbukak angin kapindho iki, sampeyan kudu njaluk sopatka sing kuwat. Lan yen mungsuh cenderung kanggo menehi kabeh sing paling apik ing awal banget, sampeyan bisa uga ora manggon nganti angin kapindho.
    Punika sisih liyane saka keuntungan. Mulane, aku bakal ninggalake iku minangka Resor pungkasan lan ora count nalika planning tumindak tartamtu.
  6. Hamul
    Hamul 23 Agustus 2012 12:38
    + 19
    Ayo kula ngomong bodho - nanging katon ing tentara modern saka Federasi Rusia?
    Ya, dheweke nyoba - nanging tentara mandheg dadi tentara - akeh sing pengin kepenak.
    Prajurit miskin dipeksa ngumbah lantai - skandal. Ora turu - skandal. TK-chamomile, mln.
    Aku takon akeh basses pindho - apa yen sesuk ana perang, sing bakal ngresiki sawise sampeyan? sapa sing bakal ngupas kentang? PNS?
    Komite Ibu-ibu Prajurit masang plug ing saben bolongan - ing endi wae padha ndeleng pelanggaran. Aja salah paham - dheweke nindakake tugas sing gedhe lan bener kanggo nylametake wong lanang saka panangkaran, sing mung kita matur nuwun banget - nanging entuk proses persiapan dhewe lan nggawe tentara ora dadi kemah perintis, nanging taman kanak-kanak uga. akeh!!!
    1. recon
      recon 23 Agustus 2012 13:21
      +4
      Lan sawise kabeh, isih akeh wong enom sing pipis kanggo pindhah kanggo ngawula malah ing kahanan hothouse kuwi. isin.
    2. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 23 Agustus 2012 17:01
      +2
      Komite Ibu-ibu Prajurit minangka salah sawijining panampa gedhe lan mulane nyoba kanthi sekuat tenaga kanggo ngowahi tentara dadi taman kanak-kanak.
    3. leon-iv
      leon-iv 23 Agustus 2012 17:06
      0
      Hamul
      Ayo kula ora setuju. Kenyamanan kudu ana ing PPD kanggo istirahat awak sing cukup. Banjur latihan bakal luwih efektif. Lan kemampuan kanggo nyedhiyani dhewe kudu sinau ing lapangan.
      Komite Ibu-ibu Prajurit masang plug ing saben bolongan - ing endi wae padha ndeleng pelanggaran.
      Saiki kantor kejaksaan militèr lagi ngamuk.
      nanging kanggo njaluk menyang proses preparation dhewe lan nggawe tentara ora malah camp pionir, nanging TK - iki kakehan !!!
      Malah aku ora ngelingi iki, yen sampeyan ora kepikiran prooflink, sampeyan bisa.
  7. dibusak
    dibusak 23 Agustus 2012 12:40
    + 10
    nggih. Nanging bodho saka ndhuwur tekan, lan kemampuan saka kelas ngisor kanggo narik kahanan metu saka bokong apik banget. Anggere ngisor isih ana. Banjur mung pucuk sing bakal tetep.
    1. gojesi
      gojesi 24 Agustus 2012 08:50
      0
      Quote: dibusak
      Anggere ngisor isih ana. Banjur mung pucuk sing bakal tetep.

      I.A. Krylov uga ngomong babagan iki ing dongeng, "Carane wong siji menehi panganan loro jenderal," ujare ...
  8. Yuri11076
    Yuri11076 23 Agustus 2012 12:43
    +1
    Artikel sing apik ATP kanggo penulis, aku maca kanthi seneng !!!
  9. Panjebak7
    Panjebak7 23 Agustus 2012 12:44
    0
    Pendapat saka Jerman dhewe utamané menarik ing crita iki ... Nanging ketoke kita ora diwenehi ngerti ...
    1. tan0472
      tan0472 23 Agustus 2012 12:50
      0
      Kutipan saka Trapper7
      Utamane menarik ing crita iki yaiku pendapat saka Jerman dhewe ...

      Dheweke ngerti kenapa ora perlu perang karo kita ...
      1. lefterlin53rus
        lefterlin53rus 23 Agustus 2012 17:02
        0
        Kutipan saka: tan0472

        Dheweke ngerti kenapa ora perlu perang karo kita ...

        Dheweke nerangake babagan iki kanthi cetha ing tanggal 45
    2. Bort Radist
      Bort Radist 23 Agustus 2012 13:49
      +4
      Kutipan saka Trapper7
      Utamane menarik ing crita iki yaiku pendapat saka Jerman dhewe.

      Pendapat iki dikenal - "We won not right" lan aku setuju karo! Yen ana disiplin lan kajelasan saka interaksi, padha bakal tetep ing 15 detik.
      Mesthine komandan batalyon ujar "" Kita ngalahake Jerman - demobilisasi rong dina sadurunge!
  10. sergey32
    sergey32 23 Agustus 2012 12:46
    + 17
    Kita kaya ngono, apa sing bisa ditindakake. Saiki liburan ing Mesir. We rampung munggah ing hotel sing meh ora ana kita, biasane Jerman lan Inggris. Beda karo panggonan-panggonan kita, ing kene kabeh sepi lan tentrem, malah anak-anake uga diblokir. Mine ora menyang taman banyu ing wayah esuk, bisa perang ing kamar, mlayu ing koridor, ngganti pratandha ing kabeh lawang ing lantai sing sampeyan ora ngganggu utawa ngresiki kamar, tangi Jerman. saka tangga-tanggane, kesel njaluk ngapura lan nggebug bocah-bocah ing f...
    1. LumpuhSalib
      LumpuhSalib 23 Agustus 2012 13:52
      +4
      sergey32,
      apik Dheweke seneng-seneng, salam kanggo bocah-bocah lan tuku es krim. Anak kudu lincah. eseman
      1. Igarr
        Igarr 23 Agustus 2012 14:37
        +1
        Ngenteni sedhela, Sergey32, sampeyan bakal bali ...
        banjur sampeyan bakal disergap ... ngenteni!
        ...
        Surak-surak.
      2. sergey32
        sergey32 23 Agustus 2012 15:20
        +5
        Aku ngunjungi taman banyu, umume bocah-bocah lan Ukrainia ana ing slide paling dhuwur, dheweke ora wedi apa-apa. Padha seneng-seneng karo wong Arab loro, kira-kira telung puluh, bangkekan luwih gedhe tinimbang jendral Rusia, kaya aku ngerti, kasugihane ditemtokake dening gedhene weteng, para punggawa ing kono kabeh kuru. Dadi wong loro mau munggah gunung lan nyetel mudhun kanggo watara setengah jam. Ing ngisor iki, padha disurak-surak dening klompok dhukungan saka garwa kebungkus saka sirah kanggo driji sikil lan njerit anak. Kaping pirang-pirang dheweke nyoba mudhun, nanging ana sing mandheg. Pungkasane, sawise nglumpukake kabeh wasiat menyang ajiné lan nyekeli irung, padha bisa mlumpat, nalika garwane padha frantically motret kanggo njupuk heroism kanggo kalanggengan. Kita ketemu saka blumbang minangka pahlawan ruang. Anak-anak kita bisa geser mudhun kaping sepuluh sajrone wektu kasebut. Dina iki aku mandheg mikir kepiye carane wong Yahudi bisa ngalahake wong Arab.
  11. iulai
    iulai 23 Agustus 2012 12:47
    -2
    para jendral ing wadyabala rusia akèh-akèhé, karo sawetara pangecualian, bodho, kandel pasuryan dumbass. kabeh kaya pilihan ing 7 sasi meteng. Aku ora bisa lan ora ngerti carane pasukan payung kita nahan pejuang Chechen ing tapel wates karo Georgia kanggo dina, nanging ing ngendi helikopter kita? penerbangan? . Rusia perang lan bakal tansah perang ing beyo saka meriam fodder!
  12. tares
    tares 23 Agustus 2012 12:48
    +3
    Aku maca judhul .. Aku mutusaké sing artikel bab soko kaya sambo, nanging kene iku bab liyane eseman
    dening artikel.
    ya kita ... kita, kita padha lan paling kamungkinan kita bakal eseman

    lan akeh jendral, mesthine, ana sing liwat lawang, utawa luwih ora liwat, utawa ing wektu sing padha mung bisa ngelingi Perang Donya I, nanging ana sing cukup perang, kang. padha duwe pakurmatan khusus.
  13. kotdavin4i
    kotdavin4i 23 Agustus 2012 12:53
    + 29
    Aku ngguyu ngguyu ... Matur nuwun .. uga ana crita babagan Perang Dunia II babagan topik iki:
    Nalika nganalisa Perang Donya II, sejarawan militer Amerika nemokake kasunyatan sing menarik banget. Yaiku: ing tabrakan dadakan karo pasukan Jepang, Amerika, minangka aturan, nggawe keputusan luwih cepet lan, minangka asil, ngalahake pasukan mungsuh sing unggul. Sawise nliti pola iki, ilmuwan teka menyang kesimpulan sing dawa tembung rata-rata kanggo Amerika 5,2 karakter, nalika Jepang duwe 10,8, lan, mulane, iku njupuk 56% kurang wektu kanggo nerbitake pesenan, kang nduweni peran penting ing perang singkat. ..
    Kanggo kapentingan, padha nganalisa wicara Rusian, lan ternyata dawa tembung ing basa Rusia yaiku 7,2 karakter saben tembung (rata-rata), nanging ing kahanan kritis, personel komando sing nganggo basa Rusia ngalih menyang profanity lan tembung. dawane dikurangi dadi ... 3,2 aksara saben tembung. Iki amarga kasunyatan sing sawetara frase lan malah frase diganti dening siji tembung. (Ing kono, contone, tembung kasebut diwenehi: "32, aku mrentah sampeyan supaya langsung numpes tank musuh sing nembak ing posisi kita" = "32nd, yo-no ing x-th iki")
    Temtunipun! Gedhe lan kuwat iku basa Rusia! (C)
    1. taurus69
      taurus69 23 Agustus 2012 13:05
      0
      ATP, Kucing, humoris. bisa ngomong sumber?
      1. mshl
        mshl 23 Agustus 2012 20:28
        0
        Iki mesthi (aku maca ana) saka bigler.ru :) Lan aku ora ngerti ngendi ing bigler.
    2. Sakhalin
      Sakhalin 23 Agustus 2012 14:15
      +1
      Kutipan saka kotdavin4i
      (Ing kono, contone, tembung kasebut diwenehi: "32, aku mrentah sampeyan supaya langsung numpes tank musuh sing nembak ing posisi kita" = "32nd, yo-no ing x-th iki")


      Ing zyuzyu banget, lagi ngomong, padha ditutup munggah ngguyu lan ana
    3. Ratibor12
      Ratibor12 23 Agustus 2012 17:05
      + 13
      Kutipan saka kotdavin4i
      Sawise nliti pola iki, ilmuwan teka menyang kesimpulan sing dawa tembung rata-rata kanggo Amerika 5,2 karakter, nalika Jepang duwe 10,8, lan, mulane, iku njupuk 56% kurang wektu kanggo nerbitake pesenan, kang nduweni peran penting ing perang singkat. ..
      Kanggo kapentingan, padha nganalisa wicara Rusian, lan ternyata dawa tembung ing basa Rusia yaiku 7,2 karakter saben tembung (rata-rata), nanging ing kahanan kritis, personel komando sing nganggo basa Rusia ngalih menyang profanity lan tembung. dawane dikurangi dadi ... 3,2 aksara saben tembung.


      Aha! Kaya apa adu asu Rusia-Amerika-Jepang:
      - Dear Akira-san! Aku nganggep perlu kanggo ngandhani yen ing wilahan mburi sampeyan .... Ah-ah!!! Wai wai! Kasihan Akira-san!!!!
      - John! Iku Sam! Sampeyan duwe yaps ing buntut!
      - Wasya! konco!

      Kita duwe slang sing menarik:
      Ing endi log? - Jancok ngerti, padha ngomong, ing satelit goresan kera. Terjemahan: — Ing endi Kapten Derevianko? - Aku ora ngerti, nanging dheweke ujar manawa bisa digunakake liwat saluran komunikasi sing ditutup lan ngawasi tes Amerika saka prototipe torpedo Mk-48.

      Sergei, priksa. Dimka kandha yen wong Kanada ing cekungan sampeyan lagi mbilas prick. (Sergey, Dmitry nglaporake manawa helikopter anti-kapal selam Kanada nindakake swara akustik ing sektor sampeyan).

      Ing sisih kidul-kulon sampeyan kaping lima, telek ing bubur, layar ing salju. (Kidul kulon saka kalima (?) pesawat transportasi militer nyelehake pelampung akustik sing entheng ing area lokasi sing bisa dadi kapal selam K-seri, akeh obyek cilik ing layar radar)

      Borjuis utama lenggah ing cuaca, meneng. (Sawijining kapal induk Amerika nyamar ing wilayah badai, njaga kasepen radio)

      Stargazer ndeleng gelembung, wis karo snot. (Stasiun pengamatan optik nglaporake manawa kapal tanker pesawat Amerika wis ngeculake selang bahan bakar)

      - Wes kene wong bodho sipit diuripake, padha ngomong, nuwun, kang ilang dalane, motor mogok, lan wong jerks mati. Kang pasangan saka garing bypassed, sing Birch njerit.
      - Drive wong kanggo ***, Aku ora pengin njaluk pus kanggo jaundice iki. Yen perlu, supaya pengawal tapel wates mbungkus dheweke ing kentut, lan tarik tim menyang pejabat khusus kita kanggo nggambar dongeng. Ngartekne:
      - Sajrone latihan armada, prau Korea Kidul nyedhaki area operasi, nyatakake kerusakan. Nalika mabur liwat sepasang Su-15, stasiun radar peringatan Birch mati.
      -Tram-ram: nalika nyoba kanggo ninggalake wilayah, deprive kapal saka kemajuan lan nggeret.
      1. Letnan kolonel
        Letnan kolonel 23 Agustus 2012 17:09
        +3
        Kutipan saka Ratibor12
        Jancok wong, aku ora pengin njaluk pus kanggo jaundice iki. Yen perlu, supaya pengawal tapel wates mbungkus dheweke ing kentut, lan tarik tim menyang pejabat khusus kita dongeng.

        Dibunuh))))))))))))))))))))
    4. pring
      pring 23 Agustus 2012 18:28
      +1
      bahasane sumpah ora bisa diganti,))))
      nalika dheweke sinau, banjur ngladeni, kita mung ngobrol))) eseman
  14. Apollo
    Apollo 23 Agustus 2012 12:56
    + 29
    Aku ora bakal menehi komentar babagan apa wae, foto kasebut dhewe ngandhani kekuwatan semangat Rusia !!!
    1. tan0472
      tan0472 23 Agustus 2012 13:03
      +9
      Utawa mungkin Amerika kaloro "ora konvensional"? eseman
      1. Armata
        Armata 23 Agustus 2012 13:11
        +9
        Kutipan saka: tan0472

        Utawa mungkin Amerika kaloro "ora konvensional"?

        Banjur ana sawetara sing non-tradisional. Iku bakal log karo ring, bakal ana tari babak. ngguyu
        1. Apollo
          Apollo 23 Agustus 2012 13:15
          +3
          Quote: Lokomotif uap
          Banjur ana sawetara sing non-tradisional. Iku bakal log karo ring, bakal ana tari babak.


          Nah apa sing bisa dakkandhakake............ apik !!!!
          1. Straus_zloy
            Straus_zloy 23 Agustus 2012 15:25
            +5
            Yo iku



            1. peteng
              peteng 23 Agustus 2012 18:43
              +6
              Pancen.....
              1. Straus_zloy
                Straus_zloy 23 Agustus 2012 21:41
                +2
                Ora, uga, paling ora Politbiro kita ora menehi jancok ... Mugi recourse
                1. peteng
                  peteng 24 Agustus 2012 07:00
                  0
                  Ora, uga, paling ora Politbiro kita ora menehi jancok ... Mugi

                  Aku ora duwe gambar kuwi) Ya, lan Sasha Baron lan Will Ferrell ora kamungkinan kanggo mate. ngguyu
              2. datur
                datur 23 Agustus 2012 22:05
                +1
                peteng, dadi iki miturut protokol !!!! nglirik ngguyu
      2. segara
        segara 23 Agustus 2012 13:48
        +1
        saiki wis akeh non-tradisional
    2. lamunan
      23 Agustus 2012 13:07
      +3
      Fotone apik tenan!!! apik
      1. Apollo
        Apollo 23 Agustus 2012 13:13
        +3
        hi Salam fantastis tercinta!!!

        Bungah sampeyan lan wong liya seneng karo foto kasebut.
    3. ora nggantheng
      ora nggantheng 23 Agustus 2012 18:37
      0
      ... dheweke bakal ngendhegake gajah sing mlayu lan nyuwek belalane ...
    4. peteng
      peteng 23 Agustus 2012 18:45
      -1
      Apollo, sampeyan mesthi wis nyoba dhewe kaya wong-wong iki nggawa log munggah gunung lan mburi nyekeli ing sirahe, banjur kabeh pathos bakal metu saka sampeyan sanalika. eseman
  15. taseka
    taseka 23 Agustus 2012 12:57
    +1
    Wektu liwati, uga nanoteknologi, 30 taun kepungkur lan liwati kanthi acak, nanging saiki mbebayani kanggo nggawe kesalahan ing keyboard lan meh tiba ing ngarepe "sungsang", program bakal meri !!!
    Sawise iku bakal pass dening kasempatan, kaloro lan ... kita bakal kenek pug!!!
  16. gunung
    gunung 23 Agustus 2012 13:55
    0
    Iki ora bisa dijupuk saka kita. Kasunyatan.
    Sing carane kita menang.
    Sayange, cukup asring ing sajarah kita, prajurit dipeksa kanggo mbayar kesalahane jenderal lan kabeh limo komandan.

    Lan bab prajurit Rusia, saben wong ing donya ngandika karo reverence lan bab.
  17. xmike
    xmike 23 Agustus 2012 14:05
    0
    "Traktor mabur menyang posisi, bedhil meh capsizes nalika ngowahi, ngadeg ing siji rodha, mikir kanggo wayahe - tiba ing sisih utawa bali menyang posisi digunakake. , dropped teropong, kang ulig ing kebingungan, ing checkmate, loading meh kesandhung, ing tiba dening sawetara Ajaib ngirim projectile menyang breech, dijupuk! Target hit. 17 detik. apik

    Senyum hormat marang penulis !!! ombenan
    1. geo791
      geo791 24 Agustus 2012 08:00
      0
      Aku elinga muda lan setuju karo penulis, ing olahraga ekstrim, lanang kurus kita bisa nindakake kamulyan
  18. Aventurine
    Aventurine 23 Agustus 2012 14:16
    +1
    Entuk warta ing topik artikel iki.
    http://www.diletant.ru/articles/4206024/ Tentara Rusia liwat mata Nazi
  19. lelyk72
    lelyk72 23 Agustus 2012 14:24
    0
    Lokomotif,
    ing kasus iki, kita bakal ora maneh dhéwé, nanging bakal sawetara jenis Prancis. We are sing kita.
  20. Igarr
    Igarr 23 Agustus 2012 14:43
    +1
    cathetan apik.
    Komentar apik.
    Lan sakperangan alesan, aku langsung kelingan - bubur saka kapak.
    ...
    Lan, babagan koefisien shortening saka tumindak saka tembung .... ana tembung motivating kuwi ing basa Rusia sing ana dawa rata-rata - Aku manawa iku cenderung kanggo nul.
    Aku iki titik. Pilih tembung sing bener lan trep.
    (Aku mung ngirim kru barisku menyang trek kaya ngono ... kanthi tumpang tindih standar).
    (lan saiki ... dheweke ngalahake awake dhewe)
  21. sribnuu
    sribnuu 23 Agustus 2012 14:48
    -5
    Babagan gaya seni bela diri Rusia - kualitas ngluwihi kuantitas! eseman Nanging saiki ora ana jumlah! Aku ngomong babagan kualitas!
    1. tukang ngukir
      tukang ngukir 24 Agustus 2012 08:39
      0
      Ya, sampeyan wong umum supaya ora ngobong ing celonone lan nggawe sepeda sing mung dijupuk nomer.
  22. korvin1976
    korvin1976 23 Agustus 2012 14:53
    +2
    Artikel punika plus lemak.
    Ana akeh conto kasebut, salah sawijining conto yaiku saka Yugoslavia, nalika pasukan pendaratan kita saka baterei artileri kanthi PUO sing wis lawas dipecat luwih apik tinimbang Amerika nganggo GPS lan elektronik liyane. Ing wektu sing padha, bedhil sing ditembakake kalebu kelas sing beda-beda, lan kita luwih elek miturut klasifikasi iki.
    Ya, lan aku dhewe duwe conto urip, kanthi masang posisi pengintaian artileri kanthi referensi menyang terrain, miturut standar, kira-kira 4 menit, aku pas ing 1 menit 45 detik. Wong Swedia sing dadi pengamat ngoyak aku 3 kaping miturut standar, kabeh wong ora ngandel yen iki bisa ditindakake, lan ikatan kasebut durung diwenehake sadurunge, sanajan ora ana apa-apa sing kudu ditindakake, dheweke milih target kanggo ngiket kaya ngono. iku dosa ora njaluk ditempelake kanggo wong-wong mau.
  23. Hamul
    Hamul 23 Agustus 2012 15:18
    +1
    Kutipan: Aventurine
    Entuk warta ing topik artikel iki. http://www.diletant.ru/articles/4206024/ Tentara Rusia liwat mata Nazi

    Plus paling lemu kanggo artikel iki - thanks! *ngapunten iklan*
  24. wong roket lawas
    wong roket lawas 23 Agustus 2012 15:44
    +1
    Apa - iku, lagi ngomong ing Odessa.
    Rama ngandika yen Jerman ana ing pertempuran tangan-tangan-tangan tansah ilang, malah yen ana sethitik kurang saka kita.
    Aku ngerti saka pengalaman uripku dhewe, lan liya-liyane bisa ngonfirmasi, yen wong-wong kita ditondoi dening kegilaan tartamtu ing perang, sing ora bakal dingerteni Eropa lan Amerika. ombenan
    1. gojesi
      gojesi 23 Agustus 2012 16:15
      +1
      Quote: wong roket lawas
      Jerman tansah kalah ing tangan-kanggo-tangan pertempuran, malah yen ana sethitik kurang saka kita

      ing pertempuran tangan-tangan-tangan, hukum donya liyane ditrapake, wong sing ing nglukis lan ora melu, kabeh dadi edan ... contone, cameramen. Ana film dermaga Rusia ing Internet, kayane diarani ..., aku ora yakin - Rahasia otak. Delengen, ana bukti lan rinci
      1. Ratibor12
        Ratibor12 24 Agustus 2012 12:36
        0
        Kutipan saka gojesi
        ing pertempuran tangan-tangan-tangan, hukum donya liyane ditrapake, wong sing ing nglukis lan ora melu, kabeh dadi edan ... contone, cameramen. Ana film dermaga Rusia ing Internet, kayane diarani ..., aku ora yakin - Rahasia otak. Delengen, ana bukti lan rinci


        Aha! Hukum donya liyane m..la! Uga ujar manawa hukum fisika mandheg ditrapake! Ora perlu fantasi lan mistisisme. Lan umume, nonton pseudoscientific "Rahasia Otak" mbebayani kanggo otak.
    2. s1n7t
      s1n7t 23 Agustus 2012 22:05
      0
      Hm. Nanging apa bab wong Skandinavia berserkers? ngguyu
      "Tenun shta-a ..." (c)
      1. gojesi
        gojesi 24 Agustus 2012 02:54
        0
        Kutipan: s1n7t
        Apa babagan berserkers Skandinavia?

        berserker mlebu negara koheren karo bantuan saka obatan psikotropika, bisa fly agarics. Ing pertempuran tangan-kanggo-tangan, padha tumindak rodo, Valkyries (?) ... Ing kasus, sing cameramen kang Hitler lan I. Stalin dikirim kanggo film perang, meh sanalika sawise syuting, dadi edan ... Ing tangan- pertempuran tangan, siji ora bisa nanging bisa "normal" yen ora - kegilaan, yaiku, minangka akibat saka NORMALITAS ...
        1. Ratibor12
          Ratibor12 24 Agustus 2012 13:04
          0
          Kutipan saka gojesi
          berserker mlebu negara koheren karo bantuan saka obatan psikotropika, bisa fly agarics. Ing pertempuran tangan-kanggo-tangan, padha tumindak rodo, Valkyries (?) ... Ing kasus, sing cameramen kang Hitler lan I. Stalin dikirim kanggo film perang, meh sanalika sawise syuting, dadi edan ... Ing tangan- pertempuran tangan, siji ora bisa nanging bisa "normal" yen ora - kegilaan, yaiku, minangka akibat saka NORMALITAS ...


          Ek sampeyan begja, Nanging! Psikomora sing koheren lan berserker-muhotropy! Apa sampeyan ngomong babagan Valkyries? Dheweke mabur sajrone pertempuran tangan-tangan-tangan - Valkyries ing nightgowns! Kelime diunggahake tanpa isin lan ing dhuwure prajurit, aja dumeh...!!! Isih juru kamera aja nganti edan iki! Utamané yen padha dikirim sadurunge dening Hitler lan Stalin! Banjur padha kandha: "Jancok kowe!"

          Nanging serius! Kuwi K. Simonov lan wartawan liyane, juru kamera edan??? Nanging dheweke wis ndeleng luwih akeh tinimbang prajurit biasa !!! Kaya sing ana:
          Saka Moskow nganti Brest, ora ana papan kasebut
          Ing endi wae kita ngumbara ing bledug,
          Kanthi "nyiram bisa" lan notebook, utawa malah karo bedhil mesin
          Kita ngliwati geni lan kadhemen ...

          ... Ing truk pickup
          Lan karo siji revolver
          Sing pertama mlebu kutha....

          "... Ing taun-taun perang, wartawan foto kita ora duwe peralatan karo lensa telefoto sing ngidini dheweke njupuk medan perang saka kadohan. Lensa kaya ngono ora ana. Episentrum acara kasebut. pejuang ing parit, parit, markas, pungkasane. Fotografer ora bisa mindhah luwih saka subyek njupuk luwih saka 30 - 35 meter - yen ora, gambar bakal surem, kabur. Mulane, kanggo njupuk siji utawa gambar liyane ing garis ngarep, dheweke asring mbutuhake keberanian sing akeh. Kadhangkala malah ora bisa milih titik liyane sing luwih apik kanggo njupuk, amarga ora mungkin amarga kahanan perang ... "
          Vasily Arkashev (jurnalis foto saka koran distrik Krasnoarmeyskaya Pravda)
          Apa sampeyan, dear, tau tawuran massal? Umumé, wani tartamtu teka kanggo wong-wong sing perang. Dheweke uga teka menyang juru kamera, nanging dhewe lan kanthi cara sing beda. Dadi kabeh normal karo psyche.
          1. gojesi
            gojesi 24 Agustus 2012 18:33
            0
            Kutipan saka Ratibor12
            kendel banget asring dibutuhake saka dheweke. Kadhangkala malah ora bisa milih titik liyane sing luwih apik kanggo njupuk, amarga ora mungkin amarga kahanan perang ... "

            Aku ngelingake sampeyan sing ketagihan ... kita ngomong babagan njupuk tangan-kanggo-tangan. ngomong menyang titik, ora moyoki lan ora sneed lan aja molak, lan utamané karo wong ora pati ngerti.
            Yen sampeyan ngerti paling ora siji adegan cuplikan pertempuran tangan-tangan, sing sejatine sing diomongake, mangga barengake link kasebut ... Dene program pendhidhikan sampeyan babagan teknik fotografi ing jaman perang, wani juru kamera. ... matur nuwun, kabeh iki dingerteni lan banget instructive!
            1. Ratibor12
              Ratibor12 24 Agustus 2012 21:57
              0
              Kutipan saka gojesi
              ngomong menyang titik, ora moyoki lan ora sneed lan aja molak, lan utamané karo wong ora pati ngerti.


              Inggih, nyuwun pangapunten, dear, yen aku adoh banget lan gelo. Iku mung sing sijine dhewe ing posisi ridiculous karo statements pseudoscientific kuwi. Ya, apa jenis donya liyane, edan lan Valkyries, please?
              Inggih, ana kasus edan ing antarane prajurit sing tiba ing geni abot (bom, persiapan artileri, ngrusak eselon Jerman lan serangan partisan sabanjure). Nanging iki kasus terpencil.
              Saiki babagan babad pertempuran tangan-tangan-tangan. Ora ana pranala. Aku mangu ana materi kuwi ngendi wae. Uh-uh ... Kajaba sawetara taun kepungkur aku maca kaya ing ngisor iki ing salah sawijining situs militer: Babad Perang Donya I. A pemandangan saka tangan-kanggo-tangan pertempuran antarane loro setengah perusahaan (Jerman lan Rusia) dipun damel film. Akibate saling ngrusak. Kabeh wong Jerman tiwas, telung wong Rusia sing slamet. Nasib operator (edan / normal) ora dingerteni.
              Aku nyoba golek informasi sing luwih rinci ing Internet - aku nemokake x ... karo lenga.
              1. gojesi
                gojesi 24 Agustus 2012 22:26
                0
                Kutipan saka Ratibor12
                ngapunten, dear, yen aku adoh banget lan gelo. Iku mung sing sijine dhewe ing posisi ridiculous karo statements pseudoscientific kuwi. Ya, apa jenis donya liyane, edan lan Valkyries, please?

                situs iki, Aku pracaya, ora panggonan kanggo moyoki utawa klarifikasi, iki panggonan, Aku pracaya, kanggo DEFINITIONS. Aku ora gula lan ora neraka, aku biasa! Aku ngomong babagan PRINSIP! Sampeyan pracaya yen sampeyan manggon ing donya materi lan, supaya bisa ngomong, "basis ilmiah", aku ngerti yen aku manggon ing jagad Ghaib, nanging iki rahasia sing didhelikake kanthi teliti, sampeyan percaya apa sing luwih cedhak karo sampeyan, aku ana ing apa kanggo kula ... Iki apik!
                Aku nyatakake - prilaku sampeyan lanang! Saben tumindak becik diwanti-wanti, iki link, deleng. Mungkin ana sing bakal pindhah ing sampeyan ... Ya, lan aku nyaranake situs kasebut dhewe! http://kobtv.narod.ru/documental/zov-bezdny.html
                Ikhlas...
  25. sribnuu
    sribnuu 23 Agustus 2012 16:11
    +3
    Olahraga minangka kepala kabeh. Ing olahraga, sampeyan bisa ngadili sapa sing. nglirik

    Miturut cara! Kasunyatan sing menarik - Yen kita nyimpulake medali saka kabeh negara bekas USSR (emas, salaka, tembaga) - Honorary 1 utawa 2. apik
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 23 Agustus 2012 16:12
      +1
      Kutipan saka sribnuu
      Ing olahraga, sampeyan bisa ngadili sapa sing.

      Dear, ngendi Ukraina merdika?
    2. gojesi
      gojesi 23 Agustus 2012 16:31
      0
      Kutipan saka sribnuu
      Olahraga minangka kepala kabeh. Ing olahraga, sampeyan bisa ngadili sapa sing

      Ayo kula ora setuju karo sampeyan! Olahraga, mesthine, mung akibat ... Lan Alasane yaiku BAHASA sing diomongake wong Rusia ... Mangkono, aku mikir sing utama yaiku basa kita, lan liya-liyane mung adjectives sing nyenengake ...
    3. Bosch
      Bosch 24 Agustus 2012 16:54
      0
      Sampeyan uga nambahake kabeh olahraga ing Rusia utamane ora diiklanake, kabeh medali kita minangka penggemar frostbitten. Eha ... yen ora ana 90-an sing bisu, saiki sing medali platinum wis tuwuh ...............
  26. sribnuu
    sribnuu 23 Agustus 2012 16:12
    0
    Miturut cara! Kasunyatan sing menarik - Yen kita nyimpulake medali saka kabeh negara bekas USSR (emas, salaka, tembaga) - Honorary 1 utawa 2. apik
  27. sribnuu
    sribnuu 23 Agustus 2012 16:21
    0
    Alexander Romanov,

    Kita ora ngaku juara!
    1. bacut
      bacut 24 Agustus 2012 04:53
      +1
      Ya, ing sawetara cara sampeyan pancene nglewati kabeh wong))
    2. nggrundel
      nggrundel 24 Agustus 2012 09:28
      +2
      Inggris ngetung rasio wong lan medali lan Rusia dadi pisanan. Miturut jumlah medali, Amerika Serikat duwe 104 medali kanthi populasi 300 yuta, RRC kanthi 87 medali duwe populasi 1 yuta, Rusia duwe 300 medali kanthi populasi 82 yuta. Kajaba iku, kethek Afrika ndhukung Anglo -Saxon.
      1. Bosch
        Bosch 24 Agustus 2012 16:56
        0
        Yen sampeyan mertahanake medali kanthi poin, contone ... emas-6, perak-3, perunggu-2 ....... banjur kita ngarepake liyane.
  28. Magadan
    Magadan 23 Agustus 2012 16:40
    +2
    Kutipan saka Hamul
    Komite Ibu-ibu Prajurit masang plug ing saben bolongan - ing endi wae padha ndeleng pelanggaran.

    Panitia iki kudu dikirim menyang telung lucu, nyatakake kasunyatan sing padha muncul ing 90s. Lan yen ing 90s, banjur padha produk saka Kulon, kaya kabeh sektarian liyane, Kashpirovsky, institusi kulawarga berencana, kaadilan remaja, liberalisme, toleransi lan parade gay liyane.
    Kabeh "inovasi" kasebut kudu dianalisis saka sudut pandang sejarah lan tradisional. Yen kita ora duwe soko sadurunge 1980, kita malah ora perlu ing FIG.
    Budaya Rusia wis suwé mapan lan mapan. Kita ora duwe isin, lan tradhisi kita dadi alasan kanggo bangga. Dadi pindhah menyang neraka karo kabeh anyar. Lan supaya "ibu prajurit" pindhah menyang ngendi parade gay.
  29. wul66
    wul66 23 Agustus 2012 16:59
    0
    Wong ayu!!! Kita kaya ing kabeh.
  30. M.Petrus
    M.Petrus 23 Agustus 2012 18:28
    0
    Iku diserap karo susu ibu kita.
    Kaya sing dikandhakake Zadornov, bocah-bocah Amerika ora duwe rasa seneng ing ruang paling ngisor lan slingshots "bau".
    Lurus menyang titik, kapinteran lan kemampuan kanggo metu saka dalan, dipikolehi wiwit cilik. nglirik
  31. segamegament
    segamegament 23 Agustus 2012 18:48
    +7
    Prajurit Rusia sing paling menang ing donya, nanging isih durung ngerti carane nglawan dheweke ...
    1. Straus_zloy
      Straus_zloy 23 Agustus 2012 23:37
      0
      Tentara AS ora nuduhake.

  32. Staff_
    Staff_ 23 Agustus 2012 19:07
    -1
    Aku nulis pit iki ing formulir, dangu kepungkur.
  33. ora nggantheng
    ora nggantheng 23 Agustus 2012 19:13
    +4
    Ing taun 90-an, aku kudu ngadhepi ibu-ibu prajurit kanthi pendhudhukan, kanggo pitakonan: "Nyuwun sewu, Bu, apa sampeyan duwe anak?" Wangsulan sing ditampa: "Inggih .... Putri!" ngguyu
    Babagan prajurit Rusia, analis NATO babagan tentara Chechen 1st nyimpulake yen ing kahanan kaya mengkono, ora ana tentara NATO sing bisa nindakake misi tempur.
  34. T72B
    T72B 23 Agustus 2012 19:37
    -1
    Boris Ryazantsev, pit iki kira-kira 40-50 taun. Ora suwe kepungkur, meh ing istilah sing padha, diterbitake dening Boris Tsekhanovich. Jeneng-jeneng sing curiga padha. Apa sampeyan wong sing beda utawa aku ilang?
  35. MUD
    MUD 23 Agustus 2012 19:43
    +3
    Lan iki conto liyane saka resourcefulness saka prajurit Rusia. Iku bisa uga prasaja, nanging reaffirms apa wis ngandika dening akeh ing subyek.
    Kedadeyan iki dicritakake dening Yevkurov ing wawancara karo Rossiyskaya Gazeta ing acara Pristina.
    Sawise nyekel lapangan udara, sawetara dina wis liwati, lan pasukan NATO wis ana ing lapangan udara. Saka para pejuange, dheweke kaluputan, kanthi tembung sing pungkasane dadi "perampok". Kanggo ngukum Yevkurov, dheweke nuntun dheweke kanggo ngisi kawah gedhe saka bom udhara cedhak landasan pacu. Lan dheweke ninggalake bisnis. Lan sawise sawetara wektu dheweke mirsani gambar ing ngisor iki. Pejuange nyopir traktor cilik nganggo ember, prajurit Amerika nyopir. Lan kita ngomong soko cheerfully kanggo wong, wallpaper ngguyu, waving tangané. Padha drive munggah menyang corong. Dheweke turu sajrone 5 menit. pimpinan kita.
    Mundur-mundur teka karo laporan babagan tugas sing wis rampung.
    Lan wis ana ing wawancara, dheweke ujar: "Inggih, kepiye wong ora bisa njupuk lapangan udara karo prajurit kasebut."
  36. AK-74-1
    AK-74-1 23 Agustus 2012 20:01
    0
    Artikel keren. Matur nuwun kanggo penulis. Sing durung ngabdi ora bakal ngerti.
  37. Hamul
    Hamul 23 Agustus 2012 21:12
    0
    Kutipan saka leon-iv
    Malah aku ora ngelingi iki, yen sampeyan ora kepikiran prooflink, sampeyan bisa.
    Kita duwe iki ing kelas. Aku ngerti.
    Apa sampeyan ngerti apa huruf nangis sing ditulis prajurit kadet??? Kaya aku nulis ing boot saka kanca matèni, etc.
    Lan saiki - padha ngerti kabeh hak - nanging ora tugas. Pracayaa - padha bisa dipeksa kanggo ngresiki mung kanthi ijin saka komandan unit. Lan iku ora kasunyatan sing ibu ora bakal teka karo jaksa ketiak.
    Kutipan saka leon-iv
    Ayo kula ora setuju. Kenyamanan kudu ana ing PPD kanggo istirahat awak sing cukup.

    Apa yen sesuk ana perang? piye yen sesuk ana perang? kita bakal njaluk comfort? utawa ngomong - nganti ora ana lemari garing, ayo menyang pengintaian?
    Utawa kita ora bakal nyabrang kali tanpa prau?

    Contone, aku ora peduli karo kahanan. Aku ngerti carane turu ing salju lan ing lemah teles, lan carane ora tetep luwe. Tentara iku sekolah urip. Iki minangka tes toleransi, tes kutu lan kemampuan kanggo bebarengan ing tim lanang.
    Yen saben gopher agronomist - apa neraka kuwi tentara.
    1. s1n7t
      s1n7t 24 Agustus 2012 02:54
      +2
      Nalika ana pediculosis otak ing negara kasebut, mriksa kutu minangka pengkhianatan ngguyu ngguyu ngguyu
  38. Shumer
    Shumer 23 Agustus 2012 21:52
    +3
    Ya, kita ora bisa ngerti pikiran
  39. s1n7t
    s1n7t 23 Agustus 2012 22:17
    -4
    "... Traktor mabur menyang posisi, bedhil meh capsizes nalika ngowahi, ngadeg ing siji rodha, mikir kanggo wayahe - kanggo tiba ing sisih utawa bali menyang posisi digunakake. nyekel amben, dropped teropong, kang padha remuk ing turmoil, checkmate, daya meh kesandhung, ing tiba, dening sawetara Ajaib, ngirim projectile menyang breech, dijupuk! ... "
    __________
    farm kolektif! Apa sampeyan bangga? Lan yen bedhil diuripake mudhun ing perang, loader bakal kesandhung, etc. - ing kene diwiwiti kepahlawanan sing ora ana sing butuh. Banjur kita goleki sing ekstrem.
    1. tukang ngukir
      tukang ngukir 24 Agustus 2012 09:42
      0
      ngerti artine???
    2. Ratibor12
      Ratibor12 24 Agustus 2012 12:01
      +2
      Kutipan: s1n7t
      "... Traktor mabur menyang posisi, bedhil meh capsizes nalika ngowahi, ngadeg ing siji rodha, mikir kanggo wayahe - kanggo tiba ing sisih utawa bali menyang posisi digunakake. nyekel amben, dropped teropong, kang padha remuk ing turmoil, checkmate, daya meh kesandhung, ing tiba, dening sawetara Ajaib, ngirim projectile menyang breech, dijupuk! ... "
      __________
      farm kolektif! Apa sampeyan bangga? Lan yen bedhil diuripake mudhun ing perang, loader bakal kesandhung, etc. - ing kene diwiwiti kepahlawanan sing ora ana sing butuh. Banjur kita goleki sing ekstrem.


      Goosey! Mangkono uga ing perang! Ing watesan! Yen sampeyan menehi sawetara detik ekstra kanggo mungsuh, dheweke bakal ngubur kabeh kru ing siji corong.
  40. REDIska
    REDIska 24 Agustus 2012 00:45
    +4
    Bubar, cah wadon lunga menyang Jerman kanggo ngunjungi sedulure =) Dadi dheweke ngandhani yen dheweke mutusake mlaku-mlaku menyang toko pusat lokal, kaya sawetara pusat blanja (iki yen ora ana ing provinsi, nanging ora ana ing ibukutha, Darmstadt, kutha diarani) uga, dheweke nganggo busana sing cocog, kabeh padha, negara manca kabeh bisnis, busana kasebut nganggo, tumit, teka .... lan taaammm wong kabeh nganggo sandhangan sing padha. , iku kabeh! ing slates podho rupo ing kathok cendhak saka sawetara jinis, sandhangan reged, wrinkled, setan mangerténi apa. Dheweke kandha yen dheweke mlaku lan kabeh wong mbalik :) Senajan klambi kasebut normal ing ngisor dhengkul =) Conto liyane saka urip, bubar bali saka Mesir, lan hotel kasebut ana ing sekitar 40% Rusia, 40% Jerman lan Inggris, Finns. , Italia kanggo owah-owahan , hotel iku kabeh klebu, kita lungguh ing cafe, minangka yen njupuk dhewe, sampeyan njagong mudhun, lan Jerman lungguh cedhak, ana akeh wong watara, bocah-bocah, ana telu. saka wong-wong mau! Padha njupuk rokok, ayo padha ngrokok =) ORA ONE RUSSIAN. ora tau! Aku pengin ngrokok, aku lunga, aku ngrokok ing pinggir, lan iki kenek drum ... =) Kita nonton siji Jerman, ana mesin karo telung jus =) Aku njupuk, banjur aku pour siji kaca, aku ora seneng, tak tuangi, tak jupuk gelas liyane, tak icipi, tak coba !!!! Aku ora seneng, diwutahake, njupuk gelas katelu, diwutahake, dibuwang, lungguh, ngombe, tangi, munggah, diwutahake !!!! Tin ..... =) Cah wedok liyane jarene gak seneng ngempet nang kono, wah, demokrasi, lakoni opo sing mbok karepke, trus kan lumayan tertib nek karo wong sebelahe, he bakal njupuk lan kentut :))) Iki miturut urutan iki negara gratis =)) Ing Mesir, ing dina katelu sampeyan ndeleng wong lan kanthi kemungkinan 90% sampeyan bakal mbedakake kewarganegaraan :)

    Heh =) Aku lunga menyang Kazakhstan kanggo ngunjungi sederek lan langsung gendéra diganti :))
  41. Bosch
    Bosch 24 Agustus 2012 10:07
    +2
    Kita ora khusus, mung yen sampeyan ndeleng sejarah, sampeyan bakal weruh yen sawetara masalah sing disabuni karo kita, kita langsung ditinggalake lan banjur ana sing urip lan liwat aku ora bisa lan ora pengin. kanggo nindakake kabeh limo squiggles lan stump cetha, kita muncul menang, kita rakulino dening sajarah sing padha ngarep-arep kanggo bantuan wong ....... ora ana gunane, liwat wektu, kita wis ngembangaken revlex protèktif kanggo menehi kabeh sing paling apik.
    1. gojesi
      gojesi 24 Agustus 2012 18:37
      +1
      Kutipan saka Bosch
      Kita ora khusus, mung yen sampeyan ndeleng sejarah sampeyan bakal weruh

      ora setuju karo sampeyan! Pokoke ora setuju! Aja katon ing Iz-Torah (y) Deleng ing Bylinas, Skaziny lan sampeyan bakal langsung weruh carane khusus kita ... Sampeyan bakal weruh iki, sirah bakal muter!!!
      1. Bosch
        Bosch 25 Agustus 2012 10:38
        +1
        Lha, Duc ing epos padha critane ......, aku ora ngati-ati kerjasama ing kono, aku uga ora ngawasi pesta rame, umume pahlawan epik tahan suwe, banjur nalika digawa luwih maju, ora ana ngendi wae, ora ngundang tentara sing akeh, ing kasepen bangga, cara tentara mbuwang mungsuh ing buntut lan mane ...., Rusia duwe kualitas sing wis dingerteni akeh ... , kita, kaya wong gedhe iku, wis telung puluh telu taun lungguh ing kompor, banjur ujug-ujug nyentak - sampeyan ndeleng pasuryan sing diiseni, pager sing dibenerake, kita ora manggon miturut rencana. .. urip manut swasana.
        1. gojesi
          gojesi 25 Agustus 2012 14:18
          0
          Kutipan saka Bosch
          Inggih, Duc ing epos padha crita ......, soko ana, aku ora mirsani kerjasama

          Persis!!! Pahlawan iku meh SATU!!! Ing sajarah Kiev-Pechersk Lavra ana cathetan sing Ilya piyambak nentang 120 ewu ... Apa iki ora katon aneh kanggo sampeyan?

          Kutipan saka Bosch
          urip ora manut rancangane.... urip manut swasana.

          Sampeyan duwe tembung sing apik, sing murni Rusia muncul ... "swasana ati" - US-THREE ...
          . Ana akeh pitunjuk, jawaban kanggo pitakonan ing basa kita lan dongeng ...
          Lan "sajarah" modern, meh kabeh ditulis ing abad kaping 17. Mung kesed ora ngerti iki, nalika Peter nyerahke tanggalan Kita lan bebarengan karo 5 ewu taun orane kita sadurunge Kristen lan bajingan munggah native, sajarah domestik ... Panjenenganipun disandangi wong ing shoes, wigs lan kaose sikil ...
          1. Bosch
            Bosch 26 Agustus 2012 06:32
            0
            Maksudku sejarah ora minangka pendapat sejarawan, nanging sejarah digital ..... yaiku tanggal lan acara, nanging ing subyek Ilya kita ...., basa Slavik Lawas duwe akeh squiggles sing sampeyan kudu kerja lan kerja maneh, contone, tembung tentara ..... misale jek tegese tentara, nanging ana panemu yen iki dudu tentara sing gampang, nanging sawetara wong ing tentara iki, saiki dadi. tetep dipikir saiki pira ...... , merga salah paham kuwi jebule Ilya nentang 120 ewu.... senajan sok ngerti ... ora nglawan ... .
            1. gojesi
              gojesi 26 Agustus 2012 14:31
              0
              Kutipan saka Bosch
              , upamane tembung tentara ..... kayane tegese tentara, nanging ana panemu yen iki dudu tentara sing gampang, nanging sawetara wong ing tentara iki.

              Aku bakal menehi sampeyan tembung-tembung kasebut, kanthi cepet, langsung kanthi satus, tanpa ketegangan nglirik Kabeh sajarah langsung kita kawangun ing reformatted dening Schloetzer, Bauer lan Miller, lan lackeys pengadilan kayata Karamzin. Lan ing ngendi Sejarah Negara Rusia saka M. Lomonosov ??? Percaya utawa ora, Dheweke wis ilang !!! Iku mung ora fisik ana ing alam ... Sejarawan saiki 63% Soros grant-mangan. Sajrone ana Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia, dheweke ngunggahake 3 akademisi wicara lan sejarah, ing antarane mung telung (XNUMX) RUSIA !!! Sadurunge, akademisi sadurunge Bundestag kacarita ing "karya rampung" saiki sadurunge Knesset ... Supaya kita Rusia bisa sinau sajarah undistorted dening Normanists Jerman, lan banjur dening wong Yahudi Zionis, iku perlu kanggo ngganti THE. SISTEM! Kabeh iku bakal ono :)
              1. Bosch
                Bosch 26 Agustus 2012 17:17
                0
                Sejarahe kita Rusia dhewe, sampeyan mung ndeleng peta, kaya bumi iki ..... lan sapa sing ora nyoba nyopot potongan saiki ....... untune akeh. padha bejat, Lan ing subyek saka akademisi ... Aku uga Sawise maneh, cara paling apik iku dening nganalisa tanggal-acara, amarga sejarawan apes ora bisa ngganti tanggal sajarah, tanggal sing statistik gundhul, contone, Jupuk saka Berlin, ora ketompo carane Bauers lan Millers kokwaca iku, bakal tetep bayangan Berlin, lan ora kosok balene. kene ing beyo saka Rusia pra-Kristen .... iku pancene tega, aku pengin ngerti luwih tepat, nanging iki jinis Etruscan sing samar ... Scythians ..... piye wae nggawa kajelasan ....