Review militèr

Komando AS nulis buku babagan carane bin Laden dipateni

30
Buku dening mantan komando sing melu ngilangi Osama bin Laden ing Pakistan ing Mei 2011 diterbitake ing Amerika Serikat, nyerat BBC Russian Service.

Komando AS nulis buku babagan carane bin Laden dipateni

Wiwitane, penulis "A Difficult Day", minangka karya otobiografi diarani, ora pengin mbukak identitas amarga alasan keamanan lan njupuk jeneng samaran Mark Owen. Nanging, dheweke bisa tetep anonim kurang saka 24 jam: dina sadurunge, Fox News nglaporake manawa jeneng asline panulis kasebut yaiku Matt Bissonnette, sing nyatakake dheweke minangka mantan prajurit 36 ​​taun saka Alaska. A little mengko, identitas penulis wis dikonfirmasi dening Departemen Pertahanan, uga pejabat militèr, nemtokake The New York Times.


Nanging, minangka juru wicoro Pentagon George Little marang AP, dheweke ora maca karya kasebut dhewe lan ora mikir manawa ana wong ing pelayanan mriksa konten kasebut, sanajan pamriksaan kasebut biasane ditindakake supaya informasi sing diklasifikasikake ora dibeberke. Perwakilan Angkatan Darat AS uga ujar manawa Pentagon ora mriksa naskah kasebut. Lan agensi kasebut uga ngaku manawa Gedung Putih lan CIA ora ngerti apa sing ditulis khusus penulis.

Mung informasi sing dikenal babagan buku kasebut yaiku sing diterbitake dening Dutton, anak perusahaan Penguin: ing kono, penulis "kanggo wong lanang" pengin "nyritakake bebener babagan salah sawijining momen paling penting ing militer. crita Amerika Serikat", kanggo nuduhake kerumitan layanan pasukan khusus lan ing wektu sing padha kanggo ngyakinake wong enom kanggo mlebu pasukan khusus. , informasi teknis lan prosedural sing bisa dadi rahasia", lan pengacara kasebut nyimpulake manawa teks kasebut ora nyebabake ancaman kanggo keamanan nasional negara kasebut.


Nanging, keputusan pungkasan babagan apa A Hard Day mbukak informasi rahasia bakal digawe dening Departemen Kehakiman, Pentagon negesake. Yen rahasia militer ditemokake ing buku kasebut, Owen-Bissonnette bisa ngadhepi tuntutan pidana.

Buku kasebut dijadwalake bakal dirilis ing 11 September, nanging wis ana ing peringkat kaping papat ing peringkat paling laris ing Amazon.
Sumber asli:
http://www.newsru.com
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. peteng_sp
    peteng_sp 24 Agustus 2012 11:22
    + 10
    Apa wong, ngrungokake, bakal luwih apik yen dheweke nulis buku carane Elfaluja diobong nganggo senjata kimia lan wong sing ora lugu ditembak !! Ato ora bersenjata chela ing tengah kutha ngisi sing malah ora nolak lan ora arep nglawan wong-wong mau!! Ora ketompo carane pantes diajeni kanggo tentara wani !!
    1. Hysnik-Tsuzoi
      Hysnik-Tsuzoi 24 Agustus 2012 11:58
      +5
      Kutipan saka dark_sp
      Apa wong apik


      Buku iki minangka set-up minangka operasi nglawan bin Laden. Sawetara kanyatan bener kanggo realisme, liyane iku selulit-lan-kardus Marine drool lan propaganda.
      1. alexng
        alexng 24 Agustus 2012 12:49
        +1
        Ayo kula ngutip klasik.
        Pancen angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana.
      2. pribol
        pribol 24 Agustus 2012 13:02
        +1
        Iku mbokmenawa ora kurang saka novel.
      3. 53-Sciborskiy
        53-Sciborskiy 24 Agustus 2012 14:34
        +2
        - Sampeyan ngerti, sing paling aku ora seneng karo ibu maratuwa lan Amerika.
        - Kanggo alasan sing padha?
        - Mesthi. Ayo mulih lan ngombe. Yen sampeyan pengin ngendhokke, nanging ibu-i-ing-hukum ngganggu - iku ngganggu sampeyan lan sijine iku supaya. Sampeyan nguripake TV, lan ing kana Amerika nindakake sing padha.
    2. Letun
      Letun 24 Agustus 2012 14:09
      0
      Kutipan saka dark_sp
      Ato ora bersenjata chela ing tengah kutha diisi sing malah ora nglawan lan ora bakal nglawan !!

      Apa sampeyan yakin yen dheweke ngilangi Bin Laden? Aku iki mbokmenawa apa kedaden. Sawetara taun sadurunge operasi kanggo ngilangi Bin Laden, dheweke tilar donya kanthi alami (uga, utawa ora dhewe, ora masalah). Amerika Serikat ngerti iki banget, nanging ngomong sing B.L. ora luwih, iku tegese ngurangi aliran dhuwit kanggo perang nglawan terorisme, supaya informasi iki ora digawa menyang mratelakake panemume umum. Banjur wektu teka nalika rating Obama mudhun ing ngisor plinth lan kertu trump sing kuat dibutuhake. Kene padha elinga B.L. lan ngumumaké marang salumahing bumi yèn dhèwèké wis sirna. Lan padha nindakake iku supaya clumsily sing sampeyan gumun. Ora ana mayat, ora ana foto, ora ana papan panguburan utawa bukti liyane. Dadi pancen menarik apa sing ditulis prajurit iki ing buku kasebut ngguyu
      1. peteng_sp
        peteng_sp 24 Agustus 2012 15:20
        0
        Quote: Letun
        Apa sampeyan yakin yen dheweke ngilangi Bin Laden? Aku iki mbokmenawa apa kedaden. Sawetara taun sadurunge operasi kanggo ngilangi Bin Laden, dheweke tilar donya kanthi alami (uga, utawa ora dhewe, ora masalah). Amerika Serikat ngerti iki banget, nanging ngomong sing B.L. ora luwih, iku tegese ngurangi aliran dhuwit kanggo perang nglawan terorisme, supaya informasi iki ora digawa menyang mratelakake panemume umum. Banjur wektu teka nalika rating Obama mudhun ing ngisor plinth lan kertu trump sing kuat dibutuhake. Kene padha elinga B.L. lan ngumumaké marang salumahing bumi yèn dhèwèké wis sirna. Lan padha nindakake iku supaya clumsily sing sampeyan gumun. Ora ana mayat, ora ana foto, ora ana papan panguburan utawa bukti liyane. Dadi pancen menarik apa sing ditulis prajurit iki ing buku kasebut

        Aku setuju karo sampeyan !! Propaganda, lan luwih-luwih, video saka Yankees ora bisa dipercaya. Lan saiki, sawise ngeduk informasi, aku pancene kerep ketemu versi karo pati sadurunge, Nanging ora penting banget "saiki x padha ing tangan liyane" carane pasukan khusus wani padha ing Afghanistan ilang 19 wong saka 19. donya kepengin weruh carane padha ngaco munggah dadi akeh !!
    3. tanke
      tanke 24 Agustus 2012 15:57
      0
      Ato ora bersenjata chela ing tengah kutha diisi sing malah ora nglawan lan ora bakal nglawan !!


      Ya, ing perang informasi, dheweke ora duwe saingan, dheweke 2 kepala luwih dhuwur tinimbang wong liya, amarga dicet. ngguyu
      1. Iki ON
        Iki ON 24 Agustus 2012 21:32
        0
        Spetsnaz paling ora duwe gaji sing layak kanggo gelar warga AS.
        Ora kaya kita - VETERAN DAH 2 WORLD - ora kabeh pondokan ditampa. wassat wassat wassat
        Lan para veteran Chechnya, Afghanistan, Vietnam - umume nyedhot *****.
        SHAME ON RUSSIA - negara paling sengsara lan cidra ing donya - tanpa kamulyan lan moralitas, pakurmatan. Kanthi wong sing paling lumpuh - bebarengan karo Billionaires lan oligarki sing paling sugih. negatif Rusia, lan malah liyane supaya manggon ing (kajaba nyolong) - muni nggumunke.
  2. Apollo
    Apollo 24 Agustus 2012 11:28
    +6
    Secara pribadi, aku seneng karo informasi iki kanthi jelas informasi kontrol ing topik militèr.

    Lan kita wis meh kabeh glethakaken metu mbukak. am
  3. Filer
    Filer 24 Agustus 2012 11:37
    +4
    Piye wae kanthi cepet dheweke nulis buku babagan operasi tentara utama. katon. minangka laporan kemajuan.
  4. Svistopleaskov
    Svistopleaskov 24 Agustus 2012 11:37
    +4
    Dadi ana siji jutawan liyane ing Amerika Serikat.
    1. kotdavin4i
      kotdavin4i 24 Agustus 2012 12:28
      0
      Inggih, yen padha ora nutup kanggo mbukak rahasia militer.
      1. GEOKING95
        GEOKING95 24 Agustus 2012 13:04
        +6
        Kutipan saka kotdavin4i
        Inggih, yen padha ora nutup kanggo mbukak rahasia militer.

        ngguyu misteri militèr ing episode iki sing iki goroh
        yen bin laden bakal matèni, padha bakal njupuk gambar lan nggawe video!
        Ya, aku ngaku yen bin laden wis mati ing taun 2006
        lan iki operasi khusus kanggo HFS loro sedulur
    2. alexng
      alexng 24 Agustus 2012 12:55
      +2
      Wong sing urip kanthi ngrugekake wong liya iku wong sing ngapusi. Wong sing urip banget kanthi ngorbanake wong liya yaiku bankir. Wong sing manggon ing semanggi kanthi biaya ing saindenging jagad yaiku wong Amerika (parasit lan pembunuh).
  5. Armata
    Armata 24 Agustus 2012 11:43
    +5
    Sing nggumunake, dheweke duwe pasuryan sing wedi ing foto kasebut. Apa sing dideleng ing kana? Sapa sing ngganggu dheweke kaya ngono?
    1. mekanik33
      mekanik33 24 Agustus 2012 13:56
      +6
      Quote: Lokomotif uap

      Sing nggumunake, dheweke duwe pasuryan sing wedi ing foto kasebut. Apa sing dideleng ing kana? Sapa sing ngganggu dheweke kaya ngono?
      apik
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 24 Agustus 2012 13:59
      0
      Quote: Lokomotif uap
      Dheweke duwe pasuryan sing wedi ing foto kasebut. Apa sing dideleng ing kana? Sapa sing ngganggu dheweke kaya ngono?

      Zhenya, ya, dheweke dikandhakake yen teroris sing nggegirisi bakal cepet muncul, lan iku .............. Paling ora dheweke bisa ngatur, lan iku apik.
    3. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 11:56
      -1
      Apa sampeyan ngomong babagan pasuryan sing wedi? Lan sampeyan ndeleng luwih rapet ing ekspresi rai, ing mripate. weruh? Apa sampeyan ndeleng apa sing dipikirake? Ora, dheweke ora medeni dheweke, dheweke mung fokus ing target, ora mikir apa-apa kajaba dheweke, dheweke katon, ngenteni wayahe kanggo serangan sing akurat, cepet kilat kanggo mencet target kanthi siji. jotosan, sing apa kang!
  6. gunung
    gunung 24 Agustus 2012 11:59
    +3
    Kepriye anggone mateni....kepriye anggone mateni.....ya nganti mati

    Ayo. Apa dheweke bunuh diri?

    Kanggo kabeh donya ngandika "Aku matèni bin Laden"?
    Suwene dheweke bakal urip sawise iku?

    Minangka padha digunakake kanggo ngomong ing film bab pirates, "Aku malah ora sijine Penny rusak ing urip kang."

    Kabeh iku omong kosong.

    Nanging, Bin Laden uga ora ana, utawa ora ana sing mateni dheweke.
    Mulane ora ana awak.

    Lan minangka paribasan, "Ora ana awak, ora ana bisnis."
  7. ShturmKGB
    ShturmKGB 24 Agustus 2012 12:17
    +3
    A negara pengusaha, nanging apa, padha samesthine sing padha bakal nulis bebener? Ora ana sing pengin ing AS!
    1. alexng
      alexng 24 Agustus 2012 12:47
      +1
      Duc, Amerika Serikat dhewe ana ing goroh (bungkus permen kembung, ekonomi kembung, bebener sing kembung, cendhak, gajah kembung).
      1. Slaterweb
        Slaterweb 7 Januari 2013 11:53
        -1
        Ngrungokake, carane sampeyan ana, ing cendhak, zadolbysh, sampeyan bakal zadolbysh sandi. Dadi, zadolbysh, apa sampeyan ngomong yen AS ana ing goroh? Zadolbysh kudu ngandhani yen kabeh sing sampeyan ngerti babagan Amerika iku ala - sampeyan minangka woh media Rusia, sampeyan nyerep kabeh kaya spons, kabeh sing ala dicritakake babagan Amerika, kaya komentator bodho liyane. Aku nggoleki kene lan maca komentar sampeyan, sampeyan wis nindakake investigasi dhewe ing kene, lan Kremlin uga dicekel apa dheweke ngerti kepiye kedadeyan ing Moskow ... , kuwi sing diarani wong Amerika (parasit lan pembunuh) paling ora sepisan uripe ana ing Amerika ora? Paling 1 wektu komunikasi karo Amerika ora? Ayo kula pitutur marang kowe, sapa kowe. Sampeyan manggon ing telek, sampeyan terus-terusan ngombe bir, sampeyan ngrokok, sampeyan minangka wong sing ringkih ing urip, sing wedi banget karo pendapat wong liya, sing mung urip wong liya - sing ngandhani apa lan kepiye carane, entuk metu saka kene saka situs iki!
    2. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 11:58
      -1
      Lan sampeyan sapa? Sampeyan manggon ing negara endi? Delengen metu jendhela, nangis sethithik, tenang, andhap asor.
  8. bremest
    bremest 24 Agustus 2012 13:12
    +2
    Crita iki bisa dirangkep dadi siji paragraf utawa sawetara paragraf.

    1. CIA mrentahake agen rahasia Osama Binladen kanggo nyerang Menara Kembar, sing ditindakake, sing ngidini, kanthi pretext sing trep, kanggo ngetrapake larangan hak-hak sipil lan kabebasan-kabebasan (ngrungokake tanpa nyoba, penahanan, mateni mung amarga dicurigai keterlibatan terorisme).
    2. Banjur, Osama, ing instruksi saka CIA, mlayu menyang Afghanistan kanggo nggawe kahanan katon kanggo invasi negara iki, kang wis rampung.
    3. Sawise Amerika Serikat nyerang Afghanistan lan ngrampungake tugas geopolitik ing kana, kalebu. padha nyerang Rusia nganggo obat-obatan, teroris, ngrusak tilas republik Soviet, ngrekrut wong kanggo perang ing mangsa ngarep.
    4. Osama manggon kabeh wektu iki ing dhasar layanan khusus Pakistan, cedhak akademi intelijen, nanging miturut layanan khusus Iran, dheweke tilar donya ing 2003 utawa 2007 amarga penyakit ginjel. Umume pedhut, urip utawa mati, apa bedane, wong-wong sawah digawe sing bakal dioperasikake kanthi 100% .....
    5. Kanggo linuwih, CIA nggawe akeh ganda saka Osama lan kanggo 10 taun wedi masyarakat karo statements, digawa metu pancasan needed dening Amerika Serikat ing kawicaksanan domestik lan manca.
    6. Nalika teka wektu kanggo ngedol crita aksi anyar kanggo by4dl Amérika, pasukan super khusus mabur ana, ilang helikopter, matèni saksi, kalebu. Osama, nanging ora kaya ngono ...... Osama digawa urip menyang kapal induk, lan kabeh jagad dikandhakake yen dheweke didakwa dipateni lan mayit dikubur ing segara. Umumé, ujung ing banyu ......
    7. Banjur, kanggo nutupi trek, CIA sijine helikopter kabeh pasukan khusus sing melu ing serangan ing papan pandhelikan Osama, kang diunekake munggah sawise lepas landas lan lantaran kanggo Taliban.
    8. Taliban dudu impen, dudu roh, nanging tumindak iki marang awake dhewe. padha didhawuhi nglakoni dening kanca anyar CIA, Mula Omar, karo kang CIA meneng-menengan rembugan ing Qatar.
    9. Game terus saiki - Siji komando diduga slamet, sanajan sadurunge dikandhakake yen kabeh klompok mati, mandheg lan mutusake nulis buku babagan kedadeyane kabeh...........
    10. Buku iki minangka propaganda informasi babagan versi acara sing dikarepake. Perwira politik saka Pentagon lan CIA terus nyurung primitif kanggo konsumsi dening wong bodho saka AS.
    11. Sawisé wong bodho iki nyetak buku, uga bakal mati, rada sabar ..........
    12. Kabeh iki bakal pas karo rumus kanggo karya Pentagon lan CIA karo bawahan lan agen - "Sapa sing ngerti soko penting kudu salah siji tetep meneng utawa mati. Lan wiwit opsi kapindho njamin pisanan, iku tegese cara kapindho iku paling disenengi amarga efektifitas, nanging efektifitas ilang liwat wektu, minangka kamungkinan pambocoran saka apa ditahan mundhak exponentially. Mulane, implementasine likuidasi kudu digawa metu sanalika bisa ".
    1. bremest
      bremest 24 Agustus 2012 13:13
      0
      Lanjutan
      13. Kabeh crita iki diwiwiti nalika George W. Bush dadi kepala CIA. Rencana kasebut wiwit dileksanakake ing mangsa pisanan, lan putrane George Bush Jr., digawa menyang kuwasa kanthi cara korupsi, ngetrapake proyek iki ing tahap sing paling penting. Mulane, kanthi cara sing kurang ajar, Gore dicopot saka podium juara ing lomba presiden.
      14. Pitakonan kabeh yaiku apa pimpinan kita ngerti babagan iki utawa nekad ora gelem nyebut spade ...

      Iki mung sudut pandangku....
      1. Beck
        Beck 24 Agustus 2012 19:00
        0
        Bremestu.

        Sudut pandang liyane uga minangka sudut pandang. Apa sampeyan bisa njaluk sudut pandang sampeyan ing ngisor iki:

        1. Kremlin mrentahake jenderal penerbangan jarak jauh Rusia Dudayev supaya pensiun lan manggon ing omah sing aman ing Grozny. Ing wektu sing ditemtokake, pindhah menyang televisi lan ngumumake kamardikan Chechnya. Iki ngidini Moscow, miturut pretext trep, kanggo matesi hak-hak sipil lan kabebasan-kabebasan. Lan kanggo mimpin pasukan menyang Chechnya, kanggo ngebom kutha-kuthane, kanggo nembak artileri ing desa-desa gunung.

        2. Banjur Dudayev diwenehi tugas ndhelik ing Ossetia Kidul kanggo nggawe kahanan sing katon kanggo invasi pasukan Rusia menyang Ossetia Kidul.

        3. Bener, Dudayev, miturut dinas intelijen Arab Saudi, tilar donya ing taun 1989. Tu-160 nabrak nalika mabur ing Kutub Kidul.

        4. KGB, kanggo linuwih, nggawe sawetara ganda Dudayev lan kanggo 10 taun wedi pendapat umum saka planet karo statements. Kanggo nindakake ing PBB lan Uni Eropa pancasan sing perlu Moscow.

        Aku njaluk sampeyan nyatakake sudut pandang sampeyan babagan iki. Sampeyan duwe wong-wong mau, titik-titik iki, tansah menarik banget lan bisa dipercaya.
        1. Alex28
          Alex28 24 Agustus 2012 23:52
          0
          Kekuwatan Dickens ngaso, Tolstoy padha ngguyu
    2. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 11:54
      0
      Sampeyan minangka kritin lengkap - diagnosis sampeyan (I.D.I.O.T) ana ing getih
  9. Petrovich-2
    Petrovich-2 24 Agustus 2012 13:50
    0
    Komando AS nulis buku babagan carane bin Laden dipateni

    Sadurunge Isaac Asimov, Ray Bradbury lan Robert Sheckley, dheweke ora peduli karo rembulan. Dheweke duwe fantasi - klasik, nanging iki "pasukan khusus" - dadi, barang konsumen kanggo topik panas ...
    1. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 12:00
      -1
      Sherpotrep ing donya iki sampeyan, lan dalan urip iku kanggo pindhah ing skuter wulu
  10. escobar
    escobar 24 Agustus 2012 14:02
    0
    Kabeh upaya iki dening Departemen Pertahanan AS lan layanan intelijen, uga Hemingway sing mentas dicithak, ditujokake kanggo konfirmasi versi resmi pemerintah AS babagan acara sing kondhang. bab utama kanggo wong-wong mau iku kanggo ngedol pai sanalika bisa nalika lagi panas
    1. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 12:00
      -1
      Sampeyan duwe wektu kanggo ngedol dhewe, d.ur.a
  11. Alexei
    Alexei 24 Agustus 2012 15:07
    +1
    Sapa sing peduli? Iku bakal luwih apik yen padha nulis buku carane nggawe lan apa.
    1. Odessa
      Odessa 24 Agustus 2012 23:47
      +1
      Alexei,
      Luwih becik yen dheweke nulis buku kepiye carane nggawe lan kenapa

      Pitakonan aneh, buku kanggo apa?
      Saiki rating buku bakal skyrocket, bisa uga ora adol ing sirkulasi sing ora apik. Kasunyatan yen wong lanang ora nulis dhewe iku ora brainer. Carane tema kultus utawa best-seller digawe ing Amerika Serikat, aku akeh duwe. Dirungokake uga. Bebarengan karo co-penulis, manajer, pengacara sing, minangka aturan, ana ing bagean lan ngawasi hak cipta, lan sapiturute. Buku iki muncul. hubungi penulis, lan script ditulis. Banjur padha njaluk film adhedhasar kuwi lan kuwi .Yen film box office lan kelangan menyang Festival Film Cannes, yen ora, sampah iki lying nang endi wae ing arsip utawa YouTube . wassat
  12. peteng
    peteng 24 Agustus 2012 15:40
    +1
    Dideleng saka komentar ing situs iki, buku kasebut pancen laris. apik
  13. andrei332809
    andrei332809 24 Agustus 2012 16:08
    0
    wayahe paling nyenengake ing buku-wow saka demokrat utama planet (utawa dheweke seneng Gaddafi? Wong wadon iki wis direndhem supaya akeh wong aku wis bingung)
    yen penulis ora nyawisake saperangan bab kanggo dheweke, banjur ora bakal seneng
    1. pimply
      pimply 24 Agustus 2012 19:44
      +1
      Lan amarga Gaddafi kudu dipateni?
      1. Alex28
        Alex28 24 Agustus 2012 23:33
        0
        YA, iki pimpinan negara merdika, dudu warga Amerika.
        1. pimply
          pimply 25 Agustus 2012 03:47
          +1
          Iki diktator. Kang ing siji wektu ngganggu kabeh wong bisa. Dheweke nyebul sawetara pesawat sipil, diskotik, lan liya-liyane, kanthi aktif disponsori macem-macem teroris, nglakokake sawetara perang - karo Mesir, contone, nyoba mateni tanggi - contone, ing raja Saudi. Langka kira-kira. Utawa apa sampeyan mikir yen dheweke dadi cempe Gusti Allah sing disenengi kabeh wong?
  14. suharev-52
    suharev-52 24 Agustus 2012 16:53
    +1
    crita bedtime kanggo intelligentsia Amérika majeng. Ikhlas.
    1. Beck
      Beck 25 Agustus 2012 08:46
      -1
      Sukharev.

      Dongeng? Salah sawijining conto. Yen aku elinga bener Lockbury misale jek. Ing Lockbury, kanthi prentah langsung saka Gadaffi, layanan khusus Gadaffi njeblug pesawat kasebut, mateni 300 wong. Sampeyan nerangake marang sedulur sing wis mati babagan dongeng.
  15. pimply
    pimply 24 Agustus 2012 19:48
    +1
    Bocah-bocah, sejatine mungsuhku - kancaku ora mesthi dadi siji. Comrade binLanden miwiti kanthi mateni prajurit Soviet ing Afghanistan. Banjur aktif melu teror ing Kaukasus. Sampeyan kudu bungah sing freak iki banged, lan ora waving tangan karo posters bab teori konspirasi. Ing Perang Donya II, Hitler minangka piala sing adoh banget kanggo Amerika. Muga-muga kabeh wong ngelingi carane wong-wong ing USSR padha bungah nalika Hitler mati? Dadi, kanggo Amerika, Osama bin Laden dadi Hitler. Padha nggolèki nganti suwe lan dipatèni. Lan sampeyan mung bisa seneng kanggo wong-wong mau.
    1. Alex28
      Alex28 24 Agustus 2012 23:29
      +1
      Ayo padha nulis buku "Carane kita ngunggahake dheweke" PS mateni, dheweke ora mateni pitakonan liyane. Secara pribadi, aku ragu ...
      1. Drapper
        Drapper 24 Agustus 2012 23:35
        +1
        Salah crita sadurunge turu CIA diwaca Benchik ngguyu Dadi, apa ana bocah lanang? Aku uga mangu-mangu.
  16. Alex28
    Alex28 25 Agustus 2012 00:00
    0
    [quote = Pimply] Muga-muga kabeh wong ngelingi kepiye wong-wong ing USSR bungah nalika Hitler tilar donya? Aku ora ngelingi (mungkin sclerosis ..)
  17. Strashila
    Strashila 25 Agustus 2012 07:39
    +1
    Ngapusi versi resmi pemerintah AS kanthi gaya seni. Iklan kanggo tentara Pakdhe Sam.
    1. Slaterweb
      Slaterweb 7 Januari 2013 12:02
      -1
      Sampeyan mung presented dhewe, zadolbysh, sampeyan kabeh nyoba kanggo nuduhake mati ing ngarepe saben liyane sing luwih apik kanggo crap Amerika lan ndhukung saben liyane, sampeyan asu lan ora wong. kepriye tumindake asu