Review militèr

Konsep pesawat tempur F-36 Kingsnake: apa sing bisa dadi pengganti F-16 lan F-35

75

Sawetara minggu kepungkur, Kepala Staf Angkatan Udara AS, Jenderal Charles C. Brown, ngomong babagan masalah karo pesawat tempur F-35 lan ngumumake kemungkinan nggawe pesawat anyar kanthi karakteristik lan fitur sing beda. Sawise pernyataan kasebut, "alternatif penerbangan majalah" Hush-Kit nawakake konsep dhewe saka pejuang janjeni. Mesin kasebut nduweni sebutan kerja F-36 Kingsnake lan nduweni sawetara fitur sing menarik.


Miturut ahli…


Konsep anyar digawe kanthi partisipasi spesialis berpengalaman saka industri penerbangan Inggris. Salah sawijining penulis proyek kasebut yaiku ahli aerodinamis kanthi pengalaman 22 taun Stephen McParlin, sing kerja ing RAE / DRA / DERA / QinetiQ. Dheweke dibantu dening desainer James Smith, sing melu nggawe pirang-pirang proyek, kalebu Eurofighter Typhoon. Gambar pesawat kasebut disiapake dening artis Andy Godfrey saka Teasel Studio.

Tujuan proyek F-36 yaiku kanggo nemtokake penampilan pejuang sing janjeni saka generasi "4+" utawa "5-", sing bisa nindakake pertempuran rudal jarak cedhak lan jarak jauh. Pesawat kasebut kudu nduweni kecepatan penerbangan supersonik lan radius tempur sing signifikan. Akeh manungsa waé wis mbayar kanggo aspek ekonomi lan teknologi? amarga kang ngajokaken kanggo nggawe fighter anyar.

Pangembangan aviation taktis dicethakaké dening comparison karo mobil. F-22 diidentifikasi karo Bugatti Chiron, lan F-35 karo Ferrari. Calon F-36 kudu analog saka Nissan 300ZX, i.e. gabungke kinerja cekap dhuwur lan biaya murah.

Wigati dicathet yen ing mangsa ngarep, nalika layanan kasebut terus lan sajrone pangembangan luwih lanjut, F-36 hipotetis bisa uga "entuk" macem-macem unsur anyar, dadi luwih abot lan dadi "truk pengebom". Nanging, penulis konsep ngusulake kanggo nglirwakake prospek kasebut lan nimbang pesawat kasebut ing wangun asline.

Simpenan lan akselerasi


Kanggo nyepetake pangembangan lan nyuda biaya program, rencana sepuluh titik diusulake kanggo ngatasi masalah organisasi lan teknis. Dadi, disaranake milih kanggo implementasine dudu proyek sing paling rumit lan janjeni, nanging trep kanggo implementasine. Katentuan kerja bisa dikurangi amarga penolakan kompetisi lengkap antarane pangembang - kontraktor kudu dipilih ing tahap awal. Pendekatan iki uga bakal mbusak unsur kabijakan lan perselisihan sing ana gandhengane.

Diusulake kanggo ngenalake posisi "Raja Luddites". Spesialis iki kudu ngawasi bagean teknologi lan organisasi proyek kasebut, lan mblokir introduksi solusi sing ora kandel lan ora diuji. Iki mbutuhake komunikasi sing kuwat lan ora nyenengake, nanging wong sing kompeten. Teknologi lan komponen sing wis siap, yen bisa, kudu disederhanakake kanthi struktural utawa teknologi. Garis produksi kudu duwe komposisi minimal sing dibutuhake, lan uga bisa kanthi cepet nggedhekake, contone, kanggo nepaki pesenan ekspor.


Airframe pesawat kudu prasaja lan duwe potensial upgrade. Siluman wis ora dadi prioritas maneh. Desain kasebut kudu nggunakake printing 3D lan teknologi liyane sing njanjeni, nanging nguwasani. Pesawat kasebut kudu duwe cadangan volume internal lan ngasilake energi kanggo modernisasi luwih lanjut. Sampeyan perlu kanggo nyederhanakake peralatan radio-elektronik kanthi nyuda sistem komputer. Data kasebut kudu dikirim menyang kompleks lemah, sing bakal bisa ngolah lan nransfer informasi sing wis siap menyang pejuang kanggo karya tempur.

Hush-Kit ora ngilangi kabutuhan kanggo mbangun lan nguji peralatan eksperimen. Ing kasus iki, tujuan utama tes yaiku kanggo nemtokake linuwih mesin. Pesawat liyane kanthi jumlah gedhe uga bisa digunakake minangka laboratorium mabur kanggo nguji elektronik utawa senjata.

Penampilan teknis


F-36 ditawakake minangka pesawat tanpa buntut mesin siji kanthi wangun sayap sing kompleks lan sepasang keel sing rada flared. Externally, iku kudu meh podo mesin saka generasi 4, kang digandhengake karo penolakan saka prioritas siluman. Iki njamin volume internal sing cukup kanggo kompartemen bahan bakar lan kargo internal. Iku tetep bisa kanggo nginstal pluru lan bom ing swiwi.

Irung fuselage, kalebu kokpit lan intake udara ngisor, meh padha karo unit tempur F-16. Proyèk F-16XL uga ngusulake kanggo nyilih sawetara pangembangan ing desain sayap. Pesawat F-36 kudu duwe area gedhe ing rasio aspek rata-rata, lan pinggiran anjog sing rusak uga ditawakake, sing nambah kinerja ing kabeh mode sing dituju.

Minangka pembangkit listrik, ana mesin General Electric F110-GE-129, dijupuk saka pesawat tempur F-15EX. Sampeyan uga bisa nggunakake produk F119 saka pesawat F-22, nanging iki mbutuhake produksi maneh. Panggunaan mesin F119 bakal nyedhiyakake kinerja penerbangan sing dhuwur lan kontrol vektor thrust. Kajaba iku, produksi maneh bakal nyederhanakake operasi luwih saka F-22 pejuang.

Basis sistem ndeleng lan navigasi kudu dadi radar kanthi jinis AFAR AN / APG-83 SABR, sing wis digunakake ing modifikasi paling anyar saka F-16. Stasiun optik-elektronik sing dibangun ora kasedhiya, nanging kompatibilitas karo wadhah gantung pengamatan kudu dipastikan. Disaranake kanggo nyederhanakake kompleks komputer kanthi nransfer bagean saka tugas menyang sistem kontrol lemah.

Peralatan kabin kudu nggabungake pembangunan saka proyèk saka generasi beda. Iku ndadekake pangertèn kanggo nggunakake komponen kapisah saka F-35 lan mesin liyane. Disaranake nggunakake "kokpit kaca" lan sistem sebutan target sing dipasang ing helm. Ing wektu sing padha, perlu kanggo nyisihake kekurangan sing diidentifikasi sajrone operasi peralatan serial.


Senadyan kemajuan ing persenjataan rudal, F-36 kudu njaga meriam sing dibangun. Dianggep manawa pesawat apa wae sing ngganti F-16 kudu nggarap target darat - mula butuh artileri dhewe. Kajaba iku, ora kabeh pelanggan potensial seneng fighter-bomber tanpa senjata dibangun ing.

Senjata roket lan bom bisa diangkut ing kompartemen kargo internal ing sisih pinggir fuselage lan ing swiwi. Dikira F-36 bakal bisa nggunakake kabeh conto produksi Amerika sing wis ana. Kajaba iku, pesawat hipotetis ing mangsa ngarep kudu nggunakake senjata canggih saka generasi sabanjure.

Perspektif tanpa perspektif


Konsep pesawat tempur-bomber F-36 Kingsnake digawe kanthi inisiatif dhewe dening publikasi online cilik kanthi partisipasi ahli industri penerbangan. Nyatane, iki minangka fantasi babagan topik kasebut lan mulane ora duwe prospek nyata. Pesawat iki kanggo ngganti F-16 lan nglengkapi F-35 bakal dikembangake dening organisasi liyane adhedhasar syarat pelanggan lan adhedhasar pengalamane dhewe.

Nanging, senadyan sifat tartamtu, proyek konsep saka Hush-Kit ana sawetara kapentingan. Dheweke nawakake solusi sing menarik kanggo masalah sing penting kanthi nggunakake alat lan teknologi sing kasedhiya, uga nggunakake pendekatan anyar sing janji. Mangkono, "proyek" F-36 ora mung solves masalah technical, nanging uga ngijini sampeyan kanggo njaluk nyisihaken saka kangelan organisasi lan financial. Iki penting banget ing konteks kerumitan lan biaya dhuwur pesawat modern.

Sauntara kuwi, ing Amerika Serikat, karya riset awal babagan topik pesawat sing janjeni, sing sadurunge diumumake dening Jenderal Brown, bisa diwiwiti. Kepala Staf Angkatan Udara ngumumake sawetara kepinginan kanggo proyek iki, sing bakal dianggep nalika nggawe syarat referensi lan ing desain sabanjure. Ing wektu sing padha, wektu kerja tetep ora dingerteni - uga asile.

Paling kamungkinan, konsep F-36 saka Hush-Kit ora mung nyoba kanggo prédhiksi katon saka fighter janjeni. Keperluan swara kanggo pesawat kasebut ninggalake akeh mung kanggo perkiraan, ramalan, lan uga kanggo fantasi. Versi sing diusulake bakal paling cocog karo proyek nyata - wektu bakal ngerti.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Hush Kit / hushkit.net
75 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kawiwitan
    Kawiwitan 22. mars 2021 04:38
    + 10
    Katon kaya isi sing nyurung mungsuh mikir, "dheweke bakal nyederhanakake lan nyuda biaya, mula apa kita kudu overstrain karo pangembangan terobosan penerbangan kita, regane larang, angel, ora ana ancaman saka dheweke. uga mbuwang barang iki ... " .
    1. Doccor18
      Doccor18 22. mars 2021 05:05
      +5
      Kutipan saka Revival
      Katon kaya mbuwang ...

      Padha.
    2. Wong pesimis22
      Wong pesimis22 22. mars 2021 05:20
      +3
      Ayo padha nulis paling ora, sing utama yaiku F35 diprodhuksi kanggo awake dhewe lan kanggo sekutu, yen armada pesawat dadi lungse, kudu dianyari.
      1. figwam
        figwam 22. mars 2021 08:38
        -2
        Kutipan: Pesimis22
        Ayo padha nulis paling ora, sing utama yaiku F35 diprodhuksi kanggo awake dhewe lan kanggo sekutu

        F-22 lan F-35 larang banget, nanging ternyata ora menehi kaluwihan.
        1. lengen
          lengen 22. mars 2021 13:30
          +3
          Supaya padha gawé ... lan ngedol.
        2. ironis
          ironis 22. mars 2021 19:03
          -1
          Iku ora dadi metu, nanging iku, lan carane.
    3. Alien Saka
      Alien Saka 22. mars 2021 06:14
      +2
      Lan umume, Rusia nyerah)))
      1. Profiler
        Profiler 22. mars 2021 06:29
        +1
        Kanggo nyepetake pangembangan lan nyuda biaya program, rencana sepuluh titik diusulake kanggo ngatasi masalah organisasi lan teknis.

        Diusulake kanggo ngenalake posisi "Raja Luddites".


        Kaya sing dikarepake - karo pekarangan lan abdi?

        tabungan ya ngguyu apik

    4. dzvero
      dzvero 22. mars 2021 09:59
      +1
      Nyelehake kanggo wong Cina. Kaya, ing rong taun bakal mbangun "adhedhasar", banjur kita bakal weruh apa iku worth apa utawa kosok balene ... eseman
    5. OgnennyiKotik
      OgnennyiKotik 22. mars 2021 10:01
      +9
      Dheweke mung nggambar maneh F-16XL. Kasunyatan sing padha kurban makna nul. F-16XL nggawe akal. Modifikasi sing relatif cilik nyedhiyakake dandan sing signifikan.

      Owah-owahan kasebut nyebabake paningkatan 25% ing rasio angkat-kanggo-seret maksimum ing penerbangan supersonik lan paningkatan 11% ing penerbangan subsonik, lan pesawat kasebut dilapurake luwih lancar ing kecepatan dhuwur lan papan sing dhuwur. Tambah volume nambah kapasitas bahan bakar nganti 82%. F-16XL bisa nggawa amunisi kaping pindho tinimbang F-16 lan ngirimake luwih saka 40%. Swiwi sing digedhekake ngidini total 27 hardpoints.


      1. ironis
        ironis 22. mars 2021 19:04
        -1
        Maneh padha propose kanggo ngrembug impasse ketok iki.
        1. OgnennyiKotik
          OgnennyiKotik 24. mars 2021 15:40
          -1
          - Glider luwih akurat tinimbang kemampuan F-16XL
          - Panggunaan maksimal unit serial lan avionik (F-16V/15EX)
          - Perkembangan paling anyar babagan perang elektronik lan senjata energi
          - Kaping pisanan, kemungkinan penerbangan tanpa awak
          Aku ndeleng titik ing pilihan iki. Sing paling murah, biaya operasi sing murah, diawaki kanggo wilayah sing kurang bebaya lan tanpa awak sing dhuwur.

          1. ironis
            ironis 25. mars 2021 21:40
            0
            Sing. sampeyan ndeleng mundur menyang kabijakan Eropa saiki babagan industri penerbangan militer. Iki luwih dipercaya ing sawetara babagan Eropa, nanging buntu kanggo Amerika.
            1. OgnennyiKotik
              OgnennyiKotik 25. mars 2021 22:12
              -1
              Pendekatan bisa uga beda, informasi luwih akeh dibutuhake kanggo milih sing spesifik. Adhedhasar apa sing dingerteni, kita bisa nganggep struktur Angkatan Udara ing ngisor iki
              NGAD - unggul udara
              F-35 - tugas mogok lan pengintaian, pusat kontrol UAV
              F-15EX - fighter-bomber
              F-16 Super Viper - uga IS, kanggo wilayah tanpa pertahanan udara lan unmanned kanggo wilayah karo ancaman bisa.

              A-10 lan F-22 dibusak. Keamanan informasi sing anyar pancen ora ana gunane.
              NGAD lan F-35 ngrusak pertahanan udara lan angkatan udara; F-15EX mbantu iki kanthi dadi operator pluru, bom, UAV, senjata hipersonik sing akeh; F-16SV numpes pasukan darat, uga duwe layanan rutin, misi ing wilayah tanpa pertahanan udara, tampilan bendera.
              Divisi dadi dhasar / penerbangan lanjutan lan tambahan sing luwih murah.

              Satemene aku ngerti dheweke pengin nindakake kaya ngono. Kaya-kaya ana akal. Nanging ana faktor UAV kene, nanging kita ora ngerti apa kahanan nyata karo wong-wong mau lan apa jurusan kesiapan kanggo ngganti pesawat manned.
              Mulane, aku nimbang opsi Sato, nalika kamungkinan pesawat unmanned pisanan glethakaken ing F-16SV. Kajaba iku, padha duwe siap ing wangun QF-16. Iku bakal dadi UAV abot, medium lan cahya kanggo iku, supaya baris siap.
              1. ironis
                ironis 25. mars 2021 22:54
                -1
                Ora ana sing ngirim F-22 menyang kethokan nganti mabur kabeh sumber daya. F-15X iku bener pesawat multi-tujuan, lan ora mung IS. Lan katon persis amarga salah ngitung kanthi mungkasi produksi F-22 tanpa alternatif. Tugase yaiku ngganti sementara F-15C lan F-15E sing dicopot lan kanggo suku cadang, sing wis kesel sumber daya, banjur kanggo 2 atus pesawat kasebut (yaiku kumpulan cilik kanggo AS), pesawat anyar. kudu teka ing paling 5- generasi. F-35A Bener, panggantos F-16 lan Harriers mesthi duwe sawetara kekurangan minangka proyek, nanging panggantos sementara liyane kanthi mundur wis dadi klinik. Pesawat serangan IB lan UAV ora padha konseptual lan mokal kanggo nggawe pesawat serangan UAV apik dening mung uncalan metu saka kokpit. Aku mikir sampeyan ngerti apa sebabe. Viper didol banget lan utamane ing luar negeri. Dheweke ora diarani setengah saka seri sing direncanakake kanggo F-15X, lan kanggo jinis pangolahan produksi AS iki ora bisa ditampa, saliyane, dheweke uga ora butuh modernisasi Angkatan Udara. Iki nyatakake langsung lan visual. Iki tegese iku perlu kanggo miwiti mbangun seri long-term saka pesawat anyar, kang ora Viper, nanging F-15X saka sudut pandang saka infrastruktur project, ing pangertèn sing ora bakal dadi a terusan saka garis ana, malah yen njupuk dhasar saka pembangunan awak F-16XL. Iki tegese iki release saka seri gedhe sing ora bisa bali maneh, kaya seri gedhe saka F-35 ora bisa bali maneh. Sing. iki langkah maneh kanggo dangu, lan iki buntu. Kanggo wong Eropa sing ora kesusu kanggo njupuk langkah menyang generasi kaping 5, saiki wis trep. Kanggo Amerika sing mimpin industri aviation karo backlog massive saka ekspor, lan ora kanggo nakal, iki sabenere bund ing pembangunan, amarga bakal njupuk liwat akèh R&D lan pendanaan, tinimbang ngembangaken pesawat serangan UAV padha. lan UAV fighter, kanggo miwiti ngarep-line, kang isih langkah maju ing 6- generasi e.
                1. OgnennyiKotik
                  OgnennyiKotik 25. mars 2021 23:02
                  -1
                  Nyoba kanggo nerangake logika. Lan dadi ya.
                  NGAD lan F-35 minangka basis saka penerbangan berawak ing mangsa ngarep.
                  F-15/16/18/22 - njaga sumber daya lan nganyarke, kanthi kemungkinan rilis seri cilik sing anyar nganti jumlah pesawat sing dibutuhake 5/6 generasi diprodhuksi
                  Kanggo ngeculake baris saka macem-macem UAV, teknologi modern ngidini supaya bisa digawe kanthi cepet lan khusus kanggo tugas.
                  1. ironis
                    ironis 25. mars 2021 23:19
                    +1
                    Punika release saka seri cilik, iki ora kanggo Amerika. Padha murni ing mundhut. Produksi kasebut ora disetel kanggo restrukturisasi garis. Mung kanggo dismantling saka baris lan nggawe anyar kanggo seri gedhe. Yen ora, iku ngrugekake. Proyèk-proyèk sing dibatasi dadi seri cilik, kayata F-22, Sea-Wolf lan Zumvolt, mesthi nyebabake karusakan material marang Amerika. Nanging paling ora dikembangake kanthi teknologi, lan baris menyang generasi pungkasan bakal mbuwang maneh nganti suwe.
                    1. OgnennyiKotik
                      OgnennyiKotik 25. mars 2021 23:22
                      -1
                      Dadi garis F-15/16/18 wis siyap lan bisa digunakake, ana pesenan kanggo pesawat kasebut. Dhuwit esuk, pesawat sore, dhuwit sore, pesawat esuk.
                      1. ironis
                        ironis 30. mars 2021 11:47
                        0
                        15 sementara ya, kene 18 ya, nanging maca 16 wis lan ora.
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 22. mars 2021 05:14
    -3
    Wah, raja Luddites ... teka ing Anglo-Saxon sing lonceng lan whistles sing berlebihan ing peralatan militer cilaka dheweke.
  3. Panjenengan
    Panjenengan 22. mars 2021 05:57
    +3
    Dhiskusi babagan pesawat iki wis suwe, paling ora rong taun. Nanging omong-omongan liyane durung rampung.
    Pesawat kasebut diarani generasi 5- (lima minus)
    Lan kanggo wong-wong sing dipandu dening judhul artikel
    Konsep pesawat tempur-bomber F-36 Kingsnake digawe kanthi inisiatif dhewe dening publikasi online cilik kanthi partisipasi ahli industri penerbangan. Nyatane, iki minangka fantasi babagan topik kasebut lan mulane ora duwe prospek nyata.

    Sawetara pikirane babagan ...
    1. Profiler
      Profiler 22. mars 2021 06:41
      +1
      Quote: Panjenengan
      Pesawat kasebut diarani generasi 5- (lima minus)

      Amerika percaya yen F-16 (minangka conto), minangka platform, wis kesel banget potensial modernisasi, lan ora bisa dadi 5 - (lima minus)?

      Bener, ngomong babagan generasi, interpretasi konseptual sing beda-beda ing negara-negara sing beda-beda, kita bisa ujar manawa 4 ++ kita adhedhasar Su-27 yaiku 5- (lima minus) ...
      1. Panjenengan
        Panjenengan 22. mars 2021 06:48
        +1
        Dhiskusi babagan F-36 Kingsnake
        1. Profiler
          Profiler 22. mars 2021 06:57
          +2
          Quote: Panjenengan
          Dhiskusi babagan F-36 Kingsnake

          ... sing ing mangsa ngarep, babagan biaya program, sanajan bisa uga gagal, bakal ngluwihi F-35 lan F-22 ...
          Aja mikir yen duwe mesin cetak, AS ora mikir babagan keuntungan.
          Maksudku kesempatan kanggo entuk +/- saka segi regane pesawat sing paling cedhak saka segi karakteristik kanggo generasi kaping lima adhedhasar modernisasi jero sing ana, sing katon luwih cepet lan luwih murah. .
          Nanging ... "Sugih" (Amerika Serikat duwe akeh masalah ing keuangan), kaya sing sampeyan ngerti, duwe quirks dhewe. wong bodho
          1. Panjenengan
            Panjenengan 22. mars 2021 11:16
            0
            Kutipan: Profiler
            ..kang ing long term ing biaya program

            Maca artikel kasebut
            Nanging yen iki angel, banjur aku bakal menehi ekstrak ....
            Konsep pesawat tempur-bomber F-36 Kingsnake digawe kanthi inisiatif dhewe dening publikasi online cilik kanthi partisipasi ahli industri penerbangan. Nyatane, iki minangka fantasi babagan topik kasebut lan mulane ora duwe prospek nyata. Pesawat iki kanggo ngganti F-16 lan nglengkapi F-35 bakal dikembangake dening organisasi liyane adhedhasar syarat pelanggan lan adhedhasar pengalamane dhewe.
            1. ironis
              ironis 22. mars 2021 19:05
              0
              Sampeyan ndeleng F-16XL dhisik.
  4. roket757
    roket757 22. mars 2021 06:15
    +3
    Konsep pesawat tempur F-36 Kingsnake: apa sing bisa dadi pengganti F-16 lan F-35

    Sing golek mesthi golek!!!
    Sing sadurunge, Nanging, piye wae ora "mabur" banget .... nanging oh, sing sabanjure mesthi bakal mabur!
    1. ironis
      ironis 22. mars 2021 19:08
      -1
      Sadurungé mabur kaya sing wis direncanakake, yen dhuwit ora diwenehake kanthi rutin, sing wis direncanakake, nanging tujuane sing jelas iki minangka upaya dening liberal Amerika kanggo meksa anggaran liwat wong-wong militèr tartamtu, sing dibayar kanthi apik. Tinimbang ngetrapake tekanan sistemik langsung, kaya sing ditindakake Trump.
      1. roket757
        roket757 22. mars 2021 20:48
        0
        Iku angel kanggo nemtokake, saka njaba, apa padha kurang.
        Siji bab sing jelas, ide kasebut revolusioner, nanging ora kabeh sing dibutuhake wis ditindakake nganti saiki.
        Lan wiwit, saiki iki cacat, banjur ora ana sing bisa dibahas.
        Ing kahanan kaya saiki, ora katon kaya es.
        Bakal, ora bakal terus, iku ora cetha.
        1. ironis
          ironis 22. mars 2021 21:44
          -2
          Cacat utamane ing "B" lan "C". "A" bener-bener siap tempur lan wis kabukten kanthi apik minangka pengganti F-16. Ya, luwih larang ing jam penerbangan, ya, mbutuhake infrastruktur layanan sing luwih rumit, nanging bisa uga luwih akeh lan duwe prospek sing ora bisa ditandingi.
          1. roket757
            roket757 22. mars 2021 21:52
            -1
            Aku ora flyer, supaya aku nimbang topik ing umum, ing Komplek.
            Saka sing dakwaca babagan topik kasebut, pesawat kasebut ora mbenerake pangarep-arep sing sadurunge dituduhake ... kaya iki.
            Ora siap, ora rampung, lsp.
            Saka sudut pandang wong sing wis diwulang tujuan kasebut ... kanggo ngilangi. Tujuane pancen bisa ditindakake.
            1. ironis
              ironis 22. mars 2021 22:16
              -1
              Aku mung maca ngelawan, sing pesawat punika temtu langkah amba maju dibandhingake model sing iki mestine kanggo ngganti. Ana claims ing sonny kanggo sistem layanan minangka diatur dening Lockheed, kanggo kacepetan eksekusi pesenan lan nganyari piranti lunak. Ana uga pratelan kanggo biaya jam penerbangan. Aku bisa nyebutake akeh proyek militer sing duwe klaim sing padha, nanging ora ana sing bakal nolak. Lockheed mung rakus, lan liberal Amerika ora cukup ing arah sing ngelawan. Iki nerangake paling saka graters saestu serius, kabeh liya iku karya rutin, kang khusus kaulungaké ing cahya saka graters banget iki.
              Delengen dhewe. Israel duwe kesempatan sing padha banget kanggo mrentahake F-15X utawa F-35A, nanging cepet-cepet nggolek antrian F-35A ing wiwitan, lan ragu-ragu babagan F-15X. F-16I (blok 52) ora bakal ngganti kanggo apa-apa, nganti sumber pesawat digunakake munggah, lan mung mbusak pamblokiran sadurunge lungse saka layanan lan, yen bisa, ngedol utawa cannibalizes kanggo spare parts.
              1. roket757
                roket757 22. mars 2021 22:43
                -1
                Maneh, babagan ... ngilangi.
                Israel perlu pesawat ora kanggo FIGHT karo mungsuh witjaksono, nanging kanggo serangan bandit ing tanggi karo pertahanan udhara banget, kang, malih, ora bisa / ora pengin aggravate lan ora arep kanggo ngatasi masalah radikal malih, bang operator lan infrastruktur! Argumentasi lemah, kanggo ahli, spesialis.
                Banjur, aku ora nulis manawa pesawat iki ora duwe kaluwihan tinimbang peralatan generasi sadurunge, iku anyar, "digawe" ... nanging ora ana sing mbuktekake utawa nuduhake apa-apa ...
                1. ironis
                  ironis 22. mars 2021 23:21
                  0
                  Israel mbutuhake kabeh jinis senjata kanggo ngusir kemungkinan agresi saka luwih saka siji sisih lan mungsuh sing unggul. Iki minangka konsep sing adhedhasar AOI. Kajaba iku, tugas konflik sing alon sing wis dirampungake Israel nganti pirang-pirang taun, nanging saben-saben cara lan jinis konflik diganti. Serangan bandit nembak ing resort Hermon saka wilayah Siria, lan wong Siria duwe pertahanan udara sing didol. Nalika Rusia. Kanggo aggravate karo Israel aggravated maca saben dasawarsa nganti 80s klebu. Lan padha nyoba kanggo bang infrastruktur lan uncalan menyang segara, lan pungkasanipun mung isi getih. Asil dingerteni. Yen ana apa-apa, Israel paling kamungkinan kanggo perang sabenere karo produk saka Komplek militèr-industri Federasi Rusia, iki carane conjuncture saka tanggi kita wis berkembang. Teknik iki saka generasi sadurunge ora ana sing bisa ditentang, paling ora F-35A. Ora ana sing bakal mbuktekake marang sapa wae. Utamane nalika target ora ngerti saka ngendi lan kepiye. Lan sawise tabrakan ing garis ngarep, bakal angel kanggo corak aerobatic maneuvers nalika mungsuh makaryakke ing kacepetan sing sampeyan ora bisa nemen corak amarga overloads, lan yen sampeyan nggunakake afterburner, bahan bakar bakal metu akeh sadurungé. saka F-35A ing sawetara saka 0.8-1.2M, kang ngrasa gedhe tanpa afterburner lan karo ngarepke saka serangan sing ngidini kanggo nyerang Doel ing meh kabeh arah. Ing kasus apa wae, pilot F-16 Israel ora bisa nindakake apa-apa karo F-35 dhewe.
                  1. roket757
                    roket757 23. mars 2021 06:09
                    -1
                    Sampeyan ora mriksa, sampeyan ora ngerti ...
                    Dadi, aku PERSIS! amarga ing jaman biyen lan ing salawas-lawase aku ngerti:
                    1. mung tengen lan mung guilty ing konflik ing BV, NO!
                    2. senjata kualitas dhuwur kekuatan, nanging yen ana RAM ing kokpit, bakal ora bisnis.
                    3. Saben Kulik muji rawa!!!
                    Sampeyan bisa nambah liyane, nanging iki biasane cukup.
                    1. ironis
                      ironis 24. mars 2021 02:38
                      -1
                      "Tengen" lan "luput" gumantung saka sudut pandang. Ing endi sampeyan ndeleng apa sing sampeyan deleng. Lan ora ana. Lan tenan legal utawa ora legal iku wis gumantung ing hukum, lan ora ing pendapat. Lan ora ing BV, nanging ing njaba.
                      Dheweke minangka wedhus lan wedhus ing Afrika, iki jelas lan ora anyar.
                      Pancen bener babagan sandpiper, nanging iki slogan bengok-bengok, ora ana gunane sapa wae, mesthine. Ora ana gunane yen kabeh wong Eropa 4+ metu kanthi kesempatan supercruise.
  5. Roso 56
    Roso 56 22. mars 2021 06:50
    -2
    Ayo padha ngrancang, nanging aku ora tau weruh konsep utama pesawat iki, salah siji pejuang utawa tukang ngebom. Utawa malah mbuwang informasi sing salah, utamane babagan siji mesin.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 22. mars 2021 07:20
      +3
      Mung karo iki, paling misteri. Amerika nggawe jet tempur kanthi 1 mesin turbojet sawayah-wayah.
  6. Zaurbek
    Zaurbek 22. mars 2021 07:26
    +4
    Bisa uga Federasi Rusia bakal nliti pengalaman iki ..... Kanggo MiG sing padha, gawe pesawat kanthi "Izdelie30" lan avionik modern.
    1. d4rkmesa
      d4rkmesa 22. mars 2021 09:03
      -1
      Kayane ora ana teluk senjata. Ide kasebut, ing prinsip, yaiku swara (pesawat tanpa buntut mesin siji sing bobote ~ 10 ton tanpa kulit siluman sing rumit kanthi akeh operasi manual ing produksi lan pangopènan), nanging tinimbang mesin sing lawas, sing anyar dibutuhake, luwih becik nganggo mesin. siklus variabel, kanggo profil pesawat beda. Lan, kita misale jek nindakake soko. Mung, bakal dadi generasi 5.5/6.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 22. mars 2021 09:13
        +3
        Iki duwe backlog ing kompartemen ..... Ora perlu kanggo nindakake kabeh siluman .... jangkoan larang, perawatan larang, amunisi luwih larang. Mesin turbojet anyar - Product30 katon. Ing ngisor iki, sampeyan kudu nindakake apa wae sing bakal ngganti kabeh sing ana 4++ lan +++.
  7. asu ajag88
    asu ajag88 22. mars 2021 08:04
    +1
    Pikiran militer ora mandheg ... iki mung salah sawijining pandangan babagan apa sing dibutuhake tentara HARI INI ...
    saka argumentasi marang aku bakal ngomong:
    - Amerika duwe 4+ pesawat ... sampeyan bisa terus upgrade F-16 F-18
    - nganti model iki tekan implementasine lan adopsi, donya bakal pindhah menyang generasi kaping 6 ... iku muspra kanggo ngrancang wingi
    1. Zaurbek
      Zaurbek 22. mars 2021 09:15
      +2
      Iki minangka pangembangan tema F-16 ....
      1. bar
        bar 22. mars 2021 17:49
        0
        Kutipan saka Zaurbek
        yaiku pangembangan tema F-16 ....

        Dadi, misale jek sing F-35 dikembangaké khusus kanggo ngganti F-16, lan panggantos mirah. Nanging ora mandheg. Ana bakal nyoba nomer 2, lan penguin bakal scrapped?
        1. OgnennyiKotik
          OgnennyiKotik 22. mars 2021 17:51
          -4
          Ana mung petungan babagan kelayakan pesawat anyar, lan F-35 diprodhuksi kanthi jumlah 620+ unit lan kontrak nganti 2028. Aja bingung tembung lan tumindak.
          1. bar
            bar 22. mars 2021 18:23
            0
            Kutipan saka OgnennyiKotik
            Aja bingung tembung lan tumindak.

            Ing wiwitan ana tembung (s). Minangka kanggo petungan, banjur bisa uga salah. Striped ora pisanan. Ing wiwitan, dheweke uga nganggep babagan F-35, nanging asile ngitung ...
  8. Nesu Alt Kanan
    Nesu Alt Kanan 22. mars 2021 08:34
    0
    Ndeleng iki "Ajaib Yudo" saka sisih, wiwit maca artikel, Aku panginten sing wong notabene smeared piyambak karo Grippen utawa Eurofighter. Ternyata ora tanpa. Nanging nalika aku ndeleng gambar saka ndhuwur, perbandingan uga teka karo prototipe Boeing. Inggih, sing F-32. Langsung jelas yen para perancang nyambungake kabeh lan kabeh.
  9. APASUS
    APASUS 22. mars 2021 08:36
    -5
    Iki aku ngerti raspil! Kaping pisanan, dheweke ngancam dhuwit kanggo F-22, banjur, kanthi pretext sing bisa dipercaya, dheweke nambah program kasebut lan mbangun F-35, lan saiki bisa dadi pesawat F-36 anyar.
    Ya, Navalny malah ora ngimpi
  10. Angin bebas
    Angin bebas 22. mars 2021 08:50
    +6
    Apa sing sampeyan rembugan ing kene? Artis-desainer nggambar gambar lan iku, lan kene sampeyan mecah tumbak. Pindhah menyang studio kartun, dheweke bakal nggambar sampeyan SU-59 lan SU157, apa wae sing disenengi, ngguyu ngguyu malah hyperstarship. Utawa tarik dhewe, padha ora bakal kenek sampeyan ing bathuk.
  11. Avior
    Avior 22. mars 2021 10:10
    +1
    Nang endi wae aku weruh
  12. bk0010
    bk0010 22. mars 2021 10:43
    +2
    Diunekake? Apa ora narik F-35? Trik kasebut amarga radar lan avionik, ora bakal bisa nggawe pejuang sing murah lan modern, ora bakal mbantu siluman ing kene. Lan kanggo nyelehake lawas iku fraught: padha bakal ngalahake wong mudhun.
    1. Avior
      Avior 22. mars 2021 11:13
      +1
      Supaya ora ditembak, dheweke terus ngeculake f-35
      Nanging nalika pertahanan udara wis ditindhes, pesawat sing larang ora dibutuhake kanggo serangan sing tepat nalika ngadhepi oposisi mungsuh.
      Nggolek prasaja lan inexpensive
  13. Vlad5307
    Vlad5307 22. mars 2021 11:19
    0
    Quote: figwam
    Kutipan: Pesimis22
    Ayo padha nulis paling ora, sing utama yaiku F35 diprodhuksi kanggo awake dhewe lan kanggo sekutu

    F-22 lan F-35 larang banget, nanging ternyata ora menehi kaluwihan.

    Carane iki ora menehi, nanging nambah inflasi ing FSA? Kabeh apik - pindhah menyang dalan sing bener mitra.
    Dadi pindhah dhewe tanpa mangu-mangu pilihan sampeyan. basa
    1. Nestor Vlahovsky
      Nestor Vlahovsky 22. mars 2021 15:18
      0
      Kutipan: Vlad5307
      lan nambah inflasi ing FSA?

      Lan iku pancene tuwuh?

      Yen, miturut sampeyan, F-35 digawe kanggo numpes ekonomi Amerika, mesthi ora bisa ngatasi.
  14. evgen1221
    evgen1221 22. mars 2021 12:43
    -1
    Mriya desainer lan demagogue ora luwih. Inggih, kanggo manufaktur model prefabrikasi, bakal muter.
  15. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 22. mars 2021 13:19
    -1
    Mbuwang supaya kelangan semangat negara liya ing pangembangan ultra-modern, piranti Komplek saka 5-6th generasi. Nanging kanggo duwe pesawat tempur modern, ora larang banget, diproduksi massal, ringan kanthi fungsi F-16 iku tugas sing migunani.
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Avior
      Avior 22. mars 2021 17:27
      0
      Nalika aku ngerti, padha rencana kanggo nindakake ing mangsa
      1. OgnennyiKotik
        OgnennyiKotik 22. mars 2021 17:59
        0
        Yen ana apa-apa, mula iki modernisasi F-16. Nderek conto Hornet lan Super Hornet. Njupuk desain kaya F-16XL, wis avionics saka F-15EX lan F-16V. Radius tempur lan kapasitas mbeta 2 kaping luwih, avionik nyata, yen sampeyan butuh supersonik non-afterburning, banjur sijine F135. Dheweke wis nggawe mesin XA100 / 101 suwene suwe, dheweke pengin digunakake ing F-15 / 16, sanajan ora ana kabar babagan dheweke nganti suwe.
  17. bar
    bar 22. mars 2021 17:43
    -1
    Evolusi proyek F-35. Tinimbang ngumbah sing lawas, luwih becik nglairake sing anyar ...
    Apa dheweke yakin manawa sing anyar bakal luwih apik? recourse
  18. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 22. mars 2021 18:36
    -1
    Kabar apik))) tutup kasur maju, liyane 200 - 300 lard, mudhun saluran)))
  19. martin-159
    martin-159 22. mars 2021 19:07
    -1
    Iku misale jek sing paling komentator mung maca judhul.
  20. Oleg Aviator
    Oleg Aviator 22. mars 2021 23:30
    -1
    Aku ngerti, f35 ora bisa. Lan yen wis rampung, ora kaya sing dikarepake.
    1. Liyane
      Liyane 1 april 2021 01:13
      0
      Kabeh dadi kaya sing dipesen lan samesthine. nanging marang wong Papua iku larang banget. Dheweke butuh pesawat sing relatif murah, 5-, nanging kanthi rega F-16! ngguyu Anggere iki ora nari - mukjijat ora kelakon ... recourse
  21. Bogatyrev
    Bogatyrev 23. mars 2021 00:56
    0
    Siluman wis ora dadi prioritas maneh???
    1. Liyane
      Liyane 1 april 2021 01:15
      +1
      Is. Nanging Amerika Serikat lan sekutu sing paling cedhak duwe pesawat siluman. Padha kudu ditambah karo peralatan sing luwih gampang lan murah kanggo operate. Lan iki pancen cukup. Mung yen peralatan lawas 4 lan 4+ wis kesel sumber daya lan kudu diganti.
      1. Bogatyrev
        Bogatyrev 1 april 2021 22:30
        0
        apik. Nanging kok ora ngganti karo pesawat siluman? Sing pitakonan. Sing, siluman wis overrated. Biaya banget lan akeh banget kudu dikorbanake.
  22. Pavel57
    Pavel57 23. mars 2021 02:27
    0
    F-16 XL kalah ing kompetisi F-15E.
    1. Liyane
      Liyane 1 april 2021 01:16
      0
      Cukup alami.
  23. Shuttle
    Shuttle 23. mars 2021 14:49
    0
    Yen wong mutusake kanggo nggawe pesawat miturut konsep iki, bakal katon kaya T-34 utawa Il-2. Nanging kanggo negara kapitalis iki pendekatan sing ora bisa ditampa. Tujuan produksi sing beda banget. Mulane fantasi, tanpa kewajiban kanggo nggawa, pisanan kabeh, keuntungan kanggo pabrikan, meh padha karo pendekatan saka conto paling apik saka senjata Soviet - teknologi, expediently, ora larang.
  24. tukang nggrundel
    tukang nggrundel 23. mars 2021 22:08
    0
    Paling kamungkinan, panggantos saka F-16 bakal lair minangka asil saka program NGAD (Next Generation Air Dominance):
    https://nvo.ng.ru/nvoevents/2019-09-20/100_190920pentagon.html
    https://topwar.ru/162696-peresmotr-programmy-ngad-istrebitel-za-pjatiletku.html
    https://topwar.ru/175158-novye-tehnologii-i-pervyj-polet-uspehi-programmy-ngad.html
    https://topwar.ru/175553-dlja-chego-nuzhen-demonstrator-tehnologij-ngad.html
  25. 3danimal
    3danimal 27. mars 2021 09:14
    +1
    Babagan mitos babagan "maneuverabilitas sing ekstrem banget saka F-35:
    dadi metu sing nggawe Cobra, dadi ing kacepetan 45 deg / s (135 kanggo 3 s), marang 36 deg / s kanggo Su-27, dadi karo bantuan saka keel (pedal) uga performs luwih cepet.

    https://youtu.be/MJLoW1ClNE0
  26. Baron Pardus
    Baron Pardus 30. mars 2021 22:07
    0
    menarik. Dadi ONE engine - cathetan, ora loro. Amerika ora keganggu "yen siji mesin gagal, sampeyan bisa mabur ing liyane." Engkol ganda tipe sayap. "Pesawat anyar?" SHAS. ngendi aku wis weruh iki sadurunge? Ya, ing siji wektu ing 80s ing jurnal "Foreign Military Review". F16HL. Ing sawijining wektu, miturut gambar 3-dimensi ing "Military Asing", aku malah nggawe model kanggo awakku dhewe, pesawat iki nyengsarakke imajinasiku.
    https://www.nasa.gov/sites/default/files/images/308637main_EC97-44354-3_full.jpg
    Dadi Angkatan Udara AS bali menyang konsep iki. Ora ana barang anyar ing sangisore srengenge. Nanging F16HL banjur taxied kabeh ing minus. Loro-lorone ing babagan manuver lan babagan biaya / efisiensi. Sing nggumunake, Angkatan Udara AS bali menyang pesawat iki. Napa ora bisa dilebokake ing produksi?
  27. Liyane
    Liyane 1 april 2021 00:52
    0
    Quote: figwam
    Kutipan: Pesimis22
    Ayo padha nulis paling ora, sing utama yaiku F35 diprodhuksi kanggo awake dhewe lan kanggo sekutu

    F-22 lan F-35 larang banget, nanging ternyata ora menehi kaluwihan.

    - Ya, nanging ing Perang Donya Katelu. Lan dheweke isih lunga lan lunga ... Nyuwun opo
  28. Liyane
    Liyane 1 april 2021 00:58
    0
    - Solusi paling gampang kanggo masalah kasebut yaiku ngeculake F-35 tanpa lapisan RPM. Cara paling gampang lan murah. Sawise kabeh, kabeh pilihan babagan biaya operasi F-35 gumantung ing biaya jam penerbangan, lan larang amarga nganyari RPM kanthi periodik minangka prosedur sing larang banget.
    Lan ing kene - kabeh ana, kabeh teknologi wis digarap, ora biaya R&D. Wis serial F-35A biaya kurang saka 80 yuta dolar, nalika F-15EX - ing 130 yuta dolar!
    Kajaba iku, - kabeh suku cadang, kabeh logistik kanggo "normal" F-35A uga bakal cocog karo "understealth" iki - sing EPR beda ing kabeh cara lan tanpa RPM bakal kurang saka Su-57! ngguyu lol
  29. Liyane
    Liyane 2 april 2021 00:38
    0
    Kutipan: Bogatyrev
    apik. Nanging kok ora ngganti karo pesawat siluman? Sing pitakonan. Sing, siluman wis overrated. Biaya banget lan akeh banget kudu dikorbanake.

    - Iku larang lan sawetara bisa saged. Panggunaan pesawat siluman ing jaman sing relatif tentrem nglawan wong Papua, sing ora duwe sistem pertahanan udara modern sing maju, ora nguntungake.. Mulane perlu banget kanggo pesawat tempur, sing operasine luwih murah.