Review militèr

Pengebom anyar kanggo penerbangan jarak jauh: pro lan kontra

113
Taun iki, nalika Angkatan Udara Rusia ngrayakake seratus taun, militer penerbangan tanpa disengaja dadi salah sawijining wartawan utama ing bidang konstruksi militer. Nanging, ing keadilan, kudu dicathet yen Angkatan Udara Rusia ora tau ngeluh babagan kekurangan perhatian, lan pimpinan penerbangan militer tansah nuduhake tingkat keterbukaan lan transparansi sing relatif dhuwur dibandhingake karo cabang militer liyane. Konfirmasi ora langsung saka tesis iki yaiku nyatane yen Angkatan Udhara tuku ing Program Persenjataan Negara nganti 2020 meh rampung, beda karo, ujare, program Angkatan Darat utawa Pertahanan Aeroangkasa.

Antarane rencana Angkatan Udhara sing diumumake, program kanggo nggawe bom strategis anyar, sing nampa jeneng "Kompleks Penerbangan Janji kanggo Penerbangan Jarak Jauh" (PAK DA), ngadeg. Tingkat perhatian kanggo program kasebut dhuwur banget yen ing musim panas 2012 Presiden Vladimir Putin lan Perdana Menteri Dmitry Medvedev kasebut.

Pangembangan Konsep

Nanging, program PAK DA dhewe ora dhasar anyar, sing muncul ing taun 2010. Oyod ing wangun saiki bali menyang paling sethithik 2007, nalika Angkatan Udara Rusia ngetokake tugas teknis marang JSC Tupolev kanggo pangembangan kompleks penerbangan anyar kanggo Penerbangan Jarak Jauh. Perlu dicathet yen pendanaan R&D babagan topik iki kalebu ing urutan pertahanan negara lan, kanthi mangkono, ing Program Persenjataan Negara (SAP-2015). Pendanaan R&D kanggo PAK DA mesthine dibukak ing taun 2008. Nanging, Angkatan Udara nandatangani kontrak R&D telung taun ing 2009.

Terobosan khusus lan sukses Stakhanov ing desain ora direncanakake ing wektu kasebut - nganti 2015, program nggawe utamane dadi konseptual lan riset, sing ana gandhengane karo definisi "pasuryan" teknis pesawat iki. Ing pungkasan taun 2009, pimpinan Biro Desain Tupolev ngumumake yen riset babagan proyek PAK DA direncanakake rampung ing 2012, lan karya pembangunan ing 2017. Sing, wis ana wektu tundha wektu kesiapan pesawat, amarga, miturut rencana asli, ing 2017, produksi massal bakal diwiwiti.

Mbokmenawa, adopsi Program Persenjataan Negara sing anyar nganti 2020 duwe pengaruh tartamtu marang nasib PAK DA. Pranyata, yen dibandhingake karo SAP-2015, prioritas program PAK DA wis dikurangi, amarga sajrone patang taun wiwit diluncurake, isih ana ing tahap riset eksplorasi.

Miturut data resmi, ing tengah 2012, iku bisa kanggo mbentuk katon saka bomber janjeni ("proyek advance") lan miwiti dandan "miturut tugas taktis lan technical." Bisa uga kabeh pembangunan sing kasedhiya saiki minangka asil saka backlog saka SAP pungkasan. Dikenal yen ing SAP-2020 mung ana dana kanggo R&D lan pambentukan penampilan PAK DA ing taun 2015 lan, mesthine, nggawe prototipe, nanging direncanakake pindhah menyang tahap produksi massal sawise 2020. , bisa uga ana ing kerangka SAP-2025 anyar sing dikembangake.

Iki uga dikonfirmasi dening bocor saka bunderan melu nggawe pesawat. Wektu nggawe pesawat wis owah "ing sisih tengen" dibandhingake karo ide asli. Pungkasan taun, sumber sing ora dijenengi ing industri penerbangan ujar manawa pengebom anyar ora bakal dibangun nganti 2025, lan pambangunan pesawat anyar bakal paling sethithik 15-20 taun.

Penampilan pesawat

Saiki, ora ngerti babagan konsep pesawat kasebut, lan luwih akeh babagan karakteristik kinerja. Sebagean, iki bisa uga amarga Angkatan Udhara dhewe durung mutusake kanthi lengkap babagan pendekatan menyang pesawat anyar. Nanging, dipercaya manawa PAK DA ora mung bisa nindakake tugas ing perang konvensional lan nuklir, nggunakake macem-macem senjata serangan kanthi presisi dhuwur, nanging uga duwe sawetara "kemampuan tempur anyar kanthi kualitatif sing ngidini. kanggo implementasine cara anyar kanggo ngrampungake tugas pencegahan.

Dimangerteni manawa pengebom sing janjeni bakal digawe nggunakake bahan komposit lan teknologi siluman. Komplek anyar peralatan radio-elektronik on-board (avionik) bakal digawe kanggo iku lan senjata anyar bakal dikembangake.

Isih durung cetha apa mesin pesawat anyar bakal dilengkapi. Ora ana rahasia manawa mesin kanggo penerbangan strategis saiki ora diprodhuksi sacara massal, Samara OJSC Kuznetsov mung ngadhepi tugas mulihake produksi mesin NK-32M kanggo pengebom strategis Tu-160, lan mesin pisanan bakal dadi. siap ora luwih awal saka 2016.

Nanging, adhedhasar proyek mesin NK-93 lan NK-32M sing dianyari, insinyur Samara ngembangake proyek kanggo mesin turbojet NK-65, sing diusulake dipasang ing An-124 Ruslan sing dianyari. pesawat transportasi lan ing bomber strategis janjeni. Iki bisa uga ora langsung nuduhake yen PAK DA bisa dadi pesawat subsonik, bisa uga cedhak karo konsep "penetrator" Amerika B-2A. Apa wae, jelas manawa mesin minangka salah sawijining unsur sing paling lemah ing proyek iki, lan umume yaiku sukses ing nggawe sing bakal nemtokake wektu prototipe pisanan lan kemungkinan produksi massal. .

Kajaba iku, Angkatan Udara uga katon ngerti babagan masalah iki. Yen ora, angel nerangake informasi sing muncul ing taun 2011 manawa kemungkinan nglengkapi PAK DA kanthi papat mesin saka pejuang PAK FA lagi dianggep (ora jelas manawa kita ngomong babagan produk sing ana "117" utawa janji "produk 129"), nalika ngrancang Bomber bakal dinuga dijupuk dening Biro Desain Sukhoi.

Kurang ngerti babagan persenjataan PAK DA. Mbokmenawa, komposisi pungkasan bakal gumantung saka asil riset lan konsep apa sing bakal diadopsi dening PAK DA. Iki minangka platform kanggo sawetara rudal jelajah jarak jauh utawa pembawa sawetara presisi dhuwur. gaman kanggo mencet target titik lan break liwat pertahanan udara kuat.

Prospek proyek

Senadyan kasunyatan sing karya ing PAK DA, temenan, wis dileksanakake lan dana wis dileksanakake, pitakonan saka advisability nggawe pesawat kuwi isih mbukak. Ing wiwitan taun 2012, penerbangan strategis Rusia kalebu 66 pengebom sing disebarake: 11 Tu-160 lan 55 Tu-95MS, sing duwe kira-kira 200 biaya strategis (nyatane, bisa nggawa luwih akeh). Kajaba iku, sawetara pesawat lagi didandani lan ana ing unit latihan. Perlu dicathet yen umume pesawat kasebut diprodhuksi ing taun 1980-1990-an lan duwe wektu penerbangan sing ora pati penting, yaiku, sumber daya sisa ngidini pesawat kasebut bisa terus beroperasi nganti paling sethithik taun 2030-2040.

Ing babagan iki, ana pitakonan sapa sing kudu ngganti PAK DA lan jumlah apa, sanajan pimpinan Angkatan Udara nerangake manawa bakal ngganti Tu-95MS / 160. Ing babagan iki, kudu dicathet yen Tu-160 lan Tu-95MS ing wangun saiki sejatine minangka operator rudal jelajah jarak jauh lan duwe kemampuan winates kanggo nggunakake bom sing dipandu, uga kanggo ngrusak pertahanan udara berlapis. Iki minangka prabédan sing signifikan saka penerbangan strategis Angkatan Udara AS, sing duwe 91 pengebom (72 V-52N lan 19 V-2A), ing ngendi V-52N minangka analog saka Tu-95MS / Tu-160 Rusia. lan V-2A iku operator saka bom dipandu lan dirancang kanggo break liwat pertahanan udara kuat. Ing wektu sing padha, 64 pengebom B-1B bener-bener dilatih maneh minangka pengebom garis ngarep lan nindakake fungsi dhukungan langsung kanggo pasukan darat.

Sing, njupuk menyang akun sumber pinunjul saka armada ana saka pengebom strategis, pangembangan operator anyar rudal cruise kanggo ngganti ing kahanan saiki katon Luwih keluwih. Nggawe analog domestik saka B-2A utawa njanjeni American Next Generation Bomber (uga dikenal minangka Long-Range Strike-B) maneh katon banget larang proyek kanggo kasunyatan ekonomi Rusia modern. Pedoman ora langsung bisa dadi prakiraan biaya program kanggo ngembangake bom Amerika anyar ing $ 40-50 milyar, yaiku sapratelo saka anggaran pengadaan Angkatan Udara Rusia, miturut SAP-2020, uga biaya kanggo ngrampungake. Tu-160 "saka backlog", kang luwih ing 2006, KAPO wanted kanggo nampa bab 24 milyar rubles.

Ing kasus apa wae, jelas yen penggantian siji-kanggo-siji ora mungkin ana ing kekuwatan anggaran nasional, lan uga pitakonan babagan peran komponen udara ing wangun pasukan nuklir strategis ing mangsa ngarep, umpamane. , sawise 2020, tetep ing mburi layar. Ing babagan iki, menarik yen program PAK DA duwe lawan ing Kementerian Pertahanan dhewe. Ing mratelakake panemume, Rusia ora perlu Komplek kuwi, diwenehi emphasis ing penyebaran prajurit Strategic Missile Forces. Kajaba iku, R&D ing proyek PAK DA, mungsuh nyebutake argumen liyane, mbutuhake dhuwit akeh banget.

Saliyane pitakonan babagan konsep nggunakake PAK DA lan jumlah pesawat sing dituku, pitakonan babagan kemampuan industri penerbangan Rusia kanggo ngrancang pesawat kasebut, lan industri nggawe produksi serial (njupuk produksi komponen sing perlu) katon ora kurang akut. Saga kanthi pangembangan pesawat sing kurang rumit, kayata pejuang T-50 (PAK FA), sing isih adoh saka lengkap, penyebaran produksi pesawat transportasi Il-76MD-90, sing "anyar" kanggo perusahaan Rusia, telat lan kesulitan karo ndandani lan modernisasi Tu-160 - kabeh iki nuduhake yen pangembangan PAK DA bisa dadi tugas sing akeh banget kanggo industri lan "bolongan ireng" kanggo anggaran.

Malah review sepintas saka situs produksi sing wis ana ngidini kita nyimpulake yen PAK DA bisa "dilebokake" ing Gorbunov KAPO (sing ana kemungkinan kanggo ngasilake PAK DA) utawa ing pabrik anyar. Langkah pisanan ing arah iki wis ditindakake: ing wulan Juni 2012, Perdana Menteri Dmitry Medvedev ngumumake rencana nggawe perusahaan penerbangan anyar adhedhasar KAPO Gorbunov, ing ngendi pesawat transportasi militer An-70 bakal dadi produk utama. Nanging kamungkinan kanggo ngeculake PAK DA ora dibuwang. Rega masalah tetep ora dingerteni.

Unsur sing padha rentan saka program kasebut yaiku kompleks peralatan radio-elektronik lan perang elektronik ing papan. Pengalaman operasi kompleks radio-elektronik Tu-160 ing papan, sing wis dielingake meh 20 taun, nuduhake yen ing kasus PAK DA. sejarah bisa bola paling ora ing ukuran padha, yen ora Samsaya Awon, njupuk menyang akun Kapabilitas incommensurable industri radio-elektronik USSR lan Rusia.

Alternatif

Ing kahanan saiki lan ing kahanan saiki ing kompleks industri penerbangan domestik, sing paling disenengi babagan "efektivitas biaya" yaiku njaga armada pengebom strategis Tu-95MS / Tu-160 ing tingkat saiki, sing bakal ditindakake. digunakake sacara eksklusif minangka operator rudal jelajah jarak jauh kanthi hulu ledak nuklir lan konvensional sing diluncurake saka wilayah sing dikuwasani Angkatan Udara Rusia.

Nanging efek paling gedhe bisa teka saka modernisasi armada pengebom jarak jauh Tu-22M3 (kira-kira 100 disebarake lan kira-kira jumlah sing padha ing pangkalan panyimpenan), sing katon minangka pesawat paling serbaguna kanggo penerbangan jarak jauh. Ngelingi kasunyatan manawa pengebom garis ngarep Su-34 anyar bakal diwenehi sawetara fungsi Tu-22M3 saiki, sing terakhir ora sengaja "pindhah" menyang niche penerbangan strategis. SAP-2020 nyedhiyakake modernisasi mung 30 pesawat saka jinis iki, sing pancen ora cukup. Nanging, program iki sing kudu dadi prioritas, kalebu biaya dana sing dialokasikan kanggo tema PAK DA.

Modernisasi Tu-22M3 kudu ora mung ing sadawane garis kanggo nambah karakteristik akurasi saka sistem penampakan onboard lan nganyari avionik, nanging uga nglengkapi armada Tu-22M3 karo rod bahan bakar, uga rudal cruise kompak anyar, dicopot saka Kh-15 ing bobot lan ukuran, nanging kanthi jarak sing tambah akeh (paling ora 1000 km). Iku ora kalebu menehi Tu-22M3 lan kemampuan kanggo nggunakake dipandu bom. Iki uga mbutuhake produksi mesin NK-25 kanthi cepet, bisa uga ngrusak program NK-32M. Mangkono, Tu-22M3 bisa dadi jenis analog saka Amérika B-1B, nanging karo kemampuan kanggo nggunakake senjata sub-strategis lan tenan jenis tawar-menawar ing konflik mangsa. Ambane lan volume pangembangan pesawat anyar bakal ngidini kanggo mbukak ora mung Biro Desain Tupolev, nanging uga KAPO, uga perusahaan industri radio-elektronik lan roket.
Pengarang:
Sumber asli:
http://nvo.ng.ru
113 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. anconsha
    anconsha 27 Agustus 2012 10:30
    + 15
    Desainer ing industri pesawat mangsa kudu, mbokmenawa, karo otak sing rada pindah ing sisih siji, dadi fiksi ilmiah sethitik ... Inggih, kita wong duwe fitur iki, dedikasi banget, iku tetep kanggo wished sing pendanaan karya cocok lan maju Rusia !!!
    1. kanggo saiki
      kanggo saiki 27 Agustus 2012 14:27
      +4
      Aku bakal nggawe reservasi langsung, aku wong sing adoh saka penerbangan, aku ora duwe kawruh, nanging kanca sing ngerti babagan perkara kasebut lan sing mratelakake panemume ing industri pesawat sing ora bisa dipercaya, saiki wis mutusake. kanggo tetep ing siram "saka telpon kanggo nelpon", Aku Quote tembung saka mail
      Umumé, yen aku katon ing situs, banjur "sawise" 20 September, sawise kabeh, larangan
      sewulan, lan yen aku "metu" luwih dhisik, jebule aku "dipimpin"
      kanggo "hadiah"
      , lan aku dhewe kaya-kaya wis langganan iki
      hukum, nalika sampeyan ndhaftar ing situs? Lan hukum ngandika - ditampa
      bans-lungguh aja goyang prau
      (Iku cetha sing padha provoke lan
      lsp), nanging .... ditampa, supaya ditampa,


      Iki minangka prelude, lan saiki kasunyatan, aku maca komentar saka Urya-spesialis lan temen maujud yen padha pitunjuk kanggo nyiapake specification technical kanggo tukang ngebom, iku bakal kalebu.
      - hypersound
      - super kahuripan
      - invulnerability
      - penerbangan ngubengi Bumi kanthi siji stasiun bensin (60 liter)
      - kemampuan kanggo ndhelikake ing banyu
      - nggawa akeh roket lan diobong nganggo laser
      .....
      Kreativitas ora ana watesan ...

      Dear SSI, ngormati, mung anggota forum cukup, nyoba, kaya Danko, kanggo ngirim idea adhedhasar kawruh lan kasunyatan ...
      1. ora nggantheng
        ora nggantheng 27 Agustus 2012 15:25
        +5
        Aku pengin nambah menyang TK - iku mangan kabeh lan knalpot Pelangi ngguyu
      2. PLO
        PLO 27 Agustus 2012 15:27
        +3

        Kreativitas ora ana watesan ...

        preferensi lan courtesans lali)
        1. kanggo saiki
          kanggo saiki 27 Agustus 2012 16:24
          +3
          Off topik, nanging jenis kaya udhara
          Helikopter transportasi lan penumpang Mi-38 Rusia sing anyar sajrone Kejuaraan Helikopter Dunia FAI kaping 14 ing Wilayah Moskow ngalahake dhuwure 8600 meter lan nyetel rekor dhuwure donya anyar kanggo helikopter kanthi bobot lepas landas 10 nganti 20 ton, miturut pers. layanan saka Helikopter Russian.
          1. GES
            GES 28 Agustus 2012 05:39
            0
            Meh kabeh cathetan kita
      3. 1976AG
        1976AG 27 Agustus 2012 16:46
        +2
        Ing jaman Soviet, salah sawijining ilmuwan ujar: Apa sampeyan ngerti kepiye panemuan digawe ing kene? Saben uwong ngerti yen iki ora bisa ditindakake. Wong enom teka, dheweke ora ngerti lan nggawe panemuan. Mesthi, iki banget prasaja, mesthi ora ana mukjijat, nanging wong-wong sing melu pembangunan sing janjeni mesthine kudu rada petualang lan ora wedi nyoba nindakake apa sing durung nate ditindakake dening sapa wae.
      4. GES
        GES 28 Agustus 2012 05:37
        0
        Saben uwong duwe kawruh, nanging wilayah
  2. segamegament
    segamegament 27 Agustus 2012 10:46
    + 25
    Ayo ngenteni lan ndeleng, sing utama ora ngremehake katrampilan lan kualitas para leluhur ...
    1. GES
      GES 28 Agustus 2012 05:42
      0
      Nano akhire tryndets, nanometer ... minuscule. Aja dikurangi, aku bakal ndandani ... kaya sub
  3. ShturmKGB
    ShturmKGB 27 Agustus 2012 10:51
    0
    Pesawat kasebut mesthi dibutuhake, pitakonan kasebut ana ing aplikasi ...
    1. gilarom
      gilarom 27 Agustus 2012 23:57
      0
      Kutipan saka ShturmKGB
      Pesawat mesthi dibutuhake


      Mesthi dibutuhake. Banjur kita kabeh mabur ing turboprop Tu-95s, lan ana mbokmenawa ora akeh Tu-160s. Lan dheweke ora siluman, utamane 95.
      1. GES
        GES 28 Agustus 2012 05:46
        0
        Ya, kabeh padha sumunar ing radar, yen mung rudal duwe jarak sing cukup, sanajan sawise pisanan kabeh bakal madhangi EMP, ora ana komunikasi, ora ana refleksi.
  4. aksakal
    aksakal 27 Agustus 2012 10:55
    +6
    "Saga kanthi pangembangan pesawat sing kurang rumit, kayata pejuang T-50 (PAK FA), sing isih adoh saka lengkap, penyebaran produksi pesawat transportasi Il-76MD-90, sing "anyar" kanggo perusahaan Rusia, telat lan kesulitan karo ndandani lan modernisasi Tu-160 - kabeh iki nuduhake yen pangembangan PAK DA bisa dadi tugas sing akeh banget kanggo industri lan "bolongan ireng" kanggo anggaran."- Epik kanthi pangembangan roket sing kurang kompleks, tanpa spacewalk lan tanpa awak, sing isih adoh saka lengkap, penyebaran produksi roket liyane, telat lan kesulitan kanggo ndandani lan nganyarke model roket sadurunge - kabeh iki nuduhake yen pangembangan roket anyar sing bisa mlebu angkasa lan diawaki, bisa dadi tugas sing ora mungkin kanggo industri lan bolongan ireng kanggo anggaran. ngguyu ngguyu Yen Korolev wis ngrungokake omong kosong kuwi ing siji wektu, USSR ora bakal dadi kuwasa spasi pisanan. Ananging mboten midhangetaken, nanging sedaya upaya ngrampungaken tugas, senajan kangelan lan kirang nguwasani ing saderengipun.... Dalan bakal dikuwasani dening kang lumaku, kangelan bakal atos jiwa lan watak, lan malah nyoba, malah nyoba kasil (Gusti Allah, mesthi) kanggo embody project Komplek kaya PAK DA, isih bakal duwe impact positif ing industri pesawat Russian. Bakal ana pangembangan, ing proses nggawe, pigura bakal katon sing mutusake kabeh lan liya-liyane. Artikel minus. Kanggo ngrungokake wong-wong kuwi - kok kita kudu senapan mesin anyar, kene padha nggawe AKM, ayo padha pindhah liwat iku cilik - ril Picatinny utawa soko kanggo nambah ana. Liyane, utamane pangembangan dhasar anyar, larang, lan malah kethokan ....
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 27 Agustus 2012 16:52
      +6
      kanthi cara)
      malah bocah sekolah merengut babagan epik superjet kanggo anggaran, nanging sauntara:

      disebut tokoh liar lan palsu saka puluhan milyar dolar. Program kasebut dituding meh ambruk kabeh industri penerbangan Rusia lan "dheweke njupuk kabeh dhuwit." Bebener iku Superjet-100 nampa mung 5% saka kabeh dhuwit negara diparengake kanggo industri penerbangan sipil domestik. Kurang saka anggaran sing nandur modal ing rekonstruksi teater Bolshoi utawa Mariinsky, kurang saka proyek kanggo pambangunan sepur listrik menyang Bandara Pulkovo. FTP "Pengembangan Penerbangan Sipil nganti 2015" nyathet kabeh proyek sing didanai: SSJ, MS-21, Be-200, Il-96T-300 / 400, Tu-204 / 214 / 204SM, Mi-38, Ka-62, minangka uga SaM-146, NK-93, PS-90A-2, PD-14, lan liya-liyane. Anggaran kanggo kabeh industri penerbangan miturut Program Target Federal kanggo 2002-2010 yaiku 111 milyar 808,8 yuta rubel (alami, penerbangan militer yaiku ora kalebu ing kene). Dhuwit anggaran kanggo kabeh industri penerbangan ing 2011-2013: 144 milyar 118,2 yuta rubel. Secara total, 2002 milyar rubel dialokasikan kanggo pangembangan industri penerbangan sipil kanggo periode 2013-255,9. Lan proyek SSJ mbuwang 13,7 milyar rubel, utawa $ 0,5 milyar, kira-kira 5% saka dana program kasebut. Ing endi para bawlers oposisi entuk angka pirang-pirang milyar dolar, mung bisa ditebak.

      1. GES
        GES 28 Agustus 2012 05:51
        0
        Jumlah kasebut nggegirisi ... nanging ora nyoba nggunakake papan gambar? Pesawat sing paling nggegirisi mung dicet ing dheweke. Percaya
  5. TOG026
    TOG026 27 Agustus 2012 11:07
    +1
    Dheweke bisa sadurunge, saiki bisa! Kita mung kudu terus maju!
    1. SSI
      SSI 27 Agustus 2012 11:45
      +4
      Kutipan: TOG026
      Dheweke bisa sadurunge, saiki bisa! Kita mung kudu terus maju!

      Ngapunten, nanging sapa sing bisa? Dheweke saiki bisa - sapa iki? Ora ana wong ing pabrik pesawat, akeh sing pensiun saka urip sing apik, mung ana pensiunan ing biro desain. Sapa sing bisa?
      1. alexng
        alexng 27 Agustus 2012 12:44
        +2
        Apa pabrik pesawat sampeyan ngomong babagan? Dhaptar ing studio.
        1. SSI
          SSI 27 Agustus 2012 12:58
          +1
          KAPO, VASO, Aviastar minangka pabrik khusus ing peralatan abot (militer ngasilake salah sijine).
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 27 Agustus 2012 17:42
            +2
            CJSC "Aviastar-SP" nganakake upacara solemn saka commissioning peralatan anyar. Wiwit saiki, perusahaan kasebut bakal ngoperasikake rong pusat kacepetan dhuwur saka perusahaan Amerika MAG.

            Pusat kasebut dituku minangka bagéan saka program target federal Aviastar kanggo peralatan maneh teknis Aviastar kanggo ngolah bagean ukuran gedhe sing digawe saka macem-macem bahan kanggo kabeh baris pesawat sing diprodhuksi, kalebu kanggo modernisasi Il-76MD-90A.



            Tanggal 15 Agustus, bukaan gedhe saka Pusat Pelatihan lan Pengembangan Personel modern ing wilayah CJSC Aviastar-SP. Pusat kasebut bakal nglatih para pekerja sing dikarepake, uga ing spesialisasi sing sempit, latihan sing ora ditindakake ing wilayah kasebut.

            Total investasi kanggo nggawe Pusat Pembangunan Personil kira-kira 7 yuta rubel.



            Aviastar-SP (Ulyanovsk)





            nalika ana sing nangis. wong nyambut gawe =]

            http://www.aviastar-sp.ru/aviastar_ru/index.htm
            1. s-t Petrov
              s-t Petrov 27 Agustus 2012 17:49
              0
              http://alexeyvvo.livejournal.com/12144.html - отчет ОАК за 11 год
              1. s-t Petrov
                s-t Petrov 27 Agustus 2012 17:54
                +2
                Aviastar-SP mrodhuksi batch pisanan conto empennage buntut kanggo pesawat MS-21

                Ing tanggal 26 Juni, CJSC Aviastar-SP nyerahake OJSC Irkut Corporation klompok pisanan buntut sing padha karo struktur kanggo pesawat generasi anyar MS-21. Ing pabrik unsur kasebut, bagean serat karbon kanthi kekuatan dhuwur sing diwenehake dening ONPP Tekhnologiya digunakake.



                Aviastar-SP nampa pesenan kanggo seri anyar Ruslan



                Kamentrian Situasi Darurat Rusia nyatakake kesiapan kanggo tuku pesawat angkut An-124 Ruslan saka seri anyar. Miturut Rafael Zakirov, direktur Perusahaan Penerbangan Kesatuan Negara Federal saka Kementerian Situasi Darurat Rusia, "departemen kasebut wis menehi pesenan kanggo rong pengangkut, nanging wektu pangiriman pesawat anyar isih durung dingerteni."

                Biaya siji "Ruslan" kira-kira 300 yuta dolar. Produksi kendaraan transportasi direncanakake dilanjutake ing perusahaan Aviastar-SP ing 2016. Kira-kira 60 milyar rubel bakal dialokasikan saka anggaran kanggo tujuan kasebut.

                Saiki, urutan wiwitan kanggo Ruslans kira-kira 15 pesawat, Izvestia nyerat. Ing mangsa ngarep, perusahaan transportasi "Volga-Dnepr" arep tuku total 40 pesawat, lan "Polyot" - 15 An-124. Program Persenjataan Negara Rusia kanggo 2011-2020 nyedhiyakake kanggo tuku sawise 2015 saka 20 kendaraan transportasi anyar kanggo Angkatan Udara.

                Ing pungkasan Februari 2012, Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin ngumumake yen ing taun 2020 pabrik Aviastar-SP bakal mbangun 60 pesawat angkut An-124 anyar. Kajaba iku, 22 pesawat kasebut bakal didandani sajrone wektu sing padha.




                lan ya. tandurane mlengkung nglirik
                1. SSI
                  SSI 28 Agustus 2012 08:34
                  +1
                  Apa sampeyan wis menyang pabrik? Dhuwite ngendi Zin?
            2. sazhka0
              sazhka0 28 Agustus 2012 06:15
              -3
              Gambar-gambar sing apik banget. Nyengsemaken. Nanging logo ing mesin cetha ora Russian ((. Where is OUR?
            3. SSI
              SSI 28 Agustus 2012 08:33
              +1
              Gambar ayu! Endi buruh ing foto iki? Apa kabeh wong istirahat nedha awan? Aku tresna posters lan wong-wong sing sijine munggah!
              Kutipan: s-t Petrov
              nalika ana sing nangis. wong nyambut gawe =]
              1. s-t Petrov
                s-t Petrov 28 Agustus 2012 15:23
                0
                [media=http://youtu.be/1lmFEzvK8Mk]
              2. s-t Petrov
                s-t Petrov 28 Agustus 2012 15:24
                0
                Mungkin ana nedha bengi, nanging apa - iku unrealistic?
                mung dadi kesel whining aku wonder


                1. SSI
                  SSI 28 Agustus 2012 16:04
                  +1
                  Ngomong ngeluh. Ngendi Tu-204, Tu-204SM? Kabeh jenenge Aviastar. Apa kita bakal tuku Boeing lan Airbus? Utawa mabur ing Ruslans?
                  1. s-t Petrov
                    s-t Petrov 28 Agustus 2012 16:20
                    0
                    ing laporan diterbitake JSC "Tupolev" kanggo kuartal 1 taun iki. Miturut dokumen iki, Tupolev OJSC saiki duwe kontrak tenan kanggo 42 pesawat Tu-204SM ing portofolio pesenan kanthi pilihan kanggo 35 liyane!

                    Data ing ngisor iki diwenehake kanggo maskapai:



                    Red Wings - kontrak kanggo 15 pcs. karo opsi kanggo 10 liyane,

                    Bashkortostan (VIM-Avia) - 10 unit dikontrak, opsi kanggo 12,

                    Aviastar-TU - kontrak kanggo 5, opsi kanggo 10,

                    Aeroflot - kontrak kanggo 6 pcs. (kanggo VladivostokAvia),

                    Spasi - kontrak kanggo 3 unit, opsi kanggo 3,

                    Mirninskoe AP ​​​​JSC "Alrosa" - kontrak kanggo 3 pesawat.
                    1. SSI
                      SSI 28 Agustus 2012 16:31
                      +1
                      Nyuwun pangapunten, kabeh ing kertas. Aku menehi hasil karo sistem kontrol kanggo pesawat kita. Ora ana pesenan kanggo VSUP-85, VSUT-85, ASSHU-204 (ora direncanakake kanggo taun iki, lan kanggo sabanjure.)
                      1. s-t Petrov
                        s-t Petrov 28 Agustus 2012 18:09
                        0
                        Apa laporan sing diterbitake Tupolev OJSC kanggo kuartal kaping 1 taun iki goroh?

                        Kasunyatan yen sampeyan kerja ing industri pertahanan minangka busur sing jero kanggo sampeyan.
                      2. SSI
                        SSI 28 Agustus 2012 18:38
                        +1
                        Laporan sing diterbitake minangka protokol maksud, nanging, sayangé, ora ana pesawat sing diprodhuksi. Aku nggawa anakku kerja sawise lulus saka institut, kanthi pangarep-arep bisa urip maneh ing penerbangan. Saiki aku wedi yen aku salah. Nanging aku isih ngarep-arep! Negara kita tanpa penerbangan minangka mayit. Nyuwun pangapunten babagan perbandingan kasebut.
                      3. s-t Petrov
                        s-t Petrov 28 Agustus 2012 21:25
                        0
                        Sampeyan nindakake perkara sing bener kanthi nggawa anakmu. sampeyan kudu pracaya ing negara. saiki akeh kanca-kanca sing nresep elbows, sing sawise sekolah militèr, padha mbuwang saka tali Pundhak lan lunga ing saindhenging donya kanggo nggoleki ruble, ndeleng kamakmuran lan kapercayan ing mangsa sing ora pati cetho lan letnan senior.

                        kabeh wis ganti dadi luwih apik lan sing utama ora kanggo ngaco wektu iki. lan wayahe pas.
        2. sazhka0
          sazhka0 28 Agustus 2012 06:10
          0
          Saratov. Pabrik wis ora ana maneh. Apa iki ora cukup?
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 28 Agustus 2012 15:36
            +1
            kanggo apa? Sampeyan bisa uga ngomong babagan carane negara ilang kedaulatan ing 91? Banjur, kanthi cara sing aneh, 80% industri ambruk?

            Banjur Vova teka, sing saiki dioyak dening akeh bocah sekolah, lan mungkasi pelanggaran hukum iki, ta?

            Lan babagan menehi tandha ing mesin Amerika ... Suwene sampeyan ngusulake ngenteni mesin domestik kanthi paramèter sing padha? Taun, loro? telu?

            Apa sampeyan ora ngganggu yen sawise perang ing 45, ana piranti mesin Jerman ing saindhenging serikat? Utawa Putin lan Stalin mung ora fumble, lan sampeyan kudu dadi pimpinan? Lan kaya sihir, tanduran sing ditutup ing Saratov bakal katon, industri mesin-alat bakal cepet-cepet munggah, upah ing pabrik bakal tikel kaping pindho lan liya-liyane. Utawa apa?


            Negara kasebut kalah perang. Akeh perkara sing diterusake saka iki. Kita minangka pihak sing kalah. Ing negara kita, malah Bank Sentral ora ateges dadi kagungane negara. Cukup mikir babagan iki. Hukum kasebut dipromosekake kaping pindho babagan nasionalisasi, kira-kira, ruble (Putin wiwit nindakake iki, kanthi cara, sadurunge Vova, keselarasan iki katon cocog karo kabeh wong). Pisanan hukum ora lulus (!). Saiki lagi nyoba promosi kanggo kaping pindho. Mugo-mugo kabeh lancar sak iki.


            Dadi tanduran ing Saratov ora dadi prioritas utama. Saiki lagi modernisasi lan ngembangake pabrik pesawat sing isih ana sawise neraka kasebut.
            1. SSI
              SSI 28 Agustus 2012 16:20
              +1
              Kutipan: s-t Petrov
              Dadi tanduran ing Saratov ora dadi prioritas utama. Saiki lagi modernisasi lan ngembangake pabrik pesawat sing isih ana sawise neraka kasebut.

              Lan kanggo wong sing kerja ing pabrik iki? Apa iki dudu masalah prioritas? Lan VASO karo pemecatan buruh supaya bisa nambah struktur? Padha ora murub manager, padha murub buruh. Ya, kita kalah perang lan ora ana alesan kanggo bungah. Minangka kanggo gambar ayu. Pracayaa, aku kudu ngunjungi pabrik pesawat. Yen sadurunge bisa budheg saka palu riveting, saiki .... Ing Ulyanovsk, pabrik dibangun kanggo ngasilake 80-100 pesawat saben taun. Lan saiki ana pirembagan babagan optimalisasi wilayah lan produksi. IL-476 dibangun miturut dokumen siap kanggo sawetara taun. Lan iki dudu pambangunan pesawat anyar. Aku mbokmenawa luwih kuwatir babagan penerbangan kita. Aku KERJA ing. Il-96, Tu-204/214/204SM, An-148/158, Yak-130 An-70....etc. Aku bisa karo mesin iki. Nanging release saka siji pesawat saben taun. Lan ing wektu sing padha, laporan sing menang - iki ora cocog. Lan superjet - padha ora ngadeg ing baris mburi, padha ora ngadeg. Aku njupuk AFL kanthi paksa (perusahaan negara, sawise kabeh), Transaero - ing tekanan (supaya dadi operator sing ditunjuk menyang Italia lan Prancis), wong manca nyingkiri ... Aku ora ngerti, aku ora ngerti. .
              1. s-t Petrov
                s-t Petrov 28 Agustus 2012 21:49
                0
                sadurunge, masalah # 70 karyawan pabrik Avtovaz lagi dirampungake. diluwari lan ditarik metu.

                "Kamaz" - padha ngluwari lan ditarik metu (ana, aku, jumlah karyawan ora kurang). Lan aku yakin manawa aku durung ngerti akeh conto kaya ngono.

                Kabeh ana wektune. Lan kanggo Employment, saiki wis dibangun nomer cekap saka Enterprises ing wilayah Saratov. Wong ora bakal ditinggal tanpa kerja. Pengangguran ing Rusia luwih apik tinimbang taun 2008
  6. John saka AS
    John saka AS 27 Agustus 2012 11:11
    +8
    Paradoks, kahanan kasebut ngelingake apa sing kedadeyan ing bangunan tank Jerman ing 42-44.
    Banjur kanggo Jerman ana 2 cara - modernisasi tank T-3,4 utawa nggawe tank larang anyar Tiger, Panther. Sejarah wis nuduhake kesalahan produksi Macan lan Panthers.

    Lan mesthi wae bomber anyar dibutuhake, mung dibangun miturut prinsip - "kita digawe saka apa" ora bakal bisa.
    Pesawat anyar kanthi bahan struktur anyar kanthi nanoteknologi, mesin anyar, bisa uga hipersonik, misil anyar, aerodinamika, elektronik.
    1. gilarom
      gilarom 28 Agustus 2012 00:04
      -1
      Kutipan: John saka AS
      Sejarah wis nuduhake kesalahan produksi Macan lan Panthers.


      Macan lan panther padha ora salah, padha mobil apik, padha matèni telung puluh papat kita karo siji dijupuk, nanging ana sawetara wong, industri Jerman mung ora ngetutake kita. Ya, lan padha ora duwe cukup bahan bakar. Jerman luwih utawa kurang perang karo kita ing macan iki, duwe kaluwihan gedhe ing teknologi. Yen padha duwe tank sing padha karo T-34 kita, mula kita bakal ngrusak dheweke ing 43.

      Kutipan: John saka AS
      mung dibangun ing prinsip - "kita digawe saka apa" ora bakal bisa


      tenan. Mulane, kita mindhah tenggat wektu ing sisih tengen, luwih becik ngrancang luwih suwe, nanging banjur bakal dibangun kanthi apik.
  7. 1976AG
    1976AG 27 Agustus 2012 11:49
    +1
    Kaping pisanan, aku ora ngelingi yen ana rencana saka 2017. miwiti produksi PAK DA. Tansah dituduhake 2025-2030.
    Ingkang kaping kalih, kedah dipunkembangaken PAK DA ingkang hipersonik, menawi mboten badhe tansah dados lakon kejar, inggih menika ketinggal. Aja wedi nyetel gol ambisi dhewe - iki mung siji-sijine cara kanggo nggawe barang sing bermanfaat. Lan dhuwit sing diinvestasi kanggo pembangunan sing njanjeni ora bakal muspra ing kasus apa wae - bakal maju ilmu, industri, lan teknologi.
    1. SSI
      SSI 27 Agustus 2012 11:54
      +3
      Napa kita butuh bom hipersonik? Iku rampung diganti dening roket. Rudal pelayaran digawe subsonik, lan ing kene ana hypersound. Cukup, sampeyan kudu ngganti bom sing ana sawise sumber daya wis kesel. Ing anyar karo avionik anyar lan Komplek pertempuran.
      1. Andrey_K
        Andrey_K 27 Agustus 2012 12:31
        +2
        Hipersonik dibutuhake:
        1) Kanggo ngirim rudal jelajah kanthi cepet menyang papan sing ora bisa digayuh dhewe. Bisa uga wektu tundha kasebut "kaya mati."
        2) Supaya ora nembak sistem pertahanan udara lokal, amarga, ing wektu tentrem, ora nggatekake wilayah manca, sampeyan bisa uga kudu "brazenly" mabur liwat wates manca tanpa takon.

        Duwe pesawat kasebut, siji bisa ngancam bakal ngebom obyek apa wae ing tlatah negara, lan ora nyopir armada utawa kapal selam ing kana kanggo tujuan sing padha.
        1. Manager
          Manager 27 Agustus 2012 12:35
          0
          Kutipan: Andrey_K
          1) Kanggo ngirim rudal jelajah kanthi cepet menyang papan sing ora bisa digayuh dhewe. Bisa uga wektu tundha kasebut "kaya mati."
          2) Supaya ora nembak sistem pertahanan udara lokal, amarga ing wektu tentrem, ora nggatekake wilayah manca, sampeyan bisa uga kudu "brazenly" mabur liwat wates manca.


          Aku bakal nambah
          3) Kemungkinan mabur ing orbit cedhak Bumi.
          1. SSI
            SSI 27 Agustus 2012 12:43
            +3
            Iki dudu tukang ngebom maneh! Banjur sampeyan kudu ngramu TTZ kanggo jinis NEW senjata lan ngetung pinten iku bakal biaya. Lan hypersound ing atmosfer .... Coba mbayangno dimensi lan rasio daya-kanggo-bobot pesawat kuwi.
            1. Andrey_K
              Andrey_K 27 Agustus 2012 13:08
              +1
              Yen sampeyan mabur ing lapisan dhuwur saka atmosfer, resistance udhara bakal suda.
              Lan apa maneh pengebom, yen ora kanggo nyilikake kerugian energi kanggo pangiriman rudal?
              Ayo rudal balistik bisa mabur menyang titik sing adoh dhewe, nanging iki kudu ukurane pesawat dhewe.
              Bomber, ing tangan liyane, mbantu akeh pluru kanggo ngatasi bagean energi-intensif dalan - kanggo akselerasi menyang kacepetan dhuwur lan mundhakaken menyang dhuwur saka kang trep kanggo rencana.
              Kabeh sing bakal ditindakake dening bomber yaiku kabeh bahan bakar roket sing disimpen lan konsumsi, ing kasus apa wae, bakal luwih efisien.

              Ing asas, sampeyan ora malah kudu nglintasi wates - tukang ngebom nyepetake kanggo hypersound, munggah menyang stratosfer lan ana, ing tapel wates, diluncurake pluru, lan sing ing dhewe, tanpa mbuwang tepak siji bahan bakar kanggo ngangkat lan nyepetake, nggayuh tujuan pungkasan.
              Aku mikir rencana peluncuran kasebut bakal bisa ngluwihi jarak rudal nganti ewonan kilometer.
              1. SSI
                SSI 27 Agustus 2012 13:15
                +1
                Kutipan: Andrey_K
                Bomber, ing tangan liyane, mbantu akeh pluru kanggo ngatasi bagean energi-intensif dalan - kanggo akselerasi menyang kacepetan dhuwur lan mundhakaken menyang dhuwur saka kang trep kanggo rencana.
                Kabeh sing bakal ditindakake dening bomber yaiku kabeh bahan bakar roket sing disimpen lan konsumsi, ing kasus apa wae, bakal luwih efisien.

                Coba mbayangno dimensi lan rasio daya-kanggo-bobot pesawat kasebut. Deleng foto lan katrangan babagan pesawat hipersonik eksperimental Amerika. Lan dhuwur pesawat .... Visibilitas mbenakake, dadi bisa kanggo njupuk mudhun. Rudal anti-pesawat nganti 5M fly.
                1. Andrey_K
                  Andrey_K 27 Agustus 2012 13:44
                  +2
                  Aku kepengin weruh carane dheweke bakal nembak dheweke yen dheweke ngluncurake rudal 2000 km saka target?
                  Utawa malah luwih.
                  Radar ora tekan jarak kasebut.
                  Kanggo entuk bom ana, sampeyan butuh pesawat liyane, sing uga nyebarake rudal anti-pesawat kanthi cara sing padha.
                  1. SSI
                    SSI 27 Agustus 2012 13:53
                    +1
                    Dimensi, mesin ramjet, bahan struktural, bahan bakar ... Lan ora kabeh.
                    1. Andrey_K
                      Andrey_K 27 Agustus 2012 14:05
                      -1
                      "Dalan bakal dikuwasani dening sing mlaku"
                      Amerika mung saiki nyoba ngembangake sing kaya mangkene, supaya bisa cepet nabrak obyek apa wae ing donya saka wilayah Amerika Serikat.

                      Aku ora ujar manawa Rusia bisa nggawe analog saiki, nanging bisa uga arah kasebut.

                      Kanggo nggawe pesawat kanthi cepet lan dhuwur-dhuwur sabisa - banjur generasi sabanjure wis dadi hipersonik lan stratosfer.

                      Lan yen ora ana pengebom sing dikembangake ...
                      1. SSI
                        SSI 27 Agustus 2012 14:15
                        +2
                        Hypersound larang banget, saka sudut pandang aerodinamika. Supersonik wis larang. Pesawat supersonik sipil ditinggal - kapasitas penumpang kurang. Hyper mbutuhake pangurangan sing luwih gedhe ing bagean salib pesawat - roket minangka pilihan becik (saka kondisi rasio salib lan daya mesin). Mesin ramjet iku rakus ngluwihi ukuran. Nindakake bahan bakar karo sampeyan - massa mundhak. Ing tembung, pitakonan liwat gendheng. Pangembangan, mesthine kudu ditindakake, yen ora, kita bakal ketinggalan nganti pirang-pirang abad (kita wis ketinggalan pirang-pirang dekade sajrone 20 taun, nuwun kanggo tautologi). Nanging iki ora ditrapake kanggo tema PAK YES.
                      2. Andrey_K
                        Andrey_K 27 Agustus 2012 15:44
                        -1
                        Ya, hypersound - iki carane aku ndhukung gagasan ing mangsa ngarep ...
                        Umumé, tukang ngebom kudu operate miturut teknologi iki:
                        Dheweke nyepetake luwih cepet, menek luwih dhuwur lan murub rudal jelajah.
                        Sing ing bagean utama lintasan ora nguripake mesin lan rencana kaya bom biasa - duwe wangun persegi / siluman lan tanpa mesin mlaku, padha ora katon dening radar, banjur nalika mesin diwiwiti, wis kasep kanggo nindakake soko. - roket nyepetake dadi hipersonik lan bam ...
                      3. Zerstorer
                        Zerstorer 27 Agustus 2012 14:15
                        0
                        Generasi sabanjure bisa uga lan bakal dadi hipersonik. Nanging ora saiki. Karya kudu rampung. Ora larang kaya sing dikira wong akeh.
                  2. Zerstorer
                    Zerstorer 27 Agustus 2012 14:23
                    +1
                    Kutipan: Andrey_K
                    kanggo njaluk pengebom ana, sampeyan butuh pesawat liyane, sing uga nyebarake rudal anti-pesawat kanthi cara sing padha.

                    Warheads rudal wis sinau kanggo mencet. Lan prodigy iki uga bisa numpes. Aku mung kanggo kacepetan dhuwur lan dhuwur. Nanging ora hyperzoom lan sistem aerospace.
                    1. Andrey_K
                      Andrey_K 27 Agustus 2012 15:40
                      0
                      Durung sinau apa-apa.
                      Mung yen roket mabur strictly ing garis lurus, lan ora nguripake ngendi wae.
                      Saiki dheweke mung nyoba ngembangake teknologi keajaiban sing nyerang rudal ing wiwitan (laser), nanging uga ana pitakonan.
                      Lan pluru hipersonik ora mabur adoh - ora duwe bahan bakar sing cukup (uga, utawa nguripake hypersound ing bagean pungkasan saka lintasan).
                      1. Zerstorer
                        Zerstorer 27 Agustus 2012 18:12
                        0
                        Kutipan: Andrey_K
                        Mung yen roket mabur strictly ing garis lurus, lan ora nguripake ngendi wae.

                        Apa tegese lintasan balistik?
                      2. Andrey_K
                        Andrey_K 27 Agustus 2012 19:31
                        0
                        Ya, ya, "lintasan balistik" rinci banget, "ing garis lurus" - cukup nerangake kahanan, utamane amarga, miturut gagasan paling anyar ing fisika, "lintasan balistik" minangka garis sing paling lurus, nanging yen sampeyan miwiti kanggo delve menyang alas kuwi, banjur sampeyan bisa pindhah adoh.
                        Ya, lan miturut peta, iku garis paling lurus.

                        Mula diarani langsung - tegese lurus.

                        Kaya ing lelucon:
                        "Aku nang endi?!! Omongi aku nang endi?!
                        - Lha...iki dalan...nomer omah...
                        - Kanggo neraka karo rincian! Kutha endi?"
              2. Zerstorer
                Zerstorer 27 Agustus 2012 14:06
                0
                Pengebom hipersonik?! Apa sampeyan bisa mbayangno apa tugas sing angel iki? Ing Federasi Rusia, ing mangsa ngarep, gagasan iki ora bakal diwujudake. Kita butuh industri, sing ora duwe, butuh wong sing isih kudu dilatih. Hypersound? Apa sampeyan arep ngisi troglodyte iki? hidrogen?? Ya, kita entuk dimensi pesawat sing ora diukur. Dadi ayo ndeleng apa sing dibutuhake Angkatan Udara kita. Lan dheweke butuh, kaya sing dakngerteni, pesawat sing bisa nggayuh target kanthi rudal jelajah kanthi hulu ledak khusus. kudu bisa nembus pertahanan udara saka mungsuh potensial. Kudu adhedhasar lapangan udara sing ana. kudu bisa nggunakake senjata konvensional (ora WMD). Banjur, kudu ana akeh pesawat. Aku pracaya yen kita ora perlu 2-3 "emas-kristal" pesawat hipersonik. We kudu senjata. Lan kudu ana akeh senjata lan kudu dipercaya.
                1. 916
                  916 27 Agustus 2012 21:48
                  0
                  Pesawat berawak hipersonik, sayangé, mung "Daftar Keinginan" nganti saiki. Ora ana wong ing donya sing wis nyedhaki tonggak sejarah nggawe pesawat hipersonik kasebut. Malah Amer's DEMONSTRATOR X-43A minangka woh saka R&D lan bisa dibandhingake karo bobot lan ukuran kanggo rudal jelajah.
                  1. 916
                    916 27 Agustus 2012 21:56
                    +3
                    Ing tutugan. Nanging, mesthi, sampeyan kudu nindakake R&D dhewe. Luwih tepate, terus nindakake, wiwit padha diwiwiti maneh ing USSR lan mimpin kanggo nggawe rudal hipersonik Kh-90 Koala maneuvering. Iki dites ing 2004 ing ngarsane Putin. Waca liyane babagan iki lan karya liyane ing bidang hypersound ing kene: http://rnns.ru/14898-udarnaja-sila-pogonja-za-giperzvukom.html
      2. 1976AG
        1976AG 27 Agustus 2012 13:52
        0
        Yagene ana rudal ing pengebom kabeh? Sawise kabeh, uga ana ing kapal selam, kapal permukaan, apa ana ICBM lan OTRK? Saben kompleks tempur duwe spesifik lan ceruk dhewe. Lan ing pengebom, saliyane rudal, bisa uga uga dadi bom.. N.S. Khrushchev uga ujar kenapa kita butuh bedhil, pesawat, yen kita duwe misil.
        1. SSI
          SSI 27 Agustus 2012 13:56
          +1
          Bom hipersonik?? Utawa hypersound dibutuhake kanggo ngatasi pertahanan udara? Yen jarak peluncuran ana ing njaba pertahanan udara, kenapa hypersound?
          1. 1976AG
            1976AG 27 Agustus 2012 14:22
            0
            Nyuwun pangapunten, nanging kenapa kita kudu ngebom yen ana rudal?
            1. SSI
              SSI 27 Agustus 2012 14:28
              +1
              Lan sapa sing ngerti? Kanggo soko digawe lan ana bebarengan. Obrolan iku dudu babagan apa sing kita butuhake, nanging apa sing kita butuhake.
              1. 1976AG
                1976AG 27 Agustus 2012 14:57
                0
                Nanging kepiye carane bisa ngerti APA sing dibutuhake yen ora ngerti apa tujuane, kerja apa sing kudu ditindakake? Kanggo njawab pitakonan iki, kita kudu ndeleng kepiye bedane karo sistem liyane? rudal, sanajan loro-lorone saka wong-wong mau uga duwe tujuan sing beda-beda. Ing konflik modern, kahanan bisa cepet owah lan macem-macem senjata bisa uga dibutuhake, lan ora mung peluncur rudal strategis. Kanggo negara kita, sing ora duwe pangkalan militer lan klompok operator pesawat ing macem-macem bagean ing ndonya, penerbangan strategis tetep dadi ONLY kanggo nanggepi ancaman ing macem-macem wilayah.

                Nanging kepiye carane bisa ngerti APA sing dibutuhake yen ora ngerti apa tujuane, kerja apa sing kudu ditindakake? Kanggo njawab pitakonan iki, kita kudu ndeleng kepiye bedane karo sistem liyane? rudal, sanajan loro-lorone saka wong-wong mau uga duwe tujuan sing beda-beda. Ing konflik modern, kahanan bisa cepet owah lan macem-macem senjata bisa uga dibutuhake, lan ora mung peluncur rudal strategis. Kanggo negara kita, sing ora duwe pangkalan militer lan klompok operator pesawat ing macem-macem bagean ing ndonya, penerbangan strategis tetep dadi ONLY kanggo nanggepi ancaman ing macem-macem wilayah.
                1. SSI
                  SSI 27 Agustus 2012 15:04
                  +2
                  Kajaba iku, yen sawetara gedhe tegese ukuran gedhe, dimensi gedhe ora kalebu hypersound. Sing kabeh wektu cendhak. Lan pengebom, utamane ahli strategi lan jarak jauh, mesthi dibutuhake! Pitakonan yaiku endi lan pira. Sawise kabeh, artikel kasebut ujar manawa sing ana isih bakal tahan 10-15 taun (sanajan, yen PPR lan pangopènan ditindakake kanthi tepat wektu).
                  1. 1976AG
                    1976AG 27 Agustus 2012 15:32
                    0
                    Nomenklatur sing gedhe ora perlu sing njupuk kabeh lan akeh bebarengan, iki mesthi ora masuk akal.(kira-kira ngomong).
                2. Irbis9
                  Irbis9 28 Agustus 2012 02:51
                  0
                  Yen kita wis duwe pengebom strategis karo sumber prayoga (Tu-95MS / 160), ora dirancang kanggo break liwat pertahanan udhara mungsuh, iku luwih expedient kanggo berkembang pesawat sing bakal manggoni niche iki.
                  Ayo dadi tangi luwih cilik ing ukuran lan sawetara senjata ora bakal dadi gedhe.
        2. kanggo saiki
          kanggo saiki 27 Agustus 2012 14:31
          +2
          Kutipan: 1976AG
          Lha kok ana rudal ngebom babar pisan, apa maneh ana ing kapal selam, kapal permukaan, ana ICBM lan OTRK?

          Amarga, minangka paribasan wicaksana, "Sampeyan ora bisa nyelehake endhog ing siji kranjang." Triad minangka jaminan kita marang non-agresi ...
          1. 1976AG
            1976AG 27 Agustus 2012 15:04
            0
            Lan kanggo iki uga.
  8. Lazer
    Lazer 27 Agustus 2012 11:57
    +2
    Nganyarke pesawat tansah duwe watesan. Kanggo nggawe bomber strategis kanthi ngisi bahan bakar udara saka Tu-22M3 tegese ninggalake dhewe ing abad pungkasan. Penting kanggo ngembangake kapal NEW.
    1. ora nggantheng
      ora nggantheng 27 Agustus 2012 15:48
      +1
      Nganti taun 22, TU-90 nduweni kemampuan kanggo ngisi bahan bakar ing udhara, amarga saran saka Yuda Gorbachev, kanggo nyenengake Amerika Serikat, dheweke nindakake modernisasi kanthi nalisir, lan mung ngethok bar lan riveting bolongan asil. Lan mbangun pesawat NEW tanpa kesel kemungkinan modernisasi Komplek ana sampah pidana. Aviation anyar Komplek mesthi perlu
      nggawe, nanging nganti saiki malah para ahli ora ngerti apa sing dibutuhake YES, mulane kudu njaga peralatan sing ana ing kondisi pertempuran kanthi maksimal, kita bakal entuk PAK-DA sing nyata.
  9. mkpda
    mkpda 27 Agustus 2012 11:58
    0
    Rejeki ing lemah kopi. Ora ana tugas teknis sing lengkap. Lan opsi sing bisa ditindakake bisa beda banget saka saben liyane. Cukup - goyang kosong saka udhara. Siji-sijine plus yaiku paling ora ana wong sing bakal ngelingi carane pengebom digawe.
  10. bangsal
    bangsal 27 Agustus 2012 12:44
    0
    Artikel kasebut mesthi informatif ... nanging kelalaian cilik nalika nulis ... contone, B-52 ora ana analog saka TU-160 ... burem kesan .. minus ...
  11. valokordin
    valokordin 27 Agustus 2012 12:45
    +1
    Secara pribadi, aku jengkel karo kepinginan kanggo menehi kabeh marang Pogosyan, mula, ayo ngandelake nggawe pesawat penumpang roket ruang angkasa, lan ngandelake Biro Desain Tupolev kanthi pambangunan pesawat pertanian jinis TU-1, kanthi a bledug uyuh Komplek lan revolving cluster loading.
  12. patsantre
    patsantre 27 Agustus 2012 12:47
    +2
    Ana akeh pembangunan, investasi ing ngendi sampeyan bisa "mindhah" ilmu lan kemajuan. Nanging kita ora duwe cukup dhuwit kanggo kabeh.
    Minangka kanggo tukang ngebom, Aku saiki iku worth nganyarke kabeh Tu-160s lan bagéan saka Tu-22 supaya padha bisa nggunakake WTO, ing asas, Tu-95 ora perlu kemampuan iki, supaya iku tetep strategi. lan tukang ngebom anyar kudu digawe universal (loro kanggo lokal lan kanggo 3 MV), iki wis cetha, Aku mikir sing cepet utawa mengko isih kudu dikembangaké, dadi luwih apik kanggo miwiti saiki, nanging pembangunan ing. MB bakal migunani kanggo penerbangan sipil.
    Ing sisih liya, YES dudu sisih paling kuat saka triad nuklir, nanging ora ana dhuwit akeh, lan sampeyan kudu mbuwang dhuwit sing paling penting ...
    1. SSI
      SSI 27 Agustus 2012 12:56
      +5
      Ora ana dhuwit cukup kanggo modernisasi armada pesawat sing ana. Aku wedi yen kabeh riset babagan PAK DA bakal rampung ing Biro Desain Sukhoi. Dhuwit bakal diwutahake ing kana, lan Su-34 bakal dadi prototipe PAK DA iki. Kang menehi kritik dening armada sipil, kabeh wis obah menyang iki.
      1. Zerstorer
        Zerstorer 27 Agustus 2012 14:11
        0
        Kutipan: SSI
        Aku wedi yen kabeh riset babagan PAK DA bakal rampung ing Biro Desain Sukhoi. Dhuwit bakal diwutahake ing kana, lan Su-34 bakal dadi prototipe PAK DA iki. Kang menehi kritik dening armada sipil, kabeh wis obah menyang iki.

        Setuju banget karo sampeyan. Aku mung nyathet yen kesimpulan iki bisa ditarik ora mung saka kahanan ing armada sipil - padha uga ing penerbangan militer.
        1. SSI
          SSI 27 Agustus 2012 14:18
          +1
          Aku setuju banget! Lan sedhih banget!
  13. GP
    GP 27 Agustus 2012 13:17
    0
    Buruh transportasi Ilyushin utamane. Pengebom PAK DA minangka sekunder. Peluncuran sistematis pisanan lan R&D kaloro - kabeh logis. Kajaba iku, peluncuran para ahli strategi sing padha ora bakal nggawa apa-apa kajaba saliva bangga. Adol sanajan sawise 50 taun dudu kasunyatan manawa bakal didol. Beban sing padhet lan gedhe, ora kaya buruh transportasi sing ora sopan. Klub iku mesthi apik, nanging shovel mesthi luwih migunani.
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2012 14:07
      +1
      Shovel luwih migunani yen sampeyan kudu ngeduk, nanging luwih apik kanggo perang karo liyane. Bangga wis drooled dening wong ciut-minded lan sampeyan ora kudu mbayar manungsa waé kanggo wong-wong mau. Kanggo efektif nglawan ancaman njaba, Rusia perlu senjata. ora malah ing tingkat model manca paling apik, nanging noticeably unggul kanggo wong-wong mau, mula iku perlu kanggo bisa ing arah iki.
  14. Pravdorub
    Pravdorub 27 Agustus 2012 14:36
    0
    Pesawat anyar iku apik, mesthi, nanging misale jek sing Rogozin ngandika bener, "Iku ora bakal fly ngendi wae" - yen saiki satelit wis ditembak mudhun karo rudal.
    Ing babagan biaya pangembangan lan produksi, luwih akeh dhuwit sing bakal ditindakake tinimbang ing kapal induk. Batch cilik ing ... ing taun sewelas, ing mratelakake panemume, meh ora bakal nggawe akeh raos. Dhuwit bisa digunakake kanthi luwih apik yen perusahaan kita uga diisi kerja.
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2012 15:02
      +1
      Anehe, saiki satelit ing orbit luwih gampang ditembak tinimbang GLA.
  15. Yuri3005
    Yuri3005 27 Agustus 2012 14:58
    +2
    Preduli saka PAK DA mlebu seri utawa ora, R&D kudu ora mandheg ing kahanan apa wae. Iku elek kanggo ketinggalan ora ing jumlah teknologi, nanging ing kualitas. Duwe basis ilmiah lan teknis sing dibutuhake lan proyek sing wis siap (sanajan ora rampung), sampeyan bisa tansah nyetel produksi nalika ana dana, yen ora ana dhuwit sing bakal disimpen ...
  16. 1976AG
    1976AG 27 Agustus 2012 15:18
    +1
    Pravdorub.
    Dheweke ora menyang ngendi wae"
    Iki persis apa sing ngomong yen tank ora perlu, padha cepet kalah.
  17. USNik
    USNik 27 Agustus 2012 15:27
    0
    Pengebom anyar Rusia ora bakal narik, Tu160 sawed dening kabeh serikat kanggo 20 taun. Iku luwih migunani kanggo nyedhiyakake kabeh upaya kanggo modernisasi Tu22, lan ngarahake sumber daya sing dibebasake kanggo pangembangan UAV gedhe.
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2012 16:22
      +1
      Cetha yen kemampuan biro desain kita sayangé ora padha karo jaman USSR, nanging getun ing jaman kepungkur minangka tugas sing ora bisa disyukuri. meh rampung Ya angel, nanging kita kudu nyoba maju - mung ing kasus iki kita bakal bisa njaga kamardikan.
      1. SSI
        SSI 27 Agustus 2012 16:26
        +2
        Sorry, nanging PAK FA kanggo sisih paling uga pembangunan Soviet. Pogosyan nggabungake biro desain Mikoyanovsk lan Sukhovskoe bebarengan. Umume kabeh sing ana gandhengane karo PAK FA saka Mikoyans.
        1. Yuri3005
          Yuri3005 27 Agustus 2012 18:01
          +1
          PAK FA iku wohing karya Mikoyani lan garing, mula apa ora padha karo PAK DA? Ing kahanan keluwen financial abot, apa ora luwih apik kanggo nuduhake Piece saka pie saka kanggo nuduhake Piece saka pie? Kita ora nggawe "Jagung" ing pungkasan. Kajaba iku, Ragozin pengin ndeleng PAK DA hipersonik.
          Biro Desain Sukhoi duwe pangembangan ing Sotka, Mikoyans duwe garis 3-Mach MIG-25/31s, Tupolevs, ing siji, wis melu ing penerbangan strategis kabeh umur diwasa. Gabungke pembangunan, nggawe siji klompok umum, utawa, ing kasus nemen, saben biro desain duwe dhewe, nanging supaya manut siji pusat. Mangkono, jumlah kemungkinan pangembangan lan varian pesawat mundhak, kanthi kemungkinan nggabungake solusi sing paling sukses saka saben biro desain ing siji kompleks penerbangan.
          Kompetisi antarane biro desain mesthi apik, nanging ora ing kasunyatan saiki, nalika saben khusus lan Penny counts.
        2. 1976AG
          1976AG 27 Agustus 2012 19:43
          0
          Kanthi kawruh kita, angel ngomong apa sing dijupuk saka perkembangan lawas, njaba, fuselage beda banget, komposit sing digunakake, kita uga ora ngerti siji utawa liyane, avionik jelas modern. Mung tembung 5. fighter generasi cetha umum. Ngelingi sing ora ana produksi serial ana, malah tes ora dileksanakake, banjur ora ana teknologi produksi. Adhedhasar 2 test flights saka MiG-1.44, Aku ora bakal ngomong sing PAK FA digawe. Mungkin 70% ora nyukupi syarat? Lan sawise 20 taun ekstra ...
  18. Es es
    Es es 27 Agustus 2012 15:58
    +1
    Penulis, mesthi, bener: R & D ing topik PAK YES gedhe, dhuwit gedhe. Kang tansah cilik, kang bisa ngginakaken nang endi wae liya. Nanging ... Nolak kanggo miwiti karya janji saiki minangka wiwitan lag strategis ing mangsa ngarep.
    Saiki kayane bisa njaga armada mobil lawas sing wis ana, apik. Nanging apa sing kudu ditindakake sajrone 8-15 taun, nalika mesin-mesin kasebut rampung lungse lan mbutuhake mesin anyar sing dhasar?
    Banjur kahanan bakal luwih elek tinimbang saiki, penyakit sing ora digatekake bakal luwih angel ditambani. R&D utamane minangka karya para ilmuwan lan perancang, lan iki minangka alat sing paling rumit lan halus kanggo nggawe teknologi sing wis dibanggakake sajrone pirang-pirang taun. Aja miwiti mbiayai karya-karya iki saiki, menyang ngendi wong-wong kudu lunga? bakal padha pindhah menyang ngendi ana karya, kanggo Serikat - lan ing kono padha bakal ditampa karo nyawa dear.

    Gampang ilang desain lan sekolah ilmiah, nanging butuh pirang-pirang dekade kanggo ngembangake.

    Sing ngomong:"Wong-wong sing ora gelem menehi panganan marang tentarane bakal menehi panganan marang tentara sing menang"?
    1. SSI
      SSI 27 Agustus 2012 16:06
      +1
      Ketoke Napoleon. Lan desainer lan ilmuwan wis kerja kanggo pamane (akeh, nanging sing enom piye wae ora bisa kerja ing biro desain, susah). Nanging sing aku setuju banget yaiku mungkasi R&D kaya pati. Sayange, manajer saiki ora ngerti (utawa pura-pura ora ngerti).
  19. kenvas
    kenvas 27 Agustus 2012 18:15
    0
    Ana sing menehi komentar babagan artikel babagan PAK YES ing kene:
    http://warfiles.ru/show-12183-perspektivnyy-strategicheskiy-bombardirovschik-vvs
    -rf-budet-giperzvukovym.html
    1. mkpda
      mkpda 28 Agustus 2012 12:41
      0
      Apa sing kudu dikomentari!? Liyane goyangan hawa ...
  20. baltika-18
    baltika-18 27 Agustus 2012 18:28
    0
    Kok ngrembug sing ora ana.
  21. Basque
    Basque 27 Agustus 2012 19:24
    0
    Kita butuh drone, taktik lan strategis. Serangan lan pengintaian. Iki masa depan.
    1. Yuri3005
      Yuri3005 27 Agustus 2012 19:42
      0
      Apa ora perlu nindakake R&D kanggo nggawe drone? Nemtokake tampilan pesawat, nindakake purges lan tes bangku?
      Komplek kompleks kaya bomber strategis bakal tetep dikendhaleni manungsa nganti suwe, amarga butuh luwih saka 10, 20 utawa malah 40 taun kanggo nggawe intelijen buatan sing bisa dipercaya karo PAK DA kanthi senjata NUKLEAR ing kapal. .
      Bayangake kahanan kasebut, nanging kepiye yen ana wong sing bisa hack menyang sistem perlindungan AI pesawat? Iki dudu drone pengintaian sing ora mbebayani.
      Lan bisa nganyarke menyang drone ing mangsa ngarep, yen ana sing kudu dianyarke, lan apa wae, kita kudu ngembangake lan nindakake.
    2. Andrey_K
      Andrey_K 27 Agustus 2012 19:55
      0
      Lan aku bakal ujar manawa drone ora dibutuhake, nanging pabrik kanggo produksi.
      Peperangan modern, yen ana sing kaya ngono, yaiku kompetisi babagan sapa sing bakal ngalahake sapa sing nganggo drone.
      Pabrik sing bakal ngasilake luwih cepet - iku kamenangan (kaya karo tank ing Perang Donya II).
      Lan desain khusus wis sekunder.
  22. Es es
    Es es 27 Agustus 2012 19:34
    +1
    Lan yen kita pirembagan bab bisa nggunakake pertempuran strategi anyar, saka kang ciri sing perlu bakal tindakake, banjur nerangake ing atine.

    Pertahanan udara saya tambah curam, pluru modern ninggalake sawetara kemungkinan kanggo "mabur nang endi wae" - iki bener. Lan malah gagasan pesawat ruang angkasa sing sepisan janjeni ora ana gandhengane, amarga. Aegis uga bisa njupuk satelit, lan sistem pertahanan rudal sing wis dibangun bakal duwe kinerja sing luwih dhuwur.
    Apa pilihan tetep kanggo break liwat menyang goal?
    1. Penerbangan hipersonik, sing ditindakake dening Negara-negara.
    2. Mabur ing dhuwur sing cendhek, ngetutake dharatan.

    Iku cukup kanggo ninggalake opsi pisanan kanggo cruise (utawa wingless, kang dadi metu) pluru. Tanpa awak, yaiku - luwih murah lan luwih nyata kanggo dibangun.

    Nanging pilihan kapindho ndadekake pangertèn kanggo njupuk dipikir nyedhaki, utamané wiwit Rusia wis T4 unik (SU100) ing Monino, kang tau ulig dening wewenang lan meri Biro Desain Tupolev. Nanging, TU160 tindak menyang seri, kang pembangunan saka T4 digunakake sebagian.
    Aku rumangsa bakal nggawe bledug saka mesin mega iki, entuk gambar kerja saka brankas lan, yen bisa, nggawa menyang tingkat modern. Ora, dheweke pancen apikan.

    Mesin iki nggabungake kemampuan kanggo mudhun (ing terrain) lan cepet. Karakteristik kinerja, sing dakdeleng ing Web, kaya sing dakmangerteni, ora cocog karo kasunyatan, dheweke bisa lolos saka rudal pertahanan udara lan kaya-kaya menek liwat penghalang termal (amarga wesi titanium lan kuat. sistem AC), lan saben-saben dheweke bali saka pesawat tanpa lintang lan kamar udhara - Paint mung diobong.

    Lan kanggo mbusak pengebom sing obah menyang target sawise terrain ing dhuwur banget kurang ing kacepetan Ngartekno luwih dhuwur tinimbang swara lan luwih cepet saka pejuang ana - iki mbok menawa luwih angel kanggo mbusak sirah balistik saka ICBM utawa satelit ...
    1. Yuri3005
      Yuri3005 27 Agustus 2012 19:52
      +1
      Gagasan pesawat supersonik sing dhuwur banget menarik, nanging siji rinci penting kudu digatekake - konsumsi bahan bakar, apa sing bisa digunakake kanggo ngebom garis ngarep ora bisa digunakake kanggo kompleks strategis, amarga konsumsi bahan bakar sithik. dhuwur kaping pirang-pirang luwih gedhe, strategi kita dadi pengebom jarak jauh sing paling apik.
      Ora ana mesin lan bahan bakar kanggo ngleksanakake model penerbangan supersonik sing dhuwur banget ing kabeh lintasan.
      Utawa sampeyan ngusulake prinsip "tiket siji arah"? Miber, dropped, ejected, ngarep - mlaku (liwat ing ara-ara samun radiation)?
      1. Es es
        Es es 27 Agustus 2012 21:33
        -1
        Kutipan: Yuri3005
        Ora ana mesin lan bahan bakar kanggo ngleksanakake model penerbangan supersonik sing dhuwur banget ing kabeh lintasan.
        Utawa sampeyan ngusulake prinsip "tiket siji arah"? Miber, dropped, ejected, ngarep - mlaku (liwat ing ara-ara samun radiation)?

        Ing kabeh bagean lintasan, ora perlu.
        Nanging ing tataran ngatasi pertahanan udara, nalika nyedhaki target, bakal becik.

        Ya, aku ngerti babagan kesulitan ngatasi alangan termal, lan aku krungu bab katergantungan kacepetan swara ing dhuwur. Pramila prototipe all-titanium (SU100) unik iki unik lan ora ana sing padha.

        Ya, "strategist" kuwi angel digawe. Nanging bakal luwih angel kanggo nglawan - sing dibutuhake.

        Lan yen ana sing bisa urip "gagasan edan", mung wong Rusia. Amerika menang, teka menyang kesimpulan sing tutup-loop mesin roket sacoro prakteke mokal kanggo ngleksanakake, lan malah mandheg nyoba. Lan kita - padha njupuk lan mbangun RD180, lan Yankees kanthi teknologi sing sombong mung bisa ngilangke awake dhewe. Dheweke durung bisa nyalin, tuku saka Rusia ...
        Nanging, ana akeh conto, ora mung siji.
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2012 20:05
      0
      Es es,
      Lan kanggo njupuk bomber sing obah menyang target ngetutake medan ing papan sing dhuwur banget kanthi kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang swara lan luwih cepet tinimbang pejuang sing ana - iki bisa uga luwih angel tinimbang njupuk
      kepala alistic saka ICBM utawa satelit ...
      Apa sampeyan duwe idea apa iku kanggo fly ing dhuwur banget kurang ing kacepetan Ngartekno luwih dhuwur tinimbang swara?! Ing dhuwur 17 km, penghalang termal diwiwiti saka 2,6-2,7 M. Mulane, kecepatan pejuang diwatesi nganti 2400-2500 km / jam. Kapadhetan luwih dhuwur - alangi termal wis tekan luwih awal babagan kakehan sing cocog karo mode penerbangan iki, aku umume meneng.
      1. SSI
        SSI 28 Agustus 2012 08:54
        +1
        Iku uga migunani kanggo mbudidaya kacepetan nanggepi lumahing setir lan overloads asil ing kabeh sumbu. Ora muspra, rudal jelajah sing mabur sithik, ALL SUBSONIC!
        1. PLO
          PLO 28 Agustus 2012 09:20
          0
          Kabeh SUBSONIC!

          uh ... nanging apa granit, gunung berapi, onyx, nyamuk mabur ing sadawane lintasan dhuwur-dhuwur menyang subsonik?
          1. SSI
            SSI 28 Agustus 2012 09:58
            +1
            Ndhuwur segara karo enveloping terrain .... Aja bingung Angkatan Laut lan Angkatan Udara. Ing jaman Soviet, 3 Tu-22M3 karo ABSU-145M p.4 dibangun (penerbangan low-altitude dileksanakake). Padha dimaksudaké kanggo Kancil. Mesin kasebut abot, dhuwure kurang (kanthi supersonik) ing sadhuwure segara.
          2. angin
            angin 28 Agustus 2012 11:26
            0
            Ya, dheweke mabur kanthi jarak cendhak sajrone penerbangan ing dhuwur
            1. SSI
              SSI 28 Agustus 2012 11:35
              +1
              Quote: Windbreak

              Ya, dheweke mabur kanthi jarak cendhak sajrone penerbangan ing dhuwur

              WHO? Yen KR, banjur paling cara, yen tukang ngebom, banjur kanggo ngrampungake misi pertempuran. Penerbangan sing dhuwure kurang iku mbebayani.
  23. KA
    KA 27 Agustus 2012 20:29
    0
    Aku setengah setuju karo penulis, iku prelu kanggo upgrade Tu-22M3, nanging iki bakal mbusak perlu kanggo PAK DA kanggo sabanjuré 20 taun, lan banjur perlu pesawat anyar. Mula pembangunan PAK DA kudu diwiwiti saiki, perkara liyane, ora kanthi cepet.
    Lan ing mratelakake panemume, PAK DA ora kudu digolongake kaya Tu-95/160, nanging kudu padha karo Tu-22M3 kanthi kecepatan siluman lan supersonik.
    1. bremest
      bremest 27 Agustus 2012 21:17
      0
      Apa ora luwih gampang kanggo nandur modal ing proyek YES tanpa awak?
  24. Aeneas
    Aeneas 27 Agustus 2012 20:54
    0
    PAK DA kudu dadi drone hipersonik.
  25. bremest
    bremest 27 Agustus 2012 21:15
    0
    Apa PAK DA perlu lan apa perlu mbuwang dana gedhe kanggo pangembangane? Jawabane ana ing paragraf pungkasan artikel kasebut. Ing wektu saiki, kita bisa ngrampungake karo modernisasi, nanging saiki kita kudu nandur modal ing tugas utama, lan ora mbuwang dana.
    1. Ivan Tarasov
      Ivan Tarasov 27 Agustus 2012 21:32
      0
      Mesthi dibutuhake.
      Sawise nggunakake kabeh biaya nuklir, amunisi dipandu super abot (5-8 ton) bakal digunakake. Ing perang total, penting ora ngidini mungsuh munggah.
      1. Kshatriya
        Kshatriya 28 Agustus 2012 00:25
        0
        Kutipan: Ivan Tarasov
        Sawise nggunakake kabeh biaya nuklir, amunisi dipandu super abot (5-8 ton) bakal digunakake. Ing perang total, penting ora ngidini mungsuh munggah.

        .................. Sawise nggunakake ALL muatan nuklir ...... malah kecoak ora bakal tetep ing Bumi ..... lan yen sampeyan nggunakake kabeh biaya termonuklir, banjur ora bakal ana kenangan ing planet kita ...
        1. Ivan Tarasov
          Ivan Tarasov 28 Agustus 2012 06:01
          0
          Iki durung dadi kasunyatan, pertahanan rudal dibangun kanggo iki.
  26. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 27 Agustus 2012 21:23
    0
    Pesawat kasebut kudu nduweni kecepatan hipersonik jelajah nganti dhuwure 30-35 km. Fitur sing penting banget yaiku kamungkinan nggunakake saka landasan pacu sing ora diaspal (kanthi bobot lepas landas normal 200 ton).
    Mesin 117e ora cocog kanggo iki, kita butuh mesin kanthi prinsip sing beda, sirkuit gabungan (lurus lan DTRD). Kanthi tikaman lepas landas ing afterburner 36t, ing mode jelajah aliran langsung (N-30 km) 11-12t.
  27. Gangga
    Gangga 27 Agustus 2012 22:49
    0
    Aku iki kekacoan gedhe ing irung. Lan kabeh PAK YES iki ora ana gunane. Iki minangka ilusi. Mesthi wae, kita kudu modernisasi apa sing kita duwe. Lan tataran kapindho NK-32 cukup cocok kanggo Tu-22 M2 (M3) mesin banget padha. Mung 22 bakal terus mabur kanthi NK-32 minangka indikator efisiensi sing luwih apik.
  28. suharev-52
    suharev-52 28 Agustus 2012 00:19
    0
    Flashed info babagan pembangunan kita ing hyper. Mesin kasebut langsung nganggo hidrogen. Antena punika plasma, kang uga serves kanggo siro. Lan akeh liyane. Informasi - nelpon babagan hypersound. Ikhlas.
  29. Pak. bebener
    Pak. bebener 28 Agustus 2012 00:30
    0
    Pesawat anyar kanggo penerbangan jarak jauh mesthi dibutuhake, luwih becik 2 utawa 3 resimen.
  30. atine1954
    atine1954 28 Agustus 2012 03:31
    0
    Sadurunge, kanthi semangat, ngunyah demagogic liyane
    chatter, sampeyan luwih katon ing carane akeh manca
    pesawat ing taun-taun pungkasan lan, minangka perakitan pesawat manca,
    bakal ngrampungake masalah kekurangan penerbangan lokal !!!
  31. andrey903
    andrey903 28 Agustus 2012 07:42
    -2
    Buruh Sukhoi ujar manawa putrane wong wadon Armenia mlaku-mlaku ngubengi pabrik kanthi akeh pengawal. Dadi ora cukup dhuwit
  32. Kyrgyz
    Kyrgyz 28 Agustus 2012 08:44
    0
    Ahli strategi kudu tanpa awak