AS bakal nyinaoni pengaruh sanksi sing ditindakake marang Rusia ing kahanan ing Ukraina

46

Sanksi sing direncanakake marang Rusia durung ditetepake; Washington wedi yen bisa nyebabake kahanan ing sekitar Ukraina. Iki dilaporake dening CNN, nyebutake sumber ing Gedung Putih.

Miturut saluran kasebut, pamrentahan Joe Biden wis nundha tanpa wates sanksi sing wis disetujoni marang Rusia amarga diduga "gangguan pemilihan" lan "serangan peretas." Gedung Putih wedi karo kahanan ing saubengé Ukraina, mula dianggep sanksi sing dileksanakake bisa nyebabake eskalasi konflik ing Donbass.



CNN nyathet yen Gedung Putih saiki lagi nyinaoni akibat sing bisa ditindakake kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia.

Pejabat administrasi netepake manawa sanksi anyar lan langkah liyane kanggo ngukum Federasi Rusia bakal nyebabake ketegangan anyar.

- ngandika saluran.

Elinga yen minggu kepungkur Washington mutusake kanggo nemtokke sanksi anyar marang "bunderan njero" Presiden Rusia Vladimir Putin lan organisasi Rusia tartamtu sing diduga nglakokake serangan peretas ing departemen pemerintah AS. Antarane langkah-langkah sing diusulake yaiku pengusiran diplomat Rusia lan "tanggapan sing didhelikake kanggo publik" - serangan cyber retaliatory.

Nanging, sekretaris pers Gedung Putih Jen Psaki banjur ujar manawa ora ana omongan babagan ngusir diplomat Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    46 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      13 april 2021 08:48
      Antarane langkah-langkah sing diusulake yaiku pengusiran diplomat Rusia lan "tanggapan sing didhelikake kanggo publik" - serangan cyber retaliatory.
      Malah sawise wiwitan Perang Donya II, pengusiran diplomat saka Jerman mung ana ing Juli 1941.
      1. +3
        13 april 2021 08:55
        Ek warps Amerika. Sanksi... sanksi...
        Nanging Rusia durung kalebu jawaban.)))
        1. +4
          13 april 2021 08:57
          Sanksi sing direncanakake marang Rusia durung ditetepake; Washington wedi yen bisa nyebabake kahanan ing sekitar Ukraina. Iki dilaporake dening CNN, nyebutake sumber ing Gedung Putih.

          Sithik-sithik wiwit mikir? belay Sing tengen, Rusia saka sanksi sampeyan mundhut Penny, lan pinggiran - tse pati wassat
          1. +8
            13 april 2021 09:12
            Pertahanan udara Ukrainia wis dadi pertahanan udara sing paling nggegirisi ing donya ... Dina iki, mabur liwat Ukraina, malah gagak nindakake maneuver anti-pesawat ... Lan menehi sistem pertahanan udara, bakal dadi kekacoan lengkap.
            1. +4
              13 april 2021 09:34
              Quote: Ireng
              Dina iki, mabur liwat Ukraina, malah gagak nindakake maneuver anti-pesawat ...

              lol ya
              1. 0
                13 april 2021 14:35
                Aku ora ngerti siji bab. Apa Negara-negara kasebut pancen bener?
                IMHO, kabeh gampang: sampeyan nemtokke sanksi - kita ora bakal kelangan apa-apa.
                Kita pindhah saka negara sing sabar menyang sing ngukum.
                Bandera - pisanan ing dhaptar kanggo pendidikan maneh.
                Lan kabeh serius. Tanpa guyonan. Cepet. hi
                1. 0
                  13 april 2021 20:51
                  Lan dina iki Bider disebut Putin!
                  Ketoke, dheweke mutusake kanggo njaluk ngapura pribadi. keprungu
                  A tembung apik lan tentara lan Angkatan Laut aturan.
                  1. 0
                    13 april 2021 23:35
                    Lan dina iki Bider

                    Biden)))
            2. -10
              13 april 2021 10:06
              Ya, ing Georgia, pamflet sampeyan ora optimistis, para kader tetep ...
              1. +3
                13 april 2021 10:19
                Kutipan saka Ora jeneng B
                Ya, ing Georgia, pamflet sampeyan ora optimistis, para kader tetep ...

                Swara tanpa pasuryan saka rasah.

                Ing kene aku setuju ya - soko, nanging kader sampeyan duwe kathah, kanggo satus taun ing nyimpen ya
                Nanging kanthi pertahanan udara modern, sethithik "ora bisa metu" wassat

                Tentara Ukraina klempakan ing Donbass ndadak teka ing jotosan kuat saka militèr Rusia.

                Militer Rusia menehi pukulan kuat marang tentara Ukraina ing Donbass, nggunakake sarana perang elektronik lan penindasan elektronik sing kuat, kalebu sing duwe pengaruh langsung sing kuat ing pesawat ruang angkasa. Minangka asil langkah kasebut ing Rusia, pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina wis ilang sawetara kaluwihan lan saiki ora bisa nggunakake komunikasi satelit, stasiun radar, kendaraan udara tanpa awak, sistem intelijen elektronik, lsp.

                "Organisasi kanggo Keamanan lan Kerjasama ing Eropa (OSCE) ujar manawa ana peningkatan aktivitas jamming GPS ing wilayah kasebut. Iki mengaruhi kamungkinan kanggo ngawasi kahanan ing Donbas ing framework saka persetujuan ana antarane Rusia lan Ukraina. Mangkono, kabeh langkah iki nuwuhake keprihatinan babagan skenario sing bakal teka saka eskalasi ketegangan antarane negara loro, "ujare outlet berita Sokha.

                Miturut ahli, dening tumindak kuwi Rusia arep kanggo meksa Kyiv bali menyang implementasine saka persetujuan Minsk.

                Waca liyane ing: https://avia.pro/news/vsu-v-donbasse-ostalis-bez-sputnikovoy-svyazi-gps-i-sredstv-rer
            3. +2
              13 april 2021 10:07
              Ditembak mudhun mung loro pesawat lan loro sipil - sugih pengalaman. apik
              1. -2
                13 april 2021 11:08
                "Amerika Serikat bakal nyinaoni dampak saka sanksi sing ditindakake marang Rusia ing kahanan ing Ukraina"
                Tricksters: carane ngetik kanthi cara sing ora entuk jawaban? wah! lol
              2. -4
                13 april 2021 12:28
                2 nganti 3 minimal
                Miturut publikasi kasebut, rong pesawat (pembom jarak jauh Tu-22 lan pesawat serangan Su-24) dirusak dening pertahanan udara Georgia, loro (pesawat serangan Su-25 lan Su-24) dirusak dening MiG Rusia lan lemah. pertahanan, kanthi salah nganggep wong Georgia, siji Su-25 - sistem rudal anti-pesawat portabel wong saka milisi Ossetia Kidul, lan Su-25 liyane tiwas ing kahanan sing ora jelas.
                1. +2
                  13 april 2021 14:43
                  Telat bungah.
                  Tu-22 ditembak amarga unit perang elektronik ora bisa digunakake.
                  Saiki ora ana sing bakal menehi hadiah kaya ngono. 100500%
                  Kabeh pesawat sing kadhaptar wis nganyari.
                  Marang kita carane adoh pertahanan udhara Ukraina wis jumangkah ing wektu iki?
                  1. -1
                    13 april 2021 14:45
                    Aku ora seneng, mung statement kasunyatan, nanging umume sedih carane Hawks lokal wis inspirasi kanggo perang karo kita.
                    1. +1
                      13 april 2021 15:15
                      Ayo kula takon pitakonan sing ora sopan: apa sampeyan Banderaite?
                      1. -1
                        13 april 2021 15:22
                        Ora Ukrainia.
                        1. +1
                          13 april 2021 15:36
                          Lan wong Ukraina iku sedulur kita. Wis mesthi ngono.
                          Sadurunge kudeta ing 2014
            4. 0
              13 april 2021 11:09
              Quote: Ireng
              Lan menehi wong sistem pertahanan udara, bakal ana kapets lengkap

              Malah manuk pipit bakal mandheg mabur liwat Ukraina.
        2. -9
          13 april 2021 09:03
          Kutipan saka ahli bedah
          Ek warps Amerika. Sanksi... sanksi...
          Nanging Rusia durung kalebu jawaban.)))

          Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? Dakkandhani .... Eropa ora bakal diwenehi gas liwat pipa sing bakal dadi ... . Nanging apa sing bisa ditindakake marang Amerika? lol
          1. -3
            13 april 2021 09:15
            Mungkin Boeing titan.
          2. +5
            13 april 2021 09:17
            Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? Dakkandhani .... Eropa ora bakal diwenehi gas liwat pipa sing bakal dadi ... . Nanging apa sing bisa ditindakake marang Amerika? .
            Ayo mabur kanthi kapisah, cutlet - kanthi kapisah. Mung, Amerika Serikat nglawan Rusia wis nindakake kabeh sing bisa ditindakake - kabeh sanksi wis ditindakake. Luwih - mung perang. Yen Eropa nyambung, sampeyan bisa mateni SWIFT. Nanging ing kene masalahe yaiku Eropa butuh SWIFT kanggo pemukiman karo Rusia tinimbang Rusia kanggo pemukiman karo Eropa. Ya, lan iku cukup gampang. Kajaba iku, Eropa bisa uga nolak tuku minyak lan gas Rusia, nanging iki bakal dadi pukulan kaping pindho saka kekuwatan kaya Eropa dhewe ora bakal sehat lan sawise iku Rusia ora bakal duwe alangan marang Ukraina utawa wong liya.
          3. +2
            13 april 2021 09:23
            Ketik pasukan nyata sing mesthine kudu ditarik. Lan banjur AS kudu milih apa tenan melu confrontation utawa matesi dhewe kanggo badhan, kang bakal ngrusak wewenang ing mata allies sak donya, totoan sing dhuwur.
          4. +5
            13 april 2021 09:29
            Kutipan: GTYCBJYTH2021
            Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? Ceritakno nang kene....

            Sampeyan Banderlogs, supaya Bidon ngandhani apa wae. Sampeyan- wong bodho , karo dheweke, sampeyan bakal nemokake pangerten bebarengan ya .
            1. -6
              13 april 2021 09:51
              Quote: Pemberontak
              Kutipan: GTYCBJYTH2021
              Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? Ceritakno nang kene....

              Sampeyan Banderlogs, supaya Bidon ngandhani apa wae. Sampeyan- wong bodho , karo dheweke, sampeyan bakal nemokake pangerten bebarengan ya .

              Yen sampeyan saka Donbass, apa sampeyan ora ing garis ngarep, nanging lungguh ing jaringan kanggo dina? Ayo vacationers Rusia lan pensiunan ngeculaké getih ..... Punika, warisan Ukrainia, menehi kita kabeh gratis, Rusia .... wong bodho
              1. +5
                13 april 2021 10:05
                Kutipan: GTYCBJYTH2021

                Yen sampeyan saka Donbass, wong, kok ora ing baris ngarep, nanging njagong ing jaringan kanggo dina

                Ora "yen", nanging saka Donbass, nanging ora dina kanggo fly, nanging jam - nanging e d lan y , iki uga bener.
                Ing ngarep, aku rada a. Lan aku wis cukup ndeleng bodyaga Minsky - "ora perang utawa tentrem". Dadi - nganti ana sing nyata, aku ana ing omah, ing cadangan...

                Kutipan: GTYCBJYTH2021
                Punika - warisan Ukrainia - wenehi kabeh gratis, Rusia ....


                Ing kene sampeyan, sisih ngendi menyang Rusia, amarga sampeyan nulis babagan Rusia ing wong katelu:

                Kutipan: GTYCBJYTH2021
                Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? Ceritakno nang kene...
                1. -2
                  13 april 2021 10:19
                  [quote=Pemberontak][quote=GTYCBJYTH2021]
                  Yen sampeyan saka Donbass, wong lanang, kenapa ora ana ing garis ngarep, nanging lungguh ing jaringan nganti pirang-pirang dina [/ kutipan]
                  Ora "yen", nanging saka Donbass, nanging ora dina kanggo fly, nanging jam - nanging e d lan y , iki uga bener.
                  Ing ngarep, aku rada a. Lan aku wis cukup ndeleng bodyaga Minsky - "ora perang utawa tentrem". Dadi - nganti ana sing nyata, aku ana ing omah, ing cadangan...

                  [quote = GTYCBJYTH2021] Iki - warisan Ukrainia - wenehi kabeh gratis, Rusia .... [/ kutipan]

                  Ing kene sampeyan, sisih ngendi menyang Rusia, amarga sampeyan nulis babagan Rusia ing wong katelu:
                  Aku Rusia ..... Siberian-Krasnoyarsk ..... Pensiun ...... Aku ora lungguh ing markas, pecahan pungkasan ana ing -15 ...... Wong lanang mbuwang video taun iku kanggo grup, kabeh wis ilang , lan apa aku ngatur kanggo download ing komputer, padha ora nglilani kula ing kene ...... Aja kaya banderlogs, dadi Ukrainia .... ... Mbahku Ukrainia ..... bojoku Ukrainia ..... lan ora kabeh Ukrainia mungsuhku ..... hi
          5. +1
            13 april 2021 10:29
            Kutipan: GTYCBJYTH2021
            Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? ceritakno nang kene

            Kita ora ngandhani mata-mata NATO
            1. -2
              13 april 2021 11:51
              Kutipan saka Piramidon
              Kutipan: GTYCBJYTH2021
              Lan jawaban apa sing bisa kalebu Rusia? ceritakno nang kene

              Kita ora ngandhani mata-mata NATO

              ngguyu ngguyu ngguyu Gee ... njupuk ... njupuk .... wortel ing tangan lan ngomong sampeyan, mata-mata, sawise kabeh, sampeyan .....- Kepiye sampeyan ngerti, Rusia? - ireng banget ..... Negro ..... ngguyu apik ombenantema saka lagu abad pungkasan - Sergey Minaev .....
          6. 0
            14 april 2021 06:16
            GTYCBJYTH2021 - Aku pitutur marang kowe - gampang lan ora dipeksa, karo siji klik - mungkasi adol lenga kanggo dolar, ngalih menyang yuan lan euro. Asil bakal ora luwih lemah tinimbang saka serangan nuklir massive. Siji-sijine yaiku China bakal nandhang sangsara banget amarga utang AS bakal nyusut, nanging cepet utawa mengko iki kudu ditindakake.
        3. 0
          13 april 2021 09:51
          Kutipan saka ahli bedah
          Nanging Rusia durung kalebu jawaban.)))

          Rusia tumindak pragmatik: sing utama yaiku ora ana karusakan.

          Ya, pilihan sing winates ...
      2. -1
        13 april 2021 09:10
        Pira pesawat penumpang sing bisa ditembak? nglirik
      3. -2
        13 april 2021 09:14


        Mangkono carane sampeyan kudu menehi kabar kaya ngono supaya kita diimbuhi.
        1. -5
          13 april 2021 10:24
          Kaya ing Uni Soviet lan negara-negara diktator liyane.
    2. 0
      13 april 2021 08:51
      ngguyu Ora ana apa-apa sing kudu diakoni, Federasi Rusia sneezed ing sanksi kita, supaya ora ana pangertèn kanggo introduce. Kabeh wis bengkong, mbokmenawa kita ora bakal ngenalake, amarga Ukraina sayang. nglirik Bener, wingi Rogozin ngomong "bajingan" babagan dheweke!
    3. APA
      +8
      13 april 2021 08:52
      Sampeyan ndeleng apa dara perdamaian manggon ing Gedung Putih, padha sumelang ing bab tentrem ing Donbass ana, padha ora turu ing wayah wengi. Sapa sing bakal mikir ..
    4. 0
      13 april 2021 08:53
      Sanksi sing direncanakake marang Rusia durung ditetepake; Washington wedi yen bisa nyebabake kahanan ing sekitar Ukraina. Iki dilaporake dening CNN, nyebutake sumber ing Gedung Putih.
      Kanggo luwih tepat, iki diarani "tambang apik ing game ala." Ing kasus apa wae, sing belang ora bakal gampang mundur !!! Ora wonder padha ngatur ekologi lan malah dermocratic urusan \ puncak !!!
      Dheweke bakal ngumpulake kabeh rakyate lan ngatur tahap / proses sabanjure kanggo meksa wong sing ora setuju, nanging miturut aturan anyar, kanthi alat tekanan anyar !!! Ing cendhak, apa bakal ana liyane, OH OH OH!!!
      1. 0
        13 april 2021 08:57
        Kutipan saka roket757
        Kanggo luwih tepat, iki diarani "tambang apik ing game ala."

        Ya, aku duwe tambang apik, lan pasuryan saka pasuryan.
        1. 0
          13 april 2021 09:04
          Sadurungé, wong-wong mau bakal ngomong, nyengir kapitalisme ... aduh, apes, awake dhewe dadi padha.
    5. +1
      13 april 2021 09:06
      Antarane langkah-langkah sing diusulake - ............ lan "tanggapan sing didhelikake kanggo publik" - serangan cyber retaliatory.

      sad Tegese - padha bakal omong kosong. Seminggu kepungkur ing wilayah kita ana masalah karo komunikasi seluler lan Internet, lan, kacilakan karo pasokan banyu panas saka kamar ketel ing m / distrik kita, bisa uga wis diwiwiti.
      Kadhangkala, diplomasi Barat wis mudhun nganti tingkat pertandhingan desa:
      Ing wayah wengi, aku mbuwang wedhus lanang ing pager menyang taman tetanggaku Petrovich, amarga aku mambu ing veranda mambu kandang sapi lan kandang babi.
    6. +4
      13 april 2021 09:11
      Pejabat administrasi netepake manawa sanksi anyar lan langkah liyane kanggo ngukum Federasi Rusia bakal nyebabake ketegangan anyar.

      Sanksi nyebabake eskalasi, eskalasi nyebabake sanksi - American Perpetuum Mobile.
    7. 0
      13 april 2021 09:15
      Pejabat administrasi netepake manawa sanksi anyar lan langkah liyane bakal nyebabake

      Ya, dheweke wiwit mikir lan nindakake kanthi bener .. Beruang Rusia uga ora sabar tanpa wates ..
    8. +2
      13 april 2021 09:18
      Pamrentahan Joe Biden
      =============
      Smileed))) "belang" wayang (Joe \ old manOk-s) paling ngerti "konsultan" dening ngarsane!? (Schaub balakat ing saindenging jagad)))
      Aku ora yakin. (pancen njupuk ngguyu, saka prezikoff kuwi))
    9. 0
      13 april 2021 09:30
      Gedung Putih wedi karo kahanan ing saubengé Ukraina, mula dianggep sanksi sing dileksanakake bisa nyebabake eskalasi konflik ing Donbass.

      Ya, dadi cara kanggo nglawan sanksi wis ditemokake wassat Banjur ana macem-macem substitusi impor ... ora
    10. +1
      13 april 2021 10:25
      Gedung Putih nyinaoni akibat sing bisa ditindakake kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia.
      Wiwit kapan Amerika wis mandheg saka nemtokke sanksi kanthi "prihatin" babagan Ukraina? Dheweke isin ngomong langsung yen sanksi sing dileksanakake lan wis ana ora duwe pengaruh kaya ing Rusia kaya sing dikarepake. Rusia ora pecah dadi provinsi, amarga sawetara alasan wong durung ana ing alun-alun kanthi slogan lan njaluk presiden mundur, lingkungan PDB ora digantung ing kutub, lan sing paling awon yaiku perang nglawan pandemi kaping pirang-pirang luwih sukses tinimbang ing Amerika Serikat lan Eropa lan ekonomi isih bisa digunakake.
    11. 0
      14 april 2021 04:27
      Sanksi, sanksi, yen sampeyan pancene pengin ngrusak kita, nguripake otak lan nggawe sing anyar. Utawa otak anyar ora cukup. Lan sanksimu wis kesel, rasane, kaya nyamuk.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"