Review militèr

Mozaik geopolitik: Prancis siap ngakoni Al-Qaeda minangka pamrentah Suriah sing sah, lan Kongres Republik nambahake Rusia menyang dhaptar mungsuh.

71
Pelaut Rusia ditawan dening perompak minyak. Minangka dilapurake dening "Lenta.ru" Kanthi referensi kanggo Agence France-Presse, kru tanker minyak Energy Centurion, diduweni dening perusahaan Yunani lan dicekel wingi dening bajak laut ing Teluk Guinea, kalebu warga Rusia.

Pirates ngrebut tanker watara 30 kilometer saka ibukutha Togo, kutha Lome. Kru ngangkat weker, sing dijawab dening patroli Togo Coast Guard. Patroli bisa nyedhaki prau sing dibajak lan melu perang karo bajak laut, nanging tanker kasebut ora dibebasake. Bajak laut nggawa dheweke menyang Benin.

Kacarita bajak laut lokal, minangka aturan, ora nyekel kru lan kapal. Padha nyerang kanggo tujuan rampokan. Butuh 4-5 dina kanggo ngompa lenga, banjur ngeculake tanker sing dijupuk kanthi tentrem.

Bom kaping pindho ing Damaskus. Carane ditransfer "Kabar", nyatakake televisi negara Siria lan ITAR-TASS, wingi ing Damaskus 12 wong tiwas lan puluhan tatu ing serangan kaping pindho.

Sajrone panguburan loro korban serangan teroris liyane sedina sadurunge, bandit nyebul bom mobil. Jeblugan kasebut dumadi ing lawang mlebu kuburan ing kuartal Jerman.

Evgeny Poddubny ("Kabar") wis rinci:

"Jeblugan kasebut kuat banget nganti meh ora ana mobil sing ditinggalake dening teroris. Miturut ahli, daya saka piranti mbledhos luwih saka 40 kilogram TNT. Kajaba iku, bom iki diiseni karo unsur striking cilik - bêsik cetha saka logam.

Sawetara menit sawise bledosan pisanan, liyane, kurang kuat uga gludhug. Pendhudhuk omah-omah sing cedhak, sing nyedhiyakake pertolongan pertama marang wong-wong sing tatu, lan buruh darurat sing teka ing lokasi serangan, padha tatu. Rada ngadeg ing loteng lan ngobrol karo tanggane. Gelombang jeblugan mbuwang wanita menyang ruang tamu.

"Kita lagi ngombe kopi, lan aku rumangsa jotosan sing nggegirisi, pecahan, kaca, bata mabur ing aku, aku ora sadar. Aku tangi ing tangan sanak-sedulur, padha bandage tanganku. Tumindak teroris iki minangka pakaryan tentara bayaran, miturutku, mung bisa mateni wong biasa sing ora duwe salah apa-apa, ”Rada Rekmani percaya ...”

"Wayang Bilderberg" peduli karo kepentingan Suriah saka al-Qaeda. Carane sumber ngandhani nonton KM.ru, ngrujuk marang RIA "News”, Présidhèn Prancis Francois Hollande nguripake oposisi Siria kanthi proposal kanggo nggawe pamaréntahan transisi - lan langsung ngumumake kesiapane kanggo ngenali.

Mozaik geopolitik: Prancis siap ngakoni Al-Qaeda minangka pamrentah Suriah sing sah, lan Kongres Republik nambahake Rusia menyang dhaptar mungsuh.


Monsieur Hollande ngandika: "Prancis nuntut saka oposisi Siria kanggo nggawe pamaréntahan transisi, wakil, sing bisa dadi wakil sah saka Suriah anyar. Kita bakal ngakoni pamrentahan Suriah sing anyar sanalika didegake.

Miturut presiden, Prancis bakal mbantu wong-wong sing nggawe zona mardika ing wilayah Siria. Hollande uga ujar manawa inisiatif Turki kanggo nggawe zona penyangga ing Suriah wis digarap.

Hollande uga nyatakake yen Prancis bakal nganggep nggunakake bahan kimia gaman saka Suriah minangka pretext kanggo invasi.

Mangkono, ayo nambah dhewe, Hollande ngandika ing nada nguwatirake, milih ing Agustus 21 dening Barack Obama, diwanti-wanti, minangka sawetara Analysts Amérika pracaya, dening agresif Hillary Clinton. Elinga yen ing wengi 21 Agustus, Presiden AS nyatakake kanthi umum: "Ing wayahe, aku durung mrentah intervensi militer. Nanging pitakonan senjata kimia lan biologi iku kritis. Iku ora mung Suriah. Iku mengaruhi kapentingan kita. Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan sing salah. Kanggo kita, iki minangka garis abang. Sanalika kita weruh manawa senjata kimia bakal diangkut ing saindhenging negara, kita bakal nimbang maneh posisi kita "( Andrey Medvedev, "Kabar").

Akibaté, kita bisa nggawe kesimpulan prasaja: Kulon, ing pimpinan Amerika Serikat, wis voiced ditepungi alesan "Iraqi" (search kanggo senjata pemusnah massal) kanggo kemungkinan invasi Suriah. Lan Francois Hollande mung nglaporake babagan kesiapane kanggo ndhukung skenario Amerika. Lan supaya skenario militer bisa ditindakake, presiden Prancis uga ngusulake wiwitan politik: pangenalan resmi pamaréntahan transisi. Oh ya, Prancis duwe pengalaman ing perang Libya ... Apa Monsieur Bernard-Henri Lévy, penganut filosofi demokratis pengeboman, sing meksa kancane Sarkozy taun kepungkur kanggo ngakoni "pemerintah" Libya, saiki menehi instruksi. menyang Hollande?

Siji ora bisa nglirwakake kasunyatan manawa wartawan progresif Amerika ngritik keputusane Monsieur Hollande. Kurt Nimmo, salah sawijining karyawan situs web Infowars sing kondhang, sing dipantau dening layanan intelijen AS wiwit 2009, ing artikelipun kanthi terang-terangan disebut Hollande minangka "wayang Bilderberg", sing nuduhake rencana babagan pangenalan pamaréntahan transisi Siria (sing, kita nyathet ing kurung, durung digawe!) Kanthi CIA lan MI6. Hollande ngandhani kanca-kancane yen Prancis kanthi resmi ngakoni pamrentahan sementara Suriah minangka sah.

Nanging ing Februari 2012, James R. Clapper, direktur Intelijen Nasional, ngandhani Komite Layanan Bersenjata Senat AS yen operasi al-Qaeda wis nyusup kelompok oposisi Siria. Lan Prancis, wartawan nulis, ora bisa gumunggung ora ngerteni iki.

Wis suwe wis bukti, K. Nimmo ngandika, sing CIA dilatih, bersenjata, mbiayai (kanggo tune saka $3 milyar) lan ndhukung Osama bin Laden lan apa pungkasanipun dadi al-Qaeda. Malah Sekretaris Negara AS Hillary Clinton, Nimmo kelingan, bubar ngakoni yen al-Qaeda digawe dening Amerika Serikat. Kajaba iku, Amerika Serikat ndhukung organisasi teroris iki ing Libya nganti mateni Kolonel Gaddafi. Lan saiki senjata saka kono menyang militan ing Suriah, ing ngendi Al-Qaeda uga ana.

Minangka sejarawan Webster Tarpley wrote taun kepungkur, ing Bush miturut omongane uwong ana al-Qaeda digunakake minangka pretext kanggo bombing lan incursions. Ing Obama, sejarawan kasebut mbantah, AS sing "reboot" lan Inggris sing sekarat kanthi cara imperialis sing isih ana nggunakake al-Qaeda minangka infantri sing ora duwe aturan dhewe, nyerang lan ngrusak wong lan negara ing saindenging jagad, sing pungkasane bubar dadi konflik suku utawa agama. , musuhan pidana utawa tirani militèr.

Saiki, sejarawan percaya, Al-Qaeda wis bali menyang negara asline lan beroperasi kanthi kedok "gerilya CIA." Akibat saka nyebar taktik gerilya-teroris ing donya, eksistensi peradaban wis ana ing ancaman.

Mangkono, ayo nambahake kanggo awake dhewe, luwih dhisik nyetujoni pamrentah transisi Suriah sing ora ana, sing ora bakal digawe dening tokoh oposisi Siria (contone, wong-wong sing pancene berjuang kanggo demokrasi ing Suriah), nanging dening "Infanteri ora teratur" ing Kulon, presiden Prancis nerangake sapa sing dilayani. Marine Le Pen, sing sadurunge Pemilu ngandika Hollande ora beda saka leluhur dheweke ing kepresidenan, lan luwih seneng kapentingan Uni Eropa kanggo kapentingan Prancis (lan nyatane, minangka ternyata, kapentingan luwih jembar). tekan banteng. Ora nggumunake yen Monsieur, sing kanca lan penasehate kalebu CIA lan MI6, kanthi cepet ilang popularitas ing omah.

Lan kanggo ngonfirmasi prasetya marang cita-cita humanistik, Hollande mrentahake bantuan materi ora mung kanggo oposisi Siria, nanging uga kanggo para pengungsi.

Kaya sing dilaporake tanggal 27 Agustus "Koran Rusia" Kanthi referensi kanggo ITAR-TASS lan Kementerian Luar Negeri Prancis, Prancis nyedhiyakake 3,6 yuta euro kanggo para pengungsi Siria lan oposisi, kalebu kanggo dhukungan resmi rumah sakit lapangan klandestin. Pernyataan iki ditindakake sawisé patemon Menteri Luar Negeri Prancis Laurent Fabius karo wakil organisasi kamanungsan internasional ing Paris.

Sadurungé, ana laporan manawa dokter Prancis teka ing kamp pengungsi Zaatari ing Yordania wétan. Paris mbantu ngoperasikake 4 rumah sakit lapangan klandestin lan 10 gudang kanthi obat-obatan ing Suriah.

Bantuan "Liyane" kanggo para pemberontak Siria kalebu nyedhiyakake wakil oposisi bersenjata ing SAR kanthi sarana komunikasi lan komunikasi.

Mangkono, pamrentah Prancis, kaya-kaya, persis nyalin kabijakan Amerika kanggo ndhukung "pemberontak" ing Suriah: bantuan "kamanungsan", komunikasi, obat-obatan, dhukungan informasi, pirembagan babagan panggunaan senjata kimia.

Israel: mbales pukulan. Ing wengi tanggal 28 Agustus, Angkatan Udara Israel nyerang target ing Jalur Gaza. Miturut sumber newsru.co.il, nuduhake layanan pers IDF, loro fasilitas diserang ing sisih lor sektor kasebut, sing digunakake dening teroris kanggo produksi lan panyimpenan senjata lan amunisi.

Tekan akurat ing target direkam. Pesawat sing melu serangan bali menyang lapangan udara.

Tumindak Angkatan Udara Israel minangka reaksi marang serangan roket ing wilayah Israel sing ditindakake ing dina-dina pungkasan dening teroris saka Jalur Gaza.

Wong-wong Yahudi India padha bingung karo jeneng toko. Komunitas Yahudi ing India njaluk sing duwe toko sandhangan lanang sing dumunung ing Ahmedobad, Gujarat, supaya ngganti jeneng panyiapan kasebut. Nulis babagan "Lenta.ru" kanthi referensi kanggo The Times of India.

Kasunyatane yaiku toko iki diarani ... "Hitler".

Pemilik toko, Raja Shah, ujar manawa bakal ngganti jeneng kasebut yen dibayar biaya ndhaptar maneh toko, ngetokake prangko, kertu bisnis lan kampanye iklan. Raja Shah bakal ngganti swastika saka Nazi dadi Hindu.

Pemilik toko kasebut mbantah tuduhan Nazisme. Dheweke nyatakake yen nganti saiki, kabeh sing dirungokake babagan Hitler yaiku dheweke minangka wong sing kejam. Simbah Shah, sing jenenge toko kasebut, dijuluki Hitler amarga sifate sing keras.

Komunitas Yahudi lokal ing sajarah Kebodohane Shah diragukan.

Nganti saiki, ora ana tindakan maneh sing ditindakake dening salah siji pihak.

Pembakar Qur'an padha disiplin. Enem anggota Angkatan Darat AS nampa tindakan disiplin amarga ngobong Al Qur'an. Kacarita "Kabar" kanthi referensi kanggo perwakilan ITAR-TASS lan Pentagon sing nyelidiki kedadeyan kasebut.

Salah sawijining temuan utama saka investigasi yaiku ngobong kitab suci minangka kesalahan sing ora disengaja.

Pentagon ora nemtokake apa "sanksi disiplin" sing ditampa dening para prajurit sing ana ing kedadeyan kasebut.

Departemen militer AS uga ujar manawa telung Marinir sing ditampilake urinating ing mayat Taliban sing mati ing video kontroversial nampa tindakan disiplin.

Dadi, ditambahake saka awake dhewe, prajurit Amerika bisa ngobong buku-buku suci kanggo umat Islam sacukupe utawa disiramake ing mayit, promosi tumindak ala liwat foto lan Internet. Ing wangun paukuman, prajurit misuwur kanggo demokrasi donya bisa njaluk minggu "lambe" utawa, ing kasus paling awon, demotion (sing bakal entuk dening urination sabanjuré). Nanging, malah paukuman kasebut bisa dadi statement kosong: sawise kabeh, Pentagon bakal ngapusi lan njupuk murah.

Taliban kekejaman. Carane ngirimaken RIA News " Kanthi referensi kanggo France-Presse, militan saka gerakan Taliban radikal nyerang pos papriksan pasukan pemerintah ing provinsi Helmand Afghan kidul, Senin esuk. Paling ora 10 anggota Tentara Nasional Afghanistan tiwas. Sekawan prajurit ANA liyane sing tatu ing pertempuran, lan enem wong ilang.

Taliban uga dicurigai nindakake kejahatan liyane. Ngarujuk menyang kantor berita Pazhvak, RIA News " laporan sing ing provinsi padha Helmand, militan dipenggal 17 peserta ing konser musik rakyat.

Kedadeyan kasebut dumadi ing distrik Roushanabad ing distrik Mussa-Kala sajrone konser ing pungkasane liburan Muslim Idul Fitri. Wong-wong bersenjata sing nyerang musisi ngethok sirahe pitulas karo lading, kalebu loro wanita.

Pejabat sipil ujar manawa Taliban nyerang musisi amarga kerja sama karo pamrentah. Nanging, polisi percaya yen pembunuhan kasebut amarga partisipasi wanita ing konser kasebut.

Sajrone pamaréntahan Taliban (1996-2001) musik dilarang ing Afghanistan. Wanita ora duwe hak kanggo katon ing lurung-lurung, sanajan ing kudung, tanpa diiringi dening sedulur lanang.

Wilayah ing ngendi pembantaian musisi ditindakake dening Taliban. Nanging, Taliban ora tanggung jawab kanggo kedadeyan kasebut.

Babagan pulo regejegan. Wong Korea Kidul nemu bukti hak-hak ing pulo kasebut, amarga saka iku padha padudon karo Jepang. Lan padha ketemu ora mung ing ngendi wae, nanging ing buku lawas Jepang.

"Lenta.ru", referring to Yonhap, nyerat bilih buku teks sekolah Jepang lan atlas geografis pungkasan abad kaping XNUMX lan awal abad kaping XNUMX kanthi tegas nyatakake yen Kapuloan Liancourt minangka wilayah Korea. Ditulis nganggo pulpen - sampeyan ora bisa ngethok nganggo kapak! Lan wingi, karyawan Memorial Kamardikan Korea ing kutha Cheonan Korea Selatan kanthi seneng ngumumake temuan sejarah ing buku pelajaran.

Kanggo ndhukung tembung kasebut, para ilmuwan nyebutake limang buku teks babagan sejarah lan geografi lan rong atlas liyane. Kabeh pitu edisi wis disetujoni dening Kementerian Pendidikan Jepang.

Staf museum nyimpulake yen pratelan Jepang marang Kapuloan Liancourt (diarani Dokdo ing Korea lan Takeshima ing Jepang) ora ana dhasare.

Ing "hak moral" minangka "kabodhoan ing skala universal". Menteri Pertahanan Latvia Artis Pabriks nggawe pratelan manawa tugu para prajurit Soviet-pembebas Riga "secara moral pantes dibongkar", lan walikota Riga, Nil Ushakov, ngandhani yen "kebodhoan ing skala universal." Dheweke ngandhani babagan iki Koresponden ITAR-TASS Maria Ivanova.

"Kabodhoan ing skala universal" minangka ekspresi Profesor Preobrazhensky, ngrujuk marang sawetara pernyataan karakter Bulgakov Sharikov.

Menteri Pabriks ngendika wingi ing wawancara karo koran Neatkariga Rita Avize: "Sanajan kanthi moral monumen iki kudu dibongkar, bisa uga nyebabake akibat sing mbebayani." Miturut pejabat dhuwur, saben taun ing tanggal 9 Mei, ewonan wong teka karo kembang ing monumen ing Riga, nanging "tujuan saka akeh peserta ing acara iki ora kanggo mbayar upeti kanggo memori korban Perang Donya II, nanging supaya kita tetep ana ing lingkungan geopolitik sing wis ora ana 20 taun kepungkur".

Iku menarik yen sawise kriya banter kaya "pantes demolition" lan rebuke Ushakov, sing padha karo Menteri Pertahanan karo Sharikov, Pak Pabriks cepet-cepet menehi wawancara menyang stasiun radio Riga Baltkom, ing ngendi dheweke nyatakake yen dheweke ora nelpon. kanggo ngrusak tugu kasebut: "Aku ora pengin ngrusak tugu, iki dudu tugasku. Wong mung nggunakake kanggo bully saben liyane. Tugu iki dudu simbol negara kita, nanging ing sisih liya, aku ora mikir yen monumen kasebut dibongkar, amarga penting kanggo mayoritas penduduk. Ayo ngadeg, ora ngganggu! Sing utama yaiku ora digunakake minangka simbol konfrontasi ing negara.

Oalah, tembunge Menteri Pertahanan ora metu saka ngendi wae. Sadurungé ing Internet, sawetara aktivis wiwit ngumpulake teken kanggo demolition tugu kanggo prajurit Soviet-liberators saka Riga. Minangka corr. ITAR-TASS, penulis petisi anonim, njaluk monumen kasebut dibongkar lan didegake "ing tapel wates Rusia-Latvia minangka pilar wates." Demolition saka tugu ketoke kanggo writer anonim ora cukup: Kajaba iku, kang nandheske ing "tanggung jawab pidana serius kanggo wong-wong sing nggunakake simbol komunis, nolak Kadurjanan saka rezim komunis lan ngluhurake iku." Nganti wingi, luwih saka 2,8 ewu wong sing mlebu "dokumen".

Tanggepan kasebut yaiku koleksi tanda tangan kanggo njaga monumen kanggo para prajurit Soviet-pembebas Riga. Inisiator tumindak Alexander Prokopenko njaluk: "Masa kepungkur minangka bagean integral saka urip kita, kudu dihormati lan dieling-eling! Saben uwong nduweni hak kanggo ngelingi leluhure, mula yen sampeyan bangga karo leluhurmu kaya aku, tandha tangan sampeyan ing petisi iki!" Luwih saka 3 wong mlebu dokumen iki wingi.

Ayo ditambahake dhewe: siji prabédan sing signifikan bisa dideleng ing antarane para panyengkuyung nglestarekake tugu lan mungsuhe. Yen kanca Prokopenko ora ndhelikake jenenge, banjur pejuang Internet karo komunis kepungkur ndhelikake ing topeng wong anonim.

Oilmen pindhah menyang Arktik. Keprigelan minyak lan gas Norwegia Statoil wingi ngumumake rencana anyar kanggo pengeboran ing Arktik, laporan ITAR-TASS saka Oslo, nyebutake informasi perusahaan.

Sajrone 2013, Statoil ngrancang ngebor 9 sumur lepas pantai ing sisih Norwegia ing Segara Barents, kalebu ing kompleks kesalahan minyak Hup sing adoh. Kanggo pisanan, pengeboran bakal ditindakake ing perusahaan sing diarani "anyar lan ora dingerteni."

Rencana Arktik skala gedhe saka keprihatinan kasebut nyebabake weker lan protes ing antarane wakil organisasi lingkungan Norwegia.

Fredrik Hauge, pimpinan gerakan lingkungan Bellona, ​​yakin manawa "kampanye Arktik" perusahaan kasebut "ora sopan, saiki bisa dianggep minangka salah sawijining perusahaan sing paling ora tanggung jawab ing donya, amarga pengeboran ing wilayah kasebut ana risiko gedhe." Rig pengeboran sing digunakake dening Statoil bisa uga ora cocog karo tugas kasebut.

Masyarakat Konservasi nduweni sudut pandang sing padha. Dheweke percaya yen perusahaan ora duwe sumber daya lan katrampilan sing cukup kanggo ngatasi kabeh masalah pengeboran ing kahanan sing angel. Kepala organisasi, Lars Haltbrekken, ujar: "Kita ngerti manawa industri isih adoh saka bisa ngatasi kahanan darurat yen kedadeyan ing wilayah iki."

Perusahaan nganggep keprihatinan para ahli lingkungan ora ana dhasar.

Kajaba iku, kita nambah dhewe, yen tujuane para ahli lingkungan yaiku kanggo njaga lingkungan, mula perusahaan fokus kanggo ngasilake bathi. Sepele kayata kenaikan suhu Samudra Donya lan angin topan sing nyabrang ing ndonya ora ana sing narik kawigaten para ahli minyak. Kasunyatan bilih borjuis kanggo 300% saka bathi bakal menek malah menyang noose (miturut Marx) bebener murni. Bebener liyane yaiku borjuasi perusahaan urip kanthi aturan sing nggegirisi: sawise kita, malah banjir. Para kapitalis, sing ora gelem nampa owah-owahan iklim global minangka kasunyatan, nganggep papan sing ora manggon minangka wilayah banjir. A typhoon bakal teka kanggo sampeyan ing Norwegia, purun saka industri lenga ... Lan sing ngerti apa surprises nunggu penambang rakus ing es lawas-lawas?

Austria bisa ngilangi wajib militer. Dhiskusi bab iku "Lenta.ru" karo referensi kanggo "France-Presse" lan statement saka wakil kanselir negara, Michael Spindelegger. Voting bakal njupuk Panggonan ing Januari.

Warga bakal dijaluk milih kanggo njaga layanan wajib militer sing ana, kanggo modernisasi (apa sing dimaksud, Wakil Kanselir ora nemtokake), utawa ngalih menyang tentara profesional.

Minangka Lenta kelingan, Austria iku salah siji saka sawetara negara Eropah ngendi wajib wajib universal (uga dilestarekake ing Denmark, Yunani, Norwegia, Turki, Finlandia, lan Swiss). Kabeh wong lanang sing wis umur 18 taun lan dianggep sehat amarga alasan kesehatan kudu dadi tentara Austria. Wanita bisa ngladeni kanthi sukarela.

Periode layanan ing tentara nem sasi, ngiring dening transfer menyang cadangan kanggo wolung taun (sadurunge reformasi 2005, padha njabat ing tentara kanggo 8 sasi). Hukum Austria uga nyedhiyakake layanan alternatif (9 sasi).

Ing Chili, 100.000 wong padha menyang dalan. Kaya sing ditularake dina iki "Kabar", meh 100 ewu wong, ora marem karo sistem pendidikan, njupuk menyang lurung-lurung ing ibukutha Chile saka Santiago. Siswa ora mung nuntut kanggo ningkatake kualitas pendidikan, nanging uga gratis.

Kaping pisanan, para demonstran kanthi tentrem mlaku menyang tengah kutha, banjur para penegak hukum mrentah supaya bubar. Para demonstran nanggapi kanthi mbalangi watu lan kayu menyang polisi. Dheweke nggunakake meriam banyu lan gas luh.

Education in Chile, ngelingake Vesti, iku salah siji sing paling larang ing donya. Ing wektu sing padha, penghasilan wong Chili cilik, mula umume warga kepeksa njupuk utangan pendidikan, sing nambah biaya pendhidhikan.

Mateni presiden lan nguripake Amerika Serikat. Sekawan personel militèr Amerika nyiapake matèni Présidhèn AS lan kudeta. Konspirator saka antarane pribadhi lan komandan junior Divisi Infanteri Bermotor Katelu ing pangkalan Benteng Stewart (Georgia) ditemokake duwe gudang senjata lan amunisi, ing ngendi para konspirator ngentekake 87 ewu dolar. Iki diumumake wingi dening wakil saka Kantor Kejaksaan Negara Georgia Isabel Poli, laporan corr. ITAR-TASS Igor Shamshin.

Penyelidikan nemokake yen papat tahanan kasebut minangka anggota kelompok anti-pemerintah "Selawase Abadi, Selalu Siap." Pimpinane, Private Isaac Aguigi, mrentahake para accomplices kanggo mateni Michael Roark, 19 taun, sing didemobilisasi. Dheweke, bali menyang omah, bisa mbukak plot kasebut menyang panguwasa. Para militan mateni Roarke lan tunangane ing Desember 2011. Kasus iki digawe ing alas cedhak pangkalan militer ing Georgia.

Miturut kantor kejaksaan, para teroris bakal ngrebut depot senjata ing Fort Stewart, njeblug gedung Washington State Department of Homeland Security lan Waterworks lan nindakake upaya mateni Presiden Obama. Inggih, asil saka aktivitas grup bakal dadi kudeta ing Amerika Serikat.

Para terdakwa ora ndhelikake rasa ora seneng marang Barack Obama. Miturut Agiga lan kanca-kancane, presiden kulit ireng kanthi "jeneng manca" ora duwe papan ing Gedung Putih.

Kantor kejaksaan saiki ora duwe informasi sing tepat babagan komposisi kelompok bawah tanah radikal.

Badai Ishak. Minangka kacarita saka Washington corr. ITAR-TASS Dmitry Zlodorev, Ancaman sing ditindakake dening Badai Isaac kanggo produksi minyak lan panyulingan ing AS Kidul wis meksa pemerintah AS nimbang nggunakake saham bahan bakar strategis. Juru bicara Gedung Putih Jay Carney ngendika wingi yen pamrentah AS durung nggawe keputusan kanggo mbukak cadangan, nanging kemungkinan kasebut ora ditolak.

"Pilihan iki wis rembugan kanggo sawetara wektu, nanging ing wayahe kita ora ana woro-woro bab iki," ngandika Carney.

Para ahli nyathet yen ing negara bagian Louisiana, sing kaancam dening angin topan, ana nganti 40% saka kapasitas panyulingan minyak Amerika. Negara Mississippi uga ana ing bebaya.

Calon resmi lan "acara nyenengake". Dina Selasa, Mitt Romney dadi calon presiden resmi kanggo Partai Republik. Luwih saka setengah saka delegasi kanggo konvènsi partai ing Tampa, Florida, ndhukung pencalonan sak voting, siaran saka Washington corr. RIA Novosti Denis Voroshilov lan Maria Tabak.

Pemungutan suara kira-kira sak jam, kanthi kabeh negara nyatakake pilihan kanggo Romney. Kira-kira 30 menit sawise wiwitan voting, Romney menang jumlah swara sing dibutuhake kanggo menang. Sawise 30 menit maneh, dheweke resmi diumumake minangka calon kanggo pemilihan presiden saka Partai Republik. Dheweke mung kudu setuju karo keputusan kongres.

Sawetara delegasi konvensi ora milih Romney, nanging kanggo Congressman Ron Paul, Rep. Michelle Buckman, lan mantan Senator Rick Santorum.

Kongres resmi ngumumake Kongres Paul Ryan minangka calon Wakil Presiden Amerika Serikat.

Salajengipun, kongres bakal ngrembug, ing antarane pitakonan liyane, program partai. Republikan wis ngonfirmasi yen dheweke nganggep Rusia minangka mungsuh Amerika Serikat. Sadurungé, Romney dhéwé nyebutake Federasi Rusia minangka musuh geopolitik nomer siji Amerika, lan saiki posisi sing dipilih partai kasebut ora langsung ditemtokake ing program kasebut.

Miturut Republik, Rusia nyuda partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil lan cenderung kekancan karo tiran. Teks program partai kasebut: "Kita ngajak para pamimpin pamrentahan (Rusia) kanggo nimbang maneh dalan sing ditindakake: penindasan partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil, invasi sing ora diprovokasi ing wilayah Georgia, hubungan. karo tiran ing Timur Tengah, ngremehake tanggi lan dhukungan saka rezim Stalinis pungkasan ing Belarus. Wong Rusia pantes luwih apik, lan kita ngarep-arep partisipasi lengkap ing demokrasi modern.

Rusia kasebut ing dokumen kasebut bebarengan karo mungsuh Amerika liyane: Korea Lor, Iran lan China.

"Keluwesan" Obama ing hubungan karo Rusia kontras ing teks karo teka "kejujuran" lan "frankness" Romney.

Sabanjure, presiden AS saiki nyebat konvènsi Republik "acara sing nyenengake."

"Iku pertunjukan sing lucu banget. Lan aku yakin dheweke (Republikan) bakal ngandhani sawetara perkara sing apik tenan babagan aku. Nanging sampeyan ora bakal krungu saka wong-wong mau yaiku carane golek cara kanggo ngrampungake masalah sing saiki diadhepi negara, "ujare Obama ing pidato marang para mahasiswa ing Universitas Iowa wingi.

Dene “cara ngrampungi masalah”, ayo ditambahi dhewe-dhewe, banjur Obama pancen bener. Romney, kaya Republik ing umum, ora sijine nerusake siji item ing program sing ora bakal makili "antithesis" kanggo program, pancasan lan hukum diadopsi dening Barack Obama (kanggo rincian liyane, ndeleng "Hasil minggu" tanggal 19 Agustus, ing episode pungkasan). Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo kantor kampanye lan kanggo Mitt Romney piyambak, sing uga kondhang minangka pangripta model kanggo nransfer produksi Amérika kanggo Chinakok Amerika kelangan proyek sing liyane chatting politik. "Rusia minangka musuh geopolitik No. 1", "Yerusalem minangka ibukutha Israel" lan pernyataan liyane dening Pak Romney minangka penghormatan kanggo pers kuning, sing nggawe palu ing keyboard anvil sing dilebokake dening calon presiden. Gedung Putih, bakal bisa numpes Amerika.

Dideleng lan diterjemahake dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
71 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vanek
    Vanek 29 Agustus 2012 11:34
    + 12
    Kanthi sawetara pangecualian, babagan kapribaden sing ditulis Oleg, kita bisa ngomong:

    - Sirah ora mung kosong, nanging uga transparan.
    1. wadimus
      wadimus 29 Agustus 2012 11:45
      + 21
      Mergo sing njaga wis dilacurake ing pungkasan ... Ora bener yen ing jaban rangkah. Dheweke kudu katon luwih cedhak.
      1. Vanek
        Vanek 29 Agustus 2012 11:57
        +1
        Aku pitutur marang kowe:

        Quote: Vanek
        - Sirah ora mung kosong, nanging uga transparan.
        1. Dmitry69
          Dmitry69 29 Agustus 2012 12:32
          +5
          Ketoke, amarga bodho, dheweke terang-terangan ngerti sapa kancane
          1. Vanek
            Vanek 29 Agustus 2012 12:35
            +1
            Aja ngremehake prediksi saka bodho.
      2. oper66
        oper66 29 Agustus 2012 12:40
        +6
        Ora, dheweke mung nuduhake awake dhewe - ora ana gunane yen wanita Prancis sinonim karo pelacur
      3. Fidain
        Fidain 29 Agustus 2012 16:31
        +5
        < Minangka sumber KM.ru ngandhani pembaca, ngrujuk marang RIA Novosti, Presiden Prancis Francois Hollande nguripake oposisi Siria kanthi proposal kanggo nggawe pamaréntahan transisi - lan langsung ngumumake kesiapane kanggo ngenali.> Saka wektu kanggo wektu aku kaget. ing stupidity lan debilizm saka pemimpin Eropah , salah siji sing dipilih khusus kanggo kuwi, utawa ora ana liyane. Gusti Allah ngalang-alangi sing banget rauh iki sungkowo ing jeneng "demokrasi" bakal pass menyang Eropah.
    2. Dmitry69
      Dmitry69 29 Agustus 2012 12:34
      + 10
      Kudeta ing negara-negara kasebut minangka sawetara anggaran murah, nanging wiwitan minangka wiwitan.
    3. Isr
      Isr 29 Agustus 2012 22:22
      +3
      Warta liyane kanggo mozaik.
      Mesir: Aku ora preduli karo perjanjian karo Israel, nanging kita mesthine nglawan teror.
      Sumber keamanan ing Kairo ngendika tanggal 29 Agustus manawa tentara Mesir bakal dilebokake maneh ing Sinai dina iki.
      Miturut dheweke, operasi kanggo numpes sarang teror ing semenanjung bakal terus "nganti tentara numpes kabeh teroris lan ngilangi kabeh benteng teror ing Sinai." Dheweke nambahake manawa ing jaman saiki tentara lan polisi wis mateni 11 teroris ing Sinai, nyekel 23 lan ngrebut senjata, amunisi, peralatan (kalebu amunisi buatan Israel).
      Kanthi nggawa tank lan peralatan abot liyane menyang Sinai tanpa idin Israel, Mesir kanthi terang-terangan lan banget nglanggar perjanjian perdamaian 1979 (miturut dokumen iki, semenanjung kudu tetep demiliterisasi).
      Sauntara iku, ing tanggal 29 Agustus, pamaréntah Israel ora gelem ngrembug ing Knesset masalah Mesir nglanggar prajanjèn, argue sing "ora ana pelanggaran lan durung ana."
      Portal ISRAland - warta Israel
      1. igor67
        igor67 29 Agustus 2012 23:28
        +1
        Isr,
        Tank Mesir ing Sinai
        1. Vanek
          Vanek 30 Agustus 2012 05:36
          0
          Kutipan saka igor67
          Tank Mesir ing Sinai


          Skala 1:35? Lan sapa produsen Trumpeter? Lintang? Tamiya?
          1. igor67
            igor67 30 Agustus 2012 05:42
            0
            Vanek,
            skala 1: 1, paling kamungkinan njupuk saka bangunan
            1. Vanek
              Vanek 30 Agustus 2012 05:46
              0
              Kutipan saka igor67
              skala 1:1


              Igor, Sugeng rawuh.

              Kanthi pakurmatan. Aku wis modeling kanggo 14 taun. Dheweke ora katon kaya 1: 1.
              1. igor67
                igor67 30 Agustus 2012 06:10
                0
                Vanek,
                sugeng enjing Ivan! neng sebelah tengen abrams ana dalan setapak, wingi aku nyimpen gambar loro, nanging dina iki ora ana artikel kasebut, akeh gambar,
                1. Vanek
                  Vanek 30 Agustus 2012 06:30
                  0
                  Ing Abrams, trek sagged amarga kasunyatan sing ing pesawat padha (uler) vinyl-kaya (karet), ing kaloro (sapa jenenge?), Pay manungsa waé menyang rollers ngarep lan mburi - ora ana sag ing. sag ndhukung - ora. Iki amarga kasunyatan sing trek ing pesawat digawe saka plastik. Ora banget, nanging ora gampang kanggo niru sag saka bagean kasebut. Ndhuwur senapan mesin, Abrams duwe sawetara jinis lembaran (kemungkinan iki minangka tiket saka bis trem). Pay manungsa waé kanggo mortir, uga, sing ngendi biaya kumelun diselehake. kerudung. Pay manungsa waé menyang ngendi lan carane padha ngadeg. Maksudku lemah, pasir, kerikil, lsp. Ing sisih kiwa ana canister putih, iku ora tetep ing sembarang cara (banally glued). Wiring kanggo mortir mung ing Abrams. Inggih, lsp. lsp.

                  Banjur sampeyan bisa nglebokake foto apa wae menyang artikel kasebut. Apa ing gambar (karo rong tank) - model ing 35th, uga, pinggiran 48 skala.

                  Salam, Ivan.
                  1. Vanek
                    Vanek 30 Agustus 2012 06:34
                    0
                    Ora kanggo pariwara - karopka.ru. Aku ora ana. Nanging modeler ora ala. Telusuri BTT kanggo "STEVIE". Modeler karo pengalaman.
                  2. igor67
                    igor67 30 Agustus 2012 12:30
                    0
                    Vanek,
                    Sing nomer loro uga m60 Amerika, misale jek, aku ora mbantah, mungkin dolanan, manawa para wartawan kesed banget kanggo ngunggahake bokong lan mbusak asline. Salam kanggo sampeyan, Igor
    4. Vadivak
      Vadivak 30 Agustus 2012 08:58
      +1
      Iku ketoke kanggo kula piyambak sing wong ing topeng sing ana ing MP-38 gambar karo kang Jerman perang?
  2. klimpopov
    klimpopov 29 Agustus 2012 11:37
    + 25
    Kasunyatane yaiku toko iki diarani ... "Hitler".

    Ing ngisor meja

    Sekawan personel militèr Amerika nyiapake matèni Présidhèn AS lan kudeta.


    Lan lagi ora apik

    Oilmen pindhah menyang Arktik.

    Inggih, kita wis ngenteni

    babagan "hukum moral"


    Sanadyan bab Polandia, nanging isih ing checkout
    1. vorobey
      vorobey 29 Agustus 2012 12:46
      +6
      Kutipan saka klimpopov



      klimpopov Dina iki, 11:37 ↓ anyar


      9







      Kasunyatane yaiku toko iki diarani ... "Hitler". Ing ngisor meja


      Aku bakal luwih maju yen dheweke ngandhani babagan seragam para bakul toko iki.
    2. klimpopov
      klimpopov 29 Agustus 2012 13:24
      +1
      temenan kancaku!
      Ing St Petersburg, Rebo wengi, ana maling ing pasamuwan St Catherine the Great Martyr. Pelanggar njupuk chalice saka pasamuwan kanggo komuni lan peninggalan saka 13 wong suci, kalebu Rahayu Pangeran Alexander Nevsky lan Rahayu Peter lan Fevronia.

      Waca liyane: http://izvestia.ru/news/533952#ixzz24vSS4HW1
    3. Fidain
      Fidain 29 Agustus 2012 16:42
      +1
      <<Menteri Pertahanan Latvia Artis Pabriks nggawe pratelan manawa monumen kanggo para prajurit Soviet-pembebas Riga "secara moral pantes dirusak",>> lan sapa sampeyan, pati sing ora kompeten sing bisa sampeyan tandur ing monumen wong sing nguri-uri karyane...
      1. klimpopov
        klimpopov 29 Agustus 2012 16:47
        -1
        Dear, nanging sampeyan ora nggawe kesalahan karo topik?
  3. sichevik
    sichevik 29 Agustus 2012 11:39
    +2
    Review, minangka tansah ing ndhuwur. Aku maca kanthi seneng banget. Ora komentar. Gedhe, tambah gemuk!!!
  4. gunung
    gunung 29 Agustus 2012 11:42
    + 13
    Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan sing salah.

    Ya, kabisan mental presiden AS nyenengake aku.

    Yaiku, ujare ing ngisor iki .... Saiki WMD ora ana ing tangane wong jahat (iki babagan Assad), nanging yen tekan wong jahat (yaiku oposisi), banjur kita bakal nyerang.

    Wong Rusia pantes luwih apik, lan kita ngarep-arep partisipasi lengkap ing demokrasi modern.


    Nggoleki "demokrasi sampeyan" luwih becik sampeyan teka menyang kita
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 29 Agustus 2012 12:21
      +1
      Kutipan saka gunung geni
      Saiki WMD ora ana ing tangan para penjahat (iki babagan Assad), nanging yen tekan penjahat (yaiku, oposisi)

      Yen mung wong sing milih dheweke bakal ngerti tembung kasebut, mula mung dadi alesan kanggo nyerang, jagad iki mlebu jurang, nanging apik yen Prancis muter ing ngarep bebarengan karo amers.
      1. nycsson
        nycsson 29 Agustus 2012 21:52
        0
        Kutipan: Alexander Romanov
        nanging aku bungah sing Prancis Rolling ing ngarep bebarengan karo amers.

        Inggih, punika titik moot sing ing ngarep ana!
    2. s1n7t
      s1n7t 29 Agustus 2012 19:50
      +1
      Isih ana babagan senjata kimia - kaya, yen kita sok dong mirsani gerakane, banjur ... Sing, pisanan, militan, ing printah "saka ndhuwur", miwiti kanggo mbukak menyang WMD, Assad weruh, nyoba kanggo redeploy wong - kang entuk "causus belli". Suka ora seneng, lagi nyiapake invasi,
  5. Nechai
    Nechai 29 Agustus 2012 11:43
    +9
    Tuan Hollande ngandika:Prancis njaluk (?!?!?!) saka oposisi Siria kanggo nggawe pamaréntahan transisi, wakil, kang bisa dadi wakil sah saka Suriah anyar. Kita ngakoni pamrentahan Suriah anyar sanalika diadegake".
    "Gulchatai" mbukak raine ... Apa ana sing isih ragu sapa sing bener-bener pesen musik "Islam anyar", sing nyeponsori TERORISME lan kenapa?
    1. Sergh
      Sergh 29 Agustus 2012 21:59
      0
      Kutipan saka Nechai
      Oposisi Siria kanggo nggawe pamaréntahan transisi

      Ya, ing Siria, sing jenggot iki bakal remuk kaya partridges.

  6. Indigo
    Indigo 29 Agustus 2012 11:44
    +4
    Perang kanggo panggonan 'pisanan bl...di bojo" Amerika ing Eropah wis cetha tambah. Kutub lagi di-push menyang latar mburi dening pools paddling. Ketoke, turahan ing wangun lenga lan dhuwit ora supaya Libya turu tentrem .. Kirim game Gypsy karo program konser kanggo Paris...
    1. wanya
      wanya 29 Agustus 2012 12:23
      +4
      oh uga, ana lan supaya Cossacks pindhah ngguyu
  7. oleko51081
    oleko51081 29 Agustus 2012 12:08
    +8
    Amérikah Sarékat nggegirisi sikut: wingi kawartosakên, bilih Présidhèn Mêsir badhe sowan dhatêng Tiongkok, lajêng 17 taun salajêngipun dhatêng Iran. Kulon mikir kanggo nandur demokrasi ing kana, lan kabeh keju amarga kenaikan rega produk sing kelas menengah ora bisa tahan, lan yen sampeyan uga nganggep yen Libya ora nolak kontrak senjata karo Rusia, lan Iran mutusake kanggo ndhukung. Suriah ... demokrasi mandheg.
  8. JonnyT
    JonnyT 29 Agustus 2012 12:18
    +3
    Inggih, Republik seneng-seneng, yen Rommie dadi kuwasa ing wulan Juni, kita bakal seneng-seneng. Oland iku pelacur!!!! Raksasa apa Amerika Serikat wis tuwuh, kanggo "tujuan demokratis" sejatine ... ngethok endhas wanita ........ wong sing kaya ngono kudu diobong urip lan wayang lan bendarane. Pungkasane, AS lan Inggris dhewe bakal nandhang sangsara banget saka Taliban !!!
    1. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 29 Agustus 2012 13:04
      + 23
      Kutipan saka Jonny
      AS lan Inggris dhewe bakal nandhang sangsara banget saka Taliban !!!
      Sawijining guru ing sekolah Paris mriksa anané siswa:
      Mustafa bin Kemal?
      - Kene.
      — Yakin badr-Kharetdin?
      - Kene.
      — Alla-in bar-Beer?
      "Guru, jenengku ditulis "Allen Barbier" kanthi bener.
  9. PSih2097
    PSih2097 29 Agustus 2012 12:25
    +3
    Pelaut Rusia ditawan dening perompak minyak.

    Aku ora ngerti babar pisan apa jancok sing padha kekacoan karo bajak laut, sadurunge padha umume dieksekusi kanggo pembajakan tanpa nyoba utawa diselidiki, nyetel armada lan ngilangke iki negara sing perdagangan ing perompakan saka lumahing bumi, nanging angel. , nanging liyane bakal dadi conto.
    "Kabodhoan ing skala universal" minangka ekspresi Profesor Preobrazhensky, ngrujuk marang sawetara pernyataan karakter Bulgakov Sharikov.

    Apa dheweke (Menteri Pertahanan) malah ngerti yen dheweke dikecewakan? Sanajan aku ora mikir, dheweke mesthi ora maca utawa nonton Heart of a Dog ....
  10. Bismark
    Bismark 29 Agustus 2012 12:25
    +2
    Sing Prancis adol kanthi tenanan, kaya-kaya dheweke ora squeamish!
    1. vorobey
      vorobey 29 Agustus 2012 12:54
      +3
      sawise disiram, isih ora cukup kanggo nesu.

      Nanging sosis ing Prancis ora bocah.
  11. Andrey_K
    Andrey_K 29 Agustus 2012 12:33
    +4
    Bin Laden tiwas lan ... tuas kontrol dibalekake maneh.
    Iku mung metu sak wentoro saka organisasi metu saka kontrol (wayang mbrontak).
    Nanging saiki kabeh wis rapi - Al-Qaeda manut marang master maneh.
    1. lintang
      lintang 29 Agustus 2012 20:22
      +1
      Kutipan: Andrey_K

      Bin Laden tiwas

      Lan pitakonan gedhe apa padha matèni wong, utawa apa (Apa ana lanang) ing kabeh, diwenehi kasunyatan sing menara dhewe nyebul munggah ... lan ing umum tumindak teroris iki farce saka banyu paling murni. Qaeda ora tau metu saka kontrol, nggawe prasyarat kanggo mlebu wilayah demokratisasi lan Ben Laden, pensiun ing Miami, warms padharan ing ngisor wit kurma.
  12. Tatanka Yotanka
    Tatanka Yotanka 29 Agustus 2012 12:34
    + 15
    Simbah Shah, sing jenenge toko kasebut, dijuluki Hitler amarga sifate sing keras.
    Simbahe parah banget
    Wong Arya uga dikenal minangka murni
    Lan saiki, chipok, karo gombal murah
    Kanggo ngurmati mbah kakunge, "Hitler" dijenengi

    Dikutuk - mursid iku nesu,
    Aku ora ngerti sejarah - brahman
    Babagan Peperangan Stalingrad
    Babagan Holocaust lan partisans

    Kabeh katon bener, aku ora bakal ndhelikake,
    Siji pitakonan mbingungake
    Apa wong Yahudi nyopir Mercedes?
    Lan apa padha nganggo - saka Hugo Boss
    1. vorobey
      vorobey 29 Agustus 2012 12:50
      +4
      Stas, sampeyan kudu nulis review karo Oleg kanggo pasangan. Oleg ing prosa lan sampeyan kaya woro-woro ing ayat. bakal dadi ambegan anyar kanggo review analitis. liyane humor loro ora terus.
    2. Pertapa
      Pertapa 29 Agustus 2012 14:59
      + 19
      Quote: Tatanka Yotanka
      Kabeh katon bener, aku ora bakal ndhelikake,
      Siji pitakonan mbingungake
      Apa wong Yahudi nyopir Mercedes?
      Lan apa padha nganggo - saka Hugo Boss


      Perang diwiwiti. Wong Yahudi ngandika:
      - Gusti! Carane akeh sing kudu dilakoni! Kirim bojo lan anak menyang Amerika, adol bisnis, transfer dhuwit menyang Swiss. Lan sampeyan kudu menyang Inggris dhewe ....
      Ana wong Rusia sing ngadeg ing jejere dheweke, dheweke ujar:
      - Ya ... Lan aku uga duwe masalah ....
      - Ya, masalah apa sampeyan bisa duwe !!!???? Aku njupuk bedhil - lan menyang ngarep!
  13. Slevinst
    Slevinst 29 Agustus 2012 12:42
    0
    crapcrats, iku luwih apik kanggo duwe kekaisaran lan wong jujur ​​saka rezim diktator, kang kalebu Chavez lan miturut omongane uwong diktator liyane, setengah saka Eropah pi ... dz usa, sampeyan kudu mencet kekuatan heroik kanggo kuku supaya padha dadi luwih jujur lan ora gaya ing sapa wae
  14. bangsal
    bangsal 29 Agustus 2012 12:52
    +4
    Présidhèn Amérika lan Prancis lungguh ing Guantama ... sing pisanan ngandika ... supaya sampeyan ngomong kabeh sinau saka kasunyatan sing ana wong sprinkled dichlorvos ing kecoak ...
  15. klavyr
    klavyr 29 Agustus 2012 13:00
    +1
    Prancis sing dicokot inconsistent, Aku; Anggota Al Qaeda ora diijini mateni sapa wae ing Prancis, nanging apa perlu ing njaba Prancis? lan carane siji bisa ngenali pamaréntah anyar sing ora ana? mbok menawa wis ana, banjur carane ngerti? sawetara abracadabra!
  16. vladimir64ss
    vladimir64ss 29 Agustus 2012 13:05
    +1
    Ing Jepang, ana kesenengan anyar: Ayo dadi taruhan yen iki duweke kita. bab tugu, yen mung kuwatir. "Pheasant tiba, forester njupuk mati." (Bat) lan kabeh ing bisnis. Thanks kanggo review.
  17. Kasper
    Kasper 29 Agustus 2012 13:19
    +2
    Kabeh topeng wis dicopot, lan saiki kita ndeleng apa sejatine "Eropa demokratis".
    Inggih, bab proklamasi Rusia minangka mungsuh utama Amerika, aku ora kaget.
    Perang Dingin terus....
  18. Bairat
    Bairat 29 Agustus 2012 13:35
    + 25
    Afghanistan dina iki


    kanggo Prancis


    "Kegiatan kuat Sankara nyebabake reaksi negatif saka rezim tetanggan (mengko Compaore nuduh leluhure sing dipateni amarga ngrusak hubungane karo dheweke). ibukutha Côte d'Ivoire, Yamoussoukro, nuntut saka presiden revolusioner kanggo curtailing inisiatif sosial Ing wektu sing padha, tilas metropolis - Prancis - nyiapake lemah kanggo kudeta militer, nggunakake wong saka bunder Sankara.

    maca babagan Thomas Sankara, Chegevara Afrika, lan bisa uga liyane
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0,_%D0%A2%
    D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%81
    1. s1n7t
      s1n7t 29 Agustus 2012 19:57
      +3
      Kanggo Sankara +!
    2. nycsson
      nycsson 29 Agustus 2012 21:47
      + 10
      Kutipan saka Bairat
      maca babagan Thomas Sankara, Chegevara Afrika, lan bisa uga liyane

      Sampeyan ora kudu lunga adoh! Nalika Stalin seda, dheweke isih duwe rong tunik, siji klambi lan siji saben dina, lan rong pasang sepatu bot! A wong mikir bab Motherland kang! Aku bubar nonton film sing diarani: Stalin. Ngalahake kolom kaping lima. Kanggo 15 taun perang nglawan Trotskyists! Mung ing 37 kabeh padha dijupuk ........ Memori langgeng kanggo wong! Dheweke nampa negara sing setengah melek, ora duwe ekonomi, budaya, lan liya-liyane, nanging ninggalake negara adidaya ....... Endi negara kita sadurunge .....
      1. PSih2097
        PSih2097 29 Agustus 2012 23:33
        +4
        Sampeyan ora kudu lunga adoh! Nalika Stalin seda, dheweke isih duwe rong tunik, siji klambi lan siji saben dina, lan rong pasang sepatu bot! A wong mikir bab Motherland kang!
        Ana ing ngendi kita sadurunge dheweke ....

        Tambah siji... apik
      2. mitya
        mitya 30 Agustus 2012 07:55
        +2
        PLUS mutlak!!!
      3. Dimyan
        Dimyan 1 September 2012 13:41
        0
        Kutipan saka nycson
        Sampeyan ora kudu lunga adoh! Nalika Stalin seda, dheweke isih duwe rong tunik, siji klambi lan siji saben dina, lan rong pasang sepatu bot! A wong mikir bab Motherland kang! Aku bubar nonton film sing diarani: Stalin. Ngalahake kolom kaping lima. Kanggo 15 taun perang nglawan Trotskyists! Mung ing 37 kabeh padha dijupuk ........ Memori langgeng kanggo wong! Dheweke nampa negara sing setengah melek, ora duwe ekonomi, budaya, lan liya-liyane, nanging ninggalake negara adidaya ....... Endi negara kita sadurunge .....


        Aku ndhukung kanthi lengkap!
  19. Deniska999
    Deniska999 29 Agustus 2012 13:51
    +1
    Ayo ana revolusi ing Amerika
  20. OSTAP BENDER
    OSTAP BENDER 29 Agustus 2012 13:52
    +5
    Anglo-Saxon, zhi...pra-Masons, neraka...dheweke ngerti apa liyane padha disebut, nanging siji bab cetha, padha miwiti perang donya, lan kita wis pinesthi nasib consumables. Ngapusi, ngapusi nang endi wae, sampeyan mung wonder ing cynicism saka politisi Western, utawa wayang wong, ing asas, iki ora dadi penting. Siji bab penting, kita ana ing verge saka nix gedhe!!!
    1. nycsson
      nycsson 29 Agustus 2012 21:41
      +1
      Kutipan saka OSTAP BENDER
      Anglo-Saxon, zhi...pra-Masons, neraka...dheweke ngerti apa liyane padha disebut, nanging siji bab cetha, padha miwiti perang donya, lan kita wis pinesthi nasib consumables. Ngapusi, ngapusi nang endi wae, sampeyan mung wonder ing cynicism saka politisi Western, utawa wayang wong, ing asas, iki ora dadi penting. Siji bab penting, kita ana ing verge saka nix gedhe!!!

      Gedhe banget! Lan sing paling penting, kita durung siyap!
  21. Kolyan 2
    Kolyan 2 29 Agustus 2012 13:59
    +4
    Miturut Republik, Rusia nyuda partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil lan cenderung kekancan karo tiran. Teks program partai kasebut: "Kita ngajak para pamimpin pamrentahan (Rusia) kanggo nimbang maneh dalan sing ditindakake: penindasan partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil, invasi sing ora diprovokasi ing wilayah Georgia, hubungan. karo tiran ing Timur Tengah, ngremehake tanggi lan dhukungan saka rezim Stalinis pungkasan ing Belarus. Wong Rusia pantes luwih apik, lan kita ngarep-arep partisipasi lengkap ing demokrasi modern.

    Ing pin insolent - syaki aku ing ah-e. Lan kanggo boot, aku bakal teka, iku wis infuriating.
  22. HUMANOID
    HUMANOID 29 Agustus 2012 14:17
    +2
    Ing wengi tanggal 21 Agustus, Presiden Amerika Serikat kanthi umum nyatakake: "Ing wektu iki, aku durung mrentah intervensi militer. Nanging pitakonan senjata kimia lan biologi iku kritis. Iku ora mung Suriah. Iku mengaruhi kapentingan kita. Kita ora bisa ngidini senjata pemusnah massal tiba ing tangan sing salah. Kanggo kita, iki minangka garis abang. Sanalika kita weruh manawa senjata kimia bakal diangkut ing saindhenging negara, kita bakal nimbang maneh posisi kita "(Andrey Medvedev, Vesti).
    Oh apa sing kudu kita lakoni? Kita uga duwe senjata pemusnah massal. recourse Apa kita bisa nyerah? ngguyu
    1. s1n7t
      s1n7t 29 Agustus 2012 20:01
      +1
      Njupuk wektu, iku kabeh pisanan teka pisanan ngguyu Sawise Suriah - Iran, banjur kita. Sing sabar, mung sithik ngguyu Nanging aku ROOT kanggo Assad.
  23. baltika-18
    baltika-18 29 Agustus 2012 14:50
    +6
    Amused bab wong Yahudi ing India.

    Berl Lazar Kepala Rabbi Rusia, lair ing taun 1964. Nganti 1990, dheweke manggon ing Amerika Serikat. Bojone warga AS, nampa kewarganegaraan Rusia kanthi dekrit pribadi Medvedev, Ing mode "Kanggo layanan khusus kanggo Tanah Air." Berl Lazar dianugerahi pesenan Minin lan Pozharsky, Peter the Great, gelar 1. Pitakonan kanggo apa sing pantes kabeh sih-rahmat enta. JAWABAN DEMOTIVATOR.
    1. OSTAP BENDER
      OSTAP BENDER 29 Agustus 2012 15:10
      +1
      Iki maneh mbuktekake manawa kabeh sedulur Medveputsky iku wong Yahudi ... v..nya, lan mungsuh Rusia !!!
    2. nycsson
      nycsson 29 Agustus 2012 21:39
      0
      Kutipan: baltika-18
      Pitakonan iku kanggo apa kaluwihan kuwi kabeh sih-rahmat enta.

      Pamilik.........! am
    3. Dimyan
      Dimyan 1 September 2012 13:43
      0
      Kutipan: baltika-18
      Berl Lazar Kepala Rabbi Rusia, lair ing taun 1964. Nganti 1990, dheweke manggon ing Amerika Serikat. Bojone warga AS, nampa kewarganegaraan Rusia kanthi dekrit pribadi Medvedev, Ing mode "Kanggo layanan khusus kanggo Tanah Air." Berl Lazar dianugerahi pesenan saka Minin lan Pozharsky, Peter the Great, gelar 1. Pitakonan kanggo apa kuwi patut kabeh enta sih-rahmat.


      Punapa mawon, nalika kita dados piwales kanggo apa kita wis rampung, iku luwih katon, kang ora bakal ndhelikake.
  24. baltika-18
    baltika-18 29 Agustus 2012 15:09
    0
    Sapa sing ngobong lan nulis siji jeneng
  25. Pertapa
    Pertapa 29 Agustus 2012 15:14
    +7
    Pemilik toko, Raja Shah, ujar manawa bakal ngganti jeneng kasebut yen dibayar biaya ndhaptar maneh toko, ngetokake prangko, kertu bisnis lan kampanye iklan. Raja Shah bakal ngganti swastika saka Nazi dadi Hindu.


    Apa naif. Dheweke dhewe kudu tetep kanggo Holocaust
    1. PSih2097
      PSih2097 29 Agustus 2012 23:38
      0
      Apa naif. Dheweke dhewe kudu tetep kanggo Holocaust

      Dadi wong-wong Yahudi nganakake Holocaust, aliran finansial lan keuangan dhewe padha diantemi, lan supaya ora katon jelas, dheweke numpes kabeh wong Yahudi sing teka, utamane amarga Reich kaping 3 butuh dhuwit ...
      Soko babagan rencanaOST"Ora Su ..ka ngelingi, nanging babagan Holocaust ing kabeh saluran ...
  26. Magadan
    Magadan 29 Agustus 2012 17:14
    0
    Kutipan saka vadimus

    Mergo sing njaga wis dilacurake ing pungkasan ... Ora bener yen ing jaban rangkah. Dheweke kudu katon luwih cedhak.

    Sing Amerika, sing Prancis duwe pemilik sing padha. Kita ora ngerti kanthi ndeleng, nanging tulisan tangan padha: ora preduli sapa sing dadi presiden ing negara manca, kabijakan kasebut ora owah. Lan FIG sing dadi kuwasa ing Amerika - kabeh bakal tetep kaya saiki. Kanggo 2-3 sasi kapisan daya, sawetara prabédan isih katon, lan banjur kabeh bakal bali ing trek. Kulon wis suwé ora dikuwasani déning para pemimpin nasionalé. Sawetara présidhèn AS ditembak lan liya-liyané langsung dadi komplain. Kanggoku, kaya Reagan, kaya Obama, sikap marang Rusia lan jagad liyane ora owah. Aku bungah yen kita kayane durung nglakoni. Aku cetha ndeleng prabédan antarane Putin lan Yeltsin
    1. nycsson
      nycsson 29 Agustus 2012 21:58
      0
      Wong, aku menehi link, maca, cukup materi analitis menarik ...
      http://hvylya.org/interview/geopolitics2/ugroza-globalnoj-vojny-dvizhuschie-sily
      -protivoborstvujuschie-koalitsii-i-perspektivy-ukrainy.html
    2. PSih2097
      PSih2097 29 Agustus 2012 23:41
      -1
      Aku cetha ndeleng prabédan antarane Putin lan Yeltsin

      Apa sampeyan? Copot kaca tingal werna mawar lan mungkasi mangan pil sing werna mawar ...
      1. nycsson
        nycsson 30 Agustus 2012 08:28
        -2
        Kutipan saka PSih2097
        Apa sampeyan? Copot kaca tingal werna mawar lan mungkasi mangan pil sing werna mawar ...

        Aku setuju karo sampeyan! Carane padha bubuk otak wong kita!? Ahli teknologi politik ala, nanging kerjane, sampeyan kudu ngakoni! Untunge ora bisa digunakake kanggo kabeh wong!
  27. Alex28
    Alex28 29 Agustus 2012 17:24
    +3
    Monsieur Hollande ngandika: "Prancis nuntut saka oposisi Siria kanggo nggawe pamaréntahan transisi, wakil, sing bisa dadi wakil sah saka Suriah anyar. Kita ngakoni pamrentahan Suriah anyar sanalika digawe "..... I.e. Aku ora peduli sapa, yen kekacoan. Ing kekacoan, Dhuwit menyang ngendi stabil, lan ngendi stabil? Ing Eropah , ing Amerika, ing Israel .. .... Ora ngelingake sampeyan apa-apa ...... Conto: RUSIA ing taun 90-an kok Putin dadi mungsuh? !!!!
    1. s1n7t
      s1n7t 29 Agustus 2012 20:04
      -6
      Ora saben stagnasi iku stabilitas, nanging! Nanging dheweke wiwit nggawe rejeki ing 90s, kene sampeyan bener ngguyu
      1. Alex28
        Alex28 29 Agustus 2012 23:17
        0
        Sampeyan ora dening kasempatan salah siji sing shoves pitik nang endi wae lolIku kabeh padha karo sampeyan, ing bathuk utawa dieja, sampeyan nyoba ngrusak negara ing ngarep, lan sampeyan isih bungah.
  28. sergo0000
    sergo0000 29 Agustus 2012 18:00
    +2
    Tinjauan sing apik banget Oleg! Kaya biasane kanthi tandha kualitas! +
    Matur suwun!
  29. sazyckin
    sazyckin 29 Agustus 2012 18:18
    +2
    Ana maneh review kaya ngono. Jujur, jujur ​​karo pilihan warta sing menarik. Penulis apik.
  30. nycsson
    nycsson 29 Agustus 2012 21:36
    0
    Sampeyan maca laporan kasebut lan takon dhewe: endi arahe jagad iki? Nyuwun
    1. OSTAP BENDER
      OSTAP BENDER 29 Agustus 2012 22:37
      +3
      Ing jurang donya katelu!!!
    2. PSih2097
      PSih2097 29 Agustus 2012 23:46
      +2
      Kanggo jagad katelu ...
  31. wong peteng70
    wong peteng70 29 Agustus 2012 23:08
    +4
    Sekawan personel militèr Amerika nyiapake matèni Présidhèn AS lan kudeta. Konspirator saka antarane pribadhi lan komandan junior Divisi Infanteri Bermotor Katelu ing pangkalan Benteng Stewart (Georgia) ditemokake duwe gudang senjata lan amunisi, ing ngendi para konspirator ngentekake 87 ewu dolar.

    Inggih ... wiwit?)))
    Miturut Republik, Rusia nyuda partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil lan cenderung kekancan karo tiran. Teks program partai kasebut: "Kita ngajak para pamimpin pamrentahan (Rusia) kanggo nimbang maneh dalan sing ditindakake: penindasan partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil, invasi sing ora diprovokasi ing wilayah Georgia, hubungan. karo tiran ing Timur Tengah, ngremehake tanggi lan dhukungan saka rezim Stalinis pungkasan ing Belarus.

    Partai Republik kobong.. Apa ora ngerti yen retorikane mung katon konyol? Miturut cara, aku bubar maca pamikiran sing menarik ing memoar jenderal Nazi: Pranyata Hitler uga lunga menyang Rusia kanggo mbela cita-cita demokrasi ing Eropa lan ing saindenging jagad. Ora luwih ora kurang. Aku nangis.) Ternyata saiki Amerika kuwatir banget babagan perkara sing padha ... Fasis anyar? Iku katon kaya iku.
    1. PSih2097
      PSih2097 30 Agustus 2012 00:08
      0
      Partai Republik lagi murub...

      Ya, padha ora padhang, padha mbales dendam
  32. badai
    badai 30 Agustus 2012 00:06
    + 10
    Rusia nyuda partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil lan cenderung kekancan karo tiran. Teks program partai kasebut: "Kita ngajak para pamimpin pamrentahan (Rusia) supaya nimbang maneh dalan sing ditindakake: penindasan partai oposisi, pers, lembaga masyarakat sipil, invasi sing ora diprovokasi ing wilayah Georgia, hubungan. karo tiran ing Timur Tengah, ngremehake tanggi lan dhukungan saka rezim Stalinis pungkasan ing Belarus. Wong Rusia pantes luwih apik, lan kita ngarep-arep partisipasi lengkap ing demokrasi modern." --- Kelas! kita bingung jeneng negara, tegese kita ngajeni banget! Ya, kita ora ngerti carane nggatekake a mlebu ing mripat kita, nanging kita bakal tansah ndeleng mote Panjenengan!!!Boten, sampeyan isih bakal njawab kanggo bom atom, lan kanggo Korea, kanggo Vietnam, kanggo Yugoslavia, Irak, Libya, kanggo desa Songmi, kanggo bom cluster, kanggo napalm lan akeh liyane!
  33. Filer
    Filer 30 Agustus 2012 03:44
    0
    "Prancis nuntut saka oposisi Siria kanggo nggawe pamaréntahan transisi, wakil, sing bisa dadi wakil sah saka Suriah anyar. Kita ngakoni pamaréntahan Suriah sing anyar sanalika digawé, "yaiku, kita ora butuh pamaréntahan sing demokratis, nanging mung siji, sanajan saka militan. Maneh, dadi ora efektif kanggo ndhukung militan kanthi finansial lan senjata, lan yen padha nilar, padha bisa gelo lan x .h. apa akibate.

    Kanggo Romney, misale jek luwih apik kanggo Rusia yen dheweke menang: dheweke isih ora bakal ngetokake perang, sanajan dheweke duwe pikiran sedhih wiwit jaman Vietnam, lan ekonomi AS bakal dipompa kanthi lengkap.

    PS
    Lan malah luwih apik yen wong Vietnam ing zindan strangled wong.
  34. mitya
    mitya 30 Agustus 2012 09:14
    +1
    Ngomong-ngomong, iki sethithik babagan pemilihan sing bakal teka ing Amerika lan ora mung, maca cukup menarik!warfiles.ru/show-12315-o-chem-ne-znaet-buduschiy-president-ssha.html
  35. Wedmak
    Wedmak 30 Agustus 2012 10:44
    +2
    Carane pemerintah ngurus kita! Iku mung lucu kanggo ndeleng ... Senajan padha duwe fantasi sedih, mesthi ... Saiki Prancis wiwit ngomong sawetara omong kosong.
  36. taurus69
    taurus69 30 Agustus 2012 14:37
    +3
    Kongres Republik: ana "grin kewan imperialisme."
    "Prancis Walanda" (Francois Hollande): Figaro - abdi saka loro master (CIA lan MI6), pimp utama kabeh Prancis, bakal sijine negara ing sapa wae, sembarang whim kanggo dhuwit.