Review militèr

Ing Latvia, dheweke pengin ngrusak tugu kasebut kanggo prajurit Soviet

70
Ing Latvia, dheweke pengin ngrusak tugu kasebut kanggo prajurit Soviet

Menteri Pertahanan Latvia Artis Pabriks ujar manawa dheweke yakin Monumen Kemenangan ing Riga, sing dibangun kanggo ngurmati prajurit Soviet sawise Perang Donya II, kudu dibongkar. Kajaba iku, politisi kasebut ujar manawa dheweke gelo karo cara Rusia ngrayakake 9 Mei ing Riga.

"Monumen Kemenangan ing Riga sing diarani minangka simbol sing ora ana hubungane karo panguburan, nanging wis entuk bobot politik sing gedhe. Senadyan kasunyatane, saka sudut pandang moral, monumen kasebut kudu dibongkar, tumindak kasebut uga bakal ditindakake. akeh akibat sing mbebayani," ujare menteri.

Pabriks uga ngomong babagan perayaan Dina Kamenangan. "Tujuan umume peserta ing acara iki ora kanggo mèngeti para korban Perang Dunia II, nanging kanggo njaga kita ing lingkungan geopolitik sing ora ana 20 taun kepungkur ... Inggih, elinga sampeyan - iki ora bisa dilarang. , nanging ora sampeyan kudu nglawan wong-wong mau menyang negara sing sampeyan manggon. Nalika pemuda Rusia tanggal 9 Mei ngubengi mobil kanthi tulisan "Kanggo Berlin!", Apa sing kudu dipikirake dening wakil saka generasi enom Jerman? Apa sing kudu Jerman? Mitra strategis Rusia, mikir?" menteri takon.

Miturut dheweke, dheweke uga bakal seneng yen inisiatif Presiden Andris Berzins kanggo rekonsiliasi para prajurit sing perang ing sisih ngarep kanthi sukses. "Nanging kita ora bisa nyuda rekonsiliasi iki mung kanggo konsep" legionnair nglawan Tentara Merah. "Iki gegayutan karo integrasi, etnis, kebijakan basa, lan hubungan internasional. Aku mikir yen ana politisi, kalebu ing Rusia, sing ora pengin rekonsiliasi kasebut. ndeleng Yen kita pengin rekonsiliasi, banjur kita kudu lay mudhun gaman lan ninggalake prajurit sing tiba, " Apollo.lv ngutip Menteri Pertahanan Latvia.

Ing sawetoro wektu, Walikota Riga, Nil Ushakov, nanggepi statement Pabriks, mbandhingake Menteri Pertahanan karo Sharikov. "Kabodhoan ing skala universal," ujare Profesor Preobrazhensky babagan pernyataan tartamtu babagan urip Comrade Sharikov. Ing Latvia, Sharikov ora nyekek kucing, nanging mimpin kementerian pertahanan," Ushakov dikutip dening Portal Komunitas Rusia ing Estonia.

Perlu dicathet yen ing wektu nalika sawetara politisi nentang perayaan kamenangan Nazi Jerman ing Latvia, saben taun tanggal 16 Maret negara kasebut mengeti Dina Pengetan Legionnair - pejuang Legiun Sukarelawan Latvia, sing dadi bagean saka pasukan SS. Tanggal 1944 Maret 15, divisi 19 lan XNUMX Latvia minangka bagéan saka SS melu perang nglawan pasukan Soviet sing maju ing cedhak Leningrad. Nanging, ing musim gugur, Tentara Abang mbebasake kabeh Baltik saka pendhudhukan Nazi, Izvestia nyerat.
Sumber asli:
http://www.utro.ru
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kars
    Kars 29 Agustus 2012 11:37
    + 18
    Iki ora pareng, iki pitenah lan biadab, kaya Taliban njeblug monumen.
    1. kvirite
      kvirite 29 Agustus 2012 12:00
      +7
      apa kang ditandur iku kang dideleng
    2. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 29 Agustus 2012 12:50
      + 16
      Latvia, negara kanthi masa depan sing durung rampung, klelep ing kasepen. Wong-wong mau padha guyon: "Wong pungkasan sing mabur! Aja lali mateni lampu ing bandara."
      1. bangsal
        bangsal 29 Agustus 2012 13:22
        + 11
        Kanggo pisanan aku ora bisa nemokake tembung ... jujur, padha ora pantes eksistensi minangka bangsa lan negara ...
        1. tanke
          tanke 29 Agustus 2012 14:08
          +4
          Ing ngriki kalenggahaning pimpinan kita langkung katingal, utawi kirang kirangipun, tentrem lan ayem, upamanipun, kula mboten remen midhangetaken lan mirsani bab punika, nanging minangka manungsa namung boten saged nindakaken punapa-punapa, kepemimpinan duwe pengaruh ...
          1. sv-sakh
            sv-sakh 30 Agustus 2012 04:39
            0
            Sing mung iku, sing Latvia lan Rusia iku perek - adol metu lan meneng nalika setengah donya lagi ambruk saka mburi karo kanker ... Tfu! nistha kanggo pakurmatan saka wong! :(
      2. Ortrega
        Ortrega 29 Agustus 2012 20:22
        +1
        53-Sciborskiy,
        "Negara" sing ngidak-idak masa lalu menyang lemah ora duwe masa depan, kanthi tembung, pi .... sy. Abang, banjur tentara Soviet, ora perang nglawan bangsa Jerman, nanging nglawan fasisme, nanging saiki ana. kaya mengkono, sayangé, lan ora mung ing negara Baltik sing murah: @
    3. Sakhalin
      Sakhalin 29 Agustus 2012 14:50
      +2
      Lapus liyane kanthi telek ing sirahe ngasilake empedu menyang udara.
      Wektu bakal ngadili.
    4. VALENOK
      VALENOK 29 Agustus 2012 16:57
      +2
      Yèn mangkono, kita kudu njupuk tugu kita, digawa menyang Rusia, diselehake ing ngarepe Kedutaan Besar Latvia, lan minangka bali kanggo nggawe tugu kanggo wong-wong mau ing wangun kaleng sprat, supaya wong-wong mau. turun temurun bangga karo prestasine.
    5. ing cadangan
      ing cadangan 30 Agustus 2012 00:26
      +1
      Ya, padha Nazi.
  2. wadimus
    wadimus 29 Agustus 2012 11:38
    + 13
    Aku yakin yen Latvia dhewe bakal mandheg ing sawijining dina. Negara iki ora duwe masa depan!
    1. JonnyT
      JonnyT 29 Agustus 2012 12:22
      + 12
      Sapa sing ora ngelingi masa lalu - dheweke uga ora duwe masa depan!

      Iku nyekel dheweke kaya Rusia ngrayakake 9 Mei .... apa asu !!! Kita duwe hak!
      1. Uruska
        Uruska 29 Agustus 2012 20:30
        -1
        Ya, dheweke ngerti apa sing ngancam minuman keras ...
    2. TRex
      TRex 29 Agustus 2012 12:34
      + 13
      Elinga skandal karo tugu ing Estonia? Sawijining akal nyaranake: "Kanggo ngrusak Estonia saka wilayah monumen kita!"
      1. pribol
        pribol 29 Agustus 2012 15:39
        +1
        Kutipan saka TRex

        Elinga skandal karo tugu ing Estonia? Salah sijine nyaranake: "Busak Estonia saka wilayah monumen kita!"



        http://www.youtube.com/watch?v=f0AGKzPPdyQ
  3. Kurdalagon
    Kurdalagon 29 Agustus 2012 11:41
    + 12
    Latvia mirip karo jackal Tabaki saka Mowgli. Padha wedi, nanging padha narik munggah. Yèn sing nduwèni mati, wong-wong mau bakal nguwuh-uwuh.
  4. peteng
    peteng 29 Agustus 2012 11:46
    +1
    Dheweke ora bakal ngrusak apa-apa, muspra mung digodhog ...
  5. sla4ikus
    sla4ikus 29 Agustus 2012 11:48
    + 11
    "... apa sing kudu dipikirake wakil saka generasi enom Jerman? Apa sing kudu dipikirake Jerman, mitra strategis Rusia?" Nazisme dilarang ing Jerman dhewe! Jerman teka ing Rusia lan melu nggoleki lan penggalian sisa-sisa prajurit sing tiba! lan fasis Baltik iki durung mutusake sapa sing dikuwasani lan sapa sejatine pahlawan!
  6. tanke
    tanke 29 Agustus 2012 11:50
    +6
    Putin kudu ngomong ing televisi (dadi casually, antarane baris) sing kita bakal introduce Latvia menyang komposisi kita maneh. Kene padha bakal miwiti nix ana, Aku manawa kita bakal jancok donya kabeh ... Zai .. Iki fasis, ngendi wong-wong Yahudi nggoleki
  7. koksalek
    koksalek 29 Agustus 2012 11:53
    +3
    Pager kanggo ndeleng ganja kejiret yen omong kosong kasebut diumumake dening pejabat minangka Departemen Pertahanan sawetara jinis Latvia
    1. Ortrega
      Ortrega 29 Agustus 2012 20:28
      +1
      koksalek,
      Novosibirsk Kula, luwih saka sawetara Latvia, nanging uga ana: D
  8. sanyabasik
    sanyabasik 29 Agustus 2012 11:53
    +3
    Kabeh iki asale saka kesadaran dhewe sing ora ana guna lan inferioritas.
    Sampeyan ora bisa ngadili. Sympathize lan getun.
  9. wong liyo595
    wong liyo595 29 Agustus 2012 11:54
    +2
    Artis Pabriks kowe nembe mangan sup iwak karo biji poppy jebule esuk-esuk.............kowe abuh. nglirik sampeyan kudu ngirim dhokter, supaya hawa ala metu
  10. gunung
    gunung 29 Agustus 2012 11:54
    + 11
    Aku wis maca Oleg.

    Marang Kementerian Luar Negeri Rusia aku kudu ngomong kaya mangkene .... Rungokna tugu kasebut ..... kita bakal ngrusak sampeyan.

    Lan iku kabeh ... mungkasi tuku sprats bodho sing ... ya, ing umum, mungkasi ngimpor barang Baltik menyang negara ..... ngencengi sekrup kanggo watesan.

    Fasis Baltik iki entuk ... ora ana piala maneh.

    Dheweke katon kaya wanita histeris.
    kasepen lan indifference kita ora calms wong mudhun, nanging inflames wong liyane lan liyane.

    Ing tingkat iki, ing 10 taun, kamp konsentrasi bakal digawe ing negara Baltik, ngendi kabeh Rusia bakal dipenjara minangka "keturunan saka penjajah"

    Kanggo rot negara Baltik supaya padha ora bisa ambegan.
    1. lelikas
      lelikas 29 Agustus 2012 12:22
      +2
      temtunipun ngeweruhi - padha freak metu amarga ora ana sing perlu. nanging mentri pertahanan katon padha kanggo kabeh wong ora
  11. kali gedhe
    kali gedhe 29 Agustus 2012 12:00
    +1
    Apa negara sing "seneng" ... Kabeh sing diduweni apik lan janjeni.
    Nanging monumen-monumen kasebut ora teratur.
  12. tverskoi77
    tverskoi77 29 Agustus 2012 12:02
    +2
    Skenario rampung lan saya suwe saya suwe tembung lan gagasan pikun.
  13. sichevik
    sichevik 29 Agustus 2012 12:05
    +2
    Inggih, apa, ing kasunyatan, bisa samesthine saka sundel sub-pager. Kaya biasane ora ana sing anyar. Clatter liyane sprei pro-Kulon. Wis wayahe wis biasa. Padha cekikikan, cekikikan, lan kios maneh. Semono uga nasibe. Kanggo entuk dhuwit kanggo sisa sabanjure saka meja master, sampeyan kudu nyoba. Sing padha nyoba. Dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa kajaba ngrusak monumen. Lan dheweke ora bisa ...
  14. ketemu
    ketemu 29 Agustus 2012 12:06
    + 14
    Negara "budaya" dhuwur!
    Kadhangkala aku getun yen negara kita mbebasake dheweke ....
    1. Armata
      Armata 29 Agustus 2012 12:12
      +9
      ngguyu Iki sejatine rupane bangsane. apik
      1. JonnyT
        JonnyT 29 Agustus 2012 12:49
        +3
        Soko kaya pasuryan nanging ... katon kaya !!!! Lan vrochem Aku ora kaget, sampeyan kudu mikir jo .... oh, kanggo nggawe statements kuwi !!
    2. Vanek
      Vanek 29 Agustus 2012 12:29
      +7
      Kutipan saka ketemu
      Kadhangkala aku getun yen negara kita mbebasake dheweke ....


      Aku bakal tawanan. Kabeh papat.
      1. Armata
        Armata 29 Agustus 2012 12:55
        +3
        Quote: Vanek
        Aku bakal tawanan. Kabeh papat.
        Hello Ivan. Ora bakal akeh? nglirik
        1. Vanek
          Vanek 29 Agustus 2012 13:00
          +2
          Quote: Lokomotif uap
          Ora bakal akeh?


          Ya, overkill. Banjur sing nganggo "L A" ...... lan mbok menawa nganggo "!"

          Hello Eugene.
      2. baltika-18
        baltika-18 29 Agustus 2012 14:29
        +2
        Aku uga ora nolak.
    3. Shulz-1955
      Shulz-1955 29 Agustus 2012 12:37
      +4
      MET: Kayane kita ora ngeculake, ora nggatekake
      1. ketemu
        ketemu 29 Agustus 2012 14:03
        0
        Kutipan: Shulz-1955
        MET: Kayane kita ora ngeculake, ora nggatekake

        Kita ora nggatekake Gorbocha, iku 100% !!!
        Malah ing Uni, padha duwe dalan becik lan rak-rak lengkap ing toko.
        Apa maneh sing dibutuhake, apa ora jelas?
    4. peteng
      peteng 29 Agustus 2012 12:40
      +1
      Negara "budaya" dhuwur!

      Ditulis nganggo basa Rusia... hi
      1. ketemu
        ketemu 29 Agustus 2012 14:01
        +4
        Kutipan saka Darck
        Ditulis nganggo basa Rusia...

        Dheweke ora duwe kuldi cukup kanggo nulis Latvijas Republika!!! keprungu
        1. peteng
          peteng 29 Agustus 2012 14:22
          -2
          Dheweke ora duwe kuldi cukup kanggo nulis Latvijas Republika!!!

          Latvija .... lan isih ana panggonan ing pubis ... Aku mangu-mangu yen wong Latvia bakal nulis ing basa Rusia, mula dheweke ora seneng karo basa Rusia.
          Aku bakal tawanan. Kabeh papat.
          Lan ing telung dina bakal mati amarga dehidrasi sedulur
          1. JonnyT
            JonnyT 29 Agustus 2012 15:11
            +2
            Kutipan saka Darck
            Lan ing telung dina bakal mati amarga dehidrasi


            Latvian - ya, nanging Rusia ora
        2. Armata
          Armata 30 Agustus 2012 08:06
          0
          Kutipan saka ketemu
          Dheweke ora duwe kuldi cukup kanggo nulis Latvijas Republika!!
          Minangka akeh minangka 8 bêsik dibutuhake lan siji setengah bokong liyane ngguyu
    5. baltika-18
      baltika-18 29 Agustus 2012 14:26
      0
      Asses nyetyak.
    6. klimpopov
      klimpopov 29 Agustus 2012 15:02
      +2
      Yabfdul - yen ing tembung ...
      1. peteng
        peteng 29 Agustus 2012 15:25
        0
        Yabfdul - yen ing tembung ...
        Apa sing ngalangi sampeyan? sedulur
        1. klimpopov
          klimpopov 29 Agustus 2012 15:51
          +1
          Monitore mantap... fap...
          1. peteng
            peteng 29 Agustus 2012 16:33
            0
            Monitore mantap... fap...

            Ing njaba monitor uga ana bokonge .... paket kontrasepsi saperangan, jar antiseptik lan maju.. ya
    7. Alexei
      Alexei 29 Agustus 2012 18:08
      0
      Ing Latvia iki, malah kuldi kaya-kaya.
  15. Bismark
    Bismark 29 Agustus 2012 12:07
    +5
    Umume wong Latvia, bebarengan karo bagean sing kapisah saka pimpinane, yaiku Nazi sing ora sopan, lan ora ndhelikake. wong bodho
  16. Yuri11076
    Yuri11076 29 Agustus 2012 12:11
    +3
    Pak iki kudu digantung karo bal, sampeyan weruh, dheweke gelo karo carane Rusia ngrayakake tanggal 9 Mei. Wedhus kasebut minangka menteri pertahanan.
  17. KTP
    KTP 29 Agustus 2012 12:12
    +8
    Komplek pus cilik ora ngidini Latvia sing bangga lan "ora gumantung" manggon kanthi tentrem. Asuku cilik lan ganas, dheweke cepet-cepet lan nyoba nyopot ora amarga agresi ana ing gen, nanging amarga wedi lan ora duwe daya. Medeni iki wis lungguh ing kerak alam bawah sadar, ora ana sing bisa mbusak. Iki diserep karo susu ibu. Dheweke ora bakal ngerti manawa asu normal ora nggatekake dheweke. Nanging ing kasunyatan, mungkasi kabeh hubungan ekonomi karo republik belang gedhang iki. Uni Eropa ora butuh freeloader iki maneh, dheweke bakal ngusir kaya asu.
  18. sergskak
    sergskak 29 Agustus 2012 12:37
    +3
    Aku ora kaget maneh amarga sawetara alasan.
    kanggo njaga kita ing lingkungan geopolitik sing ora ana 20 taun kepungkur ...
    Dadi nesu-nesu neng kono merga ora nggatekake.Koyo ngono....nanging aja didemek, ora mambu, malah ora usah didemek.Mboten napa-napa. padha luwih mrihatinake nom-noman Jerman tinimbang bangsane dhewe. Lan Artis Pabriks luwih mungkin Gauleiter saka Latvia lan dudu Menteri Pertahanan, banjur kabeh tiba ing panggonane.
  19. amba kurang
    amba kurang 29 Agustus 2012 12:39
    +3
    wektu kanggo nguripake latvia lan wilayah otonomi saka Federasi Rusia
  20. Aleks tv
    Aleks tv 29 Agustus 2012 12:40
    +4
    Iki pratelan saka Kementerian Pertahanan Latvia:
    - Iki tegese kanggo ngakoni yen dhasar moral lan etika negara ana ing ngisor plinth.
    - Tegese kanggo ngakoni yen fasisme urip ing pikirane para penguasa negara (dudu rakyat).

    Kasunyatan kasebut ora bisa ditinggal tanpa reaksi.
    Napa Kementerian Luar Negeri Rusia ora miwiti skandal informasi-diplomatik ing saindenging Eropa? Kaping pirang-pirang dheweke wis nuduhake yen dheweke setya marang fasisme? wah. Sampeyan perlu kanggo nyetel Jerman ing wong-wong mau supaya padha kick wong.
    Napa kita ora ngenalake sanksi ekonomi minimal? Ya, paling ora kanggo siji jinis produk, kanggo nuduhake reaksi YOUR (lan nindakake sadurunge mata Eropa). Kanggo nuduhake yen ora ana sing ora dihukum.

    Lha, mbesuk jakal mikir arep blather apa ora.... Bosok.
  21. 53-Sciborskiy
    53-Sciborskiy 29 Agustus 2012 12:43
    0
    Apa rekonsiliasi sing bisa ditindakake karo mantan legiun SS sing perang ing sisih Nazi Jerman? Saiki wong tuwa iki, sing ngrayakake dina penciptaan legiun saben taun, ora ngerti yen dheweke ora nglawan kebebasan Latvia. Ing kasunyatan, padha punishers lan algojo. Lan apa sing bakal kelakon ing Latvia yen Nazi Jerman menang perang. Ing Eropa saiki, Latvia ana ing papan mburi.
  22. Petrucho
    Petrucho 29 Agustus 2012 12:50
    +3
    Mung wae pemilu bakal teka. Gampang banget kanggo politisi Latvia entuk modal politik ing negara kita. Sampeyan mung kudu beku jinis kabodhoan lan voila - sampeyan lan partai sampeyan minangka patriot paling gedhe ing tanah air Sing ekonomi ana ing bokong - rincian. Ing cendhak, supaya padha ngimpi, iku ora bakal bisa metu minangka mung ing Estonia, lan padha ngerti.
  23. Wedmak
    Wedmak 29 Agustus 2012 12:50
    0
    Ngenali sanksi politik lan ekonomi kanggo nyoba bola-bali kanggo induce gething etnis, nyoba kanggo whitewash fascism, falsify bukti sajarah, provokasi ... Sampeyan bisa ngetik dhaftar dawa.
  24. Feanor
    Feanor 29 Agustus 2012 13:02
    0
    Kaping pisanan padha nyerang, lan saiki padha nglumpuk. Kita bakal ngelingake sampeyan babagan iki paling ora 100 taun maneh, aja ngarep-arep yen kita bakal lali.
  25. Dmitry.V
    Dmitry.V 29 Agustus 2012 13:06
    +1
    Suwene wis ana owah-owahan panemu babagan Perang Donya 2. Amerika Serikat menang, Rusia mbuwang bom ing Jepang, Hitler pahlawan Jerman sing nolak komunisme ... Lan sawise kabeh, ana wong edan sing percaya. ing kabeh iki lan nemtokke liyane.
  26. Kasper
    Kasper 29 Agustus 2012 13:16
    +3
    Isin karo Veteran...
  27. Larus
    Larus 29 Agustus 2012 13:22
    0
    Dheweke mung ngerti carane ngrayakake pengetan, lan ora ngrayakake kamenangan, kudu ditindakake karo wong Latvia kaya sing ditindakake dening Polandia lan Ceko karo Jerman - kanggo ngusir ing ngendi sing apik miturut dheweke ......
    1. bangsal
      bangsal 29 Agustus 2012 13:27
      +1
      Mesthi wae, aku njaluk ngapura, uga, aku duwe pendapat yen aku ora mung siji-sijine sing mikir yen bakal kurang masalah yen Comrade Stalin bakal ngatasi masalah sawetara wong kanthi tanggung jawab ...
      1. wong peteng70
        wong peteng70 29 Agustus 2012 15:16
        +1
        Stalin pancen apikan.. ternyata. (
  28. HUMANOID
    HUMANOID 29 Agustus 2012 13:58
    +8
    Jerman nyeret, sial, Jerman isih ngurus kuburan prajurit Soviet lan ora ngrusak monumen siji, lan aku ora krungu apa-apa babagan prosesi para veteran SS ing Berlin.
    1. Che
      Che 30 Agustus 2012 08:19
      0
      HUMANOID,
      Balts duwe wong kanggo njupuk conto prilaku etis - Jerman. Dadi ora, dheweke nindakake, ora cocog karo kerangka apa wae, Donator Muda luwih agresif tinimbang sing duwe. Geyropa tetep meneng, uga, tren kasebut uga katon ing kana.
  29. awg75
    awg75 29 Agustus 2012 13:58
    +4
    Sampeyan ora bisa ngulu muntah terus-terusan ing arah Rusia, sampeyan kudu nanggepi lan ngrusak urip Balts dhewe.
  30. Drapper
    Drapper 29 Agustus 2012 15:01
    +2
    Pernyataan sawetara menteri sing cacat dudu posisi kabeh negara. Lan iki wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi, nguripake mripat wuta kabeh iki statements saka mongrels.
  31. wong peteng70
    wong peteng70 29 Agustus 2012 15:17
    0
    Latvia minangka negara bangkrut. Mulane, iku tetep mung kanggo nggawe statements kuwi.
  32. TOG026
    TOG026 29 Agustus 2012 15:44
    0
    Lagi nyoba kanggo njaluk sawetara manungsa waé! negatif
  33. andrei332809
    andrei332809 29 Agustus 2012 16:01
    +1
    Aku wonder karo mata apa padha bakal bali nalika Eropah tramples wong? Utawa apa reptil iki duwe sarang cadangan?
    1. bangsal
      bangsal 29 Agustus 2012 16:33
      0
      Lan sampeyan ngerti, dheweke bakal ngaku kanthi mripat biru yen dheweke salah paham lan pungkasane putih lan alus ... plus ..
      1. andrei332809
        andrei332809 29 Agustus 2012 17:02
        0
        lan biru saka mburi.Yen Jerman duwe mid-pi-or, banjur sapa mentri goblin iki?lan umume, apa kita kudu mripat biru? dadi sing pegatan-kolyma ora cukup kanggo manggon maneh
  34. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 29 Agustus 2012 16:37
    0
    Kaya sing diomongake, "wong Cina bakal teka lan njaluk cat kuning." Urip iku kikuk, ora diweruhi ing sisih endi sesuk. Lan Sharikavs lokal mesthi kudu mangsuli tembunge cepet utawa mengko.
  35. Alexei
    Alexei 29 Agustus 2012 18:18
    +1
    Ing Latvia, dheweke pengin ngrusak tugu kasebut kanggo prajurit Soviet
    Ora suwe ing Rusia dheweke pengin ngrusak kepala ing Latvia.
    1. andrei332809
      andrei332809 29 Agustus 2012 18:22
      0
      wong wis dawa wis kepinginan, nanging sampeyan kudu njaluk Schengen. Chukhon ndhelik ing geyrop
  36. sazyckin
    sazyckin 29 Agustus 2012 18:27
    +1
    Oh, labus bakal muter metu. negatif
  37. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 29 Agustus 2012 18:42
    0
    Sampeyan wong cilik, Artis Pabriks. Sampeyan duwe masa lalu sing ora apik, saiki bajingan, lan sampeyan ora duwe masa depan. Sampeyan tanpa klan, tanpa taler (tsu stegan taipa tukhkam a dats), awit sampeyan ngidini dhewe iku. Senajan "ngidini" iku tembung kuwat. A mutt ing leash saged apa-apa, kajaba kanggo yelp kanggo please bendarane supaya bisa mati balung snuffed. Aku nyedhot! Jerman wis sinau pawulangan lan ora keganggu karo revanchism, lan miscarriages SEJARAH iki nyoba kanggo nggambarake piyambak minangka soko. Karo wong Jêrman, turune mungsuh, padha komplit pangertèn, kabèh wong cilik mambu busuk kaya ing mbucal sacedhake jagat.
  38. suharev-52
    suharev-52 29 Agustus 2012 18:46
    0
    We kudu menehi hasil karo Balts. Inggih, iki ora ing sembarang gapura ora menek. Vladimir Vladimirovich, titik kabeh I. Panjenengan setya.
  39. wul66
    wul66 29 Agustus 2012 18:55
    0
    Barking liyane saka jackal NATO ... Nanging paling kabeh aku nesu banget karo pikirane nyoba kanggo reconcile karo Nazi. Mungkin dheweke bakal nyoba ngrukunake para tahanan kamp konsentrasi karo para pengawas? Apa kita bisa mbusak mongrel Baltik iki saka wilayah monumen kita?
  40. AlexiusKit
    AlexiusKit 29 Agustus 2012 23:32
    +1
    Ya, bug cilik, nanging sing mambu ... bajingan NATO ... negatif Sayange yen dheweke ora dibuwang saka bumi ...
  41. Pitbull59
    Pitbull59 30 Agustus 2012 07:23
    +1
    Asu iku sprats. Iku tetep mung pengin sabar kanggo para veteran sing manggon ing kana. Lan ing ngendi para panguwasa kita nggoleki?!
  42. Bosch
    Bosch 30 Agustus 2012 10:58
    0
    Ing kasunyatan, tembung iki dijupuk metu saka konteks, kang tegese saben wong duwe hak kanggo mèngeti wong sing tiba, kalebu Jerman lan Rusia, lan ing kono dheweke ngojok-ojoki kasunyatan sing setengah saka Latvia dipengeti dening tiba saka pasukan Soviet. lan separo kapindho sing tiba dening Jerman, amarga ana cukup akeh wong Latvia ing layanan saka Jerman ... lan misale jek misahake masyarakat, uga, iku wiwit kaya iku kudu manunggal piye wae ... .kanggo nggawe sing kaya dina pengetan kanggo WWII sing tiba .... wah, wiwit paman, kaya kita bakal numpes kabeh menyang neraka, kita bakal mbangun soko, banjur kita kabeh lungguh ing kono bebarengan, tuang, ngombe. , elinga, dandanan, rangkulan....., pikire ayu lan ora gelem nyinggung sapa-sapa ... nanging ora ngetutake bazar, wedi, mesthi ora bocah . ..., sakjane politisi sawenehing politisi luwih becik ngomong nganggo lembar curang, nanging wiwitane ngomong manut pikirane, banjur njaluk ngapura miturut lembar curang.

    Miturut cara, ing tingkat saka wong-wong biasa, masalah kuwi ora diamati, iku saiki sing miscarriages kuwi kelakon utamané saka ndhuwur ... .