Review militèr

Komando Amerika mbantah versi Washington babagan pembunuhan bin Laden

25

Mark Owen, mantan anggota unit SEAL sing melu ngilangi Osama bin Laden, ujar manawa pimpinan al-Qaeda wis mati sadurunge ditemokake dening komando. Serviceman nulis babagan iki ing buku "Ora Gampang Dina", sing kudu ditampilake ing rak-rak toko tanggal 4 September. Miturut Daily Mail tanggal 29 Agustus, wartawan wis entuk akses menyang.

Miturut penulis buku, nalika komando nyuwil menyang kamar bin Laden, teroris wis mati. Sawise komando mlebu ing omahe pimpinan al-Qaeda, dheweke krungu swara bedhil. Sabanjure, para pejuang weruh awak teroris lan wong wadon nangis.

Owen nyerat manawa para komando nembak sawetara tembakan ing bin Laden, sing lagi lying, banjur mriksa awak. Nalika nggoleki kamare, militer nemokake bedhil serbu Kalashnikov lan pistol Makarov, nanging ing gaman ora ana peluru.

Ing wektu sing padha, Owen ngelingi yen sadurunge operasi, para pejuang diprentahake yen mateni bin Laden dudu tujuane. Prajurit kasebut kudu nahan teroris yen dheweke ora menehi ancaman kanggo iki.

Mangkono, miturut penulis No Easy Day (The Firsthand Account of the Mission That Killed Osama Bin Laden), teroris kasebut durung siyap kanggo mbela diri. Versi apa sing kedadeyan iki ora cocog karo informasi resmi sing dirilis dening pamrentah AS. Panguwasa AS sadurunge ngaku yen perang 40 menit dumadi antarane accomplices bin Laden lan pasukan khusus sadurunge mateni bin Laden.

Miturut saluran Fox News, Mark Owen minangka jeneng samaran, lan jeneng asli prajurit kasebut yaiku Matt Bissonet (Matt Bissonnette).

Bin Laden tilar donya ing awal Mei 2011 ing kutha Abbottabad, sing dumunung 190 kilometer saka ibukutha Pakistan, Islamabad.
Sumber asli:
http://www.km.ru
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. peteng
    peteng 30 Agustus 2012 11:32
    +4
    Aku mikir kita ora bakal ngerti kepiye sejatine ana ing kana .... utawa kita bakal ngerti sajrone satus taun, nanging kita ora bakal ngerti ... banjur kita bakal mati ...
    1. kosong
      kosong 30 Agustus 2012 11:35
      +4
      Kutipan saka Darck

      Aku mikir kita ora bakal ngerti kepiye sejatine ana ing kana .... utawa kita bakal ngerti sajrone satus taun, nanging kita ora bakal ngerti ... banjur kita bakal mati ...

      Amerika bakal nggawe bisnis saka "non-acara" iki, nulis akeh sing paling laris, njupuk akeh "karya film", lan nyatane nggawe misteri liyane ing abad iki kaya "pembunuhan Kennedy" ngguyu
      1. Vanek
        Vanek 30 Agustus 2012 11:57
        0
        Quote: kosong
        nanging nyatane dheweke bakal nggawe misteri liyane abad kaya "pembunuhan Kennedy" ngguyu


        Kang luwih kamungkinan.
  2. vorobey
    vorobey 30 Agustus 2012 11:34
    +6
    Ing juru tulis, segel digunakake ing game gedhe. uga bagéan saka coffin kanggo linuwih. Ora ana bathi banget yen Osama mbukak cangkeme.
  3. Tembung
    Tembung 30 Agustus 2012 11:39
    +7
    Utawa bisa uga dheweke ana ing hammock ing sawetara republik pisang, maca dongeng kanggo awake dhewe lan ngguyu ...
    1. tanke
      tanke 30 Agustus 2012 12:06
      0
      Kepiye asu Doku Umarov? Miturut pendapatku, lirik kasebut ora cocog ing kene ...
    2. Bismark
      Bismark 30 Agustus 2012 14:33
      0
      Sawise maca artikel ing asli saka macem-macem sumber manca, sampeyan wiwit wonder apa operasi iki ana ing kabeh, lan yen ana, iku paling kamungkinan saka pagelaran teater biasa kanggo nambah rating negara minangka wali saka demokrasi lan supaya.
    3. KGB161rus
      KGB161rus 30 Agustus 2012 17:28
      0
      Utawa mungkin dheweke ana ing hammock ing sawetara republik gedhang

      Ya, kanthi jeneng palsu, jeneng kulawarga, kanthi tanggal lair sing beda, dheweke duwe pub dhewe, nanging umume, amarga wong iki, Amerika ngliwati negara-negara Timur Tengah kaya skating rink, lan bisa manggoni. sawetara negara. .
  4. klik80
    klik80 30 Agustus 2012 11:40
    +9
    Salam kanggo kabeh.
    IMHO. Kepiye lan sapa sing mateni dheweke sejatine ora penting, lan kita ora bakal ngerti. uga, kita ora bakal mangerteni yen Osama iki nyata utawa yen iku fiksi CIA, lan Rajapati iku mung jendhela klamben kanggo warga Amérika.
  5. Lazer
    Lazer 30 Agustus 2012 11:46
    0
    Ora ana peluru ing bedhil amarga padha ing ben laden, nang.
    Apa profesional ngomong babagan peluru ing senjata, utawa penerjemah ala?
  6. peteng
    peteng 30 Agustus 2012 11:49
    +1
    Utawa bisa uga dheweke ana ing hammock ing sawetara republik pisang, maca dongeng kanggo awake dhewe lan ngguyu ...

    Happy end?
  7. Che
    Che 30 Agustus 2012 11:56
    0
    Minangka tansah, bebener iki camouflaged. Amers nggawe bogey kanggo medeni kabeh jagad lan awake dhewe. Maneh bablos ing ngarep. 11/XNUMX uga nyenyet. Kabeh iku omong kosong. Amer ora duwe iman.
    1. mitya
      mitya 30 Agustus 2012 12:17
      0
      Lan Amerika minangka CRAP total.
      1. 53-Sciborskiy
        53-Sciborskiy 30 Agustus 2012 13:42
        +1
        Al-Qaeda sumpah bakal kebiri saben SEAL
        melu pembunuhan bin Laden lan kulawargane.
  8. barbosa
    barbosa 30 Agustus 2012 11:59
    +1
    sampeyan bisa teka munggah karo sembarang jenis dongeng, nanging carane iku pancene ana, kita meh ora ngerti nalika kita ngerti
  9. Andrey_K
    Andrey_K 30 Agustus 2012 12:01
    0
    Ya, kabeh wis jelas - Bean tilar donya amarga penyakit pikun, pengawal kasebut nelpon panguwasa, panguwasa - panguwasa liyane, kurator saka CIA, kurator - direktur CIA, direktur kasebut ngobrol karo wong liya lan menehi pesenan sing penting: "Mateni Bean - dheweke ora kudu mati dhewe" .
    Sawisé iku, operasi ditindakake ... mung awak sing bisa mambu sethithik.
    1. lefterlin53rus
      lefterlin53rus 30 Agustus 2012 12:30
      0
      Kutipan: Andrey_K
      mung awak wis wektu kanggo mambu sethitik

      Mulane padha dibuwang menyang segara, yen ora mambu banget ora nyenengake wassat
    2. DERWISH
      DERWISH 30 Agustus 2012 12:40
      0
      sapa bin laden? Iki minangka catur! nanging Amerika rearranges tokoh iki! lan kabeh iki, amers ngatur maneh tokoh iki putih lan ireng! kesimpulan-September 11, karya layanan khusus saka Amerika, mung tokoh iki ora ana maneh! nanging kambing hitam dibutuhake, oke, carane liya kanggo nelpon wong? agen saka CIA lan ora mantan nanging kabeh wektu akting lan carane mbayar kanggo tumindak warriors Allah, supaya ngomong? sawise kabeh, warriors iki bener mercenary mirah paling banal saged matèni kanggo dosis! amers tanggung jawab kabeh iki, wiwit sapa mbayar driver drive! lan akhir-akhir iki Laden lara banget lan tuwa lan seda, lan para amers menehi kamulyan lan pakurmatan kaya dheweke mati kaya prajurit! nanging teater durung rampung! senajan plot wis cukup mboseni! nanging apa iklan kanggo senjata RUSIA! Kalashnikov lan Makarov! opo maneh politik yuss kok yo butuh gaman larang nek ono sing apik tur murah.
  10. ketemu
    ketemu 30 Agustus 2012 12:04
    0
    Panguwasa AS sadurunge ngaku yen perang 40 menit dumadi antarane accomplices bin Laden lan pasukan khusus sadurunge mateni bin Laden.
  11. Odessa
    Odessa 30 Agustus 2012 12:07
    +1
    Buku anyar bakal katon, kepiye pasukan khusus Yusov sing dibanggakake menyang rombongan, ora mung dhukungan saka wiwitan mula miturut rencana (padha ndharat ing sisih pager sing salah, ing papan sing salah), nanging kontrol Obama. kabeh proses mbusak Bin Laden online saka Kantor Oval.
    Nanging kucing laut wedi marang abdine ora guyon, mesthine padha tindak iki, kanggo nyekel wedi, nanging ora ngetung, padha wedi. wassat
    1. vorobey
      vorobey 30 Agustus 2012 12:10
      +2
      Kutipan: Odessa
      padha ndharat ing sisih pager salah, ing panggonan salah


      Inggih, punika tradisi wiwit Normandia
      1. Odessa
        Odessa 30 Agustus 2012 12:20
        +1
        vorobey,
        Inggih, punika tradisi wiwit Normandia

        Ya, sampeyan bener ya , kanggo kucing segara, iki minangka negara normal - kanggo lay ing rombongan saka kadohan saka 2 meter lan ora kenek, lan banjur goleki kanggo setengah dina liyane kanggo ngetung kasus cartridge lan mung banjur laporan kanggo Obama bab kasil dileksanakake, dhukungan gagal.
        1. vorobey
          vorobey 30 Agustus 2012 12:24
          +3
          Umumé, aku kaget carane bisa nelpon elit kewan sing performs ing Circus kita.
          1. Odessa
            Odessa 30 Agustus 2012 12:45
            +1
            vorobey,
            Umumé, aku kaget carane wong bisa nelpon kewan elit

            Piye wae aku mirsani video, ing apa edhan penerjemah, Aku ora ngerti, nanging SEALs unit khusus, kang umume nerjemahake minangka unit asu laut. wassat
            1. Tatanka Yotanka
              Tatanka Yotanka 30 Agustus 2012 16:37
              +2
              Ing operasi pasukan khusus, kenangan seger,
              Detasemen segel pinniped - paling ora bakal ana "walrus"
              Ora kanggo apa-apa padha dilatih ana ing mayit, kanggo njupuk saka rong meter
              Ing sirkus Amerika mung, pungkasane kudu tampil
  12. Kurdalagon
    Kurdalagon 30 Agustus 2012 12:07
    +2
    Banget imperceptibly penetrated menyang dhasar bin Laden, sanadyan ing wektu sing padha nabrak helikopter. Pranyata njeblug kanthi lirih, supaya ora ngganggu turu sing jenggot. ngguyu
  13. mitya
    mitya 30 Agustus 2012 12:11
    0
    Aku uga tansah mangu-mangu yen Bin Laden diilangi. Kakehan dhuwit wis nandur modhal ing "dolanan" iki, lan pemerintah ora perlu kanggo wong mati (paling ora nyatane). Nanging kanggo ngandhani sapi yen teroris URA nomer 1 wis mati yaiku YA. Wong-wong bakal wiwit nyuda dhuwit kanthi luwih seneng kanggo ngrampungake terorisme donya. Ya, lan INFA mlebu ing Internet manawa pasukan khusus sing melu likuidasi ora sengaja mati ing kacilakan helikopter.
  14. nedha bengi
    nedha bengi 30 Agustus 2012 14:14
    0
    Quote: kosong
    Amerika bakal nggawe bisnis saka "non-acara" iki, nulis akeh sing paling laris, njupuk akeh "karya film", lan nyatane nggawe misteri liyane ing abad iki kaya "pembunuhan Kennedy"


    Pembunuhan Kennedy ora dadi misteri maneh, kabeh wong ngerti yen dheweke tiwas amarga kepinginan kanggo nasionalisasi Federal Reserve AS.