Tanpa "Raptors" lan B-2: pesawat sing bakal ninggalake Angkatan Udara Amerika Serikat

91

Amerika Serikat mlebu ing abad anyar kanthi hawa raksasa armadadirancang kanggo ngrampungake tugas-tugas sing diset ing taun-taun Perang Dingin. Nanging, wektu anyar ndhikte aturan sing beda. Pesawat tempur siluman anyar wis muncul, peran UAV lan anyar penerbangan senjata kayata GBU-39 Small Diameter Bomb. lunga menyang critane "klasik" pertempuran udhara cedhak (paling ora kita ndeleng iki ing dekade anyar), temonan dhuwur-dhuwur, uga sawetara kendaraan karo spesialisasi sempit. Kabeh owah-owahan iki mbutuhake solusi anyar, kang, ing siji, meksa kita nglampahi liyane ing sawetara wilayah lan nyimpen akeh banget ing liyane.

penerbangan taktis


Amerika ora asing kanggo kaget donya karo inovasi militer. Nanging, bubar kabar iku ora ninggalake indifferent malah pengamat canggih. Tanggal 12 Mei, Defense One nulis babagan rencana anyar kanggo reformasi Angkatan Udara. Angkatan Udara AS pengin nyuda jumlah jinis tempur dadi papat, ujare Kepala Staf Angkatan Udara Jenderal Charles Brown.



“Aku arep ngurangi jumlahe dadi papat. Penting kanggo ngerti carane kombinasi pesawat bakal bener. F-22 bakal diganti karo pesawat tempur Next Generation Air Dominance (NGAD), sing bakal mabur bebarengan karo F-35. F-15EX lan F-16 bakal digunakake.

Charles Brown nyathet.


Secara total, Angkatan Udara AS pengin ngilangi 2026 pejuang lawas ing taun fiskal 421, sawise tuku 304 sing anyar. Elinga yen Angkatan Udara AS saiki ngoperasikake enem pejuang sing beda: F-22 Raptor, F-15C / D Eagle, F-15E Strike Eagle, F-15EX (Eagle II), F-35 lan F-16 Fighting Falcon. Pesawat tempur F-22 bakal dicopot saka layanan mengko, wiwit taun 2030. F-16 diprediksi bakal mudhun 120 enggal, dadi 800. Sabanjure, armada F-15C / D, sing cacahe udakara udakara 230 pesawat, bakal mandheg rampung ing pungkasan taun fiskal 2026.

Umumé, turah mbrawah saka F-15 ing dhaftar ngirim ora isin: iki kabeh mobil bener beda. F-15C / D - pejuang "resik" saka konstruksi lawas. Beda karo wong-wong mau, F-15E Strike Eagle minangka pesawat serangan sing, kanthi tujuane, luwih cedhak karo pengebom garis ngarep Su-34 tinimbang pesawat tempur "biasa". Kajaba iku, F-15EX minangka kendaraan sing mentas dibangun kanthi radar array fase aktif maju (AFAR) lan bisa nggawa arsenal rudal udara-ke-udara: nganti 22 unit total (mbokmenawa, pesawat kasebut uga bakal diluncurake. gumunggung kemampuan serangan sing amba, kalebu sistem senjata hipersonik).


Angkatan Udara nampa Eagle II pisanan ing Maret taun iki. Secara total, Departemen Pertahanan AS bisa nampa sekitar 200 pesawat anyar, sing bakal nggawe F-15EX minangka salah sawijining pejuang utama ing arsenal AS.

Apa sing direncanakake ing residu garing?

Miturut data anyar, patang jinis sing isih ana yaiku F-15EX, F-35, F-16 lan "misterius" Next Generation Air Dominance (NGAD) - pesawat tempur generasi enem sing janjeni. Durung dingerteni apa persis mobil anyar kasebut, nanging analis percaya yen kita bisa ngomong babagan pesawat siluman opsional, kanthi konsep padha karo F-22 Raptor.

Ninggalake F-22 dhewe, sanajan ing jangka panjang, wis ditemoni kanthi kritik. Iki ora nggumunake, amarga pesawat kasebut relatif enom, lan biaya program pangembangane ana $ 60 milyar, sing bisa dibandhingake karo program pangembangan F-35 sing larang banget (iki ora nganggep konstruksi massa. pesawat -diprodhuksi lan biaya operasi, mesthi).

Ana apa masalahe?

Aku kudu ngomong, kangelan tansah Angker Raptor. Kaya ing ngisor iki saka data sing diterbitake dening koran Amerika Air Force Times kanggo 2018, tingkat layanan teknis armada F-22 kira-kira 51%. Kanggo mbandhingake: indikator F-15E yaiku 71%, kanggo F-16 kira-kira 66-70%. Tiltrotor CV-22B "masalah" nduweni indikator kesiapan 59%, dene bomber strategis B-1B, sing ora disenengi dening pilot, meh 52%.


Kaya sing sampeyan ngerteni, Raptor ing pangertèn iki katon kaya wong njaba sanajan latar mburi ora mesin sing paling siap tempur. Ing wektu sing padha, njaga F-22 meh kaping pindho luwih larang tinimbang njaga kondisi penerbangan F-35, lan kemampuan serangane rada andhap asor miturut standar Amerika, sing ora ngidini kita nyebut pesawat tempur kasebut "multifungsi" ing wektu sing padha. pangertèn lengkap saka tembung.

A-10 sacara tradisional ora ana ing rencana Angkatan Udara AS - mesin sing wis suwe pengin ditinggalake kanggo F-35, nanging bisa urip, yen ora, paling ora F-22. Raptor. Ora ana alternatif kanggo Warthog (julukan pesawat), lan keuntungan saka Komplek kuwi undeniable, kang dikonfirmasi dening konflik anyar karo partisipasi sawijining. Nanging, jumlah pesawat serangan A-10 bakal dikurangi saka 281 pesawat dadi 218.

pasukan strategis


Ora kurang menarik babagan iki yaiku rencana Amerika babagan penerbangan strategis. Amerika Serikat wis de facto menehi tandha manawa "ahli strategi" paling anyar sing ana - B-1B lan B-2 - bisa uga ora ana ing mangsa ngarep.

Mbalik ing 2018, Minggu Penerbangan nglaporake manawa Angkatan Udara AS wis siyap miwiti mothballing B-2 kanggo mbebasake dana kanggo ndhukung program B-21, bom strategis siluman anyar.


Kemungkinan ninggalake B-2, sepisanan, katon ora kalah paradoks tinimbang decommissioning F-22. Nanging ing kasunyatan, pesawat wis akèh ing umum: loro-lorone wiwit digawe sak confrontation karo USSR, loro-lorone dadi larang banget lan keluwih kanggo ngatasi masalah saiki, lan loro-lorone padha dibangun ing seri relatif cilik.

Amerika bakal ngilangi bomber B-1B kanthi bertahap. Sadurungé dadi dikenal sing US Air Force wis siyap kanggo ngurangi armada B-1B kanggo 45 kendaraan: Congress diijini kanggo nulis mati 17 pesawat.

"Kita wis suwe ngupayakake mateni pengebom lawas kanggo menehi ruang kanggo B-21 Raider,"

- ngandika komandan ing pangareping komando serangan global Angkatan Udara AS, Jenderal Tim Ray.


Paling ora ana rong alasan kanggo ninggalake B-1B. Kaping pisanan, biaya perawatan mobil sing dhuwur. Kapindho, tingkat kesiapan tempur sing relatif kurang. Ing wektu sing padha, Boeing B-52 Stratofortress sing misuwur, sing nggawe penerbangan pertama ing taun 1952, duwe kesempatan kanggo ngrayakake seratus taun layanan. Miturut sumber terbuka, saiki Amerika duwe 70 pesawat kasebut. Ing mangsa cedhak, padha ngarepake upgrade liyane.


Cukup, jumlah jinis "ahli strategi" ing arsenal Angkatan Udara AS ing mangsa ngarep bakal dikurangi dadi loro: angkatan udara bakal ngoperasikake B-52 lan pengebom strategis Northrop Grumman B-21 Raider anyar, sing mung kanggo nggawe pesawat pisanan ing taun teka.

Umumé, komposisi tempur Angkatan Udara AS ing taun 2030-2040 katon kaya mangkene:

- pesawat tempur F-35;
- pesawat tempur F-15EX;
- pesawat tempur F-16;
- Pejuang Dominasi Udara Generasi Sabanjure;
- nyerang pesawat A-10 (?);
- bom strategis B-52;
- bom strategis B-21.

Ing taun 2030-an, pesawat tempur "anggaran" anyar uga bakal katon - penerus kondisional F-16. Nanging, keputusan dhasar babagan iki durung digawe. UAV pantes pertimbangan khusus. Uga armada kendaraan tambahan, kalebu pesawat perang elektronik, pesawat latihan lan pesawat tanker. Mbok menawa kita bakal ngomong babagan materi ing ngisor iki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

91 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    19 May 2021
    Optimasi, dheweke ngerti yen dheweke ora bakal narik jumlah kasebut kanthi masalah kasebut.
    1. -5
      19 May 2021
      “Aku arep ngurangi jumlahe dadi papat. Penting kanggo ngerti carane kombinasi pesawat bakal bener. F-22 bakal diganti karo pesawat tempur Next Generation Air Dominance (NGAD), sing bakal mabur bebarengan karo F-35. F-15EX lan F-16 bakal digunakake.


      McDonnell Douglas F / A-18 Hornet ("Hornet"), uga, decommissioned?
      1. + 12
        19 May 2021
        Puncak. F-18 ora kalebu ing dhaptar singkatan jinis, amarga ora dianggep minangka pesawat Angkatan Udhara, nanging kadhaptar kanggo Angkatan Laut lan USMC. hi Iki ditulis ing sawetara sumber khusus, nanging sayangé aku ora ngelingi ngendi. Dadi aku ora bisa nyedhiyani link.
        1. -2
          19 May 2021
          Kutipan saka: alexey2073
          Iki ditulis ing sawetara sumber khusus, nanging sayangé aku ora ngelingi ngendi. Dadi aku ora bisa nyedhiyani link.

          Ya, lan ora perlu konfirmasi karo link ora
          "Aku bakal njupuk tembungku," amarga jelas yen Amerika saiki ora bisa ditinggal tanpa F / A-18, bebarengan karo F-16, sing dadi basis pesawat tempur lan serangan.
      2. 0
        19 May 2021
        Kutipan: PiK
        McDonnell Douglas F / A-18 Hornet ("Hornet"), uga, decommissioned?

        Dheweke wis dicopot saka AB. Little tetep ing "lemah" saka Angkatan Laut lan ILC, nganti padha pungkasanipun diganti dening F-35, iki bakal ing taun teka.

        USAF: 4 pejuang F-15EX / 16 / 35A / NGAD bakal tetep. Ing taun 30-an, F-15C / D, F-15E, F-22 lan A-10 bakal dipateni. Uga direncanakake kanggo ngganti F-16 "karo liya." Aku bakal dadi UAV tempur reaktif lan murah lan / utawa modernisasi jero F-16.

        Angkatan Laut: FA-18E/F, F-35C. Kanthi panggantos saka 18 dening FA-XX, padha ing 30 kabeh taun.

        Marinir: F-35В/С

        Pengawal Nasional: Saiki padha meneng, nanging uga F-35A, F-16, F-15, kemungkinan C / D lawas bakal tetep saiki.
        1. -10
          19 May 2021
          Kutipan saka OgnennyiKotik
          F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi. Dheweke minangka pejuang superioritas udara sing paling apik. Ora masalah yen ing 30 taun ora ana mungsuh sing padha lan dheweke mung keluwih.
          Iku dudu pejuang multifungsi, nalika digawe ana divisi dadi pejuang lan pejuang-bomber, banjur ora modernisasi.

          F-22 bakal ditemokake ing kadohan D = 296 km radar H036 Su-57 lan banjur numpes RVV-BD R-37M (jarak peluncuran 300 km)lan ora duwe wektu kanggo fly kanggo baris Bukak saka sawijining RVV-BD AIM-120 (jarak Bukak 180 km). Ora usah mikir lan nulis goroh...
          Apa sampeyan bisa mbantah?
          1. 0
            19 May 2021
            Grigory 1 / Tonev / Dred / PPSh / Ali / SETSET / I. Vasya, bocah wadon sing pinter, tetep + saka aku eseman Tulis maneh, gawe aku ngguyu nglirik
          2. -1
            27 May 2021
            F-22 bakal dideteksi ing jarak D = 296 km radar N036 Su-57

            Saka ngendi asale sampah iki? Ora ana karakteristik kinerja paling sithik saka radar H-036 ing endi wae, ora ana sing disebutake ing ngendi wae yen wis ninggalake tahap eksperimen lan diproduksi massal!
            EPR frontal F-22 / F-35 kira-kira 0.0001 m², apa "296 kilometer" ?!
            12-15 km paling apik.
            1. -1
              27 May 2021
              Kutipan saka wong njaba
              Saka ngendi asale sampah iki? Ora ana karakteristik kinerja sing sithik saka radar N-036 ing endi wae, ora ana sing kasebut ing endi wae yen wis ninggalake tahap eksperimen lan diprodhuksi sacara massal!
              ?! Frontal EPR F-22 / F-35 saka urutan 0.0001 m², sing "296 kilometer"

              Sampeyan ora mung sampah, nanging fiksi saka iklan Lockheed-Martin. Frontal EPR F-22 / F-35 saka urutan 0.0001 m² minangka telpon biasa menyang lemari, sinau nulis sing bener lan ngetung, uga mlaku menyang sekolah. D = 12-15 km - iki kasus sing angel, sawetara radar udhara Amerika, kalebu ing F-35I sampeyan? Israel malah ora ngerti carane nggawe radar udhara lan pejuang dhewe, iki dibuktekake kanthi nggunakake radar AS lan F-35 fighter-bombers ing Angkatan Udara sawijining.
      3. 0
        19 May 2021
        Hornet saiki dadi pesawat basis operator utama, lan bakal cukup suwe, nganti lan yen F-35 adhedhasar operator digawa menyang sempurno. Tutup kasur wis diputer kanthi universalisasi, Hornet saiki dadi pejuang, pesawat serang, perang elektronik, lan malah tanker. Iku tetep nggawe AWACS metu saka iku)))
      4. 0
        19 May 2021
        McDonnell Douglas F / A-18 Hornet ("Hornet"), uga, decommissioned?

        Hornets, kaya modifikasi awal F-15, lagi dibusak.
        "Super Hornets", kaya F-15EX, bakal terus dilayani.
  2. + 19
    19 May 2021
    Kita pengin sukses "Perestroika"
    1. +2
      19 May 2021
      Persis. Kayata kita. Lan supaya Biden dadi mitra Gorby, ing kasus sing ekstrem - Chernenko. Ora ing pangertèn ngirim wong kanggo donya liyane sanalika bisa (supaya wong urip kanggo awake dhewe), nanging ing pangertèn saka peran ing sajarah.
  3. +7
    19 May 2021
    Ing asas, ora ana sing nggumunake lan kabeh katon logis kanggo awake dhewe.
    Pentagon rencana tuku udakara 100 B-21, sing bakal ngganti B-2 lan B-1B.
    F-15C, sing Raptor ora bisa ngganti, bakal ngganti F-15EX
    Tugas F-15E. Nuduhake F-15EX lan F-35
    Tugas saka A-10 bakal dijupuk dening pesawat serangan entheng marang wong-wong sing ora duwe pertahanan udara. Lan marang sing duwe, salah siji drones utawa F-35
    F-16 mboko sithik ngganti F-35
    F-22 bakal ngganti NGAD. F-22 mesthi apik. Iku mung nduweni potensial kurang kanggo modernisasi amarga seri cilik, biaya dhuwur lan kerumitan pangopènan. Dadi ora nggumunake yen dheweke nulis.
    1. -7
      19 May 2021
      F-15C sing ora bisa diganti dening Raptor
      Sampeyan ngapusi. Ing pariwara kanggo f-22, dikandhakake kaping pirang-pirang yen iki minangka Bintang Pati universal sing mabur langsung. Sapa sing bisa nindakake apa wae lan sing paling apik. Inggih, kajaba kanggo mabur menyang angkasa lan landing ing operator pesawat. wassat
      Kepiye carane? Dheweke ora bisa ngapusi kita banget ... Dadi sampeyan licik! nglirik
      1. +1
        19 May 2021
        F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi. Dheweke minangka pejuang superioritas udara sing paling apik. Ora masalah yen ing 30 taun ora ana mungsuh sing padha lan dheweke mung keluwih.
        Iku dudu pejuang multifungsi, nalika digawe ana divisi dadi pejuang lan pejuang-bomber, banjur ora modernisasi.
        1. -1
          19 May 2021
          Dadi gedhe sing bakal rauh pindhah menyang kethokan))) lan pinten adonan wis dibusak kanggo iku, mung syllable saka wiracarita heroik bisa diterangake)))
        2. +4
          19 May 2021
          F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi.
          Ayo. Ing tampilan saka
          Ora masalah yen ing 30 taun ora ana mungsuh sing padha lan dheweke mung keluwih.
          Pahlawan udara iki ora metu menyang langit kanggo nuduhake kaprigelane sing gagah. Malah ing wangun ngalahake mungsuh sing ringkih lan cilaka. Utawa, ing kasus sing ekstrem, paling ora ing perang latihan. Sanajan wis ana wektu sing cukup kanggo iki - Amerika Serikat gatel perang ing saindenging jagad. Dadi lanang alfa celestial dheweke ora dikonfirmasi kanthi kasus kasebut.
          Ing kene F-15 / F-16 sajrone wektu iki wis kaping pirang-pirang nuduhake awake dhewe. Pracaya marang wong-wong mau.
          1. +4
            19 May 2021
            s400 \ s300 ora tau nuduhake awake dhewe ing perang nyata, apa sampeyan uga ora percaya? su-35 uga ora melu perang nyata (ora lucu babagan tumindak nglawan wong Papua ing Suriah), apa ora ana iman?)
            ketoke ora tekan sampeyan yen F-22 digawe kanggo ngadhepi saingan sing relatif padha (aku ngelingi, Amerika Serikat ora perang karo Rusia utawa China sajrone wektu iki) minangka alat kanggo entuk keunggulan udara, lan ora merga nunggangi wong Papua.. F-22 mung ndhisiki jamane, wis udakara 20 taun ngabdi, lan pesainge ngadhepi Su-57 lan J-20 isih semi- status embrio..
            1. +4
              19 May 2021
              Kutipan saka Rageee
              ketoke ora tekan sampeyan yen F-22 digawe kanggo ngadhepi saingan sing relatif padha (aku ngelingi, Amerika Serikat ora perang karo Rusia utawa China sajrone wektu iki) minangka alat kanggo entuk keunggulan udara, lan ora merga nunggangi wong Papua.. F-22 mung ndhisiki jamane, wis udakara 20 taun ngabdi, lan pesainge ngadhepi Su-57 lan J-20 isih semi- status embrio..

              Dadi Amerika ngluncurake versi modern saka F-15 dadi produksi? Tinimbang nggawe "universal" adhedhasar F-22 kanthi kemampuan kanggo mencet lemah? Apa sampeyan mikir yen srengenge munggah ing Washington?
              1. 0
                19 May 2021
                lan kenapa pager taman sing larang lan nggawe station wagon saka f-22 (sing wis suwe ora diprodhuksi) nalika atusan f-35 anyar diikat kanggo tugas kasebut?
                F-15 saka modifikasi paling anyar ora minangka panggantos kanggo mesin kasebut, nanging mung minangka tambahan. Ora, aku ora mikir yen srengenge wis munggah ing Washington, nanging ora ana sangsi sing AS iku nomer 1 pimpinan donya ing manufaktur pesawat, lan padha bakal tetep ing peran kanggo dangu teka.
                1. 0
                  19 May 2021
                  Kutipan saka Rageee
                  lan kenapa pager taman sing larang lan nggawe station wagon saka f-22 (sing wis suwe ora diprodhuksi) nalika atusan f-35 anyar diikat kanggo tugas kasebut?

                  Yaiku, miturut pendapat sampeyan, apa F-35 bisa nindakake fungsi F-22? Nanging apa babagan radius cilik lan muatan F-35? Lan ing ngendi iku supersonik jelajah?
                  Kutipan saka Rageee
                  F-15 saka modifikasi paling anyar ora minangka panggantos kanggo mesin kasebut, nanging mung minangka tambahan.

                  Dadi Amerika sengaja nilar pesawat tempur multiguna mesin kembar generasi kaping 6 lan bali menyang mobil ing taun 70-an ing abad kaping 20. Pitakonan banjur menyang ngendi dana gedhe kanggo pangembangan F-22? Lan ing tataran conto pra-produksi biaya iki ora dingerteni?
                  Kutipan saka Rageee
                  Nanging, ora ana sangsi sing AS iku No.. 1 pimpinan donya ing industri pesawat, lan padha bakal tetep ing peran iki kanggo dangu teka.

                  Ayo ndeleng.
              2. +1
                19 May 2021
                F-22 ora cocog kanggo modernisasi, khusus banget kanggo iki.
                1. +1
                  19 May 2021
                  Kutipan saka Avior
                  F-22 ora cocog kanggo modernisasi, khusus banget kanggo iki.

                  Lan apa spesialisasi "banget" iki? Iku mokal kanggo nggawe Raptor pesawat saka pylons external kanggo hanging peralatan tambahan lan gaman kanggo siji ing kompartemen internal? Apa wong miskin bakal kelangan "kahuripan" sing unik? Dadi F-15EX anyar kanthi rong rolas rudal bakal "sumorot" ing radar kaya wit Natal nalika Malem Taun Anyar.
                  1. -1
                    19 May 2021
                    Lan iku padha
                    Iki bakal dadi versi F-15 sing luwih larang kanggo digunakake. Kanggo apa?
                    Plus fitur saka sistem kontrol.
                    Plus fitur saka sensor. F-22 ora duwe sistem optik sing dibutuhake kanggo operasi darat, nanging nduweni sistem sensor radio pasif sing canggih banget sing dibutuhake kanggo pertempuran udara karo pesawat tempur liyane.
                    Ana jumlah tartamtu saka f-22 minangka asuransi yen ana konflik sing winates kanthi nggunakake penerbangan intensif, sawise ngganti f-22 bakal disimpen ing panyimpenan utawa ilang, gumantung saka tingkat nyandhang.
                    1. +2
                      20 May 2021
                      Kutipan saka Avior
                      sistem Highly majeng sensor radio pasif dibutuhake kanggo pertempuran online karo fighter liyane.

                      f-22 diasah kanggo pertempuran ing jarak kira-kira 60-100 km
                      lan ora kanggo "perang" dhewe, nanging kanggo peluncuran rudal pisanan lan budhal.
                      Sanalika f-22 wiwit aktif maneuver utawa nyetel jebakan, kauntungan siluman langsung ilang lan dadi pesawat generasi kaping 4 biasa.
                      Kajaba iku, masalah langgeng karo sumber bahan bakar lan saham ing suspensi internal. Iku ora cukup kanggo loitering dawa. Sing. iki pesawat 1, maksimum 2 serangan.
                      Kasunyatane, f-22 mung efektif ing kerjasama karo pesawat liyane, luwih becik dilengkapi rudal kanthi jarak 80+ km lan nduweni kemampuan kanggo entuk sebutan target saka f-22.
                      1. -1
                        20 May 2021
                        taksiran Panjenengan debatable, nanging ing kasus, pesawat efektif nalika iku bagéan saka sistem, lan ora piyambak ing lapangan
                      2. 0
                        20 May 2021
                        Kutipan saka Avior
                        ora mung ing lapangan

                        Sing masalah.
                        Amerika Serikat wis nyuda setengah jumlah penerbangan lan terus.
                        Yen sadurunge padha operate ing Irak ing udhara karo pesenan saka 30-80 kendaraan, ing ngendi ana jammers, AWACS, kendaraan pengintaian, kendaraan anti-memori, lan sapiturute, saiki 2-3 unit kendaraan terpadu menyang perang paling akeh.
                        nyatane saben wong ana 1 ing lapangan.
                      3. 0
                        20 May 2021
                        ora ana perang babar pisan
              3. +2
                19 May 2021
                "Tinimbang nggawe" universal " adhedhasar F-22 ////
                ---
                Mokal. Ing F-22, komputer lan piranti lunak wis lawas - 80s,
                arsitektur kaku. Kabeh Kripik wis hardwired.
                Iki digawe minangka pejuang, lan bakal tetep nganti dibubarake.
                Luwih gampang ngrancang pejuang anyar (sing wis rampung - NGAD),
                carane nganyarke F-22.
                Ing kene F-16 lan F-35 wiwitane digawe kanthi fleksibel, mula dheweke
                bisa nganyari tanpa wates.
                1. 0
                  20 May 2021
                  Kutipan saka: voyaka uh
                  Iki digawe minangka pejuang, lan bakal tetep nganti dibubarake.

                  Satemene aku ngerti, sawetara rolas F-22 wis diowahi dadi kendaraan mogok ing jejere F-15E.
                  wis dudu jet tempur maneh.
          2. 0
            21 May 2021
            Kutipan saka abracadabre
            Pahlawan udhara (F-22) iki ora metu menyang langit kanggo nuduhake kaprigelane sing gagah. Malah ing wangun ngalahake mungsuh sing ringkih lan cilaka.

            Nah, ing ngendi pesawat sing apik saiki bisa nuduhake kekuwatane? Ora ana perang kaya saiki, kayata Irak karo mungsuh serius. Ora kanggo "ngluncurake" perang donya sing padha? Rusia nyoba pesawat ing Suriah. Nanging ana uga .... mungsuh ... m-la ... ing Toyotas ... Apa pesawat bisa nuduhake akeh ing kono? A test apik teknologi Amérika lan Rusia bakal yen padha miwiti perang karo saben liyane. Mungkin supaya padha miwiti? Lan kita bakal weruh ... Kita bakal nemokake sapa sing luwih apik. Ayo dibahas ing forum ...
            1. 0
              21 May 2021
              Rusia nyoba pesawat ing Suriah. Nanging ana uga .... mungsuh ... m-la ... ing Toyotas ... Apa pesawat bisa nuduhake akeh ing kono?
              Kanggo F-22, padha ora malah ngatur griya ijo (iklan) mriksa. Malah sing! Senajan ing wektu dheweke ana ing layanan, ana luwih saka cukup kesempatan.
        3. +3
          19 May 2021
          F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi. Dheweke minangka pejuang superioritas udara sing paling apik.

          Ya.
          Miturut ACC, ing dhuwur 15 meter utawa luwih, pilot mung duwe sepuluh detik sadurunge ilang kesadaran yen pasokan oksigen menyang topeng mandheg. Wektu iki ora cukup kanggo nggawa pesawat mudhun menyang dhuwur ing ngendi sampeyan bisa ambegan udhara atmosfer. Ketinggian 7,6 ewu meter dianggep aman, amarga yen ana pasokan oksigen, pilot duwe kesempatan kanggo mudhun nganti 5,4 ewu meter - ketinggian sing wis bisa ambegan tanpa topeng.

          Kepiye dheweke bakal entuk kaunggulan kanthi watesan penerbangan ing dhuwur ~ 7000 m? Antarane helikopter - ya, mesthi juara.
          Lan jamb ing sistem oksigen OBOGS, amarga watesan kasebut dileksanakake, ora diurutake. hi
        4. 0
          21 May 2021
          OgnennyiKotik
          19 Mei 2021 09:14

          +2
          F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi.
          ngguyu wong bodho ngguyu mantra liyane ngoyak ... ngguyu
    2. 0
      19 May 2021
      F-15EX bakal ngganti kabeh jinis F15. lan mogok lan pejuang ........... Lan kita uga kudu nglakoni cara sing padha kanggo nggawe Su30 utawa 35 dobel karo unit lan avionik saka Su57 ..... lan nggawe ing pasangan pabrik kanggo 40-45 bêsik ing taun. lan su57.
  4. +4
    19 May 2021
    Pertempuran udara cedhak "klasik" wis mudhun ing sejarah (paling ora kita ndeleng iki ing dekade pungkasan),

    Ilya, kaya biasane, nulis saka jagad alternatif. Where ing dasawarsa iki, Sejatine weruh dogfights? Ing dasawarsa sadurunge, WB ing jarak nganti 20ml minangka jarak umum sing diklasifikasikake minangka pertempuran cedhak ing kondisi modern. Asring pilot nyedhaki ing kadohan saka kontak visual
    1. 0
      19 May 2021
      Ana negara sing wilayahe ora ateges perang, kajaba sing cedhak.
      1. 0
        19 May 2021
        San Marino lan Vatikan?
      2. 0
        19 May 2021
        Lan AWACS bakal mabur ing sadawane wates lan nuduhake lan ngarahake kabeh
    2. -1
      19 May 2021
      Lan kepiye carane nindakake perang sing bisa ditindakake ing njaba visibilitas visual?
      1. 0
        20 May 2021
        Lan kepiye carane nindakake perang sing bisa ditindakake ing njaba visibilitas visual?

        iki pitakonan kanggo kula? Lan kepiye biasane perang ing njaba visibilitas visual?
        1. -1
          20 May 2021
          Aku percaya yen pertempuran sing bisa ditindakake kanthi cedhak ditindakake ing visibilitas visual, mula aku takon sampeyan nalika maca
          Asring pilot nyedhaki ing kadohan saka kontak visual

          Luwih, kanthi bantuan radar utawa OLS, nanging angel kanggo nindakake perang maneuverable kaya iki - ora ana gambaran lengkap.
          Saiki mung ana upaya pisanan kanggo entuk gambaran babagan pesawat.
          1. 0
            20 May 2021
            pertempuran maneuver cedhak modern ora kahanan sing kita elinga saka perang udhara ing 2M lan Perang Korea. Nalika mungsuh nggantung ing buntut saben liyane. Saiki pertempuran cedhak duwe jarak nganti 25ml. Iku ora kanggo apa-apa sing sparrow, dianggep RBB, wis sawetara nganti 30-35 km.
            1. -1
              20 May 2021
              karo kasunyatan sing pluru duwe sawetara luwih saka visibilitas visual, mesthi.
              Nanging carane nindakake perang maneuverable yen mungsuh tiba metu saka pengamatan kabeh wektu?
              mula aku takon.
              Secara teoritis, mesthine bisa perang nganti 25 km. Mung ora bakal maneuverable, lan bakal beda-beda rada saka pertempuran ing jarak dawa lan medium.
              1. 0
                24 May 2021
                Secara teoritis, mesthine bisa perang nganti 25 km. Mung ora bakal maneuverable, lan bakal beda-beda rada saka pertempuran ing jarak dawa lan medium.

                Oke, Sergei. Saka ngendi pernyataan kategoris kaya ngono?) Mungkin ayo miwiti saka wiwitan - apa maneuver minangka unsur navigasi pesawat?)
                1. -1
                  24 May 2021
                  Aku luwih apik kanggo miwiti karo subyek regejegan
                  Pertempuran udara sing cedhak (perang ing bends, gelut asu - kertas tracing saka dogfight Inggris) minangka fenomena sing muncul nalika Perang Dunia I, lan kanthi cepet entuk ruang lingkup sing signifikan. Pertempuran kasebut ditindakake kanthi jarak sing cendhak, nalika saben sisih ngerti anane liyane.

                  Lan kepiye sampeyan nemtokake apa pertempuran udara sing cedhak lan fitur karakteristik apa?
                  1. 0
                    24 May 2021
                    Pertempuran udara sing cedhak (perang ing bend, gelut asu - kertas tracing saka dogfight Inggris) - fenomena sing muncul nalika Perang Donya I,

                    kok deleng apa sing dituduhake ing past tense?
                    Lan kepiye sampeyan nemtokake apa pertempuran udara sing cedhak lan fitur karakteristik apa?

                    Kaping pisanan, pertempuran jarak cedhak ditemtokake dening zona aplikasi senjata jarak cendhak. Ngelingi kacepetan pendekatan (pertempuran sing bakal teka), jarak 20 mil diatasi ing ~ 40 detik.
                    sareh, perang disambungake karo aktif maneuvering. Umumé, saka sudut pandang taktik, maneuver minangka ciri kanggo gelut wae. Nalika tugas tekan jarak peluncuran, bukak rudal dhewe lan uwal saka serangan mungsuh.
    3. 0
      19 May 2021
      Ora mung arang, nanging meh tansah.
      Ana artikel ing Internet dening kolonel Amerika babagan topik iki. 4 pesawat metu saka visibilitas visual Ditembak mudhun AS lan Israel menyang Irak. 5 kondhang ora katon nalika badai ara-ara samun. Lan saperangan liyane sawise ing Yugoslavia, kalebu rekor sawetara 37 km. Pilot Belgiane nganggo f-16.
      1. 0
        20 May 2021
        opo maksudmu kuwi? Apa sampeyan bisa njupuk pesawat ing njaba visibilitas visual? Iki guyon utawa trolling?
        1. 0
          20 May 2021
          Sampeyan nulis manawa pesawat kasebut kadhangkala nyedhaki jarak visibilitas visual. Lan aku mangsuli yen rapprochement ing laku meh tansah. Aku ora njupuk iki metu saka sirah, nanging aku maca artikel dening kolonel Amérika, iku ing Internet.
          1. 0
            20 May 2021
            Lan aku mangsuli yen rapprochement ing laku meh tansah.

            Iku bener. Amarga sistem identifikasi "kanca utawa mungsuh", nalika Perang Teluk lan ing Yugoslavia, ora apik kanggo Amerika. Mulane, asring identifikasi mungsuh ditindakake kanthi jarak kontak visual. Gelut ing loro perusahaan kasebut dilawan kanthi jarak +/- 20ml. Apa aku nulis ing ndhuwur
            1. 0
              20 May 2021
              Penulis sing aku maca nulis babagan zona 5 mil. Lan ya, alesan utama yaiku sistem identifikasi.
  5. +4
    19 May 2021
    B-2 ayu.
  6. +2
    19 May 2021
    Ing taun 2030-an, pesawat tempur "anggaran" anyar uga bakal katon - penerus kondisional F-16. Nanging, keputusan dhasar babagan iki durung digawe.
    Soko statement iki nglawan konsep F-35. Dheweke kaya pesawat siji kanggo kabeh.
    1. 0
      19 May 2021
      Mesthine ngganti f-16,18 lan A-10.
      1. 0
        19 May 2021
        Mesthine ngganti f-16,18 lan A-10.
        Lan Piye? Diganti?
        1. 0
          19 May 2021
          Aku wis kepengin weruh carane iki bakal rampung. F-16 kudu tetep nomer minimal ing telung puluhan. Apa sing bakal ngganti pejuang anyar?
        2. -1
          19 May 2021
          F-18 diganti, f-16 lan A-10 mboko sithik diganti.
          Lan sampeyan mikir dheweke bakal ngganti kabeh ing sawijining dina?
  7. +2
    19 May 2021
    f15 lawas isih ing bisnis
    pesawat apik banget
    1. +1
      19 May 2021
      Kutipan saka kytx
      pesawat apik banget

      pesawat ora sukses banget, nanging tugas wis disetel bener.
      Amarga apa, pesawat digawe kanggo iku serves banget aktif lan kanggo dangu.
      1. +5
        19 May 2021
        Apa dheweke ora apik? fighter-bomber banget, kabeh karo wong. Lan mobil ing versi modern umume manis, padha dipompa karo teknologi sing paling apik, aku mung kurang siluman)
        1. +2
          19 May 2021
          Kutipan saka Rageee
          kabeh karo dheweke

          maca pratelan saka Amerika dhewe kanggo f-15.
          sepisanan, nggunakake conto su-27, padha weruh sing padha ora nggunakake tata integral, wiwit perancang saka garing lan sawetara nuansa liyane ing aerodinamika, kayata slats, kok su-27 luwih apik ing pertempuran cedhak.
          ing proyek Silent Needle, sawetara nuansa kasebut didandani.
          sareh, f-15 ora dadi pesawat temen universal - salah siji fighter utawa pesawat serangan. Iki amarga kasunyatan manawa volume tata letak rada kurang. Iki uga mbatesi modernisasi f-15. Pesawat bisa njupuk akeh ing suspensi, nanging ora nang.
          Iki ditumpangake ing fitur liyane - ing afterburner, f-15 nyepetake luwih cepet, nanging mangan luwih akeh ing kacepetan ndhuwur mach tinimbang garis su-27 amarga kurang daya, lan pasokan bahan bakar kurang pas, sing nambah prabédan lan mulane. inferior energik minangka interceptor.
          Sing lucu yaiku f-15, sing nduweni kecepatan maksimal sing luwih dhuwur, ngungguli pengering ing sawetara mung ing subsonik. Nggunakake tank gantung, f-15 katon ngrusak aerodinamika, beda karo pangatusan, sing tangki internal luwih gedhe.
          Ana sawetara nuansa liyane sing mung pilot lan perancang bisa ngomong luwih apik.
          supaya pesawat sukses, nanging ora "banget". Mung pesawat sing bisa dipercaya.
          1. +1
            19 May 2021
            F-15 diuji kanthi nggunakake pertempuran nyata, kalebu pertempuran udara Simona
            pesawat gedhe
  8. +1
    19 May 2021
    Inggih, sing bener, sampeyan bisa nyolong liyane ing pesawat anyar.
    1. 0
      19 May 2021
      dadi duwe mesin cetak, bisa nyetak kertas ijo akeh sing dikarepake, kok kuwatir banget ora bisa dimengerteni)))
  9. -3
    19 May 2021
    Kanggo Angkatan Dirgantara Rusia, armada penerbangan tempur berawak saka rong jinis pesawat - Su-57 lan Yak-130 - becik.
    Ples minangka armada UAV abot lan peluncur rudal strategis "Burevestnik".
  10. +3
    19 May 2021
    Aku panginten AS duwe a-10 saperangan pranala lan iku, nanging ternyata ana 2 atus. belay
  11. +1
    19 May 2021
    Menarik banget: "Ing taun 2030-an, pejuang "anggaran" anyar uga bakal katon - penerus kondisional kanggo F-16.
    Dadi kaya f-35 !?
    Saiki aku kepingin weruh carane akeh sing bakal dirilis kanggo awake dhewe, lan apa sing bakal ditindakake nalika mobil anyar katon ing thirties. Sawise kabeh, f-16, ing teori, kudu tetep jumlah minimal.
    1. +1
      19 May 2021
      Mentri iki blur tanpa mikir.
      Iku dhasar mokal kanggo nggawe budget fighter modern.
      Utawa sing iki bakal dadi pengganti kanggo pesawat tempur kayata Yak-130 saka Leonardo Italia.
      Malah Grippen Swedia prasaja kanthi mesin F-18 biaya luwih saka F-35.
      1. 0
        19 May 2021
        Grippen meh ora luwih larang, ing mratelakake panemume iku umume fighter Western paling murah, kajaba ersatz Italia.
        Iku cukup bisa kanggo nggawe pesawat luwih murah. Mesin luwih prasaja, contone, f-35 duwe mesin kanthi dorongan 13 ton, iki ora sethithik. Mesin sing luwih cilik bakal luwih murah lan nggunakake bahan bakar sing luwih murah. Sing nomer loro bisa daur ulang glider, dadi luwih cilik. Ya, mesthi ora bakal ana ruang kanggo kompartemen internal. Nanging mobil bakal maneh ngurangi biaya. Avionics luwih gampang.
        1. -1
          19 May 2021
          Avionics - luwih saka 50% saka biaya pesawat.
          Radar ora bisa digawe luwih gampang, pemandangan optik,
          Sensor IR, piranti ndeleng ing lemah. Kabeh larang banget.
          Lan tanpa wong-wong mau, ora ana sing bisa munggah ing udhara.
          Mesin F-35 regane 11 yuta, dene total biaya pesawat 85 yuta.
          Lan tikaman mung cukup minimal kanggo pesawat iki.
          Ing wektu sing padha, mesin banget irit.
          Tanpa kompartemen internal - dheweke bakal sok dong mirsani lan njupuk mudhun saka kadohan.
          1. 0
            19 May 2021
            Radar bisa digawe luwih gampang. Kanthi nyuda diameter kanvas lan jumlah modul. Kanggo digatekake saka kadohan, 90% kabeh cahya cahya asale saka unsur paling gedhe ing pesawat kasebut. Iki glidere. Thrust minimal cukup kanggo pesawat iki, bisa uga ya. Nanging MIG-35 wis rong ton kurang tikaman saka loro mesin lan iku cukup. Amarga pesawat duwe bagean cilik.
            1. +3
              20 May 2021
              "90% kabeh katerangan diwenehake dening unsur paling gedhe ing pesawat. Iki minangka pesawat udara. " ///
              ----
              Iki ora bener ing radar. Bomber B-2 - ukuran gedhe.
              Nanging ing radar centimeter-decimeter, katon kira-kira,
              kaya F-35. Lan ing radar meter ana F-35 luwih sithik.
              F-35 ngasilake unit buntut ing kisaran meter.
              Lan ing radar apa wae - B-2 atusan kaping luwih cilik tinimbang crumbs Grippen.
              1. 0
                20 May 2021
                Wiwit kapan iki salah?
                Wangun pesawat udara lan bahan saka ngendi digawe duwe peran.
                Yen sampeyan njupuk v2, bentuke kanggo refleksi sinyal katon luwih apik, mesthi, lan materi luwih kenthel.
                Nanging bisa padha karo f-35 mung saka permukaan ngarep utawa sisih. Yen cahya rada luwih dhuwur utawa luwih murah, banjur B2 dadi pancake gedhe. Lan pancake iki bakal menehi katerangan kaya pesawat biasa tanpa teknologi siluman.
                1. +1
                  20 May 2021
                  Kutipan: German 4223
                  Lan pancake iki bakal menehi katerangan kaya pesawat biasa tanpa teknologi siluman.

                  ora bener.
                  saka apa ngarepke bakal padha ndeleng iku? 45 derajat?
                  iku ora mungkin. Nalika operasi saka kadohan, iku biasane bakal operate ing sawetara 3-20 derajat.
                  nutup kerugian saka sumbu mundhak RCS, nanging isih dadi luwih murah tinimbang pesawat conventional. Lan, considering sing lintasan ing bagean mbebayani saka pesawat biasane bisa milih dening pilot, pranyata sing b2 meh tansah paling bab 85% saka efficiency maksimum sawijining.
                  Kajaba iku, iku worth ngelengke sing b2 iki dimaksudaké kanggo nggunakake pluru ing wilayah mbebayani, lan iki menehi niche taktik ageng supaya tetep inconspicuous. Elinga carane B-52s blizzarded Belgrade karo roket. Ana sing nyoba nyegat?
      2. +1
        20 May 2021
        Kutipan saka: voyaka uh
        Iku dhasar mokal kanggo nggawe budget fighter modern.

        mbok menawa, nanging fighter iki bakal tightly disambungake menyang infrastruktur kuat. Sampeyan bisa nyimpen ing radar, sawetara lan karakteristik kinerja liyane, nanging iki sabdho mung ing ukuran saka tentara Perang Dingin.
        Mangkono carane instant-29 muncul. Versi pisanane gumantung banget marang dhukungan, taktik lan nuansa liyane.
        China lan India wis njupuk dalan modernisasi tanpa wates saka MiG-21. Lan saiki pesawat iki (utawa Klone) karo pumping peralatan modern 2.5 kaping luwih murah tinimbang f-16 modern, lan rodok olo mung ing sawetara ciri kinerja, lan nang endi wae iku unggul, contone, minangka interceptor.
        Apa sing bisa dakkandhakake, Israel dhewe nggawe Kfir dhewe (aku iki diarani - aku bisa mbingungake) lan luwih murah tinimbang influenza, ora kanggo sebutno Amerika.
      3. +1
        20 May 2021
        Kutipan saka: voyaka uh
        Mentri iki blur tanpa mikir.
        Pejuang modern budget

        konsep "anggaran" ing Amerika Serikat rada beda karo sampeyan.
        Aku curiga yen menteri tegese pesawat ora luwih saka $ 200 yuta
        ya, ing anggaran ...
  12. +1
    20 May 2021
    Kutipan: Alex777

    Lan jamb ing sistem oksigen OBOGS, amarga watesan kasebut dileksanakake, ora diurutake. hi

    siluman ing dhuwur ilang tegesé
    indikator EPR paling apik mung ing dhuwur medium lan kurang.
    Ing dhuwur saka f-22 mung perlu kanggo ngirit bahan bakar, lan watesan 7k ndadekake pesawat iki luwih winates ing jangkoan lan kemampuan kanggo digunakake minangka interceptor.
  13. 0
    20 May 2021
    Kutipan saka Avior
    ora ana perang babar pisan

    kowe ngomong opo? kanggo kasunyatan sing suket iku ijo lan banyu teles?
  14. -1
    21 May 2021
    Amerika duwe sistem pengambilan keputusan sing fleksibel banget. Ing kana, pengurangan sing cetha bisa ditindakake, lan pesawat sing cetha saka cadangan lan panyimpenan ing ara-ara samun. Sanajan aku nganggep manawa ora ana pengurangan, saiki administrasi Biden bakal paling akeh. kamungkinan pas nang endi wae maneh ........ ....... Iran, Syria, Libya ora Matter.
  15. 0
    27 May 2021
    Kutipan saka DesToeR
    Kutipan saka Rageee
    ketoke ora tekan sampeyan yen F-22 digawe kanggo ngadhepi saingan sing relatif padha (aku ngelingi, Amerika Serikat ora perang karo Rusia utawa China sajrone wektu iki) minangka alat kanggo entuk keunggulan udara, lan ora merga nunggangi wong Papua.. F-22 mung ndhisiki jamane, wis udakara 20 taun ngabdi, lan pesainge ngadhepi Su-57 lan J-20 isih semi- status embrio..

    Dadi Amerika ngluncurake versi modern saka F-15 dadi produksi? Tinimbang nggawe "universal" adhedhasar F-22 kanthi kemampuan kanggo mencet lemah?

    - Sapa sing ngandhani yen F-22 ora dirancang kanggo nggarap lemah?! Ya, kompartemen internal kalebu loro bom 1000 lb (457 kg) utawa 8 SDB GBU-39 (ing wektu cendhak lan GBU-53B). Iku F-22 sing diprentahake kanggo gelombang kejut pisanan sawise rudal jelajah kanggo numpes sistem pertahanan udara paling canggih - radar Nebo, sistem pertahanan udara S-400 ... Ora F-35, sing bakal pindhah mung ing gelombang kapindho, yaiku F-22 fungsi kejut pisanan lan paling penting teka.
    Mesthine, sadurunge wiwitan produksi massal NGAD, ora ana sing bakal pensiun F-22, durung ana sing ngganti dheweke. Kanthi nganggep yen bakal diganti dening F-15EX mung bisa dadi wong sing ora ngerti lan ora ngerti babagan urusan militer ...
  16. 0
    27 May 2021
    Kutipan: Alex777
    F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi. Dheweke minangka pejuang superioritas udara sing paling apik.

    Ya.
    Miturut ACC, ing dhuwur 15 meter utawa luwih, pilot mung duwe sepuluh detik sadurunge ilang kesadaran yen pasokan oksigen menyang topeng mandheg. Wektu iki ora cukup kanggo nggawa pesawat mudhun menyang dhuwur ing ngendi sampeyan bisa ambegan udhara atmosfer. Ketinggian 7,6 ewu meter dianggep aman, amarga yen ana pasokan oksigen, pilot duwe kesempatan kanggo mudhun nganti 5,4 ewu meter - ketinggian sing wis bisa ambegan tanpa topeng.

    Kepiye dheweke bakal entuk kaunggulan kanthi watesan penerbangan ing dhuwur ~ 7000 m? Antarane helikopter - ya, mesthi juara.
    Lan jamb ing sistem oksigen OBOGS, amarga watesan kasebut dileksanakake, ora diurutake. hi

    - Cukup omong kosong palsu? Wis 10 taun wis diurutake lan kabeh larangan wis suwe dicabut. Lan prakara ora ana ing sistem generasi oksigen ing umum, muspra padha dosa marang lan pindhah liwat cogs kaping lima, iku tansah ing urutan sampurna lan makarya kanthi bener. Pranyata dadi jinis anyar saka dhuwur-dhuwur-kompensasi jas, kang uga "keselak" pilot sak mudhun cepet saka langit-langit, kanggo kuwi ombone sing sawetara kurang kuwat mboko sithik ilang eling. Pungkasane, masalah kasebut dijlentrehake, setelan kasebut wis diatur, masalah kasebut wis suwe banget ...
  17. 0
    28 May 2021
    Kutipan saka OgnennyiKotik
    F-22, minangka panguwasa langit, tetep dadi. Dheweke minangka pejuang superioritas udara sing paling apik. Ora masalah yen ing 30 taun ora ana mungsuh sing padha lan dheweke mung keluwih.
    Iku dudu pejuang multifungsi, nalika digawe ana divisi dadi pejuang lan pejuang-bomber, banjur ora modernisasi.

    - Panjenenganipun punika fighter multifunctional lan sampurna mbalang lan loro JDAM kaliber 454 kg (1000 pounds), lan wolung bom diameteripun cilik GBU-39.
  18. 0
    28 May 2021
    Kutipan saka DesToeR
    Kutipan saka Rageee
    ketoke ora tekan sampeyan yen F-22 digawe kanggo ngadhepi saingan sing relatif padha (aku ngelingi, Amerika Serikat ora perang karo Rusia utawa China sajrone wektu iki) minangka alat kanggo entuk keunggulan udara, lan ora merga nunggangi wong Papua.. F-22 mung ndhisiki jamane, wis udakara 20 taun ngabdi, lan pesainge ngadhepi Su-57 lan J-20 isih semi- status embrio..

    Dadi Amerika ngluncurake versi modern saka F-15 dadi produksi? Tinimbang nggawe "universal" adhedhasar F-22 kanthi kemampuan kanggo mencet lemah?

    - NGAD mesthi bakal dadi generalis, kalebu kanggo serangan lemah. Liyane mung ora digawe dina iki ...
  19. 0
    28 May 2021
    Kutipan: German 4223
    Menarik banget: "Ing taun 2030-an, pejuang "anggaran" anyar uga bakal katon - penerus kondisional kanggo F-16.
    Dadi kaya f-35 !?
    Saiki aku kepingin weruh carane akeh sing bakal dirilis kanggo awake dhewe, lan apa sing bakal ditindakake nalika mobil anyar katon ing thirties. Sawise kabeh, f-16, ing teori, kudu tetep jumlah minimal.

    - Pilihan sing paling gampang lan paling murah yaiku tuku atusan telu F-16 blok 70an saiki, ditingkatake dadi paling anyar - lan ora ngrusak sirah ... Kaya tuku F-15EX kanggo ngganti F-15C sing wis kesel sumber daya .. .
  20. 0
    6 2021 Juni
    Dheweke nggawe wesi lan nggawe jagad iki maju, nanging suwene 20 taun, dheweke ora ngetrapake kanthi efektif ing endi wae. Mung kanggo interceptions lan ngiringan ... isin, nanging padha perang ing saindhenging donya. Mung Turki nggunakake F-16 metu saka biru, lan malah banjur tanpa perang nyata ....
    1. 0
      8 2021 Juni
      Wong enom, sampeyan ngerti yen dolanan larang kaya Raptor digawe nglawan mungsuh tartamtu. Apa sampeyan ora puas yen ora ana perang panas antarane AS lan Rusia sajrone 20 taun kepungkur? Liyane kasil digunakake ing Irak, Libya, Suriah. IS-3 uga perang mung ing negara sing dikubur, dadi saiki ora perlu kanggo mbangun? Miturut cara, USSR uga ora nembakake rudal nuklir marang sapa wae, lan akeh jinis sing wis suwe ditarik saka layanan: apa uga ora perlu?
  21. 0
    8 2021 Juni
    Armada pesawat AS lawas sacara teknis wis ketinggalan jaman 10-15 taun kepungkur. Sejatine, ana masalah ngembangake sumber daya pesawat udara. Mulane, padha sarujuk kanggo project F-35, amarga pitakonan iki salah siji bab kawentar saka pabrik wis Cut kanggo mobil lawas, utawa investasi ing project rampung anyar. Mula, ora nggumunake nalika F-35 anyar dikirim menyang Angkatan Udara, pesawat lawas mboko sithik dibusak. Nanging, cetha yen ana proyek anyar, supaya efektifitas pertempuran Amerika Serikat ora bakal mudhun nalika para veteran pensiun.
  22. 0
    8 2021 Juni
    Quote: Bakar
    D = 12-15 km - iki minangka kasus sing angel, sawetara radar udhara Amerika, kalebu ing F-35I [/ b] sampeyan? Israel malah ora ngerti carane nggawe radar udhara lan pejuang dhewe, iki dibuktekake kanthi nggunakake radar AS lan F-35 fighter-bombers ing Angkatan Udara sawijining.

    Aku katon, akun ganti, nanging kawruh ora ditambahake. Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing malah 10 taun kepungkur, Raptor kang EPR, senajan ora dikenal ing pesawat apa, iki kira-kira dening ahli Rusia minangka 0.1 sq.m. Ing wektu iku, ana bukti yen salah siji saka radar pesawat janjeni, misale jek Irbis, bisa ndeteksi obyek kuwi ing kadohan mung 90 km. Salajengipun, yen sampeyan njupuk karakteristik saka Komplek lemah S-400, sampeyan bakal ngerti sing ing 400 km iku bisa ndeteksi lan njupuk mung target karo EPR gedhe kaya B-52. Ing wektu iku, target inconspicuous minangka rudal Tomahawk, iku mung bisa metu saka kadohan saka 60 km. Rumangsa prabédan antarane 60 lan 400? Kajaba iku, proporsi sing diwenehake uga disimpen kanggo radar rudal udara-ke-udara. Kanthi nyuda ukuran target, jangkauan karusakan sing dijamin uga suda. Iki senadyan kasunyatan manawa kisaran maksimum koefisien kemungkinan tekan target gedhe arang ngluwihi 0.7. Lan, contone, milking MANPADS, iku umume 0.2-0.25. Sing. limang rudal kudu kena ing target supaya bisa dijamin. Kajaba iku, contone, R-77 Rusian, kanthi karusakan 90 km, ora kena target sanajan ing jarak 70-80 km, miturut wong India, sing sacara periodik perang karo Pakistanis nganggo misil kasebut. Mulane, ninggalake bravado bab F-22 ala kenek soko ing kadohan saka 300 km - iku mung mokal. Lan sadurunge ngirim wong menyang sekolah, nyoba kanggo ngerti pitakonan dhewe. Lan siji cathetan liyane, S-75 "Dvina" bisa nindakake target latihan Myasishchev 3M saka jarak 30 km, lan kanggo target kaya Su-17 saka 18 km. Sampeyan bisa ngurutake majalah "Peralatan lan Persenjataan" lan sinau luwih akeh materi. Iki kanggo sampeyan babagan EPR, karakteristik lan kemampuan nyata saka kompleks Radar-Rocket. Nanging, ana prakara apa Israel ora ngerti carane nindakake ana. F-35 minangka konstruksi koperasi sing uga melu Israel. Lan ora ana sing ngisin-isini. Sampeyan mbokmenawa ora ngelingi pirang-pirang perkara sing ora bisa ditindakake Rusia. Ngelingake kula paling sethithik sak unit senjata non-Soviet non-cilik Rusia, sing bagean komponen Rusia 100%? Lan masalah iki ora mung karo elektronik. Nanging uga karo mesin, contone, karo bahan komposit, banget: carane swiwi kanggo MS-21? Dadi kurang bravado.
  23. 0
    9 2021 Juni
    Kutipan: Ka-52
    pertempuran maneuver cedhak modern ora kahanan sing kita elinga saka perang udhara ing 2M lan Perang Korea. Nalika mungsuh nggantung ing buntut saben liyane. Saiki pertempuran cedhak duwe jarak nganti 25ml. Iku ora kanggo apa-apa sing sparrow, dianggep RBB, wis sawetara nganti 30-35 km.

    Nyatane, ana gradasi sing cukup cetha. Jarak cedhak: 12-15 km, jarak menengah 50-60 km, lan jarak dawa 60 km. Sparrow ora tau dianggep minangka rudal tempur sing cedhak. Sparrow minangka jarak tengah, lan sing cendhak yaiku sidewinder lan R-27: 12-15 km. Lan ya, saiki gelut lagi ing jarak medium. Nanging, kanthi introduksi massive saka AIM 120 AMRAAM, perang bakal pindhah ing jarak 120-150 km. Lan radar udara Rusia bisa ndeteksi operator rudal generasi kaping 5 mung saka 90 km, lan drone malah kurang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"