Pers AS: Biden ngandhani Netanyahu babagan tekanan saka Kongres babagan masalah konflik Palestina-Israel

84

Pers Amerika nerbitake sawetara rincian obrolan telpon anyar antarane Presiden Joseph Biden lan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu. NYT nulis manawa layanan pers Biden ora nyorot titik penting ing laporan babagan obrolan kasebut, ndhelikake saka masarakat Amerika.

Miturut New York Times, Biden ngandhani perdana menteri Israel yen dheweke ora bakal bisa nahan tekanan saka anggota kongres lan komunitas internasional nganti suwe.



Apa sejatine tekanan iki kanggo Biden?


Kita ngomong babagan kasunyatan manawa mayoritas wakil Kongres AS seneng karo Gedung Putih sing mengaruhi kahanan ing Timur Tengah kanggo mungkasi fase akut konflik Palestina-Israel.

Pers AS nuduhake yen Biden, ing obrolan karo Netanyahu, nyathet "kepinginan" Kongres kanggo gawe uwong yakin Israel kudu nimbang maneh sikape menyang Jalur Gaza lan organisasi Hamas.



Ringkesan resmi saka rembugan Biden karo Netanyahu sing dirilis dening Gedung Putih nyatakake yen presiden AS "ngandhakake keprihatinan babagan serangan roket tanpa pandang bulu ing wilayah Israel." Uga nambahake yen Joe Biden nyathet "pentinge nyuda konflik."

Nanging, saling shelling ora mandheg sawise obrolan telpon iki. Israel nglaporake serangan mortir lan roket ing wilayah negara sing wewatesan karo Jalur Gaza. Sabanjure, sumber Palestina nglaporake serangan anyar dening Angkatan Udara IDF (kalebu pesawat tanpa awak penerbangan) miturut target ing sektor kasebut. Uga nambahake manawa Israel nggunakake artileri kanggo ngebom wilayah sisih wetan kutha Palestina Khan Yunis.
  • Facebook/Perdhana Mentri Israel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    19 May 2021
    Biden kanthi umum menehi tandha manawa dheweke ora mutusake apa-apa ing negara kasebut. ngguyu
    1. +3
      19 May 2021
      Konflik Israel-Palestina minangka sabab sing ilang - iki dimangerteni dening umume negara, kalebu Amerika Serikat lan Israel lan Palestina dhewe. Nanging kanggo Amerika Serikat dadi peacemaker utama, ing asas kanggo njaluk ahead saka Rusia - sing Biden nyoba kanggo njaluk cedhak Netanyahu, sing ora ngerti tembung "negosiasi" ing kabeh!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +4
          19 May 2021
          Terjemahan lirik "Israelisme":
          Miturut terjemahan, iki umume aliran kesadaran. Ayo musik lan sajak. Bot Internet ngasilake teks sing luwih koheren.
          1. 0
            19 May 2021
            kanggo mungkasi fase akut konflik Palestina-Israel

            Mung ana rong cara kanggo nindakake iki kanthi cepet.
            Utawa ngenteni nganti Hamas entek rudal (ana gosip sing mung ana 2 sasi shelling kuat).
            Utawa genosida salah sawijining pihak.
            Israel ora seneng pisanan. Cara kapindho "sepi" durung bisa, Palestina ora mati, sanajan blokade. Lan "banter" bakal nyelehake Israel ing tingkat sing padha karo Nazi.
        2. +2
          19 May 2021
          Ya, sampeyan ora ngerti apa sing bisa ditemokake ing Youtube. Ana Horst Wessel lan Deutschland Über Alles.
      2. 0
        19 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Konflik Israel-Palestina minangka sabab sing ilang - iki dimangerteni dening umume negara, kalebu Amerika Serikat lan Israel lan Palestina dhewe. Nanging kanggo Amerika Serikat dadi penjaga perdamaian utama, dhasar ahead saka Rusia - ing kene Biden nyoba nyedhaki Netanyahu, sing ora ngerti tembung "negosiasi"!

        "Konflik" wis ana sepuluh dina. Aku nonton berita kanthi rutin. Sajrone kabeh wektu iki, tembung Rusia ora tau krungu malah sapisan. Nuwun sewu.
        1. 0
          19 May 2021
          Kutipan saka avib
          Aku nonton berita kanthi rutin. Sajrone kabeh wektu iki, tembung Rusia ora tau krungu malah sapisan.

          Lan sing paling penting, sampeyan ora kejawab.
          Presiden Vladimir Putin:.
          "Aku bakal takon kanca-kancaku kanggo menehi komentar babagan kahanan saiki ing Timur Tengah. Maksudku konflik Palestina-Israel sing saya tambah. Iki kedadeyan ing cedhak tapel wates lan langsung mengaruhi kepentingan keamanan kita. - ngandika.
          Pitakonan ditakoni ing macem-macem media bab apa jenis jarak lan apa jenis keamanan ing pitakonan. Antarane TCTerms paling cedhak 1200km lan kok ngandika. Nanging ora ana sing mangsuli.
          1. 0
            19 May 2021
            Ya... kantun. Mungkin Putin wis nggawe tapel wates Siria "kita"? Yen ora, dheweke duwe 2 ing geografi.
            1. +2
              19 May 2021
              Kutipan saka avib
              Mungkin Putin wis nggawe tapel wates Siria "kita"?

              Bisa uga yen pangembangan inklusi Suriah menyang Rusia diwiwiti.
              Ora ana panjelasan liyane.
              1. +1
                19 May 2021
                Sugeng sonten rekan-rekan!
                Nalika ditakoni ing ngendi watese Rusia rampung, Putin mangsuli
                https://www.youtube.com/watch?v=C2CvEFQR5S4&t=7s
                1. -1
                  19 May 2021
                  Quote: Abang
                  Nalika ditakoni ing ngendi watese Rusia rampung, Putin mangsuli

                  Semono uga sing dikandhakake dheweke.
                  Nanging sadurunge dheweke ana siji liyane (ora ing Rusia) sing ngandika cara sing padha.
          2. +2
            20 May 2021
            Kanggo wong Russophobes Israel sing ora duwe bakat khusus, klompok militer Rusia dumunung ing sacedhake. Wilayah dhasar disewakake, de jure hukum Federasi Rusia ditrapake. Lan kanggo cemilan, supaya ing mangsa ngarep meh kabeh Staf Umum Israel ora kudu mabur menyang Moskow kanthi panjelasan sing ora melu ing crita Il-20.
            1. 0
              20 May 2021
              Kutipan: Okolotochny
              Kanggo Russophobes Israel ora utamané wasis

              Secara pribadi, sampeyan ora bisa menehi peringkat aku ing antarane. sampeyan ora duwe bukti lan aku ora kagungane.
              Nanging saben opus sampeyan anti-Semit /
              Lan saiki menyang titik.
              Kutipan: Okolotochny
              Wilayah dhasar disewakake, de jure hukum Federasi Rusia ditrapake.

              1 Saka iki, tapel wates Rusia ngliwati wilayah Moldova, Abkhazia, Ossetia, lan Armenia.
              2 Wilayah saben kedutaan ing luar negeri yaiku wilayah negara sing
              kedutaan, nanging tapel wates negara ora ngliwati.
              Kutipan: Okolotochny
              kabeh Staf Umum Israel menyang Moskow kanthi panjelasan babagan ora melu ing sajarah Il-20.

              Kanthi tumindak kasebut, pamrentah Rusia nerangake manawa kabeh wong ORA KONFLIK antarane negara lan bukti sing ditampa dening Israel.
              Inggih, kasunyatan sing anti-Semites gatel wis dermatologist.


        2. 0
          19 May 2021
          PDB, nindakake perkara sing bener, ora njupuk sisih, nanging isih ora bisa terus-terusan ...
    2. +6
      19 May 2021
      Kabeh iku prasaja. Biden utawa Kongres ora duwe pengaruh marang Hamas (nanging dheweke nransfer $250 menyang Palestina tanpa syarat utawa njaluk apa-apa, mung minangka tandha njaluk ngapura kanggo kabijakan Trump). Mulane, dheweke nyoba menehi tekanan marang sapa sing bisa.
      Nganti saiki, ing desakan saka Republik, voting kaping pindho dianakake ing Dewan Perwakilan Rakyat kanggo ngetrapake sanksi marang Hamas. Ing taun 2019, Dewan Perwakilan Rakyat milih kanthi BUATAN, nanging para crapcrat ing Senat ora ngidini voting ditindakake, lan akibate, undang-undang kasebut ora dilulusake. Dadi, voting lulus kanthi skor 217-209 nglawan hukum. Cetha ing garis partai - kabeh Republik kanggo, kabeh shitcrats nglawan.
      1. +1
        19 May 2021
        Quote: Nagant
        - kabeh Republik kanggo, kabeh shitcrats nglawan.

        Bener! Demokrat nggawe Hamas, lan saiki ngetrapake sanksi marang "anak"? Luwih gampang meksa Biden
        1. +1
          19 May 2021
          Israel dhewe duwe tangan ing nggawe Hamas, lan saiki padha reaping keuntungan. hi
          1. +1
            19 May 2021
            Kutipan saka ultra
            Israel dhewe duwe tangan ing nggawe Hamas, lan saiki padha reaping keuntungan. hi


            Lan dheweke murub ing awake dhewe supaya wong-wong miskin ing Gaza bisa dipateni kanthi impunity. "Kita nglangi, kita ngerti." (c) wassat
            1. 0
              19 May 2021
              Apa hubungane karo iki?Kasunyatan yen Israel duwe tangan ing nggawe Hamas, miturut pendapatku, ora rahasia. ngguyu
              1. +1
                19 May 2021
                Kutipan saka ultra
                Kasunyatan manawa Israel duwe tangan ing nggawe Hamas, miturut pendapatku, ora rahasia.

                Aku ora pengin ngganggu sampeyan, nanging kasunyatan sing Israel duwe tangan ing tumitah Hamas iku palsu, sayangé. hi
    3. +3
      19 May 2021
      Quote: Lan Kita Tikus
      Biden kanthi umum menehi tandha manawa dheweke ora mutusake apa-apa ing negara kasebut. ngguyu

      Apa pendapat Presiden Kamala Harris babagan Israel? aran
      1. +2
        19 May 2021
        Kutipan saka: LIONnvrsk
        Apa pendapat Presiden Kamala Harris babagan Israel?

        Apa sampeyan mikir maclrot shitty bisa mikir, salib antarane turkeys karo wong ireng? Dheweke uga Canis lupus familiaris wadon. Alhamdulillah, resmi durung dadi presiden.
        1. +2
          19 May 2021
          Quote: Nagant
          Dheweke isih Canis lupus familiaris

          Ya, yen sampeyan ngucapake "Krematorium", banjur - Oh, ̶m̶a̶l̶e̶n̶b̶k̶a̶ya̶ ̶d̶e̶v̶o̶ch̶k̶a̶ kalkun peteng sing katon kaya serigala! lol
          1. +2
            19 May 2021
            Kutipan saka: LIONnvrsk
            katon serigala kalkun peteng

            Mung ora dheweke-srigala, nanging [tembung sing diijini dening aturan situs mung ing konteks breeding asu].
            1. +1
              19 May 2021
              Quote: Nagant
              tembung sing diijini dening aturan situs

              canis communis aran
              1. +1
                19 May 2021
                Inggih, ya, babagan. Kaya ibu kirik.
    4. +3
      19 May 2021
      Quote: Lan Kita Tikus
      Biden kanthi umum menehi tandha manawa dheweke ora mutusake apa-apa ing negara kasebut. ngguyu

      Nyatane, iki kudune ing negara modern (sing ora feodal / otokratis). Cabang-cabang pamrentahan sing beda-beda kudu ngontrol saben liyane lan ora ngidini dalan diganti kanthi dramatis. Lan kosok balene, yen kabeh sing ana ing negara kasebut kaiket mung karo pribadine pimpinan, mula kanthi owah-owahan pribadine iki, gerakan mbebayani karo dalan negara diwiwiti. Apa kedaden luwih saka sapisan ing sajarah anyar kita (Khrushchev, Gorbachev).
    5. +2
      19 May 2021
      Babagan komunitas global.
      Siji tukang listrik otomatis sing akrab (lulus saka KhAI) menyang Israel.
      Sawise perang Israel-Libanan, dheweke bali, amarga salah sawijining raksasa mobil Jepang nutup pusat layanane.
      Aku nemokake proyek kanthi cepet, ing Kyiv, nanging wis ana ing pusat layanan Jerman (Aku ora ngelingi sing kuping).
      1. -1
        19 May 2021
        Kutipan saka knn54
        Sawise perang Israel-Libanan, dheweke bali, amarga salah sawijining raksasa mobil Jepang nutup pusat layanane.

        Dheweke mung ngapusi sampeyan, dheweke butuh alasan, mula dheweke teka saka sampeyan.
        Malah ing taun-taun nalika, ing tekanan saka USSR, akeh negara ngenalaken boikot, Subaru ngirim mobil menyang Israel liwat perusahaan cangkang, lan Toyota mbukak cabang lan disebut Dayatsu, kabeh iki didol lan dilayani. Aku duwe Isuzu Diesel ing 2006 lan ora tau krungu bab kaya iku.
  2. +6
    19 May 2021
    Biden ngandhani perdana menteri Israel yen dheweke ora bakal bisa nahan tekanan saka anggota kongres lan komunitas internasional nganti suwe.
    Dadi aku ora ngerti sapa sing nglaporake marang sapa lan ing wektu sing padha mbenerake awake dhewe?
    1. -1
      19 May 2021
      Kutipan: rotmistr60
      Biden ngandhani perdana menteri Israel yen dheweke ora bakal bisa nahan tekanan saka anggota kongres lan komunitas internasional nganti suwe.
      Dadi aku ora ngerti sapa sing nglaporake marang sapa lan ing wektu sing padha mbenerake awake dhewe?


      Ya, lan ora jelas kepiye carane, kanthi cara iki, lobi Israel sing sadurunge kabeh kuat ing Kongres AS dadi "remuk" ???
  3. +8
    19 May 2021
    Kantor pers Gedung Putih ujar manawa Presiden Biden ndhukung hak Israel kanggo dilindhungi saka "serangan roket tanpa pandang bulu," nampani upaya masyarakat internasional kanggo mulihake katentreman ing Yerusalem, lan uga ujar manawa Amerika Serikat ndhukung gencatan senjata.


    Nalika pengadilan lan kasus kasebut, Amerika nutup konsulate ing Tel Aviv lan lunga menyang Yerusalem. Iku dadi medeni kanggo wong-wong mau njagong ing geni roket.

    Perwakilan OSCE mutusake kanggo verifikasi kanthi pribadi anane penembakan kutha-kutha Israel saka Gaza, nanging ora bisa, minangka akibat saka penembakan kutha-kutha Israel saka Gaza. Karo padha lunga. wassat
    1. +1
      19 May 2021
      Privalov - apa Palestina ora duwe konsulat AS? Utawa, ora ana papan sing cukup, apa konsulat sampeyan uga bisa digunakake kanggo Palestina? hi
      1. +2
        19 May 2021
        Quote: Irit
        Privalov - apa Palestina ora duwe konsulat AS? Utawa, ora ana papan sing cukup, apa konsulat sampeyan uga bisa digunakake kanggo Palestina? hi

        Apa "konsulat sampeyan"? Iki konsulat Amerika.
        Iku serves everyone.
        1. +3
          19 May 2021
          Kutipan: A. Privalov
          Iki konsulat Amerika.
          Iku serves everyone.

          Tembung emas. Ora ing alis, nanging ing mripat ngguyu
    2. +3
      19 May 2021
      Perwakilan OSCE mutusake kanggo verifikasi kanthi pribadi anane penembakan kutha-kutha Israel saka Gaza, nanging ora bisa, minangka akibat saka penembakan kutha-kutha Israel saka Gaza. Karo padha lunga. wassat

      mesem)
      Oh, wakil saka OSCE iki, dheweke uga ora weruh apa-apa karo kita) Organisasi sing menarik saka sisih endi sampeyan ora katon)
  4. 0
    19 May 2021
    Ayo dheweke ngenalake sanksi marang anggota kongres, yen ora, dheweke wis mikir babagan apa wae, menehi tekanan marang presiden kabeh negara.
  5. +9
    19 May 2021
    .......Presiden AS "ngandika kuwatir babagan serangan roket tanpa pandang bulu ing wilayah Israel."

    Nelpon Hamas kanggo njupuk luwih akurat?
    1. +2
      19 May 2021
      Kutipan saka: askort154
      Nelpon Hamas kanggo njupuk luwih akurat?

      Nanging apa? Apa dhuwit ora ditransfer menyang wong-wong mau? Dheweke saiki bakal menehi tekanan supaya Hamas ora dadi "ksatria Ukrainia sing gagah prakosa", sing ora ketompo apa wae sing diwenehake, kabeh ora cukup.
    2. -1
      19 May 2021
      Kutipan saka: askort154
      Nelpon Hamas kanggo njupuk luwih akurat?

      Chaim, kowe kok lungguh, bojomu diserang asu.
      Padha nyerang dhewe, supaya padha perang maneh!
      Dheweke pengin njupuk apa-apa saiki.
  6. +2
    19 May 2021
    Izzat ar-Reshek (ana angsa kaya ing politbiro Hamas) ing wawancara karo Al Ahram edisi Mesir mbantah laporan sadurunge yen pimpinan kelompok teroris setuju karo proposal Mesir kanggo ngenalake gencatan senjata wiwit tanggal 20 Mei.

    "Ora ana persetujuan, lan ora ana tanggal tartamtu nalika bisa digayuh" -

    Ing wektu sing padha, dheweke kanthi santai nyathet yen Mesir, sing dadi mediator ing negosiasi karo Israel, nggawe upaya sing signifikan kanggo ningkatake gencatan senjata.
  7. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      19 May 2021
      Nganti saiki, luwih akeh wong Arab sing ngeluh: "Dheweke ngalahake җӥdy! Simpen aku, Rusia!" Lan sampeyan dhewe kaya sing dipimpin dening tangisan kasebut.
    2. +1
      19 May 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Piye wae aku mangu-mangu manawa wong-wong Yahudi bakal "menyang perang sing pungkasan lan nemtokake." Iku salah siji bab kanggo nyekel Nazi ing saindhenging donya lan iku cukup liyane kanggo perang. Iku luwih gampang kanggo nelpon Amerika - "save the Bidon, they beat you ..... dov"
      Boten elek. Padha nandhang kaluhuran Bandera lan Shukhevych lan shelling, padha bakal tahan. Freebie Yahudi ing tanah prajanji wis rampung.

      Lan karo sapa kanggo perang? Sawisé kekalahan wong Siria ing Libanon ing taun 1982, ora ana tentara Arab siji-sijia sing nyerang langsung karo Israel. Nyuwun Lan yen sampeyan mlebu ing kutha-kutha Arab kanggo nglawan gerilya ala Hizbullah-Hamas, banjur kanggo saben bangkai Mujahidin bakal ana paling ora siji warga sipil sing tiwas - sapa sing butuh?
    3. +1
      19 May 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Piye wae aku mangu-mangu manawa wong-wong Yahudi bakal "menyang perang sing pungkasan lan nemtokake."

      Numpes 2 yuta warga, demi 40 ewu Hamas sampeyan bakal dadi sing pertama nguwuh aksara kanthi bobot.
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Freebie Yahudi ing tanah prajanji wis rampung.

      Jujur, aku ora ngerti apa iku nganti CARA
      Nanging Hamas
      Nastali dina seneng muter akordion, muter!
      Kanggo kekancan sing kuat, tuangake cangkir kanggo kabeh wong!
      Kita ngerti kasusahan bakal mungkasi, ayo urip lan aja susah.(c)
  8. +4
    19 May 2021
    BLM resmi ngumumake dhukungan kanggo Hamas.

    https://www.foxnews.com/politics/black-lives-matter-hamas-terrorists-israeli
    1. 0
      19 May 2021
      Quote: Nagant
      BLM resmi ngumumake dhukungan kanggo Hamas

      Sapa sing bakal mangu! Dimainake "wong umum" kanthi toleransi. Dadi penyayang globalisasi lan nyuda populasi donya, Bill Gates, dipecat saka panggonan sing anget, pegatan kasebut squirming, garwane mesthi bakal nuntut kasugihan materi.
      [media=https://www.cnews.ru/news/top/2021-05-17_amerikanskie_smi_izza_seksa]
      Nanging dheweke dhewe nyengkuyung kabeh fenomena kasebut kayata feminisme lan liya-liyane. Kene dheweke teka))
      Aku ora bakal kaget yen Israel ora adoh ing dhengkul ing ngarepe Palestina lan sepatu Yasser Arafat. Lan apa? Nilai manungsa, ya.
      1. +2
        19 May 2021
        Wong Israel dicela amarga ora ana nilai kasebut. ngguyu
    2. +2
      19 May 2021
      Quote: Nagant
      BLM resmi ngumumake dhukungan kanggo Hamas.

      Apa partai liberal isih ndhukung BLM ing Israel?
      1. +2
        19 May 2021
        Aku ya, nanging ing memoriku, nalika serangan shelling lan teroris saka Palestina tuwuh, partai iki nyuda ukurane. ngguyu
    3. +1
      19 May 2021
      Quote: Nagant
      BLM resmi ngumumake dhukungan kanggo Hamas.

      Ora ana wong liya sing nyana. am
    4. +2
      20 May 2021
      BLM resmi ngumumake dhukungan kanggo Hamas.

      Saiki ngarepake promosi media sing agresif. Kepiye babagan polisi? Apa putusan? Lan piye wae dheweke ora kejawab.
      1. 0
        20 May 2021
        Kutipan: Okolotochny
        Kepiye babagan polisi? Apa putusan?

        Siji ditemokake guilty, nanging ora ana putusan sing ditanggepi. Telu mung arep diadili.
        1. +2
          21 May 2021
          Sayange cah, karo wong gemblung iso.... putus. Kita duwe kasus - bocah cilik, petugas polisi distrik sing enom, nuli nelpon barang-barang rumah tangga. Ana kulawarga sing mabuk rowdy ngoyak ibu lan bojone, lan padha nelpon. Panjenenganipun bengkong, butted karo, remuk sethitik. Ya, bruises lan abrasions. Ing wayah esuk, kulawarga idyll. Makhluk loro kasebut sing nelpon polisi menehi statement babagan polisi distrik bebarengan karo "korban". Asil - Penyalahgunaan kekuwatan lan 2 taun penjara, nasibe bocah kasebut rusak. Wong lanang lunga menyang telpon dhewe, ora ana saksi saka sisihe. Mangkene kedadeyane.
          1. -1
            21 May 2021
            Ya, nuwun sewu. Lan iki bakal dikutuk kanthi banter, ing kabeh koran lan televisi, banjur, ing banding, putusan bakal dibatalake kanthi tenang. Nanging ora bisa dadi polisi maneh, mula nasibe uga rusak. Nanging dheweke mutusake manawa nasib polisi papat kasebut ora penting kaya jagad sosial, lan kanggo mungkasi pogrom kanthi rampokan, arson, lan kadhangkala mayat, dheweke mutusake, kaya sing dicritakake ing kene, kanggo nyurung dheweke ing ngisor bis. (buwang ing ngisor bis).
  9. -2
    19 May 2021
    Biden, ing obrolan karo Netanyahu, nyathet "kepinginan" Kongres kanggo ngyakinake Israel babagan perlu nimbang maneh sikape menyang Jalur Gaza lan organisasi Hamas.
    Kanggo sikil! ngguyu
  10. 0
    19 May 2021
    Biden ngapusi, tinimbang tekanan getih, ujare tekanan Kongres. Biden ora ngirim Netanyahu kanthi jelas ing perjalanan birokrasi sing dawa. Amerika Serikat ora kasengsem ing solusi cepet kanggo masalah Israel. Nanging dheweke bakal ngedol senjata, sampeyan mesthi seneng, sampeyan ora kudu ngenteni suwe.
  11. +4
    19 May 2021
    Ing foto pisanan, Benyamin Benzionych kalah akeh, nanging:
    Lan perang terus maneh.
    Lan ati dadi kuwatir ing dhadha ...
    Lan Bibi isih enom
    Lan Likud maju maneh!
    1. +2
      19 May 2021
      Kutipan saka Dym71
      Ing foto pisanan, Benyamin Benzionych menehi chait kuwat,

      Teh, dudu lanang. Kawolu sepuluh diganti. Lan turu ing wektu nalika permusuhan ora apik banget.
      1. +3
        19 May 2021
        Kutipan: A. Privalov
        Teh, dudu lanang. Kawolu sepuluh diganti. Lan turu ing wektu nalika permusuhan ora apik banget.

        Tyuyu, patang taun (utawa Mungkin wolung taun) isih bakal menehi panas kanggo mungsuh saka Fatherland, nanging pemenang ora diadili! ya
        1. 0
          19 May 2021
          Kutipan saka Dym71
          Tyuyu, patang taun (utawa Mungkin wolung taun) isih bakal menehi panas kanggo mungsuh saka Fatherland, nanging pemenang ora diadili!

          Mungkin dheweke bakal, bisa uga ora ...
          Lan saben wong diadili. Kajaba, mesthi, iku perlu banget.
    2. 0
      19 May 2021
      Kutipan saka Dym71
      Ing foto pisanan, Benyamin Benzionych kalah akeh, nanging:
      Lan perang terus maneh.
      Lan ati dadi kuwatir ing dhadha ...
      Lan Bibi isih enom
      Lan Likud maju maneh!

      Aku ilang bobot - Aku nyiapake kanggo wektu kunjara ngguyu
      1. +1
        19 May 2021
        Kutipan saka Krasnodar
        Aku ilang bobot - Aku nyiapake kanggo wektu kunjara

        Shahno (Pavel) jam 11:41 ngirim cathetan sing kompeten keprungu
      2. +2
        20 May 2021
        Albert, ana apa karo dheweke? Muni kaya wong ala? Mantan militèr. Karo Rusia, misale jek, banget, ora nyoba kanggo menek ing rampage, tansah ngormati. Utawa persis kanggo iki? Lan sing nomer loro karo dheweke, mantan perdana menteri lan menteri pertahanan? Uga mantan perwira pasukan khusus, aku ora ngelingi jeneng lengkap. Endi dheweke saiki?
        1. +3
          20 May 2021
          Siji-sijine sing ala yaiku dheweke siap kanggo apa wae kanggo kekuwatan, sanajan wong lanang ora patiya mlarat, aku ngerti yen puncak uripe yaiku karir politikus ing ndhuwur piramida, nanging dheweke nindakake iki. kanthi nyebarake posisi sayap kiwa kanthi biaya saka wajib pajak kanggo wong sing salah, populer ing antarane klompok populasi tartamtu, malah sing paling cilik (miturut standar kita, supaya gopnik lokal bisa narik kabeh omong kosong kanggo milih partai, dheweke bisa nggawe posisi sekretaris kapindho wakil katelu saka kantor Walikota Timoshevsk kanggo budaya). Kiriman Dym saka 12:04 wingi - deleng pasuryan kasebut. Sawijining wanita, sing ninggalake jajaran partai lan politik ing umum, ujar manawa Vasya teka ing dheweke lan njaluk kerja tanpa bledug. Dheweke marang wong soko nang endi wae ing sawetara subcommittee bungled. Dheweke teka sedina lan ujar - ngrungokake, aku ora pengin kerja, sampeyan ora ngerti aku. Kanggo didaftar lan s / n nampa - ya. Kerja - ora. Ana sing kudu ditindakake.
          Ya, lan Bibi dhewe dadi penambang. Aku bisa ngirim waiter menyang FIG karo mbayar tagihan - kaya sampeyan kudu mbayar kula kanggo iklan nalika mangan ing panyiapan.
          Kanggo liyane - ya, dheweke nindakake akeh kanggo negara kasebut, dadi flyer ing pasukan khusus elit, perang, mbebasake sandera, dheweke lan Merkel mung politisi amarga negarane (Aku ngomong babagan Kulon. ) nandhang paling sithik saka krisis 2008. Dheweke ora mung nganggep Federasi Rusia, nanging uga Russophile - budaya, sejarah, arsitektur.
          Rusia dianggep apik banget ing Israel, paling ora dening akeh populasi.
          Ehud Barak? Dheweke dadi Perdana Menteri lan Menteri Pertahanan. Pengusaha, luwih sugih tinimbang Natanyahu. Manggon ing apartemen tuku kanggo $6 yuta ing siklus nul. Aku didol lawas kanggo 11, EMNIP.
          1. +2
            20 May 2021
            Ya Barak, dheweke lan BB ngladeni bareng?
            Kanggo apartemen - ing Israel, kabeh wong ngerti babagan saben wong? Iku kaya mengkono .... hubungan interseksual ing Red Square? lol Apa dheweke bakal teka lan nelpon sampeyan kanthi jeneng?
            1. +1
              20 May 2021
              Cukup bener - wiwit iku padha ora tresna saben liyane ngguyu
  12. 0
    19 May 2021
    Kutipan saka Krasnodar
    Kutipan saka Dym71
    Ing foto pisanan, Benyamin Benzionych kalah akeh, nanging:
    Lan perang terus maneh.
    Lan ati dadi kuwatir ing dhadha ...
    Lan Bibi isih enom
    Lan Likud maju maneh!

    Aku ilang bobot - Aku nyiapake kanggo wektu kunjara ngguyu

    Ora suwe sepuluh taun bakal dadi persiapan. sak tenane...
    1. +3
      19 May 2021
      Kutipan saka Shahno
      sak tenane...

      Founding lan panyengkuyung ya

      Lan kritik sedulur

      1. MMX
        +1
        20 May 2021
        Ana uga iki:
    2. -1
      19 May 2021
      Ayo ndeleng - aku, mesthi, nglawan ndharat, nanging carane dheweke nyekel kekuwatan nganggo tangan loro, wis njijiki kanggo nonton.
      1. 0
        19 May 2021
        Kutipan saka Krasnodar
        Ayo ndeleng - aku, mesthi, marang landing,

        Hello!
        Sampeyan ngerti uga aku yen iki kedadeyan, banjur ora luwih awal saka 4 taun.
        Seksi jaksa wis ngomong yen Sarah sing ngomong, iku Enatan (putra) sing ngomong.
        Hakim takon, dadi apa sing kita ngadili.
        1. -2
          19 May 2021
          Yen otmazyvaetsya - umume kelas
          1. -1
            19 May 2021
            Kutipan saka Krasnodar
            Yen otmazyvaetsya - umume kelas

            Nganti saiki, ing papriksan saksi iki jenenge ora ana, nanging saksine kurang luwih 300, yen ora kleru, bisa dibayangake, mung papriksan saksi sing butuh wektu.
            1. 0
              19 May 2021
              Ya, ara ngerti apa sing bakal kelakon ing kana - apa 300 saksi ing kabeh tuduhan? Apa ana basis bukti nyata?
              1. +1
                19 May 2021
                Kutipan saka Krasnodar
                Apa ana basis bukti nyata?

                Secara pribadi, aku tuwuh ing USSR, katon lucu
                Kanca-kancane nalika dheweke kerja ing Amerika Serikat, saiki dadi miliarder, (siji tiwas) nalika teka marani dheweke nggawa cerutu sing larang banget Cohiba Siglo V lan Dom Pérignon
                Sarah diwenehi sampanye Cohiba minangka hadiah.
                Ana sing ngitung yen ing 10 taun kira-kira 1 mil. NIS pengacara ngomong ora ana bukti
                lan ora ana bukti yen dheweke nyedhiyakake layanan utawa keuntungan ing bisnis.
                Aku mesthi ngomong yen kanca-kanca kudu nggawa Prima lan Sarah Agdam, banjur ora masalah.
                1. 0
                  19 May 2021
                  Ya, iki dudu masalah utama ing kana - kasus iki uga katon ora masuk akal, nanging ana tuduhan sing luwih serius
                2. 0
                  19 May 2021
                  Mesthi, iku urusanmu, nanging yen aku manggon ing Israel, aku bakal milih Lieberman. Kabeh wong liya kepengin nyerahake Israel marang wong Arab utawa marang Docam.
  13. +1
    19 May 2021
    Kutipan saka Krasnodar
    Ayo ndeleng - aku, mesthi, nglawan ndharat, nanging carane dheweke nyekel kekuwatan nganggo tangan loro, wis njijiki kanggo nonton.

    Dene cekelan ... Dheweke dadi politisi, tugase dadi ndhuwur sakbisane, kapercayan saka rakyat isih luwih akeh tinimbang pelamar, yen dideleng saka amanat. Sadurunge koalisi, ing asas, mung saperangan saka "feints".
    Senajan aku ora milih Likud .. Lan aku ora pengin salah siji saka trik dadi confrontation militer protracted karo Islamists.
    1. 0
      19 May 2021
      Temenan feint, aku setuju
  14. +4
    19 May 2021
    Kutipan saka avib
    Ya... kantun. Mungkin Putin wis nggawe tapel wates Siria "kita"? Yen ora, dheweke duwe 2 ing geografi.

    Sampeyan bisa nimbang Tartus "wates kita" lan nyoba kanggo mbantah "jaran lan tangan" - sampeyan bakal kaget unpleasantly. Dasar kita - lan entri / entri / entri liyane dilarang banget.
    1. -2
      19 May 2021
      Dasar sampeyan, sampeyan. Lan Khmeimim uga duweke sampeyan. Lan, elinga, ora aggressors Israel utawa imperialis Amérika mbantah, lan padha ora malah nyoba teka nganggo jaran lan senjata, lan ora arep. Apa ora bisa ngandika bab pejuang bearded kanggo Allah lan prawan.
      1. +2
        20 May 2021
        Dasar sampeyan, sampeyan. Lan Khmeimim uga duweke sampeyan. Lan, elinga, ora aggressors Israel utawa imperialis Amérika mbantah, lan padha ora malah nyoba teka nganggo jaran lan senjata, lan ora arep. Apa ora bisa ngandika bab pejuang bearded kanggo Allah lan prawan.

        Iki ora titik kirim. Lan kasunyatan manawa pangkalan kasebut disewakake, hukum Federasi Rusia ditrapake ing wilayahe. Ana klompok militèr saka Federasi Rusia. Mulane konflik dadi prihatin.
  15. -1
    20 May 2021
    Quote: Shurik70
    bakal nyelehake Israel ing tingkat sing padha karo Nazi.

    Dipercaya manawa pasukan Zionis wis ngalahake Nazi.

    Kanggo wong Israel normal, ana app bebaya babagan serangan rudal.
    A menit kepungkur ing pinter (Aku ing tanah air, ing Rusia, aku ilang weker. Sijine aplikasi ing pinter lan aran kaya penduduk Israel.

    Aku nyaranake "Kumta - Anxiety"
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morha.cumtaalerts
  16. 0
    20 May 2021
    Pancen angel dadi perdana menteri negara sing ora langsung katon ing peta.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"