Mesin PD-8 kanggo pesawat SSJ-NEW bakal nampa generator gas anyar

60
Mesin PD-8 kanggo pesawat SSJ-NEW bakal nampa generator gas anyar

Ing Rusia, karya terus nganyari armada pembangkit listrik turbin gas generasi anyar lan kelas kanggo pesawat jarak cendhak penumpang domestik SSJ-NEW. Miturut layanan pers United Engine Corporation, tim perusahaan nglumpukake generator gas eksperimen pisanan kanggo mesin PD-8 sing janjeni.

Miturut wakil UEC, yen desain lan pangembangan pembangkit listrik generasi anyar kasil rampung, bakal bisa kanggo nglengkapi ora mung SSJ-NEW, nanging uga pesawat liyane saka kelas padha karo.



Saiki, sawise prototipe kerja wis siyap, ngenteni tahap tes bangku sing tanggung jawab kanggo ngonfirmasi paramèter lan karakteristik utama sing diumumake dening para insinyur. Sampel kerja uga bakal dipamerake ing pameran prestasi khusus taunan. penerbangan industri MAKS-2021, sing bakal dianakake ing Juli ing kutha Zhukovsky cedhak Moskow.

Miturut pabrikan, sajrone ngrancang lan ngembangake mesin PD-8, infrastruktur perakitan dikembangake lan diprodhuksi, sensor dipasang kanggo ngawasi kahanan produk sajrone tes, lan rotor generator gas anyar dipasang lan imbang langsung. Subyek pengamatan bakal dadi mekanisme kanggo debugging kontrol otomatis lan kontrol peluncuran pembangkit listrik.

"Jantung" pembangkit listrik PD-8 anyar, sing minangka bagean penting - generator gas, wis dirakit. Saiki langkah sabanjure yaiku tes lan momen sing paling penting - peluncuran fisik pisanan, banjur demonstrasi umum babagan apa sing wis digayuh

- ujare wakil direktur umum Rostec State Corporation, sing kalebu UEC, Vladimir Artyakov.

Pangembangan sukses unit PD-8 anyar difasilitasi dening pengalaman ekstensif para tukang mesin sing makarya ing "sedulur gedhe" saka pembangkit listrik iki, mesin PD-14, sing wis ditrapake kanggo maskapai penerbangan menengah domestik MS- 21.

Pencipta lan pangembang ora mangu manawa tes kasebut bakal ngonfirmasi kanthi lengkap karakteristik lan solusi inovatif sing dilebokake ing produk kasebut. Sampeyan bisa yakin iki, yen mung amarga proyek kanggo nggawe PD-8 (Nanging, kaya mesin Russian janjeni liyane) wis digawa metu ing kerjasama amba antarane Enterprises UEC, uga perusahaan klebu ing nyekeli Rostec.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    19 May 2021
    Awake dhewe percaya marang kowe. Makarya kanggo kabecikan negara.
    1. + 15
      19 May 2021
      kanggo penumpang domestik pesawat jarak cendhak SSJ-NEW
      Yagene pesawat domestik duwe sakumpulan huruf luar negeri sing ora jelas ing jenenge.
      1. +5
        19 May 2021
        tenan! ora Yagene dheweke ninggalake nomenklatura Soviet?! am prajurit
      2. + 16
        19 May 2021
        Quote: figwam
        kumpulan layang jaban rangkah sing ora jelas.

        Iki disusun kanthi basis kerjasama sing wiyar karo negara-negara Barat (elektronik, hidrolik, mesin, lan liya-liyane) - ternyata iki ora bisa dipercaya. Lan jeneng "Dry Super Jet" diciptakake kanggo iki. Lan padha di-push menyang pasar manca, kang padha dibakar: sampeyan kudu duwe titik layanan, spare parts warehouses ing negara ngendi iku dilakokno (utawa cedhak) - iki ora kelakon. Nanging ing asas, kita kudu fokus ing nyediakake pesawat domestik sawijining penerbangan sipil, liwat leasing, pengadaan umum, lan sapiturute - lapangan unplowed kanggo karya ngganti Boeing, Airbus lan Embers liyane.
        1. +7
          19 May 2021
          Kutipan saka: pyagomail.ru
          Iki disusun kanthi basis kerjasama sing amba karo negara-negara Barat ....

          .. lan SuperJet International digawe kanggo ningkataké ing pasar manca, padha isih duwe hangar dhewe ing Venice
          ngapunten ora bisa, nanging aku ndhukung kanthi lengkap -
          Kutipan saka: pyagomail.ru
          kudu fokus nyedhiyakake pesawat domestik sawijining penerbangan sipil

          Dheweke kudune ngatur sistem manajemen
          1. +5
            19 May 2021
            Dheweke kudune ngatur sistem manajemen

            Luwih kaya latihan pilot.
            lan SuperJet International digawe kanggo ningkataké ing pasar manca, padha isih duwe hangar dhewe ing Venice

            Dheweke bisa munggah pangkat menyang negara sing beda-beda, nanging dheweke ora beruntung, dheweke tiba ing periode sanation.
            1. +3
              19 May 2021
              Kutipan saka loki565
              Luwih kaya latihan pilot.
              Iku ora tau keluwih.
              Wong lanang sing ana hubungane karo dheweke, pitakon swara khusus kanggo mode langsung sistem kontrol. Pitakonan kanggo persiapan uga tetep mbukak.
              1. +2
                19 May 2021
                Iku ora tau keluwih.
                Wong lanang sing ana hubungane karo dheweke, pitakon swara khusus kanggo mode langsung sistem kontrol. Pitakonan kanggo persiapan uga tetep mbukak.

                mode langsung ateges kontrol Tu 154 lan Boeings lawas. Iku mung sing pilot njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing electronics dhewe nyetel ngarepke, Jarak, ora ngidini pesawat kanggo tiba ing sudhut kritis saka serangan, kenek buntut ing landasan pacu nalika lepas landas, lan ing. Lan nalika teka wektu kanggo drive cara lawas-gaya ing tangan, pilot ora siap kanggo iki. Senajan ing kene ana pilot Boeing sing ora tau mabur superjet, dheweke gampang ngatasi iki.
                1. +2
                  19 May 2021
                  Kutipan saka loki565
                  mode langsung iku kontrol ing intine ...

                  - youtube ing salawas-lawase: iki standar sinau anyar, aku wis ketemu kuwi - iki ora guyon. Nanging ing kene ana sing lucu: sadurunge ngutip youtube, takon dhewe - apa bedane antarane SSJ mode langsung lan A320 sing gegandhengan; Apa bedane silabus latihan. mabur aman nglirik
                  1. +2
                    19 May 2021
                    youtube ing salawas-lawase: iki standar sinau anyar, aku wis ketemu kuwi - iki ora guyon. Nanging ing kene ana sing lucu: sadurunge ngutip youtube, takon dhewe - apa bedane antarane SSJ mode langsung lan A320 sing gegandhengan; Apa bedane silabus latihan. mabur aman

                    Dheweke dadi pilot / instruktur Boeing 737 sing aktif, sadurunge dheweke mabur dadi pilot / komandan ing Tu154. miber ing perusahaan beda, kalebu ing luar negeri, malah dikembangaké instruksi kanggo CRM, supaya dheweke pancene wis soko kanggo mbandhingaké karo. Simulator SSJ uga duwe sertifikat Eropa kaya A320, nanging sanajan bisa dadi crita sing padha karo crita pawon "wong lanang sing ana gandhengane"))) Nanging isih akeh gumantung saka latihan lan koherensi kru. yen ora, malah penerbangan normal bisa dadi ekstrim)))
                    1. +3
                      19 May 2021
                      Kutipan saka loki565
                      Nanging, akeh sing gumantung ing latihan lan koherensi kru, yen ora, penerbangan normal bisa dadi ekstrem)

                      Muga-muga ing tanggal 1 Juli sampeyan ora lali karo tembung-tembung sampeyan iki, lan aja nyerah wicara pawon.
                      1. +1
                        19 May 2021
                        Muga-muga ing tanggal 1 Juli sampeyan ora lali karo tembung-tembung sampeyan iki, lan aja nganti succumb kanggo obrolan pawon.
                        ngguyu hi
                    2. +1
                      19 May 2021
                      Kutipan saka loki565
                      Nanging isih akeh gumantung ing latihan lan koherensi kru, yen ora, malah penerbangan normal bisa dadi ekstrim)))

                      Video edan ngrusak sampeyan. Obrolan komandan karo co-pilot ditampilake minangka pertunjukan musik kanthi swara asing.

                      IL-62 minangka pesawat sing tansah dijupuk pilot sing kuwat atletik, amarga kadhangkala ana wong papat kudu narik kontrol (ora ana booster hidrolik) - lan kerja tim paling apik ing kana.
                2. 0
                  20 May 2021
                  Kutipan saka loki565
                  mode langsung ateges kontrol Tu 154 lan Boeings lawas.

                  sebagéyan ya, nanging luwih kaya game simulator pesawat. Ora kaya Boeing lan Tupolev, ora ana umpan balik saka pilot, malah sidesticks ora disinkronake.
            2. +1
              19 May 2021
              Kaendahan sing cerdas.
          2. -4
            19 May 2021
            Kutipan saka Pete Mitchell
            . lan SuperJet International digawe kanggo ningkataké ing pasar manca, padha isih duwe hangar dhewe ing Venice

            Iki minangka papan sing nyenengake kanggo para putra, putri, ponakan pemula! Venice, ora tanggung jawab (ora kerja), gondola, toko ...
        2. +2
          19 May 2021
          Nanging ing asas, kita kudu fokus ing nyediakake pesawat domestik kanggo aviation sipil kita

          ora recapture biaya mung ing beyo saka pasar kita. Fantasi apik, nanging fantasi ora bisa nutupi biaya. Count dhewe ing nomer. Apa sampeyan ora mikir yen kita ngliwati kabeh wasir birokrasi iki kanthi sertifikasi kanggo hiburan? Aku ora ngomong babagan biaya sertifikasi
        3. +2
          19 May 2021
          Kutipan saka: pyagomail.ru
          Dheweke dikandung

          Sampeyan kudu disebut ing Rusia lan Cyrillic ing negara.
      3. 0
        19 May 2021
        Kanggo nggawe cetha kanggo kabeh wong.

        Toyota uga ditulis nganggo huruf Latin kaya jeneng Jepang, Korea lan Cina liyane, lan ora nganggo hieroglif, uga nganggo produk Jerman lan Prancis.

        Pesawat kasebut kudu didol kanggo ekspor supaya bisa mbalekake sawetara biaya pangembangan lan produksi.
      4. 0
        19 May 2021
        Banjur takon apa UAZ patriot ditulis ing aksara Inggris.
    2. + 23
      19 May 2021
      Good luck kanggo pangembang. Kaya sing wis ditampilake sejarah, impor ora mesthi dipercaya
  2. +3
    19 May 2021
    Miturut rencana test kanggo LL - 22 taun. Banjur ana sertifikasi. Nanging ing taun 25 kudu dilebokake ing produksi nglirik
    1. +7
      19 May 2021
      PD-8 direncanakake siap ing taun 2023. Bagean adhem saka SaM-146, generator gas wis dipasang, iki ora mung kabar apik.

      . UEC-Perm Motors lan UEC-Aviadvigatel dijadwalake nyoba generator gas mesin PD-2021 ing September 35, miturut saluran Telegram MAKS Air Show kanthi referensi kanggo Alexander Inozemtsev, Direktur Ngatur - Desainer Umum JSC UEC-Aviadvigatel.

      "Taun iki kita bakal ngumpul lan nguji generator gas PD-35 ing wulan September. Iki minangka "jantung" mesin, yaiku 70% masalah teknis lan teknologi sing bisa ditemokake sajrone tes," ujare.


      . Sajrone taun iki, UEC uga bakal nyoba bagean liya saka mesin PD-35 sing digawe saka komposit domestik, kalebu bilah kipas sing digawe saka bahan komposit polimer, sing bakal diprodhuksi nggunakake rong cara sing beda - nggunakake teknologi prepreg lan teknologi tenun 3D.

      Ing 2022, conto pisanan saka bilah penggemar kudu ditampa, sing bisa digunakake ora mung ing PD-35, nanging uga ing versi mesin PD-14 sing dianyari, uga kanggo kepentingan pelanggan pihak katelu. .

      Ing mangsa ngarep, ing basis saka PD-35 wis ngrancang kanggo nggawe kulawarga mesin pesawat saka macem-macem tikaman nganti 50 ton. Wiwitan tes lemah mesin dijadwalake ing pertengahan 2023. Wiwitan tes penerbangan ing laboratorium mabur dijadwalake ing 2025. Sertifikat jinis kanggo PD-35 direncanakake bakal ditampa ing taun 2027.

      https://aviation21.ru/odk-ispytaet-gazogenerator-dvigatelya-pd-35-v-sentyabre-2021-goda/
      1. +2
        19 May 2021
        direncanakake siap ing 2023


        Muter maneh tes kanggo setahun lan entuk sertifikat. Ora nyata.
        1. +2
          19 May 2021
          Stakhanovite kita bisa nindakake kabeh.
          . Turbofan PD-8, sing direncanakake digunakake ing pesawat SSJ100 lan Be-200, bakal nampa sertifikat jinis ing 2023. Vladimir Artyakov, Wakil Kepala Pertama Rostec State Corporation, ngomong babagan iki ing wawancara karo TASS.


          .Miturut dheweke, pembangunan generator gas kanggo PD-8 direncanakake rampung taun ngarep, lan mesin turbofan anyar bakal disertifikasi ing taun 2023.

          Dana sing cukup wis dialokasikan kanggo proyek kasebut, ujare Artyakov. "Volume investasi cukup kanggo mesthekake yen kabeh karya nggawe mesin anyar rampung kanthi kualitas lan tepat wektu," ujare manajer paling dhuwur.

          https://aviation21.ru/dvigatel-pd-8-poluchit-sertifikat-tipa-v-2023-godu/
  3. -2
    19 May 2021
    Apa padha janji kabeh kulawarga saka PD8 kanggo PD35 ing siji "inti"?
    Apa digawe saka awal?
    1. +5
      19 May 2021
      Ora bakal bisa digunakake ing siji inti. Bahan sing beda-beda dibutuhake, amarga suhu beda-beda sacara signifikan, ucapake, ing mesin kanthi dorongan 8 ton lan ing mesin kanthi dorongan 35 ton. Teknologi sing beda-beda.
      1. -1
        19 May 2021
        ya? Lan kenapa PW1000 sukses? Kanthi mung ngganti kombinasi langkah kompresor.
        1. +8
          19 May 2021
          Dadi, kita duwe ide kanggo nggawe PD-18 nggunakake gearbox lan adhedhasar teknologi PD-14. Nanging luwih becik ora nggunakake reducer. Ora karakteristik kinerja padha lan ora linuwih padha.

          .Lan kok PW1000 sukses?

          Deleng karakteristik kinerja kulawarga mesin PW1000. Ing endi sampeyan ndeleng mesin kanthi dorongan 35 ton?
        2. +2
          19 May 2021
          Artikel kasebut nulis babagan generator gas (ruang bakar), lan dudu kompresor.
          1. +5
            19 May 2021
            Kutipan saka ism_ek
            Artikel kasebut nulis babagan generator gas (ruang bakar)

            Generator gas ora mung kamar pembakaran, nanging uga turbin, yaiku bagean paling rumit saka generator gas.
            1. +2
              19 May 2021
              Generator gas ora mung kamar pembakaran, nanging uga turbin

              Aku umume nemokake definisi generator gas - kabeh sirkuit utama kanthi kompresor. Lan pipa menyang gearbox propeller, utawa penggemar sirkuit sekunder, utawa turbin turboshaft gratis ora ditrapake maneh.
    2. 0
      19 May 2021
      Aku kene crita kaya karo engine D-30. Mesin seri PD bakal duwe sawetara basis umum.
  4. -4
    19 May 2021
    Lan ing ngendi kita bakal nggunakake PD-35, kajaba pesawat gabungan karo wong Tionghoa?
    1. +7
      19 May 2021
      kaya ngowahi IL96 dadi mesin kembar.
      1. +1
        19 May 2021
        Mamang banget. ora bakal pas ing ngisor gendheng. Diameter kipas sing direncanakake kanggo PD-35 yaiku 3100mm, lan kanggo PS-90 yaiku 1900mm.
    2. Dadi misale jek padha arep reanimate IL 96, nanging karo loro mesin
    3. +6
      19 May 2021
      Kutipan saka Tooks.
      Lan ing ngendi kita bakal nggunakake PD-35, kajaba pesawat gabungan karo wong Tionghoa?


      Lan ing endi mesin sing nganggo dorongan kaya ngono, yen ora ing pesawat penumpang jarak jauh sing amba?
      1. -1
        19 May 2021
        Nanging apa, proyek pesawat kasebut wis ana?
        1. +4
          19 May 2021
          Kutipan saka Tooks.
          Nanging apa, proyek pesawat kasebut wis ana?


          CR929.
          .TsAGI nganakake studi babagan model aerodinamis dhasar saka gabungan Rusia-Cina ShFDMS CR929 kanthi wingtip arit - cyberlets. Tujuan saka tahap uji coba sabanjure yaiku kanggo nemtokake efek penyimpangan kontrol lan karakteristik aerodinamis jelajah swiwi kanthi penyempitan sing gedhe banget, kaya sing diterangake TsAGI - "rekor kanggo pesawat sipil domestik."


          Sadurunge, ing terowongan angin transonik T-128 TsAGI, studi eksperimen model tematik CR929 kanthi rong opsi swiwi ditindakake, lan ing Desember 2019, model kontrol kecepatan dhuwur (Model standar kacepetan dhuwur - HSM) ditindakake, digawe. ing ukuran 1:39 ing konfigurasi saka fuselage plus wing.

          https://aviation21.ru/v-cagi-vypolnili-produvki-kryla-cr929-s-sajberletami/


          . Pambangunan CR929 pesawat jarak jauh Rusia-Cina pisanan kudu diwiwiti taun iki. Iki dilapurake dening Yicai Global tanggal 23 Januari, nyebutake Yang Zhigang, Chief Engineer for Preliminary Research ing COMAC.


          Miturut dheweke, peluncuran produksi tegese konfirmasi wangun pesawat, dimensi, pilihan pungkasan saka bahan struktural utama, persetujuan pemasok utama sistem lan rakitan.


          "Yen bisa, kita ngarep-arep manawa sawetara sistem utama bakal duwe loro utawa luwih supplier," ujare Yang Zhigang. Dheweke percaya yen pendekatan kasebut bakal nyedhiyakake mekanisme asuransi kanggo nggawe liner.



          CR929 lagi dikembangake dening joint venture CRAIC, diadegake ing Mei 2017 dening COMAC lan United Aircraft Corporation. Markas perusahaan dumunung ing Shanghai, ing ngendi produksi massal CR929 uga bakal diatur. Model dasar CR929-600, sing bisa nampung 280 penumpang, bisa dibandhingake karo Boeing 787 lan duwe jarak paling ora 12 kilometer.

          Publikasi kasebut nulis manawa CR929 bakal fokus ing China, Rusia lan negara-negara CIS minangka pasar utama, wilayah Asia-Pasifik minangka sekunder.

          Yicai Global ngumumake wiwitan produksi serial liner CR2021 ing taun 929, nanging jelas manawa publikasi kasebut salah, lan yen pambangunan liner pisanan diwiwiti ing Shanghai, bakal dadi pesawat eksperimen sing bakal ngliwati pembangunan pabrik. tes lan banjur sertifikasi.

          Ing tanggal 8 Juli 2020, dikenal manawa amarga ana kesulitan kerja bareng karo pangembang China, tanggal sing direncanakake kanggo wiwitan pangiriman pesawat kasebut dipindhah menyang 2028-2029. Iki nyatakake ing rapat Komite Kebijakan Ekonomi Dewan Federasi dening Direktur Umum PJSC "Corporation Irkut" Ravil Khakimov.

          https://aviation21.ru/v-kitae-soobshhili-o-nachale-stroitelstva-pervogo-lajnera-cr929-v-2021-godu/
          1. -4
            19 May 2021
            Aku nulis "kajaba gabungan karo wong Tionghoa." Apa ana proyek liyane?

            Ing kasunyatan, pitakonan banget ambigu. Yen China lan AS bisa ngindhari perang, mesthine wong Tionghoa luwih seneng mesin Amerika. Utawa Inggris. Utawa bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo bungled dhewe. Dadi prospek kanggo PD-35 ora padhang kaya sing dikarepake. Ing kasus apa wae, kita bakal weruh.
            1. +5
              19 May 2021
              Inggih, kajaba mbok menawa modifikasi anyar saka Il-96-400M kanggo loro PD-35s. Nyuwun ora Umumé, padha pisanan nggawe mesin, lan banjur pesawat ing ngisor, lan ora kosok balene. Mesin luwih suwe kanggo nggawe pesawat, yen ana mesin, bakal ana pesawat, lan ora kosok balene.
            2. +1
              19 May 2021
              Kutipan saka Tooks.
              Aku nulis "kajaba gabungan karo wong Tionghoa." Apa ana proyek liyane?

              PD-35 woo kanggo "Ruslan" https://delint.ru/ehkonomika/9558-pd35-svatayut-za-ruslana.html
      2. +4
        19 May 2021
        Kutipan saka OrangeBig
        Kutipan saka Tooks.
        Lan ing ngendi kita bakal nggunakake PD-35, kajaba pesawat gabungan karo wong Tionghoa?


        Lan ing endi mesin sing nganggo dorongan kaya ngono, yen ora ing pesawat penumpang jarak jauh sing amba?

        Lan uga ing transporter abot
    4. +6
      19 May 2021
      Paling kamungkinan, salah siji kanggo remotorization saka An-124, utawa kanggo pesawat sing bakal digawe kanggo ngganti.
  5. +1
    19 May 2021
    Kutipan: Servisinzhener
    Paling kamungkinan, salah siji kanggo remotorization saka An-124, utawa kanggo pesawat sing bakal digawe kanggo ngganti.

    An-124 nduweni 4x23 = 92 ton. 2x35=70 utawa 4x35=140. Sing. padha ora cocog kanggo remotorization saka Ruslan.
    1. +4
      19 May 2021
      Kutipan saka Tooks.
      An-124 nduweni 4x23 = 92 ton. 2x35=70 utawa 4x35=140. Sing. padha ora cocog kanggo remotorization saka Ruslan.

      Wis suwe dikandhakake yen direncanakake ngembangake pesawat transportasi abot kanggo ngganti An-124. Lan wiwit airframe dikembangaké luwih cepet saka engine, iku cukup ing tataran iki ing construction saka engine ora krungu bab airframe. Nanging ora ateges wis dilalekake. Ana gerakan tartamtu saka pamikiran ing project Yermak. Rencana wiwitan karya ilmiah lan teknis (R&D) yaiku 2025.
    2. +1
      19 May 2021
      Kutipan saka Tooks.
      An-124 nduweni 4x23 = 92 ton. 2x35=70 utawa 4x35=140. Sing. padha ora cocog kanggo remotorization saka Ruslan.

      PD-35 tegese kulawarga mesin nganti 50t.s.
  6. -3
    19 May 2021
    Kutipan saka Hagen
    Kutipan saka Tooks.
    An-124 nduweni 4x23 = 92 ton. 2x35=70 utawa 4x35=140. Sing. padha ora cocog kanggo remotorization saka Ruslan.

    Wis suwe dikandhakake yen direncanakake ngembangake pesawat transportasi abot kanggo ngganti An-124. Lan wiwit airframe dikembangaké luwih cepet saka engine, iku cukup ing tataran iki ing construction saka engine ora krungu bab airframe. Nanging ora ateges wis dilalekake. Ana gerakan tartamtu saka pamikiran ing project Yermak. Rencana wiwitan karya ilmiah lan teknis (R&D) yaiku 2025.

    Kanthi dorongan kasebut, pesawat ukuran "Mriya" dipikolehi. Aku ora ngerti sepira bakal dikarepake - pitakonan sing angel.
  7. -1
    19 May 2021
    Kutipan saka OrangeBig
    Inggih, kajaba mbok menawa modifikasi anyar saka Il-96-400M kanggo loro PD-35s. Nyuwun ora Umumé, padha pisanan nggawe mesin, lan banjur pesawat ing ngisor, lan ora kosok balene. Mesin luwih suwe kanggo nggawe pesawat, yen ana mesin, bakal ana pesawat, lan ora kosok balene.

    Dadi apa modifikasi? Paling ora, swiwi lan landing gear kudu didesain ulang. Sing. bener ngrancang pesawat anyar. Dheweke mlebu kelas sing padha karo 777. Apa dheweke bakal bisa bersaing karo dheweke? Aja mikir. Mbok menawa kita malah bisa gawé sawetara rolas pesawat. Lan kanggo iki sampeyan kudu ngrancang pesawat anyar? Sampeyan bisa, mesthi, nanging bodho. Kita ora duwe kapasitas kanggo ngatasi iki - ana tugas sing luwih penting.
    Dadi pranyata prospek kanggo PD-35 banget samar. Kabeh pangarep-arep ana ing China.
    1. +1
      19 May 2021
      Kutipan saka Tooks.
      Paling ora, swiwi lan landing gear kudu didesain ulang. Sing. bener ngrancang pesawat anyar.

      Malah yen kabeh airframe .... Biaya mesin lan peralatan liyane minangka biaya utama pesawat. Elinga carane pseudo-liberal squealed bab Superjet.
      1. +1
        19 May 2021
        Apa sing bakal dadi prospek dodolan kanggo pesawat anyar, supaya desain ulang kasebut bisa dingerteni? Ing biaya sing pesta?
        1. +2
          19 May 2021
          Kutipan saka Tooks.
          Apa sing bakal dadi prospek dodolan kanggo pesawat anyar, supaya desain ulang kasebut bisa dingerteni?

          Sepisanan - sampeyan bener - ora ana prospek.
          Nanging jagad iki saya ganti lan hubungan komersial lan malah perang bisa ditindakake. Efisiensi biaya saya tambah akeh lan luwih cepet sampeyan ngalih, luwih akeh keuntungan sing bakal ditampa.
          Kutipan saka Tooks.
          Ing biaya sing pesta?

          Rusia melu proyek karo wong Tionghoa ing CR929 - kabeh aerodinamika lan desain sayap. Pengalaman iki mung bisa dijupuk lan digunakake.
          1. 0
            19 May 2021
            Sing jelas aku pengin duweke dhewe. Nanging aku piye wae mangu-mangu pesawat domestik ukuran iki (ing PD-35). Ing kene MS-21 bisa dadi populer banget. Dadi, kemungkinan PD-35 bakal pindhah menyang CR929 utawa menyang truk domestik (sampeyan bisa nggawe analog mesin kembar saka C-17).
            1. +1
              19 May 2021
              Kutipan saka Tooks.
              Aku piye wae mangu-mangu pesawat domestik ukuran iki (ing PD-35).

              Hak kanggo mratelakake panemume.
              Nanging kanggo kula, sawetara proyek mbutuhake pesawat kasebut. Contone: peluncuran udhara, platform kanggo sistem anti-satelit laser, sistem pertahanan udara mabur (ing panggonan kemungkinan serangan rudal massive utawa kanggo ndhukung sistem lemah sing kurang), transfer sumber daya manungsa (sipil lan militer) lan kargo .. .. Penerbangan sipil reguler - akeh kanggo kerja shift ing sisih lor lan wilayah sing dikembangake sementara (ora ana gunane kanggo manggon ing kono) ....
              Kutipan saka Tooks.
              ing truk domestik.

              Sampeyan mbokmenawa tegese ngomong "transporter".
  8. 0
    19 May 2021
    SSJ-NEW - apa iki? Kayane Poghosyan ngombe jarahan lan dibuwang ing MAI? Ing ngendi wong Armenia wis ora ana apa-apa maneh .... Carane walang bakal ngresiki kabeh .... Jenenge, mesthi, "SUPER ..". Apa sing super? Nalika bakal padha mungkasi bragging lan mbeling. Dene PD-8, yen gawe 8 taun, bisa langsung dikubur.
    1. 0
      22 May 2021
      SSJ-NEW - apa iki?


      Iki padha SSJ-100, nanging nglumpuk saka komponen rampung domestik, sing, rampung diimpor.
  9. 0
    20 May 2021
    Iku lucu kanggo krungu bab PD-14, kang, mesthine, iku "adhi". Iki minangka PD-8 (Russified SaM146) - de facto, iku sedulur tuwa kanggo PD-14, miturut umur desain.
    1. -1
      22 May 2021
      SaM146 diprodhuksi kanthi kerjasama, ing ngendi Rusia nggawe bagian mesin sing adhem, lan Prancis nggawe bagian panas. Saiki Rusia wis nggawe bagean panas dhewe, tanpa teknologi Prancis, adhedhasar teknologi sing dikembangake sajrone nggawe PD-14 sing rampung domestik. kang teknologi bagean panas PD dikembangaké -8. PD-14 dudu SaM8 Russified, amarga Prancis ora nuduhake karo kita teknologi bagean panas mesin ing desakan saka Amerika Serikat, amarga mesin SaM8 uga nggunakake teknologi Amerika. Bagian panas digawe kanthi basis teknologi PD-146.
      1. 0
        23 May 2021
        KVD PD-8 dirancang tanpa pengaruh PD-14, Permians, kanthi cara akeh, mung ngganggu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"