"Intelijen Rusia ora bisa dibandhingake karo wong Tionghoa" - penilaian pengamat Latvia

77

Petrov lan Boshirov, sing ing Kulon dianggep minangka karyawan komunitas intelijen Federasi Rusia


Bubar, para diplomat Rusia wis diusir sacara massal saka negara-negara Kulon. Alesan kanggo iki dumunung ing blunders kasar intelijen Federasi Rusia, sing utamané disebabake dening imperfection saka strategi.



Panemu iki diucapake dening pengamat Latvia Zintis Znotins lan diwenehake ing kaca edisi Militer Bulgaria:

Saiki kabeh wong yakin yen Rusia nggunakake cara sing kejam lan ora jujur ​​kanggo nambah pengaruhe utawa nggawe keputusan sing mung cocog karo Moskow. Lan Federasi Rusia malah ora nyoba kanggo ndhelikake.

Miturut dheweke, duta-duta Rusia ora banget srawung, banget wegah menehi komentar babagan kahanan saiki lan nerangake posisi negarane. Penulis percaya yen para diplomat saka RRC tumindak kanthi cara sing beda:

Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing grapyak, esem lan ramah utawa wong Rusia sing ngguyu lan meneng?

Pengamat percaya yen prilaku para diplomat disebabake bedane doktrin ing kabijakan luar negeri loro negara kasebut. Rusia ngupayakake garis agresif, ora ndhelikake tumindak sing ora ramah. "China luwih pinter": ndadekake mangsa "korban" dadi "jebakan investasi".

Doktrin intelijen negara loro uga beda:

Napa rekrut wong ing luar negeri, ing ngendi layanan khusus liyane beroperasi? Ana cara sing luwih gampang kanggo ngajak dheweke menyang China lan ngolah ing omah [...] Intelijen Rusia ora bisa cocog karo wong Tionghoa

- pracaya Znotins.
Miturut dheweke, kabeh perusahaan Tionghoa, swasta lan umum, lan institusi kerja kanggo intelijen RRC, lan dheweke siyap menehi pitulung kanggo merekrut agen.

Iki nggawe aku mikir babagan pengusaha lan politisi kita dhewe sing nekani acara sing diatur lan dibayar dening China [...] Akeh wong Latvia sing wis menyang China, nanging ora ana sing kejiret. Padha mbokmenawa mung apik ing apa padha nindakake, nanging sing padha?

- pengamat Latvia nggawe kesimpulan kanthi gaya "mburu penyihir".
  • Rangka RT
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

77 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    19 May 2021
    -ngundang menyang China lan proses ing omah.
    Vodka Cina, lan clonidine ora dibutuhake.
    1. +6
      19 May 2021
      "Intelijen Rusia ora bisa dibandhingake karo wong Tionghoa" - penilaian pengamat Latvia
      tunggulipun bening.. langkung tikel ping sadasa, lan wonten ing pundi-pundi... malah wonten ing pinggiring pundi saged nututi?
      1. +3
        19 May 2021
        Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing grapyak, esem lan ramah utawa wong Rusia sing ngguyu lan meneng?
        Kemungkinan Amerika sing ngapusi lan sombong ....
        1. +5
          19 May 2021
          Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing ramah, esem lan ramah utawa grusa-grusu lan meneng Rusian?

          greget lan meneng - piye iki !!!??? belay
          jinis - budheg-bisu ngomong-grouch? eseman
          1. +1
            19 May 2021
            Mung wong Latvia sing meneng-meneng ditampilake rebab saka jendela kedutaan ... Dadi dadi meneng lan grundel.
            1. +1
              19 May 2021
              Banget ridiculous ana encroachments palsu tegang saka Znotins rem Latvia kanggo ngidoni Rusia lan nyoba kanggo nepaki instruksi Departemen Luar Negeri: kanggo padu Rusia karo China. ngguyu

              Dheweke utamané ngguyu ing ukara: "Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing ramah, esem lan ramah utawa wong Rusia sing ora sopan lan meneng?" Wong sing durung tau menyang Latvia ora bisa ngerti kabeh humor sing ana ing kono. Aku kudu pindhah ana kaping pirang-pirang ing lelungan bisnis ing awal 90s. Lan aku elinga banget carane pemilik saka apartemen ngendi aku manggon ngomong bab Latvia: "Aku sengit bangsa iki kadhemen! Ora grapyak, unsmiling, meneng biasane, nanging nesu, grumpy lan arrogant nalika ketemu! Darah iwak ala mili ing wong-wong mau. !" Apa dheweke yakin dheweke luwih saka sepisan, utamane ing kalangan pemuda Latvia sing ana hubungane karo Rusia. Padha mung moyoki warga! Luwih saka sepisan, wong-wong Latvia ngirim aku menyang arah liya nalika takon arah. Lan aku elinga banget carane scaredly dheweke recoiled lan cepet mundur soko ing Latvia (njaba, aku katon kaya Latvia) Latvian, nalika aku mangsuli dheweke ing Rusian.
      2. 0
        19 May 2021
        Petrov lan Boshirov, sing ing Kulon dianggep minangka karyawan komunitas intelijen Federasi Rusia

        Inggih, kanggo Stirlitz anyar. ombenan
    2. +6
      19 May 2021
      Apa duta besar Rusia grusa-grusu? Ayo... Wong sing paling apik.
      Aku wong duwe pengalaman komunikasi karo sawetara ing lelungan bisnis, padha ketemu sampurna! Lan kasepen, ditambah karo rudeness, ora ngeweruhi, ing bunder informal padha kaya penake ing receptions.

      Iki, ketoke, minangka cliches Russophobic saka "scribbler" Latvian sing ora ngidini dheweke turu ...

      Nanging babagan Cina lan strategi, aku bisa ngomong yen USSR uga nggodho setengah donya menyang "jebakan investasi." Lan ing ngendi dhuwit, ing ngendi pengaruhe? Utang wis dibuwang, negara wis ora ana maneh! Efisiensi ana ing pitakonan. Distribusi dhuwit, sing diarani Latvian iki kanthi ngimpi (mbokmenawa pancen pengin diwenehi) minangka faktor politik jangka pendek. Ora ana sing duwe utang sing pengin ngelingi babagan dhuwit sing wis suwe.

      Inggih, iku worth mandeg ing mentality Cina lan basa temen beda. Bakal angel banget kanggo China "nguwasani jagad", amarga iki kudu dadi westernisasi, lan iki minangka jebakan. Versi uripe ora cocog karo kita lan umume wong Eropa / Amerika, uga Amerika Latin karo wong India ...
      Upaya kanggo nggabungake menyang masyarakat Kulon ndadékaké kanggo nggawe "Chinatowns", yaiku, "Cina cilik" ing kutha-kutha gedhe. Lan ora luwih saka iku ... Lan siji-sijine mung wong biasa, malah rada aneh kanggo tanggane. Mbukak restoran utawa toko karo rega apik - padha bisa.

      Lan wong Cina katon banget, meh kaya wong ireng. Rusian kanggo wong Eropa utawa Amerika mung putih, ing kene sampeyan kudu ngerti subtleties saka pasuryan lan swara basa kanggo mbedakake.
      1. -8
        19 May 2021
        Apa duta besar Rusia grusa-grusu? Ayo... Wong sing paling apik.

        Sayange, pengamat Latvia bener ing volume apa. Aku bisa ngadili dening duta Rusia kene ing Bulgaria. Tilas Anatoly Makarov katon apik banget.

        Nanging aku ora ngelingi tumindak, kajaba skandal sing rada bodho. Dheweke nindakake kabeh amanat ing kursi duta besar, ora ana kegiatan. Ing liburan nasional "6 September, Day of Unification", Duta Besar Amerika nerbitake ucapan selamat resmi kanggo wong Bulgaria. Ing situs web Rusia embassies kasepen, padha wrote bab sawetara acara rampung extraneous. Makarov, wis pirang-pirang taun ing Bulgaria, ora mulang tembung saka Bulgaria! Mesthi, ora mesthi, nanging duta besar Amerika Gero Mustafa wiwit maca puisi Bulgaria ing wektu sing cendhak! Kanthi logat, lan kabeh padha, iki minangka patrap ngurmati negara sing nampa sampeyan! Aku ora mikir yen luwih gampang wong Amerika ngajar basa Bulgaria tinimbang wong Rusia sing uga nganggo basa Slavik!
        Minangka kanggo Rusia anyar Duta Besar Eleonor Mitrofanova, ayo ndeleng ...

        Aku ora bakal menehi komentar babagan penampilan lan prilaku dheweke, paling ora dheweke janji bakal sinau basa Bulgaria. hi
        1. +4
          19 May 2021
          Miturut dinamika populasi, ing mangsa sing ora adoh, basa Bulgaria bakal dadi lungse. Sedhih kayane.
          1. -6
            19 May 2021
            Miturut dinamika populasi, ing mangsa sing ora adoh, basa Bulgaria bakal dadi lungse. Sedhih kayane.

            Miturut dinamika populasi, ancaman kasebut uga ana kanggo basa Rusia. Sedhih banget.
        2. +1
          19 May 2021
          Ing penampilan, kabeh pejabat Eropa (Amerika) minangka wong sing paling apik.
          Aku seneng wong tembung lan tumindakmu, kayata Pak Lebed, Pak Gerasimov.
        3. +1
          19 May 2021
          Aneh banget maca komentar sampeyan adhedhasar perasaan pribadi sampeyan. Ing iki sampeyan ora beda karo penulis artikel sing dibahas. Kepiye sampeyan ngerti yen duta besar Rusia sadurunge ora ngerti basa Bulgaria? Apa dheweke ora ngomong ing umum? Durung ana teges apa-apa. Kesimpulan sampeyan, adhedhasar pilihan saka kasunyatan cilik lan apa sing sampeyan "katon", iku, kanggo sijine iku entheng, unfounded.
          1. -2
            19 May 2021
            Aneh banget maca komentar sampeyan adhedhasar perasaan pribadi sampeyan.

            Dadi aku nuduhake pengalaman pribadi! Aku duwe kesempatan kanggo rawuh ing acara umum ing panggonan karo Pak Makarov. Miturut cara, dheweke dikritik dening Russophiles lan wakil Rusia sing kondhang, contone, Jenderal L. Reshetnikov /mantan direktur RISI /. Biasane, kritik kasebut ana hubungane karo kekurangan komunikasi, organisasi acara sing kurang apik, kawruh sing kurang saka negara, lan liya-liyane. Dibandhingake karo Anatoly Makarov, Duta Besar Rusia sing anyar Eleonora Mitrofanova luwih aktif!

            Kepiye sampeyan ngerti yen duta besar Rusia sadurunge ora ngerti basa Bulgaria? Apa dheweke ora ngomong ing umum?

            Bener, aku ora ngerti yen Makarov nganggo basa Bulgaria, nanging dheweke mung nganggo basa Rusia. Lan ngandika boringly. Ora perlu ngerti basa negara, nanging wong-wong mesthi seneng karo patrap ngurmati! Kajaba iku, yen sampeyan dadi duta 5 taun ing negara kasebut!

            Sanadyan ing basa Bulgaria ala, am. n Gero Mustafa, mung sawetara sasi sawise dheweke janjian, passionately maca pujangga Bulgaria klasik!


            Dheweke wis nglumpukake koleksi lagu-lagu Bulgaria sing akeh, melu liburan kita, nari tarian kita nganggo basa Bulgaria. sandhangan adat. Nerbitake blog babagan lelungan sing ora ana tugas ing saindenging negara.




            Duta kudu nuwuhake simpati, iki minangka salah sawijining tugas profesional ego! Dheweke dadi pasuryan negarane ing manca!

            Kesimpulan sampeyan, adhedhasar pilihan saka kasunyatan cilik lan apa sing sampeyan "katon", iku, kanggo sijine iku entheng, unfounded.

            Mbok, nanging mbandhingake aku ora weruh apa-apa sukses karo Makarov.
            Aku ora ngomong babagan politik, aku ngomong babagan hubungan manungsa! hi
            1. 0
              20 May 2021
              "Duta Besar kudu nuwuhake simpati, iki minangka salah sawijining tugas profesional ego! Dheweke dadi pasuryan negarane ing manca!"
              Duta Besar, kaya negara Rusia, duwe utang marang sapa wae lan ora ana apa-apa. Dheweke kudu ONLY Rusia, kang kapentingan padha OBLIGED kanggo nglindhungi.
              "Sanadyan ing basa Bulgaria miskin, Amp. Gero Mustafa, mung sawetara sasi sawise dheweke janjian, heartily maca pujangga Bulgaria saka klasik!"
              Manis flattery ing trifles karo bata ing dhadhane.
              Bedane antarane sekolah diplomasi Rusia (Soviet) lan Amerika yaiku yen Rusia tumindak ing kerangka protokol diplomatik lan perjanjian internasional, dene diplomasi AS (kaya negara dhewe) kanthi brazenly tramples ing protokol lan perjanjian. Padha nyuwek Perjanjian apa wae nalika padha wiwit kalah. Kabeh miturut Hitler: "Sembarang Agreement kanggo kula biaya ora luwih saka Piece saka kertas kang ditulis."
              Ing Rusia, dheweke ngomong babagan prilaku wong kaya Amerika Serikat lan para diplomat: "Iwakku, warna apa wae sing dakkarepake, aku bakal nglukis kaya ngono."
              Lan A Gromyko uga ora seneng banget. Lawan saka USSR disebut "Mr. NO" kanggo nimbali sukses saka kapentingan USSR. Amerika kangen E. A. Shevardnadze lan Kozyrev, sing ngiyanati kepentingan USSR/Rusia tengen lan kiwa. Nanging dina-dina iku wis ilang.
              1. -1
                20 May 2021
                "Duta Besar kudu nuwuhake simpati, iki minangka salah sawijining tugas profesional ego! Dheweke dadi pasuryan negarane ing manca!"
                --------------------------------------------
                Duta Besar, kaya negara Rusia, duwe utang marang sapa wae lan ora ana apa-apa. Dheweke kudu ONLY Rusia, kang kapentingan padha OBLIGED kanggo nglindhungi.

                Duta sing simpatik luwih sukses mbela kepentingan negarane! ya
                1. 0
                  21 May 2021
                  Ya, Nuland nuwuhake simpati karo cookie gratis, ngrusak Ukraina tanpa ditembak saka Amerika Serikat. Lan wong Ukrainia lali yen keju gratis mung ana ing jebakan tikus lan mung tikus kapindho sing entuk.
                  1. 0
                    21 May 2021
                    Ya, Nuland nggugah simpati ...

                    Pranyata metu sing bisa! iya ta? keprungu
                    1. 0
                      21 May 2021
                      Ya, iku bisa, nanging mung Mlawan klien. Iki diarani nggumunke.
                      1. 0
                        21 May 2021
                        Ya, iku bisa, nanging mung Mlawan klien. Iki diarani nggumunke.

                        Yaiku, miturut pendapatmu, yen duta, srawung, grapyak, apa dheweke ngapusi? Lan yen dheweke lungguh dadi kerut, kanthi pipi abuh, kaya kerikil ing sepatu, apa dheweke jujur? Ha, ha, ha! lol Sampeyan ngerti, Aku malah ora bakal pracaya bebek kanggo salah siji saka wong-wong mau, nanging paling iku bakal dadi penake kanggo kula kanggo komunikasi karo pisanan! ya
                      2. 0
                        22 May 2021
                        Ing kasus Nuland lan Gero Mustafa, mesthi YA. Amarga iki minangka jinis campur tangan ing urusan internal negara tuan rumah. Mesem karo bata ing dhadha.
                        Lan yen diplomat tumindak serius ing acara serius, iki menehi inspirasi lan ngurmati aku.
                        Nanging aku sengit kanggo komunikasi karo American Chi-i-i-z (eseman gawean, ora disebabake kahanan). Ngguyu tanpa alesan minangka tandha ... (Aku ora ngomong, amarga wis ana rong bebaya kanggo bebener, lan salah sijine amarga sampeyan).
                      3. 0
                        22 May 2021
                        Aku ora bakal ngrembug urusane para diplomat ing negara liya, lan ing negaraku dhewe ora ana keluhan babagan Gero Mustafa. Kanggo mantan duta besar Rusia ing Sofia, aku ora ngerti kepiye dheweke ora sinau sajrone 5 taun, umpamane, nalika liburan nasional! Kasus kaya ngono, ora jarang karo dheweke! wong bodho

                        Kanggo anyar - E. Mitrofanova, pitakonan uga muncul! wis! Kajaba iku, ing tingkat sipil murni, tanpa komentar babagan politik dhuwur!
                      4. 0
                        22 May 2021
                        Aku ngangkat pundhakku amarga bingung karo sampeyan. Kanthi cara sing padha, duta-duta Kulon ora ngakoni lan ora ngakoni pirang-pirang preian Soviet lan saiki Rusia. Dheweke dadi warga negarane lan duwe preian dhewe. Lan USSR utawa Federasi Rusia ora duwe keluhan babagan iki. Nanging pratelan marang negara-negara tilas CMEA lan Pakta Warsawa kanggo pembongkaran lan penghinaan monumen kanggo prajurit-pembebas Soviet kanthi akeh. Ing Austria lan Jerman, sing ora ana ing CMEA utawa Pakta Warsawa, iki ora kedadeyan. .
                      5. 0
                        22 May 2021
                        Aku ngangkat pundhakku amarga bingung karo sampeyan. Kanthi cara sing padha, duta-duta Kulon ora ngakoni lan ora ngakoni pirang-pirang preian Soviet lan saiki Rusia. Dheweke dadi warga negarane lan duwe preian dhewe.

                        Lan nalika aku maca apa sing sampeyan tulis, gumun tuwuh! belay Nalika sampeyan duwe DR, yaiku, preian sing ora ana sing regejegan, apa ucapan selamat kanggo sampeyan utawa sampeyan ngucapake selamat ulang tahun marang wong liya ?! Sampeyan arep metu saka dalan kanggo mbenerake lack profesionalisme dhasar saka duta pitakonan! wong bodho
                        Nanging pratelan marang negara-negara tilas CMEA lan Pakta Warsawa kanggo pembongkaran lan penghinaan monumen kanggo prajurit-pembebas Soviet kanthi akeh.

                        Kene aku setuju karo sampeyan! ya Kanggo kula, ora ketompo carane wong bakal interpretasi siji utawa liyane acara sajarah. Monumen kanggo sing lan monumen supaya wong elinga!
                      6. 0
                        23 May 2021
                        Lan aku ngarep-arep bisa istirahat sanajan dina Minggu saka sampeyan. Ora bisa metu.
                        "Yen sampeyan duwe DR, yaiku preian sing ora ana sing regejegan, apa sampeyan ngucapake selamat utawa ngucapake selamat ulang taun marang wong liya?!"
                        Ora kabeh wong ngucapake selamat marang aku, nanging mung sing dadi KANCAKU lan sing dakundang, liyane ora seneng karo ulang tahunku, kaya sing ulang taun aku. Sampeyan ora ana ing antarane kanca-kancaku.
                        Babagan profesionalisme para duta, mugi-mugi panjenengan ngertos bilih MGIMO menika gadhah orientasi basa. Ana klompok basa sing gegandhengan. Duta-duta sing bakal teka sinau sawetara basa. Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia. Juru basa WAJIB kerja ing negosiasi. Duta sarêng mirêng atur pangandikanipun ing basa lawan, mangrêtos, nanging sampun wêkdal anggènipun nggalih wangsulanipun, dene juru têtêpipun badhe ngaturakên ing basanipun sang duta. Iki minangka profesionalisme REAL. Lan semono uga duta-duta serius ing saindenging jagad, apamaneh miturut protokol diplomatik, duta besar WAJIB nganggo basa negara sing diwakili.
                        Lan Gero Mustafa, yen profesional, ana ing perkara sing beda. Nanging ora ing hubungan internasional. Duta Besar AS kanggo Ukraina Tefft pierced sakdurunge kelingan lan panggantos, nalika presented diploma ing Kyiv kanggo lulusan saka akademi Intelligence Ukraina. Ternyata dheweke ngerti Rusia lan Ukrainia. Nanging ngundang duta besar negara manca kanggo menehi diploma marang perwira intelijen ing mangsa ngarep minangka kejahatan pimpinan akademi: pasuryan pejabat intelijen ing mangsa ngarep minangka salah sawijining rahasia negara.
                        Pira bebener sadurunge sesambungan karo aku minangka rahasia ing mburi pitung segel kanggo sampeyan! Sampeyan wis kewajiban mbayar kula kanggo mulang sampeyan bebener iki.
                        Lan maca artikel kasebut: "Gebrev bakul senjata: amunisi lawas disimpen ing Vrbetica" Ing siji paragraf, dheweke nulis yen amunisi sing disimpen wis lungse, lan ing liyane sing dimaksudake kanggo didol menyang Ukraina. Ing siji paragraf, dheweke nulis yen ana TWO bledosan, ing liyane, ana papat.
                        "Jaket suede...Telu. Asu karo polisi janji arep teka." (Dokter Gigi Shpak.)
      2. 0
        19 May 2021
        Apa duta besar Rusia grusa-grusu? Ayo... Wong sing paling apik.
        Aku wong duwe pengalaman komunikasi karo sawetara ing lelungan bisnis, padha ketemu sampurna! Lan kasepen, ditambah karo rudeness, ora ngeweruhi, ing bunder informal padha kaya penake ing receptions.

        Aku ora ngerti, aku ora ngerti) Aku duwe pengalaman komunikasi karo siji diplomat sing cukup kondhang saka Federasi Rusia) rapat kasebut melu komunikasi ora luwih saka 15 menit) kabeh dokumen disepakati lan ditliti dening layanan sing relevan. saka kedutaan lan tinimbang maca teks kanthi cepet lan menehi tandha) kanca iki nganakake ujian babagan yurisprudensi sajrone sejam, kanthi gumunggung babagan kawruh sing sithik babagan hukum) aku pengin ngirim dheweke, nanging aku melas marang wong-wong, kedutaan. karyawan sing nyiapake dokumen iki, lan mung ing metu saka kedutaan, pikiran njedhul ... supaya kang kita karo wong, sawise kabeh, duta? ))
    3. -5
      19 May 2021
      Lucu. Ing negara endi wae, "Chinatowns" Cina minangka cabang nyata saka layanan intelijen lan intelijen Cina. Kajaba iku, saben wong Tionghoa ing umur mayoritas nandhatangani kertas miturut kepentingan negarane bakal diutamakake kanggo dheweke ing ngendi wae ing panggonane. Kajaba iku, nalika wong Tionghoa entuk ijin kanggo ninggalake negara kasebut, dheweke menehi tandha ing kertas sing nyatakake yen dheweke ora mung bakal ngupayakake kepentingan negarane, nanging uga bakal ngumpulake informasi sing menarik kanggo dheweke lan ngirim menyang layanan sing cocog lan tindakake pandhuane. pesenan saka wakil saka layanan iki, yen lagi hubungi wong. Supaya China ora bisa dikalahake dening sapa wae ... Kejaba Massada ...
  2. +5
    19 May 2021
    Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis
    1. Maz
      +2
      19 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis

      Ya, Perevalych saka sirah lara kanggo sehat, Lads kita ora mikir nggawe Hamas ing Motherland sajarah, Schaub banjur ajrih native Israel Fatherland karo roket dina lan wengi nganti howling lan screeching ing stairwells lan pesisir. basa ngguyu Nanging Shabak, AMAN lan Mossad ngerteni kanthi apik. Saiki padha njupuk, sampeyan bisa ngomong ing jalmo dhewe, utawa gaweyan belay
      Kutipan: A. Privalov
      Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis
      bab paling larang ing donya punika bodho, lan sampeyan wis urusan karo satus persen. Lan saiki sampeyan perang karo dheweke. Kanthi bodhomu dhewe. Ya, Bashirov lan Petrov ora mikir babagan iki. Nanging China minangka sekutu kita. Lan sampeyan kudu nggatekake lan wedi, amarga sampeyan dhewe nggawa wong Tionghoa kanggo mbangun trem lan terowongan lan liya-liyane. Dadi sho iki omong kosong nomer loro, njupuk artikel kasebut.
      1. -6
        19 May 2021
        Kutipan: Maz
        Kutipan: A. Privalov
        Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis

        Ya, Perevalych saka sirah perih kanggo sehat, The lads ora mikir nggawe Hamas ing tanah kelairan sajarah, banjur Schaub ajrih native Israel Fatherland karo roket dina lan wengi nganti howling lan screeching ing stairwells lan pesisir. basa ngguyu
        Kutipan: A. Privalov
        Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis

        Oh, MAZ, piye kabare ing Bat Yam kanthi "roket awan lan wengi nganti nguwuh lan njerit ing tangga lan pesisir"? Apa sampeyan siap mbuwang tas ing Ridnu Nenko?
        1. Maz
          -1
          19 May 2021
          Kutipan: A. Privalov
          Kutipan: Maz
          Kutipan: A. Privalov
          Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis

          Ya, Perevalych saka sirah perih kanggo sehat, The lads ora mikir nggawe Hamas ing tanah kelairan sajarah, banjur Schaub ajrih native Israel Fatherland karo roket dina lan wengi nganti howling lan screeching ing stairwells lan pesisir. basa ngguyu
          Kutipan: A. Privalov
          Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ... nangis

          Oh, MAZ, piye kabare ing Bat Yam kanthi "roket awan lan wengi nganti nguwuh lan njerit ing tangga lan pesisir"? Apa sampeyan siap mbuwang tas ing Ridnu Nenko?

          Inggih, aku bodho, aku nerangake satus kaping yen dheweke ora nembak ing kasir Rusia lan produk liyane saka kompleks industri militer Palestina lan Iran ... Dheweke mabur, dheweke weruh yen dheweke salah, nyuwun pangapunten babagan keprihatinan lan mabur kanggo nggoleki sedulur-sedulure sing nggawe, yaiku, wong Yahudi. Utawa wis lali yen sampeyan sederek? Dheweke langsung ngenali sampeyan kanthi mambu wedi lan mung njeblug. ngguyu basa Wigati menyang kutha Holon, ana tandha prayoga ing tengah ing tembok, malah trotoar wis chipped mati dening bledosan ing telung panggonan, lan bis uga kenek holon, lan mobil pribadi uga ana.. .Ayyyyyy, apa akibat saka mung siji kabodhoan layanan khusus Israel ... Lan Pinten kita isih ora ngerti babagan? OH-wavoh .... Oh ... Tsakhal uga bodho lengkap ...
          Aja ngganggu wong Arab: prajurit IDF dilarang mlaku nganggo seragam ing njaba unit
          Mung isin yen para prajurit sing mbela negarane wedi mlaku nganggo seragam...... iki akibate.... opo ngomonge.... sarwa. https://www.vesty.co.il/main/article/ryKz4mMKO?fbclid=IwAR2VjKlm9lNNIRaSWvGxS2jvf7CGJGLzjcubBZDrIgPoWHO-JLNblQgViuY
          komentar sing maca: Malah bisa uga ngetokaké undhang-undhang supaya ora lumaku ing tanah Israèl, supaya ora njalari wong Arab. Mung ngipi elek.
          1. -4
            19 May 2021
            Kutipan: Maz
            Inggih, aku bodho, aku nerangake satus kaping yen dheweke ora nembak ing kasir Rusia lan produk liyane saka kompleks industri militer Palestina lan Iran ... Dheweke mabur, ujar manawa salah, kanthi liar. njaluk ngapura kanggo alangan lan mabur kanggo nggoleki sedulur-sedulure, yaiku wong Yahudi. Utawa wis lali yen sampeyan sederek? Dheweke langsung ngenali sampeyan lan mung njeblug.

            Wah, wani maneh, apik.
            Lan ing kene, ing VO, kaya wingi utawa dina sadurunge wingi, kabeh wong kuwatir yen "Rusia" kaya sampeyan bakal cepet-cepet takon maneh lan ing Birobidzhan sampeyan bisa uga ora duwe papan sing cukup. lol
            1. Maz
              -1
              19 May 2021
              Kutipan: A. Privalov
              Kutipan: Maz
              Inggih, aku bodho, aku nerangake satus kaping yen dheweke ora nembak ing kasir Rusia lan produk liyane saka kompleks industri militer Palestina lan Iran ... Dheweke mabur, ujar manawa salah, kanthi liar. njaluk ngapura kanggo alangan lan mabur kanggo nggoleki sedulur-sedulure, yaiku wong Yahudi. Utawa wis lali yen sampeyan sederek? Dheweke langsung ngenali sampeyan lan mung njeblug.

              Wah, wani maneh, apik.
              Lan ing kene, ing VO, kaya wingi utawa dina sadurunge wingi, kabeh wong kuwatir yen "Rusia" kaya sampeyan bakal cepet-cepet takon maneh lan ing Birobidzhan sampeyan bisa uga ora duwe papan sing cukup. lol

              Kita luwih dibutuhake ing kene, Perevalych saka sirah sing lara nganti sing sehat. Ya, aku kudu njaga anakku. Lan mbah kakung tilar donya ing cedhak Koenigsberg kanthi gaman ing tangane, lan ora ana ing kamp konsentrasi, ing ngendi akeh kanca-kancamu teka nggawa sandhangan lan barang-barang berharga. Dadi aku ora pengin putu ora duwe mbah kakung, kaya mbahku, lan aku bakal nggawa dheweke kanthi bener - wong normal ...
              1. -1
                19 May 2021
                Kutipan: Maz
                Kita luwih dibutuhake ing kene, Perevalych saka sirah sing lara nganti sing sehat. Ya, aku kudu njaga anakku. Lan mbah kakung tilar donya ing cedhak Koenigsberg kanthi gaman ing tangane, lan ora ana ing kamp konsentrasi, ing ngendi akeh kanca-kancamu teka nggawa sandhangan lan barang-barang berharga. Dadi aku ora pengin putu ora duwe mbah kakung, kaya mbahku, lan aku bakal nggawa dheweke kanthi bener - wong normal ...

                Yagene sampeyan nggedhekake lan ngajari "wong normal" ing Israel, lan ora ing tanah air?
                Apa sing ala ing kono?
                Apa Israel luwih becik kanggo anak-putumu?
                Ya, lan Zionis bisa njaluk sawetara dhuwit kanggo wong bodho. Sawise kabeh, padha bodho, padha mbayar keuntungan meekly, lan sampeyan bisa pour telek ing wong, lan guyon, lan moyoki saka jantung.
                lol
              2. +1
                19 May 2021
                Kutipan: Maz
                Lan mbah kakung tilar donya ing cedhak Koenigsberg kanthi gaman ing tangane, lan ora ana ing kamp konsentrasi, ing ngendi akeh kanca-kancamu teka nggawa sandhangan lan barang-barang berharga.

                Sampeyan babi, Maz. Simbahku, Yury Efimovich Kaufman, menang patang perang, Perang Patriotik Agung saka 23.06.1941/12.05.1945/8 nganti XNUMX/XNUMX/XNUMX. Para sanak kadang (XNUMX wong) sing ora duwe wektu ngungsi pancen teka ing pasembelihan. ing Babi Yar. Wanita lan bocah-bocah. Kanthi bayi sing nembe lair ing tangane. Mung kabeh kulawarga kita sing isih urip ngladeni lan berjuang. Bapak, ibu lan kula. Sampeyan ora bakal ngajari sapa wae kanthi bener, "babi ing sangisore oak."
      2. +3
        19 May 2021
        kita lanang ora mikir iku
        Ukrainia utawa apa? Iku kedadeyan ...
    2. +2
      19 May 2021
      Yen mripate mencolot, katon kaya.
    3. +2
      19 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ...

      Inggih, miturut Vysotsky "Sampeyan, Zin, mlayu menyang kasar, sampeyan, Zin, nyinggung sampeyan."
    4. 0
      19 May 2021
      Ora artikel, nanging omong kosong wong edan
      1. +5
        19 May 2021
        Ing wayah esuk, kanggo nyenengake banget ing setelan
        Quote: wong pinter
        Ora artikel, nanging omong kosong wong edan
        Lho kok edan- Zintis Znotins - wartawan politik situs web Dialog.UA - saka kanca, Gusti Allah ngalang-alangi, mesthi: diagnosis.
        Kanggo luwih nyenengake
        Akeh wong Latvia sing wis menyang China, nanging ora ana sing kejiret ...
        . Sawijining dina, maskapai "negara cilik nanging bangga" ngancam bakal nggawe rute menyang China lan njaluk ijin ... desa kanthi populasi kurang saka rong yuta wong, kita ora nuduhake ing sawetara peta....
    5. +4
      19 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      Piye wae, malah dadi isin kanggo Petrov lan Bashirov ...

      Dadi dheweke durung ditemokake ing Palestina sampeyan (kasunyatan yen dheweke ora ana, aku ora percaya, ora ana ing urip), kepiye evon nyembur!
      Lan kabeh mau:
      cara kejem lan ora jujur ​​kanggo nambah pengaruhe utawa nggawe keputusan sing cocog mung Moscow

      Ya ya
      1. 0
        19 May 2021
        Kutipan saka Dym71
        Dadi dheweke durung ditemokake ing Palestina sampeyan (kasunyatan yen dheweke ora ana, aku ora percaya, ora ana ing urip), kepiye evon nyembur!

        Ketemu, ketemu. Kepiye carane bisa ditindakake tanpa Israel?
        Miturut panemuan pers Barat, agen Rusia misterius Petrov lan Boshirov, sing diduga ngracun Skripals ing kutha Salisbury, mbingungake trek, ngunjungi Israel wassat .
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +1
            19 May 2021
            Kutipan: Maz
            https://www.vesty.co.il/main/article/rkYDK11fYu?fbclid=IwAR0xoSWGBmgEANENeCBpxKcSEmm-dOIzTpZuzKtBXPSEj5TKczLZXXPJJz4

            Aku wis ngomong babagan iki ing VO, nanging kanggo sampeyan, aku bakal mbaleni maneh.
            Maret taun kepungkur.
            "Jihad Islam" tindak menyang Moskow kanthi undhangan saka pihak Rusia. Delegasi kasebut nganakake "konsultasi jero karo mantan Duta Besar Rusia kanggo Israel, lan saiki Wakil Menteri Luar Negeri Mikhail Bogdanov, lan kepala delegasi uga ketemu karo menteri kasebut.
            Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov pribadi ketemu karo Ziyad Nahalla, sekretaris jenderal organisasi teroris Jihad Islam sing beroperasi ing Jalur Gaza.



            Pemimpin Hamas lan organisasi teroris liyane sing ngimpi ngrusak Israel ora mung ditampa ing Moskow, nanging ditampa kanthi pakurmatan.
            Contone, ing 16 Januari 2017, ing Kementerian Luar Negeri Rusia ing Moskow, rapat dianakake antarane "perwakilan saka macem-macem gerakan lan partai Palestina" karo Sergey Lavrov.


            Organisasi Pembebasan Palestina (PLO), Gerakan Pembebasan Nasional Palestina (Fatah), Gerakan Perlawanan Islam (Hamas), Jihad Islam Palestina, (ID) Front Pembebasan Rakyat Palestina (PFLP), "Front Demokrasi kanggo Pembebasan Palestine" (PFLP), "Inisiatif Nasional Palestina" lan "Partai Komunis Palestina" lan kelompok liyane. Aja kesed, ketik ing mesin telusur sing layak tembung "Daftar serangan teroris dening Hamas", "Daftar serangan teroris dening Fatah", "Daftar serangan teroris dening PFLP" lan liya-liyane.

            Teks pambuka Lavrov wis diterbitake ing situs web Kementerian Luar Negeri Rusia:
            "Para tamu sing ditresnani, kanca-kanca sing ditresnani, kita seneng nampa wakil saka mayoritas, yen ora kabeh, saka detasemen kolega Palestina ing rapat ing Moskow. Saka komunikasi biasa karo kanca-kanca Rusia, sampeyan ngerti banget yen negara kita minangka panyengkuyung prinsip lan konsisten kanggo mulihake persatuan Palestina, kanggo ngatasi perpecahan sing kedadeyan sepuluh taun kepungkur. Aku sampeyan kabeh bakal setuju yen ing wektu iki wis bisa kanggo ndeleng luwih saka sapisan sing lack of kamanunggalan wis impact negatif ing solusi kanggo masalah Palestina... We welcome rapat Komite Preparatory saka Palestinian National. Dhéwan dianakaké sawetara dina kepungkur ing Beirut, nalika ana communiqué penting ngonfirmasi dalan menyang consolidation saka rangking lan tatanan dening umum efforts pamaréntah persatuan nasional, kang kompetensi bakal ngluwihi kabeh wilayah Palestina. Kita ngarep-arep banget yen rapat dina iki, kontak sampeyan ing Moskow bakal mbantu kanggo mesthekake yen keputusan iki ora mung dadi deklarasi liyane, nanging diwujudake ing tumindak praktis.


            Apa "tumindak praktis" saka teroris Palestina, warga Israel, sayangé, wis ngalami dhewe luwih saka sepisan.

            Kanggo kabeh penampilan, Rusia kepengin weruh klompok-klompok Arab Palestina sing beda-beda nentang Israel minangka front kesatuan ing sangisore "atap" PLO. Nanging ing wayahe iki mokal, amarga musuhan antarane Hamas lan Fatah wis rumit dening akeh kompetisi kanggo Hamas saka Jihad Islam, saka kang ayatollahs Iran sing bener nggawe Hamas kapindho, arming organisasi iki lan menehi wewenang ing mripat saka populasi Gaza.

            Lan sawise iku, Rusia nawakake dhewe kanggo Israel minangka mediator ing ngrampungi konflik karo Palestina Arab? Ojo ngece sandalku, Maz! ngguyu
            1. 0
              19 May 2021
              . Privalov (Alexander Privalov)
              Dina iki jam 10:36
              ANYAR
              ... Ketoke, Rusia kasengsem ing klompok-klompok sing beda-beda saka Arab Palestina sing nentang Israel minangka front kesatuan ing sangisore "atap" PLO.
              Iki minangka spekulasi pribadi sampeyan, sing, kaya biasane!, ora tanpa Russophobia. wong bodho
              1. 0
                19 May 2021
                Kutipan saka aszzz888
                Iki minangka spekulasi pribadi sampeyan, sing

                Aku wong tuwa saka sekolah lawas lan wis kasep kanggo kula kanggo ngganti orientasi.
                Aku disgusted dening impudent greasy wong condong marang kula lan nyekel kula dening lantai karo sawetara jawatan ridiculous ing panggonan umum.
                Kajaba iku, luwih saka sepisan aku wis nerangake marang kowe yen tumindakmu iku njijiki lan luwih saka sepisan aku nyingkirake kowe saka awakmu dhewe.
            2. 0
              19 May 2021
              Kutipan: A. Privalov
              Apa "tumindak praktis" saka teroris Palestina, warga Israel, sayangé, wis bola-bali ngalami.

              Sapa teroris sampeyan sing luwih gedhe, wong Arab utawa Israel, minangka titik sing ora jelas (sanajan wong-wong Yahudi Arab mateni kaping pirang-pirang tinimbang wong-wong Arab Yahudi), nanging pimpinan Rusia uga dadi tuan rumah para pimpinan Israel lan negosiasi babagan apa wae ...
            3. Maz
              -3
              19 May 2021
              Kutipan: A. Privalov
              Kutipan: Maz
              https://www.vesty.co.il/main/article/rkYDK11fYu?fbclid=IwAR0xoSWGBmgEANENeCBpxKcSEmm-dOIzTpZuzKtBXPSEj5TKczLZXXPJJz4

              Lan sawise iku, Rusia nawakake dhewe kanggo Israel minangka mediator ing ngrampungi konflik karo Palestina Arab? Ojo ngece sandalku, Maz! ngguyu

              Ya, ngguyu, Perevalych saka sirah sing lara nganti sehat, ... Ditilik saka gupuh ing jaringan sosial, wong Arab isih menehi cahya ing njero negara. Sawetara elinga tembung imigrasi, lan dheweke wis nemokake arah - CANADA, ... Lan Magavniki ngubengi Jaffa bebarengan karo polisi kanggo minggu katelu, aku ora ngelingi iki ing rong puluh taun ..... Magavnik - nimbang wates njaga, karo m-16 lan omong kosong liyane kanggo gawe marem ngelak lan polisi ora siap kanggo nyebarake pai, kang menehi kritik dening peralatan ... anekdot nyaranake dhewe ...
              - Ayo, Moshe bom tanggi
              - Lan yen padha bom kita nanggepi?
              - Kanggo apa?

              nanging ing kutha-kutha kanthi populasi campuran, utamane ing tengah negara, ana diskriminasi marang akeh warga Arab.

              Protes marang serbuan wong Yahudi saka kalangan sayap tengen ing Jaffa, Ramla lan Lod mesthine ora kaget. Bangsa Arab ing kutha-kutha kasebut ngalami kahanan sosial ekonomi sing angel lan ndeleng kedadeyan ing Syekh Jarah minangka conto perjuangane dhewe. https://detaly.co.il/6-faktorov-arabskoj-vesny-v-izraile/?fbclid=IwAR0cJDiNS9deyM4Dv5OnAii7wOcOU3hKBtLpXmcRhITGpb-t-e5swD3yfaktorVoI#utm_utm_source=News-Mediums-Israel with this... iki media Israel sampeyan nulis lan nyalin saka saben liyane
        2. 0
          19 May 2021
          Kutipan: A. Privalov
          Miturut panemuan pers Barat, agen Rusia misterius Petrov lan Boshirov, sing diduga ngracun Skripals ing kutha Salisbury, mbingungake trek, uga ngunjungi Israel.

          Sial, apa paling ora ana siji negara sing isih durung muncul?
          Apa ana wong biasa VO sing wis tekan Papua Nugini durung suwe? Apa wong pribumi mikir babagan Petrov lan Boshirov?
  3. +2
    19 May 2021
    Ya jelas yen intelijen Cina sing paling apik.
    China iku komunis... lol
  4. +4
    19 May 2021
    Kenapa omong kosong iki ing VO? Apa pakar sing dihormati?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      19 May 2021
      Kenapa omong kosong iki ing VO? Apa pakar sing dihormati?

      Ya VO wis suwe ora jajan...
    3. +3
      19 May 2021
      Kutipan saka: neri73-r
      Apa pakar sing dihormati?

      Iki scum sing dadi conto sing apik kanggo sapa? kepriye? Dianggo marang Federasi Rusia. Sampeyan kudu ngerti yen fosterling saka Universitas Negeri Leningrad shitting ing kabeh situs bisa. Sampeyan perlu kanggo narik kawigatosan lembaga penegak hukum Federasi Rusia kanggo wong-wong kaya ngono: dheweke fitnah, ngina Negara, presiden - terus tanggung jawab, paling ora nelpon duta besar lan "mlengkung" supaya mili saka kupinge. ...
  5. +2
    19 May 2021
    Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing grapyak, esem lan ramah utawa wong Rusia sing ngguyu lan meneng?

    Nanging Amerika, lan malah diplomat Latvia ora adoh saka wong-wong mau, padha dibedakake dening arrogance, stupidity lan incompetence.
  6. +4
    19 May 2021
    paling soko pancing Rusia! sembarang omong kosong! utamané tribalts - geniuses spionase lan diplomasi!
  7. nnm
    +3
    19 May 2021
    Inggih, ing kasunyatan, mbok menawa. Sawise kabeh, asisten utama kanggo entuk informasi intelijen isih dhuwit: kanggo nyogok, pendanaan analytics, riset, model, promosi wong lan rezim, satelit, peralatan, lsp. Lan ing prakara iki angel banget kanggo saingan karo China.
    1. 0
      19 May 2021
      Inggih, ing kasunyatan, mbok menawa. Sawise kabeh, asisten utama kanggo entuk informasi intelijen isih dhuwit: kanggo nyogok, pendanaan analytics, riset, model, promosi wong lan rezim, satelit, peralatan, lsp. Lan ing prakara iki angel banget kanggo saingan karo China.

      Iku isih ora persis intelijen ing wangun murni.
      Nalika ing Panggonan pisanan, mbokmenawa MI-6.
  8. +3
    19 May 2021
    Coba dipikir, presiden Amerika dipilih. Kepinteran sing ala, ya.
  9. +4
    19 May 2021
    nggih, ya... nggih, ya... wong Tionghoa teka karo Taun Naga, Gaya Naga...
    nanging wong Rusia ing sepisanan Januari esuk teka karo Breath of the Dragon ... wassat
  10. 0
    19 May 2021
    Kita ngenteni penilaian ahli Estonia
  11. +1
    19 May 2021
    Degradasi wis dadi norma lan malah minangka salah sawijining unsur wajib (uga anané rear-wheel drive) saka nilai Eropa.
  12. +4
    19 May 2021
    Inggih, ayo miwiti kanthi kasunyatan manawa para diplomat Rusia diusir sacara massal ora amarga kesalahane, nanging uga amarga solidaritas komplotan negara-negara Kulon. "Kita bebarengan" kanthi cepet rampung nalika nerangake kepentingan diri negara kasebut, conto vaksin saka Covid banget mbukak.
  13. + 10
    19 May 2021
    Ya, ujare Petrov lan Boshirov ngalih menyang pariwisata domestik umume ana hubungane karo pandemi.
    Taun kepungkur kita istirahat ing Omsk ... Nyuwun
    1. 0
      19 May 2021
      Kutipan saka: BABAY22
      Ya, ujare Petrov lan Boshirov ngalih menyang pariwisata domestik umume ana hubungane karo pandemi.
      Taun kepungkur kita istirahat ing Omsk ... Nyuwun

      Kepiye carane sampeyan ngerti? Apa ana sing njeblug ing kana?
    2. +1
      19 May 2021
      Kanggo nyimpulake - bisnis eksplosif apik banget. keracunan - kelas C. Inggih, katrampilan akting - ora. kok Interview menehi wong wadon Armenia gagal lengkap. apa ora iki wektu kanggo nelpon menyang Malakhov ... uga, kanggo wakil enggal
  14. +2
    19 May 2021
    Kanggo sapa, kanggo sapa, yen ora pengamat Latvia, kanggo pirembagan bab Intelligence, lan malah luwih Russian. Sapa, kajaba Balts, sing GRUshnik malah katon saka jamban, bisa "profesional" mbandhingake intelijen Rusia lan China. Lan ceri ing kue
    Akeh wong Latvia sing wis menyang China, nanging ora ana sing kejiret. Padha mbokmenawa mung apik ing apa padha nindakake, nanging sing padha?
    Agen Rusia kejiret ing batch, nanging agen Cina ora bisa kejiret ing sembarang cara. Mungkin amarga ing Negara Baltik ana Russophobia, lan ora Sinophobia?
    1. Komentar wis dibusak.
  15. +4
    19 May 2021
    Ilmuwan Inggris, pengamat Latvia ... Kita krungu akeh omong kosong saka pisanan lan kaloro ...
  16. +2
    19 May 2021
    Pakar liyane wis ditemokake, ngukur sukses karya intelijen kanthi eseman lan ditutupi glades karo booze lan zhrachka!
    Inggih, analitis jero. wong bodho
  17. +1
    19 May 2021
    Kutipan: NIKNN
    Sapa sing luwih disenengi: duta besar Cina sing grapyak, esem lan ramah utawa wong Rusia sing ngguyu lan meneng?
    Kemungkinan Amerika sing ngapusi lan sombong ....

    Ooo! Sampeyan ing titik! keprungu apik nglirik
  18. -1
    19 May 2021
    Apa sih iki, latvia? Carane adoh saka jamban?
    1. +1
      19 May 2021
      Kutipan saka maiman61
      Sepira adohe dheweke saka jamban?

      Dheweke nang kana...
  19. 0
    19 May 2021
    "China luwih pinter": ndadekake mangsa "korban" dadi "jebakan investasi".

    Sing mesthi. Akeh negara, kalebu Kazakhstan, ana ing budak Cina.
  20. 0
    19 May 2021
    Nanging kabeh jagad iki trumpeting babagan intelijen kita! ^__^
    Z. Kayane China pancen ora butuh Latvia, senajan Latvia angel dilebokake ing sirahe.
  21. +1
    19 May 2021
    Apa mousetrap kanggo milih, karo apa keju éca - iku prakara pribadi kanggo saben mouse, malah siji Latvia. Good luck kanggo dheweke.
  22. 0
    19 May 2021
    Yen kita duwe kabijakan luar negeri sing jelas, bakal ana duta besar sing apik.
    Kanthi awake dhewe, tanpa politik, dheweke ora bisa "sumorot".
    Nanging kanggo ngadili intelijen, utamane ora kanggo jaman kepungkur (lan malah banjur ...), nanging kanggo sing saiki ... Ya, yen aku dadi wong Latvia sing wis maju, aku ora bakal njupuk! Luwih apik babagan alien, utawa sawetara jinis kiamat zombie - luwih akeh "kawruh".
  23. 0
    19 May 2021
    Labuses ing repertoire. Saka ngisor plinth wis nanging ana sing squeaking ...
  24. 0
    20 May 2021
    Kutipan saka pytar
    Apa duta besar Rusia grusa-grusu? Ayo... Wong sing paling apik.

    Sayange, pengamat Latvia bener ing volume apa. Aku bisa ngadili dening duta Rusia kene ing Bulgaria. Tilas Anatoly Makarov katon apik banget.

    Nanging aku ora ngelingi tumindak, kajaba skandal sing rada bodho. Dheweke nindakake kabeh amanat ing kursi duta besar, ora ana kegiatan. Ing liburan nasional "6 September, Day of Unification", Duta Besar Amerika nerbitake ucapan selamat resmi kanggo wong Bulgaria. Ing situs web Rusia embassies kasepen, padha wrote bab sawetara acara rampung extraneous. Makarov, wis pirang-pirang taun ing Bulgaria, ora mulang tembung saka Bulgaria! Mesthi, ora mesthi, nanging duta besar Amerika Gero Mustafa wiwit maca puisi Bulgaria ing wektu sing cendhak! Kanthi logat, lan kabeh padha, iki minangka patrap ngurmati negara sing nampa sampeyan! Aku ora mikir yen luwih gampang wong Amerika ngajar basa Bulgaria tinimbang wong Rusia sing uga nganggo basa Slavik!
    Minangka kanggo Rusia anyar Duta Besar Eleonor Mitrofanova, ayo ndeleng ...

    Aku ora bakal menehi komentar babagan penampilan lan prilaku dheweke, paling ora dheweke janji bakal sinau basa Bulgaria. hi

    Inggih, ketemu karo "roti lan uyah" lan ing gaya nasional sajarah dawa ngguyu
  25. 0
    20 May 2021
    Kutipan saka pytar
    Miturut dinamika populasi, ing mangsa sing ora adoh, basa Bulgaria bakal dadi lungse. Sedhih kayane.

    Miturut dinamika populasi, ancaman kasebut uga ana kanggo basa Rusia. Sedhih banget.

    Miturut sampeyan, kabeh "Bulgarians" rampung ing abad kaping 14 ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"