Angkatan Laut Ukraina bisa diisi maneh karo kapal patroli Denmark saka jinis Knud Rasmussen

39

Pasukan laut Ukrainia bisa diisi maneh karo kapal patroli Denmark. Kyiv nimbang opsi kanggo mbangun seri kapal dikembangaké dening perusahaan Denmark.

Ing 17 Mei, patemon wakil Ukraina lan Denmark dianakake ing Kyiv, sing uga dirawuhi dening perwakilan perusahaan kapal Denmark OMT, SH Defense lan Terma. Pihak kasebut ngrembug babagan prospek pambangunan seri kapal patroli Denmark saka jinis Knud Rasmussen ing perusahaan galangan kapal ing Ukraina.



Ing wayahe, ora ana persetujuan sing ditindakake, paling ora media Ukraina ora nglaporake babagan iki, lan liya-liyane. kabar iku Aku ora bakal ngliwati wong-wong mau. Ketoke, kajaba ngrembug babagan prospek konstruksi, ora ana proposal khusus sing ditampa.

Elinga yen ing 2018, pamrentah Denmark nyetujoni adol menyang Ukraina kanthi rega 102 yuta euro saka telung kapal multifungsi 450 ton saka jinis Flyvefisken (proyek Standard Flex 300) ing versi tahan tambang. Kapal kasebut ditarik saka Angkatan Laut Denmark ing 2010-2012 lan dipasang. Pangarep-arep Kyiv yen Denmark mung nyumbang prau, miturut conto Amerika Serikat, ora kelakon, amarga kesepakatan kasebut gagal.

Kapal patroli saka jinis Knud Rasmussen dirancang kanggo nglindhungi pesisir lan nglindhungi perairan teritorial. Angkatan Laut Denmark digunakake kanggo nggoleki lan ngluwari lan inspeksi iwak. Minangka standar, kapal patroli jinis iki bersenjata karo rong bedhil mesin 12,7 mm. Ing varian tempur, dipasang artileri OTO Melara Mk 75 kaliber 76 mm, sistem pertahanan udara RIM-162 ESSM lan rong tabung torpedo tabung kembar. Ana slot sing cocog kanggo nginstal senjata ing busur lan pinggir kapal. Ana helipad ing buritan, nanging ora ana hangar.

Jumlah pamindahan - 2050 ton, kru 18 wong, jarak jelajah - 3 ewu mil, kacepetan - 17 knot.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    39 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Dheweke ora bakal tuku. Ora ana dhuwit. Skakuas mung bisa nyuwun.
      1. -3
        19 May 2021
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Dheweke ora bakal tuku. Ora ana dhuwit. Skakuas mung bisa nyuwun.

        Dheweke bakal menehi gratis, iku wis klinik, padha siyap kanggo menehi adoh kathok lawas, carane sengit iku.
        1. Dheweke ora nyerahake kapal 450 ton, nanging bakal nyerahake kapal patroli 2050 ton? Aku ora percoyo ngguyu
          1. 0
            19 May 2021
            Quote: Batalyon konstruksi cadangan
            Apa patroli bakal nyerah 2050 ton? Aku ora percoyo

            Mulané wong-wong mau bakal ngekèki lemah kanggo prau-prau, nanging ora ana barang liya.
          2. 0
            19 May 2021
            Pangarep-arep Kyiv yen Denmark mung nyumbang prau, miturut conto Amerika Serikat, ora kelakon, amarga kesepakatan kasebut gagal.

            Kuev dadi pengemis sing terus-terusan. Lan ora ana cahya sing katon. nangis
          3. 0
            19 May 2021
            Quote: Batalyon konstruksi cadangan
            Dheweke ora nyerahake kapal 450 ton, nanging bakal nyerahake kapal patroli 2050 ton? Aku ora percoyo ngguyu

            Nanging sampeyan ora bisa nglarang kepinginan lan ngimpi
          4. -1
            19 May 2021
            Quote: Batalyon konstruksi cadangan
            Dheweke ora nyerahake kapal 450 ton, nanging bakal nyerahake kapal patroli 2050 ton? Aku ora percoyo ngguyu

            =======
            Bener, dheweke ngomong babagan konstruksi ing galangan kapal Ukrainia..... Pancen ora jelas Endi sing arep dibangun? opo Miturutku, kabeh utawa meh kabeh galangan kapal wis bangkrut lan lagi likuidasi.... Nyuwun
            1. Alami, ora ana sing bakal mbangun. Nanging dheweke bakal bisa ngethok adonan kanthi apik yen pilihan kasebut bisa ditindakake.
      2. 0
        19 May 2021
        Lha, wenehi aku??!!! Demi Kristus (demi kenek "ahressor")
        1. 0
          19 May 2021
          Kutipan: 210 okv
          Lha, wenehi aku??!!! Demi Kristus (demi kenek "ahressor")

          "Minangka donya, kaos bordir kanggo wong Ukrainia."
      3. +7
        19 May 2021
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Dheweke ora bakal tuku. Ora ana dhuwit. Skakuas mung bisa nyuwun.

        Dheweke saiki duwe siji mata uang, "ancaman Rusia," lan, cepet utawa mengko, bakal rampung.
        1. Apa moderator ngowahi Russophobia dadi "ancaman Rusia", utawa sampeyan nindakake dhewe?
      4. +4
        19 May 2021
        Saiki, yen padha menehi ... wassat
        Lan banjur mbangun .... pangarep-arep kanggo investor ....
        Nanging apa sing bakal ditindakake?
        1. -3
          19 May 2021
          Ana "bantuan" ing kana ... Kabeh negara "shitokrasi" sing maju ngupayakake "bantuan" kanggo rakyat. "Bantuan" iki kalebu akeh perkara ... prau iki uga bakal kalebu ...
        2. 0
          20 May 2021
          Kutipan saka Mouse
          Saiki, yen padha menehi ... wassat ?
          Pira regane layanan "kapal gratis"? pinten padha mangan "oat" (bahan bakar lan pelumas)" "jaranan hadiah"...?
    2. +6
      19 May 2021
      "...Pasukan angkatan laut Ukraina bisa diisi maneh karo kapal patroli Denmark ..."
      Saka republik serikat sing sapisan sugih ing USSR, kanthi akuisisi "kamardikan", Ukraina dadi negara pengemis, bebarengan ngrusak industri maju.
      Nasib sedih non-negara.
      1. +5
        19 May 2021
        Quote: kredo
        Nasib sedih non-negara.

        Amin...
      2. +2
        19 May 2021
        Saka donya, siji-siji, Ukraina nampa peralatan manca.
        Dheweke ora entuk "bantuan" saka ngendi wae.
        Yen ora saiki, mengko, sampeyan kudu mbayar utawa kerja.
      3. 0
        19 May 2021
        Quote: kredo
        Saka republik serikat sing sugih ing USSR, kanthi panrimo "kamardikan" Ukraina dadi negara pengemis.

        Ya, iki nalika USSR, lan sadurunge, kabeh urip kita didilat cauldrons wong liya, sawise sing nduweni.
        Kabeh wis bali normal.
    3. +7
      19 May 2021
      Kapal kasebut ditarik saka Angkatan Laut Denmark ing 2010-2012 lan dipasang.
      Armada Ukrainia dadi kaya titik pangumpulan logam ferrous, kabeh sing mati lan teyeng diangkut menyang kana dening sapa wae sing ora kesed.
      1. +5
        19 May 2021
        Quote: SERGE semut
        Kapal kasebut ditarik saka Angkatan Laut Denmark ing 2010-2012 lan dipasang.
        Armada Ukrainia dadi kaya titik pangumpulan logam ferrous, kabeh sing mati lan teyeng diangkut menyang kana dening sapa wae sing ora kesed.

        Dadi padha ditrapake kanggo tilas republik Baltik - prau karet, prau kesenengan lan kethokan saka kapal sing luwih gedhe.
        Nanging apa pakurmatan - karet kualitas dhuwur lan kethokan ngambang saka negara "beradab" ing donya.
      2. +5
        19 May 2021
        Sapa maneh sing duwe prau sing wis dibuwang utawa arep ditumpes, cepet-cepet, Ukraina tuku mortir kapindho! Durung... nanging murah. wassat
        1. 0
          19 May 2021
          Kutipan saka sadurunge
          Ukraina tuku ...

          Saiki dheweke mung ngemis.
      3. +4
        19 May 2021
        Quote: SERGE semut
        .Kabeh sing ditulis lan teyeng digawa nang kono sapa wae sing ora kesed.

        Sembarang palung rusty minangka unit tempur sing dialokasikan anggaran, saka ngendi akeh sedulur lan kanca sing rakus. Sawetara prau minangka divisi, sawetara divisi minangka brigade, lan kabeh wong pengin mangan.
    4. +6
      19 May 2021
      "Saiki, ora ana kesepakatan sing ditindakake ..."
      Ing mratelakake panemume, sing ngandika kabeh.
    5. +5
      19 May 2021
      Denmark (minangka anggota EU) bisa ngedol prau rampung, nanging ora ndhukung engineering (ing kasus iki, gawe kapal) Enterprises ing Ukraina.
    6. +4
      19 May 2021
      Kutipan: VO
      Angkatan Laut Ukraina bisa diisi maneh karo kapal patroli Denmark saka jinis Knud Rasmussen

      Ana apa iki! Nalika handout cilik iki bakal mandheg lan Square bakal diwenehi operator pesawat?
      Muga-muga padha mati, para kapitalis sialan iki! am
    7. +2
      19 May 2021
      Frasa kunci yaiku "ing bal")))) banderast bakal nyumerepi dhuwit. Dadi kesepakatan, kaya biasane, bakal gagal. Prau sing dipasrahake dening Matrasoland menyang Kuev uga ora gratis - reaktivasi, ndandani lan latihan kru biaya dhuwit.
    8. +3
      19 May 2021
      Pihak kasebut ngrembug prospek kanggo pambangunan seri kapal patroli Denmark saka jinis Knud Rasmussen ing perusahaan galangan kapal ing Ukraina.
      . Mekaten, boten wonten ingkang langkung rembagan ... mbangun soko dill ??? Ha, ha, ha.
    9. +3
      19 May 2021
      Ukraina sawise ambruk USSR - NEGARA - POBERUSHKA
    10. +2
      19 May 2021
      Quote: kredo
      Ukraina wis dadi negara pengemis, bebarengan ngrusak industri maju
      Katon yen Ukraina wis dadi negara sing ora apik: nglumpukake kabeh sampah ing saindenging jagad. Delengen foto kasebut: sisih pinggir karat! Lan loro "kulemets" kanggo boot! Sisane ragad (ora murah)... lan iki kanggo 2 ewu ton perpindahan peralatan inspeksi perikanan teyeng lan lawas? Endi iwak?
      Т
    11. +1
      19 May 2021
      Sapa sing bakal mbangun kapal kanggo pinggiran? . Regane akeh. Dheweke bisa menehi sampah sing ora dikarepake kanthi murah.))
    12. 0
      19 May 2021
      karo donya ing thread lan "dina iki Crimean Tatar" Zelensky bakal muter, va-armada))
    13. +1
      19 May 2021
      Apa dhuwit, ora ana gunane. Dheweke nglindhungi kabeh Geyropa saka penyerang ing kathok renda!
    14. +1
      19 May 2021
      Sial, kita wis lara karo kabar kaya ngono) Ayo dibuwang liyane
      Ukraina bisa ngresiki wilayahe para pengikut Bandera sajrone 2-3 dina
    15. +1
      19 May 2021
      Pihak kasebut ngrembug babagan prospek pambangunan seri kapal patroli Denmark saka jinis "Knud Rasmussen" ing perusahaan galangan kapal Ukraina.

      Ngendi?!!
      Yen kabeh pancen apik banget, banjur menehi gambar gambar Ukraina (apa ana sing bisa maca?) Lan supaya dheweke nindakake.
    16. 0
      19 May 2021
      Kanggo sawetara alasan, wong Ukrainia pengin akeh perkara ... lan korvet / fregat Turki lan kapal Inggris, AS, Prancis, Jerman. Apa kesehatan, utawa luwih dhuwit, cukup? Ora ana sing menehi kabeh iki kanthi gratis, yaiku. ora bakal menehi adoh kanggo apa-apa. Sampeyan kudu mbayar kabeh, lan ora mung karo tanah, nanging uga karo liyane ...
    17. 0
      19 May 2021
      Tinimbang kuburan kapal, bakal ditransfer menyang Ukraina. Ora ana sing anyar.
    18. 0
      19 May 2021
      Apa wong-wong mau bakal ngerti utawa bakal mati amarga ora ngerti yen dheweke dicopot kanthi cara sing gedhe?! opo Apa Denmark bakal mbangun kapal patroli kanggo dheweke? Ya, sedhela! Endi dhuwite, Odarka? Iku ora bakal bisa karo wong-wong mau kaya karo kita. "Dhuwit esuk, kursi sore, dhuwit sore, kursi esuk." Lan ora ana snot babagan gotong royong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"