NI: "Tindakan apa wae kajaba nrima Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi"

48

Ora kabeh mitra AS ing Aliansi Atlantik Lor pengin nampa wakil saka Kyiv lan Tbilisi dadi pangkat. Nanging Washington kudu ngerti manawa tumindak apa wae kajaba nampa Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi.

Dadi mbantah penulis artikel ing majalah Amerika The National Interest.



Lan sanalika sawise diakoni loro negara iki menyang Alliance, pers AS ngandika, Amerika kudu nggawe kabeh efforts kanggo nambah kemampuan pertahanan.


Ora yakin babagan masa depan jangka panjang Ukraina ngrusak perdamaian lan stabilitas ing saindenging Eropa.

- ngandika penulis.

Dheweke percaya yen siji-sijine cara kanggo ngilangi kahanan sing durung mesthi iki yaiku integrasi cepet Kyiv lan Tbilisi menyang kabeh struktur Kulon, kalebu NATO. Mung kanthi cara iki, miturut wartawan Amerika, Putin bisa dihormati lan nyerahake "rencana agresif."

Putin minangka masalah. Dheweke ngajeni tumindak, dudu tembung.

- artikel ngandika.


Pratelan kasebut, sanajan mundur saka bagean pasukan Rusia saka tapel wates Ukrainia, isih ana sing cukup kanggo nyerang Nezalezhnaya. Mula, penulis ing NI njaluk supaya administrasi AS langsung tumindak kanggo nyegah kedadeyan kasebut.
  • NATO
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

48 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    19 May 2021
    Kita kudu mlebu ing kene lan iku) Khan kene))
    1. + 21
      19 May 2021
      NATO bakal nggedhekake akeh banget supaya kita isih kudu mlebu, nanging ora seneng karo penetrasi kasebut duka
      1. + 16
        19 May 2021
        Putin minangka masalah. Dheweke ngajeni tumindak, dudu tembung.

        Kepiye kepala negara kita kanthi jelas dipuji minangka pimpinan lan politisi!
        Saben uwong bakal kaya iki ing Kulon, sampeyan katon lan bakal setuju hi Lan ora ana sing bisa diajak
        Sampeyan isih bisa ngomong biasane karo China .. Lan liyane saka Western Pokemon sing talkers!
        PS Lan purun, mayoritas populasi milih kanggo Putin lan Konstitusi banget .. Dadi masalah sing sampeyan duwe ora mung Putin, nanging uga mayoritas wong Rusia .. Carane bakal ngatasi masalah iki? Apa sampeyan pengin perang maneh, sampeyan pengin ngatur perang salib? Mung dadi bajingan, sampeyan ngerti kepiye pungkasane .. prajurit negatif
      2. +3
        19 May 2021
        NATO bakal nggedhekake akeh banget supaya kita isih kudu mlebu, nanging ora seneng karo penetrasi kasebut

        Padha bodho kenceng, padha mikir yen padha sijine gendéra watara bear, banjur ora bakal kesusu. Kaya-kaya NATO bakal mungkasi Rusia.
        Aku mbaleni tembung Putin, kanggo kabeh wong bodho klinis sing mikir yen Rusia bisa wedi karo NATO - "kita, minangka martir, bakal menyang swarga, lan mung bakal mati."
        Ora bakal ana konsesi, ora ana konsesi - bakal ana perang kanggo sapa wae, mung ora ana pilihan liyane, dheweke ora bakal ngilangi kapentingan utangan sing diakoni (utang donya $ 300 triliun) kanthi cara liya, mung dening perang - lan saben konsesi kita mung bakal ngrusak posisi wiwitan nalika wiwitan perang.
        1. +1
          19 May 2021
          Dadi hacks nulis, lan Biden nggolek kabeh - kepiye carane ngatur rapat karo GDP sanalika bisa.
          Kanggo nggawe hubungan sing luwih bisa diramal.
          Painfully kanggo wong wegah pembangunan ranyono sing.
          Ana akeh sing kedadeyan ing hubungan "ing karpet". Ora kanggo nuduhake.
      3. 0
        19 May 2021
        Kutipan saka Mitroha
        NATO bakal nggedhekake akeh banget supaya kita isih kudu mlebu, nanging ora seneng karo penetrasi kasebut duka

        ==========
        apik

        - Ing kene dheweke mlebu lan metu .... Apik banget! ("Winnie the Pooh and the Day of Worries")
        aran lol ngguyu
        1. +2
          19 May 2021
          Ahli Amerika, nyadari yen Ukraina lan Georgia ngimbangi benang lan duwe kesempatan gedhe kanggo "ngambang" saka zona pengaruh Amerika / Kulon, ngusulake lan nyurung para politisi kanggo njupuk dheweke ing sangisore sayap sing nglanggar kabeh aturan NATO lan prinsip. Nanging sawise kabeh, loro Georgia lan Ukraina duwe musuhan wilayah lan ketegangan ing hubungan karo Rusia, Ukraina uga wis perang sipil! Usaha kanggo nampa wong-wong mau - iki "nyebrang garis abang." Iku angel kanggo prédhiksi apa sing bakal kelakon banjur ...
      4. Komentar wis dibusak.
    2. +9
      19 May 2021
      Ayo gabung karo NATO nganti tekan Walanda ngguyu
    3. +5
      19 May 2021
      Loro morons, iku daya ... Apa maneh sing bisa dikandhakake babagan wartawan ahli Anglo-Saxon! ngguyu
    4. +4
      19 May 2021
      Kutipan saka Salat
      Kita kudu mlebu ing kene lan iku) Khan kene))
      Tanggal 31 Maret 1954, USSR ngirim cathetan babagan mlebu USSR menyang NATO.
      Cathetan kasebut dikirim menyang pamrentah AS, Inggris lan Prancis ...
      Sebutan pisanan saka kemungkinan entri USSR menyang NATO tanggal bali menyang 1952, ing taun sing expansion pisanan NATO njupuk Panggonan - ing beyo saka Turki lan Yunani.
      Miturut legenda, I. V. Stalin, nalika rapat karo duta besar Prancis L. Jox, krungu yen Charles de Gaulle nganggep NATO sacara eksklusif minangka "organisasi tentrem", lan takon A. Vyshinsky (Menteri Kementrian Luar Negeri USSR) -
      "Apa kita ora kudu gabung karo NATO?..."
    5. +2
      19 May 2021
      meksa Putin supaya dihormati lan mundur saka "rencana agresif".

      Apa tembung kasebut? opo Kepiye carane sampeyan bisa ngajeni? Nyuwun lan ngendi kanggo maca iki "rencana agresif"?
  2. +7
    19 May 2021
    Zhurnashluhi reguler nyoba ngajari kabeh wong supaya bisa urip.
  3. +4
    19 May 2021
    Ya, NATO ora butuh dheweke. Inggih, cetha ngandika: "Zona abu-abu saka republik pasca-Soviet ing saindhenging Rusia. Lan zona abu-abu iki kudu murub kanthi cara sing dikontrol." Apa jenis Georgia, Ukrainians? - zona abu-abu!
  4. +5
    19 May 2021
    NI: "Tindakan apa wae kajaba nrima Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi"

    Apa aku ora ngerti makna saka judhul artikel am wassat

    Aku butuh judhul kaya iki:

    "Tindakan apa wae awujud panampi Georgia lan Ukraina ing NATO, bakal nyurung Rusia menyang agresi "

    keprungu
  5. Rus
    +5
    19 May 2021
    "Putin minangka masalah. Dheweke ngajeni tumindak, dudu tembung. " - ujar kasebut
    nuwuhake rasa hormat ... apa ora?
    1. +2
      19 May 2021
      Kutipan: Rusia
      "Putin minangka masalah. Dheweke ngajeni tumindak, dudu tembung. " - ujar kasebut
      nuwuhake rasa hormat ... apa ora?

      Dheweke ngomong dhisik lan mikir mengko.
      Nanging opo ora ora padha ora bisa mikir.

      Halo tresna
      1. Rus
        +4
        20 May 2021
        Quote: cetha
        Dheweke ngomong dhisik lan mikir mengko.
        Nanging, dheweke ora ngerti carane mikir.

        padha mikir siji, ngomong liyane, lan nindakake katelu ... dadi otak sobek .... wassat
        Seneng ndeleng sampeyan! tresna
  6. +2
    19 May 2021
    Kepiye tenaga kerja murah ngrusak perdamaian lan stabilitas ing saindenging Eropa?
  7. +2
    19 May 2021
    "Abad ... NATO ora katon."
  8. 0
    19 May 2021
    NATO ora nampa negara karo wilayah sengketa. Georgia ora bakal resmi nolak nimbang 2 republik breakaway minangka bagéan saka sawijining negara. Padha dadi kanggo Ukraina lan Crimea. Lan yen ora nolak, dheweke ora bakal ditampa. Yen ora (miturut mandat NATO) dina sabanjure sawise mlebu menyang NATO, NATO, kaya sing dijanjekake, kudu mlebu perang. Ora muter
    1. +1
      19 May 2021
      Gunship, Yankees bakal pesen, NATO malah bakal nampa Honduras! Ingkang utama yaiku nggawe Rusia minangka ala!
  9. 0
    19 May 2021
    Banjur, Kremlin kudu proaktif, pisanan ngenali Donbass, lan sanalika UK-Roina diwenehi "kertu ijo" ing NATO, miwiti reresik kuat saka tanah Rusia sing bagéan saka sing disebut UK- Roina! Yen ora, ora ana papan kanggo mundur, luwih ambruk Rusia!
  10. +4
    19 May 2021
    Sialan! Minangka kanggo Ukrainia, kanggo wakil Georgian, kanggo rapat-rapat, jas ketoke sewn dening urutan khusus ...
    utawa ngirim saka rega diskon paling cedhak!
    1. +2
      19 May 2021
      Sampeyan perlu kanggo jahitan celonone ing werna saka gendéra Georgian-NATO. Cacat.
    2. +2
      19 May 2021
      Kutipan: Vladimir61
      Sialan! Minangka kanggo Ukrainia, kanggo wakil Georgian, kanggo rapat-rapat, jas ketoke sewn dening urutan khusus ...
      utawa ngirim saka rega diskon paling cedhak!

      Dheweke duwe kabeh sing diatur dening pemilik jaban rangkah, malah salib putih sing ana ing foto kasebut.
  11. +4
    19 May 2021
    Putin minangka masalah. Dheweke ngajeni tumindak, dudu tembung, ujare artikel kasebut.

    Indikator liyane babagan carane wartawan Amerika iki ora ngerti Rusia. Swasana ing negara kasebut luwih radikal tinimbang tumindak Putin. Masalah kasebut bakal kedadeyan sawise Putin.
    1. 0
      19 May 2021
      Aku ora weruh akeh radikalisme. Sing arep perang (serius, lan ora ing Internet) ora dadi akeh.
      1. +2
        19 May 2021
        Kutipan: t-12
        Aku ora weruh akeh radikalisme. Sing arep perang (serius, lan ora ing Internet) ora dadi akeh.

        Sampeyan ora ndeleng ing Internet? Ora ana sing bisa ditemokake ing kene....
  12. 0
    19 May 2021
    Kutipan saka Salat
    Kita kudu mlebu ing kene lan iku) Khan kene))

    Bener, bledosan ngguyu
  13. +4
    19 May 2021
    NI: "Tindakan apa wae kajaba nrima Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi"

    Minangka Supreme lan S Lavrov ngandika: "Kita bakal nggambar" garis abang "ngendi lan nalika kita perlu!"
    Dadi aja ngira, sawise sampeyan bakal kena ing pasuryan, andhap asor! ya ya sedulur lol
  14. +2
    19 May 2021
    Malas belang! Dheweke pengin nyalahake masalah iki marang sekutu lan ora liya.
    1. +4
      19 May 2021
      Wartawan sing nampa komando kanggo ngompa opini umum ...
      1. +2
        19 May 2021
        Geyropeisky bakal "seneng"!
        1. +4
          19 May 2021
          Uh-huh, mung dheweke uga ana ing ngisor ..., umume, kabeh ora bener ...
      2. +1
        19 May 2021
        Kutipan saka cniza
        Wartawan sing nampa komando kanggo ngompa opini umum ...

        Nanging saka sisih endi sampeyan entuk, saka sisih iki utawa saka sisih?
  15. +4
    19 May 2021
    Nanging Washington kudu ngerti manawa tumindak apa wae kajaba nampa Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi.


    Oh, wartawan, kabeh mung sebaliknya ...
    1. +3
      19 May 2021
      Kutipan saka cniza
      Nanging Washington kudu ngerti manawa tumindak apa wae kajaba nampa Georgia lan Ukraina menyang NATO bakal nyurung Rusia menyang agresi.


      Oh, wartawan, kabeh mung sebaliknya ...

      Apa bedane apa tumindak sing bakal ditindakake dening mungsuh-mungsuh iki menyang Rusia menyang agresi? Nyuwun
  16. +1
    19 May 2021
    Lan sanalika sawise diakoni loro negara iki menyang Alliance, pers AS ngandika, Amerika kudu nggawe kabeh efforts kanggo nambah kemampuan pertahanan.

    Saben uwong ngelingi apa sing ditindakake Amerika Serikat ing pertahanan Georgia ing 2008, saengga Saakashvili mangan khalkushtuk.
  17. 0
    19 May 2021
    Apa diakoni Ukraina lan Rodents menyang NATO ninggalake Rusia tenang lan ora peduli?
    1. +2
      19 May 2021
      Ya, aku ora ngerti ... Kanggo Amerika, nyeret Ukraina menyang NATO yaiku nggawe masalah sing ora perlu kanggo awake dhewe, kanggo njupuk kewajiban sing ora perlu. Wong-wong sing ora nyukupi iki terus-terusan nyoba medeni Donetsk, banjur Moskow

      Kanthi Georgia, Amerika Serikat luwih gampang - nyatane, dheweke wis meh ana ing NATO - saiki, dheweke ngirim prajurit menyang Afghanistan. Umumé, paling ora ana pangertèn saka wong-wong mau kanggo Pentagon. Nanging dheweke ora bakal nggawe masalah - dheweke wis nyoba perang karo Rusia ing 2008 - dheweke ora pengin maneh.

      Nanging babagan Rusia, kanggo kita diakoni Ukraina lan Georgia menyang NATO mesthi ora dadi pilihan sing paling apik. Dadi pangkalan NATO bisa uga ana ing cedhak Belgorod utawa cedhak Vladikavkaz. Lan ora ana gunane kanggo kita. Lan kasunyatan banget ngakoni negara-negara pasca-Soviet menyang NATO minangka preseden sing ala banget.
      1. +2
        19 May 2021
        Quote: Kuzmitsky
        Wong-wong sing ora nyukupi iki terus-terusan nyoba medeni Donetsk, banjur Moskow

        Apa sampeyan lali babagan Jerman?

        Quote: Kuzmitsky
        Kanthi Georgia, Amerika Serikat luwih gampang - nyatane, dheweke wis meh ana ing NATO - saiki, dheweke ngirim prajurit menyang Afghanistan.
        luwih padha ora bakal njupuk. Kanggo apa? Dheweke, wong Georgia, wis nindakake kabeh instruksi NATO lan NATO ora nanggung kewajiban kanggo dheweke.

        Quote: Kuzmitsky
        Nanging babagan Rusia, kanggo kita diakoni Ukraina lan Georgia menyang NATO mesthi ora dadi pilihan sing paling apik. Dadi pangkalan NATO bisa uga ana ing cedhak Belgorod utawa cedhak Vladikavkaz. Lan ora ana gunane kanggo kita.
        Mesthi, ora ana apa-apa, nanging ora ana sing bakal diganti kanthi radikal. Isih akeh penasehat NATO ing kana.
        Ing jarak mungsuh ana loro minuses lan pluses.
        1. +1
          20 May 2021
          Ya, penasehat NATO kaya rereget. Aku ora ngerti carane ing Georgia, nanging ing Ukraina iku salah siji Polandia, utawa Inggris, utawa Amerika - lagi smeared karo madu.

          Lan babagan Georgia - sampeyan ora bisa mbantah. Sanajan ora diakoni ing NATO, dheweke nindakake apa wae sing dikarepake. Wangsulan: Bab ingkang utama ora lali saka wektu kanggo wektu kanggo janji wong prospek samar.
          1. +3
            20 May 2021
            Quote: Kuzmitsky
            Sanajan ora diakoni ing NATO, dheweke nindakake apa wae sing dikarepake. Wangsulan: Bab ingkang utama ora lali saka wektu kanggo wektu kanggo janji wong prospek samar.

            Ya nglirik Sing luwih cerah prospek sing digambar dening Kulon, sing "biru" impen saka wong cilik nanging bangga iki lol
  18. 0
    19 May 2021
    Ya, sing saiki saben giliran nalika padha mlebu supaya padha langsung tiba!
  19. 0
    19 May 2021
    NATO ora nampa negara sing duwe masalah teritorial sing durung rampung. Apa Ukraina lan Georgia wis nilar Donbas, Ossetia lan Abkhazia?
  20. 0
    20 May 2021
    Sampeyan bisa nampa Ukraina menyang NATO, nanging mung kanggo ngumbah mangkok jamban ing pangkalan utawa nyedhiyakake layanan initim kanggo personel militer NATO. Dheweke mung ora bisa luwih, ora politik, utawa ekonomi, utawa mental.
  21. +2
    20 May 2021
    NATO minangka organisasi kanggo ngrusak Rusia, apa wae sing diarani. Langkah-langkah pembesaran NATO yaiku agresi NATO. Kosok baline. Federasi Rusia kudu njaluk pengecualian saka NATO saka mantan GDR, Polandia lan luwih mudhun ing dhaptar.
  22. -1
    21 May 2021
    Piye wae Rusia mlebu Nata lan Nata pecah)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"