Ukrainia "AvtoKrAZ" nampa kontrak kanggo sumber kendaraan kanggo tentara Amérika

103

Ukrainia "AvtoKrAZ", sing bubar ngalami masalah karo pasokan kendaraan menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, nampa kontrak karo tentara Amerika. Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan kasebut.

Kaya sing kasebut ing situs web resmi, perusahaan kasebut nampa kontrak kanggo nyedhiyakake "kendaraan KrAZ tugas abot." Saliyane mobil dhewe, "AvtoKrAZ" uga bakal nyedhiyani spare parts kanggo peralatan sawijining. Persetujuan sing ditandatangani nuduhake pasokan kendaraan 4x4 kabeh jinis, yaiku. onboard, truk tank, traktor. Kontrak kasebut telung taun, rincian kontrak liyane ora diwenehake.



Pelanggan kasebut minangka organisasi kontrak Departemen Pertahanan AS "US21 Inc.", peralatan kasebut bakal diwenehake kanggo kabutuhan Komando Kontrak Angkatan Darat AS.

Minangka ArmyRecognition nyerat, kontrak rampung karo perusahaan Ukrainia prodhuksi peralatan otomotif rodo ora dikarepke. Publikasi kasebut nuduhake yen kontrak iki ditujokake kanggo ndhukung Ukraina "nglawan latar mburi agresi Rusia," lan peralatan sing dituku ora dimaksudake kanggo Angkatan Darat AS. Mobil Ukrainia bakal ditransfer menyang sekutu lan mitra Amerika kanggo digunakake, contone, ing misi perdamaian PBB, lsp.

AvtoKrAZ dhewe wis nyatakake yen kontrak sing ditandatangani minangka bukti yen perusahaan kasebut minangka "produsen utama donya" kendaraan abot.

Perlu dicathet yen Kementerian Pertahanan Ukraina sadurunge wis ngetokake akeh klaim marang "AvtoKrAZ" babagan gangguan babagan pangiriman peralatan lan linuwih. Amarga bangkrut nyata KrAZ, Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake kanggo ngalih sebagian menyang Tatra Ceko.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    103 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 23
      20 May 2021
      Lan padha ora bakal ngirim "Zaporozhets" menyang Amerika?
      1. + 27
        20 May 2021
        Kutipan saka Xlor
        Lan padha ora bakal ngirim "Zaporozhets" menyang Amerika?

        Iki ora babagan pangiriman menyang Amerika Serikat, nanging kanggo sekutu (kayata Bulgaria, Estonia, Latvia lan Lithuania), lan kontingen "peacekeeping", contone, ing Afghanistan, Irak utawa Suriah.
        Pendekatan pragmatis Amerika Serikat marang vassal sing mlarat.
        1. +1
          20 May 2021
          Quote: kredo
          Pendekatan pragmatis Amerika Serikat marang vassal sing mlarat

          Temenan ora kanggo awakku dhewe. Ora volume, utawa jumlah, nanging njerit ... wassat
          1. +2
            20 May 2021
            Kanggo Afrika lan Timur Tengah.
            Kanggo banjur mandhek lan lali. keprungu
          2. +2
            21 May 2021
            Quote: penembak gunung
            Temenan ora kanggo awakku dhewe. Ora volume utawa jumlah

            Iku paling kamungkinan bab rega. Sembarang KaAZ luwih murah tinimbang sawetara jinis "Kenworth"
          3. 0
            21 May 2021
            Quote: penembak gunung
            Temenan ora kanggo awakku dhewe. Ora volume, ora jumlah, nanging screech.

            lan kualitase beda
        2. -7
          20 May 2021
          Pendekatan pragmatis Amerika Serikat marang vassal sing mlarat.


          Kesimpulan spekulatif sing menarik banget saka warga negara kanthi gaji rata-rata 200 euro.

          Miturut cara, ing endi wae aku weruh yen wong Lithuania umume numpak Unimog (militer) lan kita ing kene:




          Kita duwe kontrak jangka panjang karo Daimler-Chrysler kanggo 12 kendaraan kabeh jinis kanggo tentara. Miturut cara, sawise Bundeswehr, kita minangka operator kapindho Mercedes Zetros ing versi militer.
          1. +6
            20 May 2021
            Teknik keren, kaya sing dakdeleng ing Bulgaria "sugih".
            Apa ana sing luwih serius?
            1. -2
              20 May 2021
              Teknik keren, kaya sing dakdeleng ing Bulgaria "sugih".


              Lha.... neng bidang transportasi opo wae sing paling keren nglirik

              Apa ana sing luwih serius?


              Apa maneh sing sampeyan butuhake? keprungu Kita ngembangake truk ion kanggo ngangkut senjata plasma kita.
              1. +2
                20 May 2021
                Kutipan saka Keyser Soze
                Teknik keren, kaya sing dakdeleng ing Bulgaria "sugih".


                Lha.... neng bidang transportasi opo wae sing paling keren nglirik

                Apa ana sing luwih serius?


                Apa maneh sing sampeyan butuhake? keprungu Kita ngembangake truk ion kanggo ngangkut senjata plasma kita.

                Kowe arep gelut karo sapa maneh? Sapa sing ngancam kamardikanmu?
                1. -8
                  20 May 2021
                  Kowe arep gelut karo sapa maneh?


                  Nanging ora ... nanging kita kudu ngenteni nganti tentara UAZ lan shishigs tekan 100-150 taun lan banjur ngganti? ngguyu
                2. +3
                  21 May 2021
                  Matur nuwun Gusti, paling ora iki "peeled mati", lagi nyedhak siap kanggo perang karo kita ... Kita kudu ninggalake wong-wong mau ing Turki, digunakake padha latihan kanggo perang mati Crimea karo Pack kabèh.
                3. +1
                  21 May 2021
                  Kowe arep gelut karo sapa maneh? Sapa sing ngancam kamardikanmu?

                  Nah kene kaya biasane. Karo kang tansah perang, padha bakal pindhah menyang.
          2. + 16
            20 May 2021
            Liburan ing Bulgaria. Ana saperangan kanca ing kono. Aja gelo, nanging sampeyan luwih mlarat tinimbang wong Rusia amarga sawetara alasan. Lan iku pinunjul.
            1. + 12
              20 May 2021
              Kurang luwih manggon cedhak segara. Amarga turis. Lan ing jero negara, kemiskinan wis rampung. Putri ing karya nunggang watara akeh kutha ing Bulgaria marang. Umumé, titik kanthi tandha alus.
            2. +1
              21 May 2021
              Quote: Jamur
              Aja gelo, nanging sampeyan luwih mlarat tinimbang wong Rusia amarga sawetara alasan. Lan iku pinunjul.

              Nanging ana cukup dhuwit kanggo tuku Mercedes kanggo tentara.
              1. +1
                21 May 2021
                Inggih, mesthi, tuku telung Mercs kanggo tentara, tentara kuwi lan negara kuwi, wis menang! ngguyu
          3. +7
            20 May 2021
            Kesimpulan spekulatif sing menarik banget saka warga negara kanthi gaji rata-rata 200 euro.

            Lan apa babagan gaji ing Bulgaria? Lan wiwit kapan, yen sampeyan dhewe ditindhes, sampeyan ora bisa ngomong yen wong liya uga ditindhes, luwih-luwih yen iki bener.
            lan kita ing iki:

            Pemilik bakal pitutur marang kowe drive ing Bogdans, sampeyan bakal ing Bogdans.
            Banjur ana apa-apa saka Balkan fraternal saiki langsung mambu gumunggung babagan anggota NATO, malah nggegirisi.
          4. +3
            21 May 2021
            Sampeyan duwe tentara kabeh 12900 wong.. Saben truk lan awak karo suku cadang?
          5. +1
            21 May 2021
            Kutipan saka Keyser Soze
            Kita duwe kontrak jangka panjang karo Daimler-Chrysler kanggo 12 kendaraan kabeh jinis kanggo tentara.

            Inggih, Aku sawise Daimler sampeyan ora bakal pindhah menyang Kraz
          6. 0
            1 2021 Juni
            Lan ing sawetoro wektu, lan kanggo dangu. Bundeswehr sambat babagan pendanaan sing ora apik, umume peralatan kasebut ora bisa digunakake. Intine NATO yaiku njaga tentara Amerika ing njaba Amerika. Mbayar, lan kita, mesthine, bakal nglindhungi sampeyan .... Raket - extortion, biasane njupuk wangun angkara diatur kanthi nggunakake ancaman.
        3. 0
          20 May 2021
          Bakal adol maneh ing telung larang !!
        4. 0
          21 May 2021
          Iki ora babagan kiriman menyang Amerika Serikat, nanging kanggo sekutu (kayata Bulgaria, Estonia, Latvia lan Lithuania)

          Aku curiga manawa bakal luwih gampang. Mesthine bakal dipasrahake menyang Ukraina.
      2. +2
        20 May 2021
        Kamenangan liyane disedhot metu saka ..., wah, ayo saka driji ... ngguyu
        1. -1
          20 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          Kamenangan liyane disedhot metu saka ..., wah, ayo saka driji ... ngguyu

          Sing mesthi!
          AvtoKrAZ dhewe wis nyatakake yen kontrak sing ditandatangani minangka bukti yen perusahaan kasebut minangka "produsen utama donya" kendaraan abot.

          Apa perusahaan pungkasane duwe logam, wesi utawa bijih? Utawa bakal padha tuku paten saka Cina kanggo cara nggawe wesi "saka apa ..."?
          1. +4
            20 May 2021
            Kaya target stasioner! KrAZ sing rusak minangka target sing apik.
            1. 0
              20 May 2021
              KrAZ sing rusak minangka target sing apik.

              Apa bedane sing anyar karo sing rusak? nglirik
            2. +5
              21 May 2021
              Quote: Sipil
              KrAZ sing rusak minangka target sing apik.

              Ing asas, KrAZ dhewe iku apik banget. Ing jaman Soviet, iki digunakake banget intensif, manggoni niche ing kapasitas mbeta luwih dhuwur tinimbang Ural lan Kamaz. Nanging, kedaden sing rampung ing kothak. Sapa sing ngerti yen iki bakal kelakon nalika mutusake kanggo mindhah produksi saka Yaroslavl sing padha?
              Bab liya sing nggumunake - Amerika nyimpulake kontrak kanggo Ukrainia karo negara liya - satelite. Mangkono, sijine Ukraina ing par karo wong-wong mau. Lan wong-wong sing manggon ing "alun-alun" ora weruh titik-kosong iki, ora bisa ngerti yen dheweke wis ngombe "alun-alun" kasebut, yen sing duwe ing negarane nindakake apa wae sing dikarepake. Dheweke wis wiwit ngasilake jumlah truk sing dibutuhake.
          2. +1
            20 May 2021
            Kutipan saka: Starover_Z
            Utawa bakal tuku paten saka wong Tionghoa kanggo cara nggawe wesi "saka apa ..."

            Wong Tionghoa ujar manawa bakal menehi proyek tungku kanthi gratis lan mbantu nggawe
      3. -1
        20 May 2021
        Dheweke pengin ZIL, nanging ora duwe wektu ...
        1. 0
          20 May 2021
          ZiL wis suwe ora ana, nanging ana liyane ing Federasi Rusia, ing ngendi ewonan mobil metu saka jalur perakitan. Kajaba manawa sampeyan mbandhingake karo KrAZ, lan ora digawa dening demagoguery)
          1. +3
            21 May 2021
            Kutipan: Viktor Tsenin
            ZiL wis suwe ora ana, nanging ana liyane ing Federasi Rusia, ing ngendi ewonan mobil metu saka jalur perakitan. Kajaba, mesthi, sampeyan mbandhingake karo KrAZ, lan ora digawa dening demagoguery

            Ing USSR, ana baris mobil ing syarat-syarat mbeta kapasitas. Lan KrAZ manggoni niche ing kene.
            GAS
            ZIL
            KAZ
            Ural
            KamAZ
            MAZ
            KrAZ
            BelAZ
            Saiki ora ana sing kaya ngono ing Federasi Rusia. Mung dheweke nyoba nggedhekake Kamaz ing kabeh spektrum.
            1. 0
              21 May 2021
              Tembung kunci yaiku. Saiki, ora ana ceruk siji sing durung diganti KrAZ, tirai)
            2. 0
              1 2021 Juni
              Ing Meksiko, ing taun 2019, dheweke ngluncurake produksi truk ZIL lan traktor truk, peralatan teknologi sing dituku ing Moskow. Tanduran kasebut diarani Zil Nouvo, dumunung ing Puente de Eastla
    2. +8
      20 May 2021
      Supaya ora nggawa peralatan kanggo latihan, kita mutusake kanggo njupuk saka pribumi. Iku metu luwih murah, uga kit ndandani ing panggonan lan pribumi, uga, kanggo ndandani arba shaitan.
      1. -4
        20 May 2021
        Quote: Vitas
        Supaya ora nggawa peralatan kanggo latihan, kita mutusake kanggo njupuk saka pribumi. Iku metu luwih murah, uga kit ndandani ing panggonan lan pribumi, uga, kanggo ndandani arba shaitan.

        Lan apa, KRAZs saiki duwe kabeh lonceng lan whistles saka mobil Western modern?!
        Utawa isih ana ing "cara lawas" - ora ana power steering, gearbox manual, AC mung ngimpi, pengangkat jendela mekanik, ora ana kunci listrik lan ora ana weker. Dadi Negro bakal nolak kanggo kemudi!
    3. +9
      20 May 2021
      Mekaten, khana amers, dheweke bakal entuk kanibal)))) - wong miskin kudu ngetung rong taun lan menehi susu kanggo mbebayani))
      1. +2
        20 May 2021
        Quote: Saiyan
        Mekaten, khana amers, dheweke bakal entuk kanibal)))) - wong miskin kudu ngetung rong taun lan menehi susu kanggo mbebayani))

        Apa Amerika sing mutusake kanggo ngresiki tentara saka LGBT kanthi cara iki? Ing mbukak - ora sopan, lan liya-liyane .... padha mati nalika transportasi, kacilakan, lan liya-liyane.
        1. +2
          20 May 2021
          Quote: Egoza
          Quote: Saiyan
          Mekaten, khana amers, dheweke bakal entuk kanibal)))) - wong miskin kudu ngetung rong taun lan menehi susu kanggo mbebayani))

          Apa Amerika sing mutusake kanggo ngresiki tentara saka LGBT kanthi cara iki? Ing mbukak - ora sopan, lan liya-liyane .... padha mati nalika transportasi, kacilakan, lan liya-liyane.
          ya, mung nyopir lan ndandani kraz iku kerja keras ... Sakhalin, ing taun-taun isih enom, dheweke nandur kewan enom (kayata tes) utawa kesasar)))
    4. +2
      20 May 2021
      Taschemta, kene pitakonan carane akeh bêsik. Mungkin mung ana rong kraza lan dhawuh.

      Lan liyane cetha, ing budget amers ana item beyo, iku perlu kanggo master.
    5. +3
      20 May 2021
      Aku kasur bakal nggunakake mesin iki minangka target ing kisaran. Utawa dikontrol dening wong Papua minangka teknik disposable. Yen ora, sampeyan kudu pager logistik, teknisi sepur, lsp. Utawa umume, dheweke bakal tuku lan adol maneh Ukrainia gedhe kanthi rega sing larang. Iki saiki dadi peralatan militer Amerika sing diberkahi!
    6. +5
      20 May 2021
      Amarga bangkrut nyata KrAZ, Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake kanggo ngalih sebagian menyang Tatra Ceko.
      . Iki mung minangka indikator nyata saka tumindak lan tumindak sing ditindakake ing kene lan saiki.
      Dhèwèké diwènèhi prentah kanggo nyukupi kathok dowo, piranti-piranti kasebut bakal dikirim menyang neraka ... sapa, sing ora karuwan.
      1. +6
        20 May 2021
        Ora ketompo carane dadi bebek liyane, mula Amerika Serikat ora ngerti apa-apa babagan kontrak iki ...
        1. +2
          20 May 2021
          Ngapa ora? Padha nyoba, Yankees, kanggo bantuan pendhapa, luwih saka sepisan ... supaya padha dhewe ngrusak kabeh, bola-bali.
          1. +4
            20 May 2021
            Ora suwe, kita bakal ngerti kabeh, nanging AS ngerti kahanan pabrikan iki ...
      2. +1
        20 May 2021
        Kutipan saka roket757
        Iki mung minangka indikator nyata saka tumindak lan tumindak

        Pabrik bangkrut nggawe mobil. Kaya Herbert Wales.
        1. +1
          20 May 2021
          Bisa kanggo rekindle / reanimate, kanggo sawetara ombone, ... iku bakal njupuk akèh wektu lan dhuwit.
          1. +1
            20 May 2021
            Kutipan saka roket757
            Raskochegarit / reanimate, kanggo sawetara ombone

            Padha reanimate, dolar "disedot ing", lan taun mengko padha bangkrut maneh.
            1. +1
              20 May 2021
              Perusahaan kasebut, sanajan setengah mati, bisa diuripake maneh kanggo hryvnias dhewe .... iki dudu modernisasi, peralatan maneh, sing mbutuhake mata uang ....
              1. 0
                20 May 2021
                Kutipan saka roket757
                Ya, iki dudu modernisasi, peralatan maneh, sing dibutuhake mata uang ..

                Aku wonder yen produk ing dikarepake utawa ora.
                1. 0
                  20 May 2021
                  Yen dheweke nolak dhewe, mula dudu Es ....
                  Sing. ora mung kanggo reanimate, nanging uga kanggo mbenerake kabeh minuses, kang wis akumulasi cukup sawetara.
    7. +5
      20 May 2021
      KrAZ minangka mobil sing apik, dikembangake ing USSR, nanging manajemen ing saubengé tanduran mateni kabeh, lan asisten saka mburi bukit mbantu kanthi sekuat tenaga.
      1. 0
        20 May 2021
        Kutipan: Alexander 3
        KrAZ minangka mobil apik, dikembangake ing USSR.

        Dadi kabeh wis suwe banget, utawa malah nganti taun 1991. Wis 30 taun, ora suwe.
      2. +1
        20 May 2021
        Iku apik. Ora ana sing mikir babagan nasib tanduran, nanging kanggo narik machinations a la Yaytsenyukh, ya Allah.
      3. +1
        21 May 2021
        Kutipan: Alexander 3
        KrAZ minangka mobil sing apik

        Ya, apik. Nalika nggawe, ing 67, 255th karo kabin kayu diprodhuksi nganti 93. 260 saka umur 81 ora bisa meksa dheweke metu saka baris perakitan. Lan apa anyar ing mobil muncul ing 30 taun kamardikan?
    8. +2
      20 May 2021
      Kamentrian Pertahanan Ukraina sadurunge wis ngusulake akeh klaim marang AvtoKrAZ amarga gagal ing babagan pangiriman peralatan lan linuwih.
      APU ora ngerti apa-apa ing standar NATA. Nyuwun
      peralatan sing dituku ora dimaksudaké kanggo Tentara AS. Mobil Ukrainia bakal ditransfer menyang sekutu lan mitra Amerika kanggo digunakake, contone, ing misi perdamaian PBB, lsp.
      Mbok ... mobil paling murah? Mula kickbacks apik kanggo Bidon lan putrane. Kontak liwat Poros wis ditetepake.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. 0
      20 May 2021
      AvtoKrAZ dhewe wis nyatakake yen kontrak sing ditandatangani minangka bukti yen perusahaan kasebut minangka "produsen utama donya" kendaraan abot.
      Nanging "Chita" mangu-mangu
    11. +1
      20 May 2021
      Lan pinten KrAZ bakal bisa ngasilake saiki, aku kepengin weruh? atus?
    12. + 10
      20 May 2021
      Ora apa-apa, nanging kanthi "Colchis" (sing ngelingi: "Kebanggaan Kolkhetia, nangis sopir") mesthi disiksa.
      1. +5
        20 May 2021
        Quote: SERGE semut
        Ora apa-apa, nanging kanthi "Colchis" (sing ngelingi: "Kebanggaan Kolkhetia, nangis sopir") mesthi disiksa.

        Ora ana kewan sing luwih elek tinimbang lynx, lan mobil saka Kutaisi!
      2. +4
        21 May 2021
        Quote: SERGE semut
        Ora apa-apa, nanging kanthi "Colchis" (sing ngelingi: "Kebanggaan Kolkhetia, nangis sopir") mesthi disiksa.
        kaz-608
        KAZ-608 Colchis.
        Dideleng saka "nomer anyar", "Georgian" isih mlaku, apa sopir nangis amarga sedhih utawa bungah, aku ora ngerti ...
        hi
    13. +7
      20 May 2021
      AvtoKrAZ dhewe wis nyatakake yen kontrak sing ditandatangani minangka bukti yen perusahaan kasebut minangka "produsen utama donya" kendaraan abot.


      Ya, kabeh wong bakal gupuh sadurunge, banjur bakal njagong ing genangan ...
      1. +2
        20 May 2021
        Dadi kabeh padha ngrusak warisan gedhe sing dipikolehi !!!
        Boom kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake.
        1. +3
          20 May 2021
          Aku yakin iki bakal dadi potongan gedhe ... lol
          1. +1
            20 May 2021
            Ayo ndeleng.
            1. 0
              20 May 2021
              Yen dheweke ngandhani mengko, ya, nanging bisa uga ora ngerti ...
        2. +1
          20 May 2021
          Dadi kabeh padha ngrusak warisan gedhe sing dipikolehi !!!
          Boom kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake.

          DEWE?! Carane sampeyan ndeleng ing mripate wong liya
          Kepiye ZIL kita? GAS? Apa sing isih ana ing KAMAZ. AvtoVAZ?
          Nanging CUSTOMS CLEARANCE ing volume gedhe kanggo ndhukung sawetara industri mobil "dhewe".
          1. +3
            20 May 2021
            Kutipan saka Runoway
            Kepiye ZIL kita? GAS? Apa sing isih ana ing KAMAZ. AvtoVAZ?

            Oke, kabeh wis jelas karo ZIL, ora ana ... liyane bisa digunakake. Mungkin ora kaya sing dikarepake, nanging bisa didandani kanthi wektu.
      2. 0
        22 May 2021
        Khuntyai popanut lan budak ora bisa ndeleng.
    14. nnm
      +3
      20 May 2021
      Pancen ora ana pihak sing nerbitake data babagan nomenklatur tartamtu, syarat lan rega kontrak. Dadi, ya, sedulur-sedulur sing dudu sedulur-sedulur ing dina kaping pindho babagan "dukungan kanca-kanca Kulon"
    15. +2
      20 May 2021
      perusahaan punika "produsèn anjog ing donya" saka kendaraan abot.
      Lan Amerika ora ngerti babagan iki sadurunge ....
    16. +3
      20 May 2021
      peralatan sing dituku ora dimaksudaké kanggo Tentara AS. Mobil Ukrainia bakal ditransfer menyang sekutu lan mitra Amerika kanggo digunakake

      Yen padha miwiti nggunakake KRAZs Ukrainia ing Angkatan Darat AS, kabeh donya bakal mandheg tuku mobil Amérika.
      Umumé, sapa sing dadi "mitra" Amerika Serikat sing bakal setuju numpak mobil Ukrainia?
    17. +8
      20 May 2021
      Banjur dadi metu sing Vovan iki mlebu kontrak karo Lexus.
    18. Komentar wis dibusak.
    19. +1
      20 May 2021
      Mobil Ukrainia bakal ditransfer menyang sekutu lan mitra Amerika kanggo digunakake, contone, ing misi perdamaian PBB, lsp.

      Aku keplok ngadeg!
      Kaping pisanan, dheweke bakal tuku, banjur bakal bali menyang Ukraina minangka bagean saka pitulungan minangka mitra utama ora ing NATO.
      Mbebayani kanggo mbantu dhuwit: sampeyan bisa ditinggal tanpa dhuwit lan tanpa truk KrAZ. Aku bakal nglakoni sing padha.
    20. +2
      20 May 2021
      Soko belang nglakoake munggah. Disaranake nggunakake peralatan kasebut ing papan pasca-Soviet, ing ngendi spare parts lan rembase bisa ditemokake ...
    21. Eug
      +2
      20 May 2021
      Kanggo satelit srengenge? Contone, Irak ...
      1. 0
        20 May 2021
        Kutipan saka Eug
        Kanggo satelit srengenge? Contone, Irak ...

        Utawa mungkin kanggo medeni "kanca NATO"? Nalika nuduhake apa sing bakal ditunggangi AS, dheweke bakal nyopot celana sing pungkasan, yen mung tuku mobil saka AS kanthi rega apa wae, sanajan sing lawas.
    22. +3
      20 May 2021
      Apa ora ana maksud sing didhelikake ing urutan iki kanggo ngrampungake perusahaan otomatis? Ora katon kaya wong Amerika ing babagan "dhukungan", nanging kanggo ngetrapake sampah wong liya marang wong liya, ya.
    23. 0
      20 May 2021
      Apa prosedur bangkrut wis rampung? Ora krungu yen pemilik wis ganti
    24. 0
      20 May 2021
      Iki mung saluran semi-legal kanggo mbiayai junta nalika ngumbah adonan
    25. 0
      20 May 2021
      Ooo! BDSM! Penggemar durung mati! Apa dheweke ngerti kepiye carane tanker Thai ... "trawl" karo T-84 lan "non-tradisionalis" Amerika uga pengin? belay
    26. 0
      20 May 2021
      Aku nggawa bedhil KRAz ing latihan, nanging sakperangan alesan aku elinga iku enem rodha?
      Apa iku sclerosis?
      1. +1
        20 May 2021
        Kutipan saka: bk316
        Apa iku sclerosis?

        Ora .. KrAZ wis telung as Sejatine lan padha Go "260" utawa soko sadurungé ... Lan iki wis saka wektu "kamardikan" saka KrAZ-5233 wiwit 2007, misale jek ..
    27. +1
      20 May 2021
      Republik Ceko ing sawijining wektu uga nindakake tugas sing apik kanggo Nazi Jerman.
    28. Bai
      +1
      20 May 2021
      Amerika Serikat bakal nyedhiyakake Krazy iki menyang Ukraina. minangka bantuan militèr. Utawa dheweke bakal ngedol menyang Ukraina. Ing rega pindho.
    29. 0
      20 May 2021
      Bakal kaya karo BAT kanggo Indonesia, kanthi retak ing tengah, lan ora nglangi, lan ora numpak maneh ...
    30. 0
      20 May 2021
      Padha bungah-bungah tanpa guna.Mobil-mobil bakal menyang sawetara sekutu sing ora kelas saka republik pisang / sprat. kaya consumables mirah. Sayange kanggo menehi mobil apik kanggo macem-macem bodho, nanging mung tengen saka kaya. Ya, lan padha bakal sijine tandha plus kanggo awake dhewe (USA), kanggo "care" kanggo wong miskin.
    31. 0
      20 May 2021
      Oh, lan para penyayang NATO bakal nguwuh - pranyata Krazy retak, lan mesin ora cocog karo bahan bakar !!! Sistem bahan bakar salah sistem !!!
    32. -1
      20 May 2021
      Ing pertengahan 2000-an, KrAZ ngirim 2150 truk menyang Irak. Dheweke uga dituku dening Iran, Mesir lan liya-liyane. Ing babagan patensi lan biaya kepemilikan, padha ora padha.
      1. +1
        20 May 2021
        Sampeyan muspra amarga "ora ana sing padha", sakperangan alesan ing kompetisi kanggo kemampuan lintas negara saka truk abot serial (2x, 3x, 4x as, sabenere kanggo kemampuan lintas negara, nalika nganti kuping ing rawa. , quarry, lan liya-liyane ora bakal bingung karo rapat umum, kayata Dakkar) luwih saka siji dasawarsa "ahead of the rest of the planet" - Belarusian MAZ. Ing KrAZ, aku curiga, sampeyan ora duwe kenangan subyektif babagan pemuda. KAMAZ, kanggo penyesalan saka bangga nasional, ing nominasi "kemampuan lintas negara" lan "reliabilitas" (utamane mesin) ing versi serial uga ora kawentar.
        P.S. Aku takon sampeyan ora kanggo nuduh kula saka "unpatriotism" muspra, aku ora ana hubungane karo Republik Belarus, aku mung periodik mlayu menyang siaran kompetisi saka heavy internasional nitih "nganti nostrils ing Cairan"
    33. Komentar wis dibusak.
    34. 0
      20 May 2021
      Mung solidaritas kanggo ndhukung lackeys maneh. Dheweke ora butuh satus taun kanggo nedha awan. Kajaba wong Afghan utawa gedhang liyane.
    35. +1
      20 May 2021
      AvtoKrAZ dhewe wis nyatakake yen kontrak sing ditandatangani minangka bukti yen perusahaan kasebut minangka "produsen utama donya" kendaraan abot.

      Kita durung bisa ngilangi kabeh tenggat wektu lan ngirim 100% produk sing ora bisa digunakake, nanging tansah apikan kanggo pamer. Kaya sing dikandhakake, ing salah sawijining ujung desa padha nyebul, ing sisih liyane dheweke wis ngomong yen dheweke kacau.
    36. +5
      20 May 2021
      Kutipan saka Keyser Soze

      ...
      Kesimpulan spekulatif sing menarik banget saka warga negara kanthi gaji rata-rata 200 euro ..


      Iku lucu kanggo maca iki saka wakil saka Bulgaria))
    37. +1
      20 May 2021
      Mesthine Amerika Serikat bakal nyekel industri militer supaya ora ambruk. Nanging mung sethithik, shtob ora sehat.
    38. 0
      20 May 2021
      Paling ora wong bakal dibayar. Iki wis apik. Sakjane, muga-muga sedulur-sedulur saka UA, ya? Utawa ngendi?....
    39. +1
      20 May 2021
      > Produsen kendaraan abot ing donya.

      Sing duwe 10 truk setahun? Pilihan sing apik lan apik ing Amerika Serikat sing dak tresnani.)
    40. -1
      20 May 2021
      Iki mbokmenawa ora ala, saiki tentara nudostan lan sekutu bakal duwe gagal, terus-terusan bejat dermo.
    41. +1
      21 May 2021
      Kanthi muspra Khrushch nyusul Pabrik Otomotif Yaroslavl ing Kremenchug .. Dadi mung ana "Zaparik" kanggo Ruin kabeh ..
    42. +1
      21 May 2021
      KrAZ ngasilake 2020 potongan kanggo 23, 2019 potongan kanggo 193 ... Informasi iki saka Wiki. Mungkin ana sing bakal dirakit saka bagean sing isih ana ...
      Mung, aku mikir, warta babagan pesenan iki dudu warta, nanging bebek ... Aku ora ngerti babagan kasus Amerika kanggo reanimate perusahaan industri abot tanpa dadi pemilik. Dheweke ora butuh pesaing ... IMHO
    43. Komentar wis dibusak.
    44. -1
      21 May 2021
      Nganti saiki, truk KrAZ disedhiyakake kanggo misi perdamaian PBB, mula kenapa ora tuku kanggo Amerika?


    45. -1
      21 May 2021
      Truk KrAZ kanggo misi PBB



    46. -1
      21 May 2021
      Uga KrAZ ing macem-macem versi peralatan militer




    47. ian
      0
      23 May 2021
      Angkatan Bersenjata Ukraina tindak ing Tatra amarga ora bisa dipercaya KRAZ, lan saiki bakal didol menyang Amerika. Ing kasus apa wae, dheweke bakal bisa dipercaya lan kabeh wong bakal seneng-seneng. Sing paling penting, ayo padha ngirim pembayaran dhisikan. Kamenangan, nanging ...
    48. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"