Tanggal transfer serial pisanan Mi-28NM "Night Hunter" menyang militer wis diumumake

34

Kamentrian Pertahanan bakal nampa batch saka seri upgrade Mi-28NM Night Hunter helikopter. Pangiriman helikopter serang bakal ditindakake sadurunge pungkasan taun iki.

Departemen militer Rusia bakal miwiti nampa upgrade Mi-28NMs, kumpulan helikopter wis diprodhuksi ing perusahaan industri pertahanan. Pakaryan diterusake miturut jadwal miturut kontrak sing ditandatangani dening Kementerian Pertahanan lan Helikopter Rusia ing 2019 kanggo pasokan 98 Mi-28NM sing dianyari.



Miturut sumber sing dikutip dening RIA News, taun iki militer bakal nampa saka papat nganti enem helikopter Mi-28NM serial. Loro seri Mi-28NM pisanan saka kumpulan pilot dipasrahake menyang militer ing pungkasan taun kepungkur.

Mi-28NM minangka generasi anyar saka helikopter serang kabeh cuaca sing efisien banget sing dirancang kanggo nindakake macem-macem misi. Mesin kasebut digawe kanthi njupuk pengalaman pertempuran nggunakake helikopter ing Suriah. Peralatan radar udhara Mi-28NM kalebu sistem penunjukan lan indikasi target sing dipasang ing helm. Mesin kasebut dilengkapi stasiun radar H025 anyar, sing ngidini visibilitas kabeh, uga sistem perang elektronik anyar. Mi-28NM dilengkapi karo set kontrol kapindho.

Helikopter kasebut nampa mesin VK-2500P buatan Rusia, bilah rotor anyar lan persenjataan anyar, digabung karo Ka-52.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    34 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      20 May 2021
      saka papat nganti enem helikopter Mi-28NM serial bakal ditransfer. Loro seri Mi-28NM pisanan saka kumpulan pilot dipasrahake menyang militer ing pungkasan taun kepungkur.

      Oke, nanging ora cukup! ya
      1. +7
        20 May 2021
        Luwih becik duwe helikopter siji sasi, utawa luwih apik loro ..
    2. +9
      20 May 2021
      Aku uga kaya kanggo ndeleng Tambah ing construction helikopter sipil lan transportasi.
      1. -1
        20 May 2021
        Quote: Esaul
        Aku uga kaya kanggo ndeleng Tambah ing construction helikopter sipil lan transportasi.

        Ya, lan kanthi rega terjangkau! Aku mesthi bakal tuku MI-28 kanggo aku!
        1. +1
          20 May 2021
          kanggo iki sampeyan butuh tingkat bunga sing trep lan kahanan leasing)
        2. -1
          20 May 2021
          Kutipan saka flashpoint
          Aku mesthi bakal tuku MI-28 kanggo aku!

          Wong sugih uripe beda!
      2. +6
        20 May 2021
        Kanggo iki, kesejahteraan warga kudu tuwuh ..... lan dheweke bakal ngidini penerbangan regional. Upah minimal ing AS lan Eropa yaiku $ 2000, lan ing Rusia yaiku 13000 rubel. Helikopter (pesawat) regane + - padha karo minyak tanah.
        1. 0
          21 May 2021
          Kabeh padha karo upah, nanging aja lali yen saliyane upah ing AS lan Eropa, ana biaya barang lan layanan liyane, yaiku biaya 'urip'. akeh posisi kaping pirang-pirang luwih larang tinimbang kita, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng dhewe. Dadi ora kabeh sing ana dadi apik banget, nanging mesthi luwih marem lan makmur.
          1. 0
            21 May 2021
            Ora kasunyatan.... Utangan luwih murah, tabungan ora surut, omah ora luwih larang mesthi, mobil luwih murah. Biaya kesehatan, ya, nanging yen sampeyan kerja, ditanggung asuransi. Kajaba iku, kanthi pengalaman kerja 5 taun, asuransi kanggo kabeh kulawarga kanthi untu lan prostetik. Panganan - dhuwit sing padha.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              22 May 2021
              Sampeyan kayane ora kenal banget karo urip, paling ora ing Eropa.
              1. 0
                22 May 2021
                Aku ora ngerti uripe wong sing ora duwe omah .... Aku kerja ing perusahaan Irlandia kanthi kantor ing saindenging jagad lan spesialis sing padha ..... Spesialis nongkrong miturut negara, kita komunikasi ... Mulane, aku bisa ngarepake kesejahteraan spesialis sing padha ing Moskow, Irlandia, Belgia lan AS. Aku ora intersect karo liyane, kaya Cina lan Arab.
    3. +6
      20 May 2021
      Padha miber karo stasiun radar over-hulled ing Rostov-on-Don, iku bener, nanging padha katon ayu! apik
    4. +2
      20 May 2021
      Mi-28NM - Helikopter serangan kabeh cuaca kanthi kinerja dhuwur generasi anyar,


      Mesthi, iki versi anyar, rumiyin modernized, nanging Nanging, helikopter sing digawe pesawat pisanan ing November 10, 1982 - meh 40 taun kepungkur - iku angel kanggo nelpon helikopter generasi anyar.
      1. +3
        20 May 2021
        Kutipan saka Constanty
        Mi-28NM - Helikopter serangan kabeh cuaca kanthi kinerja dhuwur generasi anyar,


        Mesthi, iki versi anyar, rumiyin modernized, nanging Nanging, helikopter sing digawe pesawat pisanan ing November 10, 1982 - meh 40 taun kepungkur - iku angel kanggo nelpon helikopter generasi anyar.


        Inggih, kabeh padha, teknologi ngirim ora dianggep karo prototipe, nanging isih karo mobil produksi pisanan.
        Banjur Apache - bakal dianggep umur wiwit taun 1975, nalika modhèl mabur sing kapisan mabur.

        Intine beda.
        Napa Apache sing padha wiwitane digawe kabeh cuaca lan saben jam, lan kita kudu ngerti babagan iki wiwit taun 1977 nganti 1996, amarga Mi-28 wiwitane direncanakake nganggo avionik "dina" ...

        Lan perang ing Afghanistan lan perang Iran-Irak, lan perang Arab-Israel lan pungkasan Vietnam, Lan Angola karo Afrika Kidul, Lan Falklands, lan Yugoslavia, lan NATO nglawan Irak lan Chechnya - helikopter digunakake nang endi wae.
        Helikopter tempur lan panggunaan wengi.
        Lan mung ing 1996 padha mutusaké kanggo upgrade kanggo "panggunaan wengi".
        Sanalika, ing jaman Soviet, iki ora bisa diramalake?
        1. +4
          20 May 2021
          Kutipan: SovAr238A
          Napa Apache sing padha wiwitane digawe kabeh cuaca lan saben jam, lan kita kudu ngerti babagan iki wiwit taun 1977 nganti 1996, amarga Mi-28 wiwitane direncanakake nganggo avionik "dina" ...

          Apa sampeyan mikir kaya ngono? Sampeyan ketoke njupuk konsep helikopter serangan adhedhasar Mi-28 ing pertengahan 24s kanggo "Mi-70 asline". Dadi sampeyan salah. Konsep iki ora dileksanakake luwih saka ing konsep, lan iku kabeh-cuaca lan babak-the-jam helikopter serangan sing sijine munggah kanggo kompetisi 1980. Ora ana Mi-28 liyane sing wis dikembangake.
          Nanging nalika Kamovites melu kompetisi karo B-80 kursi siji Fantastic lan lobi paling kuat ing tingkat Kamentrian Pertahanan, malah tes pesawat sukses saka prototipe Mi-28 ora bisa ngalahake kapentingan pribadi "tanggung jawab. kanca".
          Tanggal 18 September 1985, penerbangan kanggo netepake efektifitas tempur helikopter V-80 lan Mi-28 diwiwiti ing Direktorat Roket Utama lan Artileri Smolino ing Gorokhovets minangka bagéan saka tahap kapindho Tes Penerbangan Komparatif Negara.
          Dikira saben helikopter bakal nindakake 45 penerbangan. Milevites ngrampungake program kasebut kanthi lengkap: ing tanggal 20 Mei taun sabanjure, dheweke bisa ngrampungake 38 penerbangan, 21 dikreditake, nglakokake 39 peluncuran ATGM (28 misil Ataka lan 11 misil Shturm), kalebu 25 tes, kang menehi 23 hits ing Kamovtsy ora bisa nindakake apa-apa ing goal. Komplek Shkval ora bisa ditindakake kaya sing dikarepake, Whirlwind ATGM dikirim kanthi potongan-potongan lan intermittently, mung 20 penerbangan rampung (9 kridit) lan mung 12 diluncurake. Minangka saksi mata ngandika, "kanthi asil kontrovèrsial." Nanging, "spesialis pelanggan", tanpa ngenteni pungkasan tes komparatif, kanthi basis petungan teoretis teka menyang kesimpulan sing B-80 wis "prospek pembangunan luwih lan mbutuhake biaya murah kanggo nggawe lan pangopènan klompok helikopter." Nanging, amarga Kamovites ora ana sing njupuk lan ora bisa digunakake kanthi bener, para pelobi padha wedi arep nutup proyek Mi-28. Nanging, pendanaan wis suda drastis. Akibaté, kaputusan digawe, aneh lan ora logis ing pet, nanging sampurna characterizing kahanan kompetisi lan kuwalitas pribadi "kurator" Kamov: Komite Pusat CPSU lan Dewan Mentri USSR ditanggepi Keputusan. tanggal 14 Desember 1987. ing rampung karya ing Mi-28 lan wiwitan produksi serial ing pabrik helikopter Rostov. Nanging ora full-fledged, nanging versi "dina" saka Mi-28A. Yaiku, pangembangan mesin lengkap wis mandheg, nanging ora ana wong sing wani tanggung jawab kanggo kegagalan Kamov. Lan mung minangka modernisasi sakteruse direncanakake versi "wengi" saka Mi-28N, sing bisa perang ing kahanan cuaca angel ing sembarang wektu dina.
          Ternyata Milevi dipeksa dening tenaga kerja kanggo nyedhiyakake kahanan omah kaca kanggo saingan dhewe. Nanging iki uga ora mbantu Kamovites. Pungkasane sayembara ditundha lan ditundha, V-80 utawa Ka-50 tetep ora bisa lan ora bisa digunakake kanthi bener. Kajaba iku, ing taun 1997 lan 1998, ana rong kacilakan kanthi baling-baling sing tumpang tindih ...
          Lan tetep nganti 1992. Lan ing taun 1993, nyekel futility konsep Mi-28A dhewe, Weinberg (MVZ Group of Companies) mutusake kanggo mungkasi karya lan bali menyang versi asli kabeh-weather lan babak-jam.

          Iki minangka jawaban kenapa Apache wiwitane kabeh cuaca lan saben jam, nanging Mi-28 ora.
        2. 0
          22 May 2021
          Ing Federasi Rusia, pencitra termal wis suwe ora dilokalisasi, lan durung suwe, armada helikopter wis dianyari kanthi lengkap.
      2. +1
        20 May 2021
        Kutipan saka Constanty

        Mesthi, iki versi anyar, rumiyin modernized, nanging Nanging, helikopter sing digawe pesawat pisanan ing November 10, 1982 - meh 40 taun kepungkur - iku angel kanggo nelpon helikopter generasi anyar.


        Ana tenan meh helikopter anyar. PNK anyar, rampung maneh. Sistem rudal anyar, kalebu paling ora 2 misil anyar - ATGM sing abot lan sing padha :). Isi kabeh wis shoveled saka ngeruk kanggo layanan radar. Saiki helikopter duwe telung saluran panuntun, lan iki minangka generasi anyar kanggo industri helikopter domestik. Kira-kira 5 taun, Ka-54 bakal nyekel, lan Angkatan Bersenjata kita bakal duwe helikopter tempur modern.
        1. 0
          20 May 2021
          Kaya ta senjata modern liyane. Contone, F-16V uga wis akeh owah-owahan, nanging ora ana siji ngandika bab iku pesawat generasi anyar.
          Pesawat generasi anyar mung F-35 (liyane, miturut pendapatku, ora sakabehe sukses)
          Utawa Su-35 - pesawat temtunipun sukses lan luwih apik saka versi sadurungé, nanging mung siji liyane "plus" kanggo generasi ana, lan ora pesawat generasi anyar. Su-57 temtunipun - ya.
          1. 0
            20 May 2021
            Kutipan saka Constanty
            Kaya ta senjata modern liyane. Contone, F-16V uga wis akeh owah-owahan, nanging ora ana siji ngandika bab iku pesawat generasi anyar.
            Pesawat generasi anyar mung F-35 (liyane, miturut pendapatku, ora sakabehe sukses)
            Utawa Su-35 - pesawat temtunipun sukses lan luwih apik saka versi sadurungé, nanging mung siji liyane "plus" kanggo generasi ana, lan ora pesawat generasi anyar. Su-57 temtunipun - ya.


            Ing teknologi pesawat, sadurunge Penguin, ora ana sing nate mbagi teknologi dadi generasi. lan ora ana definisi sing jelas babagan "generasi kalima" ing ngendi wae kajaba buklet pariwara kompleks industri militer AS lan koran dhewe.
            Lan Mi-28M ora nampa expansion saka Kapabilitas ana, nanging sawetara anyar. Jangkoan saya tambah akeh, rudal karo pencari, sistem penampakan sing beda banget. Ideologi aplikasi owah-owahan dhasar.
    5. +3
      20 May 2021
      Mi-28NM minangka generasi anyar saka helikopter serang kabeh cuaca sing efisien banget sing dirancang kanggo nindakake macem-macem misi.

      Tanpa ATGM generasi kaping 3, sing nduweni mode geni-lan-lali, efektifitas tetep dipotong.
      Mi-28 apik kanggo ngoyak janggut ing Suriah, nanging nglawan mungsuh sing luwih serius kanthi pertahanan udara militer, banget rentan nalika ngawal rudal menyang target.
    6. +1
      20 May 2021
      Kutipan saka: abc_alex
      Ing 5 taun, Ka-54 bakal nyekel,

      Apa sampeyan bisa ngomong luwih akeh babagan Ka-54?
      1. 0
        20 May 2021
        Kutipan saka bar1
        Kutipan saka: abc_alex
        Ing 5 taun, Ka-54 bakal nyekel,

        Apa sampeyan bisa ngomong luwih akeh babagan Ka-54?

        Aku ora duwe informasi babagan mobil iki.
    7. +1
      20 May 2021
      Kutipan saka Intruder
      Aku mesthi bakal tuku MI-28 kanggo aku!
      Anton, hello! Drive menyang dacha, utawa pindhah mburu? ombenan

      Hi Denis!
      Ing mburu! ombenan keprungu
    8. 0
      20 May 2021
      Kutipan saka: abc_alex
      Kutipan saka Intruder
      uga, ana bab kuwi ... paling padha nguwasani liwat-bushing ing seri, kurang saka telung taun wis liwati! apik

      telu? Telulas, maksudmu? Karya kasebut diwiwiti ing 2007.
      Ana crita banget unsightly kanggo Phazotron. Pengembang Mi-28 ngusulake supaya Phazotron ngembangake radar over-hub "kaya Longbow" ing awal 2000-an. Nanging Phazotron nolak, nyatakake yen ana akeh banget getaran, kabeh rumit banget, lan umume padha seneng karo Ka-54 (hello kanggo wong-wong sing seneng nulis babagan "lobi Milevsky"). Lan proses kasebut bakal mandheg, yen ora kanggo wong Ryazan. Pabrik Radio Ryazan ditemtokake dadi serial kanggo radar iki, nanging ngerti yen Fazotron ngetutake topik kasebut, dheweke njupuk pembangunan dhewe. Dheweke ora duwe pengalaman babar pisan. Ora ana wong ing Rusia sing duwe. Lan pakurmatan lan pujian kanggo wong-wong mau sing padha ora mandheg, sing padha coped, sing padha nyuwil liwat masalah sing mundak akeh kaya bongkahan. Kita nggawe siji versi, banjur liyane. Lan pungkasanipun, serial. Nanging sejarah pembangunan ing kana VERY dawa.

      pujian kanggo Kulibins kita, mung Lefty ana worth soko !!!!!!
    9. +1
      20 May 2021
      Helikopter kasebut nampa mesin VK-2500P buatan Rusia

      Ngomong-ngomong, ngenteni pirang-pirang taun maneh nalika Rusia bakal ngasilake akeh mesin kasebut supaya mesine bakal diekspor lan dudu Motor Sich?
      1. +2
        20 May 2021
        Kutipan saka: ficus2003
        Helikopter kasebut nampa mesin VK-2500P buatan Rusia

        Ngomong-ngomong, ngenteni pirang-pirang taun maneh nalika Rusia bakal ngasilake akeh mesin kasebut supaya mesine bakal diekspor lan dudu Motor Sich?

        hi
        Paling ora - tingkat wis 300 saben taun. Ing mangsa ngarep, dheweke pengin nggawa nganti 500 saben taun.
        Mangkene sawetara informasi sing menarik:

        https://военное.рф/2021/Одк1/
        Ing Desember 2020, dilaporake manawa rencana produksi UEC-Klimov saiki kalebu produksi taunan luwih saka 300 mesin kulawarga VK-2500, lan ing mangsa ngarep direncanakake bakal nyepetake nganti 500 unit saben taun.

        Deloken sisan
        1. +1
          22 May 2021
          Bubar, foto saka Hong Kong muncul nang endi wae ing port TV3-117 saka Ukraina, tanpa unit sing digawe ing Federasi Rusia. Mungkin Ukraina uga nyedhiyakake kanggo distrik kasebut.
          1. +1
            22 May 2021
            Kutipan saka Zaurbek
            Bubar, foto saka Hong Kong muncul nang endi wae ing port TV3-117 saka Ukraina, tanpa unit sing digawe ing Federasi Rusia. Mungkin Ukraina uga nyedhiyakake kanggo distrik kasebut.

            Utawa turahan / cadangan? Mbongkar?
            1. 0
              22 May 2021
              Lan kenapa ing pelabuhan Hong Kong lan saiki?
              1. +1
                22 May 2021
                Kutipan saka Zaurbek
                Hong Kong ing plabuhan TV3-117 saka Ukraina

                Pancen angel ngerti gambar sing bener, nanging ana 2 warta saka blog sing padha:
                Ekspor mesin Motor Sich PJSC VK-2500 tanpa unit sing dituku menyang Hong Kong
                https://diana-mihailova.livejournal.com/5974350.html
                SBU ngalangi penyelundupan bagean helikopter saka Ukraina, kalebu mesin TV3-117
                https://diana-mihailova.livejournal.com/5667149.html

                Ketoke wis ana upaya.
                1. 0
                  22 May 2021
                  Aku mung ora ngerti, apa wong Ukraina mandheg nyediakake TV No.. 117 utawa mung kanggo peralatan militer? Lan apa sing diekspor?
                  1. +1
                    22 May 2021
                    Kutipan saka Zaurbek
                    Aku mung ora ngerti, apa wong Ukraina mandheg nyediakake TV No.. 117 utawa mung kanggo peralatan militer? Lan apa sing diekspor?

                    Mesin kasebut diakoni minangka panggunaan dual, bisa dipasang ing turntable pertempuran. Dadi kanggo Rusia saka Ukraina iku tabu.
                    Mulane, kita bakal keling nganti 500 setahun. Ayo ndeleng.
                    Aku uga kasengsem ing tarif kanggo VK-800 kanggo Ansat-M. Kita ngenteni.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"