Pabrikan Rusia nampilake sistem pengawasan optik kanggo penerbangan

24

Ing Pameran Industri Helikopter Internasional HeliRussia 2021, dianakake ing Moskow, sistem pengawasan optik kanggo sipil penerbangan SON-820 lan SON-832. Kanthi bantuan, sampeyan bisa nindakake survey lan karya telusuran.

Iki diumumake dina iki dening layanan pers saka Holding Shvabe, sing ngembangake peralatan iki.



Kanthi bantuan saka sistem sing disedhiyakake dening pabrikan Rusia iki, sampeyan bisa njupuk gambar rinci babagan terrain lan macem-macem obyek, ngenali piranti teknis, lan ngenali individu utawa kelompok.

Sistem opto-elektronik gyro-stabil iki kalebu piranti opto-elektronik kanthi pencitraan termal lan saluran televisi, uga konsol operator kanthi joystick lan monitor video.

Produk bisa digunakake ing mode babak-jam lan kabeh cuaca, lan uga beda-beda ing universalitas.

- ngandika Igor Novikov, direktur perusahaan kanggo pesenan pertahanan negara.

Dheweke uga nyathet yen peralatan iki bisa digunakake ora mung ing penerbangan, nanging uga cocok kanggo instalasi ing operator darat utawa segara.

Layanan pers perusahaan kasebut ujar manawa pangembangan sing ditampilake ing pameran kasebut uga bakal ditampilake ing pameran udara internasional MAKS-2021, sing bakal dianakake ing wulan Juli taun iki ing Zhukovsky.

Eksposisi darmabakti kanggo prestasi industri helikopter dianakake saka 20 nganti 22 Mei ing Moskow ing pusat pameran Crocus Expo. Loro-lorone manufaktur Rusia lan manca melu.
  • Nyekel "Shvabe"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    20 May 2021
    turu kanggo penerbangan))

    topik sing apik lan migunani) ora mung kanggo warga sipil lan uga kanggo intelijen lan taktik, nanging ing komponen karo satelit Liana bakal dadi perkara sing paling penting)
    1. +3
      20 May 2021
      Quote: Anchor
      topik sing apik lan migunani) ora mung kanggo warga sipil lan uga kanggo intelijen lan taktik, nanging ing komponen karo satelit Liana bakal dadi perkara sing paling penting)

      =======
      Bener, aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni Liana lan apa hubungane karo "..sistem pengawasan optik kanggo sipil penerbangan SON-820 lan SON-832 .. "?
      PS Kanggo tujuan militer, kita duwe sistem pengawasan optik lan elektron-optik LAIN!
      1. +1
        20 May 2021
        penerbangan sipil bisa mabur ing ngendi militer mung bisa muncul kanthi skandal internasional gedhe)
        lan informasi lan nganyari apa (teknik) sing ditambah karo mung pangembang
    2. 0
      20 May 2021
      topik apik lan migunani

      Banjur, sing pisanan aku mikir babagan Kamentrian Situasi Darurat lan polisi, dheweke pancen bener, sing utama yaiku rega papan ora dadi. )))
      1. +3
        20 May 2021
        Ya, goleki sing ilang ing alas. Taun pungkasan minangka taun sing migunani kanggo dheweke.
        1. -1
          20 May 2021
          Ya, goleki sing ilang ing alas.

          Sadurunge, dheweke bisa nggoleki pirang-pirang minggu, nanging saiki kabeh gumantung saka jangkauan (daya) imager termal ing helikopter)))
          1. +2
            20 May 2021
            Lan saiki lagi looking, lan padha looking biasane mlaku. Padha mbentuk chain lan lunga. Helikopter mabur, ngobong minyak tanah lan menyang parkiran. Lan asring ora ana helikopter. Panelusuran kadhangkala nganti pirang-pirang minggu.
            1. 0
              20 May 2021
              Diantrekake ing ranté lan lunga

              Lan iki bakal dadi ing imager termal

              Tegese, kabeh ijo ora digatekake.
  2. +2
    20 May 2021
    Ya, kita butuh optik sing apik dhewe. Mungkin "Shvabe" bakal narik topik kasebut, bisa uga bakal ngatasi masalah iki!
    1. +2
      20 May 2021
      optik apik kita banget kudu kita dhewe

      Ya, wiwit jaman USSR, yen kita njupuk optik murni. Senadyan basis teori paling kuat lan anané monsters kayata LOMO ing Leningrad, Arsenal ing Kyiv, etc. Sa adoh aku ngerti, masalah tansah kualitas kaca tingal optik (utamané Flints abot) lan peralatan produksi outdated. Optik modern biasane elektronik, lan sampeyan ngerti sing basis unsur kita duwe.
  3. 0
    20 May 2021
    Topik sing paling penting. Aku duwe siji shoals karo ngetik? Pangilon nelpon!
    1. +2
      20 May 2021
      Zaur, mriksa komputer utawa apa nulis, nanging sampeyan temenan duwe jamb!
      1. 0
        20 May 2021
        Aku ora ngetik ..... utawa mirrored. Yen sampeyan ngeklik "fix" utawa "reply" banjur kabeh OK. Nanging aku duwe laptop Urzhuin sing prayoga.
        1. nnm
          +3
          20 May 2021
          Aku duwe omong kosong padha ing Jum'at ngguyu
          1. 0
            20 May 2021
            Aku beku. Lan ing dina minggu lan akhir minggu ..... Nanging hello saka Rostov! Dina iki ana.
            1. +6
              20 May 2021
              Zaurbek, isih ana ing Rostov-on-Don! belay Senajan, mesthi, sampeyan duwe Rostov temen beda, mbok menawa ana luwih saka siji ana ing minggu lol
              1. 0
                20 May 2021
                Lan aku rampung nggarap sosisku ........ lan aku ngaso
          2. +3
            20 May 2021
            Kutipan saka nnm
            Aku duwe omong kosong padha ing Jum'at ngguyu

            =======
            apik Utamané - dening jumat! Mbokmenawa komputer kesel banget nalika minggu kerja utawa nyiapake akhir minggu ..... Dadi "mikir" babagan sing salah .... lol Lan umume: masalah iki ora padha karo sampeyan! ombenan
  4. +2
    20 May 2021
    Pabrikan Rusia nampilake sistem pengawasan optik kanggo penerbangan
    . Kita ngeculake dhewe, banjur sanksi lan larangan ora nggegirisi.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. -1
    21 May 2021
    Ora kabeh perusahaan ing Novosibirsk tresna, paling sethithik tetep.
    1. 0
      21 May 2021
      Kutipan saka ASAD
      paling sethithik kiwa.

      Aku duwe kutub ski saka kepang irung Su-27, digawe ing pabrik pesawat Novosibirsk.
      wis nglayani meh 20 taun lan nomer loro mung ing ndhuwur lan larang banget.
      1. 0
        21 May 2021
        Irung saka Su 27 ditempelake saka fiberglass ing bengkel tetanggan. Ing pabrik Chkalov.
  7. 0
    21 May 2021
    Aku wonder ngendi komponen kanggo produk iki teka saka? We gawé matriks, kabel, etc. utawa iku kabeh konstruktor ngumpulake dhewe saka aliexpress?
  8. 0
    22 May 2021
    Joystick, sayangé, ora ditampilake, nanging miturut pengalaman produk sadurunge, kaya telek liyane. Aku sing paling trep kanggo tugas kuwi joystick standar kanggo Xbox. Miturut cara, iku wis wiwit digunakake ing tentara Western, amarga iku trep kanggo kesenengan. Aku narik kawigaten sampeyan, amarga ing artikel sing ora lawas, aku weruh trackball (trackball!) Ing console operator pertahanan udara.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"