Edisi Amerika: Armada Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng

77

Angkatan Laut AS kaping telu ukurane saka Angkatan Laut Rusia armada, nanging Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng. Chris Osborne, penulis artikel kanggo majalah Amerika The National Interest, teka ing kesimpulan iki.

Armada Rusia luwih cilik tinimbang armada Amerika lan NATO, nanging ing Segara Ireng bisa nahan kapal aliansi, panulis nulis. Bubar, Rusia wis "mbukak lan terus-terusan" ngembangake kehadirane ing wilayah Segara Ireng, mbangun pasukane kanthi ngenalake kapal anyar menyang armada kasebut.



Dibandhingake karo kapal Amerika modern lan ageng, kapal cilik sing dibangun dening Rusia, ing pandang sepisanan, ora nyebabake bebaya, nanging iki minangka khayalan. Kapal Rusia minangka ancaman yen sampeyan ngerti apa sing disedhiyakake. Lan miturut media Rusia, Osborn nyathet, Rusia wis ngrampungake tes rudal hipersonik sing bakal dilayani karo fregat armada Rusia.

Miturut penulis, Angkatan Laut Rusia ora duwe kapal gedhe lan kapal induk, nanging ana 64 kapal selam modern, 85 korvet lan 55 kapal patroli sing bisa nyebabake ancaman serius ing Segara Ireng kanggo kapal AS lan NATO sing bisa mlebu ing kana. wiwit operator pesawat lan kapal gedhe liyane Angkatan Laut AS ora bisa mlebu ing banyu segara iki.

Summing up, Osborne nyerat yen armada Rusia luwih cocok kanggo pertahanan pesisir, nuduhke ancaman kanggo kapal NATO sing mlebu ing Segara Ireng, nanging yen armada Amerika luwih kuwat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    77 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      20 May 2021
      Summing up, Osborne nyerat manawa armada Rusia luwih cocok kanggo pertahanan pesisir.


      Dadi, kita ora bakal nyerang sapa wae, nanging kita uga duwe pasukan pencegahan - retribusi ...
      1. +4
        20 May 2021
        Edisi Amerika: Armada Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng
        . Pitakonan yaiku ... lan sapa sing wani mriksa?
        1. +9
          20 May 2021
          Utamane ing Segara Ireng, ana pasukan sing cukup ing Crimea, tanpa Armada Segara Ireng ..
          1. + 15
            20 May 2021
            Ya, ana peluncur pesisir sing cukup kanggo klelep sapa wae
            1. +8
              20 May 2021
              Quote: Shurik70
              Ya, ana peluncur pesisir sing cukup kanggo klelep sapa wae


              Kanggo penerbangan safety net utawa ing kompleks ...
              1. +8
                20 May 2021
                Artikel sing lucu banget! Keberanian wong Amerika ora ana watese!
                "Bubar iki, Rusia wis "mbukak lan terus-terusan" ngembangake kehadirane ing wilayah Segara Ireng, mbangun pasukane kanthi ngenalake kapal anyar menyang armada.
                Kenapa wong Amerika sing ora sopan nesu? Amarga Rusia iku kang segara ing sing bank-bank nggawe armada kanggo counter serangan?

                "Miturut penulis, Angkatan Laut Rusia ora duwe kapal gedhe lan operator pesawat, nanging ana 64 kapal selam modern, 85 korvet lan 55 kapal patroli sing bisa nggawe ancaman serius ing Segara Ireng kanggo kapal AS lan NATO sing bisa mlebu ing kana. ... "
                А kenapa Kapal AS lan NATO mlebu ing Segara Ireng? Sawise kabeh, Segara Ireng ditutup kanggo wong liyo segara lan banget adoh saka USA! Sampeyan bisa uga ujar manawa Amerika Serikat ana ing sisih liya Bumi! Nggolek petualangan ing bokong ing ndonya? Wah... ngguyu
                1. +4
                  20 May 2021
                  Dheweke wis biasa mrentah lan nyengkuyung kabeh wong, mula dheweke ngalami masalah serius, dheweke rumangsa kabeh, wektune wis entek ...
                  1. -6
                    20 May 2021
                    Kutipan saka cniza
                    Dheweke wis biasa mrentah lan nyengkuyung kabeh wong, mula dheweke ngalami masalah serius, aku rumangsa kabeh, wektune wis entek ...


                    Ana 8 yuta lowongan ing Amerika.
                    Negara kasebut pancen mundhak ekonomi.
                    Lan sampeyan ngubur dheweke maneh lan maneh.

                    Ing kene ana wong sing nulis yen dana pensiun AS duwe tabungan meh 100 triliun. Simpenan pensiun lan kapentingan ing wong-wong mau.
                    Lan sampeyan kabeh nyoba narik utang nasional, sanajan 30 triliun, amarga Amerika bakal tiba.
                    Ya, dheweke ora nggatekake tugase.
                    Wong Amerika biasa manggon, tuku omah kanthi hipotek, truk $ 200, lan nyambut gawe.
                    Amerika biasa.
                    Sampeyan piye wae nonton blog video saka imigran biasa sing nganggo basa Rusia ing Amerika Serikat.
                    Kepriye sejatine urip lan kepiye sejatine ana.

                    Ora ana sing keganggu karo sawetara masalah geoglobal.
                    Nanging ing komunikasi Rusia kita - saben detik nyerat. yen Amerika kirdyk lan dheweke ngrasakake, mung kira-kira ...
                    Piye perasaanmu?
                    1. +1
                      20 May 2021
                      Ana 8 yuta lowongan ing Amerika.
                      Negara kasebut pancen mundhak ekonomi.
                      Lan sampeyan ngubur dheweke maneh lan maneh.


                      Ing ngendi sampeyan ndeleng aku ngubur wong-wong mau? Aku ngomong babagan kasunyatan manawa kekuwatane tunggal bakal rampung ...
                      1. -6
                        20 May 2021
                        Kutipan saka cniza
                        Ana 8 yuta lowongan ing Amerika.
                        Negara kasebut pancen mundhak ekonomi.
                        Lan sampeyan ngubur dheweke maneh lan maneh.


                        Ing ngendi sampeyan ndeleng aku ngubur wong-wong mau? Aku ngomong babagan kasunyatan manawa kekuwatane tunggal bakal rampung ...


                        Aku wedi banget, nanging kabeh dadi nyatane yen kekuwatane ora bisa dibagi nganti pirang-pirang atus taun.
                        Kabeh proyek ijo iki babagan "dekarbonisasi" ing jagad iki - ndadékaké keunggulan teknologi total Barat ing saindenging jagad, lan nyatane nglarang pangembangan teknologi wong-wong sing ora cocog karo "dunia ijo lan dekarbonisasi "...

                        Konsekuensi banget saka "perlindungan ekologi" modern.
                        Padha muter kertu iki banget subtly ...
                        1. +2
                          20 May 2021
                          Ya, ing kene dheweke bisa entuk pengaruh tambahan, nanging tanpa China, lan tanpa Rusia, dheweke ora bakal ditetepake maneh, lan ing kana India, Brasil ana ing dalan ...
                        2. -2
                          20 May 2021
                          Kutipan: SovAr238A
                          Kabeh proyek ijo iki babagan "dekarbonisasi" ing jagad iki - ndadékaké keunggulan teknologi total Barat ing saindenging jagad, lan nyatane nglarang pangembangan teknologi wong sing ora cocog karo "dunia ijo lan dekarbonisasi"

                          Nanging iki serius, nanging dudu kasunyatan manawa dheweke bakal sukses kaya sing dikarepake.
                    2. +1
                      20 May 2021
                      Kutipan: SovAr238A
                      Ing kene ana wong nulis,

                      julukan ora "Munchausen" dening sembarang kasempatan ?
                      "Investasi real estate CalPERS gunggunge $35,3 milyar, total aset - 267,5 milyar dolar.
                      Nanging, kinerja finansial sing apik ora ngidini dana tekan tingkat kecukupan modal sing bisa ditrima: sajrone taun, rasio aset dana kanggo kewajiban tambah mung 3 persen dadi 68 persen saka total kewajiban; ing kasunyatan, dana wis $ 112 milyar bolongan ing ibukutha, prospek kanggo nutup kang arang banget foggy.
                      ngendi? triliunan endi?
                      1. +3
                        20 May 2021
                        Kutipan saka poquello
                        ing kasunyatan, dana wis $ 112 milyar bolongan ing ibukutha, prospek kanggo nutup kang arang banget foggy.
                        ngendi? triliunan endi?

                        Ana cukup bolongan ana, ing akeh panggonan ... iku ora kanggo apa-apa sing belang arep nyuwek negara sing duwe REAL RESOURCES, lan ora tabungan kertas!
                        Miturut cara, iki banget nuduhake yen mung nyithak bungkus permen kertas lan nyedhiyakake proyek ing SEKTOR LAYANAN, nyata, indikator penting ora bisa digayuh !!!
                        Malah lemon saka hairdressers, financiers, stockbrokers, pejabat ora bisa ijol kanggo losses ing SEKTOR REAL EKONOMI, PRODUKSI!
                        Bungkus permen sing dicithak ora kudu dikunyah ing es, nanging ora kabeh bisa dituku! Lan bakal dadi luwih angel!
                    3. +2
                      20 May 2021
                      Kutipan: SovAr238A
                      Sampeyan piye wae nonton blog video saka imigran biasa sing nganggo basa Rusia ing Amerika Serikat.
                      Kepriye sejatine uripe lan kepiye sejatine ana

                      Apa sampeyan nonton kabeh lan kabeh wong?
                      Ana kabeh! Sawetara smear butter ing butter, nalika liyane oh carane padha sumpah urip Amérika sing ....
                      Sapa kowe, sapa sing pracaya?
                      Lan umume, penting kanggo kita kepiye WE, lan ing kana dheweke ngidini awake dhewe ...
                      Miturut cara, kita ora ngajak wong-wong mau menyang panggonan kita, kaya, njaluk kita yatim piatu lan apes, lan kita, sing seneng poke ing arah, ora menarik kanggo kita.
          2. +4
            20 May 2021
            Obrolan kosong babagan topik "modis".
            1. +4
              20 May 2021
              Ya, iki minangka isi saka Amerika Serikat, spesialis ora bakal nemokake Crimea ing peta ...
              1. +5
                20 May 2021
                Sing mesthine ngerti ing ngendi lan kaya apa kahanan ing kana.
                Padha lungguh, meneng, amarga chatting kosong ora bab wong-wong mau.
                1. +3
                  20 May 2021
                  Dadi dheweke kanggo warga kutha, ujare, Amerika iku kabeh wong, nang endi wae lan mesthi ...
        2. +4
          20 May 2021
          Kutipan saka roket757
          Edisi Amerika: Armada Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng
          . Pitakonan yaiku ... lan sapa sing wani mriksa?

          Ana kekuatan, pikiran ora perlu! Mung ing kene akeh faktor sing ora digatekake dening Amerika: keberanian, pengabdian, kapinteran, lan liya-liyane. Padha ora lan ora bakal.
          1. +2
            20 May 2021
            Ngomong bab Yankees sing padha ora duwe apa-apa kaya sing .... iku mbokmenawa ora worth iku. Dheweke duwe wong sing ngerti kabeh sing dibutuhake ... iki kaya wates pungkasan, saka tumindak sembrono lan fatal para politisi sing ora tanggung jawab.
            Wong-wong kuwi ora munggah ing umum, iku ora adat kanggo wong-wong mau.
            Politik, bisnis iku siji, nanging nggawe keputusan sing bisa nyebabake bencana liya.
            Dadi karo wong-wong mau, dadi karo kita, meh nang endi wae.
          2. -4
            20 May 2021
            Quote: Egoza
            Kutipan saka roket757
            Edisi Amerika: Armada Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng
            . Pitakonan yaiku ... lan sapa sing wani mriksa?

            Ana kekuatan, pikiran ora perlu! Mung ing kene akeh faktor sing ora digatekake dening Amerika: keberanian, pengabdian, kapinteran, lan liya-liyane. Padha ora lan ora bakal.


            Apa sampeyan wis maca sejarah operasi militer negara-negara ing donya?

            Ketoke ora.
            Aku ngerti sing patriotisme, nanging patriotisme adhedhasar buta huruf dhewe, lan disengojo ngremehake lan underestimation saka mungsuh - ndadékaké kanggo kekalahan elek, nganti "wisuh metu kabeh bangsa lan bangsa saka sajarah, kang saiki kita ngerti mung sing padha biyen" . ..
            1. +3
              20 May 2021
              SovAr238A
              Apa sampeyan wis maca sejarah operasi militer negara-negara ing donya?

              Ing perang militèr lan perang gedhe apa tentara AS dicathet?, mangga dielingake. Banjur aku ora kelingan. Kajaba ing perang sipil adoh saka lor lan kidul. Lan ora ana sing ngremehake mungsuh, aku njamin sampeyan, sebaliknya.
            2. 0
              20 May 2021
              Kutipan: SovAr238A
              Apa sampeyan wis maca sejarah operasi militer negara-negara ing donya?

              Inggih, nggih, nggih, madhangi kita bodho babagan operasi militer gedhe sing ditindakake dening Yankees ???
              Dadi, contone, mbandhingake karo perang liyane sing ora ana gandhengane karo Yankees amarga .....
        3. 0
          20 May 2021
          Kutipan saka roket757
          Edisi Amerika: Armada Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng
          . Pitakonan yaiku ... lan sapa sing wani mriksa?


          iku ijin diplomatik)
          perintah AS, sampeyan bisa ngadhepi)
          Kita bakal langsung nggawa 64 kapal selam, 85 korvet lan 55 kapal patroli menyang Segara Ireng lan kita bakal muter kaya bocah cilik ing jedhing karo NATO)
          sampeyan butuh paling ora titik dhukungan utawa pangkalan lengkap ing Kuba utawa Venezuela) supaya teknologi anti-kapal selam kita uga bisa dites ing kana) banyune bening lan kahanan ing kana)
          1. 0
            20 May 2021
            Kok neng kono...wilayah banyu winates kanggo ngatur lomba armada ???
            Iki ditembak liwat sistem pesisir, ditutupi dening pesawat munggah lan mudhun.
            Kapal impor mung bisa nuduhake gendera ing kono lan .... aja ngomong, sepisan maneh.
        4. +1
          20 May 2021
          Miturut penulis, Angkatan Laut Rusia ora duwe kapal gedhe lan operator pesawat, nanging ana 64 kapal selam modern, 85 korvet lan 55 kapal patroli sing bisa nyebabake ancaman serius kanggo kapal AS lan NATO ing Segara Ireng.

          Kapal lan prau ora dibutuhake. Bakal cukup kanggo diiringi sistem rudal pesisir lan banjur kanthi tenang menyang ngisor.
    2. +2
      20 May 2021
      Kaya kita ngukur kekuatan kita ing Karibia karo Amerika.
      Ing kauntungan akeh banget kita ing Segara Ireng, lan kasur ing Karibia.
    3. +3
      20 May 2021
      Omong kosong apa. Wis dikenal wiwit Perang Dunia II manawa armada kasebut ora bisa nolak serangan massal dening pesawat tempur. Tanpa supremasi udhara, armada kasebut bakal dikalahake, ora preduli sapa lan pasukan apa sing mlebu ing Segara Ireng. Lan mung Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Rusia saiki bisa nggawe supremasi udara kasebut ing wilayah iki.
      1. -7
        20 May 2021
        Kutipan: Saka Tomsk

        Lan mung Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Rusia saiki bisa nggawe supremasi udara kasebut ing wilayah iki.


        Dadi aku arep takon maneh - kok sampeyan ngomong omong kosong?
        Sampeyan ndeleng peta.
        75% saka pesisir Segara Ireng iku negara NATO lan wong-wong sing tulus simpati karo wong-wong mau (sing pengin kita asor malah luwih saka Amerika lan anggota NATO).


        Negara-negara NATO duwe penerbangan militer, sing bisa ditransfer menyang zona konflik Segara Ireng sing potensial - kaya roti jahe. 3 kaping luwih saka kita.
        Lan lapangan udara uga rereget.


        Inggih, paling sampeyan duwe materiel urusan militer, sinau paling sethithik ... Deleng peta ing kana, sinau komposisi kuantitatif penerbangan.
        1. +7
          20 May 2021
          Yagene padha isin kanggo nglukis Crimea ing werna Turki??? basa
          1. -6
            20 May 2021
            Kutipan: Alexander97
            Yagene padha isin kanggo nglukis Crimea ing werna Turki??? basa


            Nyuwun sewu, aku ora weruh manawa Crimea isih dicet ing Ukrainia - ijo ...
            Nanging ora ngganti inti.
            1. 0
              20 May 2021
              Artikel 5 "Pihak-Pihak Persetujuan setuju yen serangan bersenjata marang siji utawa luwih saka wong-wong mau ing Eropah utawa Amerika Utara bakal dianggep minangka serangan marang wong-wong mau sacara sakabèhané, lan mulane setuju manawa ana serangan bersenjata kasebut, saka wong-wong mau, ing nggunakake hak mbela dhiri individu utawa kolektif sing diakoni dening Artikel 51 Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, bakal nulungi Partai Kontrak utawa Para Pihak sing kena pengaruh sing kena serangan kasebut kanthi langsung njupuk tindakan individu utawa kolektif kasebut, kang dianggep perlu, kalebu nggunakake pasukan bersenjata kanggo mulihake lan njaga keamanan wilayah Atlantik Lor.
              Ringkesan gaman lan peralatan militer negara NATO meh ora bener babagan kemungkinan partisipasi ing permusuhan. Maneh, oposisi kanggo transfer peralatan minimal liwat karusakan landasan pacu lan infrastruktur lapangan udara uga kudu dianggep.
            2. +1
              20 May 2021
              Nyuwun sewu, aku ora weruh manawa Crimea isih dicet ing Ukrainia - ijo ...
              Nanging ora ngganti inti.

              Kasunyatan bilih Crimea punika Rusia ngganti kahanan ing wilayah Segara Ireng cukup kuwat. Saliyane lapangan udara tambahan kanggo penerbangan Angkatan Udara Rusia, ana posisi RK pesisir, uga pertahanan udara. Lan meh kabeh nutupi kabeh Segara Ireng.
              Utawa apa sampeyan mikir yen Crimea bali mung kanggo sunbathe lan nglangi ing pesisir.
        2. +4
          20 May 2021
          Ketoke, sampeyan ora ngerti materi babagan militer tinimbang aku. Lan sinau ing wektu luang sistem pertahanan udara Rusia ing wilayah iki. paling ora.
        3. 0
          20 May 2021
          Lan apa, macem-macem macem-macem langsung diobong kanthi semangat kanggo menek ing sistem anti-pesawat kita? Lan ana cukup.
          Miturut cara, masalah karo lapangan udara ditanggulangi siji utawa loro, mula ora ana sing bakal mlebu. Adoh, luwih aman.
    4. 0
      20 May 2021
      Tulung dakkandhakake, kenapa mungsuh mlebu ing Segara Ireng? Uga, kita bakal tekan Mediterania.
      1. -5
        20 May 2021
        Kutipan saka ASAD
        Tulung dakkandhakake, kenapa mungsuh mlebu ing Segara Ireng? Uga, kita bakal tekan Mediterania.


        Kepiye carane kita "njaluk" - yen kita diubengi dening negara NATO lan simpatisane ing Segara Ireng?
        Apa kita bakal perang piyambak karo kabeh negara NATO?
        Malah Uni Soviet ora bisa mbayar iki, mbayar kabeh cara kanggo kabeh tentara saka Pakta Warsawa ...

        Lan iki teka liyane sengit ...
        1. 0
          20 May 2021
          Kutipan: SovAr238A
          Apa kita bakal perang piyambak karo kabeh negara NATO?

          Wektu nalika wong Romania sing wis mati dikubur ing tumpukan cedhak Voronezh wis liwati, saiki dheweke lan wong liya kaya dheweke bakal mati ing tanah air. Lan padha ngerti. Iku ora pantes kanggo pirembagan bab mbuwang kupluk kene, alhamdulillah ora ana sing mriksa strategi perang modern karo mungsuh kuwat, amarga kabeh pihak ngerti utawa nganggep carane iku bakal rampung. Ora ana pitakonan babagan konsolidasi NATO nalika sampeyan kaancam bakal rusak total. Iki "sekutu" bakal quietly njagong ing bolongan, sanajan setengah saka negara NATO saka kang padha mabur kanggo kita numpes nanggepi utawa ngaco munggah.
          1. -1
            20 May 2021
            Kutipan saka kventinasd
            Wektu nalika wong Romania mati dikubur ing tumpukan cedhak Voronezh wis rampung

            Kaya wektu nalika Romania numpes ing 41-42. gerakan partisan ing Crimea
    5. +4
      20 May 2021
      Miturut penulis, Angkatan Laut Rusia ora duwe kapal gedhe lan operator pesawat, nanging ana 64 kapal selam modern, 85 korvet lan 55 kapal patroli sing bisa nggawe ancaman serius ing Segara Ireng kanggo kapal AS lan NATO.


      Saka ngendi dheweke entuk nomer kasebut?
      Apa jenis warta saka omong kosong lengkap?
      1. 0
        20 May 2021
        Sampeyan bener, sampeyan nghias Angkatan Laut kita
    6. 0
      20 May 2021
      Yen ana eskalasi, njupuk menyang akun teknologi modern, paling kamungkinan serangan bakal dikirim ora mung ing kapal, nanging pisanan ing markas kaputusan-nggawe, lan wektu iki Yankees tengen tlaga ora bakal bisa njagong metu.
    7. 0
      20 May 2021
      Lan apa sing dilalekake armada NATO ing Segara Ireng? wektu iki. Maskapai pesawat ora nglilani wong Turki ngliwati selat, iki loro. Ora mung kapal perang saka Armada Segara Ireng, nanging uga kompleks rudal pesisir lan pesawat bakal numpes armada NATO ing Segara Ireng. Iki telu. Kapal Kaspia Flotilla bakal entuk armada NATO ing Segara Ireng. Iki papat. Inggih, aja lali babagan sistem perang elektronik. Wis lima.
      1. -3
        20 May 2021
        Kutipan: Boris Epstein
        Lan apa sing dilalekake armada NATO ing Segara Ireng? wektu iki. Maskapai pesawat ora nglilani wong Turki ngliwati selat, iki loro. Ora mung kapal perang saka Armada Segara Ireng, nanging uga kompleks rudal pesisir lan pesawat bakal numpes armada NATO ing Segara Ireng. Iki telu. Kapal Kaspia Flotilla bakal entuk armada NATO ing Segara Ireng. Iki papat. Inggih, aja lali babagan sistem perang elektronik. Wis lima.


        Penggemar liyane saka ide bola ...


        Apa sampeyan arep "ngrusak" armada NATO ing segara NATO?
        Sawise kabeh, nyatane - iki 20 taun pungkasan - kaya ngono.
        Turkiye? ing NATO (armada kaping pitu luwih kuwat tinimbang kita, lan akeh penerbangan)
        Romania, Bulgaria? ing NATO (ora ana armada, nanging bakal nyedhiyakake kabeh penerbangan, infrastruktur, kabeh lapangan udara lan pangkalan angkatan laut kanggo anggota NATO liyane).
        Georgia lan Ukraina? ora, padha ora ana ing NATO, nanging padha Samsaya Awon saka NATO ... padha bakal nyedhiyani kabeh, lan padha uga bakal dilat boots kanggo anggota NATO lan whiten anus - yen mung marang Rusia.

        Dadi mungkasi mbuwang agitasi menyang massa.
        Sinau kasunyatan.
        Segara Ireng minangka segara NATO!
        Iki bakal nuduhake peta geografis biasa, komposisi angkatan bersenjata.
        Lan comparison biasanipun.



        Lan ya.
        padha uga duwe sistem rudal pesisir lan penerbangan, sing kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang kita.
        Nanging sampeyan mbokmenawa ora ngerti babagan iki.
        Ing manual latihan, ora ana prentah kanggo nulis babagan iki ...
        1. 0
          20 May 2021
          Kutipan: SovAr238A
          Segara Ireng minangka segara NATO!

          Segara Ireng minangka segara Federasi Rusia. Iki diakoni sanajan militer NATO lan kalebu ing zona A2 / AD Rusia miturut klasifikasi dhewe.
          1. -5
            20 May 2021
            Kutipan saka vvvjak
            Kutipan: SovAr238A
            Segara Ireng minangka segara NATO!

            Segara Ireng minangka segara Federasi Rusia. Iki diakoni sanajan militer NATO lan kalebu ing zona A2 / AD Rusia miturut klasifikasi dhewe.


            Apa aku bisa njaluk conto dokumen pratelan?

            Pranyatan Montreux padha maca:
            Artikel 20
            Ing wektu perang, nalika Turki dadi perang, pranata Artikel 10-18 ora bakal ditrapake; lumampah kapal perang bakal gumantung mung ing discretion saka Pemerintah Turki.

            Lan NATO iku NATO. Turks bakal perang.
            1. +2
              20 May 2021
              Kutipan: SovAr238A
              Artikel 20
              Ing wektu perang, nalika Turki dadi perang, pranata Artikel 10-18 ora bakal ditrapake; lumampah kapal perang bakal gumantung mung ing discretion saka Pemerintah Turki.

              Aku ora peduli, sampeyan ora nganggep kemampuan misil:
              "Kapal-kapal Amerika ora bakal diidini mlebu ing kene. Komplek Bal lan Bastion nutupi Segara Ireng. Sanalika kapal-kapal Amerika mlebu ing Bosphorus, rudal ditembaki. Kapal-kapal kasebut tenggelam lan nutup selat kanggo" bala. umume, analis NI menehi analisis sing bener, "jelas Yuri Knutov.
              https://polit.info/541085-knutov-obyasnil-kak-rf-mozhet-zablokirovat-korablyam-ssha-vkhod-v-chernoe-more?utm_source=warfiles.ru
              1. -5
                20 May 2021
                Kutipan saka: kot423
                Kutipan: SovAr238A
                Artikel 20
                Ing wektu perang, nalika Turki dadi perang, pranata Artikel 10-18 ora bakal ditrapake; lumampah kapal perang bakal gumantung mung ing discretion saka Pemerintah Turki.

                Aku ora peduli, sampeyan ora nganggep kemampuan misil:
                "Kapal-kapal Amerika ora bakal diidini mlebu ing kene. Komplek Bal lan Bastion nutupi Segara Ireng. Sanalika kapal-kapal Amerika mlebu ing Bosphorus, rudal ditembaki. Kapal-kapal kasebut tenggelam lan nutup selat kanggo" bala. umume, analis NI menehi analisis sing bener, "jelas Yuri Knutov.
                https://polit.info/541085-knutov-obyasnil-kak-rf-mozhet-zablokirovat-korablyam-ssha-vkhod-v-chernoe-more?utm_source=warfiles.ru


                Maneh jaran bunder.
                Ya, apa sebabe, contone, nalika serangan pisanan ing Baghdad, pesawat perang elektronik sing bersenjata PRLR, uga sawetara belasan helikopter, mabur dhisik.
                Inggih, sawetara atus kelompok sabotase.
                Kaping pisanan, dheweke ngrusak jalur komunikasi, saluran listrik, set generator, yen bisa.
                Diblokir karya radar.
                Ngancurake radar sing isih urip.
                Esuke padha mbaleni maneh.
                Lan mung sawise sawetara puluhan jam, invasi massive diwiwiti.

                Semono uga kanggo Yugoslavia.

                Dadi kenapa sampeyan mikir yen NATO bakal "mboseni" ing Rusia, tanpa bingung karo persiapan sing biasa kanggo serangan?

                Mungkin mung amarga sampeyan ora ngerti sejarah militer?
                1. +3
                  20 May 2021
                  Kutipan: SovAr238A
                  menowo kanggo wong-wong mau, nyepakaké kanggo serangan?

                  Tembung kunci yaiku "biasane". Ayo kula ngelingake maneh babagan doktrin - ora ana sing mbatalake serangan preemptive ing lapangan udara, lan liya-liyane lan mbandhingake Rusia karo Baghdad lan Yugoslavia kaya ngono ...
                  1. -5
                    20 May 2021
                    Kutipan saka: kot423
                    Kutipan: SovAr238A
                    menowo kanggo wong-wong mau, nyepakaké kanggo serangan?

                    Tembung kunci yaiku "biasane". Ayo kula ngelingake maneh babagan doktrin - ora ana sing mbatalake serangan preemptive ing lapangan udara, lan liya-liyane lan mbandhingake Rusia karo Baghdad lan Yugoslavia kaya ngono ...


                    Aku elinga tembung saka marshal siji (Uni Soviet) - sing ngandika yen Amerika bakal kalah ing Irak.
                    Aku elinga tembung sing NATO bakal ilang ing Yugoslavia.

                    Kepiye carane sampeyan ngirim serangan preemptive?

                    Miturut basa Turki, Georgia, Ukrainia, Bulgaria, Romania, Hungaria, Ceko, Yunani, lan basa liyane, kalebu pecahan saka Yugoslavia ...

                    Apa kita duwe pasukan sing bisa ngluncurake serangan preemptive marang 10 negara sekaligus?
                    1. +2
                      20 May 2021
                      Kutipan: SovAr238A
                      Kita duwe kekuwatan kaya ngono

                      Apa sampeyan pejabat tinggi Kementerian Pertahanan ngomong yen sampeyan ora?
                      Ing nata lan kasur, aturan ditrapake: "rugi ora bisa ditampa":. Sing kudu diwiwiti saka, lan ora puff metu pipi, nindakake omong kosong. Diwenehi doktrin kita, anane kabeh jinis senjata (yao, presisi dhuwur, hiper, konvensional, lan liya-liyane) - nata lan kasur bakal ngrusak sirahe 100500 kaping sadurunge mutusake apa wae.
                    2. 0
                      21 May 2021
                      Kutipan: SovAr238A
                      Apa kita duwe pasukan sing bisa ngluncurake serangan preemptive marang 10 negara sekaligus?
                      Siji miturut negara, nanging kanthi lengkap.
              2. -1
                20 May 2021
                Kutipan saka: kot423
                sampeyan ora nganggep kemampuan rudal:

                sampeyan nimbang kemungkinan:
                1. Amerika Serikat arep masang Tomahawks ing cedhak wates Rusia. Pangkalan pertahanan anti-rudal bakal katon ing Polandia lan Rumania.
                https://topwar.ru/163960-amerikanskie-rakety-v-polshe-i-rumynii-naceleny-na-rossiju-kak-nam-otvetit.html
                2. Sistem pertahanan rudal Aegis Ashore kanthi pencegat rudal RIM-161 Standard 3 (SM-3) Amerika
                https://topwar.ru/176023-na-chto-sposobny-amerikanskie-obekty-pro-v-rumynii-i-polshe-harakteristiki-i-potencialy.html
                ????????
                1. -1
                  20 May 2021
                  LAN? Apa sampeyan nyoba gawe kagetku? Subsonik tomahawks = nuthuk dheweke mudhun luwih gampang lan luwih murah tinimbang super, hyper. Dheweke nganggo gps, sing macet (utawa diowahi nganti atusan kilometer). Ya, ana (ana) kesasar kanggo pindhah bebarengan map glethakaken, nanging iku perlu kanggo nyoba kanggo nganyari, lan iki wektu, + nelusuri satelit mbusak (ngganti) kasur. Aegis? Apa iki ora sing mati ing cookie EW? Dadi kowe ora ngyakinake aku.
                  1. -1
                    21 May 2021
                    Kutipan saka: kot423
                    LAN? Apa sampeyan nyoba gawe kagetku? Subsonik tomahawks = nuthuk dheweke mudhun luwih gampang lan luwih murah tinimbang super, hyper. Dheweke nganggo gps, sing macet (utawa diowahi nganti atusan kilometer). Ya, ana (ana) kesasar kanggo pindhah bebarengan map glethakaken, nanging iku perlu kanggo nyoba kanggo nganyari, lan iki wektu, + nelusuri satelit mbusak (ngganti) kasur. Aegis? Apa iki ora sing mati ing cookie EW? Dadi kowe ora ngyakinake aku.


                    Yen sampeyan isih yakin manawa pemancar 5 kilowatt bisa "ngalahake nganti mati" Aegis 6 megawatt, mula sampeyan kudu sekolah kanthi nyata ...

                    GPS macet mung ing radius winates banget.
                    Saiki ora luwih saka 5 kilometer.

                    Rudal ngliwati sawetara SN, yen ora ana sinyal GPS, utawa distorsi, dheweke ngliwati Terkom, ing sadawane titik referensi.
                    Peta dianyari saben 3-4 sasi - iki minangka rutinitas rutin saiki.
                    Sawise nganyari algoritma lan basis teknis (kedadeyan 3 taun kepungkur), pitungan tugas penerbangan lan dimuat menyang roket ora luwih saka 40 menit.

                    Tomahawks angel banget ditembak - padha mudhun ing 60 meter saka ndhuwur lemah. Mudhun ing papan sing rata nganti 30 meter.

                    Siji-sijine sing nembak tomahawks yaiku wong Irak, ing salah sawijining titik referensi, nembak nguber MANPADS. Ngawasi kanthi visual liwat roket ing ndhuwur lan ditembaki.

                    Aku ora ngelingi informasi yen sistem pertahanan udara Irak bakal nembak Tomahawk.
                    Aku wis ora weruh informasi sing sak memungsuhan sembarang pesawat ndeteksi Tomahawk mabur lan bisa nyegat lan numpes.

                    Dadi kabeh underestimation saka peluncur rudal subsonik, apa Tomahawk utawa Kaliber, iku salah banget.

                    Mung kanggo sistem pertahanan udara sing paling modern - yaiku rudal subsonik sing mabur ing papan sing dhuwur banget sing isih dadi target sing luwih angel tinimbang misil supersonik lan hipersonik sing mabur ing papan sing dhuwur ...
          2. +2
            20 May 2021
            Aku ndhukung! Ing peta kita, bali jeneng sing bener historis SEA RUSIA!!!!! prajurit
        2. 0
          20 May 2021
          Kutipan: SovAr238A
          Sinau kasunyatan.

          Aja nulis omong kosong babagan jaran ing vakum bunder. Sembarang serangan ing ireng, Mediterania, utawa malah ing genangan sembarang, iku perang karo kabeh jalaran. Kene sampeyan nyalib babagan pasukan Nata lan kasur - lali doktrin anyar Rusia - kanggo nyerang maneh, utawa preemptively karo kabeh sing, nganti senjata nuklir, lan ora mung ing panyerang, nanging uga ing kasur ing 1st giliran. (pusat pengambilan keputusan). Saiki nguripake otak lan mikir - apa sampeyan butuh awu nuklir (supaya padha duwe 100500 kapal, pesawat lan kompleks pesisir)?
          1. -3
            20 May 2021
            Kutipan saka: kot423
            Kutipan: SovAr238A
            Sinau kasunyatan.

            Aja nulis omong kosong babagan jaran ing vakum bunder. Sembarang serangan ing ireng, Mediterania, utawa malah ing genangan sembarang, iku perang karo kabeh jalaran. Kene sampeyan nyalib babagan pasukan Nata lan kasur - lali doktrin anyar Rusia - kanggo nyerang maneh, utawa preemptively karo kabeh sing, nganti senjata nuklir, lan ora mung ing panyerang, nanging uga ing kasur ing 1st giliran. (pusat pengambilan keputusan). Saiki nguripake otak lan mikir - apa sampeyan butuh awu nuklir (supaya padha duwe 100500 kapal, pesawat lan kompleks pesisir)?


            Apa kita butuh awu nuklir?
            Nah, apa sampeyan butuh pribadi?
            Apa bojomu, anak-anake, putu-putumu kabeh bakal kobong amarga ana konflik pesisir?

            Sanajan ing jaman Soviet Khrushchev lan Kennedy sarujuk kanggo nindakake tanpa perang nuklir, sanajan ing taun-taun kasebut mesthi "relatif" kanthi akibat sing luwih murah. tinimbang saiki.

            Lan ya.
            Apa sampeyan ngerti yen sajrone Krisis Karibia - Amerika dipasang ing Okinawa - 32 rudal kanthi biaya 1,5 megaton. Mung kanggo Vladivostok.
            Kalebu sobered akeh kepala saka Kuba.
            1. +2
              20 May 2021
              Kutipan: SovAr238A
              Apa kita butuh awu nuklir?
              Nah, apa sampeyan butuh pribadi?

              Pitakonan iku ora bener lan sampeyan pindhah saka topik sampeyan dhewe.
              Aku ora, nanging: 1. Aku ora bakal lungguh kaya 404 "Gubugku ing pinggir". 2. Obrolan babagan serangan ing armada Rusia - Aku ngelingake sampeyan babagan doktrin lan akibat. 3. Ing nat, banget, ora potheads sing lungguh, kaya ing kasur = kanggo ngrembug sawetara jinis telek hipotetis saka Osborne, lan malah karo "pinter dipikir", kaya sampeyan - nalika lali bab dhasar sing bab iki - ana omong kosong babagan jaran ing vakum bunder.
              1. -3
                20 May 2021
                Kutipan saka: kot423
                Kutipan: SovAr238A
                Apa kita butuh awu nuklir?
                Nah, apa sampeyan butuh pribadi?

                Pitakonan iku ora bener lan sampeyan pindhah saka topik sampeyan dhewe.
                Aku ora, nanging: 1. Aku ora bakal lungguh kaya 404 "Gubugku ing pinggir". 2. Obrolan babagan serangan ing armada Rusia - Aku ngelingake sampeyan babagan doktrin lan akibat. 3. Ing nat, banget, ora potheads sing lungguh, kaya ing kasur = kanggo ngrembug sawetara jinis telek hipotetis saka Osborne, lan malah karo "pinter dipikir", kaya sampeyan - nalika lali bab dhasar sing bab iki - ana omong kosong babagan jaran ing vakum bunder.


                Dumadakan...
                Carane sampeyan nguripake kabeh?
                Kaping pisanan, dheweke ngumumake yen kita bakal nyerang nganggo senjata nuklir, banjur padha nguripake lan ngganti sepatune kanthi cepet, nuntut aku ninggalake topik kasebut kanthi tanganku dhewe ...
                Troll, sayang?
                Cheesy!
                1. -2
                  20 May 2021
                  Kutipan: SovAr238A
                  Wiwitane dheweke dhewe ngumumake yen kita bakal nyerang nganggo senjata nuklir

                  Kutipan: SovAr238A
                  kenek maneh, utawa preemptively kabeh sing, nganti senjata nuklir

                  Lan ing ngendi aku ujar manawa senjata nuklir mesthi bakal ditindakake ing 1st turn?
                  Kutipan: SovAr238A
                  Troll, sayang?
                  Cheesy!
            2. 0
              21 May 2021
              Kutipan: SovAr238A
              Apa kita butuh awu nuklir?
              Nah, apa sampeyan butuh pribadi?
              Ya.
          2. +2
            20 May 2021
            Kutipan saka: kot423
            utawa pre-emptive kanggo kabeh sing, nganti senjata nuklir

            Apa sampeyan percaya karo senjata nuklir preemptive? Sawise kabeh
            Kutipan saka: kot423
            ...nanggepi...
            bakal teka padha
    8. +3
      20 May 2021
      Lan kenapa armada AS kudu mlebu Piala Dunia. dheweke bakal nindakake pakaryan saka Mediterania ..
      1. 0
        20 May 2021
        Kanthi cara sing padha, angkatan laut, penerbangan lan rudal Rusia bisa nindakake pakaryan ing Mediterania saka Segara Ireng lan Kaspia, lan aja lali babagan pertahanan udara lan pertahanan rudal Rusia.
    9. -1
      20 May 2021
      Iku kabeh padha Angker dening proyek Selat jenenge Stalin ...
      1. +1
        20 May 2021
        Quote: Ruslan Sulima
        Iku kabeh padha Angker dening proyek Selat jenenge Stalin ...

        Selat ngendi iki?
    10. 0
      20 May 2021
      85 korvet - kepiye carane Gusti Allah ngirim akeh banget? Ing Segara Rusia, ana pangarep-arep kanggo sistem rudal pesisir, amarga armada kita ing kana, kaya ing papan liya, isih banget banget, jujur.
    11. 0
      20 May 2021
      Kepiye wong Rusia sing ora sopan iki nglawan NATO ing Segara Ireng - mercusuar kebebasan lan demokrasi ing jagad iki? ngguyu ngguyu ngguyu
    12. +3
      20 May 2021
      *Angkatan Laut AS ukurane kaping telu ukuran Angkatan Laut Rusia, nanging Rusia bisa ngadhepi AS lan NATO ing Segara Ireng. Penulis teka ing kesimpulan iki
      Miturut pendapat provinsi, penulis teka ing kesimpulan sing bener.
      Bo, paling sethithik kaping wolu ukuran armada AS ...
      Kepiye carane mbantu dheweke ing Segara Ireng?
      Banjur copot piring sing dicemplungake. Supaya pengiriman ora ngganggu ...
      Kita * Comunn * ora cukup ...
      Perlu dimangerteni manawa steamer NATO sing luwih utawa kurang serius sing mlebu ing wilayah banyu langsung dijupuk kanggo dikawal dening pesisir lan segara.
      Aku rumangsa para kapitalis ngerti banget babagan iki. hi
    13. +1
      20 May 2021
      Inggih, ing kene, luwih tepat, ora mung armada, nanging uga pertahanan pesisir lan penerbangan. Mesthi ora bakal gampang mlaku ing kene, sanajan ana jumlah kapal NATO sing bisa ditarik menyang Segara Ireng. Umumé, penulis ora jujur, kabeh sing kadhaptar ora ana ing Segara Ireng, lan mesthi ora ana 85 korvet Rusia lan 64 kapal selam ing Segara Ireng. Iki kabeh armada lan kasebar ing macem-macem armada. Nanging yen kita mbandhingake armada Segara Ireng model 2008 lan saiki, mesthine luwih apik.
    14. +1
      20 May 2021
      Wong bodho iki uga wis lali babagan pertahanan pesisir Rusia.
    15. +1
      20 May 2021
      Miturut penulis, ora ana kapal gedhe ing layanan karo Angkatan Laut Rusia ...


      Nang endi wae keselak Elang karo Atlantes nglirik
    16. 0
      21 May 2021
      nanging yen ora, armada Amerika luwih kuwat.

      Sapa sing bakal mangu-mangu ing luar biasa Amerika.
    17. 0
      21 May 2021
      Kutipan saka cniza
      Ana 8 yuta lowongan ing Amerika.
      Negara kasebut pancen mundhak ekonomi.
      Lan sampeyan ngubur dheweke maneh lan maneh.

      Ing ngendi sampeyan ndeleng aku ngubur wong-wong mau? Aku ngomong babagan kasunyatan manawa kekuwatane tunggal bakal rampung ...

      - Mesthi cocok. Ora suwe kabeh kekuwatan ing jagad bakal pindhah menyang China. Lan banjur Americanophobes, ngeculake luh pait, bakal ngelingi wektu sing diberkahi nalika Amerika Serikat dadi gendarme jagad ... lol
    18. +1
      21 May 2021
      Indikasi ing babagan iki yaiku sajarah Spanyol "Invincible Armada", sing dumadi saka 130 kapal, nanging dikalahake ing serangan ing pesisir Inggris ing taun 1588 dening armada Inggris amarga sluggishness. Nanging nalika armada Inggris mutusake kanggo nyerang pesisir Spanyol, banjur kalah.
      Sampeyan uga bisa ngomong bab kamenangan mulya saka F.F. Ushakova, P.S. Nakhimov, sing, kanthi jumlah kapal sing luwih cilik tinimbang mungsuh, mimpin Rusia menyang kamenangan mulya ing segara ing abad XNUMX-XNUMX.
      Ing abad kaping 1941, wis ana ing Rusia Soviet uga admiral gedhe. Contone, N. Kuznetsov minangka Komisaris Rakyat Angkatan Laut USSR. Iku kang ngiyataken armada ing Kawa saka serangan Jerman ing USSR ing taun XNUMX. Lan ing wayah wengi wiwitan Perang Patriotik Agung, dheweke menehi dhawuh supaya kapal lan penerbangan angkatan laut kanthi waspada, sing ngidini armada Soviet supaya ora kalah ing dina pisanan perang lan menehi wong Jerman rebuff sing pas.
      Dadi Amerika, miturut pendapatku, duwe risiko ora maca ing sawetara abad kaping XNUMX babagan kamenangan armada Rusia ing abad kaping XNUMX yen pungkasane mutusake kanggo nindakake agresi marang Crimea Rusia utawa ing Baltik, utawa ing Samudra Pasifik. , utawa cedhak Arkhangelsk (titik favorit invasi Inggris ing Rusia). Wong liya bakal maca.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"