UAZ-469: legenda ora lair

101

Prototipe awal saka UAZ-460. Sumber: drom.ru

Saka wektu lan metu saka kompetisi


UAZ-469 utawa "UAZ" utawa "wedhus" ora bisa disebut mobil paling tuwa saiki diprodhuksi. Palm unconditional belongs kanggo adhine UAZ-450A "Roti", kang urip conveyor wiwit bali ing 1958. Saiki kabeh-wheel drive minibus lan mobil adhedhasar iku duwe jeneng tartamtu UAZ SGR (larik kargo lawas) lan resmi ora dadi kagungane mobil. Iku kabeh babagan syarat ketat negara babagan safety struktur. Introduksi airbag lan sistem ERA-Glonass wajib bakal mbutuhake insinyur UAZ ngrancang ulang struktur kasebut kanthi massal, mula diputusake kanggo ngetutake dalan sing paling ora tahan lan nemtokake kabeh "roti" lan "wedhus" minangka truk kategori N2019G ing 1.

UAZ-469: legenda ora lair
UAZ-450A 1958. Conceptually, mobil iki isih ing baris Déwan ing Ulyanovsk. Sumber: uazbuka.ru

Sistem rem anti-kunci isih kudu diinstal, nanging bisa kanggo njaluk nyisihaken saka kabeh "opsi" liyane. Iku menarik sing ing 2014 diusulake kanggo nransfer kabeh UAZ klasik menyang kategori traktor lan peralatan khusus. Nanging dheweke mikir luwih apik ing wektu kasebut, amarga panuku kudu entuk hak sopir traktor lan waspada nyopir ing dalan umum.



Kabeh-wheel drive Van lan truk UAZ, iku cukup kamungkinan, saiki mobil massal paling tuwa ing umum - taun desain bakal nguripake 63 taun! Nanging karakter utama dina iki crita bakal ana UAZ-469, sing, bebarengan karo pewaris Ural-375, uga kalebu kendaraan paling tuwa saka tentara Rusia. Alesan utama kenapa desain kasebut ora diganti kanthi skala gedhe sajrone setengah abad isih padha - kekurangan kompetisi lan tatanan pertahanan sing maha kuasa. Ana paralel ing kene karo… tank T-34. Sajrone taun perang, bisa bola-bali lan cukup serius modernisasi, Ngartekno nambah efektifitas ing paprangan. Nanging syarat pangiriman terus-terusan ing ngarep kanggo wektu sing suwe mung diijini kanggo ngoptimalake lan nyederhanakake proses produksi. Nganti Wehrmacht duwe tank abot, sing bisa dibandhingake karo bencana militer lokal, ora ana sing ngomong babagan perbaikan dhasar ing desain T-34. Lan mung ing taun 1944, kanggo nanggepi waja Teutonic nglukis lan cangkang kuat, T-34-85 muncul ing Tentara Abang. Salah kasebut diarani tank Victory, nalika kesulitan utama perang ditanggung dening leluhure, T-34-76. Ing sajarah UAZ-469, matur nuwun marang Gusti Allah, ora ana perang total, nanging uga angel banget kanggo nyukupi kabutuhan tentara USSR lan sekutu. Mulane, padha ora cepet-cepet kanggo nandur modal ing dandan gedhe-ukuran ing karakteristik mesin ing Ulyanovsk nganti pungkasan 80s. Nanging, padha ora cepet-cepet kanggo sijine mobil menyang produksi massal.

Konstruksi Soviet sing durung rampung


UAZ-469 dadi penerus GAZ-69 sing misuwur ing donya. Lan iki ora exaggeration. Uni Soviet ngekspor mobil kaping 69 menyang 56 negara, sing asring digabung karo siji bab - jaringan dalan sing durung dikembangake. Karma GAZ-69 ditambahake kanthi gamblang saka desain, sing ngijini sampeyan kanggo ndandani mobil ing sembarang garage deso. Survivability sange saka mesin, produksi kang mandhek ing 1972, wis dibuktèkaké dening kasunyatan sing tentara Rusia iki decommissioned mung ing 1994. Meh kabeh taun urip conveyor GAZ-69 diprodhuksi ing Ulyanovsk ing understudy saka Gorky Automobile Plant - UAZ. Ing USSR, ana tradisi - saben pabrik mobil gedhe sing melu ing sektor pertahanan (maca - kabeh) kudu pindho. Akeh cara, iki minangka persiapan kanggo perang, uga minangka solusi kanggo masalah kemacetan kronis kanthi pesenan saka industri utama. Mengko, distribusi tanggung jawab iki nuduhake akeh perkara sing positif. GAZ duwe mahasiswa UAZ sing apik, MAZ duwe Kurgan Wheel Tractor Plant, ZIL duwe Bryansk Automobile Plant, lan liya-liyane.


GAZ-69 minangka pendahulu ideologi UAZ-469. Sumber: en.cars.photo

Pabrik Ulyanovsk kanthi kreatif mikirake desain mesin saka Gorky kanthi paling apik. Ing taun 1970, kabeh-terrain kendaraan nampa kreteg saka truk UAZ-452 - siji bisa ngomong sing iki carane mobil bonneted mboko sithik rubah menyang mangsa UAZ-469. Ana usaha kanggo nggawe ing basis saka 69th "wedhus" lan mobil cukup endah. Dadi, ing awal 60s, mobil cilik digabungake karo awak mbucal lan malah dilengkapi semi-trailer kanggo 2 ton kargo. Dheweke nyoba ngatasi kekurangan mesin kanthi kapasitas 1 nganti 2 ton. Miturut cara, masalah iki ora bisa ditanggulangi kanthi bener nganti runtuh Uni Soviet.












Conto "aktivitas amatir" insinyur UAZ ing conto desain GAZ-69 sing dipinjam. Sumber: en.cars.photo

Kabeh trik karo desain well-pantes saka GAZ-69 ing Ulyanovsk tindak ing podo karo karo pembangunan lan testing saka generasi anyar kabeh-terrain kendaraan UAZ-469. Kanggo pisanan, gagasan nggawe mobil anyar kanggo ngganti sing ditampa saka Gorky ing UAZ digawe akal ing taun 1956. Iku banjur, miturut pangareping desainer mangsa saka tema 469 Lev Adrianovich Startsev, sing idea saka nggawe SUV cabover karo motor ing buritan lan karo awak beban-bearing. Ide iki ditolak dening militer, amarga cabover "Roti" UAZ-450A ana ing dalan, lan desain iki dianggep ora paling awet. Lan kanthi bener - solusi sing durung dikembangake kayata awak monocoque bisa larang ing operasi ing mangsa ngarep.


Sketsa banget pisanan saka SUV Ulyanovsk mangsa. Tengah 50s. Sumber: drom.ru

Prototipe banget pisanan mobil mangsa, kang kita kenal minangka UAZ-469, iku kendaraan kabeh terrain karo indeks 460. Wigati dicathet menawa sawetara departemen langsung nuntut mobil anyar - Departemen Dalam Negeri. , Kehutanan, NAMI, Institut Riset Transportasi Jalan lan, mesthi, pelanggan utama - Departemen Pertahanan. Syarat beda-beda, nanging siji bab iku cetha - luwih wiyar, passable, dipercaya lan mbukak-ngangkat kendaraan kabeh-terrain dibutuhake saka GAZ-69.




UAZ-460. Sumber: drom.ru

UAZ-460, kang meets paling saka syarat, dadi elek. Dheweke uga wis lokasi lawang ora paling sepele. Ing sisih kiwa ana loro lawang, lan mung siji ing sisih tengen kanggo nggawe papan kanggo setir. Secara total, kanthi gapura ing buritan, mobil kasebut nduweni papat lawang. Mengko, mobil kanthi limang lawang biasane melu tes. Masalah dhasar yaiku desain suspensi SUV. Pelanggan militèr mekso ing penundaan bar torsi sawijining, nanging kanggo wektu iku dadi Komplek lan ora dipercaya. Prototipe tahan reresik lemah sing ditemtokake 345 mm mung karo sopir lan penumpang, lan loading luwih nyebabake subsidence serius lan, minangka asil, nyuda kemampuan lintas negara geometris. Miturut cara, amarga kapasitas dhuwur UAZ-469, iku dianggep rawan kanggo "wedhus". Kanggo ngatasi masalah subsidence ing beban, suspensi diputusake dadi luwih kaku. Akibaté, nyata "wedhus" ngrasa apik utamané karo limang penunggang lan trailer dimuat utawa malah bedhil artileri entheng. Nanging bali kanggo nguji prototipe ing pungkasan 50s. Kaya sing dikandhakake, suspensi torsi bar mbuktekaken dadi simpul capricious, lan pilihan wiwitane tiba ing mobil kanthi suspensi spring gumantung klasik. Kanggo nambah reresik lemah, diputusake kanggo nglengkapi kreteg karo gearbox.


Land Rover Series I ora nindakake banget apik ing tes dibandhingake GAZ-69 lan UAZ-460. 1959 Sumber: drom.ru


Sachsenring P460 saka GDR makarya minangka analog kanggo testing prototipe UAZ-3. Sumber: wikimedia.org

Kanggo tes komparatif saka pasangan UAZ-460s karo poros geared lan suspensi bar torsi, analog asing kepincut, sing wis misuwur amarga kemampuan lintas negara sing luar biasa - Land Rover Inggris Series I. GAZ-69 sing pensiun uga. melu kerja lapangan. Dheweke dadi titik wiwitan, ngidini sampeyan ngerti carane "UAZ" luwih apik tinimbang sing sadurunge. "Inggris" nuduhake dhewe ing tes saka 50s pungkasan - awal 60s, ora ing cara sing paling apik. Dipengaruhi dening reresik lemah sing relatif cilik lan lelungan suspensi sing sithik. Ing lendhut, Land Rover ndharat ing kreteg sadurungé saka mobil Ulyanovsk, ora bisa ngalahake trek 250-mm diagonally lan ora daya ing ngarepe slope rereget karo steepness saka 36 derajat. SUV Jerman Sachsenring P3 karo penundaan bar torsi sawijining njupuk bagéyan ing sawetara orane tumrap sekolah saka tes, nanging metu saka lapangan ing wektu, numpes suspensi flimsy saka sisih kiwa ing Piece saka pipe banyu tancep metu saka lemah. UAZ-460 karo spring mbuktekaken sing paling apik, nanging kemampuan salib-negara isih cukup kanggo pelanggan militèr. Kendaraan kabeh-terrain ora mlaku kanthi apik ing padang rumput sing teles, duwe gerakan suspensi cilik, mula dheweke nggantungake roda ing distorsi terrain. UAZ-460 ora bisa ngrampungake karo salju prawan. Akibaté, para insinyur kudu nindakake karya desain sajrone setaun setengah lan ing taun 1962 nampilake prototipe sing dianyari kanthi indeks legendaris 469.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

101 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    23 May 2021
    Ana sawetara wektu ing milik, mesthi ora cukup linuwih. Nanging off-road minangka pilihan sing murah tanpa pilihan.
    1. + 16
      23 May 2021
      Kutipan saka ASAD
      Ana sawetara wektu ing milik, mesthi ora cukup linuwih. Nanging off-road minangka pilihan sing murah tanpa pilihan.

      Minangka saiki modis, dheweke dadi "operator piranti kasebut" wiwit taun 1997 nganti 2010. UAZ-3519 kabeh-logam pitik, ing springs, kreteg militèr - Aku ora Getun dicokot. Nyuwil - ya, nanging didandani ing dhengkul. Kaping pirang-pirang wong manca liwat mbantu iki! Sing paling penting, set alat lan palu, pasokan sabuk lan selang kanthi sealant.
      Mobil keren, aku isih getun yen aku terus babagan bojoku lan adol. nangis
    2. +1
      24 May 2021
      Aku setuju, kabeh apik, nanging dheweke ora bisa dipercaya ..
  2. +8
    23 May 2021
    Kanggo wektu, mobil apik, nanging aku ora duwe mesin diesel 2,5-3,0 liter.
    1. +8
      23 May 2021
      Kutipan: Pesimis22
      Kanggo wektu, mobil apik, nanging aku ora duwe mesin diesel 2,5-3,0 liter.

      Lan saiki ora cukup!
      Mung alesan aku ora tuku UAZ-Hunter.
      1. +1
        24 May 2021
        Quote: Kote Pane Kokhanka
        Kutipan: Pesimis22
        Kanggo wektu, mobil apik, nanging aku ora duwe mesin diesel 2,5-3,0 liter.

        Lan saiki ora cukup!
        Mung alesan aku ora tuku UAZ-Hunter.


        Sampeyan mbokmenawa mung ora ngerti sing Hunters karo diesel. kaya fanboys...

        UAZ sijine 2 diesel ing Hunters.
        ZMZ-51432 (2.4l) punika engine diesel banget.
        Aku duwe mobil kuwi, diprodhuksi ing 2016, kang ngadeg kanggo 4 taun ing pelabuhan lan tuku metu ing 2019 - karo operasi babak-the-jam "sadawane pipa" padha lelungan 300-350-400 ewu kilometer ing setahun !!!
        Mung tank vakum mati ing 50-100 ewu - padha ngganti menyang versi anyar lan nerusake ...
        Lan 400 ewu km saben taun - operasi banget pantes.
        Lan aku duwe 12 mobil iki.

        Kajaba iku, mesin diesel Andoria 4C90 Polandia dipasang ing Hunters.
        Aku ora ngerti apa-apa bab wong-wong mau.
        1. +1
          24 May 2021
          Ing taun 2020, aku nggolek sing anyar, dheweke ujar manawa ora ngasilake ing salon.
    2. +1
      26 May 2021
      Pesimis 22 (Igor)
      Kanggo wektu, mobil apik, nanging aku ora duwe mesin diesel 2,5-3,0 liter.
      Ing sawijining wektu (2001) ana ing layanan pertambangan lemah: [media=http://www.uazbuka.ru/engine/eng_Andoria.html]
  3. + 21
    23 May 2021
    Kang menehi kritik dening foto, UAZ ora duwe travel suspensi cilik, iku ora ana ing kabeh. Land Rover dianggep mobil banget passable, turunane diprodhuksi ing akèh negara ing donya, Kruzak padha putu. Permeabilitas umume gumantung ing ban lan kunci. Ing foto, Rover duwe ban dalan, ora bisa ngomong babagan kemampuan lintas negara. Wedhus ora duwe kunci ing as, Rovers duwe poros mburi kanthi kunci, lan poros mburi ora duwe diferensial. UAZ ora tau ngalami kaya ngono. Maintainability iku omong kosong, aku ora ngerti sapa sing nemokke. Ngganti setir, utawa gulung maneh kabel karo tape listrik, iku ora kaya ndandani ing kabeh, minangka patriot ardent mbayangno. Lan nyoba kanggo golek jembatan ing taiga kanggo UAZka, nanging kreteg muntah cukup asring, lan ngganti ing rawa. Inggih, yen mung lagi lying ing guwa-guwa lan bruwang bakal nulungi sampeyan. Yen ana kacilakan, piranti ultrasonik ora menehi kesempatan kanggo sopir lan penumpang, dijamin bakal nyuwek sikil. Iku menarik kanggo numpak, Aku ora argue, Aku kesah ing, iku kasus .. Lan aku wonder apa jenis mudhun teka menyang sirah kanggo nginstal baterei ing mobil? Ing petani dheweke ngadeg ing salon. Apa ana sing ngerti jeneng tokoh iki? Tali ing gulu. Nalika baterei mbledhos, bocah wadon sing dheweke kenal disiram asam ing sirahe.
    1. +8
      23 May 2021
      Quote: Angin bebas
      Ing petani dheweke ngadeg ing saloon. Apa ana sing ngerti jeneng tokoh iki?

      Aku melu. Aku uga kepengin weruh "jenius" iki.
      1. -1
        24 May 2021
        Ing Stool, baterei ana ing sangisore kursi sopir, dadi apa?
        1. 0
          24 May 2021
          Kutipan saka: Roman_VH
          Ing Stool, baterei ana ing sangisore kursi sopir, dadi apa?

          Lan apa dheweke lungguh ana? Apa sampeyan ndeleng dheweke? Apa sampeyan bisa njupuk gambar?
          Mbokmenawa sampeyan kudu maca kiriman kasebut kanthi ati-ati sadurunge nulis jawaban?
          Kutipan saka: matvey
          Aku melu. Aku uga kepengin weruh "jenius" iki.

          Nanging ora ana apa-apa - dheweke ora malah "rusak" ing kothak kanthi tutup ..
          Ora mung "ing ngisor", nanging "cedhak" ..
    2. 0
      23 May 2021
      Quote: Angin bebas
      Land Rover iki dianggep mobil banget passable, turunane diprodhuksi ing akèh negara ing donya, Kruzak padha putu buyut.

      Aja nulis omong kosong. Rover minangka mobil Inggris, lan Kruzak yaiku Jepang, umume ora ana hubungane karo saben liyane. Kajaba iku, padha digawe independen saben liyane, prototipe pisanan Rover dibangun ing 1947 ing Inggris, lan produksi serial wiwit ing 1948, nalika Cruiser wiwit dikembangaké ing taun 1950 lan dadi seri taun mengko sawise wabah Perang Korea lan panrimo saka pesenan Amérika kanggo SUV anyar kanggo ngganti Willis.
      Quote: Angin bebas
      Lan aku wonder apa jenis mudhun teka menyang sirah kanggo nginstal baterei ing mobil? Ing petani dheweke ngadeg ing salon. Apa ana sing ngerti jeneng tokoh iki? Tali ing gulu. Nalika baterei mbledhos, bocah wadon sing dheweke kenal disiram asam ing sirahe.

      Ing truk lan minibus Jepang, baterei uga ana ing kompartemen penumpang ing mburi kursi penumpang. Nanging sakperangan alesan, ora ana sing nganggep iki kerugian, sampeyan ndeleng, sawetara karakter diijini kanggo menehi kritik mung "salah" negara.
      1. +8
        23 May 2021
        Yaps tuku sawetara Rovers lan, ing kasunyatan, nampa lisensi produksi kanggo apa-apa, kasebut kanthi teliti, sinau kabeh lan wiwit nggawe mobil, miturut kasunyatan sing, pisanan kabeh, VGs, lan banjur Corners, wiwit saka seri patang puluh. Ing Jepang, nyatane ing wektu iku, padha disalin kabeh ing saurutan, banjur Korea tindak iki lan jauntily spits China. Produk militer Yapam, sawise perang, dilarang. Baterei dilarang ing saindenging jagad, asap asam lan risiko bledosan.
        1. 0
          24 May 2021
          Apa padha ing BMW? Sing ngadeg! Ngendi lolong?
          1. +1
            25 May 2021
            Quote: THEODOR
            Apa padha ing BMW? Sing ngadeg! Ngendi lolong?

            Mungkin ora kabeh wong kuwatir babagan industri mobil Jerman? Akeh sing luwih cedhak karo negarane.
    3. 0
      23 May 2021
      Sampeyan bener babagan iki, mesthi ...
      Nanging!
      Quote: Angin bebas
      Lan nyoba kanggo golek jembatan ing taiga kanggo UAZka, nanging kreteg muntah cukup asring, lan ngganti ing rawa.

      Aku ora bakal ngrembug babagan "nyuwek kreteg cukup kerep." Aku ora tau krungu, nanging aku uga ora ngaku duwe pengalaman akeh. Nanging nemokake jembatan saka Land Rover ing taiga bakal luwih angel. Ana pesawat apik saka spare parts kanggo UAZ ing sembarang pusat regional, lan kanggo paling mobil manca - ora ing saben regional.
      1. +3
        23 May 2021
        Iki omong kosong, babagan ndandani UAZ ing ngendi wae. Sawetara layanan nindakake kanggo ndandani iku ing kabeh, kanggo squalor. Ing tengah distrik, bisa uga didandani kanggo sampeyan, nanging ing sasi. Ora ana sing duwe spare parts kanggo ember iki ing kabeh, kalebu dealers. Aku ora ngomong babagan wiper wiper lan kacang. Sampeyan kudu ngenteni paling ora telung dina kanggo distribusi roti ing pusat regional yen pusat regional cedhak. Keturunan setan saka tanduran Ulyanovsk, dheweke ora ngeculake, dheweke diarani pentagram. Lan, apa sampeyan ndeleng rega roti saiki? Istilah operasi luwih utawa kurang normal yaiku nem sasi. Banjur kabeh wiwit crumble. Siji-sijine alesan sing squalor iki isih dituku yaiku kekurangan analog asing kanthi rega sing waras.
        1. 0
          23 May 2021
          Quote: yutsuken
          Iki omong kosong, babagan ndandani UAZ ing ngendi wae. Sawetara layanan nindakake kanggo ndandani iku ing kabeh, kanggo squalor.

          Bener, maksudku kasedhiyan suku cadang ing toko. Lan ndandani dhewe. Yen jembatan sampeyan ambruk ing rawa, ora ana layanan sing bakal teka, ora kabupaten utawa regional.
          Quote: yutsuken
          Ing tengah distrik, bisa uga didandani kanggo sampeyan, nanging ing sasi.

          Ing paling pusat distrik, padha bisa ndandani iku kanggo sampeyan kanggo sasi malah yen spare parts kasedhiya. Minggu kerja limang dina, dina kerja saka 8 nganti 17, preian, lsp. Mulane, yen sampeyan cepet-cepet - banjur ing dhewe.
          Quote: yutsuken
          Lan, apa sampeyan ndeleng rega roti saiki?

          Aku ndeleng rega panganan saben dina, mula aku ora kaget apa-apa.

          Quote: yutsuken
          Istilah operasi luwih utawa kurang normal yaiku nem sasi. Banjur kabeh wiwit crumble.

          Umumé, kabeh jambs menek metu ing nem sasi, kita ndandani mau ing babar pisan lan banjur makarya luwih utawa kurang kanggo rong taun, njupuk menyang akun sing iki mobil domestik. Sampeyan ora beruntung karo tim sing nglumpukake roti, utawa dudu reel ...
          Quote: yutsuken
          Siji-sijine alesan sing squalor iki isih dituku yaiku kekurangan analog asing kanthi rega sing waras.

          Alesan utama yaiku kekurangan analog ing prinsip. Cruisers saka seri 70th meh mokal kanggo tuku ing Rusia. Lan kabeh sawise dheweke apik kanggo njupuk bocah-bocah wadon menyang klub wengi, lan ing dalan kaya penis setengah meter kelangan, nanging ora ana gunane.
  4. +3
    23 May 2021
    "Apa sing ora bakal ditindakake dening Rusia, yen mung ora mbangun dalan!" - frasa legendaris, aku ora ngelingi pakar manca babagan GAZ-69!
    1. +5
      23 May 2021
      Kutipan saka andrewkor
      "Apa sing ora bakal ditindakake dening Rusia, yen mung ora mbangun dalan!" - frasa legendaris, aku ora ngelingi pakar manca babagan GAZ-69!
      . Utawa Mungkin kabeh Amerika padha, iki prototipe roti, jeep
      1. +2
        23 May 2021
        [media=https://mpark.pro/uploads/posts/2018-01/1517160208_01-med-buhanka.jpg]
        Pangembangan "roti" diwiwiti ing separo pisanan taun 1950-an, lan yen sampeyan ngetung saka prototipe pisanan sing dibangun, mula "roti" luwih saka 60 taun. Iki minangka salah sawijining "search" eksperimen pisanan UAZ-450A, sing dijuluki "Magpie" dipotret ing pameran ing NAMI ing Juli 1956.
      2. +3
        23 May 2021
        Persis, Jeep FC
        1. +3
          23 May 2021
          nang kabin
        2. +1
          23 May 2021
          Kutipan: Alex013
          Persis, Jeep FC

          Ing taun 1954, perancang diwenehi tugas kanggo nggawe kendaraan cahya-tugas karo awak tertutup, nyawiji sasis sabisa karo mobil GAZ-69. Ing Autumn 1957, prototipe mobil karo macem-macem opsi awak, kang perancang dhewe dijuluki "Magpie" lan "Loaf", lulus tes pisanan kanggo kemampuan kreteg salib-negara ing dalan sing ora bisa diliwati lan kanggo comfort kulo. Tes wis nuduhake yen mobil bisa nyopir ing dalan sing ala, saengga wong liya ora bisa mlaku nganti satus meter, lan ing cuaca apa wae.
          Ing tanggal 1 Januari 1958, fasilitas pabrik wis disiapake kanggo perakitan 4 truk saben taun. Saka kumpulan pilot, pabrik kasebut ngalih menyang produksi serial kendaraan kanthi kinerja dhuwur, lan sing paling penting, kanthi kemampuan lintas negara sing tambah. Ing wulan Juni, mesin kasebut ditampilake ing Pameran Industri All-Union ing Moskow.

          Model FC-150 mlebu seri ing taun 1956, kanthi jarak sumbu roda Jeep CJ dawane 210 cm
          Kanggo tentara, kendaraan kasebut diprodhuksi miturut kode liyane M676-M677-M678-M679, lan utamane digunakake minangka ambulans.
          Nanging, mobil ing Amerika Serikat ora banget populer. Jeep FC diprodhuksi sajrone 9 taun, lan total 30 ewu mobil diprodhuksi.
          1. +1
            23 May 2021
            Kita "Roti" (452), wiwit 1965, padha wiwit gawé. Mengko saka Kontrol Maju). Ya, iku ora populer ing AS. Nanging ing India nganti 2015 diprodhuksi. EMNP nganti yuta dirilis.
            1. +2
              23 May 2021
              Kutipan: Alex013
              Kita "Roti" (452), wiwit 1965 padha wiwit gawé

              Dadi 450 wis ora duwe maneh? Apa maneh sampeyan bisa nyerah?
              1. 0
                23 May 2021
                Kanggo 450 - bebener sampeyan, mung wiwit diprodhuksi massal wiwit umur 58 taun, rong taun luwih saka Amerika. Nanging senadyan kasunyatan manawa biro desain kita nemokake akeh solusi sing menarik, mula dheweke katon ing luar negeri. Ora ana sing salah. Yapis taun 50an kaya wong Korea taun 80-90an lan Cina taun 90an-2000an. Lengkap xerox...
                1. +2
                  23 May 2021
                  Kutipan: Alex013
                  Kanggo 450 - bebener sampeyan, mung wiwit diprodhuksi massal wiwit taun 58

                  . Mobil anyar digawe miturut Keputusan Dewan Menteri USSR No. 2377-1134 tanggal 27 November 1954, sing nuduhake organisasi produksi mobil saka kulawarga GAZ-69, trailer poros tunggal kanggo dheweke lan truk kanthi kapasitas 1-1,5 ton.
                  Ora liya yen GRU disambungake ...
  5. +3
    23 May 2021
    Toyota LK lan Mitsu lan Nissan uga diwiwiti kanthi versi Willis. Sayange UAZ ora teka ing kualitas LK70 .....
    1. +6
      23 May 2021
      Mitsubishi Jeep minangka SUV kompak sing diprodhuksi dening perusahaan Jepang Mitsubishi Motors, diprodhuksi wiwit taun 1952 nganti 1998 kanthi lisensi saka perusahaan Amerika Willys-Overland motors. Kaping pisanan, iku salinan lengkap saka Jeep CJ3A. Uga disedhiyakake kanggo Pasukan Bela Diri Jepang.
      Aku duwe mesin diesel kaya ngono - aku ora ngerti sedhih!
      1. +1
        23 May 2021
        Kabeh Jepang diwiwiti karo wong-wong mau, sawetara jinis Korea, lan Tata India .... Lan padha teka ing Hilux, L200 lan Nissan H200 .... Hindu isih nerusake topik.
      2. 0
        24 May 2021
        Hyundai, dening cara, miwiti SUV karo Pajero dilisensi (Aku ora ngelingi nomer, iku jenis kothak) Trupper Hyundai, Lan Kia uga saka mobil Jeep-kaya.
  6. +3
    23 May 2021
    sugeng enjang.
    Pungkasan, ana maneh babagan mobil Soviet lawas lan sejarah konstruksi.
    Matur nuwun, aku maca ing siji ambegan.
    Ing gamblang saka mobil punika plus undoubted, iku bakal duwe mesin diesel. Lan mobil lawas wis napsu ageng.
    Nanging, ana apa-apa bab GAZ 69, utawa aku kantun?
    Aku ngarep-arep kanggo nerusake.
    1. +1
      23 May 2021
      Aku pengin nambah.
      Aku ora tau weruh utawa krungu bab dump truck utawa traktor. Foto sing menarik lan informatif.
      Matur nuwun maneh.
  7. + 10
    23 May 2021
    GAZ-69 dijuluki "Kozlik", UAZ-469 - "Bobik".
    Kanggo wektune, SUV ora luwih elek tinimbang Land Rover Defender, utawa TLC 40.
    Saiki, kualitas komponen lan rakitan, uga perakitan, puas.
    Baterei, akeh manufaktur nginstal ing kabin, contone, ing Gelendvagen,
    Aku elinga BMW 5 seri saka 90s. ana ing salon.
    Sampeyan kudu gouging banget kanggo njeblug baterei ...
    Babagan ungkapan "break bridges", ing kasus iki, sampeyan bisa ngrembug kanggo dangu,
    ngrembug gouging ing kokpit, utawa kualitas bahan lan perakitan pasangan utama lan poros poros ing as ...
  8. +7
    23 May 2021
    Kanggo ngasilake mobil sing padha sajrone 63 taun, apa iku!? Wong urip ora suwe. Donya ora mandheg, kabeh mili, kabeh owah-owahan, nanging dudu industri mobil kita. Kepiye carane bisa ngujo mobil taun 2021 ing taun 1972 !? Ya, ing 70-80s iku mobil kanggo wektu, nanging saka agêng-80s dibutuhake kanggo tentara lan ekonomi nasional, mobil temen beda, karo mesin diesel lan kreteg liyane. Kabeh wong ngerti iki, contone Niva sadurunge mripatku. Lan ana perkembangan, nanging Uni ambruk lan kabeh mati, pamaréntah saiki wis wareg karo kahanan ing industri otomotif, wong-wong sing njupuk kabeh sing ditawakake, Patriot, ana Niva-Chevrolet, lan malah Niva lawas, miturut jeneng anyar Urban, ing prices exorbitant. Lan panguwasa dhewe luwih seneng numpak mung mobil buatan manca.
    1. +2
      23 May 2021
      Aku seneng karo patriot UAZ. Aku bakal nyepak manajer sing efektif sing meksa dheweke ngganti bagean normal kanggo bagean telek .... ing umum, yen tatanan negara bakal njupuk UAZ ing siklus lengkap sajrone 25 taun (tanduran rusak, menehi mobil panggantos, iki minangka insentif kanggo komponen berkualitas tinggi) lan milih solusi lan konfigurasi sing paling apik saka upgrade taunan patriot saka 2012 nganti 2021 lan kanthi kondisi produksi 100% ing Federasi Rusia lan ora ing China, iku bakal dadi mobil becik ing rega iki.
      1. +4
        23 May 2021
        Mesthi wae, kita kudu ngusir kabeh wong, bebarengan karo biro desain, ahli teknologi lan liya-liyane. Ing njaba abad kaping 21.
        Akeh macem-macem lembaga riset, nanging ora ana gunane. Humor
        1. +1
          23 May 2021
          yen kabeh wong diusir, sapa sing bakal ngrancang lan nggawe? bakul pisang? utawa calon ilmiah ekonomi digital (Medvedev lan co)? Yen sampeyan ngomong babagan teyeng, mula alesan pisanan, miturut pendapatku, yaiku logam kelas rendah. manajemen efisien lan nguber biaya. uga, foto kiwa ngisor cetha saka kategori rega beda
          1. -1
            23 May 2021
            Wong enom, bakat, cerdas kudu menehi dalan. Lajêng lênggah ing biro reka, sampun lumut lumut, botên wontên gunanipun, tuwin busuk dhatêng ingkang wicaksana, sadaya cocog, botên prêlu mikir, ugi kêdah nyambutdamêl, lajêng lali. carane teka munggah karo soko. Sing utama yaiku kanggo pensiun, ana bakat ing Rusia, dheweke bisa nggawe mobil kaya ngono, larang regane.
            Apa padha ora diijini kanggo nggawe, kanggo nindakake?
            1. +5
              23 May 2021
              amarga padha ora menehi kanggo sing lawas uga. saiki bal dikuwasani dening manajer sing efektif - sing didol-out-saka-taun-lawas. supaya logam murah karo belerang ing awak, nuduhake tabungan pemegang saham, nampa bonus 100-500 yuta lan menyang kantor liyane. lan banjur padha pindhah ing bunderan. lan gambar sampeyan duwe konsep aneh. sing perlu iku kajaba desainer? mobil kudu ayu, nyaman, praktis, teknologi maju lan ing rega nyukupi kanggo tujuan. apa gunane mobil ing foto?
              1. +1
                23 May 2021
                Apa sing ditindakake wong tuwa? Ora bisa nyalin, sanajan model apik, kaya wong Korea
                Diesel wiwit 2005, nanging kita nindakake
                Uga saka taun sing padha, mung bensin. Pelanggan utama yaiku MO, nanging padha ora peduli apa jenis SUV ing pasukan, padha wareg. ISIS luwih milih Kruzaks
                . USA nduduhake
                https://www.beamng.com/attachments/humvee-50-jpg.258742/
                Nanging jenderal kita, nuduhake Putin, gagang Patriot sing ambruk
                Wektu ora mandheg, abad kaping 21 ing pekarangan
                1. +1
                  23 May 2021
                  engineers lawas manggoni syarat-syarat referensi, uga sing anyar bakal. liyane bakal dipecat. Pena minangka conto sing jelas babagan ekonomi sing ora dikendhaleni. Saka telung conto kasebut, patriot iku sing paling apik. SUV ora praktis Korea. hamer minangka papan perlindungan wasir sing larang regane. gas analog 66 kanggo dhuwit jaran Kruzak meh becik, kajaba rega. kita kudu padha lan kita duwe - patriot. sampeyan mung kudu mbusak jambs. nanging bakal mundhakaken rega dicokot. supaya tanduran dadi manawa bakal ana dikarepake, kudu ana tatanan negara ing syarat-syarat nambah loro kekuatan lan linuwih. saiki tanduran bisa urip sanajan negara. Lan luwih murah, luwih akeh dikarepake.
                  1. +1
                    23 May 2021
                    Patriot, bisa uga, nalika sampeyan ora dadi mobil sing apik, nanging mung nganggo mesin diesel. Mesin diesel dibutuhake dening industri otomotif domestik, kaya udara. Saiki, iki mung salah paham. Dheweke wiwit nyopir mobil wiwit umur 84 taun, nyopir meh kabeh industri mobil ing USSR sajrone 16 taun kepungkur, dheweke lelungan ing mobil manca, Ford, Volkswagen, Audi, Hyundai, bensin lan diesel, lan ana. soko kanggo mbandhingaké Sing ndamel mobil manca, ora bakal njagong konco setir mobil 1972, ora ketompo carane disebut, Patriot, utawa ing cara liyane. Bentenipun mung ageng.
                    1. 0
                      23 May 2021
                      diesel iki diinstal ing patriot a, 514. ora lunga. saiki bensin kok ora seneng? Aku kenal wong loro, sing nyopir mobil asing. saiki dadi patriot. cocog, kajaba jambs voiced. loro-lorone nganggep Kruzaks dadi luwih apik, nanging prabédan ing rega tuku lan pangopènan kaping pirang-pirang ... paling asring bantahan - Aku ora njagong ing mobil bapakku ora muni saka kenalan nyukupi.
                      1. +1
                        23 May 2021
                        Kutipan saka: vl903
                        diesel iki diinstal ing patriot a, 514. ora lunga. saiki bensin kok ora seneng?

                        Aku ora kaya mobil 72 taun, kang diprodhuksi karo dandan suntingan. malah ing 2021.
                        Kutipan saka: vl903
                        Aku kenal wong loro, sing nyopir mobil asing. saiki dadi patriot. cocog, kajaba jambs voiced. loro-lorone nganggep Kruzaks luwih apik, nanging prabédan ing rega tuku lan pangopènan kaping pirang-pirang.

                        Aku ora bakal dhaftar carane akeh wong duwe paukuman ngelawan.
                        Kutipan saka: vl903
                        paling asring argumentasi - Aku ora bakal lungguh ing mobil bapakku ora muni saka kenalan sing cukup

                        Aja padha ngadili, supaya kowé ora diadili
                      2. 0
                        23 May 2021
                        menehi kritik dening apa sampeyan nelpon 1972 mesin patriot, sampeyan meh ora ngerti apa sing ngandika. Kanggo apa tugas sampeyan kudu permanen kabeh-wheel drive karo pigura ing kreteg? Lan tugas sampeyan sing endi sing ora ditindakake? utawa sampeyan salah siji sing, miturut prentah Amerika Serikat, ngrusak pabrik-pabrik kita lan saiki menehi nilai-nilai sejati ing luar negeri kanggo manik-manik? utawa kanggo dhuwit utawa stupidity nyebar rot kabeh Russian kanggo bungahaken mungsuh kita? nanging sawise kabeh, miturut manual latihan sing padha, samubarang karya sampeyan uga bisa diarani tanpa guna kanggo sapa wae, lan mulane sampeyan ora duwe hak kanggo urip lan kudu nggawe papan kanggo Yaps utawa Anglo-Saxon utawa Cina sing padha. ...
                      3. +2
                        23 May 2021
                        Kutipan saka: vl903
                        menehi kritik dening apa sampeyan nelpon 1972 mesin patriot, sampeyan meh ora ngerti apa sing ngandika. Kanggo apa tugas sampeyan kudu permanen kabeh-wheel drive karo pigura ing kreteg? lan tugas endi sing ora ditindakake

                        Apa tugas sing bisa ditindakake dening Patriot? Mungkin sijine ZSU ing, kaya ing Kruzak?
                        Aku kudu, yen aku lunga off-dalan, kanggo pindhah lan ora ketegangan mumbul ing saben jugangan. Ing trek, metu kanggo nyusul, nyusul, lan ora sijine meksa ing gas, supaya piye wae buyar, iki titah, lan ora bakal matèni.
                        Kutipan saka: vl903
                        utawa sampeyan salah siji sing, miturut prentah Amerika Serikat, ngrusak pabrik-pabrik kita lan saiki menehi nilai-nilai sejati ing luar negeri kanggo manik-manik? utawa kanggo dhuwit utawa stupidity nyebar rot kabeh Russian kanggo bungahaken mungsuh kita?

                        Ora perlu, mung iki, patriotisme ragi. Wong-wong sing ngrusak industri Soviet isih sehat, ora sedhih, lan nganti saiki, dheweke durung ngasilake apa-apa sing luwih apik tinimbang ing USSR, nanging mung nyoba kanggo nambah apa sing wis ketinggalan jaman, kanthi moral lan teknologi.
                      4. 0
                        23 May 2021
                        Sampeyan manawa sampeyan ndamel 469 utawa Patriot? Aku ora krungu bantahan kanggo mesin diesel Bezdor kanggo loro tanah air, Patr apik ing dalan gedhe. sampeyan bisa nyelehake patr ing truk pickup yen ambisi ragi ora ngidini sampeyan numpak mobil waja lan operator personel waja. Loro-lorone duwe kewan omo. kualitas utama komponen Kruzak luwih apik nanging ing kelas rega beda. malih, kanggo mayoritas karo tugas padha, duster luwih cocok. nanging aku ora krungu bantahan saka sampeyan. Aku entuk kesan yen sampeyan dadi korban propaganda, miturut kabeh sing ala kanggo kita, nanging sampeyan ora nyopir UAZ.
                      5. +2
                        24 May 2021
                        Kutipan saka: vl903
                        Sampeyan manawa sampeyan ndamel 469 utawa Patriot? Aku ora krungu bantahan kanggo mesin diesel Bezdor kanggo loro tanah air, Patr apik ing dalan gedhe.

                        Apa argumentasi kanggo mesin diesel, wong bisa nggunakake ZMZ-40906.10. Off-road, sawetara argue yen ora ana sing luwih apik tinimbang kuda.
                        Kutipan saka: vl903
                        sampeyan bisa nyelehake patr ing truk pickup yen ambisi ragi ora ngidini sampeyan numpak mobil waja lan operator personel waja. Loro-lorone duwe kewan omo.

                        Iku isih bisa kanggo nyelehake soko ing 469 pickup truk, boten ing Patriot.
                        Kutipan saka: vl903
                        kualitas utama komponen Kruzak luwih apik nanging ing kelas rega beda. malih, kanggo mayoritas karo tugas padha, duster luwih cocok. nanging aku ora krungu bantahan saka sampeyan. Aku entuk kesan yen sampeyan dadi korban propaganda, miturut kabeh sing ala kanggo kita, nanging sampeyan ora nyopir UAZ.

                        Kualitas apa sing bisa kita ucapake babagan mobil ing industri otomotif? Apa sampeyan isih manggon ing Uni? Tangi, kanggo dangu wis Federasi Rusia. Carane sampeyan bisa sijine tandha witjaksono antarane Toyota Motor Corporation lan Ulyanovsk Automobile Plant. Apa sampeyan ngrokok?
                      6. -3
                        24 May 2021
                        Sampeyan wis ditarik munggah karo Toyota, Apa sampeyan pengin kualitas lan teknologi Toyota? Masak kaping lima luwih cutlet kanggo UAZ. Ora ana kanca. UAZ nindakake kabeh fungsi LC, lan sawetara (OffRoad) katon luwih apik. Aku ngerti sethitik saka wong sing menyang LK paling kanggo suket pekarangan. Ngomong bab telek. Sembarang ndandani LC paling sethithik 20% saka rega UAZ.
                      7. +1
                        24 May 2021
                        Wong liyo ngalah kowe, aku paham. Aku pengin Rusia duwe mobil apik, ora ember menyang kutha. Yen sampeyan pengin numpak liwat sawah, tuku jaran, lan sampeyan ora perlu spare parts.
                      8. 0
                        2 2021 Juni
                        Apa sampeyan pengin meneng? (c) Sampeyan uga ora bisa maca.
        2. 0
          23 May 2021
          Kutipan saka sing ora dingerteni

          Miturut cara, H3 dibandhingake H2 - SUV nyata, karo transmisi otomatis dipercaya utawa transmisi manual,
          kasus transfer normal, ngunci tengah lan ngunci dipeksa saka diferensial poros mburi. Sawetara trims pungkasan saka Adventure wis kunci diferensial poros ngarep. Engine 3,7 l. limang in-line karo drive chain wektu mrodhuksi daya ing 240 hp. Platform dhasar yaiku truk pikap Chevrolet Colorado. Wesi ora teyeng ing cat chipped. Kabèh kagungané Déwan Amérika. Janjiane luwih migunani, ora kanggo pamer ...
  9. +2
    23 May 2021
    Kulawarga kita duwe UAZ-3151 (saka 1989 nganti 2002), tanpa gearbox, peralatan paling gampang karo kere tarpaulin. Padha sijine gendheng fiberglass lan spring saka truk UAZ ing mburi, sawise kang dibusak kursi mburi lan diangkut bebarengan pallet kabèh saka bata. Kemampuan lintas negara apik banget, kita tindak menyang gunung Sayan, ing sawetara panggonan ing impassability lengkap, kanggo Semono uga Sindhunata, kanggo bump. Sawise, amarga perlu, kita nyabrang 0.5 km saka plowing seger ing sawah! Mobil angel - MILITARY, nanging kemampuan salib-negara + kapasitas mbeta luwih saka NIVA! Sadurunge katon TOYOTA-Land Cruiser ing USSR, ora ana peralatan liyane padha!
    1. 0
      23 May 2021
      Kutipan saka: sibiryouk
      Walkability apik banget ...

      Dhuwur ing gunung, ngendi UAZ tekan, mung bisa ketemu Zaporozhets. nglirik
      1. +1
        23 May 2021
        Mbalik ing 80s ana ekspedisi menyang Kaukasus ing UAZ - padha ndamel kanggo Kazbek.
        1. 0
          23 May 2021
          Kutipan saka: sibiryouk
          Mbalik ing 80s ing UAZ

          Zaporozhets minangka mesin sing disepelekake. Ing ngendi ora bisa, sampeyan bisa mindhah. Dadi dheweke mesthi lunga. nglirik muspra padha ora njupuk wong menyang perusahaan. nglirik
  10. +2
    23 May 2021
    Ing sawijining wektu, Jacques Yves Cousteau milih UAZ-452 kanggo lelungan menyang tlaga Titicaca ing dhuwur.
  11. +1
    23 May 2021
    Bebarengan karo wolung kursi, loro-lawang GAZ-69 karo bangku lempitan, kang disebut "komandan", papat-lawang, karo sofa mburi lengkap, GAZ-69A diprodhuksi.
    Siji veteran ngandhani yen Menteri Pertahanan Grechko teka kanggo nyoba UAZ-469 anyar. Dheweke teka mung ing 69A lan meksa sopir kanggo narik menyang jurang, nyabrang kali lan metu saka sisih liyane jurang. Pembalap nindakake trik iki lan Grechko njaluk penguji pabrik kanggo mbaleni perkara sing padha ing tanggal 469. UAZ anyar ora bisa munggah jurang, ban amba slid, nanging ora Cut liwat lemah, lan bobot luwih.
    1. +2
      23 May 2021
      Malah sadurunge UAZ, kulawarga kita wis GAZ-69A karo ndhuwur logam ngarep-digawe, kita nyedhiyani engine saka Volga taxi 85hp. Setir dadi luwih entheng (tapered bantalan), 3-leaf springs padha alus, kabeh-terrain ban (toothy) - supaya ngluwihi UAZ ing syarat-syarat kemampuan salib negara, respon throttle, ease saka kontrol!
      1. +1
        23 May 2021
        Aku luwih seneng katon saka GAZ-69 tinimbang 469.
      2. +2
        23 May 2021
        Karet - 50% patensi. 469 ora beda ing konsep saka 69. Evolusi. Mesin luwih kuat lan luwih dipercaya lan ora overheat. Checkpoint - 4. nglawan 3. Cacat desain mung 469 yaiku lengkungan roda sing dijepit. Clogged karo lempung. Kanthi 69 iki ora bisa.
  12. +1
    23 May 2021
    Ora perlu invent ... Tuku lisensi karo baris produksi samubarang Japs (ing pungkasan utawa taun sadurunge pungkasan ... lan nindakaken. Tionghoa nindakake, contone.
    1. 0
      23 May 2021
      mung kaya mangkono. Tionghoa sampun dumugi pangrembakanipun. kita tuku ing 30s. saiki kita wis duwe sekolah desain lan teknologi dhewe sing luwih apik tinimbang sing Jepang. Cukup wenehi syarat referensi sing bener ... iku ... saiki malah patriot lan warta mbokmenawa 70 wong Tionghoa ... lan tanpa berkembang lan ora lulus. kita dhewe, kita ora bakal lan ora bakal kadhaulatan rauh lan kita income kuwi sing ora bisa saged anak luwih saka siji. tegese kita wis pinasthi mbebasake wilayah kanggo balapan sing luwih pinter. kita mbokmenawa kudu.
  13. +1
    23 May 2021
    Kabeh gumantung ing lapisan. Civil Patriot wis condo lan parking sensor, lan bakal nindakake Kruzak sembarang ing lempung caket dalan negara.
    1. +1
      25 May 2021
      lucu lan ora bener hi
      1. +1
        25 May 2021
        Kabeh Kruzaks duwe diferensial salib-poros mburi ngunci, kaya ing TPK utawa LuAZ, lan ing UAZ mung yen sampeyan nggawe dhewe.
        1. 0
          26 May 2021
          Nah, saka pabrik, saiki Patriot duwe set lengkap deluxe kanthi drive listrik. lan kanggo jeepers, segara lan poto-pamblokiran lan pneumatic lan mechanical drive. kanggo saben rasa
      2. 0
        26 May 2021
        Kutipan saka faiver
        lucu lan ora bener hi

        opo sing salah? Kruzak mesthi abruptly ing saham. nanging comfort saiki minimally normal ing Suite Patra. yen, amarga prabédan ing rega, meneng patr karo kunci, ban, elevator, winch, sampeyan isih kudu goleki rute ngendi cruise bakal pass lan patr ora. lan umume sampeyan duwe YouTube karo tema jeep dipateni adits?
        1. 0
          26 May 2021
          Napa aku kudu YouTube? Sampeyan olèh ngunjungi kita ing Yakutia, patriot tuku salah siji ing organisasi budgetary lan cedhak-budgetary, utawa ing kutha kanggo pamer murah kanggo pindhah menyang shoshly, ing desa industri mobil Jepang lan 469s lawas apik menang ... hi
          Ya, lan aku dhewe kerja ing perusahaan mobil lan aku ngerti apa UAZ
          1. 0
            26 May 2021
            Kruzak lawas utawa Patrol mesthi bab! Nanging! ing kondisi apik biaya kaya pesawat. sayangé lagi saya tuwa, bagean liyane lan liyane larang, mesthi ana China, nanging iki ora kualitas. comfort ing Suite patriot tegese sampeyan kudu wis ndeleng iku? pesawat minimal normal: otonomi, pamblokiran, condo, loro kompor (ing frosts abot isih ora cukup kanggo panas kaca) kaca ngarep digawe panas, mburi lan sisih mirrors, dadi panas saka setir lan 4 kursi. wiwitan abs lan set liyane. Navigator kamera mburi lan speakerphone, winch. pilihan kunci:
            https://uazps.com/vnedorozhnoe-oborudovanie/blokirovki/
  14. -1
    24 May 2021
    Pabrik Ulyanovsk tansah seneng karo kualitas mbangun, indestructibility lan resistance karat, uga pamikiran saka macem-macem cilik kanggo penak saka driver lan penumpang.
    1. 0
      24 May 2021
      zil, azlk, gas-volga, raf, eraz ora bakal seneng. ing 50 taun lenga lan gas bakal entek lan putu kita bakal nyedhot paws, nanging kita ora gawé apa-apa! anak putu elit wis padha gandheng lan kasedhiya kanggo. ayo padha tenggelam kanggo seneng-seneng "mitra"
    2. 0
      25 May 2021
      Nalika iku?
      1. -1
        25 May 2021
        Kutipan saka faiver
        Nalika iku?

        Apa mesthi.
        Lan nalika dheweke kerja ing ambulans ing "roti".
        Lan saiki aku duwe "Pamburu" kanggo lelungan menyang negara. Aku arep tuku Patriot.
        1. -1
          25 May 2021
          Ngapusi ora apik mandheg
  15. 0
    26 May 2021
    Quote: Angin bebas
    Dadi-disebut kreteg militèr, karo gearbox onboard, wiwit diinstal ora saka urip apik, nanging paling sethithik kanggo mbongkar gearbox jembatan. ing biaya tambah konsumsi bahan bakar. Apa sampeyan ngerti apa biaya? Lan paling sethithik 15 liter saben satus, iki yen sampeyan mudhun lan nganggo angin buntut ing dalan gedhe.

    omong kosong. gearboxes nambah reresik lemah, kang penting kanggo militèr. uga, kanggo tokoh metu sing ana kendaraan militèr kurang, lan puluhan ewu UAZs sipil karo kreteg tanpa final drive kulo lan ora duwe masalah karo gearbox bridge. ana mung siji masalah ing UAZ - driver nyopir.
  16. 0
    26 May 2021
    Kutipan saka: fuffy
    Quote: Angin bebas
    Dadi-disebut kreteg militèr, karo gearbox onboard, wiwit diinstal ora saka urip apik, nanging paling sethithik kanggo mbongkar gearbox jembatan. ing biaya tambah konsumsi bahan bakar. Apa sampeyan ngerti apa biaya? Lan paling sethithik 15 liter saben satus, iki yen sampeyan mudhun lan nganggo angin buntut ing dalan gedhe.

    omong kosong. gearboxes nambah reresik lemah, kang penting kanggo militèr. uga, kanggo tokoh metu sing ana kendaraan militèr kurang, lan puluhan ewu UAZs sipil karo kreteg tanpa final drive kulo lan ora duwe masalah karo gearbox bridge. ana mung siji masalah ing UAZ - driver nyopir.

    Panyebaran torsi saka diferensial menyang gear planet onboard nduweni tujuan liyane, yaiku kanggo nambah gesekan diferensial, yaiku. diferensial winates-slip dipikolehi, sing, saliyane nambah reresik, uga nambah patensi. Ora ana unloading, rasio gear saka gear hypoid dikurangi lan beban kasebut disimpen. Kreteg planet digawe mung kanggo nambah kemampuan lintas negara.
  17. 0
    27 May 2021
    Heh .. Aku jancok karo komentator lokal, padha crap KrAZs, padha memuji UAZs kanggo sing, supaya siji negara miwiti nindakake kabeh iki ..
    1. +1
      28 May 2021
      wong sing duwe pendidikan ora bakal nemokake kesalahan karo peralatan apa wae, sanajan kita, malah diimpor. bakal nganalisa pros lan cons lan bakal nggunakake technique iki, njupuk menyang akun kabisan. supaya mengko ora ana kuciwane saka efek saka pangarep-arep nggedhekake. Aku ngerti Pros lan cons saka UAZ sandi. lan Kraz minangka tenaga kerja ing jamane. marang dheweke apa bisa dadi pratelan?
      1. 0
        3 2021 Juni
        Kutipan saka: vl903
        wong sing duwe pendidikan ora bakal nemokake kesalahan karo peralatan apa wae, sanajan kita, malah diimpor. bakal nganalisa pros lan cons lan bakal nggunakake technique iki, njupuk menyang akun kabisan. supaya mengko ora ana kuciwane saka efek saka pangarep-arep nggedhekake.

        Ana mesin kuwi: Colchis, Iraz, Nisa (Polandia). Aku ora ketemu wong sing dilakokno mesin iki lan ngandika apik.
        1. 0
          3 2021 Juni
          Yeraz mbok? Aku uga krungu sing padha ora mobil sukses ing comparison karo liyane, nanging ing wektu sing padha iku luwih apik tinimbang lori, lack saka transportasi ana ing paling piye wae ditutup lan nomer biro desain engineering ing negara saya tambah. yen kabeh iku cetha karo Eraz lan Colchis, Republik Kaukasia ora ngerti apa padha needed, nalika sampeyan bisa tuwuh peaches lan ngedol kebabs ing pantai, banjur apa Polandia meneng ana? Mungkin unit saka Volga rada ringkih?
          1. 0
            3 2021 Juni
            Kutipan saka: vl903
            Yeraz mbok?

            Persis, Yeraz (Yerevan).
            Kualitas mbangun iki elek. Salah sawijining sopir ngandhani yen dheweke pancen begja nampa mobil iki saka pabrik: dheweke ora bisa nyopir metu saka gerbang pabrik, dheweke miwiti ndandani langsung ing wilayahe, lan bisnis iki ora murah (dheweke mbayar saben tombol, kanggo saben baut).
            Nysa (Nysa, Nisa). Digawe nggunakake bagean saka Warsaw, kang, ing siji, digawe ing basis saka Pobeda. Kualitas mbangun ana. kaya "Colchis"
            1. 0
              3 2021 Juni
              kita digawa menyang sekolah kaya iki))) nanging mesthi, kajaba saka salon, aku ora ngelingi apa-apa. padha nulis sing peserta utama punika Unit lungse saka modern kamenangan (50hp lan 3 kacepetan ing gearbox ing). yen bab Volga, mesin bakal luwih menarik. ing wektu sing padha, sadurunge Lech Walesa, kualitas mbangun prayoga lan rega lan kualitas kanggo van budget normal.
  18. 0
    11 2021 Juni
    Landcruiser pickup 2014 Vladivostok - Moscow - Vladivostok Juli 2016
    . 4 liter bensin. Konsumsi 17l.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"