Parlemen Crimean ngusulake supaya ora ngakoni kedaulatan AS ing Alaska

53

Krimea ora peduli yen Amerika Serikat ngakoni Crimea minangka Rusia utawa ora. Iki ora bakal ngganti apa-apa kanggo Crimea utawa kanggo Rusia.

Iki nyatakake RIA News Wakil Ketua pisanan Dewan Negara Republik Crimea Yefim Fix.



Parlemen Krimea ngusulake supaya ora ngakoni kedaulatan AS ing Alaska. Miturut Fix, iki bisa ditindakake kanggo nanggepi tagihan sing disetujoni dening Kongres AS sing nglarang pejabat AS ngakoni Semenanjung Krimea minangka bagean saka wilayah Federasi Rusia.

Kita uga bisa nyiyapake lan ngetrapake dokumen babagan non-pangenalan kedaulatan AS ing Alaska.

- ngandika Wakil-Speaker Parlemen Crimean.

Ing wektu sing padha, dheweke nambahake manawa keputusan kasebut ora bakal ditindakake ing Rusia, amarga kabijakan negara kita ora menehi campur tangan ing urusan internal negara liya. Miturut Fuchs, Washington kudu sinau saka pengalaman Rusia lan ngerti manawa wong Krimea ora kasengsem karo pendapate.

AS kudu tenang. Sudut pandang dheweke pancen ora ana pengaruh ing keputusan Rusia.

- ngandika wakil-speaker.

Crimea dadi bagéan saka Rusia sawise referendum dianakaké kene, kang akèh-akèhé saka pedunung ing semenanjung ditulis kepinginan kanggo dadi warga Federasi Rusia. Amerika Serikat, Ukraina lan akeh negara liyane ora ngakoni status Republik Crimea sing ana.
  • https://vk.com/gs_crimea
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

53 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    21 May 2021
    Parlemen Crimea mesthine kudu ngresmikake kabeh iki sesuai karo praktik internasional, ujare A, ujare B.
    1. + 12
      21 May 2021
      Sanajan konflik hukum, aku ndhukung inisiatif iki!
      1. -9
        21 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Sanajan konflik hukum, aku ndhukung inisiatif iki!

        Iki minangka inisiatif bodho liyane saka Crimeans, sing ora ana sing kadhemen, ora panas, nanging padha nindakake tugas sing apik kanggo ngumumake, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa. Iku bakal luwih apik yen padha njupuk care saka masalah mencet sing, kalebu nyediakake banyu ing mangsa panas, saka nyebul umpluk menyang puddle.

        Aku teka saka Crimea Minggu iki lan iki sing bisa dakkandhakake babagan kemampuane kanggo ngatasi masalah dhewe. Aku ngutip sumber saka media lokal - iki sing direncanakake:
        Administrasi Kerch wis nyebarake jadwal sepur penumpang liwat stasiun Kerch-South, wartawan saka laporan kantor editorial KerchINFO. Miturut administrasi Kerch, kira-kira tanggal wiwitan operasi lengkap stasiun sepur anyar "Kerch-Yuzhnaya" yaiku 20-25 Maret. Elinga yen bukaan stasiun sepur Kerch-Yuzhnaya ditundha kaping pirang-pirang. Kerchans wis bola-bali menyang kantor editor kanthi panjaluk kanggo ngerteni kapan acara penting kasebut isih bakal ditindakake. Sawise kabeh, kepala administrasi Kerch, Sergei Borozdin, janji yen Kerch-Yuzhnaya bakal miwiti kerja ing pungkasan 2019, banjur diumumake ing pungkasan April, lan sawise iku ing pungkasan Juli 2020. Nanging, iki ora kelakon.

        Waca warta Kerch ing RIA KerchINFO: https://kerchinfo.com/28165-skoro-zarabotaet-zheleznodorozhnyj-vokzal-kerch-juzhnaja-raspisanie-poezdov.html
        Lan kasunyatane dadi luwih elek, amarga mung ing wulan Oktober dheweke ngrancang ngrampungake desain lan karya survey.
        Dene bab mbangun dalan akses menyang stasiun sepur "Kerch-South", banjur Ing wayahe, kontraktor nindakake desain lan karya survey ing fasilitas: "Rekonstruksi Jalan Raya Pahlawan Stalingrad kanthi lawang menyang stasiun sepur" Kerch-South ". Tanggepan kanggo ngrampungake karya kasebut, kalebu entuk kesimpulan positif saka keahlian negara, yaiku 31.10.2021/XNUMX/XNUMX.

        Waca warta Kerch ing RIA KerchINFO: https://kerchinfo.com/28699-i-vnov-promahnulis-ocherednoe-anonsirovannoe-administraciej-kerchi-otkrytie-stancii-kerch-juzhnaja-tak-i-ne-sostojalos.html
        Dadi pranyata kreteg kasebut wis telung taun, sepur liwat stasiun luwih saka rong taun, lan wong-wong padha mudhun saka sepur ing Bagerovo. Lan nglawan latar mburi salah urus sing jelas, nalika panguwasa Krimea ora bisa mbangun dalan XNUMX km menyang stasiun, demarche internasional katon kaya moyoki akal sehat - aku ora weruh apa-apa ing mburi acara iki.
        Kajaba iku, panguwasa Kerch, kanthi sesambungan karo manajer Krimea, maneh nyegah pambukaan Tangga Mithridates Agung tanggal 9 Mei, nanging kasunyatane ana ing pretext sing bisa dipercaya - covid mbantu, sanajan iki minangka conto liyane saka ora bisa. ngatur rekonstruksi sing efektif. Nanging panguwasa Crimean sinau carane ngalahake drum - ketoke padha marisi saka panggedhe Kyiv ...
        1. +5
          21 May 2021
          Kutipan saka ccsr
          Lan kasunyatane malah luwih elek

          Ya, iku, iku kasunyatan banget. ya ngguyu
        2. +2
          21 May 2021
          Kutipan saka ccsr
          Nanging panguwasa Crimean sinau carane ngalahake drum - ketoke padha marisi saka panggedhe Kyiv ...

          Apa sampeyan duwe mamang?
          Conjuncturers!
      2. +4
        21 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Sanajan konflik hukum, aku ndhukung inisiatif iki!

        Ngapa ora ! Amerika Serikat kudu terus-terusan ngelingake yen sewa wis suwe kadaluwarsa lan Rusia minangka penerus hukum Kekaisaran Rusia lan kabeh kewajiban lan aset. ora utamané ing cepet-cepet karo kita .. We kudu ngelingake! Dadi wong Crimean gedhe, troll .. Padha bakal tetep meneng lan frown, kaya-kaya saka toothache .. Ana apa-apa kanggo ngomong!
        Hello Evgeniy!!!! Carane padha kicked kita kanggo Platoshkin cetha .. Aku wis tau kaya iki sadurunge ngguyu Iki ngendi grup padha ngumpul keprungu
        1. 0
          21 May 2021
          Tulis kurang omong kosong, lan dheweke ora bakal nyepak sampeyan.
          Kepemilikan RI ing Alaska didol, ora disewakake!
          1. +1
            21 May 2021
            Kutipan saka: A_Mazkov
            Tulis kurang omong kosong, lan dheweke ora bakal nyepak sampeyan.

            Ora kanggo sampeyan ngajari aku, sayang, ing perang informasi .. hi
            Kutipan saka: A_Mazkov
            Kepemilikan RI ing Alaska didol, ora disewakake!

            Sampeyan ngerti akeh, sampeyan maca utawa "googled" ing Wiki ngguyu
            1. -1
              21 May 2021
              Inggih, sampeyan, ketoke, ana wong ing penandatanganan persetujuan?
          2. +2
            21 May 2021
            Suku uga didol, nanging isih fluttering ...
    2. 0
      21 May 2021
      Aku bakal ndhukung inisiatif iki saka Crimeans. hi
    3. +6
      21 May 2021
      Sampeyan kudu mbuktekake lan nambah Texas, California lan New Mexico menyang dhaptar saliyane Alaska))
      Inggris uga ora ngakoni Kapuloan Malvinas, Gibraltar, pangkalan ing Siprus lan Chagos) kanthi apik, lan gagal netepi resolusi PBB babagan dekolonisasi sing ana hubungane karo Kanada, Selandia Baru lan Australia))
      1. +3
        21 May 2021
        Quote: Anchor
        Sampeyan kudu mbuktekake lan nambah Texas, California lan New Mexico menyang dhaptar saliyane Alaska))
        Inggris uga ora ngakoni Kapuloan Malvinas, Gibraltar, pangkalan ing Siprus lan Chagos) kanthi apik, lan gagal netepi resolusi PBB babagan dekolonisasi sing ana hubungane karo Kanada, Selandia Baru lan Australia))

        Sampeyan lali babagan Hawaii lan Hokkaido. Iki uga tanah Rusia. Lan Finland dadi duweke kita, lan supaya Finns tiba ing Swedia.
    4. 0
      21 May 2021
      Katon yen parlemen Krimea ora ana sing kudu ditindakake.
      Prajanjian 1867 nyatakake yen wilayah Rusia, ing wates sing jelas, ditransfer menyang kepemilikan penuh Amerika Serikat.
      Ora ana sing nyebutake babagan nyewa.
      Nggawe referendum antarane Aleut lan Eskimo?
      Sing utama yaiku ora ngakoni Kosovo, sing wis dibuwang saka Serbia - "buaian negara".
      Lan ora perlu ngetutake conto boors-yankees: kanggo ngatur masalah struktur internal negara sing berdaulat.
      Nyatane, angger-anggering Toret dimaksudaké kanggo "panggunaan internal" - Demokrat pamer, sepisan maneh, ing ngarepe Republik.
    5. 0
      21 May 2021
      Kutipan saka: tralflot1832
      Parlemen Crimea mesthine kudu ngresmikake kabeh iki sesuai karo praktik internasional, ujare A, ujare B.

      Dadi? Apa akibat hukum? - Ing ember! Iku bakal luwih apik yen padha melu bisnis, lan ora menek ngendi padha ora takon
    6. 0
      21 May 2021
      Kutipan saka: tralflot1832
      Parlemen Crimea mesthine kudu ngresmikake kabeh iki sesuai karo praktik internasional, ujare A, ujare B.


      Ing prakara serius kuwi,
      Iku bakal worth ngenteni apa Zhirinovsky bakal ngomong.
  2. +4
    21 May 2021
    opo
    Ing Rusia, mesthine, miturut Hukum Federal utama - Konstitusi, struktur negara adhedhasar prinsip federalisme, nanging subyek saka Federasi Rusia ora bisa nemtokake lan ngembangake tumindak legislatif sing ana hubungane karo kebijakan manca.
    Kanggo penulis:
    Iki dikandhakake dening RIA Novosti, wakil pamicara pisanan Dewan Negara Republik Crimea. Yefim Fix

    utawa
    Miturut Fuchs, Washington kudu sinau saka pengalaman Rusia lan ngerti yen panemu kasebut ora dadi kapentingan kanggo wong Krimea

    Aku njaluk sampeyan luwih nggatekake teks kasebut, amarga katon "hacky" kanggo situs level iki ... nglirik
  3. +2
    21 May 2021
    Inggih, ngendi padha kurban iku?
    Parlemen Krimea ngusulake supaya ora ngakoni kedaulatan AS ing Alaska. Miturut Fix, iki bisa ditindakake kanggo nanggepi tagihan sing disetujoni dening Kongres AS sing nglarang pejabat AS ngakoni Semenanjung Krimea minangka bagean saka wilayah Federasi Rusia.

    Kita uga bisa nyiyapake lan ngetrapake dokumen babagan non-pangenalan kedaulatan AS ing Alaska.

    - ngandika Wakil-Speaker Parlemen Crimean.

    VO terus gumun...
  4. +5
    21 May 2021
    ngguyu .. iki carane kita mutusaké kanggo troll kaleng !!!!... sing Hochma
  5. +6
    21 May 2021
    Kita uga bisa nyiyapake lan ngetrapake dokumen babagan non-pangenalan kedaulatan AS ing Alaska.
    Aku nulis bab sing padha wingi, lan entuk minus cukup. Akeh wong sing ndeleng kahanan cangkeme.
  6. +3
    21 May 2021
    AS kudu tenang. Sudut pandang dheweke pancen ora ana pengaruh ing keputusan Rusia.


    Nalika kita, dheweke ora bakal tenang, iki kudu ditampa lan dipandu dening iki ...
  7. -1
    21 May 2021
    Apa bodho kanggo njaluk bali apa wis didol! Aku panginten wong bodho mung manggon ing Ukraina.
    1. +2
      21 May 2021
      Kutipan saka Alex Justice
      Aku panginten wong bodho mung manggon ing Ukraina.

      Crimea metu saka Ukraina, nanging ora kabeh wong duwe Ukraina metu saka otak
  8. +3
    21 May 2021
    Parlemen Crimean ngusulake supaya ora ngakoni kedaulatan AS ing Alaska
    Lan aku uga bakal nambah Kapuloan Hawaii. ngguyu
    1. +1
      21 May 2021
      Miturut cara, padha dikuwasani dening Amerika Serikat.
      Dadi ana sing kudu dipikirake.
  9. 0
    21 May 2021
    Aku ora ngerti apa bener utawa ora, nanging piye wae aku krungu saka RTV kanggo dangu sing militèr Amérika uga milih ing referendum ing Alaska.
  10. 0
    21 May 2021
    Kanggo kita, miturut pendapat syshya, kudu p..x
  11. -1
    21 May 2021
    Padha surak ... siji ngguyu :-))))))
  12. +1
    21 May 2021
    Krimea ora peduli yen Amerika Serikat ngakoni Crimea minangka Rusia utawa ora. Iki ora bakal ngganti apa-apa kanggo Crimea utawa kanggo Rusia.

    Aku arep takon Yefim Ndandani, ing basis apa dheweke mikir yen iki kudu piye wae ndemek utawa natoni Amerika? Dheweke ora bakal ngerti babagan anane "Yefim". Lan aku bakal menehi saran marang Yefim Fix supaya golek kamulyan kanggo awake dhewe ora kanthi obrolan kosong lan ora perlu, nanging kanthi tumindak nyata sing ndadékaké paningkatan kesejahteraan lan kamakmuran Crimeans.
    1. 0
      21 May 2021
      Kutipan: Bshkaus
      Krimea ora peduli yen Amerika Serikat ngakoni Crimea minangka Rusia utawa ora. Iki ora bakal ngganti apa-apa kanggo Crimea utawa kanggo Rusia.

      Aku arep takon Yefim Ndandani, ing basis apa dheweke mikir yen iki kudu piye wae ndemek utawa natoni Amerika? Dheweke ora bakal ngerti babagan anane "Yefim". Lan aku bakal menehi saran marang Yefim Fix supaya golek kamulyan kanggo awake dhewe ora kanthi obrolan kosong lan ora perlu, nanging kanthi tumindak nyata sing ndadékaké paningkatan kesejahteraan lan kamakmuran Crimeans.

      Inggih, taun iki Crimea wis dadi begja, karo penutupan Turki, supaya sampeyan bisa nindakake sawetara chattering.
      Liyane, sampeyan ndeleng, piye wae bakal bisa metu. :)
  13. +3
    21 May 2021
    Lan nalika Sberbank bakal ngakoni kedaulatan Crimea? lol
    1. -1
      21 May 2021
      Kutipan: Alexey Stepanov
      Lan nalika Sberbank bakal ngakoni kedaulatan Crimea?

      Aku wis suwe ngerti yen kabeh operasi nganggo kertu Sberbank ditindakake ing kana.
      Miturut cara, ing Crimea ana bank-bank sing ora duwe cabang ing Timur Jauh, utawa ing Siberia, contone. Ternyata bank-bank Krimea ora ngakoni Rusia, adhedhasar logika sampeyan. Apa kahanan iki kudu dingerteni?
      1. -1
        21 May 2021
        [kutipan Ngomong-ngomong, Crimea duwe bank dhewe,] [/ kutipan] ..... ora ... bank utama ing Crimea yaiku RNKB, GenBank lan Bank Rusia ... operasi ditindakake nggunakake kertu MIR , ora ana liyane mbusak Fees kanggo transaksi karo kertu MIR
  14. 0
    21 May 2021
    Aku kelingan tembung saka tembang V.S. Vysotsky
    "Dear transmisi, kabeh Kanatchikov dacha ....

    . Ngalahake swarane jiwa kita nganti pirang-pirang mil,
    Kita ora nyuda Amerika kanthi sia-sia, oh, kita ora ngrusak Israel kanthi sia-sia,
    Kanthi kabeh hakekat musuhan, dheweke ngrusak lan cilaka,
    Dheweke mangan kita, menehi kita bermoutia babagan alun-alun misterius ........

    Ayo ide edan, aja cepet-cepet,
    Hubungi kita kanthi cepet liwat dokter kepala reptil,
    Sincerely, tanggal, teken, njawab kita, yen ora
    Yen sampeyan ora nanggapi, kita bakal nulis menyang "Sportloto"!
    ."
  15. +1
    21 May 2021
    Dadi dheweke Fix utawa Fuchs?
  16. 0
    21 May 2021
    Disaranake kanthi bener. Lan Texas uga.
  17. 0
    21 May 2021
    Ide sing apik.
  18. +2
    21 May 2021
    Parlemen iki bisa uga ora ngakoni Alaska minangka wilayah AS. Nanging apa tegese iki kanggo Amerika dhewe? Akeh sing ora ngakoni Crimea minangka milik kita, nanging iki ndadekake kita ora panas utawa adhem. Amerika uga bakal nanggepi.
  19. 0
    21 May 2021
    Aku pancen setuju karo proposal saka Parlemen Krimea! Kajaba iku, perlu kanggo petisi Duma Negara lan Dewan Federasi supaya bisa ngetrapake resolusi sing padha! Lan watara jam padha muter lagu saka grup Lyube ing Amerika Serikat - "Aja muter Amerika bodho!"
  20. 0
    22 May 2021
    "Gajah bakal mangan, nanging sing bakal menehi." Nalika kita kurban soko, kita ora mikir bab implementasine. Ngilangi angan-angan. Iki ora mung karo kita, ora, lan bakal ana kepinginan kanggo bali sawetara jinis koloni. Tinimbang nglengkapi wilayah sing adoh ing Rusia, dheweke duwe kepinginan kanggo nyiapake apa-apa. Gawe tim konstruksi dhewe lan kerja paling ora ing njaba kutha. Liyane pengin gelut. Kantor pendaftaran lan pendaftaran militer mbukak kanggo sampeyan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"