Attase militèr manca ditampilake kemampuan artileri Rusia

48

Kamentrian Pertahanan nduduhake karya artileri marang atase militer negara manca. Acara kasebut dianakake ing papan latihan Luga Distrik Militer Kulon ing Wilayah Leningrad. Iki dilaporake dening layanan pers departemen militer.

Lapangan latihan Luga dibukak dening luwih saka 70 atase militer saka 54 negara Eropa, Asia, Afrika, Amerika Latin lan CIS. Militer manca ditampilake kemampuan artileri meriam lan macem-macem sistem roket peluncuran.



Kaya sing diterangake ing Kementerian Pertahanan, ing lapangan latihan dimainake episode taktik, sajrone implementasine kemampuan artileri lan MLRS dituduhake. Tamu asing ditampilake ing mortir aksi 82 ​​mm 2B14 "Trill" lan 120 mm kaliber 2S12A "Sani", ditarik howitzer 122 mm D-30, howitzer 152 mm 2A36 "Gyatsint-B" lan 2A65 "Msta-B", artileri self-propelled 2S19M2 "Msta-S". MLRS diwakili dening kompleks Smerch lan Tornado-S.

Kajaba iku, attaches militèr wis kenal karo spesifik lan kemungkinan kanggo latihan personel militèr manca ing Akademi Artileri Mikhailovskaya.

Kamentrian Pertahanan nyathet yen acara kasebut direncanakake lan dudu sing sepisanan. Ing pungkasan April taun iki, kira-kira 80 atase militer ngunjungi papan latihan Ashuluk saka Pusat Latihan Pertempuran lan Panggunaan Pertempuran Angkatan Udara ing Wilayah Astrakhan, ing ngendi dheweke ditampilake operasi tempur sistem pertahanan udara S-400. lan sistem rudal pertahanan udara Pantsir-S. Tamu asing kesengsem karo kemampuan tempur sistem anti-pesawat Rusia.

Militer ngelingake yen dheweke ajeg ngundang diplomat militer manca sing akreditasi ing negara kita kanggo kenal karo kemampuan peralatan militer Rusia, uga melu ing macem-macem acara organisasi lan liyane. Saiki, kira-kira 43 prajurit saka XNUMX negara sinau ing enem universitas Angkatan Darat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    48 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      21 May 2021
      Tanggepan sing ora mbebayani kanggo njupuk seni NATO ing Baltik sing diarani "belalang mlumpat menyang glepung"))
      1. +3
        21 May 2021
        Saiki, kira-kira 43 prajurit saka XNUMX negara sinau ing enem universitas Angkatan Darat.

        Kanggo iki, kabeh ditampilake, kanthi tampilan sing dawa. nanging isih..
        1. 0
          21 May 2021
          Inggih, kita mung nuduhake gambar. padha bisa nandur bedhil anti-tank saka 1 km menyang bata, kanggo gamblang. kanggo menehi wong kanggo mikir bab
          1. -9
            21 May 2021
            Primitif banget! Senjata kasebut kudu ditembak ing jarak maksimal kanthi amunisi sing disinari kanthi akurat, luwih becik kanthi bantuan UAV, dudu wong ... Yen ora, ora ana pitungan mayit lan bedhil ... Iki ora ditampilake kanggo wong-wong mau. banget banget ing tentara Rusia ....
            1. 0
              22 May 2021
              Shooting maksimal "ora bisa ditonton". Mriem ana ing endi wae ing mburi alas, singsot cangkang ing nduwur sirah, ing cakrawala kumelun ngowahi gundukan sing dituwuhake dadi tanah sing subur - apa sing kudu dikagumi? Shooting geni langsung ing sadawane clearing ing tameng kanggo 2-3 km iku prakara liyane, utamané nalika kru saka bedhil poto-propelled diganti ing siji lan tingkat latihan katon.
      2. 0
        21 May 2021
        Lan aja mikir babagan iki! Padha ngerti lan wedi.
        Prasaja, relatif murah, efektif lan mbukak ...

        Ya, pariwara kanggo pelanggan manca sing potensial, amarga penembakan kasebut pancen nyengsemake. Kanggo sawetara iku intimidasi, lan kanggo wong liya minangka "lengan dawa" bantuan militer-teknis.
    2. +5
      21 May 2021
      Militer ngelingake yen dheweke ajeg ngundang diplomat militer manca sing akreditasi ing negara kita kanggo kenal karo kemampuan peralatan militer Rusia, uga melu ing macem-macem acara organisasi lan liyane.

      Lan apa bener?
      Mungkin luwih apik kanggo ngatur meja prasmanan ing alam ombenan lan ngomong bab kalanggengan tresna
      1. +5
        21 May 2021
        Duc sawise "ijo" ati kanggo ati, padha bakal dituduh ngupayakake kanggo ngganti dhasar sosial demokrasi. Atase bakal ngelingi konsep ibu bapak, wong lanang wadon, bapak lan anak lanang, gay ora apik banget. lan wong lanang normal Russian sawise pound saka ngombe gaib.
      2. CYM
        +3
        21 May 2021
        Lan apa bener? "Saiki, kira-kira 43 prajurit saka XNUMX negara sinau ing enem universitas Angkatan Darat." Ngelingi yen negara-negara sing ramah karo Rusia yaiku siji, loro, lan diitung. sad
      3. +2
        21 May 2021
        Quote: kredo
        Mungkin luwih apik kanggo ngatur meja prasmanan ing alam lan ngomong babagan sing langgeng

        Nah, iki kudu, miturut tradisi Rusia ..!!!! ombenan Banjur padha mlebu kontrak lan ing wektu sing padha sumpah ing basa Rusia .. wassat
      4. +3
        21 May 2021
        Apa kita banjur bakal dipuntudhuh saka peracunan dening "novichok"? belay Utawa ing impact saka gelombang frekuensi incomprehensible? Lan iku mung OVER Ageng. Nanging kita uga bisa mbantu. sedulur
        1. +3
          21 May 2021
          Kutipan: 210 okv
          Apa kita banjur bakal dipuntudhuh saka peracunan dening "novichok"? belay Utawa ing impact saka gelombang frekuensi incomprehensible? Lan iku mung OVER Ageng. Nanging kita uga bisa mbantu. sedulur

          Kanggo wedi karo asu ajag - aja menyang alas.
          Bakal ana alesan, lan kasus kasebut ora bakal disalahake.
          Nanging, meja sing apik (lan ora mung) minangka prelude paling apik kanggo ngrampungake kontrak sing duwe bathi.
          1. +1
            21 May 2021
            Quote: kredo
            Nanging, meja sing apik (lan ora mung) minangka prelude paling apik kanggo ngrampungake kontrak sing duwe bathi.

            Lha kowe! Dituduh komunisme! ngguyu Saiki dheweke bakal miwiti alkoholisme! lol Apa basa Rusia kanggo obrolan lan komunikasi sing nyenengake ombenan apik , banjur kanggo wong manca dosis mateni lan efek ora bisa ditampa ing psyche wis lara ... maneh bakal miwiti mbuwang piyambak metu saka jendhela karo bengok - "Rusia teka !!!" .... wassat
    3. +4
      21 May 2021
      Attase militèr manca ditampilake kemampuan artileri Rusia
      . Saiki, kejenuhan informasi papan jaringan gedhe banget supaya sampeyan ora bisa nuduhake apa wae sing anyar.
      Apa bisa mambu, tutul, menehi !!!
      Nanging, ora ana gunane ing acara iki.
      1. +3
        21 May 2021
        Kutipan saka roket757
        Saiki, kejenuhan informasi papan jaringan gedhe banget supaya sampeyan ora bisa nuduhake apa wae sing anyar.
        Apa bisa mambu, tutul, menehi !!!

        Inggih, aja ngomong Victor, iku siji bab kanggo nonton video, lan liyane karo mripatmu dhewe .. Loro iku beda! Lan yen sampeyan isih ngidini wong-wong mau njupuk lan corak soko .. Aku padha bakal langsung mlebu kontrak nalika padha ndeleng daya kuwi, gamblang lan linuwih .!
        1. +3
          21 May 2021
          Pitakonan ora jelas.
          Pengiklan sing trampil bisa nggawe "kartun" kaya sing bakal dituku dening panuku potensial, squealing kanthi bungah.
          1. 0
            21 May 2021
            Kutipan saka roket757
            Pitakonan ora jelas.
            Pengiklan sing trampil bisa nggawe "kartun" kaya sing bakal dituku dening panuku potensial, squealing kanthi bungah.

            Apa, yaiku .. Delengen, wong India, miturut prinsip iki, tuku senjata saka macem-macem merek lan saka macem-macem negara.. Ora ketompo carane mandheg lan nerangake yen iki ora mungkin, penasehat militer kita, lsp.
            1. +3
              21 May 2021
              Hindu, padha takon karo Buddha! Kabeh liyane ora diutus kanggo wong-wong mau.
              1. +2
                21 May 2021
                Kutipan saka roket757
                Hindu, padha takon karo Buddha! Kabeh liyane ora diutus kanggo wong-wong mau.

                Ya, ing Course saka lagu tari lan supaya kabeh padhang ..)))
                1. +1
                  21 May 2021
                  Iki dudu nari, iki "dukun"! Padha nelpon marang leluhur utawa wong liya ... iki uga kedadeyan.
          2. +3
            21 May 2021
            Kutipan saka roket757
            Pitakonan ora jelas.
            Pengiklan sing trampil bisa nggawe "kartun" kaya sing bakal dituku dening panuku potensial, squealing kanthi bungah.


            Shooting alam padha visual lan spektakuler ...
            1. +1
              21 May 2021
              Rame, bau, reged ... nanging kanthi biaya efek visual, pembuat film bisa nggawe luwih ayu, luwih epik.
              Ora saben wong seneng dagang kursi sing nyaman lan segelas brendi / wiski kanggo papan latihan sing mbledug, panas / adhem.
              1. +3
                21 May 2021
                Profesional sejati luwih seneng ndeleng lan mambu kabeh ...
                1. +1
                  21 May 2021
                  Pitakonan kaya ngono kudu dipikirake saka macem-macem sudut! Sisih endi sing luwih penting, kedadeyan beda.
                  1. +2
                    21 May 2021
                    Mesthi wae, nanging iklan langsung menarik banget ...
                    1. +1
                      21 May 2021
                      Iki minangka pilihan individu, nanging ana wong sing mutusake apa sing dipandu! Fig ngerti dheweke.
                      1. +2
                        21 May 2021
                        Ora akeh wong sing bisa gumunggung babagan iki, tegese iklan langsung, lan sawetara wong pancene ora seneng ...
                        1. +1
                          21 May 2021
                          Iklan langsung, iki minangka produk kanthi pasuryan .... sampeyan bisa nghias ing kono, nguripake menyang arah sing bener, nanging ahli / spesialis sing tliti bisa nggali macem-macem perkara.
                        2. +2
                          21 May 2021
                          Ana bebaya kaya ngono, amarga kekurangane uga katon ...
                2. +2
                  21 May 2021
                  Kutipan saka cniza
                  Profesional sejati luwih seneng ndeleng lan mambu kabeh ...

                  Tuding marang Victor! Sampeyan ora bisa ngapusi dheweke kanthi visual sing murah. hi
                  Iki mesthine kedadeyan nalika ngrampungake kontrak utama, utamane babagan senjata.
                  1. +2
                    21 May 2021
                    Endi sing ora ngapusi, didesek, nyogok, NASIHAT supaya ora bisa ditolak. Saben wong nindakake apa sing bisa ditindakake.
    4. +3
      21 May 2021
      Iklan kasebut minangka mesin perdagangan.
    5. +1
      21 May 2021
      Quote: kredo
      Militer ngelingake yen dheweke ajeg ngundang diplomat militer manca sing akreditasi ing negara kita kanggo kenal karo kemampuan peralatan militer Rusia, uga melu ing macem-macem acara organisasi lan liyane.

      Lan apa bener?
      Mungkin luwih apik kanggo ngatur meja prasmanan ing alam ombenan lan ngomong bab kalanggengan tresna

      Dadi akeh sing ora bisa nahan perhatian para pemilik ngguyu
    6. 0
      21 May 2021
      Kutipan saka jnhyvkh
      Menarik nalika nuduhake militer Rusia kemampuan artileri Barat, iku pitakonan utawa wis ditampilake.

      Ayo padha teka ing biathlon tank. Sawise kabeh, akeh sing ora diidini ngguyu
      1. +2
        21 May 2021
        Lan sing ora diidini mlebu, anggota NATO nolak ...
        1. +1
          21 May 2021
          Kutipan saka cniza
          Lan sing ora diidini mlebu, anggota NATO nolak ...

          Lan Israel uga ujar manawa dheweke ora masak panganan halal ing kana ..)))) wassat
    7. +2
      21 May 2021
      Kamentrian Pertahanan nduduhake karya artileri marang atase militer negara manca.


      Pendekatan sing bener lan kudu ditindakake kanthi terus-terusan ...
    8. +1
      21 May 2021
      Kutipan saka cniza
      Lan sing ora diidini mlebu, anggota NATO nolak ...

      Mungkin wong Mongol padha wedi? ngguyu Ing Jerman, mbah kakung, mantan tanker, katon seneng ngguyu Inget muda.
    9. -2
      21 May 2021
      Pitakonan: yen ing 1940 padha nganakake demonstrasi padha, lan malah luwih apik karo tank biathlon KV-1, KV-2, T-34, acara iki bakal mengaruhi pikiran saka Staff Umum Jerman ???
      Dipikir ya!!! Carane liyane Poseidon bakal nuduhake??? am
      1. 0
        21 May 2021
        Dadi dheweke nuduhake marang Jerman babagan maneuvers tank lan kavaleri BT-7 lan T-28 ... Dadi dheweke nyerang ...
    10. +1
      21 May 2021
      Kutipan saka: VO3A
      Dadi dheweke nuduhake marang Jerman babagan maneuvers tank lan kavaleri BT-7 lan T-28 ... Dadi dheweke nyerang ...

      Ya, kita langsung menyang "Panthers" lan "Macan" ngguyu , perang nawakke karo nawakke kanggo Wehrmacht, kahanan padha karo bejat perkakas karo mikroskop, nalika ana palu, lan nutcracker khusus. ngguyu
      1. 0
        22 May 2021
        Pengebom nyilem Junkers minangka pasukan serangan saka unit tank Jerman lan artileri lan sesambungan karo tank.
    11. 0
      21 May 2021
      "... ing Akademi Artileri Mikhailovskaya."
      bener "... ing Akademi Artileri Militer Mikhailovskaya."
    12. 0
      22 May 2021
      Iklan kasebut minangka mesin perdagangan.
    13. +2
      22 May 2021
      Kutipan saka Zaurbek
      Pengebom nyilem Junkers minangka pasukan serangan saka unit tank Jerman lan artileri lan sesambungan karo tank.

      Iku perlu kanggo mbandhingaké Wehrmacht saka 30s, lan ing kono tentara Jerman katon sengsara.

      Nanging malah rabble iki nguntal negara ing sawetara dina. Saiki Wehrmacht karo senjata saka 40s, ing minggu ora bakal ninggalake watu unturned saka Bundeswehr saiki karo senjata modern sawijining. ngguyu
    14. 0
      22 May 2021
      Kesempatan kudu ditampilake ora ing papan latihan.
    15. +1
      23 May 2021
      Petunjuk kasebut jelas kanggo kabeh wong, lan sapa wae sing ora ngerti masalahe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"