"Victory March" gagal: bentrokan Arab karo polisi diterusake ing Yerusalem

95

Dina iki, sawise shalat Jum'at tradisional ing alun-alun ing ngarepe masjid Al-Aqsa ing Yerusalem, umat Islam lokal pengin nganakake acara khusuk kanthi solidaritas karo gerakan Hamas. "Pawai kemenangan" ing Gunung Bait Suci iki gagal, amarga polisi tapel wates mandheg, nggunakake peralatan khusus.

Wong-wong Palestina enom nanggepi kanthi mbuwang watu lan koktail Molotov marang petugas penegak hukum. Mangkono, bentrokan antarane populasi Arab lan polisi diterusake ing Yerusalem. Ora suwe, pasukan khusus polisi Israel gabung karo dheweke. Perwakilan saka populasi Arab sing ora melu konflik diijini lunga.




Pers Palestina nyatakake yen 15 wong Arab nandhang sangsara ing tangan pasukan keamanan Israel. Iki minangka eskalasi anyar sing diwiwiti, sing pungkasane nyebabake wabah kekerasan ing antarane Israel lan Jalur Gaza. Kurang saka sedina wis rampung wiwit gencatan senjata ing konflik iki, sing diwiwiti dina iki jam loro esuk.

Banjur Israel lan Palestina sarujuk gencatan senjata. Mesir miwiti persetujuan iki. Panguwasa Israel nyetujoni. Pejabat Hamas ujar manawa bakal netepi syarat-syarat gencatan senjata yen Israel ora nglanggar.


  • https://twitter.com/AlQastalps
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

95 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -17
    21 May 2021
    Dina iki, sawise shalat Jum'at tradisional ing alun-alun ing ngarepe masjid Al-Aqsa ing Yerusalem, Muslim lokal pengin ...
    Ralno beguiled ... Sing Muslim, sing Kristen mimpin iman saka wong Yahudi. Ngendi kabeh kuil utama saka ngendi iman lair, apa sing diduweni wong Kristen lan apa sing diduweni wong Islam? Ing kontrol wong Yahudi!!!
    1. Maz
      -4
      21 May 2021

      Dheweke ngalahake Hamas, kepiye ... langsung, rampung, ya ...
      1. +8
        21 May 2021
        Kutipan: Maz
        Dheweke ngalahake Hamas, kepiye ... langsung, rampung, ya ...

        Wis wayahe sampeyan pindhah saka negara sing kalah menyang negara sing menang.

        PS
        Ana sing ngumumake kamenangan nglawan Hamas?
        1. Quote: profesor
          Wis wayahe sampeyan pindhah saka negara sing kalah menyang negara sing menang.

          "Aku lungguh kene ing nembelas arshins lan bakal terus lungguh!" (karo)
          1. +2
            21 May 2021
            Dadi ayo ngombe kabeh!
            1. Kutipan saka Krasnodar
              Dadi ayo ngombe kabeh!

              Lan buku, ijo minangka vitriol? Ing oven?
              1. 0
                21 May 2021
                Ora ana liya - generasi pemikir sing bakal teka kudu ngerti prinsip-prinsip Jamahiriya negatif
                "Naskah ora kobong" (c)
        2. Komentar wis dibusak.
          1. +2
            22 May 2021
            Miturut cara, aku setuju kene. Jumlah serangan rudal saya tambah akeh, ora ana sing ditindakake kanggo ngganti kahanan kanthi radikal kanggo nyegah pati warga sipil Israel. Ing setahun utawa rong taun bakal ana pengulangan, mung wektu iki kanthi akeh korban sipil Israel lan ewonan wong Palestina sing tiwas, sing bakal nyebabake reaksi negatif ing donya.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Komentar wis dibusak.
      2. -17
        21 May 2021
        Kutipan: Maz
        Dheweke ngalahake Hamas, kepiye ... langsung, rampung, ya ...

        Ayo diobong Maz, sampeyan ing kene kaya ora ana sing ngerti seluk beluk apik hi
        Lan banjur padha gumunggung maneh.. Eh Israel, pelajaran sing apik diwulangake marang sampeyan dening wong Arab, sing sampeyan ... Apa sampeyan bakal ngebom Damaskus? Utawa topik ora padha?
      3. +3
        21 May 2021
        MAZ menyang Kepala Staf Umum IDF! Disimpen Tel Aviv sak shelling embankment, nyimpen Yerusalem saka Hamas!
        MAZ Raja Israel, urip, urip lan ana sedulur
        Elton John ing Inggris, lan MAZ ing Israel - Hore kanggo MAZ!
        Hore MAZ!
        1. -10
          21 May 2021
          Kutipan saka Krasnodar
          MAZ menyang Kepala Staf Umum IDF! Disimpen Tel Aviv sak shelling embankment, nyimpen Yerusalem saka Hamas!
          MAZ Raja Israel, urip, urip lan ana sedulur
          Elton John ing Inggris, lan MAZ ing Israel - Hore kanggo MAZ!
          Hore MAZ!

          Lan akeh sing kaya Krasnodar ngumpul ing kene, miturut kekuranganku nglirik .. Inggih rampung, tetep baris! Nanging Hamas tetep ngajari sampeyan pelajaran saka kesombongan lan ambisi sampeyan.
          Ndelok masa depan.. Utawa wis ana sing arep digusur maneh?
          Bisnis sampeyan dijamin Krasnodar? Wong Arab saiki lagi dirawat ing kana lol Dikuatake..
          1. +3
            21 May 2021
            Oh ngajari aku pelajaran, Vitaly, oh ngajari aku pelajaran lol Inggih, punika plus saking kula sedulur
            Bisnis sampeyan dijamin Krasnodar? Ing kana saiki wong Arab diobati lol Kuat

            Padha tansah dianggep ana. ya Kabeh sing nandhang sangsara kudu dikirim menyang Frankfurt am Main lan North Rhine Westphalia. Apa sing wis daklakoni wiwit wiwitan pandemi? ngguyu
            1. 0
              22 May 2021
              Kutipan saka Krasnodar
              Oh ngajari aku pelajaran, Vitaly, oh ngajari aku pelajaran lol Inggih, punika plus saking kula sedulur
              Bisnis sampeyan dijamin Krasnodar? Ing kana saiki wong Arab diobati lol Kuat

              Padha tansah dianggep ana. ya Kabeh sing nandhang sangsara kudu dikirim menyang Frankfurt am Main lan North Rhine Westphalia. Apa sing wis daklakoni wiwit wiwitan pandemi? ngguyu

              Ya, Krasnodar minangka tambahan kanggo sampeyan saka aku, kanggo optimisme lan humor ireng .. sedulur hi
              1. +2
                22 May 2021
                Kisah nyata, Vitaly, dudu humor ya
                Tinimbang Israel nalika pandemi, wong-wong menyang Frankfurt, Dusseldorf lan siji Klinik Moskow, sing dakkarepake kanggo wong-wong sing ora pengin lelungan ing luar negeri.
                1. +2
                  22 May 2021
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Kisah nyata, Vitaly, dudu humor ya
                  Tinimbang Israel nalika pandemi, wong-wong menyang Frankfurt, Dusseldorf lan siji Klinik Moskow, sing dakkarepake kanggo wong-wong sing ora pengin lelungan ing luar negeri.

                  Sampeyan bakal dadi Marsekal Krasnodar lan aku setuju karo iki, sanajan ora gelem! Sugeng dalu.. hi
        2. +3
          22 May 2021
          Kutipan saka Krasnodar
          Elton John ing Inggris lan MAZ ing Israel

          Apa sampeyan babagan bakat musik utawa orientasi?
          1. +1
            22 May 2021
            Quote: Nagant
            Kutipan saka Krasnodar
            Elton John ing Inggris lan MAZ ing Israel

            Apa sampeyan babagan bakat musik utawa orientasi?

            ing pangertèn saka lintang sedulur
    2. +1
      21 May 2021
      Kutipan saka Fitter65
      Ing kontrol wong Yahudi!!!

      Kabèh ana ing panguwasané. Lindhu lan tsunami, njeblug vulkanik lan salju taun kepungkur.
    3. + 14
      21 May 2021
      Kutipan saka Fitter65
      Sing Muslim, sing Kristen mimpin iman saka wong Yahudi. Ngendi kabeh kuil utama saka ngendi iman lair, apa sing diduweni wong Kristen lan apa sing diduweni wong Islam? Ing kontrol wong Yahudi!!!

      ngguyu
      Sampeyan, sayangku, kudu nindakake teologi sampeyan ing Gunung Bait Suci))))))))))
      Dadi dadakan:

      Siji bodho ing Gunung Temple
      Dheweke bengok-bengok - Nabi Muhammad iku wong Yahudi! .....

      Crita babagan ajaran sesat iki bakal luwih dawa,
      Yen mung kretin duwe tengkorak sing luwih kuwat ...
      hi
    4. 0
      21 May 2021
      Michael Link, Perwakilan Khusus PBB kanggo Wilayah Palestina sing Dikuwasani, ujar: "Pendudukan sing ditindakake dening Israel ing tanah Palestina luwih saka enem dekade minangka bentuk pendhudhukan sing paling ala ing donya."
      1. -1
        22 May 2021
        Kutipan saka knn54
        Michael Link, Perwakilan Khusus PBB kanggo Wilayah Palestina sing Dikuwasani, ujar: "Pendudukan sing ditindakake dening Israel ing tanah Palestina luwih saka enem dekade minangka bentuk pendhudhukan sing paling ala ing donya."

        Paling keji! Nelson Mandela uga ujar: Kebebasan kita ora lengkap tanpa Kebebasan Rakyat Palestina!
      2. +2
        22 May 2021
        Kutipan saka knn54
        Perwakilan Khusus PBB kanggo Wilayah Palestina sing Dikuwasani Michael Link

        1 Michael Link, Direktur Biro OSCE babagan Institusi Demokrat lan Hak Asasi Manusia 2013-2017 taun.
        Lan dheweke ora dadi wakil ing wilayah sing dikuwasani, nanging nggawe laporan tanpa ana ing kono.
        Israel ora kerjo bareng karo organisasi iki.
        "Pelapor Khusus pengin nyatakake yen, sanajan panjaluke, Israel durung menehi akses menyang wilayah Palestina sing dikuwasani."
        Dheweke ora ana lan nulis apa sing dicritakake, lan iki dudu sing digawe laporan lan kesimpulane.

        2 Lan iki kesimpulan liyane saka organisasi iki:
        "Kita telpon Rusia nyelidiki kanthi cepet lan tuntas tuduhan penyiksaan dening panguwasa negara lan menehi obat kanggo korban. Kita uga ngajak Rusia supaya ora nyalahake undang-undang sing dianggep anti-teroris lan sing diarani "anti-ekstremis" marang anggota kelompok agama lan etnis sing tentrem. Kita njaluk Rusia supaya langsung mbebasake kabeh tahanan sing dicekel amarga ngleksanani hak asasi manungsa, kalebu hak kebebasan agama utawa kapercayan sing ana ing konstitusi Rusia, hukum internasional lan, pungkasane, Undhang-undhang Akhir Helsinki.
        Sabanjure, priksa kanthi ati-ati, lan narik apa sing disenengi bisa dadi masalah.
  2. -8
    21 May 2021
    "Disimpen" diarani wong Yahudi Israel, nyoba ngusir kulawarga Arab amarga ora mbayar layanan komunal saka omahe .. hi
    Iku menarik kanggo count saka carane akeh lards wis ilang onomatopia mati lan nyerang Israel wiwit awal konflik.?
    1. +8
      21 May 2021
      siji bisa takon carane akeh padha ngomong kanggo nyimpen Hamas, yen tinimbang ultimatum
      lan shelling sakteruse saka Yerusalem, nyewo tim pengacara apik kanggo
      pangrungon ing Mahkamah Agung, nanging siji bab peduli bakal mbayar kanggo mulihake Gaza
      ora padha, nanging Eropah, Amerika. . Mungkin Qatar bakal mbuwang. Iran mung mbayar senjata.
      Federasi Rusia bakal nyatakake keprihatinan. Wong Turki bakal mbangun masjid anyar kanggo ngganti masjid sing rusak.
      1. +5
        21 May 2021
        Kepemimpinan Israel iku sapa wae, nanging ora bodho
        Kabeh wis direncanakake.
        Suwe-suwe ora ana tawuran gedhe-gedhe, oposisi ing negara kasebut wiwit entuk kekuwatan.
        Supaya padha "sengaja" ora kejawab kelompok gedhe saka komponen rudal, Intelligence "sengaja" ora sok dong mirsani sing padha lagi nglumpuk lan "ora ngerti" ngendi saham sing disimpen, Israel dhewe wis jumangkah munggah ing "anti-teroris" serangan ing wilayah tetanggan kanggo nglakoake gething. Lan tetep mung kanggo nggawa match menyang tong minyak iki.
        Sing ditindakake.
        Kabeh iki temenan dadi.
    2. +1
      21 May 2021
      ngguyu Lha nek kelingan nek wong-wong yahudi kuwi sejatine melu jongkok..
    3. 0
      21 May 2021
      Siji lan setengah - loro tank lard.
      1. +1
        21 May 2021
        Kutipan saka Krasnodar
        Siji lan setengah - loro tank lard.

        Aku luwih mikir.. Amerika bakal mbalekake sampeyan kabeh, diaspora ing Kongres wis nindakake iki.. Bener? Lan sampeyan isih ora bisa ngilangi Hamaz kanthi lengkap .. Dheweke njeblug omah, terowongan, lsp. Lan menehi jawaban lan protes wis diwiwiti ing saindenging jagad ..
        1. +1
          21 May 2021
          2 lemak babi ora kritis kanggo Israel, Kongres duwe apa-apa, tanpa iku, lan Hamas ora bisa rampung ngilangi - panggonan suci, dhuwit apik, mesthi ana sing pengin. ya
          Mulane, dialog karo Hamas kaya mangkene - terowongan biaya dhuwit, entuk! Omah biaya dhuwit - net ing ngarep sedulur Ya, wangsulan Hamas - iki sing ana ing Tel Aviv kanggo iki, luwih keras, nanging kanggo warga sipil kita, supaya jagad iki wis diatur kanggo wong Palestina sing mlarat. ya
          Lan protes saiki ing donya luwih cilik tinimbang ing 2014.
  3. +3
    21 May 2021
    Nguripake wong liwat speaker "7:40". Saben uwong bakal miwiti nari lan konflik bakal rampung.
    PS Ora matur nuwun.
    1. +9
      21 May 2021
      Israel ora ngerti dheweke ngguyu Melody saka wong Yahudi Rusia.
      1. +4
        21 May 2021
        Sialan! Wong Yahudi sing salah tindak dina iki ...
        Kutipan saka Krasnodar
        Israel ora ngerti dheweke ngguyu Melody saka wong Yahudi Rusia.

        Yahudi Rusia lan kuwat lan luwih nyenengake! eh....wong yahudi....
        1. +2
          22 May 2021
          Kutipan: 30 vis
          Sialan! Ora kaya wong Yahudi dina iki..

          Sing pasti.. ngguyu
          Kutipan: 30 vis
          Yahudi Rusia lan kuwat lan luwih nyenengake! eh....wong yahudi....

          Israèl saiki nyekel wong-wong mau.. keprungu

          Banjur aku ora ngerti apa sing bakal kelakon. ngguyu
      2. +3
        21 May 2021
        Kutipan saka Krasnodar
        Israel ora ngerti dheweke ngguyu Melody saka wong Yahudi Rusia.


        opo? Sampeyan isih ujar manawa iki minangka lagu kebangsaan Duma Negara Federasi Rusia. Aku ora percaya...
        1. +5
          21 May 2021
          Ya padha ora ngerti apa sing kudu ditindakake ngguyu
          Akeh wakil diaspora Yahudi sing beda-beda manggon ing Israel: Ethiopian, Maroko, Bukhara (Uzbekistan-Tajikistan), Irak, Yaman, Kurdi, malah Afghan, Hindu, Cina, lsp. Saben uwong duwe budaya dhewe - sampeyan ora bisa ngerti kabeh
          1. +1
            21 May 2021
            Kutipan saka Krasnodar
            Ya padha ora ngerti apa sing kudu ditindakake ngguyu
            Akeh wakil diaspora Yahudi sing beda-beda manggon ing Israel: Ethiopian, Maroko, Bukhara (Uzbekistan-Tajikistan), Irak, Yaman, Kurdi, malah Afghan, Hindu, Cina, lsp. Saben uwong duwe budaya dhewe - sampeyan ora bisa ngerti kabeh


            Ayo. Supaya wong Cina lan, luwih-luwih, wong India ora bakal nari "7:40". Iku ing tingkat genetik.
            Inggih, carane ... "Vladimir Central" kanggo kriminal, "Petugas, Rusia ..." kanggo militer, "Hop, tong sampah" kanggo guru.
            1. +3
              21 May 2021
              "Luwih apik ora ana jagad liyane" kanggo para dokter ya
      3. -1
        21 May 2021
        Ing Berlin padha ngerti melodi :))), ing Bombay padha ngerti, nanging ora ing Israel? :)

        Utawa mangkono
        1. +4
          21 May 2021
          Ing Bombay, Hava Nagila (lagu Yerusalem ing wiwitan abad pungkasan), ing Berlin, akting swara. hi
  4. +4
    21 May 2021
    Padha mbokmenawa ora bakal rukun. Paling kamungkinan iku perlu banget kanggo wong.
    1. +6
      21 May 2021
      Persis. Lan "wong" iki terus latihan. Interetnis, regejegan antar agama iku "jaran". Nanging sapa wong-wong mau? ngguyu
  5. + 15
    21 May 2021
    lan kabeh diwiwiti kaya mangkene.. kanthi panyuwunan lan panyuwune wong Yahudi njaluk tulung.

  6. + 17
    21 May 2021
    Iki "pawai kamenangan" ing Gunung Bait Suci gagal ...

    Apa "kamenangan", kaya ngono. wong bodho
    Pancen masalah ing sirah. Kaping pirang-pirang aku bola-bali, ora mungkin dadi manungsa karo wong-wong mau, moralitas kita asing kanggo dheweke, mung kekuwatan lan kekejeman sing diajeni.
    Dheweke "perang" kanthi 10% kekuwatane, kanggo "pendapat jagad", lan dibebasake sawise njaluk gencatan senjata sajrone seminggu, supaya ora ngrusak hubungane karo masyarakat jagad. Lan sanalika padha menyang rapat, padha njupuk kanggo kekirangan, lan mutusaké sing padha bisa dadi impudent luwih.
    Kadhang-kadhang ana rasa yen Israel kaya wong sing tertib ing bangsal wong gila sing kasar. Sampeyan ora bisa nggebug hard, ngusir uga, sabar ajeg uncalan excrement, lan donya ngukum, padha ngandika lara, luwih sabar.
    Lan pasien, kaya wong bodho, nempelake driji ing soket, dheweke kaget, nguwuh-uwuh ing lara lan maneh nempelake driji ing soket. wong bodho
    1. +7
      21 May 2021
      Quote: Lan Kita Tikus
      Lan pasien, kaya wong bodho, nempelake driji ing soket, dheweke kaget, nguwuh-uwuh ing lara lan maneh nempelake driji ing soket.

      Akeh sing wis nemokake yen perawatan wis diwiwiti.
      Dheweke dipecat saka pakaryan, tumbas ing toko dikurangi, ing Old Acre padha nggresah, apa sing bakal kita lakoni yen ora ana turis, terapi keluwen bakal diwiwiti, banget mengaruhi kegiatan otak.
    2. +2
      21 May 2021
      kepiye carane njaluk gencatan senjata sajrone seminggu, supaya ora ngrusak hubungane karo komunitas internasional.

      Sawetara politisi njaluk gencatan senjata, dene liyane terus nggegirisi wong akeh.
      Wong-wong sing diarani, rata-rata, wong sing ora duwe pendhidhikan, ora mikir, gampang dikendhaleni dening wong sing ngerti, propaganda lokal sing zombi. Iki ditrapake kanggo kabeh negara.
      Wong akeh tansah ngira yen lagi diapusi
      Iki minangka biaya "demokrasi" kapitalis. Lan iki normal kanggo sistem iki.
      Lan wong-wong bakal terus diapusi, amarga padha bungah yen diapusi nalika dijanjikake swarga ing bumi, tanpa nerangake biaya sapa. Dheweke percaya yen Navalny nglawan korupsi tanpa nggawa investigasi menyang pengadilan.
      Dheweke percaya yen Grudinin bakal mbangun sosialisme ing sangisore spanduk abang partai komunis, dadi miliarder. Dheweke percaya yen Platoshkin bakal dadi presiden paling apik tanpa mimpin paling ora tim gedhe.
      Dadi apa gunane kabeh formasi kasebut yen ora mulang sampeyan nggawe kesimpulan sing bener.
      1. +8
        21 May 2021
        Kutipan saka tandha 2
        Wong akeh tansah ngira yen lagi diapusi

        Inggih, iku siji bab wong akeh mung ora salah. lol
  7. 0
    21 May 2021
    Nanging babagan: tentrem, persahabatan, permen karet?
  8. +5
    21 May 2021
    Banjur Israel lan Palestina sarujuk gencatan senjata.

    Ora Palestina, nanging Hamas. OOP lungguh sepi.
    1. -8
      21 May 2021
      Quote: profesor
      Banjur Israel lan Palestina sarujuk gencatan senjata.

      Ora Palestina, nanging Hamas. OOP lungguh sepi.

      Libanon uga lungguh kanthi tenang lan Iran lan Türkiye, lsp. ? Sampeyan profesor manual latihan Mossad, ngganti wis .. Ana sing wis diganti durung! Lan Israel njaluk gencatan senjata? Iku soko..
      1. +6
        21 May 2021
        Hamas njaluk gencatan senjata 9 dina kepungkur, lan Bibik tawar-menawar karo Biden kanggo saben dina tambahan perang - anggota kongres ultra-kiwa Demokrat meksa mbah kakung kanthi cepet. ngguyu Vitaly, apa sampeyan ndhukung Demokrat Amerika ultra-kiwa? Apa sampeyan rumangsa guilty marang wong Afrika Amerika amarga posisi istimewa sampeyan minangka wakil saka balapan kulit putih? Apa sampeyan mungkasi pendhudhukan lan pamboman Israel ing Gaza? Hak minoritas seksual? Merdika kanggo Palestina? Nikahan padha jinis?
        1. +2
          23 May 2021
          Albert, hi. Liyane 10-15 taun lan bakal flatten Israel. Deleng Eropa? Kanggo tim olahraga? Jerman, Prancis, Inggris? Apa Islamisasi ing kana? Lan padha tiba ing dhengkul. Iki IMHO mesthi, nanging aku skenario iki. Nalika tokoh media misuwur nglawan sampeyan. Ing negara-negara, wis diwiwiti kanthi tenang.
      2. +5
        21 May 2021
        Kutipan saka xorek
        Libanon uga lungguh kanthi tenang lan Iran

        Syiah Hizbullah ing Suriah lan Libanon pancen ora seneng karo Hamas Sunni ing Gaza (semono uga dheweke uga ora seneng karo dheweke), luwih-luwih militan Hamas katon ana ing sisihe pasukan anti-pemerintah ing Suriah, sing ditentang dening pasukan Assad lan Hizbullah. Nalika Israel ngebom Hamas, Hizbullah lenggah kanthi tenang, nalika Hizbullah perang, Hamas uga ora ngganggu. Ya, kabeh ana ing tangane Israel, yen misil mabur saka Gaza lan Libanon, ora ana Iron Dome sing bakal urip. Ora wonder Israel saiki ora bombing Suriah lan mabur liwat Libanon hi
    2. -1
      22 May 2021
      Quote: profesor
      Banjur Israel lan Palestina sarujuk gencatan senjata.

      Ora Palestina, nanging Hamas. OOP lungguh sepi.

      Pungkasan, Hamas percaya yen dheweke iku Palestina, lan dudu Abu Mazen.
  9. Komentar wis dibusak.
    1. +9
      21 May 2021
      Kutipan: Sandal 2
      Nyatane, wong Yahudi lan Nazi duwe ideologi siji, kita sing paling apik, kita sing dipilih am

      Antarane fasis, negara nguwasani bangsa lan masyarakat, masyarakat liwat individu.
      Nazi - bangsa liwat negara, considering terakhir minangka alat kanggo kesejahteraan.
      Lan kanggo wong Yahudi, hak-hak individu luwih dhuwur tinimbang kapentingan masyarakat, kesejahteraan masyarakat luwih dhuwur tinimbang kapentingan negara. ya
      Materiel mesthi sinau sethithik ngguyu
      1. +2
        21 May 2021
        Dheweke ora bisa sinau, Ya, dheweke ora duwe apa-apa. nglirik
    2. +5
      21 May 2021
      Kutipan: Sandal 2
      Nyatane, wong Yahudi lan Nazi duwe ideologi siji, kita sing paling apik, kita sing dipilih am

      Lan chauvinisme sing gedhe-gedhe dudu "kita sing paling apik, kita sing dipilih"? Kepiye babagan jingoisme?
      1. +4
        21 May 2021
        Lan chauvinisme kekuwatan gedhe ...

        Ing saben komentar kapindho ing VO lan ora ateges Israel. sedulur Nanging aku ngerti yen bintik ing mripate wong liya luwih menarik tinimbang log ing mripate dhewe. nglirik
        1. +4
          21 May 2021
          Quote: Lan Kita Tikus
          Ing saben komentar kapindho ing VO lan ora ateges Israel. sedulur Nanging aku ngerti yen bintik ing mripate wong liya luwih menarik tinimbang log ing mripate dhewe. nglirik

          Dadi sing dipilih bisa, sampeyan kudu ngerti wassat
  10. -3
    21 May 2021
    Mung nggawe negara multinasional multinasional Timur Tengah sing padha karo USSR bakal nggawe perdamaian ing bumi iki.
    Slogan "Palestina lan wong Yahudi iku sedulur ing salawas-lawase" ing urip. ombenan
    1. +7
      21 May 2021
      Kutipan saka sadurunge
      Negara multinasional multinasional Timur Tengah sing mirip karo USSR bakal nggawe perdamaian ing bumi iki.

      Lan kanthi yakin, kanthi kabisat lan wates, dheweke bakal pindhah menyang ngendi USSR, nanging luwih cepet. lol
      1. -2
        21 May 2021
        Aku ora ngomong apa-apa bab sosialisme, lan konflik antaretnis lan agama ing USSR padha nipped ing Bud. Miturut cara, mung maling, mungsuh lan wong bodho ora Getun karusakan saka USSR.
        1. +2
          21 May 2021
          Kutipan saka sadurunge
          konflik antaretnis lan agama ing USSR padha nipped ing Bud.

          Executions lan pakunjaran. Iki ora kasus. Komunitas donya ora bakal ngidini kaya iki bisa ditindakake saiki ing negara totalitarian.
          Lan pitakonan iki ora ètnis utawa malah agama, senajan ditutupi dening agama.
          Iki minangka kepinginan Iran kanggo nyegerake Kakaisaran Persia lan Hizbullah, Hamas, Houthi minangka satelite sing ngupayakake kabijakan ing lemah.
  11. +3
    21 May 2021
    Kutipan: Maz

    Dheweke ngalahake Hamas, kepiye ... langsung, rampung, ya ...

    Sapa padha? Tsakhal meksa teroris supaya tentrem.. Apa sampeyan dadi panyengkuyung sing nyebabake rasa sengit etnis ing antarane warga negara? Lan sapa sing menang? Wangsulana rong pitakonan pungkasan, yen ora angel.
    1. +1
      21 May 2021
      Sapa sing menang bakal ditampilake ing pemilihan sabanjure. Apa Netanyahu bisa ngrusak koalisi sing digawe nglawan dheweke lan tetep kuwasa. Hamas ing kasus apa wae isih dadi pemenang ing poin. Dheweke wis nuduhake manawa dheweke bisa nanggapi Israel kanthi kekuwatan lan ngetung poin sadurunge Fatah. Yen Netanyahu lungguh, mula dheweke sing menang. Ya, ora ana sing ngetung wong mati.
      1. -1
        22 May 2021
        Kutipan saka: g1v2
        Hamas ing kasus apa wae isih dadi pemenang ing poin.

        Etung mayit lan karusakan ing saben sisih sadurunge ngumumake pemenang.
        1. +1
          22 May 2021
          Apa padha kapentingan kanggo sapa? Nyatane? Hamas bakal ngrekrut luwih akeh pejuang saka wong-wong sing sanak-sedulure tiwas ing serangan Israel. Apa sampeyan mikir yen sederek bocah-bocah sing wis mati ora siyap ngorbanake awake dhewe kanggo entuk paling ora siji wong Israel kanthi cara apa wae? Kabeh sing dirusak dening Hamas bakal dibalekake kanthi dhuwit Qatar lan Turki. Angkatan Udara Israel ora bisa entuk produksi rudal lan gudang. Mulane, rudal lan pc wis keling lan bakal terus nglumpukake. Kajaba iku, Hamas nampa pengalaman lan data penting babagan pertahanan rudal Israel. Tch padha ing ireng ing kasus apa wae.
          Netanyahu ora bisa pisanan ora ngerti yen tumindake bakal nyebabake kerugian ing antarane wong Israel. Tch dheweke nganggep bisa ditampa kanggo njaga kekuwatan. Nyuwun Mulane, yen dheweke tetep kuwasa, dheweke uga menang.
  12. +6
    21 May 2021
    Ewonan wong teka kanggo ndedonga kanthi tenang. Rampung sholat jumat, bosyachnya mlayu, gawe gegeran. Dheweke mbuwang watu lan koktail Molotov menyang petugas polisi, nguwuh-uwuh lan nyerang. Padha nyoba kanggo break liwat menyang wilayah ndhuwur Wailing Wall, ngendi atusan wong Yahudi ndedonga ing ngisor.

    Kepala Polisi Distrik Yerusalem, Kolonel Doron Turgeman, mrentah polisi supaya mbubarake wong akeh.
    Ing 17:30, polisi nahan 16 tersangka sing ngganggu katentreman: 12 - ing Gunung Bait Suci, enem - ing macem-macem wilayah Yerusalem Timur.

    Rante, kelelawar, botol karo cairan sing gampang kobong dirampas saka tahanan.
  13. +2
    21 May 2021
    Kutipan saka: g1v2
    Sapa sing menang bakal ditampilake ing pemilihan sabanjure. Apa Netanyahu bisa ngrusak koalisi sing digawe nglawan dheweke lan tetep kuwasa. Hamas ing kasus apa wae isih dadi pemenang ing poin. Dheweke wis nuduhake manawa dheweke bisa nanggapi Israel kanthi kekuwatan lan ngetung poin sadurunge Fatah. Yen Netanyahu lungguh, mula dheweke sing menang. Ya, ora ana sing ngetung wong mati.

    #Hamas minangka pemenang ing poin. #
    nggih. Lan apa jenenge respon bersenjata kanggo ora setuju karo kabijakan domestik negara liya?
    Ps. Minangka kanggo Netanyahu .. A politisi trampil lan wicaksana, counts sawetara gerakane luwih saka kabeh saingan ..
    1. +6
      21 May 2021
      Inggih, ora keganggu yen intelijen Israel sing elek lan elek ora bisa nyegah kamenangan ing kamp konsentrasi klompok sing paling agresif lan musuhan. Ora bisa nyegah produksi ewonan misil lan cangkang ing papan cilik. Tentara supermega ora bisa ndeteksi papan panyimpenan lan produksi misil, situs peluncuran, lan liya-liyane lan numpes sadurunge diluncurake? Apa sampeyan nate ngrusak sampeyan mikir? Kepiye carane iki? belay Mungkin ana gunane kanggo politisi sing wicaksana lan wicaksana lan panyiapan duwe instrumen intimidasi kanggo populasi dhewe? Kanggo tujuan politik dheweke kudu ngatur pengusiran umum wong Palestina saka omah-omah sing wis dienggoni luwih saka 70 taun lan ngatur pogrom ing wilayah masjid suci kanggo umat Islam, lan respon sing bisa diprediksi dipikolehi ing bentuk peluncuran roket. Kaya ora ana sing ngira yen bakal ana jawaban kaya ngono? Serius? Lan sing entuk manfaat saka iku? belay
      Kayane Netanyahu entuk dalan, miturut omonganmu. Akeh mayit sing lugu ing loro-lorone, akeh karusakan, nanging dheweke katon macho lan isih bakal bisa, yen ora nggawe pamaréntahan dhewe, banjur sawise pemilihan sabanjure mesthi. Sial, aku ora tau mikir yen wong Yahudi gampang banget diatur. sedulur
  14. Komentar wis dibusak.
  15. 0
    21 May 2021
    Aku ngerti bener, satus taun kepungkur, wong Yahudi lokal kurang luwih urip normal karo wong Arab, nganti penciptaan Israel diwiwiti?
    teka Yahudi bakal tansah penjajah, ora peduli apa kedaden 3 ewu taun kepungkur. terus wong arab dudu teroris tapi partisan?
    1. +6
      21 May 2021
      Aku bisa ngomong akeh, nanging aku mung bakal ngomong loro. Kaping pisanan, sadurunge konflik Arab-Israel, ora ana negara Arab lan, luwih-luwih, wong Palestina sing diciptakake dening propagandist, iki minangka tanah Kakaisaran Ottoman, lan populasi campuran saka wong Yahudi, Arab, Druze, Armenia, lsp. yen Arab ora Care apa 3000 taun kepungkur, nanging ora Care apa iku 1200, iki sejatine sifate masalah. Inggih, prabédan utama antarane partisan lan teroris iku pisanan ngunekke munggah konvoi militèr, lan kaloro ninggalake bom ing bis kebak penumpang.
      1. -2
        21 May 2021
        Quote: Aku mlaku liwat
        Aku bisa ngomong akeh, nanging aku mung bakal ngomong loro. Kaping pisanan, sadurunge konflik Arab-Israel, ora ana negara Arab lan, luwih-luwih, wong Palestina sing diciptakake dening propagandist, iki minangka tanah Kakaisaran Ottoman, lan populasi campuran saka wong Yahudi, Arab, Druze, Armenia, lsp. yen Arab ora Care apa 3000 taun kepungkur, nanging ora Care apa iku 1200, iki sejatine sifate masalah. Inggih, prabédan utama antarane partisan lan teroris iku pisanan ngunekke munggah konvoi militèr, lan kaloro ninggalake bom ing bis kebak penumpang.

        Ya, aku mung ngomong yen lagu iki ora bakal langgeng, mesthi, nanging dawa. ana bahan bakar kanggo geni iki, lan mesthi bakal cukup wong sing pengin ngobong. Dene konvoi militèr, padha dibuwang dening saboteurs militèr, lan partisan sengit marang mungsuh nanging mangertos yen dheweke ora bisa perang kanthi cara sing padha, mulane nyebul militer lan polisi lan saben wong sing simpati lan mbantu. lan sipil mungsuh iku tujuan suci kanggo partisan, awit mungsuh matèni partisan lan sipil partisan supaya mungsuh tentrem mungsuh urip luwih apik. kene utawa nyuda tingkat gething, utawa nganti wong numpes wong.
      2. -1
        22 May 2021
        lan sing nomer loro ninggalake bom ing bis sing kebak penumpang.


        Katelu nyelehake bom atom ing Hiroshima. Kabeh kanthi urutan, kabeh ing organisasi militer negara-negara perang.
        Aja dolanan. "Partisan utawa teroris" mung gumantung ing sisih sing katon.
        1. +4
          22 May 2021
          "Partisan utawa teroris" mung gumantung ing sisih sing katon.


          Ora, ora. Unit Pertahanan Diri Yahudi lan organisasi bawah tanah sing beroperasi sadurunge ngadegake Negara Israel nglawan para perusuh Arab lan nglawan Inggris, sing ngetokake "Buku Putih" (kuota kanggo mlebu wong Yahudi) ing wayah wengi perang.
          Ora ana serangan teroris siji ing kafe, ing sepur, lan umume marang wong sing ora melu.
          Teroris Arab mateni warga sipil luwih dhisik, njeblug bis, kafe, toko, ngremukake wong ing halte bis lan nyerang wong sing liwat.
          Apa sih partisans?! Bandit ora duwe norma dhasar manungsa.

          Bom kene ora miring.
          1. -4
            22 May 2021
            Apa sih partisans?! Bandit ora duwe norma dhasar manungsa.


            Bandit ing sisih sampeyan ... Apa sampeyan takon wong Arab? Kanggo dheweke, dheweke dadi pejuang lan pahlawan. Inggih, punika ingkang kula tulis - punika bab ingkang sami, gumantung saka ngendi katon, saka negara ngendi. Lan mandheg dadi ora sopan - ora ana warga sipil ing perang, ana sumber daya manungsa saka mungsuh.
            Bom kene ora miring.
            Apa, iku mboseni?
            Nalika sampeyan wisuh mati tinsel lan gloss militer "tugas, pesenan", asil siji. Apa saka Arab, apa saka wong Yahudi ing seragam - guts wong ing aspal.
            Nglawan, kadang perlu. Iku mung ora worth dekorasi.
            1. +3
              22 May 2021
              Aku Rusia, Rusia. Iki, strictly ngandika, ora sisih kula.
              Nanging aku nampa istilahmu - ya, simpatiku karo wong Israel, sing mung pengin urip tentrem ing negarane.
              Arab ing Israel beda-beda. Kristen Arab (biasane manggon ing Nasaret) urip tentrem, bisa, ngawula ing tentara. Apa sampeyan krungu apa-apa bab kerusuhan ing Nasarèt? Ora, amarga padha ora ana ing asas.
              Muslim Arab, warga Israel, seneng ngobahake rags Palestina, ninggalake watu, Maret lan malah kerusuhan. Nanging sampeyan nyoba kanggo kurban kanggo pindhah menyang Gaza utawa Wilayah, nanging padha luwih setuju kanggo karusakan saka omah-omahé saka pindhah. Amarga omah bisa dibangun maneh, nanging saka ing kuwasane pemerintah sing korup liwat lan liwat, saka pengangguran lan kurang hak, sampeyan ora bakal uwal ngendi wae.
              Dene wong-wong Arab ing Gaza, wong-wong sing ora manggoni jabatan administratif lan ora nyambut gawe ing bangunan Hamas iku wong-wong sing dikutuk. Amarga Gaza mbokmenawa siji-sijine papan ing planet iki sing dadi sumber penghasilan utama "negara" yaiku terorisme. Kaya ing negara liya, dheweke "ndeleng" dhuwit kanggo konstruksi, ilmu pengetahuan, budaya, mula dheweke ndeleng dhuwit kanggo nggawe infrastruktur teror lan pambayaran kanggo kulawarga martir. Iki bisnis ing getih warga dhewe, ing pangertèn truest tembung.

              Aku bakal ngomong liyane. Yen, pungkasane kesel, Israel bali menyang Gaza, Hamas bakal mungkasi meh langsung. Sanalika warga Gaza ngerti yen wong Israel teka kanthi tenanan lan suwe, Hamas bakal dipasrahake marang wong Israel kanthi giblets. Umume kanthi anonim, nanging kadhangkala mbukak, lan ing sawetara kasus bisa ditangani dhewe. Hamas ngerti iki lan wedi kaya geni, mula kudu SING SING SING SING SING WILUJENG njaluk gencatan senjata.

              Inggih, babagan status warga sipil, yaiku, sing diarani. "Undhang-undhang lan adat istiadat perang" - sakumpulan aturan sing ngatur tumindak struktur ARMY sing ana hubungane karo populasi sipil; iku nglanggar aturan iki sing dadi basis kanggo nuduh Nazi ing Nuremberg.
              1. -2
                22 May 2021
                ya, simpatiku karo wong Israel


                ngguyu Lan ana wong ing sisih Arab. Iki minangka pungkasan saka regejegan gerilya-teroris. Pilih jeneng apa wae - loro-lorone bener.
                Kaya telik.
                1. +4
                  22 May 2021
                  jeneng apa wae - loro-lorone bener.
                  Kaya telik.


                  Aku ngerti logikamu. Umumé, ana gandum sing sehat.
                  Nanging kasunyatane kasus kita ora "umum" ..
                  Nalika aku pungkasan ing Israel, ing stasiun bis tengah kutha Afula, aku weruh obelisk - ing pedestal watu, tangan logam clutching setir driver.
                  Penduduk lokal nerangake apa monumen kasebut - buruh keamanan enom, sing mesthine mriksa kabeh wong sing mlebu ing wilayah stasiun, bingung, ing wektu kasebut ana martir sing nganggo sabuk menyang stasiun bis.
                  Shahid nyedhaki bis sing lagi teka, lan nalika sopir mbukak lawang, dheweke mlumpat menyang kompartemen penumpang lan narik pin.
                  Bus kebak bocah-bocah - padha teka ing dolan ...

                  Apa sampeyan, paling ora ing teori, mbayangake apa wae sing padha karo para prajurit tentara Israel?
                  Lan ayo mungkasi debat iki. Iku angel banget kanggo tetep ing wates saka vocabulary normatif, maca tembung "partisan" minangka definisi degenerates iki.
          2. +1
            22 May 2021
            Bom kene ora cara
            sampeyan ora bener. bom Hiroshima mung minangka tes lakmus terorisme. sanadyan digawe dening wong ing seragam. iki digunakake rasah, kanggo gain politik, tanpa gati ora mung kanggo sipil, nanging uga kanggo tawanan perang Amérika. padha karo partisan. yen wong sugih apik teka kanggo kita, karo senjata paling modern, dhukungan saka negara paling kuat lan ngomong sing padha manggon kene 10 ewu taun kepungkur, aku kudu muter dening aturan sing? mesakake kulawargane lan njupuk mung militer?
            1. +2
              22 May 2021
              Aku, kaya sing sampeyan ngerteni, sawise maca komentar sadurunge, aku misahake konsep serangan teroris saka kejahatan perang.
              Hiroshima, yen sampeyan kasengsem ing 80 taun mengko, minangka kejahatan perang murni, amarga pesenan sing diwenehake dening Kode Sipil AS ora disetujoni dening Kongres, ora dibenerake kanthi strategis, lan kena pengaruh ing nasib warga sipil.
            2. +1
              22 May 2021
              Aku kudu muter dening aturan sing? mesakake kulawargane lan njupuk mung militer?


              Ya, mesthi. Yen ora, sampeyan dadi imbecile. Mesthi, kita ngomong ing swasana ati subjunctive.
              1. -1
                22 May 2021
                awit ing diskusi iki kita nyoba kanggo ngerti nimbulaké getihen ing gas lan looking for cara kanggo mungkasi, Aku ora keluhan marang sampeyan salah siji ing pangerten prabédan antarane perang angkara lan teror, utawa ing mratelakake panemume aku noob a. Sampeyan duwe pendapat lan aku ngormati. Nanging aku ngira, lan sejarah negesake manawa ana sawetara perang miturut aturan kasebut. lan padha nalika loro-lorone mbutuhake aturan. Partisan yaiku wong sing mutusake kanggo nglawan mungsuh nganti mati. biasane sawise kelangan wong sing ditresnani. Lan sampeyan ora bakal ngyakinake dheweke kanthi cara apa wae yen sampeyan kudu melas marang para garwa lan ibu-ibu sing mateni sedulure, anak-anake, sing bakal tuwuh lan terus mateni sedulure. Kanggo mungkasi iki, sampeyan mbokmenawa kudu: 1- mbusak pengaruh njaba (nggunakake conto saka Afghan Soviet, pengaruh saka CIA lan Pakistan) 2- supaya populasi lokal aran sing karo pamaréntah anyar, warga bakal urip luwih apik. Israel mbokmenawa bakal duwe masalah karo titik kaloro: wiwit 1947, Arab lokal wis nambah karesikan, tanpa njupuk menyang akun influx saka migran?
                1. +1
                  22 May 2021
                  Aku khusus ditetepake - "kita ngomong ing swasana ati subjunctive."
                  Aku ora nganggep sampeyan bisa mateni wanita lan bocah-bocah, mula aku ngerteni - "ing kasus kaya ngono."
                  Ngomong kanthi jujur, apa sampeyan mikir partisan kita bisa ngrusak warga sipil, ngerti sadurunge mungsuh ora bisa ana? ..
                  Mungkin stereotip TV ngomong ing aku, nanging aku ora bisa.

                  Inggih, minangka bagean pungkasan komentar sampeyan, kanthi tembung "mbokmenawa perlu", nuduhake imparsialitas batin, pikiran analitis lan kepinginan kanggo ngerti apa sing kedadeyan. hi
    2. 0
      22 May 2021
      Wong Yahudi iku padha Arab, mung beda iman.
  16. +2
    21 May 2021
    Ing ngendi kabeh kuil utama sing asale saka iman,
    Lan fanatik pindhah menyang obscurantism ... ngguyu ngguyu ngguyu
  17. Komentar wis dibusak.
  18. -4
    22 May 2021
    Kutipan saka: AlQastalp
    ... Muslim lokal wanted kanggo nganakake acara solemn ing solidaritas karo gerakan Hamas .. 15 Arab nandhang sangsara ing tangan saka pasukan keamanan Israel.


    yen radikal Israel ora mungkasi pogrom minoritas Semit (Semit Muslim), banjur jawaban saka Hamas ora bakal suwé teka.
  19. -6
    22 May 2021
    tilib-bom-bom, wong Yahudi padha diobong ngguyu
    Apa ora ngagetne nalika bolongan aturan sampeyan lol
  20. ***
    "King of the Hill" - kesenengan rakyat Israel ...
    ***
  21. -4
    22 May 2021
    Nanging maneh, Israel ora netepi janjine, kaya biasane.
    Mungkasi prosesi tentrem dadi demokratis, utamane dening pasukan khusus.
    1. +3
      22 May 2021
      Mungkasi prosesi tentrem dadi demokratis, utamane dening pasukan khusus.


      Tenang banget, mesthi - kanthi watu lan koktail Molotov. Ora dadi luwih tentrem.
      Iku bakal menarik kanggo ndeleng, contone, satus utawa loro Crimean Tatar, sing, karo watu, koktail Molotov lan gendéra sawijining, bakal teka ing padha "prosesi tentrem" ing Kremlin.
  22. +1
    22 May 2021
    Quote: Vitaly Gusin
    Kutipan: Maz
    Sajrone perang 2014, 50 dina serangan roket ing Israel mateni telung warga sipil - loro Israel lan siji buruh saka Thailand. Sajrone 11 dina Operasi Wall Guardian, 11 wanita, bocah-bocah, wong tuwa tiwas dening serangan roket lan mortir ing Israel,
    buruh asing lan warga sipil liyane.

    ngapusi sampeyan kanggo UKRAINE, nanging ora bakal bisa ing Israel!
    Sajrone operasi perang 2014 ing 50 dina serangan roket ing Israel dipecat 3686 misil
    Sajrone operasi perang 2021 ing 11 dina serangan roket ing Israel dipecat 4360 misil
    LAN LAIN-LAIN SING "KEBENERAN"

    Sing dakpikir, yen ora ana karakter "Maz", mesthine kudu diciptakake.
    1. +3
      22 May 2021
      Sing dakpikir, yen ora ana karakter "Maz", mesthine kudu diciptakake.


      Telek dudu konsistensi sing nuduhake kreatifitas.
  23. +2
    22 May 2021
    Kutipan saka Iris
    Aku Rusia, Rusia. Iki, strictly ngandika, ora sisih kula.
    Nanging aku nampa istilahmu - ya, simpatiku karo wong Israel, sing mung pengin urip tentrem ing negarane.
    Arab ing Israel beda-beda. Kristen Arab (biasane manggon ing Nasaret) urip tentrem, bisa, ngawula ing tentara. Apa sampeyan krungu apa-apa bab kerusuhan ing Nasarèt? Ora, amarga padha ora ana ing asas.
    Muslim Arab, warga Israel, seneng ngobahake rags Palestina, ninggalake watu, Maret lan malah kerusuhan. Nanging sampeyan nyoba kanggo kurban kanggo pindhah menyang Gaza utawa Wilayah, nanging padha luwih setuju kanggo karusakan saka omah-omahé saka pindhah. Amarga omah bisa dibangun maneh, nanging saka ing kuwasane pemerintah sing korup liwat lan liwat, saka pengangguran lan kurang hak, sampeyan ora bakal uwal ngendi wae.
    Dene wong-wong Arab ing Gaza, wong-wong sing ora manggoni jabatan administratif lan ora nyambut gawe ing bangunan Hamas iku wong-wong sing dikutuk. Amarga Gaza mbokmenawa siji-sijine papan ing planet iki sing dadi sumber penghasilan utama "negara" yaiku terorisme. Kaya ing negara liya, dheweke "ndeleng" dhuwit kanggo konstruksi, ilmu pengetahuan, budaya, mula dheweke ndeleng dhuwit kanggo nggawe infrastruktur teror lan pambayaran kanggo kulawarga martir. Iki bisnis ing getih warga dhewe, ing pangertèn truest tembung.

    Aku bakal ngomong liyane. Yen, pungkasane kesel, Israel bali menyang Gaza, Hamas bakal mungkasi meh langsung. Sanalika warga Gaza ngerti yen wong Israel teka kanthi tenanan lan suwe, Hamas bakal dipasrahake marang wong Israel kanthi giblets. Umume kanthi anonim, nanging kadhangkala mbukak, lan ing sawetara kasus bisa ditangani dhewe. Hamas ngerti iki lan wedi kaya geni, mula kudu SING SING SING SING SING WILUJENG njaluk gencatan senjata.

    Inggih, babagan status warga sipil, yaiku, sing diarani. "Undhang-undhang lan adat istiadat perang" - sakumpulan aturan sing ngatur tumindak struktur ARMY sing ana hubungane karo populasi sipil; iku nglanggar aturan iki sing dadi basis kanggo nuduh Nazi ing Nuremberg.

    Aku malah menehi saran supaya Mesir, Kuwait lan UAE njupuk lan menehi kewarganegaraan. Ora solusi ala kanggo pales ... ahh, padha infèksi apa padha Palestina, Islam radikal Arab biasa. Lan ing Israel, dheweke uga mimpin kegiatan separatis anti-negara.
    1. 0
      22 May 2021
      Aku nguripake menyang kolega kita sing dihormati kanthi pitakonan babagan relevansi gagasan Rehavam Zeevi saiki.
      Supaya ora ngutip pesen pribadi, aku mung bakal ujar manawa makna umum saka anotasi kasebut cocog karo wates-wates tembung "sing paling tengen bakal menehi, lan sing kiwa bakal mangan telek karo telek."
      Kahanan iki saya kuwatir banget, nesu, lan ing wektu sing padha. Bisa uga aku bakal ngomong babagan topik iki.
  24. 0
    22 May 2021
    Apa sing ditindakké Israèl marang kowé? Ing Israel, contone, sapa wae gubernur kita wis nganggo jubah belang. Lan ing Israel, negara mbantu warga. Lan ora njupuk adoh pungkasan. Kita isih kudu sinau saka wong-wong mau lan ora vilify

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"