Project 20380 corvette "Retivy" lagi disiapake kanggo rawuh kru

23

Proyek 20380 corvette "Retivy", sing lagi rampung ing Severnaya Verf, lagi disiapake kanggo rawuh saka kru. Kapal kasebut terus nginstal kabin lan papan omah. Iki dilaporake dening layanan pers USC.

Ing korvet, sing wis rampung ing banyu, instalasi listrik lan peralatan wis rampung, lan sistem kapal dipasang. Ing wektu sing padha, papan urip dilengkapi lan peralatan galley dipasang. Kapal kasebut lagi disiapake kanggo rawuhe kru, sing saiki lagi latihan.



Transfer korvet menyang Angkatan Laut direncanakake sadurunge pungkasan taun, kapal kasebut kudu dadi bagean saka Segara Ireng. armada, lan dudu Baltik, kaya sing wis direncanakake sadurunge.

"Retivy" minangka proyek kaping lima 20380 korvet sing dibangun ing Severnaya Verf. Ditetepake ing 20 Februari 2015, formasi lambung rampung ing 4 Oktober 2017, lan muat mesin lan gearbox menyang ruang mesin busur rampung ing 21 Maret 2018. Dibusak saka omah kapal tanggal 25 Desember 2019, diluncurake tanggal 12 Maret 2020.

Standar pamindahan 1800 ton, lengkap 2220 ton. Dawane 104,5 meter, jembaré 13 meter, draf maksimal 7,95 meter. Kacepetan lelungan maksimal 27 knot. Jarak pelayaran nganti 4000 mil.

Persenjataan utama yaiku rudal anti-kapal Uran 2X4, saka kapal kaping wolu - Kaliber utawa Onyx. Uga ana ing layanan yaiku sistem pertahanan udara Redut, kompleks anti-kapal selam Paket-NK, bedhil A-100 190 mm, rong senapan mesin 14,5 mm lan rong peluncur granat anti-sabotase DP-64. Ana hangar kanggo helikopter Ka-27.
  • https://www.aoosk.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    21 May 2021
    Pitu kaki ing sangisore keel lan ing wektu sing apik.
    1. +3
      21 May 2021
      pitung kaki ing keel kapal sing dibutuhake, pangembangan pertahanan anti-pesawat pesisir minangka tugas penting, utamane penting ing Armada Lor, aku ngarep-arep bakal ngiyatake Armada Lor kanthi kapal penjelajah frigate saka Armada Segara Ireng, ngirim corvette menyang Armada Segara Ireng
  2. +5
    21 May 2021
    Ing kokpit anyar, partikel bledug saiki bakal diunekake .... saben shift jam nglirik
    1. + 10
      21 May 2021
      Malah ing kapal "lawas" padha ngresiki kaping telu dina, lan ana ing umum
      wisuh saka antena menyang waterline ngguyu
      1. +5
        21 May 2021
        lan sikat balusters ing logam ... iku jeblugan total ngguyu lan ana akeh tangga iki ... lan kreta cilik
        1. +3
          21 May 2021
          Lan pita tembaga saka nomer flank lawas 3 karo tempel GOI.
      2. +4
        21 May 2021
        Kutipan: Murmur 55
        kapal diresiki kaping telu dina

        Apa ora papat? "Ventilasi lan ngresiki dek"
        1. +2
          21 May 2021
          Sakdurunge tes sore padha menehi siji liyane cilik.
          1. +2
            21 May 2021
            Kutipan: Murmur 55
            sadurunge mriksa sore

            Sawise teh
        2. +1
          21 May 2021
          Papat, mung ngilangke kabeh mudhun
          .
          1. -1
            22 May 2021
            Dheweke dhewe dadi tukang sapu ranjau.. 94 Brigade. Isih ora jelas kenapa TIPS TIGA sedina dibutuhake. Lan liyane BIG dina Setu, padha ngawula ing kapal? Utawa sampeyan mung pengin ngece
            1. -1
              22 May 2021
              Apa padha ngawula ing kapal reged? Tembung kanggo ...... S dibuwang saka SENSORSHIP 12 plus
            2. 0
              23 May 2021
              94 br. armada apa iki?
              1. 0
                24 May 2021
                Baltik. 1985
                1. 0
                  24 May 2021
                  Kita duwe loro brigade, 68, ngendi aku njabat, 89-92 lan 92 brigade. padha MT, adhedhasar ing b. "Streletskaya".
                  1. 0
                    26 May 2021
                    94 br ing Tallinn
  3. +7
    21 May 2021
    Lan dina iki kapal induk "Peter the Great" metu kanggo latihan ing Segara Barents. Muga-muga VO bakal nyathet kabar iki.
  4. +3
    21 May 2021
    Ora ana sing mbatalake rapi !!! nglirik
  5. +2
    21 May 2021
    "Retivy" minangka proyek kaping lima 20380 korvet sing dibangun ing Severnaya Verf. Ditetepake ing 20 Februari 2015, pembentukan lambung rampung ing 4 Oktober 2017,


    Alon banget, nanging ana pangarep-arep supaya bisa pulih kanthi cepet lan kanthi jumlah ...
  6. -2
    21 May 2021
    Project 20380 corvette "Retivy" lagi disiapake kanggo rawuh kru

    Nah, penulis, apa iki? Apa "invasi".. Iku mung jarring.
    1. +5
      21 May 2021
      Opo sing salah?
      1. 0
        22 May 2021
        ngandika? Omah-omah durung siyap, nanging wis siyap-siyap mlebu, kuwi sing diomongake. Mungkin sing dimaksud kecoak.
  7. +1
    22 May 2021
    Iki apik)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"