Helikopter Mi-17 kepeksa mendarat ing pantai Turki sing kejiret ing video

19

Helikopter Mi-17, sing dadi bagéan saka Angkatan Udara Azerbaijan, ndharat darurat tanggal 21 Mei. Rotorcraft mabur minangka bagéan saka latihan militer ndharat ing pantai ing wilayah pesisir Giresun kutha Turki.

Kedadeyan kasebut kejiret ing video amatir. Miturut Azeridefence, ana enem prajurit ing kapal, ora ana sing tatu, saiki lagi didandani:

Miturut informasi awal, helikopter wis kebangkrutan darurat amarga malfunction technical saka engine.




Sedina sadurunge, helikopter Eurocopter Tiger tentara Spanyol nindakake pendaratan darurat sawise tabrakan karo kabel listrik. Dheweke melu latihan militer Adriatic Strike 2021 ing Slovenia nalika kedadeyan kasebut. Helikopter ndharat ing meadow cedhak kastil Reichenburg ing Brestovitsy. Ora gawe piala. Ing sawetara kutha, listrik dipateni kanggo wektu sing cendhak.

Ana tabrakan karo kabel listrik, senadyan geter kuwat, pilot kasil nggawe landing darurat. Pilot lan co-pilot ora tatu, nanging karusakan materi disebabake.

- diterangno militèr Slovenia.

Kru, paling kamungkinan, disimpen dening "gunting" - helikopter dilengkapi peralatan khusus sing, ing acara tabrakan, ngethok kabel mbebayani, nanging fuselage bisa rusak banget.

- nyathet ing publikasi Fighter Jets World.

  • ePosavje TV
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    21 May 2021
    Minangka mulang, lan lungguh ... pilot saka wong enom.
    1. + 10
      21 May 2021
      uga, teknik kasebut bisa dipercaya lan kabukten sajrone pirang-pirang taun)
      1. +4
        22 May 2021
        Quote: Anchor
        uga, teknik kasebut bisa dipercaya lan kabukten sajrone pirang-pirang taun)

        Sing pasti!!!! Kesederhanaan, linuwih lan bisa diatur ing kahanan darurat.
        Chip Rusia iki wis mesthi ..

        Resiko banget .. Pilot kudu nggosok lantai ing guardhouse. apik
    2. +8
      21 May 2021
      Mi-17 (versi ekspor Mi-8) yaiku mesin mesin kembar.

      Lan lungguh tanpa autorotating.
      Ing Republik Ceko (mode darurat - daya Republik Ceko kanggo TV3-117V - 2200 hp), engine isih sawise Gagal - lan kebangkrutan. Ora luwih saka 5 menit biasane ing mode iki, nanging cukup ... Yen luwih (sing bisa), mesin wis overhauled.

      Yen dheweke mabur ing sadawane segara nalika gagal, mula kabeh iku relatif aman lan bisa ditebak. Ana akeh panggonan ing pesisir ing Turki. Nanging yen adoh saka pesisir, sampeyan kudu gugup ...
      1. +1
        21 May 2021
        Satemene aku ngerti, dheweke lungguh ing pesawat.
  2. +7
    21 May 2021
    - ndharat ing pantai ing wilayah pesisir Giresun kutha Turki.
    Paling ora ngilangi stres.
    1. +9
      21 May 2021
      Obrolan antarane rong pilot:
      - Deleng, konco, apa bocah-bocah wadon nganggo bikini ..
      - Tanduran langsung ing pantai, ayo ngomong kerusakan teknis.
      Hei bocah-bocah wadon, kita kene kanggo sampeyan. ngguyu
    2. +2
      21 May 2021
      Paling ora ngilangi stres.
      [kutipan][/kutipan]
      Oh, bojo-bojo kuwi
  3. -1
    21 May 2021
    Yen sesanti ora gagal, banjur siji agul-agul ilang (ing arah saka operator) Apa bisa kita ngomong bab linuwih malah ing kahanan kuwi. Getaran mesthi nggegirisi.
    1. +2
      21 May 2021
      Kutipan: A009
      Yen sesanti ora gagal, banjur siji lading ilang (ing arah operator)

      Nuntun. Helikopter Mi-17 duwe 5 lading, lan sampeyan bisa ndeleng kabeh.
      1. 0
        21 May 2021
        Ora ahli. Dadi aku salah
    2. +2
      21 May 2021
      Kabeh lading ing panggonan. Sawise ndandani lapangan, helikopter terus mabur.
  4. 0
    21 May 2021
    Hai para penikmat. Ora ana sing bingung karo tembung "mlebu"?)))
  5. 0
    21 May 2021
    Komentator ing video kasebut ngomong babagan kerusakan motor, Kementerian Pertahanan Azerbaijan umume nyatakake yen ana kerusakan cilik.
  6. +4
    21 May 2021
    Ingkang utama yaiku kabeh wong urip lan mobil kasebut utuh.
    Ana sing salah. nglirik
    Sajrone minggu kepungkur, misale jek ana limang kedadeyan karo pesawat, ing ngendi telung pilot mati (2 Belarusians lan 1 India).
  7. +1
    21 May 2021
    Ya, "biasa" landing "ing situs"!
  8. -1
    21 May 2021
    Apike, helikopter tempur ing layanan karo Angkatan Udara Rusia uga dilengkapi sistem pertahanan udara Presiden-S?
  9. +2
    22 May 2021
    Pilot sing apik, ing kasus loro kasebut ora kapitunan lan ndharat mobil sing rusak.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    22 May 2021
    Sampeyan menehi kula serangan jantung.
    Aku panginten kita ... nangis
  12. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"