Perbendaharaan AS ngetrapake sanksi marang Nord Stream 2

64

Amerika Serikat ngetrapake sanksi marang Nord Stream 2 sing lagi dibangun; perusahaan operasi Nord Stream 2 AG lan pemilike ora kalebu ing dhaptar kasebut.

Perbendaharaan AS wis nggedhekake sanksi marang pipa gas Rusia, nambahake larangan anyar kanggo sing wis dikenalake. Miturut dhaptar sing diterbitake, sawetara perusahaan lan kapal Rusia sing ana hubungane karo pambangunan pipa gas kena sanksi anyar.



Mangkono, Departemen Luar Negeri AS netepi janjine minggu kepungkur yen bakal ana sanksi marang Nord Stream 2, nanging ora bakal mengaruhi perusahaan kasebut, amarga Washington ora pengin ngrusak hubungane karo Jerman. Kanthi ngenalake watesan marang kapal lan perusahaan Rusia, Amerika Serikat nuduhake manawa isih nglawan pipa gas Rusia, nanging ing wektu sing padha, sanksi sing ditindakake ora kena mengaruhi kemajuan konstruksi Nord Stream 2.

Laporan babagan larangan sing diwenehake wis dikirim menyang Kongres AS, sing dikarepake para senator AS. Laporan sabanjure babagan langkah-langkah sing ditindakake marang pipa gas Rusia amarga ing wulan Agustus taun iki. Dadi, kita bisa ngarepake sanksi liyane. Durung cetha marang sapa sing bakal ditepangake, amarga kabeh perusahaan, kapal lan kapal sing ana hubungane karo konstruksi wis kalebu ing daftar sanksi. Lan ora mung kanggo Nord Stream 2, nanging uga kanggo Turkish Stream.

Kangge, dhaptar sing diajukake ora gawe marem kabeh senator Amerika. Sadurunge, klompok 12 wong nuntut supaya sanksi sing dileksanakake diketat, kalebu mungkasi konstruksi. RUU sing cocog wis diajukake menyang Senat kanggo dipikirake.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    64 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      22 May 2021
      Sanksi kanggo spesies. Kaya, katon, Ukrainians, kita nyoba kanggo mungkasi Nord Stream 2. Padha ora mengaruhi apa-apa. Konstruksi bakal rampung.
      1. -1
        22 May 2021
        Quote: Jamur
        Dheweke ora bakal mengaruhi apa-apa. Konstruksi bakal rampung.
        carane padha pengaruhe, paling padha di-push bali mburi dening rong taun
        1. + 13
          22 May 2021
          Mekaten. Padha mung di-push maneh, nanging ora mandheg. Konstruksi terus nglirik
          1. -1
            22 May 2021
            Quote: Jamur
            Konstruksi terus

            Tegese, tenggat wektu ora mengaruhi apa-apa? belay
          2. -2
            22 May 2021
            uga, rong taun iku trifle, ngetung MediaWiki ilang
            1. -3
              22 May 2021
              Etung bathi sampeyan, dudu Gazprom karo Miller & K.
              1. 0
                22 May 2021
                MediaWiki saka SP2 ora bakal ing kabeh, lan sing ora pitakonan
          3. +6
            22 May 2021
            Quote: Jamur
            Mekaten. Padha mung di-push maneh, nanging ora mandheg. Konstruksi terus

            Kanthi cara sing padha, ing 19 Agustus, dheweke mbuktekake marang aku ing situs sing padha yen ing taun anyar wong Sumeria bakal tanpa gas, dina iki tanggal 22 Mei 21.
            1. +1
              22 May 2021
              Sumerians tanpa otak ... lan karo gas padha bakal dadi. Apa hubungane karo SP 2?
      2. + 19
        22 May 2021
        Iku menarik apa sing lagi dilakoni - Blinken: "Kita ora bakal ngetrapake sanksi marang SP-2", Treasury AS: "Kita ngenalake sanksi marang SP-2", lan Biden, aku kira, nguripake sirahe ing antarane: "Sapa iki SP-2?" ngguyu
        1. +5
          22 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          Iku menarik apa sing lagi dilakoni - Blinken: "Kita ora bakal ngetrapake sanksi marang SP-2", Treasury AS: "Kita ngenalake sanksi marang SP-2", lan Biden, ing antarane dheweke, nguripake sirahe: "Sapa iki SP-2?" ngguyu

          Kongres AS muddying banyu ana (komposisi ing kono dikenal)))! Ing kana ana lobi, mula ibu ora kuwatir nglirik
          Malah yen kita rampung konstruksi, padha bakal ngunggahake kabeh wong Jerman ana karo kreta...kanggo protes!
          Padha bakal Cut lan njerit karo hacksaws ngguyu
          1. +5
            22 May 2021
            Kutipan saka xorek
            Padha bakal Cut lan njerit karo hacksaws

            Bakal angel kanggo ndeleng. Wis ana kekurangan gas ing Eropa. Mangsa adhem liyane, lan jeritan bakal diganti dening untu clanging ... saka kadhemen ...
            1. +2
              22 May 2021
              Quote: penembak gunung
              Kutipan saka xorek
              Padha bakal Cut lan njerit karo hacksaws

              Bakal angel kanggo ndeleng. Wis ana kekurangan gas ing Eropa. Mangsa adhem liyane, lan jeritan bakal diganti dening untu clanging ... saka kadhemen ...

              Nanging dheweke isih bakal merengek, kaya "Rusia teka" ... ngguyu prajurit
              Lan paratroopers pindhah bebarengan pipa lan menyang mburi keprungu
        2. +9
          22 May 2021
          Iki minangka inti saka stabilitas politik AS. Sanajan Zhirinovsky menang ing pemilihan sabanjure, mesthine negara kasebut ora bakal owah kanthi dhasar. Sanksi marang Federasi Rusia bakal dileksanakake dening Kongres, Senat utawa Departemen Keuangan. Stabilitas.
        3. +5
          22 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          Iku menarik apa sing lagi dilakoni - Blinken: "Kita ora bakal ngetrapake sanksi marang SP-2", Treasury AS: "Kita ngenalake sanksi marang SP-2", lan Biden, aku kira, nguripake sirahe ing antarane: "Sapa iki SP-2?" ngguyu

          Blinkin ngomong babagan perusahaan Nord Stream 2 AG, lan iku Swiss, sanajan 51% saham dadi Gazprom.
          WASHINGTON, 20 Mei - RIA Novosti. Sekretaris Negara AS Antony Blinken ujar manawa ana kepentingan AS kanggo nundha sanksi marang Nord Stream 2 AG, kepala lan karyawane.
        4. +5
          22 May 2021
          Kutipan: Zyablitsev
          Iku menarik apa sing lagi dilakoni - Blinken: "Kita ora bakal ngetrapake sanksi marang SP-2", Treasury AS: "Kita ngenalake sanksi marang SP-2", lan Biden, aku kira, nguripake sirahe ing antarane: "Sapa iki SP-2?" ngguyu

          Kabijakan licik Departemen Luar Negeri: kita "kanca" karo Jerman / Eropa (ha ha!), Kita ora bakal ndemek, nanging pesaing Rusia sing disengiti sing tumindak kaya ngono. dibutuhake dening Jerman lan Eropa SP-2, sing bakal nambah kekuwatan lan kamardikan Jerman / Eropa lan nyuda kekuwatan "rangkulan ramah Amerika Serikat", kita bakal ngumumake sanksi sabanjure! ngguyu
        5. +4
          22 May 2021
          lan Biden, dakkira, noleh ing antarane: "Sapa SP-2 iki?"
          Si mbah kakunge presiden, meh ora mumpuni, liyane mrentah ana
          Presiden AS Joe Biden kelangan kontrol mobil nalika kunjungan resmi menyang pabrik kasebut. Dheweke dibantu dening spesialis keamanan, nyopir kendharaan nganggo setir kapindho.
          Kedadeyan lucu kedadeyan nalika kunjungan Presiden Amerika kaping 46 menyang fasilitas produksi Ford, ing ngendi mobil listrik dipasang. Ing kana dheweke ditawani ngevaluasi mobil anyar lan digawa. Ing video sing diterbitake dening Washington Post, mobil kasebut bisa dideleng ing arah sing ngelawan saka ngendi Biden setir.
          Jebule, sebabe, sejatine transportasi kasebut ora ditindakake dening presiden, nanging dening asistene. Punika clarified sing mobil wis loro setir.
          Nalika ngunjungi pabrik kasebut, Biden ngalami kedadeyan liyane. Sajrone pidato marang para pekerja, dheweke nyatakake yen dheweke miwiti karir politik udakara 200 taun kepungkur.
          "Aku ngadeg ing kene amarga udakara 180 taun kepungkur, nalika aku pisanan kapilih dadi pamrentah, Serikat Pekerja Otomatis milih aku," ujare presiden umur 78 taun. Minangka Rambler wrote, buruh ngguyu ing wong, nanging ora tau mangertos apa. Rambler laporan iki
      3. + 12
        22 May 2021
        Konstruksi bakal rampung.


        Ing endi bakal padha lunga? Rega titik kanggo LNG wis tekan langit-langit ing Eropa lan Asia. Fasilitas panyimpenan gas kosong, nanging kudu diisi kanggo musim dingin. Gazprom wis ngenteni jam paling apik. Yen pambangunan ora rampung, Jerman mesthi bakal nemokake barang kanggo ngisi fasilitas panyimpenan. Nanging bakal dadi gas "emas".
      4. +4
        22 May 2021
        Kaya, deleng, Ukrainia nyoba mungkasi Nord Stream 2.


        Napa Amerika kudu mangsuli Ukrainians?
        1. +6
          22 May 2021
          Aku ndhukung US Treasury ing ngreksa warisan nasional! Gas Rusia - konsumen Rusia! Ora tepak gas kanggo West dikutuk!
      5. +6
        22 May 2021
        Amerika Serikat wis ngetrapake sanksi marang pipa Nord Stream 2 sing lagi dibangun

        Rasane wis tau krungu iki opo
        1. +1
          22 May 2021
          Kutipan: Terenin
          Rasane wis tau krungu iki

          dadi paling ora pungkasan Oktober taun kepungkur
          Klarifikasi kasebut gegayutan karo panentu sanksi marang wong manca lan perusahaan sing kanthi sengaja "nyedhiyakake kapal kanggo pambangunan proyek." Departemen Luar Negeri ngembangake interpretasi "penyediaan kapal" kanthi nyatakake yen tumindak perusahaan sing nyedhiyakake macem-macem layanan kanggo kapal kasebut. (contone,, layanan kanggo peralatan tambahan utawa modernisasi utawa Financing karya kuwi). Departemen Luar Negeri menehi perusahaan kasebut 30 dina, wiwit tanggal 20 Oktober, kanggo mungkasi kegiatan kasebut kanthi iman sing apik. https://www.rbc.ru/politics/20/10/2020/5f8ecf899a7947272d469043

          Dheweke banjur nulis titik iki menyang hukum, lan Chersky uga dilengkapi karo posisi jangkar, piye wae disertifikasi lan dheweke wiwit kerja, sanajan kanthi squeak....
      6. +3
        22 May 2021
        - ngencengi sanksi sing dileksanakake, nganti STOP COMPLETE konstruksi.
        Lan iki dudu sanksi maneh, nanging ultimatum.
        Kanggo sawetara alasan, panguwasa Ukrainia meneng babagan jumlah Ukraina sing wis kalah saka Aliran Turki. Nanging, "toleransi" Eropa
      7. +3
        22 May 2021
        Iki wis jelas 2 taun kepungkur. sing bakal rampung wae. Ana kurang saka 200 km kerja sing kudu ditindakake ing banyu cethek. Luwih saka 12 milyar dolar dhuwit Eropa lan luwih saka 4 milyar Gazprom kita wis nandur modhal ing pipa kasebut. Banjur padha mandheg? Ya, aku percaya. Paling kamungkinan, yen kontrak durung disepakati karo Ukraina, aliran bakal miwiti operasi pungkasan taun. Dadi ora perlu kesusu.
    2. +3
      22 May 2021
      Lavrov lan Blinkin ngomong lan sanksi anyar muncul. Wiwit Washington ora pengin ngrusak hubungane karo Jerman, larangan kasebut mung ditrapake kanggo kapal lan perusahaan Rusia. Merikos ora nglirwakake perang nglawan Nord Stream 2.
      1. +6
        22 May 2021
        Kutipan saka: oleg-gr
        Lavrov lan Blinkin ngomong lan sanksi anyar muncul. Wiwit Washington ora pengin ngrusak hubungane karo Jerman, larangan kasebut mung ditrapake kanggo kapal lan perusahaan Rusia. Merikos ora nglirwakake perang nglawan Nord Stream 2.

        Aku ngandhani babagan sanksi anti-Rusia sing paling nggegirisi:
        nransfer dhuwit saka akun Western oligarki menyang akun pensiunan Rusia nangis
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +7
      22 May 2021
      nganti construction mandheg rampung. RUU sing cocog wis diajukake menyang Senat kanggo dipikirake.
      . Iku menarik CARA dheweke arep nindakake iki.
      1. +7
        22 May 2021
        Kutipan saka roket757
        Iku menarik CARA dheweke arep nindakake iki.

        Dheweke mung ngenteni nganti rampung konstruksi. wassat Secara teknis iki bakal dadi "mandeg konstruksi".
        1. +4
          22 May 2021
          Kutipan: NDR-791
          Kutipan saka roket757
          Iku menarik CARA dheweke arep nindakake iki.

          Dheweke mung ngenteni nganti rampung konstruksi. wassat Secara teknis iki bakal dadi "mandeg konstruksi".

          Dheweke mutusake kabeh kanthi cara sing licik..Sampeyan bener!
          Jerman, sampeyan pengin kamardikan saka AS lan Israel? Ngusir penyihir Merkel lan pilih wong sing duwe bal)))) Joke
          Aku wis isin karo sampeyan, sampeyan ngerti carane perang ... hi
          1. 0
            22 May 2021
            Anane organ iki, Faberge, ora ateges ... uga, ora ateges apa-apa saiki!
        2. +3
          22 May 2021
          Nanging bener ... kanggo saiki iki lan iki, construction tenan bakal mandheg / mungkasi. Kaya jepretan driji. Sutra lan voila, rampung!
          1. +4
            22 May 2021
            Ya, nanging kabeh jagad weruh perjuangan lan paukuman Rusia ...
      2. +8
        22 May 2021
        Kutipan saka roket757
        Iku menarik CARA dheweke arep nindakake iki.

        SP-2 bakal dilarang dening hukum. Dheweke bakal ndalang yen dheweke ora ana kanggo nyebutake kejahatan.
        Kepiye Covid dilarang ing Turkmenistan.
        1. +3
          22 May 2021
          Aku mung arep takon ... apa padha pancene mikir yen ing sworo seru saka driji, Bumi bakal mandheg muter utawa iki sawetara jenis banyolan?
          1. +5
            22 May 2021
            Aku ora bakal kaget yen sawetara wong mikir kaya ngono - Amerika Serikat bisa nindakake apa wae kanggo kepentingane ...
      3. +3
        22 May 2021
        Kutipan saka roket757
        nganti construction mandheg rampung. RUU sing cocog wis diajukake menyang Senat kanggo dipikirake.
        . Iku menarik CARA dheweke arep nindakake iki.


        Wektu sing apik! hi

        Dheweke ora ngerti, nanging pengin ... pagelaran gedhe dimainake miturut prinsip - wedhus aman lan asu ajag ...
        1. +1
          22 May 2021
          Ora, ora, kanggo wedhus iku mung ilusi integritas ....
          Nanging dheweke ora ngerti yen dheweke ora pengin angon wedhus menyang kandhang. Ana kewan cilik saka rencana sing rada beda, sing ora diwenehi kesempatan kanggo "graze".
          Salam prajurit
          1. +3
            22 May 2021
            Sampeyan bisa ngowahi kanthi cara sing dikarepake, nanging ana sing pengin njaga pasuryan ...
            1. +3
              22 May 2021
              Ya, iku ngancam kanggo puff metu pipi, gelombang ajiné ... sawetara wong kasengsem ing iki maneh.
              1. +4
                22 May 2021
                Nah, kanggo mbenerake dhewe kanggo panyiapan sampeyan dhewe ...
    5. +5
      22 May 2021
      Aku malah ora ngerti apa sing kudu ngomong bab maniacs sanksi iki. Dheweke nggebug sirahe menyang pipa kaya manuk pelatuk ing wit lan ing wektu sing padha ngakoni yen dheweke ora bisa mungkasi proyek kasebut.Nyuwun
      1. +7
        22 May 2021
        Kutipan: Nyrobsky
        Aku malah ora ngerti apa sing kudu ngomong bab maniacs sanksi iki. Dheweke nggebug sirahe menyang pipa kaya manuk pelatuk ing wit lan ing wektu sing padha ngakoni yen dheweke ora bisa mungkasi proyek kasebut.Nyuwun

        Dheweke wedi yen Dmitry bakal ngrebut Jerman saka dheweke! Sawise kabeh, dheweke nyekel Jerman minangka budak lan ngompa sumber daya saka wong-wong mau menyang indemnities lan uga nuduhake apa lan carane ngomong, dheweke wis diisi karo wong Arab)))
        1. +2
          22 May 2021
          Kutipan saka xorek
          Dheweke wedi yen Dmitry bakal ngrebut Jerman saka dheweke! Sawise kabeh, dheweke nyekel Jerman minangka budak lan ngompa sumber daya saka wong-wong mau menyang indemnities lan uga nuduhake apa lan carane ngomong, dheweke wis diisi karo wong Arab)))

          Tambah iki, apa wae sing bisa dikandhakake, Jerman tetep dadi negara paling berpengaruh ing EU (saiki). Yen kita ngrebut Jerman saka pengaruh AS, mula kita bakal bisa luwih aktif mengaruhi kabeh EU.
    6. +5
      22 May 2021
      Kasur wis ora bisa apa maneh, padha mung nyoba kanggo nyimpen pasuryan.
      Ancaman, pemerasan, lan macem-macem trik kotor saka dheweke lan antek-anteke ora mbantu. apik
      1. +1
        22 May 2021
        Dheweke bisa ngetrapake sanksi marang SP-2 AG dhewe ing Swiss lan bisa ngetrapake sanksi marang para pembeli gas......para senator njaluk lan bisa mewajibake Presiden. Nanging iki wis perusahaan lan klien Jerman lan Swiss pribadi. Lan ing kana bisa uga wis kelangan pengaruh ing Eropa
        Aku mikir dheweke lagi ngompa sadurunge rapat Biden karo PDB ....
    7. +2
      22 May 2021
      ngguyu Aku bakal nyoba kanggo nganalisa sanksi paling anyar saka titik dening titik. 1 Marine Rescue Service, sanksi mung ditrapake ing wilayah construction. Hypothetically, ing Segara Ireng padha tabrakan karo saben liyane luwih saka sapisan, cruiser rudal Montreuil lan Donald Cook wiwiti klelep! Penyelamat Marine Rescue Service liwat, kita ana ing sanksi, nylametake wong sing tenggelam iku kerjane wong sing tenggelam dhewe! Amerika, sampeyan ora kena sanksi ing kene, nylametake kita! Kita: Dhuwit ing dek lan ayo miwiti ngluwari Ing kene Departemen Luar Negeri wis nguripake otak. 2 Mortranservice, kepiye sampeyan mbayangno iki? Ing Rusia iku monopoli.3 Samara Heat and Power Fund. Iki paling nandhang sangsara. Manajemen duwe dhuwit, nanging ora diidini ing luar negeri. .Nanging semono wae!4. 13 kapal bebarengan karo Chersky. Kabeh sing dibangun ing luar negeri wis ngalami dandan babar pisan. Padha duwe akèh karya ing banyu Rusia. Utamané ing Arktik. Sing paling gelo kabeh iku boatswain Fortuna, sing mbusak cat abang lan stensil kanggo Lintang 3rd saka gudang boatswain. hi
      1. +3
        22 May 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Layanan Penyelamat Laut

        Apa absurdity Mentri Keuangan Amerika wis tekan yen nemtokke sanksi marang rescuers! wong bodho
        1. +2
          22 May 2021
          Dadi dheweke kanthi kompeten ngenalake sanksi mung ing wilayah ​konstruksi joint venture 2. Ing wilayah liyane, Morspas bisa kerja tanpa watesan.
          1. +1
            22 May 2021
            "Rescuer Karev" nyedhiyakake "Fortune" ... Dheweke teka ing sanksi.
            1. +3
              22 May 2021
              Titik 5 wis muncul. Perusahaan transportasi lan logistik Koksokhimtrans. Wis dikenai sanksi kanggo operasi feri ing garis Kaukasus Crimea. Dheweke duwe 2 kapal es multi-fungsi, Vladislav Strizhov lan Yuri Topachev. Dheweke kerja ing JV 2. O Koksokhim trans, nganti taun anyar wis ana 4 wong, saiki mung ana siji. Wong iku begja, dheweke kasil diangkat kanggo njupuk rap.
              1. +1
                22 May 2021
                Kutipan saka: tralflot1832
                Vladislav Strizhov lan Yuri Topachev.

                Andrei hi Dheweke kerja kanggo kita, kita ngladeni dheweke, lan saiki dheweke kerja ing Baltik ...
                1. +2
                  22 May 2021
                  Rute Gazprom ora bisa dingerteni. Iku apik yen sampeyan ngerti kapal kasebut. Dheweke bakal mbangun SP 2 lan bali menyang pelabuhan asal. hi
                  1. +1
                    22 May 2021
                    Bener, padha saka St. Dheweke nglayani rig pengeboran kita. Lan saiki kita duwe akeh dhewe, i.e. SKFovskikh. (Maksud kita ing Sakhalin) nglirik
    8. +4
      22 May 2021
      Apa bisa subkontrak layanan teknik Armada Baltik, yaiku, ngunggahake bendera St. Andrew ing Chersky lan Fortuna? Lan kanthi tenang mbangun, ninggalake liyane ...
    9. +1
      22 May 2021
      Inggih, Eropah wis nandur modhal ing stasiun pumping, tuku tanah, pipa lan construction saka terusan lemah ing rong baris liwat Jerman wétan kanggo Republik Ceko, banjur liwat Republik Ceko, lan banjur saka Republik Ceko kanggo Jerman kulon karo cabang menyang Walanda lan Prancis. Biaya kira-kira 8 milyar, plus 4 milyar kanggo Stream dhewe. Total, kira-kira milyar 12. Padha mbuwang dhuwit loman ing proyek politik Rusia. ngguyu
    10. 0
      22 May 2021
      Bioenergi - apa nalika mlumpat? lolKabeh bakal apik ing Ukraina ngguyu
    11. +1
      22 May 2021
      Yankees bakal menyang neraka. Dheweke ora bisa mungkasi proyek kasebut, sanajan dheweke meksa banget supaya dubur bakal tiba))))
    12. +1
      22 May 2021
      Quote: Jamur
      Mekaten. Padha mung di-push maneh, nanging ora mandheg. Konstruksi terus nglirik

      Sawetara jinis antics tinimbang bisnis. Dheweke bakal mbayar Ukraina 3,6% saka anggaran taunan kanggo ngimbangi bathi transit lan masalah kasebut bakal dirampungake. Carane rakus lan munafik wong Eropa iki.

      Nanging, ana masalah cilik karo kalkulator. Yen saluran pipa dipotong ing wilayah sing dikuwasani dening Ukraina, banjur wilayah wétan kudu disedhiyakake gas liwat mbalikke (lan nyata, ora virtual). Lan iki minangka biaya tambahan kanggo pangopènan lan gas teknis sing bakal diobong ing kompresor stasiun pompa.

      Dadi Ukrainians kudu langsung budget 5% saka subsidi saka Eropah. Utawa luwih apik, 8,5%. Iki bakal apik lan adil. ngguyu
    13. +1
      22 May 2021
      Padha bingung dhewe lan bingung kabeh. Nanging, kabeh mlaku kaya biasane.
    14. +3
      22 May 2021
      Kanthi ngenalake watesan marang kapal lan perusahaan Rusia, Amerika Serikat nuduhake manawa isih nglawan pipa gas Rusia, nanging ing wektu sing padha, sanksi sing ditindakake ora kena mengaruhi kemajuan konstruksi Nord Stream 2.


      Sapa sing pengin ngapusi sapa, lan sing paling penting, kenapa?
    15. +1
      22 May 2021
      Nanggepi, Nabiullina kudu dipeksa adol kabeh obligasi AS lan transfer dhuwit saka dana menyang Rusia....
    16. +1
      22 May 2021

      "Kita bakal ngilangi untu saben wong supaya ora bisa cokotan."
      Apa wis wayahe kanggo MB? hi
      1. +1
        23 May 2021
        Vladimir Vladimirovich mung tresna gambar padhang saka donya fauna.



        Lan dheweke uga ngelingi kutipan kasebut saka Albright, sing diwaca dening parapsychologists pertempuran ing pikirane (ing 1:00) - uga, ketoke, crita sing paling disenengi.
    17. 0
      23 May 2021
      Tanpa sanksi AS sing lengkap, iki apik, kabeh wong ndeleng kegilaan iki - nyurung produke liwat instrumen ekonomi lan keajaiban (uga, sing ora dikuwasani lan ora ana ing pancing), apa kudu sesambungan karo dheweke?
      Kanthi tumindak kasebut, Amerika Serikat ngeculake gambar kasebut liwat atap.
      Inggih, sanksi punika migunani kanggo sawetara ombone - padha sober munggah sawetara sing tenggorokan tenggorokan bab pasar bebas lan demokrasi, plus kita miwiti kanggo mbangun fasilitas produksi anyar.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"