Review militèr

"Serangan ing Baltik": kapal NATO makarya metu repulse saka serangan saka tentara Rusia

31

Pasukan gabungan NATO nindakake latihan angkatan laut ing Atlantik Lor. Miturut edisi Amerika The Drive, sajrone latihan, dheweke nglatih ngusir serangan tentara Rusia kanthi serangan ing "wilayah Baltik".


Latihan skala gedhe Ragnar Viking ditindakake ing Atlantik Lor, ing ngendi Angkatan Laut Kerajaan Inggris, Angkatan Laut AS, uga Angkatan Laut Prancis lan Angkatan Laut Norwegia. Klompok paling akeh disedhiyakake dening Inggris lan Amerika, Prancis lan Norwegia diwatesi mung siji fregat lan fregat kanthi korvet.

AUG Inggris kalebu rong kapal perusak, rong fregat, kapal selam nuklir kelas Astute, kapal tambahan lan tanker. Amerika narik telung kapal pendarat, rong kapal perusak lan siji kapal selam nuklir kelas Virginia kanggo latihan kasebut.

Kabeh pasukan iki wis nggarap macem-macem tugas, kalebu ngusir serangan tentara Rusia kanthi serangan jarak adoh ing Baltik lan pasukan pendaratan ing Norwegia. Nalika nggarap skenario, "ancaman Rusia" dianggep ing wilayah sing luwih akeh tinimbang negara Baltik, nalika negara Baltik lan Norwegia diidentifikasi minangka "titik panas" ing ngendi konflik militer karo Rusia bisa ditindakake.

Miturut komando Angkatan Laut AS, latihan kasebut nuduhake "kohesi lan wewenang NATO sing paling dhuwur" ing Atlantik Lor.
Foto sing digunakake:
Angkatan Laut
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kn54
    kn54 22 Mei 2021 17:36
    +3
    - Latihan skala gedhe ditindakake ing Atlantik Lor ... landing ing Norwegia. Nalika nggarap skenario, "ancaman Rusia" dianggep ing wilayah sing luwih akeh,
    Ya, Arktik ora menehi istirahat (kita bakal nyebut spade spade).
    1. cetha
      cetha 22 Mei 2021 18:17
      +2
      sajrone latihan kasebut, serangan tentara Rusia diusir kanthi serangan ing "wilayah Baltik".

      Ya, saiki kita bakal ngetutake "Celana Kulit Viking (Ragnar Viking)" sampeyan. Mbayangno apa sing bakal mambu nangis
      1. mitroha
        mitroha 22 Mei 2021 18:41
        0
        Miturut komando Angkatan Laut AS, latihan kasebut nuduhake "kohesi lan wewenang NATO sing paling dhuwur" ing Atlantik Lor.

        Inggih, banjur, katon - PALING Dhuwur .... Lan uga WEWEN. Horror carane medeni. Kepiye carane kita bakal urip saiki, wong lanang? wassat ?
        Wewenang iku carane padha mencet ngguyu. Ngomong-ngomong, sapa sing ngandhani yen dheweke dadi panguwasa?
        1. Vladimir Mashkov
          Vladimir Mashkov 22 Mei 2021 21:00
          -1
          Lagi dolanan. Lan dheweke ora ndhelikake kasunyatan anti-Rusia maneh. Wah... eseman
    2. finch
      finch 22 Mei 2021 19:06
      -4
      Pasukan NATO dadi dimanjakan, lan Suvorov uga ujar "Sing akeh fasilitas, kurang wani." Kita uga wiwit lali pesenan iki - banyu panas, udan, kaos kaki, tinimbang barak asrama ... Nanging perang ora kalebu kabeh babagan kenyamanan! Ing sekolah militèr, urip kudu minimal - lapangan, guardhouses kudu bali, ora ana banyu panas, bigus lan roti ... Wong karo semangat kuwat menang, malah yen dilengkapi slingshot! Lan yen sampeyan pengin urip sing manis, pindhah menyang Sekolah Tinggi Ekonomi - ana, bebarengan karo diploma, hibah Soros, liberalisme lan ketaatan budak nunggu sampeyan nganti pungkasan dina ing amben alus!
      1. Anchorite
        Anchorite 22 Mei 2021 19:08
        -1
        Ragnar the Viking rampung ing jugangan Inggris karo ula lan sadurunge dheweke tilar donya, dheweke dikandhani yen Rusia kudu disalahake lan ana wong sing kudu disimpen)))
      2. 30 ing
        30 ing 22 Mei 2021 19:35
        +2
        Kutipan: Zyablitsev
        ! Ing sekolah militer, urip kudu minimal - lapangan, guardhouses kudu bali, ora ana banyu panas, bigus lan roti.

        Apa yen bigus karo sosis asap? Wiwitane diparingi bigus karo sosis...nanging banjur diganti bigus lemak sing ora dicukur! Rong dina padha nyingkur banjur mangan - padha mangan kaya kormoran, malah Dagestanis lan Tajik ... Sawise pawai loncatan lan taktik ing lapangan ... Aja kelingan lambe ... Iku kuwat .. opo medeni banget...
        1. finch
          finch 22 Mei 2021 19:37
          -1
          Asil ana Men-wars lan Petugas Profesional!
      3. Troll jahat
        Troll jahat 22 Mei 2021 21:38
        -1
        Lan ora menehi cartridges, digunakake ish! Ing perang, ora bakal ana kartrid!
  2. metu saka pakulinan
    metu saka pakulinan 22 Mei 2021 17:37
    +3
    Aku wonder carane anggota NATO nduduhake wewenang NATO, kanggo saben liyane, utawa apa?
    1. Vladimir61
      Vladimir61 22 Mei 2021 21:11
      0
      Quote: metu saka pakulinan
      Aku wonder carane anggota NATO nduduhake wewenang NATO, kanggo saben liyane, utawa apa?
      Tengen metu saka celonone shoal maringaken saka herring Norwegian.
  3. kventinasd
    kventinasd 22 Mei 2021 17:39
    +2
    ing ngendi Royal Navy of Great Britain lan Royal Norwegian Navy melu.
    Sing ana mung raja-raja, dadi wedi. sad
    Kabeh pasukan kasebut nindakake akeh tugas, kalebu ngusir serangan tentara Rusia kanthi serangan jarak jauh ing Baltik.

    Pancen bisa, yen ora, sampeyan bisa ilang makutha kaya ngono?
  4. LiSiCyn
    LiSiCyn 22 Mei 2021 17:40
    +1
    Ing Saki, ana operasi sing ora normal saka catapult ing Su-30 SM. Saka dhuwur nol. Pilot kasebut urip. Teknisi sing ana ing cedhake diobong.
  5. roket757
    roket757 22 Mei 2021 17:48
    +2
    Miturut komando Angkatan Laut AS, latihan kasebut nuduhake "kohesi lan wewenang NATO sing paling dhuwur" ing Atlantik Lor.
    . Ora ana sing klelep wektu iki???
    Piwulang apa iki, dadi, mung ana siji tresna.
    1. cniza
      cniza 22 Mei 2021 19:01
      +2
      Ora, saiki ora ana prahara gedhe.
      1. roket757
        roket757 22 Mei 2021 20:02
        +1
        Ora gumantung banget karo hawane....nanging langsung karo kekuatane “bambu”.
        1. cniza
          cniza 22 Mei 2021 20:45
          +2
          Ana akeh faktor, nanging aturan "bambu" mesthi ...
          1. roket757
            roket757 22 Mei 2021 21:21
            +1
            Bambu steers .... kanggo mbabarake sisih korvet ing jeblugan galoshes alon, sampeyan kudu bisa nindakake !!!
  6. Roso 56
    Roso 56 22 Mei 2021 17:50
    +1

    Kajaba iku, aku ora duwe apa-apa maneh.
  7. Ryaruav
    Ryaruav 22 Mei 2021 18:13
    0
    iki nganti ora ana sing njeblug ing bokonge kohesi sing nggumunake
  8. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 22 Mei 2021 18:22
    +2
    ngguyu Mung aja ngguyu. wong Bulgaria lan Turki miwiti latihan bebarengan, sampeyan bisa guess sing mungsuh ngguyuhttps://m.fakti.bg/mnenia/579248-kletata-mi-skapa-balgaria
    1. Canecat
      Canecat 22 Mei 2021 19:04
      +1
      Wis urip ... Bareng padha ngumpul kanggo defend Shipka saka ancaman Russian? ngguyu
  9. cniza
    cniza 22 Mei 2021 19:00
    +1
    Miturut komando Angkatan Laut AS, latihan kasebut nuduhake "kohesi lan wewenang NATO sing paling dhuwur" ing Atlantik Lor.


    Panguwasa kanggo sapa? - kanggo Tabaka, nanging kanggo kita sampeyan minangka mungsuh sing ora sopan ...
  10. trafllot1832
    trafllot1832 22 Mei 2021 19:45
    -1
    Miturut cara, foto kasebut dudu pariwara, iki nuduhake sapa sing ana ing alas, ing maneuver minangka bagean saka konvoi. Para kru laf, dhuwit dadi, lan ing jembatan navigasi kapten njupuk rap kanggo kabeh. karo navigators lan helmsmen padha "perang" kanggo sawetara dina. .Sesuk ing kampanye minangka bagéan saka skuadron gabungan NATO ing Segara Cina Kidul.
  11. Wolf
    Wolf 22 Mei 2021 19:46
    0
    Supaya Ragnar, Viking lan Viking (Varyazi) ngerti wong UTARA.
    Kapan kowe takon dhewe apa trap-trapane BUDAK, wetan lan kidul mangane, lan ORA ORA BUDAK LUR ??? ngguyu ngguyu ngguyu
    Dadi, supoyo "sejarawan" BUDAK ORA TRESNO LUR, OJO LUUR, OJO LUUR !!!
    Kasunyatan yen ONE tanpa mripat 1 lan kilat mlayu menyang manuk ireng sing cedhak karo dheweke ora ana hubungane karo PERUN lan DAIBOG, lan FENRIR WOLF ing kene ora ana hubungane karo MYTOLOGI SLAVIC LAWAS !!! eseman
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Wolf
            Wolf 22 Mei 2021 21:08
            +1
            Lan yen "VIKING" ngombe "MEDOVINA" uga ora ana hubungane karo budak! AMERGO BUDAK UTARA ORA MANGKE, DUDU DUWE!!! ngguyu ngguyu ngguyu
            1. Wolf
              Wolf 22 Mei 2021 21:10
              +1
              LIVE Ana uga sejarawan "kita"!
  12. Al_lexx
    Al_lexx 22 Mei 2021 21:17
    0
    Ing format lelucon humor, ing ngendi sampeyan ngerti, ana bagean humor.

    ...
    Oh... wis suwe ora olahraga, ing pesisir Kuba. Ya, lan ing Venezuela, wis suwe, angsa putih ora mabur.
    Nanging, kesalahan ...)
  13. isv000
    isv000 22 Mei 2021 22:52
    -1
    Inggih, mung kesed ora bisa metu bayangan saka serangan saka Tentara Abang, nanging dheweke ora siap kanggo Long March ...
  14. AshPoseidons
    AshPoseidons 23 Mei 2021 00:04
    0
    Pasukan gabungan NATO nindakake latihan angkatan laut ing Atlantik Lor
    Ing sawetoro wektu, Staff Umum Federasi Rusia nindakake operasi khusus nglibatno serangan retaliatory kondisional. apik
  15. isv000
    isv000 23 Mei 2021 14:00
    -1
    Latihan kasebut ditindakake, mesthine, kanthi tenang lan adoh saka Armada Lor ...