Nyiapake konflik Iran-Israel sing bisa ditindakake. A kontrak karo implikasi adoh

65

Subyek analisis ahli lan review sing menarik lan penting sajrone sawetara dina kepungkur yaiku informasi babagan persetujuan dening administrasi saiki Presiden AS ke-46 Joe Biden babagan implementasine rencana kontrak 735 yuta kanggo pasokan Pasukan Pertahanan Israel. (utamane kanggo unit tempur Angkatan Udara / Hel Haavir lan divisi artileri roket saka pasukan artileri) saka kumpulan gedhe kanthi presisi dhuwur gaman minangka bagéan saka dhukungan militer-teknis Tel Aviv kanggo nglawan unit paramiliter saka kelompok Islamis Palestina Hamas lan Fatah (kalebu Kataib Izz al-Din al-Qassam lan Kataib Shuhada al-Aqsa).

Dhaptar senjata serangan udara presisi ing layanan karo Angkatan Udhara Israel njamin implementasine sawetara operasi paling akeh ing Jalur Gaza, ngilangi kabutuhan mendesak kanggo kontrak jutaan dolar kanggo tuku senjata presisi Amerika.



Kasunyatan manawa keputusan babagan kabutuhan kanggo ngetrapake kesepakatan ing ndhuwur antarane departemen pertahanan Israel lan Pentagon, ditindakake sawetara dina sadurunge wiwitan operasi militer IDF "Guardian of the Walls", narik perhatian sing paling gedhe kanggo awake dhewe, kanthi trampil. "didorong liwat" dening administrasi Gedung Putih saiki.

Senadyan perlawanan sengit ing Kongres AS dening para senator Demokrat (sing nyatakake keprihatinan banget babagan kerugian gedhe ing antarane warga sipil ing Jalur Gaza lan ngirim resolusi sing cocog kanggo ngalangi kesepakatan senjata kanggo dipikirake dening kabeh omah ndhuwur awak), utawa 21 Mei 2021, "pangilon" rezim gencatan senjata komprehensif sing diadegake antarane unit IDF lan Hamas liwat mediasi para perunding peringkat tinggi departemen pertahanan Mesir.

Pengamat biasa sing ora keganggu kanggo nganalisa kanthi rinci babagan kapasitas produksi raksasa industri militer Israel, uga dhaptar senjata presisi dhuwur sing paling akeh ing layanan karo IDF, bisa uga nyimpulake yen tujuan utama iki. kontrak ora luwih saka perlu kanggo replenish cukup arsenals saka GBU-39/B Small Diameter Bomb gliding dipandu bom, uga JDAM kit kontrol aerodinamis kanggo nglengkapi Mk-82/83/84 free-fall bom (kanthi indeks BLU-111). /110/117B).

Kajaba iku, sumber sing kompeten ing Staf Umum Angkatan Pertahanan Israel wis ngumumake kesiapan kanggo nerusake Operasi Wall Guardian kanthi intensitas roket lan serangan bom sing padha marang infrastruktur militer Hamas yen ana eskalasi liyane saka wilayah-etno-konfesional Palestina- konflik Israel.

Sauntara kuwi, bakal banget naif kanggo nganggep yen tujuan utama ngleksanakake kontrak sing nggumunake yaiku dhukungan teknis militer IDF khusus kanggo nglawan formasi Hamas.

Sawise kabeh, dikenal manawa wiwit wiwitan taun 2000-an, atusan, lan bisa uga ewu Spice-250 lan Spice presisi dhuwur UAB, Spice-500 lan Spice -1000/2000/250, uga medium lan dawa- sawetara rudal jelajah taktis Spice-142ER, AGM-XNUMX Have Nap lan Delilah-AL, sing cukup kanggo nyuda kabeh unit sayap paramiliter Hamas tanpa istiméwa.

Akibaté, pranata sing bakal teka saka "paket" dhukungan teknis militèr kanggo Pasukan Pertahanan Israel bisa uga nuduhake yen Pentagon lagi nyiapake ekspansi geografi konflik Palestina-Israel kanthi kemungkinan keterlibatan unit Korps Pengawal Revolusi Islam, uga akeh formasi paramiliter Islamis Asia Barat.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    25 May 2021
    Ayo dadi jujur ​​- Israel wis siyap kanggo serangan AS marang Iran.
    1. -2
      25 May 2021
      Saiki wong-wong sing dipilih Gusti Allah bakal teka lan mbuktekake marang kita, kanthi warna lan warna, yen karusakane wong Palestina minangka amal! ngguyu
      1. -6
        25 May 2021
        iku wektu kanggo Iran tuku C400 ing jumlah komersial, sanajan saiki lagi straining karo dhuwit) padha kudu emas liyane))) padha duwe)))
        1. -1
          25 May 2021
          iku wektu kanggo Iran tuku C400 ing jumlah komersial, sanajan saiki lagi straining karo dhuwit) padha kudu emas liyane))) padha duwe)))
          Adol murah? ngguyu
          1. 0
            29 May 2021
            Kenapa sampeyan?
      2. +2
        25 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        annihilation saka Palestina iku sabab amal!

        Ora, amal iku nalika Palestina numpes wong Yahudi.
    2. -15
      25 May 2021
      Topik iki wis ana 10 taun kepungkur, nanging ing wayahe pungkasan Aliyev ora gelem menehi lapangan terbang. Saiki ing Karabakh (ing tapel wates karo Armenia) sing apik banget lan malah luwih trep airfield wis rampung ing guise saka sipil (Pashinyan wiwit mbangun). Lalu lintas Israel-Armenia bakal dadi sing utama sajrone pamboman ing tahap pertama. Maskapai pesawat bakal teka mengko. Pembersihan pungkasan bakal diwiwiti saka Afganistan (amarga iki Amerika angonan ana ing kana nganti saiki, lan ora bakal lunga saka ngendi wae).

      Inggih, wungunipun ISIS ing prakara ora malah sasi, nanging minggu, bali kabeh wilayah, banjur geni ing Asia Tengah (ing wektu sing padha, Rusia lan Kazakhstan ora duwe wates kaya kuwi), Turki, Ukraina, Kaukasus, yen bisa, Tatar lan Bashkirs.

      Umumé, geni total ing njero lan njaba Rusia, lan Amerika, misale jek, ora ana hubungane. Mung awan.
      1. 0
        28 May 2021
        Inggih, wong Armenia lan Pashinyan, mesthi, dumunung ing sangisore Kulon minangka sing paling apik, nanging kita ora menehi. Azerbaijan wedi jalaran, Aliyev iku Kurd lan wedi Azerbaijan Kidul diproses ing pan-Turkism dening Turki ing kontrol CIA lan karo berkah saka negara. Ora ana dalan metu saka Georgia, Armenia minangka sistem pertahanan udara sing manunggal karo kita, yaiku pertahanan udara kita, saka wong Armenia ora ana akal, kaya sing wis kita deleng.
        Iku tetep liwat Suriah lan Irak, nanging ing cara "roundabout".
        Yen wong-wong Yahudi miwiti lan miwiti kanthi sukses, negara, UAE, Saudis, lan Turki bakal nyedhak ing kana, lan wong Eropa bisa ngetokake tumpukan kasebut.
        Nanging banjur kita ora bakal seneng - kita kudu Feed kabeh gerombolan pengungsi Iran liwat Azerbaijan lan Asia Tengah sing wis kesusu menyang kita. Dheweke ora duwe pilihan - Turki bakal nutupi dhewe, wis mangan Suriah, plus Iran uga Kurdi, lan padha duwe cukup dhewe. Afghanistan miskin. Tetep "orientasi Utara", yaiku, kita.
      2. 0
        29 May 2021
        Kanggo tekan Karabakh saka Israel, sampeyan kudu mlebu wilayah udara Turki lan Azerbaijan utawa Armenia ...
        1. -1
          30 May 2021
          Cossack, kabeh luwih gampang ana. Liwat kidul-kulon Suriah (sing dikuwasani AS), banjur Irak (sing dikuwasani AS), banjur pamboman Iran - lan menyang Armenia (sing wis nggawe lapangan udara kanggo pesawat Israel ing kontrol AS).

          https://www.ursa-tm.ru/forum/index.php?/topic/370814-novyy-aeroport-kafana-syunik-zanimaet-chast-territorii-azerbaydzhana-v-armenii-opyat-panicheskie-nastroeniyadzen/

          Aku ngusulake kanggo mangsuli pitakon: kenapa negara miskin sing diarani Armenia kudu mbangun bandara modern sing larang sing ora diakoni dening organisasi internasional sing ana gandhengane karo lelungan udara? amarga dheweke ana ing wilayah sing dikuwasani; lan sapa sing ngabdi ing kono?

          Aku narik kawigaten para ahli babagan wiwitan lan pungkasan konstruksi.
    3. -1
      26 May 2021
      AS nggunakake kabijakan pengepungan.
      Mung aku ora ngerti apa sing kudu disiapake kanggo konflik, sing wis ana ing ayunan.
      Yen wong Israel dadi kurang ajar nganti wiwit mateni wong Iran sing penting ing Iran,
      iki donya?
  2. +1
    25 May 2021
    Muga-muga Israel ora mandheg lan bakal ngrusak kabeh organisasi militan ing Timur Tengah. Iku bakal mangan Hamas, bakal mangan IRGC lan umume saben wong sing wis tau murub ing Israel. Iki minangka tujuane - kanggo njaga kabeh Timur Islam, ngubur kabeh sing dilarang, ora ngidini njeblug menyang tanah beradab.
    1. +4
      25 May 2021
      Quote: Basarev
      Muga-muga Israel ora mandheg lan bakal ngrusak kabeh organisasi militan ing Timur Tengah. Goble up Hamas, goble up IRGC

      Nganti saiki, mung ISIL ing Suriah sing mbantu.
  3. +4
    25 May 2021
    Pengarang:
    Evgeny Damantsev

    Aku ora maca artikel kasebut, nanging aku bakal maca komentar kanthi seneng. apik
    1. Quote: profesor
      Aku ora maca artikel

      Nanging muspra! Siji bisa, mesthi, ora setuju yen GHtR55/011/012/013/014-bis karo enem airbags pasif pasif packing luwih kuwat saka SQWA-411-PPRTY-N, kang wis modern ing Honduras, nanging gajah ngalahaken. rook, lan perenang tempur Armenian bisa nahan ambegan kanggo 1/2 jam, kang nullifies kaluwihan saka F-QQV-4-G-561/hb/033 karo tuntunan tactile. Amarga Hamdallah Qazvini ora nulis ing iambic loro-kaki!
      1. -4
        25 May 2021
        Kutipan: Paragraf Epitafievich Y.
        nanging gajah ngalahake rook, lan nglangi tempur Armenian bisa nahan ambegan kanggo 1/2 jam, kang nullifies kaluwihan saka F-QQV-4-G-561/hb/033 karo tuntunan tactile.


        Deciphering singkatan USA, Air Force, Hamas, Fatah, IDF, IDF, JDAM, IAI iku tugas mokal kanggo sampeyan? Banjur apa sing sampeyan tindakake ing situs iki?
        1. Kutipan: Vladimir_2U
          Banjur apa sing sampeyan tindakake ing situs iki?

          Aku seneng maca komentar bodho sampeyan, sayang. ngguyu
          1. -5
            25 May 2021
            Kutipan: Paragraf Epitafievich Y.
            Aku seneng maca komentar bodho sampeyan.

            Nanging, sampeyan seneng-seneng ngrusak situs kanthi komentar sampeyan, sayangku.
            1. Apa sampeyan mikir yen Damantsevsky kosong pantes diwaca lan diskusi?
              Apa sampeyan serius?
              Suprematisme saka Black Square malah luwih pantes ...
              1. +2
                25 May 2021
                Kutipan: Paragraf Epitafievich Y.
                Suprematisme

                Napa sampeyan nggunakake tembung kasebut maneh? Ing kene, mayoritas alun-alun mung ngerti yen kudu digulung. Ya, lan sarkasme minangka perkara sing ora bisa dingerteni saka tembung kasebut.
              2. 0
                26 May 2021
                Kutipan: Paragraf Epitafievich Y.
                Apa sampeyan mikir yen Damantsevsky kosong pantes diwaca lan diskusi?

                Singkatan normal lan umum (lan bisa dingerteni kanggo umume sing maca situs kasebut) ngluwihi kekuwatan sampeyan. Seneng-seneng ing portal kanggo elit tenaga kerja mental (hz sapa, wong kaya Bykov lan Latynina, paling mungkin), sampeyan kanthi jelas nganggep sampeyan minangka salah sawijining.
    2. 0
      29 May 2021
      Aku setuju)))
  4. Komentar wis dibusak.
  5. -2
    25 May 2021
    Kita siyap kanggo apa wae, nanging dudu pakunjaran.
    1. Kutipan saka zenion
      Kita siyap kanggo apa wae, nanging dudu pakunjaran.

      Apa sampeyan ngomong babagan Benya N.?
      1. +1
        25 May 2021
        Ya, babagan dheweke!
  6. +3
    25 May 2021
    ing
    raksasa industri militer Israel
    Pak Damantsev kasebut wis kaping pindho. Raksasa iki, miturut standar Rusia, minangka pabrik ing provinsi. Kanggo negara ukuran wilayah Ivanovo kanthi populasi kurang saka loro St.
    Lan ing tembung apik "Sawise kabeh, iku uga dikenal ...." lan pesen sing " atusan, lan bisa uga ewu" dirilis ing 20 (rong puluh!) Taun, artikel dadi kaya clockwork, nanging analytics kene dadi-dadi.

    Saiki, babagan "implementasi kontrak pasokan 735 yuta."

    Iki dudu hadiah saka Pakdhe Sam sing apik.
    Iku awis ing kanthong pambayar pajak Israel.
    Lan sanalika Israel nundha tuku peralatan medis anyar kanggo rumah sakit, ngethok dana kanggo teater, nundha pembangunan sekolah nganti dina sing luwih apik, mbatalake pambangunan pembangkit listrik anyar, lan mutusake kanggo nyedhiyakake dana kasebut, banjur ana. iku soko ing.

    Kongres wis ngerti babagan perjanjian kasebut ing 5 Mei taun iki, limang dina sadurunge wiwitan permusuhan ing Jalur Gaza. Nanging, amarga kedadeyan sing kedadeyan ing Timur Tengah ing wektu kasebut, sawetara senator njupuk inisiatif kanggo nundha implementasine kontrak kasebut lan digunakake minangka pengaruh kanggo menehi tekanan marang Israel kanggo gencatan senjata.
    Permusuhan wis rampung.
    Miturut hukum AS, anggota kongres duwe hak kanggo nantang perjanjian senjata ing 15 dina sawise kabar resmi menyang Kongres. Tegese, para legislator duwe kesempatan kanggo mengaruhi dokumen kasebut nganti 23 Mei.

    Miturut cara, sejarah ora ngelingi conto siji saka sukses pamblokiran kontrak militer dening congressmen.
    Ing taun 2019, parlemen nyoba kaping telu kanggo beku penjualan senjata menyang Arab Saudi lan Uni Emirat Arab, nanging Donald Trump ngetrapake veto presiden babagan resolusi kasebut. Kanggo ngatasi, suara rong pertiga anggota parlemen dibutuhake, nanging rasio kasebut ora bisa ditindakake ing kasus apa wae.

    Anggota Kongres durung ngerti yen wis telat ngombe Barjomi. Penulis sing dihormati uga ora ngerti babagan iki. Utawa mungkin aku ngerti, nanging aku rada telat karo artikel kasebut. 25 Mei ing tanggalan.

    Mulane, pranata sing bakal teka saka "paket" dhukungan militer-teknis sing nggumunake kanggo Pasukan Pertahanan Israel bisa uga nuduhake ...

    Dadi, apa akeh utawa sethithik 375 yuta, lan minangka "paket" sing nyengsemake kaya sing diwedeni penulis ing kene.

    - Ngomong-ngomong, alamat jutawan sampeyan?
    - Dheweke manggon ing Chernomorsk.
    - Aku ngerti. Kutha sing, sanajan sadurunge revolusi, wong sing duwe 10 ewu diarani jutawan. Lan saiki ... Aku bisa mbayangno. Ora, iku omong kosong.
    (I. Ilf, E. Petrov "The Golden Calf".)

    Ngelingi yen Israel ora mrentah GBU-39 ing konfigurasi minimal, rong model sing luwih canggih tetep ing rega rata-rata 170 sayuran ijo saben unit. A pesawat saka papat bêsik teka bebarengan kanggo penundaan, banjur sethitik luwih saka 000 sorties bisa kasedhiya kanggo kabeh headstock. Omong kosong ing jaman saiki.
    Mesthine, sebidang tanah 10x40 km, yaiku Gaza, bisa digulung dadi aspal sing luwih murah lan luwih apik nggunakake cara sing luwih sederhana, nanging ana meh 2 yuta wong miskin sing wis edan saka kekuwatan Hamas. hi
    1. +2
      25 May 2021
      Privalov, konflik bersenjata apa wae uga ora perlu kanggo sampeyan, uga kanggo wong Persia, sing urip luwih mlarat tinimbang sampeyan, mula bakal ana konfrontasi luwih lanjut antarane militer sampeyan nglawan Hamas utawa Hizbullah, nanging ora perang nglawan Iran. Ora ketompo carane cepet sampeyan lan Amerika Serikat numpes tentara Persia, nanging ora bakal ana perang gampang, lan losses ing pungkasan bisa dadi catastrophic kanggo negara ing syarat-syarat financial lan sumber daya manungsa.
      1. +4
        25 May 2021
        Quote: Irit
        Privalov, konflik bersenjata apa wae uga ora perlu kanggo sampeyan, uga kanggo wong Persia, sing urip luwih mlarat tinimbang sampeyan, mula bakal ana konfrontasi luwih lanjut antarane militer sampeyan nglawan Hamas utawa Hizbullah, nanging ora perang nglawan Iran. Ora ketompo carane cepet sampeyan lan Amerika Serikat numpes tentara Persia, nanging ora bakal ana perang gampang, lan losses ing pungkasan bisa dadi catastrophic kanggo negara ing syarat-syarat financial lan sumber daya manungsa.

        Israel lan Iran ora duwe wates umum, ora ana klaim teritorial utawa ekonomi. Penulis kinurmatan iki ngirim kita perang karo Persia. Miturut pangertenmu dhewe. hi
    2. -3
      25 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      Saiki, babagan "implementasi kontrak pasokan 735 yuta."

      Iki dudu hadiah saka Pakdhe Sam sing apik.

      Sayangku, iki hadiah saka paman sing apikan. Kanggo 3 lard setahun, Israel njupuk kabeh jinis dolanan ing AS minangka bagean saka bantuan militer. Sadurunge, dheweke njupuk dhuwit lan mbiayai industri pertahanan. Nanging Amerika padha nesu. Sampeyan kudu njupuk dhewe ing AS, sanajan gratis. Contone, misil interceptor Tamir. Bener, dheweke digawe ing Amerika Serikat kanthi usaha patungan. Padha karo GBU lan JDAM. Damantsev nyathet sampeyan kabeh kulawarga Spike, sing ngasilake Israel ing pabrik cilik lan ora ngasilake Federasi Rusia ing raksasa limang taun. Bor Wretched ora count. Lan ngusapi luhmu marang obat Israel lan bocah-bocah Israel. Obat kasebut bakal kanggo kita, ing Federasi Rusia, nandhang sangsara saka refinancing rumah sakit lan akeh obat-obatan modern. Aku-aku durung krungu keracunan massal bocah-bocah Israel karo nedha awan sekolah.
      1. +2
        26 May 2021
        Kutipan saka shahor
        Sayangku, iki hadiah saka paman sing apikan.

        Sampeyan salah. Aku ing subyek luwih jero tinimbang sampeyan mikir.
        Kita misahake lalat saka cutlets.
        Bantuan militer taunan kanthi jumlah 3,8 milyar dolar kanthi kapisah, lan tuku senjata saka anggaran dhewe kanthi kapisah.
        Sawetara taun kepungkur, aku nulis artikel kanggo pembaca VO "Bantuan Amerika kanggo Israel: Kapan, Kepiye lan Kenapa?". Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ing profilku.
        Aku ora duwe apa-apa kanggo nangis babagan obat Israel. Sampeyan salah maneh. Aku wis ana ing kene luwih saka telung puluh taun. Aku mung seneng. Ketoke, sampeyan ora maca komentarku kanthi ati-ati lan ora nganggep sarkasme kasebut.hi
    3. -1
      26 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      A pesawat saka papat bêsik teka bebarengan kanggo penundaan, banjur sethitik luwih saka 1000 sorties bisa kasedhiya kanggo kabeh headstock. Omong kosong ing jaman saiki.
      Mesthi, 4000 UAB paling sethithik 1000 target, ora ana sing bisa diomongake. Mung bom, ora ngetung liya kanggo karusakan.

      Kutipan: A. Privalov
      Raksasa iki, miturut standar Rusia, minangka pabrik ing provinsi.
      Pabrik, ya.

      IAI minangka salah sawijining perusahaan teknologi lan industri terkemuka ing Israel. Udakara 16 ewu karyawan nggawe produk kanthi dodolan taunan udakara 3,3 milyar dolar.


      Kalashnikov duwe kurang saka 10 karyawan.

      The "pembela" Israel kanggo sisih paling outright goroh!
      1. +2
        26 May 2021
        Kutipan: Vladimir_2U
        Kalashnikov duwe kurang saka 10 karyawan.

        The "pembela" Israel kanggo sisih paling outright goroh!


        Meri, apikan, penasehat ala.
        Masalah ing kene dudu kuantitas, nanging kualitas. Malah 100 ora bakal mbantu sampeyan.
        Ing Israel, siji buruh tani feed 95 sabangsane, lan rowange ing Federasi Rusia - 14,7. hi
        1. 0
          26 May 2021
          Kutipan: A. Privalov

          Meri, apikan, penasehat ala.
          Masalah ing kene dudu kuantitas, nanging kualitas. Malah 100 ora bakal mbantu sampeyan.
          Ing Israel, siji buruh tetanèn feed 95 sabangsane, lan rowange ing Federasi Rusia - 14,7.

          Tegese, ora ana bantahan babagan iki:
          Kutipan: Vladimir_2U
          The "pembela" Israel kanggo sisih paling outright goroh!
          1. +1
            26 May 2021
            Rusia minangka negara raksasa kanthi meh 150 yuta jiwa lan sumber daya alam sing luar biasa - kayu, minyak, batu bara, logam.
            Mung 9 yuta wong sing manggon ing Israel cilik, wilayahe padha karo Crimea, utawa setengah saka wilayah Moskow. Kita nandur alas kanthi tangan - wit-witan, lan saben kita nggawa tabung banyu, sing, kaya sing dingerteni, sadurunge kita desalinate ...
            Ora lenga, ora ana batu bara...
            Arkeolog wis nemokake panggonan ing ngendi, ing jamane Sang Prabu Suleman, padha ngomong bisa mine tembaga ...

            Ekspor Rusia mung 3,6 kaping luwih gedhe tinimbang Israel. Ing wektu sing padha, wilayah iki 750 kaping luwih gedhe, lan populasi 16.
            Nyuwun pangapunten Vladimir.hi
            1. +1
              26 May 2021
              Kutipan: A. Privalov
              Ekspor Rusia mung 3,6 kaping luwih gedhe tinimbang Israel. Ing wektu sing padha, wilayah iki 750 kaping luwih gedhe, lan populasi 16.
              Nyuwun pangapunten Vladimir.
              Lan apa sing kudu ditindakake yen ana akeh banget "sampeyan" ing Pamrentah Rusia, kanthi getih lan roh.

              Kutipan: Vladimir_2U
              Tegese, ora ana bantahan babagan iki:
              Kutipan: Vladimir_2U
              The "pembela" Israel kanggo sisih paling outright goroh!
              1. -1
                26 May 2021
                Kutipan: Vladimir_2U
                Lan apa sing kudu ditindakake yen ana akeh banget "sampeyan" ing Pamrentah Rusia, kanthi getih lan roh.

                Wis ngumpulake dhaptar hit?
                1. +2
                  26 May 2021
                  Kutipan: A. Privalov
                  Wis ngumpulake dhaptar hit?
                  Aja kuwatir, sampeyan ora duwe papan ing kana, sampeyan ora pantes. ngguyu
                  1. +1
                    26 May 2021
                    Kutipan: Vladimir_2U
                    Kutipan: A. Privalov
                    Wis ngumpulake dhaptar hit?
                    Aja kuwatir, sampeyan ora duwe papan ing kana, sampeyan ora pantes. ngguyu

                    Dadi aku kayane ora njagong ing pamaréntahan Rusia.

                    Minangka kanggo "sampeyan" lan "kita", Israel ora tau wedi marang anti-Semit saben dina. Amarga luwih kuat bytoviki menehi tekanan marang wong-wong Yahudi, luwih akeh wong-wong mau lunga menyang Israel. Kanggo tujuan iki, Zionis malah nggodho ideolog Rusia anti-Semitisme. Conto iki yaiku Profesor Shafarevich sing kondhang.
                    Anti-Semitisme negara mbebayani - anti-Semitisme ing tingkat negara. Iku meh ora ana ing Federasi Rusia. Ora, uga, ana sawetara anti-Semit cilik ing tingkat daya beda kanggo brood, nanging untunge ora nggawe prabédan. Dadi sampeyan kudu ngetutake iki, sayang. hi
                    1. +2
                      26 May 2021
                      Kutipan: A. Privalov
                      Anti-Semitisme negara mbebayani - anti-Semitisme ing tingkat negara. Iku meh ora ana ing Federasi Rusia.
                      Aja bingung anti-Semitism karo anti-Zionisme, pisanan mung ono gunane kanggo Israel. Lan ya, aku dudu anti-Zionis utawa anti-Semit, nanging aku ora ngajeni omong kosong.

                      P/S: Omong kosong.
                      1. 0
                        26 May 2021
                        Kutipan: Vladimir_2U
                        Kutipan: A. Privalov
                        Anti-Semitisme negara mbebayani - anti-Semitisme ing tingkat negara. Iku meh ora ana ing Federasi Rusia.
                        Aja bingung anti-Semitism karo anti-Zionisme, pisanan mung ono gunane kanggo Israel. Lan ya, aku dudu anti-Zionis utawa anti-Semit, nanging aku ora ngajeni omong kosong.

                        P/S: Omong kosong.


                        Anti-Zionisme minangka alesan sing kondhang kanggo anti-Semit. Kanggo Rusia - pangarep-arep pungkasan kanggo nutupi titik kalima saka Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia.
            2. -3
              29 May 2021
              Sampeyan ngapusi nalika ambegan, sampeyan uga nampa pensiun Rusia, sampeyan manggon ing biaya Rusia lan moyoki iku.
            3. 0
              29 May 2021
              Ana gas ing rak Segara Mediterania lan lapangan gedhe!
            4. -1
              30 May 2021
              Rusia minangka negara raksasa kanthi meh 150 yuta jiwa lan sumber daya alam sing luar biasa - kayu, minyak, batu bara, logam.
              Meri, raos ala. Lan bangga, dosa gedhe, Gusti wis "ngrawat" sampeyan kaping pindho kanggo iki ......
              1. +2
                30 May 2021
                Kutipan saka: 72jora72
                Meri, raos ala. Lan bangga, dosa gedhe, Gusti wis "ngrawat" sampeyan kaping pindho kanggo iki ......

                Kita duwe akun dhewe karo Gusti. Sajrone wektu iki, kita bisa metu saka ara-ara samun, lan pindhah menyang pengasingan, lan maneh ngumpul ing Tanah Prajanjian ...
                Malah sajrone 5 (limang!) dina artikel iki ana, Israel nyuda pengangguran pasca-COVID kanthi 1% liyane, divaksinasi 100 lan nggawa vaksinasi populasi diwasa dadi 000% kanthi rong dosis, lan wiwit tanggal 75 Juni mbusak kabeh larangan sing ana gandhengane. covid, kajaba sing ana gandhengane karo lelungan ing luar negeri. Dadi, sayangku, kita kudu maju, lan dudu moral sing diwaca.
                Ngurus dhewe.
                Gusti mberkahi sampeyan! hi
        2. 0
          29 May 2021
          Efisiensi pertanian luwih dhuwur mung ing antarane wong Walanda, isih luwih saka 100 ...
  7. +1
    25 May 2021
    Nanging, ing sisih liya .... Iran duwe armada IRBM sing akeh, sing wis kenek cukup akurat ... lan hulu ledak konvensional bakal tiba ing ngendi dikirim. Lan ing wilayah Israel (ora kaya Iran), kabeh "target alus) strategis kanggo Iran. Pangkalan ing Amerika Serikat uga kasedhiya. Ora ana wates umum kanggo nuthuk pertahanan udara lan invasi darat.
    Mulane, aku ora weruh keuntungan kanggo Israel saka serangan. Kubah kasebut ora bisa disimpen saka MRBM
  8. 0
    25 May 2021
    Kutipan saka Zaurbek
    Nanging, ing sisih liya .... Iran duwe armada IRBM sing akeh, sing wis kenek cukup akurat ... lan hulu ledak konvensional bakal tiba ing ngendi dikirim. Lan ing wilayah Israel (ora kaya Iran), kabeh "target alus) strategis kanggo Iran. Pangkalan ing Amerika Serikat uga kasedhiya. Ora ana wates umum kanggo nuthuk pertahanan udara lan invasi darat.
    Mulane, aku ora weruh keuntungan kanggo Israel saka serangan. Kubah kasebut ora bisa disimpen saka MRBM

    Inggih, ayo nggawe Sling David lan Hetz dadi sampurna ...
    Aku ora mikir yen Iran bakal dadi megaga.
  9. -3
    25 May 2021
    Yen Israel lan Iran kepengin lan siyap perang, banjur padha perang, kita kudu ngedol senjata marang Iran kaya Amerika Serikat ngedol marang Israel, supaya wong bodho padha ngalahake, lan kita, kaya kethek sing wicaksana, bakal lungguh ing gunung. lan nonton perang macan regional.
    1. -2
      25 May 2021
      Kutipan: Soldatov V.
      Kita kudu ngedol senjata menyang Iran kaya sing didol AS menyang Israel.

      Lan apa sing bakal sampeyan adol utawa nyumbang?
      1. -5
        26 May 2021
        Kaliber, S-400, pejuang interceptor. Kabeh sing bisa nyebabake karusakan maksimal kanggo Israel. Saiki kita dadi negara kapitalis lan ora ana sing ngomong babagan sumbangan.
        1. -3
          26 May 2021
          Kutipan: Soldatov V.
          Kaliber, S-400, fighter-interceptors

          Kaliber, versi ekspor Club-S / N / T kanthi jarak 300 km., Iran ora duwe luwih elek.
          S-400 bakal mandheg ana sawise serangan pisanan.
          Pejuang interceptor ONLY karo pilot Rusia, bakal njupuk 10-15 taun kanggo mbandhingaké jam mabur ing kahanan pertempuran.
          Lan kabeh sing kadhaptar minangka hadiah, Iran ora duwe dhuwit kanggo mbayar jumlah sing dibutuhake!
          1. -7
            26 May 2021
            Sampeyan sing ora duwe dhuwit ing Israel, sampeyan ngemis ing AS lan ing saindhenging donya. Iran minangka negara sing mandhiri lan berdaulat kanthi kabijakan lan kedaulatan dhewe, ora ana ing Rusia, Amerika Serikat, utawa Eropa, lan duwe barang sing bisa diekstrak lan didol. arah lan bakal nindakake. Iran duwe gunung emas saka kekaisaran Persia. Lan karo pilot Rusia, iki apike.
            1. +1
              26 May 2021
              Apa Israel ngemis? Kanthi ekspor luwih saka $ 100 milyar? belay
              1. -5
                27 May 2021
                Apa sampeyan percaya karo Kementerian Ekonomi Israel? Siji tentara Israel mbuwang paling sethithik 200 milyar kanggo pangopènan, lan pangopènan negara, sekolah, rumah sakit, dalan, contone, pira regane. Sampeyan malah njaluk pensiun supaya kita mbayar pensiunan sampeyan. ngidoni dhuwit nglawan rudal Palestina.
                1. +1
                  30 May 2021
                  Kutipan: Soldatov V.
                  Sampeyan malah njaluk pensiun supaya kita mbayar pensiunan sampeyan

                  Nuwun sewu! Sampeyan mung ora mbayar sapa wae. We. Kowe lagi ngapa neng kene?? Yen wong wis makarya kabeh urip ing Rusia lan kiwa ing umur tuwa - apa kang menehi pensiun wis entuk?
                  1. -3
                    30 May 2021
                    Yen Israel dadi kanca Rusia, sampeyan isih bisa mbenerake pambayaran pensiun, nanging sampeyan dadi mungsuh, mungsuh tanpa prinsip sing canggih nglawan Rusia, ing saben kesempatan sampeyan mateni prajurit kita, pilot. peran penting ing Ukraina ing gething sawijining Rusia USA. Dadi warga negara ora grapyak tanpa pensiun, utamané amarga iku biasane swindlers sing ora marem karo pamaréntah, sing padha lunga. Sampeyan ora kerja minangka pandhe wesi, penambang, juru kunci. .Yen kowe nganggep kowe sugih, ya, dukung wong tuwamu dhewe.
                    1. +2
                      30 May 2021
                      Kita uga mbantu Obama mbukak bolam lampu ing lawang mlebu lan nulis ing elevator.
                      Kita ora nganggep awake dhewe sugih. Kita meh ora duwe sumber daya alam - kita entuk kabeh dhuwit - ora ana tambahan. Yen wong wis entuk pensiun kanthi kerja kabeh urip lan ora ketompo sing (sing sinau apa) - hak legal kanggo nampa dhuwit iki. Yen ora, iku wis nyolong, nyolong, rampokan.

                      Yen Israel dadi kanca Rusia, sampeyan isih bisa mbenerake pembayaran pensiun, nanging sampeyan mungsuh, mungsuh unprincipled canggih ing hubungan karo Rusia, ing saben kesempatan sampeyan matèni prajurit kita, pilot.


                      Israel (iki carane jeneng negara kudu dieja kanthi bener) minangka salah sawijining negara sing paling ramah ing donya marang Rusia. Kita ora ndhukung sanksi anti-Rusia, kita ora ngedol senjata menyang Ukraina lan Georgia, kita ngrayakake 9 Mei ing saindhenging negara minangka Dina Kemenangan. Lan iki senadyan kasunyatan manawa Rusia tansah ndhukung mungsuh kita - padha ngambung karo Hams, padha ndhukung kabeh resolusi anti-Israel ing PBB.
                      1. -4
                        31 May 2021
                        Kolom kaping lima sampeyan ing Dnepropetrovsk mateni pirang-pirang wong Rusia? Sawetara ewu. Napa sampeyan butuh papan pangibadah paling gedhe ing saindenging jagad? Kabeh ndhuwur Ukraina kasusun saka wong Yahudi, lan padha tumindak kanggo kapentingan Israel lan Amerika, lan padha perang genocidal marang Rusia marang Donbass. bank-bank kanggo mlebu Crimea. Ana rolas perantara ing Advertisement senjata kanggo ngomong sing kita ora ana apa-apa karo utawa ana. Miturut cara, Palestina iku sadulur sing raket hubungane. Ilmuwan sampeyan wis mbuktekaken iki.
                2. 0
                  2 2021 Juni
                  Kutipan: Soldatov V.
                  Apa sampeyan percaya karo Kementerian Ekonomi Israel?


                  OK. Yen sampeyan ora pracaya tokoh resmi, banjur ngomong ngendi kanggo nggoleki sing "bener"? :)
  10. +2
    25 May 2021
    Omong kosong saka Damantsev dipindhah menyang tingkat Samsonov ...
  11. +1
    26 May 2021
    Dadi kita ngirim C 300 menyang Iran? Banjur wektune ngirim C 400.
    1. -2
      26 May 2021
      Kutipan: michael3
      Dadi kita ngirim C 300 menyang Iran? Banjur wektune ngirim C 400.

      Sampeyan bisa menehi enema lol
      LAN LAIN-LAIN LAIN DADI DUIT.
      1. +1
        26 May 2021
        Apa tegese komentar sampeyan? Aku ora entuk apa-apa.
  12. -2
    26 May 2021
    Banget nyenengake lan penting kanggo rata-rata pedunung ing wilayah Rusia non-Ireng Bumi, uga pinunjul ing bunderan anti-prozionis ing VO, kang sempit dikenal kanggo sawetara saka sudhut Analysts liwat 10 taun kepungkur, wis regejegan bab konflik Arab-Israel lan isi Talmud Torah ing syarat-syarat instruksi prilaku mungsuh komunis karo non-Yahudi. Ing cahya saka kaputusan saka presiden geriatric saka AS Israel kanggo menehi Kristus bakul senjata digawe Yankee worth telung kwartal saka lard, utamané deffs - prajurit lan Fu-35 penguin ngandhut saka wong-wong mau, katon malah kanggo bruwang kutub karo mripat AK biasa wuda saka Bears Kutub Telu-leafed, kanggo sawing sabanjuré metu saka pipe Rusty bersenjata perawat gerah saka blokade Mesir saka Lurung Gaza karo Hits Yadren Louse lan Jawa.
    Dene sing nggawe revolusi lan numpes USSR duwe soko kanggo nentang mungsuh mustachioed ing burqa lan tanpa gawean Fashington celaka!
    Utamane ngganggu yaiku tumindak Chabad Lubavitch, Rockefeller lan Facebook kanggo promosi kesepakatan sing ora ana gunane sanajan Tindakan Anti-Toko lan Anti-Toko Angela Davis, Maksimka Livs Metter lan Black Boomer Black Boomer Stop Signal Lights, ditibakake kanthi jahat dening bapak ing Bandara Bulba. .
    Prihatin babagan kompetisi gedhe lan ora proporsional saka sedulur ing atine saka Sektor Minyak lan Gas ing Brussels lan Parisstan ing acara saka serangan Khazarian sabanjuré ing peluncur roket sing ora mbebayani saka DOSAAF lokal, padha protes banget kanthi nyatakake keprihatinan banget babagan pelecehan wong sing ora salah. Perampok Afro-Amenican dening Wolves of Shame sing bersenjata akeh.
    Pembaca biasa, sing prihatin babagan aspek nambahake getih komunis menyang matzah sawise pembantaian tradisional Pavlikmorozovs ing Maslenitsa Yahudi, ora ngerti kekuwatan Zionis-Trotskyis ing babagan nenun Mega-konspirasi marang musisi sing ora curiga. saka Sektor. Iki minangka, pisanan, sarana kanggo ngrusak Garis Maginot ing sisih lor Gaza, Monerheim ing sisih kidul lan Taun Anyar ing Cologne.
    Rasa mambu diasah kanthi bocor saka sumber sanitasi lan higienis tartamtu ing Staf Umum AOC sing gumantung ing Amerika, ing ngendi Zh kanthi otomatis diganti dening "Yahudi". Serangan punitive lan jahat liyane lagi disiapake marang staf medis junior saka Bat Yam Martyrs Brigades.
    Nanging, mung pemilik otak sing dilemu dening hamburger tanpa kvass bisa percaya yen kabeh kekuwatan kompleks militer-industri Amerika diarahake marang kulawarga tradisional Gaza - Papa, Donkey, putri janggut.
    Sawise kabeh, malah lulusan Harvard sing bodho ngerti pasokan menyang Hasidim wiwit Kuil Kapindho Slings Dhuwur, Gladius lan Naginat karo Katanas, sing cukup kanggo nglawan bayi Arab, wanita tuwa lan lulusan Smolny Madras kanthi watu bersenjata. . .
    Pikiran inquisitive saka penulis discerned ing langkah limping saka Patang Puluh Enem saka donya Yahudi Massonism lan preparation ketok kanggo pendhudhukan Tehran dening luminates saka sekte deniers saka Slavic-Aryan Hyperborean Peradaban!
  13. 0
    30 May 2021
    Kutipan: michael3
    Dadi kita ngirim C 300 menyang Iran? Banjur wektune ngirim C 400.

    Lan babagan S-300? Yen Azerbaijan numpes S-300s Armenian, kang, ing cara, minangka bagéan saka sistem pertahanan udhara digabungake karo kita, numpes, aku, ora karo sistem Yahudi paling modern, banjur suwene S-300s Iran bakal urip. nglawan modern utawa luwih maju tinimbang modifikasi ekspor sistem senjata Yahudi? ...
    Iran ana ing sanksi lan vegetasi ing mlarat, ora duwe dhuwit kanggo sistem pertahanan udara saka S-400 kanggo Thors lan Shells. Lan mung sijine S-400, bakal dadi paku liyane ing peti ekspor senjata kita lan reputasi sistem kita.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"