"Kanggo ngganti PM": Pengawal Rusia diadopsi pistol Lebedev MPL

41

Lebedev Modular Pistol (MPL) "Lynx" diadopsi dening Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia (Rosgvardia). Iki diumumake dening direktur umum "Kalashnikov" Dmitry Tarasov.

Pistol iki sijine menyang layanan ing rong versi bebarengan: MPL (standar) lan MPL-1 (kanggo shooting bisu). miturut TASS karo referensi kanggo tembung saka direktur umum, pistol wis wiwit mlebu ing unit "kanggo testing." Kacathet yen bedhil anyar dibedakake karo ergonomi, pas karo tangane, lan pengaturan kontrol loro-lorone ngidini MPL bisa digunakake kanthi merata dening wong kiwa lan tangan tengen.



Elinga yen pistol Lebedev MPL, asline diarani PL-15, dikembangake miturut spesifikasi taktik lan teknis saka Pengawal Rusia, karya diwiwiti ing 2017 lan ditindakake minangka bagean saka ROC "Lynx". Maret taun iki gaman tes negara rampung kanthi asil positif lan dianjurake kanggo diadopsi dening Pengawal Nasional.

Pistol kasebut dirancang ing versi standar lan versi kanggo nindakake tugas khusus kanthi kamungkinan nginstal piranti kanggo nyuda swara tembak. Kaliber - 9X19 mm, sampeyan bisa nggunakake macem-macem lampiran, majalah kapasitas tambah, USM karo mode tembak otomatis, etc.

Ing 2019, Pengawal Nasional ngumumake yen dheweke nganggep pistol Lebedev minangka pengganti pistol Makarov PM.
  • kalashnikov.media
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    24 May 2021
    Kayane pistol sing apik ternyata ...
    Maneh ing rong versi.
    Gedhe lan kompak.
    Kanggo polisi, mbokmenawa, kompak luwih perlu.
    1. +4
      24 May 2021
      • Pistol self-loading Lebedev MPL,
      • Pistol self-loading Lebedev MPL1,
      • Self-loading pistol Lebedev PLC.

      Kabeh varian kamar ing 9x19, klasik Lugger / Parabellum. Ing wektu sing padha, massa tanpa toko
      MPL yaiku 800 g,
      PLC - -------------- 730 g.
      Sakabèhé dawa / laras dawa
      MPL - 205/112 mm,
      PLC - 185/92 mm.
      Shop MPL nyekel 16 babak, PLC - 14.
      Mangkono, ternyata pistol PLC minangka pangembangan versi kompak saka PL-15K. Versi dhasar saka pistol Lebedev MPL dikembangake minangka senjata sing janjeni kanggo karyawan departemen lan departemen penegak hukum. Pistol MPL dirancang kanggo kartrij 9 × 19, amunisi utama kanggo MPL yaiku kartrid 7N21 impuls dhuwur kanthi peluru penetrasi tambah, uga bisa nggunakake macem-macem komersial lan militer 9 × 19 mm Luger / Parabellum kartrid.
      Pistol MPL nduweni:
      • pigura alloy aluminium kekuatan dhuwur
      • Automasi senjata nggunakake recoil saka bolt disambung menyang tong minyak, karo stroke tong minyak cendhak
      • Indikator saka ngarsane kartrid ing kamar
      • Pistol bisa dilengkapi tong minyak sing elongated kanthi moncong benang, sing dipasang silencer sing bisa dicopot kanthi cepet.
      • ngarsane ngarep lan mburi bisa diganti bisa duwe konfigurasi beda ing panjalukan saka pangguna
      • Kamungkinan instalasi saka ngarsane collimator ing rana.
      1. 0
        24 May 2021
        Kutipan saka: Bad_gr
        Lebedev self-loading pistol
    2. 0
      24 May 2021
      Kutipan saka: Victor_B
      Kanggo polisi, mbokmenawa, kompak luwih perlu.

      Mulane, artikel babagan Pengawal Rusia lan pistol kanggo dheweke ...
  2. +8
    24 May 2021
    Pilihan banget, Aku dianakaké ing tangan ing Tentara 2018 pameran, mesin kelangan
    1. 0
      24 May 2021
      mung maneh dadi metu sing saben yard wis pistol dhewe, lan FSE model beda
  3. +3
    24 May 2021
    Pistol Lebedev luwih trep tinimbang Yarygin, sing bobote kabotan ...
    Muga-muga tentara uga bakal nggunakake kapal selam tinimbang PM lan PYa.
    1. +2
      24 May 2021
      Luwih trep kanggo apa? Kanggo perang target akhir minggu?
      Pistol Yarygin, Pistol GSh-18, Pistol SR1, Pistol Udav - kabeh mau duwe 18 babak ing majalah. Lan sawetara, utamane sing luar biasa, uga 9x21.
      PL - 16 babak. ing 2021? Serius?
      PL mung pistol sing digawe kanggo nyenengake wakil IPSC sing wis padat mapan lan nyekel Kalashnikov Concern. Iku sedhih.
      Muga-muga tentara kasebut ora bakal diadopsi kanthi massal. Sanajan, misale jek pilot uga dijanjekake ... Lan iki kanggo wong-wong sing peduli karo EVERY CARTRIDGE! Ngapunten.(
      1. +5
        24 May 2021
        Kutipan saka Kapkan
        Luwih trep kanggo apa? Kanggo perang target akhir minggu?
        Pistol Yarygin, Pistol GSh-18, Pistol SR1, Pistol Udav - kabeh mau duwe 18 babak ing majalah.

        Pelanggan ora mung katon ing kapasitas toko, nanging uga kualitas senjata liyane. Bobot lan dimensi, linuwih, ergonomis, biaya, lsp. Ing GSh-18, contone, iku mokal kanggo nglengkapi majalah karo wolulas babak tanpa khusus. piranti, ing manual, ora luwih saka 12-13 babak.
        1. 0
          24 May 2021
          Minangka aturan, pungkasan 2-3 cartridges ing pistol sembarang hammered karo aplikasi saka gaweyan wujud.
      2. +7
        24 May 2021
        Bener "demi perwakilan IPSC" PL-14 digawe lan nganti saiki durung disetujoni ing daftar pistol sing diijini kanggo kompetisi shooting praktis. PL-15 lan 15K minangka senjata sing beda. Ing sawijining wektu, aku uga nggunakake PM lan Yarygin. Aku kiwa lan mung bisa matur nuwun kanggo sekring pindho sisi. Ing Yarygin, kabeh plus diblokir dening insecurity - iku kedaden saka 18 babak sing ana nganti rong telat (distorsi) lan padha njupuk wong kanggo "kekurangan iwak". Ayo ndeleng apa operasi nyata saka sampel iki bakal nuduhake. Pengawal Nasional ing urip nyata nggunakake pistol luwih kerep tinimbang militer, supaya review bakal katon rauh.
      3. AVM
        +2
        24 May 2021
        Kutipan saka Kapkan
        Luwih trep kanggo apa? Kanggo perang target akhir minggu?
        Pistol Yarygin, Pistol GSh-18, Pistol SR1, Pistol Udav - kabeh mau duwe 18 babak ing majalah. Lan sawetara, utamane sing luar biasa, uga 9x21.
        PL - 16 babak. ing 2021? Serius?
        PL mung pistol sing digawe kanggo nyenengake wakil IPSC sing wis padat mapan lan nyekel Kalashnikov Concern. Iku sedhih.
        Muga-muga tentara kasebut ora bakal diadopsi kanthi massal. Sanajan, misale jek pilot uga dijanjekake ... Lan iki kanggo wong-wong sing peduli karo EVERY CARTRIDGE! Ngapunten.(


        Serius? Apa perlu 18 babak? Apa 16 wis pungkasaning jagad? Apa ora apa-apa yen akeh polisi lan militer ing saindenging jagad nggawa pistol 15 tembakan, Glock-19 sing padha?

        Sampeyan kudu ngganti sistem latihan shooting polisi, kalebu. karo kelas IPSC. Lan karo njupuk 6000 babak saben wong saben taun.
        1. -2
          24 May 2021
          Sampeyan kudu ngganti sistem latihan shooting polisi, kalebu. karo kelas IPSC

          ngguyu ngguyu siji liyane saka sedulur sing "melu ing IPSC - tiwas ing perang" ...
          Apa ora apa-apa yen akeh polisi lan militer ing saindenging jagad nggawa pistol 15 tembakan, Glock-19 sing padha?

          Aku ora peduli apa sing padha nganggo. Kajaba iku, tugas utama yaiku njupuk wong ireng nganggo kaos alkohol.
      4. -1
        24 May 2021
        Kutipan saka Kapkan
        PL mung pistol sing digawe kanggo nyenengake wakil IPSC sing wis padat mapan lan nyekel Kalashnikov Concern. (

        Apa ana ing kene
        perwakilan IPSC
        istilah referensi kanggo nggawe pistol ditanggepi dening Pengawal Rusia, lan ora dening IPSC utawa Federasi Praktis Shooting Rusia ....
        Pelaksana kanggo tes pabrik bisa melu sapa wae, amarga. dheweke nanggung risiko nepaki pesenan ..., nanging sajrone tes militer, dheweke dites dening personel Pengawal Rusia, kabeh katon jelas ..., lan aku ora weruh ing kapal selam IPSC, ing shooting praktis, sumber pistol iku penting, lan Viking ana wis pour ing ....
        Kita bakal pindhah menyang analog Glock sajrone 20 taun maneh ....
        1. 0
          25 May 2021
          Kita bakal pindhah menyang analog Glock sajrone 20 taun maneh ....

          Kocak. Aku ora bakal menehi komentar babagan liyane.
          Kabeh jawaban ing kene ana watesan wektu.


          Lan ing kene, kanthi referensi wektu, kepiye urip gumantung marang Glock sampeyan. Lan supaya video iku sethitik kurang saka yuta.
          Lan frasa utama, sakramèn ing video iki - Senjata kurang ajar!
          1. 0
            25 May 2021
            Kapkan Kocak. Kabeh jawaban ing kene ana watesan wektu.

            Aku uga lucu. Ora ana jawaban, lan ora ana referensi babagan wektu, ana sawetara jinis cangkir sing ora seneng karo Glock, lan ngaku yen Pasukan Khusus kita ora duwe ....
            Lan vidosiki, aku bakal mbuwang sampeyan dhewe ...
            Aku umume meneng bab tantangan sumber Glock, Aku duwe soko kanggo mbandhingaké karo, amarga. dijupuk saka akèh, kalebu. mungsuh ....
            Umumé, "spesialis senjata" "akeh pasuryan" ....

            Dadi, sampeyan ora mangsuli aku: kepiye wakil IPSC nyegah sampeyan ing tes pabrik, sanajan panemune ora dianggep ing kesimpulan komisi kasebut ... amarga. ora ana hubungane karo VTK lan OTK, uga karo biro desain lan staf teknik pabrik ....
            1. 0
              25 May 2021
              ana sawetara jinis cangkir sing ora seneng karo Glock, lan ngaku yen Pasukan Khusus kita ora duwe ....

              Sampeyan saiki seneng banget karo wong iki. Pancen ora kudu ditindakake.
              Dadi sampeyan ora mangsuli aku: kepiye wakil IPSC nyegah sampeyan ing tes pabrik

              Lan aku ora ngerti kepiye disiplin ing pabrik-pabrik lan apa wong cilik iki ana ing tes kasebut. Aku mung ngomong apa sing ditindakake kanggo nyenengake wong cilik iki.
              Gagang kapal selam ora trep kanggo ditembak saka posisi apa wae kajaba ing lengen sing diulur. Apa sing dibutuhake IP lan atlit liyane. Ora ana hubungane karo urip nyata lan bentrokan.
              Lan ala saka IP yaiku dheweke nandur ide gila sing adoh saka akal sehat lan kasunyatan.
              Contone, kaya toko tambang ing Vityaz. (iki, kanthi cara, menyang topik "Aku mbuwang vidosik")
              Aku umume meneng bab tantangan sumber Glock, Aku duwe soko kanggo mbandhingaké karo, amarga. dijupuk saka akèh, kalebu. mungsuh...

              Demi Allah. Tembak apa wae sing dikarepake. Jumlah nembak sampeyan njupuk ngandika pancen boten, kajaba sing njupuk akeh, lan Mungkin kenek ngendi sampeyan pengin. Sampeyan uga dikandhani ing video manawa Glock ora lulus tes. Mekaten.
              Lan aneh banget yen sampeyan menehi komentar babagan kabeh, kajaba video sing polisi meh mati saka Glock ... ngguyu
          2. 0
            25 May 2021
            https://topwar.ru/153332-pochemu-ne-glok-potomu-chto-magazin-proshu-ne-menjat-nazvanie-stati.html
            1. 0
              25 May 2021
              Kancaku, ya, sampeyan ngethok apisishniks urip ... Mungkasi langsung.) Sing utama kanggo dheweke yaiku njupuk lan pew-pew. ing kahanan omah kaca, banjur gawe kandhang tikus lan katon ing sisih kiwa / tengen. )) Lan sampeyan mlebu nganggo kertu trump ... Oh, sampeyan ora bisa nindakake ... ))
            2. AVM
              +1
              25 May 2021
              Kutipan saka bunta
              https://topwar.ru/153332-pochemu-ne-glok-potomu-chto-magazin-proshu-ne-menjat-nazvanie-stati.html


              Apa sampeyan mikir yen majalah baris kaping pindho minangka teknologi sing ora dingerteni sing ora kasedhiya kanggo H&K, ZiG lan perusahaan liyane?

              Anehe, luwih saka setengah donya perang karo pistol Western, nanging pranyata kabeh salah. Lan tentara gedhang bakal nggoleki, nanging tentara AS perang akeh lan asring, lan pistol siji-baris - oke, supaya ana korupsi lan lobbying, nanging Israel iku ara-ara samun, wedhi, lan maneh Yerikho 941 karo siji baris metu. ? Apa sebabe H&K, ZiG lan liya-liyane ora nggawe output amunisi baris kaping pindho?
              1. -1
                25 May 2021
                Apa sampeyan mikir yen "donya kabeh ana ing perang", banjur gelut karo senjata sing digawe dening insinyur sing duwe kawruh khusus senjata? Miturut cara, bedhil ora kanggo wong-wong mau kanggo "perang". Utamane dilakokno dening perwira polisi lan jurusan saka IPSC. Utawa sampeyan duwe statistik ing kerugian mungsuh ing perang saka pistol geni dibandhingake bedhil / machine gun fire?

                Kutipan saka AVM
                Apa sampeyan mikir sing majalah karo loro-baris metu saka cartridges sawetara jinis teknologi dingerteni


                Iku dudu teknologi, nanging solusi teknis. Lan ing solusi iki, miturut hukum mekanika sing ditemokake dening Archimedes, gaya feed ing kartrij ndhuwur iku setengah saka gaya feed spring. Wis cukup. Lan "donya kabeh" dudu indikator. Yen ora, saiki kita kabeh bakal ana ing sangisore gendera pelangi.
                1. AVM
                  -1
                  25 May 2021
                  Kutipan saka bunta
                  Apa sampeyan mikir yen "donya kabeh ana ing perang", banjur gelut karo senjata sing digawe dening insinyur sing duwe kawruh khusus senjata?


                  Apa ana insinyur sing ngerti babagan senjata khusus mung ing Rusia?

                  Kutipan saka bunta
                  Miturut cara, bedhil ora kanggo wong-wong mau kanggo "perang".


                  Banjur kenapa bedhil dikembangake dening "Insinyur kanthi kawruh khusus senjata"?

                  Apa Angkatan Darat AS nggunakake pistol minangka asil saka tender sing dawa lan rumit mung kanggo nggawa? Apa, banjur, ing umum, bedhil ing Angkatan Bersenjata?

                  Kutipan saka bunta
                  Utawa sampeyan duwe statistik ing kerugian mungsuh ing perang saka pistol geni dibandhingake bedhil / machine gun fire?


                  Ora, kepiye sampeyan?

                  Yen padha ora perang karo pistol, banjur apa kita kudu anyar - kanggo nglampahi dhuwit? Kanggo petugas sing nganggo lan PM bakal nindakake, luwih trep - akrab, kompak. Utawa mung kita sing perang karo pistol, nanging ora, lan mulane kita wis lumaku karo PM kanggo 70 taun? standar pindho.

                  Kutipan saka bunta
                  Dheweke biasane dikelola dening polisi.


                  Polisi uga ora tansah kerja kanthi karesikan sing sampurna - ing Texas, bledug lan wedhi ora katon cilik, aku mikir yen pilihan alam bakal cepet mbukak kauntungan sing nemtokake toko kanthi rong baris, nanging sakperangan alesan iki ora kedadeyan. . Utamane ing AS, ing ngendi ana pasar senjata gedhe, kalebu. pistol.

                  Struktur sing ora bisa ditindakake biasane tiba kanthi cepet, lan toko sing metu saka baris siji minangka sing paling urip. Yen output rong baris duwe kaluwihan dhasar babagan linuwih, mula bakal dikarepake paling ora ing antarane kabeh survivalists, panyengkuyung apocalypse zombie (kaya AK), lan Glock sing padha bakal cepet nguwasani ceruk pasar. Nanging sakperangan alesan, karo pistol Ultra-dipercaya karo loro-larik metu, malah peralatan khusus sing ora pindhah.

                  Kutipan saka bunta
                  lan jurusan saka IPSC.


                  Sampeyan mung duwe sawetara jenis gething kanggo IPSC. Ana alesan?

                  Kutipan saka bunta
                  Kutipan saka AVM
                  Apa sampeyan mikir sing majalah karo loro-baris metu saka cartridges sawetara jinis teknologi dingerteni


                  Iku dudu teknologi, nanging solusi teknis.


                  Kadhangkala solusi teknis mbutuhake teknologi sing ora kasedhiya kanggo ngetrapake. Empu sarcasm, wiwit manufaktur Western akeh luwih dilengkapi saka kita, lan padha bisa nggawe metu loro-baris ing toko tanpa masalah, nanging sakperangan alesan padha ora. Apa dheweke ngerti senjata kita?

                  Kutipan saka bunta
                  Lan ing solusi iki, miturut hukum mekanika sing ditemokake dening Archimedes, gaya feed ing kartrij ndhuwur iku setengah saka gaya feed spring.


                  Pitakonan, apa upaya iki cukup utawa ora prinsip? Utawa kita bakal nggawe kahanan ing ngendi majalah bisa dadi rereget sing cartridges koyone munggah majalah, nanging nalika dipakani, bedhil macet tightly?

                  Umumé, iku misale jek sing alesan banget iki nemokke kanggo nutup pasar tentara saka saingan, test iki sijine ing, kang meh ora layak ing kasunyatan, nanging ora siji pistol manca bakal pass.
                  1. 0
                    25 May 2021
                    Kutipan saka AVM
                    Apa ana insinyur sing ngerti babagan senjata khusus mung ing Rusia?

                    Mung ing Rusia ana kursus khusus ing universitas lan sekolah teknis. Lan mung lulusan saka Izhevsk Industrial College, sing ngrampungake kursus - mesin lan piranti khusus, nggawa AN-94 menyang layanan.

                    Kutipan saka AVM
                    Apa Angkatan Darat AS nggunakake pistol minangka asil saka tender sing dawa lan rumit mung kanggo nggawa? Apa, banjur, ing umum, bedhil ing Angkatan Bersenjata?


                    Sing bener - tender. Lan ora kanthi pangembangan ilmiah ing think tank ing Wilayah Moskow. Senjata dikembangake ing sangisore kartrid. Lan luwih sapisan. Ing kasus pegunungan sing ngganti beret, alesan kanggo panggantos kasebut yaiku keandalan beret sing kurang. Kartrid tetep padha. Ing sepuluh utawa sewelas taun, "tender" liyane bakal diumumake. Pistol minangka senjata pribadi saka kasempatan pungkasan. Dheweke ora mbutuhake luwih saka 6-8 babak. Utawa apa sampeyan mikir Makarov lan para perwira GRAU sing ngliwati sekolah perang gedhe iku bodho? Nanging dumadakan, sawise pirang-pirang taun, sawetara kartrid kasebut wiwit dianggep minangka kekurangan. Purkua? Polisi lan atlit mbutuhake luwih akeh, nanging ora duwe institusi sing kuat, diganti dening "ahli" kanthi jeneng Kirisenko. Utawa saiki Vlasenko iku bajingan lengkap, Nanging, kepala pangembangan senjata sipil ing badhan.

                    Kutipan saka AVM
                    Nanging sakperangan alesan, karo pistol Ultra-dipercaya karo loro-larik metu, malah peralatan khusus sing ora pindhah.


                    Sampeyan ngerti apa ngiyanati teapot ing pitakonan babagan senjata - mréntahaké pancet kanggo "khusus" minangka Resor pungkasan ing prakara ngevaluasi senjata. Aku pribadi ngerti sawetara. Wong lanang biasa karo masalahe dhewe. Ora ana upaya kanggo eksklusivitas. Padha tulus kasengsem ing kabeh masalah njupuk, kalebu glocks lan ridges.

                    Kutipan saka AVM
                    Sampeyan mung duwe sawetara jenis gething kanggo IPSC. Ana alesan?


                    ya wis. Sistem latihan sing diwenehake menyang unit tempur wis rusak.

                    Kutipan saka AVM
                    Produsèn Western luwih dilengkapi luwih saka kita, lan padha bisa nggawe metu loro-baris ing toko tanpa masalah, nanging sakperangan alesan padha ora.


                    Sampeyan salah. "Nggawe" lan "nggawe" iku konsep sing beda. Lebedev, malah karo dana Unlimited, ora ngembangaken majalah anyar kanggo pistol kang. Aku njupuk siap saka chezeta. Apa sampeyan mikir sing ing badhan padha ngukur dimensi karo rod, digawe prangko lan mati padha lunga? Miturut pendapatku, dheweke isih nandhang sangsara saka toko iki. Kenapa baris tunggal isih digunakake? Ana sawetara alasan objektif, kalebu kenapa Glock nggunakake baris siji. Nanging, nuwun sewu, ora kanggo komentar. Akeh tulisan lan fisika sithik, ora saben wong ngerti.

                    Kutipan saka AVM
                    Pitakonan, apa upaya iki cukup utawa ora prinsip?


                    Ora ana pitakonan, ana rumus pitungan kanggo meh saben perakitan senjata.
                    1. AVM
                      +2
                      26 May 2021
                      Kutipan saka bunta
                      Kutipan saka AVM
                      Apa ana insinyur sing ngerti babagan senjata khusus mung ing Rusia?

                      Mung ing Rusia ana kursus khusus ing universitas lan sekolah teknis. Lan mung lulusan saka Izhevsk Industrial College, sing ngrampungake kursus - mesin lan piranti khusus, nggawa AN-94 menyang layanan.


                      Kita uga duwe kursus khusus babagan nggawe mobil ing universitas lan sekolah teknis, amarga iki kita ora dadi legislator industri otomotif.

                      Napa sampeyan milih AN-94 banget? Ing negara liya ora ana produk sing luwih maju, akhire rumit banget, kabel iki, apa AK sing dianyari menyang pasukan?

                      Kutipan saka bunta
                      Sing bener - tender. Lan ora kanthi pangembangan ilmiah ing think tank ing Wilayah Moskow. Senjata dikembangake ing sangisore kartrid. Lan luwih sapisan. Ing kasus pegunungan sing ngganti beret, alesan kanggo panggantos kasebut yaiku keandalan beret sing kurang. Kartrid tetep padha. Ing sepuluh utawa sewelas taun, "tender" liyane bakal diumumake.


                      Mungkin dheweke bakal ngumumake. Tender, yen adil lan mbukak, minangka cara paling apik kanggo nyedhiyakake. Ing siji kondisi - spesifikasi teknis sing kompeten, lan iki persis apa sing kudu ditindakake dening pusat analitik Wilayah Moskow, lan tugas manufaktur yaiku kanggo nepaki utawa ngluwihi syarat kasebut. Ing wektu sing padha, iki ora ateges industri kasebut ora bisa nggawe ide, utawa organisasi khusus, kayata sawetara lembaga utawa lembaga riset.

                      Kutipan saka bunta
                      Pistol minangka senjata pribadi saka kasempatan pungkasan. Dheweke ora mbutuhake luwih saka 6-8 babak.


                      Dadi aku ngomong PM cukup?

                      Kutipan saka bunta
                      Utawa apa sampeyan mikir Makarov lan para perwira GRAU sing ngliwati sekolah perang gedhe iku bodho?


                      Ora, nanging kahanan ganti, taktik ganti, malah wong ganti, sanajan ora katon.

                      Kutipan saka bunta
                      Nanging dumadakan, sawise pirang-pirang taun, sawetara kartrid kasebut wiwit dianggep minangka kekurangan. Purkua? Luwih akeh polisi lan atlet kudu ...


                      NIB muncul, mulane kudu njupuk seri ing AP, muncul Mujahidin sing dibenturi watu, sing kudu diobong nganti tiba - dijamin sistem saraf pusat utawa jantung ora kena pengaruh.

                      Kutipan saka bunta
                      Kutipan saka AVM
                      Nanging sakperangan alesan, karo pistol Ultra-dipercaya karo loro-larik metu, malah peralatan khusus sing ora pindhah.


                      Sampeyan ngerti apa ngiyanati teapot ing prakara senjata - mréntahaké pancet kanggo "khusus" minangka Resor pungkasan ing prakara ngevaluasi senjata.


                      Lan upaya kanggo ngrusak mungsuh nuduhake ora ana argumen sing waras.

                      Kutipan saka AVM
                      Aku pribadi ngerti sawetara. Wong lanang biasa karo masalahe dhewe. Ora ana upaya kanggo eksklusivitas. Padha tulus kasengsem ing kabeh masalah njupuk, kalebu glocks lan ridges.


                      Lan padha nggunakake Glocks lan Zigs yen padha menehi, lan ora "super-dipercaya" Rook. Lan iki minangka indikator.


                      Kutipan saka bunta
                      Kutipan saka AVM
                      Sampeyan mung duwe sawetara jenis gething kanggo IPSC. Ana alesan?


                      ya wis. Sistem latihan sing diwenehake menyang unit tempur wis rusak.


                      Aku ora duwe informasi babagan iki, nanging ndeleng apa sing kedadeyan sadurunge ing unit garis Angkatan Bersenjata lan ing polisi / polisi babagan nggarap pistol (lan saiki, aku mikir), mung ora bisa ngrusak apa wae. ana ing prinsip. Aku ora bakal ngomong apa-apa bab pasukan khusus, mbok menawa padha duwe cara dhewe.

                      Kutipan saka AVM
                      Produsèn Western luwih dilengkapi luwih saka kita, lan padha bisa nggawe metu loro-baris ing toko tanpa masalah, nanging sakperangan alesan padha ora.


                      Kutipan saka bunta
                      Sampeyan salah. "Nggawe" lan "nggawe" iku konsep sing beda. Lebedev, malah karo dana Unlimited, ora ngembangaken majalah anyar kanggo pistol kang. Aku njupuk siap saka chezeta. Apa sampeyan mikir sing ing badhan padha ngukur dimensi karo rod, digawe prangko lan mati padha lunga? Miturut pendapatku, dheweke isih nandhang sangsara saka toko iki. Kenapa baris tunggal isih digunakake? Ana sawetara alasan objektif, kalebu kenapa Glock nggunakake baris siji. Nanging, nuwun sewu, ora kanggo komentar. Akeh tulisan lan fisika sithik, ora saben wong ngerti.


                      Lan sampeyan ora saka JSC "TsNIItochmash"?

                      Kutipan saka bunta
                      Kutipan saka AVM
                      Pitakonan, apa upaya iki cukup utawa ora prinsip?


                      Ora ana pitakonan, ana rumus pitungan kanggo meh saben perakitan senjata.


                      Sampeyan ngerti, ana trik kasebut ing tender - TOR nuduhake indikator manawa pemasok "perlu", umpamane, supaya mesin duwe daya persis 221 hp, ora kurang. Ing wektu sing padha, ana 50 pemasok liyane sing duwe mesin 118 hp. Ing wektu sing padha, ana alesan obyektif kanggo nyelehake persis 221 hp. Ora, nanging "Aku pancene pengin."

                      Mangkono uga karo toko loro-larik metu - ora ana masalah kritis karo metu siji-baris, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nyisihaken saka akeh saingan, mbenerake iki dening wigati ngédap iki kaputusan tartamtu, lan nulis cocok. rumus kanggo prakara iki.

                      Ana konsep kayata "perlu" lan "cukup".
                      1. 0
                        26 May 2021
                        Kutipan saka AVM
                        Lan sampeyan ora saka JSC "TsNIItochmash"?


                        Izhevsk, insinyur senjata kanthi pendhidhikan, mantan karyawan militer Soviet sing nampa VP 1517 saka Departemen Pertahanan USSR.

                        Kutipan saka AVM
                        Mangkono uga karo toko loro-larik metu - ora ana masalah kritis karo metu siji-baris, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nyisihaken saka akeh saingan, mbenerake iki dening wigati ngédap iki kaputusan tartamtu, lan nulis cocok. rumus kanggo prakara iki.


                        Nuwun sewu, nanging sawise demagoguery iki, aku ora weruh gunane nerusake obrolan.
                      2. 0
                        29 May 2021
                        Good day!
                        Delengen, ing celengan, supaya bisa diomongake, kepiye pembunuh wong ireng liyane meh mati nalika tembak saka Glock ngguyu
    2. +2
      24 May 2021
      Tentara wis milih "Boa".
      1. +2
        24 May 2021
        "Boas" utamane bakal dilayani karo pasukan khusus lan unit intelijen. Personil militèr biasa uga bakal nampa anyar - pembalap, signalmen, spesialis logistik.

        Sing nggumunake, ing kene kabeh sing mesthine duwe bedhil wis kadhaptar utawa ana sing lali?
        1. +2
          25 May 2021
          Kutipan: Alex777
          Sing nggumunake, ing kene kabeh sing mesthine duwe bedhil wis kadhaptar utawa ana sing lali?

          Mbah saka VOKhR lali, sanajan dheweke mesthine duwe SCS, nanging aku ora bakal nolak Mauser ...
          1. 0
            25 May 2021
            Mbah saka VOKhR lali, sanajan dheweke mesthine duwe SCS, nanging aku ora bakal nolak Mauser ...

            Apa sampeyan mikir? ora
            1. 0
              25 May 2021
              Kutipan: Alex777
              Apa sampeyan mikir? ora

              Luwih khusus?
              1. 0
                25 May 2021
                Katon yen nenek saka vohr nganggo revolver
                1. 0
                  25 May 2021
                  Kutipan saka eskulap
                  Katon yen nenek saka vohr nganggo revolver

                  Ing 17? Aku weruh ing awal 90s karo SCS, ing Moscow ing jembatan railway liwat kali. Moscow ing distrik AMO-ZiL ...
          2. 0
            27 May 2021
            Mbah, yen kanggo ngatasi SCS sampeyan kudu dadi pelepas kettlebell :)
            Mbah saka VOKhR wis suwe diganti dening tentara pengawal, ing kono saben kios duwe pengawal lan sawetara sing nganggo igs lan saiga ...
    3. Komentar wis dibusak.
  4. +5
    24 May 2021
    Ditahan ing pameran. Kanggo kula, iku banget "diterapake", dumunung mulyo ing tangan. Sayange aku ora bisa njupuk.
  5. +7
    24 May 2021
    Omong kosong iku prasaja. Wiwitane, kapal selam kasebut dikembangake kanthi mandiri minangka pembunuh Glock wiwit taun 2014, kanthi pangarep-arep pasar manca, sing ditutupi amarga sanksi. Ora ana Pengawal Rusia lan ora cedhak. Iki digawe ing April '16. Sawise pirang-pirang tampilan ing pameran Kementrian Pertahanan "Armament 2015 ... 2020", dumadakan wis dikembangake dening "urutan" Pengawal Rusia wiwit taun kaping 17. Ya. Tentara ora perlu pistol iki kanggo alasan obyektif, utamané kang linuwih. Supaya piye wae mbalekake sawetara dhuwit ngginakaken ing pembangunan lan PR saka pistol iki, kita mutusaké kanggo nggunakake titah paling manut - Zolotova. Masa depan produk iki diragukan ora mung amarga salah perhitungan ing desain, nanging uga kasunyatan manawa sistem kanggo ngluncurake produk anyar menyang produksi kanthi prihatin ora ana apa-apa. Wiwit ambruk gedhe, Izhmash utawa keprihatinan ora nggawe produk siji sing dirancang saka awal. Ana akeh owah-owahan ing senapan serbu Kalashnikov, lan biasane ora kanggo luwih apik.
  6. -5
    24 May 2021
    Ora nganti 75 taun kepungkur, pistol polisi 9x18 diganti karo pistol 9x20 tentara. ngguyu
  7. -1
    24 May 2021
    Iku wektu dhuwur! hi
  8. -1
    25 May 2021
    Kita ora butuh Glocks lan Swifts. Kanggo spesialis, kabeh ana, nanging ora, dheweke bakal tuku latihan 20 taun kanggo dhuwit. PM tuku ing USA, Ing negara karo budaya senjata dikembangaké. Ing negara padha njupuk CP1 lan Makar karo TT Kita ora duwe dhuwit, nanging ana serial barel serial (kajaba TT) Aja njupuk TT, iki dudu sekring
  9. +1
    27 May 2021
    Bubar aku weruh platoon (offhand) saka pengawal, supaya sawetara karo chestnut, sawetara karo cedar, sawetara karo cypress ... Kaya sawetara jenis milisi, sing entuk apa.
    Dheweke isih kudu mutusake siji PP.
  10. -1
    30 May 2021
    Wong lanang saka Alpha luwih seneng nggarap Glock, lan dheweke pengin dipercaya luwih akeh tinimbang macem-macem "penggemar shooting praktis lan teoritis", amarga uripe gumantung karo senjata sing bener, lan dudu asil "shooting" ing jarak tembak. ....

    "Boa constrictor" mesthi luwih kuat, nanging ing ngendi prajurit pasukan khusus bisa njaluk kartrid 9x21 yen nindakake misi pertempuran ing mburi garis mungsuh, lan malah ing garnisun remot cartridges iki ora bisa ditemokake "dina karo geni" kanggo replenish amunisi . ...
    Kartrid 9x19 minangka sing paling umum ing donya lan malah ing Rusia ing toko senjata, mula luwih becik sampeyan duwe kapal selam utawa Glock tinimbang constrictor Boa sing luwih kuat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"