Ing Eropa, dheweke nyoba ngerteni sapa sing nggawe laporan pertama babagan kemungkinan ana bom ing pesawat Ryanair.

54
Ing Eropa, dheweke nyoba ngerteni sapa sing nggawe laporan pertama babagan kemungkinan ana bom ing pesawat Ryanair.

Ing Eropah, para ahli sibuk njlentrehake pitakonan sapa sing teka saka pesen pisanan babagan kemungkinan ana piranti mbledhos ing pesawat sing pungkasane ndharat ing Minsk. Wartawan njaluk Ryanair menehi komentar babagan kahanan kasebut. Layanan pers maskapai kasebut ngetokake pratelan yen kebangkrutan paksa pesawat ing ibukutha Belarus dumadi sawise "nampa pesen saka layanan kontrol lalu lintas udhara Belarus babagan kemungkinan bom ing pesawat."

Ing wektu sing padha, maskapai kasebut durung mangsuli pitakon apa pesen iki pisanan saka dispatcher Belarusian utawa apa perusahaan nampa informasi saka Athena lan Vilnius sadurunge. Elinga yen wiwitane dilaporake yen sinyal pisanan teka saka ibukutha Yunani.

Layanan pers operator udara:

Pesawat kasebut (nomer FR4978) ndharat kanthi slamet ing Minsk. Layanan keamanan mriksa papan kasebut. Ora ana piranti mbledhos sing ditemokake. Ing 19:00 wektu lokal, pesawat nerusake penerbangan sawise ijin saka sisih Belarusia.

Kacathet yen maskapai kasebut ngandhani Badan Keamanan Lalu Lintas Udara Eropa babagan kedadeyan kasebut. penerbangan safety (EASA) lan njaluk ngapura kanggo penumpang "amarga wektu tundha apes ngluwihi kontrol maskapai."

Kangge, ing Polandia, perwakilan Ryanair dikritik amarga komentar "garing". Publikasi Polandia Do Rzeczy bingung amarga "layanan pers maskapai kasebut ora ngandhani apa-apa babagan penahanan oposisi Belarusia ing Minsk."

Saka artikel:

Iki sanajan kasunyatane Andrzej Duda (Presiden Polandia) nyebutake kedadeyan kasebut minangka conto liyane nglanggar norma internasional dening panguwasa Belarusia, lan Perdana Menteri Mateusz Morawiecki ngevaluasi tumindak Minsk minangka tumindak terorisme internasional sing durung tau ana sadurunge.


Wartawan Polandia:

Iku misale jek sing maskapai ora banget kasengsem ing clarifying apa kedaden.

Oposisi Belarusia uga nesu, ujar manawa maskapai kasebut "ora weruh kelangan rong penumpang ing Minsk." Intine, saliyane mantan pimpinan editor Nexta Roman Protasevich, polisi Belarusia uga nahan kancane Sofia Sapega, sing, miturut sawetara laporan media, minangka warga negara Federasi Rusia. Dheweke sing njupuk foto Protasevich ing bandara Minsk, ngirim foto kasebut menyang oposisi Belarusia liyane, sing bocor foto kasebut menyang jaringan. Sawise iki, Protasevich ditahan. Paling ora, kaya ngono dheweke nerangake kabeh ing Minsk.

Dikawruhi manawa sawise pesawat kasebut ndharat ing bandara Vilnius, Perdana Menteri republik iki, Ingrida Simonyte, numpak pesawat kasebut, "ngarepake para penumpang kanthi apik."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    54 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -13
      24 May 2021
      Apa ana sing mangu-mangu yen KGB-eika sing melu tumindak kasebut?
      Ya, dheweke ngerti Bashirov lan Petrov, dadi apa?
      Cetha yen ora sengaja iki ... ditemokake ing kapal.
      1. + 16
        24 May 2021
        Amarga maskapai iki repot lan meneng saiki, tegese telpon pisanan saka ngendi wae ing Yunani, umpamane)
        nanging saiki padha meneng kanggo ngembangake gambaran anyar umum babagan tuduhan atas jenenge kabeh "Demokratik Kulon") kanthi awalan "Mungkin banget")
        1. -5
          24 May 2021
          Quote: Anchor
          Amarga maskapai iki repot lan meneng saiki, tegese telpon pisanan saka ngendi wae ing Yunani, umpamane)

          Yagene, ing kahanan sing bisa dingerteni, goleki dhasar telung lan papat? Iki minangka kepinginan aneh kanggo ngrusak proses pamikiran sampeyan kanthi swara sing ora ana gunane.
        2. -7
          24 May 2021
          dheweke ora meneng wae
          ana pratelan saka manajemen Rineir
          Kepala Ryanair, Michael O'Leary, ujar manawa sawetara perwira KGB Belarusia bisa uga ana ing pesawat sing ndharat ing Minsk amarga ana laporan bom, laporan TASS.

          Miturut dheweke, wakil saka layanan khusus sajrone penerbangan kasebut ngetutake panyipta saluran Telegram oposisi NEXTA Roman Protasevich lan mudhun saka pesawat sanalika sawise kebangkrutan darurat pesawat ing Minsk. Kepala perusahaan kasebut nggambarake kedadeyan kasebut minangka "tumindak pembajakan sing disponsori negara." "Aku ora bisa ngomong babagan iki kanthi luwih rinci amarga masalah kasebut saiki ditangani dening panguwasa EU lan NATO," ujare O'Leary.

          enem wong ora mabur metu saka Minsk lan tetep ing Belarus
        3. Maz
          -3
          24 May 2021
          Quote: Anchor
          Amarga maskapai iki repot lan meneng saiki, tegese telpon pisanan saka ngendi wae ing Yunani, umpamane)
          nanging saiki padha meneng kanggo ngembangake gambaran anyar umum babagan tuduhan atas jenenge kabeh "Demokratik Kulon") kanthi awalan "Mungkin banget")

          Aku prakara bakal hushed munggah yen bajingan iki Pasyukevich utawa apa jenenge?
          .
      2. +7
        24 May 2021

        Victor_B (Viktor Petrovich)
        Dina iki jam 10:31
        ANYAR
        0
        Apa ana sing mangu-mangu yen KGB-eika sing melu tumindak kasebut?
        Dheweke "rewel" ngubengi klien.
        Lan KGB kerja. Meneng, serius lan tegas. Hasile ketok.
        1. +9
          24 May 2021
          Meneng, serius lan tegas. Hasile ketok.

          "Asil ketok" - iki saka film diwasa
          tata bahasa sing bisu lan kasar nyaranake "jelas"
        2. +4
          24 May 2021
          Protasevich iki bakal nyerahake kurator Polandia lan Lithuania kanthi cepet. Ora gumun wong-wong mau padha nguwuh-uwuh banget. Wong Polandia lan Lithuania kudu mangsuli terorisme, lan Wong Tua bakal tanggung jawab.
          1. + 14
            24 May 2021
            Quote: Wong jenggot
            Iki Protasevich

            protasevich iki minangka sukarelawan Batalyon Nazi "Azov" 2014 taun.

            Iki cukup kanggo ngerti apa iki. negatif
            1. -5
              24 May 2021
              sampeyan bisa ngerteni saka ngendi asale kayu bakar ??
              1. +1
                24 May 2021
                Miturut Protasevich piyambak
          2. -3
            24 May 2021
            Quote: Wong jenggot
            Kutub lan Lithuania kudu mangsuli terorisme, lan Wong Tua bakal tanggung jawab.

            Dheweke bakal takon Lukashenko, Belarus bakal nandhang sangsara. EU ngusulake kanggo nolak penerbangan liwat Belarus lan nglarang penerbangan Belavia liwat EU
            1. + 16
              24 May 2021
              Iki sing ala...
        3. +6
          24 May 2021
          Kutipan saka aszzz888
          Dheweke "rewel" ngubengi klien.
          Lan KGB kerja. Meneng, serius lan tegas. Hasile ketok.

          Negara-negara bisa stres kabeh wong kanthi ngusir mungsuh saka negara apa wae, mula kenapa Minsk ora ngilangi pimpinan oposisi ing bandara ITS?!
        4. +6
          24 May 2021
          Kutipan saka aszzz888
          Dheweke "rewel" ngubengi klien.

          Mungsuh Lukashenko lan Rusia repot!
          Lan ngormati lan ngormati KGB Belarusia!
          1. 0
            24 May 2021

            Victor_B (Viktor Petrovich)
            Dina iki jam 11:25

            0
            Kutipan saka aszzz888
            Dheweke "rewel" ngubengi klien.

            Mungsuh Lukashenko lan Rusia repot!
            Lan ngormati lan ngormati KGB Belarusia!
            Lan ing kene aku setuju banget karo sampeyan! apik
      3. Maz
        +6
        24 May 2021
        Respect kanggo KGB Belarus!!! KERJA sedulur!
        1. +4
          24 May 2021
          Ing Eropah, para ahli sibuk njlentrehake pitakonan sapa sing teka saka pesen pisanan babagan kemungkinan ana piranti mbledhos ing pesawat sing pungkasane ndharat ing Minsk.

          Wingi aku sijine nerusake versi sing iki pranksters misuwur Petrov lan Bashirov.

          Ora ana bantahan sing ditampa.
          1. 0
            24 May 2021
            Lan sampeyan bakal entuk: kita ngembangake pabrik pyroxylin ing Ukraina, uga sawetara jinis pembangkit listrik tenaga nuklir - nanging iki rahasia ... tanganku gatal banget, kaya ilat ing geyrope ...
          2. 0
            24 May 2021
            prankers misuwur Petrov lan Bashirov
            Dheweke BOshirov, Pahlawan ora kudu bingung!))
      4. +3
        24 May 2021
        Kangge, ing Polandia, perwakilan Ryanair dikritik amarga komentar "garing". Publikasi Polandia Do Rzeczy bingung

        Kepiye carane Polandia ora nguwuh kanthi frustasi? Iku Polandia, ing prentah saka Amerika Serikat, sing nggawe lan mbiayai NEXTA. Banjur Luka, kanthi biaya sing sithik, mbuwang bau utama ing jamban.
        Lan iku, Kulon wis kentekan imajinasi, kajaba sanksi, sing ora ana sing nggatekake maneh.
      5. Maz
        +2
        24 May 2021
        Shaw, ing kene, kaya ing Titanic, apa uga Bashirov lan Petrov?
    2. + 11
      24 May 2021
      Dadi apa sabanjure? Tikhanovskaya nelpon saka Vilnius, kenapa dheweke butuh cangkeme ekstra kanggo hibah manca, dheweke ora duwe apa-apa kanggo menek liwat pembuangan sampah politik ing Kulon! Aku ndeleng flytradar ing langit Belarus, loro Amerika " "Truk" liwat, ya, dheweke bakal ngganti rute, papan suci ora bakal kosong, ana sing ngganti yen ana kedadeyan.
      1. +3
        24 May 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Dadi apa sabanjure Tikhanovskaya nelpon saka Vilnius, kenapa dheweke butuh cangkeme ekstra kanggo hibah manca, dheweke ora duwe apa-apa kanggo mendaki tumpukan sampah politik ing Kulon!

        Lan pitik iki wis dadi sadar sawise mungkasi meteng dheweke "ditaklukake tanpa pamrih" nang endi wae ing Eropa, ing ngarep perang karo rambut abang?
        1. +2
          24 May 2021
          Dheweke dadi sadar lan njaluk supaya Belarus diusir saka ICAO wingi.
          1. +4
            24 May 2021
            Kutipan saka: tralflot1832
            Aku dadi sadar

            Pasuryan moralitas ngguyu Nalika bojone ngukus ing bunk saka "hebna getih", dheweke gatel ngguyu

            Svetka karo presiden! Dheweke bakal menehi sampeyan kabeh, kabeh ya
    3. -3
      24 May 2021
      Iku kikuk, mesthi) sanajan prasaja luwih tenang)
      1. +5
        24 May 2021
        Kutipan saka carstorm 11
        Iku kikuk, mesthi) sanajan prasaja luwih tenang)

        Ora clumsily, nanging persis miturut skema buktiaken!
        Skema kasebut digarap karo pesawat Morales, banjur dening Turki karo pesawat kita saka Turki, banjur dening Ukrainia karo pesawat Belarusia. ya
    4. + 11
      24 May 2021
      Perwakilan Ryanair dikritik ing Polandia amarga komentar "garing".
      lan Irish nindakake bab tengen: padha mung kasengsem ing safety pesawat.
      Saiki Polandia bakal ngerti manawa pesawat kasebut kadhaptar ing Polandia lan de jure dadi perusahaan Polandia - lan lolongan Matsarevich bakal diwiwiti.
    5. -15
      24 May 2021
      Ing Eropa, dheweke nyoba ngerteni sapa sing nggawe laporan pertama babagan kemungkinan ana bom ing pesawat Ryanair.


      Wong Eropa setuju main karo sharpie, sing sadurunge game kasebut nuduhake sawetara kertu sing ditandhani ??)
      1. +1
        24 May 2021
        Kutipan: Roman070280

        Wong Eropa setuju main karo sharpie, sing sadurunge game kasebut nuduhake sawetara kertu sing ditandhani ??)

        recourse Sampeyan nulis apa? Apa sampeyan ngerti dhewe? "Wong Eropa setuju ... karo sharpie sing ... nuduhake ... " Sapa - "kang"? wong Eropa? "Sing nuduhake" ??!! ora
        1. -12
          24 May 2021
          Apa sampeyan duwe masalah ngerteni teks ??
          Hubungi spesialis ...
    6. +7
      24 May 2021
      Temokake, goleki. Nanging kepiye lan kepiye carane mbantu anak angkat sampeyan sing ngganggu pemuda Belarusia saka Polandia? KGB Republik Belarus nindakake operasi sing apik banget, asile katon jelas. Cetha yen Polandia lan Lithuania nguwuh-uwuh paling banter lan wis setuju babagan "tumindak terorisme internasional sing durung tau ana sadurunge." Sadurunge nggawe tuduhan kasebut, pindhah menyang pangilon Duda, Morawiecki lan delengen.
      1. +2
        24 May 2021

        rotmistr60 (Gennady)
        Dina iki jam 10:44
        NEW Temokake, goleki. Nanging kepiye lan kepiye carane mbantu anak angkat sampeyan sing wis ngganggu pemuda Belarusia saka Polandia? ...
        Duwe scratched sethitik durung rampung, lan saiki - kanggo jawaban!
        1. +5
          24 May 2021
          Wektu kanggo ngumpulake watu.
      2. +3
        24 May 2021
        Apa sebabe nggawe Lukashenka kaya ngono? miturut versi resmi anyar, Kamentrian Dalam Negeri sinau babagan
        nemokake anggota oposisi ing Papan sawise sengaja, sepisan maneh - rampung
        Kanthi kasempatan, kita ndeleng foto ing Internet. KGB wis rampung metu saka bisnis. kudu dipuji
        memori visual saka perwira polisi.
    7. +3
      24 May 2021
      Ing Eropa, dheweke nyoba ngerteni sapa sing nggawe laporan pertama babagan kemungkinan ana bom ing pesawat Ryanair.
      "Wis kasep kanggo ngombe Borjomi nalika tunas wis tiba" ngguyu Ayo sadar, pembela demokrasi)) wassat
    8. +6
      24 May 2021
      Lucu banget, kabeh Perdana Menteri disambut "karo temenan"! Mbokmenawa dirangkul lan diambung, dheweke, penumpang, kanthi ajaib lolos saka cengkeraman KGB, nandhang lara, nandhang lara. nglirik Apa kesempatan sing apik kanggo wong-wong iki kanggo nuduhake sapa sing paling banter.
    9. + 15
      24 May 2021
      Wong cilik Polandia kanthi tanggung jawab sosial sing kurang nyalahake panguwasa Belarusia babagan terorisme sing ana hubungane karo kebangkrutan pesawat lan penahanan pembuat onar saka oposisi, kabeh mung ditindakake miturut norma hukum. Nanging wong-wong Polandia sing ngganggu, lali lan meneng, nyurung ilat menyang sak panggonan, nalika Amerika, tanpa panjelasan, ndharat pesawat ing Wina sing nggawa Presiden Bolivia Evo Morales. Ing endi sampeyan "Polandia, Gusti ngapura aku", kaya sing sepisanan yaiku .... Eropa tetep dadi.
      1. + 10
        24 May 2021
        Kutipan: Stalnov I.P.
        Ing endi sampeyan "Polandia, Gusti ngapura aku", kaya sing sepisanan yaiku .... Eropa tetep dadi.

        Njupuk telapak tangan Maskapai Latvia AirBaltic mutusake ora mabur liwat Belarus sawise kedadeyan karo…
      2. +2
        24 May 2021
        Kutipan: Stalnov I.P.
        wong-wong Polandia sing gawe masalah lali lan meneng, nyorong ilat menyang sak panggonan, nalika Amerika, tanpa panjelasan, ndharat pesawat ing Wina sing nggawa Presiden Bolivia Evo Morales.

        A budak ora duwe hak kanggo mbukak cangkeme marang tuan. Kutub minangka indikator sing jelas lan swara Departemen Luar Negeri.
    10. +2
      24 May 2021
      Opo wonge bosen?.. Lha yooo cobak,,)
    11. +4
      24 May 2021
      Ya... investor bakal ngunggahake menyang rembulan.
      Investasi ditundha ing Minsk, demi jancok ...
    12. +4
      24 May 2021
      Perusahaan rokok saka Uni Eropa, dipimpin dening Shere Khan belang, nuntut kanggo nutup langit liwat Belarus - dadi apa? Nyedhiyakake bandara internasional Smolensk kanggo wong Smolensk - wong Polandia bakal seneng banget ... keprungu
      1. +2
        24 May 2021
        Kutipan saka isv000
        Perusahaan rokok saka Uni Eropa, dipimpin dening Shere Khan belang, nuntut kanggo nutup langit liwat Belarus.

        Ketoke, dheweke ora ngerti yen kanthi sanksi sing ora perlu, dheweke nyurung Belarus menyang Rusia nganggo tangane dhewe. Apa kita kudu gelo marang wong-wong mau? ngguyu Ing wektu sing padha, dheweke bakal nuduhake Lukashenko maneh sikape marang dheweke. Sampeyan katon, lan impen babagan pangembangan multi-vektor Belarus bakal ilang. apik
        1. +2
          24 May 2021
          Aku ora setuju, aku mikir konfederasi, minangka wangun pembentukan negara, bisa ditindakake. hi
          1. +1
            24 May 2021
            Kutipan saka isv000
            Aku ora setuju, aku mikir konfederasi, minangka wangun pembentukan negara, bisa ditindakake.

            Aku luwih apik minangka subyek federal sing kompleks, kayata wilayah Tyumen.
            1. +1
              24 May 2021
              Lha pokoke opo gunane ngecor wewayangan neng pager, nek pengen urip ayem tentrem - ibune ngenteni bocah-bocah bali, mlaku-mlaku, urip dewe-dewe - ora iso mulih. ... sedulur
        2. +1
          24 May 2021
          Apa masalah karo multi-vektorisme? Sampeyan ngerti manawa nalika Naftan ana ing sanksi Amerika, Rosneft, Tatneft lan Surgutneftegaz ngumumake bakal mandheg nyediakake minyak lan ora nyedhiyakake wiwit awal Mei. Dadi multi-vectoring minangka perkara sing migunani karo perkara kaya iki.
    13. +2
      24 May 2021
      Iki sanajan kasunyatane Andrzej Duda (Presiden Polandia) nyebutake kedadeyan kasebut minangka conto liya saka panguwasa Belarusia sing nglanggar norma internasional.

      Ing endi Duda nempel irunge, kupinge Departemen Luar Negeri tansah metu.
    14. +4
      24 May 2021
      Yen mung ana siji tampilan saka acara, banjur ora bakal dadi bebener!
      Aku bakal nambah siji versi liyane ... Iku cukup kamungkinan sing provokasi digawe dening layanan Intelligence Western. Dikenal yen KTT EU mbukak dina iki - kenapa ora nambah bahan bakar ing geni? Keuntungan kasebut jelas, dheweke bakal nyampur kabeh dadi "tumpukan" gedhe, ing ngendi dheweke bakal mbuwang kabeh klaim lan masalah hubungane, karo Belarus lan Rusia.
      Nanging wong iki ora makili sembarang nilai kanggo West. Dheweke duwe pola sing padha kanggo dangu; mung elinga acara anyar karo Navalyavym.
    15. +2
      24 May 2021
      Lan nalika ing Juli 2013, ing anggepan saka transportasi Snowden, pesawat presiden karo Evo Morales, banjur isih Presiden Bolivia, iki urgently dikunjara ing Wina lan nggolèki apa-apa, everyone katahan bisu lan banjur padha nggawe nglakoake kuwi .... .....
    16. 0
      24 May 2021
      Dheweke mesthi bakal nemokake. Dheweke wis ngerti, nanging ora pengin mbukak sumber informasi.
    17. 0
      24 May 2021
      Ya, wong nggantheng, apa sing bisa dakkandhakake. padha disambungake munggah freak - padha nindakake proyek apik

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"