A jotosan menyang ginjel layanan khusus Polandia saka Minsk

399
A jotosan menyang ginjel layanan khusus Polandia saka Minsk
foto NEXTA

Kita wis biasa yen nalika ana kahanan ing ngendi sawijining negara tumindak miturut pola sing padha karo negara-negara Barat, alesan "iki beda" diuripake. Apa sing diijini Jupiter ora diijini banteng! Kuwi licet Iovi, non licet bovi! Yen AS nglanggar kabeh norma internasional, iku kanggo keamanan Amerika. Yen Eropa pecah, beda. 

Minggu sore iku menarik. Piye wae wis dadi kahanan ngantuk ing ruang informasi ing wayah sore. Ringkesan minggu kepungkur. Kita maca babagan kerugian sabanjure para pembela Ukraina ing Donbass, sing, miturut komentar saka LDNR, dadi woh-wohan sabanjure "njupuk dada" saka shmurdyak lan, minangka asil, kaping pindho. loading saka mortir utawa crossbow.



Banjur, ing rutinitas sing akrab iki, kebangkrutan pesawat tambang ing Minsk! Menapa malih, penahanan pendiri saluran Nexta Telegram, Roman Protasevich, sing ana ing antarane penumpang. Lan bubbled munggah! Tuduhan terorisme negara marang Lukashenka udan saka sisih kulon lan saka samodra. NATO, EU, AS ngetokake racun, ngomong babagan paukuman sing nunggu Belarus ...

Babagan bab-bab cilik sing saiki bakal ditutup lan aktif "disapu" dening Kulon

Aku yakin manawa akeh sing maca wis ngerti babagan kedadeyan kasebut, sanajan kanthi rinci. Ing wayah wengi ana pirang-pirang versi babagan kedadeyan kasebut. Mulane, aku bakal selektif ngandhani rincian. Mung sawetara wong sing ngerti.

Dadi, kepiye carane panguwasa Belarus ngerti babagan pamboman pesawat kasebut? Mesthine, pesen ditampa babagan pertambangan menyang layanan khusus Belarus. Kabeh wong bakal njerit babagan iki. Nyaman banget. KGB Belarus nglaporake babagan pertambangan kasebut lan nindakake operasi kanggo nyekel Protasevich.

Nanging ana siji caveat. Alesan kanggo kebangkrutan pesawat kasebut ora mung pesen menyang KGB babagan pertambangan, sing teka khusus ing Minsk, nanging pesen saka sisih Yunani babagan pertambangan! Ya, ana pesen resmi saka layanan khusus Yunani babagan kemungkinan pertambangan pesawat kasebut. Bener, informasi iki durung diterbitake ing Belarus.

Nanging ngerti carane cepet Belarusians sinau, aku mikir ing wektu materi iki diterbitake, pesen kuwi wis digawe umum. Kanthi bukti dokumenter sing relevan. Ana gagasan sing ana, ing Yunani, agen Belarusia kerja. Nanging, angel pracaya iki. Operasi banget virtuoso, sing mbutuhake sawetara persiapan lan, mulane, wektu. Lan KGB ora duwe.

Aku seneng reaksi Belarusians kanggo acara iki. Aku ngomong babagan sinau. Reaksi cepet lan pejabat, lan militer, lan diplomat. Mung kanthi analogi karo acara ing Minsk ing jaman kepungkur, nalika informasi babagan Lukashenka mung stammered ing Kulon. Wektu iki Minsk nendhang. Kulon kudu nggawe panjelasan dhewe kanggo pitakonan saka Belarus.

Ana kasunyatan liyane, mesthine ora ana hubungane karo pesawat kasebut. Iki minangka pembangkit listrik tenaga nuklir. Ya, pembangkit listrik tenaga nuklir Belarusia sing padha, yaiku "balung ing tenggorokan" politisi Polandia lan Baltik. Lan sing, priori, yaiku patroli EU lan NATO. Ayo kula ngelingake sampeyan mung ing Mei taun iki, pesawat NATO nggawe udakara 30 penerbangan pengintaian menyang wilayah BNPP. Saka jumlah kasebut, loro umume mlebu ing wilayah Republik Belarus. 

Napa aku nyambungake pembangkit listrik tenaga nuklir lan pesawat? Panjelasan sing prasaja banget. Deleng dalan pesawat nganti dicegat lan dikawal menyang Minsk dening MiG lan sawise pangiring kasebut ditetepake. Saiki mbayangno sampeyan minangka kepala departemen safety saka pembangkit listrik tenaga nuklir sing padha. Pesawat sing diisi bahan peledak mabur ing stasiun kasebut.

Mesthine, "tambang darat mabur" kasebut kudu dicopot saka obyek kasebut kanthi cara apa wae lan dijupuk kanggo ngiringan. Mung amarga yen obyek kasebut tiba ing wilayah pemukiman gedhe, akeh korban ora bisa dihindari. Dadi MiG mimpin pesawat sipil ing dalan sing ora kalebu pemukiman kasebut.

Miturut cara, iki minangka panjelasan kanggo kasunyatan manawa pesawat kasebut ora dikirim menyang Negara Baltik, nanging bali menyang Minsk. Pesen kasebut ditampa nalika pesawat kasebut ana ing wilayah tanggung jawab Belarusians, tegese kudu ngrampungake kahanan kasebut. Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kedadeyan yen pesen babagan pertambangan dikonfirmasi lan pesawat kasebut mabur ing negara-negara Baltik? Carane akeh rereget banjur pour metu ing Minsk.

Lan aku pengin ngomong babagan siji fakta liyane. Kasunyatan bilih Romawi Protasevich ora makarya ing Nexta. Elinga "booze gedhe" sing diduga ditindakake dening pamilik saluran iki, sing nyebabake telung dina ilang Nexta saka ruang informasi? Aku ora ngerti babagan masalah iki, aku mung bakal nyatakake pendapat para blogger lan wartawan Belarusia.

Protasevich wiwit mung blackmail co-owner, pracaya yen layanan khusus Polandia bakal mbantu dheweke, nanging ... Aku tau nulis babagan unit khusus operasi militer psikologis saka layanan khusus Polandia, lan iku sing ngawasi aktivitas saka Roman Protasevich. Ana akeh informasi babagan iki ing sumber Polandia lan Belarusia. Bisa uga Protasevich bocor dening mantan kanca-kanca.

Dadi iya

Aku ngakoni, sawise maca pesen babagan kedadeyan kasebut, aku ngrasakake rasa bangga marang wong Belarusia, lan ora mung KGB (FSB). Aku ngerti yen Belarusians minangka salah sawijining karyawan sing paling dihormati ing lapangan. Kasunyatan manawa KGB lan FSB uga kerja sama. Aku malah ngerti manawa spesialis Belarusia ora kalah karo katrampilan Rusia. Aku malah ngerti babagan kaluwihan tartamtu saka spesialis saka Rusia babagan senjata lan peralatan.

Aku duwe rasa bangga sing beda. Profesionalisme sing dadi karakteristik spesialis Soviet. Carane attentively lan ati-ati KGB nambani pengalaman saka generasi lawas. Cara dheweke nggunakake kegagalan wong liya kanggo entuk kamenangan dhewe. Carane trampil padha nggawa kanggo urip apa wis nemokke dening mungsuh.

Ide banget babagan nggunakake kemampuan pengontrol lalu lintas udhara kanggo operasi khusus wis suwe diciptakake. Ayo kula ngelingake sampeyan babagan pelanggaran undang-undang, perjanjian lan aturan sing durung ana sadurunge babagan kebangkrutan pesawat Presiden Bolivia ing taun 2013. Ayo kula uga ngelingake sampeyan nyoba gagal kanggo nindakake operasi khusus karo "Wagnerites" cukup bubar. 

Banjur sawetara rincian operasi gagal muncul. Kaya dene salah sawijining penumpang sing lara dadakan, umpamane. Cetha yen penyakit kasebut kudu disiapake. Lan supaya sanajan minimal, nanging disiapake kanggo sepindah, pramugari ora ngerti apa-apa. Wektu, wektu ora bakal cukup ...

Tegese, montor mabur bisa ndharat kanthi maneka cara. Lan iku rampung legal. "Mining" mung salah siji saka cara iki. Mbokmenawa salah siji sing paling biaya-efektif lan cepet, nanging cara. Kajaba iku, bisa digunakake ing kahanan sing ekstrem, nanging ora nglanggar hukum negara sampeyan lan internasional.

Lan carane penahanan apik banget. Ora tantrums, ora nangis kanggo kamardikan, ora nangis saka sethitik harder saka biasanipun. karo tangane diuripake ing mburi ... Dheweke tangi lan alon-alon mlaku nyedhaki para penyidik. Lan dheweke nahan sampeyan ora amarga kita ora seneng karo sampeyan, nanging amarga sampeyan ana ing dhaptar sing dikarepake internasional kanggo terorisme. Ora ana pribadi, mung kerja.

Umumé, para ahli wis suwe ngira babagan kemungkinan operasi kasebut. Kajaba iku, aku malah krungu pendapat saka salah siji saka wong-wong mau sing operasi kuwi kudu digawa metu marang Tikhanovskaya. Dheweke, kanggo informasi para pengawal, uga mabur ing penerbangan sing padha, perusahaan sing padha lan ing rute sing padha luwih dhisik. 

Pitakonan muncul kanggo sapa sing luwih penting kanggo penyelidikan saiki, Tikhanovskaya utawa Protasevich? Sepisanan, angka kasebut ora padha. A dipun promosiaken "presiden" lan "pensiun drummer wedhus", sing saiki nganggo temen beda, saluran merata extremist, nanging ing cara ora nyambung karo Nexta. Nanging iki mung ing kawitan marketing.

Kanggo wong awam, sing ana ing layar TV pancen penting. Kayane yen dheweke ilang, kabeh masalah sing ana gandhengane karo dheweke bakal ilang. Nanging kanggo diselidiki, sing "nggawe" wong iki, sing menehi prentah marang akeh tumindak ilegal, luwih penting. Sawise kabeh, wong iki ora mung guilty saka bejat nasib akeh, wong iki inspirasi kanggo tumindak ilegal.

Ana siji liyane sing saiki nyebabake keprihatinan gedhe ing antarane Polandia lan, bisa uga, layanan intelijen Barat liyane. Protasevich minangka wong sing langsung kerja sama karo dheweke, ngubungi karyawan lan nampa instruksi, keuangan lan tugas.

Mbayangno carane akeh informasi sing bakal ditampa KGB Belarusia babagan aktivitas kolega saka layanan intelijen Barat. Pira jeneng sing bakal dicethakaké, pinten saluran komunikasi antarane oposisi Belarusia lan negara-negara Kulon bakal dibukak. Lan ing kana, lan, bisa uga, kanal bakal luwih maju ing sisih wétan, menyang Moskow ...

Lukashenka wiwit ngencengi tali ing gulu "lawan rezim"

Aku yakin manawa aku ora nulis babagan dina iki, sampeyan wis sinau saka sumber liyane. Secara pribadi, aku duwe pendapat yen tahap pungkasan ngresiki masyarakat Belarusia saka cetakan teroris anti-negara bakal teka. Mbokmenawa, akeh saluran sing ndhukung para liberal saka negara-negara Kulon bakal ditutup.

Akeh "pendukung kamardikan" lan "ngreksa hak-hak wong kanggo nggulingake pamaréntahan" bakal mlayu menyang Polandia lan Ukraina. Aku bakal krungu bab panjaluk saka Warsaw, Kyiv, Vilnius, Tallinn, Riga, Brussels, Washington lan sawetara ibukutha liyane kanggo release saka tahanan politik Protasevich. Lan woro-woro sanksi anyar marang "diktator pungkasan Eropa."

Presiden Belarus ngerti kabeh akibat sing bakal ditindakake dina iki utawa sesuk. Nanging, Alexander Lukashenko sengaja dadi. Miturut pendapatku, posisi pimpinan Belarusia kasebut adhedhasar sawetara fakta sing durung disuarakake ing media. Lukashenka wis saperangan jokers munggah lengen klambi sing bisa tenang malah mutts paling zealous Washington.

Kasunyatan bilih Belarus ora rusak, ora wedi karo tekanan Barat, uga nyatakake yen Minsk wis rampung mutusake ing mangsa ngarep. Konfrontasi mbukak ora mung tumindak sing rada kandel, nanging uga minangka sinyal yen Belarus ora duwe dalan liyane tinimbang sing ditindakake dening Rusia. Jujur, kasunyatan iki nggawe aku seneng. Aku wis bosen karo pengkhianatan "bangsa persaudaraan".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

399 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 41
    25 May 2021
    Saiki Tikhanovskaya bakal mabur ngubengi Belarus liwat Kutub Kidul ...
    1. + 30
      25 May 2021
      Aku bakal njlentrehake. Saiki, Tikhanovskaya bakal kelangan kabeh tentrem. Dheweke sabanjure. Kita ngguyu ing Mishiko. Tikhanovskaya malah luwih elek. Dheweke lungguh ing luar negeri, ing mburine ana macem-macem gombal, awujud gendera. Bodho. Ora bisa nyambung rong tembung. Saka oposisi dheweke saka ibu maratuwane, Pasha Angelina.
      1. + 20
        25 May 2021
        Ibu mertua karo rolling pin ora ngadeg ing mburi? ngguyu
        1. + 13
          25 May 2021
          Ora. Alhamdulilah uripe dhewe-dhewe.
          1. + 12
            25 May 2021
            Nanging ing panggonane bojomu, sampeyan kudu nggawe tongkat cilik kanggo sikap sing ora sopan marang ibune.) Yen kita ngomong babagan ibu-ibu, bapak-bapak, ibu-ibu, kita lali yen iki. minangka wong sing paling cedhak lan paling ditresnani, wong tuwa saka setengah liyane.
            1. +3
              25 May 2021
              1. Lan sing pengadilan dikenali tokoh iki minangka "teroris"?
              2. Lyaksandr Rygorych ngantos dumugi punika namung ngudi-udi Moskow lan ngedegaken kados ingkang dipun karsakaken, supados njagi panguwasanipun.
              3. Ayo kula ngelingake sampeyan yen politisi pro-Rusia uga lungguh ing Belarus lan ora ana rembugan sing mbantu supaya wong-wong kita lunga.
              4. Operasi ditindakake kanthi murah lan nyenengake. Mlebu menyang buku teks. Lan dheweke bisa uga mateni Kim Jong-un.
              1. -10
                25 May 2021
                Penulis, kaya asring, mencet teori konspirasi "kanthi dhewe". Dheweke dhewe teka kanthi ora langsung "fakta", dheweke dhewe narik kupinge.
                Lan ya. Dheweke wis nyebat wartawan kasebut minangka teroris.
                1. -16
                  25 May 2021
                  uga, dhaftar wanted internasional announced wong apik
                2. + 37
                  25 May 2021
                  Quote: Pemimpin Redskins
                  Penulis, kaya asring, mencet teori konspirasi "kanthi dhewe". Dheweke dhewe teka kanthi ora langsung "fakta", dheweke dhewe narik kupinge.
                  Lan ya. Dheweke wis nyebat wartawan kasebut minangka teroris.

                  Ing Amerika Serikat, wong-wong sing mlebu ing gedung parlemen diakoni minangka teroris lan istilah pakunjaran dawa nyata disolder. Banjur ana panggilan kanggo nggulingake tatanan konstitusional negara. Kanggo iki, ing AS padha bisa solder menara.
                  1. -23
                    25 May 2021
                    Apa pengadilan wis lulus? Ing kana, katon, malah sidhang durung diwiwiti kanthi lengkap.
                  2. +1
                    26 May 2021
                    Dheweke uga njupuk sawetara pahlawan AS lan veteran saka rong perang ing kana, lan ora nindakake apa-apa kanggo sapa wae.
                    1. +3
                      26 May 2021
                      Iku angel ngomong kanthi yakin iku wus. Mbok menawa - kacilakan seneng kanggo layanan khusus Belarusia. Mungkin - operasi khusus KGB Belarus sing direncanakake kanthi teliti, disiapake kanthi apik, dibuktikake kanthi bener lan luar biasa. Kanggo saiki ora jelas. Lan ora dingerteni manawa bakal jelas manawa ing wektu sing cedhak!

                      Nanging cetha yen West / Zmagars sak tenane macet lan nandhang sangsara (wis!) asor ngalangi, kang bakal intensify sawise pratelan lan publikasi saka paseksi Protasevich. Aku setuju karo pendapat saka penulis artikel sing iki jotosan apik kanggo ginjel (lan kanggo sirah) saka layanan khusus Polandia. Lan Lithuania uga! eseman

                      Kanggo West / USA sing nesu, sing nandhang kekalahan abot saka KGB / Belarus / Lukashenko, reaksi - aku pancen yakin - bakal ora jelas: histeria, ancaman, penghinaan lan sanksi Belarus lan Lukashenka! Ora ana dhasar, tanpa diselidiki! Apa wae sing kedadeyan nyatane lan apa wae sing diselidiki! ya
                3. + 30
                  25 May 2021
                  Iki dudu wartawan, nanging teroris alami. Apa sampeyan ngawula ing "Azov"? dilayani.
                  1. +7
                    26 May 2021
                    Umumé, bakal dadi wektu kanggo Rusia lan Belarus ngenalake praktik kasebut - mung entuk Warrior liyane saka Ukraina sing ana ing Zona ATO - kanthi otomatis ngukum dheweke urip (utawa eksekusi ing Belarus) amarga terorisme marang warga LDNR lan partisipasi. ing formasi bersenjata ilegal saka diktator Ukraina sing nindakake kudeta bersenjata ing 2014.
                    1. +5
                      26 May 2021
                      ya wis. Lan ing trials mbukak, nelpon saksi saka LDNR - banjur kita bakal weruh carane Amerika Serikat lan mungsuh kita awon lan sumpah liyane nari, lan "oposisi" terus babble bab hak lan wong, karo mripat kanggo Fashington decrepit. .
              2. + 33
                25 May 2021
                Iku logis yen dheweke diwenehi akeh tuduhan ing jaman "protes".
                Yen sampeyan miwiti perang karo rezim, aja kaget yen rezim miwiti perang karo sampeyan.
              3. +8
                25 May 2021
                Lan dheweke bisa uga mateni Kim Jong-un.

                Lan mripate apik banget ...
                1. +7
                  25 May 2021
                  Lan dheweke bisa uga mateni Kim Jong-un.

                  Lan dheweke bisa mangan kaya Bokassa. ngguyu
              4. 0
                25 May 2021
                Civil apa? Maladets, sampeyan duwe rencana apik, ngendi sampeyan tuku, sing supplier. Dipecah dadi titik, pas wektune. Ngelingake aku karo bocah lanang sing mabur menyang pekarangan kanthi njerit - surak, kita menang. Kabèh kobong, ora ana untu. Dheweke ditakoni - ngendi liyane? Lan padha isih diantemi!
              5. -1
                25 May 2021
                "Ciga karo kegiatan teroris" lan "teroris" ora padha. Waca kanthi luwih tliti.
              6. 0
                26 May 2021
                Aja mateni, nanging tembak, sawise nyoba.
              7. +1
                26 May 2021
                Belarus ora duwe dalan liyane tinimbang sing ditindakake dening Rusia

                Penulis ora pengin njlentrehake, nanging menyang ngendi Rusia? Kanggo masa depan oligarki sing padhang? Oligarki Rusia bakal seneng karo industri lan obat-obatan Belarus padha karo kita, prospek sing nggodho kanggo Belarusians.
                Miturut pendapatku, tragedi Belarus ora bisa berkembang kanthi normal yen Rusia ora berkembang, lan kepemimpinan "kita" duwe perasaan sing ora bisa mbayangake manawa Rusia bisa dikembangake. Lan wong enom ing Belarus lan ing Rusia weruh sing ora ana prospek, padha ora mimpin kanggo sembarang mangsa padhang, padha ora ditawakake karya janjeni, menarik lan migunani kanggo negara lan masyarakat, padha ora melu ing kabeh, Lan padha weruh sing sakepel sugih lan super-sugih, nanging wis decrepit wakil saka "elit" ora pengin ngganti apa-apa, kabeh iku apik karo wong-wong mau. Lan ing ngendi banyu ora obah, ngenteni rawa, dekomposisi lan bosok.
            2. -7
              25 May 2021
              Dideleng saka nesu sampeyan, sampeyan wanita.)
            3. +6
              25 May 2021
              Kutipan: Sergeyj1972
              Nanging ing panggonane bojomu, sampeyan kudu nggawe tongkat cilik kanggo sikap sing ora sopan marang ibune.) Yen kita ngomong babagan ibu-ibu, bapak-bapak, ibu-ibu, kita lali yen iki. minangka wong sing paling cedhak lan paling ditresnani, wong tuwa saka setengah liyane.

              Aku setuju banget!
              Nanging aku bakal nambah dhewe yen katresnan kanggo ibu maratuwa iku langsung proporsional kanggo derajat saka jarak saka dheweke. ngguyu
      2. +6
        25 May 2021
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Saka oposisi dheweke saka ibu mertuaku - Pasha Angelina.


        Sampeyan bisa uga mikir yen ibu maratuwa menehi traktor.

        Dheweke ora duwe traktor, dadi ora Pasha, supaya dheweke ora plow.
      3. -39
        25 May 2021
        Ya, akeh wong Belarus ora peduli karo Tikhanovskaya. Aku milih dheweke, nanging ora amarga aku seneng dheweke. Nanging amarga Lukashenka luwih elek tinimbang dheweke. Luwih apik kompor sup tinimbang diktator fasis sing ora seimbang
        1. -8
          25 May 2021
          Aku kaget karo Grigorievich sampeyan. Sawise kabeh, wong pinter. Inggih, piyambakipun setir negara, bab umur 20. Lan sawise kabeh, dheweke setir biasane. Wis wayahe ngaso. Inggih, golek dhewe panrima wicaksana. Supaya wong seneng, lan sampeyan dhewe ayem. Ora, iku bakal njagong ing salawas-lawase. Nganti atimu mandheg. Persis, ketua peternakan kolektif. Keluwen kanggo daya. Nanging rasionalitas kudu ...
          1. -11
            25 May 2021
            dadi dheweke nempel ing kursine amarga yen dheweke ninggalake, banjur investigasi bakal diwiwiti babagan kabeh sing ditindakake sajrone pemerintahane - lan oh, kepiye dheweke wedi karo iki ... lan wartawan sing ilang, Belarus lan Rusia, lan mentri mendagri sing ilang, lan pira cacahe pejuange dhewe sing mlayu menyang manca negara yen ngerti bakal rampung ... akeh sing ilang .... endi dhuwit sing kudune saka dodolan senjata. saka gudang USSR ... ing Belarus, sawise kabeh, ora kurang saka ing Ukraina ... lan dhuwit menyang dana presiden, sing mung dheweke ngatur ... lan nalika isih ana wong normal. ing parlemen lan padha wiwit takon marang pitakonan iki, padha ilang abruptly ... mbokmenawa uga tindak bisa ing Rusia utawa ing vacation lan ora ngomong apa-apa kanggo sederek ... uga Welasan wong sing ilang sawise Agustus prastawa ... akeh pitakonan kanggo dheweke ... lan mangsuli iku kaya pati kanggo dheweke .... mula dheweke tetep ing panguwasa ... nalika lenggah ing dhampar ... urip ...
            1. -2
              25 May 2021
              Menarik.. Aku ora ngerti. Nanging ora kaya ing crita-crita horor iki, aku percaya. Nanging ing kasus iki, GDP kita bisa tetep ing sak panggonan, mantep. Sanajan, Kremlin ngira yen Yanukovych uga nyekel ...
          2. 0
            25 May 2021
            Ngelingake kula. Pira taun Putin dadi kuwasa?
          3. +1
            26 May 2021
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            Wis wayahe ngaso.

            Napa wektu kanggo dheweke? Koyone durung kleru... Sebutna alesane [mangga]. Lan katon ing Ratu Inggris - dheweke ngombe teh karo Gagarin. Pangeran (Charles) kesel "ndesah lan mikir dhewe ..."
        2. + 36
          25 May 2021
          Kutipan: Maxim L
          Ya, akeh wong Belarus ora peduli karo Tikhanovskaya. Aku milih dheweke, nanging ora amarga aku seneng dheweke. Nanging amarga Lukashenka luwih elek tinimbang dheweke. Luwih apik kompor sup tinimbang diktator fasis sing ora seimbang

          Kanggo senajan ibu, aku bakal beku kuping. ngguyu
          Aku bisa mbayangno carane sampeyan bakal sprinkle awu ing sirah ing limang taun yen Tikhanovskaya ngatur kanggo demajdan Belarus. Njupuk trip kanggo Kiev. Sawise tur, sampeyan bakal ndedonga kanggo Wong Tua.
          1. -22
            25 May 2021
            Dadi kahanan katon beda, Ukraina tansah dipérang dadi pro-Rusia lan pro-Eropa. Ing Belarus, yen sampeyan percaya data ing Internet, sanajan dheweke aktif nglawan asil pemilihan pungkasan, dheweke ora ngumumake sentimen anti-Rusia lan ora "ngimpi" karo Eropa.
            1. + 12
              25 May 2021
              Kutipan saka Israel
              Dadi kahanan katon beda, Ukraina tansah dipérang dadi pro-Rusia lan pro-Eropa. Ing Belarus, yen sampeyan percaya data ing Internet, sanajan dheweke aktif nglawan asil pemilihan pungkasan, dheweke ora ngumumake sentimen anti-Rusia lan ora "ngimpi" karo Eropa.

              Sampeyan nyritakake crita iki ing taman kanak-kanak ing Israel.
              1. -15
                25 May 2021
                Inggih, marang kita sing saka calon presiden kang Lukashenka nandur ngrancang "Maidan" lan siji kanggo Eropah Kang menehi kritik dening informasi sing ana ing domain umum, Lukashenka provoked krisis iki kabèh amarga saka unwillingness kanggo ninggalake, iku bisa kanggo Moscow. kanggo setuju ing penerus rampung pro-Rusia lan tenang "kalah" Pemilu.
                1. +2
                  25 May 2021
                  Apa sampeyan bakal setuju karo calon karo Moskow?
                  1. -1
                    25 May 2021
                    Aku ora butuh pakurmatan kasebut, Minsk lan Moskow bisa mutusake iki. Lan mugi kula ngelingake sampeyan Lukashenka wiwit wiwitan nuduh Rusia ngganggu lan nahan warga Rusia, lan miturut Lukashenka:
                    Iki minangka sinyal sing mbebayani lan kuwat. Lan kabeh iki goroh - babagan Istanbul, Venezuela, Afrika lan Libya - kabeh goroh. Wong-wong iki, padha menehi kesaksian, dikirim khusus menyang Belarus. Prentahe ngenteni, "ujare Lukashenka.

                    Kene ngrungokake:



                    Aku mbaleni, Lukashenka mung nempel ing kekuwatan.
              2. +5
                25 May 2021
                Quote: Wong jenggot

                Sampeyan nyritakake crita iki ing taman kanak-kanak ing Israel.

                "Israel tansah dipérang dadi pro-Palestina lan pro-Kulon ..." lol nglirik
            2. +5
              25 May 2021
              Dadi kahanane beda.
              Semono uga. Nganti saiki, Lukashenka dhewe nyumbang kanggo tuwuhing kabeh perusahaan pro-Kulon iki, lan kanthi cepet wiwit ngukir label Belarusian babagan produk sanksi saka Eropah, lan dadi kanca karo pamrentah Maidan ing Kiev, lan kaya sing wis kacathet ing komentar ing ndhuwur:
              3. Ayo kula ngelingake sampeyan yen politisi pro-Rusia uga lungguh ing Belarus lan ora ana rembugan sing mbantu supaya wong-wong kita lunga.
              Lan nalika aku entuk, aku cepet-cepet ngganti sepatuku. Lan kanthi cara kasebut, ing Ukraina sajrone Maidan, dheweke uga nyatakake yen dheweke ora nglawan Rusia, nanging nglawan "maling" Yanukovych.
            3. +2
              25 May 2021
              kaya iki? Sepi-minded mung agitated kanggo lengkap nguripake menyang kulon dening analogi 404, kene apa wong ora pengin, lan kurator diwènèhaké obat khusus lan iku! lan sirah ngomong ngomong kanggo sing, supaya swara instruksi saka dalang!
              1. -1
                25 May 2021
                Kutipan saka Klingon.
                Silent mung geger

                ing Federasi Rusia, juru masak dilebokake ing dhaptar sing dikarepake setahun kepungkur, bener? kene tanpa emosi .... ora ngelingi tembung Zakharova?
                nanging dina iki Kementerian Dalam Negeri Rusia ngilangi Svetka saka dhaptar wong sing dikarepake ing wilayah Federasi Rusia .... sampeyan bisa nerangake kanthi bodho apa sing wis diganti?
                1. 0
                  26 May 2021
                  tenan? HZ, aku ora ngetutake warta amarga aku ora nonton zombie
        3. KLV
          +4
          25 May 2021
          Ing Ukraina, mbokmenawa padha mikir cara sing padha. Luwih apik komedian sing main piano tinimbang pengusaha impoten. Nah, sampeyan duwe logika, "pemilih"!
          1. +5
            25 May 2021
            Kutipan saka KLV
            Ing Ukraina, mbokmenawa padha mikir cara sing padha. Luwih apik komedian sing main piano tinimbang pengusaha impoten. Nah, sampeyan duwe logika, "pemilih"!

            Ing Ukraina, ora ana wektu kanggo logika. Padha milih ing paling kanggo soko, lan marang celeng.
            Inggih, ternyata opo Iku metu cara iku. Ukraina sing ilang dhewe Nyuwun , sampeyan ora bisa ngomong apa-apa liyane.
        4. +2
          25 May 2021
          Kutipan: Maxim L
          Nanging amarga Lukashenka luwih elek tinimbang dheweke.

          Ora, ora luwih elek. Bakal luwih elek yen sing ana ing mburi teka. Kanggo informasi sampeyan, Biden ora kurang saka diktator.
      4. +1
        25 May 2021
        Lyosha lungguh. Novel lunga, ing rasa lungguh, Sveta siyap .....
        Begini cara para pemilik Barat menyerahkan sampah...
      5. -6
        25 May 2021
        Lan kenapa Lukashenka ngusir Tikhanovskaya saka Belarus, bisa langsung nyekel dheweke? Lan yen aku ngerti kanthi bener (aku maca kabeh crita babagan pemilihan ing Belarus ing Wikipedia lan ngliwati referensi), Lukashenka nglebokake kabeh calon presiden sing luwih pantes ing kunjara sadurunge pemilihan, lan miturut informasi kasebut, kabeh iku salah siji. cetha babagan Rusia utawa paling ora anti-Rusia. Tikhonovskaya wiwit melu ing pemilu mung sawise bojone dipenjara, nyatane, dheweke ora rencana dadi sembarang jenis pimpinan oposisi.

        Katon kaya Lukashenka mung nekat nekat karo kekuwatan.
        1. +8
          25 May 2021
          Tikhanovskaya ngrancang soko? Aja ngece sepatuku. Iku mung sirah ngomong kaya Sleepy Joe. Kabeh ing CIA wis direncanakake kanggo dheweke nganti suwe. Iki sing bakal dicritakake dening Azov Protasevich saka layar biru.
          1. -10
            25 May 2021
            Dadi ngenteni, apa CIA ngrancang kanggo nyekel kabeh calon sing luwih layak ing Belarus?
            1. +8
              25 May 2021
              Kutipan saka Israel
              Dadi ngenteni, apa CIA ngrancang kanggo nyekel kabeh calon sing luwih layak ing Belarus?

              Yagene Israel prihatin banget babagan penahanan ing Belarus? Kasepen ing Jalur Gaza? Ngurus masalah sampeyan. Aja munggah menyang kebone wong liya.
              1. +4
                25 May 2021
                Umumé, wong Yahudi Rusia kuwatir banget babagan Rusia, Belarus, lan Ukraina. Sawetara wong lungguh ing cabang sing cocog nganti pirang-pirang dina lan meh pirang-pirang dina. Kadhangkala aku mikir, mungkin iki tugase?
                1. +4
                  25 May 2021
                  Penggaweane kaya mangkene.
        2. +3
          25 May 2021
          Kutipan saka Israel
          Lan kenapa Lukashenka ngusir Tikhanovskaya saka Belarus, bisa langsung nyekel dheweke?

          Sapa sing nundhung dheweke? Dheweke dhewe ngeruk lawang, kaya kucing ...

          Ayo kula metu, Alexander Grigoryevich, supaya aku metu. Dadi pathetically meowed ...
        3. -4
          25 May 2021
          Aku nyathet yen ing wiwitan protes, para demonstran ora kurang saka gendera abang-ijo Republik Belarus.
        4. 0
          25 May 2021
          Bener, kanggo kabeh protes pro-Rusia utawa paling ora anti-Rusia, Nazi dipimpin déning Russophobes. Mung misteri carane kedaden.
      6. +1
        26 May 2021
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        ing mburi ana sawetara jinis gombal, ing wangun gendera.

        kaya iki?
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -1
        25 May 2021
        Iki diarani bokong Aphrodite. Apa Aphrodite, imam kuwi.
      3. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      25 May 2021
      Dheweke ditambang utawa ngerti babagan pertambangan manawa Petrov lan Bashirov!)))
      1. +2
        25 May 2021
        Nanging, jaringan sosial nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo kabeh pamicara lan bajingan sing ora nuduhake awake dhewe ing njaba Internet. Ing omong pimply bahu ciut, ora ana cah wadon prayoga malah bakal katon. Dadi, "oposisiEr", sialan! A aib lan anak ibu. Inggih, boten ... Saiki, supaya wong "nentang" ing sel.
        1. -1
          25 May 2021
          Kutipan: Andrey Nikolaevich
          Saiki, ayo "nglawan" ing kamar.

          Ing kono dheweke bakal dilebokake ing oposisi. Inggih, utawa mung ing posisi. Mungkin luwih saka siji - sampeyan ora ngerti ing sel ana wong sing maca "Kama Sutra".
        2. -8
          25 May 2021
          Ya, ya, bocah garny sing nganggo balaclava luwih apik. Ngalahake tahanan. Iki pancen ideal. Lan sing, tanpa balaclava, wedi katon normal ing masyarakat. Dadi tresna banget marang dheweke
          1. +2
            25 May 2021
            Ora "wong sing ditahan", nanging nglanggar ketertiban umum lan hukum, nggawe ancaman kanggo safety umum lan ora gelem nuruti panjaluk sing sah saka pejabat pemerintah sing tugas. Wektu iki ... Lan nalika iki, komplotan motley, indistinctly lan bellowing lan mlaku-mlaku ing sadawane carriageway saka dalan pemukiman, wiwit dianggep minangka "masyarakat normal" ?. Lan ngendi? .. Iki loro ...
            1. 0
              30 May 2021
              Kutipan saka: ABC-schütze
              Ora "wong sing ditahan", nanging nglanggar ketertiban umum lan hukum, nggawe ancaman kanggo keamanan umum lan ora gelem nuruti panjaluk sing sah saka pejabat pemerintah sing tugas.

              teka ngunjungi kita ing Belarus lan menyang toko ing panggonan sing salah kanggo roti .... banjur nalika sampeyan diseret menyang Akrestsina ... baleni tembung sing padha ... ayo ndeleng carane bakal tenang sampeyan.
          2. -2
            25 May 2021
            Lha, iki biyen ana ing batalyon nasionalis Ukrainia, lungaa, dheweke uga ngumbara ing balaclava, ora mung iku, lunga lan zigged (nanging apa ing kumpul), penjaga perdamaian ngresiki.
    4. +1
      25 May 2021
      ... Iya ana pengumuman resmi Layanan intelijen Yunani babagan kemungkinan pertambangan pesawat kasebut

      Aku ora nemu pesen resmi kaya ngono. Nanging ana pesen resmi liyane:
      . Yunani nganggep pendaratan darurat Ryanair ing Minsk minangka tumindak pembajakan udara negara, nyawa penumpang, miturut Menteri Luar Negeri Yunani, ana ing bebaya.

      Salajengipun, penulis nggolek analogi babagan kedadeyan kasebut:
      . Yen AS nglanggar kabeh norma internasional iku kanggo tujuan keamanan

      Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?
      1. +6
        25 May 2021
        ya, amarga sampeyan kudu mirror wis, lan nanggapi rudeness karo rudeness
        1. -4
          25 May 2021
          Kutipan: novel66
          ya, amarga sampeyan kudu mirror wis, lan nanggapi rudeness karo rudeness

          Kejahatan cermin (saka sudut pandang hukum internasional) lan dadi kaya kriminal?

          Tuladha ing tataran kluwarga. Ana sing dicolong saka saben wong (lan sawetara wong banjur menyang polisi sawise iku). Nanging, sawise kabeh, sawise disgrace iki, ora ana siji menyang kaca. Lan ora amarga tanggung jawab bisa teka, nanging amarga wong sing waras ora pengin dadi kaya wong bodho lan tumindak cabul.
          1. +2
            25 May 2021
            Khas - "Apa kanggo kita?"
          2. 0
            25 May 2021
            Lan sapa, aku njaluk ngapura, sing "pembawa moralitas"? .. Ing hypostasis sing "moralitas" iki (uga "kewarasan") muncul? .. Sepisanan, padha ora nyolong saka "kabeh wong". .Kapindho, Pak "pengacara", sing, ing kasunyatan, "ora normal" (malah saka sudut pandang sing disebut "hukum internasional", lan ora mung ing "tingkat saben dinten") ing sampeyan, kanggo tujuan pendhidhikan, isi moncong kanggo maling sing sampeyan temokake lan njupuk apa sing dicolong saka dheweke? , kanthi kedok "hak kanggo mbela diri", bisa, miturut sampeyan, tumindak kanthi impunity. Lan sampeyan, olahraga, ing framework saka hukum, hak iki lan referring menyang, "otomatis" dadi "maling"? .. Katelu, nuduhake pikirane karo "mbah Krylov." Kanggo sing terakhir, bisa uga, amarga "salah pangerten sing jero", pecah, ing sawijining wektu, kanthi dongeng "The Cat and the Cook". Apa ora lali? Belarus nggunakake kekuwatan iki kanthi sah lan pas wektune. Kajaba iku, ing kahanan nalika, banding sing sah kanggo ekstradisi penjahat sing dikarepake (ing dhaptar sing dikarepake antar negara wiwit tanggal 20 November 2020), ing kerangka prosedur hukum, ora ngasilake asil. Kajaba iku, "demokrasi Eropa" terus dadi pelabuhan. Lan ing basis hukum apa?.. Ing Jerman sing padha, para panyengkuyung AFD parlementer ora "ditekan" dening departemen kanggo pangayoman Konstitusi? kanggo sing duwe multiple sclerosis. Panguwasa Belarus, sadurunge pemilihan presiden, ngundang ALL pengamat internasional. Kalebu lan "Eropah" ... Apa sampeyan teka? .. Apa sampeyan bisa lolos karo "kahanan epidemi"? Sawise kabeh, sampeyan langsung ditawani kanggo ndandani potensial. Nalika aku ngerti, sampeyan lan panyengkuyung kewan liyane bakal njaluk "mbusak" dongeng Krylov iki saka kursus sekolah. Kanggo telpon kanggo "inhumanity" ing hubungan kanggo sedulur cilik ...
            1. 0
              30 May 2021
              Kutipan saka: ABC-schütze
              Miturut cara, kanggo sing duwe sclerosis. Panguwasa Belarus, sadurunge pemilihan presiden, ngundang ALL pengamat internasional. Kalebu lan "Eropah" ... Apa sampeyan teka? .. Apa sampeyan bisa lolos karo "kahanan epidemi"?

              sampeyan mbingungake, kancaku ... mung panguwasa Belarus ora nglilani sapa wae ing pemilihan saka pengamat internasional, kalebu pengamat saka Rusia .... mung nuduhake kahanan epidemiologis ... pasukan padha ngadeg ing tapel wates karo Rusia ... dheweke wis siyap dadi aggressor ... utawa kabeh wis lali? dadi ojo ngapusi fakta
          3. AAG
            0
            25 May 2021
            Kutipan: Stas157
            Kutipan: novel66
            ya, amarga sampeyan kudu mirror wis, lan nanggapi rudeness karo rudeness

            Kejahatan cermin (saka sudut pandang hukum internasional) lan dadi kaya kriminal?

            Tuladha ing tataran kluwarga. Ana sing dicolong saka saben wong (lan sawetara wong banjur menyang polisi sawise iku). Nanging, sawise kabeh, sawise disgrace iki, ora ana siji menyang kaca. Lan ora amarga tanggung jawab bisa teka, nanging amarga wong sing waras ora pengin dadi kaya wong bodho lan tumindak cabul.

            Ora! Akeh ing kene "sambat" babagan kolusi Kementerian Luar Negeri, media, lan liya-liyane ... Saiki apa?!
            IMHO, aku bisa uga ora kejawab, koreksi aku yen sampeyan bisa ...
            Apa khusus nglanggar RB?
            Dheweke ngidini dheweke main miturut aturan sing ana? Apa "kejahatan"? Aku ora ngerti, sapa sing menehi saran, dheweke ngerti ... Ora spesialis ICAO, Hukum Internasional ..., nanging saka sumber sing kasedhiya. , Aku ora nemokake pelanggaran. hi
        2. -5
          25 May 2021
          Yaiku, sampeyan mikir yen kita kudu, contone, ngidini awake dhewe tumindak regu punitive saka policemen, kaya ing Khatyn, uga, padha nindakake sadurunge kita, supaya kita kudu mirror ing bakal !?

          Lan ya, yen sampeyan kaca, banjur ndharat pesawat karo Presiden Amerika Serikat, utawa banjur SLR rusak banget
          1. +1
            25 May 2021
            Kita pitados bilih, "sadurunge kita", ing Belarus, "Khatyns" disusun detasemen punitive wong liya, dumadi saka "protaseviches". Tegese, sing nduweni "nilai Eropa" saka penjajah Eropa. Lan, sabenere, supaya "karo kita", kanggo nyegah pengulangan "khatyns" anyar lan wong manca, "detasemen punitive", kabeh potensial "protaseviches" bakal TIMELY lan DECISIVELY urusan karo lembaga penegak hukum. Ing kasus iki, cathetan kanggo "ahli hukum majeng" lan "moralists:" Negara minangka INSTRUMEN HUKUM KEKERASAN marang wong-wong sing nglanggar hukum-hukume. Apa sampeyan duwe pitakonan? ..
            1. -2
              25 May 2021
              "Negara minangka INSTRUMEN HUKUM KEKERASAN, marang wong-wong sing nglanggar undang-undange."

              Ya, nuansa.

              Negara, minangka instrumen kekerasan sing sah, marang wong-wong sing nglanggar undang-undange, kudu ngetrapake kekerasan iki marang sapa wae!
              1. 0
                25 May 2021
                Dadi, hubungi kita kanthi pratelan babagan "pelanggaran", ing kerangka "prosedur hukum" kasebut sing ditetepake dening negara. Lan aja mlumpat ing wong akeh wedhus gèmbèl lan wedhus gèmbèl, ing sadawaning dalan-dalan ing padhukuhan. Lan "tuduhan" sawetara "pelanggaran" dening wakil saka panguwasa, yen please, FIRST miturut resmi lan prosedur legal, tarik munggah lan ngirim menyang panguwasa pengawasan legal. Ndaftar ... Banjur, "ing lensa", sarung tangan umum ...
                1. -3
                  25 May 2021
                  Ketoke, ana "yuta 500" aplikasi kanggo "lembaga pemerintah", lan ora ana kasus sing diwiwiti, unsubscribe mlebu, banjur apa sing sampeyan usulake?

                  Delengen, sanajan kita ora nemokake sing "kabut", wah, wow ..
                  Banjur dheweke njaluk ngapura dhewe, yen ora ketemu ((
                  Lan ora apa-apa..
                  1. -2
                    25 May 2021
                    Lan mitos iki "yuta 500" pisanan, munggah menyang dalan minangka komplotan frustasi. Lan nalika, sawise iku, sah, kanggo lawlessness, dheweke nampa scruff saka gulu saka panguwasa LEGAL, kang wiwit "nulis statements." Lha wong-wong kuwi lali opo wae?.. Iki ora apik... Nek deweke dhewe wis nyebutake “prosedur hukum”. Dadi DHEWE, prosedur kasebut, LANGSUNG lan mirsani, sadurunge sampeyan ngetokake tuduhan sawetara "pelanggaran" marang wong liya ...
                    1. +1
                      25 May 2021
                      maneh! Kanggo...
                      Negara kudu mungkasi tumindak ilegal sapa, Mung kanthi cara legal!
                      Iku bedane!
                      1. -3
                        26 May 2021
                        Lan sing, nalika, ngendi, carane legally mbuktekaken sing agensi penegak hukum Belarus ditindhes lawlessness saka komplotan wedhus lan wedhus ing lurung-lurung ing kutha-kutha negara, iki digawa metu dening "ilegal" cara?.. Sampeyan, Nyuwun pangapunten, apa sampeyan wis tau maca dokumen AKTIF?, babagan sawetara "pelanggaran" negara sing nangis babagan? Petugas penegak hukum ing Belarus nduweni hak kanggo nglamar lan nggunakake sarana khusus ing Belarus kanggo: "penindasan DISOBILITY utawa RESISTANCE TO LEGAL panjaluk saka pegawe saka badan urusan internal utawa wong liya nindakake TUGAS RESMI utawa tugas sipil kanggo njamin ketertiban umum, nyegah. lan nyuda kejahatan lan pelanggaran administratif;
                        ......................

                        SUPPRESSION OF Massal Riots lan GROUP nglanggar tatanan alam utawa tumindak ngarahke ing karusakan lan (utawa) karusakan saka property;
                        Waca liyane: https://kodeksy-by.com/zakon_rb_ob_organah_vnutrennih_del/28.htm
                        Ah, sampeyan "ragu" legitimasi tuntutan aparat penegak hukum kasebut? Lan ora liya. Amarga ing negara REGULAR, keputusan babagan "legalitas utawa ilegal" tumindak lan panjaluk sapa wae ora ditindakake dening ram lan wedhus, malah ora dening "penumpang trem". LAN EKSKLUSIF PENGADILAN utawa KANTOR JURUSAN (utawa wewenang pengawas statutori liyane), sampeyan ana ing kerangka prosedur investigasi statutori.
                2. 0
                  30 May 2021
                  Kutipan saka: ABC-schütze
                  Dadi, hubungi kita kanthi pratelan babagan "pelanggaran", ing kerangka "prosedur hukum" kasebut sing ditetepake dening negara. Lan aja mlumpat ing wong akeh wedhus gèmbèl lan wedhus gèmbèl, ing sadawaning dalan-dalan ing padhukuhan. Lan "tuduhan" sawetara "pelanggaran" dening wakil saka panguwasa, yen please, FIRST miturut resmi lan prosedur legal, tarik munggah lan ngirim menyang panguwasa pengawasan legal. Ndaftar ... Banjur, "ing lensa", sarung tangan umum ...

                  mulane padha ditindakake kanthi sah....wong-wong sing ngetutake undang-undang mau wis dicabut ijin utawa dikunjara, yen wong-wong padha sowan marang wakiling panguwasa kang kapilih, banjur wakil-wakile padha mangsuli yen wong-wong iku ora apa-apa. ... sampeyan wis dipateni .... nanging iki nanging negara extinguishes ... ambungan driji ... deleng carane iku ditindakake ing pengadilan lan paukuman apa ... tanpa nggatekake hukum kasebut, minangka penjamin konstitusi kanthi pribadi ngandhani saiki ora nganti netepi undang-undang .... kepiye sampeyan isih mrentah supaya negara kasebut ditindakake ing kerangka hukum? iki game one way...
          2. 0
            25 May 2021
            Dadi, sawise kabeh, dheweke, pesawat karo presiden iki, tanpa ijin kita, ora bakal mlebu ing wilayah udara kita. Lan yen mlebu, kita bakal nandur tanpa masalah. Apa sampeyan ragu? ..
            1. 0
              25 May 2021
              Ing kene dheweke bakal mabur liwat kita nang endi wae kanthi ijin, lan sampeyan bakal cukup apik kanggo nyelehake dheweke lan nggoleki dheweke.

              Ora ana sing mabur liwat Belarus tanpa ijin
              1. 0
                25 May 2021
                Ora masalah. Yen ana malah anggepan slightest saka bedo antarane tujuan nyata saka pesawat sah lan ngumumaké. Lan bakal padha nandur lan nonton. Lan dheweke bakal njaluk ngapura yen dheweke "nggawe kesalahan" ... Lan Belarus ora meksa sapa wae kanggo ndharat, ing kasus iki. Dheweke nggawe keputusan dhewe. Lan kasunyatan manawa nalika mriksa lan mriksa penumpang, sajrone kebangkrutan darurat, penerbangan "NON-TRANSIT" (aku mbaleni), wong sing dikarepake ditemokake lan ditahan, ora "nglanggar" hukum internasional ...
                1. 0
                  25 May 2021
                  "Yen ana anggepan sing paling sithik manawa tujuan nyata saka penerbangan sing sah ora cocog karo sing diumumake."

                  Aku ora mikir dheweke bakal ...
                  1. 0
                    25 May 2021
                    Nanging aku "mikir" yen Presiden Lukashenko ora "Yanukovych", nanging Belarus, ora analog saka padang rumput Kyiv kanggo wedhus lanang maydanut - "Eropah". Dheweke bakal nandur ...
          3. 0
            25 May 2021
            Apa tentara Soviet sing nembak Nazi wis dadi detasemen hukuman? Ing kene uga, PKK nglawan fasis Barat, kanggoku, kabeh cara apik kanggo wong-wong kuwi.
            1. 0
              25 May 2021
              1. Lan apa bab prajurit Soviet?
              2. Iku ora bab Nazi
              1. -2
                25 May 2021
                Ya ... Kita ngomong babagan keturunan spiritual Nazi lan keturunan saiki, "demokrasi Eropa" sing nurture fasisme. Dadi, wangsulan teka sampeyan, khusus lan langsung. Sawise kabeh, PERSIS babagan "Khatyn", amarga ora sopan, dheweke menehi tandha ...
                1. +1
                  25 May 2021
                  Tegese, jelas ora tekan sampeyan manawa perselisihan kasebut babagan kasunyatan manawa ora kabeh tumindak bisa diulang kanthi pretext "dheweke ujar, wong liya uga nindakake sadurunge aku."
                  bening..
              2. -1
                26 May 2021
                Kepiye ora fasis yen dheweke pro-Kulon lan simbol-simbole fasis? Mung saiki dheweke ora bisa ngrebut kekuwatan, karusakane makhluk kasebut pancen bener.
                Kajaba iku, pasukan Soviet sing nyirnakake asu rabid lan fasis Bandera lan Flasovites lan Bkbsh.
            2. -1
              26 May 2021
              Tegese, jelas ora tekan sampeyan manawa perselisihan kasebut babagan kasunyatan manawa ora kabeh tumindak bisa diulang kanthi pretext "dheweke ujar, wong liya uga nindakake sadurunge aku."
              A regejegan abstrak saka kapribaden!
              Cetha....

              Lan argumen / pitakonan sampeyan, ing logika sampeyan, sampeyan kudu nyatakake kaya ing ngisor iki:
              "Yen dumadakan prajurit nembak populasi sipil Jerman, banjur iki detasemen punitive chtoli?"

              Piyé carané njawab pitakonan iki dhéwé?
      2. + 16
        25 May 2021
        Kutipan: Stas157
        Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?

        Jujur, aku ora weruh apa-apa sing nggumunake ing kene. Malah ing tingkat penasihat keamanan kanggo presiden negara-negara gedhe, kabeh wong ngerti yen negara jero Anglo-Saxon terus terang netepi standar ganda. Wis mesthi kaya iki, kaya ngono, ora ana sing ngarep-arep kanggo sawetara positif, saka sudut pandang kita, owah-owahan. Blinkin, ngukum kahanan karo penahanan Protasevich, uga weruh sing padha dhewe sing nggawe precedent kanggo apa sing diarani pembajakan. Divisi dadi luar biasa, sing diijini kabeh, lan subhumans, sing ora duwe hak kanggo mratelakake panemume dhewe, minangka filosofi utama urip ing donya Kulon. Lan ora ana sing nggambarake owah-owahan ing tampilan jagad iki. Lan hangers-on, ing kasus iki wong Yunani, bakal "grunt" senior ing pangarep-arep crumbs saka meja, malah nyadari carane pemilik "duwe" wong marang karsane.
        1. -2
          26 May 2021
          "Blinkin, ngukum kahanan kasebut kanthi penahanan Protasevich, ngerti manawa dheweke dhewe sing nggawe preseden kanggo apa sing diarani pembajakan."

          Ngomong apa maksudmu?
          1. 0
            26 May 2021
            Kutipan saka Revival
            Ngomong apa maksudmu?

            Ing Juli 2013, nalika Snowden digoleki ing pesawat Morales, ndharat ing Wina, Pak Blinken minangka penasehat keamanan nasional kanggo Biden lan Obama. Sing. ing fungsi resmi, dheweke ora mung menowo kahanan, nanging, paling kamungkinan, peserta aktif ing gropyokan ing pesawat saka presiden manca.
            1. -1
              26 May 2021
              Pesawat kasebut ora ditandur kanthi paksa utawa digoleki.
              Inggih, yen, mesthi, kita pracaya data resmi Bolivia dhewe!
              Dadi, conto iki, dening ...

              Mesthi, ana conto sing luwih cocog, Iran ..
              Nanging ing kono, mesthine ora bisa menehi warna sing dikarepake, mula dheweke isin nggawe alesan ...
      3. +7
        25 May 2021
        Ketoke, penulis pracaya yen mercusuar demokrasi nindakake iki, lan wong liya ndalang yen kabeh iku normal, banjur kenapa wong Belarusia ora nindakake perkara sing padha.
        1. 0
          25 May 2021
          Lan kawicaksanan kadonyan sing lawas: "Kanggo urip karo asu ajag - nguwuh kaya asu ajag," kaya sing dakkarepake, ora "disusun" dening penulis. A minangka asil OBJEKTIF lan CUKUP saka PENGALAMAN SOSIAL PENGEMBANGAN SOSIAL lan SURVIVAL Abad-abad ... Analogi sejarah sing lucu babagan "argumentasi" teka ing pikiran. Nalika ALL "demokrasi Eropah" fraternized karo Hitler, sadurunge SS pengawal pakurmatan, ing orkestra, diarak, lan Hitler, iki panganan setengah Eropah, iki dianggep "normal" lan "perlu kanggo donya." Lan ora ana perselisihan babagan "prinsip". Nanging, nalika perjanjian diplomatik masterly karo Reich Katelu ditandatangani dening USSR, padha wiwit nyalahke sawetara jenis "pengkhianatan prinsip". Utamane, "denunciators" saka periode sing disebut. "perestroika". Kaya, kanggo "demokrasi" FOR YEARS, iku "bisa" kanggo mundhakaken lan nyetel Hitler nglawan USSR, nanging USSR, ing DAY, alon mudhun lan nguripake Hitler ing "arah kuwalik", ing cara ora "mokal" . ..
          1. -2
            25 May 2021
            Tegese, apa sampeyan mikir yen apa sing kita kutuk lan ngadili "konspirasi Munich" uga salah?
            Sawise kabeh, kanggo Saben uwong, iki "minangka asil OBJEKTIF lan CUKUP saka PENGALAMAN SOSIAL PEMBANGUNAN SOSIAL lan SURVIVAL BERabad-abad ... "!?
            1. +1
              25 May 2021
              Aku percaya yen sampeyan, "pengacara, lan sampeyan dhewe, ora kudu ngapusi. Minangka karakter Bulgakov sing misuwur, ngapusi "ing telpon" ora apik. Dadi, ora becik ngapusi ora mung "ing telpon. ", nanging uga ing forum VO. .. Pisanan, amarga YOU wis tau ngukum sembarang "Munich collusion" lan ora ngukum saiki. YOU AWALI ngkhianati PRINSIP YOUR, saka wayahe mlebu, YOU padha bangga. Lan waved ing ngisor lensa, karo tembung "Inggris, aku nggawa tentrem kanggo sampeyan!". Kapindho, iku WE, dening iki konspirasi YOUR karo Nazi, lan wingi, lan TODAY, impolitetely, ing "poking pasuryan", ngelingake sampeyan "pengacara" lali , WHO nglacak WHO lan APA, trek menyang Perang Donya II ing Opened Eropah ... Konco iki, demi Gusti Allah, tumindak sopan lan aja mbingungake kita lan "sampeyan". Malah "lelungan menyang Warsawa" , petualang Trotsky lan Tukhachevsky, sawise kabeh, LEGAL (nanging ora kasil, amarga kebodohan petualang para penyelenggara) JAWABAN INTERVENSI predator sampeyan ing wilayah kita ...
              1. -3
                26 May 2021
                Tangi!
                Apa sampeyan ngombe nalika nulis?
                Apa tegese omong kosong iki:

                "Kaping pisanan, amarga sampeyan ora nate ngukum "kolusi Munich" lan ora ngukum saiki. AWAL sampeyan ngiyanati PRINSIP-PRINSIP sampeyan, wiwit mlebu, sampeyan bangga."

                Kita ing USSR lan saiki ing Rusia terus-terusan ngukum dheweke!
                Lan sampeyan ngomong omong kosong ...
                Ya, amarga sampeyan wong manca, sampeyan ora bisa mangsuli, mula kabeh wis jelas ...
                1. -1
                  26 May 2021
                  1. Aku ngombe, nanging akeh kurang saka nalika maca ... 2. Sampeyan lan sampeyan pribadi, "ing USSR" lan "saiki ing Rusia" wis mesthi ngutuk mung tukang bangunan negara Soviet - I.V. Stalin lan supaya- diarani. Kawicaksanan "Stalinis" (liyane, ing wilayah ANY). A kabijakan sing, sabenere karo "jawaban", èfèktif nyuwil sungu saka mungsuh saka negara Soviet. Lan YOU muji kabeh jinis "pertapa Vermont" sing nyipta dongeng babagan "gulags", lan "protaseviches" bodho liyane. Lan kita nggawe sampeyan ora mung "ngutuk" konspirasi München, nanging uga ngakoni manawa kolusi sampeyan karo Nazi sing dadi tujuan lan panyebab utama Perang Dunia II ing Eropa. Lan Uni Soviet, kanggo kasebat lan arang banget karu kanggo YOUR "demokrasi" dipeksa.
                  1. 0
                    26 May 2021
                    Kabeh luwih cendhek.
                    Sampeyan jelas ora cukup, korespondensi karo sampeyan minangka bisnis kosong
                    1. -2
                      26 May 2021
                      Minangka klasik digunakake kanggo ngomong: "Brevity iku adhine saka bakat." Kanthi kabeh babagan "singkat" kiriman sampeyan, dheweke dudu adhine ...
      4. +2
        25 May 2021
        Kutipan: Stas157
        Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?

        Iki ora titik, utawa luwih, ora mung iki. Yen sampeyan tetep nganggo versi resmi Minsk, mula aku ora weruh karya "apik banget" saka layanan khusus ing sawetara titik kosong. Kita mriksa paspor penumpang marang database lan nemokake "teroris" - iku kabeh proyek "apik banget", tingkat kontrol paspor biasa ing wates apa wae. Yen kita pirembagan bab "banget" karya saka layanan khusus, banjur, miturut, tumindak ing definisi negara terorisme. Kapindho, kenapa kabeh iki "keju"? Sapa iki Protosevich - mantan editor-in-chief saluran Internet, nyatane, blogger Internet. Lan jenis pesawat tempur apa sing kudu diangkat lan operasi khusus ditindakake kanggo saben blogger? Dadi, kanggo nyekel Navalny, divisi tank kudu dikirim menyang klinik Charité. Utawa, mbayangno operasi sing padha ing Amerika Serikat sing ana hubungane karo editor program Evening Evening with Solovyov. Katelu, lan apa asil. Ya, ora bakal ana Protosevich (editor banget), bakal ana 5 liyane, luwih pinter lan luwih licik, lan Nekhta uga wis nambahake pelanggan kanggo awake dhewe (aku kira). Utawa ana wong ing kene pancen nganggep yen dheweke minangka pembawa rahasia negara sing "gedhe"? Kaping papat, sawetara tembung babagan "operasi" dhewe. Nang endi wae dheweke nulis babagan tumindak sing bener lan cekap saka panguwasa babagan ancaman bledosan pesawat, mula penulis nulis babagan kemungkinan ancaman pembangkit listrik tenaga nuklir. Nanging carane njlentrehake kasunyatan sing pesawat karo "bom" dijupuk saka wilayah sing arang pedunung ing 2 menit. pesawat saka tapel wates Lithuania kanggo Minsk. Utawa kacilakan pesawat ing pembangkit listrik tenaga nuklir (kanthi kemungkinan ora bisa ngrusak reaktor) bakal nyebabake karusakan luwih akeh tinimbang kacilakan ing kutha 2 yuta. Lan minangka asil saka kabeh fuss migunani iki, Belarus dadi versi Eropah saka Korea Utara.
        1. -3
          25 May 2021
          Kutipan saka vvvjak
          minangka asil saka kabeh repot sing ora perlu iki, Belarus dadi versi Eropa saka Korea Lor.

          Nuwun sewu, menapa menika wonten kabar? Miturut pendapat sampeyan, iki bisa uga ora cocog karo wong liya?
          1. -2
            25 May 2021
            Kutipan: Cherry Nine
            Miturut pendapat sampeyan, iki bisa uga ora cocog karo wong liya?

            Miturut pendapatku, iki ora cocog karo aku pribadi.
            1. -2
              25 May 2021
              Kutipan saka vvvjak
              ora cocog karo aku pribadi.

              Apa sampeyan penduduk Republik Belarus?
              1. -2
                25 May 2021
                Kutipan: Cherry Nine
                Apa sampeyan penduduk Republik Belarus?

                Wong Belarusia sing prasaja ing dalan.
                1. +1
                  25 May 2021
                  Inggih, ketoke sampeyan kurang rejeki, paling ora ing kahanan saiki. Nanging masalah ora diwiwiti wingi, sampeyan ndeleng.
                  1. +1
                    25 May 2021
                    Kutipan: Cherry Nine
                    sampeyan katon apes

                    Kabeh dadi iki.
                    Kutipan: Cherry Nine
                    Nanging masalah ora diwiwiti wingi, sampeyan ndeleng.

                    Setuju. Kaya abses, suwe-suwe nganti mateng lan pecah. Mung sawetara sing ora pengin ngerti iki, dheweke nyoba bali "kabeh kaya biyen" lan "ngowahi kaca"
        2. +1
          25 May 2021
          Kutipan saka vvvjak
          Kutipan: Stas157
          Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?

          Iki ora titik, utawa luwih, ora mung iki. Yen sampeyan tetep nganggo versi resmi Minsk, mula aku ora weruh karya "apik banget" saka layanan khusus ing sawetara titik kosong. Kita mriksa paspor penumpang marang database lan nemokake "teroris" - iku kabeh proyek "apik banget", tingkat kontrol paspor biasa ing wates apa wae. Yen kita pirembagan bab "banget" karya saka layanan khusus, banjur, miturut, tumindak ing definisi negara terorisme. Kapindho, kenapa kabeh iki "keju"? Sapa iki Protosevich - mantan editor-in-chief saluran Internet, nyatane, blogger Internet. Lan jenis pesawat tempur apa sing kudu diangkat lan operasi khusus ditindakake kanggo saben blogger? Dadi, kanggo nyekel Navalny, divisi tank kudu dikirim menyang klinik Charité. Utawa, mbayangno operasi sing padha ing Amerika Serikat sing ana hubungane karo editor program Evening Evening with Solovyov. Katelu, lan apa asil. Ya, ora bakal ana Protosevich (editor banget), bakal ana 5 liyane, luwih pinter lan luwih licik, lan Nekhta uga wis nambahake pelanggan kanggo awake dhewe (aku kira). Utawa ana wong ing kene pancen nganggep yen dheweke minangka pembawa rahasia negara sing "gedhe"? Kaping papat, sawetara tembung babagan "operasi" dhewe. Nang endi wae dheweke nulis babagan tumindak sing bener lan cekap saka panguwasa babagan ancaman bledosan pesawat, mula penulis nulis babagan kemungkinan ancaman pembangkit listrik tenaga nuklir. Nanging carane njlentrehake kasunyatan sing pesawat karo "bom" dijupuk saka wilayah sing arang pedunung ing 2 menit. pesawat saka tapel wates Lithuania kanggo Minsk. Utawa kacilakan pesawat ing pembangkit listrik tenaga nuklir (kanthi kemungkinan ora bisa ngrusak reaktor) bakal nyebabake karusakan luwih akeh tinimbang kacilakan ing kutha 2 yuta. Lan minangka asil saka kabeh fuss migunani iki, Belarus dadi versi Eropah saka Korea Utara.

          Protasevich dudu jinis blogger, nanging agen intelijen Barat sing duwe informasi klasifikasi. Apa Blinkin bakal mbukak cangkeme amarga sawetara blogger sing ora dingerteni? Iki minangka kesalahan serius saka layanan intelijen Polandia, Lithuania lan mungkin Amerika Serikat. Lan ora ana sing peduli karo Protasevich minangka wong.
          Navalny, miturut pengawal Jerman, dikirim menyang Rusia kanggo nglampahi wektu minangka korban rezim.
          1. -3
            25 May 2021
            Quote: Wong jenggot
            Protasevich dudu jinis blogger, nanging agen intelijen Barat sing duwe informasi klasifikasi.

            Ya, Belarusia bin Laden ngguyu
            1. +4
              25 May 2021
              Apa dheweke, boneka beruang? Dheweke perang ing Azov ing 2014. Dadi aja Lala. Carane akeh wong nandhang sangsara marga saka telpon kanggo kudeta? Yagene dheweke cepet-cepet mulai kerja sama karo penyelidikan? Amarga dheweke bingung.
              1. -4
                25 May 2021
                Quote: Wong jenggot
                Carane akeh wong nandhang sangsara marga saka telpon kanggo kudeta?

                Apa dheweke ngapusi asil pemilu? Apa sampeyan mbingungake sabab lan akibat, kanthi kasempatan?
                Quote: Wong jenggot
                Dheweke perang ing Azov ing 2014

                Lan sawetara ngancam bakal nggantung "separatis" LDNR ing kutub - apa dheweke ora lali?
                Quote: Wong jenggot
                Yagene dheweke cepet-cepet mulai kerja sama karo penyelidikan?

                Yen sampeyan ngelingi kedadeyan meh setahun kepungkur, "pahlawan 33" uga ngakoni nyiapake kanggo nggulingake pamaréntahan sing sah ing Belarus, dadi apa?
                1. 0
                  25 May 2021
                  Pemilu ditindakake ing ngendi wae ing Rusia, ing AS, lan liya-liyane. Elinga referendum babagan pamisahan Skotlandia saka Inggris? Apa kabeh jujur? Ing Amerika Serikat, wong-wong sing ora puas karo penipuan pemilu diumumake minangka teroris domestik lan dipenjara nganti 20 taun, ana wong sing ditampani kanthi bodho.
                  1. -3
                    25 May 2021
                    Quote: Wong jenggot
                    Pemilu dicurangi ing endi-endi

                    Oh, ayo lunga tanpa menyang ngendi-endi. Ana aturan tartamtu saka game sing ora perlu kanggo break (bakal biaya luwih). Nanging ing kasus kita, ora ana aturan (utawa luwih, padha disetel dening wong siji lan asring mbantah saben liyane), lan iki nyebabake protes sosial. Lan kanggo makili Belarusians minangka wedhus, sing digawa Protosevich menyang alun-alun kanthi bantuan saluran Internet, ora bener banget. Maneh, popularitas "Nechta" mung muncul sawise mateni Internet.
                    1. +2
                      25 May 2021
                      Ya, ing Georgia, Kyrgyzstan, Ukraina, Suriah, Mesir, Tunisia, Libya, Hong Kong, Venezuela, wong-wong uga nindakake Maidan kaya ngono, Internet, Protasevichs lan CIA ora ana hubungane. Ing mercusuar demokrasi sampeyan, Washington, DC, Partai Demokrat ngapusi pemilihan. Apa sing dikandhakake Presiden AS Donald Trump, lan dudu jinis Tikhanovskaya lan Co.
                      1. 0
                        25 May 2021
                        Quote: Wong jenggot
                        Protasevichi lan CIA ora ana hubungane

                        Cithakan "propaganda" iki wis cukup "kesel". Putin utawa CIA (Departemen Negara, lsp.) "disalahake" kanggo kabeh masalah ing donya, gumantung saka posisi politik. Mung ing kene aku, warga Belarusia sing prasaja, lan sajrone setaun (sadurunge pemilihan) aku ngrungokake kasunyatan manawa "Rusia nyiapake Maidan ing Republik Belarus", banjur, sepisan, lan sawetara bengi. ing Agustus 2020, aku banget wiwit ngrungokake kasunyatan sing "Amerika (lan Co.) nyiapake Maidan".
                        Quote: Wong jenggot
                        Ing mercusuar demokrasi sampeyan Washington

                        Yen Washington minangka mercusuar demokrasi kanggo sampeyan, iki tragedi pribadi sampeyan. Aku ora perlu kanggo prescribe views kuwi.
                      2. -5
                        25 May 2021
                        FSB kita wis sinau kanggo nyekel mung terik lokal. Revolusi warna angel banget kanggo dheweke. KGB saka USSR ngerti carane nindakake iki, nanging ora ana maneh.
                      3. +2
                        25 May 2021
                        Quote: Wong jenggot
                        Revolusi warna angel banget kanggo dheweke

                        Aku ora ngomong babagan sapa sing nindakake, nanging babagan CARA kahanan ing negara kasebut pancen "ngayun".
                      4. +1
                        25 May 2021
                        Ing kana, bapak dhewe nyiapake lemah kanggo revolusi. Kanggo nyuda kabeh kanggo intrik Departemen Luar Negeri yaiku, kanthi gampang, omong kosong. Senajan prakara iki ora mung ing Lukashenka. Kabeh luwih rumit. Ing kene sampeyan duwe ekonomi sing macet ing antarane kapitalisme lan sosialisme. Lan kasunyatan sing Belarus wewatesan karo Federasi Rusia. Lan akeh liyane.
                      5. 0
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Ing kana, bapak dhewe nyiapake lemah kanggo revolusi. Kanggo nyuda kabeh kanggo intrik Departemen Luar Negeri yaiku, kanthi gampang, omong kosong. Senajan prakara iki ora mung ing Lukashenka. Kabeh luwih rumit. Ing kene sampeyan duwe ekonomi sing macet ing antarane kapitalisme lan sosialisme. Lan kasunyatan sing Belarus wewatesan karo Federasi Rusia. Lan akeh liyane.

                        Kaya ngisor ora pengin, nanging ndhuwur ora bisa?
                        Nanging durung ana sing mbatalake trailer sing disegel saka luar negeri karo kanca partai, dhuwit lan kokain.
                        Kabeh iku Leninis: kantor pos, stasiun sepur, telegraf (telegram). ngguyu
                      6. -1
                        25 May 2021
                        Quote: Wong jenggot
                        Kaya ngisor ora pengin, nanging ndhuwur ora bisa?

                        Ora lucu kaya wong bodho.
                        Quote: Wong jenggot
                        Nanging trailer sing disegel

                        Lan iki umume ampas saka liberal. Iku aneh kanggo krungu saka patriot.
                        Quote: Wong jenggot
                        Kabeh iku Leninis: kantor pos, stasiun sepur, telegraf (telegram).

                        Ora ana apa-apa saka Lenin ing kene. Lenin ora ngupaya kanggo nindakake kudeta borjuis sing bakal ngganti umpan kanggo sinetron.
                      7. 0
                        25 May 2021
                        Durung mendem seduluran. ombenan Mulane, aku njaluk sampeyan hubungi kula ing sampeyan. Aku nyebutake Lenin babagan kasunyatan manawa teknologi revolusi ora owah wiwit revolusi Prancis, Inggris, Walanda. Saliyane discontent saka massa, revolusi isih mbutuhake organisasi lan dhuwit, kang Amerika Serikat generously buyar saindhenging donya, sowing Maidans lan karusakan.
                      8. 0
                        25 May 2021
                        Aku ora arep ngombe karo pengawal. Kanggo kula, sampeyan saka kategori sing padha karo Lukashenka lan Departemen Luar Negeri. Ora ana bedane sampeyan kanggo aku.
                        Quote: Wong jenggot
                        revolusi teknologi

                        Iki ora revolusi ing pangertèn ngganti tatanan sosial-ekonomi. Ing Belarus, padha nyoba kanggo nindakake kudeta borjuis banal. Mula, revolusi Walanda, Inggris lan Prancis ora ana ing kene.
                      9. -1
                        25 May 2021
                        Kabeh dicampur karo sampeyan: Lukashenka lan Departemen Luar Negeri. Revolusi borjuis ing Holland, Inggris lan Prancis yaiku kudeta. Lan kupinge agen manca ing mburi revolusi kasebut katon.
                      10. 0
                        25 May 2021
                        Quote: Wong jenggot
                        Revolusi borjuis ing Holland, Inggris lan Prancis yaiku kudeta.

                        Yen sampeyan maca kabeh omong kosong protèktif reaksioner, ora mangu.
                        Quote: Wong jenggot
                        Kabeh dicampur karo sampeyan: Lukashenka lan Departemen Luar Negeri.

                        Ora, pancen ora ana apa-apa. Lan Departemen Luar Negeri lan Lukashenka lan pengawal kaya sampeyan ateges nyatakake kapentingan borjuis.
                        Quote: Wong jenggot
                        Lan kupinge agen manca ing mburi revolusi kasebut katon.

                        Aku ora kasengsem ing teori konspirasi iki. Aku durung dadi bodho karo umur.
                      11. 0
                        25 May 2021
                        Dideleng komentar sampeyan. Apa sampeyan ora apa-apa?
                      12. -2
                        25 May 2021
                        Ya, iki Russophobe lan sengit sengit Rusia lan Rusia Karl Marx, bruised ing sirahe dening "Capital", lan scribbles pungkasan lan malah luwih ala Russophobe lan agen Jerman Ulyanov-Blank.

                        Saka retorika lan klise sing ditarik saka manual latihan kanggo neo-commosecs, sampeyan bisa langsung ndeleng.
                    2. +1
                      25 May 2021
                      Kutipan saka vvvjak
                      Maneh, popularitas "Nechta" mung muncul sawise mateni Internet.

                      Lan carane Neksta bisa nggawe dhuwit karo Internet dipateni yen cart ora bisa tanpa Internet?
                  2. 0
                    26 May 2021
                    Sebutake presiden ing Amerika Serikat sajrone 50 taun kepungkur sing bisa tetep tetep nganti 3 utawa luwih.
          2. -6
            25 May 2021
            Protasevich dudu jinis blogger, nanging agen intelijen Barat sing duwe informasi klasifikasi.


            Mesthi, sampeyan bisa fantasize babagan apa wae, sanajan wakil saka layanan intelijen Kulon ora komunikasi langsung karo Protasevich, mesthi, dheweke ngerti banget. Kajaba iku, aku yakin manawa komunikasi karo layanan intelijen Barat ing volume sing luwih cilik tinimbang Navalny.
            1. 0
              25 May 2021
              -Lan dhuwit, Zin? (Kanthi)
              Sing mbayar cah wadon, dheweke nari.
              Karya subversif Protasevich dibiayai kanthi murah dening lembaga intelijen Barat. Iki minangka idola sampeyan Protasevich bakal ngomong babagan interogasi ing KGB lan bakal ditampilake ing TV.
              1. -3
                25 May 2021
                Sampeyan ngasilake entitas ekstra, sanajan ana sing dibiayai kanthi akeh, kabeh kasebut liwat sawetara hibah "bantuan demokrasi", ora liya. Ing kene wartawan Rusia Dud ngunjungi "pusat revolusioner" ing Polandia:



                Lan yen wong-wong iki digunakake dening layanan khusus, banjur kabeh iki rampung liwat kontak ora langsung (ora ana titik ing kontak langsung) liwat sawetara pejabat Polandia.
                1. +3
                  25 May 2021
                  Kutub ora duwe apa-apa sing luwih apik tinimbang mbiayai demokrasi ing Belarus? Apa wong Polandia uga nindakake Maidan ing Kyrgyzstan lan Moldova ing taun iki?
                  Sampeyan bisa njupuk salib utawa nganggo celana pendek.
                  1. -2
                    25 May 2021
                    Sampeyan ngarahake diskusi ing sawetara arah, wiwitane sampeyan ngaku manawa tahanan kasebut minangka operator informasi rahasia sing luar biasa, amarga dheweke minangka agen layanan khusus lan bakal ngandhani kabeh babagan. Kanthi kemungkinan dhuwur, maksimal dheweke bakal nyritakake carane dheweke ketemu karo sawetara pejabat, kanthi obrolan babagan apa-apa. Napa wakil saka layanan khusus kudu langsung ngontak dheweke kanggo menehi saran babagan cara mbukak saluran telegram kanthi bener?
                    1. +3
                      25 May 2021
                      Protasevich perang ing Azov ing 2014. Iki disiapake, dibiayai, dilatih. Apa perintis Polandia nindakake iki? Lan dheweke bakal ngandhani kabeh sing perlu: apa sing ditindakake lan apa sing ora ditindakake.
                      1. 0
                        25 May 2021
                        Ayo ndeleng yen dheweke pancene perang, banjur bakal nuduhake apa wae, bisa uga foto, video, kepiye dheweke bisa lolos saka penahanan ing taun 2019 nalika ana ing Belarus (miturut data mbukak). Lan aku ora tanggung weruh, nanging nat. batalyon ing Ukraina dibiayai saka Polandia? Lan sanajan dheweke mbiayai, apa sing bisa dingerteni para pejuang biasa.
                      2. 0
                        25 May 2021
                        Iku kang ana fighter biasa, lan banjur dadi koordinator saka Maidan ing Minsk. Tindak kanggo promosi. am
                2. +1
                  25 May 2021
                  Kutipan saka Israel
                  Ing kene wartawan Rusia Dud ngunjungi "pusat revolusioner" ing Polandia:

                  Saiki, dheweke dadi wartawan, banjur dadi emigran utawa zk.
        3. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka vvvjak
          Utawa kacilakan pesawat ing pembangkit listrik tenaga nuklir (kanthi kemungkinan ora bisa ngrusak reaktor)

          Apa sampeyan ahli babagan iki? Utawa minangka seniman, aku ndeleng kaya ngono?
          1. +2
            25 May 2021
            Kutipan saka Mitroha
            Apa sampeyan ahli babagan iki?

            Ora, minangka amatir. Desain pembangkit listrik tenaga nuklir nyedhiyakake kemungkinan serangan dening ram pesawat (iki ditulis akeh sawise serangan 11 September). Miturut informasi sing dakkarepake, pasukan pertahanan udara sing serius (luwih-luwih, Angkatan Bersenjata RF) dipasang ora adoh saka stasiun kasebut. Adhedhasar data kasebut, aku nganggep yen pembangkit listrik tenaga nuklir dilindhungi saka kasus kasebut ora mung kanthi konstruktif, nanging uga kanthi bantuan pertahanan udara.
            1. +1
              25 May 2021
              Kutipan saka vvvjak
              Ora, minangka amatir. Desain pembangkit listrik tenaga nuklir nyedhiyakake kemungkinan serangan dening ram pesawat (iki ditulis akeh sawise serangan 11 September). Miturut informasi sing dakkarepake, pasukan pertahanan udara sing serius (luwih-luwih, Angkatan Bersenjata RF) dipasang ora adoh saka stasiun kasebut. Adhedhasar data kasebut, aku nganggep yen pembangkit listrik tenaga nuklir dilindhungi saka kasus kasebut ora mung kanthi konstruktif, nanging uga kanthi bantuan pertahanan udara.

              Sampeyan, minangka wong sing kadhaptar ing VO, mbok menawa ora sakabehe sipil, mesthine kudu ngerti manawa ora ana sing bakal ngidini pilihan "mriksa keamanan obyek" kanthi cara iki. Lan yen ana pilihan kanggo nyegah ancaman POTENSI marang obyek keamanan, bakal digunakake?
              1. +2
                25 May 2021
                Kutipan saka Mitroha
                ora ana sing bakal ngidini pilihan "mriksa keamanan obyek" kanthi cara iki

                Dheweke ora bakal ngidini, utamane amarga obyek kasebut dijaga dening Angkatan Bersenjata RF.
                Kutipan saka Mitroha
                Lan yen ana pilihan kanggo nyegah ancaman POTENSI kanggo obyek perlindungan, bakal digunakake?

                Kanggo ngalihake ancaman potensial saka obyek menyang kutha akeh yuta iku dicokot saka kaputusan aneh, utamané nalika ancaman iki wis prakteke ninggalake negara.
        4. +1
          25 May 2021
          Kutipan saka vvvjak
          Yen sampeyan tetep nganggo versi resmi Minsk, mula aku ora weruh karya "apik banget" saka layanan khusus ing sawetara titik kosong. Kita mriksa paspor penumpang marang database lan nemokake "teroris" - iku kabeh proyek "apik banget", tingkat kontrol paspor biasa ing wates apa wae.

          Lan apa, Minsk resmi kudu wiwit nguwuh-uwuh, menyang saindenging jagad: "Boys, sampeyan weruh carane kelangan kita, carane cetha kita ngatur kabeh" Aja meri, sampeyan bajingan! Sampeyan bisa miwiti nuduh kita terorisme negara."
          1. -2
            25 May 2021
            Ora, mesthi, sampeyan kudu munafik, ngapusi, metu.
            Apa kabeh wong nindakake perkara sing padha karo "kacang wesi"?

            Ing kene, akeh sing nyalahake pesawat kasebut kebangkrutan dening Amerika ing Eropa, mula apa alasan sing digawe?
            Oh, padha ngandika persis apa.
            Nah iki bedane...
            1. +1
              25 May 2021
              Kutipan saka Revival
              Ora, mesthi, sampeyan kudu munafik, ngapusi, metu.
              Apa kabeh wong nindakake perkara sing padha karo "kacang wesi"?

              Ing kene, akeh sing nyalahake pesawat kasebut kebangkrutan dening Amerika ing Eropa, mula apa alasan sing digawe?
              Oh, padha ngandika persis apa.
              Nah iki bedane...

              Kuwi licet Iovi, non licet bovi!
        5. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka vvvjak
          Yen kita pirembagan bab "banget" karya saka layanan khusus, banjur, miturut, tumindak ing definisi negara terorisme.


          Sapa lan ing endi sing menehi definisi kasebut?
          Iki minangka salah sawijining perkara sing dakdeleng. Siji anggepan babagan karya KGB lan layanan khusus liyane saka Republik Belarus, sing ing kasus iki adoh saka kasunyatan, ndadékaké kanggo tuduhan Republik Belarus "terorisme negara".
          Ing hubungan kanggo negara liyane, padha, nanging pancen transparent ing syarat-syarat kahanan disengojo, iki ora kelakon. Malah ing arah Iran, ora ana sing ngomong.

          Kutipan saka vvvjak
          Nanging kepiye carane nerangake kasunyatan manawa pesawat kanthi "bom" digawa ...


          Rekomendasi Dispatcher - kebangkrutan ing Minsk, amarga. alternatif kanggo ngaktifake bom liwat Vilnius. Ketoke, para pilot setuju karo rekomendasi kasebut.

          Kutipan saka vvvjak
          Lan minangka asil saka kabeh fuss migunani iki, Belarus dadi versi Eropah saka Korea Utara.


          Pitakonan mung, sapa sing nggawe keributan iki?
          Mesthine, Old Man dudu gula, nanging dheweke adoh banget karo kanca-kancane Kim xx.
          Lan sepira kita ngerti babagan Korea Lor kajaba apa sing dicritakake? Menapa malih, kita partners ngandika luwih kerep, kang stigma cetha ing mriem karo gati kanggo UK.
        6. 0
          26 May 2021
          \vvvjak\-sawise omben-omben kaya ngono wis ilang: ayo ngomong wong Belarusia kantun pesawat iki lan nabrak ing Lithuania, kabeh korban bakal digandhengake karo lukash bajingan iki sing ora nyoba ndharat pesawat nalika dheweke ana ing wilayah udara ngerti babagan. Bom ... Lan umume, iki minangka operasi KGB sing dileksanakake kanthi jelas, wong lanang !!!
      5. +4
        25 May 2021
        Kutipan: Stas157
        Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?

        Miturut panemuku, penulis percaya yen tumindake demokrasi sing "pemimpin" pancen bener, lan masyarakat ora ngukum dheweke, nanging ndhukung. Ing kasus iki, dipeksa kebangkrutan kanggo maksud apa pesawat dikarepake. Belarus ora nindakake apa-apa sing durung rampung sadurunge, lan aku durung krungu nganti saiki nangis babagan terorisme internasional lan (utawa) pembajakan.
        1. -1
          25 May 2021
          Kaya dene wong-wong mau padha ora krungu gagasan-gagasan munafik lan pengecut
          1. 0
            26 May 2021
            Telpon kasebut saka Swiss - sawetara sekolah dievakuasi menyang telpon kasebut ing Federasi Rusia .. Ing Federasi Rusia alamat iki diblokir .. bisa uga ora ana operasi khusus lan bocah revolusioner mung tiba ing kasus. , lan kabeh iki "gangguan putih" ing EU, ketoke cah lanang ngerti akeh ..
            1. +1
              26 May 2021
              Apa wis telpon lan wis saka Swiss?
              Oh carane!
              Lan ana pesen saka layanan khusus Yunani, surat saka Hamas, email menyang sawetara bandara, lan liya-liyane.
              Apa ana alien ing Nibiru?
              Sawetara versi ganti saben jam ....
              Luwih apik yen ora nggawe alesan utawa langsung nyatakake tinimbang metu konyol banget ....
        2. 0
          28 May 2021
          Lha, satemene penumpang-pembajakan kuwi, sak ngertiku, dirampok, rada digebugi, penumpange dirudopekso ing bolongan-bolongan apa?
      6. -2
        25 May 2021
        Kutipan: Stas157
        kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake?

        Lan sapa maneh, kajaba RB, sing mbedakake awake dhewe kanthi cara iki? Mergo aku ora kelingan...
        1. +1
          25 May 2021
          Episode karo pesawat landing karo sawetara wong sing ora nyenengake wis kedadeyan luwih saka sepisan. Nanging amarga sawetara blogger, aku ora ngelingi bab kuwi.
          1. -4
            25 May 2021
            Kutipan: Cherry Nine
            Episode karo pendaratan pesawat karo sawetara wong sing ora nyenengake wis luwih saka sepisan

            Apa sampeyan bisa spesifik? Sapa, kapan, ing ngendi.
            1. -5
              25 May 2021
              Mbayar kanca wis di buwang ing akeh. Ora ana wektu kanggo nggoleki, nanging yen penting kanggo sampeyan, sampeyan bisa rummmage.
              1. -6
                25 May 2021
                Kutipan: Cherry Nine
                Mbayar kanca wis di buwang ing akeh.

                Dig in, dig in. Kanggo aku kene free , lan biasane mung skip kawulo propagandists mbayar. ya
        2. -1
          26 May 2021
          Iku misale jek sing saka modern mung beacon demokrasi Iran
      7. +3
        25 May 2021
        Kutipan: Stas157
        Yaiku, aku ngerti manawa penulis nganggep bener (lan bangga karo iki) kanggo melu terorisme internasional negara lan pembajakan udara, yen wong liya nindakake iki?

        Aku kepengin weruh apa, miturut pendapat sampeyan, "terorisme internasional negara lan pembajakan udara"? ayo step by step :
        1) Pesen ditampa babagan pertambangan sisih. (Iku ilegal kanggo mine pesawat. Iki terorisme. Aku setuju.) Nanging, formal, apa Minsk wis apa karo?
        2) Belarusians, ing wilayah tanggung jawab pesawat kasebut, kanggo njamin keamanan penumpang, pesawat kasebut ndharat. Iku ilegal? Apa iki tumindak terorisme negara? Dadi, apa sampeyan mikir?
        Lan yen pesen babagan pertambangan wis ditampa ing wilayah tanggung jawab Yunani, umpamane? Lan pesawat kasebut didadekake dening wong Yunani, apa iku uga "terorisme internasional negara lan pembajakan udara"? Piye menurutmu?
        3) Ing proses nggoleki piranti sing bisa mbledhos, spesialis Belarusian "sengaja" nemokake warga Protasevich, sing sadurunge dilebokake ing daftar pengintaian internasional, sing ana hubungane karo tuduhan terorisme, lan nahan dheweke.
        Apa sampeyan mikir yen panemuan, ing antarane penumpang, fisiomordium saka papan "Padha dikarepake dening polisi" minangka tumindak teror negara, lan penahanan wong sing dikarepake yaiku pembajakan udara?
        Utawa, mbok menawa, dawa banget seri "kacilakan" ngganggu sampeyan? Dadi, ing dhewe, sawetara "nyata" nglanggar pranata Teori Probabilitas durung dadi alasan kanggo ngumumake Belarus ing terorisme lan pembajakan udara. ngguyu
        1. 0
          25 May 2021
          "Pesen ditampa."

          Saka sapa tekane?
          Kabeh wartawan sing disuarakake wis nolak lan ngapusi, nanging Lukash ora menehi konfirmasi
          1. +1
            25 May 2021
            Kutipan saka Revival

            0
            "Pesen ditampa."

            Saka sapa tekane?

            Aku ora peduli, saka sapa! Secara resmi, kabeh sah. Lan kaping pindho, kaya sing dingerteni, sampeyan bisa nemokake kesalahan karo kutub. Bakal ana kepinginan.
            Kutipan saka Revival
            Kabeh informan swara wis mbantah lan diarani ngapusi,

            Lan apa? Lurus, kabeh wong ngomong: "Aku ora iki! Mamai klanus!"? Banjur, yen "mamai ne klyanus" ora ngalahake, banjur ora bisa diitung! lol
            Kutipan saka Revival
            nanging Lukash ora menehi konfirmasi

            Kanggo apa? Secara resmi, kabeh resik. Lan yen dudu Lukashenka sing nindakake iki, nanging, umpamane, Biden, mula komunitas jagad sing "ngamuk" mung bakal nglirik marang sing duwe, mripate ditutup.
      8. 0
        25 May 2021
        Lha yo ngene iki "ngerti"... Tapi aku paham nek netralisasi lan penahanan penjahat sing digoleki dudu "terorisme internasional". Kajaba iku, OPENLY lan LEGAL ditindakake ing wilayah udara, ing wilayah negara SENDIRI. Nanging, aku ngerti, sampeyan ora duwe keluhan babagan "wong liya". Lan, miturut pendapat sampeyan, ana negara sing "bisa" nindakake kejahatan internasional kanthi impunitas lan, ing wektu sing padha, tumindak minangka wali "hak lan kabebasan", para penjahat papan perlindungan. Lan ana negara sing, uga, ora "low-th-th".. Alas, warga "pengacara" ... Ing kasus iki, BENAR-BENAR ON EQUALITIES, ora mung "hukum internasional", nanging uga "kasus. hukum" ditrapake. Dadi dikenal kanggo "Demokrasi Kulon". Lan ora ana hukum internasional sing nglarang nggunakake instrumen SECOND iki. Ing kasus apa wae, Dewan Keamanan PBB ora nggawe klaim marang Belarus babagan kebangkrutan pesawat lan penahanan ferret sing mlayu. Lan kabeh "klaim" liyane - swaying udhara lan ora ana maneh ...
        1. -1
          26 May 2021
          "Lan malih, iku OPENLY lan LEGALLY digawa metu ing wilayah udara, liwat wilayah negara YOUR SENDIRI. Lan, kaya aku ngerti, sampeyan ora duwe keluhan bab "wong liya". Lan, ing mratelakake panemume, ana negara sing " bisa ", kanggo nindakake Kadurjanan internasional karo impunity lan, ing wektu sing padha, kanggo tumindak ing guise saka wali saka "hak lan kabebasan-kabebasan"".

          1. Ngaku bom palsu ora Bukak lan Legal!
          Lan hypocritically ndhelikake konco goroh, nggawe ancaman kanggo urip saka pihak katelu.

          2. Kanthi gati kanggo wong liya, aku bakal duwe pratelan sing padha.
          Mung saka precedents Iran elinga.
          Apa dheweke, miturut pendapat sampeyan, mercusuar demokrasi, penjaga hak lan kebebasan!?
      9. 0
        26 May 2021
        Sapa maneh sing nindakake iki?
        Aku ora nemokake, uga, kajaba cahya Iran
        1. 0
          26 May 2021
          ana liyane ngédap - USA
          1. 0
            26 May 2021
            Tulung diwènèhi conto, aku ora ketemu
            1. -2
              26 May 2021
              Pesawat pamaréntah Bolivia ndharat ing Wina
              1. 0
                26 May 2021
                Oh, aku panginten!

                Ora ana sing ndharat kanthi paksa pesawat Presiden Morales ing Wina.
                Lan ora nggoleki.
                Inggih, yen kita pracaya informasi resmi Bolivia dhewe.
                1. 0
                  30 May 2021
                  Dadi pesawat iki kanthi sukarela, miturut deskripsi proyek, para pilot ndharat .. Lan nyatane, apa sing dakkandhakake babagan Bolivia-ana liyane ngguyu
    5. -13
      25 May 2021
      Layanan khusus Rusia pancen nindakake tugas sing apik. Panguwasa Rusia duwe preian. Saiki ana kamar sing kurang kanggo maneuver kanggo Lukashenka. Saiki bakal luwih gampang kanggo nyepetake perusahaan Belarusia
    6. -1
      25 May 2021
      Tikhanovskaya dirilis dening panguwasa wewenang, kita bisa ngomong sing padha diusir.
      Dheweke dadi tokoh goblok, mung dadi ketua zits.
      Dheweke ora ndemek dheweke kanthi indikatif, lan minangka asil, liyane duwe khayalan yen ora bakal disentuh, dheweke santai, nanging muspra.
  2. -2
    25 May 2021
    Wong Belarus sing apik, aku seneng karo operasi kasebut!
    Padha mandheg, lagi ngomong ing paribasan: "neraka karo irung" partners Western.
    Yen ora, dheweke wis rampung ngapusi pesisir, kanthi tenang ngganggu urusan negara-negara berdaulat, milih presiden sing disenengi (Tikhanovskaya), nggantungake simbol sing disenengi (gendera Belarus diganti ing Latvia) utawa ngilangi simbolisme iki kanthi lengkap. (kaya para atlit kita, meksa nindakake kanthi simbol sing ora bisa dingerteni).
    Lukashenka nuduhake untu marang wong-wong mau, nanging siji kudu ngerti sing bisa nindakake iki mung karo sekutu kuwat kaya Rusia konco wong.
    1. -1
      25 May 2021
      Kutipan: Retvizan 8
      Wong Belarus sing apik, aku seneng karo operasi kasebut!

      Ayo ndeleng asile, apa? Nah, iki, proto apa? uga, padha bakal sijine sampeyan mudhun. LAN??? Apa sabanjure? Masalah golek pengganti? Oh iku? Ing minggu utawa sasi, rolas bakal direkrut. Ora ana kerugian sing kaya ngono. RB. Ing bandara Belavia abang lan Minsk. Kang wis wingi ilang sethitik kurang saka 20% saka flights. Priksa jadwal wingi. ya. Lan ing sawetara minggu, lalu lintas bakal mudhun setengah. minimal.
      Asil? Padha mangan pion ing biaya rusak paling ksatria lan rusak catastrophic saka posisi. ya Bener ... Kanggo operasi "sarwa" kuwi - epaulets kudu dicopot, lan iki minimal. Ngapunten, nanging KGB Republik Belarus nuduhake tumindak ing tingkat pejabat polisi distrik sing mabuk, saka desa paling adoh ing Polesie.
      1. -3
        25 May 2021
        Quote: Lannan Shi
        minus bandara Belavia lan Minsk.

        Apa bedane?
        1. +1
          25 May 2021
          Miturut prinsip, gubug kobong lan gubug kobong?
      2. +2
        25 May 2021
        Protasevich ora masalah kanggo ngganti. Nanging saiki dheweke bakal ngandhani ing TV Belarusia kapan, ing ngendi, sing direkrut lan sapa, apa layanan khusus, kanggo tujuan apa, sing ngedol Tanah kelairan lan apa dhuwit. Dheweke bakal nyritakake babagan rencana mungsuh kanggo ngrebut wilayah kulon Republik Belarus.
        1. -2
          25 May 2021
          Iki bakal mbabarake Lukashenka malah luwih ridiculously, malah Navalny ora dipun promosiaken kanggo kerjo bareng karo layanan Intelligence Western. Alignment paling becik ing kahanan saiki yaiku kanggo ngadili dheweke mung kanggo telpon kanggo nggulingake sistem negara, samubarang pratelan kerjasama karo layanan intelijen Barat bakal diragukan banget sanajan ing Belarus dhewe.
          1. -2
            25 May 2021
            Navalny ora dipromosikan kanggo kerja sama karo CIA, amarga SP-2, oligarki Rusia njaga ibukutha lan anak-anake ing Kulon. Iki ora kedadeyan ing Belarus. KGB duwe tangan sing luwih bebas tinimbang FSB.
            1. +1
              25 May 2021
              Sampeyan maneh duwe inconsistencies logis, kang cilik Navalny ora bakal sijine ing kunjara yen padha wedi banget kanggo SP-2 lan dhuwit ing akun manca. Aku mbaleni, ora ngasilake entitas sing ora perlu, apa wae pangenalan Navalny nalika nggarap CIA bakal dianggep minangka incrimination dhewe amarga tekanan sing ditindakake, sing padha bakal kedadeyan karo Protasevich. Mesthi, KGB bisa meksa wong kanggo ngakoni kerjasama malah karo setan piyambak, nanging bakal katon, kanggo sijine iku mildly, ora mestekake.
  3. +4
    25 May 2021
    enggal kita bakal krungu babagan tuntutan saka Warsaw, Kyiv, Vilnius, Tallinn, Riga, Brussels, Washington lan sawetara ibukutha liyane kanggo mbebasake tahanan politik Protasevich
    Aku ngerti manawa artikel kasebut ditulis sadurunge persis syarat kasebut tiba saka ibukutha sing kadhaptar. Polandia ngadeg kanggo "pejuang" sing dipangan, Balt kanthi alami nyanyi bebarengan karo dheweke, utamane amarga Tikhonovskaya cepet-cepet ana ing kana. Liyane ing tugas, ing solidaritas, ketukan tumit ing dhadha (sanksi, larangan penerbangan ...) ngangkat bogey anyar lan malah bisa nuduh Rusia sing melu iki. Saiki lagi mikir babagan sanksi anyar apa sing bakal ditindakake. Inggris tindak luwih lan nawakake kanggo introduce sanksi anyar marang SP-2 kanggo kedadean karo pesawat, tanpa mikir bab carane pipeline lan landing pesawat ing Belarus. Prancis ngancam Belarus lan mesthi Rusia karo paukuman ... Sesuk padha temenan bakal teka munggah karo mergo.
  4. +2
    25 May 2021
    Isih ana apa akibate sawise sukses iki, kaya sing sampeyan bayangake.

    Nganti saiki kita duwe:
    EU mbatalake paket investasi kanggo 3 lard €
    Maskapai Belarusia dilarang mlebu ing wilayah udara Eropa
    Panguwasa EU nyaranake maskapai supaya ora mabur liwat Belarus. Nalika iku saka Polandia, Great Britain, Lithuania, Hongaria. Lan iki maneh mundhut dhuwit kanggo nggunakake wilayah udara lan bandara.
    Ana rencana kanggo nggedhekake sanksi marang politisi Belarusia ing ngisor iki
    Pembekuan akun finansial ing bank-bank Eropa
    Lan reputasi panguwasa sing ilang ing Eropa lan jagad iki minangka diktator sing ora bisa ditebak sing nundha penerbangan domestik EU.

    Lan AS durung nambah sanksi dhewe.

    Sukses iki larang regane.
    1. 0
      25 May 2021
      Sanksi wis lan bakal. Nanging ana asil.
    2. 0
      25 May 2021
      Misha Petrov, sampeyan saka negara apa? Rusia jelas dudu basa asli sampeyan.) Bulgaria, mbok menawa, utawa Makedonia Lor?)
      1. -3
        25 May 2021
        Temenan imbuhan nggawe typo, nanging isih ora masalah apa sing dakkandhakake.

        Wong tahanan iki larang regane Luka, nanging ora mung kuwi.
    3. -1
      25 May 2021
      ya padha lunga kabeh
      Polandia, Britania Raya, Lithuania, Hongaria.
      Amerika Serikat

      alas!!! rawa!!!
      1. +2
        25 May 2021
        Dheweke bakal lunga. Lan dheweke bakal terus urip kanthi sukses. Inggih, ing Rusia bakal ana degradasi luwih saka kabeh lan kabeh (kajaba Moscow lan sawetara kutha gedhe lan pusat). Vorkuta minangka nasib umume Rusia. Mulane, sampeyan bisa ngirim alas paling 100 kaping. Yen nggawe luwih gampang kanggo sampeyan
    4. 0
      25 May 2021
      Sampeyan perlu kanggo njagong ing imam roto-roto lan ngenteni nganti kuwi ...... ceviches bakal sijine negara ing apa? Inggih rampung. Lemak dhewe kanggo musal.
    5. +1
      25 May 2021
      Kutipan: PetrovMisha2060
      Sukses iki larang regane.

      Lukashenka bakal nanggapi larangan mlebu ing wilayah udara Eropa kanthi larangan mabur liwat Belarus, lan durung dingerteni sapa sing bakal kalah. Sanksi marang politisi umume lan babagan apa. Pembekuan akun sejatine minangka deklarasi perang, sing bisa nyurung Lukashenka kanggo ngrampungake penyatuan karo Rusia, ora mungkin Amerika bakal ngidini Eropa nindakake iki. Inggih, ajining diri saka diktator karo kabeh regalia, supaya iku tho. Mung negatif aku ketemu paket kanggo 3 milyar, nanging maneh pitakonan ngendi padha arep ngirim, kayata kabeh bantuan financial manca, ing paling kasus, nindakake luwih gawe piala saka apik.
      1. -2
        25 May 2021
        Lukashenka bakal nanggapi kanthi larangan mabur liwat Belarus lan durung dingerteni sapa sing bakal kalah

        maskapai mbayar akeh dhuwit kanggo mabur liwat Belarus, supaya iku ketok sing bakal kelangan.
        Nanging sapa sing bakal menang, mula negara Baltik, Polandia lan Ukraina bakal mabur.
        1. +1
          25 May 2021
          Kutipan saka Avior
          Nanging sapa sing bakal menang, mula negara Baltik, Polandia lan Ukraina bakal mabur.

          Kene, mbokmenawa, kita bakal menang liyane, plus akeh transportasi udhara bakal nutup ing kita, i.e. saka Minsk kanggo Moscow, owah-owahan saka Papan lan luwih dening pesawat kita luwih.
          1. +4
            25 May 2021
            Belarusians uga bisa ngliwati Warsaw, sanajan ora trep.
            Nanging dhewe, lalu lintas Belarusians saka Minsk ora gedhe banget, penghasilan utama saka transit - saiki Lukashenka bakal ilang.
            1. +2
              25 May 2021
              Kutipan saka Avior
              Belarusians uga bisa ngliwati Warsaw, sanajan ora trep.

              Secara logis, Warsawa uga kudu nutup jarak kanggo Belarus.
              1. 0
                25 May 2021
                Sampeyan bisa tekan kanthi gampang, sanajan ora trep.
                Polandia ditutup, aku ngerti.
      2. -3
        25 May 2021
        Kutipan saka qqqq
        Lukashenka bakal nanggapi kanthi larangan mabur liwat Belarus, lan durung dingerteni sapa sing bakal kelangan luwih akeh.

        Ora masalah babar pisan. Inggih, OK, +15 menit kanggo wektu pesawat.
        Iku bakal angel kanggo nutup Rusia. Senajan iki solvable.
        Kutipan saka qqqq
        Akun pembekuan sejatine minangka deklarasi perang,

        Ojo wedi-wedi.
        Senajan kanggo Euro-insignificance, mesthi, perang karo Lukashenka kakehan.
        Kutipan saka qqqq
        Lukashenka kanggo ngrampungake penyatuan karo Rusia,

        Sapa sing peduli?
        Kutipan saka qqqq
        ora mungkin Amerika bakal ngidini Eropa nindakake

        Minat sing ora dikarepke.
        Kutipan saka qqqq
        Mung minus sing ditemokake mung paket 3 milyar

        Paket 3 yard iki minangka kabar aneh. Saka ngendi dheweke teka? Apa ana sing krungu babagan dheweke sadurunge wingi?
    6. +1
      25 May 2021
      Kutipan: PetrovMisha2060
      Isih ana apa akibate sawise sukses iki, kaya sing sampeyan bayangake.

      Nganti saiki kita duwe:
      EU mbatalake paket investasi kanggo 3 lard €
      Maskapai Belarusia dilarang mlebu ing wilayah udara Eropa
      Panguwasa EU nyaranake maskapai supaya ora mabur liwat Belarus. Nalika iku saka Polandia, Great Britain, Lithuania, Hongaria. Lan iki maneh mundhut dhuwit kanggo nggunakake wilayah udara lan bandara.
      Ana rencana kanggo nggedhekake sanksi marang politisi Belarusia ing ngisor iki
      Pembekuan akun finansial ing bank-bank Eropa
      Lan reputasi panguwasa sing ilang ing Eropa lan jagad iki minangka diktator sing ora bisa ditebak sing nundha penerbangan domestik EU.

      Lan AS durung nambah sanksi dhewe.

      Sukses iki larang regane.

      Apa ana prestasi lan sukses ing babagan iki? Apa sing digayuh presiden Belarusia? Dheweke mung nuduhake manawa kanggo nahan kekuwatan, dheweke ora peduli babagan apa wae lan kabeh wong, kepiye dheweke ngrusak para panyengkuyung lan bakal terus ngremukake ...
      PS: malah saiki ketoke rada lucu, kaya nalikane bareng karo semak-semak, mlayu-mlayu ngubengi kutha nganggo senapan mesin....malah lucu yen kabeh ora sedhih....
      1. -1
        25 May 2021
        Kutipan saka parma
        Apa sing digayuh presiden Belarusia?

        Muga-muga dheweke bisa nggayuh apa sing dingerteni Barat, yen dheweke nindakake perkara sing ngluwihi hukum, mula dadi sarana sing sah kanggo kabeh wong. Senajan iki wis dituduhake kanggo wong-wong mau luwih saka sapisan, anggere hak kuwat makaryakke ing Donya, kabeh iki ora ana guna.
        1. -2
          25 May 2021
          Kutipan saka qqqq
          Kutipan saka parma
          Apa sing digayuh presiden Belarusia?

          Muga-muga dheweke bisa nggayuh apa sing dingerteni Barat, yen dheweke nindakake perkara sing ngluwihi hukum, mula dadi sarana sing sah kanggo kabeh wong. Senajan iki wis dituduhake kanggo wong-wong mau luwih saka sapisan, anggere hak kuwat makaryakke ing Donya, kabeh iki ora ana guna.

          Hmm, bisa dicritakake luwih rinci apa pelanggaran hukum wektu iki ... landing pesawat kaya iki ora nglanggar hukum internasional? Iki loro. Apa legal kanggo menehi 15 (!) Wong lawas taun senjata militèr? Iki telu...
          Ana luwih akeh dosa kanggo wong tuwa sing mustachioed dhewe tinimbang kabeh oposisi sing digabungake ... sanajan dheweke kerja ing layanan intelijen Barat (sing durung nate kabukten, yen ora, dheweke bakal dipenjara, nanging ora ngerti sebabe) , kabeh kegiyatane njabut dosane menyang jagad...
          1. +1
            25 May 2021
            Kutipan saka parma
            Hmm, bisa dicritakake luwih rinci apa pelanggaran hukum wektu iki ... landing pesawat kaya iki ora nglanggar hukum internasional? Iki loro. Apa legal kanggo menehi 15 (!) Wong lawas taun senjata militèr? Iki telu...

            Aku kesel nulis bab kebangkrutan pesawat, sing mung ora nampa pesawat kanggo tujuan dhewe, lan kebangkrutan paling misuwur saka Morales. Lan video ngendi wong karo bedhil ora bisa ngawula minangka apa wae, tk. iku ora dikenal kanggo tartamtu apa iku pertempuran, utawa apa iku daya, lan ing umum banjur kanggo ngadili saben wong sing, ing macem-macem kompetisi, ngidini anak kanggo terus, disassemble lan njupuk saka Kalash.
            1. 0
              25 May 2021
              Kutipan saka qqqq
              Kutipan saka parma
              Hmm, bisa dicritakake luwih rinci apa pelanggaran hukum wektu iki ... landing pesawat kaya iki ora nglanggar hukum internasional? Iki loro. Apa legal kanggo menehi 15 (!) Wong lawas taun senjata militèr? Iki telu...

              Aku kesel nulis bab kebangkrutan pesawat, sing mung ora nampa pesawat kanggo tujuan dhewe, lan kebangkrutan paling misuwur saka Morales. Lan video ngendi wong karo bedhil ora bisa ngawula minangka apa wae, tk. iku ora dikenal kanggo tartamtu apa iku pertempuran, utawa apa iku daya, lan ing umum banjur kanggo ngadili saben wong sing, ing macem-macem kompetisi, ngidini anak kanggo terus, disassemble lan njupuk saka Kalash.

              Kabeh rumit karo pesawat Morales - Angkatan Udara ora ndharat dheweke, dheweke lungguh dhewe, amarga kabeh negara Eropa nglarang penerbangan kasebut liwat wilayah udara, maneh dheweke dipriksa sawise ijin saka presiden dhewe, umume kahanan kasebut ora. ayu (sawise kepala negara EU njaluk ngapura), nanging ora kabeh subtleties diamati ...
              Babagan senjata ing tangan Nikolai, malah ngeterake gegaman utawa obyek sing padha tanpa kasus dilarang (njupuk tembung saka airsoft player), ora kanggo sebutno lungguh karo wong ing tangane ... minggu kepungkur, dening cara, ing St. Petersburg, peer Nikolai ditahan, sing wis pistol airsoft gun (dolanan count) ing holster (kang diangkut ora mbukak), nanging kene, sawise kabeh, putra presiden ...
              1. +2
                25 May 2021
                Kutipan saka parma
                Kabeh rumit karo pesawat Morales - Angkatan Udara ora ndharat dheweke, dheweke lungguh dhewe, amarga kabeh negara Eropa nglarang penerbangan kasebut liwat wilayah udara, maneh dheweke dipriksa sawise ijin saka presiden dhewe, umume kahanan kasebut ora. ayu (sawise kepala negara EU njaluk ngapura), nanging ora kabeh subtleties diamati ...
                Babagan senjata ing tangan Nikolai, malah ngeterake gegaman utawa obyek sing padha tanpa kasus dilarang (njupuk tembung saka airsoft player), ora kanggo sebutno lungguh karo wong ing tangane ... minggu kepungkur, dening cara, ing St. Petersburg, peer Nikolai ditahan, sing wis pistol airsoft gun (dolanan count) ing holster (kang diangkut ora mbukak), nanging kene, sawise kabeh, putra presiden ...

                Dheweke nandur akeh kanthi bantuan para pejuang, Morales kaya sing paling apik. Aku ora bakal ngomong apa-apa bab senjata - saka topik. Saiki lolongan kuwi dudu amarga dikunjara, nanging amarga negara sing ora saka "emas" milyar nindakake. Apa diijini kanggo Jupiter, uga, etc.
            2. 0
              25 May 2021
              sing mung ora ndharat pesawat kanggo tujuane dhewe

              mung ora ana sing nandur bom palsu
              1. +1
                25 May 2021
                Kutipan saka Avior
                mung ora ana sing nandur bom palsu

                Nanging apa prabédan iku nggawe kanggo apa alasan padha dikunjara, wong bisa saged kanggo mundhakaken pejuang lan dikunjara kanggo alasan nat. keamanan, lan wong mbutuhake pretext luwih utawa kurang masuk akal. Kuncine yaiku kebangkrutan paksa kanggo nahan wong.
                1. -3
                  25 May 2021
                  Nanging apa bedane apa sebabe dheweke nandur

                  Ya, prabédan gedhe, kanggo 7-8 taun penjara.
                  1. +3
                    25 May 2021
                    Kutipan saka Avior
                    Ya, prabédan gedhe, kanggo 7-8 taun penjara.

                    Iki yen sampeyan nyekel lan mbuktekake kanthi sengaja, nanging aku ragu yen ana wong sing bakal ditemokake. Maksimum sing padha bisa remet metu iku streamlined sing khusus duwe. layanan wis informasi, lan ing. kaya goyang-goyang tabung reaksi, mung tanpa korban atusan ewu.
            3. +1
              26 May 2021
              "Dheweke nandur akeh kanthi bantuan para pejuang, Morales kaya sing paling apik."

              Apa sampeyan wis sinau kanthi apik babagan kebangkrutan Presiden Morales?
              Sapa sing nyelehake dheweke ing ngendi dheweke ditandur kanthi paksa?
              Ora ana wong lan ora ana!
        2. 0
          26 May 2021
          Yaiku, apa sampeyan mikir yen kasunyatan Lukash nuduhake kabeh wong yen conto Iran mbenerake dheweke bakal menehi pitunjuk?
    7. -2
      25 May 2021
      Ya, Luca wis suwe dadi edan. Kanggo mbales dendam sing cilik, dheweke malah mlebu bolongan. Lan, sing paling nyerang, wong bakal nandhang sangsara
    8. -3
      25 May 2021
      Kutipan: PetrovMisha2060
      Sukses iki larang regane.

      Ya, wong Belarus bakal mbayar kejahatane diktator.

      Apa kekurangane?
    9. -2
      25 May 2021
      Kutipan: PetrovMisha2060
      Sukses iki larang regane.

      Ketoke sampeyan saka Ukraina? Marang kita mengko carane mirah feint karo Motor Sich ana
      ora ketompo apa sing dakkandhakake

      Luwih tepate, ora ana sing bakal ngandhani sampeyan ngguyu
    10. +1
      25 May 2021
      Kutipan: PetrovMisha2060
      Lan reputasi panguwasa sing ilang ing Eropa lan jagad iki minangka diktator sing ora bisa ditebak sing nundha penerbangan domestik EU.

      Ing kene kita bisa ngelingi pesawat Venezuela karo presiden. Nanging mesthi iki beda. Lan padha njaluk ngapura dicokot. Iki howls babagan apa diktator elek Lukashenko mung ridiculous marang latar mburi sampah sing kedados ing kabeh lampu demokrasi lan kutha-kutha liyane ing gunung.
      1. -1
        26 May 2021
        "Ing kene sampeyan bisa ngelingi pesawat Venezuela karo presiden. Nanging iki mesthi beda."

        Lan apa sing kedadeyan karo pesawat Presiden Morales!?
        Sapa sing nandur dheweke kanthi paksa?
        Apa sampeyan ndeleng kahanan dhewe?
        Aja mbaleni bodho wong liya.
        1. -1
          26 May 2021
          Nah, kaya iki. barang cilik. Dheweke mung meksa aku lungguh ing Austria ing ngendi dheweke nggoleki Snowden. Aku ngomong "iku beda". Lan karakteristik, sampeyan nempel ing pesawat, nanging ora digatekake kabeh. Aku bisa ngelingi carane, contone, kabeh istilah presiden wis perang karo banget demokratis lan ing cara kuotasi karo Trump. Aku bisa ngelingi bab Guantanamo, nanging ing umum sampeyan bisa ngelingi dofiga a. Nanging ya, iku demokratis. Uga ora sengaja nuduh Federasi Rusia saka serangan dening sawetara jinis peretas. Lan campur tangan pemilihan. Kang mung ridiculous kanggo kula. Lan enchanting bodho, nanging wong awam bodho pracaya, ya.
          1. -1
            26 May 2021
            1. Tegese, kabeh padha ora dipeksa dikunjara.
            2. Ora ana sing nggoleki dheweke, deleng posisi resmi Bolivia babagan perkara iki!

            Lan njerit ... Amerika wis nindakake iki!

            Padha ora!

            Mung Iran, mercusuar demokrasi lan hukum internasional, nindakake tumindak kaya ngono!
  5. -4
    25 May 2021
    saiki kabeh peradaban bakal mabur ngubengi Belarus
    1. +3
      25 May 2021
      oh, sial, ana sing nyatakake dheweke beradab???
      1. +1
        25 May 2021
        Kutipan: novel66
        oh, sial, ana wong sing nyatakake dheweke beradab?

        Yen ora salah, iki diumumake dening "Kopral Bavaria".
      2. -2
        25 May 2021
        Kanggo sawetara wektu saiki aku wis deciphering EU minangka Peternakan Kewan Eropa,
        iku bab civility.
      3. -5
        25 May 2021
        Mesthine, dheweke wis beradab amarga kabeh wong kepengin pindhah menyang kana. Apa, kajaba tilas USSR, ora ana sing kepengin pindhah menyang Rusia. Kanggo sawetara alasan, migran kasengsem ing Eropa, AS, Kanada, lsp. Wong pindhah menyang ngendi sing luwih apik
        1. -1
          25 May 2021
          Ing ngendi dheweke nggawe sampeyan primitif, para migran mlebu ing geyrop amarga ora kudu kerja ing kana, nanging menehi omah kanggo urip, lan nalika wong Jerman lan Prancis asli wis kesel, hak bakal dadi kuwasa lan mulai ngepung dheweke. .
    2. +2
      25 May 2021
      [quote] [/ quote] Apa iki sing LGBT promosi pedofilia? Ayo padha mabur ...
      1. -2
        25 May 2021
        Quote: Jaket tank
        Apa iki sing LGBT promosi pedofilia? Ayo padha mabur ...

        Utamane wong kaya Vitaly Kurskov, Andrei Smirnov lan Igor Poplevko, iki minangka wakil pedofil domestik kita ... lan aku mikir sawetara rolas liyane sing ora dingerteni bisa muncul ... nanging umume, kanthi cepet, sampeyan duwe overdosis RT lan VGTRK ...
        1. +3
          25 May 2021
          Senator pedofil Spiegel Boris Isaakovich wis ana ing bunk ... keprungu
          Nanging Boris Isaakovich ora mung entuk dhuwit lan dirudopekso lanang, dheweke uga aktif nglawan kebebasan wicara, lan ora mung legislatif, liwat hukum nglarang simbol Nazi, nanging uga ing kasunyatan, mbusak saka jaringan kabeh sebutno apa kang didakwo saka .

          Informasi babagan iki wis dibusak saka Wikipedia, saka LiveJournal, VKontakte lan akeh sumber liyane. Sampeyan mung kudu ngetik Boris Shpigel pedofil menyang mesin telusur lan sampeyan bakal weruh akeh kaca sing diindeks, sing isine wis dibusak.
    3. -2
      25 May 2021
      Kutipan saka AntiAleks
      saiki kabeh peradaban bakal mabur ngubengi Belarus

      Saiki ana ing Kulon sing diarani fasisme.
    4. +1
      25 May 2021
      Lan sampeyan ketoke nganggep sampeyan kera liar? Utawa kenapa iki howls babagan donya beradab?
  6. +9
    25 May 2021
    Iki kabeh apik, nanging siji-sijine sing ditinggalake bapak yaiku nyiyapake proses transfer daya kanggo wong sing ora bakal nyerahake kabeh marang amers. Miturut cara, nalika ngomong karo kanca lan sederek ing Belarus, sikap marang dheweke ora apik banget. Luwih saka iku, iki senadyan kemajuan ing akeh wilayah. Lan carane dheweke nyanyi nalika wong lanang kita ditahan ... Wawancara karo Gordon + Pompeo .... Ora ana wonder sawetara ngubungake dheweke menyang gypsies, yaiku!
    1. +2
      25 May 2021
      Sarujuk banget. Iki minangka titik kunci. Lan keputusan lan implementasine sing angel banget.
    2. 0
      25 May 2021
      Sikap ora mung ora banget. Kita mung sengit marang dheweke. Iki didhukung maksimal 20%. 40% liyane ora seneng karo dheweke, nanging wedi banget karo protes. Lan 40% kanggo protes
      Inggih, sukses iku fiksi. Mung sampeyan, Rusia, terus-terusan njaluk rampasan. Lan amarga iki, kita, Belarusians, manggon. Sanalika Rusia mandheg nyeponsori Belarus, kita bakal dadi nakal. Mulane, prestasi dubious Lukas
      1. 0
        25 May 2021
        Kutipan: Maxim L
        Iki didhukung maksimal 20%. 40% liyane ora seneng karo dheweke, nanging wedi banget karo protes. Lan 40% kanggo protes

        Apa ana konfirmasi apa, balabolim?
      2. -1
        25 May 2021
        Dadi pindhah menyang Polandia, padha tresna wong-wong mau ing perkebunan.
      3. +1
        26 May 2021
        Aku ora bakal miwiti golek kesalahan karo kolega kita ing kene. Apa sing diomongake marang aku akeh kanca-kancaku. Sayange kaya ngono. Nyatane, Lukashenka kudu disalahake amarga dheweke nyoba njagong ing rong bangku, lan ing endi wae dheweke nyoba ngrebut tanpa ragu-ragu kanggo mbuwang wong kanthi jeneng kamardikane! Kene aku mlumpat! Kawicaksanane yaiku "tresna" marang kowe lan awake dhewe..... Nanging para pelacur uga wis tuwa!
  7. +5
    25 May 2021
    "Dicekel? Dicekel! Lan sapa iku? Burdock! "(C)
    1. +6
      25 May 2021
      lan kene saka Polandia
  8. +1
    25 May 2021
    Rygorych nuduhake ibune Kuzka menyang Kulon, sing padha nguwuh. Lan sing paling menarik yaiku dheweke ora ngerti ing ngendi dheweke bisa ngucapake salam marang dheweke. Lan conto bocah bodho iki nyuda ketangkasan akeh pengkhianat potensial. Lan apa maneh sing bakal dicritakake para penyidik, akeh politisi apes Barat sing kuwatir banget.
    1. -4
      25 May 2021
      Kok lucu kowe. Apa ibune Kuzkina? Barat ora peduli karo Rygorivich. Apa sing dituduhake dheweke? Apa dheweke minangka psikopat sing ora seimbang? Apa wong Jerman bakal urip luwih elek saka iki? Kabeh sing wis digayuh yaiku Belarus saya tambah dadi wong sing dibuang. Kanggo nyenengake Rusia - sawise kabeh, saiki Luka ora duwe ruang kanggo maneuver. Lan sampeyan kudu setuju karo kabeh sing dikarepake Rusia
      1. 0
        25 May 2021
        Sapa sing peduli karo Barat? Padha dikategorikaké ana. Dheweke bakal ngidoni Ze sadurunge, amarga dheweke primitif, bisa ditebak lan bodho nganti ora bisa ditindakake. Dheweke bakal susu dheweke garing lan dikirim menyang telung layang bungah. Kanthi Luka, nomer kasebut ora bakal bisa, dheweke dhewe wis siyap mati lan digawa karo dheweke (lan oh, kepiye dheweke ora pengin mbuwang sepatu bast), dadi sapa sing lucu, wektu bakal ngomong.
      2. 0
        25 May 2021
        Lan Kulon dhewe, kanthi tumindak, ora njupuk kamar iki kanggo maneuver? Apa perlu kanggo nari kanthi irama Barat? Sampeyan duwe sawetara pangerten banget ruwet kebebasan.
      3. 0
        25 May 2021
        Kutipan: Maxim L
        Kanggo nyenengake Rusia - sawise kabeh, saiki Luka ora duwe ruang kanggo maneuver. Lan sampeyan kudu setuju karo kabeh sing dikarepake Rusia
        Nyuwun pangapunten, Maxim, nanging sampeyan pengin ndeleng ing Belarus (lan sampeyan khususe), amarga sawetara politisi sing nyuwil kekuwatan ing gelombang kudeta (Gusti Allah pareng, nanging kaya Poroshenko utawa Zelensky), kudu setuju kabeh (!), nanging apa sing dikarepake Biden utawa Merkel karo Macron ?! ?! belay nglirik
        Apa sampeyan yakin bakal luwih apik kanthi cara iki?! opo
  9. -2
    25 May 2021
    Pilihan pisanan: Ana sing kelangan transit kargo sing gedhe banget? Apa sampeyan butuh provokasi kanggo ngarahake aliran iki menyang arah "tengen" maneh? Nembak pesawat iku repot. Kanggo nggawe rencana kanggo nyelehake dheweke karo sawetara wong, sing banjur bisa diunggahake menyang tameng - ing jaman saiki gampang. Banjur sing isih ana yaiku ngetrapake sanksi, nutup rute perdagangan, lsp. Kabeh iki ngarahke kanggo nglawan mungsuh utama - ekonomi Rusia, kang, ing skenario apik, bisa ngremukake kabèh Eropah. Apa iki bisa diidini dening ibukutha Barat sing brutal, sing kelangan injeksi saka rampokan negara kita?
    Kesimpulan: konsekwensi bisa uga abot kanggo ekonomi Rusia lan Belarus. Masalah nutup pembangkit listrik tenaga nuklir ing Belarus bakal diangkat, kargo saka Ust-Luga ora bakal dirilis saka Baltik, lan transit kargo liwat Polandia bisa ditutup. Ing kasus iki, Kulon ngarep-arep supaya bisa ngrugekake China. Baltik bakal bisa ngunggahake rega kanggo penanganan kargo ing pelabuhan lan bakal entuk bathi super. Mesthine, neo-fasis saka Jerman bakal gabung kanggo nutup SP-2 kanthi lengkap. Geng jaban rangkah bakal nerusake provokasi lan njaluk rapat kepala Rusia lan Amerika Serikat kanggo nindakake provokasi marang Rusia utawa kanthi bantuan? ..
    Opsi kapindho yaiku operasi sing apik kanggo nyegah provokasi utama dening negara-negara NATO lan Amerika Serikat, persiapan sing ana ing udara. A Urut saka apik "serangan meriem" ing Unit majeng aggressor ing Kawa saka nyerang kang.
    Ing kasus apa wae, sampeyan kudu terus. Eurobads ora kudu diwenehi kesempatan kanggo nindakake rencana, amarga yen menang, bakal dadi luwih elek.
    1. +3
      25 May 2021
      iki piye carane? Belarus ora ana maneh berdaulat?
    2. 0
      25 May 2021
      Kutipan: 1536
      Ing kasus apa wae, sampeyan kudu terus. Eurobads ora kudu diwenehi kesempatan kanggo nindakake rencana, amarga yen menang, bakal dadi luwih elek.

      Kita kudu tetep bebarengan, fasisme maju.
    3. -8
      25 May 2021
      Dadi bisa uga.

      Nanging ora, sp2 ora bisa mandegake, nanging transit liwat Polandia lan negara Baltik ditutup, aku iki senjata abot lan padha ora digunakake.
      Ing kene, China uga bakal ngomong dhewe marang Luka, amarga barang-barang ngliwati Belarus menyang Polandia kanthi dalan sutra, meh 90% saka apa sing tekan Eropa nganggo sepur.
    4. 0
      25 May 2021
      Apa jenis omong kosong sampeyan kudu ngrokok kanggo nulis kabeh omong kosong iki? Utamane mesem babagan ekonomi Rusia. Halo, sampeyan negara sumber daya! Mobil apa sing sampeyan gunakake, telpon apa sing sampeyan gunakake, omah-omahé duwe kulkas lan TV, pesawat sing sampeyan mabur? Jawaben pertanyaan-pertanyan iki. Banjur mikir babagan ekonomi sampeyan
      1. 0
        25 May 2021
        Apa sampeyan ngasilake mobil, pesawat, televisi, telpon? Utawa sampeyan numpak mobil bekas Rusia lan Eropa? Sampeyan ora perlu nggawa telpon - Aku duwe China nyabrang kali, umume telpon merek apa wae ing donya digawe ing kana. , jagad iki ora tau krungu pesawat sampeyan, kulkas, wah, ya, kayane ana ing endi wae ... Apa sing dibanggakake wong enom? Kepinginan uwal menyang Eropa, kanggo entuk bathi utawa kerja, bengok-bengok babagan inferioritas Rusia lan ngerti yen sampeyan dhewe ora ngasilake apa-apa khusus? Lan apa sing bisa sampeyan lakoni dhewe kajaba keyboard Pound Cina? Apa negara manca bakal mbantu sampeyan? Ya, ngenteni lolDheweke wis nulungi negara-negara Afrika luwih saka sepuluh taun, lan sampeyan bakal duwe kekuwatan agraris Eropa Tengah liyane ing sisih kidul, ing pangertene pendhidhikan deso lan budak kanggo perkebunan Eropa. lol
      2. +1
        25 May 2021
        Wong lanang, sampeyan kayane wis salah.

        Ekonomi Rusia wis bisa dibandhingake karo ukuran Jerman.

        Kita duwe pesawat, mobil, peralatan rumah tangga dhewe (80% diprodhuksi ing negara kasebut).

        Dadi mlumpat!
    5. +1
      25 May 2021
      Kutipan: 1536
      kargo saka Ust-Luga ora bakal dirilis saka Baltik

      Kepiye carane? Apa sampeyan malah ngerti apa iki bakal mimpin kanggo?
    6. 0
      25 May 2021
      Apa sampeyan serius babagan kabeh omong kosong babagan "nutup pembangkit listrik tenaga nuklir ing Belarus" lan "kargo saka Ust-Luga ora bakal dirilis saka Baltik"?
  10. 0
    25 May 2021
    Umumé, setuju karo penulis, aku isih ragu-ragu babagan tesis babagan pasokan senjata lan peralatan KGB Belarus sing luwih apik tinimbang karo FSB kita. Lan FSB bakal duwe pengalaman luwih nyata.
  11. -1
    25 May 2021
    Apik wong lanang, apik. Aku seneng karo reaksi kasebut - ing Kejuaraan Hoki Dunia, sprats ngganti gendera Republik Belarus dadi nasionalis, aku mikir yen sawise iku tim nasional Republik Belarus bakal lunga saka kono, lan kita ana tanpa lambang, anthem lan gendéra, ora ana sing kudu ditindakake, utamane amarga level tim ora cocog karo jeneng turnamen sing diumumake - apa banjur yard, dudu Piala Dunia.
  12. -2
    25 May 2021
    Judhul artikel kasebut nyenengake aku - "Jam ing ginjel saka layanan khusus Polandia saka Minsk", tinimbang iku jotosan kanggo ginjel dhewe Apa penulis tenan mikir yen Lukashenka wiwit kebangkrutan penerbangan komersial karo pesawat militer, banjur krepkag ArEshka iki bakal disengiti kurang ing Belarus?
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +1
                25 May 2021
                Kutipan saka tihonmarine
                Kutipan saka Anton S.
                Aku ora ndedonga kanggo dheweke.

                Inggih, yen sampeyan ora ndedonga kanggo dheweke, banjur kanggo Can.

                Kabeh wektu kepungkur. Kanggo ngerti yen Lukashenka minangka ghoul, sampeyan ora perlu ndedonga kanggo Tikhanovskaya utawa Biden, maca manual Departemen Luar Negeri lan luwih mudhun dhaptar. Cukup kanggo bisa mikir kanthi sirah, nanging luwih gampang kanggo nyalahke Amerika lan Uni Eropa kanggo kabeh.
                1. +2
                  25 May 2021
                  Inggih, ya, minangka wong Maidan ing Ukraina ... scam iki wis liwati.
                2. +2
                  25 May 2021
                  Kutipan saka Anton S.
                  Kanggo mangerteni yen Lukashenka minangka ghoul, sampeyan ora perlu ndedonga kanggo Tikhanovskaya utawa Biden, maca manual Departemen Luar Negeri lan luwih mudhun ing dhaptar.

                  Mungkin Lukashenka iku ghoul, aku ora bakal mbantah. Nanging apa wae, Kulon ora numpes Belarus lan ngobong karo giblets, kaya Ukraina ing wektu sing padha.
                  1. -5
                    25 May 2021
                    Kutipan saka tihonmarine
                    Kutipan saka Anton S.
                    Kanggo mangerteni yen Lukashenka minangka ghoul, sampeyan ora perlu ndedonga kanggo Tikhanovskaya utawa Biden, maca manual Departemen Luar Negeri lan luwih mudhun ing dhaptar.

                    Mungkin Lukashenka iku ghoul, aku ora bakal mbantah. Nanging apa wae, Kulon ora numpes Belarus lan ngobong karo giblets, kaya Ukraina ing wektu sing padha.

                    Aku ora baris munggah chain-rigged pemilu logis ing Belarus lan Ukraina.
                    1. 0
                      25 May 2021
                      Kutipan saka Anton S.
                      Aku ora baris munggah chain-rigged pemilu logis ing Belarus lan Ukraina.

                      Nah, aku ora mangu-mangu (ing logika sampeyan).
                      1. -6
                        25 May 2021
                        Kutipan saka tihonmarine
                        Kutipan saka Anton S.
                        Aku ora baris munggah chain-rigged pemilu logis ing Belarus lan Ukraina.

                        Nah, aku ora mangu-mangu (ing logika sampeyan).

                        Wangsulan: Bab ingkang utama iku aku ngerti sampeyan (ing umum), nanging aku bakal ngerti piye wae karo aku.
                3. -1
                  25 May 2021
                  Kutipan saka Anton S.
                  Iku cukup kanggo bisa mikir karo sirah

                  Aku ora mirsani bab skill iki ing antarane para demonstran sing ngidini scum fasis numpak protes ing gendéra putih-abang-putih.
                  1. -1
                    25 May 2021
                    Kutipan: IS-80_RVGK2
                    Kutipan saka Anton S.
                    Iku cukup kanggo bisa mikir karo sirah

                    Aku ora mirsani bab skill iki ing antarane para demonstran sing ngidini scum fasis numpak protes ing gendéra putih-abang-putih.

                    nggih. Kita nguripake sirah. Kanggo 26 taun pamaréntahan Lukashenka, masalah collaborationism ing gendéra nasional ora diangkat, ora dilarang. Sawise pemilu sing dicurangi, nalika wong-wong metu kanggo protes ing dheweke, AHL ngomong babagan kedadeyan luwih saka pitung puluh taun kepungkur.
                    1. +1
                      25 May 2021
                      Ing Andreevsky, lan apa?
                      1. -3
                        25 May 2021
                        Kutipan saka oprovergatel
                        Ing Andreevsky, lan apa?

                        Lan ing ngisor iki uga
                      2. +1
                        25 May 2021
                        Apa kowe?!

                        Lan ing ngisor apa maneh?
                    2. +1
                      25 May 2021
                      Kutipan saka Anton S.
                      Lan, omong-omong, ngelingake aku, miturut apa sing dilawan tentara Vlasov.

                      Cedhak Andreevsky.
                      Kutipan saka Anton S.
                      nggih. Kita nguripake sirah. Kanggo 26 taun pamaréntahan Lukashenka, masalah collaborationism ing gendéra nasional ora diangkat, ora dilarang. Sawise pemilu sing dicurangi, nalika wong-wong metu protes ing ngisor iki, AHL ngomong babagan kedadeyan luwih saka pitung puluh taun kepungkur.

                      Dadi sampeyan nguripake sirah kanggo takon kula? jancok. Ora, pepadhamu sing berkualitas, aku ora bakal mikir sampeyan. Aku bisa mratelakake panemume, nanging mikir, mikir dhewe.
                      1. -3
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Kutipan saka Anton S.
                        Lan, omong-omong, ngelingake aku, miturut apa sing dilawan tentara Vlasov.

                        Cedhak Andreevsky.
                        Kutipan saka Anton S.
                        nggih. Kita nguripake sirah. Kanggo 26 taun pamaréntahan Lukashenka, masalah collaborationism ing gendéra nasional ora diangkat, ora dilarang. Sawise pemilu sing dicurangi, nalika wong-wong metu protes ing ngisor iki, AHL ngomong babagan kedadeyan luwih saka pitung puluh taun kepungkur.

                        Dadi sampeyan nguripake sirah kanggo takon kula? jancok. Ora, pepadhamu sing berkualitas, aku ora bakal mikir sampeyan. Aku bisa mratelakake panemume, nanging mikir, mikir dhewe.

                        Aku nyaranake sampeyan nguripake sirah ing kadhangkala.
                      2. +1
                        25 May 2021
                        Kutipan saka Anton S.
                        Aku nyaranake sampeyan nguripake sirah ing kadhangkala.

                        Aku pengin nangis maca iki. Kowe pancen bocah-bocah.
                      3. -3
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Kutipan saka Anton S.
                        Aku nyaranake sampeyan nguripake sirah ing kadhangkala.

                        Aku pengin nangis maca iki. Kowe pancen bocah-bocah.

                        Nangis, bisa uga krasa luwih apik. Mbuwang sampeyan saka sisih menyang sisih, banjur ngguyu, banjur sampeyan nangis, ing interval antarane serangan, nyoba kanggo isih nguripake otak, iku mbantu
                      4. 0
                        25 May 2021
                        Lan carane nanggepi clowning Belarusian karo Gulat? Dheweke lucu lan sedih. Sampeyan digunakake minangka pakan meriam nglawan Lukashenka lan tim dening manajer efektif lokal lan uga non-lokal, lan kanggo kepentingane, sampeyan bakal entuk baton lan bangga.
                      5. -2
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Lan carane nanggepi clowning Belarusian karo Gulat? Dheweke lucu lan sedih. Sampeyan digunakake minangka pakan meriam nglawan Lukashenka lan tim dening manajer efektif lokal lan uga non-lokal, lan kanggo kepentingane, sampeyan bakal entuk baton lan bangga.

                        Nanging ora ana wong sing bisa sengit marang dheweke dhewe lan gratis? Utawa angel mikir babagan iki kanthi mentalitas petani budak?
                      6. +1
                        25 May 2021
                        Kutipan saka Anton S.
                        Apa ana wong sing bisa sengit marang dheweke dhewe lan gratis?

                        Kepiye carane nyegah sampeyan ora digunakake? Ora ono. Sampeyan duwe siji angin ing sirah karo slogan ing topik - Lukashenka ninggalake. Lan ora liya. Sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure. Sampeyan ora duwe gagasan sethithik. Lan yen mangkono, sampeyan bakal dadi dolanan ing tangane wong sing ngerti. Ya, sampeyan wis dadi siji.
                        Kutipan saka Anton S.
                        Utawa angel mikir babagan iki kanthi mentalitas petani budak?

                        Sampeyan dudu wong pisanan sing dakrungu iki. Lan sampeyan dudu wong pisanan sing kejiret ing omong kosong iki. Sing paling lucu yaiku sampeyan, kanthi retorika sampeyan, mung dadi budak sing mbrontak marang raja feodal supaya bisa nglebokake raja feodal liyane sing mesthi bakal luwih apik. Nah, sing pinter lan ayu kuwi ora salah. Masalahe sampeyan bisa uga nggantheng, nanging mesthi ora pinter.
                      7. -3
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Kutipan saka Anton S.
                        Apa ana wong sing bisa sengit marang dheweke dhewe lan gratis?

                        Kepiye carane nyegah sampeyan ora digunakake? Ora ono. Sampeyan duwe siji angin ing sirah karo slogan ing topik - Lukashenka ninggalake. Lan ora liya. Sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure. Sampeyan ora duwe gagasan sethithik. Lan yen mangkono, sampeyan bakal dadi dolanan ing tangane wong sing ngerti. Ya, sampeyan wis dadi siji.
                        Kutipan saka Anton S.
                        Utawa angel mikir babagan iki kanthi mentalitas petani budak?

                        Sampeyan dudu wong pisanan sing dakrungu iki. Lan sampeyan dudu wong pisanan sing kejiret ing omong kosong iki. Sing paling lucu yaiku sampeyan, kanthi retorika sampeyan, mung dadi budak sing mbrontak marang raja feodal supaya bisa nglebokake raja feodal liyane sing mesthi bakal luwih apik. Nah, sing pinter lan ayu kuwi ora salah. Masalahe sampeyan bisa uga nggantheng, nanging mesthi ora pinter.

                        Dhuh Ingkang Maha Wicaksana, mugi karsaa paring pepadhang dhateng kawula kados pundi anggenipun nguri-uri umur panjenengan, nyiramaken toya lan boten wonten ing hakekatipun, kados pundi anggenipun ngugemi pepinginan ingkang sampun kula tingali wonten ing panjenengan, boten dados, nanging katingal pinter?
                      8. +1
                        25 May 2021
                        Aku mung ngomong pokok. Nanging kajaba njerit babagan perjuangan karo Lukashenka lan babagan carane apik ing Kulon, ora ana telek. Inggih, ok, ngomong pinter lan kualitas tandha apa sabanjuré. Inggih, sampeyan nggulingake Lukashenka. Lan apa? Aku ngrungokake sampeyan kanthi teliti.
                      9. -2
                        26 May 2021
                        . Nanging saliyane njerit babagan perjuangan karo Lukashenka lan babagan carane apik ing Kulon, ora ana telek.

                        Ing kepinginan kanggo mbandhingaké standar urip, ngendi sampeyan ndeleng nangis, Pak?
                        Inggih, sampeyan nggulingake Lukashenka. Lan apa? Aku ngrungokake sampeyan kanthi teliti.

                        Yagene ing donya modern ing tengah Eropah kudu ngomong babagan nggulingake wong? Wong sing kalah kudu lunga, dheweke ora nindakake, wong-wong padha tangi, pitakonan apa? Apa sing kudu ditindakake sawise dheweke lunga? -Waca program politisi sing ora diakoni ing pemilihan lan Lukashenka duwe siji banyu kanthi pratelan, mesthine, kawicaksanan, kaya sampeyan.
                      10. +1
                        26 May 2021
                        Kutipan saka Anton S.
                        Ing kepinginan kanggo mbandhingaké standar urip, ngendi sampeyan ndeleng nangis, Pak?

                        Aku wis suwe kesel maca babagan kabeh perbandingan standar urip lan kabeh saran edan liar babagan carane ndandani iki.
                        Kutipan saka Anton S.
                        Wong sing kalah kudu lunga, ora, wong-wong wungu, pitakonan apa?

                        Kudune ora. Ngerti akhire. Kabeh pemilihan borjuis iki minangka tinsel. Njupuk sampah sing, contone, apa mengkono ing Amerika Serikat, nalika Trump iki sijine ngandika ing gembong kanggo kabeh istilah.
                        Kutipan saka Anton S.
                        -Waca program politisi sing ora diakoni ing pemilihan.

                        Apa sampeyan maca dhewe? Aku periodik maca program saka politisi kita. Mie padhet ing kuping lan babagan kabeh sing apik marang kabeh sing ala. Kasunyatane, kita duwe pertumbuhan PDB udakara 1 persen sajrone 10 taun lan nyuda penghasilan nyata saka populasi sing entuk momentum sanajan sadurunge pandemi, kemerosotan layanan sosial lan ngrampungake masalah setaun kanthi sendok teh kanthi potongan liar. Aku duwe anggepan yen program politisi sampeyan ora adoh saka program kita. Lan asil bakal meh padha. Umumé, supaya ana owah-owahan sing bener kanggo sampeyan, sampeyan kudu mikir lan dudu politisi kanggo sampeyan.
                      11. -1
                        26 May 2021
                        Aku wis suwe kesel maca babagan kabeh perbandingan standar urip lan kabeh saran edan liar babagan carane bisa diatasi.

                        Apa sampeyan bisa mbandhingake? Apa keuntungan saka comparison?
                        Kabeh pemilihan borjuis iki minangka tinsel. Njupuk sampah kasebut, contone, apa sing kedadeyan ing AS

                        Terangna, sage, kenapa ing negara sing ana tinsel iki: owah-owahan kekuwatan, pengadilan independen, pemilihan gratis, lsp. wong urip luwih apik tinimbang ing negara ngendi iki ora?
                        Apa sampeyan maca dhewe? Aku periodik maca program saka politisi kita. Mie padhet ing kuping lan babagan kabeh sing apik marang kabeh sing ala

                        Mangga, kenal kula tesis karo program Lukashenko.
    2. -2
      25 May 2021
      Artikel otomatis fanatik. Lukashenko, kanggo mbales dendam cilik, nyopir menyang pojok sing luwih gedhe. Rusia entuk bathi kanthi lengkap - busur luwih sithik kanggo maneuver. Lan mung wong Belarusia sing bakal luwih [disensor]. Dadi Luca nembak awake dhewe. Nanging luwih dhisik, dheweke nembak maneh marang bangsane dhewe.
      1. 0
        25 May 2021
        Kutipan: Maxim L
        Artikel otomatis fanatik. Lukashenko, kanggo mbales dendam cilik, nyopir menyang pojok sing luwih gedhe. Rusia entuk bathi kanthi lengkap - busur luwih sithik kanggo maneuver. Lan mung wong Belarusia sing bakal luwih [disensor]. Dadi Luca nembak awake dhewe. Nanging luwih dhisik, dheweke nembak maneh marang bangsane dhewe.

        Dheweke tansah dadi ultraviolet kanggo wong, sing utama kanggo dheweke yaiku kekuwatan pribadi, amarga dheweke ora bakal mandheg.
        1. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka Anton S.
          Dheweke tansah ultraviolet kanggo wong, sing utama kanggo dheweke yaiku kekuwatan pribadi,

          Kepiye ing papan liya? Merkel lan Macron ora turu ing wayah wengi lan mikir babagan wong? Aja gawe aku ngguyu.
          1. -1
            25 May 2021
            Kutipan: IS-80_RVGK2
            Kutipan saka Anton S.
            Dheweke tansah ultraviolet kanggo wong, sing utama kanggo dheweke yaiku kekuwatan pribadi,

            Kepiye ing papan liya? Merkel lan Macron ora turu ing wayah wengi lan mikir babagan wong? Aja gawe aku ngguyu.

            Ing Prancis lan Jerman, yen Macron lan Merkel kelangan pesisir, ana sistem mriksa lan imbangan; ing Belarus, Lukashenka nduweni kekuwatan sing meh mutlak. Bandhingake standar urip ing Jerman, Prancis, Belarus lan Rusia. Ngguyu maneh.
            1. 0
              25 May 2021
              Kutipan saka Anton S.
              Ing Prancis lan Jerman, yen Macron lan Merkel kelangan pesisir, ana sistem mriksa lan imbangan

              Oga, nyambut gawe kanggo kepentingan modal. Banjir Eropah karo pengungsi lan njupuk dhewe ing sikil karo sanksi marang Federasi Rusia. Kuwi sistem kuat.
              Kutipan saka Anton S.
              ing Belarus, Lukashenka nduweni daya meh mutlak.

              Dadi mutlak, dheweke ora bisa lelungan menyang Rusia tanpa tiket bali.
              Kutipan saka Anton S.
              Bandhingake standar urip ing Jerman, Prancis, Belarus lan Rusia.

              Mantra babagan standar urip iki ora menarik kanggo aku. Aku krungu cukup 30 taun kepungkur. Lan aku sampurna ngerti apa padha worth. Lan apa sampeyan ngerti, aku ragu yen tanpa Lukashenka, Jerman sing kapindho bakal metu saka Belarus, kaya Prancis sing kapindho ora metu saka Ukraina. Mesthi, iku uga ora bakal bisa karo dheweke. Sampeyan bisa terus nangis.
              1. -1
                25 May 2021
                Kutipan: IS-80_RVGK2
                Kutipan saka Anton S.
                Ing Prancis lan Jerman, yen Macron lan Merkel kelangan pesisir, ana sistem mriksa lan imbangan

                Oga, nyambut gawe kanggo kepentingan modal. Banjir Eropah karo pengungsi lan njupuk dhewe ing sikil karo sanksi marang Federasi Rusia. Kuwi sistem kuat.
                Kutipan saka Anton S.
                ing Belarus, Lukashenka nduweni daya meh mutlak.

                Dadi mutlak, dheweke ora bisa lelungan menyang Rusia tanpa tiket bali.
                Kutipan saka Anton S.
                Bandhingake standar urip ing Jerman, Prancis, Belarus lan Rusia.

                Mantra babagan standar urip iki ora menarik kanggo aku. Aku krungu cukup 30 taun kepungkur. Lan aku sampurna ngerti apa padha worth. Lan apa sampeyan ngerti, aku ragu yen tanpa Lukashenka, Jerman sing kapindho bakal metu saka Belarus, kaya Prancis sing kapindho ora metu saka Ukraina. Mesthi, iku uga ora bakal bisa karo dheweke. Sampeyan bisa terus nangis.

                Ing endi sampeyan ndeleng nangis, ati? Apa ing Eropa utawa mung maca ing koran?
                1. +1
                  25 May 2021
                  Kutipan saka Anton S.
                  Ing endi sampeyan ndeleng nangis, ati? Apa ing Eropa utawa mung maca ing koran?

                  Aku bener manggon ing Eropah. Lan sampeyan uga. Nanging zmagars Belarusia ngliwati geografi, mula kasunyatan sing menarik iki ora dingerteni. Nanging, kanca-kanca saka njaba Ukraina uga. Lan sedhih. Sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan karo sampeyan lan ing ngendi sampeyan kudu pindhah. Lan kaya sing diomongake dening wong-wong kuna - yen sampeyan ora ngerti menyang ngendi lelayaran, ora ana angin sing adil.
                  1. -1
                    25 May 2021
                    Kutipan: IS-80_RVGK2
                    Kutipan saka Anton S.
                    Ing endi sampeyan ndeleng nangis, ati? Apa ing Eropa utawa mung maca ing koran?

                    Aku bener manggon ing Eropah. Lan sampeyan uga. Nanging zmagars Belarusia ngliwati geografi, mula kasunyatan sing menarik iki ora dingerteni. Nanging, kanca-kanca saka njaba Ukraina uga. Lan sedhih. Sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan karo sampeyan lan ing ngendi sampeyan kudu pindhah. Lan kaya sing diomongake dening wong-wong kuna - yen sampeyan ora ngerti menyang ngendi lelayaran, ora ana angin sing adil.

                    Terus mow luwih ing pangerten kurang ajar, pranyata ora banget uga.
                    1. +1
                      25 May 2021
                      Apa sampeyan ngerti siswa? Aku Marxis lan iki menehi kula pangerten babagan akeh perkara. Apa sing sampeyan duwe kajaba omong kosong nasionalis sampeyan?
                      1. -1
                        25 May 2021
                        Kutipan: IS-80_RVGK2
                        Apa sampeyan ngerti siswa? Aku Marxis lan iki menehi kula pangerten babagan akeh perkara. Apa sing sampeyan duwe kajaba omong kosong nasionalis sampeyan?

                        Marxist, ngendi sampeyan ndeleng nasionalisme ing statements? Utawa kita ora bisa nindakake tanpa label? Copot kedhip sampeyan. Lan babagan standar urip ing Eropah lan Belarus kanthi luwih rinci, tanpa banyu, mangga.
                      2. +1
                        25 May 2021
                        Kutipan saka Anton S.
                        Marxis, ing ngendi sampeyan ndeleng nasionalisme ing statementku?

                        Lha, sampeyan wis tersinggung karo komentarku sing ngremehake babagan gendera putih-abang-putih.
                        Kutipan saka Anton S.
                        Utawa tanpa label kita ora bisa?

                        Kepiye label sampeyan?eseman
                        Kutipan saka Anton S.
                        Lan babagan standar urip ing Eropa lan Belarus kanthi luwih rinci, tanpa banyu sampeyan, mangga.

                        Apa sampeyan pengin krungu? Babagan kasunyatan manawa standar urip rata-rata ing Eropa Kulon luwih dhuwur? Lan apa? Sawise iku, sampeyan kudu langsung mlayu kanggo nggulingake Lukashenka tanpa analisa serius babagan kahanan kasebut, amarga wong-wong beradab saka Eropa Kulon ngandhani sampeyan marang wong-wong biadab Belarusia?
                      3. -2
                        25 May 2021
                        Inggih, sampeyan tersinggung dening komentar ngremehake babagan gendera putih-abang-putih

                        Ora babar pisan. Dheweke mung nyatakake yen ora mung Belarusians perang kanggo Jerman ing gendéra nasional.
                        Lan apa? Sawise iku, sampeyan kudu langsung mlayu kanggo nggulingake Lukashenka tanpa analisa serius babagan kahanan kasebut

                        Apa kowe tau krungu yen sing kalah pemilu kudu lunga?
                        Aku seneng banget ngrungokake mantra saka wong-wong sing dianggep omniscient babagan kasunyatan sing tanpa Lukashenka neraka bakal teka ing Bumi.
                      4. +2
                        26 May 2021
                        Kutipan saka Anton S.
                        Ora babar pisan. Dheweke mung nyatakake yen ora mung Belarusians perang kanggo Jerman ing gendéra nasional.

                        Inggih, OK. Ayo ngomong. Aku ngerti yen akeh wong perang. Loro-lorone kanggo lan nglawan.
                        Kutipan saka Anton S.
                        Apa kowe tau krungu yen sing kalah pemilu kudu lunga?

                        Lan sampeyan isih ora ngerti yen, ing asas, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa?
                        Kutipan saka Anton S.
                        Aku seneng banget ngrungokake mantra saka wong-wong sing dianggep omniscient babagan kasunyatan sing tanpa Lukashenka neraka bakal teka ing Bumi.

                        Aku luwih seneng mantra babagan kasunyatan sing tanpa Lukashenka, swarga bakal teka. Inggih, yen ora kabeh ndonya, banjur lokal ing Belarus mesthi. Ngomong-ngomong, aku ora seneng karo trik Lukashenka, nanging ide kanggo nggulingake dheweke kanggo kepentingan ibukutha Kulon lan kapitalis lokal ora kaya aku. Aku ora pengin wong Belarusia apa sing kedadeyan ing Federasi Rusia ing taun 90-an lan apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina.
                      5. -1
                        26 May 2021
                        Aku luwih seneng mantra babagan kasunyatan sing tanpa Lukashenka, swarga bakal teka.

                        Nanging ora ana sing ngira. Saben uwong ing Republik Belarus ngerti yen ora bakal gampang, nanging sampeyan kudu miwiti saiki.
                        nanging gagasan kanggo nggulingake dheweke kanggo kepentingan ibukutha Barat lan kapitalis lokal ora kaya aku.

                        Belarusians milih marang dheweke ing pemilu, padha milih ora kanggo Tikhanovskaya, nanging marang wong.
                        Lan amused bab kapitalis lokal, jeneng ing paling siji sing bisnis ora disambungake karo kulawarga Lu lan sing nentang AHL.
  13. -3
    25 May 2021
    Aku lampirake ngguyu
  14. +4
    25 May 2021
    "Kita wis biasa karo kasunyatan manawa nalika ana kahanan ing ngendi sawijining negara tumindak miturut pola sing padha karo negara-negara Kulon, alesan tugas "iki beda" diuripake. bull! Quod licet Iovi, non licet bovi! Yen AS nglanggar kabeh norma internasional, iku kanggo keamanan Amerika. Yen Eropah nerak, sing beda."
    ---------
    1. -4
      25 May 2021
      Lan apa sing salah?
      1. +2
        25 May 2021
        Yulia Latynina, iku sampeyan?

        Kita mabur menyang Vilnius kanggo ndeleng basa apa sing ditulis ing Statute (konstitusi) Kadipaten Agung Lithuania.

        Ing kasus, jawaban sing bener yaiku: ing Belarusian lawas. Sirilik. Ing pamrentahan Soviet, salinan Statuta kasedhiya ing Menara Gedemin. Sawise taun 1991, iki dibusak.
  15. +6
    25 May 2021
    Operasi banget virtuoso sing mbutuhake sawetara preparation lan, mulane, wektu

    Penulis banget nyengsemaken. Iku ora guyon, kabeh pesawat kepeksa landhesan karo teroris ing pesawat. ngguyu
    1. +2
      25 May 2021
      Aku langsung ngenali penulis kanthi judhul bodho. Operasi virtuoso terus
      Pimpinan Uni Eropa menehi pitunjuk kanggo njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nglarang penerbangan pesawat Belarusia ing wilayah udara Uni Eropa lan nggunakake bandara Uni, kesimpulan saka diskusi topik iki ing KTT Eropa.
      katon kaya kirdyk kanggo maskapai Belarusian, bapak ngowahi negara menyang DPRK
      1. +8
        25 May 2021
        Kayane akeh komentator sing nyetujoni tumindak Lukashenka amarga alasan iki.
        Luwih akeh konflik Lukashenka karo Kulon, luwih akeh kemungkinan Lukashenka bakal kepeksa setuju karo aneksasi Belarus menyang Rusia.
        Ing wektu sing padha, masalah wong Belarusia dhewe ora kuwatir.
        1. +8
          25 May 2021
          Lukashenka, IMHO, duwe konflik karo sirahe, amarga dheweke menehi pesenan kanggo pembajakan udara. Lan karo Kepemimpinan saka Federasi Rusia wis ora kurang gesekan karo Kulon. Dadi ora bakal ana aksesi nalika Lukashenka lagi kuwasa - dheweke bakal mbuwang ing wayahe pungkasan, kaya sing kedadeyan luwih saka sepisan.
    2. -6
      25 May 2021
      Kutipan saka: Alex_You
      Penulis banget nyengsemaken. Iku ora guyon, kabeh pesawat kepeksa landhesan karo teroris ing pesawat.

      Inggih, Amerika ing Wina uga ndharat pesawat kabeh karo Presiden Venezuela, lan kabeh wong meneng, nanging banjur, amarga sawetara shtet umur 26 taun, padha nguwuh lolongan, apa dheweke putu Bidon utawa putrane. Duda, utawa ponakane Gitanas Nauseda?
      1. +2
        25 May 2021
        Bolivia... hi
        1. -2
          25 May 2021
          Quote: Lech saka Android.
          Bolivia...

          Mungkin ing Bolivvi, aku wis bingung ing negara-negara Amerika Latin iki. Ing kana, ana wong sing terus-terusan dilebokake ing kunjara, banjur ing lapangan terbang, banjur dipateni.
      2. -1
        25 May 2021
        Aku kepengin weruh yen Lukashenka dadi pedofil kanthi pretext, lan iki wis rampung sadurunge aku, pira komentar sing bakal disetujoni?
        1. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka Revival
          Aku kepengin weruh yen Lukashenka dadi pedofil kanthi pretext, lan iki wis rampung sadurunge aku, pira komentar sing bakal disetujoni?

          Lan sampeyan ngerti, miturut cara sawetara komentator ing kene keplok tangan marang dheweke, ana sing.
          1. -3
            25 May 2021
            Ing kene aku meh padha.
            Dheweke ora ngerti babagan blogger iki, nanging padha bungah kaya bocah-bocah.
            mbenerake cara apa wae.

            nanging sakperangan alesan padha ora seneng video saka Libya, nanging ana logika padha, sembarang cara
          2. -1
            25 May 2021
            Pira akeh zmagars sing ora kuwat mlebu komentar. ngguyu
            1. 0
              25 May 2021
              Kutipan: IS-80_RVGK2
              Pira akeh zmagars sing ora kuwat mlebu komentar. ngguyu

              Ayo sinau basa Rusia)) lara.
              1. 0
                25 May 2021
                Mulane sampeyan nuduhake bodho sampeyan kanthi kejam?
  16. -2
    25 May 2021
    Pira jeneng sing bakal dicethakaké, pinten saluran komunikasi antarane oposisi Belarusia lan negara-negara Kulon bakal dibukak.

    Ngormati KGB Belarusia, lan ngguyu ing spesialis Barat sing, kaya bocah-bocah, ora kejawab saksi penting.
    "Mutt lusuh" wis squealing kanggo kabeh donya sing padha ditendhang ing ginjel karo boots kulit sapi prajurit. Bocah jahat Roma bakal "nyanyi" akeh, akeh!
    1. +1
      25 May 2021
      Layanan khusus Rusia jelas kerja ing kene. Lan, supaya adil, dheweke nindakake pakaryan sing apik.
      Nanging apa bisa ngalahake tahanan? Aku ora. Sawise kabeh, dudu Abad Pertengahan.
      1. -3
        25 May 2021
        Kutipan: Maxim L
        Nanging apa bisa ngalahake tahanan? Aku ora. Sawise kabeh, dudu Abad Pertengahan.

        Lan sing diantemi, Roma utawa apa? Ya, dheweke bakal ambruk saka siji pukulan saka boot Cop.
  17. +6
    25 May 2021
    Saiki, Lukashenko wis nandhang kerugian saka sanksi marang penerbangan sipil, pembekuan utang investasi kanggo 3 milyar euro, lan iki mung wiwitan ing dalan. Mung wong sing bakal nandhang sangsara, nanging sapa sing peduli. Kajaba iku, Belarus lan kita. Russian Belarus mblokir sumber pungkasan saka mata uang income, nanging Rusia maneh menehi silihan tanpa bali Sarwa
    1. 0
      25 May 2021
      Aku setuju banget. Kanthi siji pangecualian - Rusia banget migunani. Luka ora duwe ruang kanggo maneuver. Supaya sampeyan bisa miwiti push. Sadurunge, dheweke nyoba lungguh ing 2 kursi. Saiki ora bakal bisa maneh. Lan silihan saiki bakal diwenehake minangka ijol-ijolan kanggo privatisasi properti Belarusia
      Inggih, rakyat, mesthi, bakal nandhang sangsara. Saiki aku duwe dilema serius - mung pindhah saka Minsk menyang Moskow, utawa menyang Warsaw. Kanggo prospek kanggo Minsk sedih banget
      1. 0
        25 May 2021
        Kutipan: Maxim L
        Saiki aku duwe dilema serius - mung pindhah saka Minsk menyang Moskow, utawa menyang Warsaw.

        Muga-muga ora menyang Moskow. We have cukup alternatif wong pinter kene.
      2. 0
        25 May 2021
        Tiba ing log!

        Aja kekacoan karo Moscow karo ngarsane!
    2. -4
      25 May 2021
      Kabeh sing kedadeyan iku salahe wong-wong dhewe.
      Sing utama ora lali nyopot sandal nalika rapat umum.
    3. 0
      25 May 2021
      Aja gawe aku ngguyu. Iki mung alesan, dudu alesan. Lan kesempatan kasebut, yen dikarepake, sampeyan bisa nemokake akeh sing dikarepake.
  18. -7
    25 May 2021
    "Nanging, Alexander Lukashenko sengaja nglakoni. Miturut pendapatku, posisi pimpinan Belarusia kasebut adhedhasar sawetara fakta sing durung disuarakake ing media."
    --------
    Kayane bapake ngerti yen Sherkhan wis ing sikil pungkasan ...
    Sampeyan wis bisa nendhang hegemon setengah mati ...
    Dadi bapak nyepak.
    Lan sadurunge bapake, Erdogan nyepak kanthi apik.
    Lan Bidon minangka sing pertama nelpon Putin, njaluk ngapura lan mratobat ...
    1. +1
      25 May 2021
      Apa fantasi sampeyan babagan hegemon sing wis mati sing dakwaca ing Crocodile taun 1975.
      1. -5
        25 May 2021
        Nah, yen Partai Soviet nomenklatura ora ngiyanati USSR ing taun 1975, mula Amerika Serikat mesthi mati (Nixon ngumumake penghapusan dolar kanggo emas ing kana?). Iku cukup kanggo ngumumake ruble minangka mata uang internasional, nanging ora, aku pengin ngapusi ing hegemon, dadi budak lan ngambung sepatuku. Saiki kasempatan kaping pindho wis muncul lan, kanthi cara kasebut, uga ana gandhengane karo krisis ekonomi ing Amerika Serikat ... keprungu
    2. +2
      25 May 2021
      "Lan Bidon sing pisanan nelpon Putin, njaluk ngapura lan mratobat ...".

      Yen bisa, banjur luwih rinci, apa sampeyan nyusup ing sikilmu, apa sampeyan nangis?
      1. -2
        25 May 2021
        Napa sampeyan butuh rincian Biden sing nyusup mudhun saka tangga pesawat menyang omah Putin?
        1. -2
          25 May 2021
          Apa panggonan ing pesawat?
          1. -3
            25 May 2021
            Ya ... ana, ing mburi dheweke, tukang pijet Petrov lan Boshirov nyiapake krim pijet.
      2. +1
        25 May 2021
        Dhewe, telpon pisanan kanggo wong sing sampeyan sebut pembunuh wis njaluk ngapura lan mbantah lan ngakoni dhewe minangka bajingan ...
        Iki bisa dingerteni landak keprungu
        Aneh yen sampeyan ora ngerti wassat
  19. +7
    25 May 2021
    KGB Belarus nglaporake babagan pertambangan kasebut lan nindakake operasi kanggo nyekel Protasevich.

    Penulis ndhelikake nuansa penting. Old Man wis ngomong liwat cangkeme para pejabat saka ngendi pesen babagan pertambangan kasebut.
    Ing tanggal 24 Mei, Kamentrian Transportasi lan Komunikasi Belarusia ujar manawa wong-wong sing ngancam bakal njeblug pesawat Ryanair ing Vilnius nuntut ing layang saka Uni Eropa (EU) supaya mandheg ndhukung tumindak Israel. Departemen kasebut nyatakake yen pesen babagan pertambangan transportasi teka saka para prajurit gerakan Hamas Palestina, nalika penulis surat kasebut ngancam bakal njeblug bom ing langit liwat Vilnius.

    Juru bicara Hamas Fawzi Barkhum wis mbantah laporan iki lan ujar manawa Hamas ora nggunakake cara kasebut.
    Hamas ora ana hubungane karo iki. Kita ora nggunakake cara sing bisa digunakake dening sawetara pihak sing curiga.

    Pay manungsa waé - Kamentrian Transportasi lan Komunikasi Belarus dicethakaké ana apa pesawat ora mabur kanggo Vilnius, sanajan iku cedhak, nanging nguripake kanggo Minsk, ngendi iku luwih. Kabeh subtlety ing proposal iki
    penulis layang dinuga ngancam bakal njeblug bom ing langit liwat Vilnius

    sawise iku, sampeyan bisa kanthi tenang takon FAC - "Inggih, sampeyan mabur menyang Vilnius utawa Minsk? Temtokake dhewe." , lan banjur Cut metu Piece saka jawaban bab kaputusan sukarela kanggo fly kanggo Minsk.
    Napa aku nyambungake pembangkit listrik tenaga nuklir lan pesawat? Panjelasan sing prasaja banget. Deleng dalan pesawat nganti dicegat lan dikawal menyang Minsk dening MiG lan sawise pangiring kasebut ditetepake. Saiki mbayangno sampeyan minangka kepala departemen safety saka pembangkit listrik tenaga nuklir sing padha. Pesawat sing diisi bahan peledak mabur ing stasiun kasebut.

    iki gagasan bodho wong. Lintasan pesawat kasebut ora cedhak karo pembangkit listrik tenaga nuklir. Kajaba iku, aku bakal ngandhani penulis rahasia - dheweke ora tau lulus. Mung kanggo alasan keamanan. Penulis dhewe bisa entuk gagasan sing prasaja.


    Elingi "booze gedhe" sing diarani para pemilik ...

    Lan ing kene kita wis ndeleng transisi langsung menyang gosip. Kanthi tambahan coquettish "diduga" ....
    pesawat bisa ndharat ing akeh cara. Lan iku rampung legal. "Mining" mung salah siji saka cara iki.

    konsep legalitas beda. Kode pidana katon beda
    KUHP Pasal 207. Laporan palsu babagan tumindak terorisme

    Nganti 8 taun penjara, yen ngono. Ing Belarus padha - nganti 7 taun.
    Presiden Belarus ngerti kabeh akibat sing bakal ditindakake dina iki utawa sesuk.

    Apa dheweke ngerti persis? Wong sing nduweni kuwasa dhuwur, amarga wedi mbantah, akhire ilang pandangan kritis babagan samubarang. Hukum psikologi...
    1. -4
      25 May 2021
      У
      wong sing nduweni kekuwatan sing dhuwur amarga wedi kanggo mbantah, suwe-suwe, pandangan kritis babagan perkara kasebut ilang. Hukum psikologi...

      Sing bener ... looking ing pimpinan Brussels lan Amerika Serikat, iku.
      1. +2
        25 May 2021
        padha ora malah duwe tingkat daya sing padha wedi kanggo mbantah.
        Trump diusir saka Gedung Putih. Dheweke bakal nyoba Lukashenka ....
        1. -3
          25 May 2021
          Ya, ya, sadurunge ngapusi pemilu lan nyebarake panyengkuyung Republik sing ora puas karo iki.
          Lukashenka adoh saka katrampilan para penipu kasebut.
          1. 0
            25 May 2021
            wong bakal nyoba kanggo ngapusi karo bapak ing ngarsane karo Pemilu ora ing sih.
            lan ing Trump, nalika sampeyan nulis, ora masalah.
            ing ngisor iki gambarane sapa kang nduweni daya....
            1. -2
              25 May 2021
              Ilustrasi pemilihan palsu ing AS.
    2. -2
      25 May 2021
      Kutipan saka Avior
      Juru bicara Hamas Fawzi Barkhum wis mbantah laporan iki lan ujar manawa Hamas ora nggunakake cara kasebut.
      Iki dilaporake dening Reuters kanthi referensi kanggo juru bicara Hamas Fawzi Barhum. Iku Reuters lan uga media sing katon nang endi wae, karo referensi kanggo wakil Hamas, nanging ora ana siji wis resmi nyatakake, lan ora organisasi Hamas padha, kanggo ngakoni soko. Peserta Israel kita ngerti babagan iki. Senadyan Snowden mratelakake panemume yen kedadeyan ing Belarus minangka "kasus luar biasa" saka aplikasi praktik jaman Presiden AS George W. Bush, nalika episode "penculikan internasional dening agen negara" dumadi.
      1. +1
        25 May 2021
        Snowden mratelakake manawa kedadeyan ing Belarus minangka "kasus sing luar biasa"

        Snowden ujar manawa kasus kasebut "ngagetake".
        https://twitter.com/Snowden/status/1396870608655425544
        Katon ing endi wae

        Kamentrian Transportasi lan Komunikasi Belarus ngumumake

        Gerakan Palestina Hamas wis resmi mbantah keterlibatan ing ancaman kanggo njeblug pesawat Ryanair kanthi paksa ndharat ing Minsk, ing papan kasebut minangka pencipta saluran Telegram NEXTA Roman Protasevich. Juru bicara Hamas Fawzi Barkhum

        luwih resmi
        ora organisasi HAMAZ ngakoni soko

        mbantah wong-wong mau. Cekel, sebutake kasus sing wis bukti nalika Hamas nindakake perkara kasebut, kaya ing kasus ing ndhuwur ...
      2. -1
        25 May 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        lan ora organisasi Hamaz ngakoni soko

        Mung organisasi Hamas tengen kanggo ngakoni malah sing ora dhewe. Nanging padha ora.
      3. -1
        25 May 2021
        lan ora organisasi HAMAZ ngakoni soko.


        Apa aku bisa ngaku ...
        Ing kene Ukraina bakal miwiti nuntut saka Guatemala yen Federasi Rusia mungkasi perang ing Donbass ??
        Lan Hamas dumadakan mutusake njaluk iki saka Lukashenka ..))

        Sampeyan mung mbayangno tingkat gendheng menyang wong sing biyen diarani bapak ..
        1. +1
          25 May 2021
          Kutipan: Roman070280
          Sampeyan mung mbayangno tingkat gendheng menyang wong sing biyen diarani bapak ..

          Kabeh apik karo gendheng kang. Sampeyan ora ngandel, lan dheweke ora peduli. Versi absurd dipilih khusus. "Ya, awake dhewe wedi. Lan apa sing bakal sampeyan lakoni?"
          1. 0
            25 May 2021
            dheweke ora peduli. "Ya, kita edan. Lan apa sing bakal sampeyan tindakake kanggo kita?"


            Ya, aku uga ora peduli .. Aku mung setuju yen padha edan ing kana lan dadi kacang .. Banjur dheweke (luwih tepate, wong) kudu rake
            1. 0
              25 May 2021
              Dheweke ora duwe payon. Ojo mbingungake kepinteran lan kegilaan maling, iki beda-beda sing dianggep beda.
              1. -1
                25 May 2021
                Inggih, nalika presiden negara, wis ing dhingklik kanggo dasawarsa katelu .. lan ing cara sing padha "kosong" (kang wong kacang hard kanggo kokain karo wong-wong mau) .. Aku iki ora saka pikiran gedhe . . Siji anjir sawise kabeh menyang dhokter ..))
                1. +1
                  25 May 2021
                  Lukashenka wis nahan 10 yuta wong kanthi bal-balan sajrone rong puluh pitung taun. Ora aku, dudu sampeyan - Lukashenka. Given kasunyatan iki, iku ora klebu nalar kanggo pirembagan bab apa jenis boots farm kolektif iku, utawa, ana, mental. Yen dheweke menyang dhokter, banjur 10 yuta Belarusians apik - ngendi kanggo?
                  1. -1
                    25 May 2021
                    Robert Mugabe ditahan luwih dening bal .. lan maneh ..
                    Dadi mbantah babagan iki ora rasional..

                    Yen dheweke menyang dhokter, banjur 10 yuta Belarusians apik - ngendi kanggo?
                    Minangka pilihan - menyang panggonan sing padha karo 150 yuta wong Rusia sing ayu ing taun 1996 ..
                    1. +1
                      25 May 2021
                      Apa ana keraguan yen Pak Mugabe minangka negarawan sing wasis?
                      Kanggo 150 yuta Rusia, sampeyan bener, dheweke uga kudu mbayar tagihan. Nanging iki meh ora nyenengake sapa wae.
                      1. -1
                        25 May 2021
                        Apa sampeyan arep ngirim invoice kanggo pembayaran?

                        Lan presenter wis berkembang?
  20. Bai
    +1
    25 May 2021
    Ing setir pesawat padha Petrov lan Boshirov.
    Lukashenka nggawe keputusan sing wani, njupuk tanggung jawab, menehi prentah kanggo ndharat pesawat.
    Lan kasunyatan sing Protasevich ana ganjaran kanggo wani.
    Saiki kabeh transit liwat Belarus menyang Tribaltika bakal mati.
    1. 0
      25 May 2021
      Bocahe ora larang regane. (
      1. -3
        25 May 2021
        Ya, bocah-bocah ... wah, bocah iki nakal banget nyoba nggulingake pamaréntahan sing sah ... kadhangkala iki dudu Gedung Putih ing AS.
        1. -1
          25 May 2021
          Aku ngomong babagan kasar kerja lan efisiensi. Wontên wartos, bilih sami dipun tanduri dening para pengawas lalu lintas udhara Republik Belarus, manawi sampun cekap, panyuwun panjênênganipun saking mabur wau. Banjur bakal luwih angel kanggo njaluk. Lan dadi ala rampung, iku isin.
          1. Bai
            +2
            25 May 2021
            Malah Polandia ngakoni yen kabeh wis rampung ing framework saka hukum internasional.
            Anggota Parlemen Eropa saka Polandia, mantan pejabat Kementerian Luar Negeri Polandia Karol Karski:
            "Dheweke nggunakake hukum minangka alat. Minangka profesor hukum internasional, aku ora bisa nolak isi Konvensi Chicago. Siji-sijine perkara sing ora bisa ditindakake dening Belarusians wingi yaiku nembak pesawat iki. Kabeh tumindak liyane tetep ana ing wewenang negara sing nggunakake wewenang teritorial ing wilayah udara, sanajan ana kemungkinan subterfuge digunakake sing bisa ngancam keamanan pesawat lan penumpang. Kajaba iku, ana sinyal konflik, kita ora ngerti kabeh gambar saka kahanan. Ketoke, pilot dhewe pengin ndharat, apa ora, aku ora ngerti. Lan pilot ora bisa nglirwakake informasi babagan bom kasebut."
      2. -2
        25 May 2021
        Oh, iku worth iku, oh, dheweke ngerti akeh lan akeh. Madam iki mung - bespontovaya, lan siji iki wis nyewakake everyone lan kabeh.
  21. -5
    25 May 2021
    Iku misale jek sing jotosan kanggo ginjel sing paling penting ing Federasi Rusia!
  22. +2
    25 May 2021
    Dina iki, malah Solovyov, ing udhara, nerangake manawa bapake ora ana ing arah sing bener. Rasa ngelak kanggo mbales bakal mundur kanthi sanksi anyar, Belavia butuh banget utamane sawise covid.
    1. +1
      25 May 2021
      Ing kasunyatan, kabeh iki banget migunani kanggo Rusia. Lan diatur kanthi tepat dening layanan khusus Rusia. Saiki Lukas ora duwe ruang kanggo maneuver. Lan bakal luwih gampang kanggo Rusia nyepetake. Sayange Luka pancen bodho lan kanggo mbales dendam cilik ora ngerti iki. Lan sayang banget yen ora ana wong ing lingkungane sing bisa ngomong. Padha mung ngerti carane dilat
      1. -2
        25 May 2021
        Mbok aku setuju karo sampeyan!
  23. +2
    25 May 2021
    Omong kosong bravura. Apa bisa diiseni ing artikel.

    Lan babagan kursus karo pembangkit listrik tenaga nuklir. Endi gambare? Normal - mabur langsung..
    Lan babagan penahanan - kabeh ditulis kanthi beda ing papan liya.

    Iku luwih apik kanggo njlèntrèhaké kabeh kanthi akurat lan andal, tanpa fantasi lan konjektur.
    1. +3
      25 May 2021
      Pesawat ora mabur liwat pembangkit listrik tenaga nuklir, iku tansah zona larangan mabur
      1. +3
        25 May 2021
        ya wis. Jalur penerbangan kasebut nuduhake manawa kabeh wong ora preduli karo bom alesan kasebut
        1. 0
          25 May 2021

          Yaiku, pilot ditarik menyang tapel wates tanpa nyuda dhuwur lan kacepetan, nanging MiG campur.
  24. -4
    25 May 2021
    Gusti ngluwari Lukashenka!
    1. -3
      25 May 2021
      Saka ukara kasebut, oposisi lan sponsor bakal ngalami diare.
  25. Komentar wis dibusak.
    1. -1
      25 May 2021
      Inggih, Lukashenka nindakake tugas sing apik, dheweke nglawan para penjahat oposisi.
      Nanging Trump ora begja ... penipu demokratis, sawise ngapusi suarane, mbuwang dheweke saka pedestal.
  26. 0
    25 May 2021
    Minangka karep munggah, sing trolls lan trolls sing nganti saiki tetep ing tlatah Federasi Rusia kudu miwiti Pack barang-barang lan pindhah menyang Kiev, amarga iku bakal luwih murah kanggo Departemen Luar Negeri kanggo nyimpen wong-wong mau, Nanging, carane warga lokal. bakal ndeleng, amarga potongan roti dijupuk. mikir yen ing negara-negara isih bakal nyithak adonan - iki minangka alesan sing ringkih. Sampeyan kudu mbayar kanggo karya, nanging piye wae ora bisa metu karo iki.
    1. -2
      25 May 2021
      Kutipan saka: Petrik66
      troll lan troll sing saiki isih ana ing tlatah Federasi Rusia kudu miwiti ngemas barang-barange lan pindhah menyang Kiev, amarga Departemen Luar Negeri bakal luwih murah kanggo nyimpen ing kono,

      Aku kepingin weruh carane kabeh troll mbayar iki, liberal dilat sisih mburi Departemen Luar Negeri, kabeh sing minus kula lan wong prayoga, vilely korupsi saka sak sudhut kaya pengecut kaya pemain ilang, kabeh mau saiki bakal metu ing banyu asring ... lan Kiev uga bakal panggangan rauh. ....https://www.youtube.com/watch?v=3S9GBi9PCfg.
      1. -1
        25 May 2021
        Dadi wong Chukhon mung sithik, mula bakal ditampa lan dikirim menyang kerja. Inggih, ora kanggo nuthuk tombol, nanging kanggo bisa. Ya, lan ora akeh. Dheweke kerja ing macem-macem julukan, gampang banget kanggo nglacak wektu kiriman. Ya, lan gaya presentasi padha. Kaya ing review kanggo dodolan sandal karet utawa review babagan hotel, babagan majikan: kabeh apik, marem, bojomu nyandhang lan menehi saran marang wong liya ,,,,,
        1. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka: Petrik66
          Dadi wong Chukhon mung sithik, mula bakal ditampa lan dikirim menyang kerja. Inggih, ora kanggo nuthuk tombol, nanging kanggo bisa. Ya, lan ora akeh. Dheweke kerja ing macem-macem julukan, gampang banget kanggo nglacak wektu kiriman. Ya, lan gaya presentasi padha. Kaya ing review kanggo dodolan sandal karet utawa review babagan hotel, babagan majikan: kabeh apik, marem, bojomu nyandhang lan menehi saran marang wong liya ,,,,,

          kabeh mung kaya ngono
  27. +1
    25 May 2021
    Aku bakal nambah teori konspirasiku dhewe:
    Wong Amerika sing bocor Protasevich kanthi wuta, saengga ngrampungake salah sawijining syarat awal Moskow kanggo nyiapake rapat Biden karo Putin. Apa bisa rembugan karo wong-wong mau? Sing pitakonan. Pitakonan iki ditakoni dening para diplomat nalika nyiapake rapat kasebut lan nampilake dhaptar syarat awal sing kudu ditindakake dening Amerika supaya rapat kasebut bisa ditindakake.
    Belarus minangka garis abang sing wis diliwati wong Amerika, lan yen mangkono, ayo padha nggabung kabeh agen ing kana. Iku logis. Amerika ora butuh maneh yen pengin setuju babagan - materi sing wis digarap lan dadi ora perlu. Nanging Amerika ora bisa nindakake iki kanthi terang-terangan, lan mulane dheweke nggawe rahasia, operasi khusus gabungan: Amerika ngatur pesen babagan pertambangan pesawat saka Yunani, lan kabeh wong ngerti liyane. Peran layanan khusus kita mung kanggo ngandhani kolega Belarusia babagan "X-jam" ing wektu, supaya bisa siyap.
    Lan kabeh laurels pemenang tindak menyang Old Man, kanggo kita lan kanggo Amerika iki trifle, nanging Old Man seneng.
    Kanggo Putin, plus yaiku yen dheweke nindakake kewajiban marang Wong Tua, sing kalebu, ing antarane, kerjasama ing tingkat layanan khusus.
    Yen mangkono, banjur kita kudu ngenteni kekalahan oposisi Belarusia (agensi) - Amerika bakal terus gabung, lan kabeh kegagalan bakal disalahake ing Protasevich - kaya dheweke ngliwati kabeh wong, lan ora duwe kemampuan satelite. .

    Biden nyebat Putin dudu saka urip sing apik, ana sing kobong.
    Lan wong kita ngerti babagan iki lan nggunakake wektu sing paling apik.
    1. 0
      25 May 2021
      Aku bakal terus komentar:
      Mungkin uga inisiatif kasebut asale saka Amerika dhewe.
      Logika kasebut yaiku: barang-barang rusak ing Belarus, upaya kanggo Wong Tua gagal, luwih-luwih, dheweke entuk bukti sing kompromi, wektune kanggo melu kertu, nggabungake agen, ora kabeh, mesthine, nanging sing wis katon. , lan kita kudu cepet-cepet rembugan karo Rusia babagan masalah liyane sing luwih penting, supaya kita bakal menehi hadiah kasebut, paling ora bakal entuk manfaat. Ing wektu sing padha, dheweke nggawe satelite supaya bisa nyenengake, kabeh kegagalan bakal digandhengake karo dheweke.
    2. 0
      25 May 2021
      Kutipan: Andrey Tatarinov
      Wong Amerika sing bocor Protasevich kanthi wuta, saengga ngrampungake salah sawijining syarat awal Moskow kanggo nyiapake rapat Biden karo Putin. Apa bisa rembugan karo wong-wong mau? Sing pitakonan. Pitakonan iki ditakoni dening para diplomat nalika nyiapake rapat kasebut lan nampilake dhaptar syarat awal sing kudu ditindakake dening Amerika supaya rapat kasebut bisa ditindakake.
      Belarus minangka garis abang sing wis diliwati wong Amerika, lan yen mangkono, ayo padha nggabung kabeh agen ing kana. Iku logis. Amerika ora butuh maneh yen pengin setuju babagan - materi sing wis digarap lan dadi ora perlu. Nanging Amerika ora bisa nindakake iki kanthi terang-terangan, lan mulane dheweke nggawe rahasia, operasi khusus gabungan: Amerika ngatur pesen babagan pertambangan pesawat saka Yunani, lan kabeh wong ngerti liyane. Peran layanan khusus kita mung kanggo ngandhani kolega Belarusia babagan "X-jam" ing wektu, supaya bisa siyap.
      Lan kabeh laurels pemenang tindak menyang Old Man, kanggo kita lan kanggo Amerika iki trifle, nanging Old Man seneng.
      Kanggo Putin, plus yaiku yen dheweke nindakake kewajiban marang Wong Tua, sing kalebu, ing antarane, kerjasama ing tingkat layanan khusus.
      Yen mangkono, banjur kita kudu ngenteni kekalahan oposisi Belarusia (agensi) - Amerika bakal terus gabung, lan kabeh kegagalan bakal disalahake ing Protasevich - kaya dheweke ngliwati kabeh wong, lan ora duwe kemampuan satelite. .

      Biden nyebat Putin dudu saka urip sing apik, ana sing kobong.
      Lan wong kita ngerti babagan iki lan nggunakake wektu sing paling apik.

      bisa uga !, iki tulisan tangan Departemen Luar Negeri, "Roma ora mbayar pengkhianat"
    3. 0
      25 May 2021
      Kutipan: Andrey Tatarinov
      Aku bakal nambah teori konspirasi dhewe: .... Lan kita ngerti babagan iki lan nggunakake wektu sing paling apik.
      ... belay BANGET (!)... opo
  28. -3
    25 May 2021
    Penulis salah - ora ana "nggunakake" pengontrol lalu lintas udhara Belarusia: miturut konferensi pers wingi ing Minsk, manajemen maskapai Ryanair langsung nampa email sing ditandatangani dening Hamas yen pesawat kasebut ditambang, lan ngirim informasi kasebut menyang kru. saka pesawat penumpang, komandan sing kanthi bebas nampa keputusan babagan kebangkrutan darurat ing Minsk lan ngandhani pengontrol lalu lintas udhara babagan iki. Pejuang Angkatan Udara Republik Belarus diunggahake menyang udhara 16 menit sawise keputusan kanggo ndharat nalika pesawat kasebut nyedhaki langsung menyang bandara Minsk.

    Kabeh wis rampung dening saben wong miturut ketat aturan ICAO.

    Hubungane karo tuduhan Ryanair sing ora ana dhasar marang layanan kontrol lalu lintas udhara Republik Belarus sing digawe wingi, kudu langsung nglarang kabeh penerbangan pesawat maskapai iki ing wilayah udara Rusia lan Belarus amarga aturan ICAO sing tantangan.
    1. -3
      25 May 2021
      Banjur ora ala.
    2. 0
      25 May 2021
      Quote: Operator
      miturut konferensi pers wingi ing Minsk, manajemen maskapai "Ryanair"

      Serius? Apa Rinair nganakake konferensi pers ing Minsk? Dumadakan.
      1. -4
        25 May 2021
        Sinau sing gedhe lan kuwat - dadi migunani.
  29. +1
    25 May 2021
    Tembung pungkasan penulis minangka balsem kanggo jiwa! Iki pancen sebabe jaringan Rusia nampani tumindak panguwasa Belarusia: Belarus, pimpinan lan wong-wong wis nuduhake dalan Rusia lan gumantung ing Rusia. Iki kamenangan!
    1. +1
      25 May 2021
      Kutipan: S. Freeman
      Belarus, pimpinan lan wong-wong mau nuduhake dalan Rusia lan ngandelake Rusia. Iki kamenangan!

      Iki mung langkah pisanan, tujuane yaiku nggulingake Nazi ing Ukraina, eksekusi lan gantung Bandera lan reunifikasi Ukraina karo Rusia, Januari 1654.
      Pereyaslav Rada) - patemon wakil saka Zaporizhzhya Cossacks, dipimpin dening Hetman Bohdan Khmelnitsky, dianakaké ing 8 Januari (18), 1654 ing Pereyaslav, ing ngendi kaputusan digawe ing umum kanggo nyawiji wilayah Tentara Zaporizhzhya karo Rusia. kerajaan, dijamin dening sumpah setya marang tsar.
  30. Komentar wis dibusak.
  31. +1
    25 May 2021
    Artikel kasebut minangka tes, iki kudu ditulis, lan dudu sing kadhangkala kita deleng ing VO!
  32. 0
    25 May 2021
    ora perlu menehi alesan kanggo sapa wae - perang dingin terus lan cara apa wae sing apik, sampeyan lan wilayah grunting ora bakal isin, yen ana.
  33. -1
    25 May 2021
    Artikel aneh..
    Kebanggaan penulis ing KGB ..
    Kaya-kaya KGB wis mbengkongake Lukashenka sing bingung, lan dudu bocah cilik, sing nyoba nggawe teroris, malah nyeret Hamas ..

    Sepira saiki kabeh iki bakal diwutahake menyang perbendaharaan Belarusia lan wong-wong - aku wis meneng .. Senajan, pensiunan kita mesthi bakal nulungi para sedulur ..
  34. -4
    25 May 2021
    lan ora organisasi HAMAZ ngakoni soko.


    Apa aku bisa ngaku ...
    Ing kene Ukraina bakal miwiti nuntut saka Guatemala yen Federasi Rusia mungkasi perang ing Donbass ??
    Lan Hamas dumadakan mutusake njaluk iki saka Lukashenka ..))

    Sampeyan mung mbayangno tingkat gendheng menyang wong sing biyen diarani bapak ..

    Lan sawise kabeh, akeh wong ing kene keplok iki ..))
  35. -1
    25 May 2021
    Ing jaman enom, "teroris" diarani wong sing mateni wanita lan bocah-bocah, nglakokake bledosan kanthi korban akeh - saiki iki macem-macem "speaker tutuk", ora malah "pencetak huruf". Ana sing percaya ing game iki lan nganggep minangka norma - nanging ing sejarah ALL_THIS_HAVE_BEEN. Dada, lan "teroris" branded oposisi, nyata lan khayalan, lan sentences liwati tanpa nyoba utawa diselidiki - kabeh wis kedaden. Dadi aja cepet-cepet mbengok "Hurrah!" kanca..
  36. +1
    25 May 2021
    Saiki akeh sing duwe kekuwatan bakal mulai gemeter, lan ora mung ing Kulon. Akeh sing bisa nyritakake babagan akeh perkara. Old Man bakal duwe ekstra "jokers" ing lengen klambi.
    1. -1
      25 May 2021
      Kutipan saka: tank64rus
      Saiki akeh sing duwe kekuwatan bakal mulai gemeter, lan ora mung ing Kulon. Akeh sing bisa nyritakake babagan akeh perkara. Old Man bakal duwe ekstra "jokers" ing lengen klambi.

      Wasir bakal ditambahake kanggo dheweke saiki, ora jokers.
  37. KLV
    +2
    25 May 2021
    Alexander Staver, mesthi, teks kasebut ditulis ing wektu "asu", ing wayah esuk. Apa sampeyan kudu ngulungake materi iki ora luwih saka 5:00? Apa sampeyan kesusu banget nganti ora ana wektu kanggo nyunting teks? Apa ragad bakal cilaka? Nanging kepiye mripat kita? Apa sebabe kudu nandhang sangsara?
  38. -1
    25 May 2021
    Babak pisanan. 3-4 liyane kanggo pindhah.
  39. 0
    25 May 2021
    Kutipan: Maxim L
    Sikap ora mung ora banget. Kita mung sengit marang dheweke. Iki didhukung maksimal 20%. 40% liyane ora seneng karo dheweke, nanging wedi banget karo protes. Lan 40% kanggo protes
    Inggih, sukses iku fiksi. Mung sampeyan, Rusia, terus-terusan njaluk rampasan. Lan amarga iki, kita, Belarusians, manggon. Sanalika Rusia mandheg nyeponsori Belarus, kita bakal dadi nakal. Mulane, prestasi dubious Lukas
    TK.
    Sapa sing ngitung persentase kasebut?
    Sampeyan (yen sampeyan wong Belarusia) duwe negara cilik sing dikurung daratan karo tetanggan sing gumantung ing AS sing agresif. Lumrahe, ana kangelan, nanging ekonomi makarya, pabrik ora nganggur, komplèks agraris sampurna.
    Bapak nindakake perkara sing bener. Yen dheweke melu paws, lintang bakal teka cepet.
  40. +1
    25 May 2021
    Histeria Geyropa bisa dingerteni, saiki wong lanang bakal mulai "nyerah" kabeh, kaya wadhah kaca. Lan rincian banget ala saka revolusi Belarusian ugliness bakal metu. Lan ing rincian kasebut, Geyropa lan Matrasoland bakal katon mambu banget)))
  41. 0
    25 May 2021
    Ngelingake aku babagan "multi-move" Putin. Akeh gangguan, sethitik pangertèn, lan banjur nyoba kanggo golek cara prayoga metu saka telek iki.
  42. -1
    25 May 2021
    Ngelingi carane Ukrainia khusus. layanan sing diawasi dening Inggris mimpin Belarusian KGB dening irung ing kasus karo Wagnerites, aku ora bakal nyanyi pujian khusus Belarusian. layanan, lan yen ora kanggo eksekusi bodho saka operasi dening Ukrainians, kang ndadekake FSB cepet miyak operasi saka Inggris, banjur iki bakal dadi kaca isin kanggo Belarusian KGB. Upaya kanggo nggulingake pamaréntahan ing Belarus kanthi kasar, nyritakake babagan karya KGB Belarusia sing ora apik, lan yen ora ana bantuan Rusia, nasibe Belarus bakal ngetutake skenario Ukrainia. Jujur, KGB Belarus kudu diresiki lan diowahi.
  43. 0
    25 May 2021
    Gopher menyang gantungan .... Tuladha liyane! Lan sampeyan bisa ngeculake, kaya Savchenko ing Ukraina, lan supaya wong-wong mau dadi reged, sing luwih penting ing telek iki!
  44. -1
    25 May 2021
    Penulis ngerti akeh, mula bisa dicopot. Napa jenengmu Gardon? Inggih, kang Ukraina? Dheweke uga, kanthi udhara penting, terus-terusan nyatakake hubungane karo NKVD dill ...
  45. 0
    25 May 2021
    Utawa Mungkin ing conto positif saka nggunakake hukum internasional kanggo kapentingan nglindhungi negara saka mungsuh internal lan external - pegawe tentrem warga, siji ngirim ora mung matur nuwun kanggo layanan khusus lan sing digandhengake karo wong-wong mau, nanging uga menehi saran. minangka conto kanggo nglindhungi warga kita saka kabeh limo mungsuh, durjana lan liya-liyane?
  46. 0
    25 May 2021
    Aku bangga yen Belarus duwe presiden kaya ngono!
  47. 0
    25 May 2021
    "Alasan kanggo kebangkrutan paksa pesawat kasebut ora mung pesen menyang KGB babagan pertambangan, sing teka khusus kanggo Minsk, nanging pesen saka sisih Yunani babagan pertambangan! Ya, ana pesen resmi saka layanan khusus Yunani babagan kemungkinan pertambangan pesawat. Bener, informasi iki durung diterbitake ing Belarus. - Aku pengin link kanggo informasi iki. Ngendi informasi babagan layanan Yunani teka saka?
  48. +1
    25 May 2021
    Authornya ganteng!!! Kepiye cara ngilangi ALL kasunyatan babagan kahanan, panyebab lan akibat saka ilat (kanthi cara, kanca-kancaku duwe pendapat sing padha) .. Sawise maneh, apik !!!
  49. +1
    25 May 2021
    [i] [/i] KGB Belarus sacara profesional luwih unggul tinimbang layanan khusus CIS liyane, mung ora ngganti sumpah lan ngladeni wong lan negara.
  50. +1
    25 May 2021
    Bocah ngapak! Chekist ganteng!!
  51. +1
    26 May 2021
    Polandia ilang Roma.
  52. 0
    26 May 2021
    Iku ora malah jotosan. Iki minangka tendhangan sing apik ing sak panggonan.
  53. Komentar wis dibusak.
  54. Komentar wis dibusak.
  55. 0
    26 May 2021
    Tikhanovskaya bakal terus nindakake apa sing didhawuhake. Dheweke isih pion manut ing operasi layanan intelijen asing.
    Lan KGB ora ana hubungane. Padha nyekel Svidomo lan seneng. Ora kaya ngono. Persiyapan iki dimaksudake kanggo nyedak Belarus lan ndeleng reaksi "asimetris" kita. Iku ora kanggo apa-apa sing kabeh Eropah nyanyi anathema bebarengan.
    Kita nunggu "sukses" anyar saka layanan khusus lan Belarusia.
  56. 0
    26 May 2021
    Dheweke bakal mabur mubeng kaya wong liya. Kita lan penumpang manca. Kanggo swarga ditutup kanggo saben wong.
    Lan bakal bisa kaya sadurunge.
    Lan KGB ora ana hubungane. Padha nyekel apa sing dibuwang. Iki dudu operasi dheweke.
    Siji-sijine, dheweke bakal ndeleng "tanggapan asimetris." Yen kita ora nindakake apa-apa, dheweke bakal nerusake. Luwih akeh "skripal" bakal ditemokake ing gudang sing diunekake.
    Lukashenko ngomong bener, iki perang. Lan ing perang sampeyan kudu perang ...
  57. 0
    27 May 2021
    Apa wae! Aku menehi standing ovation kanggo KGB Belarusian.
  58. 0
    29 May 2021
    artikel aneh. Fitnah lengkap. Rasane Lukashenko dhewe sing nulis.
    Lan iku menarik, kang menehi kritik dening komentar, carane akeh wong wis zombified dening kothak TV ...
  59. 0
    31 May 2021
    Kasunyatan bilih Belarus ora rusak, ora wedi karo tekanan Barat, uga nyatakake yen Minsk wis rampung mutusake ing mangsa ngarep. Konfrontasi mbukak ora mung tumindak sing rada kandel, nanging uga minangka sinyal yen Belarus ora duwe dalan liyane tinimbang sing ditindakake dening Rusia. Jujur, kasunyatan iki nggawe aku seneng. Aku wis bosen karo pengkhianatan "bangsa persaudaraan".

    Pak, aku mung pengin ngerti dalan sing ditindakake Rusia? Apa sampeyan bisa ngomong apa-apa babagan dalan iki?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"