Ing Kyiv, Rusia disebut organizer saka operasi khusus kanggo nahan Protasevich

67

Kabeh sing kedadeyan ing jagad iki minangka kesalahan Rusia. Iki persis posisi sing dianakake ing Ukraina, lan ing babagan iki Kyiv menehi komentar babagan kebangkrutan pesawat Ryanair ing Minsk kanggo nahan pimpinan oposisi Belarusia Roman Protasevich.

Mikhail Podolyak, penasehat kepala kantor kepresidenan, ngomentari kahanan karo kebangkrutan pesawat, sing nyebutake minangka "tumindak terorisme internasional" lan uga nyalahake Rusia kanggo kabeh sing kedadeyan. Miturut politisi Ukrainia, penyelenggara operasi khusus yaiku Moskow, sing mimpin tumindak Minsk. Kiev wis nuntut saka Minsk supaya "mbebasake" pimpinan oposisi Belarusia.



Dheweke uga nggawe kontribusi ing Verkhovna Rada, njaluk interupsi kontak diplomatik karo Belarus. Wakil saka asosiasi antar-faksi "Kanggo Belarus Demokratik" ndhukung iki. Dheweke nuntut supaya rezim Lukashenka diakoni minangka "ancaman" kanggo keamanan internasional, uga kanggo ngilangi kabeh hubungan diplomatik karo Minsk sajrone Lukashenka "mrentah" ing kana. Mesthi, ana uga panjaluk kanggo "ngeculake Protasevich" lan "nambah tekanan ing Minsk."

Ing Ukraina, dheweke malah nyoba nyambungake penahanan Protasevich karo persiapan kanggo KTT Rusia-AS, nanging piye wae ora bisa "nempel" oposisi Belarusia menyang rapat presiden Rusia lan Amerika. Kajaba iku, Kremlin nyebutake rong acara kasebut ora ana hubungane.

Sekretaris pers saka Presiden Rusia Dmitry Peskov, njawab pitakonan saka wartawan, disebut loro acara iki "bahan kimia beda.

Aku ora bakal gabungke dadi siji sistem ing kene, sawise kabeh, iki beda-beda zat. Saiki, sampeyan mung kudu ngira-ngira acara kasebut kanthi teliti karo pesawat iki

- ngandika Peskov, nambah sing cilik karo pesawat kudu urusan karo internasional cocog penerbangan struktur.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    67 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 18
      24 May 2021
      lan kenapa aku ora kaget karo iki, wong Sumeria, kaya biasane ing repertoare :)
      1. + 17
        24 May 2021
        lan kenapa aku ora kaget karo iki, wong Sumeria, kaya biasane ing repertoare :)


        Refleks saka figli asu Pavlov. ngguyu
        1. 0
          24 May 2021
          Padha ing Kyiv mung ora ngerti carane AHL katon ing mrico iki ing udhara. Pira rambute sing ditarik metu ing awake dhewe, apa sumpah dheweke sumpah yen dheweke bakal entuk lan ngukum! ngguyu
          Peran Rusia ing perkara iki yaiku kanggo mbujuk AHL supaya ora diganggu banget. Kabeh.
          1. +7
            24 May 2021
            Kiev wis nuntut saka Minsk kanggo "urgently release" oposisi Belarusian.
            belay Lan apa sing durung dirilis? Jaman bien... aran Inggih, boten, boten ... Padha bakal ngeculake wong-wong mau ing taun 15. Kyiv, nanging ora kanggo manut, nanging carane iku? Dirilis .. 15 taun minangka minggu bakal fly dening. lol
            1. +5
              24 May 2021
              Lan ing Kyiv ana alesan kanggo mikir bab nasibe.
              Pegulat sing dibayar Barat jongkok kanthi rutin.
            2. 0
              25 May 2021
              "Ing Kyiv, Rusia diarani penyelenggara operasi khusus kanggo nahan Protasevich."

              Sapa bab apa, lan ala - bab adus! ngguyu ngguyu ngguyu
          2. +4
            24 May 2021
            Aku ora setuju karo sampeyan ... Kita uga butuh alamat - sandhi - penampilan "peretas Zmagar", sing, miturut informasiku, melu distribusi backdoors kanggo siji cryptographer sing misuwur ...
            kanthi hormat
          3. +1
            24 May 2021
            Peran Rusia ing perkara iki yaiku kanggo mbujuk AHL supaya ora diganggu banget.
            Dheweke, kaya Powers, kudu disiapake lan diadili kanthi publisitas. Dadi ora ana alesan kanggo moyoki dheweke.
            1. 0
              24 May 2021
              Sampeyan mbantah tanpa emosi lan aku setuju karo sampeyan.
              Lan carane AHL bakal nindakake - mung Gusti Allah sing ngerti.
              1. -5
                24 May 2021
                Little gumantung ing "Bapak Farm Collective" ... Panjenenganipun mangertos game operasional kaya terwelu ing geometri.
                kanthi hormat
      2. + 18
        24 May 2021
        Ing wong liya, padha nindakake apa sing diomongake sarwa dumadi. Mungkin sawise yapping, vane cuaca bakal mandheg dagang karo vyrus iki.

        Pesawat penumpang perusahaan Belavia, sing mabur B2-840 saka Kyiv menyang Minsk, dipeksa bali menyang Kyiv kanthi panyuwunan saka pihak Ukrainia. Ana 136 penumpang lan 6 awak kapal.
        Pilot saka pesawat Belavia nampa ancaman langsung saka nggunakake pasukan saka kontrol lalu lintas udhara Ukraina. Pilot kasebut dikandhakake manawa montor mabur ora ngelawan, para pejuang Ukrainia bakal digawa menyang udara.
        Sawise montor mabur ndharat ing Kyiv, petugas intelijen Ukraina nganggo sandhangan sipil dikawal salah sawijining penumpang, warga Armenia Armen Martirosyan. Sawise iku, pesawat nampa ijin kanggo mabur menyang Minsk.

        Oh ya, iki beda wassat
        1. +3
          24 May 2021
          Utawa mungkin - kanggo wiwitan, kita bakal mandheg dagang karo dheweke? Nanging ora - kanggo panguwasa kita saiki, rampokan luwih larang tinimbang kapentingan negara ..
        2. +2
          24 May 2021
          Iki sing paling nesu, dheweke nindakake dhewe nalika ana wong sing kudu dicekel, nanging ing Lukashenka ora ana siji-sijine. wong bodho
        3. 0
          24 May 2021
          Lan apa sing arep dikandhakake? Shaw bisa "imam" banjur deacov - zas! demokrasi ing kabeh "kamulyane" loro pasuryan lan guru saka mburi hilllock apik banget ...
      3. +9
        24 May 2021
        Apa sing didhawuhake dening para pemilik, dheweke mbuwang saka awake dhewe. Kajaba iku, padha nglindhungi bajingan sing ana ing rangking Azov. Mugi botol prayoga cemlorot kanggo wong, loro kanggo telpon kanggo kudeta lan kanggo melu ing konflik ing Donbass. Dheweke bakal kelet banget ing kana saiki, mula aku ngira yen dheweke bakal ngimpi babagan "menara".
        1. +3
          24 May 2021
          Quote: Vaўkalak
          Dheweke bakal kelet banget ing kana saiki, mula aku ngira yen dheweke bakal ngimpi babagan "menara".

          Alas, nganti saiki lagi ngomong saka 2x kanggo 15. Nanging, Aku sing isih ana soko kanggo uncalan ing.
          Lan babagan kasunyatan sing "wong Rusia makarya." Warga-tuan-kawan! Iki minangka penghinaan langsung marang spesial Belarusia. layanan! Yen ing Ukraina otak SBU ora bisa digunakake, mula iki ora ateges wong Belarusia nindakake perkara sing padha!
      4. +3
        24 May 2021
        Ing Kyiv, Rusia disebut organizer saka operasi khusus kanggo nahan Protasevich

        Ayo wong-wong mau menyang neraka kanthi kesimpulan, wektune bakal teka lan bakal teka. Cemlorot langit ing "sel"
      5. 0
        24 May 2021
        Kutipan saka Shkworen
        lan kenapa aku ora kaget karo iki, wong Sumeria, kaya biasane ing repertoare :)


        Ora mung wong kuno iki...
        "Mantan Presiden Estonia, politisi lan diplomat Toomas Hendrik Ilves njaluk Federasi Hoki Es Internasional kanggo mbusak Belarus saka partisipasi ing Kejuaraan Dunia 2021 ing Riga."

        Kaya, kanggo nglarani Lukashenka.
      6. +2
        24 May 2021
        motto pamaréntahan saiki ing Ukraina
        kita sijine meksa ing tombol Russophobia lan ngedol barang kita.
        murah, nanging apik))
      7. +1
        24 May 2021
        Nanging ing asas, dheweke ora mabur liwat tlatah Rusia ...

        Nanging dheweke mabur liwat wilayah Ukraina.
        Lan dhaptar penumpang bisa uga duwe layanan khusus Belarus lan Ukrainia.
        Lan, njupuk menyang akun gagal "operasi khusus 33 pahlawan", karo ngrancang landing pesawat SBU, ana persis nul iman ing wong!
      8. 0
        24 May 2021
        Kutipan saka Shkworen
        lan apa aku ora kaget dening iki, Sumerians, minangka tansah ing repertoar sing

        Minangka tansah, ing printah saka pemilik "Wajah Bobik!", wong Sumeria pisanan ngadeg ing sikil mburi lan babakan bebarengan.
      9. +1
        24 May 2021
        Mikhail Podolyak, penasehat kepala kantor kepresidenan, ngomentari kahanan karo kebangkrutan pesawat, sing nyebutake minangka "tumindak terorisme internasional" lan uga nyalahake Rusia kanggo kabeh sing kedadeyan. Miturut politisi Ukrainia, penyelenggara operasi khusus yaiku Moskow, sing mimpin tumindak Minsk.
        Sakcepete kita bakal krungu yen kabeh impoten ing wilayah mantan SSR Ukraina bakal nyalahake Rusia amarga kelemahane. Lan apa? Sapa maneh?!!!!!
        1. +1
          26 May 2021
          Yen penis cendhak,
          Iku salah Putin!
          Nah, yen dawa
          Maneh, Putin sing kudu disalahake!
      10. 0
        24 May 2021
        dudu Sumeria) beludru halal)
    3. +9
      24 May 2021
      Ya, sapa wae sing ragu, ayo ngenteni - dheweke uga bakal nemokake cathetan kanthi ancaman marang kru ing kop surat Presiden Federasi Rusia. lol
      1. +3
        24 May 2021
        Iku sepi, sampeyan ora kudu mbuwang gagasan ing wong-wong mau, sanajan sing bakal ngerti iki jumper bruised?!
    4. + 14
      24 May 2021
      "Kabeh sing kedadeyan ing jagad iki salah Rusia."
      Rusia minangka kekuwatan gedhe lan nguwasani jagad iki! Kanggo forelocks, saka kasunyatan iki, wis nyuda cheekbones ... apik
      1. +5
        24 May 2021
        malah cheekbones ... apik


        Mungkin sphincter?
        1. +1
          24 May 2021
          Ing omahku aku njaluk sampeyan ora nyebutake awakmu! am
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        24 May 2021
        Dadi sapa sing milih presiden Amerika ??? Haley kaya "peretas Rusia" nglirik
      4. +3
        24 May 2021
        Kutipan saka isv000
        "Kabeh sing kedadeyan ing jagad iki salah Rusia."
        Rusia minangka kekuwatan gedhe lan nguwasani jagad iki! Kanggo forelocks, saka kasunyatan iki, wis nyuda cheekbones ... apik

        Ora, ora cheekbones - titik resonates - luwih utawa kurang banjur diare kaya banyu mancur
    5. +9
      24 May 2021
      Padha kudu ngelingi 2016, Belavia .....
      1. +7
        24 May 2021
        Sampeyan ora ngerti "iku beda" lol
        Umumé, reaksi saka Banderaites cukup ing semangat politik, Moscow kudu disalahake kanggo kabeh, pancen kabeh, lan presiden Rusia. lol
    6. +4
      24 May 2021
      Jumpers iki bakal ngomong, pitung mil kanggo swarga lan kabeh ing alas. Apa ana wong sing bisa dianggep serius?
      1. +3
        24 May 2021
        Cukup kanggo dangu kanggo kabeh statements saka jumpers twirl driji ing candhi.
        1. +8
          24 May 2021
          Protasevich minangka warga negara Belarus. Dheweke njaluk nggulingake pamrentah lan presiden saiki, amarga tumindak teroris, tegese dheweke entuk priori kanggo artikel kasebut.
          Saben uwong sing njaluk dibebasake bener-bener ndhukung teroris.
          Yaiku, Ukrainia, NATO, lan Uni Eropa, lan Amerika Serikat lan para menteri negara-negara Eropa sing ndhukung Protasevich, ndhukung penggulingan ilegal pemerintah lan presiden sing saiki.
          Dhukungan kanggo terorisme - kene teka cangkir nyata lumbung Eropah и bodho Amerika.
    7. +9
      24 May 2021
      Ing Kyiv, Rusia disebut organizer saka operasi khusus kanggo nahan Protasevich

      Dhewe. Iki Petrov lan Boshirov. Dheweke wis suwe kudu menehi pahlawan, ing kasus sing ekstrem, kanggo menehi senjata khusus emas kanthi tulisan "Petrov lan Boshirov - pahlawan sing dimuliakake Rusia", kanggo mbangun monumen tembaga ing tapel wates karo Polandia lan Baltik. Yen bisa ditindakake, luwih becik uga ana ing tapel wates karo Republik Ceko ...
    8. +5
      24 May 2021
      Inggih, ing umum, kaya biasane, Ukraina yapped menyang Rusia ing repertoar sawijining, iku bakal ngagetne yen pimpinan Kyiv saiki duwe pangertèn kanggo tetep bisu, nanging sayangé!
    9. +6
      24 May 2021
      Independentists wis digunakake kanggo apa Amerika mikir kanggo wong-wong mau. Dadi dheweke mutusake yen Rusia nindakake kanggo Belarusians. Freaks sanadyan. Belarusians piyambak karo kumis.
      1. +1
        24 May 2021
        Quote: tawanan
        Independentists wis digunakake kanggo apa Amerika mikir kanggo wong-wong mau.

        Khlops ora kudu mikir, nanging kudu manut.
    10. + 10
      24 May 2021
      Lan wong Ukrainia ora pengin ngelingi kahanan karo pesawat Belarusia, carane dheweke ngancam bakal ditembak utawa loro liner Rusia lan Malaysia sing ditembak?
    11. +6
      24 May 2021
      Apa wong-wong Sumeria wis lali carane nindakake kabeh operasi, sing, untunge, ditutupi cekungan tembaga, nalika pengin ndharat pesawat Belarusia karo "Wagnerites" ing wilayahe? Memori cendhak, utawa ana liyane?
    12. Ham
      +8
      24 May 2021
      "..... Dheweke nuntut supaya rezim Lukashenka diakoni minangka "ancaman" kanggo keamanan internasional, uga kanggo ngilangi kabeh hubungan diplomatik karo Minsk nalika Lukashenka "mrentah" ing kana.

      Iku penting kanggo ninggalake totalitarian bensin lan solariums ... --- iku bakal luwih jujur ​​sing cara ..... nanging ora bab sing ngandika.
      1. +5
        24 May 2021
        Kutipan saka HAM
        Penting kanggo ninggalake bensin totalitarian lan solarium

        Lan saka listrik ing wektu sing padha! Umumé, jujur, ana ing negara kita wiwit perang banget karo "rezim komunis sing dikutuk." Padha ora numpes stasiun tenaga hidroelektrik, padha ora nutup universitas, padha ora ngrusak "Stalins", saben wong nyoba kanggo pindhah ing kono piyambak. Ngimpi elek! ))))
        1. +1
          24 May 2021
          Quote: Egoza
          Dheweke ora ngrusak stasiun tenaga hidroelektrik, ora nutup universitas, ora ngrusak "Stalin"

          ... lan pipa gas ora dibongkar, sing kudune wis suwe dibubarake kanggo "Muscovites".
    13. +4
      24 May 2021
      Ya, ya, Petrov dadi pimpinan, lan Boshirov rustled minangka pramugari))))
    14. +5
      24 May 2021
      Aku wis nulis, aku bakal mbaleni lan nambah:panemuku. "Bapak" "Nechta" iki ora liya mung wedhus sing arep disembelih. Yen ora, padha nyerahke kanggo ngiyataken lolongan luwih marang "abang abang" karo nyoba sakteruse kanggo ambruk Belarus kanggo nggawe liyane Russophobic battering ram. Piye wae, Tikhanovskaya nggrundel karo teks sing sengaja digeser. Sampeyan ora bisa numpuk barang kasebut sajrone 5 menit, nanging sampeyan dhewe ora bakal nyambungake rong tembung. A preparation apik, lan nduweni saka Protasevich cetha ora wedi kang plums. Kita ngenteni. Lan "Bashirov lan Petrov" bakal disalahake ing endi wae
      1. +1
        24 May 2021
        Kutipan: Tukang kebon91
        Lan "Bashirov lan Petrov" bakal disalahake ing endi wae

        Menapa malih, perlu kanggo nggawe tugu "Loro comrades dilayani" lan sijine ing Lubyanka.
      2. 0
        25 May 2021
        Sampeyan ora bisa nindakake iki ing 5 menit


        Kaya karo Boeing: sadurunge kabeh reruntuhan wis tekan lemah, Poroshenko wis nggawe tuduhan - wong Rusia sing nembak! Lan ing kene ana topik sing padha. Diturunake wong lanang. Ora let suwe pesawate mendarat langsung bengok-bengok....
    15. +3
      24 May 2021
      luwih becik yen ana wong sing meneng babagan iki, amarga operasi gagal nyekel warga RUSIA
    16. +2
      24 May 2021
      Apa mung ora teka, mung supaya ora miwiti ngeduk pipa gas menyang Eropah ing logam. apik ombenan
    17. +5
      24 May 2021
      "Sawise kamenangan saka komunisme, kita kudu pamisah ing Ortodoks lan ambruk Rusia. Lan Ukraina bakal mbantu kita ing iki, ngendi BETRAYAL IS THE NORM saka moralitas umum "(Zbigniew Brzezinski. Ideologist saka Kulon. "Papan Catur Eksternal. The Supremacy of America", 1998).
    18. -4
      24 May 2021
      Sing nggumunake, penulis artikel iki menehi informasi. Kampanye, dheweke wis mutusake sapa sing bener ing Belarus lan sapa sing kudu disalahake. Yen ora, teroris ora bakal disebut oposisi.
    19. +2
      24 May 2021
      Kuwat saka sisih Wong Tua! Kuat banget! Aku ndhukung! Wektu kanggo ngowahi tgry dadi toleransi.
    20. +1
      24 May 2021
      Kanthi sukses sing padha, dheweke dhewe bisa diumumake minangka penyelenggara, pirang-pirang telpon sing kudu mandhegake lelungan menyang Rusia, kaping pirang-pirang ditawakake sepur, lan lalu lintas udhara wis suwe, wong mabur liwat Minsk, mula dheweke mutusake kanggo mblokir iki. rute, ngatur .. lan kanggo nggodho penerbangan menyang papan sampeyan, yen ora kosong ... supaya padha duwe alasan ...
    21. +5
      24 May 2021
      Utawa mungkin topi maling iku murub? Bisa uga wis diatur ing pinggiran!
      Kanggo dheweke, iki "kontol oposisi Belarusia" ora ateges apa-apa, lan rencana kanggo provokasi sing padha, mung karo PMC Rusia ing Minsk, dheweke wis digambar. Iku tetep kanggo nambah bahan bakar kanggo geni ing KTT EU aktif, kang ono gunane kanggo dheweke lan pemilik.
    22. +2
      24 May 2021
      Ing Kyiv, Rusia disebut organizer saka operasi khusus kanggo nahan Protasevich
      . Yen ora ana banyu ing kran banyu, banjur .... takon marang Kukuevsky apa tegese.
      1. +2
        24 May 2021
        Bodho lan wangkal bakal nyebabake akhir sing sedih ...
        1. +1
          24 May 2021
          Sampeyan kudu saiki / manggon ing jagad nyata, lan ora munggah ing awan, ing jagad fantasi lan ing Internet ...
          1. +2
            24 May 2021
            Nanging ora bisa, kudu repot dhewe, padha netepi prinsip, apa yen sesuk ana perang, aku ora bisa kesel ...
    23. 0
      24 May 2021
      Ya, ya, Boshirov lan Petrov pribadi ndharat pesawat kasebut.
    24. +3
      24 May 2021
      Aku ora bakal gabungke dadi siji sistem ing kene, sawise kabeh, iki beda-beda zat. Saiki, sampeyan mung kudu ngira-ngira acara kasebut kanthi teliti karo pesawat iki


      Ora ana sing bakal krungu iki, dheweke wis mutusake kabeh kanggo awake dhewe ...
    25. -1
      24 May 2021
      GDP pribadi menehi dhawuh. Jane Psaki dadi saksi.
    26. -1
      24 May 2021
      Kutipan saka isv000
      Kanggo forelocks, saka kasunyatan iki, wis nyuda cheekbones ...

      Lan apa sing dikarepake yen katon ing peta donya mung 30 taun kepungkur. Wis wayahe biasa, lan ngerti panggonan sampeyan.
    27. 0
      25 May 2021
      Artikel kasebut nyebar ing dhasar jurnalisme: ora ana siji-sijine, ora ana jeneng siji-sijine, mung rekaan dhewe. Disajikake minangka materi faktual.
    28. 0
      25 May 2021
      Anehe, nalika para juara demokrasi kanthi cara Amerika sinau manawa wilayahe digunakake dening layanan rahasia hegemon, mula mung ujar-ujar sing dipuji babagan iki. Saiki cara sing kasedhiya kanggo saben wong sing pengin lan mutusaké kanggo nindakake iki, kaya gabungan "Novichok" ... Ing bab iki, uga rampung Lukashenka, reacted bener ..
    29. 0
      26 May 2021
      nanging ora jumpers dhewe ngandhani Nanging rama bab ngarsane buffoon iki ing Papan pesawat nglirik banjur, kanthi cara banderlozhe sing langgeng, dheweke bocor kabeh operasi iki menyang Pemilik ..

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"