Ukraina ora puas karo interpretasi Sekretaris Jenderal NATO babagan kehadiran militer Rusia ing cedhak tapel wates Ukraina.

46

NATO ujar manawa dheweke ngawasi kahanan ing tapel wates Ukraina. Adhedhasar "pemantauan" iki, blok militer Atlantik Lor nyimpulake yen "sawise mriksa kesiapan tempur rampung, pasukan Rusia durung mundur saka tapel wates Ukrainia."

Sajrone konferensi pers bebarengan karo kepala pamaréntahan Estonia, Kaya Kallas, Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg ujar manawa "puluhan ewu militer Rusia tetep cedhak karo wates Ukraina." Nggawe statement kasebut, Stoltenberg ora ngomong apa-apa bab kasunyatan sing pasukan Rusian ing wilayah Rusia, lan RF Angkatan Bersenjata bisa dumunung ing wilayah Rusia ngendi wae ing.



Yen kita ngetutake logika Sekretaris Jenderal NATO, mula kita uga bisa ngomong yen "puluhan ewu prajurit Ukrainia ana ing tapel wates Rusia" - saka wilayah Chernihiv menyang wilayah Kharkiv lan luwih kidul.

Sajrone konferensi pers, Jens Stoltenberg uga ujar manawa militer Rusia njaga "cedhak wates Ukraina akeh senjata lan peralatan militer."

Sekretaris Jenderal NATO:

Iki nyebabake keprihatinan sing signifikan. Kita uga kuwatir yen Rusia mbatesi pengiriman ing wilayah Selat Kerch.

Iku worth mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing Stoltenberg ngandika bab ngarsane militèr saka pasukan Rusia "cedhak wates Ukraina." Perwakilan Ukraina ora seneng karo interpretasi iki. Alasane yaiku yen Kiev ngundang NATO kanggo ngumumake "anane pasukan Rusia ora mung cedhak karo wates Ukraina, nanging uga ing wilayah Ukraina."
  • VKontakte / Kamentrian Pertahanan Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 23
    25 May 2021
    Perwakilan Ukraina ora seneng karo interpretasi iki. "Anané pasukan Rusia ora mung cedhak wates Ukraina, nanging uga ing wilayah Ukraina."
    Ora, yen dheweke ngeyel ... ...
    1. +9
      25 May 2021
      Dheweke ora meksa. Takon.
      1. + 13
        25 May 2021
        Yen Ukraina kuwatir yen pangkalan militer Rusia cedhak karo watese, mula kudu mindhah watese ngluwihi Dnieper.
    2. +6
      25 May 2021
      Perwakilan Ukraina ora seneng karo interpretasi iki.

      Aku wonder sing jancok kasengsem ing?
    3. +5
      25 May 2021
      Aku ngelingake lelucon Odessa:

      Ana proses pegatan.
      Hakim takon marang bojone, "Apa sebabe pegatan?"
      Bojo: "Dheweke ora cocog karo aku minangka wong wadon."
      Ibu maratuwa mlumpat: "Aku uga, Pangeran Denmark! Iku cocog karo kabeh Odessa, nanging ora cocog karo dheweke!" wassat

      Punika: saben wong ngerti kasunyatan lan nampa iku, sanajan padha ningkataké kapentingan dhewe. Nanging mung Ukraina duwe "panemu khusus"! Ing wektu sing padha, ora masalah yen dheweke ora bakal nganggep dheweke, sing utama yaiku mlumpat lan bengok-bengok kanthi banter ...
      1. +1
        25 May 2021
        Yagene, ora bakal lara yen njerit maneh lan ngelingake dhewe: bisa uga turahan bakal tiba ...
    4. 0
      26 May 2021
      Apa perlu? Simpen "Ivan sing ora ngelingi kekerabatane", bebarengan karo ragouli?
  2. + 15
    25 May 2021
    Aku nunggang sampeyan sepuluh dina kanggo ngomong sepira sengit sampeyan ... (c)
    1. +6
      25 May 2021
      Ing urip nyata, dheweke bakal mlumpat suwene 10 taun lol Lan padha perang, lan perang sipil ing sisih kidul-wétan stubbornly disebut perang karo Rusia. hi
      1. +9
        25 May 2021
        carane liya kanggo ngalahake Rusia?
        1. +5
          25 May 2021
          Kutipan: novel66
          carane liya kanggo ngalahake Rusia?

          Ya, mung mlumpat ing Maidan, ngobong ban, mangan vodka, bengok-bengok "lemak kanggo Ukraina, sanksi, presiden kita bisa!" Punika menang.
        2. +6
          25 May 2021
          Kutipan: novel66
          carane liya kanggo ngalahake Rusia?

          Kanthi nolak lard lan vodka, kita bakal ngeculaké luh, imbue dhéwé lan banjur njupuk kita karo tangan gundhul! sedulur
          Langkah pisanan wis ditindakake: keprungu
          Kamentrian Kesehatan Ukraina menehi saran marang warga: mbatesi konsumsi panganan lemak lan kalori dhuwur. Tinimbang daging babi, keju, krim sing ora nguntungke lan mentega, wong Ukrainia dianjurake supaya luwih milih panganan sing luwih sehat - alpukat, wiji waluh, kacang lan iwak.


          Nanging ora kabeh dadi lancar! wassat
          Nanging, wong Ukrainia ora ngapresiasi perawatan kasebut lan nyerang para dokter kanthi teguran sing keras. Lan umume para pembela dadi ing lemak. Sawetara, dadi gemeter, malah nuntut "nyetop serangan lemak."

          "Kanggo lemu sampeyan malah bisa nabrak pasuryan," tulis netizen sing gelo. Sawetara malah kaget yen lard diumumake minangka produk sing mbebayani: "Apa sampeyan kenek wit cemara ana?", Dheweke nulis.
      2. +5
        25 May 2021
        Kutipan saka: VORON538
        Lan padha perang, lan perang sipil ing sisih kidul-wétan stubbornly disebut perang karo Rusia.

        Inggih, paling ora karo China.
        1. +6
          25 May 2021
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan saka: VORON538
          Lan padha perang, lan perang sipil ing sisih kidul-wétan stubbornly disebut perang karo Rusia.

          Inggih, paling ora karo China.

          Saiki wong Tionghoa bakal menang uji coba, lan bakal ana perang karo China)))
          1. +7
            25 May 2021
            Kutipan saka Mitroha
            Saiki wong Cina bakal menang ing pengadilan, lan bakal ana perang karo China

            Siji-siji, kaya Rusia. Lan China uga ora bakal teka ing perang, nanging ing tangan liyane, sampeyan bisa mbukak ing saindhenging donya karo "tas" lan njaluk bantuan marang aggressors.
            1. 0
              25 May 2021
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan saka Mitroha
              Saiki wong Cina bakal menang ing pengadilan, lan bakal ana perang karo China

              Siji-siji, kaya Rusia. Lan China uga ora bakal teka ing perang, nanging ing tangan liyane, sampeyan bisa mbukak ing saindhenging donya karo "tas" lan njaluk bantuan marang aggressors.

              Rasane kaya sampeyan sing tanggung jawab Ukraina))))
              1. +6
                25 May 2021
                Kutipan saka Mitroha
                Iku misale jek sing tanggung jawab saka Ukraina

                Nuwun sewu, nanging karo Departemen Luar Negeri, aku ora bisa bersaing, ora ing kategori bobot.
                1. +2
                  25 May 2021
                  Kutipan saka tihonmarine
                  Kutipan saka Mitroha
                  Iku misale jek sing tanggung jawab saka Ukraina

                  Nuwun sewu, nanging karo Departemen Luar Negeri, aku ora bisa bersaing, ora ing kategori bobot.

                  Aja andhap asor, kategori bobot Departemen Negara cenderung nol, lan sampeyan uga bakal bisa mulang))
                  1. +3
                    25 May 2021
                    Kutipan saka Mitroha
                    Aja andhap asor, kategori bobot Departemen Negara cenderung nol, lan sampeyan bakal bisa mulang luwih akeh.

                    Inggih, aku bakal nyoba, "usaha iku ora nyiksa."
        2. +1
          26 May 2021
          Kutipan saka tihonmarine
          Inggih, paling ora karo China.

          carane salah sampeyan
          Ukrainians pracaya sing Timur Jauh belongs kanggo wong-wong mau, supaya padha uga kasengsem ing showdown karo China.
          1. -1
            26 May 2021
            Inggih, sugeng rawuh, ayo padha teka ing panggonan lan takon Timur Jauh, mayoritas pedunungé Rusia, sanajan ana uga turunan saka imigran lan wong buangan saka wilayah kulon Kakaisaran Rusia, saiki disebut.
            Ukraina Timur Jauh banget, ora bakal dicerna, nanging bakal ndhudhuk kuburane dhewe, nganggo tangane dhewe. hiDheweke duwe tugas sing angel, akeh wilayah kanthi permafrost! nglirik
      3. +1
        26 May 2021
        Kutipan saka: VORON538
        malih, perang sipil ing sisih kidul-wétan stubbornly disebut perang karo Rusia.

        Sanajan dheweke terus-terusan bengok yen Rusia wis siyap kanggo invasi.
  3. +5
    25 May 2021
    Iki nyebabake keprihatinan sing signifikan. Kita uga kuwatir yen Rusia mbatesi pengiriman ing wilayah Selat Kerch.

    Dadi kita nindakake kabeh kanthi bener.
  4. +7
    25 May 2021
    Alternatif kasebut isih padha, nanging paling ora dheweke ngakoni yen pasukan kita ana ing wilayah Rusia, sanajan cedhak wates, tegese wong Bandera diracun saka penambang! ngguyu
    1. +1
      25 May 2021
      Kutipan saka: tralflot1832
      nanging paling ora dheweke ngakoni yen pasukan kita ana ing wilayah Rusia, sanajan cedhak karo wates

      Lan ing kana, pager sing dipasang ing tapel wates, ora bisa dipindhah luwih jero? Aku elinga Hungaria supaya-dadi pager mati lan liwat iki "pribadi pribadi" detasemen wewatesan meh wae dalan. Butuh wektu suwe kanggo ngerteni lan njaluk supaya dibebasake. Lan ana pengalaman. Ing wulan pisanan instalasi pager Senya, bolong chain-link dadi apik ... apa bisa diulang?
      1. 0
        25 May 2021
        Quote: Egoza
        Ing wulan pisanan instalasi pager Senya, bolong chain-link dadi apik ... apa bisa diulang?

        Dadi kisi-kisi rakyat wis suwe dicopot lan dipageri kebone. Padha ngomong iku bolong apik.
  5. + 11
    25 May 2021
    - Iku worth mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing Stoltenberg ngandika bab ngarsane militèr saka pasukan Rusia "cedhak wates Ukraina."
    Sing, Sekretaris Jenderal NATO ora maneh nganggep Crimea Ukrainia?
    1. CYM
      +1
      25 May 2021
      Yen kita nganggep Krimea minangka Ukrainia, mula NATO uga kudu dituduh mbantu Ukraina mbangun pasukan Rusia ing cedhak wates Eropa. Malah NATO durung diwasa kaya ngono. wong bodho
    2. +2
      25 May 2021
      Kutipan saka knn54
      Sing, Sekretaris Jenderal NATO ora maneh nganggep Crimea Ukrainia?

      Kabeh wis suwe ngerti, mung sing "ora sedulur" sing isih alon
    3. +1
      25 May 2021
      Kutipan saka knn54
      Sing, Sekretaris Jenderal NATO ora maneh nganggep Crimea Ukrainia?

      Dadi dheweke isih ora ngerti yen Crimea iku Ukrainia.
  6. Rus
    + 13
    25 May 2021
    Ukraina ora puas karo interpretasi Sekretaris Jenderal NATO babagan kehadiran militer Rusia ing cedhak tapel wates Ukraina.

    dadi ayo padha ngungkapake sing paling jero - FI !!! Sekretaris Jenderal NATO lan kabeh NATO ing pribadine ... ngguyu
  7. +3
    25 May 2021
    Standar, supaya padha sambat ing Sportloto!
  8. +5
    25 May 2021
    padha bungah yen isih disebutake .... yen ora kanggo Rusia, ora ana sing ngelingi ....
  9. +2
    25 May 2021
    Nanging sing bakal takon sampeyan) .... Ora marem.)
  10. +2
    25 May 2021
    Liyane "elderberry ing taman, lan paman ing Kyiv", minangka mantra wis ... We are nunggu layanan pandonga "nasional" kanggo nyimpen Nenka. wassat
  11. +7
    25 May 2021
    Perwakilan Ukraina ora seneng karo interpretasi iki.

    LAN? Ukraina kudu ngetrapake sanksi marang NATO. Banjur padha ilang banget mambu.
    1. +2
      25 May 2021
      Kutipan saka Gato
      Ukraina kudu ngetrapake sanksi marang NATO. Banjur padha ilang banget mambu.

      Dheweke bakal nglarang impor lemak babi lan tampek saka NATO Polandia menyang Ukraina.
      1. +1
        25 May 2021
        lemak lan tampex

        Ingkang utama ora kanggo bingung - rasa padha wassat
        Sampeyan uga bisa njupuk peninggalan suci Bandera saka Polandia - supaya padha nandhang sangsara: saiki, supaya ora ngrusak kuburane, wong Polandia kudu teka ing Ukraina.
        1. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka Gato
          Sampeyan uga bisa njupuk peninggalan suci Bandera saka Kutub

          Ora supaya ing negara Sumeria. Senajan apa kang kudu apa karo Ukraina, lair ing Kakaisaran Austro-Hungaria.
      2. 0
        25 May 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Dheweke bakal nglarang impor lemak babi lan tampek saka NATO Polandia menyang Ukraina.

        kosok balene! Aku bakal njaluk supaya buruh migran ditampa tanpa alangan lan ing jumlah ora winates. Banjur soko akhir-akhir iki karo iki ora banget
        1. +1
          25 May 2021
          Quote: Egoza
          Banjur soko akhir-akhir iki karo iki ora banget

          Ana apa, kaya kecoak mlebu, ora ana pungkasane.
  12. +4
    25 May 2021
    Sajrone konferensi pers, Jens Stoltenberg uga ujar manawa militer Rusia njaga "cedhak wates Ukraina akeh senjata lan peralatan militer."
    Lan aku kelalen ngomong yen ana pasukan NATO ing Norwegia ing tapel wates karo Rusia, lan apa sing ditindakake ing kana. Uga apa sing ditindakake militer NATO ing Ukraina, amarga Rusia ora perang karo NATO.
    1. +2
      25 May 2021
      Apa sing ditindakake militer NATO ing Ukraina?

      Sampeyan kudu ngundang Stoltenberg menyang Moskow kanggo menehi katrangan. Mung supaya mabur liwat Belarus.
  13. 0
    25 May 2021
    Aku mung gumun ing ukromarazmu. Kepiye negara bisa mundur pasukan saka tapel wates karo wilayah sing ngaku perang karo negara iki?
  14. Komentar wis dibusak.
  15. 0
    27 May 2021
    Inggih, padha banget persistently pengin pasukan kita pungkasanipun teka menyang non-kamardikan lan Rusia bakal "ngresiki wong-wong mau munggah kanggo dipakani." Dheweke ora pengin nindakake apa-apa, nanging keluwen dudu bibi, gratis saka "penjajah" lan "sekutu NATO" wis garing, sampeyan kudu mbayar utang, lan kabeh wis suwe "dipotong" lan digawa lunga. Siji pangarep-arep - kanggo "non-sadulur", nanging apa kita butuh? Dheweke mati supaya dheweke mati, kaya sing diomongake.
  16. 0
    3 2021 Juni
    Basis NATO sing dumunung ing sadawane keliling wates Rusia, sing bertentangan karo perjanjian kasebut, dadi prihatin banget kanggo Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"