"Ana bom ing kapal": Transkrip obrolan antarane pilot Ryanair lan operator Belarusia diterbitake

257

Departemen penerbangan Kamentrian Transportasi Belarus wis nerbitake transkrip obrolan antarane pilot penerbangan Athens-Vilnius saka maskapai Ryanair lan dispatcher Belarusian. Dheweke ngandhani kru yen ana bom ing kapal.

Entri kasebut diterbitake ing situs web resmi Belarusia Departemen Penerbangan.



Sakcepete sawise obrolan iki, pesawat ndharat ing bandara ing Minsk.

Kanggo pisanan, dispatcher ngubungi kru ing 23 Mei ing 12.30 wektu Moskow kanggo nglaporake informasi sing ditampa saka layanan khusus babagan bom sing dipasang ing kapal, sing banjur ora dikonfirmasi. Pesen kasebut, sing ditampa dening administrasi bandara kanthi e-mail atas jenenge gerakan Hamas, ujar manawa para panyerang ngrencanakake njeblug bom ing Vilnius.

Kontroler nyaranake supaya pilot ndharat ing Minsk, nanging ora gelem, mutusake menyang Vilnius. Ora suwe dheweke ngubungi layanan pengiriman, ganti pikiran lan nampa proposal saka dispatcher Belarusia. Mbokmenawa, iki dipengaruhi dening kahanan ing kabin penumpang lan pejuang Angkatan Udara Belarusia sing katon ing jejere pesawat.

Kutipan saka obrolan antarane pengontrol lan pilot:

Dispatcher:

Kanggo informasi sampeyan, kita duwe informasi saka layanan keamanan yen sampeyan duwe bom ing kapal lan bisa diaktifake liwat Vilnius.

Sing nyetir pesawat:

Oke, sampeyan bisa mbaleni pesen kasebut?

Dispatcher:

Aku mbaleni maneh, kita duwe informasi saka layanan khusus sing duwe bom ing Papan. Bom iki bisa diaktifake liwat Vilnius ...

Dispatcher:

Kanggo alasan safety, disaranake sampeyan ndharat ing UMMS.


Sing nyetir pesawat:

Bom... Pesen, asale saka ngendi? Ngendi sampeyan entuk informasi babagan iki?

Dispatcher:

Pejabat keamanan bandara ujar manawa nampa email.

Sing nyetir pesawat:

Layanan keamanan saka bandara Vilnius utawa saka Yunani?

Dispatcher:

Email iki dikirim menyang sawetara bandara.

Sing nyetir pesawat:

Sepisan maneh, rekomendasi iki kanggo pangalihan menyang Minsk, saka ngendi asale? Saka ngendi asale? Perusahaan? Apa teka saka administrasi bandara keberangkatan utawa saka administrasi bandara kedatangan?

Dispatcher:

Iki minangka rekomendasi kita.

Sing nyetir pesawat:

Apa sampeyan bisa ngomong maneh?

Dispatcher:

Iki minangka rekomendasi kita.

Sing nyetir pesawat:

Aku butuh jawaban kanggo pitakonan, kode sing (ora bisa diwaca) ijo, kuning utawa abang?

Dispatcher:

Jarene kodene abang...

Sing nyetir pesawat:

Kita nyatakake darurat MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY. Niat kita yaiku pangalihan menyang bandara Minsk…
  • https://corporate.ryanair.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

257 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -90
    25 May 2021
    Paling kamungkinan, para pejuang njaluk kontak lan dhawuh kanggo nyebar. Ora ana sing bisa ditindakake...
    1. -50
      25 May 2021
      Dheweke langsung ngomong yen pilot dhewe njaluk menyang Minsk. Carane wong mustachioed metu saiki?
      1. + 43
        25 May 2021
        Lan kenapa dheweke kudu metu saiki? Dheweke direkrut Protasevich. Saiki Polandia lan Lithuania kudu metu, amarga padha arep ngatur kudeta ing negara tanggane. Muga-muga wong tuwa bakal mungkasi transit liwat Lithuania lan Polandia. Padha kudu diantemi karo ruble, karo ruble.
        1. -44
          25 May 2021
          Quote: Wong jenggot
          Padha kudu diantemi karo ruble, karo ruble.

          Sing, ruble sing, nanging dhewe? Rusia menehi ganti rugi kanggo kuping frostbitten rama?
          1. +4
            25 May 2021
            Kutipan: Paragraf Epitafievich Y.
            Quote: Wong jenggot
            Padha kudu diantemi karo ruble, karo ruble.

            Sing, ruble sing, nanging dhewe? Rusia menehi ganti rugi kanggo kuping frostbitten rama?

            Ing Kulon, Gromyko isih dikenang minangka Pak NO, lan Lavrov minangka Pak Prihatin. Sampeyan kudu luwih angel, kaya Khrushch nuthuk podium nganggo sandal. Dheweke ora bakal ngajeni kita. Padha kudu tansah wedi marang kita.
            Yen padha ora tuku obligasi kita, kita bakal mateni gas.
            1. -16
              25 May 2021
              Quote: Wong jenggot
              Kudu luwih angel

              hmm, kabar menarik muncul setengah jam kepungkur - Sveta juru masak wis dibusak saka dhaptar wong wanted ing tlatah Federasi Rusia, carane ... saiki iki showdown sejatine sifate Belarusian? Apa Vova bakal nyepetake Cockroach kanthi tliti lan serius sesuk supaya dheweke ora mlumpat? ...
              kayane kecoak wis adoh banget, sanajan ora dikira-kira ing wayah wengi rapat gedhe ing
              Swiss kanggo nyoba kanggo ngresiki munggah ends nalika sing lan iki nyoba kanggo Gamelan metu sudhut okehe. ......
              lan mbokmenawa Kremlin ora siap kanggo expenses kuwi. Aku uga ngerti rega sanksi kanggo Crimea kanggo tahan lan nyeret, lan liya-liyane. nanging ora ketok banget kanggo mbayar tiran iki
            2. -16
              25 May 2021
              Kepiye carane sampeyan ngerti carane Pak Gromyko dieling-eling? Lan sapa sing ngelingi dheweke? Nanging kita kudu elinga yen ing Brezhnev ana detente nyata lan Pakta Helsinki ditandatangani. Kanggo sepersepuluh saka petualangan Putin, dheweke ora mung dipukul lan diusir saka partai, nanging mung dikirim menyang pakunjaran utawa menyang rumah sakit jiwa dening kanca-kancane Pak NO sing dihormati ing Politbiro. Iki persis petualangan Khrushchev. Petualangan wong sing ringkih. Lan Brezhnev ngrambah keseimbangn nyata lan cukup tenang sawise dheweke entuk detente nyata. Bener, nalika wis tuwa, dheweke mlayu menyang Afghanistan lan misil jarak menengah. Nanging ing kene ... edan iku edan
            3. -5
              26 May 2021
              Kutipan saka Aviatica
              Bener, nalika dheweke wis tuwa, dheweke mlebu ing Afghanistan lan misil jarak menengah


              Dadi dudu dheweke, nanging peneruse, utawa luwih tepat, Gorbachev, sing dijuluki dening wong sing dicap.
              1. +5
                26 May 2021
                Aku ing topik artikel.
                Saka rembugan antarane controller lan pilot cetha iku cetha sing controller ing pilot DID NOT pencet lan DID NOT meksa, nanging pilot CAM mutusaké kanggo ndharat ing Minsk! Kabeh liyane mung spekulasi lan sindiran.
        2. -38
          25 May 2021
          Quote: Wong jenggot
          Saiki Polandia lan Lithuania kudu metu, amarga padha arep ngatur kudeta ing negara tanggane.

          Polandia lan Lithuania, nanging, kaya kabeh EU, kanthi kekuwatan lengkap, ngakoni Lukashenka, ora minangka kepala Republik Belarus, nanging minangka wong sing ngrebut kekuwatan kanthi kekuwatan. Kanggo pitakonan saka kranjang - kepiye sampeyan, bakal ana jawaban - lan apa sampeyan, nanging ana sing kaya ngono. Iku kabeh alesan umume.
          Quote: Wong jenggot
          Wong Tua bakal mungkasi transit liwat Lithuania lan Polandia. Padha kudu diantemi karo ruble, karo ruble.

          Tembung catur, lucu. Polandia, Lithuania lan Ukraina kalebu sawetara sing Belarus duwe imbangan perdagangan sing positif. Yen perdagangan karo wong-wong mau direset, banjur imbangan bakal mudhun saka minus 4 milyar dolar nganti minus 6.6 milyar. Lan ing Belarus karo keuangan, lan liya-liyane ... Bokong lengkap. Utang njaba ing taun kepungkur tambah 8.5%, dadi 18.6 milyar. Lan ora ana prospek kanggo ngurangi prinsip. Yen taun kepungkur defisit anggaran RBY ana 150 yuta rubel (Belarus) saben sasi, banjur ing kuartal pisanan 2021 wis 235. Kanggo koleksi pajak ambruk, ing kuartal pisanan, dibandhingake taun kepungkur, kira-kira a milyar. Para demonstran sing reged buyar. Mbalik ing wulan Oktober, warta anyar nulis manawa luwih saka 13 ewu wong wis lunga kanthi basis Republik Belarus. Lan temenan dudu wong-wong sing urip saka roti nganti roti sing ditinggal, nanging sing duwe bisnis cilik lan mung mbayar pajak sing kuwat. Lan ngumpulake pajak saka wong-wong sing wis numpak prau layar minangka pendhudhukan kaya ngono, kanggo wong sing optimistis. Umumé, yen lungguh ing bayonet ora kesenengan murah. ngguyu Lan saiki kranjang ora mikir babagan sapa sing bakal ngukum rubel, nanging carane ora ditinggal tanpa celana. lol Dadi, informasi kanggo. Ekspor menyang Polandia, Lithuania lan Ukraina - luwih saka milyar 5. Utawa 9% saka PDB Belarus. Lan yen kranjang spits ing tangan iki dipakani ... We are ora West. Nyingkirake idu. banjur ngerti lan ngapura, dudu gayane.
          Miturut cara. Ing paukuman karo ruble. EU wis ngomong babagan larangan impor produk saka kilang Belarusia. Lan Kamentrian Keuangan Republik Belarus, sing urgent, ing pungkasan Juni, padha mbutuhake liyane 500 yuta silihan saka kita Apa kita, sepisan maneh, 3 dolar saka saben Rusian, kanggo urip nyaman kanggo Pak Lukoshkin ? sedulur
        3. -51
          25 May 2021
          Sadawane dalan, yen pilot ora gelem ndharat ing Minsk, Luka bakal mrentahake pesawat kasebut ditembak mudhun lan nyalahake kabeh babagan bom Hamas.
          1. + 29
            25 May 2021
            Wektu kanggo ngalih menyang Putin! Kowe kok picik! Malah mboseni maca sampeyan! Ora Old Man bakal dhawuh kanggo njupuk mudhun, nanging Putin pribadi, nanging Petrov lan Boshirov, sing bakal ngontrol Buk sing didhelikake ing tengah Minsk, bakal diprentahake dening Shoigu! Yen kita ngapusi, banjur kanthi cara gedhe! Yen ora, sampeyan ora bisa ngapusi kanthi apik, sampeyan mung nuduhake impotensi sampeyan!
          2. -3
            25 May 2021
            Quote: Kaman
            Sadawane dalan, yen pilot ora gelem ndharat ing Minsk, Luka bakal mrentahake pesawat kasebut ditembak mudhun lan nyalahake kabeh babagan bom Hamas.

            Bapak ora.
          3. +5
            26 May 2021
            Kaman (Kaman)
            Wingi, 19:41
            ANYAR

            -31
            Sadawane dalan, yen pilot ora gelem ndharat ing Minsk, Luka bakal mrentahake pesawat kasebut ditembak mudhun lan nyalahake kabeh babagan bom Hamas.
            wong bodho wong bodho wong bodho Lemak minus!!!
        4. -2
          25 May 2021
          Mung sudhut duwe sawetara rubles!
        5. +3
          26 May 2021
          1. Menteri Perhubungan Republik Belarus kanthi resmi nyatakake yen ana pesen saka Hamas.
          2. Hamas resmi nyatakake yen ora ana hubungane karo iki lan ora ngirim pesen. Hamas mung makarya ing wilayah Palestina.
          3. Ing pungkasan taun 2020, utang publik eksternal Belarus udakara $ 18,6 milyar, tambah 8,4% wiwit awal taun, layanan pers Kementerian Keuangan Republik kacarita. Anggaran Republik Belarus kanggo 2020 yaiku 15,8 milyar dolar.
          Sapa sing bakal sampeyan ngalahake karo ruble?
          1. 0
            26 May 2021
            Ana masalah karo sirah.. mung patriotisme sing isih ana..))
      2. + 36
        25 May 2021
        Kutipan saka Hyperion.
        Dheweke langsung ngomong yen pilot dhewe njaluk menyang Minsk. Carane wong mustachioed metu saiki?

        Pérangan pisanan saka ukara sampeyan mbantah sing kapindho. Carane sampeyan bakal metu?
        1. +1
          26 May 2021
          1. Menteri Perhubungan Republik Belarus kanthi resmi nyatakake yen ana pesen saka Hamas.
          2. Hamas resmi nyatakake yen ora ana hubungane karo iki lan ora ngirim pesen.
          Carane bapak bakal metu saiki?
      3. + 13
        25 May 2021
        Kutipan saka Hyperion.
        Carane wong mustachioed metu saiki?

        Nanging apa panguwasa Belarusia ngaku sebaliknya?!
        Iki liberda ing saindenging jagad bengok-bengok, nanging bapake dhewe miber nganggo sapu lan nyopir pesawat menyang Minsk nganggo tongkat.
        1. -5
          26 May 2021
          1. Menteri Perhubungan Republik Belarus kanthi resmi nyatakake yen ana pesen saka Hamas.
          2. Hamas resmi nyatakake yen ora ana hubungane karo iki lan ora ngirim pesen.
          Carane bapak bakal metu saiki?
          1. +2
            26 May 2021
            Kutipan saka BigBoss
            Carane bapak bakal metu saiki?

            Pisanan, kepiye penolakan Hamas mengaruhi kahanan saiki?
            mail iki mbokmenawa direkam, iku cukup bisa sing baris subyek ngandika "Sekretariat Hamas" ngguyu
            sareh, kok nanging rama metu, dekoding cocog kanggo statements resmi
        2. -5
          26 May 2021
          Iku langsung ngandika sing pilot dijaluk menyang Minsk.

          liberda ing saindenging jagad njerit, nanging bapak dhewe mabur nganggo sapu lan nganggo tongkat. nyopir pesawat menyang Minsk


          Kanggo sing lali sirahe ing tank .. Kaping pisanan padha ngomong yen pilot dhewe takon kanggo pindhah menyang Minsk.
          Saiki, kaya sing dideleng saka negosiasi, pesawat kasebut didorong menyang Minsk ..
          1. +2
            26 May 2021
            Kutipan: Roman070280
            Kanggo sing lali sirahe ing tank .. Kaping pisanan padha ngomong yen pilot dhewe takon kanggo pindhah menyang Minsk.
            uh, sorry, aku nulis nang endi wae yen pilot takon nang endi wae?!!!
            utawa mungkin pimpinan Republik Belarus nulis babagan iki
            lan saiki kelet sirahmu metu saka tank, pilot wis RECOMMENDED kanggo ndharat ing Minsk, padha setuju karo iki, tanpa paksaan lan tanpa ancaman.
      4. + 10
        25 May 2021
        Kutipan saka Hyperion.
        Dheweke langsung ngomong yen pilot dhewe njaluk menyang Minsk. Carane wong mustachioed metu saiki?

        Lan ing ngendi ing rembugan jelas yen ana wong sing meksa wong, ing kene ditulis ing basa Rusia "disaranake". Lan yen sampeyan ndeleng aturan penerbangan internasional, Belarus umume nduweni hak kanggo meksa pesawat iki kanggo ndharat, amarga. aturan ngandika: "yen ana wong utawa wong ing Papan sing wanted dening negara ing wilayah udara kang pesawat dumunung, banjur negara iki nduweni hak kanggo meksa pesawat iki kanggo ndharat ing bandara sawijining." Wong Tua umume kudu ngangkat para pejuang menyang udara lan meksa dheweke, lan iki miturut aturan. Ukraina wis nindakake iki lan ora ana sing ngangkat squeak.
        1. -4
          26 May 2021
          Iku langsung ngandika sing pilot dijaluk menyang Minsk.


          Lan ing ngendi ing negosiasi kasebut jelas yen ana wong sing meksa wong, ujar ing basa Rusia "disaranake"


          Uga ditulis ing basa Rusia ing negosiasi yen pilot dhewe ora njaluk menyang Minsk ..
          Kowe nggawe alasan..
    2. +8
      25 May 2021
      Lyokha, sampeyan ing autoret utawa soko, godfather nguripake Wi-Fi ing kamar Lenin kanggo dina kapindho ing saurutan? ngguyu
      1. +7
        25 May 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Lech, sampeyan ing autoret utawa soko?

        mung sawise tyrnet bisa metu kejut
      2. +6
        25 May 2021
        Dheweke wis nguwasani tesis pisanan saka narapidana - luwih becik ngalahake tinimbang nuthuk. lol
    3. roh
      + 11
      25 May 2021
      Crita kasebut ngeling-eling banget karo kedadeyan ing sisih Kyrgyz! Nalika Iran ndharat montor mabur kanthi bantuan kekuwatan, dheweke nyopot penumpang sing ora disenengi lan banjur ditampani. Nanging amarga iku teroris (diakoni kabeh wong), skandal wis sepi
      1. + 29
        25 May 2021
        Ya, Amerika Serikat nandur papan nomer 1 kanggo nggoleki lan kabeh demokratis)))
      2. +1
        25 May 2021
        roh, Aku samar-samar elinga film, mbok menawa malah kita, ngendi pilot delicately nguripake pesawat watara supaya pidana ora malah sok dong mirsani sing bidang wis ndharat ing bandara departure.
        1. +3
          25 May 2021
          Kutipan saka: sabakina
          Aku samar-samar ngelingi film kasebut, bisa uga kita, ing ngendi para pilot kanthi ati-ati ngowahi pesawat kasebut supaya penjahat ora ngerti yen pesawat kasebut wis ndharat ing bandara keberangkatan.

          Ing taun 1975, sawise mangkat saka Palanga, ana residivis nganggo pistol, sawise njupuk, dheweke nembak kaping pirang-pirang ing langit-langit lan ing lawang kabin. Pilot takon apa sing dikarepake, jawabane "Kanggo Stockholm". Pilot setuju, nggawe sawetara giliran apik lan mabur. Aku lunga menyang tanah, ing tiang gendera gendéra Amerika Serikat. Nerak dhawuh kanggo mbukak lawang, mlumpat menyang lane, wong nyedhaki wong saka kang nerak takon "Stockholm?" wong balesan "Stockholm kanggo lik, basa Amérika, drive bedhil." Iku kepala polisi. Padha sijine kula ing gulu kanker lan njupuk adoh. Pranyata pesawat ndharat ing lapangan udara militèr cedhak Pärnu. Pesawat mabur lan ing setengah jam ing Tallinn.
      3. -3
        25 May 2021
        Ana panjelasan liyane sing luwih gampang.

        . Ana rong versi sing beda babagan penahanan Abdulmalik Rigi. Miturut pamarentah Iran, tanggal 23 Februari 2010, Abdulmalik numpak pesawat saka Dubai (Uni Emirat Arab) menyang Bishkek (Kyrgyzstan) kanthi paspor palsu warga negara Afghan[16][17][18]. Nalika pesawat kasebut liwat Teluk Persia, pesawat kasebut dicegat dening para pejuang Iran lan pilot kasebut didhawuhi ndharat ing wilayah Iran.... Miturut mantan pejabat intelijen AS, Abdulmalik Rigi dicekel dening pasukan keamanan Pakistan lan digawa menyang Iran karo Dhukungan AS: "Ora masalah apa sing diomongake wong Iran. Padha ngerti sing bener."[20]
      4. +4
        25 May 2021
        Kutipan saka roh
        Crita kasebut ngelingake banget sing kedaden ing sisih Kyrgyz! Nalika Iran, kanthi bantuan pasukan, ndharat montor mabur, nyopot penumpang sing ora disenengi, banjur ditampani.

        Ngelingake ya nanging sing crita temen beda. Miturut cara, ora ana sing arep spank pretzel iki, amarga Protasevich urip karo ditokake saka tumpukan migunani, nanging ora trep, informasi kanggo gunung bakal nggawa akeh "luwih entuk manfaat" kanggo West. Wong aneh iki ing pusat tahanan pra-sidang Minsk bakal dijaga kaya vas kristal, kanggo Kulon, pilihan sing paling apik yaiku yen dheweke mati ing sel.
    4. + 16
      25 May 2021
      Kutipan: Prax1
      Paling kamungkinan, para pejuang njaluk kontak lan dhawuh kanggo nyebar. Ora ana sing bisa ditindakake...

      sampeyan maca transcript, ngendi ing paling tembung bab Papan militèr
      ps kasebut kanthi teliti maneh maca manual, mbok menawa kesalahan crept ing ana, fighter piyambak
    5. +2
      25 May 2021
      Pejuang muncul 16 menit mengko, nalika pesawat tumuju Minsk.
    6. -26
      25 May 2021
      Lan apa akeh minuse Pak? Versi iki cukup sregep!
    7. -17
      25 May 2021
      Miturut pendapat sampeyan, apa persentase pilot ing Angkatan Udara Belarus (utawa Rusia), sing bisa komunikasi tenan (sanajan kanthi logat abot, nanging mung komunikasi) karo penutur basa Inggris? Utawa bakal maneh ujar manawa Moskow ngirim spesialis sing dilatih?
      Apa wae jawabane, ana maneh kurang siji calon ing pemilihan ...
  2. -8
    25 May 2021
    Komik ing pungkasan
    Kita nyatakake darurat MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY. Niat kita yaiku pangalihan menyang bandara Minsk…
    1. + 22
      25 May 2021
      Kutipan saka: nuguma20051980
      Komik ing pungkasan

      Ora ana sing lucu, prosedur lan ekspresi standar.
    2. -17
      25 May 2021
      Iku katon lucu, amarga penulis narik kutipan
      Malah dijaluk niyat.
      Nanging sing utama yaiku inisiatif kanggo ndharat ing Minsk teka saka dispatcher, lan Lukashenka ngaku yen pilot dhewe njaluk Minsk.
      Saiki wis jelas kenapa dheweke ujar ing wektu pungkasan sadurunge tapel wates ora ana pilihan.
      Dene Vilnius, para dispatcher ujar manawa pesawat kasebut bisa diunekake ing kana, ora ana sing bakal mabur ing kana, kaya sing ditulis dening penulis ing artikel kasebut.
      1. + 21
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        inisiatif kanggo ndharat ing Minsk asalé saka pengontrol lalu lintas udhara, lan Lukashenka ngaku yen pilot dhewe njaluk Minsk

        Aku ora weruh goroh. Dispatcher, adhedhasar informasi sing pesawat bisa diunekake liwat Vilnius, disaranake landing ing Minsk minangka pilihan. Kaputusan kanggo ndharat ing Minsk digawe dening pilot dhewe. Mulane panjaluk pilot kanggo ndharat ing Minsk. Ora ana sing meksa lungguh ing kono.
        1. -29
          25 May 2021
          ya. Dispatcher nyaranake siji opsi - Minsk, babagan Vilnius, dheweke ujar manawa dheweke bisa nyebul, dheweke ora ngubungi perusahaan kasebut, sanajan dheweke ditakoni - banjur pengin ngerti - apa sing dipilih?
          Apa padha duwe pilihan kanggo milih saka?
          1. 0
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            ya. Dispatcher nyaranake siji opsi ...

            Umumé, menarik banget apa layanan sing relevan ing Republik Belarus, kajaba kanggo medeni kru: apa padha ngubungi Vilnius? Apa Polandia dilaporake, apa pesawat kasebut resmi diduweni dening perusahaan Polandia lan didaftar ing kono? Apa sampeyan nyoba ngabari Operasi? Yen kabeh iki bakal ditindakake - saiki kabeh kipish iki ora bakal ana
        2. -15
          25 May 2021
          Kanggo diunekake utawa ndharat ing Minsk .. Hmm .. apa sing kudu dipilih ..

          Isih akeh rincian ing transkrip kasebut (sanajan ana papan sing menarik banget ing ngendi * muni ora bisa dingerteni *), contone, ing ngendi pilot ujar "kita duwe kontak * ora bisa dirungokake *" lan kasunyatan manawa pengontrol meh ora bisu. 5 menit sawise pilot njaluk frekuensi kanggo njlentrehake keputusan maskapai kasebut, sing ora tau diwenehi, nanging dheweke ngeculake frekuensi dispatcher ing Vilnius.
        3. -4
          25 May 2021
          Secara logis, pesawat kasebut sawetara menit saka bandara KOSONG ing Grodno, militer lan uga lapangan udara kosong ing Orsha. Pitakonan liyane yaiku apa sing ditindakake pimpinan navigasi udara ing bandara ing wayah esuk, diiringi sawetara jinis muddy? Lan kenapa dheweke kesusu karo ambulans lan petugas pemadam kebakaran menyang bandara sadurunge wiwitan pertunjukan? Lan ana akeh pitakonan kaya ngono! Perwakilan Escho saka maskapai ora ngomong apa-apa ... Aku mikir rauh ...
          1. +2
            25 May 2021
            Quote: Naif
            kok drive papan MINED liwat 200 km menyang Minsk kapenuhan ....
            Ayo nganggep manawa ana sinyal bom (ana informasi sing asale saka Yunani). Lan yen layanan khusus dianggep opsi karo bom, banjur panggonan ngendi specialized kasedhiya kanggo kebangkrutan pesawat dianjurake. Lan yen kita nimbang kamungkinan bledosan (pejuang miber pesawat liwat wilayah paling pedunung), rumah sakit kudu ing tangan. Ora ana alternatif kanggo lapangan udara ibukutha Belarus.
            1. -9
              26 May 2021
              210 kurang saka 70? Yen ana bom ing pesawat, iku paling kamungkinan karo timer! Pitakonan yaiku ing titik apa nalika nyedhaki Minsk kudu njeblug? Apa sampeyan duwe jawaban kanggo pitakonan pungkasan? Sampeyan ora kudu mangsuli pitakon-pitakon kaya ngono saka aku ... Oalah, wingi ana wong mustachio janji janji dongeng seri liyane ... Dadi dina wis liwat lan ora ana sing bisa diomongake (malah mbatalake patemon ing kraton (dheweke abuh kampanye)).
          2. -1
            27 May 2021
            Nganti saiki, aku mikir yen kabeh wong ngerti luwih apik tinimbang spesialis ing obat lan pedagogi. Ternyata ora kaya ngono: kabeh wong uga ngerti babagan hukum lalu lintas udara internasional.
      2. + 19
        25 May 2021
        Kasep kanggo ngombe Borjomi nalika ginjel gagal. Koordinator Minsk Maidan wis digunakake kanggo KGB, lan ngiyanati residensi mungsuh, saluran financial lan agen direkrut. Protasevich bakal ngandhani ing TV carane CIA direkrut lan menehi tugas kanggo numpes negara. Operasi khusus iki bakal luwih adhem tinimbang Snowden. Bravo, Wong Tua, wisuh sing belang.
        1. -18
          25 May 2021
          Aja lali nganggo topi timah, bakal ngirit..
        2. -2
          26 May 2021
          Kapercayan sing kaget yen Protasevich bisa ngerti babagan sing suci. Apa sing bakal dicritakake? Babagan telu lumpuh sing nglakokake kalen?
      3. -1
        25 May 2021
        Avior, sampeyan bener, sampeyan kudu ngandhani kabeh sing bener marang para pilot nalika nyabrang tapel wates. aran
      4. +5
        25 May 2021
        tenan Piece tiba metu saka obrolan
        Ing 12-45, pilot njaluk konfirmasi sing padha tetep ing dalan kanggo Vilnius, amarga iku 3 kaping luwih cedhak, lan ing 12-47 wis dikonfirmasi sing padha splurgeing ing Minsk. Aku duwe anggepan sing VO sengaja nyunting feed. online wis ana transkrip rembugan karo synchronometer kanggo ndeleng ing Rusia lan Inggris
        1. 0
          25 May 2021
          Pilot (09:41:58): RYR 1TZ Sepisan maneh, rekomendasi iki kanggo pangalihan menyang Minsk, saka ngendi asale? Saka ngendi dheweke teka? Perusahaan? Apa teka saka panguwasa bandara departure utawa panguwasa bandara rawuh?
          ATC: RYR 1TZ minangka rekomendasi kita.
          Pilot: Mangga mbaleni.
          ATC: RYR 1TZ minangka rekomendasi kita.
          Pilot: Aku ora ngerti.
          Pilot: Sampeyan ngomong iku rekomendasi sampeyan?
          ATC: RYR 1TZ, Charlie-Charlie ("ditampa", slang aviation - Gazeta.Ru).

          ATC (09.42.49): RYR 1TZ kita duwe frekuensi landing kanggo Vilnius 131.750
          Pilot: 131.75 lan kita duwe kontak ... (ora krungu).

          ATC (09:44:38): RYR 1TZ, mangga wenehake keputusan sampeyan
          Pilot: Radar, RYR 1TZ
          ATC: RYR 1TZ, mangga menehi keputusan sampeyan

          Pilot (09:44:52): Aku kudu jawaban kanggo pitakonan apa kode (inaudible) ijo, kuning utawa amber abang.
          ATC: Ngenteni.

          ATC (09:44:52): RYR 1TZ ngandika kode abang.
          Pilot: Roger, yen ngono, kita njaluk sampeyan nyekel posisi saiki.
          ATC: RYR 1TZ ditampa, terus posisi, kelet kanggo FL390, nguripake minangka sampeyan ndeleng pas.
          Pilot: Oke, saiki nyekel posisi FL390 RYR 1TZ miturut kawicaksanan kita.

          Pilot (09:47:12): RYR 1TZ kita nyatakake darurat MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY
          RYR 1TZ. Kita arep ngarahake menyang bandara Minsk.
          ATC: RYR 1TZ MAYDAY, ditampa. Nyana vektor.

          Transkrip rekaman negosiasi antara operator bandara Minsk lan pilot pesawat Ryanair diterbitake dening Departemen Penerbangan Kementerian Transportasi lan Komunikasi Belarus. Sampeyan uga kudu katon ing transcript saka kothak ireng pesawat - apa lan carane krungu lan ngandika ana lan apa ana prabédan antarane wong-wong mau.
          Nanging ana investigasi sing ditindakake, mula ora mungkin dikirim kanthi cepet.
          1. -9
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            Nanging ana investigasi sing ditindakake, mula ora mungkin dikirim kanthi cepet.

            Dheweke ora bakal ngetrapake, nanging mesthi bakal ngetrapake ... ing sirah lan pilot bakal ngonfirmasi kabeh sing dibutuhake, ing kamera lan protokol.
          2. -1
            26 May 2021
            Ora "charlie" nanging "roger", bener ...
      5. 0
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        Nanging sing utama yaiku inisiatif kanggo ndharat ing Minsk asale saka dispatcher

        lan ngendi sampeyan maca iku? dispatcher RECOMMENDED
        1. -6
          25 May 2021
          ATC (09:31:42): RYR 1TZ kanggo alasan keamanan, disaranake sampeyan ndharat ing UMMS (Minsk National Airport - Gazeta.Ru).
          Pilot: Oke... iku... ditrima, mangga wenehi alternatif.

          nanging pilot ora tau nampa alternatif. Dadi dheweke ora duwe pilihan ...
          1. Komentar wis dibusak.
            1. -6
              25 May 2021
              ora bisa, padha langsung dituduhake sing pesawat bisa diunekake liwat Vilnius.
              1. 0
                25 May 2021
                opo kowe?!
                nanging sampeyan ngerti yen padha duwe bandara alternatif
                kaputusan digawe dening punggawa lan ora perlu shag mbah
                1. -1
                  25 May 2021
                  ora perlu ngarang
                  maca transkrip
                  golek informasi bandara alternatif
                  1. -5
                    25 May 2021
                    Kutipan saka Avior
                    golek informasi bandara alternatif

                    Aku ngerti yen sampeyan pengin mbantah, nanging papan apa wae duwe bandara alternatif ing rute kasebut
                    1. 0
                      25 May 2021
                      Aku ngerti apa sing sampeyan tulis, ora ngerti apa sing sampeyan omongake
                      Nyisakke kanggo tujuan liyane, padha ora malah ngomong bab iku.
                      1. -1
                        25 May 2021
                        lapangan udara alternatif kanggo ONE waé - kebangkrutan yen sing utama ora nampa
                        lan sing lucu yaiku Minsk bisa dadi cadangan kanggo dheweke
                      2. 0
                        25 May 2021
                        bisa minsk
                        nanging iku ora pilihan saka situs kebangkrutan dening kru, kang wis siji pilihan.
                      3. -4
                        25 May 2021
                        rembugan karo wong Yahudi iku salah siji bab sing nglawan angin
                        Apa ana kebangkrutan paksa?
                      4. -2
                        25 May 2021
                        Kutipan saka Avior
                        dheweke duwe siji pilihan.

                        Ing kasus iki, mung kebangkrutan ing Minsk. Padha ora suicidal.
                      5. -2
                        25 May 2021
                        Kutipan: Vladimir Vasilenko
                        lan sing lucu yaiku Minsk bisa dadi cadangan kanggo dheweke

                        Lan iya dadi.
          2. -3
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            nanging pilot ora tau nampa alternatif. Dadi dheweke ora duwe pilihan ...

            Pilot kasebut ana ing wilayah tanggung jawab ATC Minsk! Apa alternatif, kanggo tanduran ing Machulishchi, Baranovichi? Iki minangka departemen sing beda-beda, sanajan ing kasus iki, kanthi ancaman bledosan ing kapal, disaranake supaya pesawat kasebut mlebu ing lapangan terbang militer, lan kanthi paksa! Ing nalika iku lolongane asu ajag keprungu marang rembulan.
            1. -4
              25 May 2021
              dheweke meh ora bisa ndharat ing lapangan terbang militer, adat lan struktur tapel wates dibutuhake
              1. -1
                25 May 2021
                Kutipan: Vladimir Vasilenko
                meh ora bisa ndharat ing lapangan terbang militer,

                Padha dipeksa ditanam ing lapangan udara militer, lan papan-papan paksaan saka lapangan udara pasukan tugas diangkat.
                1. +1
                  26 May 2021
                  dadi meksa ora ana sing nandur
      6. +7
        25 May 2021
        inisiatif landing ing Minsk asalé saka pengontrol lalu lintas udhara


        Apa maneh sing kudu ditindakake operator? Kirim telung huruf? Dheweke nawakake tanah ing wilayah tanggung jawabe. Kabeh layanan kasebut makarya miturut instruksi lan protokol. Opo sing salah?
        1. -8
          25 May 2021
          iku ora mangkono, kang wis aku nerangake sepuluh kaping.
          Pernyataan yen kru milih Minsk kanggo kebangkrutan iku goroh.
          wis jelas saiki?
          1. 0
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            Aku milih Minsk

            saka titik tampilan saka penduduk Israel, iku perlu kanggo milih Tel Aviv?
    3. +3
      25 May 2021
      Kutipan saka: nuguma20051980
      Komik ing pungkasan
      Kita nyatakake darurat MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY. Niat kita yaiku pangalihan menyang bandara Minsk…

      Lan yen pilot PAN-PAN wis menehi ing udhara, sampeyan mesthi bakal ngguyu?
    4. +3
      25 May 2021
      Iki minangka reaksi menyang batang TT sing dipasang maneh dening pilot agen Petrov lan Boshirov ngguyu
      1. +1
        25 May 2021
        Totoshka nduweni batang sing amba. ngguyu
        Lan fly gedhe.
  3. -23
    25 May 2021
    . nanging padha ora gelem, mutusaké kanggo pindhah menyang Vilnius.

    Sing ngimpi nulis artikel, misale jek
    1. +9
      25 May 2021
      Avior, sampeyan mabur iki? Marang kita sing bener ibu!
    2. -11
      25 May 2021
      minusers metu dening brigade.
      minus padha pitunjuk, lan ora ana kang bisa kanggo nyedhiyani bukti saka penemuan ketok penulis sing kru dinuga nolak, mutusaké kanggo pindhah menyang Vilnius.
      1. 0
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        bilih kru dinuga ora gelem, mutusaké kanggo pindhah menyang Vilnius.

        Apa sampeyan bakal mabur menyang Vilnius?
  4. +8
    25 May 2021
    Bener, miturut asil negosiasi, komandan pesawat nggawe keputusan pungkasan, lan iki pancen alami. Kemungkinan bom ora bisa diilangi, jagad iki ora tenang, mula ing kene sawetara faktor mung digabung, sing nyebabake pesawat tiba, penumpang mudhun, jebakan lan ndharat (nalika ing kunjara) salah sawijining pesawat. oposisi lima kolom adeotik. Dadi, dongeng metu apik, sanajan pungkasan kanggo penumpang siji ora dadi bungah ing pungkasan. ..
    1. -19
      25 May 2021
      . kaputusan pungkasan digawe dening komandan pesawat,

      Milih saka siji opsi sing diusulake minangka langkah sing kuat.
      1. + 10
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        . kaputusan pungkasan digawe dening komandan pesawat,

        Milih saka siji opsi sing diusulake minangka langkah sing kuat.

        Lan kok ngapusi?
        ATC: 09:31:42: RYR 1TZ kanggo alasan keamanan kita nyaranake sampeyan ndharat ing UMMS.


        Dispatcher nyaranake sawetara tumindak. Aku ora bisa menehi rekomendasi apa wae (iki kedadeyan), nanging aku mung menehi saran. Lan banjur pilihan kru: kanggo nampa mung rekomendasi; nggawe tumindak dhewe yen ora ana rekomendasi; utawa ora nindakake apa-apa.

        Pitakonan sing padha (babagan ora ngapusi) lan babagan frekuensi.
        Pilot: Apa sampeyan bisa menehi frekuensi kanggo perusahaan (ora bisa diwaca) supaya kita bisa (ora bisa diwaca).
        ATC: RYR 1TZ ngandika maneh frekuensi apa sampeyan kudu.
        Pilot: Kita mung kudu quawk karo operasi perusahaan, yen ana frekuensi kanggo sing (ora bisa diwaca).
        ATC. Apa sampeyan butuh frekuensi operasi RYR?
        Pilot: Iku bener 1TZ.
        ATC: Mangga mampir.


        Ya, apa jenis cretin sing sampeyan butuhake supaya ora ngerti frekuensi "operasi" sampeyan dhewe? Informasi iki kalebu ing sembarang briefing pra-penerbangan standar. Yen pihak Belarusian ora ngapusi ing printout exchange radio, banjur pitakonan karu muncul kanggo kru. Yen kabeh wis bener kene, banjur padha muter kanggo wektu, "kalebu wong bodho." Lan padha nindakake iku banget stupidly.
        1. -18
          25 May 2021
          Dispatcher nyaranake sawetara tumindak.

          siji lan mung. Lan sawise Lukashenko ngapusi iku pilihan saka kru.
          pilihan kru: nampa rekomendasi siji; nggawe tumindak dhewe yen ora ana rekomendasi; utawa ora nindakake apa-apa.

          ya, ora nindakake apa-apa, saran gedhe. Pikirane dawa?
          Pitakonan sing padha (babagan ora ngapusi) lan babagan frekuensi.

          Para dispatcher ora tau nyedhiyakake frekuensi kasebut, sanajan ana sing nulis ing ndhuwur.
        2. -12
          25 May 2021
          Papan njaluk alternatif liyane, kajaba Minsk, saka pengontrol lalu lintas udhara
          ATC (09:31:42): RYR 1TZ kanggo alasan keamanan, disaranake sampeyan ndharat ing UMMS (Minsk National Airport - Gazeta.Ru).
          Pilot: Oke... iku... ditrima, mangga wenehi alternatif.

          nanging dheweke ora entuk, mula ora ana pilihan.
          1. +7
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            siji lan mung.

            Sawise maneh, urip nyata dudu game "Sapa sing pengin dadi jutawan" kanthi jawaban papat pilihan, bisa uga ora ana solusi sing katon. Maca fiksi wanita sing kurang ala.
            Lan sawise Lukashenko ngapusi iku pilihan saka kru.

            Ya, kru milih antarane nuruti rekomendasi lan golek solusi dhewe.
            ya, ora nindakake apa-apa, saran gedhe.

            Iki mung salah sawijining solusi, saka urip nyata. Preduli saka kasus iki.
            Kaya sing dicritakake, "Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aja nindakake apa-apa." ABC. Mesthi wae, wong-wong sing sinau urip saka buku Clive Cussler ora bisa ngerti iki.
            dispatchers ora nyedhiyani frekuensi

            Lan maneh "sepisan maneh". Dispatcher frekuensi iki ora perlu ngerti. Yen kru ora ngerti frekuensi dhewe, mula kudu didorong kanggo ngrampungake sinau, paling ora.
            1. -9
              25 May 2021
              Sawise maneh, urip nyata dudu game "Sapa sing pengin dadi jutawan" kanthi jawaban papat pilihan, bisa uga ora ana solusi sing katon. Maca fiksi wanita sing kurang ala.

              maneh. Yen PIC ora njaluk ijin kanggo ndharat ing Minsk, luwih-luwih kanthi inisiatif dhewe - iki tegese ing basa Rusia dheweke ora njaluk. Ing basa Inggris, uga.
              Lan sapa sing ngaku liya iku goroh.
              wis jelas saiki?
              Ya, kru milih antarane nuruti rekomendasi lan golek solusi dhewe.

              Iku babagan landing. Para kru ora milih apa-apa - dheweke ora duwe pilihan. Siji opsi diusulake, dheweke setuju karo dheweke yen ora ana pilihan liyane.
              Wis jelas saiki?
              ya, ora nindakake apa-apa, saran gedhe

              nanging ora kanggo kru udhara. Kanggo dheweke, iki minangka saran sing bodho. Pesawat bakal tiba.
              Apa sampeyan ora ngerti iki uga?
              Lan maneh "sepisan maneh". Dispatcher frekuensi iki ora perlu ngerti.

              Lan sapa sing wajib? Iki minangka frekuensi saka area ATC tartamtu.
              utawa sampeyan mikir dheweke nyoba ngubungi Irlandia langsung?
              1. +1
                26 May 2021
                Kutipan saka Avior
                Para kru ora milih apa-apa - dheweke ora duwe pilihan. Siji opsi diusulake, dheweke setuju karo dheweke yen ora ana pilihan liyane.
                Wis jelas saiki?

                Lan sapa sing wajib? Iki minangka frekuensi saka area ATC tartamtu.
                utawa sampeyan mikir dheweke nyoba ngubungi Irlandia langsung?


                "Ing stake - bast."

                Sawise kru, "Avior" diuripake lan ngunci pom bensin sing padha, lan ngomong karo dheweke ora ana gunane - dheweke macet lan lawang mlebu metu. Dadi bakal mumble mantra padha.
                kesel.
                1. -1
                  26 May 2021
                  isih bakal. nyatane, sampeyan ora tau nulis frekuensi apa sing dijaluk kru.
                  Pengirim mangertos. Temenan sampeyan ora ngerti.
                  Nanging mbantah kanthi wangkal, kanthi ati-ati nyingkiri diskusi substantif.
                  1. +1
                    27 May 2021
                    Kutipan saka Avior
                    isih bakal. nyatane, sampeyan ora tau nulis frekuensi apa sing dijaluk kru.
                    Pengirim mangertos. Temenan sampeyan ora ngerti.
                    Nanging mbantah kanthi wangkal, kanthi ati-ati nyingkiri diskusi substantif.

                    Ora ana sing kudu dibantah, kabeh wis suwe. Kene sampeyan duwe nggatekke biasanipun saka materi lan pancen stubbornness wedhus ing mbaleni padha meaningless "mantra", kang produk saka tamba wong madat-wanita sirah.
                    Mundur, kandhaku.
                    1. -2
                      27 May 2021
                      Cekakipun, sanalika sampeyan dipencet menyang tembok, lan sampeyan ora bisa mangsuli, sampeyan wis slipping menyang rudeness. Diprediksi...
                      hi
                      1. -2
                        27 May 2021
                        Kutipan saka Avior
                        sampeyan disemat ing tembok

                        :))) Kok kowe ngapusi. Dheweke dhewe teka karo omong kosong, dheweke percaya dhewe, lan dheweke dhewe sing penting nyatakake. Ing tembok saiki sampeyan ora bisa mangsuli persis sampeyan, amarga sampeyan ngomong babagan "iki dudu pilihan" saka wektu kanggo wektu. Sampeyan mesthi bakal maca maneh apa sing sampeyan tulis. Mung pisanan mlumpat saka sampah sing sampeyan lenggah, yen ora, sampeyan ora bisa mbedakake pesawat saka moonshine.
                      2. -2
                        27 May 2021
                        Sampeyan dudu sing pertama sing ngganti ketidakmampuan kanggo mangsuli kanthi kasar.
                        Spesies sing nyebar ing Internet
                      3. 0
                        27 May 2021
                        Kutipan saka Avior
                        Sampeyan dudu sing pertama sing ngganti ketidakmampuan kanggo mangsuli kanthi kasar.
                        Spesies sing nyebar ing Internet

                        Oh, padha menehi pangilon. :) Mung ora nerangake tujuane. Mung, nyatane, sampeyan, sing ngapusi, sing ora bisa mangsuli. Aku takon "kok ngapusi?", Lan sampeyan mlebu ing verbiage buta huruf karo repetitions meh verbatim telas saka omong kosong padha. Sampeyan ora ngerti cara kerjane penerbangan, sampeyan ora ngerti apa pesawat lan sampeyan bisa ngerteni, amarga ora ana sing luwih rumit tinimbang nggodhok endhog pitik sing kasedhiya kanggo sampeyan. Sampeyan malah ora ngerti tembung "rekomendasi".
                      4. -2
                        27 May 2021
                        Apa sing diobong? Ambegan, lan kursi utawa apa wae sing sampeyan lenggah bakal kobong.
                        Sampeyan padha takon pitakonan tartamtu, lan sampeyan siyap kanggo nulis bab apa-apa lan akeh, nanging ora inti saka pitakonan takon.
                        Praktek biasa verbiage saka Internet.
                        Ya, aku ora bakal campur tangan ...
                        hi
                      5. -1
                        27 May 2021
                        Kutipan saka Avior
                        Apa sing diobong? Ambegan, lan kursi utawa apa wae sing sampeyan lenggah bakal kobong.

                        Lha tak kandani, kowe iku mabuk narkoba. :) Sampeyan nyekel glitches lara.
                        Lan sampeyan maneh mlebu ing pengulangan "mantra" sing padha, mung saiki babagan "pitakonan khusus". Sampeyan ora takon pitakonan tartamtu. Sampeyan mung babbling omong kosong padha gleaned saka penet kuning tanpa malah nyoba kanggo tokoh metu carane sistem kang kabeh kedaden bisa.
                        Cah... Mlayu sekolah, aja gawe isin wong tuwamu.
              2. Sly
                0
                26 May 2021
                Kutipan saka Avior
                Iku babagan landing. Para kru ora milih apa-apa - dheweke ora duwe pilihan. Siji opsi diusulake, dheweke setuju karo dheweke yen ora ana pilihan liyane.
                Wis jelas saiki?

                Rungokake apa sing sampeyan omongake? Ngendi sampeyan njaluk omong kosong iki ing sirah? Apa iki pikirane saka wong sing ora ana ing subyek saka peraturan udhara lan sampeyan nyoba kanggo nemtokke ing wong liya, utawa sampeyan nggarap scribble iki ing situs amarga soko? PIC penerbangan internasional bisa nglirwakake rekomendasi apa wae lan nggawe keputusan dhewe, lan sawise ngumumake MAYDAY, umume, dheweke duwe hak njaluk kebangkrutan ing ANY AIRDROME.
                1. 0
                  26 May 2021
                  PIC penerbangan internasional bisa nglirwakake rekomendasi apa wae lan nggawe keputusan dhewe, lan sawise ngumumake MAYDAY, umume, dheweke duwe hak njaluk kebangkrutan ing ANY AIRDROME.

                  Maca rembugan karo dispatcher.
                  Dheweke takon sing bisa lungguh. Dheweke mung menehi pilihan siji. Dheweke lungguh ing, mesthi.
        3. 0
          25 May 2021
          Kutipan saka Avis
          Kutipan saka Avior
          . kaputusan pungkasan digawe dening komandan pesawat,

          Milih saka siji opsi sing diusulake minangka langkah sing kuat.

          Lan kok ngapusi?
          ATC: 09:31:42: RYR 1TZ kanggo alasan keamanan kita nyaranake sampeyan ndharat ing UMMS.


          Dispatcher nyaranake sawetara tumindak. Aku ora bisa menehi rekomendasi apa wae (iki kedadeyan), nanging aku mung menehi saran. Lan banjur pilihan kru: kanggo nampa mung rekomendasi; nggawe tumindak dhewe yen ora ana rekomendasi; utawa ora nindakake apa-apa.

          Pitakonan sing padha (babagan ora ngapusi) lan babagan frekuensi.
          Pilot: Apa sampeyan bisa menehi frekuensi kanggo perusahaan (ora bisa diwaca) supaya kita bisa (ora bisa diwaca).
          ATC: RYR 1TZ ngandika maneh frekuensi apa sampeyan kudu.
          Pilot: Kita mung kudu quawk karo operasi perusahaan, yen ana frekuensi kanggo sing (ora bisa diwaca).
          ATC. Apa sampeyan butuh frekuensi operasi RYR?
          Pilot: Iku bener 1TZ.
          ATC: Mangga mampir.


          Ya, apa jenis cretin sing sampeyan butuhake supaya ora ngerti frekuensi "operasi" sampeyan dhewe? Informasi iki kalebu ing sembarang briefing pra-penerbangan standar. Yen pihak Belarusian ora ngapusi ing printout exchange radio, banjur pitakonan karu muncul kanggo kru. Yen kabeh wis bener kene, banjur padha muter kanggo wektu, "kalebu wong bodho." Lan padha nindakake iku banget stupidly.


          Dheweke duwe perusahaan ing Inggris.
          Pesawat dudu stasiun radio mega.
          Dispatchers ngliwati papan saka siji zona kontrol menyang liyane. Pilot biasane bisa komunikasi liwat radio mung karo pengontrol utawa bandara ing zona kontrol ing ngendi dheweke. Ketoke, pilot pengin pengendali lalu lintas udhara Belarusia ngubungi manajemen perusahaan operator liwat saluran terrestrial (telepon) lan ngidini dheweke nyiarake frekuensi menyang pilot supaya bisa ngobrol karo Inggris ing radio.
          Secara teknis, iki bisa ditindakake, nanging ing praktik, utamane nalika bom wis ticking, iku rada luar biasa lan ora pas wektune. Mbokmenawa pilot rada bingung, dheweke ora bisa nggawe keputusan dhewe, mula dheweke wiwit blunt.
          1. +3
            25 May 2021
            Dispatchers ngliwati papan saka siji zona kontrol menyang liyane.

            Sampeyan ngerti ... Marang bojomu carane layanan "Airborne ATM". Lan aku ngerti iki tanpa divan, kajaba buta huruf.
            Kutipan saka Pandiurin

            Pesawat dudu stasiun radio mega.

            Sampeyan mung ora ngerti apa iku pesawat. Ana uga HF lan / utawa saluran satelit.
            Ketoke, pilot pengin pengendali lalu lintas udhara Belarusia ngubungi manajemen perusahaan operator liwat saluran terrestrial (telepon) lan ngidini dheweke nyiarake frekuensi menyang pilot supaya bisa ngobrol karo Inggris ing radio.

            "Ketoke" sampeyan ora ngerti isi dokumentasi pra-penerbangan. Lan ing ndhuwur, aku nulis kanggo kabeh jinis iksperd manawa ringkesan normal kalebu kabeh frekuensi sing dibutuhake ing pesawat tartamtu. Kalebu, frekuensi VHF keberangkatan / kebangkrutan / bandara alternatif lan frekuensi HF (utawa saluran komunikasi liyane) operasi, kalebu kepala. Saka jarak sing padha nalika wiwitan kedadeyan kasebut, dheweke entuk Vilnius tanpa masalah (bandara tujuan) malah ing VHF. Dheweke ora ngerti frekuensi kasebut? Danuevonafik, kaya sing diomongake ... Rub game iki ing kanca sekelas.
            Secara teoritis, dispatcher bisa ngubungi sapa wae, nanging ngerti nomer telpon sing ditangani ing negara tanggane ora kalebu ing bunder ilmu wajib. Dheweke ora ngerti nomer penanganan ing negarane dhewe - dudu sedhih. Kadhangkala dheweke ngerti RP, nanging mung sing adhedhasar ing bandara asline, nanging sektor "Control" ora ana gandhengane karo bandara tartamtu lan bisa uga ora ngerti.
            1. -5
              25 May 2021
              iku ora cetha saka teks rembugan karo sapa lan ing ngendi persis ing perusahaan pilot nyoba kanggo hubungi, lan apa frekuensi kang needed, lan apa ora duwe.
              Temenan, dispatcher gampang mangertos pitakonan, kang tegese iku ora aneh kanggo wong.
              1. 0
                26 May 2021
                Kutipan saka Avior

                Temenan, dispatcher gampang mangertos pitakonan, kang tegese iku ora aneh kanggo wong.

                Iku mung tegese dheweke ora bodho lan ngerti Inggris Inggris ing tingkat sing apik (syarat profesional - "kawruh basa Inggris ora luwih murah tinimbang level 4"), ora liya. Kaya-kaya ngajeni yen penyanyi opera bisa tampil ing grup musik rock. Dadi, dispatchers kadhangkala ditangani kanthi panjaluk ora resmi lan ora ana sing kaget. Nganti pungkasan taun XNUMX-an, dheweke bisa takon, umpamane, kepiye carane main bal-balan saiki ing Piala Dunia. Iku ora aneh kanggo sawetara panjalukan liyane formal utawa informasi liwat ATC / ATM. Nanging ora ing kasus iki. Swara Belarus, kru cetha mowed mudhun kaya wong gemblung meh verbatim miturut humorist abadi Raikin: "Kabeh pitik mati. Kirim teleskop anyar!"
          2. +6
            25 May 2021
            Kutipan saka Pandiurin
            Dheweke duwe perusahaan ing Inggris

            Nuwun sewu - ing Irlandia, khusus ing Swords, saka bandara ing sisih kiwa nglirik
        4. +5
          25 May 2021
          Kutipan saka Avis
          Dispatcher nyaranake sawetara tumindak. Aku ora bisa menehi rekomendasi apa wae (iki kedadeyan), nanging aku mung menehi saran. Banjur pilihan kru ...
          Wong lanang padha sethitik bingung, nanging tumindak miturut partA ch10, kawicaksanan umum perusahaan: priksa manawa Ops informed lan tindakake pandhuan saka Ops lan ATC: Ora ana Ops, supaya padha tindakake ATC. Yen informasi kasebut teka saka papan - ora ana logika liyane.
          Kutipan saka Avis
          Ya, apa jenis cretin sing sampeyan butuhake supaya ora ngerti frekuensi "operasi" sampeyan dhewe?
          Sampeyan dadi ketat - padha bener nyoba kanggo golek cara kanggo operasi ing Dublin, kang ing kahanan tartamtu ora bisa nindakake langsung; lan ATC uga ora ngerti tenan
      2. +7
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        Milih saka siji opsi sing diusulake minangka langkah sing kuat.

        ing kasunyatan, iki bodho dianjurake, pilot uga bisa nerusake pesawat ing rute
        ps nuwun, nanging ora saka Israel kanggo bengok-bengok sing kriminal iki ditahan dening pasukan
        1. -7
          25 May 2021
          ing kasunyatan, iki bodho dianjurake, pilot uga bisa nerusake pesawat ing rute

          Pilot kasebut langsung ngandhani yen ana ancaman kanggo nyebul langsung liwat Vilnius, mula dheweke ora bisa mabur ing rute kasebut.
          Para kru njaluk alternatif saka dispatcher, kajaba Minsk, lan ora ngenteni.
          Ora ana maneh sing bisa dipilih, mung siji pilihan.
          1. -1
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            Para kru njaluk alternatif saka dispatcher, kajaba Minsk, lan ora ngenteni.

            ok, ayo nyelehake pilihan saka port alternatif, jeneng liyane bandara toko
          2. NKT
            +1
            25 May 2021
            Lan alternatif apa sing bisa ditawakake operator? Terus penerbangan utawa menyang Moskow? Yen PIC bakal milih saka alternatif - kanggo nerusake penerbangan, lan pesawat bakal njeblug, sapa sing kudu disalahake?
            1. -7
              25 May 2021
              Mungkin ora ana sing bisa menehi, kenapa ora.
              Nanging bab liyane.
              Ing kasus apa wae, pernyataan yen pilot iki diduga milih Minsk, sing asale saka Belarus, minangka penipuan langsung.
              Dispatcher nawakake siji-sijine pilihan landing, pilot dipeksa setuju - dheweke ora duwe pilihan liyane.
              Nanging ana wong sing mbutuhake goroh iki kanggo mbuktekake manawa iki minangka pilihan kru
              1. +1
                25 May 2021
                Kutipan saka Avior
                Nanging ana wong sing mbutuhake goroh iki kanggo mbuktekake manawa iki minangka pilihan kru

                Ya, kru duwe pilihan. Mabur ing rute sing direncanakake lan mabuk ing Vilnius, utawa mlebu ing Minsk. Ya, mungkin dheweke pengin ngliwati bukit liyane, nanging mung nyusahake lan ora ana pejuang pengiring saka negara NATO ing Belarus. Padha mbuwang bajingan.
          3. -5
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            Pilot kasebut langsung ngandhani yen ana ancaman kanggo nyebul langsung liwat Vilnius, mula dheweke ora bisa mabur ing rute kasebut.

            Lan ing utama SALAH, ora ana sing nggatekake.
            Punika terjemahanipun.
            Pengawal lalu lintas udhara Belarusia ngandhani kru manawa ana ancaman bledosan pesawat kasebut, nalika ngliwati wilayah udara negara, lan dhawuh supaya ndharat ing ibukutha Minsk.
            Artem Sikorsky, kepala departemen penerbangan Kementerian Transportasi lan Komunikasi, maca surat marang wartawan, sing ujar: "Kita, prajurit Hamas, njaluk supaya kanggo Israel kanggo gencatan senjata ing Lurung Gaza. Kita njaluk supaya Uni Eropa mbatalake dhukungan kanggo Israel ing perang iki ... Ana bom ing penerbangan iki. Yen sampeyan ora netepi panjaluk kita, bom bakal njeblug ing Vilnius tanggal 23 Mei.
            Pernyataan palsu nglawan gandum gencatan senjata antarane Israel lan organisasi teroris sing ngatur Gaza Hamas, sing dileksanakake dina Jumuah, 21 Mei jam 2 esuk.

            Juru bicara Hamas mbantah manawa klompok kasebut dadi ancaman.
            "Kita ora nggunakake cara kasebut, lan bisa uga pelaku iku unsur curiga, sing ngupaya fitnah Hamas lan ngrusak katresnan donya kanggo bangsa Palestina lan perlawanan sing sah," ujare Fawzi Barhum.
            Wong-wong sing ngapusi ora takon manawa perang wis rampung lan Hamas NATE Ora nindakake tumindak teroris ing pesawat
            1. -4
              26 May 2021
              dadi nglawan gencatan senjata antarane Israel lan organisasi teroris Gaza-mrentah Hamas, kang tindak menyang efek ana, May 21 ing 2 am.

              ing kene aku nggawa kiriman wong liya sing nerangake keanehan kasebut ing surat.
              miturut dheweke, kabeh tumindak iki direncanakake seminggu sadurunge - iki nerangake kabeh inconsistencies karo tanggal ing surat kasebut.
            2. +2
              26 May 2021
              Quote: Vitaly Gusin
              Kutipan saka Avior
              Pilot kasebut langsung ngandhani yen ana ancaman kanggo nyebul langsung liwat Vilnius, mula dheweke ora bisa mabur ing rute kasebut.

              Lan ing utama SALAH, ora ana sing nggatekake.
              Punika terjemahanipun.
              Pengawal lalu lintas udhara Belarusia ngandhani kru manawa ana ancaman bledosan pesawat kasebut, nalika ngliwati wilayah udara negara, lan dhawuh supaya ndharat ing ibukutha Minsk.
              Artem Sikorsky, kepala departemen penerbangan Kementerian Transportasi lan Komunikasi, maca surat marang wartawan, sing ujar: "Kita, prajurit Hamas, njaluk supaya kanggo Israel kanggo gencatan senjata ing Lurung Gaza. Kita njaluk supaya Uni Eropa mbatalake dhukungan kanggo Israel ing perang iki ... Ana bom ing penerbangan iki. Yen sampeyan ora netepi panjaluk kita, bom bakal njeblug ing Vilnius tanggal 23 Mei.
              Pernyataan palsu nglawan gandum gencatan senjata antarane Israel lan organisasi teroris sing ngatur Gaza Hamas, sing dileksanakake dina Jumuah, 21 Mei jam 2 esuk.

              Juru bicara Hamas mbantah manawa klompok kasebut dadi ancaman.
              "Kita ora nggunakake cara kasebut, lan bisa uga pelaku iku unsur curiga, sing ngupaya fitnah Hamas lan ngrusak katresnan donya kanggo bangsa Palestina lan perlawanan sing sah," ujare Fawzi Barhum.
              Wong-wong sing ngapusi ora takon manawa perang wis rampung lan Hamas NATE Ora nindakake tumindak teroris ing pesawat

              Saiki sijine dhewe ing panggonan sing nampa pesen kuwi. Ya, sing nampa ora preduli "ora tau" lan "permusuhan wis rampung" ....
              1. -1
                26 May 2021
                Kutipan saka Radius
                Saiki sijine dhewe ing panggonan sing nampa pesen kuwi.

                Lan sampeyan ora mikir kenapa pesen iki dikirim menyang Minsk, lan ora kanggo pemilik pesawat lan utawa menyang panggonan sing dituju. Mung dheweke bisa mutusake apa sing kudu ditindakake lan yen padha mutusake yen perlu kanggo ndharat ing Minsk, keputusan kasebut bakal ditindakake.
                Ing Minsk, dheweke dadi "kuwatir" yen bledosan bakal kedadeyan, mula dheweke ngunggahake pejuang.
      3. +5
        25 May 2021
        Dadi dheweke dipenjara "ancam karo pejuang", kepiye histeris EU utawa komandan nggawe keputusan "ora ana alternatif"? Sampeyan wis mutusaké ing geng Yahudi-Ukraina-Belarusia ing langgeng ora marem.
    2. +2
      25 May 2021
      Thrifty, wong iki, nalika mabur liwat wilayah Belarus, mbokmenawa ngira yen ing celonone dheweke duwe loro walnuts. Iku nguripake metu, loro hazelnuts, lan banjur, entah. nglirik
      1. -1
        25 May 2021
        Sabakina - Vyacheslav, dheweke mikir yen dheweke bakal mabur kanthi tenang, nanging minangka asil dheweke mabur, lan mabur. negatif
      2. +1
        25 May 2021
        Kutipan saka: sabakina
        loro hazelnuts, lan banjur, unripe

        kepriye kowe ngelem dheweke
  5. -2
    25 May 2021
    Miturut laporan INTERFAX tanggal 24 Mei Ing briefing ing Minsk, Artem Sikorsky, direktur Departemen Penerbangan Kementerian Transportasi lan Komunikasi Belarus, ujar manawa pesen babagan bom ing pesawat Ryanair mabur tanggal 23 Mei saka Athena. menyang Vilnius lan ndharat kanthi paksa ing Minsk ditandatangani dening "prajurit Hamas" .

    "We tentara Hamas njaluk supaya Israel gencatan senjata ing Lurung Gaza. Kita njaluk supaya Uni Eropa mbatalake dhukungan kanggo Israel ing perang iki. Peserta Forum Ekonomi Delfi dikenal bakal bali menyang omah kanthi pesawat OP-4978. Bom wis ditanam. ing pesawat iki. Yen sampeyan ora nuruti panjaluk kita, bom bakal njeblug ing 23 Mei ing Vilnius."


    Hamas langsung nyatakake yen wong Belarusia ngrusak reputasine.

    "Kita ora nggunakake cara sing bisa ditindakake dening sawetara pihak sing curiga sing pengin ngrusak Hamas lan ngrusak negara simpati ing saindenging jagad kanggo rakyat Palestina lan perlawanan sing sah,"


    Piye wae malah dadi isin kanggo Hamas. lol
    1. +3
      25 May 2021
      Kutipan: A. Privalov

      Piye wae malah dadi isin kanggo Hamas

      Inggih, inggih...
      Dheweke bakal duwe pikiran sing tentrem, nanging ing wates ngluncurake samovar ...
      wassat
    2. +6
      25 May 2021
      Privalov - nulis surat melas marang Hamas, janji ora bakal ngebom maneh - nganti sabanjure lol
      1. -3
        25 May 2021
        Quote: Irit
        Privalov - nulis surat melas marang Hamas, janji ora bakal ngebom maneh - nganti sabanjure lol


        Lungguh ing kono, sampeyan ngerti, wong-wong Hamas ing Gaza ayem tentrem, padha ngunekke teh karo bagel, nalika dumadakan, metu saka ngendi wae, Zionis dikutuk iki mabur lan, uga, tanpa alesan, bom ing buntut lan ing. mane! Sing wis lara, ora ngerti arep menyang ngendi, lan ngapa, lan saka ngendi serangan kasebut ...
        Aku bakal nulis sawetara wektu. Ing cara sing paling apik. ngguyu lol wassat
        1. +1
          25 May 2021
          Privalov - Alexander, iku masalah, padha ngombe teh, lan pesawat sampeyan mundhakaken bledug, bagel diunekake dening angin. duka Dadi padha gelo, padha miwiti nembak roket! lol IR apa karo sampeyan teh lan bagel lol
          1. -2
            25 May 2021
            Quote: Irit
            Privalov - Alexander, iku masalah, padha ngombe teh, lan pesawat sampeyan mundhakaken bledug, bagel diunekake dening angin. duka Dadi padha gelo, padha miwiti nembak roket! lol IR apa karo sampeyan teh lan bagel lol

            Musa Abu Marzouk (iki minangka wakil kepala biro politik Hamas) ing wawancara karo Lenta.ru ngukum panguwasa Belarusia amarga nyoba ngubungake interception pesawat kasebut karo konflik Palestina-Israel.

            "Iki keterlaluan lan nduduhake pamikiran kuna sing ora ngerti manawa kita saiki urip ing jaman media gratis lan ana pendapat umum internasional sing ora nampa metode kasebut,"


            Dheweke ora gelem menehi komentar babagan penahanan Romawi Protasevich, ujar manawa klompok sing nglawan "pendudukan Israel" ora wajib duwe pendapat babagan kabeh sing kedadeyan ing jagad iki.

            "Nanging, mesthi, kita umume nglawan ketidakadilan, penganiayaan, nglanggar kebebasan lan nglanggar hukum"
            Apa jenis teroris sing ana ing kene. Utawa luwih, pejabat politike.
            1. +3
              25 May 2021
              Privalov iku ngagetake, supaya ora kasengsem ing acara donya! Apa padha duwe TV? belay ?Lan banjur padha lag konco urip, padha ora njupuk manungsa waé saka Uni Eropa, kanggo wiwitan lol Lan, sampeyan ngirim wong bagel, supaya padha ngombe teh, padha bakal luwih apik wassat
        2. -1
          25 May 2021
          Aku bakal nulis sawetara wektu. Kanthi cara sing paling apik


          Kita ora bakal kenek nalika lepas landas! (karo)
    3. -4
      25 May 2021
      Dikenal yen peserta Forum Ekonomi Delfi bali menyang omah kanthi pesawat ОР-4978.

      forum iki bener rampung ing 15 Mei, peserta wis dawa ing ngarep.
      https://delphiforum.gr/
      Forum Ekonomi Delphi VI 10-15 Mei 2021

      Ana wong sing njeblug nggunakake layang lawas.
    4. -3
      25 May 2021
      Kutipan: A. Privalov
      Miturut laporan INTERFAX tanggal 24 Mei Ing briefing ing Minsk, Artem Sikorsky, direktur Departemen Penerbangan Kementerian Transportasi lan Komunikasi Belarus, ujar manawa pesen babagan bom ing pesawat Ryanair mabur tanggal 23 Mei saka Athena. menyang Vilnius lan ndharat kanthi paksa ing Minsk ditandatangani dening "prajurit Hamas" .

      "We tentara Hamas njaluk supaya Israel gencatan senjata ing Lurung Gaza. Kita njaluk supaya Uni Eropa mbatalake dhukungan kanggo Israel ing perang iki. Peserta Forum Ekonomi Delfi dikenal bakal bali menyang omah kanthi pesawat OP-4978. Bom wis ditanam. ing pesawat iki. Yen sampeyan ora nuruti panjaluk kita, bom bakal njeblug ing 23 Mei ing Vilnius."


      Hamas langsung nyatakake yen wong Belarusia ngrusak reputasine.

      "Kita ora nggunakake cara sing bisa ditindakake dening sawetara pihak sing curiga sing pengin ngrusak Hamas lan ngrusak negara simpati ing saindenging jagad kanggo rakyat Palestina lan perlawanan sing sah,"


      Piye wae malah dadi isin kanggo Hamas. lol

      Aku duwe kanca sing manggon ing Israel. Dheweke kerja minangka operator crane ing situs konstruksi. Nalika nedha awan, wetenge kluruk. Miturut tradhisi Rusia lawas, dheweke nyebar koran ing lantai lan nindakake bisnise, nggulung koran lan mbuwang metu saka jendhela. Lan ing lantai ndhuwur, wong Arab nyiyapake meja kanggo nedha bengi. Dadi koran karo kasus kasebut tiba ing meja. ngguyu
  6. Komentar wis dibusak.
    1. -11
      25 May 2021
      Ora ditanggepi kanggo kru frekuensi perusahaan, sanajan kru njaluk. Dheweke didhawuhi nyana c, nanging frekuensi ora diwenehake.
      Kaya sing bisa dideleng saka teks rembugan

      Pilot: Apa sampeyan bisa menehi frekuensi kanggo perusahaan (ora krungu) supaya kita bisa (ora dingerteni).
      ATC: RYR 1TZ mbaleni frekuensi sing dibutuhake.
      Pilot: Kita mung kudu ngurutake operasi perusahaan, yen ana frekuensi (nrzb) kanggo iki.
      ATC: Apa sampeyan butuh frekuensi operasi Ryanair (RYR)?
      Pilot: Kanan 1TZ.
      ATC: Mangga ditahan.
      ATC: RYR 1TZ, mangga terus
      Pilot: Aku ngenteni.
      Pilot (09:39:30): RYR 1TZ informasi apa?
      ATC: RYR 1TZ Enteni informasi.

      Lan supaya padha ora ngenteni, kang saka teks luwih cetha
      Pilot (09:41:58): RYR 1TZ Sepisan maneh, rekomendasi iki kanggo pangalihan menyang Minsk, saka ngendi asale? Saka ngendi dheweke teka? Perusahaan? Apa teka saka panguwasa bandara departure utawa panguwasa bandara rawuh?
    2. Kutipan: Gennady Fomkin
      Mulane, negara-negara Uni Eropa nglarang maskapai mabur ing Republik Belarus.

      Ora ana sing nglarang. Dianjurake kanggo ngempet.
    3. 0
      25 May 2021
      Padha ora diwenehi frekuensi maskapai, padha diwenehi frekuensi dispatcher ing Lithuania.
  7. 0
    25 May 2021
    Yen iki operasi khusus layanan khusus Western utawa Ukraina wong, administrasi Ryanair bisa uga "ing nuduhake."
    Ingkang utama yaiku saka negosiasi dadi "jelas" yen pesawat kasebut ndharat ing Minsk kanthi "ancaman jelas saka pejuang", minangka wakil saka Eurodowns "nyanyi" babagan iki.
    1. -12
      25 May 2021
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku cetha saka rembugan sing statement Lukashenka sing kru dhewe njaluk kebangkrutan ing Minsk dadi hoax, dispatchers, ing inisiatif dhewe, menehi wong mung Minsk lan ora liyane, ing wektu sing padha. nyatakake yen dheweke bisa diunekake liwat Vilnius, mula dheweke ora bisa mabur ing kana. Ora ana pilihan liyane.
      1. +4
        25 May 2021
        Dispatcher nyaranake, kru setuju karo iki, tegese bisa diinterpretasikake kaya sing dijaluk.
        Kabar, ora ana ancaman, ora ana tekanan, ora ana jet tempur, lan ora ana tawaran kanggo mabur menyang Vilnius.
        Pitakonan babagan kronologi durung dijlentrehake, kapan lan ing ngendi persis pejuang Angkatan Udara Belarusia nyedhaki papan kasebut. Dheweke ora ngancani sisih sipil kabeh.
        Miturut cara. Apa pernyataan Lukashenka babagan kedadeyan ing udhara?
        1. + 18
          25 May 2021
          Yagene kabeh wong golek kesalahan karo pejuang? Ana prosedur kanggo ngawal pesawat internasional kanthi ancaman kasebut. Yen mabur menyang AS, dheweke bakal diiringake menyang tapel wates, ing kana liyane bakal digawa kanggo ngawal menyang tapel wates, lsp. minangka asil, Angkatan Udhara AS mesthi ketemu ing tapel wates lan dikawal menyang landing. Kontrol ditindakake supaya pesawat sing dibajak (lan sing ditambang kalebu ing kategori sing padha) ora bisa mbaleni 11 September ...
          Padha cling ing pesawat, iku kudu ana miturut aturan internasional!
        2. -11
          25 May 2021
          Dispatcher nyaranake, kru setuju karo iki, tegese bisa diinterpretasikake kaya sing dijaluk.
          Kabar, ora ana ancaman, ora ana tekanan, ora ana jet tempur, lan ora ana tawaran kanggo mabur menyang Vilnius.

          ya wis. Yen kru ora njaluk, banjur kepiye carane bisa napsirake apa sing dijaluk? Apa sampeyan duwe sawetara basa Rusia khusus sing bakal diidini diinterpretasikake kanthi cara iki?
          Biasane, iki ora bisa.
      2. +5
        25 May 2021
        Kutipan saka Avior
        Wangsulan: Bab ingkang utama iku cetha saka rembugan sing statement Lukashenka sing kru dhewe njaluk kebangkrutan ing Minsk dadi hoax, dispatchers, ing inisiatif dhewe, menehi wong mung Minsk lan ora liyane, ing wektu sing padha. nyatakake yen dheweke bisa diunekake liwat Vilnius, mula dheweke ora bisa mabur ing kana. Ora ana pilihan liyane.

        Apa sampeyan mikir sing dispatcher kudu menehi saran? Utawa apa sampeyan mikir yen ana atusan lapangan udara ing saubengé, sawetara atus kilometer? Ya, malah bisa nampa pesawat darurat? Nah, ana, karo ILSs, telung kilometer jalur, truk pemadam kebakaran? Banjur bandara internasional, kanthi kabeh barang, lan malah dadi cadangan ing rencana penerbangan? Kanthi srengenge srengenge, cuaca lan liya-liyane?
        Yen mung dheweke mikir kanthi sirah sadurunge ngirim omong kosong kasebut, ana sawetara pilihan, ujare, dheweke nawakake ...
        1. -11
          25 May 2021
          Apa sampeyan mikir sing dispatcher kudu menehi saran?

          mbok menawa ora ana apa-apa. Nanging iki ora dadi alesan kanggo Lukashenka ngapusi yen kru milih Minsk dhewe. Awak njaluk alternatif saka ATC lan ora nampa.
          Dadi ora ana pilihan.
          Yen mung dheweke mikir kanthi sirah sadurunge ngirim omong kosong kasebut, ana sawetara pilihan, ujare, dheweke nawakake ...

          ora perlu ngapusi, aku ora nulis yen ana sawetara opsi, aku nulis yen kru ora milih Minsk, ora ana pilihan liyane.
          1. +2
            25 May 2021
            Awak njaluk alternatif saka ATC lan ora nampa.
            Dadi ora ana pilihan.
            ATC kudu disalahake, mesthi! Ora dibangun, ing limang menit sawetara lapangan udara ekstra kurikuler sing cedhak, ya ya
            Aku ora nulis yen ana sawetara opsi, aku nulis yen kru ora milih Minsk, ora ana pilihan liyane.

            Kasuistik.
            Ngendi sampeyan entuk opsi yen ora ana? recourse
            1. -14
              25 May 2021
              Kasuistik.

              ora, iku Russian biasa.
              yen dheweke nulis yen kru milih, nanging nyatane ora ana pilihan, mula iki biasane diarani ngapusi, ngapusi, ngapusi, lsp.
              1. +4
                25 May 2021
                Kutipan saka Avior
                Kasuistik.

                ora, iku Russian biasa.
                yen dheweke nulis yen kru milih, nanging nyatane ora ana pilihan, mula iki biasane diarani ngapusi, ngapusi, ngapusi, lsp.

                Yen aku menehi alternatif, apa sampeyan bakal ngakoni yen sampeyan salah lan mung narik manuk hantu ing ndonya? aran
                Pilihan kasebut - tetep ing area tunggu, lan terus negosiasi karo ATS.
                Nanging kapten digawe kaputusan pancen cukup (lan bener, Sic!), lan tindak menyang tunggal port, kang njamin safety maksimum penumpang.
                Pracayaa, safety atusan penumpang (bersyarat), kanggo PIC sing waras, minangka prioritas sing paling penting nalika nindakake penerbangan.hi
                1. -7
                  25 May 2021
                  Yen aku nelpon sampeyan alternatif

                  Inggih, jeneng alternatif cukup nyata kanggo situs kebangkrutan pesawat kang, diwenehi sing kru nerusake saka kasunyatan sing ana bom ing Papan lan kebangkrutan kudu digawe cepet sabisa, lan mesthi ora bisa Vilnius lan nerangake ngapa ATC ora nawakake.
                  Pilihan kasebut - tetep ing area tunggu

                  lan malah luwih apik - tau njagong mudhun ing kabeh, nanging mabur ing salawas-lawase, kaya ing Puncak Steep.
                  Ngapunten, nanging iki ora alternatif kanggo situs kebangkrutan karo informasi bab ngarsane bom ing Papan.
                  1. +6
                    25 May 2021
                    Kutipan saka Avior
                    Yen aku nelpon sampeyan alternatif

                    Inggih, jeneng alternatif cukup nyata kanggo situs kebangkrutan pesawat kang, diwenehi sing kru nerusake saka kasunyatan sing ana bom ing Papan lan kebangkrutan kudu digawe cepet sabisa, lan mesthi ora bisa Vilnius lan nerangake ngapa ATC ora nawakake.
                    Pilihan kasebut - tetep ing area tunggu

                    lan malah luwih apik - tau njagong mudhun ing kabeh, nanging mabur ing salawas-lawase, kaya ing Puncak Steep.
                    Ngapunten, nanging iki ora alternatif kanggo situs kebangkrutan karo informasi bab ngarsane bom ing Papan.

                    Apa sampeyan waras?! Sampeyan mbuktekake marang aku sajrone sejam yen para penjahat saka Direktorat Dalam Negeri ora menehi lapangan terbang liyane, lan nalika aku nuduhake kanthi jelas yen ora ana lapangan terbang sing cocog, sampeyan dumadakan ngganti sepatu nalika mlumpat!
                    Hutspa saka standar paling dhuwur belay
                    Yaiku, disp Belarusian bener, lan sampeyan ngakoni? Banjur kenapa kabeh mutiara iki:
                    Awak njaluk alternatif saka ATC lan ora nampa.
                    dispatchers, kanthi inisiatif dhewe, mung menehi Minsk lan ora liya
                    ?
                    Iku cukup kanggo sampeyan Dodge lan nggawe pasuryan apik ing game ala.
                    Aku bakal tindakake pangandikane de Montaigne, lan aku ora bakal nerusake bantahan karo sampeyan, kanggo futility lengkap pendhudhukan iki.
                    mugi-mugi panjenengan sehat.
                    1. -10
                      25 May 2021
                      Yen aku nelpon sampeyan alternatif

                      Inggih, jeneng alternatif cukup sregep kanggo situs landing pesawat.

                      Kowe kok verbose? yen ora bisa konfirmasi omonganmu lan isin ngaku, meneng wae....
                  2. +4
                    25 May 2021
                    Kutipan saka Avior
                    kru nerusake saka kasunyatan manawa ana bom ing kapal lan kebangkrutan kudu ditindakake kanthi cepet lan ...

                    Quote: Kang
                    - tetep ing area tunggu lan terus rembugan karo ATS

                    Ing argumentasi sampeyan, sampeyan ora kejawab bab penting sing kacathet ing dokumen perusahaan: yen informasi babagan bom kasebut asale saka papan kasebut, mula kru kasebut mesthine bisa ngira-ngira risiko kasebut kanthi mandiri; nalika informasi teka saka ATC, iku gawe katut sing panguwasa cocog netepke risiko lan menehi solusi. Mulane, dheweke terus-terusan, nanging banget clumsily, nggoleki cara metu menyang perusahaan / Ops lan banjur wiwit ngetutake instruksi saka Direktorat Urusan Dalam Negeri - misale jek ana spesialis liyane ing lapangan lan padha ngerti luwih apik, nanging padha nindakake. ora setuju, mbokmenawa saka kasenengan. Aku mikir pitakonan menyang Minsky isih bakal disuarakake. Lan perusahaan lan penumpang ora duwe pitakonan kanggo kru. Mbokmenawa keputusan sing luwih apik bisa ditindakake, nanging kita ora ana ing pesawat kasebut: dheweke nggawe pilihan
                    1. -2
                      25 May 2021
                      saka titik tampilan nyimpen penumpang, solusi iki cukup optimal, malih, mung bisa
                      1. +4
                        26 May 2021
                        Kanggo siji-sijine, aku ora setuju karo sampeyan, nanging kerjane - kabeh wong urip lan sehat.
                        Kabeh crita iki kaya provokasi kanggo nyetel Liga Arab; lan yen ana operasi khusus sing provokatif, kanggo narik protosevi ing Republik Belarus .. kepiye ana, banjur ditindakake dening wong-wong sing pengin nyetel LAS. Iku worth mikir bab sing entuk manfaat saka jalaran.
      3. +1
        25 May 2021
        Apa sampeyan percaya yen komandan kapal ora ngerti frekuensi maskapai kasebut? Aneh. Aku wis nggoleki Internet lan nemokake kabeh sing dakkarepake babagan dheweke. Mbokmenawa komandan ora duwe ponsel utawa ... ora ana telpon ing kabeh kapal utawa ... dheweke takon karo perusahaan ing telpon iki lan dheweke diwenehi idin kanggo ndharat ing Minsk.
        1. -6
          25 May 2021
          apa sampeyan nemokake frekuensi Rineir kanggo komunikasi ing departemen polisi Minsk?
          Menehi kula link ...
          Dene ponsel, pancen mabur. Dhuwur ing udhara
          1. +4
            25 May 2021
            Kutipan saka Avior
            apa sampeyan nemokake frekuensi Rineir kanggo komunikasi ing departemen polisi Minsk? Babagan ponsel...

            Sampeyan ora bisa nemokake sing ora ana: ora ana wakil Ryanair ing Minsk.
            Lan ora malah BUZZ recourse Awak mung ngarep-arep yen ATC bakal nelpon Ops ing Dublin lan koordinasi tumindak ... ora ana sing ngira
            1. +1
              25 May 2021
              Nanging komandhane dhewe ora bisa nelponapa sing ngalangi dheweke nindakake?
              1. +4
                25 May 2021
                Kanthi FL390? Saka RB? Aku mesthi ora bisa. Dheweke ora bisa nerangake apa sing dikarepake saka ATC, lan ATC uga ora ngira.
                Umumé, aku mbaleni, aja nyalahake aku
                Kutipan saka Pete Mitchell
                Umumé, menarik banget apa layanan sing relevan ing Republik Belarus, kajaba kanggo medeni kru: apa padha ngubungi Vilnius? Apa Polandia dilaporake, apa pesawat kasebut resmi diduweni dening perusahaan Polandia lan didaftar ing kono? Apa sampeyan nyoba ngabari Operasi? Yen kabeh iki bakal ditindakake - saiki kabeh kipish iki ora bakal ana
              2. -5
                25 May 2021
                takon dispatcher Minsk - dheweke ngerti pitakonan FAC tanpa kaget
          2. 0
            25 May 2021
            Aku pitutur marang kowe babagan cara komunikasi, lan sampeyan ngomong ... nulis kabeh omong kosong babagan frekuensi. Lan, ya, dheweke ora mangsuli babagan apa sampeyan yakin manawa komandan ngerti babagan sing tanpa dheweke ora duwe hak kanggo mabur. "Miturut bocah wadon kasebut, sanalika sawise keputusan kanggo ndharat, oposisi nyedhaki anggota kru lan ujar: 'Aja nindakake iki. Dheweke bakal mateni aku, aku dadi pengungsi.' Sing jelas komandan duwe cara kanggo ngubungi perusahaan ... yen ora nganggo ponsel.
            1. -3
              25 May 2021
              Aku pitutur marang kowe bab isi rembugan karo dispatcher, lan sampeyan ngomong bab kabeh omong kosong lan bocah-bocah wadon liyane.
              1. -1
                26 May 2021
                Aku pitutur marang kowe bab kabèh konflik, lan sampeyan, mung kanggo goyangake soko.
    2. Kutipan saka sadurunge
      Yen ana operasi khusus saka layanan khusus Western utawa Ukraina wong

      Ya, ing kene kuping intelijen Honduras katon saka jarak mil! Mayday ing slang salah sawijining distrik Tegucigalpa tegese "cant" !!!!
      ngguyu
  8. -7
    25 May 2021
    Komentar menarik ing thread liyane digawe dening kolega John Shepard
    Kathah ingkang narik kawigatosan bilih ing "surat Hamas" tanggal 23 Mei ana panjaluk kanggo gencatan senjata ing Jalur Gaza, sanajan pihak kasebut setuju kanggo gencatan senjata ing tanggal 21, nanging kanthi alesan ora ana sing nggatekake garis liyane. saka serat iki, yaiku: " Peserta Forum Ekonomi Delfi dikenal bakal bali menyang omah kanthi pesawat 4978." Dadi, miturut situs resmi forum iki, dianakake wiwit tanggal 10 Mei nganti 15 Mei, lan tanggal 23 Mei kabeh peserta wis suwe. Wigati dicathet yen Tikhanovskaya melu forum iki, sing ngomong ing acara iki tanggal 14 Mei lan sawise mburi forum iki mabur menyang Lithuania ing penerbangan sing padha, nanging seminggu sadurunge.

    Supaya kita bisa nyimpulake yen Tikhanovskaya minangka target asli, nanging katon ing wayahe pungkasan, amarga sawetara alasan, dheweke mutusake kanggo mundur utawa tangan Kremlin sing ora katon campur tangan lan mutusake kanggo ninggalake gagasan iki. Lan mung banjur Protasevich teka ing lengen, kang muncul ing dina ing perusahaan Tikhanovskaya ing Yunani, lan comrades ora bisa ngalahake nggodha kanggo njupuk ing paling wong. Mung sakperangan alesan padha ora guess kanggo mbenerake manual latihan ditulis ing Tikhanovskaya.
    1. +6
      25 May 2021
      Avior, wong butuh dhokter, dheweke ndeleng tangan Kremlin ing endi wae, saiki sampeyan ngirim omong kosong iki kanthi alesan! !!
      1. -12
        25 May 2021
        Dokter dudu dokter, mung ing ndhuwur gampang dipriksa ing Internet.
        Lan ing kene sing katon. Ukara iki saka layang kanggo sawetara alesan, lan sawetara media dibuwang adoh, nuduhake omission teks
    2. +2
      25 May 2021
      Kutipan saka Avior
      Supaya kita bisa nyimpulake yen Tikhanovskaya minangka target asli, nanging katon ing wayahe pungkasan, amarga sawetara alasan, dheweke mutusake mundur utawa tangan Kremlin sing ora katon campur tangan.

      - Aja ndemek Svetka!
      - Oke, peteng.
      Apa jenis degenerates iki ngarahke ing?
      1. -10
        25 May 2021
        Apa jenis degenerates iki ngarahke ing?

        ing sing tanggal ora bisa mriksa?
        https://delphiforum.gr
        1. +1
          25 May 2021
          ing sing tanggal ora bisa mriksa?
          https://delphiforum.gr

          Hei, sampeyan, pemeriksa gedhe tarif Ukrainia, apa tegese iki?
          Apa hubungane Kremlin lan Svetka sampeyan iki? Kanggo sapa dheweke nyerah? Panguwasa Belarus dhewe nyurung dheweke menyang suku supaya ora mambu. Napa dheweke butuh Sveta Guaido? Dheweke wis ngrusak awake dhewe ing alam bébas minangka presiden oposisi. Dheweke minangka tokoh sing apik kanggo peran iki, dheweke ora bisa nyambungake rong tembung. Lan dheweke uga duwe bojo.
          Kaya-kaya ing Kulon padha nganggep dheweke minangka presiden sing sah. Lan melolong saiki bakal luwih angel. Jarene diktator nandur presiden sing dipilih rakyat. Iku ora sawetara blogger. Kajaba iku, dheweke uga wanita. Sapa sing butuh? Nanging Petrosyavich iku banget, dheweke wis nindakake akeh perkara lan bisa ngomong akeh perkara
          1. -6
            25 May 2021
            Hey kowe,....

            Apa sampeyan ngaco. Sampeyan sing angon babi tanpa aku.
            Temokake dheweke lan ngomong karo dheweke ...
            hi
            1. +3
              25 May 2021
              Kutipan saka Avior
              Hey kowe,....

              Apa sampeyan ngaco. Sampeyan sing angon babi tanpa aku.
              Temokake dheweke lan ngomong karo dheweke ...
              hi

              Avior lawas apik isih nyeret slop kene lan isih nggabung
              1. -7
                25 May 2021
                digawa, aku weruh, ora perlu ....
                hi
                1. +1
                  25 May 2021
                  digawa, aku weruh, ora perlu ....
                  hi

                  Mesthi ora, yen sampeyan. Lan sing paling penting, stabil
    3. + 12
      25 May 2021
      Sampeyan ora langkah ing tenggorokan lagu sing) Operasi sarwa, sekolah Soviet, Kulon ana ing histeris, oposisi dadi kanggo dhewe, tong minyak ... nanging, ora - karung saka kentang ing bursa saham mundhak. ing rega, pilot fighter diganjar, Protasevich sculpts iPhone saka crumb roti. Kabeh podo,
      1. 0
        25 May 2021
        Paragraf - KGB Belarus ngetokake informasi metu saka Protasevich, supaya nishtyak bakal metu miring menyang wong liya!
      2. -1
        25 May 2021
        maneh, pesawat sing beda ora bakal ngrokok langit Belarus sing cetha ing kana :)
        1. 0
          25 May 2021
          Kanthi kecemerlangan kasebut, ora kabeh wong bisa langsung bangkrut kabeh sektor ekonomi sajrone sawetara menit)
          1. -5
            25 May 2021
            Lan uga teknologi dhuwur.
            Nanging kanggo dheweke dudu sing sepisanan.
            Pemilik Motor Sich Boguslayev nyoba nggawe produksi helikopter ing Belarus. Nanging Lukashenka wis cukup swasana ati ala kanggo siji sore kanggo Boguslaev mlayu saka kono kaya wong scalded, ninggalake pesawat ing kono.
            Akibaté, heliport, produksi blades, pusat pelatihan helikopter latihan dibukak lan, ing umum, arah helikopter Boguslaev wiwit berkembang ing Zaporozhye, Belarus ora ana produksi lan investasi.
    4. -1
      25 May 2021
      Kutipan saka Avior
      Komentar menarik ing thread liyane digawe dening kolega John Shepard
      Kathah ingkang narik kawigatosan bilih ing "surat Hamas" tanggal 23 Mei ana panjaluk kanggo gencatan senjata ing Jalur Gaza, sanajan pihak kasebut setuju kanggo gencatan senjata ing tanggal 21, nanging kanthi alesan ora ana sing nggatekake garis liyane. saka serat iki, yaiku: " Peserta Forum Ekonomi Delfi dikenal bakal bali menyang omah kanthi pesawat 4978." Dadi, miturut situs resmi forum iki, dianakake wiwit tanggal 10 Mei nganti 15 Mei, lan tanggal 23 Mei kabeh peserta wis suwe. Wigati dicathet yen Tikhanovskaya melu forum iki, sing ngomong ing acara iki tanggal 14 Mei lan sawise mburi forum iki mabur menyang Lithuania ing penerbangan sing padha, nanging seminggu sadurunge.

      Supaya kita bisa nyimpulake yen Tikhanovskaya minangka target asli, nanging katon ing wayahe pungkasan, amarga sawetara alasan, dheweke mutusake kanggo mundur utawa tangan Kremlin sing ora katon campur tangan lan mutusake kanggo ninggalake gagasan iki. Lan mung banjur Protasevich teka ing lengen, kang muncul ing dina ing perusahaan Tikhanovskaya ing Yunani, lan comrades ora bisa ngalahake nggodha kanggo njupuk ing paling wong. Mung sakperangan alesan padha ora guess kanggo mbenerake manual latihan ditulis ing Tikhanovskaya.

      Shoals karo tanggal forum saka kategori padha "kamar rereget" karo "disko banyu", nanging apa mengkono iku nalika wong bodho bisa metu dhuwit lan padha ora Care babagan asil! Lan yen kita ngganti "tangan Kremlin" karo "tangan Departemen Luar Negeri"?
  9. + 12
    25 May 2021
    Saben uwong nindakake perkara sing bener, nanging ora perlu nggawe alesan, nanging sampeyan kudu tetep ing garis sampeyan.
    Kabeh miturut prentahe wong sing ora kena:
  10. -6
    25 May 2021
    Korban kumis wis kene. Ana provokasi dening layanan intelijen Barat kanggo nyetel Lukashenko maneh. Protasevich dhewe ora ana regane, laporan bom teka saka Yunani, kru Inggris dhewe mutusake mabur menyang Minsk. Inggih, lolongan asu-asu Inggris mratelakaken.
    1. 0
      25 May 2021
      Kutipan: Puzoter
      Korban kumis wis kene.

      Pitakonan kontroversial. Nanging sing mustachioed cetha nuduhake revolusioner Internet presumptuous sing tangan saka "gebni Belarusian getih", ing wusana, bakal njaluk everyone. Panganan kanggo dipikirake, kanggo sing lungguh ing hibah Kulon sing dirancang kanggo goyangake pamrentah sing sah. Ayo ndeleng apa sing bakal ditembangake dening blocher iki. Sapa sing menehi, marang sapa sing menehi, pira dheweke menehi, kenapa dheweke menehi. "Penampilan", "sandi", "nyambung" lan liya-liyane. Aku mikir bakal menarik, sanajan kabeh wong ngerti kabeh kanggo wektu sing suwe. Padha ora bener ndhelikake.
      1. -1
        26 May 2021
        Apa sing katon saka sandhi. Apa dheweke bisa ngerti yen wong liya ora ngerti. Aku uga dadi agen rahasia. Wong Moor nindakake tugas, Moor kudu digabungake kanthi bathi, dheweke digabung. Saiki Luka ngomong babagan "perang es" kanggo awake dhewe, apa dheweke nindakake kanggo awake dhewe? Aja njupuk wong bodho.
  11. -3
    25 May 2021
    Kanthi transkrip kasebut, Tikhanovskaya mesthi ora bakal mabur ing sadawane tapel wates Belarus, yen penumpang "mabuk" bakal ngomong yen dheweke duwe bonba lan aku arep menyang Minsk, dheweke kesel karo parade gay iki lan bakal mabur kaya sing ayu. Saluran Protasevich mung cepet-cepet, nanging para demonstran ora ngerti, Mlayu, nasibe narapidana aman lan lali.
  12. -9
    25 May 2021
    Kita ngirim baton menyang Belarus ...
  13. 0
    25 May 2021
    Kutipan saka Avior
    Ora ditanggepi kanggo kru frekuensi perusahaan, sanajan kru njaluk. Dheweke didhawuhi nyana c, nanging frekuensi ora diwenehake.
    Kaya sing bisa dideleng saka teks rembugan

    Pilot: Apa sampeyan bisa menehi frekuensi kanggo perusahaan (ora krungu) supaya kita bisa (ora dingerteni).
    ATC: RYR 1TZ mbaleni frekuensi sing dibutuhake.
    Pilot: Kita mung kudu ngurutake operasi perusahaan, yen ana frekuensi (nrzb) kanggo iki.
    ATC: Apa sampeyan butuh frekuensi operasi Ryanair (RYR)?
    Pilot: Kanan 1TZ.
    ATC: Mangga ditahan.
    ATC: RYR 1TZ, mangga terus
    Pilot: Aku ngenteni.
    Pilot (09:39:30): RYR 1TZ informasi apa?
    ATC: RYR 1TZ Enteni informasi.

    Lan supaya padha ora ngenteni, kang saka teks luwih cetha
    Pilot (09:41:58): RYR 1TZ Sepisan maneh, rekomendasi iki kanggo pangalihan menyang Minsk, saka ngendi asale? Saka ngendi dheweke teka? Perusahaan? Apa teka saka panguwasa bandara departure utawa panguwasa bandara rawuh?

    Apa sampeyan menek? ngguyuDheweke luwih akeh babagan Uni Eropa karo Israel bebarengan
    1. 0
      26 May 2021
      Paling kamungkinan, dheweke teka saka Minsk. Ketoke padha weruh liwat ana yen dheweke dikirim luwih, banjur padha bisa rush liwat tapel wates, lan nulis mati rusty rusty saka Belarusian utawa malah Russian nimbali udhara. Lan pilot ketoke ngerti iki, amarga iku luwih kanggo fly kanggo Minsk saka bandara tujuan, nanging mutusaké kanggo pindhah menyang Minsk.
  14. 0
    25 May 2021
    Aku wonder kang idea iki, lan eksekusi lan jalaran bakal procrastinated ing media kanggo dangu, lan saben sisih pengin duwe gesheftik dhewe.
  15. -5
    25 May 2021
    Wektu kanggo Lukashenka kanggo mungkasi kabijakan luar negeri multi-vektor. Amarga kabeh bisa rampung ing Rostov. Lan Rostov gedhe dudu karet, banjur Zenya bakal muter maneh)
    Kasus banget sing bakal ngenalake ruble menyang Federasi Rusia, Lukashenka kudu ngerti yen dheweke ora bakal ditinggal maneh, sanajan dheweke lunga, dheweke bakal menehi tekanan.
    Lan Belarus ora perlu medeni sing wis dadi Ukraina.
    1. +2
      25 May 2021
      "Lan Rostov Agung ora digawe saka karet"
      Kancaku, sampeyan kudu narik geografi!
      1. -2
        25 May 2021
        Rostov Great amarga ora digawe saka karet
        1. -1
          25 May 2021
          Quote: Wong jenggot
          Rostov Great amarga ora digawe saka karet

          Sing siji paling ora kaping telu ora karet, kita ngomong babagan sing ana ing Don-)
  16. -7
    25 May 2021
    Ya .. Lukash duwe "kacang wesi" ...
    Ngapusi, ngapusi, munafik, alesan ...
    Kuat ngomong...
  17. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      25 May 2021
      ana tumindak terorisme negara, dening Belarus
      Sembarang, aku nandheske punapa mawon negara nduweni hak kanggo nampa / mungkasi pesawat / prau / kendaraan liyane obah liwat / ing wilayah, yen ana latar cekap. Kabeh titik. Ora ana terorisme, pembajakan lan nyolong mung kanthi definisi.
      Utawa sampeyan bakal ujar manawa polisi lalu lintas, ing endi wae ing Ryazan (petugas polisi, ing ngendi wae ing Montana), sing mandhegake truk saka Polandia menyang Kazakhstan (saka Kanada menyang Meksiko), uga nindakake aksi terorisme? wassat
      1. -4
        25 May 2021
        Sembarang, aku nandheske, negara sembarang duwe hak kanggo ndharat / mungkasi pesawat / prau / kendaraan liyane obah liwat / liwat wilayah sawijining, yen ana latar cekap.

        kanggo titik, sampeyan bener.
        Nanging pertambangan palsu minangka pelanggaran pidana serius, narik wektu 7-8 taun miturut KUHP saka Federasi Rusia lan Republik Belarus.
        1. +1
          25 May 2021
          Kutipan saka Avior
          Sembarang, aku nandheske, negara sembarang duwe hak kanggo ndharat / mungkasi pesawat / prau / kendaraan liyane obah liwat / liwat wilayah sawijining, yen ana latar cekap.

          kanggo titik, sampeyan bener.
          Nanging pertambangan palsu minangka pelanggaran pidana serius, narik wektu 7-8 taun miturut KUHP saka Federasi Rusia lan Republik Belarus.

          temtunipun. Ayo ngenteni asil investigasi. Utawa prinsip praesumptio innocentiae, miturut pendapat sampeyan, ora ditrapake ing kene? Kemungkinan banget?
          1. -6
            26 May 2021
            Kanthi gati kanggo kaluputan negara, prinsip praduga kesucian ora tansah bisa, iku wajib mung ing proses pidana marang wong tartamtu.
            Ana uga praduga luput, anggepan sing bisa dibantah, anggepan sing ora bisa dibantah, prinsip Res ipsa loquitur, prinsip "ngluwihi keraguan".
            Takon. Sugeng dalu.
            https://cyberleninka.ru/article/n/standart-vne-razumnyh-somneniy-kak-kriteriy-dostizheniya-tseli-ugolovno-protsessualnogo-dokazyvaniya/viewer
            1. 0
              26 May 2021
              Inggih, maca kula tengen ngguyu
        2. +1
          26 May 2021
          Kutipan saka Avior
          Nanging pertambangan palsu minangka pelanggaran pidana serius, narik wektu 7-8 taun miturut KUHP Federasi Rusia,

          saka nomer Ukrainia, pesen babagan bangunan pertambangan ing Federasi Rusia nomer atusan, kalebu supaya ngontrol transit, Inggris ndandani kabeh)
          1. -4
            26 May 2021
            Apa nomer anonim ing Ukraina ora?
            1. +2
              26 May 2021
              Kutipan saka Avior
              Apa nomer anonim ing Ukraina ora?

              )))))))))))))) "- Halo, apa iki polisi? Sampeyan kerja ala!
              Bel lawang.
              - Carane kita bisa, supaya kita bisa! "
    3. 0
      26 May 2021
      Kutipan saka baltiksi
      mung kanggo navigasi udhara liwat wilayah Belarus, maskapai mbayar Minsk saka 200 nganti 300 yuta dolar saben taun

      ojo ngetok-ngetok otak, yen mbayar, berarti untung, berarti sampeyan duwe tabungan dhewe, sing dipotong Uni Eropa.
  18. +2
    25 May 2021
    Dina kapindho, Comrade Avior kaget lan kesel karo komentare.
    Saka teks rembugan, sapa wae sing waras ngerti keputusan kasebut
    babagan kebangkrutan ing Minsk ditampa dening kru. Apa ndadekake pangertèn sampurna ing iki
    kahanan. Panyuwunan kru kanggo frekuensi ora jelas. Yen senapati ora ngerti
    frekuensi maskapai kang, apa kang dilakoni ing kursi komandhan
    pesawat?
    1. -7
      25 May 2021
      Dina kapindho, Comrade Avior kaget lan kesel karo komentare.

      Bener, aku ora nulis apa-apa kanggo sampeyan.
      Saka teks rembugan, sapa wae sing waras ngerti keputusan kasebut
      babagan kebangkrutan ing Minsk ditampa dening kru

      jelas kanggo wong sing waras yen kru kasebut dipeksa ngetutake pilihan sing diusulake.
      Ing Rusia klasik, iki ora diarani pilihan; Aku ora ngetutake Newspeak.
      Panyuwunan kru kanggo frekuensi ora jelas.

      Apa sampeyan mikir yen ing zona ATC sing beda-beda saben wong bisa kerja kanthi frekuensi sing padha?
      1. 0
        26 May 2021
        Kutipan saka Avior
        Ing Rusia klasik, iki ora disebut pilihan.

        ett ing dill Rusia klasik sampeyan, ing Rusia klasik (lan ora mung) mesthi ana pilihan, kru tumindak kaya sing dikarepake
    2. +8
      25 May 2021
      Kutipan saka Boris
      Yen komandan ora ngerti frekuensi maskapai, banjur apa sing ditindakake ing kursi komandan pesawat?

      Aku bakal pitutur marang kowe siji bab - ora, lan bisa uga ora frekuensi perusahaan sampeyan Ing Minsk Nyuwun Dheweke bisa nyoba ngubungi Vilnius lan njaluk nelpon Dublin...
  19. -2
    25 May 2021
    Ganteng)) Nanging saiki Protasevich iki bakal ngandhani akeh perkara sing menarik .. Ing wektu sing tepat, informasi iki bakal dadi kaya pukulan ing weteng kanggo kabeh makhluk kasebut)
  20. +2
    25 May 2021
    Kabeh resik! Ora ana sing meksa pilot, ditawani lan setuju. Lan liyane minangka spekulasi liberoid. Saiki ayo padha goleki saka ngendi asale pesen babagan bom kasebut. Petrov lan Boshirov? Shoigu pribadi ing pesenan Putin? Bakal ana perkara sing kudu ditindakake ...
  21. -5
    25 May 2021
    Quote: Kang
    ana tumindak terorisme negara, dening Belarus
    Sembarang, aku nandheske punapa mawon negara nduweni hak kanggo nampa / mungkasi pesawat / prau / kendaraan liyane obah liwat / ing wilayah, yen ana latar cekap. Kabeh titik. Ora ana terorisme, pembajakan lan nyolong mung kanthi definisi.
    Utawa sampeyan bakal ujar manawa polisi lalu lintas, ing endi wae ing Ryazan (petugas polisi, ing ngendi wae ing Montana), sing mandhegake truk saka Polandia menyang Kazakhstan (saka Kanada menyang Meksiko), uga nindakake aksi terorisme? wassat

    Lan apa isih bisa mlebu ing kendaraan. Fraudulently, tanpa alasan legal?
    1. +2
      25 May 2021
      Apa ana alasan legal kanggo ndharat pesawat Moraes?
      Lan nalika kebangkrutan sisih Belarusian ing Kyiv?
  22. +4
    25 May 2021
    Kutipan: Prax1
    Paling kamungkinan, para pejuang njaluk kontak lan dhawuh kanggo nyebar. Ora ana sing bisa ditindakake...

    Maneh pikirane saka "alternatif wasis" ...
  23. +3
    25 May 2021
    Kolega, pitakonan ing kene ora kok Kvs ndharat ing Minsk. Lan ora malah apa sing bakal kelakon kanggo bocah iki saiki. Pitakonan yaiku kepiye Lukashenka saiki bisa metu saka sumur jero iki kanthi karusakan minimal kanggo 8 yuta Belarusians. Dheweke tumindak miturut model lawas sing ditindakake dening layanan rahasia - ora ana wong -> ora ana masalah. Wektu iki ora ana ing alas ...
  24. +3
    25 May 2021
    Quote: Garist Pavel
    Ganteng)) Nanging saiki Protasevich iki bakal ngandhani akeh perkara sing menarik .. Ing wektu sing tepat, informasi iki bakal dadi kaya pukulan ing weteng kanggo kabeh makhluk kasebut)


    :)
    1. -3
      25 May 2021
      tanda tangane digawe wong kota sing durung tau neng desa :)
      Ing gambar padha ora nandur, nanging dig
      Old Man ndudhuk munggah masalah ing sirahe. Nanging kabeh wis sepi.
    2. -2
      25 May 2021
      Kabeh dadi kanggo sing
  25. 0
    25 May 2021
    Kutipan saka baltiksi
    ... Ya, apa keputusan liyane sing bisa ditindakake dening pilot nalika pejuang Angkatan Udara Belarusia mabur ing cedhak? Lan sampeyan terus kaya iki ...

    Aku kepengin weruh yen pilot ngerti babagan fantasi sampeyan?
  26. +1
    25 May 2021
    Kutipan saka Safron
    Wektu kanggo Lukashenka kanggo mungkasi kabijakan luar negeri multi-vektor. Amarga kabeh bisa rampung ing Rostov. Lan Rostov gedhe dudu karet, banjur Zenya bakal muter maneh)
    Kasus banget sing bakal ngenalake ruble menyang Federasi Rusia, Lukashenka kudu ngerti yen dheweke ora bakal ditinggal maneh, sanajan dheweke lunga, dheweke bakal menehi tekanan.
    Lan Belarus ora perlu medeni sing wis dadi Ukraina.

    Lukashenka kanggo Rostov Agung, Yanukovych kanggo Rostov-on-Don. Lan loro-lorone, kaya ing Rostov. pikir Hitro))
  27. 0
    25 May 2021
    Kutipan saka Avior
    tanda tangane digawe wong kota sing durung tau neng desa :)
    Ing gambar padha ora nandur, nanging dig
    Old Man ndudhuk munggah masalah ing sirahe. Nanging kabeh wis sepi.

    Aku mikir kita bakal nemokake sawetara twists lan giliran ing crita iki - sing ngubur sapa lan, ing nalisir, ndudhuk metu saka saham lawas.
  28. 0
    25 May 2021
    Ana rong pilihan: Protasevich - dolpiop, utawa padha digunakake kanggo umpan urip. Loro-lorone migunani kanggo Departemen Luar Negeri, muga-muga ora ana sing nganggep pilihan kanthi bom)
  29. -2
    25 May 2021
    Yen iki operasi khusus, banjur KGB Republik Belarus mung virtuosos, padha njupuk salah pangerten dening insang. Sing persis apa sing kudu dilakoni karo roh-roh jahat iki. Papan Belarusian, nalika dikunjara ing Kyiv, pancen ora diwenehi pilihan. Salah siji lungguh mudhun, utawa fighter. Mula, delengen dhisik, para pandherek dongeng, ing preseden sing sadurunge. Banjur kabeh mripatmu cepet-cepet ditutup karo apa sing ditindakake dening Amerika lan bangsane.
  30. -1
    25 May 2021
    Kutipan saka Avior


    ATC (09.42.49): RYR 1TZ kita duwe frekuensi landing kanggo Vilnius 131.750
    Pilot: 131.75 lan kita duwe kontak ... (ora krungu).

    Asli
    ATC: 09.42.49: RYR 1TZ kita duwe frekuensi barang lemah kanggo Vilnius 131.750

    Sing nyetir pesawat. 131.75 lan kita duwe kontak ... (ora bisa diwaca).

    frekuensi barang lemah kanggo Vilnius - frekuensi barang lemah Vilnius
    Ora ana omongan babagan ndharat ing Vilnius babar pisan
    aja nggawe palsu!
    1. -3
      25 May 2021
      kowe aku? Aku ora nulis sing iku bab kebangkrutan ing Vilnius.
      Iki ditulis ing artikel ing ndhuwur.
      Kontroler nyaranake supaya pilot ndharat ing Minsk, nanging ora gelem, mutusake menyang Vilnius.

      Aku nulis soko temen beda
      Dene Vilnius, para dispatcher ujar manawa pesawat kasebut bisa diunekake ing kana, ora ana sing bakal mabur ing kana, kaya sing ditulis dening penulis ing artikel kasebut.

      Dene terjemahane, dudu duwekku, tak siaga, mbok menawa ana sing ora akurat.
  31. 0
    25 May 2021
    Iki sing dakpahami "tanpa sukarela-wajib")) Nalika pesawat ndharat dening pejuang "kanggo kabecikan" para penumpang, mesthi epik lan nambah popularitas ing negara sing nindakake iki. Sawetara wong pengin nemu kabeh pesona game Boeing Korea, ora ana sing kaget yen sawise Batkan kaya ngono, dheweke bakal katon kaya diktator edan.
  32. 0
    25 May 2021
    Kutipan: Prax1
    Lan apa akeh minuse Pak? Versi iki cukup sregep!

    Utamane yen sampeyan intensif fertilize karo verbal Panjenengan ...., uga, sampeyan ngerti.
  33. -1
    25 May 2021
    Wiwit "kanca" sumpah kita melolong, sumpah lan ngancam, mula kabeh wis rampung karo kita.
    1. 0
      25 May 2021
      mangkono pangandikane panggedhening bangsa
  34. -4
    25 May 2021
    )))) iki drive nyata)))
    Sedulur Belarusia isih kudu sinau lan sinau carane nindakake operasi khusus, banjur nutupi)))
    Dadi, nalika "deuce"))) Crapped nganti kuping)))
  35. -6
    25 May 2021
    Miturut transkrip rembugan antarane pengontrol lan pilot Ryanair, sing terakhir bubar kaya prawan sajrone 17 menit wiwit pengontrol nampa informasi babagan ancaman bledosan ing papan lan nganti pesawat kasebut bali menyang bandara pendaratan sing disaranake. .

    Angkatan Udhara Belarus duwe hak kanggo njupuk pesawat ing ara, pilot sing temenan muter wektu, bisa ing kontrol teroris, sing, kanggo bagean, bisa ngirim pesawat menyang pembangkit listrik tenaga nuklir Ignalina.

    Penumpang sing milih Ryanair minangka operator bunuh diri.
    1. +5
      26 May 2021
      Ana sing diarani model kaputusan - sing persis apa padha kanggo 17 menit: padha panginten padha mbokmenawa ngatur kanggo maneh maca pandhuan ing dalan. Mulane, kabeh wong urip lan sehat; paling kamungkinan ora bakal ana claims kanggo kru.
      About knock it down sampeyan ing kabeh kepungkur.
      Quote: Operator
      Penumpang milih Ryanair minangka operator
      .. milih maskapai paling gedhé, salah siji saka pimpinan ing syarat-syarat safety pesawat; mabur ing jadwal; misuwur kanthi tingkat latihan sing angel banget; armada pesawat banget seger lan uga-maintained lan, dening cara, kang penting - prices atraktif banget.
      1. -7
        26 May 2021
        Ora ana model - ana protokol sing jelas kanggo tumindak para pilot maskapai apa wae sawise nampa informasi saka pengontrol lalu lintas udhara babagan ancaman bledosan ing pesawat kasebut - mesthine landing langsung ing lapangan terbang paling cedhak, utamane ing lapangan udara sing disaranake dening pengontrol lalu lintas udhara.

        Kabeh liyane (mriksa keaslian informasi, etc., etc.) rampung sawise kebangkrutan lan cetha ora dening pilot. Pengontrol lalu lintas udhara nggawe kesalahan - organisasi kasebut menehi ganti rugi marang karusakan ing maskapai kasebut. Kabeh. Lan Ryanair FAC makarya bokong mati kanggo 17 menit tinimbang tindakake protokol.

        PS Miturut aturan ICAO, negara ing wilayah sing maskapai mabur duwe hak kanggo nindakake apa wae - ing tanggung jawab dhewe, mesthi.
        1. +5
          26 May 2021
          Quote: Operator
          Ora ana model - ana protokol sing jelas kanggo tumindak para pilot maskapai apa wae sawise nampa informasi saka pengontrol lalu lintas udhara babagan ancaman bledosan ing pesawat kasebut - mesthine landing langsung ing lapangan terbang paling cedhak, utamane ing lapangan udara sing disaranake dening pengontrol lalu lintas udhara.
          .

          Lan sampeyan milih protokol iki? Ing kasus iki, pas ing limang baris. Carane lucu sing figured kabeh metu, mung sampeyan ora ing bidang, lan sampeyan padha cetha ora ing ATC. Kadhangkala perlu maca teori lan dokumen sadurunge ... belay
          1. -3
            26 May 2021
            Ing kasus sampeyan, sampeyan kudu ngerti apa sing diwaca.
            1. +4
              26 May 2021
              Quote: Operator
              Ing kasus sampeyan, sampeyan kudu ngerti apa sing diwaca.

              Aku mung ngerti apa sing ditulis, maca BUZZ partA ch10. Lan kanggo perusahaan gedhe kaya RYRgroup, dokumen kasebut wis cocog karo syarat - sampeyan ora bisa digali.
              Donya ora kaya sing dikarepake.
        2. -1
          26 May 2021
          negara sing wilayahe pesawat mabur duwe hak kanggo nindakake apa wae - ing tanggung jawab dhewe, mesthi.


          Dheweke nindakake apa wae .. banjur tanggung jawab teka ..
          Saiki padha nyoba uwal saka tanggung jawab .. malah pengin pindhah menyang Hamas ..

          PS .. Tanggung jawab ana kanggo iki, supaya padha ora nindakake apa-apa ..
          1. -3
            26 May 2021
            Nganti saiki, ora ana siji-sijine organisasi ing Belarus sing duwe tanggung jawab, amarga kabeh padha tumindak kanthi jelas miturut aturan internasional: dheweke nampa e-mail kanthi pesen babagan pamboman pesawat - dheweke ngandhani PIC - dheweke nyaranake ndharat ing bandara tartamtu - padha nampa idin saka PIC kanggo nampa ing Minsk - padha ndharat airliner.

            Kantor jaksa Republik Belarus wis mbukak kasus pidana babagan kasunyatan disinformasi babagan anané piranti peledak ing pesawat - nanging iki ora ana hubungane karo implementasi protokol ICAO babagan prosedur pengontrol lalu lintas udhara. lan pilot yen nampa informasi babagan bom ing pesawat.

            Nanging PIC (sing mbalik maneh sajrone menit 17 lan nyatane ora gelem nuruti protokol ICAO) lan manajemen Ryanair (sing ora sopan nuduh pengontrol lalu lintas udhara Belarus apa sing ora ditindakake) kudu langsung tanggung jawab, ing paling ora ing wangun larangan lengkap ing penerbangan maskapai kasebut ing wilayah udara Negara Uni.
            1. -1
              26 May 2021
              ora organisasi siji ing Belarus

              Organisasi ora ana hubungane .. Nanging Belarus dhewe duwe masalah ..

              Lha ya.. dongane ngenani Hamas, mesthi cetha banget..
              Umumé, negara apa wae bisa nduduhake "kejelasan" kasebut .. ngomong babagan email, nyaranake, nampa ..
              Sapunika, paling SchaZ, njupuk pesawat sembarang - lan ndharat kanthi cara sing padha ..))) Utawa sampeyan bisa nggawe guyon, lan ing umum, tanah kabeh pesawat .. Lan banjur nyalahke Hamas .. Inggih, apa . . dudu "nindakake apa wae" bakal .. nanging "operasi sing jelas" ..))

              Alasan kaya mengkono ora malah digulung ing antarane bocah-bocah sekolah.
              1. 0
                26 May 2021
                Internet sampeyan wis dipateni, mesthi - ing Moskow, departemen toko, sekolah, stasiun sepur, lan liya-liyane dibebasake saka wong meh saben dina. ing sembarang telpon banget lusuh / email babagan pertambangan, banjur padha mriksa obyek karo asu lan mung banjur padha nggoleki pelaku saka disinformasi kanggo nggawa menyang tanggung jawab pidana.
                1. -1
                  26 May 2021
                  Cukup penjelasane..
                  ing Moskow, departemen toko dikosongake wong meh saben dina
                  Aku nulis ing basa Rusia - paling sethithik sampeyan bisa nampa kabeh pesawat .. Nanging bakal ana tanggung jawab !!
                  Mulane padha ora nandur kabeh ing baris kaya ngono .. nindakake "apa wae"
                  Lan nyatane saiki dheweke pengin uwal saka tanggung jawab bisa dingerteni.

                  Padha nindakake kaya iki ing sekolah .. nyuwil jendhela, banjur sampeyan ngadeg karo mripat mudhun - Lan iki dudu aku .. (ya, ya, amarga bocah ngerti yen ora ana sing weruh wektu iki)
            2. -1
              26 May 2021
              PIC (sing mbalik maneh sajrone 17 menit lan nyatane ora gelem nuruti protokol ICAO) m
              Ya, FAC iki ora menarik kanggo sapa wae .. Menapa malih, aku ora weruh 17 menit ing rembugan .. Nalika aku takon maneh saperangan kaping, clarified, lan announced mayday .. Iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing ora mungkin nglanggar rekomendasi..

              Sing nyetir pesawat:

              Sepisan maneh, rekomendasi iki kanggo pangalihan menyang Minsk, saka ngendi asale? Saka ngendi asale? Perusahaan? Apa teka saka administrasi bandara keberangkatan utawa saka administrasi bandara kedatangan?


              Dispatcher:

              Iki minangka rekomendasi kita
              .
              1. -4
                26 May 2021
                Google tegese tembung "rekomendasi".
                1. 0
                  26 May 2021
                  Gawe dhewe..
                2. +5
                  26 May 2021
                  Quote: Operator
                  Google maksude...

                  Google BUZZ partA ch10 - bisa uga tenang lan nambah 2+2 lol
  36. +1
    26 May 2021
    Hamas ngirim layang menyang bandara Minsk babagan pamboman pesawat maskapai Irlandia sing mabur saka Athena menyang Vilnius, ing basa Rusia.

    Kabeh cocok))
    1. 0
      26 May 2021
      Quote: Naif
      Hamas ngirim layang menyang bandara Minsk babagan pamboman pesawat maskapai Irlandia sing mabur saka Athena menyang Vilnius, ing basa Rusia.

      Kabeh cocok))

      Sawise dikutuk saka Hamas amarga ngremehake citra organisasi kasebut, Lukashenko uga ngukum serikat pekerja pendeta cinta saka Walanda amarga promiscuity, Cosa Nostra lan Yakuza amarga nglanggar hukum internasional, matador Madrid amarga kekejeman, kartel Medellin amarga kekerasan. penyalahgunaan narkoba, Gréja Iblis kanggo godlessness, lan Peskov, Solovyov lan Kedmi - kanggo unreliability informasi. ngguyu
  37. +1
    26 May 2021
    Aku ora ngerti carane, tenan?)

    kutipan saka link ing subyek
    menyang e-mail saka Minsk National Airport [email dilindhungi] saka alamat email protonmail.com ing basa Inggris, pesen tinulis ditampa kanthi isi ing ngisor iki:
    "Kami prajurit Hamas njaluk ...

    kutipan saka subyek
    dispatcher hubungi kru ing 23 Mei ing 12.30 wektu Moscow kanggo laporan saka layanan khusus informasi bab bom nandur ing Papan liner

    pilihan iku mine

    Inggih? Sapa sing nulis teks iki, apa sampeyan pengin ngomong?)
    Personel keamanan bandara = Layanan khusus utawa apa?
    PS. Yen ana, aku seneng konser, nyenengake)
    1. 0
      26 May 2021
      Yen ana, aku seneng konser, nyenengake)

      Inggih? Sapa sing nulis teks iki, apa sampeyan pengin ngomong?)


      Lha nek kowe ngerti iki konser.. lha kok takon ngono..))
      Aja nyalahake musisi.. dheweke main sing paling apik..
  38. 0
    26 May 2021
    Ya kabeh padha wungu kanggo rembugan, prentah diwènèhaké kanggo ngirim asu menyang Belarus, dadi nenem barked. Pesawat-pesawat saka negara-negara pinter loro-lorone mabur liwat Belarus lan mabur, lan sing mbatalake nggawe awake luwih larang
  39. -1
    26 May 2021
    Aku ora ngerti apa sing diomongake saben wong ing kene? Babagan prosedur kanggo ndharat pesawat? aja lali babagan prosedur iki ... Sing utama yaiku omong kosong Internet lungguh ing sel lan menehi kesaksian! Lan sing luwih penting, apa sing bakal dicritakake ing domain umum! Multi-vektor ngalahake kabeh wong maneh :)
    1. 0
      26 May 2021
      Sing utama yaiku omong kosong Internet lungguh ing sel

      Inggih, ya .. kanggo Luka, iki mung gol ..
      Lan kabeh jagad iki ngerti banget.
      Dadi upaya kanggo nampilake penindasan politik minangka terorisme ora bakal bisa, lan ora bakal nggawa dividen kanggo dheweke ..
  40. 0
    26 May 2021
    Kutipan: Roman070280
    Gawe dhewe

    Sinau grammar sing gedhe lan kuwasa - bakal migunani.
  41. 0
    26 May 2021
    Inggih, Rama tumindak metu saka maksud apik, meh nandhang sangsara kanggo bom liwat Vilnius, lan maneh moncong kang ana ing kentang bosok ... Senajan Hamas iku dipercaya kanggo ngerti ngendi Vilnius dumunung lan kok jotosan munggah Papan ngendi padha ora krungu. iku....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"