AS arep mbatalake kontingen militer saka Afghanistan sadurunge jadwal

27

Amerika Serikat bakal mbatalake kontingen militer saka Afghanistan luwih awal tinimbang sing direncanakake, nanging Pentagon durung mutusake babagan penyebaran pasukan mundur ing negara-negara sing cedhak.

Miturut New York Times, militer AS lan sekutu-sekutune arep ngrampungake penarikan pasukan saka Afghanistan ing wulan Juli, lan ora ing wulan September, kaya sing wis direncanakake sadurunge. Alasan kanggo penarikan "cepet" kasebut ora dijenengi, nanging ditekanake yen Pentagon durung mutusake tumindak luwih lanjut kanggo nglawan ancaman teroris.



Nganti saiki, ora ana rencana kanggo nyebarake pasukan AS lan pasukan sekutu ing negara-negara saka wilayah sing bisa ngontrol kahanan ing Afghanistan. Kaya sing wis dingerteni, Uzbekistan lan Tajikistan ora duwe tujuan kanggo nyelehake Amerika ing wilayahe, lan durung ana sing dilaporake babagan negara liya. Bener, ana informasi babagan negosiasi AS karo Pakistan, nanging sawetara sing ora jelas, ketoke para pihak ora setuju. Kajaba iku, Pakistan gravitasi menyang China, lan iku mungsuh saka Amerika Serikat.

Ing wektu sing padha, AS ora mandheg nggawe "janji banter", nyatakake yen "ora bakal ninggalake" Afghanistan adhep-adhepan karo para teroris. Negosiasi karo tetanggan Afghanistan "terus maju" nanging bakal entuk "wektu luwih akeh," ujare Pentagon. Washington janji ora bakal ninggalake wilayah kasebut.

Sawise AS, dheweke "lapor" menyang NATO. Miturut Sekretaris Jenderal Jens Stoltenberg, aliansi kasebut tetep setya kanggo kemitraan karo Afghanistan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      26 May 2021
      Luwih kaya mlayu
      1. -1
        26 May 2021
        Gusti maringi manawa iki minangka uwal) lan dudu operasi "Matur nuwun kanggo mbujuk aku supaya tetep")))
        Ing kasus apa wae, amarga ana serangan karo Iran, dheweke jelas ora bakal adoh supaya ana pasukan reaksi cepet)
      2. +1
        26 May 2021
        Militer AS lan sekutu-sekutune arep ngrampungake penarikan pasukan saka Afghanistan ing wulan Juli, lan ora ing wulan September, kaya sing wis direncanakake sadurunge.

        Ya, maneh, omong kosong lengkap ... Kanggo wektu penultimate, dheweke ngrancang mundur pasukan sadurunge 5 Mei ... Amerika Serikat ora nepaki perjanjian kasebut lan nampa kanthi lengkap ...Kang sadurungé, yen mengko - iku PI_NDOS sawise kabeh, apa njupuk saka wong-wong mau?
      3. 0
        26 May 2021
        Luwih kaya mlayu

        penerbangan sing ora dikendhaleni. keprungu
    2. +5
      26 May 2021
      Kaki gawe...
      Saiki ayo padha mili!
      1. +2
        26 May 2021
        Kutipan saka: Victor_B
        Saiki ayo padha mili!

        Mbalik-mbalik, maju-mundur. Lan apa sing katon kaya? Utawa sampeyan wis ngetung yen taun iki ora bakal ana panen poppy lan hemp? Pandemi nanging! Ora ana sing kerja.
    3. +1
      26 May 2021
      Pitakonan yaiku ing ngendi "wong Afghan" iki bakal ditransfer? Lan apa jenis piala sing kita siyap?
      1. +1
        26 May 2021
        Trik reged iku ketok, ing kono tentara ISIS utawa liya-liyane bakal cepet tuwuh. Ditambahake tuwuhing poppy.
        1. +2
          26 May 2021
          Kutipan: German 4223
          Trik reged iku ketok, ing kono tentara ISIS utawa liya-liyane bakal cepet tuwuh.

          Iku mamang. Paling kamungkinan, Taliban bakal mbusak kabeh "alluvial" utawa push menyang wilayah jejer lan kanthi mangkono ngamanake monopoli lengkap ing daya ing Afghanistan.
          1. 0
            26 May 2021
            Kanggo kula, iki minangka salah sawijining lapangan woh wohan beri. Aku nulis padha.
        2. 0
          26 May 2021
          Kutipan: German 4223
          Trik reged iku ketok, ing kono tentara ISIS utawa liya-liyane bakal cepet tuwuh. Ditambahake tuwuhing poppy.

          Sajrone periode Amerika ing Afghanistan, aliran obat-obatan saka ing kono mundhak 60 kali. Katon kaya Amerika perang nglawan perdagangan narkoba? paling kamungkinan, ing nalisir, padha nyumbang kanggo wutah saka infèksi iki. Aku meneng babagan sapa sing nate ngasuh ISIS iki.
          Anane Amerika ing Afghanistan mesthi ora kanggo kepentingan negara kita, amarga bisa ngrusak kita saka Afghanistan luwih akeh tinimbang ISIS sing padha.
          1. 0
            26 May 2021
            Obat-obatan bakal digawe ana kaya sing dituku saka kita, preduli saka lokasi Amerika Serikat. Mung wae negara teroris anyar bakal tuwuh ing kene, sing bakal ngrusak stabilitas ing Asia Tengah. Lan bisa uga bakal nyerang sekutu kita.
            1. 0
              26 May 2021
              Kutipan: German 4223
              Mung negara teroris anyar bakal tuwuh ing kene,

              Aku mangu-mangu. Ing Afghanistan, bakal kaya biasane: nalika ora ana mungsuh umum, wilayah kasebut bakal dibagi antarane klompok lokal sing beda-beda.
      2. +1
        26 May 2021
        ..kok klapa ngganggu kekhalifahan arab ing asia tengah.., iki bodho kita..
    4. +2
      26 May 2021
      Aku elinga ana informasi yen ing Afghanistan ana akeh logam langka, nanging bisa ditambang nalika tentrem ing republik lan negara iki minangka impen sing ora mungkin kanggo Afghanistan, mula Amerika ora bakal bisa nambang. apa-apa kajaba heroin.Mulane padha gawe sikile.
    5. +4
      26 May 2021
      Luwih saka sepisan topik iki muncul ing VO.
      Penarikan pasukan AS saka Afghanistan bakal nggawe ketegangan ing watese. Taliban lan geng liyane ora bakal duwe apa-apa kanggo ngrampok lan ngarahake omong kosong para pemuda lan radikal menyang tetanggan njaba. Narkoba padha mimpin minangka padha - lan padha bakal mimpin. Pengeboman udara sistematis ing lapangan poppy bakal migunani ing kene kanthi barang sing murah lan efektif. Isih ora ana pertahanan udara ing Afghanistan.
    6. +3
      26 May 2021
      Murmur 55.....Pitakonan iku ngendi "Afghans" iki bakal ditransfer? Lan apa jenis piala sing kita siyap?

      Ya, iku penting. Siji bab iku cetha, padha kudu maneh "pancing" nang endi wae ing underbelly saka Rusia. Tipe: Turkmenistan, Georgia, Azerbaijan. Ing kene dheweke bakal ngontrol Kaukasus, Iran, lan Rusia. Iki dibuktekake kanthi pernyataan taunan babagan mundur saka Afghanistan, kanthi penundaan sabanjure. ketoke
      nemu kangelan karo persetujuan karo negara ing wilayah iki.
      Kyrgyzstan lan Tajikistan wis ora gelem.
    7. +2
      26 May 2021
      Sampeyan ora bakal nyenengake kita
      Dheweke lungguh ing kono - "ala" kanggo kita - dheweke nutupi obat-obatan.
      Dheweke pengin lunga - dheweke mlayu, "ayo mlayu"
      Dheweke bakal ngganti pikirane lan tetep - uga, pungkasane, kekacauan!

      Awake dhewe? Ora-ee. Kita ora bakal menek - kita nglangi.

      Mungkin wis ninggalake Afghan iki mung sepuluh taun, nanging ndeleng apa sing kedadeyan.
      1. +2
        26 May 2021
        Quote: biasa wae
        Mungkin wis ninggalake Afghan iki mung sepuluh taun, nanging ndeleng apa sing kedadeyan.

        Afghanistan ora bakal ngaso. Distribusi maneh perdagangan narkoba bakal diwiwiti ing kana, Taliban bakal diwenehi dhuwit kanggo nyogok teroris ing tetanggan, Lan Amerika bakal lunga amarga direncanakake kumpulan sing curam.
    8. +3
      26 May 2021
      Ahaha....
      Amerika Serikat bakal mbatalake kontingen militer saka Afghanistan sadurunge jadwal

      nanging...
      nanging bakal mbutuhake "wektu luwih akeh

      wassat
    9. +2
      26 May 2021
      kesusu aneh. Mungkin dheweke bakal nyelehake kontingen ing Ukraina? Kabeh wong ing kana bakal seneng. Katresnan para budak sing wis pirang-pirang abad dadi bukti. Maneh, dheweke ora kudu lelungan adoh - sampeyan bisa nggosok omah-omah, ing jejere peternakan asli sampeyan. Lan sing paling penting, meh NATO bakal mlebu Ukraina.
      1. +1
        26 May 2021

        Andrey Nikolaevich (Andrey. Nikolaevich)
        Dina iki jam 08:52
        ANYAR
        0
        kesusu aneh. Mungkin dheweke bakal nyebarake kontingen ing Ukraina? ...
        Ora perlu! Kanggo banjur kita kudu nindakake soko karo rasah ing advance.
    10. +1
      26 May 2021
      Ing wektu sing padha, AS ora mandheg nggawe "janji banter", nyatakake yen "ora bakal ninggalake" Afghanistan adhep-adhepan karo para teroris.
      Merikatos ngandika - Merikatos ngapusi ing telung kothak. ngguyu
    11. +1
      26 May 2021
      malah ora lucu - kontraktor pribadi bakal tetep (PMCs kanggo 2019 - bab 25 carcasses, 000 karo spesialis sipil), bakal terus chop Gobis (ing 30400, kasur padha ngginakaken ing pedagang pribadi bab 2012 milyar + 232,2 lard "ditanggulangi") lan pribumi :
      "Saka Oktober 2001 nganti Oktober 2019, 2298 personel militer AS lan 3814 karyawan perusahaan militer lan keamanan swasta sing nyedhiyakake layanan menyang Departemen Pertahanan AS minangka bagean saka operasi iki tiwas ing Afghanistan." ©
    12. +1
      26 May 2021
      Miturut Sekretaris Jenderal Jens Stoltenberg, aliansi kasebut tetep setya kanggo kemitraan karo Afghanistan.

      Dadi tinimbang Amerika, Sekretaris Jenderal Jens Stoltenberg iki, bebarengan karo kantore, kudu dikirim menyang Afghanistan. Ayo wong partner ing panggonan, yen wis setya, lan ora sinau kahanan ing TV.
    13. 0
      26 May 2021
      Apa rush? Biasane, ing nalisir, padha nyeret metu kanggo njarah-rayah liyane, lan banjur ana abang ing syarat-syarat. Ketoke, kahanan pancen ala kanggo dheweke lan teroris sing dikontrol ora bisa nutupi bisnis senjata narkotika maneh. "Mitra" dheweke ngoyak dheweke ... Australia nutup kedutaan, mesthine amarga alasan keamanan.
    14. 0
      27 May 2021
      Wong Georgia sing wani mlayu... Maksudku wong Georgia.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"